Center for Varme søger jurister og en juridisk special- eller chefkonsulent

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Center for Varme søger jurister og en juridisk special- eller chefkonsulent"

Transkript

1 JURISTER TIL ENERGITILSYNET Energitilsynet arbejder for velfungerende markeder inden for el, naturgas og fjernvarme. Energitilsynets regulering retter sig først og fremmest mod energisektorens naturlige monopoler: elnetselskaberne, gasdistributionsselskaberne og fjernvarmeselskaberne. Energitilsynet overvåger også konkurrencen og markedsåbningen på energimarkederne, herunder priserne på de forskellige energiformer. Energitilsynet bliver til Forsyningstilsynet pr. 1. juli 2018 i den forbindelse har vi en række spændende stillinger med økonomisk og analytisk indhold til en samfundsmæssig vigtig opgave med at regulere energiområdet. Center for Varme søger jurister og en juridisk special- eller chefkonsulent Vi søger flere jurister til at varetage og udvikle tilsynet med og reguleringen af ca. 600 energiselskaber, der er aktive på markedet for fjernvarme. Opgaveporteføljen for juristerne i centeret er afvekslende og bred og omfatter: Føre tilsyn med og træffe afgørelse om fjernvarmevirksomhedernes overholdelse af varmeforsyningsloven og udvikling af retspraksis, da vores lovgivning er en rammelovgivning. Skønsmæssige afvejninger af forskellige hensyn og forvaltningsretlige problemstillinger, f.eks. om berettigede forventninger, forældelse, partsbegrebet og rammerne for skønsudøvelse. Analysere og via afgørelser gribe ind overfor ulovlig markedsadfærd, som fx ikke-omkostningsbestemt prisdifferentiering, krydssubsidiering mellem fjernvarme, el, affald mv. Træffe afgørelse om fx hvilken forrentning af indskudskapital det enkelte selskab må få. Udvikle og implementere det kommende regelsæt om indtægtsrammeregulering med benchmarking og effektiviseringskrav på fjernvarmeområdet. Arbejde med ny regulering og politikforslag på fjernvarmeområdet i dialog med virksomheder og interesseorganisationer i energibranchen, departementet, styrelsen m.fl. Profil Du er cand.jur. eller advokat med interesse for økonomiske problemstillinger, eventuelt cand.merc.jur. Det er en fordel, hvis du har erfaring med forvaltningsret, energiret eller selskabsret, fx fra et advokatkontor, offentlig administration eller virksomheder indenfor forsyningssektoren. Du kan skære en kompleks sag/problemstilling til og har gode formidlingsevner såvel mundtligt som skriftligt. Du kan lide at arbejde med projekter og i teams og trives med at arbejde i krydsfeltet mellem jura, økonomi, teknik og politik og med tæt kontakt til energivirksomheder, interesseorganisationer og andre myndigheder. Du besidder stærke samarbejdsevner, men kan også arbejde selvstændigt på højt fagligt niveau med komplekse problemstillinger.

2 For stillingen som special- eller chefkonsulent gælder: At du er en erfaren og fagligt stærk cand.jur. eller advokat. At du kan påtage dig et betydeligt fagligt ansvar og være et fagligt fyrtårn. At du kan påtage dig et fagligt ledelsesansvar og give sparring til kolleger og kvalitetssikre andres opgaver. At du har erfaring med projektledelse og kan lede større projekter. For stillingerne som fuldmægtig gælder: At du er en dygtig jurist. At din opgaveportefølje vil blive tilpasset dine ønsker og kompetencer, så du får mulighed for løbende at udvikle dig. At du får et stort ansvar for at arbejde med og træffe afgørelser på et område i konstant udvikling. Har lyst til at bidrage til udviklingen af ny retspraksis og nye regler og metoder. Vi arbejder med regulering af hele værdikæden i fjernvarmesektoren fra produktion af fjernvarme, over transport i nettet til salg af fjernvarme til virksomheder og forbrugere og med samspillet mellem markederne for fjernvarme, el og affald. Analyser har indikeret et årligt effektiviseringspotentiale på mere end 2 mia.kr. indenfor fjernvarmesektoren. Danmark vil derfor som det første land i verden indføre en regulering af en stor del af fjernvarmesektoren med benchmarking, effektiviseringskrav og indtægtsrammer. Vi bidrager til udviklingen og den konkrete udførelse af både den eksisterende og den kommende nye regulering. Formålet er at skabe en endnu mere effektiv fjernvarmesektor og lavere priser til forbrugere og virksomheder. I Center for Varme vil du få et udviklingsforløb, som udfordrer og udvikler dig fagligt og personligt og indebærer tæt kontakt til virksomheder, interesseorganisationer og politikformulerende myndigheder. Du har du gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Der er et stærkt fagligt miljø, hvor du får tid til at gå i dybden samtidig med, at du lærer at skære sagerne til, så de bliver løst mest effektivt. Du skal have et stort overblik over de forvaltningsretlige krav til sagsbehandlingen, mens der samtidigt skal løses mange juridiske og økonomiske problemstillinger det krydsfelt er meget spændende at arbejde i, fortæller Renée van Naerssen, der er cand.jur. og chefkonsulent. Kontaktperson: Kontorchef Martin Windelin, tlf , mw@energitilsynet.dk, linkedin Center for Engros og Transmission søger Jurist Du skal arbejde med rammebetingelserne for handel med elektricitet og naturgas i Danmark og i Europa. Opgaverne i kontoret spænder bredt og omfatter: Godkendelse af markedsdesign, tarifmetoder og udarbejdelse af sager, bl.a. klagesager, som involverer større virksomheder på energiområdet. Internationalt samarbejde om bl.a. udviklingen og implementeringen af det indre marked for energi. Udarbejdelse af analyser af konkurrencen på el- og gasengrosmarkederne. Samarbejde og tilsyn med centrale aktører i energibranchen.

3 Repræsentere Energitilsynet på møder med andre europæiske regulatorer, transmissionsoperatører, medlemsstater og EU-Kommissionen i ind- og udland. Der vil være mulighed for at tilpasse din opgaveportefølje efter ønsker, kompetencer og resultater, så du får mulighed for en løbende udvikling. Din profil: Du er cand. jur. og vi forventer, at du har interesse for forvaltnings- og forsyningsret og EU-ret. Erfaring fra offentlig administration eller energiområdet er en fordel, men ikke en forudsætning. Måske har du nogle års erfaring, men har lyst og kræfter til at sætte dig ind i en ny spændende branche? Du er resultatorienteret med afslutter gen, og du kan lide at sætte dig ind i nye problemstillinger og stofområder. Du kan lide at arbejde i et fagligt udfordrende miljø, hvor sagerne er relativt forskellige, og hvor omgivelserne er i bevægelse. Arbejdet indeholder både økonomiske, juridiske og tekniske forhold, og det forventes, at du ser en udfordring i at arbejde sammen med andre faggrupper og har interesse for energisektoren. Du arbejder selvstændigt, men værdsætter også at være en del af et velfungerende team. Du har gode formidlingsevner såvel mundtligt som skriftligt, ligesom du har gennemslagskraft. Du taler og skriver engelsk på højt niveau, og du må gerne have kendskab til andre europæiske sprog. Der kan påregnes en vis rejseaktivitet til stillingen. Vi arbejder langt fra med rutiner og processer sat i sten, så det er ikke et arbejde, der er præget af forudsigelighed. Rammerne er meget vide, der er ikke meget etableret praksis. Her er der vitterligt ikke to uger eller sager, der er ens, fortæller Kimmie Byriel Laage-Petersen, der er cand.jur. og specialkonsulent. Center for Engros og Transmission arbejder med engrosmarkeder for el og naturgas, ligesom centret har det overordnede ansvar for den del af infrastrukturen, der benævnes transmissionssystemet. Med til dette ansvarsområde hører naturligt arbejdet med at integrere de europæiske markeder for el og naturgas til et samlet, indre energimarked. Engros og Transmission har også ansvaret for at overvåge konkurrencen på el- og naturgasmarkedet. Kontaktperson: Kontorchef Mads Lyndrup, tlf , ml@energitilsynet.dk, linkedin Center for Ret og Administration søger HR-jurist Vil du være med til at udvikle vores arbejdsplads og sikre et højt fagligt niveau på Sekretariatet for Energitilsynets HR område? Vi søger en jurist med stort engagement og som er frisk på at løse både administrative og juridiske/analytiske opgaver. Dine opgaver: Generel personaleadministration, -udvikling og rekruttering. Udarbejde og revidere personalepolitikker og ledelsesinformation. Arbejde med konkrete personalesager. Regelfortolkning, medarbejdertilfredshedsundersøgelser, organisationsudvikling og lønforhandling.

4 Din profil: Har en uddannelse som cand. jur., cand.merc.jur., eller lignende gerne med et par års relevant erfaring. Har gode kvalifikationer og interesse for det personalejuridiske område. Har gode allround juridiske kompetencer og kan hurtigt sætte dig ind i nye områder. Er udadvendt, samarbejdsorienteret og serviceminded. Det er en fordel, hvis du har kendskab til persondataret/gdpr. Center for Ret og Administration søger også jurist med interesse for energiret I Sekretariatet for Energitilsynet arbejder vi med at understøtte en positiv udvikling af energimarkederne til gavn for konkurrencen, aktørerne og forbrugerne. Vi søger en fagligt stærk jurist med et par års forvaltningsretlig erfaring og indsigt i konkurrence- og selskabsretlige forhold. Kendskab til eller erfaring med energiret vil være en fordel. Stillingen er placeret i Team Infrastruktur i vores Center for Ret og Administration, som både varetager administrative opgaver og opgaver inden for regulering af energimarkederne. Den juridiske opgavevaretagelse i stillingen spænder vidt og omfatter bl.a. tilsyn med el- og gasdistributionsselskabernes leverings- og tilslutningsbestemmelser, kommunale indberetninger, klagesager og tilsyn med regler om markedsdesign. Dine opgaver: Arbejde målrettet med at understøtte lige og ikke-diskriminerende adgangsvilkår for alle markedets aktører. Sikre et gennemsigtigt, effektivt og konkurrencepræget energimarked til gavn for de danske forbrugere. Varetage konkret sagsbehandling og vejledning. Udarbejde svarskrifter til Energiklagenævnet. Være tovholder på såvel kommunale indberetninger som metodegodkendelser. Din profil: Vi lægger vægt på, at du er fagligt stærk og har en interesse for energiområdet. Erfaring er med området er en fordel, men ikke et krav. Derudover forventer vi, at Du er cand.jur. - gerne med et par års erfaring. Du arbejder selvstændigt, men værdsætter også at være en del af et velfungerende team og har mod på rollen som sparringspartner. Du har gode formidlingsevner såvel mundtligt som skriftligt. Du er analytisk tænkende og har det godt med at tage fagligt ansvar og drive egne projekter. Du er resultatorienteret og hurtig til at sætte dig ind i nye fagområder.

5 Center for Ret og Administration varetager både administrative opgaver og opgaver inden for regulering af energimarkederne. Den juridiske opgavevaretagelse i centret spænder vidt og omfatter tilsyn med el- og gasdistributionsselskaberne, tilsyn med regler om markedsdesign samt godkendelse af kommuners indberetning vedrørende kommunalt ejede forsyningsselskaber. Energitilsynets prisportal, elpris.dk er også placeret i centret. De administrative opgaver omfatter, HR, økonomi, kommunikation og IT. For begge stillinger er kontaktperson: Kontorchef Pia Rønager, tlf , pr@energitilsynet.dk, linkedin Er du interesseret? Angiv gerne om du ønsker at søge en eller flere af stillingerne. Ansøgningsfrist er d. 10. juni 2018 kl. 10. Tiltrædelse 1. august eller hurtigst muligt. Der kaldes løbende ind til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt via Energitilsynets rekrutteringssystem. Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn opfordres til at søge. Som led i Regeringens plan Bedre Balance II flytter tilsynet til Frederiksværk i løbet af 2. halvår Frederiksværk ligger i køreafstand fra København i det naturskønne Nordsjælland. Energitilsynet som arbejdsplads Vi er i alt ca. 90 medarbejdere i Sekretariatet for Energitilsynet, men vil bliver løbende flere medarbejdere, da vi tilføres nye, spændende opgaver. Vi har høje faglige ambitioner og engagerede medarbejdere. Hos os træder du ind i et stærkt fagligt miljø, hvor du kan få en rigtig god start på din karriere. Her får du muligheden for at blive en dygtig sagsbehandler og en yderst attraktiv specialist inden for energiregulering. Vi har gode arbejdsforhold, herunder fleksibel arbejdstid, og vi lægger vægt på en god balance mellem arbejde og fritid. Vi tilstræber en hverdag med åben kommunikation, god omgangstone og en positiv tilgang til kolleger og nye udfordringer. Vi lægger desuden stor vægt på at have et godt kollegialt miljø. Derfor afholder vi en del sociale arrangementer både i og uden for arbejdstiden. For det er vigtigt for os, at vi lærer hinanden godt at kende og trives i hverdagen.

ØKONOMER OG REVISORER/ REGNSKABSØKONOMER

ØKONOMER OG REVISORER/ REGNSKABSØKONOMER ØKONOMER OG REVISORER/ REGNSKABSØKONOMER TIL ENERGITILSYNET Energitilsynet arbejder for velfungerende markeder inden for el, naturgas og fjernvarme. Energitilsynets regulering retter sig først og fremmest

Læs mere

Stillings- og personprofil. Ret- og administrationschef Energitilsynet

Stillings- og personprofil. Ret- og administrationschef Energitilsynet Stillings- og personprofil Ret- og administrationschef Energitilsynet Marts 2013 Opdragsgiver Sekretariatet for Energitilsynet. Adresse Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf.: 4171 5400 www.energitilsynet.dk

Læs mere

Stillings- og personprofil. Kontorchef til Center for Detail og Distribution Energitilsynet

Stillings- og personprofil. Kontorchef til Center for Detail og Distribution Energitilsynet Stillings- og personprofil Kontorchef til Center for Detail og Distribution Energitilsynet September 2015 Opdragsgiver Sekretariatet for Energitilsynet. Adresse Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf.: 4171

Læs mere

KONTORCHEF TIL FORSYNINGSTILSYNET

KONTORCHEF TIL FORSYNINGSTILSYNET København september 2018 JOB- OG PERSONPROFIL KONTORCHEF TIL FORSYNINGSTILSYNET (Center for Energibesparelser) GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552

Læs mere

Stillings- og personprofil. Kontorchef til Center for Energibesparelser Energitilsynet

Stillings- og personprofil. Kontorchef til Center for Energibesparelser Energitilsynet Stillings- og personprofil Kontorchef til Center for Energibesparelser Energitilsynet Maj 2017 Opdragsgiver Sekretariatet for Energitilsynet Adresse Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf.: 41 71 54 00 www.energitilsynet.dk

Læs mere

Den effektive danske energiforsyning II myndigheder/tilsyn

Den effektive danske energiforsyning II myndigheder/tilsyn Den effektive danske energiforsyning II myndigheder/tilsyn Omstilling til konkurrence og effektivitet Hvad er opnået via benchmarking og regelforvaltning? Jørgen G. Jørgensen Medlem af Energitilsynet Energitilsynet

Læs mere

Kraftvarmedag. Foreningen Danske Kraftvarmeværker. Jørgen G. Jørgensen Medlem af Energitilsynet

Kraftvarmedag. Foreningen Danske Kraftvarmeværker. Jørgen G. Jørgensen Medlem af Energitilsynet Kraftvarmedag Foreningen Danske Kraftvarmeværker Jørgen G. Jørgensen Medlem af Energitilsynet Energiområdet : Folketing, ministerium, myndigheder og klageinstanser Folketinget Klima-, Energi- og Bygningsministeriet

Læs mere

Strategi for Energitilsynet 2013 og 2014

Strategi for Energitilsynet 2013 og 2014 Strategi for Energitilsynet 2013 og 2014 1. Indledning: Præsentation af Energitilsynet Energitilsynet arbejder for velfungerende sektorer inden for el, gas og varme. Energitilsynet består af en formand,

Læs mere

Strategi for Energitilsynet 2015-2017

Strategi for Energitilsynet 2015-2017 1 Strategi for Energitilsynet 2015-2017 2 Strategi 2015-2017: I 2012 fik Energitilsynets sin første strategi som selvstændig organisation. Forud for formuleringen af denne var gået et omfattende forarbejde,

Læs mere

Strategi for Energitilsynet 2018

Strategi for Energitilsynet 2018 Strategi for Energitilsynet 2018 Indhold Energitilsynet... 3 Forandringer i regelgrundlaget for Energitilsynets virke... 4 Organisationens grundlag... 5 Mission... 5 Vision... 5 Rammevilkår... 6 Organisatoriske

Læs mere

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN København februar 2018 Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN 1. Indledning Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning søger to

Læs mere

Juridisk konsulent til Fors A/S

Juridisk konsulent til Fors A/S Mia Hvilshøj Dal & Anders Amund Nielsen 14-12-2017 Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Juridisk konsulent til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Juridisk konsulent

Læs mere

KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER. Aarhus december Job- og personprofil

KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER. Aarhus december Job- og personprofil Aarhus december 2018 Job- og personprofil KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK

Læs mere

Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane

Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane Tina Overgaard & Ri Kofod København den 11.12.2013 JOBPROFIL Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane 1. Indledning Trafikstyrelsen har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen

Læs mere

GENOPSLAG Ankechef til området for børnehandicap (Social 1)

GENOPSLAG Ankechef til området for børnehandicap (Social 1) GENOPSLAG Ankechef til området for børnehandicap (Social 1) November 2018 Stillingsprofil Praktiske oplysninger Referenceforhold og tjenestested Ankechefen for Social 1 refererer til vicedirektøren med

Læs mere

Region Hovedstaden søger

Region Hovedstaden søger GÅ TIL REGIONH.DK/JOB Mød en medarbejder Region Hovedstaden søger Sådan søger du job hos os Tips til jobansøgning, CV og samtale Jurist med primært fokus på persondata, informationssikkerhed og rådgivning

Læs mere

Oversigt over Klima-, Energi- og Bygningsministeriet

Oversigt over Klima-, Energi- og Bygningsministeriet Klima-, Energi- og Bygningsudvalget 2011-12 KEB alm. del Bilag 48 Offentligt Oversigt over Klima-, Energi- og Bygningsministeriet Klima-, Energi- og Bygningsministeriets departement Internt Område 25.

Læs mere

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab Stillings- og personprofil IT-chef Hovedstadens Beredskab Februar 2018 Opdragsgiver Hovedstadens Beredskab Adresse Bag Rådhuset 3 1550 København V www.hbr.dk Stilling IT-chef Refererer til Direktøren Ansættelsesforhold

Læs mere

København december Jobprofil

København december Jobprofil København december 2018 Jobprofil PROFESSIONSHØJSKOLEN ABSALON HR-CHEF 1. Indledning Professionshøjskolen Absalon har bedt Genitor om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny HR-chef. Job- og

Læs mere

Et stærkt og effektivt tilsyn. Strategi for Forsyningstilsynet

Et stærkt og effektivt tilsyn. Strategi for Forsyningstilsynet Et stærkt og effektivt tilsyn Strategi for Forsyningstilsynet 2019-2021 MISSION Med love og regler som baggrund for vores tilsyn med energiforsyningerne, skaber vi rammer, der tilskynder forsyningsvirksomhederne

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE BØRN OG UNGE SØGER EN STRATEGISK HANDLENDE KONTORCHEF

Læs mere

Din karriere i centrum

Din karriere i centrum ? Din karriere i centrum Din karriere i centrum Trives du i selskab med dygtige og ambitiøse mennesker? Med komplekse og krævende opgaver? Og i et miljø, hvor kvalitetskravene er høje? Hos Bruun & Hjejle

Læs mere

VÆR MED TIL AT SIKRE ENERGI KL OG I 2050 BLIV GRADUATE HOS ENERGINET I FREDERICIA ELLER BALLERUP

VÆR MED TIL AT SIKRE ENERGI KL OG I 2050 BLIV GRADUATE HOS ENERGINET I FREDERICIA ELLER BALLERUP 1 VÆR MED TIL AT SIKRE ENERGI KL. 20.50 OG I 2050 BLIV GRADUATE HOS ENERGINET I FREDERICIA ELLER BALLERUP 2 HVAD GÅR PROGRAMMET UD PÅ? Som graduate hos Energinet indgår du i et to-årigt program, hvor du

Læs mere

Region Hovedstaden søger

Region Hovedstaden søger GÅ TIL REGIONH.DK/JOB Mød en medarbejder Region Hovedstaden søger Sådan søger du job hos os Tips til jobansøgning, CV og samtale Student med styr på Excel Center for It, Medico og Telefoni (CIMT) søger

Læs mere

Din karriere i centrum

Din karriere i centrum ? Din karriere i centrum Din karriere i centrum Trives du i selskab med dygtige og ambitiøse mennesker? Med komplekse og krævende opgaver? Og i et miljø, hvor kvalitetskravene er høje? Hos Bruun & Hjejle

Læs mere

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Job- og personprofil Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Indhold 1. Indledning... 2 2. Holstebro Kommune... 2 2.1 Fælles ledestjerne og fælles værdier... 3 2.2 Overordnet administrativ

Læs mere

Hvordan hjælper forsyningsstrategien på fjernvarmens grønne omstilling?

Hvordan hjælper forsyningsstrategien på fjernvarmens grønne omstilling? Hvordan hjælper forsyningsstrategien på fjernvarmens grønne omstilling? Temadag om varmepumper, 29. september 2016 v/ Marie Hindhede, kontorchef, Energistyrelsen Energistyrelsen 30. september 2016 Side

Læs mere

Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune

Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune 1 1. Baggrund Sekretariatet for Job og Økonomi søger en udbudsjurist/-konsulent til et 1-årigt vikariat.

Læs mere

KONKURRENCE- OG forbrugerstyrelsens STRATEGI

KONKURRENCE- OG forbrugerstyrelsens STRATEGI KONKURRENCE- OG forbrugerstyrelsens STRATEGI 2011-2013 Strategi for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen 2011-2013 Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen blev etableret ved en fusion af Konkurrencestyrelsen

Læs mere

100% Studiejobs, praktikplads eller ansættelse nu?

100% Studiejobs, praktikplads eller ansættelse nu? Studiejobs, praktikplads eller ansættelse nu? 100% ATTRAKTIV Om mulighederne for et udviklende studiejob, en praktikplads eller fast ansættelse - fra en kommune der gerne vil kende sin besøgelsestid...

Læs mere

Vejforum 2014 - "Vejsektoren ledelse og udfordringer, kommunalt set

Vejforum 2014 - Vejsektoren ledelse og udfordringer, kommunalt set Vejforum 2014 - "Vejsektoren ledelse og udfordringer, kommunalt set Marianne Spang Bech, formand for KTCs faggruppe for Ledelse, Centerchef for Teknik & Miljø, Faxe Kommune Udfordringer især på vejog trafikområdet

Læs mere

Klar til et fra studerende til advokatfuldmægtig sko skif te?

Klar til et fra studerende til advokatfuldmægtig sko skif te? Klar til et fra studerende til advokatfuldmægtig sko skif te? 2 Velkommen til Hulgaard Advokater Vi er en advokatvirksomhed med kontor i Aarhus og Kolding. Vores styrke er vores specialistviden inden for

Læs mere

Personalejuridisk chef. Til afdelingen for Personalejura og Arbejdsmiljø Center for Økonomi og Personale. Job- og personprofil

Personalejuridisk chef. Til afdelingen for Personalejura og Arbejdsmiljø Center for Økonomi og Personale. Job- og personprofil Personalejuridisk chef Til afdelingen for Personalejura og Arbejdsmiljø Center for Økonomi og Personale Job- og personprofil Lyngby-Taarbæk Kommune August 2018 1 Indledning Vi søger en dygtig og engageret

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune 1 1. Favrskov Kommune Favrskov Kommune er en vækstkommune med omkring 47.000 indbyggere og væksten forventes

Læs mere

Sekretariatskontrakt halvår

Sekretariatskontrakt halvår Sekretariatskontrakt 2018 1. halvår 1. Energitilsynet og dets arbejdsfelt Energitilsynet arbejder for velfungerende sektorer inden for el, gas og varme. Energitilsynet består af en formand, næstformand,

Læs mere

DTU s personalepolitik understøtter uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innovation ved at:

DTU s personalepolitik understøtter uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innovation ved at: Personalepolitik 1. FORMÅL DTU s personalepolitik understøtter uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innovation ved at: - tiltrække og udvikle dygtige medarbejdere - sætte rammen for DTU som en

Læs mere

Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole

Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole Pædagogisk medarbejder -, Sekretariatet ved Børn og Skole, medio 2017 side 1/5 1. Indledning

Læs mere

Meddelelser fra Energitilsynets sekretariat samt information fra direktøren

Meddelelser fra Energitilsynets sekretariat samt information fra direktøren Referat Energitilsynsmøde den 23. september 2014 Dagsorden: 1. Inhabilitet på møde 155 2. Meddelelser fra formanden 3. Meddelelser fra Energitilsynets sekretariat samt information fra direktøren Sager

Læs mere

Financial controller til Fors A/S

Financial controller til Fors A/S Mia Hvilshøj Dal 23-01-2019 Financial controller til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Financial controller til Fors A/S 2 1. INDLEDNING... 3 2. OM FORS A/S... 3 3. STILLINGEN... 4 4. KRAVPROFIL... 6 5. ANSÆTTELSESVILKÅR...

Læs mere

Nyt fra Energitilsynet. Sekretariatet for Energitilsynet 11. og 12. oktober 2017 Cathrine Mehlskov

Nyt fra Energitilsynet. Sekretariatet for Energitilsynet 11. og 12. oktober 2017 Cathrine Mehlskov Nyt fra Energitilsynet Sekretariatet for Energitilsynet 11. og 12. oktober 2017 Cathrine Mehlskov Emner Nyt fra Energitilsynet ENAO Energitilsynets elektroniske anmeldelsessystem Ny regulering Nye forrentningsregler

Læs mere

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018 Stillings- og Personprofil Administrationschef Dansehallerne April 2018 Kort om Dansehallerne Dansehallerne en national platform og vigtig aktør inden for ny koreografisk scenekunst i Europa. Det er en

Læs mere

Medarbejderudviklingssamtale i Landsskatteretten

Medarbejderudviklingssamtale i Landsskatteretten Medarbejderudviklingssamtale i Landsskatteretten Introduktion basisemner og tilvalg Medarbejderudviklingssamtalen kan tage udgangspunkt i 4 basisemner: tilbageblik på det seneste år se fremad det kommende

Læs mere

PERSONALE- POLITIK. MARGINS 18.75 mm GRID 12 GUTTER 7.5 mm. GAP BETWEEN LINES AND OBJECTS 3.75 mm. POSITIVE LINES: THICK 2 pt LIGHT 0.

PERSONALE- POLITIK. MARGINS 18.75 mm GRID 12 GUTTER 7.5 mm. GAP BETWEEN LINES AND OBJECTS 3.75 mm. POSITIVE LINES: THICK 2 pt LIGHT 0. MARGINS 18.75 mm GRID 12 GUTTER 7.5 mm GAP BETWEEN LINES AND OBJECTS 3.75 mm NEGATIVE LINES: THICK 2 pt LIGHT 0.25 pt POSITIVE LINES: THICK 2 pt LIGHT 0.12 pt PERSONALE- POLITIK Om denne pjece Denne pjece

Læs mere

Ansøgning. Uopfordret ansøgning. Opfordret ansøgning

Ansøgning. Uopfordret ansøgning. Opfordret ansøgning Uopfordret ansøgning Opfordret ansøgning Uopfordret ansøgning 1. Tjek dit Jobmål mht. Jobtype Arbejdsopgaver Geografi 2. Find interessante virksomheder via: Krak Navne, Numre og Erhverv (NNE) Købmandstandens

Læs mere

Politikker. Psykiatri FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING PERSONALEPOLITIK FOR REGION HOVEDSTADENS PSYKIATRI

Politikker. Psykiatri FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING PERSONALEPOLITIK FOR REGION HOVEDSTADENS PSYKIATRI Politikker Psykiatri FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING PERSONALEPOLITIK FOR REGION HOVEDSTADENS PSYKIATRI KÆRE KOLLEGA Du sidder nu med personalepolitikken for Region Hovedstadens Psykiatri. Den bygger

Læs mere

Du vil få et udfordrende job og vil blandt andet kunne se frem til følgende ansvarsområder

Du vil få et udfordrende job og vil blandt andet kunne se frem til følgende ansvarsområder Visionær HR-chef Ønsker du et lederjob, hvor du har indflydelse på at skabe innovative, effektive og attraktive arbejdspladser? Så er stillingen som HR-chef i Greve Kommune noget for dig! Du skal være

Læs mere

Vicedirektør med ansvar for Det Arbejdsmiljøfaglige Center, Nanna Møller

Vicedirektør med ansvar for Det Arbejdsmiljøfaglige Center, Nanna Møller NOTAT 14. januar 2016 Stillingsbeskrivelse for Tilsynsdirektør til Tilsynscenter øst DIS/car Stillingsbetegnelse: Tilsynsdirektør Organisatorisk placering: Tilsynsdirektøren indgår i Arbejdstilsynets direktion,

Læs mere

Stillings- og funktionsbeskrivelse. Leder af staben for Ældre og Social Service

Stillings- og funktionsbeskrivelse. Leder af staben for Ældre og Social Service Stillings- og funktionsbeskrivelse Leder af staben for Ældre og Social Service Indledning Frederikssund Kommune søger en dygtig leder til staben for Ældre og Social Service. Hvis du, efter at have læst

Læs mere

Sekretariatskontrakt 2015

Sekretariatskontrakt 2015 Sekretariatskontrakt 2015 1 1. Energitilsynet og dets arbejdsfelt Energitilsynet arbejder for velfungerende sektorer inden for el, gas og varme. Energitilsynet består af en formand, næstformand, fem medlemmer

Læs mere

Det Energipolitiske Udvalg 2009-10 EPU alm. del Bilag 122 Offentligt HVIDBOG. Energipolitik på. -Det hele hænger sammen

Det Energipolitiske Udvalg 2009-10 EPU alm. del Bilag 122 Offentligt HVIDBOG. Energipolitik på. -Det hele hænger sammen Det Energipolitiske Udvalg 2009-10 EPU alm. del Bilag 122 Offentligt HVIDBOG Energipolitik på fjernvarmeområdet -Det hele hænger sammen -Det hele hænger sammen Dansk Fjernvarmes Hvidbog 2010 UDGIVER:

Læs mere

LEDER SEKRETARIAT & JURA LEJRE KOMMUNE. København september Jobprofil. gør god ledelse bedre

LEDER SEKRETARIAT & JURA LEJRE KOMMUNE. København september Jobprofil. gør god ledelse bedre København september 2018 Jobprofil LEDER SEKRETARIAT & JURA LEJRE KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1. INDLEDNING Lejre Kommune

Læs mere

Vicemusikskoleleder Herning Musikskole

Vicemusikskoleleder Herning Musikskole Vicemusikskoleleder Herning Musikskole Vil du være med til at videreføre og skærpe skolens faglige og pædagogiske profil, og sikre udvikling og implementering af tiltag, der fremmer musikskolen? Så er

Læs mere

Financial Controller til Fors A/S

Financial Controller til Fors A/S Mia Hvilshøj Dal & Anders Amund Nielsen 11-12-2017 Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Financial Controller til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Financial Controller

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som barselsvikar for juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som barselsvikar for juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som barselsvikar for juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune 1 1. Favrskov Kommune Favrskov Kommune er en vækstkommune med omkring 48.000 indbyggere

Læs mere

Næstved Kommune. Side 1 af 5

Næstved Kommune. Side 1 af 5 Næstved Kommune Job- og personprofil for controller/byggeøkonom for rammeaftaler for indkøb af mindre håndværkerydelser i Team Ejendomme i Center for Trafik og Ejendomme Side 1 af 5 Indledning Næstved

Læs mere

Stillings- og personprofil. Overtandlæge. Frederikssund Kommune August 2017

Stillings- og personprofil. Overtandlæge. Frederikssund Kommune August 2017 Stillings- og personprofil Overtandlæge Frederikssund Kommune August 2017 Opdragsgiver Frederikssund Kommune Adresse Frederikssund Kommune Torvet 2 3600 Frederikssund Telefon: 47 35 10 00 www.frederikssund.dk

Læs mere

Nyt fra Energitilsynet. Sekretariatet for Energitilsynet 18. januar 2018 Cathrine Mehlskov

Nyt fra Energitilsynet. Sekretariatet for Energitilsynet 18. januar 2018 Cathrine Mehlskov Nyt fra Energitilsynet Sekretariatet for Energitilsynet 18. januar 2018 Cathrine Mehlskov Emner 1. Kort om Energitilsynet hvem er vi? 2. Nye regler på varmeområdet 3. Nye afgørelser 4. Hvad kommer der

Læs mere

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Vores formål og hovedopgaver Vores team udvikler læringskoncepter inden for innovation og entreprenørskab, praktisk problemløsning og samspil

Læs mere

Personalepolitik for Rebild Kommune VÆRDIER OG MÅL

Personalepolitik for Rebild Kommune VÆRDIER OG MÅL udkast Personalepolitik for Rebild Kommune VÆRDIER OG MÅL Forord Rebild Kommunes første personalepolitik er et vigtigt grundlag for det fremtidige samarbejde mellem ledelse og medarbejdere i kommunen.

Læs mere

Faglig koordinator Voksenrådgivningen. Job- og personprofil

Faglig koordinator Voksenrådgivningen. Job- og personprofil Faglig koordinator Voksenrådgivningen Job- og personprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger en ny faglig koordinator til voksenrådgivningen. Forventet tiltrædelse pr. 1 august 2018. I dette materiale,

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Side 1/5 Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Indledning: Vores nuværende afdelingschef gennem mere end 5 år skal fremover står i spidsen for ejendomsområdet

Læs mere

Stillings- og personprofil Skoleleder

Stillings- og personprofil Skoleleder Stillings- og personprofil Skoleleder Maglegårdsskolen Marts 2015 Generelle oplysninger Adresse Maglegårdsskolen Maglegård Skolevej 1 2900 Hellerup Telefon: 39 98 56 00 Stilling Skoleleder Reference Ansættelsesvilkår

Læs mere

Indhold: Politisk Vision. Virksomhedens Mission. Virksomhedens Vision. Virksomhedens Værdier. Brand & Rednings Mission. Brand & Rednings Vision

Indhold: Politisk Vision. Virksomhedens Mission. Virksomhedens Vision. Virksomhedens Værdier. Brand & Rednings Mission. Brand & Rednings Vision MISSION VISION - VÆRDIER BRAND & REDNING Indhold: Politisk Vision Virksomhedens Mission Virksomhedens Vision Virksomhedens Værdier Brand & Rednings Mission Brand & Rednings Vision Brand & Rednings overordnede

Læs mere

Status for Elreguleringsudvalgets anbefalinger til ny regulering af elforsyningssektoren

Status for Elreguleringsudvalgets anbefalinger til ny regulering af elforsyningssektoren Dato 28. september 2016 Baggrundsnotat Status for Elreguleringsudvalgets anbefalinger til ny regulering af elforsyningssektoren Notatet er en opfølgning på det første møde i Energikommissionen den 9. maj

Læs mere

REFERAT FORSYNINGSTILSYNETS KONTAKTUDVALG

REFERAT FORSYNINGSTILSYNETS KONTAKTUDVALG REFERAT 12. juli 2019 DATO: 28. JUNI 2019 TIDSPUNKT: KL. 10.00-12.00 MØDELOKALE: LILLE KANTINE REFERENT: Daniel Vibe, Forsyningstilsynet FORSYNINGSTILSYNETS KONTAKTUDVALG DELTAGERLISTE: Forsyningstilsynet

Læs mere

Job- og personprofil. Kommunikationskonsulent. Borgmestersekretariatet og HR Favrskov Kommune

Job- og personprofil. Kommunikationskonsulent. Borgmestersekretariatet og HR Favrskov Kommune Job- og personprofil Kommunikationskonsulent Borgmestersekretariatet og HR Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de

Læs mere

Fuldmægtig/specialkonsulent til alsidige opgaver på søterritoriet

Fuldmægtig/specialkonsulent til alsidige opgaver på søterritoriet Stillings- og personprofil Fuldmægtig/specialkonsulent til alsidige opgaver på søterritoriet Kystdirektoratet September 2015 [1] Stillingen (resumé) Der er tale om en udfordrende og udviklende stilling

Læs mere

ENERGITILSYNET HAR BLANDT ANDET TIL OPGAVE AT OVERVÅGE PRISERNE PÅ EL, NATURGAS OG FJERNVARME:

ENERGITILSYNET HAR BLANDT ANDET TIL OPGAVE AT OVERVÅGE PRISERNE PÅ EL, NATURGAS OG FJERNVARME: Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget 2016-17 EFK Alm.del Bilag 253 Offentligt 24. maj 2017 Ret & Administration RESULTATER & UDFORDRINGER 2016 SAMMENFATNING FORORD Formanden for Energitilsynet, Uffe Bundgaard-Jørgensen,

Læs mere

København september Jobprofil TO KONTORCHEFER STYRELSEN FOR IT OG LÆRING

København september Jobprofil TO KONTORCHEFER STYRELSEN FOR IT OG LÆRING København september 2018 Jobprofil TO KONTORCHEFER STYRELSEN FOR IT OG LÆRING 1. Indledning Styrelsen for It og Læring (herefter: STIL) har bedt Genitor om at assistere i forbindelse med rekrutteringen

Læs mere

KLAGE FRA [XXX] OVER Energitilsynets afgørelse af 11. september 2013 klage over afslag på partsstatus i Energitilsynets sag om Odsherred

KLAGE FRA [XXX] OVER Energitilsynets afgørelse af 11. september 2013 klage over afslag på partsstatus i Energitilsynets sag om Odsherred (Varmeforsyning) Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Anonymiseret KLAGE FRA [XXX] OVER Energitilsynets

Læs mere

Har du viden om eller interesse i et eller flere nævnte områder, vil det være en fordel. Commotio Demens Professionel hjernetræning

Har du viden om eller interesse i et eller flere nævnte områder, vil det være en fordel. Commotio Demens Professionel hjernetræning Logopæd til Kommunikation og Teknologi, CSV Vejle Kommunikation og Teknologi, CSV Vejle søger en logopæd med undervisningserfaring primært til området for erhvervet hjerneskade. Vi kan tilbyde at blive

Læs mere

Business Controller til Fors A/S

Business Controller til Fors A/S Mia Hvilshøj Dal & Anders Amund Nielsen 11-12-2017 Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Business Controller til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Business Controller

Læs mere

Afdelingsleder Søndersøskolen. Job- og Kravprofil

Afdelingsleder Søndersøskolen. Job- og Kravprofil Afdelingsleder Søndersøskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Søndersøskolen

Læs mere

Det samlede antal årsværk er på ca. 165, hvoraf ca. 75 er indtægtsdækkede stillinger.

Det samlede antal årsværk er på ca. 165, hvoraf ca. 75 er indtægtsdækkede stillinger. l Koncern HR Koncern HR ledes af to afdelingschefer samt en sekretariatschef, der alle har reference til direktionen. Afdelingen er organiseret med en overordnet strategisk og koordinerende enhed i Regionshuset

Læs mere

Chef for Byrådssekretariatet og Jura Borgmesterens Afdeling, Aarhus Kommune Job- og personprofil

Chef for Byrådssekretariatet og Jura Borgmesterens Afdeling, Aarhus Kommune Job- og personprofil Chef for Byrådssekretariatet og Jura Borgmesterens Afdeling, Aarhus Kommune Job- og personprofil Marts 2019 Job- og personprofil, chef for Byrådssekretariatet og Jura, Borgmesterens Afdeling, Aarhus Kommune

Læs mere

Job- og personprofil. Lønkonsulent til Løn og Personale. i HR-Centret

Job- og personprofil. Lønkonsulent til Løn og Personale. i HR-Centret NOTAT HR-Centret 22-12-2016 Job- og personprofil Lønkonsulent til Løn og Personale i HR-Centret Sagsbehandler Doknr. Sagsnr. LeneFr 307000/16 16/25713 1. Indledning og baggrund En af Høje-Taastrup Kommunes

Læs mere

Pædagogisk leder distrikt Havrehed. Job- og Kravprofil

Pædagogisk leder distrikt Havrehed. Job- og Kravprofil Pædagogisk leder distrikt Havrehed Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 7 1 Pædagogisk

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PERSONALE KONTORCHEF LEDELSE & ORGANISATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PERSONALE KONTORCHEF LEDELSE & ORGANISATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PERSONALE KONTORCHEF LEDELSE & ORGANISATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE BØRN OG UNGE SØGER TO STRATEGISK HANDLENDE KON- TORCHEFER

Læs mere

VIL DU VÆRE ØKONOMIELEV VED STATEN?

VIL DU VÆRE ØKONOMIELEV VED STATEN? VIL DU VÆRE ØKONOMIELEV VED STATEN? Jeg kan kun anbefale Statens Administration som praktikplads. Du kommer på rotation i forskellige teams og lærer både at arbejde med løn og regnskab, så du kommer til

Læs mere

Esbjerg Kommune Teknik & Miljø

Esbjerg Kommune Teknik & Miljø Esbjerg Kommune Teknik & Miljø Rekruttering af kontorchef til Industrimiljø Job- og personprofil Baggrund Esbjerg Kommune søger en ny kontorchef til Industrimiljø. Esbjerg Kommune Esbjerg Kommune er Danmarks

Læs mere

CLEARING OG AFVIKLING I FORBINDELSE MED DEN FÆLLES DAY-AHEAD- OG IN- TRADAY-KOBLING AFGØRELSE OM SHIPPINGORDNINGEN FOR DE DANSKE BUDZONEGRÆNSER

CLEARING OG AFVIKLING I FORBINDELSE MED DEN FÆLLES DAY-AHEAD- OG IN- TRADAY-KOBLING AFGØRELSE OM SHIPPINGORDNINGEN FOR DE DANSKE BUDZONEGRÆNSER BILAG 3 26. oktober 2017 Engros & Transmission CLEARING OG AFVIKLING I FORBINDELSE MED DEN FÆLLES DAY-AHEAD- OG IN- TRADAY-KOBLING AFGØRELSE OM SHIPPINGORDNINGEN FOR DE DANSKE BUDZONEGRÆNSER SEKRETARIATET

Læs mere

STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE. Juridisk specialist (M/K)

STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE. Juridisk specialist (M/K) STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE Stillingsbetegnelse Ansættelsesgruppe/lønklasse AD 6 Kontrakttype Reference Ansøgningsfrist Tjenestested Juridisk specialist (M/K) Midlertidigt

Læs mere

Kravspecifikation rammeaftale 2 Lederudvikling og -coaching

Kravspecifikation rammeaftale 2 Lederudvikling og -coaching Bilag 2 Kravspecifikation rammeaftale 2 Lederudvikling og -coaching 1. Generelt om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er en uafhængig konkurrencemyndighed under Erhvervsministeriet.

Læs mere

Ansættelse ved EU-Domstolen for danske jurister

Ansættelse ved EU-Domstolen for danske jurister Ansættelse ved EU-Domstolen for danske jurister Er du cand.jur. eller cand.merc.jur.? Den Europæiske Unions Domstol i Luxembourg beskæftiger mange danske jurister. Er du cand.jur. eller cand.merc. jur.

Læs mere

Strategi 2016-2018. Lars Stevnsborg

Strategi 2016-2018. Lars Stevnsborg Strategi 2016-2018 I Forsvarets Auditørkorps arbejder vi sammen med forsvarets øvrige myndigheder hver dag for Danmarks sikkerhed, interesser og borgernes tryghed. Auditørkorpsets unikke bidrag til forsvarets

Læs mere

Strategi- og organisationskonsulent

Strategi- og organisationskonsulent Mia Hvilshøj Dal 18-01-2019 Strategi- og organisationskonsulent til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Strategi- og organisations-konsulent

Læs mere

Den nyeste lovgivning på varmeforsyningsområdet

Den nyeste lovgivning på varmeforsyningsområdet Den nyeste lovgivning på varmeforsyningsområdet Energiaftalen og de politiske aftaler om ny økonomisk regulering Anne Christine Matzon Specialkonsulent, cand.jur Center for Forsyning 3395 5615 acm@ens.dk

Læs mere

Den Jyske Opera Rekruttering af ny administrationschef Job- og personprofil Baggrund

Den Jyske Opera Rekruttering af ny administrationschef Job- og personprofil Baggrund 18.02.2015. Den Jyske Opera Rekruttering af ny administrationschef Job- og personprofil Baggrund Den Jyske Opera søger ny administrationschef. Den Jyske Opera Den Jyske Opera / Danish National Opera er

Læs mere

Special-/chefkonsulent

Special-/chefkonsulent Stillings- og personprofil Special-/chefkonsulent Nyt Hospital Nordsjælland August 2017 Herzog & de Meuron - Vilhelm Lauritzen Arkitekter Opdragsgiver Nyt Hospital Nordsjælland Adresse Nordsjællands Hospital

Læs mere

STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE (24:00), lokal tid i Alicante (CET)

STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE (24:00), lokal tid i Alicante (CET) STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE Stillingsbetegnelse Specialist i håndhævelse (M/K) Ansættelsesgruppe/lønklasse AD 8 Kontrakttype Midlertidigt ansat Reference VEXT/18/292/AD

Læs mere

To chefkonsulenter til direktionssekretariatet Bestyrelsesbetjening og Strategi

To chefkonsulenter til direktionssekretariatet Bestyrelsesbetjening og Strategi Stillings- og personprofil To chefkonsulenter til direktionssekretariatet Bestyrelsesbetjening og Strategi Januar 2016 Opdragsgiver Dansk Energi Adresse Dansk Energi Vodroffsvej 59 1900 Frederiksberg www.danskenergi.dk

Læs mere

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Stillings- og personprofil Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Maj 2017 Opdragsgiver Haderslev Kommune Adresse Haderslev Kommune Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev 74 34 34

Læs mere

Personalejuridisk konsulent. Job- og personprofil

Personalejuridisk konsulent. Job- og personprofil Personalejuridisk konsulent Job- og personprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger en ny personalejuridisk konsulent. Forventet tiltrædelse pr. 1. maj 2017. I dette materiale, der indledes med en præsentation

Læs mere

Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN

Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN JOB- OG KRAVPROFIL Jens Jacobsen Hellerup, den 6. februar 2014 Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND

Læs mere

Elevbrochure. Kontoruddannelsen. med speciale i Offentlig Administration

Elevbrochure. Kontoruddannelsen. med speciale i Offentlig Administration Elevbrochure Kontoruddannelsen med speciale i Offentlig Administration 1 Intro Side 3 Hvorfor blive kontorelev i Region Syddanmark i Vejle Side 4 Elevernes egne historier Side 5-9 Bonus info Side 10 job.regionsyddanmark.dk/wm307147

Læs mere

ENERGIDAGSORDEN EFTERÅR 2016

ENERGIDAGSORDEN EFTERÅR 2016 ERFA HALM OG TRÆFLIS ENERGIDAGSORDEN EFTERÅR 2016 Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme kib@danskfjernvarme.dk 10. november 2016 DANSK FJERNVARME-FAKTA 50 kommunalt ejede forsyninger og selskaber, som

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Stillings- og personprofil Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Kort om Danmarks Idrætsforbund Danmarks Idrætsforbund (DIF) er en organisation, der har eksisteret i mere end 100 år. DIF er en sammenslutning

Læs mere

3. Meddelelser fra Energitilsynets sekretariat samt information fra direktøren. 4. Regulering af gebyrstørrelser på el-, gas- og varmeområdet

3. Meddelelser fra Energitilsynets sekretariat samt information fra direktøren. 4. Regulering af gebyrstørrelser på el-, gas- og varmeområdet Referat Energitilsynsmøde den 5. marts 2013 Dagsorden: 1. Inhabilitet på møde nr. 140 2. Meddelelser fra formanden 3. Meddelelser fra Energitilsynets sekretariat samt information fra direktøren Sager til

Læs mere

Rekruttering. Fredensborg.dk/job

Rekruttering. Fredensborg.dk/job Rekruttering Fredensborg.dk/job Når vi i Fredensborg Kommune skal rekruttere nye medarbejdere er det vigtigt, at vi med ord og billeder fortæller en historie. En historie, der giver ansøgerne lyst til

Læs mere

Direktørkontrakt 2009

Direktørkontrakt 2009 Direktørkontrakt 2009 1 Finanstilsynets direktørkontrakt for 2009 Direktørkontrakten og styrelsens resultatkontrakt udgør Økonomi- og Erhvervsministeriets kontraktstyring i relation til styrelsen. Mens

Læs mere