VALLENSBÆK KOMMUNE Direktionscenter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VALLENSBÆK KOMMUNE Direktionscenter"

Transkript

1 VALLENSBÆK KOMMUNE Direktionscenter Sagsnr.: 17/7286 Vedr.: Referat af styringsdialogmødet 2017 Mødelokale 360 den 18. december 2017 kl Udarbejdet af: Nicolaj Åbroe Møller Deltagere: Vallensbæk Boligselskab: Katja Lindblad (formand), Stig Christiansen (næstformand) og Marianne Vittrup (KAB). Vallensbæk Kommune Jytte Bendtsen (formand, Social- og Sundhedsudvalget), Colette Josiasen (Center for Teknik), John Sørensen (Vej og Park), Lotte Houlind (SSP), Mia Harreschou (Jobcenter, Social Service), Julie Iben Rothe (Direktionscenter) og Nicolaj Åbroe Møller (Direktionscenter). 1. Gennemgang af Dokumentationsrapporten (Styringsrapport og seneste regnskab) Marianne Vittrup gennemgik den fremsendte dokumentationsrapport. Boligselskabet redegjorde særligt for de besparelseskrav, som boligselskabet, såvel som den øvrige almene sektor, er underlagt. Boligselskabet arbejder fortsat på at konsolidere sig og undersøger blandt andet, hvorvidt der er besparelser at hente ved at udbyde administrationen. Boligselskabet er i gang med at udarbejde et målsætnings- og handlingsprogram. Boligselskabet har i den anledning særligt fokus på kommunikation mellem boligselskabet og beboerne, herunder digital kommunikation. Boligorganisationen oplyste, at de fortsat gør en stor indsats for at undgå udsættelser. Der har i 2017 kun været én udsættelsessag i boligselskabet. Boligselskabet bemærkede endvidere, at der er en fejl på lagkagediagrammet nederst på side 5 i den fremsendte styringsrapport. Det er i 2017 til dato [18. december] rettelig 36% af lejlighederne, der er udlejet via de fleksible kriterier.

2 2. Gennemgang af sidste års referat og opfølgning på udestående punkter Mia Harreschou redegjorde for kontanthjælpsloftets betydning i Vallensbæk samt for Jobcenterets proces og tilbud i forbindelse med udsættelsessager, herunder at borgere på kontanthjælp, der står foran en mulig udsættelse, aktivt bliver indkaldt til en samtale. De øvrige udestående punkter i referatet fra 2016 blev ikke selvstændigt drøftet, da dagsordenens øvrige punkter forventedes at dække disse. 3. Udlejnings- og anvisningsaftalen - proces (Vallensbæk Processen omkring indgåelse af en udlejnings- og anvisningsaftale blev drøftet. Der var enighed om, at kommunens ønsker til aftalen og koblingen til Bolignøglen ikke har været entydige, og at kommunen ikke har været hurtig til at melde tilbage på boligselskabets tilbagemeldinger, udspil m.v. Kommunen oplyste, at aftalen i første kvartal 2018 forventes drøftet med den nyvalgte kommunalbestyrelse, hvor der også er fokus på spørgsmålet. Kommunen vil forud for denne drøftelse indkalde boligselskabet til et møde om aftalen i starten af Julie Rothe (jir@vallensbaek.dk) er ansvarlig for at indkalde til nævnte møde. 4. Håndtering af vedtægtsændringer (Vallensbæk Kommune) Kommunen er, ved boligselskabets fremsendelse af ændrede vedtægter i 2017, blevet opmærksom på, at boligselskabets vedtægter er blevet ændret 2 gange i 2016, uden at dette har været forelagt for kommunen. Kommunen skal påse, at boligselskabets vedtægter overholder almenboligloven og regler udstedt i medfør heraf, jf. almenboliglovens 12, stk. 5. Katja Lindblad redegjorde for de ændringer, der er sket i selskabets vedtægter, herunder at bestyrelsens sammensætning er blevet ændret, så der nu er flere eksterne medlemmer end tidligere for at styrke boligselskabets ledelse Boligselskabet berettede, at det beror på en intern kommunikationsbrist, at to vedtægtsændringerne i 2016 ikke blev fremsendt, hvilket vil ske fremadrette Marianne Vittrup (marvi@kab-bolig.dk) er ansvarlig herfor. 5. Samarbejde generelt og opfølgning mellem møderne (Vallensbæk Boligselskabet savner nogle gange tilbagemeldinger på de aftaler, der laves med kommunen på møderne. Begge parter tilkendegav, at opfølgningen mellem møderne kan forbedres.

3 Det blev i den anledning aftalt, at der vil blive skrevet en ansvarlig kontaktperson på alle aftaler i mødets referat- 6. Stationstorvet (Vallensbæk Boligselskabet berettede, at det går godt med den nye afdeling på Stationstorvet. Beboerne er glade for at bo der og har mange fælles sociale aktiviteter, alle lejligheder er udlejede, og der er venteliste. Boligselskabet har dog en udfordring med udbedring af fejl og mangler i byggeriet, hvilket de arbejder med i øjeblikket. Boligselskabet oplyste endvidere, at de forventer snart at kunne fremsende det endelige byggeregnskab, hvori alle resterende midler vil blive brugt til forbedringer for beboerne. Boligselskabet vil muligvis endvidere fremsende en sag om godkendelsen af lukning af nye altaner i afdelingen, idet en række beboere har udtrykt ønske herom. 7. Beboersammensætningen i Firkløverparken og Højstrupparken (Vallensbæk Boligselskabet er fortsat opmærksom på beboersammensætningen i selskabets afdelinger. Særligt i Firkløverparken opleves udfordringer, bl.a. i forhold til overholdelse af husordenen, støj og børn, der færdes alene på de grønne arealer om aftenen. Der kunne være behov for en social vicevært, men selskabet har ikke penge til at ansætte en sådan. Boligselskabet arbejder derfor med husordenerne og med at få en dialogbaseret tilgang til disse. Bolgiselskabet arbejder på en handleplan for afdelingen og ønsker en videre dialog med kommunen om dette. 8. Affaldsordning (Vallensbæk Boligselskabet savner fortsat en tilbagemelding fra Vestforbrænding på kildesortering i selskabets afdelinger. Det blev aftalt, at Colette Josiassen (cj@vallensbaek.dk) kontakter Vestforbrænding. Det blev endvidere aftalt, at Colette indkalder til et møde mellem Vallensbæk Boligselskab, Vestforbrænding og Vallensbæk Kommune om kildesortering i boligselskabets afdelinger. 9. Retablering af vej, fliser, kantsten mv. efter byggeriet bag Firkløverparken (Vallensbæk John Sørensen (jos@vallensbaek.dk) kunne på mødet oplyse, at en del af reetableringen for nyligt er udført. Det blev aftalt, at John over for de relevante entreprenører i området følger op på de reetableringsopgaver der udestår. Under punktet blev endvidere de generelle trafikale forhold i området omkring Firkløverparken drøftet.

4 Kommunen oplyste, at den har fået foretaget hastighedsmålinger på strækningen, og at det i den anledning blev konstateret, at der ikke generelt bliver kørt for stærkt. Kommunen oplyste endvidere, at lyskrydset er blevet ændret, så det er lettere at komme ud fra Firkløverparken. Boligselskabet kvitterede herfor. Boligselskabet oplyste, at de på vegne af grundejerforeningen Plougmandsminde har fremsendt en fælles ansøgning om en trafikal fredeliggørelse af området. Kommunen bekræftede, at ansøgningen er modtaget. I den anledning kunne kommunen fortælle, at kommunen arbejder på en helhedsplan for området. Boligselskabet tilkendegav endvidere, at de finder det uhensigtsmæssigt, at der mangler en cykelsti fra Promenadebåndet til Rosenlunden, da den manglende sti medfører, at en del børn i stedet cykler på Blomsterengen og kører forkert rundt i rundkørslen, hvilket skaber farlige situationer. John Sørensen vil se på sagen. Den manglende belysning på stien til Albertslundcenteret blev ligeledes drøftet. Kommunen har over flere år været i dialog med Albertslund Kommune om spørgsmålet. Albertslund Kommune har dog indtil videre ikke ønsket at prioritere midler til at opsætte belysning af stien. John Sørensen vil i 2018 igen forsøge at kontakte Albertslund Kommune derom. 10. Firkløverparken: retablering af boliger med hjælpemidler efter fraflytning (Vallensbæk Boligselskabet oplever, at hjælpemiddelcentralen er meget lang tid om at reetablere lejligheder, når beboere med monterede hjælpemidler fraflytter. Kommunen tilkendegav, at den altid fjerner hjælpemidler indenfor 1-2 uger efter, den modtager opfordring dertil, hvorfor kommunen antager, at problemet vedrører reetablering af bygningsdele såsom dørtrin. Hjælpemiddelområdet hører på grund af det forpligtende samarbejde under Ishøj Kommune. Det blev derfor aftalt, at Julie Rothe (jir@vallensbaek.dk) kontakter Ishøj Kommune om spørgsmålet. Det blev endvidere aftalt, at Julie undersøger om kommunen har en kvalitetsstandard, der beskriver, hvor hurtigt reetableringen skal være foretaget. 11. Firkløverparken: hjemmehjælperes håndtering af affald i Firkløverparken (Vallensbæk Boligselskabet oplever, at hjemmehjælpere ikke altid smider affaldet i affaldscontaineren, men i stedet efterlader det ved siden af denne. Det skyldes evt. at molokkerne er aflåst, og at hjemmehjælperne ikke har nøgle.

5 Det blev aftalt, at Nicolaj Åbroe kontakter centerchefen for Pleje og Omsorg derom. 12. Trafik i Højstrupparken (Vallensbæk Boligselskabet oplever problemer med bilister, der ikke i tide opdager, at vejen er spærret og derfor må vende foran spærringen, hvilket opleves som uhensigtsmæssigt. Boligselskabet foreslår, at hele området laves til en 30 km/t-zone, samt at der opsættes en blomsterkumme eller lignende chikane. Boligselskabet oplever endvidere problemer med henkastet affald i området. Det blev aftalt, at John Sørensen og Stig Christiansen holder et møde, hvor de ovennævnte problematikker kan drøftes. Begge er ansvarlige for at indkalde til mødet. 13. Fortsat forebyggelse af udsættelser (Vallensbæk Punktet blev drøftet under punkt Eventuelt Det blev aftalt, at Nicolaj sender udkast til referat til boligselskabet i primo januar. 15. Styringsdialogmøde 2018 Det blev aftalt, at styringsdialogmødet for 2018 bliver mandag den 10. december kl til i Gæstekantinen på Rådhuset. Det blev aftalt, at Nicolaj indkalder til mødet.

Udarbejdet af: Mick Fürst Steffensen Dato: 06. december 2016

Udarbejdet af: Mick Fürst Steffensen Dato: 06. december 2016 VALLENSBÆK KOMMUNE Sagsnr.: 16/7617 Vedr.: Styringsdialogmødet Mødelokale 360 d. 17. november. 2016 kl. 09.00-12.00 Udarbejdet af: Mick Fürst Steffensen Dato: 06. december 2016 Deltagere : John Sørensen

Læs mere

Vedr.: Referat fra styringsdialogmødet 2018 Mødelokale 360 (gæstekantinen) den 10. december 2018 kl

Vedr.: Referat fra styringsdialogmødet 2018 Mødelokale 360 (gæstekantinen) den 10. december 2018 kl VALLENSBÆK KOMMUNE Direktionscenter Sagsnr.: 18/7011 Vedr.: Referat fra styringsdialogmødet 2018 Mødelokale 360 (gæstekantinen) den 10. december 2018 kl. 09.00-12.00 Udarbejdet af: Sindre Johnsen Dato:

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE Direktionscenter

VALLENSBÆK KOMMUNE Direktionscenter VALLENSBÆK KOMMUNE Direktionscenter Sagsnr.: 14/5851 Referat af Styringsdialogmødet mellem Vallensbæk Kommune og Vallensbæk Boligselskab Mødelokale 405 d. 11. dec. 2014 kl. 09.00-11.30 Udarbejdet af: Mick

Læs mere

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017 Dato: 20.11.2017 Tid: 13:00 Sted: Allingåbro Ansvarlig: Anthony Le Journalnr.: 17/14985 Deltagere: Tommy E. Hansen (Formand for bestyrelsen) Kenneth T. Hansen (Direktør for Randers bolig) Mogens T. Clingman

Læs mere

Juridisk konsulent Bodil Hald Brabæk, JURA

Juridisk konsulent Bodil Hald Brabæk, JURA Sagsnr. 038513-2013 Referat fra Styringsdialogmøde den 5. december 2013 kl. 13.00 mellem Gentofte Kommune og Boligorganisationen Munkegård v/ Almenbo Til stede: Gentofte Kommune: Juridisk konsulent Bodil

Læs mere

NOTAT Center for Kultur Idræt og Sundhed

NOTAT Center for Kultur Idræt og Sundhed Aftaledokument for styringsdialogmødet mellem Fredensborg Boligselskab og Fredensborg Kommune for driftsåret 2014/2015. Aftaledokumentet er udarbejdet i forlængelse af styringsdialogmøde d. 6. oktober

Læs mere

1. I forhold til aftaledokumentet 2014 er der ingen udeståender.

1. I forhold til aftaledokumentet 2014 er der ingen udeståender. Aftaledokument for styringsdialog mellem Humlebæk Boligselskab og Fredensborg Kommune for driftsåret 2015/2016 Aftaledokumentet er udarbejdet i forlængelse af styringsdialogmøde d. 7. oktober 2015 kl.

Læs mere

Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Boligforeningen 3B og Ballerup Kommune mandag den 14. januar 2013

Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Boligforeningen 3B og Ballerup Kommune mandag den 14. januar 2013 Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Boligforeningen 3B og Ballerup Kommune mandag den 14. januar 2013 Deltagere: Bent Frederiksen, Boligforeningen 3B Steffen Morild, Boligforeningen

Læs mere

Styringsdialog med kommunen

Styringsdialog med kommunen Styringsdialog med kommunen Boligkontorets boligkonference 2015 Program for workshoppen Velkommen Hvad er styringsdialog? Før, under og efter styringsdialogmødet Inspiration til den gode dialog Eksempler

Læs mere

Styringsdialogmøde med Gentofte Ejendomsselskab den 16. december 2014 kl Udvalgsværelse E

Styringsdialogmøde med Gentofte Ejendomsselskab den 16. december 2014 kl Udvalgsværelse E 1 Referat Styringsdialogmøde med Gentofte Ejendomsselskab den 16. december 2014 kl. 13.00 Udvalgsværelse E Dagsorden 1. Velkomst og præsentation 2. Bæredygtighedstiltag, herunder LAR 3. Emner efter ønske

Læs mere

Referat styringsdialogmøde

Referat styringsdialogmøde Referat styringsdialogmøde Med Gentofte Ejendomsselskab Onsdag den 19. december 2018 kl. 9 mødelokale 258 Deltagere For Gentofte Ejendomsselskab (herefter Boligselskabet ) - Ole Lund Petersen, formand

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 19. august 2015 til ordinært møde tirsdag 18. august 2015 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Notat. 2. maj 2013. Referat

Notat. 2. maj 2013. Referat Notat Kultur, Erhverv og Udvikling Rådhuset Ramsherred 5 5700 Svendborg 2. maj 2013 Referat Forum: Styringsdialogmøde med BSB Svendborg Dato: 1. marts 2013 Sted: Svendborg Rådhus Deltagere: Svend Erik

Læs mere

Den 3. oktober 2017 Journal nr Dokument nr

Den 3. oktober 2017 Journal nr Dokument nr Referat Den 3. oktober 2017 Journal nr. 163-2014-975 Dokument nr. 163-2017-147759 Deltagere Fra Michael Judge og Bo Zabel, HaB Peter Mejer Lauridsen Anders Holmgren og Janni Spang, DAB Karen Dilling, Jeanette

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED fsb OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 26. MARTS 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED fsb OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 26. MARTS 2014 1 Deltagere: fsb Bjarne Larsson Pia Nielsen Terkel Kunding Københavns Kommune, Teknik og Miljøforvaltningen Morten Boje Carina Wedell Andersen Ole Bjerregaard Louise Høyer Fie Cathrine Støttrup Olsen (ref.)

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

Emne: Referat fra styringsdialogmøde 2017 mellem Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune

Emne: Referat fra styringsdialogmøde 2017 mellem Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune Mødereferat Emne: Referat fra styringsdialogmøde 2017 mellem Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune 30. oktober 2017 - Sagsnr. 17/11427 - Løbenr. 217271/17 Møde dato 27. oktober 2017 Møde

Læs mere

Redegørelse for styringsdialog 2010 mellem Egedal Kommune og de almene boligorganisationer

Redegørelse for styringsdialog 2010 mellem Egedal Kommune og de almene boligorganisationer Redegørelse for styringsdialog 2010 mellem Egedal Kommune og de almene boligorganisationer Med virkning for 2010 skal det kommunale tilsyn efter Almenboligloven ske ved afholdelse af regelmæssige møder

Læs mere

Boligkontoret Danmark Michael Demsitz (til og med punkt 3) Lars Lehmann Bent Gail-Kalashnyk Torben Eriksen Tonny Bjørn (fra punkt 3)

Boligkontoret Danmark Michael Demsitz (til og med punkt 3) Lars Lehmann Bent Gail-Kalashnyk Torben Eriksen Tonny Bjørn (fra punkt 3) 1 Deltagere Københavns Kommune Morten Boje (Teknik - og Miljøforvaltningen) Rina Sandberg (Teknik og Miljøforvaltningen) Rune Gamby (Teknik og Miljøforvaltningen) Fie Cathrine Støttrup Olsen (Teknik og

Læs mere

Boligselskabet Rosenvænget

Boligselskabet Rosenvænget Boligselskabet Rosenvænget Referat af dialogmøde mellem Boligselskabet Rosenvænget og Frederikssund Kommune Den 26. oktober 2015 kl. 10.30 i mødelokale F5 MØDEDELTAGERE Jannie Bratfeldt, Ejendomsenheden

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde for 2014 / 2015 med De Vanføres Boligselskab for Københavns Kommune og Københavns Kommune d. 24.

Referat af styringsdialogmøde for 2014 / 2015 med De Vanføres Boligselskab for Københavns Kommune og Københavns Kommune d. 24. 1 Deltagere Bestyrelsen for De Vanføres Boligselskab for Københavns Kommune: Formand Susanne Henriksen Boligkontoret Danmark: Forvaltningsdirektør Lars Lehmann Økonomidirektør Bent Gail-Kalashnyk Forrentningsfører

Læs mere

Vallensbæk Boligselskab. Vedtægter

Vallensbæk Boligselskab. Vedtægter Vallensbæk Boligselskab Vedtægter 2010 Vedtægter for Vallensbæk Boligselskab Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Vallensbæk Boligselskab. Boligorganisationen

Læs mere

Referat. Handicaprådet 30. januar 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl

Referat. Handicaprådet 30. januar 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl Referat Handicaprådet 30. januar 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl. 15.30-17.00 Deltagere: Palle Bjerregaard, Per Hansen, Tonny Bengtsson, Svend Mathiasen, Morten Dreyer, Sara Claces, Henrik Aagaard,

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde Frederiksberg forenede Boligselskaber

Referat af styringsdialogmøde Frederiksberg forenede Boligselskaber Mødet blev afholdt på Frederiksberg Rådhus. Fra Frederiksberg forenede Boligselskaber: Forretningsfører Kim Geertsen, områdechef Lone Skriver og konsulent Hanne Müller Fra Frederiksberg Kommune: Leder

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011 1 Deltagere HR s Hus v/ Egemar & Clausen Claus Clausen (Egemar & Clausen) Susanne Roes (Egemar & Clausen) Københavns Kommune Peter Kærhus Sørensen (Teknik og Miljøforvaltningen), deltog i mødet under punkt

Læs mere

Mødereferat. Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune. Emne. Styringsdialogmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødereferat. Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune. Emne. Styringsdialogmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut By- og Udviklingsforvaltningen Køb og Salg Mødereferat Møde mellem/i Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune Emne Styringsdialogmøde Møde nr. 2015 Dato 13. december 2015 Sagsnr. 15/9309

Læs mere

TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKSABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP

TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKSABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKSABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP Poppelhaven III Opførelsesår: 1960 54 boliger, rækkehuse Ole Rømers Vej Opførelsesår: 1990 9 boliger, rækkehuse Poppelhaven Opførelsesår:

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 259 Onsdag den 7. februar 2018 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Katja Hansen (KH)

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2015

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2015 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2015 Dato: 13. december 2016 Lokale: Tidspunkt: Sorø Rådhus, lokale 272, Sorø Kl. 1000 1230

Læs mere

Bilag 1 NOTAT. Redegørelse for styringsdialog 2012 mellem Fredensborg Kommune og de almene boligorganisationer. Center for Kultur Idræt og Sundhed

Bilag 1 NOTAT. Redegørelse for styringsdialog 2012 mellem Fredensborg Kommune og de almene boligorganisationer. Center for Kultur Idræt og Sundhed Bilag 1 Redegørelse for styringsdialog 2012 mellem Fredensborg Kommune og de almene boligorganisationer NOTAT Center for Kultur Idræt og Sundhed 14-11-2012 1. Indledning Denne redegørelse omhandler Fredensborg

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og 2015 Dato: 3. januar 2017 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Læs mere

Afdeling 1 har således været et målepunkt for fremtidige renoveringer på baggrund af helhedsplaner.

Afdeling 1 har således været et målepunkt for fremtidige renoveringer på baggrund af helhedsplaner. SEKRETARIATET Ullasvej 23, Rønne CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Dagsorden/referat Styringsdialogmøde med Bo42 den 4. novmeber 2016 Deltagere: Fra Bo42: Direktør Ebbe Frank og formand Per Carlo Nilsson Fra

Læs mere

Referet styringsdialogmøde 2016

Referet styringsdialogmøde 2016 Referet styringsdialogmøde 2016 med Foreningen for opførelse af billige boliger i Gentofte den 21. november 2016 kl. 13 udvalgsværelse A Deltagere Fra Foreningen for opførelse af billige boliger i Gentofte

Læs mere

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2014 Dato: 11. december 2015 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Kl.

Læs mere

Hvor det var relevant blev hver af de tre boligorganisationer drøftet under de respektive punkter på dagsordenen.

Hvor det var relevant blev hver af de tre boligorganisationer drøftet under de respektive punkter på dagsordenen. By- og Udviklingsforvaltningen Køb og Salg Mødereferat Møde mellem/i Bovia (AAB Kolding, Den Almennyttige Andelsboligforening Grønnevangen, Lunderskov Boligforening) og Kolding Kommune Møde nr. 2016 Dato

Læs mere

Boligselskabet Rosenvænget

Boligselskabet Rosenvænget Boligselskabet Rosenvænget Referat af dialogmøde mellem boligorganisation (BO) og Frederikssund Kommune Onsdag den 7. november 2018, kl. 10.00, i mødelokale F6 MØDEDELTAGERE Jannie Bratfeldt, Politik og

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP

STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP Danske FunktionæresBoligafdelings afdelinger i Høje-Taastrup Charlottegården Gadehavegård Sportorno Charlottegården Opførelsesår: 1975 405

Læs mere

Referat - styringsdialogmøde 2015

Referat - styringsdialogmøde 2015 Referat - styringsdialogmøde 2015 med Villabyernes Boligselskab i Gentofte Tirsdag den 10. november 2015 kl. 13-15 - udvalgsværelse 2 Deltagere Fra Villabyernes Boligselskab i Gentofte (herefter boligselskabet

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde med Samvirkende Boligselskaber 2014 og 2015 og Københavns Kommune den 26. marts 2015

Referat af styringsdialogmøde med Samvirkende Boligselskaber 2014 og 2015 og Københavns Kommune den 26. marts 2015 1 Deltagere fra Københavns kommune: Uffe Andreasen, Ole Frederiksen, Line Lolk, Cathrine Sejberg Jensen og Mads Lauridsen. Deltagere fra Samvirkende Boligselskaber ved KAB: Margrete Pump, Lene Vennits,

Læs mere

Tilsynsopgaven med almenboligselskaber

Tilsynsopgaven med almenboligselskaber Tilsynsopgaven med almenboligselskaber 1. Tilsynsopgaven med almenboligselskaber. Ifølge almenboliglovens 164 skal kommunalbestyrelsen føre tilsyn med de almennyttige boligorganisationer. Kommunalbestyrelsens

Læs mere

Repræsentantskabsmøde torsdag den 27. juni 2013, kl Fælleshuset, Firkløverparken 72

Repræsentantskabsmøde torsdag den 27. juni 2013, kl Fælleshuset, Firkløverparken 72 #JobInfo Criteria=KABside1# Referat Repræsentantskabsmøde torsdag den 27. juni 2013, kl. 17.00 Fælleshuset, Firkløverparken 72 Til stede: Katja Lindblad, Stig Christiansen, Lone Christiansen, Anny Frederiksen,

Læs mere

Referat af styringsdialogmødet den 11. oktober 2010 med Bolig-selskabet BSB København

Referat af styringsdialogmødet den 11. oktober 2010 med Bolig-selskabet BSB København 1 Deltagere: Fra Københavns Kommune Pia Nielsen (Støttet Byggeri) Rebecca Forsman (Støttet Byggeri) Sune Skovgård (Støttet Byggeri) Fra Domea Pia Christiansen (Regionschef) Udtalelser fra deltagerne fra

Læs mere

Mødereferat. Boligkontoret Danmark og Kolding Kommune 1. Emne. Styringsdialogmøde vedr. Boligselskabet Kolding. Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødereferat. Boligkontoret Danmark og Kolding Kommune 1. Emne. Styringsdialogmøde vedr. Boligselskabet Kolding. Mødedato Mødested Møde start/slut By- og Udviklingsforvaltningen Dato 27. oktober 2011 Sagsnr. 11/23734 Løbenr. 193820/11 Mødereferat Referent Herdis Bonnichsen Direkte telefon 79 79 16 73 E-mail hbon@kolding.dk Møde mellem/i Møde nr.

Læs mere

Diagrammer fordelt pr. boligorganisation fra 2013 til 2015:

Diagrammer fordelt pr. boligorganisation fra 2013 til 2015: 1 13. april 2016 Boliganvisningen/38410 1. Anvisninger fordelt pr. boligorganisation 2. Lejetab 3. Tab ved fraflytning (istandsættelsesudgifter) 4. Nybyggeri og helhedsplaner 5. Konklusion 6. Baggrund

Læs mere

Referat - Styringsdialogmøde 2015

Referat - Styringsdialogmøde 2015 Referat - Styringsdialogmøde 2015 med Gentofte Ejendomsselskab Torsdag den 19. november 2015 kl. 10-12 - udvalgsværelse D Deltagere For Gentofte Ejendomsselskab (herefter boligselskabet ): - Marianne Vittrup,

Læs mere

Referat Styringsdialogmøde 2016

Referat Styringsdialogmøde 2016 Referat Styringsdialogmøde 2016 med Boligorganisationen Munkegård Den 15. november 2016 kl. 13 Udvalgsværelse 3 Deltagere For Boligorganisationen Munkegård (herefter Boligorganisationen ) - Per Kloster

Læs mere

Velkommen til Vallensbæk Boligselskab et godt og trygt sted at bo

Velkommen til Vallensbæk Boligselskab et godt og trygt sted at bo Velkommen til Vallensbæk Boligselskab et godt og trygt sted at bo Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores boligselskab FÆLLESSKAB, TRYGHED OG RESPEKT VELKOMMEN TIL VALLENSBÆK BOLIGSELSKAB. VI ER

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 15. november, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23.

Læs mere

Glostrup, den 26.04.2010 SA Referat Den 22. april 2010

Glostrup, den 26.04.2010 SA Referat Den 22. april 2010 Glostrup, den 26.04.2010 SA Referat Den 22. april 2010 Boligselskabet Hjem Mødeart: Bestyrelsesmøde i organisationsbestyrelsen Mødested: Afdeling: 0. Hammerensgade 6.2. Mødetid kl. 18.00 1267 København

Læs mere

Anvisningsaftaler for Torpenvangen og Stejlepladsen skal tilrettes og færdiggøres snarest muligt fra kommunens side.

Anvisningsaftaler for Torpenvangen og Stejlepladsen skal tilrettes og færdiggøres snarest muligt fra kommunens side. Aftaledokument for styringsdialogmøde mellem Humlebæk Boligselskab og Fredensborg Kommune for driftsåret 2015/2016. Aftaledokumentet er udarbejdet i forlængelse af styringsdialogmødet den 14. oktober 2016

Læs mere

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn REFERAT Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn Dato: 23. oktober 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Formand Kurt Olsen (afbud)

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen Lyngby Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmødet onsdag den 31. august 2011 kl. 15.00 i fælleslokalet beliggende Lyngby Hovedgade 50 2. sal Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2

Læs mere

Udtalelser fra deltagerne fra Københavns Kommune refereres til under ét som kommunen.

Udtalelser fra deltagerne fra Københavns Kommune refereres til under ét som kommunen. 1 Deltagere: Fra Københavns Kommune Pia Nielsen (Støttet Byggeri) Rebecca Forsman (Støttet Byggeri) Sune Skovgård (Støttet Byggeri) Fra Domea Pia Christiansen (Regionschef) Udtalelser fra deltagerne fra

Læs mere

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret 2014 Dato: 9. december 2015 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Kl. 0900 1230

Læs mere

Juridisk konsulent Bodil Hald Brabæk, JURA

Juridisk konsulent Bodil Hald Brabæk, JURA Sagsnr. 023181-2013 Referat fra Styringsdialogmøde den 26. august 2013 kl. 13.00 mellem Gentofte Kommune og Boligorganisationen Munkegård v/ Almenbo Til stede: Gentofte Kommune: Juridisk konsulent Bodil

Læs mere

Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde

Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde 1. Hvem er omfattet af husordenen? Stk. 1: Denne husorden gælder for samtlige ejerforeningens medlemmer og lejere. Stk. 2.

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 20. FEBRUAR 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 20. FEBRUAR 2014 1 Deltagere Boligforeningen VIBO Kaare Vestermann (Boligforeningen VIBO) Anne Merethe Bryder (Boligforeningen VIBO) Tina Kastberg (Boligforeningen VIBO) Henrik Nielsen (Boligforeningen VIBO) Tine Pedersen

Læs mere

Hedebos afdelinger i Høje-Taastrup

Hedebos afdelinger i Høje-Taastrup Hedebos afdelinger i Høje-Taastrup Græshøjvej Opførelsesår: 1953 12 boliger, etagebyggeri Plejehjem, Vesterled/Valby vej Opførelsesår: 70 boliger, rækkehuse Fløng Byvej Opførelsesår: 1975 5 boliger, rækkehuse

Læs mere

HØJE-TAASTRUP BOLIGSELSKABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP

HØJE-TAASTRUP BOLIGSELSKABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP HØJE-TAASTRUP BOLIGSELSKABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP Rådhushaven Opførelsesår: 1946 41 boliger, række- og parcelhuse Thorsgård Opførelsesår: 1949 30 boliger, etagehuse Engvadgård Opførelsesår: 1973 71

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

SILKEBORG BOLIGSELSKAB

SILKEBORG BOLIGSELSKAB SILKEBORG BOLIGSELSKAB Forretningsorden for afdelingsbestyrelser side 1 Vedtaget den 11.06. 2001 FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGENSBESTYRELSER... Som retningslinier for afdelingsbestyrelsernes arbejde gælder

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 6. FEBRUAR 2013

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 6. FEBRUAR 2013 1 Deltagere Boligforeningen VIBO Kaare Vestermann (Boligforeningen VIBO) Anne Merethe Bryder (Boligforeningen VIBO) Tina Kastberg (Boligforeningen VIBO) Henrik Nielsen (Boligforeningen VIBO) Tine Pedersen

Læs mere

AABs afdeling i Høje-Taastrup. Afd. 51 Pælestykkerne Opførelsesår: 1966 147 boliger, etagebyggeri

AABs afdeling i Høje-Taastrup. Afd. 51 Pælestykkerne Opførelsesår: 1966 147 boliger, etagebyggeri AABs afdeling i Høje-Taastrup Afd. 51 Pælestykkerne Opførelsesår: 1966 147 boliger, etagebyggeri Baggrund Hvert år i april/maj afholdes et styringsdialogmøde mellem Høje-Taastrup Kommune og de enkelte

Læs mere

Vedtægter Vallensbæk Boligselskab 2018

Vedtægter Vallensbæk Boligselskab 2018 Vedtægter Vallensbæk Boligselskab 2018 Vedtægter for Vallensbæk Boligselskab Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Vallensbæk Boligselskab. Boligorganisationen

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde 2017 med Bedsted Andelsboligforening

Referat, styringsdialogmøde 2017 med Bedsted Andelsboligforening Referat, styringsdialogmøde 2017 med Bedsted Andelsboligforening Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen

Læs mere

Hans Emborg (Formand) og Michael Hansen (Kasserer) Sina Petersen (Afdelingsleder), Marie-Louise Bruun (Jurist) og Line Palm (Tilsynsmyndighed)

Hans Emborg (Formand) og Michael Hansen (Kasserer) Sina Petersen (Afdelingsleder), Marie-Louise Bruun (Jurist) og Line Palm (Tilsynsmyndighed) Tema: Styringsdialogmøde 2019 Boligforeningen Grejsdalen Tid: 13. september 2019, kl. 13-14 Sted: Kirketorvet 22, 7100 Vejle mødelokale 3 Deltagere Hans Emborg (Formand) og Michael Hansen (Kasserer) Sina

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret 2015 Dato: 3. januar 2017 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Kl. 0930 1230

Læs mere

Fælles aftale om permanent boliganvisning af flygtninge

Fælles aftale om permanent boliganvisning af flygtninge Fælles aftale om permanent boliganvisning af flygtninge I henhold til 59, stk. 2 i lov om almene boliger mv. indgås følgende aftale om anvisning af boliger mellem: Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe Boligselskabet

Læs mere

VIBOs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP

VIBOs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP VIBOs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP Charlotteager I Opførelsesår: 1979 182 boliger, etagebyggeri Charlotteager II Opførelsesår: 1981 186 boliger, etagebyggeri Charlottegårdshave Opførelsesår: 1982 71 boliger,

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat styringsdialogmøde

Referat styringsdialogmøde Referat styringsdialogmøde Med Boligorganisationen Munkegård Onsdag den 8. november 2017 kl. 10 mødelokale 258 Deltagere For Boligorganisationen Munkegård (herefter Boligorganisationen ) - Per Kloster

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde med Lægeforeningens Boliger ved FA09 og Københavns kommune den 6. februar 2015

Referat af styringsdialogmøde med Lægeforeningens Boliger ved FA09 og Københavns kommune den 6. februar 2015 1 Deltagere: Lægeforeningens Boliger: Alex F. Rasmussen, Peter Jørgensen og Jens Corfitzen FA09: Lone Lund-Rasmussen og Kasper Nørballe Københavns Kommune: Teknik- og Miljøforvaltningen: Jørgen Stein,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. november 2016

Referat af bestyrelsesmøde den 24. november 2016 side nr. 253 Referat af bestyrelsesmøde den 24. november 2016 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Erling Sørensen

Læs mere

Øvrige deltagere: Esben Vognsen-Jensen Kun pkt. 1 Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Kun pkt. 1 Centerchef, Ældrecentret

Øvrige deltagere: Esben Vognsen-Jensen Kun pkt. 1 Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Kun pkt. 1 Centerchef, Ældrecentret Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4, 5. marts 2012. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 2012 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla Gundtoft

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2002

Referat fra generalforsamlingen 2002 \ Referat fra generalforsamlingen 2002 Formanden bød velkommen og fremviste dagsordenen. Formanden informerede om de nye tiltag i området: Området nord for Børnehaven udstykkes og anlægges, så snart der

Læs mere

Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Ballerup Ejendomsselskab og Ballerup kommune tirsdag den 3. januar 2012.

Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Ballerup Ejendomsselskab og Ballerup kommune tirsdag den 3. januar 2012. Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Ballerup Ejendomsselskab og Ballerup kommune tirsdag den 3. januar 2012. Deltagere: Kurt Rytter, Ballerup Ejendomsselskab Lone Skriver, Ballerup

Læs mere

Dialogmøde 2012 Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2012 Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2012 Fællesorganisationens Boligforening Dato: 12. november 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Referat fra formøde for generalforsamling Torsdag den 19. februar 2015 kl. 17.00 Mødested: Sjællandsgade 21, 8900 Randers C Referat fra formøde for generalforsamling

Læs mere

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 880 af 8.8 2011 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse samt

Læs mere

STYRINGSDIALOG HØJE-TAASTRUP BOLIGSELSKAB

STYRINGSDIALOG HØJE-TAASTRUP BOLIGSELSKAB STYRINGSDIALOG HØJE-TAASTRUP BOLIGSELSKAB HØJE-TAASTRUP BOLIGSELSKABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP Rådhushaven Thorsgård Engvadgård Fløngvangen Kallerupvang Rådhushaven Opførelsesår: 1946 41 boliger, række-

Læs mere

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny.

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny. By- og Udviklingsforvaltningen Sekretariat Mødereferat Møde mellem/i Møde nr. Dato 19. marts 2012 Sagsnr. 11/31804 Løbenr. 50201/12 Referent Susanne Jensen Direkte telefon 79 79 13 67 E-mail jesu@kolding.dk

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde med Almenbo den 29. november 2010 for Boligforeningen for Hospitalssygeplejerskerne i København

Referat af styringsdialogmøde med Almenbo den 29. november 2010 for Boligforeningen for Hospitalssygeplejerskerne i København 1 Der blev afholdt møde i Njalsgårdens mødecenter, Njalsgade 13, med deltagelse af: Fra Almenbo: Lisbeth Schaltz, Claus Hansen og Annette Meyer. Fra kommunen: Elsebeth Korsholm, Tine Engelbrechtsen, Ulla

Læs mere

Notat Afdeling 23 - Beboermøde den 22.04.2015, kl. 19.00, Sdr. Kongevej 66. Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse.

Notat Afdeling 23 - Beboermøde den 22.04.2015, kl. 19.00, Sdr. Kongevej 66. Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse. Side 1/6 Notat Afdeling 23 - Beboermøde den 22.04.2015, kl. 19.00, Sdr. Kongevej 66. Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse. I mødet deltog: Beboere: 10 incl. afdelingsbestyrelsen.

Læs mere

3Bs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP

3Bs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP 3Bs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP 1031 Taastrup Torv I og II 1032 Taastrup Torv Plejeboliger Opførelsesår: 2014 33 boliger 1029 Møllegården Opførelsesår: 1975 10 boliger 1028 Kongsgården Opførelsesår: 1975

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Velkommen til din nye bolig. Praktiske forhold og muligheder for dig, der er beboer i en almen bolig administreret af KAB

Velkommen til din nye bolig. Praktiske forhold og muligheder for dig, der er beboer i en almen bolig administreret af KAB Velkommen til din nye bolig Praktiske forhold og muligheder for dig, der er beboer i en almen bolig administreret af KAB Inden du flytter ind Nøgler Det er ejendomskontoret, der udleverer nøgler. Ring

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGSELSKABET HARESKOVGÅRD REPRÆSENTERET VED BOLIGKONTORET DANMARK DEN 14. NOVEMBER 2011

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGSELSKABET HARESKOVGÅRD REPRÆSENTERET VED BOLIGKONTORET DANMARK DEN 14. NOVEMBER 2011 1 Deltagere Boligselskabet Hareskovgård v/ Boligkontoret Danmark Bent Gail Kalashnyk (Boligkontoret Danmark) Charlotte Heitmann (Boligkontoret Danmark) Torben Eriksen (Boligkontoret Danmark) Mogens Lund

Læs mere

AB/EK møde 10. december 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 10. december 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 10. december 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 9. september 2010

Referat af afdelingsmøde den 9. september 2010 Referat af afdelingsmøde den 9. september 2010 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Du kan læse mere om de to typer af råderet nedenfor.

Du kan læse mere om de to typer af råderet nedenfor. De tre typer af muligheder Lov om leje af almene boliger giver dig en række muligheder for at indrette din bolig efter dine egne ønsker og behov. Dette kaldes råderet. Du har to typer råderet, som giver

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 6. november 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

AB/EK møde, april april 2016, kl. 17:00-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde, april april 2016, kl. 17:00-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde, april 2016 26. april 2016, kl. 17:00-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Peter

Læs mere

Vallensbæk Senior Park

Vallensbæk Senior Park Vallensbæk Senior Park Ordinær generalforsamling 27-03-2017 kl. 18.00 20.00 Sted: Korsagergård, Vejlegårdsvej 121, 2625 Vallensbæk. Deltager : 70 af foreningens 80 medlemmer var mødt. Fra KAB deltog Marianne

Læs mere

Notat. Referat Styringsdialog 2014

Notat. Referat Styringsdialog 2014 Notat Referat Styringsdialog 2014 Forum: Svendborg Andels-Boligforening Dato: 6. november 2014 Sted: Svendborg Rådhus Deltagere: Fra SAB deltog: John Andersen, organisationsbestyrelsesformand, Erik Bank

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive

Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive Dagsorden: Side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Skive Boligselskab...

Læs mere

1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Frederik Agergaard, Georg Ørnskov Rønsch, Inge Lise Møller Jensen, Renè Olesen & Stefan Krebs Jensen Per René Schmidt 09. Februar 2015 kl. 19.30 på Skibelund

Læs mere

Styringsdialogens årshjul. Styringsdialogkonference 21. september 2015 Gitte Weien Andersen & Line Aagaard Nilausen Boligkontoret Danmark

Styringsdialogens årshjul. Styringsdialogkonference 21. september 2015 Gitte Weien Andersen & Line Aagaard Nilausen Boligkontoret Danmark Styringsdialogens årshjul Styringsdialogkonference 21. september 2015 Gitte Weien Andersen & Line Aagaard Nilausen Boligkontoret Danmark Hvad kan et årshjul? (1) Der er mange interessenter ifm. styringsdialogen

Læs mere