Referat fra fællesmødet i. Rødekro Andelsboligforening tirsdag den 24. okt Velkomst:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra fællesmødet i. Rødekro Andelsboligforening tirsdag den 24. okt Velkomst:"

Transkript

1 Velkomst: Referat fra fællesmødet i Rødekro Andelsboligforening tirsdag den 24. okt Jeg vil gerne byde velkommen til dette fællesmøde, hvor der i forhold til forårsmødet med regnskab og budget, er mere tid til at komme ind på det som sker i afdelingerne og fremtiden. Jeg har på sigt det ønske, at der fra afdelingsbestyrelserne kommer punkter til dagsordenen, som i ønsker drøftet på efterårsmøderne, så vi kan opnå en større dialog med input fra afdelingerne. En velkomst skal også lyde til medarbejderne hos Dalbo, som i aften består af Hans Appel og Torben Leen Vi har en dagsorden til aftenen. Efter velkomsten kommer en orientering fra formanden og administrationen. Omkring kl holde en spisepause og serverer en varm ret, derefter vil vi fortsætter behandlingen af punkterne. Jeg havde håbet at alle afdelinger var mødt op fuldtallig, men vi har en del afmeldinger. Fra Ryttervænget er afmelding fra Hans Midtgaard Henry Rasmussen- Birgitte Hasselager Fra Bygmarken er afmelding fra Steen Matzen og Tove Lindholdt Fra Møllevænget afbud fra Benny Clausen Kommenterede [HCN1]: Dagens program. 1: Informationer fra formanden om aktuelle forhold Vi har i år afprøvet det samarbejde der er oprettet med Rødding Andelsboligforening omkring et samarbejde vedr. hækklipning. I juni gik to af vore folk, og 2 fra Rødding i gang med hækklipning i Rødekro, med brug af de maskiner begge boligforeninger råder over, normalt tager det godt 5 uger når vi selv er i gang, arbejdet blev udført på 2 uger, det jeg har erfaret ved at følge med i arbejdet er at vi før havde problemer med at rive det sammen og få de små stykker med. Med den måde som bliver gjort nu, hvor grenene bliver suget op er rigtig godt. Her i efteråret lejede vi i begge boligforeninger 2 mand udefra, dette fordi der er så meget arbejde der skal laves, så det er svært at undvære 2 mand i 2 uger. Ja, vi har haft problemer, der har været nogle som var utilfreds med at højden ikke passede ud for deres bolig, men der er altid når vi tager et nyt tiltag i gang, tilpasning. Eks. Er der steder hvor hækken er for høj, men med en tyk hæk kan maskinen ikke klare, så det skal gøres manuelt, det skulle gerne blive tilpasset over en tid.

2 Vi har da også taget et punkt med omkring de nye hus og havereglementer for afdelingerne Et andet projekt vi i organisationsbestyrelsen har sat i gang er, fælles licitation omkring flyttelejligheder hvor vi også i samarbejde med Rødding Andelsboligforening har sendt udbud ud omkring maling gulvarbejde og rengøring ved fraflytning. Tilbud er nu indkommen, og der er stor forskel i priser på arbejdet. Dette er et punkt på organisationsbestyrelsens næste møde. Vi har i organisationsbestyrelsen taget nogle beslutninger, bl. Andet omkring samarbejde med et andet boligforening, på et plan som nogle måske vil sige, hvorfor kan vi ikke lige så godt gøre det selv. Det kan vi også godt, men det mål vi har i organisationsbestyrelsen er at få udgifterne til administration ned på et plan, som vi jo ifølge regeringens udspil om at nedbringe administrationsudgifterne i almene boliger på 1,6 milliard frem til år 2020, kan leve op til. Et sådan arbejde foregår i alle de andre boligorganisationer i hele landet. Det ud fra den opfattelse at frivillighedens vej er bedre, end en pålæg fra regeringen om hvad vi skal gøre. Formand og næstformand har været indkaldt til et oplæg omkring oprettelse af ERFA møder på det politiske plan i Dalbo regi, formålet med et sådan tiltag er, at skabe en fælles sammenhold på politiske plan, i lighed med det som i et stykke tid har køre i det administrative niveau, samt at udveksle erfaringer boligorganisationerne imellem. Det at dele erfaringer er efter min opfattelse noget vi kan få gavn af alle i det Sønderjyske område. I sommer havde vi brand i den ældste af vore traktorer, under arbejde i Bøgeparken udbrød der ild i motoren, der blev tilkaldt forstærkning fra Rødekro Brandværn, som fik ilden slukket. Da det er en traktor vi bruger mest til vintervedligeholdelse, Sagen har været behandlet i organisationsbestyrelsen, og der skal igen til næste møde tages op igen. Onsdag den 1. nov. Er der indkaldt til et dialogmøde med Aabenraa Kommune, på mødet får vi de nyeste oplysninger omkring hvad Kommunens nye tiltag trafiklys kan berette. Vi mener da selv at vi gør en indsat for at vedligeholde vore boliger, på sidste dialogmøde i efteråret 2016 fik vi en god tilbagemelding, at det var kun afd. 1. hvor der var bemærkninger om opmærksomhed. De fælles dialogmøder som Kommunen i sommeren 2016 hvor lokalpolitikkerne fra kommunen deltog er slettet igen efter ønske fra boligorganisationerne i kommunen, der var for lidt at gå efter fordi det første møde ikke fra politikkerne var taget seriøs nok. Der er nu taget initiativ til at boligforeningerne i kommunen mødes, for at få en samlet tilgang til holdning til hvad vi ønsker fra kommunens side..

3 2.Information fra Administrationen Hans Appel Husk kursus tilmelding, der kommer flere kurser i ERFA regi. Det er et tilbud til alle der er med i Dalbo. God udlejning, der er ingen husleje tab, alt er udlejet. Gode bolig, lav husleje og godt område. Sydbank har meldt ud at fra 1 december skal der betales renter igen. De første 5 mil. Kr. har været rente fri, men nu er det 0,5 % på alt der er indestående. Torben Leen: Afd. 1, køkken/badeværelses ordning er benyttet af 1. Der er lavet fuger, og der er kørt grus til afdelingen. Ingen større planer. Afd. 3 har fået fældet en del træer, har givet luft i afdelingen. Der er lavet asfaldtarbejde, resten kommer. Der er skiftet to trapper. Afd. 4 skiftet et køkken og et bad. Vaskeplads bliver lavet. Hulmursisoleret. Afd. 5 skiftet 2 køkkener. Der er 2 på venteliste, fældet træer. Afd køkken og et på vej. Parkeringsbåse er mærket af. Planlagt udvendig malerarbejde, er skubbet til næste år. Afd. 7 2 køkkener er skiftet. Der er 2 på venteliste i 2018 og 19. Asfaltarbejde er lavet og der skiftes nogle hække. Afd. 9 1 køkken er skiftet og et i gang. Anmeldt skade på revner i murværk er afvist, så det er afdelingen der står med udgiften. Afd. 10, repareret murværk gennem byggeskadefonden, men det er blevet dyr, måske det ville være billigere uden dem. Afd. 11. Afd. 12 planter fjernes og der plantes måske birk, der kan tåle vand. Opmærkning af bump og der repareres i svingene, hvor jorden køres op. Eseybase startes op, så de sædvanlige håndværkere skiftes ud med dem der har vundet licitationen på rengøring, malerarbejde og gulve. Gæsteparkeringsskiltene er løse, de flyver rundt i Birkeparken. Kan der ikke laves et G på pladsen? Nogle flækkede sten skiftes ud. Højtoft, vil gerne ha gjort noget ved alle de knallerter der kører på stien, de er til stor gene. Kan der sættes noget op, så de ikke kan køre så stærkt. Det er kommunen der skal spørges om de vil sætte noget op.

4 3: Bestyrelsesportal, hvordan fungerer den Den nye bestyrelsesportal som afdelingsbestyrelserne fik adgang til for ca. 1 år siden, hvordan fungerer det for jeres afdeling, og bliver den brugt? Jeg ved at Carl Lorentzen er en flittig bruger, så jeg synes vi skal høre hans erfaringer med portalen Carl fortæller om alt det man kan bruge det til. Se bilag for de ting der er lavet i afdelingen. Det er nemt at gå til. Giver en større indsigt i udgifterne i afdelingen. Robert opfordrer til at referater m.m. kommer derind. Hans Appel viser hvordan man kommer ind og hvad man kan se derinde. Man skal ikke være bange for at komme til at slette noget, så bare kig løs. Hans viste hvordan man går ind og ser de forskellige konti og går videre til at se bilag. Man kan også gemme regnskabet som PDF. Der spares mange på, at der ikke skal udsende budget oversigt flere gange årligt, nu da man selv kan hente regnskab/budget. Har man mistet sin kode, kan man bestille en ny elektronisk. Efter dette punkt serveres en varm ret. 4: Tidspunkt for, og plan for gennemgang af afdelingerne Vi har jo aftalt en rundgang i alle afdelinger, rundgangen i år bliver lidt senere som det er optimalt, fordi vi lige skal have aftalt en plan og tidspunkt for rundgangen. Det vil være fællesområderne der kigges på i år. Bygningerne kommer med Fra administrationen har jeg fået 3 datoer, - mandag den 20.- onsdag den 22. og torsdag den 23 november. Så er det op til afdelingerne at aftale med Torben om hvornår, det kunne med fordel foregå i aften. De afdelinger som ikke har afdelingsbestyrelse, går medlemmer af organisationsbestyrelsen med rundt. For at alle beboere får samme orientering, har jeg lavet et oplæg til meddelelse, som trykkes og udsendes fra kontoret, til jer til uddeling. Den er omdelt på mødet, der er ingen der er imod at den sendes ud til beboerne. Sedlen sendes ud ca. 14 dage før rundgangen. Dem der har tilmeldt mail, for den der igennem. Det er en god ide, at afdelingsbestyrelsen aftaler inden rundgangen, hvad der skal kigges på. Det vil spare meget tid. Der omdeles reglerne fra BL, hvad man må og ikke må ved en rundgang.

5 5: Deltagelse i kurser i dalbo regi. Et kursustilbud er sendt ud, omkring Grundkursus for afdelingsbestyrelser, kurset afholdes lørdag den 25. nov. I Fælleshuset Birkeparken og afholdes i Dalbo regi Der vil i vinterhalvåret komme flere, så jeg opfordre jer til at deltage, husk alting bliver nemmere at finde ud af, når man ved hvordan det skal gøres. Det skal også være en opfordring. Har du noget som du kunne tænke dig at vide, så kom frem med det, det kunne være så aktuelt at andre også kunne få gavn af det på et kursus. Der er ønsker om et kursus i bestyrelsesportalen, det kommer når referaterne kommer med. Kursus i råderet - Kursus i bestyrelsesarbejde regnskab/afdelingens økonomi. Der kommer flere kurser i løbet af vinteren. 6: Drøftelse af de nye vedtagne hus og havereglement. Hvor står vi? Ved alt nyt, vil der være indkørselsproblemer, enkelte steder har der været lidt som der skulle snakkes om, men i helheden synes jeg vore beboere har taget godt imod det nye hus & havereglement. Her vil jeg gerne høre jeres status i jeres afdelinger. Afd. 3. har haft mange problemer med hækhøjden. Toppen blev ikke klippet i toppen første gang, men taget med i efteråret. Bøgeparken har også haft problemer med hækhøjden. Beboerne har ikke forstået reglementet og det har nok ikke været rigtigt formuleret. Ryttervænget har været godt tilfreds med hækklipningen. Vi ved der har været forskellige opfattelser af hvordan man gør, såfremt en sag skal behandles og der er en mulighed for at den skal til slut skal behandles i beboerklagenævnet. Der er derfor lavet en vejledning, som kun er til afdelingsbestyrelsernes brug, i vejledningen er opstillet hvordan forløbet skal være for at vi kan køre sagen til slut ved en højere instans. Den deles rundt på mødet. Den bliver sendt ud på mail til afd. Bestyrelsesmedlemmerne. Det skal straks nævnes, klagevejledningen er ikke lavet for at få flere klager, men en hjælp til afdelingsbestyrelsen. Det har altid været sådan at det man kan snakke sig igennem med, beboere imellem er bedst, det er så ikke altid det er nok. 7: Information og drøftelse af strategi vedr. afdelingernes fremtidige drift.

6 Emnet har været et punkt i årsberetningen til generalforsamlingen i 2017, det har været behandlet i organisationsbestyrelsen, den 24. aug. her var et flertal for at det samme blev fremlagt her på fællesmødet, jeg havde helst set at det var en enig organisationsbestyrelse som fremlægger, men sådan blev det ikke. For at alle kan danne sig et indtryk af hvordan det er med beboerdemokratiet i boligforeningen, har jeg lavet en oversigt over de sidste 5 års fremmøde til afdelingsmøderne. Der er lavet et par oplæg til en mulig strategi for hvordan Rødekro Andelsboligforening kan se ud fremadrettet, disse oplæg vil jeg gerne vise på skærmen. Der kan være behovet for At, få flere beboere engageret i Beboerdemokratiet og i økonomien, der er de væsentligste grunde til at overveje en sammenlægning. Det kan være for at få beboere inddraget i arbejdet i afdelingerne Derfor kan en sammenlægning være vejen frem

7

8 Fremmøde til Generalforsamling ligger også rimeligt godt. Selv om der er er rimeligt fremmøde Så er opbakninger til at lave et godt stykke arbejde I både afdelingsbestyrelse Og organisationsbestyrelse Ikke stort

9

10 Hans Appel forklarer om den rationelle drift. Det er ikke kun administrationen, men al drift i afdelingerne der har indflydelse på økonomien. Hans forklarer om alle de omkostninger der indvirker på administrationsbidraget. Og hvordan man kommer frem til administrationsbidraget 4260 kr. pr år pr. lejemål. Især posten forretningsførelse kan reduceres med kr. pr år. Der spørges til, om der vil være en besparelse fra starten, eller om det vil koste at lægge afdelinger sammen. Det bliver en besparelse fra starten. Skal kontoret spares væk eller vil vi beholde det? Eller er der andre muligheder for besparelser? Bøgeparken er ikke interesseret i en sammenlægning. Afdelingsbestyrelsen mener at også beboerne i afdelingen vil støtte op om den. De andre afdelinger tager det med hjem og det tages op på afdelingsmødet i foråret.

11 8: eventuelt: Der spørges til, hvorfor suppleanterne ikke kan komme ind på bestyrelsesportalen. Der oplyses om tavshedspligten som gælder for alle afd. Bestyrelsesmedlemmerne. Det tages op på et bestyrelsesmøde. HC Havde håbet på en god diskussion på mødet. Der har været tavshed, når der spørges om der er nogen der har spørgsmål. Der har ikke været den gode diskussion som han havde håbet på. Det føles lidt spild af tid at lave et så stort oplæg, når der ikke er mere spørgelyst og interesse for et emne om f.eks. boligforeningens fremtid. Rødekro den Referent Else Kuhlmann

Referat fra fællesmødet i Rødekro Andelsboligforening den 4. april 2017

Referat fra fællesmødet i Rødekro Andelsboligforening den 4. april 2017 1 Referat fra fællesmødet i Rødekro Andelsboligforening den 4. april 2017 Velkomst: Jeg vil gerne byde velkommen til dette fællesmøde, hvor hovedpunktet jo er årets regnskab og budget for afdelingerne.

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

Robert Kaas Susanne Bergstedt (SB) Kjeld Nielsen Anne Grethe Have (AGH) Fra administrationen deltog: Hans H. Appel (HHA) (ref.)

Robert Kaas Susanne Bergstedt (SB) Kjeld Nielsen Anne Grethe Have (AGH) Fra administrationen deltog: Hans H. Appel (HHA) (ref.) Rødekro Andelsboligforening 551 Bestyrelsesmøde, mandag den 17. juni 2019, på foreningens kontor. Mødet startede kl. 18.00 Til stede var fra bestyrelsen: Hans Chr. Nielsen, formand (HCN) Robert Kaas (RK)

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Tilstede: Der deltog 24 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 1 Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 Tilstede. alle Formanden bød velkommen til det første møde i 2011. 1: Gennemgang af referat fra mødet den ls.nov. 2010. Referatet underskrevet uden kommentarer

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref.

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref. Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april 2017 Deltagere: 13 beboere fra 11 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Fra administrationen

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Formand Egon Soll bød velkommen til mødet, herunder med en særlig velkomst til det ny medlem af bestyrelsen, Lise Poulsen.

Formand Egon Soll bød velkommen til mødet, herunder med en særlig velkomst til det ny medlem af bestyrelsen, Lise Poulsen. Bestyrelsesmøde, tirsdag den 20. november 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Leif Poulsen Birthe Hansen Karin van Overeem Nicki Hagesen Svend Jensen

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 18. maj 2017, afholdt i Rødding Centret.

Referat fra generalforsamling den 18. maj 2017, afholdt i Rødding Centret. Referat fra generalforsamling den 18. maj 2017, afholdt i Rødding Centret. Tilstede: Der deltog 55 personer fra 48 husstande. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr. Krabbe, og statsaut. revisor Henrik

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 3 Højtoft, den 20. april 2017

Afdelingsmøde afd. 3 Højtoft, den 20. april 2017 Afdelingsmøde afd. 3 Højtoft, den 20. april 2017 Deltagere: 9 beboere fra 7 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld Nielsen Fra

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere

Ny i afdelingsbestyrelsen

Ny i afdelingsbestyrelsen Ny i afdelingsbestyrelsen R Ø D E K R O A N D E L S B O L I G F O R E N I N G Kom godt i gang med arbejdet HVORDAN FUNGERER En Boligforening En Afdeling En Afdelingsbestyrelse Side 2 Tillykke med valget

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016

Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016 Deltagere: 19 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld Nielsen

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling

DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 22. september 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede:

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Der forelå referater til godkendelse fra bestyrelsens møder den 9. maj 2012.

Der forelå referater til godkendelse fra bestyrelsens møder den 9. maj 2012. Bestyrelsesmøde, onsdag den 23. maj 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Birthe Hansen Leif Poulsen Steen Valentin Kurt Johannsen Erling Sandbeck ES

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 1 Højgade og Højvang, den 13. april 2016

Afdelingsmøde afd. 1 Højgade og Højvang, den 13. april 2016 Afdelingsmøde afd. 1 Højgade og Højvang, den 13. april 2016 Deltagere: 13 beboere fra 11 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 6. marts 2019 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Beretning omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt

Beretning omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt 1 Beretning for året 2011/2012 Beretning omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt den 12. maj 2011 til og med i dag. Generalforsamlingen var godt besøgt. Ved sidste års generalforsamling

Læs mere

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.14. Referat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.03.14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: KLAUS JUELKERT AD. 1 Fremmødte / Fraværende.

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019 Den helt store begivenhed i 2018 var dronningens besøg i Skovparken. En festlig dag i solskin og utroligt mange beboere deltog. Tak for

Læs mere

- 515 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 07. maj 2013 på kontoret, Skansen 8 kl. 17:30.

- 515 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 07. maj 2013 på kontoret, Skansen 8 kl. 17:30. - 515 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening tirsdag d. 07. maj 2013 på kontoret, Skansen 8 kl. 17:30. Indkaldt er : bestyrelse, suppleant samt forretningsføreren. Fraværende efter

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense.

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense. ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Generalforsamlingen Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl. 19.00 på Hotel HCA i Odense. Tilstede : Bestyrelsen: Afbud: Beboere: Administrationen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Beretning fra Afdelingsbestyrelsen Birkeparken mandag den 26. april 2011

Beretning fra Afdelingsbestyrelsen Birkeparken mandag den 26. april 2011 Beretning fra Afdelingsbestyrelsen Birkeparken mandag den 26. april 2011 I afdelingsbestyrelsens beretning vil vi fortælle lidt om det som er sket i det forløbne år her i afdelingen, og vore tanker for

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 14. april 2015 kl. 18.00

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 14. april 2015 kl. 18.00 Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. tirsdag den 14. april 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Bent Christensen

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Referat ordinært afdelingsmøde afholdt torsdag den 18. oktober 2012 kl. 16:30 i fælleslokalet beliggende Bragesvej, Væggerløse.

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 5 - Bygmarken, den 19. april 2018

Afdelingsmøde afd. 5 - Bygmarken, den 19. april 2018 Afdelingsmøde afd. 5 - Bygmarken, den 19. april 2018 Deltagere: 12 beboere fra 10 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Fon'nand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Fra

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 3 - Høitoft, den 17. april 2018

Afdelingsmøde afd. 3 - Høitoft, den 17. april 2018 Rødekro Andelsboligforening Afdelingsmøde afd. 3 - Høitoft, den 17. april 2018 Mødet foregik i Borgerhuset, Rødelaao. Deltagere: 8 beboere fra 6 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af 20. maj 2015 Repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Afdeling Kirstinelunds

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Referat fra fælles afdelingsbestyrelsesmøde på Stubbæk Forsamlingshus, torsdag den 14. november 2013 kl. 19.00. Tilmeldt var fra Padborg Boligforening (Padbo) 31 medlemmer af afdelingsbestyrelser og organisationsbestyrelsen,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Almenbos Ordinære Generalforsamling

Almenbos Ordinære Generalforsamling 11. juni 2018 Almenbos Ordinære Generalforsamling Onsdag den 30. maj 2018 Egebjerghavens fælleshus, Egebjergbygade 2 Deltagere Almenbos andelshavere med følgende antal stemmer: Boligforeningen København

Læs mere

Vi tilbyder igen i år tilkøbskurser, som afdelingen kan købe hos BO-VEST. Læs mere om dette sidst i kataloget.

Vi tilbyder igen i år tilkøbskurser, som afdelingen kan købe hos BO-VEST. Læs mere om dette sidst i kataloget. Kursuskatalog 2016-2017 Velkommen til kurser i 2016-2017 BO-VESTs kursusudvalg ønsker, at alle medlemmer af afdelingsbestyrelserne er klædt godt på til de opgaver, der skal løses, og byder hermed velkommen

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 12 Birkeparken, den 24. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL) ref. og Karen Sibbesen (KS)

Afdelingsmøde afd. 12 Birkeparken, den 24. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL) ref. og Karen Sibbesen (KS) Afdelingsmøde afd. 12 Birkeparken, den 24. april 2017 Deltagere: 31 beboere fra 24 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Lars Johansen Kjeld Nielsen Fra administrationen deltog

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 30. oktober 2014 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling s bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00 Deltagere

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 2. tirsdag den 16. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 2. tirsdag den 16. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 2 tirsdag den 16. maj 2017 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent (Karina Lund fra bestyrelsen) 4. Valg af Stemmeudvalg (Vivi Pedersen, Aase Kassner) 5. Godkendelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret.

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Tilstede: Der deltog 47 personer fra 37 husstande. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr. Krabbe. Fra driftsfunktionen deltog

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 23. maj 2017, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 23. maj 2017, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 23. maj 2017, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 30 repræsentanter af i alt 38 mulige. Fra administrationen

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. maj 2015 Referat af ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København Mødedato og Tirsdag den 28. april 2015

Læs mere

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Jeanette

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 16 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen mandag den 13. februar 2017, kl. 17.00, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Referat fra formøde for generalforsamling Torsdag den 19. februar 2015 kl. 17.00 Mødested: Sjællandsgade 21, 8900 Randers C Referat fra formøde for generalforsamling

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 23. august 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Steen Johansen Britta Michelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Tid 07.03.2018, kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg 1. Godkendelse

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 28. maj 2018

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 28. maj 2018 Afdelingsmøde Afdeling 7 Mandag den 28. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 2. juni 2010

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 2. juni 2010 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 2. juni 2010 1 Dagsorden / Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Onsdag

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl. 19.00 Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftsbudget. A. Fremlæggelse og beretning for

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Der deltog 71 personer fra 54 husstande. Der deltog derudover 5 medlemmer uden stemmeret.

Der deltog 71 personer fra 54 husstande. Der deltog derudover 5 medlemmer uden stemmeret. Referat fra generalforsamling den 17. maj 2016, på Røde-Kro. Tilstede: Der deltog 71 personer fra 54 husstande. Der deltog derudover 5 medlemmer uden stemmeret. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr.

Læs mere

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes.

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes. Skanderborg Ældreboligselskab Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 9.30 efter organisationsmødet. Mødet holdes i Fælleshuset, Rytterparken, Stilling, 8660 Skanderborg

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Side 1/6 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Fra organisationsbestyrelsen: Nils Vinther Fra administrationen: Peter Andersen

Læs mere

Referat fra Fællesmødet mellem. Organisationsbestyrelsen Afdelingsbestyrelserne. tirsdag den 1. nov kl

Referat fra Fællesmødet mellem. Organisationsbestyrelsen Afdelingsbestyrelserne. tirsdag den 1. nov kl 1 Referat fra Fællesmødet mellem Organisationsbestyrelsen Afdelingsbestyrelserne tirsdag den 1. nov. 2016 kl. 17.30 Velkomst: Jeg vil gerne byde velkommen til efterårets fællesmøde, vi har fået et afbud,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 15-10-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012 51 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/6 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Leif Erik Nielsen Eva Jensen Jørgen Mortensen

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 13 (113) Gartnervangen i Brædstrup Referat af beboermødet den 15. september 2016, kl. 19. Så mange beboere deltog: 14 husstande i alt 17 personer. Fra administrationen

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag 15. marts 2016 kl i fælleshuset Landbogården, Nørregade 49, Ejby

Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag 15. marts 2016 kl i fælleshuset Landbogården, Nørregade 49, Ejby Boligforeningen Lillebælt Bestyrelsen Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag 15. marts 2016 kl. 16.30 i fælleshuset Landbogården, Nørregade 49, Ejby Til stede var: Afbud: Fra Boligkontoret Danmark:

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 4. maj 2017, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning,

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Rødekro Andelsboligforening

Rødekro Andelsboligforening Vær en aktiv beboer Rødekro Andelsboligforening Hvad er min ret? Hvad er min pligt? Hvordan får jeg indflydelse i Boligforeningen? Side 2 Forord til folderen Ideen med folderen er at give dig lyst til

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 15. august 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen

ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen Referat fra regnskabsmøde med organisationsbestyrelsen, tirsdag den 24. maj 2016 kl. 17.00 på Næsbyhoved Skov, Odense. Til stede: Fra administrationen: Formand

Læs mere

Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 19.00

Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 19.00 Til medlemmerne af repræsentantskabet samt suppleanter 5. maj 2015 Repræsentantskabsmøde Hermed indkaldes til repræsentantskabsmøde Tirsdag den kl. 19.00 Mødet afholdes i BO-VEST, Malervangen 1, 2600 Glostrup

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 19. marts til godkendelse.

1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 19. marts til godkendelse. Indkaldelse til bestyrelsesmøde, torsdag d. 23. april 2015, Harald Lunds Gade 15 Souschef Claus Thomsen deltager i mødet. Driftschef Jesper Nymark og udlejningschef Helle Dam Jensen deltager under punkt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. september, kl. 18.00. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde Afd. 1-14 Nordhavnsgården Beboerlokalet, Herninggade 2 2100 København Ø Onsdag den 14. september 2011 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at

Læs mere

Løgumkloster Andelsboligforening

Løgumkloster Andelsboligforening Referat fra bestyrelsesmøde onsdag den 15. april 2015, på foreningens kontor: Mødet var indkaldt ved dagsorden, dateret den 8. april 2015. Mødt var hele bestyrelsen. Endvidere deltog fra DALBO a.m.b.a.

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d. 11.10.03. Beslutningsreferat af: Referat nr. 12. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.10.03 kl. 18.30 23.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d. 11.10.03. Beslutningsreferat af: Referat nr. 12. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.10.03 kl. 18.30 23. DIRIGENT: ERIK AD. 1 Fremmødte / Fraværende: Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, Freddy, David, Torben, Pia, Gert, Erik, Aase. Afbud, Roberto. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 11. Godkendt,

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 22. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 22. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 4 mandag den 22. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent - Tina Holm 4. Valg af Stemmeudvalg Vibeke, Torben Hesselvang, Ole

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 39

AAB Silkeborg Afdeling 39 AAB Silkeborg Afdeling 39 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 26.08.19 Deltagere: Antal beboere: 32 Organisationsbestyrelse: Joan Nielsen Driftskontor: Administration: Flemming Jensen og Claus

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Tilstede: Der deltog 31 repræsentanter af i alt 38 mulige. Fra administrationen deltog Carsten Boisen, og Hans

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Løgumkloster Andelsboligforening

Løgumkloster Andelsboligforening Referat fra bestyrelsesmøde onsdag den 29. juni 2016, på Central Hotel: Mødet var indkaldt ved dagsorden, dateret den 14. juni 2016. Mødt var hele bestyrelsen. Endvidere deltog fra DALBO a.m.b.a. Carsten

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009.

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Ved mødet start kl. 19.00 var 60 husstande mødt frem. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Formanden

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 16. juni 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 16. juni 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 9. august, kl. 17.30. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Revisionsinstituttet reviderer årsregnskaber i perioden 20. januar februar 2014.

Revisionsinstituttet reviderer årsregnskaber i perioden 20. januar februar 2014. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 22. januar 2014, kl. 17.30. Afbud: Karen Rod Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud Glostrup, 3. juni 2013 LK Referat Den 28. maj 2013 Boligselskabet Hjem Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Afdeling: 0. Restaurant L'Altro Torvegade 62 Mødetid Kl. 17.00 Deltagere: Else Vedel Janhøj

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 40 & 41 Kallemosen 22 78 & Rugkobbel 100 232 6200 Aabenraa Cvrnr 14 79 86 17 Sydbank A/S

Læs mere