menuen kan sende s ud til forbrugerne både til alle eller til nogle efter bestemte udvælgelseskriterier.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Email menuen 15.1. Email kan sende e-mails ud til forbrugerne både til alle eller til nogle efter bestemte udvælgelseskriterier."

Transkript

1 menuen kan sende s ud til forbrugerne både til alle eller til nogle efter bestemte udvælgelseskriterier. kan sende ud med forskellige skrifttyper, fed, underlineret, kursiv, skriftstørrelser, vedhæftet billeder, hyperlinks mv. For at anvende skal det være installeret i Rambøll FAS samt der skal angives et brugernavn og adgangskode under Filer Opsætning Indstillinger i fanebladet administration.

2 menuen 15.2 Ligeledes er det en god ide, at angive en forsynings under fanebladet administration, således der i nogle tilfælde kan sendes en test for at se den sendte før den sendes ud til forbrugerne.

3 menuen Oversigt over udsendelser Generelt Oversigt over udsendelser giver en oversigt for hver udsendelse Forbrugere hvor er modtaget Forbrugere hvor status endnu ikke er tilgængelig Forbrugere hvor er blevet afvist Forbrugere uden Procedure Vælg Oversigt over udsendelser, der fremkommer følgende skærmbillede

4 menuen 15.4 I venstre side af skærmbilledet vises en oversigt over de udsendelser der er foretaget.

5 menuen 15.5 Ved klik på f.eks. AfsenderID 5 med logID 192 vises nedenstående skærmbillede Skærmbilledet er opdelt i følgende bokse Oplysninger om afsendelse Knapper til Find adresse i oversigt og Find forbrugernummer Forbrugere hvor er modtaget Forbrugere hvor status endnu ikke er tilgængelig Forbrugere hvor er blevet afvist Forbrugere uden

6 menuen 15.6 Oplysninger om afsendelse: Der er nogle generelle facts som er Afsendernavn på Forsyning Emne type f.eks. Brev Antal uden Antal med Tidspunkt for udsendelse (Start og slut) mv. Knappen Opdater status kan anvendes, hvis der står s under Forbrugere hvor status endnu ikke er tilgængelig. Bemærk. For nogle s kan der godt gå lang tid. Knapper til Find adresse i oversigt og Find forbrugernummer: Knappen Find adresse i oversigt Indtast og vælg OK. Herved bliver den relevante forbruger markeret med blåt.

7 menuen 15.7 Knappen Find forbrugernummer Indtast forbrugernummer og vælg OK. Herved bliver den relevante forbruger markeret med blåt. Forbrugere hvor er modtaget: Der er mulighed for at vælge et brev og herefter vælge Udskriv til modtagne modtager. Bruges ikke så tit. Forbrugere hvor status endnu ikke er tilgængelig:

8 menuen 15.8 Forbrugere hvor er blevet afvist: Der er mulighed for at sætte kryds i Fjern ugyldig fra forbruger ved udskrift. Der kan vælges et brev til udskrift og herefter vælge knappen Udskriv til afviste modtagere. Forbrugere uden Der kan vælges hvilket brev, som skal udskrives til de forbrugere, som ikke har en e- mail.

9 menuen Udvælg forbrugere til afsendelse Generelt Udvælg forbruger til afsendelse kan sende en til alle eller dele af forbrugerene efter nogle udvælgelseskriterier. -en kan sættes op med mange forskellige skrifttyper, størrelse, fed, kursiv, underlinering, medtage brev, medtage billedfiler og meget mere, som vil blive vist i det følgende. Procedure Vælg Udvælg forbrugere til afsendelse

10 menuen Der skal først tages stilling til om det skal være alle eller enkelte opkrævningstyper PBS eller Giro(Opgørelser) zone 1 zone 2 opkrævningsgrupper anvendelsesgrupper målerpartier Det kan kombineres på alle måder. Herudover skal det tages stilling til om feltet Medtag fraflyttere skal anvendes.

11 menuen F.eks. vælges følgende kombination Opkrævningsgruppen Helaarlig Herefter vælges knappen for at gå videre til selve -en.

12 menuen Hvis ovenstående er de forbrugere man vil have med, så vælg fanebladet Opret og afsend

13 menuen Ovenstående skærmbillede er delt op i nogle bokse Afsender Emne Indhold (Indeholder ikoner til at formatere skriften samt nogle flettekoder) Generelle vedhæftede filer f.eks. PDF-filer, Excel-filer, Word-filer mv. Individuel vedhæftet fil

14 menuen Boksene gennemgås i det følgende: Der kan angives en anden Afsender. Men typisk er det forsyningens navn, som står her. Emne kan f.eks. være Indkaldelse til generalforsamling, Varsling af vandet er afbrudt næste onsdag fra kl pga. renoveringsarbejde, eller andet. Her angives selve indholdet i -en. Der er forskellige ikoner/felter til at formatere skriften, så som skrifttype, størrelse på skrift, Fed(Bold), Kursiv(Italic), Underlinering, farve på skrift mv. Faktisk som en lille tekstbehandling. Herudover er der også mulighed for at angive følgende flettekoder, som hentes direkte fra databasen for den enkelte = = = = = = Opkrævningsnavn

15 menuen = Opkrævningsadresse1 = Opkrævningsadresse2 = Opkrævningspostnummer Her kan vælges at tilføje en fil, hvor der kan vælges mellem PDF Filer(*.pdf) Word Filer(*.doc,*.docx) Excel Filer(*.xls,*.xlsx) Tekst Filer(*.txt,*.csv) Billed Filer(*.bmp,*.png,*.jpg,*.gif) Alle filer(*.*) Der kan vælges at medtage et standardbrev Brev 1 til Brev 10 eller hvad de nu er omdøbt til. Der kan vælges mellem Send mails Opret mails uden afsendelse Afsend test til forsynings Send mails: Send mails sender mailen ud til alle de forbrugere, som har en Opret mails uden afsendelse: Der bliver oprettet en mail til alle de forbrugere, som har en , som kan sendes senere.

16 menuen Afsend test til forsynings Der bliver sendt en til forsynings en, så man kan se hvordan mailen ser ud før den vælges at blive sendt ud til forbrugerne. Eksempel på opstilling af en Der kan i første omgang vælges at sende en test til forsynings ved at vælge knappen Afsend til forsynings .

17 menuen Vælg OK for at lukke skærmbillede med Test mail afsendt.

18 menuen Den fremsendte testmail ser således ud, som tager udgangspunkt i den første forbruger med . Der kan herefter vælges at sende mailen med det samme ved at vælge knappen Send mails.

19 menuen I dette eksempel vælges der at anvende knappen Opret mails uden afsendelse, fordi det ønskes at sende mailen senere. Vælg knappen Ja(Yes), der fremkommer følgende skærmbillede (næste side)

20 menuen Vælg Ja(Yes) og der fremkommer følgende skærmbillede

21 menuen Vælg OK For at sende disse s anvendes følgende arbejdsgang Vælg Oversigt over udsendelser

22 menuen Når den relevante forsendelse er valgt ude til venstre, så kan knappen Afsend leverance vælges.

23 menuen Vælg OK for at sende de ikke afsendte mails. For løbende at blive opdateret med forsendelsen, så kan knappen Opdater status anvendes indtil alt er opdateret, dvs. når kassen med overskriften Forbrugere hvor status endnu ikke er tilgængelig er blank.

24 menuen Eksempel på status efter udsendelse af s:

25 menuen Udvælg adresser til afsendelse Generelt Udvælg adresser til afsendelse udvælger adresserne efter vejnavne, alle- ligeeller ulige husnumre samt interval på husnumre alle lige eller ulige. Procedure Vælg Udvælg adresser til afsendelse Klik først på den relevante vej, f.eks. Birkelunddalen

26 menuen Her kan tages stilling til Markeringer på alle husnumre på vejen, hvor der vælges Alle numre. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt med yderligere opdeling efter Markeringer på udvalgte husnumre på vejen.

27 menuen Vælg knappen for at flytte de markerede forbrugere over til højre

28 menuen Vælg den næste vej, som der også ønskes sendt s ud til samt Alle numre i Markeringer på alle husnumre på vejen.

29 menuen Vælg knappen for at flytte de markerede forbrugere over til højre

30 menuen Vælg knappen Marker alle i boksen Markeringer på valgte adresser.

31 menuen Ved valg knappen OK fremkommer næste skærmbillede Vælg faneblad Opret og afsend

32 menuen Ovenstående skærmbillede er delt op i nogle bokse Afsender Emne Indhold (Indeholder ikoner til at formatere skriften samt nogle flettekoder) Generelle vedhæftede filer f.eks. PDF-filer, Excel-filer, Word-filer mv. Individuel vedhæftet fil

33 menuen Boksene gennemgås i det følgende: Der kan angives en anden Afsender. Men typisk er det forsyningens navn, som står her. Emne kan f.eks. Indkaldelse til generalforsamling, Varsling af vandet er afbrudt næste onsdag fra kl pga. renoveringsarbejde, eller andet. Her angives selve indholdet i -en. Der er forskellige ikoner/felter til at formatere skriften, så som skrifttype, størrelse på skrift, Fed(Bold), Kursiv(Italic), Underlinering, farve på skrift mv. Faktisk som en lille tekstbehandling. Herudover er der også mulighed for at angive følgende flettekoder, som hentes direkte fra databasen for den enkelte = = = = = = Opkrævningsnavn

34 menuen = Opkrævningsadresse1 = Opkrævningsadresse2 = Opkrævningspostnummer Her kan vælges at tilføje en fil, hvor der kan vælges mellem PDF Filer(*.pdf) Word Filer(*.doc,*.docx) Excel Filer(*.xls,*.xlsx) Tekst Filer(*.txt,*.csv) Billed Filer(*.bmp,*.png,*.jpg,*.gif) Alle filer(*.*) Der kan vælges at medtage et standardbrev Brev 1 til Brev 10 eller hvad de nu er omdøbt til. Der kan vælges mellem Send mails Opret mails uden afsendelse Afsend test til forsynings Send mails: Send mails sender mailen ud til alle de forbrugere, som har en Opret mails uden afsendelse: Der bliver oprettet en mail til alle de forbrugere, som har en , som kan sendes senere.

35 menuen Afsend test til forsynings Der bliver sendt en til forsynings en, så man kan se hvordan mailen ser ud før den vælges at blive sendt ud til forbrugerne. Eksempel på opstilling af en Der kan i første omgang vælges at sende en test til forsynings ved at vælge knappen Afsend til forsynings .

36 menuen Vælg OK for at lukke skærmbillede med Test mail afsendt.

37 menuen Den fremsendte testmail ser således ud, som tager udgangspunkt i den første forbruger med . Der kan herefter vælges at sende mailen med det samme ved at vælge knappen Send mails.

38 menuen I dette eksempel vælges der at anvende knappen Opret mails uden afsendelse, fordi det ønskes at sende mailen senere. Vælg knappen Ja(Yes), der fremkommer følgende skærmbillede (næste side)

39 menuen Vælg Ja(Yes) og der fremkommer følgende skærmbillede

40 menuen Vælg OK For at sende disse s anvendes følgende arbejdsgang Vælg Oversigt over udsendelser

41 menuen Når den relevante forsendelse er valgt ude til venstre, så kan knappen Afsend leverance vælges.

42 menuen Vælg OK for at sende de ikke afsendte mails. For løbende at blive opdateret med forsendelsen, så kan knappen Opdater status anvendes indtil alt er opdateret, dvs. når kassen med overskriften Forbrugere hvor status endnu ikke er tilgængelig er blank.

43 menuen Eksempel på status efter udsendelse af s:

44 menuen 15.44

45 menuen Søg forbrugere til afsendelse Generelt Søg forbrugere til afsendelse er til at søge et antal forbrugere til at sende s til. Procedure Vælg Søg forbrugere til afsendelse Vælg Søg forbruger

46 menuen Angiv forbruger og tryk Enter eller klik evt. nede på en forbruger, som står forneden i listen. Der returneres tilbage til foregående skærmbillede

47 menuen Klik igen på Søg forbruger for at tilføje flere forbrugere indtil der er valgt alle de forbrugere, som skal med. Når de relevante forbrugere er valgt, så kan knappen vælges. Der fremkommer følgende skærmbillede

48 menuen Vælg faneblad Opret og afsend

49 menuen Ovenstående skærmbillede er delt op i nogle bokse Afsender Emne Indhold (Indeholder ikoner til at formatere skriften samt nogle flettekoder) Generelle vedhæftede filer f.eks. PDF-filer, Excel-filer, Word-filer mv. Individuel vedhæftet fil

50 menuen Boksene gennemgås i det følgende: Der kan angives en anden Afsender. Men typisk er det forsyningens navn, som står her. Emne kan f.eks. Indkaldelse til generalforsamling, Varsling af vandet er afbrudt næste onsdag fra kl pga. renoveringsarbejde, eller andet. Her angives selve indholdet i -en. Der er forskellige ikoner/felter til at formatere skriften, så som skrifttype, størrelse på skrift, Fed(Bold), Kursiv(Italic), Underlinering, farve på skrift mv. Faktisk som en lille tekstbehandling. Herudover er der også mulighed for at angive følgende flettekoder, som hentes direkte fra databasen for den enkelte = = = = = = Opkrævningsnavn

51 menuen = Opkrævningsadresse1 = Opkrævningsadresse2 = Opkrævningspostnummer Her kan vælges at tilføje en fil, hvor der kan vælges mellem PDF Filer(*.pdf) Word Filer(*.doc,*.docx) Excel Filer(*.xls,*.xlsx) Tekst Filer(*.txt,*.csv) Billed Filer(*.bmp,*.png,*.jpg,*.gif) Alle filer(*.*) Der kan vælges at medtage et standardbrev Brev 1 til Brev 10 eller hvad de nu er omdøbt til. Der kan vælges mellem Send mails Opret mails uden afsendelse Afsend test til forsynings Send mails: Send mails sender mailen ud til alle de forbrugere, som har en Opret mails uden afsendelse: Der bliver oprettet en mail til alle de forbrugere, som har en , som kan sendes senere.

52 menuen Afsend test til forsynings Der bliver sendt en til forsynings en, så man kan se hvordan mailen ser ud før den vælges at blive sendt ud til forbrugerne. Eksempel på opstilling af en Der kan i første omgang vælges at sende en test til forsynings ved at vælge knappen Afsend til forsynings .

53 menuen Vælg OK for at lukke skærmbillede med Test mail afsendt.

54 menuen Den fremsendte testmail ser således ud, som tager udgangspunkt i den første forbruger med . Der kan herefter vælges at sende mailen med det samme ved at vælge knappen Send mails.

55 menuen I dette eksempel vælges der at anvende knappen Opret mails uden afsendelse, fordi det ønskes at sende mailen senere. Vælg knappen Ja(Yes), der fremkommer følgende skærmbillede (næste side)

56 menuen Vælg Ja(Yes) og der fremkommer følgende skærmbillede

57 menuen Vælg OK For at sende disse s anvendes følgende arbejdsgang Vælg Oversigt over udsendelser

58 menuen Når den relevante forsendelse er valgt ude til venstre, så kan knappen Afsend leverance vælges.

59 menuen Vælg OK for at sende de ikke afsendte mails. For løbende at blive opdateret med forsendelsen, så kan knappen Opdater status anvendes indtil alt er opdateret, dvs. når kassen med overskriften Forbrugere hvor status endnu ikke er tilgængelig er blank.

60 menuen Eksempel på status efter udsendelse af s:

61 menuen Til- / Afmeldinger fra hjemmeside Generelt Med kan der også hentes oplysninger om forbrugere, som har tilmeldt deres e- mail på vandværkets hjemmeside fra Rambøll. Vælg Selvbetjening Til-/Afmeld

62 menuen Vælg Angiv forbrugernummer/målernummer Vælg Send

63 menuen Når abonnementet er blevet bekræftet i den fremsendte , så kan der anvendes følgende arbejdsgang for at hente de bekræftede s ned i Rambøll FAS. Procedure Vælg Til-/Afmeldinger fra hjemmeside

64 menuen Her er der mulighed for at vælge Tilmeld , til de forbrugere, hvor Forbrugernr i FAS findes. Åben forbrugere åbner forbrugerbilledet, hvis der er forbrugere, som skal kigges igennem.

65 menuen Der hvor Forbrugernr i FAS ikke findes i FAS kan der vælges Ignorer. Der kan angives et andet datointerval at vise for, og evt. også Vis allerede behandlede tilmeldinger. Knappen Opdater vælges for at disse træder i kraft.

66 menuen Vælg Afslut for at afslutte skærmbillede.

67 menuen Valider adresser Generelt Valider adresser kontrollerer om der er angivet s, som man direkte kan se, der er fejl. F.eks. vil og automatisk gå på fejl. Procedure Vælg Valider adresser Alle forbrugere bliver automatisk valideret og der fremkommer automatisk resultat i ovenstående skærmbillede. Knapperne Åben forbrugere, Opdater og Afslut kan anvendes på følgende måde for at rette fejlene.

68 menuen Forbruger vælges

69 menuen Vælg Ret og fjern punktum i csb.@ så det bliver csb@ Vælg OK for at gemme

70 menuen Vælg Afslut Vælg Opdater for se om alle fejl nu er rettet.

71 menuen Nu er alle fejl rettet. Vælg Afslut for at afslutte skærmbilledet.

Email menuen 15.1. Email kan sende e-mails ud til forbrugerne både til alle eller til nogle efter bestemte udvælgelseskriterier.

Email menuen 15.1. Email kan sende e-mails ud til forbrugerne både til alle eller til nogle efter bestemte udvælgelseskriterier. Email menuen 15.1 15. EMAIL Email kan sende e-mails ud til forbrugerne både til alle eller til nogle efter bestemte udvælgelseskriterier. Email kan sende ud med forskellige skrifttyper, fed, underlineret,

Læs mere

menuen kan sende s ud til forbrugerne både til alle eller til nogle efter bestemte udvælgelseskriterier.

menuen kan sende  s ud til forbrugerne både til alle eller til nogle efter bestemte udvælgelseskriterier. Email menuen 15.1 15. EMAIL Email kan sende e-mails ud til forbrugerne både til alle eller til nogle efter bestemte udvælgelseskriterier. Email kan sende ud med forskellige skrifttyper, fed, underlineret,

Læs mere

SMS menuen 10.1. Generelt Rambøll SMS eller Beredskabsalarm er et modul som er udviklet til at sende SMS beskeder til forbrugeren via Blue Idea.

SMS menuen 10.1. Generelt Rambøll SMS eller Beredskabsalarm er et modul som er udviklet til at sende SMS beskeder til forbrugeren via Blue Idea. SMS menuen 10.1 10. SMS MENUEN Generelt Rambøll SMS eller Beredskabsalarm er et modul som er udviklet til at sende SMS beskeder til forbrugeren via Blue Idea. Systemet er enkelt at benytte. Rambøll FAS

Læs mere

SMS menuen 10.1. Generelt Rambøll SMS eller Beredskabsalarm er et modul som er udviklet til at sende SMS beskeder til forbrugeren via Blue Idea.

SMS menuen 10.1. Generelt Rambøll SMS eller Beredskabsalarm er et modul som er udviklet til at sende SMS beskeder til forbrugeren via Blue Idea. SMS menuen 10.1 10. SMS MENUEN Generelt Rambøll SMS eller Beredskabsalarm er et modul som er udviklet til at sende SMS beskeder til forbrugeren via Blue Idea. Systemet er enkelt at benytte. Rambøll FAS

Læs mere

SMS menuen SMS- henvendelse kan være en fordel ved f.eks. flg. Aktiviteter:

SMS menuen SMS- henvendelse kan være en fordel ved f.eks. flg. Aktiviteter: SMS menuen 10.1 10. SMS MENUEN Generelt Rambøll SMS eller Beredskabsalarm er et modul som er udviklet til at sende SMS beskeder til forbrugeren via Blue Idea. Systemet er enkelt at benytte. Rambøll FAS

Læs mere

DataFraGraf menuen 17.1

DataFraGraf menuen 17.1 DataFraGraf menuen 17.1 17. DATA FRA GRAF Forord Data fra Graf modtager adresser fra Graf til viderebehandling i FAS, hvor der for disse adresser i FAS kan Sendes SMS Sendes e-mail Udskrives breve Flyttes

Læs mere

Restancer menuen RESTANCER MENUEN. 6.1 Udskriv restanceliste

Restancer menuen RESTANCER MENUEN. 6.1 Udskriv restanceliste Restancer menuen 6.1 6. RESTANCER MENUEN Generelt Når datoen for sidste betaling eller datoen for måleraflæsning er overskredet, er der mulighed for at tilskrive et gebyr samt udskrive og udsende et rykkerbrev

Læs mere

Radio menuen I dag er stort set alle nye vandmålere, der opsættes, radiomålere.

Radio menuen I dag er stort set alle nye vandmålere, der opsættes, radiomålere. Radio menuen 11.1 11. RADIO MENUEN Generelt I dag er stort set alle nye vandmålere, der opsættes, radiomålere. Det betyder, at målervisninger fra disse radiomålere bliver hentet ind i et IT-system via

Læs mere

Radio menuen I dag er stort set alle nye vandmålere, der opsættes, radiomålere.

Radio menuen I dag er stort set alle nye vandmålere, der opsættes, radiomålere. Radio menuen 11.1 11. RADIO MENUEN Generelt I dag er stort set alle nye vandmålere, der opsættes, radiomålere. Det betyder, at målervisninger fra disse radiomålere bliver hentet ind i et IT-system via

Læs mere

Huskeliste Telefon/Internetaflæsning

Huskeliste Telefon/Internetaflæsning Da aflæsning af vandmåleren med Telefon/Internet normalt kun foretages en gang om året, kan det være svært at huske alle detaljer i arbejdsgangen med systemet. Med tiden er Rambøll FAS og Telefon/Internet

Læs mere

Radio menuen I dag er stort set alle nye vandmålere, der opsættes, radiomålere.

Radio menuen I dag er stort set alle nye vandmålere, der opsættes, radiomålere. Radio menuen 11.1 11. RADIO MENUEN Generelt I dag er stort set alle nye vandmålere, der opsættes, radiomålere. Det betyder, at målervisninger fra disse radiomålere bliver hentet ind i et IT-system via

Læs mere

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du:

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: VORES NORDSJÆLLAND HURTIGT I GANG MANUAL 01: Bruger HVAD INDEHOLDER DENNE MANUAL? I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: 1. Finder Vores Nordsjælland hjemmesiden 2. Opretter

Læs mere

NemHandel menuen 14.1

NemHandel menuen 14.1 NemHandel menuen 14.1 14. NEMHANDEL Nemhandel er standard for fakturering af elektroniske fakturaer til EAN-kunder. Nemhandel er obligatorisk til offentlige kunder. Med Rambøll Nemhandel kan du foretage

Læs mere

Kom godt i gang med Danløn app en

Kom godt i gang med Danløn app en Kom godt i gang med Danløn app en Danløn app en gør det muligt for en medarbejder se sine lønsedler 12 måneder tilbage i tid, samt registrere timer, kørsel og fravær, hvis virksomheden har åbnet op for

Læs mere

Brugermanual. PoP3 og Outlook Express Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005

Brugermanual. PoP3 og Outlook Express Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Brugermanual PoP3 og Outlook Express Webmail www.321mail.dk Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Indholdsfortegnelse 1. ÆNDRING AF OUTLOOK EXPRESS KONTO... 4 2. OPRETTELSE AF OUTLOOK EXPRESS KONTO... 6 2.1

Læs mere

Brugervejledning til Ofir Rekrutteringssystem - Kandidathåndtering

Brugervejledning til Ofir Rekrutteringssystem - Kandidathåndtering Brugervejledning til Ofir Rekrutteringssystem - Kandidathåndtering Denne version er senest opdateret: 09.01.2012 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Sådan logger du på... 2 Rediger brugerprofil...

Læs mere

SMK menuen 8.1 8. SMK STATISTISK MÅLERKONTROL

SMK menuen 8.1 8. SMK STATISTISK MÅLERKONTROL SMK menuen 8.1 8. SMK STATISTISK MÅLERKONTROL Rambøll SMK administrerer kravene til kontrol af vandmålere i drift. Fra d. 1. februar år 2000 skal vandværkets forbrugsmålere inddeles i partier med ensartede

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/pco-login Brugernavn: Password: Juli, 2019 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Conventus Instruktør brugervejledning

Conventus Instruktør brugervejledning Conventus Instruktør brugervejledning Du får nu mulighed for at benytte nogle af de faciliteter, som er tilgængelige i Conventus. F.eks. vil det være muligt for dig at følge med i, hvem der er tilmeldt

Læs mere

DAGSORDENPUNKTER I ACADRE CM

DAGSORDENPUNKTER I ACADRE CM DAGSORDENPUNKTER I ACADRE CM Med opgraderingen til Acadre 18 er der sket ændringer i visningen af dagsordenskabelonens overskrifter og redigeringsmuligheder i teksten. En væsentlig redigeringsændring er,

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/wp-admin Brugernavn: Password: April, 2015 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net MailMax / Web v4.1 Copyright 2003 Gullestrup.net Log ind på webmailen Start med at gå ind på http://webmail.gullestrup.net i din browser. Indtast din Email-adresse samt Adgangskode, som hører til din konto.

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur.

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. Adgang til Back-end Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. typo3 Skriv herefter brugernavn og adgangskode i de respektive felter og klik på Login Den følgende

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

Vejledning i.

Vejledning i. Vejledning i Denne vejledning hjælper dig trin for trin i gang med Søger du svar på et enkelt spørgsmål, kan du også klikke direkte på følgende overskrifter: 1. OPRET DIN FORBRUGERWEB-KONTO... 2 1.1 Sådan

Læs mere

Vejledning til udskrivning af etiketter/labels og konvolutter i Blåt Medlem

Vejledning til udskrivning af etiketter/labels og konvolutter i Blåt Medlem Vejledning til udskrivning af etiketter/labels og konvolutter i Blåt Medlem Blåt Medlem giver mulighed for at udskrive etiketter/labels og kuverter til medlemmerne af den enhed man er medlemsansvarlig

Læs mere

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen.

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen. November 2015 Log in Hvis der i journalprogrammet er indtastet login-oplysninger til EDI Portalen, kan du fra dit journalprogram komme direkte ind i EDI Portalen. Ellers skal du logge ind i øverste højre

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen.

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen. April 2017 Log in Hvis der i journalprogrammet er indtastet login-oplysninger til EDI Portalen, kan du fra dit journalprogram komme direkte ind i EDI Portalen. Ellers skal du logge ind i øverste højre

Læs mere

GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER UDDANNELSES- ANSVARLIG

GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER UDDANNELSES- ANSVARLIG GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER UDDANNELSES- ANSVARLIG Generel vejledning for uddannelsesansvarlige Introduktion Denne vejledning giver dig en kort gennemgang af nogle af de muligheder

Læs mere

Oprettelse af en Gmail-konto

Oprettelse af en Gmail-konto Oprettelse af en Gmail-konto 1. Åbn startsiden til Gmail fra adressen: www.gmail.com. I højre side af skærmen får du nu følgende skærmbillede: De to øverste bjælker, markeret med Brugernavn og Adgangskoder,

Læs mere

SMK menuen SMK STATISTISK MÅLERKONTROL

SMK menuen SMK STATISTISK MÅLERKONTROL SMK menuen 8.1 8. SMK STATISTISK MÅLERKONTROL Rambøll SMK administrerer kravene til kontrol af vandmålere i drift. Fra d. 1. februar år 2000 skal vandværkets forbrugsmålere inddeles i partier med ensartede

Læs mere

Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser

Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser Indhold Indledning... 2 Kom godt i gang... 3 Holdlisten... 6 Skriv i kontaktbogen... 9 Udskriv fra holdlisten... 10 Tilmeldingslisten... 10 Opret fravær på

Læs mere

Vejledning til brug af Foreningsportalen

Vejledning til brug af Foreningsportalen Børne- og Kulturforvaltningen Kultur- og Fritidsafdelingen Vejledning til brug af Foreningsportalen Foreningsportalen kan benyttes af både borgere og foreninger til søgning af foreningsoplysninger. Som

Læs mere

Vejledning til Formandsportalen

Vejledning til Formandsportalen Vejledning til Formandsportalen Startside http://mail.kolonihave.dk/formandsportal/portal/portal.aspx Der logges ind via dit medlemsnummer og kodeord. Medlemsnummeret er det brugernavn, som du fik tilsendt

Læs mere

Collect - brugermanual til Y s Men

Collect - brugermanual til Y s Men Denne vejledning er kun til brug for de personer der har fået adgang til redigering i medlemsdatabasen Collect - brugermanual til Y s Men Indhold Velkommen... 2 Første login... 2 Sådan gemmes nye data...

Læs mere

Vejledning - indberetning til PensionDanmark Sundhedsordning

Vejledning - indberetning til PensionDanmark Sundhedsordning Vejledning - indberetning til PensionDanmark Sundhedsordning Indhold Generelt om indberetning til sundhedsordning 1 Adgang til indberetningsløsningen 1 Indberetning af medarbejdere 2 Bekræftelse af indberetning

Læs mere

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper.

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper. Dokumentation Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook Moduler Påkrævet : Facebook Integration med sms-grupper Version : v1.00 Indholdsfortegnelse Versionshistorik... 3 Målet med

Læs mere

Større skriftlige opgaver i Microsoft Word 2007 Indhold

Større skriftlige opgaver i Microsoft Word 2007 Indhold Større skriftlige opgaver i Microsoft Word 2007 Indhold Større skriftlige opgaver i Microsoft Word 2007... 1 Inddeling i afsnit... 2 Sideskift... 2 Sidetal og Sektionsskift... 3 Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Nyhedsmodul brugermanual

Nyhedsmodul brugermanual Nyhedsmodul brugermanual version 6 Indholdsfortegnelse 1. Kategorier... 02 1.1. Hvordan opretter jeg en kategori?... 02 1.2. Hvordan viser jeg en nyhedskategori på websitet?... 02 2. Oprettelse/redigering

Læs mere

Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005

Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 4 2. OUTLOOK 2003... 4 3. BRUGERVEJLEDNING I BRUGEN AF WEB MAIL...

Læs mere

Vejledning i brug af KLUBPORTALEN

Vejledning i brug af KLUBPORTALEN Vejledning i brug af KLUBPORTALEN 11-09-2009 Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse: Log-in...3 Kontaktpersoner...3 Ændring af kontaktperson...4 Oprettelse af ny kontaktperson...5 Licenser...6 Eksisterende licenser...6

Læs mere

Opkrævninger - menuen 3.1

Opkrævninger - menuen 3.1 Opkrævninger - menuen 3.1 3. OPKRÆVNINGER MENUEN Generelt Det er meget vigtigt, hvad enten der vælges den ene eller den anden opkrævningstype, at der forinden tages en sikkerhedskopi, idet de beregninger,

Læs mere

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel Arbejdsgang - Skriv artiklens tekst - Gør billeder klar - Log-in på hjemmesiden - Opret ny artikel - Vælg kategori - Skriv overskrift - Indsæt tekst - Tilføj billeder - Gennemgå artiklens indstillinger

Læs mere

VEJLEDNING FORENINGER

VEJLEDNING FORENINGER VEJLEDNING FORENINGER Udarbejdet af: Hedensted Kommune Kultur og Fritid November 2012 Indhold 1. Generel information... 3 2. Adgang til... 4 3. Redigér stamdata... 5 4. Opret grupper... 6 5. Opret nye

Læs mere

Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk

Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold 4 Opkobling til internettet 5 Oprettelse på

Læs mere

Vejledning til kommunerne om kontrol af elever indskrevet pa en fri grundskole 5. september 2019

Vejledning til kommunerne om kontrol af elever indskrevet pa en fri grundskole 5. september 2019 Vejledning til kommunerne om kontrol af elever indskrevet pa en fri grundskole 5. september 2019 Indholdsfortegnelse Log på systemet... 3 Navigation mellem skærmbilleder og på skærmbillede... 4 Godkendelse

Læs mere

Conventus Instruktør brugervejledning

Conventus Instruktør brugervejledning Conventus Instruktør brugervejledning Du får nu mulighed for at benytte nogle af de faciliteter, som er tilgængelige i Conventus. F.eks. vil det være muligt for dig at følge med i, hvem der er tilmeldt

Læs mere

HåndOffice Foreningsopgaver

HåndOffice Foreningsopgaver HåndOffice Foreningsopgaver Foreningsopgaver... 3 Rediger opgave... 5 Kopier fra år til år... 10 Udskriv PDF og Excel... 10 Min side.foreningsopgaver... 14 Håndbold app.... 16 Side 2 af 17 Foreningsopgaver

Læs mere

Vejledning i arrangementsstyring i Spejdernes Medlemsservice

Vejledning i arrangementsstyring i Spejdernes Medlemsservice Vejledning i arrangementsstyring i Spejdernes Medlemsservice Introduktion til arrangementsdelen i det fælleskorpslige medlemssystem Spejdernes Medlemsservice Spejdernes Medlemsservice I/S December 2016

Læs mere

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte:

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte: Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt er der se-adgang til arbejdspladsbrugsanvisningerne. Hvis der skal tilføjes eller fjernes produkter, og hvis

Læs mere

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018)

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) 2018 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Kladder...5 Setup... 6 Køretøjer... 6 SKAT kørselssatser...

Læs mere

BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE

BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE Til Forsyningsvirksomheder i Danmark Dokumenttype Brugervejledning Rambøll Hjemmeside Full Responsive Dato Oktober 2017 BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE Revision 01 Dato

Læs mere

Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk

Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk Du logger på fra forsiden. Når du har indtastet brugernavn og password, vil der i højre side fremkomme en menu med punkterne: Redigér denne

Læs mere

Vejledning til AdPoint

Vejledning til AdPoint Vejledning til AdPoint Login på adressen http://manager.alignint.dk/cpdev/dev.jsp og følgende login billede kommer frem: Log på med dit kundenr., brugernavn og adgangskode og følgende billede kommer frem:

Læs mere

Vejledning til kommunerne om kontrol af elever indskrevet på en fri grundskole 5. september 2016

Vejledning til kommunerne om kontrol af elever indskrevet på en fri grundskole 5. september 2016 Vejledning til kommunerne om kontrol af elever indskrevet på en fri grundskole 5. september 2016 Indholdsfortegnelse Log på systemet... 2 Navigation mellem skærmbilleder og på skærmbillede... 3 Godkendelse

Læs mere

Kort til Husdyrgodkendelse / Excel data og Næsgaard Markkort

Kort til Husdyrgodkendelse / Excel data og Næsgaard Markkort Kort til og Næsgaard Markkort Kun i ADVICER Dette afsnit er kun relevant hvis du arbejder med AD- VICER udgaven af Næsgaard Markkort (rådgiverudgaven). Funktionen findes IKKE i PLUS og OPTI udgaven af

Læs mere

Kom godt i gang med at generere breve fra skolens sider

Kom godt i gang med at generere breve fra skolens sider Kom godt i gang med at generere breve fra skolens sider version 1, d. 21.04.2010 Indhold Generer breve fra skolens sider på EfterUddannelse.dk... 1 Eksempler på skabeloner... 2 Skolens dokument- og skabelonarkiv...

Læs mere

MANUAL FORÆLDREINTRA TIL. Brøndenvej 3 9750 Østervrå Telefon 96 89 20 10 Telefax 98 95 19 97 E-mail: torslev.847007@torslev-skole.

MANUAL FORÆLDREINTRA TIL. Brøndenvej 3 9750 Østervrå Telefon 96 89 20 10 Telefax 98 95 19 97 E-mail: torslev.847007@torslev-skole. MANUAL TIL FORÆLDREINTRA Hvordan logger jeg på 1. gang? Når I har åbnet jeres computer og Internettet skriver du i din browser i adressefeltet www.torslev-skole.dk Derpå får I dette skærmbillede og klikker

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook

Vejledning i brug af Interbook Vejledning i brug af Interbook Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritidssektionen 28. april 2008 Generelt... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 3 Skift kodeord... 3 Startsiden... 4

Læs mere

DIGITAL SIGNATUR l OUTLOOK 2010

DIGITAL SIGNATUR l OUTLOOK 2010 DIGITAL SIGNATUR l OUTLOOK 2010 For at kunne bruge signeret og krypteret e-mail i Outlook skal der være et digitalt certifikat installeret på den gældende computer. Certifikatet kan enten være et privat

Læs mere

Kort introduktion til e-boks

Kort introduktion til e-boks Kort introduktion til e-boks Fremover vil din lønseddel blive sendt til e-boks. e-boks er en elektronisk postkasse og arkiv, som du har adgang til via Internettet. Alle danskere kan gratis anvende e-boks.

Læs mere

Dokumenter og mails. - Arkivering af dokumenter og mails på sagen

Dokumenter og mails. - Arkivering af dokumenter og mails på sagen Dokumenter og mails - Arkivering af dokumenter og mails på sagen Denne guide er lavet for at vise hvordan, man arkivere dokumenter og mails fra Outlook og mails fra C&B i sagens filmappe. Arkivering af

Læs mere

AppWriter ipad manual

AppWriter ipad manual AppWriter ipad manual Installation Søg efter AppWriter Skole i App Store og installér den på din ipad. Når AppWriter er installeret, åbner du den ved at trykke på AW-ikonet på dit skrivebord. Inden du

Læs mere

Udfyld feltet eksamensaktivitet med fagkoden for det fag der skal fremsøges opgavetitler for. Det er tvungent at udfylde dette felt.

Udfyld feltet eksamensaktivitet med fagkoden for det fag der skal fremsøges opgavetitler for. Det er tvungent at udfylde dette felt. Fremsøg opgavetitler Vælg menuen eksamen og opgavetitler Skærmbilledet RE107 søg/opret opgavetitel pr. eksamensaktivitet åbner Udfyld feltet eksamensaktivitet med fagkoden for det fag der skal fremsøges

Læs mere

Klik på denne knap for at komme til FaktaNet live! Forside. Siden der bl.a viser hvor mange nye/opdaterede projekter brugeren har.

Klik på denne knap for at komme til FaktaNet live! Forside. Siden der bl.a viser hvor mange nye/opdaterede projekter brugeren har. FaktaNet live! Hjælp Knap menu. Klik på denne knap for at komme til FaktaNet live! Forside. Siden der bl.a viser hvor mange nye/opdaterede projekter brugeren har. Klik her for at åbne FaktaNet live! Søgemodul.

Læs mere

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner?

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner? Kaj Heydt 18-09- INDHOLDSFORTEGNELSE LOG IND I CONVENTUS... 3 TRÆNEREN ER OPRETTET I CONVENTUS MEN HAR INGEN RETTIGHEDER... 4 TRÆNEREN ER IKKE OPRETTET I CONVENTUS... 10 TRÆNEREN KNYTTES / FJERNES FRA

Læs mere

Bogfunktionen eller Slægtsbogen i FTM

Bogfunktionen eller Slægtsbogen i FTM Bogfunktionen eller Slægtsbogen i FTM En blandt mange af Family Tree Maker s styrker er evnen til at præsentere data på mange forskellige måder, og i dette skrift vil bogfunktionen blive gennemgået. Funktionen

Læs mere

MBUFs medlemssystem. http://medlemlive.dev.churchit.dk/index.php?id=324

MBUFs medlemssystem. http://medlemlive.dev.churchit.dk/index.php?id=324 MBUFs medlemssystem Adgang og login Adgang fås via følgende hjemmeside: http://medlemlive.dev.churchit.dk/index.php?id=324 Når du kommer ind på siden, indtast brugernavn og adgangskode: Arbejdsgangen er

Læs mere

WorldTrack Elektronisk

WorldTrack Elektronisk 2016 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE V.1 (FEB 2017) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Setup...5 SKAT kørselssatser...5 Opret ny bruger...

Læs mere

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse:

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: 1. Hvordan du bliver tilsluttet EasyBusiness...2 2. Hvordan du foretager en søgning...2 3. Hvordan du gemmer og åbner en søgning...4

Læs mere

Emne: Introduktion til Statens HR - Selvbetjening medarbejder Version: 01 ID: 1.b.1

Emne: Introduktion til Statens HR - Selvbetjening medarbejder Version: 01 ID: 1.b.1 Opdatering af egne oplysninger I denne vejledning gennemgår vi, hvordan du kan se og opdatere dine personlige oplysninger ved hjælp af selvbetjening. Som bruger af systemet har du mulighed for at se, tilføje

Læs mere

Du skal nu se om din mail er kommet hjem til dig. Klik på Indbakken.

Du skal nu se om din mail er kommet hjem til dig. Klik på Indbakken. 27 Åbn en e-mail. Du skal nu se om din mail er kommet hjem til dig. Klik på Indbakken. Hvis der ikke er kommet ny post, klik på Send/mod, i den øverste linje, så leder mailprogrammet efter ny mail. Nye

Læs mere

Bruger manual Administrator Psupport

Bruger manual Administrator Psupport Bruger manual Administrator Psupport Side 1 af 50 Indholdsfortegnelse Log-on til systemet.... 4 Månedsskema... 5 Tilføj fraværsdag/periode... 5 Ændre/Slet en fraværsdag/periode... 6 Vis Print... 7 Fraværs

Læs mere

Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere

Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere Version 1.05 juli 2010 1 Velkommen til Tilskudsportalen Energistyrelsens tilskudsportal giver mulighed for oprettelse af en elektronisk ansøgning

Læs mere

PBS menuen 5.1. Når du anvender et PBS-modul, må der max være 14 cifre i forbrugernummeret.

PBS menuen 5.1. Når du anvender et PBS-modul, må der max være 14 cifre i forbrugernummeret. PBS menuen 5.1 5. PBS-MENUEN Generelt Et PBS-modul er ensbetydende med besparelser, både omkostnings- og administrationsmæssigt, idet en stor del af det arbejde, som er forbundet med opkrævninger, overtages

Læs mere

Brugermanual. Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006

Brugermanual. Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006 Brugermanual Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 3 HVORDAN DU FÅR ADGANG TIL DIN EMAIL... 3 OWA 2003 BRUGERGRÆNSEFLADE...

Læs mere

VEJLEDNING til FORENINGER i

VEJLEDNING til FORENINGER i VEJLEDNING til FORENINGER i Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret grupper... 7 6. Opret nye titler... 9 7. Tildel titel...

Læs mere

Brug af Brobygning.NET for UU-vejledere

Brug af Brobygning.NET for UU-vejledere Brug af Brobygning.NET for UU-vejledere Indhold Indledning... 2 Kom godt i gang... 3 Holdlisten... 6 Skriv i kontaktbogen... 9 Udskriv fra holdlisten... 10 Tilmeldingslisten... 10 Opret fravær på en eller

Læs mere

Guide til foreningsportalen Oprettelse eller ændring af foreningsoplysninger

Guide til foreningsportalen Oprettelse eller ændring af foreningsoplysninger Foreningsoplysninger Her har den enkelte forening mulighed for at ændre og vedligeholde relevante oplysninger om foreningen. Det kan f.eks. være ny formand, ændrede adresser, tlf.nr. m.m. Da det er disse

Læs mere

Vejledning til kommunerne om kontrol af elever indskrevet på en fri grundskole 5. september Indholdsfortegnelse

Vejledning til kommunerne om kontrol af elever indskrevet på en fri grundskole 5. september Indholdsfortegnelse Vejledning til kommunerne om kontrol af elever indskrevet på en fri grundskole 5. september Indholdsfortegnelse Log på systemet... 2 Navigation mellem skærmbilleder og på skærmbillede... 3 Godkendelse

Læs mere

Vejledning til foreningsadministration.randers.dk:

Vejledning til foreningsadministration.randers.dk: Vejledning til foreningsadministration.randers.dk: Vær opmærksom på, at nogle skærmbilleder kan have ændret sig en smule, siden denne vejledning er skrevet. OBS! Ekstra hjælp i findes på flere sider inde

Læs mere

Betjeningsvejledning. Winformatik

Betjeningsvejledning. Winformatik Betjeningsvejledning Winformatik Udgivet af: KIMIK it A/S Industrivej 1 3900 Nuuk Grønland Sidst opdateret den 12. maj 2009 af Kenneth Skovbjerg Blomgren Andre steder du også kan finde hjælp: http://support.kimik-it.gl/

Læs mere

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Quick guide Dynamicweb 9 Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Indholdsfortegnelse Sådan logger du på... 3 Opbygning... 4 Beskrivelse af

Læs mere

LegalOffice BRANCHEINDSIGT I SYSTEM CAPTO.DK

LegalOffice BRANCHEINDSIGT I SYSTEM CAPTO.DK LegalOffice 1 Indhold Indledning... 3 LegalOffice Journaliser fra stifinder... 3 LegalOffice Journaliser fra Outlook og de øvrige Office produkter... 3 Visning af gemt mail på sag eller klient... 5 Gem

Læs mere

HåndOffice Spillerflytninger

HåndOffice Spillerflytninger HåndOffice Spillerflytninger Spillerflytninger... 3 Spilleranmodning... 3 Spillerfrigivelse... 7 Tidligere data... 11 Spiller data... 11 Spillercertifikat... 12 Side 2 af 13 Spillerflytninger Spillerflytninger

Læs mere

Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning

Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning Kolofon Denne vejledning er udarbejdet af Center for Kontrol, Enhed for Jordbrugskontrol i 2015 Ministeriet for Fødevarer, Landbrug

Læs mere

Hvidovre Kommune. Vejledning i brug af Interbook

Hvidovre Kommune. Vejledning i brug af Interbook Hvidovre Kommune Vejledning i brug af Interbook Generelt... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 3 Skift kodeord... 4 Kodeordet er nu skiftet Startsiden... 4 Startsiden... 5 Søg ledige

Læs mere

Lokale spørgeskema undersøgelser (8)

Lokale spørgeskema undersøgelser (8) Lokale spørgeskema undersøgelser (8) Denne vejledning forklarer, hvordan du opretter en lokal spørgeskemaundersøgelse på arbejdspladsen. Log på HR-systemet Vælg herefter modulet APV & Trivsel Hvis du har

Læs mere

PBS menuen 5.1. Når du anvender et PBS-modul, må der max være 14 cifre i forbrugernummeret.

PBS menuen 5.1. Når du anvender et PBS-modul, må der max være 14 cifre i forbrugernummeret. PBS menuen 5.1 5. PBS-MENUEN Generelt Et PBS-modul er ensbetydende med besparelser, både omkostnings- og administrationsmæssigt, idet en stor del af det arbejde, som er forbundet med opkrævninger, overtages

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

Brugervejledning Avery Skabeloner i Microsoft Word. Dansk Version til www.avery.dk - www.avery.no

Brugervejledning Avery Skabeloner i Microsoft Word. Dansk Version til www.avery.dk - www.avery.no Brugervejledning Avery Skabeloner i Microsoft Word Dansk Version til www.avery.dk - www.avery.no Indholdsfortegnelse! Hvordan finder jeg Avery skabeloner i Microsoft Word? 1. I Word 2003 og tidligere versioner,

Læs mere

Conventus Træner Brugervejledning Log ind Figur 1 - Log Ind

Conventus Træner Brugervejledning Log ind Figur 1 - Log Ind Conventus Træner Brugervejledning Du får nu mulighed for at benytte nogle af de faciliteter, som er tilgængelige i Conventus. F.eks. vil det være muligt for dig at følge med i, hvem der er tilmeldt dit

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

Opret en SMS-aftale F-CMS og SuperNovaONLINE er sat op til at kunne sende SMS fra en tjeneste, der udbydes af firmaet

Opret en SMS-aftale F-CMS og SuperNovaONLINE er sat op til at kunne sende SMS fra en tjeneste, der udbydes af firmaet Vejledning vedr. SMS-udsendelse fra F-CMS og SuperNovaONLINE Opret en SMS-aftale F-CMS og SuperNovaONLINE er sat op til at kunne sende SMS fra en tjeneste, der udbydes af firmaet Compaya A/S se evt. mere

Læs mere

Restancer menuen RESTANCER MENUEN. 6.1 Udskriv restanceliste

Restancer menuen RESTANCER MENUEN. 6.1 Udskriv restanceliste Restancer menuen 6.1 6. RESTANCER MENUEN Generelt Når datoen for sidste betaling eller datoen for måleraflæsning er overskredet, er der mulighed for at tilskrive et gebyr samt udskrive og udsende et rykkerbrev

Læs mere