Referat - Jordemoderforeningen Kreds Syddanmark Kredsbestyrelsesmøde Kl. ca Svaneke, Bornholm

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat - Jordemoderforeningen Kreds Syddanmark Kredsbestyrelsesmøde Kl. ca Svaneke, Bornholm"

Transkript

1 Referat - Jordemoderforeningen Kreds Syddanmark Kredsbestyrelsesmøde Kl. ca Svaneke, Bornholm Tilstedeværende: Gitte Valeur, Stine Storm, Lene Møller Andersen, Tanja Bakkegaard Pedersen, Mathilde Damhus Korsgaard, Anne-Dorthe Norlyk og Natasha Munck Knutsen 1. Valg af ordstyrer Stine Storm 2. Valg af referent Natasha Munck 3. Velkommen til de nye kredsbestyrelsesmedlemmer Velkommen til Mathilde og Anne-Dorthe samt Michelle (suppleant). Suppleant-funktionen kommer ikke til at gælde ved afbud fra en af overstående KBmedlemmerne, men kun ved en af disses udtrædelse af kredsbestyrelsen. Herunder: Mødestrategi (se dokument med redigeret mødestrategi) Årshjul (se dokument med redigeret årshjul) 4. Regnskab (aktuelt forbrug dd.) Status pr. 11/6-18: kr. Kredsbestyrelsens økonomi gennemgås på hvert KB-møde. Der drøftes økonomi-strategi. 5. Evaluering af Generalforsamling Fin location på HUSET i Middelfart. Mangel på tid til dialog. Fint fremmøde. Evt. tidspunkt rykkes til senere på dagen? Oplægget må for fremtiden gerne fokusere mere på relevant fagligt/politisk indhold.

2 6. Strateginotatet Kredsbestyrelsen Syd har tidligere besluttet at fokusere på fødeklinikker. Kredsbestyrelsen har sidst haft dialog om fødeklinikker tilbage i december Nyt KB-medlem Mathilde har skrevet bachelor om fødeklinikker. Mathilde fortæller om fødeklinikker på kommende KB-møde d. 1/ Folkemødet (programbeslutning) Referat folkemøde: Den 14. og 15. juni deltog Syddanmarkskredsen i Jordemoderforeningen på Folkemødet på Bornholm. Vi havde nogle spændende, lærerige og givende dage i højt solskin på solskinsøen. Vi havde en lille kaffebod, hvor vi talte med flere folketingspolitikere, kommunalpolitikkere og andre helt almindelige borgere, som alle havde stor respekt for jordemødre og velvillighed til at tale med og for vores fag. Kommende jordemødre hørte lidt om uddannelsen, fremtiden og arbejdet som jordemoder. Vi deltog ved forskellige debatter både som tilhørere, og mere aktivt for at give jordemoderfaget en stemme fra jordemoderforeningen både ved formand Lillian Bondo og ved os, som kredsbestyrelse, og som jordemødre i fungerende stillinger på fødeafsnittene. Vi lyttede og kommenterede i debatmøder omkring den vedtagede Fødselspakke og dennes omsættelse i praksis, fædres forhold til deres børn med udgangspunkt i rettigheder omkring barselsorlov og ansvaret for at bane vejen for og med fædrene, fremtiden for Den danske model og arbejdsmiljøet mellem arbejdstager og arbejdsgiver, en debat omkring en tidlig indsats betaler sig, workshop omkring ITsystemer og journalføring, forskellige faggruppers troværdighed, hvor jordemødrene ligger nr. 1 på denne liste og debat om Den nydanske kvindekamp, hvor fire stærke kvinder med minoritetsbaggrund blev interviewet og meget andet. Det var et folkemøde med jordemødrene på dagsordenen både politisk, fagligt og blandt helt almindelige mennesker, som på et tidspunkt havde stiftet bekendtskab med en jordemoder. 8. Evaluering af landskonferencen (mødeoptimeringsstrategi - Tanja) Vi bibeholder strategi om årligt møde med Stephanie Lose i fredstid. Vi kan indkalde ad hoc ved behov. 9. Medlemsmøde 13.9? Medlemsmøde for Region Syd d. 13/9 i Odense kl Vi ønsker at se medlemmer fra hele regionen i Odense. Ønske om at få Lillian Bondo ud og en anden oplægsholder med fagligt relevant

3 indhold - evt. manuel rotation? Bør indeholde mad, f.eks.: tapas, sushi eller andet. 10. Emner til årsberetning (kongres), kongres emner. Branding af kandidatuddannelsen OK 18 Nye svangeranbefalinger fra Sundhedsstyrelsen Anerkendelse af TR s arbejde i hele landet (OK18) 11. Legatansøgninger Der kommet fire ansøgninger til legat til den valgfri periode på jordemoderuddannelsens 7.semester. Alle fire modtager et legat på 1000kr. fra kredsbestyrelsen. 12. Evt. Mathilde og Anne-Dorthe udtrykker ønske om en udspecificeret funktionsbeskrivelse af de to generalforsamlingsvalgte kredsbestyrelsesmedlemmers rolle i kredsbestyrelsen. Mathilde og Anne-Dorthe arbejder videre med udkast dertil. Mere synlighed fra Kredsbestyrelsen i form af et nyhedsbrev fra Kredsbestyrelsen til medlemmerne, hvori der fortælles om KB s arbejde. Mathilde arbejder videre med ideen, fremlægger udkast til næste møde.

4 Dagsorden Regionalt TR møde Deltagere: Kredsformand Gitte Valeur (TR Svendborg), Kredsnæstformand Stine Storm (TR Sygehus Lillebælt), Lene Møller Andersen (TR OUH), Tanja Bakkegaard (TR SVS), Natasha Munck (JSR ved jordmoderuddannelsen Esbjerg) Fraværende: Ulla C. Svendsen (TR Sygehus Sønderjylland), Lærke H. C. (TR Sygehus Lillebælt) 1. Gensidig orientering OUH: 3 jordemødre fastansat på afsnit for graviditet og barsel. X antal jordemødre ansat i sommerferievikariater. 2 nye KJO ordninger med opstart d.11/6. De 2 nye ordninger betyder reducering i det konventionelle beredskab. Lene får ny suppleant pr. 22/6, da Heidi går på barsel. Ny suppleant bliver Manja Rytter. Esbjerg: Netop forhandlet kørsel OG tid til ude-konsultationer. Stillingsopslag 3 faste stillinger til det konventionelle beredskab, 1 fast stilling i KJO og et vist antal vikariater til besættelse i juli og august. Sygehus Lillebælt: Koordinerende jordemødre ansat i fast funktion 2 stillinger; stillingsopslag på ca. 3 faste stillinger på fødeafsnittet. Dertil en undersøgelse af udmøntning af de lokale Ny lønsmidler blandt alle faggrupper på SLB. Vi kan se at vi står lavest på samtlige udmøntninger i Regionen. Så der laves en fælles indsat på SLB-niveau. Hjemmebesøg fungerer nu 6 dage ud af 7 til både første- og flergangsfødende dog kun flergangsfødende nogle dage. Esbjerg uddannelsen: Ny studieleder ansat Lene Kjærgaard pr. 1.august Svendborg: fokus på ny struktur med opstart af KJO der vurderes visse udfordringer med det nye vagtberedskab. Tidligere har de jordemoderstuderende i Esbjerg ikke officielt haft lov til fravær i klinikken, uden at timerne skulle lægges på et andet tidspunkt. Det nu blevet besluttet, at de jordemoderstuderende har ret til op til 10 % fravær i klinikken ved sygdom. JSR Esbjerg vil på JSR weekenden i efteråret sættes fokus på de studerendes rolle og deltagelse i Jordemoderforeningens kredsbestyrelser.

5 2. Aktuelle sager Drøftet. 3. Ok 18 Kredsformanden Gitte har modtaget diverse evalueringer fra TR i kredsbestyrelsen, som er videredrøftet ved Hovedbestyrelsesmødet d Vi kunne godt ønske os en løbende dialog mellem fødested, direktør og formandskab omkring indsatsområder ifm. overenskomster. Dertil en synliggørelse og aktiv vidensdeling vedrørende jordemoderforeningens arbejde i hele Danmark. Først og fremmest så har det været en succes med det sammenhold, og ingen vidste hvor stort det kom til at blive. Men stort og effektfuldt var det. Specifikt for OK18: Der var en god og direkte kontaktflade, således at sekretariatet og formandskabet var hurtige at få fat på og kom med tilbagemeldinger til TR som var varslet konflikt. Vi kunne ønske os mere forberedelse på nogle helt basale og praktiske dele. - Det drejer sig om pressehåndteringen, som først kom meget snert op ad forhandlingerne i forligsinstitutionen et dokument, som i min verden måske ikke korrekt sagtens kunne have været klar da vi nærmede os en evt. konflikt. Eller i virkeligheden måske er klar hele tiden det bliver jo ikke sidste gang vi skal i pressen. - Dertil det praktiske omkring merchandise, som kom alt for sent og var forkert pakket med badges (vi fik både lockout og strejke, selvom vi kun skulle strejke evt.) og i en meget travl tid som TR var det vanskeligt at få det uden at skulle køre ret langt, på i forvejen meget pressede dage. - G prioritering at bl.a. Lillian og Stina var så synlige på faneborgen nærmest døgnet rundt grundet jordemoderforeningens synlighed i medierne. - I en omskiftelig tid som sådan noget er så ville det være rart at lånemodellen blev præsenteret for os før hvis muligt. Det gav bekymringer til de implicerede, idet der var meldt andet ud forinden. - Opmærksomhed omkring taktikken for forhandling af nødberedskab smalt eller bredt? Måske en holdning fra Formandskabet kunne være at foretrække. - Tiden som TR var umiddelbar svær at forhandle som ene mand. Ønsket om en basismodel allerede inden konflikten er ved at nærme sig. En aftale, der evt. ligger

6 klar hele tiden. Dertilkt. Det var vanskeligt at vurdere hvor meget tid der skulle bruges når man ikke vidste hvad det egentlig indebar. Frikøb af TR for de fødesteder der er varslet konflikt er et stort ønske. Vi var overraskede over stemmeprocenten, og tænker hvad årsagen kan være. Et stort ja og vi oplever generelt set tilfredshed med overenskomstresultatet, specielt lønstigningen ved 12 års anciennitet. 4. Kandidat (stillinger, løn) Gitte opfordrer til drøftelse af stillinger og løn af jordemødre efteruddannet som kandidater. Der har siden 2015 på OUH været fokus på kandidatkarriereplan og løn, som dog ikke har været arbejdet konkret med siden opstart der er nu afsat møde mhp. afklaring af muligheder. 5. Evt. Forslag til kommende møde med kredsbestyrelsen og chefmødrene i Region Syddanmark: Gensidig orientering og drøftelse af jordemødrenes løn, dertil obs. behov for denne drøftelse ifm. chefjordemodermødet. KJO drøftelse af arbejdsmiljø for de jordemødre i KJO. Således at de føler sig som en del af den resterende gruppe. Hvordan er erfaringerne de enkelte steder hvordan ser ledelsen på KJO som en del af et moderne fødested? Kandidater: stillinger og løn. Hvordan ser ledelsen på at jordemødre videreuddanner sig og hvordan kan vi skabe vækst for jordemoderfaget på denne måde. Erfaringer og tanker herom deles.

Afbud: Louise Oddershede Simsick (Kolding), Mathilde Damhus Korsgaard (Mening KBmedlem)

Afbud: Louise Oddershede Simsick (Kolding), Mathilde Damhus Korsgaard (Mening KBmedlem) Referat Jordemoderforeningen Kreds Syddanmark, 21.3.2019 Kl. 8.30-14.00 (Inkl. frokost) Location: Gammel Færgevej 2, 5700 Svendborg Tilstedeværende: Gitte Valeur (OUH Svendborg), Lene Møller Andersen (OUH),

Læs mere

Referat Regionalt TR møde kl

Referat Regionalt TR møde kl Referat Regionalt TR møde 30.1.2018 kl. 11.30-15.00 v/stine Storm, Egevej 22, 6580 Vamdrup Tilstedeværende: Gitte Valeur, Stine Storm, Lene Møller Andersen, Tanja Bakkegaard Pedersen, Ulla Cordt- Svendsen,

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Onsdag den 26. sept kl hos Jette

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Onsdag den 26. sept kl hos Jette Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Onsdag den 26. sept. 2018 kl. 14.00 hos Jette Indbudte: Bodil Bjørg Korsgaard (kredsformand), Didde Rønhave (TR Roskilde), Anja Dyhr (TR Slagelse), Cecilie Risør,

Læs mere

Referat fra Kredsbestyrelsesmøde for Region Syddanmark

Referat fra Kredsbestyrelsesmøde for Region Syddanmark Referat fra Kredsbestyrelsesmøde for Region Syddanmark 28.august 2014 8.30-14.30 Rytterkasernen 13, 5000 Odense Tilstede: Gitte Valeur (Kredsbestyrelsesformand, jordemoder i Svendborg), Birgitte Hovedskou

Læs mere

Generalforsamling i jordemoderforeningen Region Syddanmark, kl

Generalforsamling i jordemoderforeningen Region Syddanmark, kl Generalforsamling i jordemoderforeningen Region Syddanmark, 18.05.2011 kl. 16.30 Dagsorden Valg af dirigent og referent. Aflæggelse af årsberetning. Fremlæggelse og godkendelse af årsregnskab. Indkomne

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 1. feb 2019 kl hos Anja, Næstvedvej 19, 4180 Sorø

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 1. feb 2019 kl hos Anja, Næstvedvej 19, 4180 Sorø Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 1. feb 2019 kl. 11-15 hos Anja, Næstvedvej 19, 4180 Sorø Til stede: Bodil Bjørg Korsgaard (kredsformand),, Cecilie Risør, Malene Sparre, Amanda Sejr (stud.),

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat af generalforsamling Region Midt, Himmelbjerget

Referat af generalforsamling Region Midt, Himmelbjerget Referat af generalforsamling Region Midt, 10.5.2016 Himmelbjerget 1. Valg af dirigent, samt uvildig referent. Dirigent: Tanja Midtgaard Poulsen Referent: Ulla Bak 2. Aflæggelse af årsberetning ved Tanja

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt,

Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt, Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt, Onsdag d.10.4,2013 Mødested: Patienthotellet, Kl.9-15 Mødelokalet på 7. Lille Mikkelsgade 2 8800 Viborg. Referent: Ann-.Birgitte Ordstyrer: Liselotte Tilstede:

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Dagsorden til kredsbestyrelsesmøde Tirsdag d. 12. marts 2019 kl. 09.00 15.00 Mødet afholdes på kredsens kontor i Borup Møllevej 15, 4140 Borup D. 7. marts 2019 Kristina Stange og Annette Møller var med

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Onsdag den 4. april 2018 kl Hos Cecilie på Peter Damsvej 46, Sorø

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Onsdag den 4. april 2018 kl Hos Cecilie på Peter Damsvej 46, Sorø Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Onsdag den 4. april 2018 kl. 11-15 Hos Cecilie på Peter Damsvej 46, Sorø Til stede: Bodil Bjørg Korsgaard (kredsformand), Stine Bindslev (TR Roskilde), Anja Als Dyhr(TR

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Aktuelt 3.2. Bornholm 2019

Læs mere

Referat fra møde d. 26 marts 2008

Referat fra møde d. 26 marts 2008 Referat fra møde d. 26 marts 2008 Mødested: Røntgenafdelingen Esbjerg Sygehus Finsensvej 35 6700 Esbjerg Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, og Jørgen Nørris Christensen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 19. januar 2017 Kvæsthuset Kl. 10:00-12:00 Møde med kredsbestyrelsesmedlemmer kl

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 19. januar 2017 Kvæsthuset Kl. 10:00-12:00 Møde med kredsbestyrelsesmedlemmer kl Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 19. januar 2017 Kvæsthuset Kl. 10:00-12:00 Møde med kredsbestyrelsesmedlemmer kl. 12.00-16.00 Deltager: Irene Jeanette Marie, Bodil, Hanne. Referant. Jonna Referat

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Sammen om DSR 3.2. Generalforsamling

Læs mere

Referat fra møde den 18. september 2008

Referat fra møde den 18. september 2008 Referat fra møde den 18. september 2008 Mødested: Den gamle Radiografskole i Odense Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne-Grethe Andersen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 27. april Deltagere:

Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 27. april Deltagere: Kredsbestyrelsesmøde DSR Kreds Syddanmark Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 27. april Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen (kommer kl. 11.00), Anne Nissen

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde

Regionsbestyrelsesmøde Regionsbestyrelsesmøde 16.11.2015 Sted: Hos Stine Storm, Nørregade 33, 6580 Vamdrup. Kl. 8.30-14.30 Referat 1. Status fra OUH OUH er pt. uden TR. da Lene Mikkelsen er sygemeldt. Der skal være valg til

Læs mere

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Tid: tirsdag den 16. maj 2017 kl. 09.00 14.00 Sted: Mødelokale A i Medborgerhuset, Bindslevs plads 5, 8600 Silkeborg Ordstyrer: Lene Meldgaard Referent: Elin Frederiksen

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D.5.2.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 18. maj 2018 kl hos Bodil på Sønderlundsvej 50, Roskilde

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 18. maj 2018 kl hos Bodil på Sønderlundsvej 50, Roskilde Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 18. maj 2018 kl. 11-15 hos Bodil på Sønderlundsvej 50, Roskilde Til stede: Bodil Bjørg Korsgaard (kredsformand), Stine Bindslev (TR Roskilde),, Rikke Kjær

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen jordemoderforeningen Kreds Syddanmark

Referat fra Generalforsamlingen jordemoderforeningen Kreds Syddanmark Referat fra Generalforsamlingen jordemoderforeningen Kreds Syddanmark Onsdag 21/5 2014 på Carlslund kro, Fruens bøge i Odense. 1. Valg af dirigent : Valg af referant : Alice Borgen 2 Formandens beretning

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl SOCIALJPÆDA000ERNE Ref.:HEM Dok.nr.: 4585619 Sag.nr.: 2018-SL2IINJ-16356 01-10-2018 Generalforsamlingen 2018 Dato: 27. september 2018 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

Referat fra RB-møde i Etf region Syd, mandag 16. marts

Referat fra RB-møde i Etf region Syd, mandag 16. marts Referat fra RB-møde i Etf region Syd, mandag 16. marts Deltagere: Marianne Roth Sørensen, Jørgen Peschardt, Karin Horsted, Marie Kaas, Kamilla Mercado, Camilla Mohr Nielsen, Helle Svendsen, Silja Junker

Læs mere

a. Netværk på tværs 9. maj, orientering fra Jesper - Fortsætter det gode arbejde og fastholder planerne 9. maj. Taget til efterretning

a. Netværk på tværs 9. maj, orientering fra Jesper - Fortsætter det gode arbejde og fastholder planerne 9. maj. Taget til efterretning Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: Tirsdag den 20. februar 2018 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2, 9000 Aalborg mødelokale 210 Tid: Kl. 09:00 15:30 FIUSYS: 9501-18-24-18

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund Hvervet som frikøbte politikere Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland I Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland vælges der fem politikere til at varetage den daglige politiske ledelse. De fem politikere vælges

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4477465 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 02-08-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018 Deltagere: Ina Kristensen, Lisbeth Hammer Andersen (går kl. 14.30), Gitte Würtz, Line Storm Gessø Hansen, John Christiansen, Christina Rosenberg, Kirsten

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 23. januar 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 23. januar 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 23. januar 2017 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Anne Nissen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Bente Smith Bonde, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat Til stede: Rune esbjerg repræsentant, Cecilie næstformand, jeanett odense repræsentant, Sandra næstformand, Martin København repræsentant, Goar Aarhus repræsentant, Edwin formand, Christa dimittend

Læs mere

To do-liste: Lærke: Sender dokument over Gravide i job, samt APV som udtryk for livsfasepolitik angående graviditet.

To do-liste: Lærke: Sender dokument over Gravide i job, samt APV som udtryk for livsfasepolitik angående graviditet. TR-møde d. 05-01-18 Deltagere: Lærke Bonnerup Hansen Lea Jakobsen Kathrine Aggerholm Barkholt Jeanette Villum Andersen Pernille Kollerup Afbud: Karin Jangaard Line Hundebøl Nielsen To do-liste: Lærke:

Læs mere

Referat fra møde den 14. juni 2007

Referat fra møde den 14. juni 2007 Referat fra møde den 14. juni 2007 Mødested: Røntgenafdelingen Sønderborgsygehus Sydvang 1 6400 Sønderborg Fremmødte: Anne-Grethe Hansen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen og Boye Eckmann

Læs mere

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Til stede: Bente Pedersen, Kirsten Thygesen, Karin Karlsson, Annalise Bonde, Mette Bille Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Mødet afholdes v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 8/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl. 08.30 i lokale 206, Østerport

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat fra Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen onsdag den 29. november 2017 kl på Sønderlundsvej 50, 4000 Roskilde

Referat fra Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen onsdag den 29. november 2017 kl på Sønderlundsvej 50, 4000 Roskilde Referat fra Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen onsdag den 29. november 2017 kl. 12-15 på Sønderlundsvej 50, 4000 Roskilde Tilstede: Bodil Bjørg Korsgaard (kredsformand), Stine Bindslev (TR Roskilde),

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Iben Gravesen, kredschef Lilli Lykkegaard, politisk chefkonsulent (referent) Dansk Sygeplejeråd Kreds Nordjylland. Dagsorden. 1.

Iben Gravesen, kredschef Lilli Lykkegaard, politisk chefkonsulent (referent) Dansk Sygeplejeråd Kreds Nordjylland. Dagsorden. 1. Deltagere: Jytte Wester Helle Kjærager Kanstrup Lene Holmberg Jensen - AFBUD Dorte Bang Vibeke Blach Granberg Jannie Elisabeth Asta Hvilsted deltager til kl. 18 Kirsten Højslet Elin Aggerholm Jensen Anne

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Dette er rammerne, som det enkelte kredsbestyrelsesmedlem skal virke indenfor.

Dette er rammerne, som det enkelte kredsbestyrelsesmedlem skal virke indenfor. Beskrivelse af hverv som politisk valgt i Kreds Midtjylland Dette dokument beskriver hvervene som hhv.: - Kredsbestyrelsesmedlem - Frikøbt kredsformand/kredsnæstformand Hvervet som kredsbestyrelsesmedlem

Læs mere

Afbud: Marianne Roth Sørensen, Silja Junker Jørgensen, Helle Svendsen, Marie Kaas, Karin Horsted, Anette Bisgaard

Afbud: Marianne Roth Sørensen, Silja Junker Jørgensen, Helle Svendsen, Marie Kaas, Karin Horsted, Anette Bisgaard Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde tirsdag 3. maj 2016 Deltagere: Jørgen Peschardt, Anne

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08.04. 2014 Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat: Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 2. april fra 18.30 21.00, spisning fra 18.00 18.30. Tilstede: Lone Smedegaard,

Læs mere

Forretningsorden for Det Regionale Specialuddannelsesråd. For Specialuddannelsen for sygeplejersker i intensiv sygepleje. i Region Syddanmark

Forretningsorden for Det Regionale Specialuddannelsesråd. For Specialuddannelsen for sygeplejersker i intensiv sygepleje. i Region Syddanmark Forretningsorden for Det Regionale Specialuddannelsesråd For i Region Syddanmark 2. udgave, 2. oplag godkendt i DRS den 24. august 2000 3. udgave 2. oplag godkendt i DRS den 5.februar 2009 1 Lovmæssig

Læs mere

Referat af kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Mandag den 5. februar 2018 kl Hos Cecilie på Peter Damsvej 46, Sorø

Referat af kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Mandag den 5. februar 2018 kl Hos Cecilie på Peter Damsvej 46, Sorø Referat af kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Mandag den 5. februar 2018 kl. 11-15 Hos Cecilie på Peter Damsvej 46, Sorø Tilstede: Bodil Bjørg Korsgaard (kredsformand), Stine Bindslev (TR Roskilde),

Læs mere

REFERAT af den 7. maj 2015

REFERAT af den 7. maj 2015 REFERAT af den 7. maj 2015 Hovedbestyrelsens ordinære møde 19. maj 2015 Tid 09.45 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (13.00-14.00 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. februar 2013

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. februar 2013 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. februar 2013 Afbud fra Lars Jensen, Mette Groes suppleant. Mødeleder Charlotte Graungaard Falkvard Ordstyrer Erik Roland Referent Michael Dreyer Referat udsendt 20.

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 16. april 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 16. april 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 16. april 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3.1. Kongres 2018 3.1.1. Temadrøftelser 3.1.2. Kredsens

Læs mere

Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009

Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009 Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009 1. Referent: Maria Hansen Ordstyrer: Jette Clausen 2. Referat godkendt 3. Netværksansvarlig: Lene Lebech, Kolding kommune (lele@kolding.dk) melder sig frivilligt.

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem REFERAT Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Kredsformand Eva Skovrind fik ordet efter en kort navnerunde, hvor alle præsenterede sig selv med navn og arbejdssted.

Kredsformand Eva Skovrind fik ordet efter en kort navnerunde, hvor alle præsenterede sig selv med navn og arbejdssted. Referat af Generalforsamling i Jordemoderforeningens Sjællandskreds 16.05.11 1. Valg af dirigent og referent. Susanne Falberg vælges som dirigent og konstaterede generalforsamlingen for lovlig jf. vedtægterne.

Læs mere

Hovedudvalget. Referat

Hovedudvalget. Referat Hovedudvalget Referat Mødedato: Tirsdag den 03-12-2013 Starttidspunkt for møde: 13:00 Mødelokale: Mødelokale 1 Deltagere: Bemærkninger: Fraværende: : Jørgen Christiansen, Anne-Lene Haveløkke, Kurt Habekost,

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Referat af Sektorbestyrelsesmøde Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Udsendt til: Tilstede: Afbud: Birgitte Brixner, Sanne Johansen, Conny Gad Ordstyrer: Referent: Irene Buus Foreløbig dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsesreferat 15/3 2012

Bestyrelsesreferat 15/3 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 15. marts 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen, Tina Groth, Lene Blume, Ellen Christiansen,

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Referat fra kredsbestyrelsesmøde tirsdag d. 18. april 2017 kl. 09.00 11.00 og kl. 15.00 16.00 Kl. 11.00 15.00 Dialogmøde med andre kredsbestyrelser om Udviklingsprojektet Sammen om DSR. Mødet afholdes

Læs mere

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia a. Velkomst og præsentation af den nye bestyrelse. b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Spørgsmål til diskussion

Spørgsmål til diskussion 2010 27-05-2011 1 Baggrund for de nye Etiske Retningslinjer for Jordemødre Kommisoriet udstukket af Jordemoderforeningens Hovedbestyrelse Arbejdsprocessen Begrebsafklaringer Indholdet af de reviderede

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 17. juni 2019

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 17. juni 2019 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 17. juni 2019 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 9.00 11.00 Oplæg ved Søren Pedersen vicedirektør ved UCL Fremtidens rekruttering og fastholdelse af studerende

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds 1. Kredsens navn og stiftelse 1. Kredsens navn er Roskilde Haveselskab. Kredsen består af haveforeninger beliggende i Roskilde kommune.

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 Deltagere: Kirsten Hessellund Jensen, Anne Nissen, Rita Elisabeth Lund Hansen (går kl. 13.45), Lisbeth Hammer Andersen, Bente Smith Bonde, Rikke Kent Thomsen

Læs mere

Funktionsbeskrivelser for kredsbestyrelsen i kreds 2

Funktionsbeskrivelser for kredsbestyrelsen i kreds 2 Funktionsbeskrivelser for kredsbestyrelsen i kreds 2 Formanden Bindeled mellem kredsen (K2), kredsbestyrelsen (KB) og hovedbestyrelsen (HB). Holder KB bedst muligt orienteret om HBs arbejde og fremfører

Læs mere

De årlige lokale lønforhandlinger for ledere

De årlige lokale lønforhandlinger for ledere De årlige lokale lønforhandlinger for ledere Der er ved de seneste mange overenskomstrunder afsat specifikke midler til lokal løndannelse med en forpligtelse til udmøntning. Både i 2011 og 2013 blev det

Læs mere

Referat fra møde d. 19. september 2007

Referat fra møde d. 19. september 2007 Referat fra møde d. 19. september 2007 Mødested: Røntgen afdelingen Aabenraa Sygehus Egelund 10 6200 Aabenraa Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Anne-Grethe Hansen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen,

Læs mere

Endeligt referat af møde i Det koordinerende Landsråd. Onsdag den 26. marts 9.30-12.00 Psykiatrifaglig Stab, Skovagervej 2, 8240 Risskov

Endeligt referat af møde i Det koordinerende Landsråd. Onsdag den 26. marts 9.30-12.00 Psykiatrifaglig Stab, Skovagervej 2, 8240 Risskov Endeligt referat af møde i Det koordinerende Landsråd Onsdag den 26. marts 9.30-12.00 Psykiatrifaglig Stab, Skovagervej 2, 8240 Risskov Deltagere: Uddannelsesregion Syd Konstitueret koordinator Elisabeth

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11.6.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Kredsbestyrelsen i Region Midt

Kredsbestyrelsen i Region Midt Kredsbestyrelsen i Region Midt Referat af kredsbestyrelsesmøde den 1. februar 2012 Tilstede: Marie Gylling, Tanja Lyth, Ann Birgitte Andersen, Morten Jørgensen, Susanne Grandahl,Britt Akshas, Sille Richter.

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE den 28. november Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE den 28. november Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE den 28. november 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Forretningsorden for kredsbestyrelsen i Kolonihaveforbundet, Hovedstaden Syd Kreds 1 Vedtaget

Forretningsorden for kredsbestyrelsen i Kolonihaveforbundet, Hovedstaden Syd Kreds 1 Vedtaget Forretningsorden for kredsbestyrelsen i Kolonihaveforbundet, Hovedstaden Syd Kreds 1 Vedtaget 19.10.2016 1 Formål med forretningsorden Formålet med forretningsordenen er at udstikke rammer for kredsbestyrelsens

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 2. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster Per Rye under pkt. 4.

REFERAT/ DAGSORDEN. 2. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster Per Rye under pkt. 4. 2. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Randers Jens Otto Krags Pl. 3 8900 Randers C Lokale 1.56 Mødedato: 27. marts 2017 Deltagere [Navne] Gæster Per Rye under pkt. 4 Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken BLÆREKRÆFTFORENINGEN LOKALFORENING JYLLAND. Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken Hele bestyrelsen var tilstede. Dagsordenen blev gennemført således: 1.

Læs mere

FRD Region Hovedstaden. Beretning Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej

FRD Region Hovedstaden. Beretning Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej FRD Region Hovedstaden Beretning 2005 2008 Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej Forord Det er nu anden gang, efter FRD s hovedbestyrelse i 2005 vedtog at indføre den

Læs mere

Kommunalvalg Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse

Kommunalvalg Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse Kommunalvalg 2017 Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse 1 Det kan du finde i materialet 1. Kommunalvalg i Friluftsrådets kredse 2. Idékatalog med eksempler på mærkesager 3. Guide og værktøjer

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 29. august 2017 Sted: FOA Nordjylland, Aalborg lokale Kronen Tid: kl. 09.00 15.00 FIUSYS: 9501-17-24-02 Deltagere: Helle Johansen, Maria

Læs mere

Uddannelsesudvalgsmøde ved Jordemoderuddannelsen

Uddannelsesudvalgsmøde ved Jordemoderuddannelsen :\IEJ Ledergruppe\Uddannelsesudvalg IEJ\1. JORD\Møder\Møder 2015\23. april\referat uddannelsesudvalgsmøde JMU - 23 april 2015.docx Dato & tid 23. april 2015 14-16 Referent Jesper Thunberg Svendsen Afbud

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Ny forbundssektorformand Torben Klitmøller Hollmann

Ny forbundssektorformand Torben Klitmøller Hollmann Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 18. juni 2018 Sted: FOA Nordjylland, Mødelokale Glassalen, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Tid: kl. 09.00 16.00 FIUSYS: 9501-18-24-18

Læs mere

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter Regionsbestyrelsen bød velkommen til de fremmødte. Gæster: Lotte Lagoni Næstformand Ansatte i Etf: Lars Møller Direktør

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND

VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND Socialpædagogerne Sydjylland VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Fakta om Kreds Sydjylland... 4 Fordeling af tidsforbruget på kredskontoret... 4 Servicering

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for handicaphjælpere

Referat af faggruppelandsmøde for handicaphjælpere Social- og sundhedssektoren april 2010 Referat af faggruppelandsmøde for handicaphjælpere 1. Velkomst og præsentation. Kort runde, samt velkommen. Vi er 3 handicapledsagere og 13 handicaphjælpere samt

Læs mere

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen DEN 16. december 2016

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen DEN 16. december 2016 Ref.: pts/grn Dato: 16.12-2016 Dato: 16. december 2016 Tid: kl. 08:30 15:00 (kaffe og morgenbrød fra kl. 8.30 9.00) Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 18. juni 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 18. juni 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 18. juni 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Opfølgning Kongres 2018 3.2.

Læs mere

Orienteringer fra fødestederne i Region Syddanmark, marts 2011

Orienteringer fra fødestederne i Region Syddanmark, marts 2011 Orientering fra Esbjerg, marts 2011 Fødeplanen: I Esbjerg arbejder vi som I på højtryk med at blive klar til implementeringen af fødeplanen. Vi havde besøg af Anne Uller og Alice Skaarup fra Regionen sidste

Læs mere