Referat fra fællesmødet i Rødekro Andelsboligforening den 4. april 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra fællesmødet i Rødekro Andelsboligforening den 4. april 2017"

Transkript

1 1 Referat fra fællesmødet i Rødekro Andelsboligforening den 4. april 2017 Velkomst: Jeg vil gerne byde velkommen til dette fællesmøde, hvor hovedpunktet jo er årets regnskab og budget for afdelingerne. En velkomst skal også lyde til medarbejderne hos Dalbo, som i aften består af Hans Appel - Nadja Strojeck og Torben Leen Vi har en dagsorden til aftenen. Efter velkomsten kommer en orientering fra formanden, derefter punktet gennemgang af årets resultater for afdelingerne, hvorefter vi så holde en spisepause og serverer en varm ret, derefter vil vi fortsætter behandlingen af punkterne. Punkt 1: Orientering om aktuelle forhold Året som nu er gået faldt godt ud for både hovedforeningen og afdelingerne, i år kom både hovedforeningen og alle afdelinger ud med et overskud, nogle lige over+ siden, men andre afdelinger fik et godt resultat. Det vil Administrationen komme mere ind på senere i aften. Dialogmøde med kommunen Den 8. dec. var det vor tur til dialogmøde hos kommunen, dialogmødet forløb godt, ret godt forberedt fra kommunens side, Tom Wienke var tilfreds med økonomien i Rødekro Andelsboligforening, der blev talt om vore ønsker for fremtiden, der blev tal om kommunens nye system Trafiklys. Her var de generelt tilfreds med boligforeningen og afdelingerne. De 4 nyeste afdelinger -Rise Bygade Callesensgade - Birkeparken og Rosenvænget blev placeret under kategori god. De næste 5 afdelinger fik kategori Acceptabel. Det er Ryttervænget - Bygmarken Møllevænget Højgade /Højtoft. Afdeling 1. kom under kategori. Opmærksomhed! det er så også boligforeningens ældste afdeling, det betyder fremover at der skal være opmærksomhed på afdelingens standard, henlæggelser til forbedring i forhold til huslejens størrelse osv. Der blev udtalt fra kommunen at der ikke var grund til bekymring, blot opmærksomhed. Differencerne gebyr? Der er på bestyrelsesmødet sidst i nov. besluttet, at vi fra 1. Jan.17 indfører Differencerne gebyr på venteliste, så dem hvor der bruges meget til porto, også betaler for det. Som vi havde det før, betales 100 kr. for passiv. 250 kr. for aktiv søgende. Alle ens Det nye blev, Passiv 100 kr. Aktiv med 250 kr. Aktiv uden 400 kr. En forskel på 150.kr. Det koster kr. for at sende et aktiv brev med tilbud, forskellen der betales hvis man ikke ønsker at opgive en mailadresse er 150 kr. pr. år, det er ca. 5 breve pr år Samtidig arbejdes med at lære beboerne at se deres mailboks og E-Boks jævnligt. Vi har ikke modtaget protester over ændringen, vore beboere er indforstået med at udgifterne skal holdes nede.

2 2 Orientering om nybyggeri Jeg har tidligere orienteret om at vi i organisationsbestyrelsen er interesseret i et nyt byggeri til en afdeling ved Fladhøj i Rødekro. I henhold til lokalplanen udgør området 14 Ha. Og er opdelt i 3 delområder. - delområde I til åben-lav boligbebyggelse. Delområde II til tæt-lav boligbebyggelse. Delområde III til etablering af nedsivningsbassin. Der er for område ll, som kunne have vores interesse, området ligger længst mod banen opført en 3,5 m. høj støjvold af jord mellem områdets bebyggelse og banen i hele bebyggelsens længde, det samme er sket for enderne af stykket. Efter en del drøftelse omkring de 3 forslag, enedes udvalget om forslag 2 med 25 boliger. Dette skyldes at udvalget mener forslag ll er mere realistisk at få igennem hos kommunen, boligerne ligger godt og en afdeling med 25 boliger, vil økonomisk være forsvarligt. Der udlægges 25 tæt-lav-boliger på ca. 100 m 2, Boligerne er udlagt på 5 stikveje fra lokalplanens stamvej, der lægger sig i øst-vest gående retning. Alle stikveje vinkles i sydøst gående retning for at orientere boligerne med sydvest aspekt. Således opnås en optimal solorientering af samtlige boliger. Alle boliger orienteres med opholdsareal mod SV, med haver delvis orienteret væk fra jernbanen. Mod Nordøst har alle boliger mulighed for egen carport/depot, samt plads til en ekstra bil. For enden af hver stikvej, er der mulighed for etablering af fælles gæsteparkeringspladser og fælles grønne områder. Alle boliger er baseret på modul med 9 m. i bredden, og kan varieres i dybden efter ønsket boligstørrelse. Alle haver måler min. ca. 10 m. i dybden. Orientering omkring Hus og Havereglementer Vi havde på programmet til efterårets fællesmøde et emne om samarbejde afdelingerne imellem, bordet rundt var der interesse om et samarbejde afdelingerne imellem. Der blev aftalt en dato for mødet, det blev torsdag den 12. jan kl , hvor hver afdeling stillede med formand & næstformand. Dette møde forløb rigtig godt, der var en positiv stemning til at samarbejde om opgaven og opgaven er løst tilfredsstillende med forslag til afdelingsmøderne her i april. Jeg ser frem til at forslagene går glat igennem afdelingsmøderne, og tror beboerne har nemmere ved at forstå, vi er en boligforening hvor bestemmelserne er ens hvor du bor, dog med de enkelte beslutninger som er truffet specielt i den enkelte afdeling. Rundgang i afdelingerne Vi kom på sidste fællesmøde lidt ind på, 1 gang årlig tager vi sammen en tur rundt i afdelingerne, dette for at snakke om hvordan skal afdelingen se ud, hvad ønskes lavet, det vil gøre det nemmere for alle parter at snakke omkring arbejdet i afdelingen, fremfor at afd. bestyrelsen sender en skrivelse til administrationen.

3 Det vil være organisationsbestyrelsens opgave her i 2017, at få sat det i system i samarbejde med administrationen, her kunne forslaget være at det var noget vi fik gjort i efteråret, fordi det vil være mest praktisk, så har administrationen mulighed for at få eventuelle ønsker om ændring ind i budgettet. 3 Selvbetjeningsmodul Bestyrelsesmodul, selvbetjening med økonomioplysninger m.v. for organisationsbestyrelse og afdelingsbestyrelser, er nu indført her omkring dec Bruger i dette system? er der problemer med at finde rundt i programmet? Der er ønsker til et møde om bestyrelsesmodulet. Det bliver som et fællesmøde for afdelingsbestyrelserne. Digitale syn, Digitale syn har nu fungeret en tid, her har Torben Leen alt med ud på sin tablet, han kan se alt omkring boligen, han kan udskrive rekvisition til håndværkerne, osv. Det ser ud til at fungere fint. Kommunikation: Tilbud over mail, er nu ret benyttet og derved sparer penge på porto, der er i forhold til sidste år kommet flere som har opgivet deres mail adresse, de kan godt se at det er fremtiden hvis vi skal holde udgifterne nede. Digital opmåling Det sidste nye som lige er vedtaget i organisationsbestyrelsen, er en digital opmåling af vore boliger, hvilket på sigt betyder en smidigere normalistandsættelse ved fraflytning. Samarbejde med Rødding Andelsboligforening På organisationsbestyrelsens møde i går aftes havde vi et emne forslag til samdrift med Rødding Andelsboligforening omkring hækklipning m.v. Baggrunden for drøftelserne er en drøftelse på personalemødet omkring yderligere hjælp, og måske en mere rationelt proces omkring hækklipning. Samdriften går ud på at etablere en sjak på den måde at 2 medarbejdere fra os hjælper i Rødding, og modsat hjælper 2 fra Rødding hos os i nogle dage, og får det tunge arbejde udført hurtigere, især hækklipning. Vi bruger de forhåndenværende maskiner bedst muligt, hvilket betyder at vores driftsmidler bliver udnyttet bedst muligt. Organisationsbestyrelsen har besluttet at afprøve denne model i sæson Afdelingsmøderne Tidspunktet til uddeling af den endelige dagsorden og regnskab/budget er ved at være op over. Afdelingerne skal være uddelt senest den 12. april, på grund af påsken. Afdeling 6 skal være uddelt senest 20. april. I får udleveret til jeres postkasse, og en mail hvornår der bliver udleveret.

4 Referater fra afdelingsmøderne Vi har i organisationsbestyrelsen sidste år snakket om referaterne fra afdelingsmøderne, skal de uddeles til samtlige beboere, eller kan vi lægge referatet fra hver afdelingsmøde på Boligforeningens hjemmeside under de forskellige afdelinger. Vi aftalte sidste år at vi vil tage spørgsmålet op igen i år inden afdelingsmøderne starter. Som udviklingen er med internet, vil en løsning med referatet på hjemmesiden være en fordel, den kan altid findes og kikkes på. Når vi sammenligner med referat fra Generalforsamlingen, har vi brugt ordningen i en del år uden problemer. Vi skal sige, at er der enkelte som ikke har mulighed for at få kendskab til hvad der er sket på mødet, kan et eksemplar hentes på kontoret. Vi har i aftes drøftet emnet i organisationsbestyrelsen, og besluttet at foreligge spørgsmålet for afdelingsbestyrelserne her i aften. Ryttervænget ønsker at de deles ud, da der er flere ældre beboere. Det får de 2017, tages op igen næste år. De andre afdelinger vil gerne ha referatet på boligforeningens hjemmeside.. Punkt 2: Gennemgang af årets resultater for afdelingerne, og budget for 2018 ved Nadia Renter 4 Afd. 1: Højvang: Afd. 1 kom ud af året 2016 med et overskud på kr. I Budgettet for 2018 er en stigning af huslejen på 1,6 %, hvilket betyder en huslejestigning på fra 421,2 Kr. pr. mdr. pr m2. Pris pr. m 2 er herefter kr. i Overført fra samlet overskud kr. til 2018 Afd. 3: Højtoft: Afd. 3. kom ud af året 2016 med et overskud på Kr. I Budgettet for 2018 er en stigning på 1,0 %, hvilket betyder en mdr. huslejestigning på fra kr. 604 kr. pr m2. Pris pr. m 2 er herefter 610 kr. pr m 2 i Overført fra samlet overskud kr. til 2018 Afd. 4: Møllevænget: Afdelingen kom ud af året med et overskud på kr. En rimelin god resultat, også her i afdelingen er der en renteindtægt på kr. I budgettet for 2018 er der en stigning på 1, 0 %, hvilket betyder en mdr. huslejestigning på 611 kr. pr m2pris pr. m 2 er herefter kr. i Overført fra samlet overskud kr til 2018 Afd. 5 Bygmarken Afdelingen kom ud med et overskud på kr.

5 5 I budgettet for 2018 er der en stigning på 1,1 %, hvilket betyder en huslejestigning på kr.?? pr. mdr. pr m2. Pris pr. m 2 er herefter 650,00 kr. i 2018 Overført fra samlet overskud 4634 kr. til 2018 Afd. 6 Bøgeparken Afdelingen kom ud af året med et overskud på kr. I budgettet for 2018 er en stigning på 1,0 % hvilket betyder en huslejestigning fra 656,40 kr. pr m2 Pris pr. m 2 er herefter?? kr. i Overført fra samlet overskud kr. til Afd. 7. Ryttervænget Afdelingen kom ud af året med et kanonoverskud, overskuddet er på kr. Det betyder for afdelingen at der ikke er huslejestigning, det betyder også at afdelingen står godt økonomisk næste år. Pris pr. m 2 er igen i 2018 på 655 kr. Overført fra samlet overskud kr. til Afd. 9 Rosenvænget Afdelingen kom ud med et overskud på kr. Der er en renteindtægt i afdelingen på kr. en forbedring på godt kr. i forhold til budget. Det er i budgettet regnet med en huslejestigning på 1.1 %, hvilket svare til en huslejestigning på kr. pr mdr. Pris pr. m 2 er herefter 663,00 kr. i 2018 Der er til afdelingen ydet tilskud på kr. Afd. 10 Villa Catharina Afdelingen kom ud af året med et overskud på kr. Der er i budgettet indregnet en stigning på 0.0 %, hvilket betyder ingen huslejestigning Pris pr. m 2 er herefter 933 kr. i 2018 Der er til afdelingen ydet et tilskud på kr. Afd. 11 Rise Bygade Afdelingen kom ud med et overskud på kr. Afdelingen havde forventet en renteindtægt på ca kr. Renteindtægten blev Der er i budgettet indregnet eh huslejestigning på 0.0 % hvilket betyder ingen huslejestigning Pris pr. m 2 er herefter 808,00 kr. i 2018 Der er til afdelingen ydet et tilskud på kr. Afd. 12 Birkeparken Afdelingen kom ud af året med et overskud på kr. Der er i budgettet indregnet en huslejestigning på 1,1 %, hvilket betyder en stigning i huslejen på fra 711,1 kr. pr m2. Pris pr. m 2 er herefter 719 kr. i Overført fra samlet overskud kr. til 2018 Der er ønske om, at regnskabet sendes ud til afdelingsbestyrelserne inden mødet, så der er mulighed for at kigge det igennem i afdelingsbestyrelserne inden fællesmødet. Pause

6 Punkt 3: Forslag til afdelingernes behandling Sidste sommer indgik regeringen, Kommunernes Landsforening og BL - Danmarks Almene Boliger - en aftale om, at driftsudgifterne i boligselskaberne i 2020 skal være 1,6 milliarder kroner lavere, end de var i Vi har de sidste år i organisationsbestyrelsen arbejdet med at holde udgifterne nede, det bl. andet med omlægning af driften og investering i maskiner og andet. Der er på organisationsbestyrelsens møde den 6 marts, i forbindelse med drøftelse af økonomi og budget, drøftet administrationsudgifter, og hvordan vi kan bringe dem ned, her tænkes især på de udgifter vi hver har til drift af afdelingen. En lille afdeling med f.eks. 8 boliger, er ret dyr i drift, i forhold til et større fællesskab, kunne det ikke ændres uden det går ud over beboerdemokratiet? Det vil vi fra organisationsbestyrelsen gerne drøfte med jer, så vi har bedt Hans Appel om at lave en oplæg med lidt tal vi kan kikke på. Jeg vil give ordet til Hans Appel. Rødekro Andelsboligforening har en sund økonomi og har været god til at finde besparelser. Hans Appel fortalte om, hvad der kunne spares ved sammenlægninger af de mindre afdelinger, mindre kontortid og andre ting, der indvirker på økonomien. Hele boligforeningen har samlet administrationsbidrag, som deles ud på alle afdelingerne. Ved en sammenlægning af nogle afdelinger, så der kun er 4 afdelinger i alt, kan der spares kr. på forretningsførelse, kr. på revision. Administrationsbidraget pr lejemål kunne nedsættes fra 4360 kr. til 3900 kr. pr. år. De afdelinger der ikke har en afdelingsbestyrelse har ingen beboerdemokrati. Det vil de få, ved at blive lagt sammen med en anden afdeling, så de får fælles afdelingsbestyrelse. Erik Ree Hansen fra afd. 1 synes det kan være svært at skulle ha ens regler, når de eksisterende afdelinger er så forskellige. 6 Punkt. 4 Generalforsamling den 17. maj.2017 Årets generalforsamling starter med lidt varm mad, dette på grund af boligforeningens 70 års jubilæum. Vi har i organisationsbestyrelsen besluttet ikke at markere dagen med en fest for beboerne, men i stedet for markerer 70 års dagen med en jubilæumsskrift. Jubilæumsskrift Rødekro Andelsboligforening har den 5. maj 2017 eksisteret i 70 år. Derfor har jeg valgt at lave et jubilæumsskrift som gerne skulle danne et billede af hvad der er sket i de første 70 år. Dette jubilæumsskrift vil blive offentliggjort på foreningens generalforsamling, den 17. maj. Det er et valg hvad der er vigtig at tage med, og hvad skulle ikke med for at danne et indtryk af hvad der er sket i årene som er gået, historien danner et billede af en forening i vækst i hele perioden. Det fremgår også ved læsningen at næsten hele boligforeningens historie har der været venteliste for at få en bolig, det fremgå også at der i perioden er truffet mange gode beslutninger.

7 Udsendelse af indbydelse til generalforsamling Indbydelse til generalforsamlingen skal være ude senest den 6. april, også her bliver de sendt ud til jer. Til generalforsamlingen skal hvert år vælges suppleanter til bestyrelsen, det er selvfølgelig mulighed for genopstilling, men vi synes i organisationsbestyrelsen at det kunne være en god ting at afdelingsbestyrelserne kom med forslag, hvem tror i kunne være interesseret, det kunne være personer fra midtbyen. Robert Kaas modtager genvalg som suppleant 7 Punkt 5. Bordet rundt. Afd.1:Erik Ree Hansen synes det har taget meget tid at lave Hus og Havereglementet. HC: Det tilrettede Hus og Havereglement er nødvendigt. Ellers kan det give huslejestigninger. Hvis det ikke er skrevet ned i reglementet, er det afdelingen der står for udgifterne ved de forskellige ting. Det er lavet for at hjælpe så der ikke skal betales af afdelingen, ikke for at lave regler. F.eks. hvis en lejer der kun har boet et par år, aflevere en lejlighed der ikke er istandsat ordentligt, maling m.m., kan ikke bonnes ofr det. Det er afdelingen der skal betale. Men med du ny Hus og Haveregler, er der lejer der skal betale. Afd. 3: Godt med hulmursisoleringen. Men hoveddøren er der stadig problemer med. Afd. 4: Kloak, er det kommet videre? Hvad med hulmursisoleringen? Det kommer som forslag på afdelingsmødet. Afd. 5: Godt med det nye Hus og Havereglement, ros til HC. Der er skiftet fjernvarmerør, der er stadig ikke gjort noget ved reetableringen. Afd. 6: Stille og roligt. Hvis det bliver vedtaget med hæk højden, er det så boligforeningen der klipper den ned? Ja, til den højde der er vedtaget. Afd. 7: Hus og Havereglement godt. Ros til HC og tak for hjælpen. Afd. 12: Fælleshuset var udlejet 28 weekender i Den har været udlejet indtil nu i Hus og Havereglement er rigtig godt, Ros til formanden. Punkt 6 Eventuelt. Tak for i aften. Der har været en rigtig god debat. Referat udarbejdet af HC og Else Udsendt en 6. april 2017

Referat fra fællesmødet i. Rødekro Andelsboligforening tirsdag den 24. okt Velkomst:

Referat fra fællesmødet i. Rødekro Andelsboligforening tirsdag den 24. okt Velkomst: Velkomst: Referat fra fællesmødet i Rødekro Andelsboligforening tirsdag den 24. okt. 2017 Jeg vil gerne byde velkommen til dette fællesmøde, hvor der i forhold til forårsmødet med regnskab og budget, er

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 12 Birkeparken, den 24. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL) ref. og Karen Sibbesen (KS)

Afdelingsmøde afd. 12 Birkeparken, den 24. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL) ref. og Karen Sibbesen (KS) Afdelingsmøde afd. 12 Birkeparken, den 24. april 2017 Deltagere: 31 beboere fra 24 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Lars Johansen Kjeld Nielsen Fra administrationen deltog

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 18. maj 2017, afholdt i Rødding Centret.

Referat fra generalforsamling den 18. maj 2017, afholdt i Rødding Centret. Referat fra generalforsamling den 18. maj 2017, afholdt i Rødding Centret. Tilstede: Der deltog 55 personer fra 48 husstande. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr. Krabbe, og statsaut. revisor Henrik

Læs mere

Rødekro Andelsboligforening

Rødekro Andelsboligforening Referat fra Fællesmødet i Organisationsbestyrelsen & Afdelingsbestyrelserne tirsdag den 5. april 2016 Velkomst ved. formanden Jeg vil gerne byde velkommen til årets fællesmøde, hvor hovedpunkterne jo er

Læs mere

Robert Kaas Susanne Bergstedt (SB) Kjeld Nielsen Anne Grethe Have (AGH) Fra administrationen deltog: Hans H. Appel (HHA) (ref.)

Robert Kaas Susanne Bergstedt (SB) Kjeld Nielsen Anne Grethe Have (AGH) Fra administrationen deltog: Hans H. Appel (HHA) (ref.) Rødekro Andelsboligforening 551 Bestyrelsesmøde, mandag den 17. juni 2019, på foreningens kontor. Mødet startede kl. 18.00 Til stede var fra bestyrelsen: Hans Chr. Nielsen, formand (HCN) Robert Kaas (RK)

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 1 Højgade og Højvang, den 13. april 2016

Afdelingsmøde afd. 1 Højgade og Højvang, den 13. april 2016 Afdelingsmøde afd. 1 Højgade og Højvang, den 13. april 2016 Deltagere: 13 beboere fra 11 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret.

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Tilstede: Der deltog 47 personer fra 37 husstande. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr. Krabbe. Fra driftsfunktionen deltog

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref.

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref. Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april 2017 Deltagere: 13 beboere fra 11 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Fra administrationen

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 3 Højtoft, den 20. april 2017

Afdelingsmøde afd. 3 Højtoft, den 20. april 2017 Afdelingsmøde afd. 3 Højtoft, den 20. april 2017 Deltagere: 9 beboere fra 7 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld Nielsen Fra

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Afdelingsmøde den 20. september 2018

Afdelingsmøde den 20. september 2018 Rødding Andelsboligforening afd. 18 Bakkegårdsparken 127 6630 Rødding Afdelingsmøde den 20. september 2018 Deltagere Der deltog 65 beboere fra 52 husstande. Endvidere deltog ejendomsfunktionær Jens Erik

Læs mere

Der deltog 71 personer fra 54 husstande. Der deltog derudover 5 medlemmer uden stemmeret.

Der deltog 71 personer fra 54 husstande. Der deltog derudover 5 medlemmer uden stemmeret. Referat fra generalforsamling den 17. maj 2016, på Røde-Kro. Tilstede: Der deltog 71 personer fra 54 husstande. Der deltog derudover 5 medlemmer uden stemmeret. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr.

Læs mere

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 0213. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: Beboere 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen:

Læs mere

Referat fra Fællesmødet mellem. Organisationsbestyrelsen Afdelingsbestyrelserne. tirsdag den 1. nov kl

Referat fra Fællesmødet mellem. Organisationsbestyrelsen Afdelingsbestyrelserne. tirsdag den 1. nov kl 1 Referat fra Fællesmødet mellem Organisationsbestyrelsen Afdelingsbestyrelserne tirsdag den 1. nov. 2016 kl. 17.30 Velkomst: Jeg vil gerne byde velkommen til efterårets fællesmøde, vi har fået et afbud,

Læs mere

Revideret dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Heidi Jensen, formand Anne Cathrine Sørensen, næstformand Anna Hynding

Revideret dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Heidi Jensen, formand Anne Cathrine Sørensen, næstformand Anna Hynding Boligforeningen ASBO Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 11. juli 2013 kl. 17.00 Mødet blev afholdt på Boligcenter Augustenborg, Hertugtorvet 14. Augustenborg. Pga. ferie er bestyrelsesmødet

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Ternevænget 1 6360 Tinglev Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 5 Nørregade, Egevænget, Bøgevænget Bolderslev og Uge Allégade, Uge Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank

Læs mere

Ny i afdelingsbestyrelsen

Ny i afdelingsbestyrelsen Ny i afdelingsbestyrelsen R Ø D E K R O A N D E L S B O L I G F O R E N I N G Kom godt i gang med arbejdet HVORDAN FUNGERER En Boligforening En Afdeling En Afdelingsbestyrelse Side 2 Tillykke med valget

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Beretning fra Afdelingsbestyrelsen Birkeparken mandag den 26. april 2011

Beretning fra Afdelingsbestyrelsen Birkeparken mandag den 26. april 2011 Beretning fra Afdelingsbestyrelsen Birkeparken mandag den 26. april 2011 I afdelingsbestyrelsens beretning vil vi fortælle lidt om det som er sket i det forløbne år her i afdelingen, og vore tanker for

Læs mere

Formand Egon Soll bød velkommen til mødet, hvorefter der fortsattes med dagsorden:

Formand Egon Soll bød velkommen til mødet, hvorefter der fortsattes med dagsorden: Bestyrelsesmøde, onsdag den 15. februar 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Conny Lauritzen Birthe Hansen Poul E. Weber Leif Poulsen Steen Valentin

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 11. torsdag den 11. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 11. torsdag den 11. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 11 torsdag den 11. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsordenen 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Referat fra fælles afdelingsbestyrelsesmøde på Stubbæk Forsamlingshus, torsdag den 14. november 2013 kl. 19.00. Tilmeldt var fra Padborg Boligforening (Padbo) 31 medlemmer af afdelingsbestyrelser og organisationsbestyrelsen,

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 6. tirsdag den 9. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 6. tirsdag den 9. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 6 tirsdag den 9. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af

Læs mere

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 19. februar 2013, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa:

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 19. februar 2013, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Bestyrelsesmøde, tirsdag den 19. februar 2013, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Leif Poulsen Birthe Hansen Karin van Overeem Nicki Hagesen Kurt Johannsen

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 22. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 22. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 4 mandag den 22. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent - Tina Holm 4. Valg af Stemmeudvalg Vibeke, Torben Hesselvang, Ole

Læs mere

Afdeling 63, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 20. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 48

Afdeling 63, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 20. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 48 Side 1/6 Afdeling 63, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 20. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 48 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

Formand Egon Soll bød velkommen til mødet, herunder med en særlig velkomst til det ny medlem af bestyrelsen, Lise Poulsen.

Formand Egon Soll bød velkommen til mødet, herunder med en særlig velkomst til det ny medlem af bestyrelsen, Lise Poulsen. Bestyrelsesmøde, tirsdag den 20. november 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Leif Poulsen Birthe Hansen Karin van Overeem Nicki Hagesen Svend Jensen

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012 51 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Tilstede: Der deltog 31 repræsentanter af i alt 38 mulige. Fra administrationen deltog Carsten Boisen, og Hans

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 25. august 2016 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen Sekretær

Læs mere

17. marts Afdelingsmøde afd. 7, Buen og Sejsbjerg, Stubbæk.

17. marts Afdelingsmøde afd. 7, Buen og Sejsbjerg, Stubbæk. 1 17. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 7, Buen og Sejsbjerg, Stubbæk. Mødet fandt sted i Stubbæk Forsamlingshus. Fremmødte beboere: 18 beboere. Endvidere deltog fra fra organisationsbestyrelsen Karin Van

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Ja så gik der endnu et år og jeg skal igen aflægge bestyrelsens årsberetning og herunder forretningsførelsen for 2018.

Ja så gik der endnu et år og jeg skal igen aflægge bestyrelsens årsberetning og herunder forretningsførelsen for 2018. Beretning afgivet på Boligforeningen P.M.'s generalforsamling 27. maj 2019 Ja så gik der endnu et år og jeg skal igen aflægge bestyrelsens årsberetning og herunder forretningsførelsen for 2018. Vi startede

Læs mere

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Postfunktionærernes Andels-Boligforening Mødeart:: Repræsentantskabsmøde Mødested: BL s lokaler Afdeling: 0. Studiestræde 50, 1554 V. Deltagere:

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 3 - Høitoft, den 17. april 2018

Afdelingsmøde afd. 3 - Høitoft, den 17. april 2018 Rødekro Andelsboligforening Afdelingsmøde afd. 3 - Høitoft, den 17. april 2018 Mødet foregik i Borgerhuset, Rødelaao. Deltagere: 8 beboere fra 6 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10. maj 2016, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag, den 29. februar 2012 på Dalbo s kontor, Gråstenvej 8, Felsted.

Bestyrelsesmøde onsdag, den 29. februar 2012 på Dalbo s kontor, Gråstenvej 8, Felsted. DALBO a.m.b.a. 122 Bestyrelsesmøde onsdag, den 29. februar 2012 på Dalbo s kontor, Gråstenvej 8, Felsted. Til stede fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Lars Johansen Kjesten Hostrup Eivin Struck Jette

Læs mere

Der forelå referater til godkendelse fra bestyrelsens møder den 9. maj 2012.

Der forelå referater til godkendelse fra bestyrelsens møder den 9. maj 2012. Bestyrelsesmøde, onsdag den 23. maj 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Birthe Hansen Leif Poulsen Steen Valentin Kurt Johannsen Erling Sandbeck ES

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 24. august 2015 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen Sekretær

Læs mere

Et trygt bolig-valg i Rødekro by

Et trygt bolig-valg i Rødekro by Et trygt bolig-valg i Rødekro by Med 351 boliger i tæt lav bebyggelseg Velkommen til Rødekro Andelsboligforening - et trygt sted at bo Ryttervænget 30, 6230 Rødekro Telefon 74 66 23 70 Telefax 74 66 23

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Dok. nr. 340-2012-53589 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Dato: Den 14. marts 2012 Kl.: 10.00-13.00 Sted: Sorø Rådhus, lokale 304 Deltagere: Boligforeningen Dianalund:

Læs mere

Torsdag den 10. oktober 2019 kl

Torsdag den 10. oktober 2019 kl 3. oktober 2019 Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde nr. 19.08: Torsdag den 10. oktober 2019 kl. 18.00 19.08.01 Godkendelse af dagsorden Dagsorden udsendt den 3. oktober 2019. At dagsordenen godkendes.

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde På Odder Park Hotel Torsdag d. 11. april 2019

Velkommen. Informationsmøde På Odder Park Hotel Torsdag d. 11. april 2019 Velkommen Informationsmøde På Odder Park Hotel Torsdag d. 11. april 2019 Dagsorden: Pause kl. ca. 20.00 - Oplæg og velkomst ved formand Herdis Larsen - Principper og forudsætninger for afdelingsbudgetter

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 13. maj 2014, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 13. maj 2014, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 13. maj 2014, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

RØDEKRO ANDELSBOLIGFORENING Ryttervænget Rødekro

RØDEKRO ANDELSBOLIGFORENING Ryttervænget Rødekro RØDEKRO ANDELSBOLIGFORENING Ryttervænget 30 6230 Rødekro Telefon 74 66 23 70 Reg. nr.: 7990 Konto: 2020555 Kontortider: Tirsdag kl. 10-16 Torsdag kl. 10-16 HUS- OG HAVEREGLEMENT Afdeling nr. 10, Villa

Læs mere

Gæst. Niels Andersen fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen.

Gæst. Niels Andersen fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen. Side 1/7 Afdeling 22. Referat fra afdelingsmødet den 30. august 2016 kl. 19.00. I mødet deltog: Beboere: 12 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Tom Nielsen Tommy Gyrithholm Annemette

Læs mere

Velkommen til jer beboere, også velkommen til Sundby- Hvorup Boligselskabs administration og formand. Igen i år er der et flot fremmøde.

Velkommen til jer beboere, også velkommen til Sundby- Hvorup Boligselskabs administration og formand. Igen i år er der et flot fremmøde. Side 1/8 Afdeling 63, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 18. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Fra administrationen:

Læs mere

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 14. april 2015 kl. 18.00

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 14. april 2015 kl. 18.00 Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. tirsdag den 14. april 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Bent Christensen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 21. august 2014. Der foreligger oversigt fra Landsbyggefonden over nye satser for pligtmæsige bidrag (A og G indskud).

Referat fra bestyrelsesmøde den 21. august 2014. Der foreligger oversigt fra Landsbyggefonden over nye satser for pligtmæsige bidrag (A og G indskud). Torsdag den 30. okober 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. 1. Forhandlingsprotokol Referat fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Referat ordinært afdelingsmøde afholdt torsdag den 18. oktober 2012 kl. 16:30 i fælleslokalet beliggende Bragesvej, Væggerløse.

Læs mere

Beretning omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt

Beretning omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt 1 Beretning for året 2011/2012 Beretning omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt den 12. maj 2011 til og med i dag. Generalforsamlingen var godt besøgt. Ved sidste års generalforsamling

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

FUSION. -Fordele og ulemper. Hjørring, 25. april 2016

FUSION. -Fordele og ulemper. Hjørring, 25. april 2016 FUSION -Fordele og ulemper Hjørring, 25. april 2016 Fordele Ulemper Én butik; forvirrende med Bolig Hjørring, Hjørring Boligselskab m.v. Ingen moms på administrationsbidrag, vedligeholdelsesplaner og lovmæssige

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016

Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016 Deltagere: 19 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld Nielsen

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 30. september 2018 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Nordmarksgården 30.3.2016 1 2 Der var 30 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 27,8 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 5 - Bygmarken, den 19. april 2018

Afdelingsmøde afd. 5 - Bygmarken, den 19. april 2018 Afdelingsmøde afd. 5 - Bygmarken, den 19. april 2018 Deltagere: 12 beboere fra 10 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Fon'nand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Fra

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere

SØFRYD. Velkommen til afdelingsmøde, tirsdag den 29. november John Olsen,

SØFRYD. Velkommen til afdelingsmøde, tirsdag den 29. november John Olsen, Velkommen til afdelingsmøde, tirsdag den 29. november 2016 Velkommen til afdelingsmøde 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse

Læs mere

Boligforeningen Fredensbo PROTOKOL SIDE 140

Boligforeningen Fredensbo PROTOKOL SIDE 140 Boligforeningen Fredensbo PROTOKOL SIDE 140 Der afholdtes ordinær generalforsamling onsdag, den 6. maj 2015 på Restaurant Hedelund - Brønderslev med følgende dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 1 Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 Tilstede. alle Formanden bød velkommen til det første møde i 2011. 1: Gennemgang af referat fra mødet den ls.nov. 2010. Referatet underskrevet uden kommentarer

Læs mere

Retningslinje nr. 10 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 10 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 10 til afdelingsbestyrelserne Afdelingens økonomi Er det nødvendigt for jer at vide, hvordan ejendommens økonomi hænger sammen? Det korte svar er ja. Eftersom det er jeres pligt at sørge

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 21. september 2015 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse,

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Bredagergården 28.2.2017 1 2 Der var 17 boliger repræsenteret på mødet. På mødet deltog: Fra afdelingsbestyrelsen: Sisse Ewert, Gitte Laursen. Fra administrationen: Torben

Læs mere

REFERAT. Dialogmøde 2013 Gørlev Boligforening. 1. Velkomst. 2. Gennemgang af styringsrapporten

REFERAT. Dialogmøde 2013 Gørlev Boligforening. 1. Velkomst. 2. Gennemgang af styringsrapporten REFERAT Dialogmøde 2013 Gørlev Boligforening Dato: 27. november 2013 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Eigil Hansen Forretningsfører

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: 18.00 på Malling Kro Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis KB Best.medlem Frederik Schrøder FS Best.medlem

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af 20. maj 2015 Repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Afdeling Kirstinelunds

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 3. september 2015 kl. 14.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 2. tirsdag den 16. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 2. tirsdag den 16. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 2 tirsdag den 16. maj 2017 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent (Karina Lund fra bestyrelsen) 4. Valg af Stemmeudvalg (Vivi Pedersen, Aase Kassner) 5. Godkendelse

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 4. maj 2017, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning,

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012 Dato: Den 13. november 2013 Kl.: 0900-1300 Sted: Sorø Rådhus, lokale 273 Deltagere: Boligforeningen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej 4 4450 Jyderup Telefon 5925 8000 E-mail vab@vab.dk www.vab.dk Åbningstider: Mandag torsdag 09.00-14.00 Torsdag også 16.00-18.00 Onsdag lukket Fredag 09.00-12.00

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Almenbos Ordinære Generalforsamling

Almenbos Ordinære Generalforsamling 11. juni 2018 Almenbos Ordinære Generalforsamling Onsdag den 30. maj 2018 Egebjerghavens fælleshus, Egebjergbygade 2 Deltagere Almenbos andelshavere med følgende antal stemmer: Boligforeningen København

Læs mere

Hovedbestyrelsens årlige beretning til repræsentantskabet torsdag den 26. november 2015

Hovedbestyrelsens årlige beretning til repræsentantskabet torsdag den 26. november 2015 Hovedbestyrelsens årlige beretning til repræsentantskabet torsdag den 26. november 2015 Vi har siden sidste repræsentantskabsmøde den 21. maj afholdt 6 hovedbestyrelsesmøder, 2 byggemøder, et målsætningsmøde,

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 24. marts 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris

Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 24. marts 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris Jægerspris Boligselskab 133 Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 24. marts 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris 1. Godkendelse af referat fra mødet den 22. september 2009 2. Godkendelse

Læs mere

Beboermøde. Afdeling 1

Beboermøde. Afdeling 1 Beboermøde Afdeling 1 Dagsorden beboermøde afdeling 1 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning ved formand Palle Christensen 5. Orientering om afdelingens årsregnskab

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 13 (113) Gartnervangen i Brædstrup Referat af beboermødet den 15. september 2016, kl. 19. Så mange beboere deltog: 14 husstande i alt 17 personer. Fra administrationen

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Salg af almene boliger - BYGGE- OG BOLIGADMINISTRATION

Salg af almene boliger - BYGGE- OG BOLIGADMINISTRATION Baggrund P Da VK-regeringen trådte til, blev det skrevet ind i regeringsgrundlaget, at man ville give de almene beboere mulighed for at købe deres bolig P Et embedsmandsudvalg blev nedsat for at forberede

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 5. september 2017 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen

Læs mere

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby.

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. 703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE REFERAT Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl. 17.00 i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. Bestyrelsen: Formand Merete Sivertsen, Niels

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 8. Torsdag den 27. april 2017

Afdelingsmøde Afdeling 8. Torsdag den 27. april 2017 Afdelingsmøde Afdeling 8 Torsdag den 27. april 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16.

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Birkerød d. 17. august 2012 Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Bestyrelsesmedlem Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer)

Læs mere