Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 92. generalforsamling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 92. generalforsamling"

Transkript

1 Vejle sportsfiskerforening Buldalen Vejle Vejle januar 2018 Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 92. generalforsamling Afholdt torsdag d. 23. november kl i DGI-byen Vejle 2017 Torben Flyvholm bød på bestyrelsens vegne de fremmødte medlemmer velkommen til generalforsamlingen. Dagsorden ifølge vedtægter 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag fra medlemmerne 5. Indkomne forslag fra bestyrelsen 6. Fastsættelse af kontingent 7. Valg af bestyrelse 8. Valg af bilagskontrollant 9. Eventuelt Som en del af referatet indgår dels bestyrelsens bemærkning til indkomne forslag samt de fremlagte beretninger fra udvalgene i MEDLEMSINFO, som er sendt ud til medlemmerne, og som indvarsler generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Anders Christian Rasmussen som dirigent. Der var ikke andre forslag, og Anders Christian Rasmussen blev valgt. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indvarslet lovligt jf. Vedtægternes 3, stk Bestyrelsens beretning Torben Flyvholm fremlagde bestyrelsens beretning Egentlig skulle det være Niels Risak, der havde ordet her som formand, men Niels Risak havde forinden generalforsamlingen meddelt, at han på grund af sygdom desværre ikke længere kunne påtage sig bestyrelsesarbejdet og dermed også formandsposten. Det er vi i bestyrelsen naturligvis meget kede af.

2 På et efterfølgende møde har bestyrelsen konstitueret sig med Torben Flyvholm som formand, Tom Jensen som næstformand og Erik Asmussen som kasserer. Desuden påtog Niels Risak sig formandsposten i klubhusudvalget. Fiskeriet Fiskeriet er gået nogenlunde som de foregående år, dog har gennemsnitsstørrelsen været lidt mindre. Der henvises til fyldestgørende beretning fra sekretariatet. Økonomi Foreningen har generelt en god og sund økonomi, og vi har nu opfyldt målsætningen for det særkontingent, der tidligere er blevet indført. Bestyrelsen har derfor fremsat forslag om fjernelse af dette særkontingent. Juniorafdelingen I løbet af sæsonen trak den daværende ledelse for juniorafdelingen sig, og Torben og Joe overtog ledelsen af afdelingen. Dette har resulteret i, at der er skabt en god struktur med godt sammenhold. Samtidig har bestyrelsen fremsat forslag om, at den selvstændige forening, som juniorafdelingen reelt set var, nedlægges. Fremover fortsætter arbejdet med juniorerne i et nyt udvalg, på helt lige fod med klubbens andre fokusområder. Mistet fiskevand Der er kommet nye lodsejere på en del af strækningen på Nørager. De nye lodsejere ønsker som udgangspunkt ikke at udleje fiskevandet til VSF. Bestyrelsen arbejder på sagen. Ejeren af dambruget på Knabberup, der har tilkøbt yderligere jord, har ligeledes opsagt den tidligere ejers aftale med VSF. Også i denne sag forsøger bestyrelsen at få indgået en ny aftale. Tilgængelighed Et udvalg fra bestyrelsen har påbegyndt en møderække med Vejle Kommune omhandlende tilgængelighed, klipning af grøde m.m. Kantklipning og topkapning af siv er blevet en meget stor opgave blandt andet grundet kommunens manglende klipning af grøde, som medfører højere vandstand og dermed gør topkapningen særdeles vanskelig. Det er bestyrelsens helt klare mål, at vores fiskevand skal være tilgængeligt for alle vore medlemmer, og på forespørgsel fra Henrik Bach meddeler Tom Jensen, at bestyrelsen føler, kommunen er nogenlunde med på løsningen af vore udfordringer. På forespørgsel fra Peder Rasmussen meddeler Tom Jensen, at der bliver bygget flere spange, og der blev i samme forbindelse fremsat forslag om, at medlemmer kan tilmelde sig og deltage i arbejdet med blandt andet topkapning af siv m.m.. Døssing roste generelt det arbejde, der er blevet udført i forbindelse med kantklipning og topkapning.

3 Visionsdag Torben Flyvholm gav udtryk for bestyrelsens skuffelse over den manglende tilslutning til den planlagte Visionsdag. Med baggrund i kun 3 tilmeldte havde bestyrelsen valgt at aflyse. Døssing mener ikke, medlemmer tror på ændringer i forbindelse med afholdelse af en visionsdag, og at bestyrelsen ikke vil støtte eventuelle forslag fra medlemmer. Olaf giver udtryk for, at det ikke er markedsført nok, og at dagen ikke burde have været aflyst, uagtet der kun var tre tilmeldte medlemmer. Morten Løyche foreslår, at folk med visioner m.m. stiller op til bestyrelsen eller alternativt sender deres forslag skriftligt til bestyrelsen via . Henrik Bach ytrer, at det at sidde i bestyrelsen er et kæmpe arbejde, og at man bør huske på at der er tale om frivilligt arbejde. Han har i sin tid aldrig oplevet, at forslag ikke bliver nøje gennemgået og overvejet. Henrik tager kraftigt afstand fra de, der mener, at de ikke har mulighed for at blive hørt i foreningen/bestyrelsen. Shelters Der har i løbet af sæsonen været lidt problemer med vore shelters. Ved klubhuset har vi flere gange været generet af store grupper støjende unge, hvor politiet en enkelt gang har været tilkaldt. Bestyrelsen drøfter internt problematikken herunder med Vejle Kommune om en løsning. Klubhuset I klubhuset er der gennem året foretaget flere smårenoveringer. Der er endvidere blevet lavet nyt dige til modvirkning af oversvømmelse. Tilkørselsvejen er blevet lavet. Foreningen takker de frivillige som har givet en stor hånd med diget og en tak til kommunen for hjælpen til vejarbejdet. Skæludvalg Carsten Maack fortæller om udvalgets store arbejde med kortlægning af vore fangster. Carsten appellerer samtidig til, at medlemmerne fortsat vil have fokus på udtagning af skælprøver. Arrangementsudvalget Kim Iburg beretter om årets aktiviteter både i og uden for sæsonen. Kim fortæller blandt andet om foreningens brug af sociale medier herunder Facebook, hvor blandt andet opslag om fangster af store fisk er nået ud til mere end brugere. Vandpleje Ole Damsgaard fortæller om vandpleje. Han fortæller ligeledes, hvor der er udlagt gydegrus m.m. I samme beretning fortæller Ole også, at gydebanker skal kortlægges, og såfremt medlemmer har lyst, tid og interesse, er de meget velkomne til at deltage i dette arbejde. Ole kommer også ind på et projekt med udsætning af ål.

4 Skarv Per Christiansen orienterer om skarven, trækruter, rastepladser m.m. Han orienterer blandt andet om, at Vejle Kommune nu langt om længe har accepteret, at skarven må reguleres. Døssing gav udtryk for, at han ønsker at få en reguleringstilladelse, hvilket han med det samme fik meddelt tilladelse til. Sekretariatet Medlemsstatus Stefan Lambæk redegjorde for blandt andet udviklingen i medlemstallet samt statistik for sæsonens fangster. Pr. 15. november 2017 har foreningen i alt 638 (661) medlemmer, som er fordelt på følgende kategorier: Aktive 561 (591) Juniorer 33 (23) Minifiskere 5 (5) Samlevere 18 (18) Passive 13 (17) Æresmedlemmer 8 (7) (Tal i parentes er for 2016) Fangstrapporter 2017 Ifølge fangstrapporten fordeler hjemtagne fangster fra Vejle å, Rohden å, og Grejs å, samt Vingsted og Fåruphuse sø sig som følger (endelige tal for 2016 er vist i parentes): Havørred 623 (572) Regnbue 55 (149) Laks 3 (1) Bækørred 4 (6) Gedde 2 (5) Suder 0 (0) For havørreder er der i 2017 for samtlige af vores fiskevande indrapporteret i alt 623 stk. hjemtagne. I alt er der fanget 882 havørreder. Fangsterne i 2017 svarer nogenlunde til sidste års fangsttal. Niveauet svarer til tidligere år altså 2014 og før så sammenligner man isoleret set med 2015, er der en stor tilbagegang, men set over en længere årrække er det et gennemsnitligt år hvad angår den samlede fangst.

5 Sekretariatet generelt Der arbejdes hårdt på en stor systemomlægning i samarbejde med DSF, bl.a. på en ny hjemmeside samt nyt system for salg af dagkort. På sigt er der store forventninger til at denne store indsats vil medføre langt mindre administrativt arbejde for VSF og samtidig give medlemmerne en bedre brugeroplevelse. 3. Regnskab Erik Asmussen gennemgik regnskabet, som blev godkendt. Dagkortsalget er steget, og der blev meddelt, at vi må påregne, at vi snart overstiger den økonomiske grænse for, hvornår der skal afregnes moms af dagkortsalg. Erik meddelte, at særkontingentet samt indmeldelsesgebyret udgår. Kim Iburg henviser til spørgsmål på generalforsamlingen i 2014 spørger igen ind til diverse regnskabsprincipper. Der blev meddelt, at der i den kommende sæson vil blive set på de forskellige rutiner og principper. 4. Indkomne forslag fra medlemmer Der var indkommet to forslag til vedtægtsændringer fra Kim Iburg: 6 stk. 1 Overtrædelse af foren inddragelse af fiskekort ingens love, herunder regler for fiskeri, kan medføre eksklusion. Overtrædelse af foreningens love, herunder regler for fiskeri, kan medføre inddragelse af fiskekort eller eksklusion. 7 stk. 2 Medlemmer må ikke, uden på forhånd at have opnået bestyrelsens samtykke, leje eller indgå aftale om personlig herunder vederlagsfrit fiskeret ved foreningens primære fiskevande herunder: Medlemmer må ikke leje eller indgå aftale om personlig herunder vederlagsfrit fiskeret ved foreningens primære fiskevande herunder:???? Forslaget blev trukket tilbage af forslagsstilleren inden afstemning

6 5. Indkomne forslag fra bestyrelsen 4 stk. 4 Som bestyrelsesmedlem kan kun vælges medlemmer, der bor inden for en afstand af 15 km fra Vejle Rådhus. Som bestyrelsesmedlem kan kun vælges medlemmer, der bor inden for en radius af 40 km fra Vejle Rådhus. Det bemærkes, at ifølge vedtægterne skal ændring af 4 stk. 4 til urafstemning for at kunne gøres gældende. Bestyrelsen blev derfor pålagt at iværksætte en urafstemning af dette forslag, hvor en endelig vedtagelse af forslaget kun kan ske, såfremt minimum 75% af medlemmerne stemmer for ændringen. I samme forbindelse vil er blive undersøgt, om en samtidig urafstemning om helt at fjerne denne bestemmelse fra vedtægterne kan gennemføres. 5 stk. 4 Medlemmer, der skriftligt dokumenterer, at de er berettiget til at modtage offentlig alderspension inden den 1. januar, kan anmode om nedsat foreningskontingent til det til enhver tid gældende pensionistkontingent. Nedsættelsen kan dog tidligst opnås efter mindst 1 sæson som fuldt betalende medlem. For de medlemmer der pr ikke er på pensionistkontingent eller ikke er berettiget hertil pr , nedsættes pensionist rabatten fra 01/ til kr. 300,00 pr. år. Fra bortfalder pensionist rabatten helt. For de medlemmer der pr er på pensionistkontingent eller er berettiget hertil pr gælder 1. og 2. afsnit uændret. De medlemmer, der efter vil være berettiget til pensionistkontingent, kan ansøge herom jfr. afsnit 1 og 2 og få en rabat på kr. 300,00 i 2016 og Medlemmer, der pr var på pensionistkontingent fortsætter hermed til den til enhver tid gældende takst. Medlemmer, der inden 1. januar, skriftlig dokumenterer, at de pr. 1. januar 2015, dels var berettiget til at modtage offentlig alderspension og dels havde været fuldt betalende medlem i mindst en sæson, kan anmode om nedsat foreningskontingent til den til enhver tid gældende pensionistkontingent.

7 4 stk. 7 Bestyrelsen skal fremme opretholdelsen af en juniorafdeling med egen bestyrelse, eget regnskab og egne vedtægter, der ikke må stride mod foreningens generelle vedtægter. Juniorafdelingen er henhørende under seniorafdelingens bestyrelse. Bestyrelsen skal fremme opretholdelsen af en juniorafdeling, hvis formål er at øge interessen for og fremme sportsfiskeriet blandt børn og unge. 6. Fastsættelse af kontingent Der blev besluttet, at kontingentet fortsætter uændret. Dog pristalsreguleres kontingentet jf. tidligere beslutning herom. Særkontingentet på kr. 50,- pr. år pr. medlem bortfalder. 7. Valg til bestyrelsen På valg er Arne Rasmussen og Ole Damsgaard. Begge modtager nyvalg. Inden generalforsamlingen var følgende kandidater opstillet: Stefan Lambæk, Søren Søndergaard, Ole Cederholm, Kim Iburg og Finn Jensen. Der var ikke andre kandidater til bestyrelsen, så de opstillede blev valgt. Sidsnævnte Finn Jensen er blevet indvalgt for et år, da han indgår i Niels Risaks oprindelige turnus. 8. Valg af bilagskontrollant På valg er bilagskontrollant Søren Østergaard Lund, som blev genvalgt, da der ikke var andre kandidater. 9. Eventuelt Tom Jensen fortæller, at bestyrelsen har valgt at udpege Brian Petrowski til æresmedlem. Brian har gennem flere årtier udført et kæmpe arbejde for foreningen, hvilket han takkes for. Erik Asmussen orienterede om de bestræbelser der gøres i DSF for, at vi får en forsikringsordning. Henrik Bach spurgte, om priserne på dagkort vil stige. Det blev umiddelbart bekræftet, at dette ikke sker grundet aftale herom med flere lodsejere.

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 89. ordinære generalforsamling Afholdt torsdag den 20. november 2014 kl. 19:00 på Hotel Haraldskær i Vejle

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 89. ordinære generalforsamling Afholdt torsdag den 20. november 2014 kl. 19:00 på Hotel Haraldskær i Vejle Vejle Sportsfiskerforening Buldalen 13 7100 Vejle Jelling d. 1. december 2013 Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 89. ordinære generalforsamling Afholdt torsdag den 20. november 2014 kl. 19:00 på Hotel

Læs mere

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 88. ordinære generalforsamling Afholdt torsdag den 21. november 2013 kl. 19:00 på Hotel Haraldskær i Vejle

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 88. ordinære generalforsamling Afholdt torsdag den 21. november 2013 kl. 19:00 på Hotel Haraldskær i Vejle Vejle Sportsfiskerforening Buldalen 13 7100 Vejle Jelling d. 29. november 2013 Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 88. ordinære generalforsamling Afholdt torsdag den 21. november 2013 kl. 19:00 på

Læs mere

Vejle Sportsfiskerforening

Vejle Sportsfiskerforening Konstituering Møde med Vejle Kommune om Godset gennemgang af præsentation Hvad bliver der arbejdet med lige nu Konstituering: Formand Per Nørgaard Næstformand Niels Risak Kasserer Leo Mikkelsen Sekretær

Læs mere

VSF Fangstrapport for 2013

VSF Fangstrapport for 2013 Vejle, d. 22. nov. 2013 VSF Fangstrapport for 2013 1 Generelt... 1 2 Oversigt... 1 3 Havørred... 2 3.1 Vejle Å... 3 3.2 Rohden Å... 5 3.3 Øvrige åer... 6 3.4 Genudsætninger... 6 3.5 Udsætninger & fangster...

Læs mere

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 83. ordinære generalforsamling.

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 83. ordinære generalforsamling. Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 83. ordinære generalforsamling. Afholdt den 27. november 2008 i Vejle - Idrættens Hus. Formand Per Nørgaard bød på bestyrelsens vegne de ca. 80 fremmødte medlemmer

Læs mere

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 90. generalforsamling

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 90. generalforsamling Vejle sportsfiskerforening Buldalen 13 7100 Vejle Jelling d. 26. november 2015 Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 90. generalforsamling Afholdt torsdag d. 19. November kl. 19.00 i DGI-byen Vejle 2015

Læs mere

Medlemsinfo foråret 2015

Medlemsinfo foråret 2015 Medlemsinfo foråret 2015 20. årgang Akvarel: Jørgen Vind, 2010 Nørager HUSK PREMIEREN: ONSDAG DEN 1. APRIL I KLUBHUSET. GULE ÆRTER BESTILLES SENEST 30. MARTS (se side 4) Vejle Sportsfiskerforening Buldalen

Læs mere

VSF Medlemsinfo Efteråret 2014

VSF Medlemsinfo Efteråret 2014 VSF Medlemsinfo Efteråret 2014 Vejle Sportsfiskerforening Buldalen 13 7100 Vejle Udsendt 27. oktober 2014 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes hermed til Vejle Sportsfiskerforenings 89. ordinære

Læs mere

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 91. generalforsamling

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 91. generalforsamling Vejle sportsfiskerforening Buldalen 13 7100 Vejle Jelling d. 01. december 2016 Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 91. generalforsamling Afholdt torsdag d. 17. November kl. 19.00 i DGI-byen Vejle 2016

Læs mere

Medlemsinfo efterår 2017

Medlemsinfo efterår 2017 Medlemsinfo efterår 2017 Akvarel: Jørgen Vind, 2010 Nørager 22. årgang Vejle Sportsfiskerforening Buldalen 13, 7100 Vejle E-mail: VSF@vsf-vejle.dk Web: www.vsf-vejle.dk CVR-nr.: 25 83 29 22 Bestyrelsen

Læs mere

VSF Fangstrapport for 2011

VSF Fangstrapport for 2011 Rev 15. december 2011 VSF Fangstrapport for 2011 1 Generelt... 1 1.1 Rapportering... 1 1.2 Årsvariation... 2 1.3 Oversigt... 2 2 Havørred... 3 2.1 Vejle Å... 4 2.2 Rohden Å... 6 2.3 Øvrige åer... 7 3 Laks...

Læs mere

Referat fra Vejle Sportsfiskerforeningens 82. ordinære generalforsamling

Referat fra Vejle Sportsfiskerforeningens 82. ordinære generalforsamling Vejle Sportsfiskerforening, referat 82. generalforsamling, side 1 af 11 Referat fra Vejle Sportsfiskerforeningens 82. ordinære generalforsamling Næstformand Per Nørgaard bød på bestyrelsens vegne velkommen

Læs mere

VSF Fangstrapport for 2010

VSF Fangstrapport for 2010 15. december 2010 VSF Fangstrapport for 2010 1 Generelt... 1 2 Havørred... 3 2.1 Vejle Å... 3 2.2 Rohden Å... 6 2.3 Øvrige åer... 7 3 Laks... 7 4 Regnbue... 8 5 Bækørred... 8 6 Gedde... 8 7 Ål... 8 8 Andet...

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling, lørdag den 11. februar 2017 kl. 10 i klubhuset

Referat af ekstraordinær generalforsamling, lørdag den 11. februar 2017 kl. 10 i klubhuset Referat af ekstraordinær generalforsamling, lørdag den 11. februar 2017 kl. 10 i klubhuset Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Ændring af nuværende vedtægter 3. Eventuelt Der var til generalforsamlingen

Læs mere

VSF Fangststatistik for 2008

VSF Fangststatistik for 2008 5. december 2008 VSF Fangststatistik for 2008 1 Generelt...1 2 Havørred...2 3 Laks...8 4 Regnbue...8 5 Bækørred...8 6 Gedde...8 7 Ål...8 8 Andet...9 9 Næste sæson...9 1 Generelt Fangststatistikken omfatter

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

23. årgang. Akvarel: Jørgen Vind, Vejle Sportsfiskerforening

23. årgang. Akvarel: Jørgen Vind, Vejle Sportsfiskerforening 23. årgang Akvarel: Jørgen Vind, 2010 Nørager Vejle Sportsfiskerforening Medlemsinfo efterår 2018 Vejle Sportsfiskerforening Buldalen 13, 7100 Vejle E-mail: VSF@vsf-vejle.dk Web: www.vsf-vejle.dk CVR-nr.:

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

VSF Medlemsinfo Efteråret 2015

VSF Medlemsinfo Efteråret 2015 VSF Medlemsinfo Efteråret 2015 Vejle Sportsfiskerforening Buldalen 13 7100 Vejle Udsendt 27. oktober 2015 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes hermed til Vejle Sportsfiskerforenings 90. ordinære

Læs mere

Medlemsinfo foråret 2016

Medlemsinfo foråret 2016 Medlemsinfo foråret 2016 21. årgang Akvarel: Jørgen Vind, 2010 Nørager HUSK PREMIEREN: FREDAG DEN 1. APRIL I KLUBHUSET. GULE ÆRTER BESTILLES SENEST 29. MARTS (se side 7) Vejle Sportsfiskerforening Buldalen

Læs mere

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935.

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Aarhus Lystfiskerforening. Navnet forkortes ALF og udtales som 3 enkeltbogstaver A L F. 2. Foreningens hjemsted er Aarhus. I praksis bruges formandens

Læs mere

Medlemsinfo foråret 2018

Medlemsinfo foråret 2018 Medlemsinfo foråret 2018 23. årgang Akvarel: Jørgen Vind, 2010 Nørager HUSK PREMIEREN: SØNDAG DEN 1. APRIL I KLUBHUSET. Vejle Sportsfiskerforening Buldalen 13, 7100 Vejle E-mail: VSF@vsf-vejle.dk Web:

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Helsingør Kommune, i daglig tale Konservative i Helsingør. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Medlemsinfo foråret 2013

Medlemsinfo foråret 2013 Medlemsinfo foråret 2013 18. årgang Akvarel: Jørgen Vind, 2010 HUSK 2. PÅSKEDAG: PREMIERE MANDAG DEN 1. APRIL I KLUBHUSET Bestyrelsen (FU) = Forretningsudvalg Vejle Sportsfiskerforening Buldalen 13, 7100

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling KOM den

Referat fra Generalforsamling KOM den Referat fra Generalforsamling KOM den 24.02.2018 1. Valg af dirigent Freddy Pedersen. 2. Formandens beretning Formandens beretning aflagt af formand Stig Kristensen. 3. Fremlæggelse af revideret driftsregnskab

Læs mere

P R E S S E M E D D E L E L S E

P R E S S E M E D D E L E L S E P R E S S E M E D D E L E L S E Endelig ledige pladser i Vejle Sportsfiskerforening August 2013 De seneste år har interessen for at fiske i noget af Danmarks bedste havørredvand været så stor, at Vejle

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2009. Vejle Sportsfiskerforenings 84. ordinære generalforsamling

Velkommen til Generalforsamling 2009. Vejle Sportsfiskerforenings 84. ordinære generalforsamling Velkommen til Generalforsamling 29 Vejle Sportsfiskerforenings 84. ordinære generalforsamling 2.a. Formandens beretning Generelt Der er fanget mange store og flotte fisk i vores fiskevande Vejle Å er blevet

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Her følger 3 dokumenter 1) Dagsorden ved stiftende generalforsamling i web-lystfiskerforeningen. (side 1) 2) Vedtægter for Fisketips Forening (side 2-4) 3) Praktiske retningslinier for generalforsamling

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Motorbådsklubben >>Guldborgsund<<

Motorbådsklubben >>Guldborgsund<< 1. Navn og formål Klubbens navn er Motorbådsklubben Guldborgsund, hvis formål er at danne samlingssted for sejlog motorbådssportens udøvere. Klubben varetager medlemmernes interesser over for myndighederne,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis. Vælgerforeninger

STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis. Vælgerforeninger STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforeninger Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Ringkøbing-Skjern kommune, i daglig tale Konservative Ringkøbing Fjord. Herefter benævnt

Læs mere

Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter

Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aalborg Karate Skole. Dens hjemsted er Aalborg Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at udøve

Læs mere

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune Vedtægter VEDTÆGTER for Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune,

Læs mere

Udvalgsberetninger Vejle Sportsfiskerforening 2014

Udvalgsberetninger Vejle Sportsfiskerforening 2014 Udvalgsberetninger Vejle Sportsfiskerforening 2014 Beretningerne fremlægges ikke detaljeret på generalforsamlingen. Der afsættes imidlertid tid af til evt. uddybende spørgsmål. Indholdsfortegnelse: Arrangementsudvalget

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Motorbådsklubben >>Guldborgsund<<

Motorbådsklubben >>Guldborgsund<< 1. Navn og formål Klubbens navn er Motorbådsklubben Guldborgsund, hvis formål er at danne samlingssted for sejlog motorbådssportens udøvere. Klubben varetager medlemmernes interesser over for myndighederne,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Nørrekær Enges Vindmølle-forening med hjemsted på formandens adresse. 2. Foreningens formål og opgaver

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Medlemsinfo foråret 2014

Medlemsinfo foråret 2014 Medlemsinfo foråret 2014 19. årgang Akvarel: Jørgen Vind, 2010 HUSK PREMIEREN: TIRSDAG DEN 1. APRIL I KLUBHUSET Bestyrelsen (FU) = Forretningsudvalg Vejle Sportsfiskerforening Buldalen 13, 7100 Vejle E-mail:

Læs mere

Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017

Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017 Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017 ad dagsordenens punkt 4, forslag til vedtægtsændringer (markeret med rødt/det med rødt overstregede udgår) nuværende forslag 1 Navn Foreningens

Læs mere

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid.

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Middelfart Kommune, i daglig tale Konservative i Middelfart. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

3 Medlemskab af organisation Klubben er medlem af Dansk Sejlunion og er undergivet dennes vedtægter og bestemmelser.

3 Medlemskab af organisation Klubben er medlem af Dansk Sejlunion og er undergivet dennes vedtægter og bestemmelser. VEDTÆGTER for SEJLKLUBBEN SNEKKEN VORDINGBORG 1 Klubbens hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben SNEKKEN Vordingborg (forkortes til SSV). Klubbens hjemsted er Vordingborg. 2 Klubbens formål Klubbens formål

Læs mere

Udvalgsberetninger Vejle Sportsfiskerforening 2013

Udvalgsberetninger Vejle Sportsfiskerforening 2013 Udvalgsberetninger Vejle Sportsfiskerforening 2013 Beretningerne fremlægges ikke detaljeret på generalforsamlingen. Der afsættes imidlertid tid af til uddybende spørgsmål. Indhold: Arrangementsudvalgets

Læs mere

Vejle Motorbådklub. Vedtægter. Dato: 12. april 2012

Vejle Motorbådklub. Vedtægter. Dato: 12. april 2012 Vejle Motorbådklub Vedtægter. Dato: 12. april 2012 Erstatter version af 12. april 2007 1. Klubben...3 1.1. Navn... 3 1.2. Formål... 3 1.3. Medlemmer... 3 1.3.1. Indmeldelse... 3 1.3.2. Udmeldelse... 3

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Vedtægter for Høng Bridgeklub DANMARKS BRIDGEFORBUND 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Høng Bridgeklub og klubben er hjemmehørende

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Aalborg den 2.december 2009 Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Dagsorden: Hovedpunkter, ellers se bilag 1. Valg af dirigent 2. Vedtagelse af forretningsorden 3. Beretning om foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

KORT OG REGLER Foråret 2018

KORT OG REGLER Foråret 2018 KORT OG REGLER Foråret 2018 REVIDERET 22-03-2018 Art Mindstemål Note Laks 40 cm I Omme å: Kvote B (Øvre Skjern Å-system) Havørred 40 cm Bækørred 30 cm Regnbueørred 0 cm Invasiv art Stalling Totalfredet

Læs mere

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub.

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub. Bestyrelsen har blandt andet på baggrund af ændringer i vores tilmeldingssystem udarbejdet følgende forslag til ændringer i vedtægterne for Slangerup Svømmeklub. Generalforsamlingen bedes tage stilling

Læs mere

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 01 Navn og hjemsted Foreningens navn er Glad Dans Viborg (Stiftet 23. januar 1945 som Folkedanserforeningen Gamle Danses Værn,

Læs mere

Vedtægter for Fagligt Selskab For Hygiejnesygeplejersker

Vedtægter for Fagligt Selskab For Hygiejnesygeplejersker Vedtægter for Fagligt Selskab For r 1 Navn 1. Selskabets navn er Fagligt Selskab For r, som forkortes FSFH 2. Den engelske oversættelse af selskabets navn er Danish Society of Infection Control Nurses

Læs mere

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens/klubbens navn er KABE Club Danmark. Klubben blev stiftet den 17. januar 1985 Klubbens adresse er formandens adresse. FORMÅL 2 Klubbens formål er at samle KABE-ejere

Læs mere

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

for den selvejende institution Herning Krisecenter for voldsramte kvinder 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted

for den selvejende institution Herning Krisecenter for voldsramte kvinder 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter for voldsramte kvinder 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted i Herning. I henhold til 109-110 i lov om social service

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl. 19.00. Valg af dirigent: Nicolai Stemmetællere: Sebastian, Anders. Stemmetallet er 9. Indkaldelse sket i korrekt tid og efter reglerne.

Læs mere

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn 1 Klubbens navn er Bønnerup Strand Sejlklub. Hjemsted er Bønnerup Havn, Norddjurs kommune, adressen er formandens. 2 Klubbens formål er at fremme medlemmernes

Læs mere

VSF Medlemsinfo. Ad 4. Indkomne forslag fra medlemmer: Der er ikke indkommet forslag fra medlemmerne. Ad 5. Indkomne forslag fra bestyrelsen:

VSF Medlemsinfo. Ad 4. Indkomne forslag fra medlemmer: Der er ikke indkommet forslag fra medlemmerne. Ad 5. Indkomne forslag fra bestyrelsen: VSF Medlemsinfo Efteråret 2016 Vejle Sportsfiskerforening Buldalen 13 7100 Vejle (Udsendt 26. oktober 2016) Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes hermed til Vejle Sportsfiskerforenings 91. ordinære

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN ALS

VEDTÆGTER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN ALS VEDTÆGTER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN ALS 1 Foreningens navn: Foreningens hjemsted: Sportsfiskerforeningen ALS Sønderborg 2 Foreningens mål: - At varetage medlemmernes interesser - At tilslutte sig Danmarks

Læs mere

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009 Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009 Referat: Formanden indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte. 1 Valg af dirigent Carlo Iversen blev valgt til dirigent.

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013 Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Referat generalforsamling

Referat generalforsamling Referat generalforsamling Generalforsamlingen blev afholdt torsdag 1. december 2016 kl. 19:00 i Bjerringbro Idrætspark, kantinen, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro. Der var mødt i alt 55 medlemmer. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby.

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. 27. marts 2009 Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

KORT OG REGLER Foråret 2019

KORT OG REGLER Foråret 2019 KORT OG REGLER Foråret 2019 REVIDERET 27-02-2019 Art Mindstemål Note Laks 40 cm I Omme å: Kvote B (Øvre Skjern Å-system) Havørred 40 cm Bækørred 30 cm Regnbueørred 0 cm Invasiv art Stalling Totalfredet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Musikskolesammenslutning - DAMUSA Lørdag den 11. marts 2017 kl

Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Musikskolesammenslutning - DAMUSA Lørdag den 11. marts 2017 kl Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Musikskolesammenslutning - DAMUSA Lørdag den 11. marts 2017 kl. 15.30-17.30 I alt 23 medlemsmusikskoler var repræsenteret med 41 delegerede. Velkomst ved formand

Læs mere

Foreningens vedtægter

Foreningens vedtægter Foreningens vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Den Danske Vedligeholdsforening, som kan forkortes DDV. Over for udlandet benævnes foreningen Danish Maintenance Society. Foreningens hjemsted

Læs mere

SKAGEN SPORTSDYKKERKLUB SKAWDYK

SKAGEN SPORTSDYKKERKLUB SKAWDYK SKAGEN SPORTSDYKKERKLUB SKAWDYK Vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 13.- 2.- 2009 1. NAVN OG HJEMSTED. Dykkerklubben, Skagen Sportsdykkerklub Skawdyk, der har hjemsted i Skagen, Frederikshavn

Læs mere

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Generalforsamling blev afholdt i DGI-Huset i Aarhus d.13 marts 2005. Den skriftlige indkaldelse til klubberne blev udsendt 4/2. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub Vedtægter for Birkerød Tennis Klub Cvr. Nr. 27537715 Navn, hjemsted og formål. 1 Klubbens navn er Birkerød Tennis Klub forkortet til og i det følgende kaldet Birkerød TK. Klubbens hjemsted er Topstykket

Læs mere

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Torsdag den 6. februar 2014 kl. 19.00 i klubbens lokaler.

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Torsdag den 6. februar 2014 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Torsdag den 6. februar 2014 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Referat fra ordinær generalforsamling i Holte Roklub. Torsdag d. 6. februar 2014 kl. 19.00 Antal fremmødte:

Læs mere

LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å

LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å Liver Å, (1375 Lygeraa, 1. led af Liugh, åens gamle navn, opr. glda. *liugh 'sumpet areal', 2. led å er en senere tilføjelse), vandløb i det nordvestlige Vendsyssel; 20

Læs mere

Køge Taekwondo Klub, To San Tangmosevej Køge. Vedtægter for. To San. Køge Taekwondo Klub. To San vedtægter ver. 2.0 September 2010 Side 1 af 5

Køge Taekwondo Klub, To San Tangmosevej Køge. Vedtægter for. To San. Køge Taekwondo Klub. To San vedtægter ver. 2.0 September 2010 Side 1 af 5 Vedtægter for To San Køge Taekwondo Klub To San vedtægter ver. 2.0 September 2010 Side 1 af 5 1. Navn og hjemsted: Klubbens navn: To San Taekwondo Klub, Køge. Klubbens hjemsted er: Køge Kommune. 2. Formål:

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Vedtægter for bådelaget omkring havbåden Jammerbugt af Slettestrand

Vedtægter for bådelaget omkring havbåden Jammerbugt af Slettestrand Vedtægter for bådelaget omkring havbåden Jammerbugt af Slettestrand 1 Navn og hjemsted 1. Bådelaget Jammerbugt. 2. Bådelaget Jammerbugt har hjemsted i Slettestrand under organisationen Han Herred Havbåde.

Læs mere

Generalforsamling 2017

Generalforsamling 2017 16. Januar 2017 Dagsorden a. Vedtægtsændring: Fjernelse af posten suppleant for bilagskontrollant. 5. Fastsættelse af kontingent 7. Valg af Formand 8. Valg af 1 Bestyrelsesmedlem 9. Valg af 1 Suppleant.

Læs mere

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub:

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub: Vedtægter for Slangerup Svømmeklub: 1: Foreningens navn er Slangerup Svømmeklub med hjemsted i Slangerup By, Frederikssund Kommune. 2: Klubbens formål er at varetage medlemmernes fælles interesse for svømmesportens

Læs mere

Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub

Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub 1. Navn og hjemsted 2. Formål 3. Medlemskreds Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub Stk. 1: Klubbens navn er Eskilstrup Håndboldklub. Klubben er stiftet 25. april 1988, og har hjemsted i Eskilstrup i Guldborgsund

Læs mere