Økonomiudvalget Referat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Økonomiudvalget Referat"

Transkript

1 Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl Sluttidspunkt for møde: Kl Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Torsdag den 30-maj-2002 Udvalgsværelse II Fraværende: Ingen. Mødedeltagere: Arne Ebsen, Christian Ulrich, Finn Olsen, Mogens Johansen, Torkil Christensen åben

2 Økonomiudvalget, torsdag den 30-maj-2002 Indholdsfortegnelse Til efterretning - for åbne døre Til efterretning -Tillægsbevilling til ekstra bus kl Til efterretning - Borgermøde Øster Skerninge Til efterretning - Naturturisme i Det Sydfynske Øhav Til efterretning - Kommunernes Landsforening Til efterretning - Fyns ErhvervsCenter-Tic Til efterretning - Det Skæve Danmark Til efterretning - Fonden Fyntour Til behandling - for åbne døre Kursus - Den kommunale Højskole Procedure vedr. renter og gebyrer, hvor hovedstolen er betalt Ligningsplan Anlægsbevilling - Ansøgning om anlægsbevilling til kloakering af Langegyde Anlægsbevilling - Ansøgning om anlægsbevilling til salg og byggemodning af Langegyde Ansøgning om tillægsbevilling pr , år 2002 vedr. det Sociale område Lånedispensation IKT samarbejde Budget 2003 og overslagsårene. Økonomiudvalgets eget område. Forslag til +/- 5% på konto Til behandling - for lukkede døre Lukket sag: Personalesag Lukket sag: Personalesag Lukket sag: Personalesag Lukket sag: Personalesag Lukket sag: Skattesamarbejde Lukket sag: Alkoholbevilling Information til pressen Lukket sag: Procedure vedr. renter og gebyrer, hvor hovedstolen er betalt Kick-start-møde Kursus - Aktuel kommunaløkonomi Bilagsliste åben

3 Økonomiudvalget, torsdag den 30-maj-2002 Side 122 Til efterretning - for åbne døre 135. Til efterretning -Tillægsbevilling til ekstra bus kl. 13 J.nr.: Ø04 Sagsid.: Initialer: ers Åben sag Kommunalbestyrelsen har besluttet, at samtlige folkeskoler i Egebjerg Kommune pr skal tilbyde skolegang på alle skoledage fra kl Børne- og Kulturudvalget har efter det er blevet klart at der er vanskeligheder med at få den nødvendige dispensation på 2 møder drøftet mulighederne. Udvalget har besluttet at indstille til Kommunalbestyrelsen at skolegang fra kl udskydes til Kirkeby skole vil fortsat søge dispensation hvorimod de øvrige 3 skoler ønsker at videreføre skolegang 8-13, også i skoleåret 2002/03. Børne- og Kulturudvalget har herefter sendt sagen til Teknik & Miljøudvalget der har ansvaret for skolebuskørsel. En ny beslutning som foreslået vil betyde en ekstra bus kl undtaget Kirkeby Skoler. Teknik- og Miljøafdelingen har beregnet at det vil give en merudgift på kr. for resten af Teknik & Miljøudvalget behandlede sagen på møde den 27. februar, men fandt ikke mulighed for at finansiere den ekstra bus. Udvalget besluttede at der skal holdes samrådsmøde med Børne- og Kulturudvalget om den fremtidige buskørsel fastsat til 03. april Efter samrådsmødet afholder Teknik & Miljøudvalget et ekstra møde for at indstille eventuel tillægsbevilling eller anden finansiering til Økonomiudvalget Teknik- og Miljøudvalgets beslutning : Teknik- og Miljøudvalget indstiller at der stilles en tillægsbevilling på kr. til rådighed for resten af Udvalget vil undersøge kørselsbehovet og om muligt nedsætte kørslen. I samarbejde med skolerne skal det undersøges om pasning på skolen kan erstatte den ekstra bus kl Økonomiudvalgets beslutning den Fremsendes til Børne- og Kulturudvalget med henblik på at overveje alternativer. Børne- og Kulturudvalgets beslutning den Fraværende: Hanne Staff Redegørelse til Økonomiudvalget over alternative muligheder fremsendes. Alternativt forslag vedlægges:

4 Økonomiudvalget, torsdag den 30-maj-2002 Side SFO tilbud kl dok. nr Børne- og Kulturudvalgets beslutning den Fraværende: Orla Hansen Opgaven løses som beskrevet i SFO tilbud kl i skoleåret 2002/03. Sendes til orientering i Økonomiudvalget og Teknik og Miljøudvalget. - Skole- og kulturafdelingens orienteringsskrivelse af dok. nr Oversendes til Kommunalbestyrelsens behandling Til efterretning - Borgermøde Øster Skerninge J.nr.:. Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Referat af Borgermøde i Øster Skerninge sogn den Referat dok. nr Til efterretning.

5 Økonomiudvalget, torsdag den 30-maj-2002 Side Til efterretning - Naturturisme i Det Sydfynske Øhav. J.nr.: P22 Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Bestyrelsen for Naturturisme i Det Sydfynske Øhav fremsender referat af møde den 18. april 2002 på Hotel Svendborg. (Bilag ligger i sagen dok. nr ) Til efterretning Til efterretning - Kommunernes Landsforening J.nr.: S01 Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Fremsender informationsskrivelse nr ang. hovedsynspunkter og anbefalinger fra fire kommunalpolitiske fokusgrupper om budgetsamarbejdet mellem staten og kommunerne. Pjecen Statsligt-kommunalt budgetsamarbejde er lagt i kommunalbestyrelsens bakker. (Bilag ligger i sagen - dok nr ) Til efterretning.

6 Økonomiudvalget, torsdag den 30-maj-2002 Side Til efterretning - Fyns ErhvervsCenter-Tic J.nr.: G00 Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Fra Fyns ErhvervsCenter-TIC fremsender referat af bestyrelsesmøde den 11. april (Bilag ligger i sagen dok ) Til efterretning Til efterretning - Det Skæve Danmark J.nr.: A04 Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Det Skæve Danmark fremsender referat fra Landsudvalgets møde den i Vinderup. (Bilag nr ligger i sagen.) Til efterretning Til efterretning - Fonden Fyntour J.nr.: G00 Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Fonden Fyntour fremsender referat af repræsentantskabsmøde den 30. april på Hotel Svendborg.

7 Økonomiudvalget, torsdag den 30-maj-2002 Side 126 (Bilag ligger i sagen - dok nr ) Til efterretning.

8 Økonomiudvalget, torsdag den 30-maj-2002 Side 127 Til behandling - for åbne døre 142. Kursus - Den kommunale Højskole J.nr.:.I00 Sagsid.: 6729/58344 Initialer: bip Åben sag Den kommunale Højskole, Grenå tilbyder kursus om Økonomiudvalget og økonomistyringen den Pris pr. deltager: 4.988,- kr. - Kursus program dok nr Ingen deltagelse Procedure vedr. renter og gebyrer, hvor hovedstolen er betalt. J.nr.:. Sagsid.: Initialer: and Åben sag Skatteafdelingen har efter strukturændringen foretaget en gennemgang af arbejdsopgaver og metoder og lavet mange tilretninger. Skatteafdelingen har en rente-, gebyr- og afgiftsliste dækkende årene på i alt ca. kr På denne liste står ubetalte renter og gebyrer af hovedstole, der er betalt. Nogle renter har skyldnerne aldrig fået meddelelse om, på grund af beløbets størrelse. Renterne kan opdeles i 2: - renter vedrørende offentlige instanser - renter vedrørende private personer, selskaber, virksomheder m.v. Rigtig mange er meget små beløb.

9 Økonomiudvalget, torsdag den 30-maj-2002 Side 128 Renterne dækker for sent indbetalte regninger vedrørende køb af ekstrasække, renovationssække, miljøtilsyn, ekstratømning af trikstanke m.v. Ved forespørgsel til Kommunernes Landsforening er oplyst, at det er meget forskelligt hvordan kommunerne gør med indbetalinger fra andre offentlige instanser, der indgår for sent. Henvendelse til økonomiudvalget har 3 formål: 1. at opnå tilladelse til at slette alle gamle renter. 2. at opnå tilladelse til ikke at opkræve renter hos andre offentlige instanser. 3. at opnå tilladelse til kun at opkræve renter, når beløbet overstiger kr. 50. Oversendes til lukket mødet, pkt Ligningsplan J.nr.: K07 Sagsid.: Initialer: Åben sag Skatteafdelingen fremsender Ligningsplan for perioden 01. juli juni Afdelingsleder Anni Dibbern deltager ved sagens behandling. - Ligningsplan dok. nr Indstilles til godkendelse.

10 Økonomiudvalget, torsdag den 30-maj-2002 Side Anlægsbevilling - Ansøgning om anlægsbevilling til kloakering af Langegyde 6-16 J.nr.: Ø52 Sagsid.: Initialer: joh Åben sag Teknik- og miljøafdelingen ansøgte om anlægsbevilling til kloakering af ejendommen Langegyde 6 16, der er solgt til BSB til opførelse af 16 boliger i seniorbofællesskabet Tusindfryd. Anlægsbevillingen omfatter Udgiftsbevilling på kr ( Anlæg af kloaker ) Indtægtsbevilling på kr ( Tilslutningsbidrag ) Teknik og miljøafdelingen indstiller at udgiften på kr finansieres af indtægten på kr og restbeløbet på kr lægges i kassen. Teknik- og Miljøudvalgets beslutning den Indstilles til godkendelse. - Skemaer dok. nr Indstilles til godkendelse Anlægsbevilling - Ansøgning om anlægsbevilling til salg og byggemodning af Langegyde 6-16 J.nr.: Ø52 Sagsid.: Initialer: joh Åben sag Teknik og Miljøafdelingen ansøger om anlægsbevilling til salg og byggemodning af ejendommen Langegyde 6 16 til opførelse af 16 boliger i seniorbofællesskabet Tusindfryd. Anlægsbevillingerne omfatter Udgiftsbevilling på kr ( byggemodning ) Indtægsbevilling på kr ( salg af grund ) Det overskydende beløb lægges i kassen kr

11 Økonomiudvalget, torsdag den 30-maj-2002 Side 130 Anslægsbevillingen finansieres de under sted nr afsatte beløb Udgiftsbevilling til byggemodning kr Indtægsbevilling salg af grund kr Forskelsbeløb mellem indtægt og udgift udgør kr Teknik - og Miljøafdelingen instiller at der meddeles de ansøgt anlægsbevillinger. Teknik- og Miljøudvalgets beslutning den Indstilles til godkendelse. - Skemaer dok. nr Indstilles til godkendelse Ansøgning om tillægsbevilling pr , år 2002 vedr. det Sociale område J.nr.: S03 Sagsid.: Initialer: ber Åben sag Økonomiafdelingen har i samarbejde med de respektive fagchefer for henholdsvis Social- og arbejdsmarked, Hjemmeplejen, og handicap og psykiatri gennemgået budgetrapporten pr i forhold til forbrug i januar kvartal Gennemgangen har givet anledning til ansøgning om følgende tillægsbevillinger: Social- og arbejdsmarked kr. Hjemmeplejen kr. Handicap og psykiatri kr. Der er udarbejdet skemaer i forhold til ansøgning om tillægsbevillinger. Disse skemaer sendes via normal post til udvalgsmedlemmerne. Der er ligeledes udarbejdet notater på områderne vedr. social og arbejdsmarked og hjemmeplejen. Disse notater sendes ligeledes direkte til udvalgsmedlemmerne.

12 Økonomiudvalget, torsdag den 30-maj-2002 Side 131 Økonomiafdelingen den Bente Rosager Flg. bilag ligger i sagen: - Bemærkninger til kvartalsrapport pr (54610) /Social- og Arbejdsmarkedsafdelingen. - Hjemmeplejens opgørelse efter 1. kvartal (55330) - Regnskabsrapport Socialudvalget s beslutning den Fraværende: Hanne Staff Det sociale udvalg søger om følgende tillægsbevillinger: 1. Social- og Arbejdsmarkedsområdet på kr. kommunal andel. 2. Hjemmeplejen på kr. kommunal andel. Socialudvalget har gennemgået samtlige områder og vurderet, at der ikke er mulighed for at gennemføre besparelser uden serviceforringelser. Handicap- og Psykiatriområdet vurderes på ny pr Direktionens indstilling: Det indstilles, at ansøgning om tillægsbevillinger tilbagesendes til Socialudvalget med anmodning om en fornyet gennemgang. Den forestående analyse (færdig ) samt serviceforringelser indgår i udvalgets overvejelser. Økonomiudvalgets beslutning den Indstillingen godkendes med tilføjelse af, at kvartalsrapport pr (2. kvartal) også indgår i overvejelserne. Socialudvalget s beslutning den Efter fornyet drøftelse i Socialudvalget tilbagesendes sagen til Økonomiudvalget med indstilling om at tillægsbevillingen på kr. på Hjemmeplejen gives. Tillægsbevillingen er nødvendig for at opretholde det serviceniveau som Kommunalbestyrelsen godkendte ved budgetlægningen i oktober måned På Social- og Arbejdsmarkedsområdet vurderes spørgsmålet om tillægsbevilling påny ved kvartalsrapporten pr Skemaer dok. nr

13 Økonomiudvalget, torsdag den 30-maj-2002 Side 132 Indstilles til kommunalbestyrelsen, idet Økonomiudvalget forudsætter, at Socialudvalget efter udarbejdelse af den igangværende analyse gennemgår udvalgets samlede budget med henblik på at finde kompenserende besparelser som bidrag til tillægsbevillingen Lånedispensation 2002 J.nr.: Ø20 Sagsid.: Initialer: svl Åben sag I anlægsbudgettet for 2002 er der afsat 6,5 mio. til folkeskolebyggeri samt 3,0 mio. kr. som anlægstilskud til Kulturcenteret i Stenstrup i alt kr. 9,5 mio. til finansiering blev der søgt og budgetteret med låneoptagelse fra den særlige folkeskolepulje på 3,25 mio. samt restbeløbet kr. 6,25 mio. fra den ordinære lånepulje. Der blev fra Indenrigsministeriet meddelt lånedispensation fra den særlige folkeskolepulje på 3,25 mio. under forudsætning af at Egebjerg kommune selv kunne finansiere de resterende 50%, herudover blev der givet dispensation fra den ordinære lånepulje på 2,0 mio. kr. I brev af 27. september 2001 ansøgte Egebjerg kommune Indenrigsministeriet om dispensation til optagelse af lånet via folkeskolepuljen på 3,25 mio. på trods af at vi ikke selv kunne finansiere de resterende 50% men kun 2,0 mio. kr. En sådan dispensation ville betyde at vi kunne lånefinansiere 5,25 mio. kr. Indenrigs- og Sundhedsministeriet har i skrivelse af 30. januar 2002 meddelt, at Egebjerg Kommune kan optage lån via folkeskolepuljen med 50% af 5,25 mio. kr. svarende til 2,6 mio. kr., samtidig gives dispensation til optagelse af yderligere lån fra den ordinære lånepulje på 0,650 mio. kr. Dette betyder, at Egebjerg Kommune nu har dispensation til låneoptagelse af 5,25 mio. kr. i 2002 til folkeskolebyggeri. I budgetforliget for 2002 er det aftalt, at såfremt Egebjerg kommune ikke opnår den ansøgte lånedispensation revurderes det samlede anlægsprogram. Det indstilles at Økonomiudvalget anmoder Børne- og Kulturudvalget om at revurdere forslag. Økonomiudvalgets beslutning den

14 Økonomiudvalget, torsdag den 30-maj-2002 Side 133 Oversendes til 2. behandling. Svend Erik Linnebjerg og Elise Hansen deltager ved sagens behandling. Økonomiudvalgets beslutning den Børne- og Kulturudvalget anmodes om at revurdere evt. anvendelse af midlerne. Heri indgår bl.a. tilstandsrapporter samt strategier for 10. klasse og 7. klasserne Børne- og Kulturudvalgets beslutning den Fraværende: Hanne Staff Oversendes til 2. behandling Knud Rasmussen er indbudt til mødet kl Flg. bilag ligger i sagen: - Anlægsopgaver på skolerne (53848). Børne- og Kulturudvalgets beslutning den Fraværende: Hanne Staff, Vibeke Rindom Indstilles til Økonomiudvalget, at der optages lån på 5,25 mill. der anvendes som beskrevet i vedlagte bilag med notat. - Folkeskolebyggeri (57544) - Notat vedr. anlæg folkeskoler (58031) Indstilles, at der ultimo 2003 optages lån på kr. 3,25 til sikringer af bygningsværdierne. Det indstilles, at anlægssummen frigives til Børne- og Kulturudvalgets styring af projekterne som angivet i bilag. Der kan senere optages lån for kr. 2,0 mio kr. til modernisering af Stenstrup Skole. Arne Ebsen tager forbehold, idet de 2 mio. kr. skal dække folkeskolerne under ét. Endelig indstilles, at projektet vedr. Kulturcentret i Stenstrup skrinlægges med hensyn til den kommunale medfinansiering som følge af manglende muligheder for låneoptagelse.

15 Økonomiudvalget, torsdag den 30-maj-2002 Side IKT samarbejde J.nr.: Sagsid.: Initialer: MIV Åben sag I forbindelse med forberedelse af oplæg til ny struktur på IKT området ved IKT-Chefens pension pr. 1. februar 2003, har direktionen haft en række uformelle drøftelser med embedsmænd fra omegnskommunerne (Faaborg, Ryslinge og Svendborg). Bl.a. for at sikre en fortsat høj kvalitet af IT netværket, driftssikkerheden, bruger-support, uddannelse og backup m.m., har mange kommuner p.t. en række overvejelser omkring udlicitering og/eller kommunale samarbejder. Efter de foreløbige drøftelser, er det direktionens vurdering, at der snarest bør tages mere formelle drøftelser med Faaborg Kommune omkring mulighederne for et reelt samarbejde mellem de 2 kommuners IKT-funktion. Direktionen mener, at vi som lille kommune står svagt i en udliciteringssituation. Derfor bør Egebjerg søge et formelt samarbejde med en anden kommune. Et sådant samarbejde kan vise sig at være tilstrækkeligt. Når direktionen prioriterer et samarbejde med Faaborg, er det, fordi denne kommune har en særdeles velfungerende IT-afdeling med et passende volumen. Dertil kommer, at vi allerede i dag har et godt samarbejde med Faaborg på undervisningssiden. Under de uformelle drøftelser har Faaborg vist en tilsvarende interesse i samarbejde med Egebjerg der. Det er forventningen og forudsætningen - at et sådant samarbejde vil være en fordel for begge parter. Det indstilles, at direktionen bemyndiges til at iværksætte formelle drøftelser omkring mulighederne i et sådant samarbejde. Tilbagemelding til Økonomiudvalg og senere i Kommunalbestyrelsen følger snarest. Godkendt.

16 Økonomiudvalget, torsdag den 30-maj-2002 Side Budget 2003 og overslagsårene. Økonomiudvalgets eget område. Forslag til +/- 5% på konto 6 J.nr.: S02 Sagsid.: Initialer: MIV Åben sag Som et led i den aftalte budgetprocedure for budgetlægningen for 2003 har direktionen i samarbejde med Chefgruppen udarbejdet forslag til +/- 5% reguleringer på konto 6. Notat af 24. maj 2002 dok bedes drøftet i Økonomiudvalget. - Notat af dok. nr Oversendes til budgetbehandling Lukket sag: Personalesag Til behandling - for lukkede døre 152. Lukket sag: Personalesag 153. Lukket sag: Personalesag

17 Økonomiudvalget, torsdag den 30-maj-2002 Side Lukket sag: Personalesag 155. Lukket sag: Skattesamarbejde Lukket sag: Alkoholbevilling 157. Information til pressen. J.nr.:. Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Alle åbne.

18 Økonomiudvalget, torsdag den 30-maj-2002 Side Lukket sag: Procedure vedr. renter og gebyrer, hvor hovedstolen er betalt Kick-start-møde J.nr.: G00 Sagsid.: Initialer: Åben sag Sydfyns Erhvervsråd indbyder til kick-start-møde omkring kommende strategi- og erhvervshandlingsplan på Hotel Svendborg, mandag, den 03. juni kl Deltagergebyr: 0 kr. Sydfyns Erhvervsråd er efter mødet vært ved et lettere traktement. - Indbydelse dok Oversigt over indbudte dok Arne Ebsen, Christian Ulrich, Torkil Christensen Mogens Johansen deltager Kursus - Aktuel kommunaløkonomi J.nr.: I00 Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Kommuneforeningen i Fyns Amt indbyder i samarbejde med KL og Den kommunale Højskole i Danmark til Aktuel Kommunaløkonomi på Odense Congress Center torsdag, den 20. juni 2002 kl til (med efterfølgende frokost)

19 Økonomiudvalget, torsdag den 30-maj-2002 Side 138 Pris pr. deltager: 910,- incl. frokost 735,- excl.frokost - Indbydelse dok.nr Finn Olsen og Arne Ebsen giver nærmere besked. Mogens Johansen deltager tillige.

20 Økonomiudvalget, torsdag den 30-maj-2002 Side i

Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat

Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat Dato: Mandag den 22-april-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 21.30 Mødested: Lokale 2 Udsendelsesdato: 18-04-2002 Afbud

Læs mere

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.00 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den 24-april-2002

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Tirsdag den 12-november-2002 Starttidspunkt for møde: 8.15 Sluttidspunkt for møde: 16.30 Mødested: Skolebesøg Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Orla Hansen,

Læs mere

Økonomiudvalget. Referat

Økonomiudvalget. Referat Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.00 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Mandag den 30-september-2002 Udvalgsværelse II Fraværende: Mogens

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget 2002-05. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalget 2002-05. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat Dato: Mandag den 13-maj-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.15 Mødested: lokale 2 Udsendelsesdato: 09-05-2002 Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Onsdag, den 17.11.2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 21.55 Mødested: Kommunalbestyrelsens mødelokale Udsendelsesdato:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat Egebjerg Kommune Børne- og kulturudvalget 2004 Referat Dato: Den 10-februar-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Mødested: Mødelokale 2 Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Tirsdag den 22-oktober-2002 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Onsdag den 05-juni-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 8.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 12.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: 31-05-2002 Afbud fra: Steen

Læs mere

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Den 03-maj-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Christian Ulrich

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 01. februar 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 16-august-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget Referat

Børne- og Kulturudvalget Referat Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Tirsdag den 21-maj-2002 Starttidspunkt for møde: 16.00 Sluttidspunkt for møde: 21.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Hanne Staff, Vibeke Rindom

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Dato: Mandag den 02-juni-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 09,30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16,00 Mødested: Stenstrup Plejehjem Udsendelsesdato: 28-05-2003 Afbud

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Tirsdag den 14-januar-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.30 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: 10-01-2003

Læs mere

Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat

Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Dato: Den 22-oktober-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Torsdag den 18. januar 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 12.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Ingen Mødedeltagere:

Læs mere

Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden

Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 19-juni-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 17.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.30 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Hanne

Læs mere

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.00 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Torsdag den 07-marts-2002

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 09.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 14.50 Onsdag den 28-november-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Referat Egebjerg Kommune Det Sociale Udvalg Referat Dato: Onsdag den 25. april 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Arne

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Onsdag den 06-juni-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 12.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Hanne Staff,

Læs mere

Økonomiudvalget Referat

Økonomiudvalget Referat Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Torsdag den 05-september-2002 Udvalgsværelse

Læs mere

Egebjerg Kommune. Referat

Egebjerg Kommune. Referat Kommunalbestyrelsen Mødedato: Mødetidspunkt: 19:00-22:00 Mødested: Kommunalbestyrelsens mødelokale Indkaldelsesdato: Onsdag den 22-06-2005 Deltagere: Bemærkninger: Mie Bendrup, Orla Hansen, Arne Ebsen,

Læs mere

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Referat Egebjerg Kommune Det Sociale Udvalg Referat Dato: onsdag den 14. februar 2001 Starttidspunkt for møde: 13.30 Sluttidspunkt for møde: 16.15 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Asger Bjerre

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 20.15 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den 18-april-2001

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Torsdag den 05-april-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 11.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Hanne

Læs mere

Kommunalbestyrelsen. Referat. Kommunalbestyrelsens mødelokaler. Ændret til V. Skerninge skoles kantine

Kommunalbestyrelsen. Referat. Kommunalbestyrelsens mødelokaler. Ændret til V. Skerninge skoles kantine Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Onsdag den 09-oktober-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00. Ændret til kl. 19.15. Sluttidspunkt for møde: Kl. 22.45. Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Socialudvalget 2002-05 Referat

Socialudvalget 2002-05 Referat Socialudvalget 2002-05 Referat Dato: Mandag den 25-november-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 15,00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 22,05 Mødested: Lokale 2 Udsendelsesdato: 20-11-2002 Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Dagsorden Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Dagsorden Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udsendelsesdato: 07.02.2003 Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den 12-februar-2003

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Dagsorden Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Dagsorden Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Rita Pedersen Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 15-marts-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumannns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Dato: Mandag den 12-maj-2003 Starttidspunkt for møde: Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato:?????? Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.45 Tirsdag den 13-november-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: 09-11-01 Afbud

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Dato: Mandag den 27-januar-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.35 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: 23-01-2003 Afbud

Læs mere

Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat

Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Dato: Fredag, den 17. juni 2005 Starttidspunkt for møde: Kl. 9.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 11.35 Mødested: Kommunalbest. lokale Udsendelsesdato: 13.juni 2005

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat Egebjerg Kommune Børne- og kulturudvalget 2004 Referat Dato: Den 27-april-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Mødested: Mødelokale 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget Dagsorden

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget Dagsorden Egebjerg Kommune Børne- og Kulturudvalget 2003 Dagsorden Dato: Tirsdag den 11-februar-2003 Starttidspunkt for møde: Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato:?????? Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune Socialudvalget Dagsorden

Egebjerg Kommune Socialudvalget Dagsorden Egebjerg Kommune Socialudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 13. juni 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Flemming

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat Egebjerg Kommune Børne- og kulturudvalget 2004 Referat Dato: Den 11-maj-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Mødested: Mødelokale Kultur Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Referat Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: Torsdag den 21-juni-1 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden Dato: tirsdag den 09. januar 2001 Starttidspunkt for møde: 13.30 Sluttidspunkt for møde: 17.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere:

Læs mere

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Torsdag den 04-april-2002 Udvalgsværelse II Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget 2002-05. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalget 2002-05. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat Dato: Mandag den 27-maj-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 10.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.30 Mødested: STENSTRUP PLEJEHJEM Udsendelsesdato: 23-05-2002

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Onsdag, den 15.12.2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.30 Mødested: Kommunalbestyrelsens mødelokale Udsendelsesdato:

Læs mere

Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat

Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Tirsdag den 22-maj-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Niels Bo

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Torsdag den 06-september-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 12.00 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 21.25 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Ingen. Mødedeltagere: Den 21-januar-2004

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Onsdag, den 18. august 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 20.30 Mødested: Kommunalbestyrelsens mødelokale Udsendelsesdato:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Referat Egebjerg Kommune Det Sociale Udvalg Referat Dato: onsdag den 24. januar 2001 Starttidspunkt for møde: 13 Sluttidspunkt for møde: 16,20 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalg. Referat. Mødedato: Tirsdag den 24-05-2005. Mødetidspunkt: 16:00-19:00. Mødested: Mødelokale 2

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalg. Referat. Mødedato: Tirsdag den 24-05-2005. Mødetidspunkt: 16:00-19:00. Mødested: Mødelokale 2 Børne- og Kulturudvalg Mødedato: Mødetidspunkt: 16:00-19:00 Mødested: Mødelokale 2 Indkaldelsesdato: Fredag den 27-05-2005 Deltagere: Steen Gundertofte, Hanne Staff, Orla Hansen, Vibeke Rindom Bemærkninger:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Torsdag den 15-november-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Orla Hansen

Læs mere

Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat

Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Dato: Den 28-januar-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.45 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Hanne Staff Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat. Dato: Onsdag, den 22. september 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat. Dato: Onsdag, den 22. september 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18. Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Dato: Onsdag, den 22. september 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.10 Mødested: Udsendelsesdato: 17.09.2004 Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Dagsorden Egebjerg Kommune Det Sociale Udvalg Dagsorden Dato: Onsdag den 23. maj 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Arne Ebsen

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 21.00 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den 17-april-2002

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 20.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den 20-marts-2002

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 19-april-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalg. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalg Referat Dato: Den 04-august-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Den 18-juni-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 21.00 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalg. Dagsorden. Mødedato: Tirsdag den 14-06-2005. Mødetidspunkt: 15:00-21:00. Mødested: Mødelokale 2

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalg. Dagsorden. Mødedato: Tirsdag den 14-06-2005. Mødetidspunkt: 15:00-21:00. Mødested: Mødelokale 2 Børne- og Kulturudvalg Mødedato: Mødetidspunkt: 15:00-21:00 Mødested: Mødelokale 2 Indkaldelsesdato: Torsdag den 09-06-2005 Deltagere: Steen Gundertofte, Jane Kierans, Hanne Staff, Orla Hansen, Vibeke

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 21-juni-1 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget 2002-05. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalget 2002-05. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat Dato: Mandag den 11-marts-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 21.45 Mødested: Lokale 2 Udsendelsesdato: 07-03-2002 Afbud

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalg. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalg Referat Dato: Mandag den 02-juni-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.30 Onsdag den 12-december-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget 2003. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget 2003. Referat Egebjerg Kommune Børne- og Kulturudvalget 2003 Referat Dato: Den 09-december-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud

Læs mere

Egebjerg Kommune Økonomiudvalg Referat

Egebjerg Kommune Økonomiudvalg Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalg Referat Dato: Torsdag, den 09. januar 2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Onsdag, den 06.10. 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 22.05 Mødested: Kommunalbestyrelsens mødelokale Udsendelsesdato:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 20.00 Tirsdag den 18-juni-2002 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 28-november-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat

Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Tirsdag den 20-marts-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Hanne

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Den 17-marts-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Mødested: Vicekommunaldirektørens kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Beslutningsprotokol. Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde

Beslutningsprotokol. Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale: Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde Fraværende: Carsten Dinsen Andersen Gruppemøder: 20. februar 2006 19 Indholdsfortegnelse

Læs mere

4!/ 1# 56#2%% 2%//2 $7 56#2%%// #%2%/ " 586#2%%9 #:1%6 2%2%+#/!// #%2%/ " 5<61%#%%86<6!/ 1#/%= "< !!/#: 1# 556#! 2%.#/%#! #:%

4!/ 1# 56#2%% 2%//2 $7 56#2%%// #%2%/  586#2%%9 #:1%6 2%2%+#/!// #%2%/  5<61%#%%86<6!/ 1#/%= < !!/#: 1# 556#! 2%.#/%#! #:% ! " #!#!## $% &#% '()*%%')%+)$#),(%-#%.( */0%!% $%10% 2+ 33333333333333333333 '( 33333333333333333333 %+ 33333333333333333333,(%-#%.( #%-%!%2 33333333333333333333 *%%' 33333333333333333333 $# 56#2%% 2%//2

Læs mere

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Onsdag, den 04. august 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Socialudvalg Dagsorden

Socialudvalg Dagsorden Socialudvalg Dagsorden Dato: Mandag den 13-januar-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18,00 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: 13-01-2003 Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 10-oktober-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Referat Egebjerg Økonomiudvalg møde Mandag den 06-11-2006 Kl. 14:00 Mødelokale 2

Referat Egebjerg Økonomiudvalg møde Mandag den 06-11-2006 Kl. 14:00 Mødelokale 2 Referat Egebjerg Økonomiudvalg møde Mandag den 06-11-2006 Kl. 14:00 Mødelokale 2 Deltagere: Mogens Johansen, Birger Jensen, Arne Ebsen, Finn Olsen, Christian Ulrich Finn Olsen forlod mødet kl. 15.30. Indholdsfortegnelse

Læs mere

76 Frit valg på ældreområdet J.nr.: 16.08.00.P00 Sagsid.: 69187 Initialer: MaH Åben sag

76 Frit valg på ældreområdet J.nr.: 16.08.00.P00 Sagsid.: 69187 Initialer: MaH Åben sag Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Dato: onsdag, den 24. november 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.25 Mødested: Udsendelsesdato: 19.11.04 Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Onsdag den 22-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Mie Bendrup,

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Den 12-januar-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 23 TORSDAG DEN 18. SEPTEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 18. september 2008 Side:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: 28. september 2004 Starttidspunkt for møde: 16.00 Sluttidspunkt for møde: 20.00 Mødested: Udvalgsværelse 2. Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat

Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat Dato: Mandag den 10-juni-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18:15 Mødested: Lokale 2 Udsendelsesdato: 06-06-2002 Afbud fra:

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. marts 2012 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-15:00 Ole Jespersgaard, Formand (A) Peter H. S. Kristensen (A) Adnan Jedon (A) Bodil

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.50 Onsdag den 12-september-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Arne

Læs mere

Kommunalbestyrelsen. Referat

Kommunalbestyrelsen. Referat Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 21.25 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den 18-december-2002 Kommunalbestyrelsens

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Socialudvalget Dagsorden Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Onsdag den 26-september-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 08-august-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Onsdag den 30-07-2008 Mødested: Solsikkevej 2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Peter Rosendahl, Svend Erik Larsen Fraværende:

Læs mere

Økonomiudvalget Referat

Økonomiudvalget Referat Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Torsdag den 06-juni-2002 Udvalgsværelse

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalg. Referat. Mødedato: Mandag den Mødetidspunkt: 13:15-17:00. Mødested: Mødelokale 2

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalg. Referat. Mødedato: Mandag den Mødetidspunkt: 13:15-17:00. Mødested: Mødelokale 2 Økonomiudvalg Mødedato: Mødetidspunkt: 13:15-17:00 Mødested: Mødelokale 2 Indkaldelsesdato: Tirsdag den 07-06-2005 Deltagere: Mogens Johansen, Birger Jensen, Arne Ebsen, Finn Olsen, Christian Ulrich Bemærkninger:

Læs mere

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Torsdag den 05-december-2002

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Dagsorden Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Dagsorden Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den 20-juni-2001

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Torsdag den 07-juni-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 13.10 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Mødedeltagere:

Læs mere

Økonomiudvalget. Referat

Økonomiudvalget. Referat Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 10.00. Sluttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Torsdag den 29-august-2002 Udvalgsværelse II deltog kun ved behandlingen

Læs mere

6!1 3$1 #7,911 ;,;!," &! $ 3$ " #7,9$$ $! <

6!1 3$1 #7,911 ;,;!, &! $ 3$  #7,9$$ $! < ! "# $!$!$$ %& '$ ()*+(*,*-%$*.)/$0) +12! -32 4, 55555555555555555555 () 55555555555555555555, 55555555555555555555.)/$0) $/!4 55555555555555555555 +( 55555555555555555555 -%$ &7$411 $41 "7$48 $937 44,$1!11

Læs mere

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 15. november 2007 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 08.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/406 Budgetopfølgningsrapport

Læs mere