Regionsbestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Regionsbestyrelsesmøde"

Transkript

1 Regionsbestyrelsesmøde Sted: Hos Stine Storm, Nørregade 33, 6580 Vamdrup. Kl Referat 1. Status fra OUH OUH er pt. uden TR. da Lene Mikkelsen er sygemeldt. Der skal være valg til både TR og suppleant snarligt. (NB: , inden nærværende referat var renskrevet og udsendt, modtog kredsen følgende besked fra Anni Rydahl Sørensen: Pr. d.d. har vi fået ny TR og suppleant for TR på Odense Universitetshospital. TR er jordemoder Lene Møller Andersen og suppleant er jordemoder Mette Marie Sterup Due) 2. Gensidig orientering. Åbenrå: Der er opslået en stilling som klinik leder. Pt. er Trine Andersen konstitueret. Bølgerne fra personaleprocessen i foråret rammer nu- ikke fordi Åbenrå har voldsomt mange fødsler, men de der kommer, kommer i bølger, og man tager rigtig mange ambulante forløb. Samtidig implementeres FMK og cosmic pas, hvilket giver øget krav til registering. Der arbejdes desuden med en ny KJO ordning som gerne skulle opstarters pr 1/ Svært kan være svært med jordemoderfaglighed at prioritere i opgaverne og der mangler detailstyring fra ledelsen. Der er en del hængepartier i forhold til APV'er som ikke bliver håndteret. Det er TR s bekymring, at trivslen pt. er i en nedadgående spiral og en oplevelse af at en del kolleger er stressede, nogle kolleger giver udtryk for at de ikke kan sove, andre opleves som grådlabile. TR bruger også en del kræfter på personalesager i form af sygemeldinger. Der er fortsat også mange hængepartier i forhold til at fordele lokale lønmidler og få tillæg udbetalt. Kolding: Det er et generelt problem at utilsigtede hændelser ikke bliver indberettet, så konsekvenserne af travlhed ikke er synlige. ( ) Svendborg: Svendborg arbejder intenst, for at give den gode kvalitet og omsorg.

2 Esbjerg: ( ) Jordemoderuddannelsen, UCSyd: - Der er ansættelsesstop på uddannelsen. Som noget nyt er der ikke kun 2% besparelser på forskningsmidler, men også 2% på rammebevillingen. - Der arbejdes på nye nationale studieordninger på hele sund-området. Ina sidder med i en monofaglig arbejdsgruppe, som skal formulere en bekendtgørelse specifikt for jdm. Arbejdet er under tidspres, da studieordningerne ifølge planen skal være implementeret lokalt i august Undervisere og studerende oplevede dønningerne efter filmen I jordemødrenes sko ved at især nye studerende på modul2 har været meget urolige og har udtrykt bekymring for, om de kan/vil gennemføre en uddannelse, der vil føre til et så hårdt arbejdsliv. Desuden har der været enkelt meldingerne på klinikstederne fra bekymrede studerende. På UCN har man oplevet et frafald på 4 studerende med begrundelse i det hårde arbejdsliv for jdm. Ingen frafald på UCSyd. Uddannelsen har imødegået de studerendes bekymring ved en dialog med de studerende. Og en præcisering af de studerendes ret og pligt til at sige fra i for svære situationer. Denne ret og pligt vil blive gentaget på teori/klinikmødet medio november, hvor alle uddannelsesansvarlige i regionen mødes. 3. Økonomi. (Drøftelse + beslutning) Kredsens indestående : ,47kr 4. Årshjul samt mødedatoer (Beslutning) Følgende mødedatoer er aftalt og føres i årshjulet: KB Landskonference 11-12/4 KB GF dages seminar hos Birgitte KB TR efterudd TR efteruddannelse KB Kongres

3 5. Diverse møder/udvalg i reg.syd. -repræsentation. Det er besluttet at diverse relevante møder i fagligt regi dækkes af kredsbestyrelsens kasse. Time for time inkl forberedelse og transporttid. Bestyrelsesseminar kl Stine, Lærke, Birgitte FTF Uddannelsesnetværksmøde kl (Ingen) Lokal sundhedskartelsamarbejde kl Birgitte Kompetancemodel i SHS Ulla HU. Netværksmøde kl (Ingen) 6. Hovedbestyrelsesnotat. (drøftelse + beslutning Strateginotat/drøftelse af lokale initiativer: Esbjerg: mht Ungdomsmodtagelse har Birgitte forsøgt at skabe kontakt til både Esbjerg og Varde kommuner. Mads Hougaard er nu konstitueret sundhedsdirektør og kan være en god kontakt i det videre udviklingsarbejde. Spørgsmål fra Gitte: Hvad tænker vi om at vi ikke er mere aktive ifht strateginotatet? Svar fra kredsen: Det er svært at tage helikopterperspektivet, når man knap har tid til det daglige TR arbejde og LMU og FMU. Hvis lokale initiativer spirer frem blandt jordemødre er det en TR opg at støtte, men det opleves som om at jdm også er så pressede at de ikke har overskud til at tænke nye initiativer. Hvordan skal strateginotatet håndteres fremadrettet? Der er enighed i kredsen om at, man ikke har haft tid eller kræfter til at løfte ret mange af de opgaver der er formuleret i strateginotatet. Forventningen fra formandsskabet om at kredsene skal løfte opgaver i forhold til strateginotatet er svær at leve op til som TR. Som TR har man rigeligt at gøre med at tage sig af andre opgaver og støtte kolleger på anden vis. Der er for få midler og tid til at løfte strategiopgaven for Jordemoderforeningen, ligesom det er en generel opfattelse at ledelserne på fødestederne ikke giver tid nok til TR-opgaver. Midtvejsdrøftelse i kongresperioden/drøftelse af det gode arbejdsliv som jdm:

4 Man mærker på afdelingerne at jdm er meget pressede. Det gode arbjedsliv er udfordret af travlhed. Jdm oplever etiske dilemmaer forhold til at ikke at have tiden til at vise jdm omsorg i mange forløb. Det er et problem at hvis an ikke har kræfter til at håndtere presset kan man ikke være jdm. Der er ikke rum til at tage individuelle hensyn i forhold til fx alder, sygdom eller andre personlige forhold, når alle jdm skal kunne flexe ind i alle opgaver og alle vagter på svangre, fdg og barsel. En positiv afligger af al den postyr, der har været i forbindelse med den faglige kamp der har været for at få FL-midlerne tibage til fdg er at genopstandelse af fællesskabsfølelese imellem jdm. Hvordan er det blevet modtaget lokalt at FL kom, at de blev fjernet? Glæde over at de kom, skepsis i forhold til hvordan de ville blive udmøntet, meget lidt tillid til at politiske aftaler holder. Er der lokalt 100% enighed om at man viser konsekvenserne af besparelserne? I kredsen er der 100% enighed om at man på nuværende tidspunkt må fortsætte med at vise konsekvenserne af besparelserne indtil FL er landet. Det er kredsens holdning at kredsens holdning at konsekvenserne skal formidles på en sober måde. For blodige beskrivelser tenderer et billede af at det er farligt at føde i Danmark. Hvordan har man forholdt sig til at nogen er hårdere ramt end andre? Vi har drøftet det i kredsen og glæder os over, at ikke alle er lige hårdt ramt af besparelserne, men oplever det som et politisk og ledelsesmæssigt ansvar at fordele midlerne. Har man drøftet om forskellene kun afhænger af ressourcer eller spiller andre forhold også ind? Selvfølgelig er der stor variation over hvordan der ledes og fordeles på de enkelte fødesteder, den enkelte TR forsøger efter bedste evne at påvirke forholdene lokalt. Har man lokalt sørget for registrering af udviklingen? Nej, desværre. Kredsen anbefaler, at man beder ledelsen om at registrere udviklingen. Alternativt anbefaler kredsen, at der findes midler til at give tid til TR, hvis TR skal løfte denne opgave.

5 Er der noget HB, formandsskabet, sekretariatet, kredsformænd eller kredsbestyrelserne skulle have gjort anderledes i forhold til FL-midlerne? Der udtrykkes forundring over at formandsskabet ikke har indkaldt HB til at lave en fælles strategi for hvordan sagen om FL-midlerne skulle håndteres. HB skulle af formandsskabet have været inddraget tidligere og mere. Kredsen har lært, at man en anden gang bør samles og evt forsøge at tilrettelægge en fælles lokal indsats. Det har været svært i kredsen at følge med i hvor og hvordan de enkelte initiativer er opstået og hvad status har været i processen. Det har været svært som TR at vide hvad man har skulle. Informationsflowet har været overvældende. Der er i kredsen enighed om at vi har disponeret efter bedste evne Hvordan har kredsmøderne virket og er der fulgt op på dem? Kredsmøderne var gode for dem der mødte op, godt oplæg. Der er ikke fulgt op lokalt. Hvad var årsagen til at formandsskabet ikke har været geninviteret til lokale drøftelser? Vi ved ikke hvorfor formandsskabet ikke har været inviteret igen. Vi har i kredsen ikke tænkt så langt. Vi har ikke oplevet et behov. Lige pt. ikke mulighed for blandt TR'erne at møde op til mødet 3. december pga for mange andre arrangementer. Vi foreslår at der planlægges et nyt møde i januar. Hvordan har man lokalt koblet diskussionen på nettet med diskussion på arbejdspladsen? Enkelte TR har foreslået kolleger at følge debatten på nettet. Andre har diskuteret i kaffeestuen. Hvordan bliver formandsskabet, HO, KB og TR synlige for medlemmerne i processen? Der skrives nyhedsbreve, holdes lokale møder, diskuteres på lokale FBsider, TR taler på alle centermøder. Jordemoderforeningen har central været i dialog med de mest aktive og støttet på forskellig vis, men skal også træde tilbage for at det virker. Hvordan støtter kredsformænd i den proces??

6 Nogle af de aktive er uorganiserede, og nogle af de aktive går meget langt i deres pressearbejde, også så langt at det kan diskuteres, hvilken effekt det vil have på det lange sigt. Hvordan skal der arbejdes med dis- se forhold, så vi får øget organisationsgraden og samlet kræfterne til po- sitiv forandring Vi tager som TR løbende dialogen, når den byder sig, med vores kolleger om at være organiserede og oplever ikke det kan være anderledes En del af det, der foregår på nettet (også de lukkede grupper) finder vej til vores modparter. Hvordan skal vi tackle den dialog, så det ikke bliver brugt imod os. Det er kredsens holdning at jordemoderforeningen kunne have gavn af en professsionel medierådgiver Erfaringerne fra andre grupper er, at på et tidspunkt bliver offentlighe- den immun, og uanset sandheden i de urimelige arbejdsvilkår bliver man som gruppe opfattet, som om man hele tiden brokker sig. Hvordan skal vi arbejde med dette spørgsmål? Det er kredsens holdning at jordemoderforeningen kunne have gavn af en professsionel medierådgive Hvad er de forskellige roller for formandskab, kredsbestyrelser, sekreta- riat og aktivister i forskellige sammenhænge? Formandskabet har ansvaret for at der er en rød tråd ned gennem organisationen helt ned på medlemsniveau. Formandskabet skal sikre at fokus og strategi er kendt ned gennem organisationen Hvordan sikrer vi, at vi også fremadrettet har mange aktive medlemmer, der arbejder strategisk hen mod resultater TR i Kreds Syddanmark gør som vanligt Hvad gør vi i forhold til den dårlige registrering af data, som rammer jor- demødrene selv, når vi står i disse situationer? Medierne spørger jo til konsekvenserne for de gravide, og om der er flere døde eller skadede børn? En kampagne for at registrere UTH og at man registrerer NIP korrekt

7 Hvordan opbygger vi vores egen dokumentation, som virker? Her er det et særskilt og stort problem, at alle fødesteder er organiseret forskelligt. Det er et ledelsesproblem. Kredsen henstiller til at man arbejder hen imod afvikling at dokumentationsbyrden. Indsamler man lokalt og i kredsene dokumentation, der kan bruges i for- hold til regionsrådene? Ikke systematisk fra KB men vi henstiller til at man tager et ledelsesansvar for opgave Hvad er styrkeforholdet i forhold til at indlede en drøftelse med beslut- ningstagere om en anderledes udnyttelse af ressourcerne fx i form af flere hjemmefødselsordninger, flere klinikker, mere jordemoder og min- dre (behov for) læge? Styrkeforholdet består i et godt netværk, der trækker i samme retning. Kredsmedlemmernes individuelle styrke består i at kunne samarbejde med andre interessenter på et hvert givent område. 8. Ungdomsmodtagelse. ((drøftelse + beslutning) Esbjerg: mht Ungdomsmodtagelse har Birgitte forsøgt at skabe kontakt til både Esbjerg og Varde kommuner. Mads Hougaard er nu konstitueret sundhedsdirektør og kan være en god kontakt i det videre udviklingsarbejde. 9. Forberedelse til generalforsamling ( drøftelse) Huset i Middelfart er booket. GF indkaldes til kl 17. Stine tager kontakt til Thomas Bartells fra indenrigsministeriets arbejdsmiljørejsehold mhp et totimers oplæg om stress og trivsel. 10. Lokale jordemoderfaglige klubber (drøftelse) Det bør være et lokalt valg om TR selv vil afholde kaffemøder eller om man vil uddelegere "klubben" til en menig jordemoder. Det er kredsens holdning, at det er rart for TR selv at holde møderne for dermed at synliggøre TR-arbejdet.

Referat Regionalt TR møde kl

Referat Regionalt TR møde kl Referat Regionalt TR møde 30.1.2018 kl. 11.30-15.00 v/stine Storm, Egevej 22, 6580 Vamdrup Tilstedeværende: Gitte Valeur, Stine Storm, Lene Møller Andersen, Tanja Bakkegaard Pedersen, Ulla Cordt- Svendsen,

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 1. feb 2019 kl hos Anja, Næstvedvej 19, 4180 Sorø

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 1. feb 2019 kl hos Anja, Næstvedvej 19, 4180 Sorø Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 1. feb 2019 kl. 11-15 hos Anja, Næstvedvej 19, 4180 Sorø Til stede: Bodil Bjørg Korsgaard (kredsformand),, Cecilie Risør, Malene Sparre, Amanda Sejr (stud.),

Læs mere

Generalforsamling i jordemoderforeningen Region Syddanmark, kl

Generalforsamling i jordemoderforeningen Region Syddanmark, kl Generalforsamling i jordemoderforeningen Region Syddanmark, 18.05.2011 kl. 16.30 Dagsorden Valg af dirigent og referent. Aflæggelse af årsberetning. Fremlæggelse og godkendelse af årsregnskab. Indkomne

Læs mere

Referat - Jordemoderforeningen Kreds Syddanmark Kredsbestyrelsesmøde Kl. ca Svaneke, Bornholm

Referat - Jordemoderforeningen Kreds Syddanmark Kredsbestyrelsesmøde Kl. ca Svaneke, Bornholm Referat - Jordemoderforeningen Kreds Syddanmark Kredsbestyrelsesmøde 13.6.18 Kl. ca. 19.00 Svaneke, Bornholm Tilstedeværende: Gitte Valeur, Stine Storm, Lene Møller Andersen, Tanja Bakkegaard Pedersen,

Læs mere

Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt,

Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt, Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt, Onsdag d.10.4,2013 Mødested: Patienthotellet, Kl.9-15 Mødelokalet på 7. Lille Mikkelsgade 2 8800 Viborg. Referent: Ann-.Birgitte Ordstyrer: Liselotte Tilstede:

Læs mere

Referat fra Kredsbestyrelsesmøde for Region Syddanmark

Referat fra Kredsbestyrelsesmøde for Region Syddanmark Referat fra Kredsbestyrelsesmøde for Region Syddanmark 28.august 2014 8.30-14.30 Rytterkasernen 13, 5000 Odense Tilstede: Gitte Valeur (Kredsbestyrelsesformand, jordemoder i Svendborg), Birgitte Hovedskou

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Onsdag den 26. sept kl hos Jette

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Onsdag den 26. sept kl hos Jette Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Onsdag den 26. sept. 2018 kl. 14.00 hos Jette Indbudte: Bodil Bjørg Korsgaard (kredsformand), Didde Rønhave (TR Roskilde), Anja Dyhr (TR Slagelse), Cecilie Risør,

Læs mere

Afbud: Louise Oddershede Simsick (Kolding), Mathilde Damhus Korsgaard (Mening KBmedlem)

Afbud: Louise Oddershede Simsick (Kolding), Mathilde Damhus Korsgaard (Mening KBmedlem) Referat Jordemoderforeningen Kreds Syddanmark, 21.3.2019 Kl. 8.30-14.00 (Inkl. frokost) Location: Gammel Færgevej 2, 5700 Svendborg Tilstedeværende: Gitte Valeur (OUH Svendborg), Lene Møller Andersen (OUH),

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Sammen om DSR 3.2. Generalforsamling

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen jordemoderforeningen Kreds Syddanmark

Referat fra Generalforsamlingen jordemoderforeningen Kreds Syddanmark Referat fra Generalforsamlingen jordemoderforeningen Kreds Syddanmark Onsdag 21/5 2014 på Carlslund kro, Fruens bøge i Odense. 1. Valg af dirigent : Valg af referant : Alice Borgen 2 Formandens beretning

Læs mere

Spørgsmål til diskussion

Spørgsmål til diskussion 2010 27-05-2011 1 Baggrund for de nye Etiske Retningslinjer for Jordemødre Kommisoriet udstukket af Jordemoderforeningens Hovedbestyrelse Arbejdsprocessen Begrebsafklaringer Indholdet af de reviderede

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 27. april Deltagere:

Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 27. april Deltagere: Kredsbestyrelsesmøde DSR Kreds Syddanmark Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 27. april Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen (kommer kl. 11.00), Anne Nissen

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012

Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012 Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012 Ordstyrer: Trine T. Henriksen Referent: Richard G. Little Referatet er godkendt. 2. Runde med nyt siden sidst Regin S. Hansen fortæller

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 18. april 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 18. april 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 18. april 2017 kl. 9.00 11.00 Dialogmøde kl. 11.00 15.00 Deltagere: Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Rikke Kent Thomsen, John Christiansen, Christina Rosenberg,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

Funktionsbeskrivelser for kredsbestyrelsen i kreds 2

Funktionsbeskrivelser for kredsbestyrelsen i kreds 2 Funktionsbeskrivelser for kredsbestyrelsen i kreds 2 Formanden Bindeled mellem kredsen (K2), kredsbestyrelsen (KB) og hovedbestyrelsen (HB). Holder KB bedst muligt orienteret om HBs arbejde og fremfører

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Teori-kliniksamarbejde. Jordemoderuddannelsen i Esbjerg og tilhørende kliniske. Uddannelsessteder

Teori-kliniksamarbejde. Jordemoderuddannelsen i Esbjerg og tilhørende kliniske. Uddannelsessteder Teori-kliniksamarbejde Jordemoderuddannelsen i Esbjerg og tilhørende kliniske Med baggrund i: Uddannelsessteder Bekendtgørelse om uddannelsen til professionsbachelor i jordemoderkundskab, BEK nr. 700 af

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 15. september 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

STRATEGI FOR TILLIDSREPRÆSENTANTOMRÅDET DANSK SYGEPLEJERÅD KREDS HOVEDSTADEN

STRATEGI FOR TILLIDSREPRÆSENTANTOMRÅDET DANSK SYGEPLEJERÅD KREDS HOVEDSTADEN STRATEGI FOR TILLIDSREPRÆSENTANTOMRÅDET DANSK SYGEPLEJERÅD KREDS HOVEDSTADEN 2013-15 INDHOLD FORORD 3 Konkrete handleplaner 3 REKRUTTERING OG VALG 4 INTRODUKTION AF NYVALGTE 4 VILKÅR 5 KOMPETENCEUDVIKLING

Læs mere

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen Dato: 07.12.2018 Tid: Sted: Ref.: kl. 09:00 13:00, herefter frokost Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning pts/lsr Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Afbud Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Guide til forflytningsvejlederen. Til forflytningsvejledere i ældreplejen, på sygehuse og i leve- og bomiljøer

Guide til forflytningsvejlederen. Til forflytningsvejledere i ældreplejen, på sygehuse og i leve- og bomiljøer Guide til forflytningsvejlederen Til forflytningsvejledere i ældreplejen, på sygehuse og i leve- og bomiljøer INDHOLD Forflytningsvejlederens rolle Side 3 Hvilke opgaver har en forflytningsvejleder Side

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 22. nov. 2018

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 22. nov. 2018 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 22. nov. 2018 Deltagere: Marianne Roth

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011 Referat fra regionsbestyrelsesmøde D. 4. november 2011 1. Fastholdelse og rekruttering 2. Status og indsatser vedr. nationale retningslinjer på ryg og knæ området her i regionen 3. Neurorehabilitering

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015 Godkendt - Referat RB-møde 150528 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Oplæg til DTHS fra Talesøjlemøde d. 7. april 2008

Oplæg til DTHS fra Talesøjlemøde d. 7. april 2008 Der mødte 21 deltagere op og hele landet var repræsenteret. Målet for dagen var at konkretisere Talesøjlens organisering og udarbejde oplæg desangående til DTHS. Opgaverne var at etablere de faglige netværk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Kongresforslag til den ekstraordinære kongres den juni Organisationsudviklingsprojektet

Kongresforslag til den ekstraordinære kongres den juni Organisationsudviklingsprojektet Kongresforslag til den ekstraordinære kongres den 21.-22. juni 2017 Organisationsudviklingsprojektet Kongresforslag Organisationsudviklingsprojektet Baggrund DSR s kongres besluttede i maj 2016, at gennemføre

Læs mere

Nyhedsbrev. Sektionen af VUC-lærere. Sektionsbestyrelsen 2014-17. Sidste nyt. Kære tillidsrepræsentant!

Nyhedsbrev. Sektionen af VUC-lærere. Sektionsbestyrelsen 2014-17. Sidste nyt. Kære tillidsrepræsentant! Kære tillidsrepræsentant! Så er det tid til endnu et TR-nyhedsbrev fra mig, sektionsbestyrelsen og sekretariatet. Kursusåret er forbi, før vi ser os om, og med det er vi kommet igennem det første år med

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Referat fra Klubben for Kliniske Undervisere i Ergoterapi

Referat fra Klubben for Kliniske Undervisere i Ergoterapi Referat fra Klubben for Kliniske Undervisere i Ergoterapi Dato: 10. januar 2018. Til stede : Tina Nør Langager (formand for ETF), Kristina Frank Kristiansen (formand for klubben), Mette Styrbæk Jensen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 19. januar 2017 Kvæsthuset Kl. 10:00-12:00 Møde med kredsbestyrelsesmedlemmer kl

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 19. januar 2017 Kvæsthuset Kl. 10:00-12:00 Møde med kredsbestyrelsesmedlemmer kl Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 19. januar 2017 Kvæsthuset Kl. 10:00-12:00 Møde med kredsbestyrelsesmedlemmer kl. 12.00-16.00 Deltager: Irene Jeanette Marie, Bodil, Hanne. Referant. Jonna Referat

Læs mere

Referat af KS-møde tirsdag den 16. januar 2018 kl på kredskontoret Til stede: Fraværende: Line, Kristoffer

Referat af KS-møde tirsdag den 16. januar 2018 kl på kredskontoret Til stede: Fraværende: Line, Kristoffer Referat af KS-møde tirsdag den 16. januar 2018 kl. 12.15 på kredskontoret Til stede: Fraværende: Line, Kristoffer 16. januar 2018 Pkt. Emne DLF InSite (David) DLF InSite tilgås via stien: dlfinsite.dlf.org

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Referat af generalforsamling Region Midt, Himmelbjerget

Referat af generalforsamling Region Midt, Himmelbjerget Referat af generalforsamling Region Midt, 10.5.2016 Himmelbjerget 1. Valg af dirigent, samt uvildig referent. Dirigent: Tanja Midtgaard Poulsen Referent: Ulla Bak 2. Aflæggelse af årsberetning ved Tanja

Læs mere

Referat fra Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen onsdag den 29. november 2017 kl på Sønderlundsvej 50, 4000 Roskilde

Referat fra Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen onsdag den 29. november 2017 kl på Sønderlundsvej 50, 4000 Roskilde Referat fra Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen onsdag den 29. november 2017 kl. 12-15 på Sønderlundsvej 50, 4000 Roskilde Tilstede: Bodil Bjørg Korsgaard (kredsformand), Stine Bindslev (TR Roskilde),

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Onsdag den 4. april 2018 kl Hos Cecilie på Peter Damsvej 46, Sorø

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Onsdag den 4. april 2018 kl Hos Cecilie på Peter Damsvej 46, Sorø Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Onsdag den 4. april 2018 kl. 11-15 Hos Cecilie på Peter Damsvej 46, Sorø Til stede: Bodil Bjørg Korsgaard (kredsformand), Stine Bindslev (TR Roskilde), Anja Als Dyhr(TR

Læs mere

SYGE- FRAVÆRS- POLITIK

SYGE- FRAVÆRS- POLITIK SYGE- FRAVÆRS- POLITIK SUNDHEDS- OG OMSORGSFORVALTNINGEN Godkendt af SUF MED 23. maj 2017. Gældende fra 1. juli 2017 Side 1 Indholdsfortegnelse Formål med sygefraværspolitikken 3 Mål for fraværsarbejdet

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

To do-liste: Lærke: Sender dokument over Gravide i job, samt APV som udtryk for livsfasepolitik angående graviditet.

To do-liste: Lærke: Sender dokument over Gravide i job, samt APV som udtryk for livsfasepolitik angående graviditet. TR-møde d. 05-01-18 Deltagere: Lærke Bonnerup Hansen Lea Jakobsen Kathrine Aggerholm Barkholt Jeanette Villum Andersen Pernille Kollerup Afbud: Karin Jangaard Line Hundebøl Nielsen To do-liste: Lærke:

Læs mere

Lokal fraværspolitik for Politik og Analyse

Lokal fraværspolitik for Politik og Analyse Lokal fraværspolitik for Politik og Analyse Indledning I Varde Kommune skal alle arbejdspladser have en lokal fraværspolitik. Det er væsentligt, at indholdet i politikken er kendt for alle, så der er tydelighed

Læs mere

Guide til forflytningsvejlederen. Til forflytningsvejledere i ældreplejen, på sygehuse og i leve- og bomiljøer

Guide til forflytningsvejlederen. Til forflytningsvejledere i ældreplejen, på sygehuse og i leve- og bomiljøer Guide til forflytningsvejlederen Til forflytningsvejledere i ældreplejen, på sygehuse og i leve- og bomiljøer INDHOLD Forflytningsvejlederens rolle Side 3 Hvilke opgaver har en forflytningsvejleder Side

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved

Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl. 17.45 Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved Tilstede: Kit, Jeppe, Peter, Jane og Stine Afbud: Helle og Kathrine 1. Valg af ordstyrer: Jeppe 2. Valg

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Dagsorden til kredsbestyrelsesmøde Tirsdag d. 12. marts 2019 kl. 09.00 15.00 Mødet afholdes på kredsens kontor i Borup Møllevej 15, 4140 Borup D. 7. marts 2019 Kristina Stange og Annette Møller var med

Læs mere

Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009

Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009 Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009 1. Referent: Maria Hansen Ordstyrer: Jette Clausen 2. Referat godkendt 3. Netværksansvarlig: Lene Lebech, Kolding kommune (lele@kolding.dk) melder sig frivilligt.

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalget

REFERAT Uddannelsesudvalget REFERAT Uddannelsesudvalget Mødetidspunkt: Tirsdag den 8. marts 2016 kl. 13:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Selma Lagerløfs Vej 2, 9220 Aalborg Ø C 3.31 Anja Kallestrup Mette

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 18. maj 2018 kl hos Bodil på Sønderlundsvej 50, Roskilde

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 18. maj 2018 kl hos Bodil på Sønderlundsvej 50, Roskilde Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 18. maj 2018 kl. 11-15 hos Bodil på Sønderlundsvej 50, Roskilde Til stede: Bodil Bjørg Korsgaard (kredsformand), Stine Bindslev (TR Roskilde),, Rikke Kjær

Læs mere

Københavns Kommune gennemfører hvert andet år en fælles trivselsundersøgelse på alle arbejdspladser i kommunen.

Københavns Kommune gennemfører hvert andet år en fælles trivselsundersøgelse på alle arbejdspladser i kommunen. TRIVSELSUNDERSØGELSEN 2015 Indhold Indledning 3 Fase 1: Før Forberedelse af undersøgelsen 5 Fase 2: Under Gennemførelse af undersøgelsen 8 Fase 3: Efter Analyse og dialog om undersøgelsen 11 Indledning

Læs mere

Dagsorden og Referat. Afbud: Tina, Torben, Mogens. BBO Lene. Referent: Mødeleder: Kopi til: Sags Id Afd.

Dagsorden og Referat. Afbud: Tina, Torben, Mogens. BBO Lene. Referent: Mødeleder: Kopi til: Sags Id Afd. Dagsorden og Referat Vedrørende: Referat skolebestyrelse Mødedato: 25092017 Kl. 17-20 Deltagere: Tina, Mikkel, Emil, Mette J, Mette W, Rikke, Stinne, Lars, Charlotte, Torben, Birgitte, Erik, Lene, Henrik,

Læs mere

Dette er rammerne, som det enkelte kredsbestyrelsesmedlem skal virke indenfor.

Dette er rammerne, som det enkelte kredsbestyrelsesmedlem skal virke indenfor. Beskrivelse af hverv som politisk valgt i Kreds Midtjylland Dette dokument beskriver hvervene som hhv.: - Kredsbestyrelsesmedlem - Frikøbt kredsformand/kredsnæstformand Hvervet som kredsbestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen den 10. november 2017

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen den 10. november 2017 Ref.: jha Dato: 10. november 2017 Tid: kl. 09:00 11:00 Sted: Hotel Strandtangen Strandvejen 28 7800 Skive Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask (Afbud) Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René Lodal Christensen

Læs mere

Sygefravær & Trivsel 2015

Sygefravær & Trivsel 2015 Område: Human Resources Afdeling: Personaleudvikling Journal nr.: 11/12952 Dato: 22. januar 2013 Udarbejdet af: Anne Sophie Hensgen E-mail: Anne.Sophie.Hensgen@regionsyddanmark.dk Telefon: 76631485 Notat

Læs mere

Kredsbestyrelsen i Region Midt

Kredsbestyrelsen i Region Midt Kredsbestyrelsen i Region Midt Referat af kredsbestyrelsesmøde den 1. februar 2012 Tilstede: Marie Gylling, Tanja Lyth, Ann Birgitte Andersen, Morten Jørgensen, Susanne Grandahl,Britt Akshas, Sille Richter.

Læs mere

l For referat: Karen Fischer-Nielsen

l For referat: Karen Fischer-Nielsen Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 25. oktober 2010 Dato for udarbejdelse: 5. november 2010 [Dagsordens pkt. / Sagstype] l For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 5. oktober 2017 Kvæsthuset Kl. 10:

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 5. oktober 2017 Kvæsthuset Kl. 10: HUSK: Spørge om de kommer!!! Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 5. oktober 2017 Kvæsthuset Kl. 10:00-16:00 Kl. 10:00-12.00 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Handlingsplan 2013-2014 Temagruppen for Sundhed på arbejdspladsen

Handlingsplan 2013-2014 Temagruppen for Sundhed på arbejdspladsen Handlingsplan -2014 Temagruppen for Sundhed på arbejdspladsen Baggrund Det overordnede formål med temagruppens arbejde er at styrke folkesundheden med arbejdspladsen og arbejdslivet som omdrejningspunkt

Læs mere

Dagsorden/referat Lokal MEDmøde Ældreområde Øst

Dagsorden/referat Lokal MEDmøde Ældreområde Øst Mødedato Tirsdag den 5. marts 2019 Mødetidspunkt Formøde for ledere og medarbejdere kl. 11.30 12.30. 12.30 15.30 lokal MEDmøde Sted Deltagere Salen, Solhøj Konstitueret Virksomhedsleder Dan Røn Virksomhedsleder

Læs mere

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund Hvervet som frikøbte politikere Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland I Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland vælges der fem politikere til at varetage den daglige politiske ledelse. De fem politikere vælges

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D.5.2.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

3 vigtige samtaler. - om forebyggelse og håndtering af sygefravær. Randers Kommune

3 vigtige samtaler. - om forebyggelse og håndtering af sygefravær. Randers Kommune 3 vigtige samtaler - om forebyggelse og håndtering af sygefravær Randers Kommune Omsorg for den enkelte er omsorg for fællesskabet God trivsel giver ikke alene mindre sygefravær. Det giver også mere effektive

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt. Referat TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Karen Kretzschmar fra DSA kommer fra kl 9-12. Oplæg for TR om bl.a.: A-kassens

Læs mere

Sådan arbejder styrelsen i Dansk Friskoleforening. Besluttet på styrelsesmødet 30. marts 2016.

Sådan arbejder styrelsen i Dansk Friskoleforening. Besluttet på styrelsesmødet 30. marts 2016. Sådan arbejder styrelsen i Dansk Friskoleforening. Besluttet på styrelsesmødet 30. marts 2016. Baggrund: Dansk Friskoleforening har sin rod i den foreningsdemokratiske tanke, og ønsker at fastholde sit

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Tandlægernes Tryghedsordninger den 28. november 2014 på Munkebjerg Hotel

Referat fra bestyrelsesmøde i Tandlægernes Tryghedsordninger den 28. november 2014 på Munkebjerg Hotel Referat fra bestyrelsesmøde i Tandlægernes Tryghedsordninger den 28. november 2014 på Munkebjerg Hotel Til stede: Kirsten Melchior (KM) Niels Bruun (NB) Ulla Friberg (UF) Anders Boel Petersen (ABP) Svend

Læs mere

Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00

Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00 Referat Referat af møde: Dato for møde: Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00 Deltagere: Helle Bruun, Helene Benfeldt, Kirsten Thoke, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann,

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 referat RB-møde 171115 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 Bestyrelsesmødet afholdes ved 3F på Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Lokale 554 på 2. sal Program Kaffe og rundstykker

Læs mere

Hvordan er KKR Syddanmarks sundhedspolitiske visioner blevet behandlet i kommunen?

Hvordan er KKR Syddanmarks sundhedspolitiske visioner blevet behandlet i kommunen? Kommunernes behandling af KKR Syddanmarks sundhedspolitiske visioner Kommune Sønderborg Esbjerg Fanø Hvordan er KKR Syddanmarks sundhedspolitiske visioner blevet behandlet i kommunen? KKR Syddanmarks sundhedspolitiske

Læs mere

FORSLAG 6A MEDLEMSDEMOKRATI OG REPRÆSENTANTSKAB I FSL

FORSLAG 6A MEDLEMSDEMOKRATI OG REPRÆSENTANTSKAB I FSL FORSLAG 6A MEDLEMSDEMOKRATI OG REPRÆSENTANTSKAB I FSL 4. NOVEMBER 2016 Forslag 6.A til repræsentantskabsmødet 4. november 2016: Medlemsdemokrati og repræsentantskab i FSL Indledning Gennem det sidste halvandet

Læs mere

Kredsformand Eva Skovrind fik ordet efter en kort navnerunde, hvor alle præsenterede sig selv med navn og arbejdssted.

Kredsformand Eva Skovrind fik ordet efter en kort navnerunde, hvor alle præsenterede sig selv med navn og arbejdssted. Referat af Generalforsamling i Jordemoderforeningens Sjællandskreds 16.05.11 1. Valg af dirigent og referent. Susanne Falberg vælges som dirigent og konstaterede generalforsamlingen for lovlig jf. vedtægterne.

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Det pædagogiske køkken. Guide til godt arbejdsmiljø og samarbejde i køkkenet i daginstitutioner

Det pædagogiske køkken. Guide til godt arbejdsmiljø og samarbejde i køkkenet i daginstitutioner Det pædagogiske køkken Guide til godt arbejdsmiljø og samarbejde i køkkenet i daginstitutioner Godt arbejdsmiljø i Det pædagogiske køkken De fleste køkkenmedarbejdere er glade for deres arbejde. Men nogle

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen

Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen Lørdag d. 10. feb. 2018 kl. 10-15 Kræftrådgivningen i Vejle, Beriderbakken 9 Deltagere: Iben Raffnsøe, Karen Risgaard, Mette Marino, Trine Salbøg Kristensen.

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018 Deltagere: Ina Kristensen, Lisbeth Hammer Andersen (går kl. 14.30), Gitte Würtz, Line Storm Gessø Hansen, John Christiansen, Christina Rosenberg, Kirsten

Læs mere

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016 Dato: Ref.: REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016 Tid: 9.00-13-00 Sted: Birk Centerpark 4,Herning Indkaldte: Jette Dahl Helle Ringsmose Sanne Christensen Linda Ernstsen Marianne

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Referat fra møde d. 26 marts 2008

Referat fra møde d. 26 marts 2008 Referat fra møde d. 26 marts 2008 Mødested: Røntgenafdelingen Esbjerg Sygehus Finsensvej 35 6700 Esbjerg Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, og Jørgen Nørris Christensen,

Læs mere

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen.

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, region Syddanmark Dato for møde: 13.03 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 18. 03 2012 Deltagere: Helene Benfeldt, Zanny Bowley, Helle

Læs mere

Arbejdsmiljø politik og drøftelse

Arbejdsmiljø politik og drøftelse Arbejdsmiljø politik og drøftelse Camilla Skytte Behrendsen og Niels Jørgen Rønje HR Personaleudvikling Arbejdsmiljø og trivsel team 23.feb. 2016 Arbejdsmiljø og trivsel team, der bl.a. arbejder med at

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 24. august Kl. 9: Kvæsthuset

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 24. august Kl. 9: Kvæsthuset Fællesmøde mellem bestyrelse og sekretariat Den 23. august 2018 Kl. 10.00-16.00 Kvæsthuset Tænketank Version 1.0 Fællesdagen bruges til at Lederforeningen kan begynde at skabe indhold i Lederforeningens

Læs mere

Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde

Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde G Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde 18. og 19. januar 2016 Kontakt: Gitte Primdahl gda@sl.dk Dok.nr. 2742391 Sagsnr. 2016-SL232LB-14706 Mødet finder sted på Hotel H.C. Andersens, Claus Berg Gade

Læs mere

Beretning fra april 2017 april 2018 Billeder på det Region Syd har lavet. En status på det, der er sket og et afsæt for det arbejde, som skal ske..

Beretning fra april 2017 april 2018 Billeder på det Region Syd har lavet. En status på det, der er sket og et afsæt for det arbejde, som skal ske.. Beretning fra april 2017 april 2018 Billeder på det Region Syd har lavet En status på det, der er sket og et afsæt for det arbejde, som skal ske.. Hvad skaber værdi for medlemmer? Etf Syd, GF18. Mundtlig

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015 Tid: 09.00-12.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Ulla Blok Kristensen Tina Boel Bo Christensen Peter Sandkvist

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011,

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011, 11.10.11/Es/bej Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Sjællandskredsen den 24. april 2018 i Borup

Referat af generalforsamling i Sjællandskredsen den 24. april 2018 i Borup Referat af generalforsamling i Sjællandskredsen den 24. april 2018 i Borup 1. Valg af dirigent Kredsbestyrelsen peger på Tine B Petersen. Dirigenten kan konstatere at generalforsamlingen er lovligt indvarslet.

Læs mere

SAMARBEJDET MELLEM ARBEJDSMILJØ- REPRÆSENTANTEN TILLIDS- REPRÆSENTANTEN

SAMARBEJDET MELLEM ARBEJDSMILJØ- REPRÆSENTANTEN TILLIDS- REPRÆSENTANTEN SAMARBEJDET MELLEM ARBEJDSMILJØ- REPRÆSENTANTEN TILLIDS- REPRÆSENTANTEN Folderen er tænkt som inspiration til at få sat fokus på samarbejdet mellem jer som arbejdsmiljørepræsentant (AMR) og tillidsrepræsentant

Læs mere

Referat fra møde den 14. juni 2007

Referat fra møde den 14. juni 2007 Referat fra møde den 14. juni 2007 Mødested: Røntgenafdelingen Sønderborgsygehus Sydvang 1 6400 Sønderborg Fremmødte: Anne-Grethe Hansen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen og Boye Eckmann

Læs mere