To do-liste: Lærke: Sender dokument over Gravide i job, samt APV som udtryk for livsfasepolitik angående graviditet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "To do-liste: Lærke: Sender dokument over Gravide i job, samt APV som udtryk for livsfasepolitik angående graviditet."

Transkript

1 TR-møde d Deltagere: Lærke Bonnerup Hansen Lea Jakobsen Kathrine Aggerholm Barkholt Jeanette Villum Andersen Pernille Kollerup Afbud: Karin Jangaard Line Hundebøl Nielsen To do-liste: Lærke: Sender dokument over Gravide i job, samt APV som udtryk for livsfasepolitik angående graviditet. 1) Valg af ordstyrer Jeanette Villum Andersen bliver enstemmigt valgt til dette 2) Nyt fra stederne Aalborg: Nye personalepolitikker: Ledelsen i Aalborg arbejde i øjeblikket på en ny (revideret) arbejdspolitik. Denne vil blive sendt til TR til gennemlæsning. Der arbejdes derudover også på en senior-politik og en graviditets-politik. Forslag fra TR: Samtale ang. seniorpolitik (weeknde/aften/nat) med alle i alderen år. Ønsker +/- studerende Ingen lange vagter/kun 8 timers vagter Mulighed for at gå ned i tid + bibeholde fuld pension (L: Dette er ikke tilladt v. Regionen) Mulighed for 2 skifte (fx kun D+A) Bytte nattevagtsbelastningen med weekendarb. Nedskrivning af nattevagter. Stillingsoplag fra GYSE Der er slået 4 sygeplejerskestillinger (ansøgningsfrist d. 7/2-18) op på GYSE. I hvert fald 3 af stillingerne er fra sygeplejersker, der har opsagt deres stilling. Der er taget kontakt til klinikchef Brian Brøndum mhp. at få ændret stillingsopslagene, så stillingerne også er opslået til jordemødre. Han ville tage kontakt til afsnitsledende sygeplejerske Kathrine Eskildsen. Brian Brøndum vil indkalde ledelser og TR for både jordemødre og sygeplejersker til dialogmøde om det tværfaglige samarbejde i fremtiden. TR i Aalborg har opfordret jordemødre i Aalborg til at søge stillingerne, hvis stillingerne har interesse.

2 Monica-CTG Der er 2 jordemødre, som er med i opstartsfasen og implementeringen af Monica-CTG i samarbejde med vicechefjordemoder Birgitte Meier Jensen. Sårbarhedsscreening: Fra den 8. januar 2018 bliver alle screenet ved første graviditetsbesøg i jordemoderkonsultationen. Der var fra regionen givet 2 mio. kr. til denne indsats, men de penge er ikke fulgt rigtig med. TR forsker videre i dette. Studerende: Mandag i uge 6 starter 17 jordemoderstuderende i klinikken i Aalborg/Thisted, da optaget på jordemoderuddannelsen er øget. Fremadrettet vil der være 7 studerende pr. semester. 2. semester: 3 studerende i Thisted. 4. og 6. semester: Alle studerende i Aalborg 7. semester, kompetenceklinik: Placeres efter fokus, kan både være Thisted og Aalborg. Manuel rotation: Der har været afholdt workshop i manuel rotation i Aalborg (4 workshops på 2 dage), hvor jordemødre fra Aalborg, Hjørring og Thisted har deltaget samt læger og afdelingsjordemødre. I Aalborg har der været meget positiv respons fra de jordemødre, der har deltaget i en workshop. TR/personalemøde TR Pernille og Jeanette har indbudt til TR/personalemøde med jordemødrene i Aalborg tirsdag d. 10/4 fra for at drøfte lokalløn i fremtiden, dvs. hvordan vi i fremtiden gerne vil bruge vores lokale lønsum. Svangre- og barselshotel: De nuværende 6 svangre-senge overgår til Gynækologisk Sengeafsnit pr Barselsfamilierne på Barselshotellet skal fra henvende sig pr. telefon eller ved at møde op på B11 om natten. TR og fredsformand arbejder hårdt for at få flere jordemødre i bemandingen omkring de svangre. Hjørring: Jordemoder Helle Høj Simonsen har orlov det næste år, hvorfor TR. Luise G. Andersen er blevet konstitueret leder. TR. suppleant Lea Jakobsen har overtaget TR. posten. Der er rigtig meget at skulle sætte sig ind i som ny TR. Undertegnede vil gerne hvis nogen i KB. Har lyst til at overtage tjansen med at holde øje med dagsordener og referater fra diverse udvalg fra regionen.

3 Vi har pga. besparelser fået nedlagt KJO. Dronninglund. Sus Harrel er kommet på fødegangen som alm. Basisjordemoder. Kristina Krogh som var KJO i Dronninglund har sagt op, har søgt og fået ansættelse i Læge Praksis i Nørresundby. Vi har pga. opsigelsen fået tilført et antal timer der har udmøntet sig i Obstetrisk Amb. 3 dage om ugen. Vi har ligeledes oprettet en obstetrisk ansvarlig funktion, foreløbig berammet til én dag om ugen. Lene Dahl er ansat i denne funktion. Vi har fået en langtidssygemelding af distriktsjordemoder, der efter søns død har fået konstateret PTSD. Anette L. er til en start sygemeldt 4 mdr. Vi er kommet godt i gang med den nye screening og teamsamtalerne, og som det ser ud nu finder vi de sårbare J Jordemodercentrene i Frederikshavn er flyttet IND på Frederikshavn sygehus gamle fødegang, Sundhedsplejerskerne i Frederikshavn er fulgt med KJO Sæby Distrikt er flyttet til Sæby og har bosiddende på Sundhedshuset Sæby. Dette har været rigtigt godt, da de fødende nu har langt lettere ved at komme til os, frem for at bevæge sig til Frederikshavn. Kan der laves en overenskomst for de jordemødre der kommer ud i lægepraksis? Thisted: Vi har en jordemoder der har opsagt sin stilling for at arbejde i lægepraksis i Fjerritslev. Begrundelsen var at hun ikke kan holde ud at der er så meget sygdom der skal dækkes hele tiden og at man bliver ringet så meget til på fridage. Vi har 2 (måske 3) gravide som er sygemeldt i deres graviditet. Derudover 1 sygemeldt pga. skulderoperation. Vi har 1 fast stilling og 1 vikariat i jobopslag, begge på 37 timer. Vi har jobsamtaler fredag i uge 9. Der er forslag fra hospitalsledelsen om at intensivafsnittet i Thisted skal lægges sammen med Hjørring og ledes derfra, og der derfor ikke skal være så mange intensivsenge i Thisted. Dette kan have konsekvens for rekruttering af bl.a. anæstesilæger, og samtidig have konsekvens for vores fødende med svær præeklampsi som skal observeres efter fødslen. Vi lavede et høringssvar fra jordemødrene hvor vi udtrykte vores bekymring for konsekvenserne for denne sammenlægning, og dette gjorde 15 andre afdelinger i Thisted også. Høringssvarene blev hørt, og forslaget ligger til revurdering i regionen. Vi har 2 hold med supervision i Thisted nu, og de første jordemødre har lige afsluttet deres 5. gang og kan derved komme op på trin 2 i trappetrinsmodellen.

4 UCN - Undervisere: Lokallønsaftaler er nu på plads. Jordemoderforeningen har varslet, at underviserne kan komme i betragtning, hvis der skal være strejke. 1. marts tiltræder adjunkt Marie Hald Thisted, jordemoder, cand.scient. soc. tidligere vikar og adjunkt Ida Dayyani, jordemoder, cand.scient.san. tidligere Skejby fødeafdeling. Begge i faste stillinger. Studerende: Intet nyt 3) Diskussion af indsendte materiale til foreningen Diskussion om udpegelse af fødested i Region Nordjylland til evt. konflikt. Hjørring er i forvejen kun bemandet svarende til nødberedskab, så her vil en strejke ikke rigtig give udslagskraft. I Thisted har de aktivitet omkring de svangre og barslende som de vil kunne ophøre med under en konflikt, men dette arbejde vil nemt blive overtaget af sygeplejersker hvis ikke de også konflikter. Heraf heller ikke så stor gennemslagskraft. Hvis der skal udvælges et konfliktsted i Region Nordjylland, er Aalborg det sted hvor det ville få størst udslagskraft. Dog er vi langt fra medier, hvorfor det ikke er det oplagte konfliktsted. Der spørges ind til om det ikke er alle som skal strejke, hvor der orienteres om at der denne gang er valgt at det kun er 10% som skal i konflikt. Diskussion af indsamling af oplysninger til strateginotatet: I Thisted er normeringen rigtig fin, og der er sjældent kaldt spids, dog meget sygdom, som skal dækkes. Hjørring har rigtig mange spidskald, og sidste år var 62 kaldt, 7 på de tre måneder der er lavet statistik over. Aalborg har spidskald tilsvarende til Hjørring hvis man justerer i forhold til antal fødsler. Dokumenter udarbejdet af TR medsendes som bilag. Under snak om hvordan vi kan få flere jordemødre ud i det brede kompetencefelt, efterlyses en opdatering af materialet om hvad jordemødre også kan. Det kunne være meget gavnligt at have i hånden når man går på besøg i nye afdelinger for at forsøge at skabe samarbejde. Pjecen fra jordemoderforeningen om Jordemødre i Lægepraksis og Jordemødre i kommuner er virkelig gode og informative. De fortæller klart og tydeligt hvad jordemoderen kan og med gode eksempler på samarbejde. Vi kunne godt bruge at der kom lignende pjecer i forhold til arbejde med fertilitet, gynækologi og kompliceret barsel (da vi altid får skudt i skoene at vi kun er kompetente til det normale). Arbejdes der på sådanne hæfter i sekretariatet og ellers vil vi gerne opfordre hertil. 4) Evt.

5 Drøftelse om lokalløn i fremtiden. Fra RHN Hjørring er der utilfredshed med fordelingen af midlerne og det er der også lidt af i RHN Thisted og Aalborg. Vi aftaler at sætte lokalløn som punkt på det kommende KB-møde. Der ytres ønske om at det i stedet bliver kompetenceløn og der foreslås at man kigger på modellen i Region Midtjylland. Lea har gjort et godt arbejde ved at lave månedlige nyhedsbreve, hvor hun svare på ofte stillede spørgsmål blandt kollegaerne. Det aftales at nyhedsbreve udveksles og de herfra kan bruges til inspiration. Punkt til næste møde: Diskussion af lokalløn i fremtiden.

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 1. feb 2019 kl hos Anja, Næstvedvej 19, 4180 Sorø

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 1. feb 2019 kl hos Anja, Næstvedvej 19, 4180 Sorø Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 1. feb 2019 kl. 11-15 hos Anja, Næstvedvej 19, 4180 Sorø Til stede: Bodil Bjørg Korsgaard (kredsformand),, Cecilie Risør, Malene Sparre, Amanda Sejr (stud.),

Læs mere

Referat Regionalt TR møde kl

Referat Regionalt TR møde kl Referat Regionalt TR møde 30.1.2018 kl. 11.30-15.00 v/stine Storm, Egevej 22, 6580 Vamdrup Tilstedeværende: Gitte Valeur, Stine Storm, Lene Møller Andersen, Tanja Bakkegaard Pedersen, Ulla Cordt- Svendsen,

Læs mere

Referat - Jordemoderforeningen Kreds Syddanmark Kredsbestyrelsesmøde Kl. ca Svaneke, Bornholm

Referat - Jordemoderforeningen Kreds Syddanmark Kredsbestyrelsesmøde Kl. ca Svaneke, Bornholm Referat - Jordemoderforeningen Kreds Syddanmark Kredsbestyrelsesmøde 13.6.18 Kl. ca. 19.00 Svaneke, Bornholm Tilstedeværende: Gitte Valeur, Stine Storm, Lene Møller Andersen, Tanja Bakkegaard Pedersen,

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Onsdag den 26. sept kl hos Jette

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Onsdag den 26. sept kl hos Jette Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Onsdag den 26. sept. 2018 kl. 14.00 hos Jette Indbudte: Bodil Bjørg Korsgaard (kredsformand), Didde Rønhave (TR Roskilde), Anja Dyhr (TR Slagelse), Cecilie Risør,

Læs mere

Forløbsplan for jordemoderkonsultationer

Forløbsplan for jordemoderkonsultationer I denne forløbsplan for jordemoderkonsultationer kan I læse en beskrivelse af det generelle tilbud til gravide og par i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel. Formålet med forløbsplanen er at informere

Læs mere

Forløbsplan for jordemoderkonsultationer

Forløbsplan for jordemoderkonsultationer I denne forløbsplan for jordemoderkonsultationer kan I læse en beskrivelse af det generelle tilbud til gravide og par i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel. Formålet med forløbsplanen er at informere

Læs mere

POLITIKERSPØRGSMÅL. Spørgsmål nr.: Dato: 19. februar 2018 Stillet af: Annie Hagel Besvarelse udsendt den: 10. april 2018

POLITIKERSPØRGSMÅL. Spørgsmål nr.: Dato: 19. februar 2018 Stillet af: Annie Hagel Besvarelse udsendt den: 10. april 2018 Enhed for Hospitalsplanlægning POLITIKERSPØRGSMÅL Direkte 38666015 Mail hanne.s.rasmussen@regionh.d k J. nr. 18008234 Dato: 10. april 2018 Spørgsmål nr.: 026-18 Dato: 19. februar 2018 Stillet af: Annie

Læs mere

Graviditet, fødsel og barsel

Graviditet, fødsel og barsel Graviditet, fødsel og barsel Tillykke med din graviditet I denne pjece kan du læse om det vi i Region Sjælland tilbyder i løbet af din graviditet, fødsel og barsel. Vi ønsker, at du får en god og sammenhængende

Læs mere

Referat fra Kredsbestyrelsesmøde for Region Syddanmark

Referat fra Kredsbestyrelsesmøde for Region Syddanmark Referat fra Kredsbestyrelsesmøde for Region Syddanmark 28.august 2014 8.30-14.30 Rytterkasernen 13, 5000 Odense Tilstede: Gitte Valeur (Kredsbestyrelsesformand, jordemoder i Svendborg), Birgitte Hovedskou

Læs mere

Forløbsplan for jordemoderkonsultationer

Forløbsplan for jordemoderkonsultationer I denne forløbsplan for jordemoderkonsultationer kan I læse en beskrivelse af det generelle tilbud til gravide og par i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel. Formålet med forløbsplanen er at informere

Læs mere

Afbud: Louise Oddershede Simsick (Kolding), Mathilde Damhus Korsgaard (Mening KBmedlem)

Afbud: Louise Oddershede Simsick (Kolding), Mathilde Damhus Korsgaard (Mening KBmedlem) Referat Jordemoderforeningen Kreds Syddanmark, 21.3.2019 Kl. 8.30-14.00 (Inkl. frokost) Location: Gammel Færgevej 2, 5700 Svendborg Tilstedeværende: Gitte Valeur (OUH Svendborg), Lene Møller Andersen (OUH),

Læs mere

Status på personaleindsatsen på fødeområdet

Status på personaleindsatsen på fødeområdet Status på personaleindsatsen på fødeområdet Den tværgående indsats til håndtering af de personalerelaterede udfordringer på fødeområdet Forretningsudvalget den 6. marts 2018 marts 2018 1 Baggrund for personaleindsatsen

Læs mere

Forløbsplan for jordemoderkonsultationer

Forløbsplan for jordemoderkonsultationer Hvis du har blodtype Rh negativ, er det meget vigtigt, at du i forbindelse med lægeundersøgelse i graviditetsuge 25 får taget en blodprøve. I denne forløbsplan for jordemoderkonsultationer kan I læse en

Læs mere

DSOG Dansk Selskab for Obstetrik og Gynækologi

DSOG Dansk Selskab for Obstetrik og Gynækologi Allerød d. 31.3.19 Høringssvar fra vedr. Krav og faglige anbefalinger til organisering af fødeområdet har haft udkast til Krav og faglige anbefalinger for organisering af fødeområdet til høring blandt

Læs mere

Klinisk undervisning i Aarhus

Klinisk undervisning i Aarhus Klinisk undervisning i Aarhus Aarhus Universitetshospital Gynækologisk-Obstetrisk afdeling Y Brendstrupgårdsvej 1000 8200 Aarhus N Link til grunduddannelserne på AUH:http://auh.intranet.rm.dk/personale/uddannelse/grunduddannelse

Læs mere

Forløbsplan for jordemoderkonsultationer for gravide i Hjørring Kommune

Forløbsplan for jordemoderkonsultationer for gravide i Hjørring Kommune Forløbsplan for jordemoderkonsultationer for gravide i Hjørring Kommune I denne forløbsplan for jordemoderkonsultationer kan I læse en beskrivelse af det generelle tilbud til gravide og par i forbindelse

Læs mere

9. Evt. - Henv. fra Aalborg Kommune ang. screening for type 2 diabetes

9. Evt. - Henv. fra Aalborg Kommune ang. screening for type 2 diabetes Det tværsektorielle forum for Diabetes type 2 Østre Allé 91 9000 Aalborg Tlf.: 98 77 10 50 www.kronikerenheden.dk Referat af mødet den 19. maj 2009 i det tværsektorielle forum for Type 2 diabetes. Dagsorden:

Læs mere

Forløbsplan for jordemoderkonsultationer

Forløbsplan for jordemoderkonsultationer Hvis du har blodtype Rh negativ, er det meget vigtigt, at du i forbindelse med lægeundersøgelse i graviditetsuge 25 får taget en blodprøve. I denne forløbsplan for jordemoderkonsultationer kan I læse en

Læs mere

Orienteringer fra fødestederne i Region Syddanmark, marts 2011

Orienteringer fra fødestederne i Region Syddanmark, marts 2011 Orientering fra Esbjerg, marts 2011 Fødeplanen: I Esbjerg arbejder vi som I på højtryk med at blive klar til implementeringen af fødeplanen. Vi havde besøg af Anne Uller og Alice Skaarup fra Regionen sidste

Læs mere

Bilag 3: Supplerende aftale mellem Aalborg Kommune og Region Nordjylland vedr. familiekurser

Bilag 3: Supplerende aftale mellem Aalborg Kommune og Region Nordjylland vedr. familiekurser Bilag 3: Supplerende aftale mellem Aalborg Kommune og Region Nordjylland vedr. familiekurser Baggrund Samarbejdsaftale om forældreuddannelse Aftale parter Baggrund Aalborg Kommune og Region Nordjylland

Læs mere

I lyset af regionsrådet nylige beslutning om fødeområdet har jeg et par spørgsmål om jordemødrenes arbejde på området:

I lyset af regionsrådet nylige beslutning om fødeområdet har jeg et par spørgsmål om jordemødrenes arbejde på området: Center for Sundhed Hospitalsplanlægning Kongens Vænge 2 3400 Hillerød POLITIKERSPØRGSMÅL Opgang B & D Telefon 3866 6000 Direkte 38666080 Mail csu@regionh.dk Journal nr.: 18018346 Sagsbeh..: CLUN Spørgsmål

Læs mere

Omplaceringer og afskedigelse i Region Sjælland 2018

Omplaceringer og afskedigelse i Region Sjælland 2018 Omplaceringer og afskedigelse i Region Sjælland 2018 Værd at vide om min ansættelsessituation i forbindelse med omplacering og afskedigelser i Region Sjælland Dato: 29. oktober 2018 *Nedenstående fire

Læs mere

Projekt B. Efterfødselssamtaler med kvinder niveau 3 og 4. Afsluttende evaluering. Center for Sårbare Gravide, obstetrisk klinik, Rigshospitalet.

Projekt B. Efterfødselssamtaler med kvinder niveau 3 og 4. Afsluttende evaluering. Center for Sårbare Gravide, obstetrisk klinik, Rigshospitalet. Projekt B Efterfødselssamtaler med kvinder niveau 3 og 4. Afsluttende evaluering Center for Sårbare Gravide, obstetrisk klinik, Rigshospitalet. Januar 2015 Afsluttende statusrapport Region Hovedstaden

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde

Regionsbestyrelsesmøde Regionsbestyrelsesmøde 16.11.2015 Sted: Hos Stine Storm, Nørregade 33, 6580 Vamdrup. Kl. 8.30-14.30 Referat 1. Status fra OUH OUH er pt. uden TR. da Lene Mikkelsen er sygemeldt. Der skal være valg til

Læs mere

Sundheds- og Forebyggelsesudvalget SUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 251 Offentligt

Sundheds- og Forebyggelsesudvalget SUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 251 Offentligt Sundheds- og Forebyggelsesudvalget 2014-15 SUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 251 Offentligt Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Folketingets Sundheds-

Læs mere

SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014

SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014 SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014 Ordstyrer: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Kirvil Haugland Næs, Juliane Zickert, Solvej V, Andersen, Priyanka Pagh, Nina Margrethe Raunkjær, Cecilie Lind, Mikkel Thagaard,

Læs mere

Aalborg modellen for tværfagligt, tværsektorielt samarbejde om gode patientforløb for gravide kvinder med en spiseforstyrrelse

Aalborg modellen for tværfagligt, tværsektorielt samarbejde om gode patientforløb for gravide kvinder med en spiseforstyrrelse Aalborg modellen for tværfagligt, tværsektorielt samarbejde om gode patientforløb for gravide kvinder med en spiseforstyrrelse Et udviklingsprojekt Inger Becker Sygeplejerske, psykoterapeut, supervisor

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

Sagsb. Indstilling Opfølgning 1. Valg af ordstyrer (medarbejderrepræsentant) (5 min.)

Sagsb. Indstilling Opfølgning 1. Valg af ordstyrer (medarbejderrepræsentant) (5 min.) Referat af ekstraordinært HMU-møde vedr. Region Midtjyllands forslag til strukturbesparelser Fredag den 21. maj 2010 kl. 8.30-10.00 i mødelokale 4, Patienthotellet Dagsorden: Sagsb. Indstilling Opfølgning

Læs mere

Velkomst til nye medarbejdere Dagcenter Regnbuen Møllegade 23 7430 Ikast Tlf. 99605230.

Velkomst til nye medarbejdere Dagcenter Regnbuen Møllegade 23 7430 Ikast Tlf. 99605230. Velkomst til nye medarbejdere Dagcenter Regnbuen Møllegade 23 7430 Ikast Tlf. 99605230. Med dette hæfte vil vi gerne byde dig velkommen hos os og orientere dig om hvilke aftaler/forhold der er gældende

Læs mere

Beskrivelse af uddannelsesforhold i relation til sygeplejestuderende. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

Beskrivelse af uddannelsesforhold i relation til sygeplejestuderende. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold AFSNIT FOR SVANGRE OG BARSEL OBSTETRISK GYNÆKOLOGISK AFDELING G73 ROSKILDE SYGEHUS 1 Beskrivelse af uddannelsesforhold i relation til sygeplejestuderende Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Det

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalgsmøde

REFERAT Uddannelsesudvalgsmøde REFERAT Uddannelsesudvalgsmøde Mødetidspunkt: Tirsdag den 19. november 2013 kl. 13:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Selma Lagerløfs Vej 2, 9220 Aalborg Ø 3.79 Karina Juul Sundvall

Læs mere

nyhedsbrev Hospitalsenheden Vest Staben Herning og Holstebro HR, Kvalitet og Udvikling, Strategi og Plan og Økonomi

nyhedsbrev Hospitalsenheden Vest Staben Herning og Holstebro HR, Kvalitet og Udvikling, Strategi og Plan og Økonomi nyhedsbrev Nr. 8 4. juli 2014:Nyhedsbrev fra Stabens ledelse Sommerhilsen Sommeren er lige rundt om hjørnet, så nu er det snart tid til, at vi holder fri med familien og får tid til at gøre lige hvad der

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

TR-kursus Modul 1A. Afskedigelser. September 2015. Lene Vibjerg SIDE 1

TR-kursus Modul 1A. Afskedigelser. September 2015. Lene Vibjerg SIDE 1 TR-kursus Modul 1A Afskedigelser September 2015 Lene Vibjerg SIDE 1 Velkommen til 3. dagen 8.00-8.45: Morgensang. 09.00-10.00: Afskedigelse - områdeopdelt 12.30-12.45: Evaluering v. kursusleder Birgit

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Tirsdag den 6. juni 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Bestyrelsen:

Læs mere

Bilag til studiehåndbog 2013. for jordemoderstuderende, klinisk undervisning. Gynækologisk-Obstetrisk afdeling D, Odense Universitetshospital

Bilag til studiehåndbog 2013. for jordemoderstuderende, klinisk undervisning. Gynækologisk-Obstetrisk afdeling D, Odense Universitetshospital Bilag til studiehåndbog 2013 for jordemoderstuderende, klinisk undervisning Gynækologisk-Obstetrisk afdeling D, Indholdsfortegnelse Forventningssamtaleark, H5, modul 7...3 Forventningssamtaleark, H6, modul

Læs mere

Referat fra Med-møde d. 27 november 2017

Referat fra Med-møde d. 27 november 2017 Referat fra Med-møde d. 27 november 2017 Indkaldelse sendt til: Maibritt Krogh, Nanna Thomsen, Helle Støvring Gundersen, Ulla Johansen, Birthe Nørholt, Inger Brøndum, Birgitte W. Blom og Helle Pedersen.

Læs mere

Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt,

Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt, Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt, Onsdag d.10.4,2013 Mødested: Patienthotellet, Kl.9-15 Mødelokalet på 7. Lille Mikkelsgade 2 8800 Viborg. Referent: Ann-.Birgitte Ordstyrer: Liselotte Tilstede:

Læs mere

Velkommen til Akut Modtagelse for Gravide

Velkommen til Akut Modtagelse for Gravide April 2012 Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling Hillerød Hospital Hillerød Hospital Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling Velkommen til Akut Modtagelse for Gravide Velkommen til Akut Modtagelse for Gravide På Akut

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Med udgangspunkt i særligt pkt. 4 og 5 i vedhæftede bilag, ønskes en fælles evaluering af Sygeplejerskeuddannelsens

Med udgangspunkt i særligt pkt. 4 og 5 i vedhæftede bilag, ønskes en fælles evaluering af Sygeplejerskeuddannelsens REFERAT Uddannelsesudvalg Mødetidspunkt: Mandag den 10. juni 2013 kl. 12:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Selma Lagerløfs Vej 2, 9220 Aalborg Ø Frokost i Atriet - herefter møde

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Kl. 9.00 til ca. 9.30. Anders Lorentzen (Politisk konsulent i danske Fysioterapeuter)

Læs mere

Beskrivelse af uddannelsesforhold i relation til sygeplejestuderende. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

Beskrivelse af uddannelsesforhold i relation til sygeplejestuderende. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold AFSNIT FOR SVANGRE OG BARSEL OBSTETRISK GYNÆKOLOGISK AFDELING G73 ROSKILDE SYGEHUS 1 Beskrivelse af uddannelsesforhold i relation til sygeplejestuderende Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Det

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen jordemoderforeningen Kreds Syddanmark

Referat fra Generalforsamlingen jordemoderforeningen Kreds Syddanmark Referat fra Generalforsamlingen jordemoderforeningen Kreds Syddanmark Onsdag 21/5 2014 på Carlslund kro, Fruens bøge i Odense. 1. Valg af dirigent : Valg af referant : Alice Borgen 2 Formandens beretning

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt. Referat TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Karen Kretzschmar fra DSA kommer fra kl 9-12. Oplæg for TR om bl.a.: A-kassens

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Sundheds- og Forebyggelsesudvalget 2014-15 (Omtryk - 23-02-2015 - Bilag tilføjet ) SUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 252 Offentligt

Sundheds- og Forebyggelsesudvalget 2014-15 (Omtryk - 23-02-2015 - Bilag tilføjet ) SUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 252 Offentligt Sundheds- og Forebyggelsesudvalget 2014-15 (Omtryk - 23-02-2015 - Bilag tilføjet ) SUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 252 Offentligt Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse Holbergsgade 6 1057 København

Læs mere

Ammepolitik for. Regionshospitalet. Randers

Ammepolitik for. Regionshospitalet. Randers Ammepolitik for Regionshospitalet Randers Regionshospitalet Randers/Grenaa Patienthotellet Forord Ammepolitikken som gælder for Regionshospitalet Randers er resultatet af et samarbejde mellem Fødegangen

Læs mere

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Peter er ordstyrer, referent Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt

Læs mere

Fødsler, jordemødre og travlhed på fødegangene

Fødsler, jordemødre og travlhed på fødegangene Fødsler, jordemødre og travlhed på fødegangene Resume I forbindelse med årets finanslovsforhandlinger har der været fokus på travlheden på landets fødeafdelinger. I offentligheden har enkelte forsøgt at

Læs mere

Kredsmøde d. 24. august 2016 Sjællandskredsen

Kredsmøde d. 24. august 2016 Sjællandskredsen Kredsmøde d. 24. august 2016 Sjællandskredsen Til stede: TR Roskilde, Stine Doile, Hjemmefødselsjdm Jette Hummelshøj, Kredsformand Bettina Koch Afbud: TR Rikke Larsen Holbæk, TR Næstved Tea Søndergaard,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4817598 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 11-02-2019 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

DAGSORDEN Uddannelsesudvalg, Jordemoderuddannelsen

DAGSORDEN Uddannelsesudvalg, Jordemoderuddannelsen DAGSORDEN Uddannelsesudvalg, Jordemoderuddannelsen Mødetidspunkt: Torsdag den 7. marts 2013 kl. 13:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Mødeleder Selma Lagerløfs Vej 2, 9220 Aalborg Ø D.4.41 Jette Norup

Læs mere

Referat af møde i referencegruppen for hjerte og karsygdomme

Referat af møde i referencegruppen for hjerte og karsygdomme Referat af møde i referencegruppen for hjerte og karsygdomme Tid: Mandag d. 17. november 2014 kl. 14.30 17.00 Sted: Fyrkildevej 7, 9220 Aalborg, mødelokalet hos Sundhed og Sammenhæng 1. etage. Deltagere

Læs mere

Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009

Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009 Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009 1. Referent: Maria Hansen Ordstyrer: Jette Clausen 2. Referat godkendt 3. Netværksansvarlig: Lene Lebech, Kolding kommune (lele@kolding.dk) melder sig frivilligt.

Læs mere

Supplerende aftale mellem Mariagerfjord Kommune og Region Nordjylland om udgående team i børne- og ungdomspsykiatrien

Supplerende aftale mellem Mariagerfjord Kommune og Region Nordjylland om udgående team i børne- og ungdomspsykiatrien Bilag 1: Supplerende aftale mellem Mariagerfjord Kommune og Region Nordjylland om udgående team i børne- og ungdomspsykiatrien Etablering af tværfagligt udgående team i børne- og ungdomspsykiatrien i Region

Læs mere

Brønderslev Kommune. Hovedudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Hovedudvalget. Referat Brønderslev Kommune Hovedudvalget Referat Dato: Lokale: Tidspunkt: 14. maj 2008 Mødelokale 120. Brønderslev Rådhus kl. 10.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Godkendelse af referat... 1

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Referat Møde i Børn-unge styregruppen under Kontaktudvalget 17. juni 2013 klokken til i Auditoriet Sygehus Vendsyssel Hjørring

Referat Møde i Børn-unge styregruppen under Kontaktudvalget 17. juni 2013 klokken til i Auditoriet Sygehus Vendsyssel Hjørring Sygehusledelsen med stabe Referat Møde i Børn-unge styregruppen under Kontaktudvalget 17. juni 2013 klokken 13.30 til 15.30 i Auditoriet Sygehus Vendsyssel Hjørring Sygehusledelsen med stabe Mødedeltagere

Læs mere

Netop færdig ABC for nyuddannede sygeplejersker

Netop færdig ABC for nyuddannede sygeplejersker Netop færdig ABC for nyuddannede sygeplejersker Redaktion: Dansk Sygeplejeråd 09-62, 6. udgave jan. 2014 Layout: Dansk Sygeplejeråd Grafisk Enhed: 09-62 ISBN 87-7266-310-3 Copyright Dansk Sygeplejeråd

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl. 08.00-12.00, i lokale 210, Østerport

Læs mere

GRAVID...hvad nu? Med ganske få undtagelser kan du frit vælge, hvor i landet du vil føde. De fleste vælger dog et fødested tæt på deres bopæl.

GRAVID...hvad nu? Med ganske få undtagelser kan du frit vælge, hvor i landet du vil føde. De fleste vælger dog et fødested tæt på deres bopæl. GRAVID...hvad nu? Med ganske få undtagelser kan du frit vælge, hvor i landet du vil føde. De fleste vælger dog et fødested tæt på deres bopæl. Som borger i Københavns Amt er de nærmeste fødesteder Amtssygehuset

Læs mere

TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15.

TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15. TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 til 9.00 1. Valg af ordstyrer 2. Valg af referent: Lene Birk Nielsen 3. Godkendelse af dagsorden. Ingen ændringer 4. Præsentationsrunde

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Referat af generalforsamling Region Midt, Himmelbjerget

Referat af generalforsamling Region Midt, Himmelbjerget Referat af generalforsamling Region Midt, 10.5.2016 Himmelbjerget 1. Valg af dirigent, samt uvildig referent. Dirigent: Tanja Midtgaard Poulsen Referent: Ulla Bak 2. Aflæggelse af årsberetning ved Tanja

Læs mere

Velkomst til nye medarbejdere Lundgården Thrigesvej 1 7430 Ikast Tlf. 99605240.

Velkomst til nye medarbejdere Lundgården Thrigesvej 1 7430 Ikast Tlf. 99605240. Velkomst til nye medarbejdere Lundgården Thrigesvej 1 7430 Ikast Tlf. 99605240. Med dette hæfte vil vi gerne byde dig velkommen hos os og orientere dig om hvilke aftaler/forhold der er gældende på vores

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalgsmøde Design

REFERAT Uddannelsesudvalgsmøde Design REFERAT Uddannelsesudvalgsmøde Design Mødetidspunkt: Onsdag 14. februar 2018 kl. 14:00-16:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Norriq, Østre Havnepromenade 26, 1. sal, 9000 Aalborg Lena

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalg, Jordemoderuddannelsen

REFERAT Uddannelsesudvalg, Jordemoderuddannelsen REFERAT Uddannelsesudvalg, Jordemoderuddannelsen Mødetidspunkt: Onsdag26. april 2017 kl. 14:00-16:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Selma Lagerløfs Vej 2, 9220 Aalborg Ø SL D 4.02

Læs mere

I N F ORMAT IONSMØDE R EGI ONAL D R I FT AF ØPE F E B R U A R 2019

I N F ORMAT IONSMØDE R EGI ONAL D R I FT AF ØPE F E B R U A R 2019 I N F ORMAT IONSMØDE R EGI ONAL D R I FT AF ØPE F E B R U A R 2019 HVORFOR ER VI HER I DAG? Fortsætte den gode dialog etableret med 1. runde af informationsmøder i december 2018 Fokus er som lovet løn-

Læs mere

Introduktionsbeskrivelse

Introduktionsbeskrivelse Introduktionsbeskrivelse for læger under uddannelse til speciallæge i almen medicin (bloklæger) på Gynækologisk / obstetrisk afdeling, Roskilde Sygehus. I gynækologi / obstetrik udredes, dignosticeres

Læs mere

Høringssvar vedr. besparelseskatalog fra HMU ved Hospitalsenheden Vest

Høringssvar vedr. besparelseskatalog fra HMU ved Hospitalsenheden Vest Hospitalsenheden Vest Ledelsessekretariatet Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 9927 2727 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Høringssvar vedr. besparelseskatalog fra HMU ved Hospitalsenheden Vest Dato

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012 Fra praksis: Line Kristensen, Susanne Pallesen, Annette Dippel, Birgitte Sandahl, Annemarie Sørensen, Fra skolen: Vibeke Nielsen, Else Ravn Rasmussen,

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. februar 2013

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. februar 2013 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. februar 2013 Afbud fra Lars Jensen, Mette Groes suppleant. Mødeleder Charlotte Graungaard Falkvard Ordstyrer Erik Roland Referent Michael Dreyer Referat udsendt 20.

Læs mere

Notat vedrørende besparelser på Gynækologisk Obstetrisk Afdeling D 2015

Notat vedrørende besparelser på Gynækologisk Obstetrisk Afdeling D 2015 Afdeling: Sagsnr.: Afdelingen for Økonomi og Planlægning Dato: 5. februar 2014 Udarbejdet af: Pia Frimann Mortensen E mail: Pia.frimann.mortensen@ouh.regionsyddanmark.d k Telefon: 2031 0073 Notat vedrørende

Læs mere

Netop færdig. ABC for nyuddannede sygeplejersker

Netop færdig. ABC for nyuddannede sygeplejersker Netop færdig ABC for nyuddannede sygeplejersker Efter en flot indsats er du nu snart uddannet sygeplejerske. Vi har samlet en lille buket af nyttig viden i form af en ordliste. Ordlisten indeholder ultrakorte

Læs mere

SeniorArbejdsLiv i et praksisperpektiv - Resultater fra første del af praksisundersøgelsen på 9 case-virksomheder

SeniorArbejdsLiv i et praksisperpektiv - Resultater fra første del af praksisundersøgelsen på 9 case-virksomheder SeniorArbejdsLiv i et praksisperpektiv - Resultater fra første del af praksisundersøgelsen på 9 case-virksomheder Ph.d., forsker, Karen Albertsen Kal@teamarbejdsliv.dk Ph.d., forsker, Ulrik Gensby Uge@teamarbejdsliv.dk

Læs mere

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Lotte Pedersen

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Lotte Pedersen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D. 30.10. 2018 KL. 19.00 21.00. Indkaldt Forældre: Repræsentanter: Mia Graae, Nikolaj H Trap, Malene B Sørensen, Allan L Jensen, Mikkel Ulrik Mortensen, Lone Wendt,

Læs mere

Ansøgning om selvstyre på plejehjem

Ansøgning om selvstyre på plejehjem december 2016 Ansøgning om selvstyre på plejehjem Information om ansøger Plejehjem: Mou Plejecenter Plejehjemsleder: Jytte Pihl Antal plejehjemspladser: 36 Antal medarbejdere (årsværk): Antal specialpladser:

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 18. maj 2018 kl hos Bodil på Sønderlundsvej 50, Roskilde

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 18. maj 2018 kl hos Bodil på Sønderlundsvej 50, Roskilde Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 18. maj 2018 kl. 11-15 hos Bodil på Sønderlundsvej 50, Roskilde Til stede: Bodil Bjørg Korsgaard (kredsformand), Stine Bindslev (TR Roskilde),, Rikke Kjær

Læs mere

Skoleåret 2016/17 Bestyrelsesmøde SUNDskolen Møde 8 Lokale A Dato 3 /4-16 OBS mødet er forlænget med 20 minutter. Dagsorden / referat

Skoleåret 2016/17 Bestyrelsesmøde SUNDskolen Møde 8 Lokale A Dato 3 /4-16 OBS mødet er forlænget med 20 minutter. Dagsorden / referat Dagsorden / referat Ordinære medlemmer: Bo Rasmussen (formand), Merete Pedersen (forældrerepræsentant), Rikke Pyndt (forældrerepræsentant), Lonny Naja Rømer (forældrerepræsentant), Jette Knudsen (forældrerepræsentant),

Læs mere

Jeg mener, at professionsudvikling i forhold til jordemoderfaget blandt andet drejer sig om..

Jeg mener, at professionsudvikling i forhold til jordemoderfaget blandt andet drejer sig om.. Jeg mener, at professionsudvikling i forhold til jordemoderfaget blandt andet drejer sig om.. at tage ansvar for at være de specialister, vi burde være i forhold til det normale/spontant forløbende mere

Læs mere

Referat af møde d. 12/4 2011

Referat af møde d. 12/4 2011 Referat af møde d. 12/4 2011 Til stede Monica, Bestyrelsen Mariehønen Ditte, Bestyrelsen Mariahjemmet Louise, Bestyrelsen Knasten/Stauninggården Jeanette, Bestyrelsen Abildvænget Lea, Bestyrelsen Mariahjemmet

Læs mere

Kredsformand Eva Skovrind fik ordet efter en kort navnerunde, hvor alle præsenterede sig selv med navn og arbejdssted.

Kredsformand Eva Skovrind fik ordet efter en kort navnerunde, hvor alle præsenterede sig selv med navn og arbejdssted. Referat af Generalforsamling i Jordemoderforeningens Sjællandskreds 16.05.11 1. Valg af dirigent og referent. Susanne Falberg vælges som dirigent og konstaterede generalforsamlingen for lovlig jf. vedtægterne.

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Dagsordenspunkt. Forslag til Fødeplan i Region Syddanmark

Dagsordenspunkt. Forslag til Fødeplan i Region Syddanmark Område: Sundhedsområdet Afdeling: Afdelingen for Kommunesamarbejde Journal nr.: Dato: 17. november 2010 Udarbejdet af: Alice Skaarup Jepsen E-mail: Alice.Skaarup.Jepsen@regionsyddanmark.dk Telefon: 76631443

Læs mere

Fysioterapeutuddannelsen ROKERINGSPLAN Hold F10S

Fysioterapeutuddannelsen ROKERINGSPLAN Hold F10S . Andersen, Anne. Ástvaldsdóttir, Audur Frederikshavn Mariagerfjord 3. Bjørn, Ida Beate Sæby Fysioterapi Jammerbugt Vester Mariendal Skole 4. Bleshøy, Nina V. Jammerbugt 5. Bottenvik, Ingvild K. Frederikshavn

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalgsmøde Design

REFERAT Uddannelsesudvalgsmøde Design REFERAT Uddannelsesudvalgsmøde Design Mødetidspunkt: Mandag 19. juni 2017 kl. 14:00-16:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Sofiendalsvej 60, 9200 Aalborg SV SD 1.1.05 Lena Bak Dyke Casper

Læs mere

SENIOR SERVICE Drift. Initiativer i Senior Service Drift en attraktiv arbejdsplads VEJLE KOMMUNE den attraktive arbejdsplads

SENIOR SERVICE Drift. Initiativer i Senior Service Drift en attraktiv arbejdsplads VEJLE KOMMUNE den attraktive arbejdsplads SENIOR SERVICE Drift den attraktive arbejdsplads VEJLE KOMMUNE 2011 Initiativer i Senior Service Drift en attraktiv arbejdsplads 2 Forord Byrådet har i forbindelse med budget 2012 besluttet at bevillige

Læs mere

Referat af patientfeedbackmøde vedr. patientstyrede indlæggelser (PSI)

Referat af patientfeedbackmøde vedr. patientstyrede indlæggelser (PSI) Referat af patientfeedbackmøde 25.4 2019 vedr. patientstyrede indlæggelser (PSI) Møde: Patientfeedbackmøde vedr. patientstyrede indlæggelser Dato: 25. april 2019 Kl.: 16.00 18.30 Sted: PC Nordsjælland,

Læs mere

beggeveje Læringen går

beggeveje Læringen går VAGN ERIK ANDERSEN, journalist, SØREN WEILE, fotograf Læringen går beggeveje Tandlægestuderende er glade for praktikperioden i den kommunale tandpleje, men også overtandlægerne synes de lærer noget. Samtidig

Læs mere

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN Rådet for Specialpsykologuddannelsen Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 28. marts 2018 Birte Mikkelsen Birte.mikkelsen@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat 15. møde i Rådet for Specialpsykologuddannelsen fredag

Læs mere

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN Opslag af uddannelsesstillinger, Specialpsykologuddannelsen i psykiatri, med tiltrædelse 1. december 2018. På de næste sider kan du se de forskellige uddannelsesforløb, der opslås i de 5 danske regioner.

Læs mere

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl SOCIALJPÆDA000ERNE Ref.:HEM Dok.nr.: 4585619 Sag.nr.: 2018-SL2IINJ-16356 01-10-2018 Generalforsamlingen 2018 Dato: 27. september 2018 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

Møde i kommunikationsgruppen - Referat

Møde i kommunikationsgruppen - Referat Møde i kommunikationsgruppen - Referat 08-08-2016 Dagsordenspunkter 1. Nyt fra sekretariatet 2. Evaluering 2015-2016 3. Kommunikationsstrategi og budget 2017-2018 4. Samarbejdsplatform til BRN 5. Årligt

Læs mere

Notat vedr. plejesituation og handlingsplan for FAM Svendborg

Notat vedr. plejesituation og handlingsplan for FAM Svendborg Afdeling: FAM Svendborg Sygehus Udarbejdet Oversygeplejerske Anne Pedersen Valdemarsgade 53 5700 Svendborg af: E-mail: anne.pedersen@ouh.regionsyddanmark.dk Dato: 05.01. 2013 Telefon: 21380367 Notat vedr.

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 25. januar Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 25. januar Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 25. januar 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. TIDSLINJE VED SAMMENLÆGNINGEN

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalg, Jordemoderuddannelsen

REFERAT Uddannelsesudvalg, Jordemoderuddannelsen REFERAT Uddannelsesudvalg, Jordemoderuddannelsen Mødetidspunkt: Onsdag den 14. september 2016 kl. 17:30-19:00 Mødested: Selma Lagerløfs Vej 2, 9220 Aalborg Ø Lokale 3.66 Referent Deltagere: Mødeleder Line

Læs mere

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen.

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen. Referat FSU TECH 2019 FSU-møde, 2. kvartal, 18. juni 2019 18-06-2019 13:00-18-06-2019 15:00 NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø Punkt 1: Godkendelse af dagsorden (5 min) Til stede ved mødet: Ole

Læs mere