Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol"

Transkript

1 Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 05. maj 2010 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-15:50 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Benny E. Karlsen (A) Karl Emil Nielsen (O) Jens Andersen (V)

2 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01 Budget gennemgang Budgetopfølgning Frivillighedspolitik Gennemgang af Handicapområdet Genemgang af Socialcenter Botilbud Lundagervej 40, renovering af køkken Projekt "Center for Aktiv Livsstil" Institutionsbesøg Social- og Sundhedsudvalget Orientering Lukket sag - Orientering

3 Social- og Sundhedsudvalget, den 05. maj 2010 Side Budget gennemgang /dwsbhsj Åben sag SS Resumé: Gennemgang af budget 2010 kl OBS. Udvalgsmedlemmer skal medbringe budget Sagsfremstilling: Gennemgang v. Anders Madsen, Susanne Mariegaard og Birgith Winther. Der blev foretaget en gennemgang af budgetforudsætningerne.

4 Social- og Sundhedsudvalget, den 05. maj 2010 Side Budgetopfølgning Resumé: Ø09/dwokjd 10/63 Åben sag SS/ØK/BY Center for Økonomi har i samarbejde med øvrige stabe og fagenheder udarbejdet budgetopfølgning 1 for Budgetopfølgningen udviser nettomerudgifter på i alt kr. i 2010 for hele kommunen. Sagsfremstilling: Kommunaldirektør og stabschef for Økonomi og IT fremsender hermed budgetopfølgning 1 pr. 31. marts Ifølge Principper for Økonomistyring udarbejder Center for Økonomi kvartalsvise budgetopfølgningsrapporter til Forretningsledelsen, der fremsender budgetopfølgningen til fagudvalg og Økonomiudvalg/Byråd. Budgetopfølgningsmaterialet udarbejdes på alle politikområder. Budgetopfølgning 1 viser, at der pt. forventes følgende budgetafvigelser: Serviceudgifter... Overførsler... Finansiering... Netto kr kr kr kr. Samtidig gøres der opmærksom på, at der pt. er givet tillægsbevillinger på i alt kr. i En uddybende forklaring på afvigelserne fordelt på politikområder og udvalg fremgår af vedlagte bilag over den samlede budgetopfølgning 1 pr. 31. marts Forretningsledelsen drøftede i møde den 26. april 2010 budgetopfølgning 1 med følgende bemærkninger: Forretningsledelsen tager budgetopfølgningen til efterretning med enkelte redaktionelle rettelser. Forretningsledelsen ser med stor bekymring på stigningen i antallet af sager på sygedagpengeområdet og med heraf stigende udgiftspres samt de stigende udgifter til anbringelser af børn og unge. Forretningsledelsen ønsker en undersøgelse af de nye beregninger af de økonomiske konsekvenser for kommunerne vedr midtvejsregulering af beskæftigelsestilskud 2010, da tallene falder anderledes ud end forventet. Spørgsmålet vil blive drøftet med Beskæftigelsesregion Nordjylland. Forretningsledelsen har en forventning om, at aktiveringsgraden i kommunen vil stige i takt med, at LEARN-Center påbegynder dets indsats. Endelig gør Forretningsledelsen opmærksom på de afledte effekter denne budgetopfølgning vil få for budget Kommunaldirektør og Stabschef for Center for Økonomi foreslår, at udvalget drøfter budgetopfølgningen på eget område med henblik på evt. genoprettende tiltag.

5 Social- og Sundhedsudvalget, den 05. maj 2010 Side 90 Til efterretning. Bilag: Budgetopfølgning-1

6 Social- og Sundhedsudvalget, den 05. maj 2010 Side Frivillighedspolitik Ø40/dwsuit 09/15092 Åben sag SS/BY Indstilling: Brønderslev Kommunes nuværende Frivillighedspolitik er vedtaget i Byrådet den 19. april 2007, og det skal nu drøftes, om der skal foretages en revision af denne. I den forbindelse fremlægges 2 forslag til Frivillighedspolitik. Byrådet anmodes om at tage stilling til forslagene samt om at udpege 1 medlem til Frivilligrådet. Sagsfremstilling: Brønderslev Kommunes Frivillighedspolitik fastlægger rammerne for samarbejdet mellem kommunen og det frivillige sociale arbejde, samt udstikker retningslinjer og kriterier for tildeling af midler fra puljen til frivilligt socialt arbejde 18. I overensstemmelse med Frivillighedspolitikken er der endvidere valgt et Frivillighedsråd for en 4-årig periode. Frivillighedsrådet følger byrådsperioden. Derfor skal der her i foråret 2010 vælges et nyt Frivillighedsråd for den nuværende byrådsperiode. En ny byrådsperiode giver tillige anledning til at drøfte en eventuel revision af Frivillighedspolitikken med afsæt i de erfaringer, der er gjort i den sidste periode. Der er til Social- og Sundhedsudvalget indgået brev af 7. januar 2010 fra det nuværende Frivillighedsråd, hvoraf der fremgår forskellige ønsker til struktur/kompetence for et nyt Frivillighedsråd. Der fremlægges 2 forslag til frivillighedspolitik: 1. En frivillighedspolitik hvor Frivillighedsrådet får høringsret omkring ansøgningerne til puljen for frivilligt socialt arbejde. 2. En frivillighedspolitik som den eksisterer i dag. Forslag 1 tilgodeser Frivillighedsrådets ønske om at blive høringsberettiget, dog ikke som et 17 stk. 4 udvalg, men indskrevet i Frivillighedspolitikken som høringsberettiget. Indstillingen fra Fagenheden tilgodeser endvidere, at Frivillighedsrådet forlods får rådighed over et rammebeløb at arbejde med, som de har ønsket jfr. brev. Fagenheden for Sundhed, Omsorg og Beskæftigelse foreslår, at Byrådet godkender enten forslag 1 eller forslag 2 til ny Frivillighedspolitik. "Frivillighedspolitk" og "Frivillighedsråd" fremover benævnes "Frivilligpolitik" og "Frivilligråd" i overensstemmelse med terminologien i Lov om Social Service. Der i 2010 forlods afsættes et rammebeløb på kr. af 18-midlerne til Frivilligrådets mødeaktiviteter og de arrangementer og aktiviteter Frivilligrådet tager initiativ til. (godkendes

7 Social- og Sundhedsudvalget, den 05. maj 2010 Side 92 alene i Social- og Sundhedsudvalget). Beslutning i Social- og Sundhedsudvalget den 7. april 2010: Udvalget indstiller forslag 1. Karl Emil Nielsen indstiller forslag 2. Udvalget indstiller, at begreberne Frivilligpolitik og Frivilligråd anvendes. Udvalget godkender, at der afsættes et rammebeløb på kr. pr. år til Frivilligrådets mødeaktiviteter, arrangementer og aktiviteter. Frivilligrådet kan søge om yderligere midler i forbindelse med de ordinære ansøgningsrunder. Beslutning i Byrådet den 28. april 2010: Godkendt som indstillet af udvalget. Karl Emil Nielsen går ind for forslag 2. Social- og Sundhedsudvalget udpeger Byrådets repræsentant. Thomas Krog udpeges som Byrådets repræsentant. Bilag: Frivillighedspolitik forslag 1 Frivillighedspolitik forslag 2 Henvendelse fra Frivillighedsråd

8 Social- og Sundhedsudvalget, den 05. maj 2010 Side Gennemgang af Handicapområdet /dwsbhsj Åben sag SS Resumé: Gennemgang af Handicapområdet kl Sagsfremstilling: Gennemgang v. Erik Bisgaard. Gennemgang af området blev givet.

9 Social- og Sundhedsudvalget, den 05. maj 2010 Side Genemgang af Socialcenter /dwsbhsj Åben sag SS Resumé: Gennemgang af Socialcenter kl Sagsfremstilling: Gennemgang v. Annie B. Frandsen. Gennemgang af området blev givet.

10 Social- og Sundhedsudvalget, den 05. maj 2010 Side Botilbud Lundagervej 40, renovering af køkken Resumé: K08/dwboeb 10/2494 Åben sag SS Der har fra Fødevarestyrelsen igennem længere tid været krav om renovering af køkkenområde og loft på Lundagervej 40, et botilbud inden for Handicapområdet. Ejendommen er ejet af LEV. Der er nu givet påbud fra Fødevarestyrelsen med endelig deadline for udbedring 15. juni Social- og Sundhedsudvalget skal tage stilling til, hvorvidt der skal foretages den fornødne køkkenrenovering udført af LEV og pålignet huslejerne, eller om bygningen skal totalrenoveres efter lov om almene boliger. Sagsfremstilling: Handicapområdet lejer ejendomme til Bofællesskaberne Lundagervej af LEV. Disse genudlejes af kommunen til brugerne. Lundagervej 40 har siden 2005 haft et krav fra Fødevarestyrelsen om istandsættelse af køkkenområder. Der har været en del drøftelser med LEV omkring hvem, der er forpligtet til hvad. Kravet fra Fødevarestyrelsen er nu skærpet, og der er nedlagt forbud mod at anvende køkkenfaciliteterne, ligesom der er et renoveringskrav, som skal være gennemført pr. 1. april Der er givet yderligere udsættelse til 15. juni 2010, og der vil ikke blive givet yderligere dispensationer. Der har nu været afholdt møde med repræsentanter for LEV. På mødet gav LEV udtryk for, at LEV`s boliger er opført efter flere forskellige lovgivninger, afhængig af det mulige på opførselstidspunkterne for de enkelte boliger. Det gælder også de omtalte boliger på Lundagervej. Dette forhold er samtidig årsag til, at der til boliger som er mere end 10 år gamle, ikke er afsat vedligeholdelsesmidler, mens dette er tilfældet for de nyere bygninger opført efter lov om almene boliger. Der er således uløste matrikulære problemer mellem Lundagervej 40 og 42 på grund af, at de er bygget efter 2 forskellige lovgivninger, men bygget sammen af en glasgang. Der var enighed om, at køkkenområdet på Lundagervej 40 skal lovliggøres snarest. Lundagervej 40 er finansieret med 50-årige indexlån, som udløber i 2039 samt et yderligere lån med en restgæld på ca kr. Den samlede restgæld i bygningen er ca. 2 mio. kr., og dette overstiger salgsværdien af bygningen, hvorfor det er vanskeligt at optage yderligere lån med sikkerhed i ejendommen. Lundagervej 42 er opført efter lov om almene boliger og er indtil videre finansieret af en byggekredit, idet der ikke kan optages endelig belåning, før de matrikulære problemstillinger er løst. LEV foreslår 2 modeller for løsning af "køkkenproblemet". 1. LEV udarbejder en allonge til eksisterende lejeaftale, hvor køkken og loft renoveres. Udgiften lægges på huslejen, og tilbagebetales over 10 år.

11 Social- og Sundhedsudvalget, den 05. maj 2010 Side Ombygning af Lundagervej 40 til 2-rums boliger efter lov om almene boliger til 4-6 beboere. Samtidig hermed indfries eksisterende gæld og det forventes samtidig muligt at løse det matrikulære problem, og dermed hjemtage endelig belåning for Lundagervej 42. Denne model vil fordre, at Brønderslev Kommune skal betales 7% i grundkapital, anslået kr. Fagenheden for Sundhed, Omsorg og Beskæftigelse foreslår, at LEV igangsætter straks renovering af køkkenområde og loft på Lundagervej 40 og udlægger beløbet på ca kr. LEV udarbejder allonge til eksisterende lejeaftale, og udgiften til renovering lægges på huslejen og betales tilbage over 10 år, hvilket vil svare til en huslejestigning på kr. pr. md.. Stort set hele stigningen vil blive givet i yderligere boligydelse. Påtegning fra Center for Økonomi: Center for Økonomi har ingen bemærkninger til sagen. Høringssvar efter skriftlig høring i Handicaprådet blev forelagt på mødet. Køkkenrenovering jf. påbud fra Levnedsmiddelstyrelsen igangsættes nu jf. billigste tilbud. Beløbet søges efterfølgende dækket under pulje til bygningsmæssig vedligeholdelse. Der påbegyndes et arbejde om den langsigtede forsyningssituation i kommunen i lyset af den nye lovgivning. Bilag: Mail af 29. marts 2010 Brev til Førevareregion Nordjylland 25. marts 2010 Fødevarestyrelsen - svarmail om udsættelse Referat fra samarbejdsmøde med LEV Ældrerådets skriftlige udtalelse til sag om køkkenrenovering Udleveret på mødet: Handicaprådets skriftlige udtalelse til sag om køkkenrenovering

12 Social- og Sundhedsudvalget, den 05. maj 2010 Side Projekt "Center for Aktiv Livsstil" Resumé: P20/dwjcstl 10/8365 Åben sag SS/BE Projekt Center for Aktiv Livsstil er et samarbejde mellem Socialpsykiatrien og Jobcentret, der retter sig mod kontanthjælps- og sygedagpengemodtagere med psykiske problemer. Formålet med Center for Aktiv Livsstil er at træne målgruppen i basale hverdagsopgaver, således at borgerne kommer tættere på arbejdsmarkedet. I dag modtager borgere i målgruppen individuel støtte i eget hjem. Vurderingen er, at støtten for de fleste borgere i målgruppen med fordel vil kunne gives gennem Center for Aktiv Livsstil kombineret med mentorstøtte, hvor der kan arbejdes endnu mere med sociale og personlige kompetencer. Sagsfremstilling: Indholdet i et forløb i Center for Aktiv Livsstil vil bl.a. være fokus på kost og bevægelse for at give borgeren indblik i/følelse af det at have en sund sjæl i en sund krop, som giver øget energi og livslyst. Der kan inddrages en diætist og motionsredskaber i træningskollektivet. Desuden vil forløbet indeholde træning af sociale færdigheder bl.a. realistisk tænkning, handlemuligheder og følelsesmæssig forståelse samt almen socialt samvær at sidde og snakke i stuen. Den sociale træning kan også foregå enkelte aftener, hvor der tages i byen for at træne sociale egenskaber eksempelvis en tur i biografen eller på museum. Deltagerne i projektet vil få tilknyttet en mentor, som skal hjælpe dem med at komme op om morgenen, møde rettidigt på Jobcentret samt støtte borgeren ved usikkerhed/angst. Mentors opgave er at hjælpe borgeren til at få nogle succesoplevelser, således at selvværdet/selvtilliden forbedres, og at chancerne for aktivering derved øges. Projektets struktur Forløbet i Center for Aktiv Livsstil vil være individuelt tilpasset til den enkelte borger. Som udgangspunkt vil kontanthjælpsmodtagere komme i et forløb på 6 mdr. og sygedagpengemodtagere i et forløb på 3 mdr. Timetallet kan variere mellem 10 og 25 timer ugentligt afhængig af, hvad borgeren kan magte. Jobcentret forpligter sig til at benytte minimum 10 fuldtidspladser på projektet. Der kan maksimalt rummes 19 fuldtidspersoner. Det er den enkelte borgers rådgiver, som vurderer om borgeren matcher målgruppen for at deltage i et forløb. Rådgiveren sender jobplan og beskrivelse til Center for Aktiv Livsstil, som vurderer om borgeren passer ind i de nuværende grupper af borgere i projektet. Hvis borgeren tilbydes et forløb i projektet, udarbejdes en aktiveringsaftale, hvoraf mål, delmål og aktiveringsperiode fremgår. Efter ca. 2,5 mdr. fremsendes en midtvejsevaluering til borgerens rådgiver, som foretager den lovpligtige jobsamtale med borgeren. For kontanthjælpsmodtagere vil der efter ca. 5 mdr. blive afholdt en samtale, hvor det drøftes, om borgeren skal udsluses/visiteres til andet tilbud/arbejdsmarkedet eller have forlænget forløbet i Center for Aktiv Livsstil. For sygedagpengemodtagere vil samtalen foregå umiddelbart inden 3 mdr.

13 Social- og Sundhedsudvalget, den 05. maj 2010 Side 98 Økonomi Ugepris på et forløb på Center for Aktiv Livsstil: kr. pr borger, hvis borgeren deltager i forløbet på fuld tid (25 timer, 20 timer på Center for Aktiv Livsstil og 5 timers hjemmearbejde). 870 kr. pr borger, hvis borgeren deltager i forløbet på halv tid (10 timer). Jobcentret forpligter sig til at betale for mindst 10 fuldtidspladser. Fagenheden for Sundhed, Omsorg og Beskæftigelse foreslår, at Social- og Sundhedsudvalget godkender, at der indgås samarbejde med Jobcentret vedrørende køb af pladser i projekt Center for Aktiv Livsstil. Påtegning fra Center for Økonomi: Forsørgelsesudgiften til en sygedagpengemodtager er på kr. om ugen eller ca kr. om måneden. Hvis sygedagpengemodtagerne modtager passiv ydelse er kommunens nettoudgift på Aktiveres sygedagpengemodtageren er nettoudgiften til forsørgelse Det vil sige, at der ved aktivering spares Udgiften til aktivering er på kr. pr. uge. Der er 50% ref. Nettoudgift Besparelse pr. måned ved aktivering kr kr kr kr kr. Ovennævnte eksempel er ved en fuldtids sygedagpengemodtager. Besparelsen eller merudgiften for en kontanthjælpsmodtager ser således ud: Kontanthjælpsmodtager Takst pr. måned Besparelse/- merudgift ved 50% ref. af aktivudgift. Merudgift ved 33% ref. af aktivudgift. Forsørgere fyldt 25 år Ikke forsørgere fyldt 25 år Unge udeboende Unge hjemmeboende For kontanthjælpsmodtagere er der et rådighedsloft for udgifterne til aktivering. Dette loft har Brønderslev kommune overskredet de sidste 3 år. Statsrefusionen udgjorde i 2009 ca. 33% af udgifterne på området. Derfor er den sidste kolonne vist.

14 Social- og Sundhedsudvalget, den 05. maj 2010 Side 99 Godkendt. Bilag: Forløbsbekrivelse og samarbejdsaftale Aktiv Livsstil Kontrakt Aktiv Livsstil

15 Social- og Sundhedsudvalget, den 05. maj 2010 Side Institutionsbesøg Social- og Sundhedsudvalget Resumé: G01/dwsbhsj 10/9548 Åben sag SS Besøgsrunde gennemføres efter nedenstående plan. Sagsfremstilling: Besøgsrunde for Social- og Sundhedsudvalget efter ordinær dagsorden den 5. maj Forbyggelsesafdelingen, Idrætshøjskolen kl Rådhuset, frokost kl Aktiv Livsstil, Knudsgade kl Det Blå Hus, Fasanvej kl Besøgsrunde gennemført.

16 Social- og Sundhedsudvalget, den 05. maj 2010 Side Orientering /dwsbhsj Åben sag SS Der har været afholdt møde mellem Ella og Møller Sørigs Fond og formand for Socialog Sundhedsudvalget og direktør. Formanden er blevet kontaktet af Dansk Blindesamfund vedrørende brug af synskonsulenter. Formanden drøfter sagen videre med Dansk Blindesamfund. Orientering om møde mellem Regionen og Brønderslev Kommune vedrørende etablering af Sundhedshus i Brønderslev.

17 Social- og Sundhedsudvalget, den 05. maj 2010 Side Lukket sag - Orientering

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. maj 2010 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-17:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Handicaprådet. Beslutningsprotokol

Handicaprådet. Beslutningsprotokol Handicaprådet Beslutningsprotokol Dato: 10. juni 2010 Lokale: 124, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-16:15 Peter H. S. Kristensen (A) Thomas Krog (F) Jens Andersen (V) Karl Emil Nielsen (O) Benny

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 10. maj 2010 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-16:00 Gitte Krogh, Formand (V) Benny E. Karlsen (A) Ole Andersen (F) Adnan

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 02. maj 2012 Lokale: Brønderslev Bibliotek, Pejsestuen Tidspunkt: Kl. 14:00-17:20 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 12. januar 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-10:30 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Marianne Jensen (A) Karl Emil Nielsen

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 03. november 2010 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-9:30 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Benny E. Karlsen (A) Karl Emil Nielsen

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 15. september 2010 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-16:30 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Benny E. Karlsen (A) Karl Emil

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol Dato: 07. december 2010 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-17:45 Ole Jespersgaard, Formand (A) Peter H. S. Kristensen (A) Adnan Jedon (A) Bodil

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 14. maj 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-18:10 Eskild Andersen, Formand (A) Gitte Krogh (V) Runa Christensen (V) Marianne Jensen

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 07. april 2010 Lokale: Cassiopeia, Dronninglund Tidspunkt: Kl. 8:30-16:25 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Benny E. Karlsen (A) Karl Emil Nielsen

Læs mere

MED-udvalget for Sundhed, Omsorg og Beskæftigelse. Beslutningsprotokol

MED-udvalget for Sundhed, Omsorg og Beskæftigelse. Beslutningsprotokol Beslutningsprotokol Dato: 08. september Lokale: 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-15:00 Henrik Aarup-Kristensen Hanne Sander Jensen Susanne Aabenhus Kristina Randrup Lene Svenningsen Else Marie

Læs mere

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 15. november 2007 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 08.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/406 Budgetopfølgningsrapport

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 21. juni 2010 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 11:30-15:00 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Benny E. Karlsen (A) Karl Emil Nielsen

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 13. januar 2010 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-13:20 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Benny E. Karlsen (A) Karl Emil Nielsen

Læs mere

Socialudvalget. Beslutningsprotokol

Socialudvalget. Beslutningsprotokol Socialudvalget Beslutningsprotokol Dato: 17. december 2008 Lokale: 122, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-9:40 Ole Jespersgaard, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Asta Skaksen (V) Søren Erik Nielsen

Læs mere

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol Ældreomsorgsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 02. maj 2013 Lokale: Nordjysk Mad, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev Tidspunkt: Kl. 12:30-17:00 Peer Thisted, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Knud L. Pedersen

Læs mere

MED-udvalget for Børn og Kultur. Beslutningsprotokol

MED-udvalget for Børn og Kultur. Beslutningsprotokol MED-udvalget for Børn og Kultur Beslutningsprotokol Dato: 14. maj 2009 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-15:00 Henning Risager, Formand Bente Kristoffersen Jill Joan Tubbert Mariane

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 04. oktober 2010 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-15:30 Gitte Krogh, Formand (V) Benny E. Karlsen (A) Ole Andersen (F) Adnan

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol EKSTRAORDINÆRT MØDE

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol EKSTRAORDINÆRT MØDE Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol EKSTRAORDINÆRT MØDE Dato: 16. juni 2011 Lokale: 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-11:45 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Marianne Jensen

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. marts 2012 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-15:00 Ole Jespersgaard, Formand (A) Peter H. S. Kristensen (A) Adnan Jedon (A) Bodil

Læs mere

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol Ældreomsorgsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 28. januar 2010 Lokale: 124, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:30-15:00 Peer Thisted, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Knud L. Pedersen (V) Lone Birkmose

Læs mere

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol Ældreomsorgsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 22. april 2010 Lokale: Grønningen, Brønderslev Tidspunkt: Kl. 13:30-16:15 Peer Thisted, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Knud L. Pedersen (V) Lone Birkmose

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 13. oktober 2010 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-10:40 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Benny E. Karlsen (A) Karl Emil Nielsen

Læs mere

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. september 2007 Lokale: Mødelokale 2, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: 13,30-15,10 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/42 Motion

Læs mere

Brønderslev Kommune. Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. juni 2008 Lokale: Jobcentret Tidspunkt: kl. 15.30-17.55 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/131 Jobsøgningskursus for

Læs mere

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. april 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:30-15:40 Lene Hansen, Formand (A) Arne M. Jensen (A) Johannes Trudslev (A) Thomas Krog (F) Mikael

Læs mere

Handicaprådet. Beslutningsprotokol

Handicaprådet. Beslutningsprotokol Handicaprådet Beslutningsprotokol Dato: 06. februar 2012 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-14:40 Asger Deth Jensen Peter H. S. Kristensen (A) Thomas Krog (F) Jens Andersen (V) Karl Emil

Læs mere

Handicaprådet. Beslutningsprotokol

Handicaprådet. Beslutningsprotokol Handicaprådet Beslutningsprotokol Dato: 31. januar 2011 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-16:20 Elly Henriksen, Formand Peter H. S. Kristensen (A) Thomas Krog (F) Jens Andersen (V) Karl

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 12. april 2010 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-16:25 Gitte Krogh, Formand (V) Benny E. Karlsen (A) Ole Andersen (F) Adnan

Læs mere

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol Ældreomsorgsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 01. december 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:30-16:30 Peer Thisted, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Knud L. Pedersen (V) Lone Birkmose

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. juni 2012 Lokale: Nordstjernen, Nordens Allé 74 Tidspunkt: Kl. 8:30-11:45 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Marianne Jensen (A) Karl Emil

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Socialudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Socialudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev-Dronninglund Kommune Socialudvalget Beslutningsprotokol Dato: 17. januar 2007 Lokale: 124, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 8.30-11.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/2 Puljemidler...

Læs mere

Handicaprådet. Dagsorden

Handicaprådet. Dagsorden Handicaprådet Dagsorden Dato: 05. april 2013 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00 Elly Henriksen, Formand Peter H. S. Kristensen (A) Thomas Krog (F) Jens Andersen (V) Karl Emil Nielsen

Læs mere

Socialudvalget. Beslutningsprotokol

Socialudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Socialudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. oktober 2007 Lokale: 2, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: 08.30-10.30 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/83 Mødekalender for 2008...

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. december 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 12:30-14:45 Ole Jespersgaard, Formand (A) Peter H. S. Kristensen (A) Adnan Jedon (A) Bodil

Læs mere

Handicaprådet. Beslutningsprotokol

Handicaprådet. Beslutningsprotokol Handicaprådet Beslutningsprotokol Dato: 09. maj 2011 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-16:30 Elly Henriksen, Formand Peter H. S. Kristensen (A) Thomas Krog (F) Jens Andersen (V) Karl

Læs mere

Socialudvalget. Beslutningsprotokol

Socialudvalget. Beslutningsprotokol Socialudvalget Beslutningsprotokol Dato: 11. februar 2009 Lokale: 124, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-11:05 Ole Jespersgaard, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Asta Skaksen (V) Søren Erik Nielsen

Læs mere

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol Ældreomsorgsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 12. januar 2012 Lokale: 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:30-14:35 Peer Thisted, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Knud L. Pedersen (V) Lone Birkmose

Læs mere

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol Ældreomsorgsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 02. februar 2012 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-10:15 Peer Thisted, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Knud L. Pedersen (V) Lone Birkmose

Læs mere

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Referat Brønderslev Kommune Sundhedsudvalget Referat Dato: 26. marts 2007 Lokale: Mødelokale 2, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: kl. 13,30-15,45 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/11 Forslag til Frivillighedspolitik

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol Dato: 11. maj 2010 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-16:00 Ole Jespergaard, Formand (A) Peter H. S. Kristensen (A) Adnan Jedon (A) Bodil Nielsen

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 30. april 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-10:40 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (Løsgænger) Carsten Møller Nielsen (A)

Læs mere

Socialudvalget. Beslutningsprotokol

Socialudvalget. Beslutningsprotokol Socialudvalget Beslutningsprotokol Dato: 11. marts 2009 Lokale: 124, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:00-9:25 Ole Jespersgaard, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Asta Skaksen (V) Søren Erik Nielsen

Læs mere

Referat. fra mødet den kl på Klitrosen i Klitmøller

Referat. fra mødet den kl på Klitrosen i Klitmøller Referat fra mødet den kl. 9.00 på Klitrosen i Klitmøller Medlemmer: Bente Canariis-Christensen, Grethe Kindberg Jørgensen, Gudi Skaaning Skovmose, Hans Dall, Henny Kock, Jytte Westergaard, Ketty Sørensen,

Læs mere

Åben referat for Socialudvalgets møde den 12. november 2007 kl. 15:30 i Løgstør 214

Åben referat for Socialudvalgets møde den 12. november 2007 kl. 15:30 i Løgstør 214 Åben referat for Socialudvalgets møde den 12. november 2007 kl. 15:30 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 1. Orientering ved formanden... 3 2. Budgetopfølgning pr. 31. august 2007... 4 3. Mødekalender 2008...

Læs mere

Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget. mandag den 29. marts 2004, Kl. 17.00. i udvalgsværelse 1. Dagsorden INDHOLDSFORTEGNELSE

Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget. mandag den 29. marts 2004, Kl. 17.00. i udvalgsværelse 1. Dagsorden INDHOLDSFORTEGNELSE Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget mandag den 29. marts 2004, Kl. 17.00 i udvalgsværelse 1 Dagsorden INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indstilling om godkendelse af regnskabet for 2003 * 1. Indstilling om

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Referat Dato: 29. marts 2007 Lokale: Mødelokale 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00-17.40 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/22 Strategi

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. november 2009 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-16:10 Carsten Jespersgaard, Formand (V) Steen Christensen (A) Kim Toft

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 05. maj 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-17:30 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Jytte Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Ældrerådet. Beslutningsprotokol

Ældrerådet. Beslutningsprotokol Ældrerådet Beslutningsprotokol Dato: 14. januar 2009 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 9:00-11:05 Tage Enevoldsen, Formand Karen Nielsen Poul Holm-Christiansen Solveig Skovrider Eriksen Børge

Læs mere

Handicaprådet. Beslutningsprotokol

Handicaprådet. Beslutningsprotokol Handicaprådet Beslutningsprotokol Dato: 06. april 2009 Lokale: 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-15:30 Flemming Vejrum, Formand Johnny Sort Jensen (J) Fridolin Laager Elly Henriksen John Erik

Læs mere

Brønderslev Kommune. Socialudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Socialudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Socialudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. april 2008 Lokale: Mødelokale 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 8.30-13.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/166 Orientering

Læs mere

side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus - stort mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus - stort mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den 27.08.2007 kl. 16:00 Munkebo Rådhus - stort mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 36. Sager og skrivelser til orientering...

Læs mere

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol Ældreomsorgsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 18. februar 2010 Lokale: Risagerlund, Bredgade 147, Brønderslev Tidspunkt: Kl. 13:30-16:50 Peer Thisted, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Knud L. Pedersen

Læs mere

Ny viden = væsentligt mindre tilbagefald = virksomhedsfokusering (jf. nyt refusionssystem) = bedre økonomi

Ny viden = væsentligt mindre tilbagefald = virksomhedsfokusering (jf. nyt refusionssystem) = bedre økonomi Økonomien i et refusionssystem Nyt refusionssystem og effektiv indsats på overfor personer på langvarig offentlig forsørgelse herunder personer med barrierer i forhold til tilbagevenden og/eller fastholdelse

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE. Referat. Ældre- og Handicapudvalgets møde den 26. marts 2007 Kl. 16.00. Birkelund Plejecenter, Røjrupvej 9, 5550 Langeskov

KERTEMINDE KOMMUNE. Referat. Ældre- og Handicapudvalgets møde den 26. marts 2007 Kl. 16.00. Birkelund Plejecenter, Røjrupvej 9, 5550 Langeskov KERTEMINDE KOMMUNE Referat af Ældre- og Handicapudvalgets møde den 26. marts 2007 Kl. 16.00 Birkelund Plejecenter, Røjrupvej 9, 5550 Langeskov Tilgår pressen Fraværende: Else Møller forlod mødet kl. 18.15

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 21. september 2009 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-15:35 Carsten Jespersgaard, Formand (V) Steen Christensen (A) Kim Toft

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked torsdag den 29. november 2012

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked torsdag den 29. november 2012 Referat torsdag den 29. november 2012 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Jens K. Jensen (V) Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Orienteringssager - december...2 3. JA - Samarbejdsaftale

Læs mere

Referat for Socialudvalgets møde den 08. april 2008 kl. 15:30 i Løgstør 214

Referat for Socialudvalgets møde den 08. april 2008 kl. 15:30 i Løgstør 214 Referat for Socialudvalgets møde den 08. april 2008 kl. 15:30 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 23. Orientering ved formanden 48 24. Orientering fra forvaltningschefen 49 25. Kommunale redegørelser vedrørende

Læs mere

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol Ældreomsorgsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 27. januar 2011 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:30-15:30 Peer Thisted, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Knud L. Pedersen (V) Lone Birkmose

Læs mere

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Referat Brønderslev Kommune Sundhedsudvalget Referat Dato: 26. november 2007 Lokale: Mødelokale 2, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: 13,30-16.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/50 Motion på Recept

Læs mere

Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 12. januar 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:30-15:25 Peer Thisted, Formand (A) Birgitte Josefsen (V) Jette Ramskov (A) Johnny Sort Jensen

Læs mere

Anlægsbevilling til om- og tilbygning af Tingagergården i Tilst.

Anlægsbevilling til om- og tilbygning af Tingagergården i Tilst. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse Dato 10. april 2015 Anlægsbevilling til om- og tilbygning af Tingagergården i Tilst. Anlægsbevilling

Læs mere

Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 18. maj 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:30-15:45 Peer Thisted, Formand (A) Birgitte Josefsen (V) Jette Ramskov (A) Johnny Sort Jensen (J)

Læs mere

BRØNDBY KOMMUNE. Dagsorden til Beskæftigelsesudvalgets møde. torsdag den 20. maj 2010 kl i mødelokale 1

BRØNDBY KOMMUNE. Dagsorden til Beskæftigelsesudvalgets møde. torsdag den 20. maj 2010 kl i mødelokale 1 BRØNDBY KOMMUNE Dagsorden til Beskæftigelsesudvalgets møde torsdag den 20. maj 2010 kl. 9.00 i mødelokale 1 BRØNDBY KOMMUNE Indholdsfortegnelse 40. Ydelser og arbejdsmarkedsforanstaltninger for forsikrede

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Sammenlægningsudvalget Referat Dato: 28. februar 2006 Lokale: Byrådssalen Tidspunkt: kl. 19.00 - kl. 20.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Budget for Sammenlægningsudvalget...

Læs mere

Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter

Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter Arbejdsmarkedsudvalget Referat Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter Afbud/fraværende: Irene Kristensen indkaldes kl. 13.05 til punkt 42 Susanne Strunk indkaldes kl. 13.20 til punkt 43 Pkt. Tekst

Læs mere

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 14. januar 2008 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 13.15-14.45 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/66 Institutionsbesøg...

Læs mere

Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 22. september 2010 kl. 14:00 i Lokale SDP

Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 22. september 2010 kl. 14:00 i Lokale SDP Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 22. september 2010 kl. 14:00 i Lokale SDP Indholdsfortegnelse 093. Formanden orienterer 154 094. Orientering fra administrationen 155 095. Budget 2011-2014

Læs mere

Møde 17. september 2012 kl. 13:00 i Jobcenter

Møde 17. september 2012 kl. 13:00 i Jobcenter Arbejdsmarkedsudvalget Referat Møde 17. september 2012 kl. 13:00 i Jobcenter Afbud/fraværende: Mødet afsluttet kl. 14.45 Lars Jensen deltager i behandling af punkterne 4-8 Pkt. Tekst Side 1 Orientering

Læs mere

Økonomiudvalget. Referat fra ekstraordinært møde

Økonomiudvalget. Referat fra ekstraordinært møde Referat fra ekstraordinært møde Dato: Tirsdag den Mødetid: 17:15-17:30 Mødelokale: Mødelokale B105 Medlemmer: Conny Trøjborg Krogh (F), Frederik A. Hansen (V), Jesper Kirkegaard (C), Lars Prier (O), Mette

Læs mere

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 20. juni 2012 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 18:00-18:30 Lene Hansen, Formand (A) Arne M. Jensen (A) Johannes Trudslev (A) Thomas Krog (F) Mikael

Læs mere

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 08. maj 2008 kl. 15:30 i Jobcenter

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 08. maj 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 08. maj 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Indholdsfortegnelse 114. Udmøntning af budgetaftale 2008 for Vesthimmerlands Dagshøjskole 3 115. Regnskab 2007 for Beskæftigelsesudvalget

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 14:45 Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende:

Læs mere

87 Opfølgning økonomivurdering pr. 30. juni 2011 - Udvalget for Sundhed og Omsorg.

87 Opfølgning økonomivurdering pr. 30. juni 2011 - Udvalget for Sundhed og Omsorg. Referat fra mødet i Udvalget for Sundhed og Omsorg den 10. oktober 2011 kl. 15:15 i Mødelokale 3, Hadsund Rådhus Mødet sluttede kl. 17.00 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 86 Økonomirapport 2011 87 Opfølgning

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget

Beskæftigelsesudvalget Referat Beskæftigelsesudvalget kl. 16:00 Brovst Rådhus, lokale 1 Jammerbugt Kommune Beskæftigelsesudvalget Punkter på åbent møde: 9. Budgettjek 2008 - behandling i fagudvalg 1 10. Ny chance for alle -

Læs mere

Ældrerådet. Beslutningsprotokol

Ældrerådet. Beslutningsprotokol Ældrerådet Beslutningsprotokol Dato: 03. oktober 2011 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 9:00-11:30 Tage Enevoldsen, Formand Karen Nielsen Solveig Skovrider Eriksen Inger Bøgh Pedersen John

Læs mere

Dokumentet er ajourført den 19. maj 2015 med yderligere alternativer Senarie D. E. og F.

Dokumentet er ajourført den 19. maj 2015 med yderligere alternativer Senarie D. E. og F. Dato 7. april 2015 Dok.nr. 43742-15 Sagsnr. 15-3813 Ref. Arnfred Bjerg Dokumentet er ajourført den 19. maj 2015 med yderligere alternativer Senarie D. E. og F. Økonomiberegning for opførelse af 30 almene

Læs mere

Handicaprådet. Referat

Handicaprådet. Referat Handicaprådet Referat Dato: 14. januar 2013 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-16:00 Elly Henriksen, Formand Peter H. S. Kristensen (A) Thomas Krog (F) Jens Andersen (V) Karl Emil Nielsen

Læs mere

Handicaprådet. Beslutningsprotokol

Handicaprådet. Beslutningsprotokol Handicaprådet Beslutningsprotokol Dato: 13. august 2012 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-16:00 Elly Henriksen, Formand Peter H. S. Kristensen (A) Thomas Krog (F) Jens Andersen (V) Karl

Læs mere

side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den 21.02.2008 kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Arne Krydsfeldt mødte kl. 16.40 og deltog derfor ikke fuldt ud i behandlingen

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 1. juni 2015

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 1. juni 2015 Referat mandag den 1. juni 2015 Kl. 16:00 i Mødelokale 1, Hvalsø Thomas Stokholm (V) Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Dialogtema Ny beskæftigelsesreform og Erhvervsuddannelsesreform...2

Læs mere

Handicaprådet. Beslutningsprotokol

Handicaprådet. Beslutningsprotokol Handicaprådet Beslutningsprotokol Dato: 10. april 2012 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-15:45 Elly Henriksen, Formand Peter H. S. Kristensen (A) Thomas Krog (F) Jens Andersen (V) Karl

Læs mere

Sundhedsudvalget. Referat fra møde Tirsdag den 2. september 2014 kl i F 6

Sundhedsudvalget. Referat fra møde Tirsdag den 2. september 2014 kl i F 6 Sundhedsudvalget Referat fra møde Tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 i F 6 Mødet slut kl. 16:45 MØDEDELTAGERE Jesper Wittenburg (A) Anne-Lise Kuhre (A) Jens Ross Andersen (V) Jørgen Bech (V) Kirsten

Læs mere

REFERAT. Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget. Mandag den 8. januar 2007 kl

REFERAT. Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget. Mandag den 8. januar 2007 kl REFERAT Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget Mandag den 8. januar 2007 kl. 16.00 på Frederikssund Rådhus i lokale nr. 311 Direktøren for Social-, arbejdsmarked og kommunikations kontor Mødedeltagere: Kim

Læs mere

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol Dato: 30. august 2012 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:30-17:45 Knud Jørgensen, Formand Valborg Jensen Bodil Thomsen Cady Mampouya-Kilele Emilly Pedersen

Læs mere

Faxe kommunes økonomiske politik

Faxe kommunes økonomiske politik Formål: Faxe kommunes økonomiske politik 2013-2020 18. februar Faxe kommunes økonomiske politik har til formål at fastsætte de overordnede rammer for kommunens langsigtede økonomiske udvikling og for den

Læs mere

19. Arbejdsmarkedspolitik

19. Arbejdsmarkedspolitik 9. ( i kr..000) 2009 200 20 202 Overslagsår 0 - fremskrevet 55.753 54.24 54.24 54.24 Arbejdsskadeforsikring -945-945 -945-945 Indkøbsaftaler 0 0 0 0 Ny Løn 2 2 2 2 Besparelse godkendt i byrådet d. 26.02.08-373

Læs mere

Regnskab Vedtaget budget 2010

Regnskab Vedtaget budget 2010 Side 1 af 7 Økonomisk oversigt Serviceudgifter 30,5 39,1 38,9 38,6-0,3 Jobcenter 30,5 39,1 38,9 38,6-0, Overførselsindkomster 245,2 370,6 370,8 357,6-13,2 Beskæftigelsesindsats 11,3 21,4 21,4 25,8 4, Sociale

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Dagsorden

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Dagsorden Det Lokale Beskæftigelsesråd Dagsorden Dato: 17. december 2009 Lokale: Restaurant Hedelund i Brønderslev Tidspunkt: Kl. 15:30 Jytte Thisted, Formand Carsten Jespersgaard Jørgen Kruse Jensen Hanne Christensen

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 07. december 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-11:30 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Marianne Jensen (A) Karl Emil Nielsen

Læs mere

Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 03. november 2008 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:30 15:45 Peer Thisted, Formand (A) Birgitte Josefsen (V) Jette Ramskov (A) Johnny Sort Jensen

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde GLOSTRUP KOMMUNE Referat Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde Mødedato: Torsdag den 20. september 2012 Mødetidspunkt: 18:00 Mødelokale: Jobcenter, Rådhusparken 2 Medlemmer: Ove Bjerregaard-Madsen

Læs mere

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen mandag den 13. februar 2017, kl. 17.00, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

ÅBEN BESLUTNINGSPROTOKOL FOR SOCIALUDVALGETS MØDE TIRSDAG DEN 12. JUNI 2007 16:00

ÅBEN BESLUTNINGSPROTOKOL FOR SOCIALUDVALGETS MØDE TIRSDAG DEN 12. JUNI 2007 16:00 ÅBEN BESLUTNINGSPROTOKOL FOR SOCIALUDVALGETS MØDE TIRSDAG DEN 12. JUNI 2007 16:00 1 Indholdsfortegnelse 1 Åben - Orientering fra formanden 2 Åben - Budgetopfølgning pr. 30. april 2007 3 Åben - Budget 2008-2011

Læs mere

Ældrerådet. Beslutningsprotokol. fra ekstraordinært møde

Ældrerådet. Beslutningsprotokol. fra ekstraordinært møde Ældrerådet Beslutningsprotokol fra ekstraordinært møde Dato: 20. april 2010 Lokale: Kulturhuset i Hjallerup Tidspunkt: Kl. 16:30-17:30 Tage Enevoldsen, Formand Karen Nielsen Solveig Skovrider Eriksen Inger

Læs mere

Øget brug af jobrotation via en investeringsmodel.

Øget brug af jobrotation via en investeringsmodel. Punkt 8. Øget brug af jobrotation via en investeringsmodel. 2012-45796. Beskæftigelsesudvalget indstiller, at byrådet godkender, at der iværksættes en investeringsmodel med henblik på at forøge antallet

Læs mere

Notat vedrørende indgåelse af partnerskabsaftaler mellem Jobcenter Nordfyn og private og offentlige virksomheder

Notat vedrørende indgåelse af partnerskabsaftaler mellem Jobcenter Nordfyn og private og offentlige virksomheder Notat vedrørende indgåelse af partnerskabsaftaler mellem Jobcenter Nordfyn og private og offentlige virksomheder Ledigheden har været faldende og er i øjeblikket rekordlav. Ledigheden pr. den 1.10. 2008

Læs mere

Økonomiudvalget REFERAT

Økonomiudvalget REFERAT REFERAT Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 14-02-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Gunnar Nielsen ankom kl. 16.06 efter behandlingen af pkt. 26

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol Dato: 05. februar 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-16:40 Ole Jespersgaard (A) Peter H. S. Kristensen (A) Adnan Jedon (A) Bodil Nielsen

Læs mere