Referat af ordinær generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening Torsdag den 23. februar 2012 kl i Kulturhuset Langå.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ordinær generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening Torsdag den 23. februar 2012 kl i Kulturhuset Langå."

Transkript

1 Referat af ordinær generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening Torsdag den 23. februar 2012 kl i Kulturhuset Langå. Oplæg ved Gert Holdensgaard fra DCV Det går godt med lakseprojektet i Gudenåen. Der er ikke præcise tilbagemeldinger på fangster af laks på Langå foreningens stykke. GH antager, at der fanges mellem 800 og 1000 laks i Gudenåen. I de vestvendte åer er tallene mere præcise, da der er indrapporteringspligt. Projekterne fungerer over hele landet. Andelen af selvreproducerende laks i de vestvendte åer stiger. Gudenåen har ikke en selvreproducerende stamme grundet Tangeværket. GH giver udtryk for at han håber at der snart sker noget omkring Tangeværket. Ved elfiskeriet i Gudenåen var Ätran laksen dominerende og udgjorde ca. 80 % af samtlige elfiskede laks. Der er ca. 50 liter æg fra Storå og fra Ätran stammen. Økonomien for vildlakseprojektet i Gudenåen. Der udsættes ca smolt. Hver smolt koster ca 12 kr. Tilskuddene fra kommunerne er faldet in 2011, da Randers har nedsat deres bidrag fordi de øvrige kommuner ved Gudenåen kun giver kr. Foreningerne giver et godt tilskud til projektet. Der er et underskud på udsætningsplanerne på rundt regnet en halv million. Dette er ikke holdbart. Fra 2012 udsættes der ikke ätranlaks i Gudenåen. Der udsættes vestjyske laks i Målsætningen er stadig smolt pr år. Dette tal vil kunne opretholde fiskeriet og sikre Gudenåen som attraktivt laksevand. Der forventes en prisstigning for smolt op mod 12,75 kr. pr. smolt. Fremtiden for økonomien i projektet er særdeles usikker. Foreningernes tilskud er ikke tilstrækkelig til at drive projektet og kommunernes tilskud falder. Forretningsgrundlaget for DCV er derfor særdeles usikkert i fremtiden. LSF har i 2011 bidraget med kr. Det forventes at tilskuddet stiger i 2012 til kr. Tilskuddene fra de øvrige foreninger i området stiger også og det kan medvirke til at opretholde projektet. Samlet set bidrager lystfiskerne med 50 % af udgifterne til udsætninger. Dette kan bruges over for kommunerne langs Gudenåen.

2 Referat: 1) Valg af dirigent. Troels Miltoft blev valgt. 2) Formandens beretning. Afdøde medlemmer. Vi har i det forgangne år mistet 2 af vores medlemmer. Benno Knappe, medstifter af vores gode sponsor og samarbejdspartner gennem mange år, grejbiksen. Jens Olesen fra Ebeltoft Æret være deres minde. Arbejdet i bestyrelsen Jubilæet, vi har i år afholdt vores 75 års jubilæum. Det blev markeret ved at vi afholdt en reception, med efterfølgende fest. Det hele i forbindelse med vores medlemskonkurrence. I forbindelse med receptionen udnævnte vi 2 nye æresmedlemmer, Jørgen Sofa Nielsen, for hans mangeårige arrangement i foreningen, og Holger Mosberg for hans mangeårige arbejde i ørredfonden. Vi har i forbindelse med jubilæet fået lavet en flot akvarel, malet af Lars Østergaard, der også maler til Sportsfiskeren. Den er trykt så der er mulighed for at købe et eksemplar. Jeg oplevede jubilæet som en stor succes Sommerhuset har også i år fyldt meget. Der er dog lys forude. Der er lagt el og vand ud til huset. Udgifterne til det er ligeligt fordelt mellem os og Randers kommune. Det gamle toilet er fjernet, og næste trin er at der skal støbes sokkel og gulv af William Laursen. Forhåbentlig inden alt for længe. Der er også lavet en kraftig beskæring og oprydning af området. Stien mellem Langå og Stevnstrup er nu etableret. Der er lavet et spang ved jernbanesvinget. Vi har set på muligheden for at lave en p.plads lige før Jernbanesvinget, der vil så være mulighed for at parkere tæt på fiskepladserne nedstrøms langaa uden at man behøver at krydse jernbanen. Vi har også planlagt at lave en p.plads på nordsiden af Østergård strækningen. Den vil være med indkørsel fra Åbro, det vil helt sikkert få flere til at fiske på det stræk. Disse tiltag skulle gerne være med til at sprede fiskeriet. Vi har haft et godt samarbejde i bestyrelsen, som også inkludere de 2 suppleanter. Det samme hold i mange år, så vi kender hinanden godt. Bestyrelsen indeholder alle de kompetencer der skal til for at et team fungere Fiskeriet Endnu en fiskesæson er slut, den femoghalvfjerdsenstyvende i klubbens historie. Der har igen i år været stille havørredfiskeri, få og mest små fisk. Der er blevet snakket meget langs åen om hvad der kan være årsagen, er det de to foregående kolde vinter, er det garnfiskeriet i fjorden. I foråret var der giftige alger ved de danske kyster. Det er ikke kun ved vores fiskevand havørredfiskeriet har været stille, det samme er tilfældet i andre danske vandløb og ved kysten.

3 Laksefiskeriet har til gengæld været forrygende, mange og store fisk gennem hele sæsonen, det så vi både ved vores jubilæumskonkurrence og gudenåkonkurrencen. Laksene trives i Gudenåen så vi må håbe at der snart kommer en løsning for åen, som minimum hele vandføringen uden om vandkraftsøen, helst ser jeg at DN sidste undersøgelser bliver virkeligheden. Tangedebatten Møde i Bjerringbro Fejlcitering Elfiskeriet efter laks Debatten har udviklet sig i forkert retning-gsl-gudenålaksen-manglende tydelige udmeldinger fra dsf Økonomisk støtte til laksen 10 km lokal interesse skal ikke afgøre 150 km å Laksehandlingsplanen Miljøet Vi har fået ny regering og miljøminister, jeg håber det kommer til at gøre en forskel. Med det hun har meldt ud ind til videre tror jeg vi vil se en forbedring af vandløbenes tilstand. Bredere randsoner langs vandløbende vil give bedre vandmiljø. Og både fisk og fauna vil få det bedre. Ådalene er faunaens motorveje. Det er selvfølgelig ikke de bedste økonomiske udsigter til miljøtiltag når krisen kradser, men jeg håber Ida Auken vil gøre en forskel Lilleåens gydeområder-faurskov kommune-hadsten Hjemmesiden Vores hjemmeside udvikler sig hele tiden, der er nu mulighed for at have sin egen fangst journal. Jeg håber så mange som muligt vil bruge de nye funktioner. Den fangstregistrering som foreningen har besluttet, kan også foretages på hjemmesiden. Er man ikke lige til pc nørderi vil vores webmaster gerne hjælpe, og vi planlægger at holde en klub aften hvor der vil være introduktion til hjemmesiden. Fangsregistreringen er vigtig, for at kunne dokumentere vores fiskevandes kvalitet. Specielt i forhold til laksefiskeriet, Dansk center for vildlaks har brug for at vide hvad der fanges af laks i Gudenåen, både i forhold til det faglige arbejde omkring laksen og det økonomiske i projektet. Foreningslivet Jeg tror det er vigtigt at tænke på at vi er en forening, der har et aktivt klubliv og kammeratskab. Jeg håber at så mange som muligt vil være aktive, og tage del i foreningens arbejde. Jeg giver hermed ordet til generalforsamlingen Spørgsmål og kommentarer til beretningen. Beretningen blev mødt med applaus. 3) Orientering fra juniorafdelingen, (herunder aflæggelse af regnskab), udvalg og eksterne sammenslutninger. Morten Andersen orienterede om arbejdet i Gudenåens ørredfond. Orientering 2012 Gudenåens Ørredfond.

4 2011 var året hvor vi rejste os efter de massive sygdomsproblemer tilbage i I 2011 har vi således stort set opfyldt udsætningsplanen, bortset fra ½-års fisk til Alling Å som vi ikke havde p.g.a manglende moderfisk sidste år. DTU- Aqua har offentliggjort den nyligt reviderede udsætningsplan for det nedre Gudenå-system, og det betyder at vi fremover skal udsætte færre fisk. For Ørredfonden betyder revideringen at vores havørredproduktion skal gå 27 % ned i stk. antal fra ca stk. til ca stk.. Økonomisk er det en nedgang på kr svarende til 13 %. Allingå uændret 6 Liter Gudenå Før 24 Liter nu 18 Liter I år får vi en revideret udsætningsplan for Allingå-systemet, og det bliver spændende at se, om ikke også den skal mindskes væsentligt! Moderfisk. Fiskeriet i 2011 har igen været lagt an på elfiskeri i Allingå, og fældefangst i Gudenåen. Elfiskeriet i Allingåen blev foretaget d. 27. nov. Resultatet blev 27 hanner og 46 hunner. Disse fisk blev strøget d. 3-12, og gav liter rogn. Fældefiskeriet ved Tangeværket måtte indstilles allerede efter en uges tid, p.g.a problemer med svamp på de indfangne havørreder. I stedet måtte vi ty til el-fiskeri i Lilleåen, og det fandt sted d Årets elfiskeri, som startede ovenfor Sløjfen i Hadsten til enden af Lilleå-parken gav 22 hunner og 7 hanner. Af disse fisk blev der i alt strøget 9 liter rogn som blev indlagt i Skibelund. I alt blev der således indlagt liter rogn i Skibelund i dec. 2011, hvilket svarer til behovet målsætningen var 24 liter! Gudenåkonkurrencen Gudenåkonkurrencen 2011 blev et rigtigt flot arrangement med et rekord stort overskud ca kr. Konkurrenceudvalget har iværksat nogle tiltag der har betydet at overskuddet er godt og vel fordoblet!

5 I år gik overskuddet til dambruget i Skibelund, men Ørredfondens bestyrelse vil på den forestående generalforsamling anbefale at overskuddet fra 2012 skal gå ubeskåret til ekstraordinær udsætning af laks i Gudenåen så vi må håbe at overskuddet igen bliver af samme størrelse, gerne endnu højere! Resultatet fra Gudenåkonkurrencen blev: 15 hav med den største på 3.3 kg 59 laks med den største på 7.23 kg, og ingen i top 10 under 5 kg! 5 gedder med den største på 4.8 kg D.v.s i alt 79 indvejede fisk Alt i alt et flot og hyggeligt arrangement som konkurrenceudvalget skal have stor ros for! Morten Andersen Bjarne Bach gennemgik juniorregnskabet og orienterede om arbejdet i juniorafdelingen. Der har været gennemført en Norgestur. Der er endvidere planlagt at binde geddefluer på klubaftener. 4) Fremlæggelse af regnskab. Bjarne Bach fremlagde regnskabet. Regnskabet blev godkendt. 5) Orientering om budget og regulativ for fiskeriet. Bjarne Bach orienterede om budgettet og regulativet for fiskeriet i Der blev redegjort for en forventet nedgang i kontingentindtægterne grundet stigning af medlemmer, der overgår til pensionistkontingent. Forventet nedgang i kontingentindtægter på ca kr. Der blev spurgt om kravet om fisketegn i regulativets punkt 1 ikke er for upræcist formuleret. BB svarrede at det bliver taget med i overvejelserne til det kommende år. 6) Fastsættelse af kontingent. Dirigenten foreslog at forslag der vedrører økonomien oprindeligt placeret under pkt 11 blev behandlet under dette punkt. Forslag fra kasserer Bjarne Bach Fra 2013 bliver ingen "forfremmet" til pensionister i kontingent. Forslaget blev forkastet.

6 Forslag fra Morten Andersen 1. Tillæg på 100 kr. årligt pr. medlem, junior dog undtaget, med virkning i 2013, og i årerne fremadrettet indtil generalforsamlingen beslutter noget andet. Beløbet skal gå ubegrænset til støtte for lakseudsætningerne i Gudenåen. Tillægget bliver lagt oveni kontingentindbetalingen for 2013 og i årerne fremadrettet, indtil generalforsamlingen beslutter noget andet. Forslaget blev vedtaget 2. Tillæg på 25 kr. pr. dagkort med virkning i 2013 og fremadrettet, indtil generalforsamlingen beslutter noget andet, som ubegrænset støtter lakseudsætningerne i Gudenåen. Forslaget blev vedtaget. Forslagsstiller. Morten Andersen Østergade sal. Nr Hammel Hvis de to forslag vedtages svarer det til en stigning i medlemskontingentet på 50 kr og en stigning på et dagkort på 15 kr. i forhold til nu! Under drøftelsen blev medlemsskabet af DSF og det beløb der betales pr medlem drøftet. Der blev endvidere foreslået at den nye bestyrelse skal lægge pres på lodsejerne for at få dem til at bidrage til lakseudsætningerne. Seniorkontingentet for 2013 blev fastsat til 895 kr. og pensionistkontingentet til 600 kr (i begge beløb er inkluderet 100 kr. til Gudenålaksen). Dertil kommer forbundskontingentet, som fastsættes af DSF, der opkræves for alle. Uddeling af pokaler Senior Jacob Søgaard Haun. Laks 16,5 kg 118 cm fanget d. 10. april 2011 Allan Jensen. Havørred 9,6 kg 90 cm. Fanget d. 3. juli 2011 Peter Fangel. Gedde 9,14 kg 110 cm. Fanget d. 7. oktober 2011 Junior Magnus Pedersen. Laks 8,75 kg 91cm. Fanget d. 20. april Der blev desuden uddelt erindringspokaler til fangerne fra ) Valg af bestyrelsesmedlemmer:

7 På valg: Søren Holm Mogensen - Modtager ikke genvalg Lars Spey Christensen - Modtager genvalg. Torben Andersen - Modtager genvalg. Morten Andersen - Modtager genvalg Lars Kielsgaard takkede Søren Mogensen for sit arbejde i bestyrelsen. Som nyt bestyrelsesmedlem blev indvalgt Martin Knudsen 8) Valg af 2 bestyrelsessuppleanter. På valg: Martin D. Knudsen - Modtager genvalg Jørgen Nielsen - Modtager genvalg Da Martin Knudsen blev valgt til bestyrelsen, blev Henrik Johansen indvalgt som suppleant i bestyrelsen. Øvrige valg var genvalg 9) Valg af 1 revisor. På valg: Steen Nørgaard - Modtager genvalg. Genvalgt 10) Forslag til vedtægtsændringer. 6 Bestyrelse og udvalg, stk 3: På første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen, konstituerer bestyrelsen sig med formand, næstformand, kasserer og sekretær samt nedsætter stående udvalg. Formand og kasserer skal have fast bopæl i Langå kommune anno Ændres til: På første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen, konstituerer bestyrelsen sig med formand, næstformand, kasserer og sekretær samt nedsætter stående udvalg. Formand og kasserer skal have fast bopæl i Favrskov eller Randers kommune. Forslagsstiller Martin Knudsen Forslaget blev vedtaget. Da grundlaget for en endelig beslutning ifølge vedtægterne ikke kan opfyldes, indkaldes der til ekstraordinær generalforsamling eller på næste års ordinære generalforsamling. Dato følger. 11) Indkomne forslag i øvrigt.

8 12) Eventuelt. Hvordan med parkeringspladser ved blå zone? Der kan evt laves en spang over Lilleåen ved lossepladsens parkering

Referat af ordinær generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening torsdag den 10. februar 2011 kl i byrådssalen på det gamle rådhus

Referat af ordinær generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening torsdag den 10. februar 2011 kl i byrådssalen på det gamle rådhus Referat af ordinær generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening torsdag den 10. februar 2011 kl. 19.00 i byrådssalen på det gamle rådhus Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Troels Miltoft,

Læs mere

Gudenåens Ørredfond Beretning 2010/2011

Gudenåens Ørredfond Beretning 2010/2011 Gudenåens Ørredfond Beretning 2010/2011 2010 har været et år mærket af sygdomsproblemerne tilbage i 2009. I 2010 har vi således ikke været i stand til at opfylde udsætningsplanen mht. 1-års, smolt og type

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening tirsdag d. 27. Februar 2018 i Langå Kulturhus

Referat af den ordinære generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening tirsdag d. 27. Februar 2018 i Langå Kulturhus Referat af den ordinære generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening tirsdag d. 27. Februar 2018 i Langå Kulturhus Referent Ole Pilgaard Der var mødt ca. 75 medlemmer frem til den ordinære generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009 Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009 Referat: Formanden indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte. 1 Valg af dirigent Carlo Iversen blev valgt til dirigent.

Læs mere

Gudenåens Ørredfond Beretning 2011/12

Gudenåens Ørredfond Beretning 2011/12 Gudenåens Ørredfond Beretning 2011/12 2011 var året hvor vi rejste os efter de massive sygdomsproblemer tilbage i 2009. I 2011 har vi stort set opfyldt udsætningsplanen bortset fra ½-årsfisk til Allingå

Læs mere

Referat af generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening torsdag den 4. februar 2010 kl i byrådssalen på det gamle rådhus

Referat af generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening torsdag den 4. februar 2010 kl i byrådssalen på det gamle rådhus Referat af generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening torsdag den 4. februar 2010 kl. 19.00 i byrådssalen på det gamle rådhus Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Orientering

Læs mere

Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet.

Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet. 1. Alm. bestemmelser. Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet. Sammenslutningens navn er: Gudenåsammenslutningen Lakseprojektet (i det følgende kaldet GSL.) GSL 's hjemsted er den til enhver

Læs mere

Beretning for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond-Skibelund Havørredopdræt 2016

Beretning for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond-Skibelund Havørredopdræt 2016 Beretning for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond-Skibelund Havørredopdræt 2016 Denne beretning er fælles for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond- Skibelund Havørredopdræt. Vi har I Ørredfonden

Læs mere

Referat fra generalforsamling 2018

Referat fra generalforsamling 2018 Referat fra generalforsamling 2018 58 medlemmer deltog i BSF s generalforsamling 6. december 2018, der blev afholdt i Bjerringbro Idrætspark. Herefter var der orienteringer fra underudvalg: Junior klub

Læs mere

Bjerringbro og omegns Sportsfiskerforening

Bjerringbro og omegns Sportsfiskerforening Bjerringbro og omegns Sportsfiskerforening Referat fra generalforsamling 4. december 2014 49 medlemmer deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen startede med at mindes Orla Jørgensen der døde i

Læs mere

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening d. 8. februar 2007 på Langå Kro

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening d. 8. februar 2007 på Langå Kro Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening d. 8. februar 2007 på Langå Kro Dagsorden Generalforsamlingen startede med et oplæg fra Danmarks Sportsfiskerforbunds formand Verner W Hansen. I oplægget

Læs mere

Referat generalforsamling

Referat generalforsamling Referat generalforsamling Generalforsamlingen blev afholdt torsdag 1. december 2016 kl. 19:00 i Bjerringbro Idrætspark, kantinen, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro. Der var mødt i alt 55 medlemmer. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat generalforsamling 2017

Referat generalforsamling 2017 Referat generalforsamling 2017 BSF har afholdt ordinær generalforsamling torsdag 7. december 2017 kl.19:00 i Bjerringbro Idrætspark. Generalforsamlingen startede med at mindes to afdøde medlemmer: Ole

Læs mere

Generalforsamlingen startede med at mindes afdøde lodsejer Svend Aage Pedersen, Hjermind.

Generalforsamlingen startede med at mindes afdøde lodsejer Svend Aage Pedersen, Hjermind. Referat fra BSF generalforsamling 2016 Generalforsamlingen blev afholdt torsdag 1. december 2016 kl. 19:00 i Bjerringbro Idrætspark, kantinen, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro. Der var mødt i alt 55

Læs mere

Gudenåens Ørredfond Formandsberetning 2006

Gudenåens Ørredfond Formandsberetning 2006 Gudenåens Ørredfond Formandsberetning 2006 2006 har været endnu et godt år for Gudenåens Ørredfond. Vi har opfyldt udsætningsplanen for vores område leveret fisk til Tangeværkets pligtudsætning, leveret

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015 Vinderne af gule-ærter konkurrence 2015: Erik Søndergaard (laks 3.65kg), Poul Verner (Laks 4,3kg), Jonas Suk Nielsen (laks 3,72kg), Arne Clausen (laks

Læs mere

Udvalg: LSF s Bestyrelse: Suppleanter:

Udvalg: LSF s Bestyrelse: Suppleanter: Optimisten Langå SportsfiskerForening Nr. 1 - Maj 2011-26. årgang LSF s Bestyrelse: Suppleanter: Lars Kielsgaard - Formand Søvej 14, 8870 Langå Tlf.: 61411010 E-mail: larskielsgaard@adr.dk Lars Spey Christensen

Læs mere

Gudenåens Ørredfond Beretning 2008

Gudenåens Ørredfond Beretning 2008 Gudenåens Ørredfond Beretning 2008 2008 har været endnu et godt år for Gudenåens Ørredfond. Ørredfonden har rundet de 37 år og trives stadig. Gudenåens Ørredfond har i 2008: opfyldt udsætningsplanen for

Læs mere

Laksen i Danmark Udvikling og strategi for genopbygning af danske laksebestande!

Laksen i Danmark Udvikling og strategi for genopbygning af danske laksebestande! Laksen i Danmark Udvikling og strategi for genopbygning af danske laksebestande! Søren Larsen, Danmarks Center for Vildlaks, (Arbejde) Skjern Å Sammenslutningen og Dansk Laksefond, (Fritid) Laksefangster!

Læs mere

Fangster af laks 2010-2015

Fangster af laks 2010-2015 GENERALFORSAMLING FOR 2015 Den 23. februar 2016 kl.19:00 på Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55. Ca. 90 medlemmer fremmødt. Dagsorden: 1 Valg af dirigent. (Erik Nielsen) 2 Formandens beretning. (Tommy Lykke

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2016

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2016 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2016 Aage Jørgensen med en laks 5,93kg og 85cm fanget 17.september 2016 på spinner zone 4 Oktober 2016 Fiskeriet hos Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

Gudenåens Ørredfond Beretning pr. Marts 2015

Gudenåens Ørredfond Beretning pr. Marts 2015 Gudenåens Ørredfond Beretning pr. Marts 2015 Efter et par år hvor vi ikke har kunnet levere på grund en kombination af sygdomme på dambruget og oddere der har spist vores fisk, er vi igen ved at være oppe

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Udkast. Sammendrag af projekt vedr. havørreden i Gudenå. Redigeret af Jan Nielsen Fiskeplejekonsulent, DTU Aqua, Silkeborg 15.

Udkast. Sammendrag af projekt vedr. havørreden i Gudenå. Redigeret af Jan Nielsen Fiskeplejekonsulent, DTU Aqua, Silkeborg 15. Udkast Sammendrag af projekt vedr. havørreden i Gudenå Redigeret af Jan Nielsen Fiskeplejekonsulent, DTU Aqua, Silkeborg 15. oktober 2018 Danmarks Tekniske Universitet Vejlsøvej 39 Tlf. 35 88 33 00 janie@aqua.dtu.dk

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Foreningspokaler gennem tiderne. Havørredpokalen

Foreningspokaler gennem tiderne. Havørredpokalen Revideret den 15. Marts 2016 Foreningspokaler gennem tiderne Gennem tiderne er der fanget mange store og fine fisk i vores fiskevand. Hvert år uddeles der pokal for største registrerede havørred, laks,

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2015

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2015 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2015 Per Hougaard med laks 5,7kg/79cm fanget 17. september 2015 med ønske om god Gudenå konkurrence! Oktober 2015 I dette nummer af Gudenå Nyt er der informationer

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Vejle Sportsfiskerforening

Vejle Sportsfiskerforening Konstituering Møde med Vejle Kommune om Godset gennemgang af præsentation Hvad bliver der arbejdet med lige nu Konstituering: Formand Per Nørgaard Næstformand Niels Risak Kasserer Leo Mikkelsen Sekretær

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Indtjeningen vil relativt let kunne fordobles hvis en række tiltag gennemføres:

Indtjeningen vil relativt let kunne fordobles hvis en række tiltag gennemføres: Fisk og fiskeri i Randers Fjord Potentialet er vurderet højt, og der er en meget høj diversitet i fiskearter, bl.a. pga. den konstant skiftende ændring i saltindholdet. Mange af fiskearterne er populære

Læs mere

LSF s Bestyrelse: Udvalg: Suppleanter: Karsten Boddum-Olesen Fasanvej 6, 8930 Randers SØ Tlf.: 22929368 E-mail : karstenole@gmail.

LSF s Bestyrelse: Udvalg: Suppleanter: Karsten Boddum-Olesen Fasanvej 6, 8930 Randers SØ Tlf.: 22929368 E-mail : karstenole@gmail. LSF s Bestyrelse: Suppleanter: Lars Kielsgaard - Formand Søvej 14, 8870 Langå Tlf.: 61411010 E-mail: larskielsgaard@live.dk Søren Holm Mogensen - Næstformand Skovbakken 4, 8870 Langå Tlf.: 24663376 E-mail:

Læs mere

Love mv. for Ringsted Sportsfiskerforening af 1935

Love mv. for Ringsted Sportsfiskerforening af 1935 Love mv. for Ringsted Sportsfiskerforening af 1935 Gældende fra 13. marts 2014: 1: Foreningens navn er: Ringsted Sportsfiskerforening af 1935. Foreningens hjemsted er formandens bopæl. Foreningens stiftelsesdag

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2017 Vinder af 1. præmie til Gule Ærter konkurrencen: Bruno Rohde laks 13,25kg 115cm. Foto: Erik Søndergaard. Antal laks Gennemsnitsvægt [kg/stk] November

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Lokaløkonomiske effekter af det udsætningsbaserede laksefiskeri i Gudenåen

Lokaløkonomiske effekter af det udsætningsbaserede laksefiskeri i Gudenåen Gudenå sammenslutningen, generalforsamling 2013 Lokaløkonomiske effekter af det udsætningsbaserede laksefiskeri i Gudenåen Indhold Om lystfiskeri og samfundsøkonomi Undersøgelsens resultater Kan vi øge

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 92. generalforsamling

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 92. generalforsamling Vejle sportsfiskerforening Buldalen 13 7100 Vejle Vejle januar 2018 Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 92. generalforsamling Afholdt torsdag d. 23. november kl. 19.00 i DGI-byen Vejle 2017 Torben

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN ALS

VEDTÆGTER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN ALS VEDTÆGTER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN ALS 1 Foreningens navn: Foreningens hjemsted: Sportsfiskerforeningen ALS Sønderborg 2 Foreningens mål: - At varetage medlemmernes interesser - At tilslutte sig Danmarks

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtaget på den stiftende generalforsamling 2016 1. Navn Foreningens navn er Aalborg Boldklub á 1337. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Årshjul - BSF - januar

Årshjul - BSF - januar Årshjul - BSF - januar Skrive nyhedsbrev som et sammenkog af nyheder på hjemmesiden og kommende aktiviteter Hjemmesiden PFV Tage imod indmeldelser og oprette nye medlemmer på DSF medlemssystem eller sætte

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat af generalforsamling den 19. februar 2018 i SNØREN GUG. 1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. 2. Formandens beretning.

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2018

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2018 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2018 Flot vintergedde fra Gudenå 96cm fanget af Rasmus Ottesen 13. februar 2018. Genudsat. Foto: Rasmus Ottesen. Marts 2018 BSF siger stop og freder havørred

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op.

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

DCV Danmarks Center for Vildlaks

DCV Danmarks Center for Vildlaks DCV Danmarks Center for Vildlaks Aktivitetsrapport 2018 Danmarks Center for Vildlaks Aktivitetsrapport 2018 Forord Denne aktivitetsrapport er ment som information om Danmarks Center for Vildlaks (DCV)

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård.

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Dagsorden: 1) Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Valgt: Dirigent: Jens Jørgen

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 2062 Referat Generalforsamling Dato 25. maj 2011 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 17 stemmesedler heraf 0 ved fuldmagt. Der var i alt 20 fremmødte Referent Jan Roer

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. Mandag d. 28. marts 2011 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. Mandag d. 28. marts 2011 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

Forundersøgelse projekt. Sten i Gudenåen i Randers Kommune. Af Danmarks Center for Vildlaks Vandløbsrådgivning for Randers Kommune

Forundersøgelse projekt. Sten i Gudenåen i Randers Kommune. Af Danmarks Center for Vildlaks Vandløbsrådgivning for Randers Kommune Forundersøgelse projekt Sten i Gudenåen i Randers Kommune Af Danmarks Center for Vildlaks Vandløbsrådgivning for Randers Kommune 1 Idé og formål Med ambitionen om at skabe mere fysisk variation i Gudenåen,

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Generalforsamling blev afholdt i DGI-Huset i Aarhus d.13 marts 2005. Den skriftlige indkaldelse til klubberne blev udsendt 4/2. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

DCV. Danmarks Center for Vildlaks

DCV. Danmarks Center for Vildlaks DCV Danmarks Center for Vildlaks Aktivitetsrapport 2014 Forord Danmarks Center for Vildlaks Aktivitetsrapport 2014 Denne aktivitetsrapport er ment som information om Danmarks Center for Vildlaks (DCV)

Læs mere

DCV Danmarks Center for Vildlaks

DCV Danmarks Center for Vildlaks DCV Danmarks Center for Vildlaks Aktivitetsrapport 2017 Danmarks Center for Vildlaks Aktivitetsrapport 2017 Forord Denne aktivitetsrapport er ment som information om Danmarks Center for Vildlaks (DCV)

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 11. marts 2015.

Referat af Grundejerforeningen Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 11. marts 2015. Referat af Grundejerforeningen Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 11. marts 2015. Generalforsamlingen blev holdt i kantinen på Brøndbyvester Skole, Tornehøj 3, Brøndbyvester. Dagsorden:

Læs mere