Beretning og vedtagelser.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning og vedtagelser."

Transkript

1 GRUNDEJERFORENINGEN LUNDEGÅRDSPARKEN Ordinær generalforsamling den 21. marts 2018 kl i Fælleshuset, AB Slukefter. Beretning og vedtagelser. Der fremmødte 25 grundejere heraf 5 bestyrelsesmedlemmer. Til dirigent blev valgt Carsten Andersen, Rådv. 30. Formanden fremlagde bestyrelsens beretning: 1. Indledning. Ved konstituering af bestyrelsen fik denne følgende sammensætning: Næstformand Carl Kristian Jensen Sekretær Thomas Søndergård Redaktør Carsten Andersen Kasserer og formand - henholdsvis Jens Møller Sørensen og Lars Willemar - vælges direkte på en generalforsamling. Bestyrelsen beretning omhandler forskellige forhold, der har fundet sted i løbet af Grønne områder og stier. Grønne områder. Grundejerforeningen gennemførte en offentlig licitation jf. vor vedtægter. Licitationen blev udbudt i henhold til nyt udarbejdet licitationsmateriale. Det blev Norskov, som var billigst. Året i gennem har vedligeholdelsesstandarden på græs og beplantning m.v. været som forventet. Vi har løbende haft en fin dialog med Norskov. I vore grønne områder er det hovedsagelig egetræerne, som skal være de blivende træer, da kronerne på disse træer er mere åbne for lys end f.eks. bøg. Dette betyder dog ikke, at alle andre træer end eg skal fældes. Vi har også måttet konstatere, at mange af vore egetræer og bøgetræer ikke har udviklet sig som forventet, og at der tilsyneladende er lidt sygdom i nogle af disse træer. Endvidere er mange af vore træer blevet enormt store, hvilket gør, at hvor træerne står tæt på grundejernes bolig, vil det være naturligt, at vi får fældet disse, således at grundejerne ikke føler sig utrygge i forbindelse med kraftigt blæsevejr/storm.

2 Bestyrelsen kan ikke umiddelbart imødekomme alle ønsker om træfældning ud for den enkelte grundejer. Fra bestyrelsens side, er vi nødt til at prioritere ud fra de vurderinger, som foreligger. Det er således, at grundejerforeningen benytter sig af professionelle folk til vurdering af vor beplantning og dette lægger bestyrelsen sig normalt i baghjulet af. Endelig spiller økonomien også ind som en væsentlig faktor, når vi snakker fældning m.v. Der er blevet udvist træer til fældning og den første fældninger og opstamninger skete i 2016 (KRO, legeplads og RÅ ved asfalteret hovedsti). Området/randbeplantningen ved regnvandsbassinet i Rådyrløkken, hvor træerne var blevet voldsomt store og med sygdom, havde en 1. prioritet. Der var ca. 30 træer i dette område, som blev udvist/mærket til fældning øvrige træer skulle opstammes. Grundejerforeningen entrerede med Hede Danmark til opgaven. En kæmpe maskine til fældning og stor flisehugger gjorde, at processen gik hurtigt. Da flisen var en del af entreprisen, kunne grundejere ikke få del i denne. Regnvandsbassinet, som tilhører VandCenterSyd, er udlagt som naturbeskyttelsesområde. Her i årets første kvartal 2018 er foretaget næste etape af fældninger af udviste træer. Det er i området der deler RÅ og KRO. Grundejerforeningens beplantning i grønne områder/beplantningsbælter mod grundejernes hække sørger foreningen for beskæring/friholdelse for grene eventuelt fræsning på 1-1,5 m bredde således, at grundejerne har god mulighed for at kunne klippe hæk. Der er i år blevet opsat et par bænke bl. a. på det store grønne areal(ved børnehaven) og langs skolestien. Typen som er valgt er af kraftig og god kvalitet og stort set vedligeholdelsesfri. Under bænkene er der lagt fliser. Stier. Stierne i vore områder er dels er flisebelagt og dels stenbelagt. Grundejerforeningen gennemfører løbende renoveringer på vore stistrækninger. Da der i 2016 blev udlagt nye sten - ca. 120 tons - på samtlige stier i vort område, har der i 2017 ikke været yderligere behov i den henseende. Stiarealer er blevet sprøjtet ad flere omgange for ukrudt i det år. Selvom vedligeholdelsespligten jf. ordensregler for vort området påhviler den enkelte grundejer mod stiareal, har grundejerforeningen gennemført sprøjtning.

3 Generelt set så er de fleste grundejere OK til at renholde, der kan være årsag til at grundejere ikke lige har optimal renholdelse(sygdom, ferie eller lignende). I 2017 har bestyrelsen i lighed med 2016 benyttet os af skidtsedler. Nærmere herom i særskilt punkt i vor beretning. Flere grundejere skal tænke på tilbageskæring af hække/beplantning mod stiareal. Efterhånden bliver hække bredere og bredere, hvis der ikke tilbageskæres med jævne mellemrum. Vore affaldsspande benyttes flittigt godt for det. I lighed med tidligere år valgte vi dog at nedtage affaldsspandene i en periode fra primo december til normalt medio januar. Som mange sikkert har bemærket er der efterfølgende blevet opsat/udskiftet nye galvaniserede affaldsspande. Da disse affaldsspande er af kraftig kvalitet, vil de ikke blive nedtaget jul /nytår. Vor entreprenør Norskov har foretaget tømninger som forventet. Den nye type standere med hundeposer fungerer også fint, men bestyrelsen følger udviklingen i brug af poser. 3. Legepladser. Alle vore legepladser bliver brugt flittigt og på alle tider af året det er rigtig dejligt at se og konstatere, at så mange bruger legepladserne. Legepladserne er i en fornuftig standard, der har kun været en mindre udgift og vi har været forskånet for hærværk. På sigt vil der naturligvis komme store renovering/udskiftningsudgifter. Der er også kommet mange nye børnefamilier til området, som nyder gavn af legepladserne. Bestyrelsen hører gerne, såfremt man har ønsker/forslag om tiltag på legepladserne. Ønsker vil blive vurderet og økonomisat og vil indgå i grundejerforeningens samlede økonomi. Legepladsen ved regnvandsbassin i Rådyrløkken er en af dem, som kunne trænge til et løft. Grundejere har også givet ønsker herom. Bestyrelsen ønsker gerne, at grundejerne giver bud på ønsker om udformening, således at det kan indgå i grundejerforeningen økonomi. 4. Vintertjeneste. Vi har i det forgangne år haft en mild vinter ingen decideret snestorme - men der har dog været en del udkald ifm. glatfører (barfrost), og det har betydet at regnskabet udviser et mindreforbrug. Generelt set har vintertjenesten været udført OK af Norskov. Entreprenøren rykker selv ud og foretager vintertjenesten, hvilket kan ske dels om aftenen og dels om morgenen. Det er selvfølgelig målet, at vore områder er ordnet således, at der er fremkommelighed for gående og cyklende. 5. Regnskab. Vort regnskab er jo opdelt i dels i Grundejerforeningens primære aktiviteter og dels i Vej- og Kloakfond.

4 Regnskabet vil blive gennemgået under dagsordenens pkt. 3 af Jens(kasseren), men der skal dog i beretningen medtages følgende: Som det fremgår af regnskabet, har grundejerforeningen på indtægtssiden haft et tab på kr., som skyldes 2 tvangsaktioner. I forhold til andre foreninger, som slås med restancer m.v., er vi meget bedre stillet og det afspejler også en god holdning blandt alle vore grundejere. Vi håber, at alle grundejere vil forsætte i samme spor her i Grundejerforeningen: Regnskabet udviser et overskud på ca kr. Vi havde en stor udgift til fældningsprojektet ved regnvandsbassin i Rådyrløkken på ca kr. Vi fik udarbejdet en ny hjemmeside, som beløb sig til ca kr. Hjemmesiden er nu til at kunne give informationer til grundejerne. På Vedligeholdelse af grønne områder (som er langt den største post på regnskabet) er der et overskridelse på ca kr. som bl.a. dels skyldes træfældninger. På legepladser er et mindreforbrug på ca kr. Bestyrelsen finder, at de foretagende investeringerne gør, at vort område højnes i standard og kvalitet. Bestyrelsen agter at videreføre niveauet de kommende år i takt med, at afsatte budgetmidler rækker/bevilges hertil. Egenkapitalen udgør ca kr. Bestyrelsen finder, at foreningens egenkapital ikke bør være mindre end kr. Vej- og Kloakfonden: Regnskabet udviser et overskud på ca kr. Der var en mindre udgift på ca kr. Bestyrelsen opfordrer grundejerne til fortsat at renholde på gadearealer ud for egen grund. Vore vejarealers tilstand bliver fulgt løbende bl.a. i forbindelse med bestyrelsens besigtigelser af området. Egenkapitalen udgør ca kr. Bestyrelsen finder, at egenkapitalen ikke bør være mindre end kr. På generalforsamlingen i 2016 blev vedtaget kontingentstigning til imødegåelse af vore fremtidige udgifter. På grund af bl.a. milde vintre m.v. er der sket forskydning i forventede renoveringer i forhold til den oprindelige tidsplan Generelt om foreningens økonomi: Bestyrelsen er samlet set tilfreds med regnskabet og egenkapital på kr. vel vidende, at store udgifter ligger foran os(vejarealer og grønne renoveringer) Vi finder, at grundejerforeningen har en sund økonomi.

5 6. Vej- og vængearealer samt asfalteret skolesti. Vejarealer. Vore vejarealer er tidligere blevet gennemgået af NCC og de har i sin tid givet status og forslag til tidsplan for renovering af vort område. Den sidst foretagne renovering af vore vejarealer i KRO og RÅ skete tilbage i Vore vejarealers tilstand er ikke i foruroligende stand(en revneforsegling blev gennemført i 2013). Indenfor 1-10 år og etapevis vurderes det, at der skal ny belægning overalt, renovering af parkeringsarealer Bidrag til Kloak- og Vejfonden blev på generalforsamlingen i 2016 vedtaget hævet til 600 kr. Vore vejarealers tilstand bliver fulgt løbende. I forbindelse med bestyrelsens forårs- og efterårs besigtigelse af området tilses også vejarealer. Grundejerforeningen vil også i år få besigtiget vore vejarealer af NCC, som vil give status på vore vænger for renovering. I forhold til oprindelig tidsplan er der sket forskydning, da der ikke har været et aktuelt behov for renoveringer som oprindelig forudsat. På skolestien ved 90 graders sving har rødder fra nærliggende træ ødelagt asfalten. Træet bliver fældet, rødder fjernes, kantsten sættes om og ny asfalt på arealet. De kommunale veje i vort område er: Stamveje: RE, RÅ, KRO og RÅDyrvej Stikveje i KRO. I Rå er stikvejen til fra nr til De vejarealer som henhører under grundejerforeningen er vænger i: RE, KRO og RÅDV, og RÅ samt 1. stikvej i RÅ(vejen, der går forbi legepladsen ved regnvandsbassin) samt RÅ Renholdelse af kantsten m.v. påhviler grundejerne. Så husk at feje og fjerne ukrudt fra kantsten( Skidtsedler - se særskilt punkt i vor beretning). Der må ikke ændres/brydes op af vore kantsten brosten og asfalt f.eks. Du skal kontakte bestyrelse, såfremt du har spørgsmål til din kantsten/brosten/asfalt. RE's stamvej, som er kommunal, henstod også i 2017 med enormt højt ukrudt i kantsten. Bestyrelsen rettede henvendelse til Odense Kommune, som kunne meddele, at man ville foretage ukrudtsbrænding med efterfølgende fjernelse og fejning hvilket også skete. På de kommunale fortove i vort område har Odense Kommune udført vintertjeneste dette er ikke sket tidligere. Visse steder har traktor/maskine sprunget grunde over. Det har sin forklaring, idet der er vedtaget ny regler i vejloven.

6 Det betyder bl.a., at har man udkørsel til offentlig vej, skal grundejer selv renholde fortovsareal -øvrige fortovsarealer påhviler Odense Kommune. Vængearealernes parkeringsdel. I tidligere beretninger har bestyrelsen omtalt, at der fremadrettet ville opstå behov for renovering af visse vængers flisearealer dette var også en del af kontingentstigningen til Vej- og Kloakfonden. Bestyrelsen gennemser til stadighed vængernes tilstand. Som tidligere nævnt er det bestyrelsens vurdering, at der ikke er akut behov for masserenovering. Bestyrelsen er dog opmærksom på, at der er dog nogle vænger, hvor fliserne ikke ligger helt optimalt her bliver der tale om omlægning eller helt nye fliser(100 % renovering). Det vil - alt andet lige kunne betale sig at udskifte alle fliser i vænger frem for at lægge om. Det er naturligvis en konkret vurdering, som skal foretages. Dette vil blive vurderet i året løb - vi har dog for øje, at fliserne ikke holder i evighed. Alt afhængig af forholdene skal vi regne med en udgiftstørrelse på op mod kr. set over en årrække. Vængearealernes grønne del. De grønne øer vedligeholdes af Norskov (vor vedligeholder af hele vort område). Dette sker efter udbudsmateriale. Der er forskel på niveauet af de grønne øer, - der er Bøgepur, Potentilla og græs. Bestyrelsen vil i kommende år drøfte eventuel renoveringer idet visse grønne øers græs er mangelfuldt, mangler gødning eller der skal tys til ny græssåning. Etablering af Bøgepur frem for nyt græs har også været inde i bestyrelsens overvejelser, men det vil økonomisk være en større udfordring m.v. I RE blev alle vore snebær beskåret/klippet, således at de kunne give fri oversigt for færdslen. 7. Tinglyst retningsplan og skellinier samt forpligtigelser m.v. Som man jo sikkert ved, er der en tinglyst retningsplan for vort område. Denne omhandler bl.a. byggelinier, erhverv, varebiler og hegn m.v. Tiden er på nogen områder tilsyneladende løbet fra retningsplanen i forskellige sammenhænge bl.a. de tidligere nævnte forhold. Odense Kommune godkender nu sager eller dispenserer fra retningsplanen. Bestyrelsen vil atter igen appellere til, at grundejerne finder ud af via retningsplan, matrikelkort og andet, hvad der er gældende for netop deres grund. Som det er nævnt på flere generalforsamlinger, er det en god ide i forbindelse med renovering af haven m.v. at finde ud af, hvor ens skel placeret. Ved genplantning af hæk skal dette ske mindst cm inde på egen grund. Såfremt man inddrager areal udenfor ens skel f.eks. mod vejareal skal man ikke forvente at få retableret i tilfælde af ledningsarbejder eller kanstensarbejder.

7 Som nævnt i vort sidste blad vil bestyrelse give en reminder til de grundejere, som bl.a. ikke renholder jf. ordensreglement, ikke beskærer/friholder for udhængende beplantning, fortov m.v. ( Skidtsedler - nærmere herom i særskilt punkt i vor beretning). Vore vedtægter og ordensregler er det bestyrelsens agt at få revideret her i Oprindelig skulle en revidering og forslag til vedtagelse på vor generalforsamlingen i 2018 være sket, men andre presserende opgaver.m.v. fik større prioritet. 8. Belysning. Bestyrelsen bekendt har der kun været udfald et par gange. EnergiFyn har været hurtig ude. 9. Hjemmeside/internet. Januar 2018 gik grundejerforeningen nye hjemmeside www\\lundegaardsparken i luften. Der mangler dog et sidste gennemsyn for tekst og rettelse af lapsusser. Hjemmesiden giver et indblik med billeder i - hvem er bestyrelsen områdets karakter: Legepladser, stier, grønne områder og vængebeplantning hvad består området af i form af oversigtskort. Ligeledes er indlagt vedtægter og retningsplan, årets beretning/regnskab/budget samt vedtagelser på generalforsamlingen. Omdelte blade bliver også lagt på vor hjemmeside. Man skal/bør oplyse til ejendomsmægler om vor hjemmeside, såfremt man agter at fraflytte området. Ejendomsmægler kan således få de relevante oplysninger. Man kan kontakte bestyrelsen på jaca@kalnet.dk. PÅ generalforsamlingen i 2017 blev vedtaget, at bestyrelsen/grundejerforening skulle indhente adresser hos grundejere med henblik på fremadrettet at kunne sende informationer og indkaldelser. Bestyrelsen har siden 2017 anmodet om tilbagemelding fra grundejere, men har indtil nu kun modtages ca. 200 adresser, så på nuværende tidspunkt ser det ikke lyst ud for information m.v. ad vej. Bestyrelsen hører gerne reaktioner på og forslag til vor nye hjemmeside. 10. Bladet. Vort Lundegårdsblad som udsendes i årets løb 3 gange i indeholdende information af forskellig karakter om hvad der foregår i vort område(herunder også billeder). Vi prøver efter bedste evne at gøre bladet så attraktivt som muligt og håber og forventer da også, at grundejerne læser bladet - man er forpligtiget. Bestyrelsen vil fortsat have som mål at udsende bladet 4 gange årligt - uanset annoncegrundlaget eller hjemmeside på Internettet. Der skal lyde en tak til vore annoncører vi håber naturligvis, at grundejerne støtter disse. 11. Skidtsedler.

8 Bestyrelsen valgte at genindføre Skidtsedler i 2016 idet en del grundejere af forskellige årsager ikke levede op til deres renholdelsespligt uvidenhed på pligten, sygdom, ferie eller lignende. Bestyrelsen foretog i 2016 besigtigelse af området over 2 gange - maj og september og med uddeling af 60 skidtsedler. Her i 2017 har bestyrelsen besigtiget vort område i september/oktober og som noget positivt, blev der kun givet 8 skidtsedler, hvilket bestyrelsen betragter som en positiv ting. 12 Andet. Bestyrelsen har observeret, at grundejere har opsat i skilte i området med Pas på legende børn og Nabohjælp. Ideen er ganske god men for god ordens skyld skal der rettes henvendelse til bestyrelsen forinden opsætning. Man kunne også forestille sig skilte opsat i alle vænger, hvad er holdningen i generalforsamlingen? 13. Visioner. I bestyrelsen har vi også drøftet visioner for foreningen. Vi kan her nævne følgende forhold: - fortsat udtynding af vore træer med efterfølgende genplantning/renovering - løbende renovering/udskiftning af legeredskaber - der bør/skal altid være egenkapital på kr. i Primær drift. - der bør/skal altid være egenkapital på kr. i Vej- og Kloakfonden. - indsættelse af diverse oplysninger på vor hjemmeside. - oprensning af rendestenbrønde kontinuerligt. - at få grundejere til at vise hensyn overfor andre hegn, træer, støj og lignende. 14. Afslutning. Dette var bestyrelsens beretning for året 2017, og som bestyrelsen har valgt at medtage i denne. Bestyrelsen har forsøgt at styre vore grundejerforeningsforhold efter bedste evne og ud fra den økonomi, som generalforsamlingen har stillet til rådighed. Nogen finder måske, at bestyrelsen skulle have prioriteret anderledes, men vi har søgt at tilgodese foreningens og dermed grundejernes interesser bedst mulig indenfor de givne rammer. Vi håber naturligvis alligevel, at grundejerne har været tilfredse med bestyrelsens indsats - skulle dette ikke være tilfældet, er vi da lydhør overfor anden mening. De kommende år vil også kræve en stor arbejdsindsats fra bestyrelsens side, da vort område på forskellige områder virker lidt nedslidt. Det skal vi have vurderet og taget stilling til og hvordan de forskellige forhold kan blive løst herunder også økonomisk. Hvordan vil vi have vort område til at fremstå? Med disse ord vil bestyrelsen overlade beretningen til debat m.v. P.b.v. Lars Willemar K.

9 Beslutninger m.v. på generalforsamlingen: Pkt. 1. : Dirigent Carsten Andersen, RÅDV Pkt. 2. : Bestyrelsens beretning godkendt. Pkt. 3. : Regnskabet godkendt. Pkt. 4. : 3 indkomne forslag. Udsendt med indkaldelse til generalforsamling. Sættes i værk. Pkt. 5. : Norskov, Have og Anlæg fortsætter som vedligeholder af området. Pkt. 6. : Budget for 2018 blev vedtaget. Kontingent 2018 er derfor i alt kr. - hvoraf de 600 kr. er til Vej- og Kloakfonden Andelsboligforeningen Slukefter er ikke omfattet af Vej- og Kloakfond. Pkt. 7. : Genvalg af formand Lars Willemar, RÅ 56. Pkt. 8. : Genvalg af bestyrelsesmedlem Thomas Søndergaard Larsen, RÅ 62. Pkt. 9. : Genvalg af bestyrelsessuppleant Tom Andersen, RE 28. Pkt. 10.: Valg af revisor Steen Knudsen, KRO 60. Pkt. 11.: Valg af revisorsuppleant Claus Nørlev Jensen RÅ 4. VEJ- og KLOAKFOND. Oversigt over forventede udgifter og tidsplan , som danner baggrund for kontingent/indskud i fonden. Fondens formue pr er kr. Oversigten vil blive revideret/opdateret hvert år. Beløb i kr. År Asfalt ny belægning Div. Rep P-areal, fliser Riste, oprensning Ialt

10 IALT

Beretning og vedtagelser.

Beretning og vedtagelser. GRUNDEJERFORENINGEN Den 15. marts 2017. LUNDEGÅRDSPARKEN (grundejerforf grf 2017-1 til blad og hjemmeside) Ordinær generalforsamling den 15. marts 2017 kl. 19.30 i Fælleshuset, AB Slukefter. Beretning

Læs mere

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken LUNDEGÅRDS- PARKEN Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken Nr. 120 Årgang 44 April 2018 Jan Skov Nielsen Stenøvej 60 5450 Otterup Tlf. +45 6385 0064 Mobil. +45 2617 0564 www. norskov-h-a.dk

Læs mere

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken LUNDEGÅRDS- PARKEN Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken Nr. 122 Årgang 45 April 2019 Jan Skov Nielsen Stenøvej 60 5450 Otterup Tlf. +45 6385 0064 Mobil. +45 2617 0564 www. norskov-h-a.dk

Læs mere

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken LUNDEGÅRDS- PARKEN Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken Nr. 111 Årgang 41 April 2015 2 Lundegårdsparken Ordinær generalforsamling den 25. marts 2015 kl. 19.30 i Fælleshuset, AB Slukefter.

Læs mere

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken LUNDEGÅRDS- PARKEN Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken Nr. 110 Årgang 40 December 2014 2 Lundegårdsparken Glædelig Jul Beboerne i Lundegårdsparken ønskes en rigtig glædelig jul samt

Læs mere

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken LUNDEGÅRDS- PARKEN Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken Nr. 118 Årgang 43 Oktober 2017 Ny entreprenør(norskov)til vores grønne område er startet og det er efter bestyrelsens opfattelse

Læs mere

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken LUNDEGÅRDS- PARKEN Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken Nr. 116 Årgang 42 December 2016 2 Lundegårdsparken Glædelig Jul Beboerne i Lundegårdsparken ønskes en rigtig glædelig jul samt

Læs mere

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken LUNDEGÅRDS- PARKEN Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken Nr. 121 Årgang 44 December 2018 Jan Skov Nielsen Stenøvej 60 5450 Otterup Tlf. +45 6385 0064 Mobil. +45 2617 0564 www. norskov-h-a.dk

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken LUNDEGÅRDS- PARKEN Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken Nr. 113 Årgang 41 December 2015 2 Lundegårdsparken Glædelig Jul Beboerne i Lundegårdsparken ønskes en Rigtig Glædelig Jul samt

Læs mere

A/B Slukefter. Forespørgelse ang. booking af fælleshuset, Rådyrløkken 13E.

A/B Slukefter. Forespørgelse ang. booking af fælleshuset, Rådyrløkken 13E. 2 Lundegårdsparken Kantsten - renholdelse. Bestyrelsen vil opfordre grundejerne til at rengøre vejareal - d.v.s. feje og ikke mindst fjerne ukrudt. Såfremt ukrudt m.v. får frie tøjler, vil det medføre,

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Grundejerforeningen Lundegårdsparken

Grundejerforeningen Lundegårdsparken Hermed fremsendes som aftalt materiale vedrørende licitation for vedligeholdelse af foreningens grønne områder m.v. Materialet indeholder: 1. Beskrivelser 2. Tilbudsliste 3. Almindelige betingelser 4.

Læs mere

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Grundejerforeningen Nordby Fælled www.nordbyfaelled.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Norby Fælled grundejerforening Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Endelig dagsorden

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 18. marts 2015 kl. 19.00 i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016

Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016 Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016 Antal fremmødte: 70 Antal stemmer: 106 Dagsorden 1. Valg af dirigent Bent Homann blev valgt som dirigent 2. Formandens beretning Årsberetning 2015

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

pr. maj. De fra bestyrelsen der har tid og lyst, kan deltage.

pr. maj. De fra bestyrelsen der har tid og lyst, kan deltage. Grundejerforeningen Ovesdal Bestyrelsesmøde d. 27. marts (hos Mads) Til stede: Mads, Preben, Niels, Keld og Hans Chr. (Ref). 1. Konstituering Formand: Preben Sørensen Næstformand: Mads Reffstrup Pedersen

Læs mere

Grundejerforeningen Lundegårdsparken

Grundejerforeningen Lundegårdsparken Hermed fremsendes som aftalt materiale vedrørende licitation for vedligeholdelse af foreningens grønne områder m.v. Materialet indeholder: 1. Beskrivelse 2. Tilbudsblanket 1,2 og 3 3. Almindelige betingelser

Læs mere

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken LUNDEGÅRDS- PARKEN Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken Nr. 112 Årgang 41 September 2015 2 Lundegårdsparken Renovering af veje/vænger Rensdyrløkken/Rådyrvej: Vores vænger er nu renoveret

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt.

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Beretning 2011 2011 sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Bestyrelsen har som vedtaget på sidste års generalforsamling indhentet

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Grundejerforeningen Wesselsvej

Grundejerforeningen Wesselsvej Grundejerforeningen Wesselsvej 27 marts 2013 Referat af Grundejerforeningen Wesselsvejs ordinære generalforsamling tirsdag den 12 marts 2013 i fælleslokalet Fodbygårdsvej 16, Næstved. Velkomst ved formanden.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN FOR STAGEBJERGPARKEN D. 11. SEPTEMBER 2018 KL. 19.30 I ALMIND FORSAMLINGSHUS Fremmødte: Referent: Bestyrelsen og 9 grundejere Ann Charlotte Hammer 1.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 29. april 2014 Bestyrelsen fremsender hermed referat fra årets generalforsamling. Mødet blev afholdt på formandens adresse. Følgende husstande

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling 1. februar 2018 Ordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling, der afholdes i den gamle Brugs, Egebjergvej 172 Dagsorden: Onsdag den 28. februar 2018 kl. 19.30 a) Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Stagebjergparken. Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30

Grundejerforeningen Stagebjergparken. Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30 Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30 1.Valg af dirigent Søren Krab blev valgt. 2. Formandens beretning om det forløbne år Formanden berettede: Bestyrelsen har i det forløbne

Læs mere

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed.

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed. Beretning 212 Vi kan se tilbage på et år, hvor udgifterne til vintervedligeholdelse har været fornuftige og på et stort set uændret niveau i forhold til 211. Vores leverandør af snerydning Anton Christensen

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 20. april 2011 Regnskab 2010/2011 Budget 2011/2012 Bestyrelsen 2011/2012 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail.

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail. Kollekolle Nyt Rundskrivelse for Grundejerforeningen Kollekolleparken - Oktober 2010 Invitation til generalforsamling Hermed indkaldes til den ordinære generalforsamling i grundejerforeningen Kollekolleparken,

Læs mere

GENERALFORSAMLING TIRSDAG den 30. APRIL 2019 Kl på Restaurant Vadestedet.

GENERALFORSAMLING TIRSDAG den 30. APRIL 2019 Kl på Restaurant Vadestedet. NR. 162. GRUNDEJERFORENINGEN BLOMSTERHAVEN CVR-nummer 36 23 24 71 MARTS 2019 www.blomsterhaven.net GENERALFORSAMLING TIRSDAG den 30. APRIL 2019 Kl. 19.00 på Restaurant Vadestedet. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen Havnsø Park Lørdag den 1. april 2017 kl. 10.00 på Restaurant Nordvest, Havnevej 20, Havnsø, 4591 Føllenslev Dagsorden i henhold til vedtægternes

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt Referat Generalforsamling 2019 Grundejerforeningen Alléhusene 30 ud af 82 tilstede på årets Generalforsamling. 1. Valg af dirigent Christian Fruelund 2. Valg af referent Simon Albers 3. Afgørelse om generalforsamlingen

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag 18. maj 2010 kl. 19.30

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag 18. maj 2010 kl. 19.30 Grundejerforeningen Ølstykke den 1. maj 2010 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Dagsorden jf. lovene: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Regnskabsaflæggelse. 4. Forslag til budget. Ordinær generalforsamling

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter

Dagsorden ifølge vedtægter Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 25. februar 2015 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 39, 43, 55,

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 28.12.2008 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen Havnsø Park Lørdag den 14. april 2018 kl. 9.30 i Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, 4593 Eskebjerg Dagsorden i henhold til vedtægternes

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene. Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19.

Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene. Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19. Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19.30 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Valg af referent b. Afgørelse om

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Jeg vil hermed gerne benytte lejligheden til på bestyrelsens vegne, at byde velkommen til dette års generalforsamling i Ø-Kvarterets

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret. Den 9. marts 2011 på Snejbjerg Skole i Snejbjerg kl. 19.00. Formanden Jacob Melau bød velkommen og generalforsamlingen blev gennemført

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl. 19.30. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen PLANTAGEN Bestyrelsens beretning for året 2017

Grundejerforeningen PLANTAGEN   Bestyrelsens beretning for året 2017 Ordinær generalforsamling i Plantagen i Stensballe Hallen Til stede: Bestyrelsen samt nr 1. Onsdag den 21. marts 2018 kl. 17,00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år

Læs mere

Grundejerforeningen Venø Bugt.

Grundejerforeningen Venø Bugt. Grundejerforeningen Venø Bugt. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling til afholdelse lørdag den 29. juni 2019 kl. 11:00 på Pavillonen Handbjerg Marina i Handbjerg. Efter generalforsamlingen er

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Generalforsamling 2015.

Generalforsamling 2015. Referat af Generalforsamling 2015. Velkommen: Formanden bød velkommen til de fremmødte 33 personer, repræsenterende 23 ejendomme i foreningens område. Bestyrelsen var repræsenteret ved: Ejnar Damkjær formand

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Gjelstensåsen 7. februar 2014 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Iht. Grundejerforeningens vedtægter indkaldes hermed til ordinær generalforsamling. Torsdag den 27. februar 2014

Læs mere

Vængernes Beboerlaug. Referat fra generalforsamlingen den 23.oktober 2013.

Vængernes Beboerlaug. Referat fra generalforsamlingen den 23.oktober 2013. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 23.oktober 2013. Den 23. oktober 2013 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 12. april 2014 kl. 10.00 på Havnsø hotel Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2002

Referat fra generalforsamlingen 2002 \ Referat fra generalforsamlingen 2002 Formanden bød velkommen og fremviste dagsordenen. Formanden informerede om de nye tiltag i området: Området nord for Børnehaven udstykkes og anlægges, så snart der

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

Referat generalforsamling i grundejerforeningen Kongstedparken 8 marts 2013:

Referat generalforsamling i grundejerforeningen Kongstedparken 8 marts 2013: Referat generalforsamling i grundejerforeningen Kongstedparken 8 marts 2013: John Wachs valgt til dirigent. Dirigenten konstater at generalforsamlingen er retmæssigt indkaldt. Formandens beretning ved

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Bestyrelsens beretning 2.1 Bestyrelsen, som den ser ud i dag Formand: Niels Bloch Musvågevej 52 Ikke på valg Kasserer: Kai Jensen Musvågevej

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 29. april 2019

Referat fra bestyrelsesmøde 29. april 2019 G/F Egemosegård Referat fra bestyrelsesmøde 29. april 2019 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Flemming H. Jensen, Ib Nielsen, Karna Folmann, Tonni Hansen, Inga Albrechtsen. Bestyrelsessuppleanter: Arne Petersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Tilstede: Torben (51), Henrik (65), Klaus (79), Ole (7), Connie (41), Dan (75) og (67) 1. VALG AF REFERANT (67) er referent til mødet. 2. GODKENDELSE

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Vedlagt: Dagsorden i henhold til vedtægterne Revideret regnskab for 2009 Bestyrelsens forslag

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 24. maj 2017.

Referat af Generalforsamling den 24. maj 2017. Referat af Generalforsamling den 24. maj 2017. Funktion: Navn, nr.: Senest valgt: Bestyrelsesformand Marco Fürstenberg (MF), nr. 64 2015 Bestyrelsesmedlem Allan Jensen (AJ), nr. 82 2015 Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Grundejerforeningen Lindegården

Grundejerforeningen Lindegården Grundejerforeningen Lindegården Referat af generalforsamlingen 2016 i Grundejerforeningen Lindegården afholdt den 13. april 2016 i overensstemmelse med vedtægternes 13. Fremmøde: Der var fremmødt 11 husstande

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Hvor? Problem Hvad gør vi? Bestyrelsens beslutning Æbletræer på trekanten v. stien til skoven

Hvor? Problem Hvad gør vi? Bestyrelsens beslutning Æbletræer på trekanten v. stien til skoven Noter fra havevandring på Terrasserne 14. september 2015.09.15 Vi havde en rigtig fin vandring sammen med Allan. 10 12 medlemmer trodsede udsigten til regn og deltog nogle stødte til, andre faldt fra.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Generalforsamling 2017

Generalforsamling 2017 Generalforsamling 2017 Bestyrelsen indkalder herved til Ordinær Generalforsamling. Mandag 20. februar 2017 kl. 19.00 på Lyshøjskolen Grå Aula, indgang G Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK Onsdag den 29. marts 2017, kl. 18.00 i Karlslundehuset, (Bettys Hus). Samtidig hermed Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 13.1.2018 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2017 og budget 2018. På første

Læs mere

Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017

Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017 Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017 Formanden bød velkommen og åbnede generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen pegede på Thorkild Christiansen (T14) som dirigent, hvilket generalforsamlingen

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 18. april 2012 Regnskab 2011/2012 Budget 2012/2013 Bestyrelsen 2012/2013 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå 26. Maj 2011 Bettina fra Bestyrelsen indledte. Der er 124 medlemmer af grundejerforeningen men kun 48, der ikke er i restance

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016. 1. Valg af dirigent: Lars- Frederiksvej 3 foreslås og vælges. Lars fastslår, at indkaldelsen er sket

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen.

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. 1. Valg af dirigent, referent og godkendelse af dagsordenen. 2.

Læs mere

Grundejerforeningen Lodskovvad

Grundejerforeningen Lodskovvad Grundejerforeningen Lodskovvad Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 19. april 2014. Generalforsamlingen afholdtes ifølge vedtægterne på Ålbæk Gl. Kro påskelørdag kl. 10.00. Formanden bød velkommen

Læs mere

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent Elstedgårde Generalforsamling 2017 Onsdag d. 8. marts 2017 kl. 19.00 i Sognegården v/elsted Kirke Velkommen 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabsaflæggelse for 2016 4.

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Lørdag d. 5. marts 2016 Ålbæk gl. Kro 1 Grundejerforeningen Musvågevej 2 1 Dagsorden Lørdag d. 5. Marts 2016 Velkomst 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere