Bistrupskolen Tlf.: Fax: Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bistrupskolen Tlf.: Fax: Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød"

Transkript

1 Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d Deltagere: Stieg Eriksen (SE), Birgit Sønderskov (BI), Thomas Mikkelsen(TM), Thomas Mørup Helmudt (TMH), Britt Schick Stadler (BR), Annika Palmelund (AP), Julie Holst (JUH), Susanne Fris (SF), Anne Grønkær Didriksen (AD), Mads Aagaard Winther (MA), Clara Mollerup Billcliff (CB), Oliver Kronholm Thomsen (OT), Kirsten Mollerup (KM), Cæcilia Østerbye (CØ) Fraværende: Jacob Buhl Jensen (JB) 1. Godkendelse af dagsorden og valg af dirigent Dagsorden godkendt SF valgt til dirigent. 2. Godkendelse af referat 3. Økonomistatus Referatet godkendt. Der er ikke de store ændringer siden sidst. Der er lidt forhøjede udgifter i forbindelse med en fratrådt afdelingsleder. Der er i kommunens budget afsat ekstra midler til skoleområdet i de kommende år: - 5 mio. kr. er over fire år afsat til at imødekomme udgiften med øgede undervisningstillæg for lærerne samt kompensationen for lærernes udfasede aldersreduktion. Disse midler tildeles fra 2015 til skolerne fordelt efter børnetal. - 8 mio. kr. er afsat over fire år til udvikling og indretning af læringsmiljøer. Disse midler tildeles projektvis og forudsætter medfinansiering fra skolerne. - 2 mio kr. er afsat i både 2015 og 2016 til dels at fastfryse SFO/SFK taksterne på nuværende niveau og derved undgå takststigninger, og dels til at give mere fleksible og udvidede abningstider i SFO/SFK. Dette vil samlet medvirke til, at økonomien i 2015 ser en anelse lysere ud. MA blev udpeget til bestyrelsens primære supervisor i forhold til budgetstyring.

2 4. Nyt fra elevrådet Ønske om regulering af Ipad-brug, så der bruges mindre tid i timerne på ikke relevante ting. Det opleves, at det forstyrrer for meget. De yngre elever (6.-7. klasse) påpegede, at de også ønskede begrænsninger i pauserne, så det bliver oplagt også at lave andet end at spille. Ledelsen har lavet regler om, at årgang skal lade ipads blive inde i pauserne. Derudover er der lagt op til lærerne at lave regler på årgangen. Disse skal hænge synligt i klasserne. Forslag om at lave en logo-konkurrence, bl.a. for at slå Marie Kruses skole på denne front. Opbakning til dette fra både resten af bestyrelsen og fra ledelse. Klager over vikardækning, hvor der ofte er vikarer og der ikke altid gives ordentlig besked til elever. Der etableres en infotavle ved hovedindgangen, som kan vise bl.a. dagens skemaændringer. Ledelsen arbejder allerede på dette. Opfordring til at gå videre med muligheden for, at større elever frivilligt hjælper til i læringscaféen. Ønske om nye billardstave, da de gamle er knækket. Denne type spørgsmål tages direkte med ledelsen. Dårlige stole i det ene matematiklokale. Ønske om, at servicemedarbejderne sætter dem ned, så højden passer bedre. Skolen tager sig af dette. 5. Status fra ledelsen Udfordringer med Macbooks, som måske ikke er sat ordentligt op. SE deltog idag i heldagsarrangement om Visible Learning projektet, som Rudersdal Kommune starter næste år sammen med tre andre kommuner. Der er netop givet 7 mio. kr. til dette projekt fra A.P.Møller fonden. Der skal udpeges en Impact Coach (frit oversat: Effekt vejleder) på skolen i forbindelse med dette projekt. Skolen selv afholdt et arrangement for hele det pædagogiske personale i mandags, hvor også to fra bestyrelsen deltog. Dette var kick-off til det projekt med undervisningsministeriets læringskonsulenter, som vi kører over de næste par år. Fokus her er på teamsamarbejde og arbejdet med læringsmål, og der er en klar sammenhæng til det større projekt om synlig læring, som kommunen ruller ud næste år. Medarbejderne har taget godt imod dette. Tyveri på skolen i forrige weekend. Der er stjålet knap 20 Macbook Air, en håndfuld imacs og nogle enkelte ipads. Desuden er der ødelagt otte døre på skolen. Vi har nu taget alarmsystemet i brug, selvom det ikke er 100% klar i alle detaljerne. Kommunen er selvforsikret ved indbrud, og vi er ved at undersøge, om vi kan få dækket vores tab på højere niveauer, så det forhåbentlig ikke belaster skolens egen økonomi.

3 6. Ændring af åbningstider for klubben Ændringsforslaget blev godkendt. Klubbens åbningstid er herefter til kl mandag til onsdag, til kl. 20 torsdag og til kl fredag. TM skriver direkte ud på intra om dette til børn og forældre. 7. Implementering af reformen - særligt lektiecafé og usu Projekt med læringskonsulenter for UVM - se ovenfor. Vi skal fortsat have opmærksomhed på målet om 45 minutters bevægelse. Det er usikkert, om dette mærkes i alle klasser. Den længere skoledag mærkes bl.a. ved, at børnene er trætte sidste på dagen. Særligt derfor er bevægelsen vigtig. Lektiecafeen omdøbes efter efterårdferien til læringscafe, for at understrege, at læring også kan finde sted, selvom man kke har fået lektier for i traditionel forstand. Der er altid relevante træningsopgaver til rådighed, og alle børn har brug for træningen, også selvom deres lærer ikke specifikt har instrueret i, hvad der skal arbejdes med denne dag. Samtidig med dette omfordeler vi ressourcerne læringscafeen i klasse, så det bliver mere rutinerede pædagoger med bedre klasseledelseskompetencer, der varetager læringscaféen og usu-tiden. i læringscafeen for klasse har vi på det seneste arbejdet meget med indretningen, så lokalet nu i højere grad appelerer til læring og fordybelse. Desuden har vi som supplement til de lærere og pædagoger, som har opgaven her, også fået hjælp fra en frivillig ældre Rudersdal-borger. Vi vil gerne have flere frivillige ind, som kan hjælpe til ilæringscafeen. Alle disse ændringer skrives ud i nyhedsbrev her op til efterårsferien. Bestyrelsen vil fortsat følge dette tæt. 8. Målepunkter Der er et særligt stort antal vikardækkede timer i september. Dette skyldes bl.a. øgede undervisningstimer pr. medarbejder, lejrskoler og hytteture, ekskursioner og kursusvirksomhed. Ledelsen har tæt fokus på dette. 10. Visionsseminar - status MA, TMH og JB har mødtes og drøftet dette. Målet er inden årsskiftet at have en vision og mission for skolebestyrelsens arbejde i resten af den fireårige periode. Desuden ønskes gerne en skabelon og processkitse for behandling og udarbejdelse af principper. Det blev aftalt at gennemføre et seminar på en hverdag fra Arbejdsgruppen doodler forslag til datoer. Herefter kan arbejdsgrupper nedsættes til at arbejde videre med specifikke områder. Endeligt kan det samles og præsenteres på skolebestyrelsesmødet i december.

4 Ønske om ekstern facilitator. SE undersøger muligheden for at få dette finansieret. 11. Elevtilfredshed - kommende trivselsundersøgelse Dansk center for undervisningsmiljø (DCUM) udarbejder nyt materiale til undersøgelse af undervisningsmiljø og elevernes trivsel. Denne forventes gennemført i foråret Forældreundersøgelsen fra maj 2014 Der var en ganske beskeden svarprocent, så resultaterne kan ikke ses som endegyldige sandheder. Alligevel kan man uddrage følgende overordnede forhold: Der er generelt rigtig stor tilfredshed med børnenes trivsel og tryghed på skolen Der er også stor tilfredshed med lærernes engagement og kompetencer Der er anledning til at sætte fokus inklusion, skolens profil og bestyrelsens og ledelsens synlighed. KM skriver et kort oplæg til en tilbagemelding til forældrene i nyhedsbrevet. Selve undersøgelsens baggrundsdata lægges ikke ud til forældre eller medarbejdere. 9. Målepunkter kan i fremtiden indehold et nyt punkt: medarbejdertilfredshed. Der gennemføres en APV i Dette er forhandlet med de faglige organisationer på forvaltningsniveau i MED-systemet. At man ikke gør det tidligere, skyldes at man ikke ønsker at mudre det samlede billede med umiddelbare frustrationer omkring reform og lov 409. Bestyrelsen fremførte ønske om at gennemføre en medarbejdertrivselsmåling inden dette. Ledelsen kan ikke imødekomme dette. Ledelsen vil selvfølgelig holde bestyrelsen orienteret om eventuelle sager. Den gennemføres en basislinjemåling i forbindelse med projektet synlig læring, hvor der er fokus på didaktik, læringsmål og teamsamarbejde. Der gennemføres i hele kommunen en 360 graders lederevaluering i løbet af efteråret, hvor den enkelte leders medarbejdere, kolleger og leder giver feedback. Desuden er der nedsat følgegrupper omkring reform og arbejdstidsregler, bestående af både medarbejderrepræsentanter og ledelsesrepræsentanter. Disse er etableret både centralt i forvaltningen og lokalt på skolerne. Opgaven for disse grupper er at følge implementeringen af reform og arbejdstidsregler.

5 11. Eventuelt 12. Personsager Bestyrelsen blev orienteret om to medarbejdersager. Danske Skoleelever kommer ud 4. december og drøfter reformen med de største elever på skolen. Bestyrelsen ønsker at få en introduktion til, hvordan skolen arbejder med inklusion. Datoer for kommende møder: 12. nov, 11. dec, 12. jan, 5. feb, 11. mar, 14. apr, 11. maj, 9. jun Referat skrevet af TM eventuelle rettelser til referatet vil fremgå af næste referat.

Bistrupskolen. vi lærer sammen. Referat Skolebestyrelsesmøde d. 17. november 2014

Bistrupskolen. vi lærer sammen. Referat Skolebestyrelsesmøde d. 17. november 2014 Referat Skolebestyrelsesmøde d. 17. november 2014 Tilstede: Steig Eriksen (SE), Annika Palmelund (AP), Cæcilia Østerbye (CØ), Birgit Sønderskov (BS), Susanne Friis Jørgensen (SF), Jacob Buhl Jensen (JB),

Læs mere

Bistrupskolen Tlf.: Fax: Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød

Bistrupskolen  Tlf.: Fax: Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 28.05.13 Deltagere: Jesper Wass Hansen (JEH), Birgit Sønderskov (BS), Thomas Mikkelsen (TM), Michael Nielsen (MN), Mikala Jørgensen (MJ), Katrine Tange (TA),

Læs mere

Bistrupskolen Tlf.: Fax: Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød

Bistrupskolen   Tlf.: Fax: Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 23.10.13 Deltagere: Jesper Wass Hansen (JEH), Birgit Sønderskov (BS), Thomas Mikkelsen(TM), Michael Nielsen (MN), Britt Schick Stadler (BR), Jacob Buhl Jensen

Læs mere

Bistrupskolen Tlf.: Fax: Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød

Bistrupskolen  Tlf.: Fax: Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 18.06.13 Deltagere: Jesper Wass Hansen (JEH), Birgit Sønderskov (BS), Thomas Mikkelsen(TM), Michael Nielsen (MN), Mikala Jørgensen (MJ), Katrine Tange (TA), Britt

Læs mere

Hareskov Skole. Dagsorden. Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 4. december 2013, kl ORIENTERING OM AKTUELLE SAGER: 1. GENEREL ORIENTERING

Hareskov Skole. Dagsorden. Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 4. december 2013, kl ORIENTERING OM AKTUELLE SAGER: 1. GENEREL ORIENTERING Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 4. december 2013, kl. 17.00-20.00 Dagsorden Møde nr. 37 Fraværende: Claus Goldberg, Hanne Hedeman fra pkt. 3 Mødeleder: Susanne Pihl Hansen ORIENTERING OM

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 5. maj 2015 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge- afbud Jacob G. Sand Merete Hviid Flensborg Pia Søndergaard

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN. Stensagerskolen

FOLKESKOLEREFORMEN. Stensagerskolen FOLKESKOLEREFORMEN Stensagerskolen Tre overordnede mål for folkeskolen 1. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan 2. Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund

Læs mere

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 28. september 2017 REFERAT Møde: Kl. 18.00 21.00 Sandwich serveres undervejs Tid: Kl. 18.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud: Stine Helgstrand,

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

Bistrupskolen Tlf.: Fax: Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød

Bistrupskolen   Tlf.: Fax: Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag d. 14.11.13 Deltagere: Signe Rønhoff (SR), Birgit Sønderskov (BS), Thomas Mikkelsen(TM), Michael Nielsen (MN), Britt Schick Stadler (BR), Jacob Buhl Jensen (JB),

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Tirsdag d. 25. april 2017 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent

Læs mere

Information til forældre på Englystskolen om reformens indhold og konsekvenser Skole-/hjemsamarbejde i en fremtidig kontekst Information om

Information til forældre på Englystskolen om reformens indhold og konsekvenser Skole-/hjemsamarbejde i en fremtidig kontekst Information om Information til forældre på Englystskolen om reformens indhold og konsekvenser Skole-/hjemsamarbejde i en fremtidig kontekst Information om forestående skolebestyrelsesvalg Folkeskolereformen Mål og Indhold

Læs mere

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 3. maj 2011 kl FFO 3 KLUB 7,8,9

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 3. maj 2011 kl FFO 3 KLUB 7,8,9 Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 3. maj 2011 kl. 17.00-20.00 Referat Møde nr. 10 Tilstede: Lars Nørgaard Jeppesen (Gasværket), Thomas Zeeberg (Overordnet leder FFO), Carsten Thomsen (FFO,

Læs mere

Der vil komme et øget samarbejde mellem lærere og pædagoger og dele af den forøgede elevtid i skolen vi blive varetaget af pædagoger.

Der vil komme et øget samarbejde mellem lærere og pædagoger og dele af den forøgede elevtid i skolen vi blive varetaget af pædagoger. Januar 2014. Kære forældre og elever. Den 11. august starter det nye skoleår og Skolereformen træder i kraft (den er besluttet i folketinget i dec. 2013). Det vil indebære mange spændende og mærkbare forandringer.

Læs mere

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Torsdag den 19. juni 2014 kl. 18.30-20.00 Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Kort orientering om overskrifterne i skolereformen Hvordan implementeres skolereformen på Brovst Skole,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25/9 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Anders, Ali, Cecilie, Charlotte, Stine, Kim, John, Tine, Thomas, Pia Fraværende: Frank, Troels, Louise, Jens

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 22. september 2015 kl

Referat fra skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 22. september 2015 kl Byskovskolen d. 23.09.2015 Referat fra skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 22. september 2015 kl. 18.30-21.00 Ordstyrer: Jan Berner Rømer kommende skoleleder Finn Pilgård deltog i mødet Afbud: Maibrith Egelund.

Læs mere

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/ kl

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/ kl Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/11 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Thorleif Frøkjær, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT Kommende møder: Tirsdag 27.9. (Afd. Karise), tirsdag 25.10. (Afd. Hylleholt), torsdag 24.11. (Afd. Rollo), mandag 19.12. (Afd. Karise), tirsdag 17.1. (Temamøde Strøbyskolen), tirsdag 31.1. (Afd. Hylleholt),

Læs mere

KATTEGATSKOLEN Folkeskolereformen - sådan gør vi!

KATTEGATSKOLEN Folkeskolereformen - sådan gør vi! 2014 Folkeskolereformen - sådan gør vi! Mål for reformen: alle elever skal lære så meget de kan betydningen af social arv skal mindskes tilliden til og trivslen i skolen skal stige Vi bliver målt på: Resultaterne

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 27. august 2015 Møde nr. 81 Vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 27. august 2015 Møde nr. 81 Vedtagelser MØDETIDSPUNKT Torsdag den 27. august 2015 kl. 18.30 STED: MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: I skolens mødelokale på kontoret. Fotografen kommer og tager et fællesbillede kl. 18.30!!

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d i personalerummet

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d i personalerummet Henrik Stenkil mødeleder Sigrit Bilsted Pedersen Helene Holm Filip Lauritzen Helene Persson Lizzette Gudmann Tina Brødsgaard Flemming Krogshave Peter Pedersen Mathias P. H. Andersen 9.a Jeppe S. Petersen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 30/8 2012 tidspunkt: 19.00 Fremmødte: Lisbeth undtagen elevrepræsentanter Sted: Saxo Ny konstituering: Man vedtog at den nuværende formand Søren Rasmussen fortsætter

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. september 2015 Tid: 18.30-20.30, sandwich serveres fra kl. 18.00 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten Lundager Afbud: Gertrud og Stine Fraværende: Eleverne Mødeleder:

Læs mere

Folkeskolereformen på Engbjergskolen. Tirsdag den 8. april 2014

Folkeskolereformen på Engbjergskolen. Tirsdag den 8. april 2014 Folkeskolereformen på Engbjergskolen Tirsdag den 8. april 2014 Første spadestik Engbjergskolen -Version 2014 Intentionen med folkeskolereformen Intentionen er, at det faglige niveau i folkeskolen skal

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 23/2 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Fraværende: Claus Hedegaard

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. 1. december Tidspunkt kl Afdelingen i Stensved

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. 1. december Tidspunkt kl Afdelingen i Stensved Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Dato 1. december 2014 Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Stensved (Thorsten Gregersen) Henning Larsen Thorsten

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl 1. Meddelelser fra elevrådet (19.00-19.10) Ønske om gallafest for 7. 9. klasse inden jul. Det kunne evt. være den 12/12. Tidspunktet kunne være fra ca. 19.00 -? Jesper fra Ungvest kunne være behjælpelig

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 13

Skolebestyrelsesmøde nr. 13 . Skolebestyrelsesmøde nr. 13 Mandag d. 30. oktober på afd. Undløse 18.30-20.30 De næste møder torsdag d. 23/11 Jyderup mandag d. 15/1 Knabstrup onsdag d. 28/2 Jernløse tirsdag d. 20/3 Kildebjerg torsdag

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde den

Referat af skolebestyrelsesmøde den Referat af skolebestyrelsesmøde den 19. 11.2014 Michael Larsen Minna Thøgersen Susanne Marker Storgaard Erik Dahl Supp. Nina Johansen Jette Espensen Ejlersen Supp. Pernille Høyer Henrik Gosvig Michael

Læs mere

Tved Skole. Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE. Tirsdag d. 4. november 2014 kl

Tved Skole. Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE. Tirsdag d. 4. november 2014 kl Tved Skole Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE Tirsdag d. 4. november 2014 kl. 19.00-21. 30 Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Elisabeth Rokkjær Hammer, Puk Skovgaard Hansen, Pia Buchave,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - tirsdag den 27. sept

Skolebestyrelsesmøde - tirsdag den 27. sept Mødet er fra kl. 19.00-21.30 Afbud: Annette Dagsorden: Tid 1. Musikværkstedet - besøg fra Musikværkstedet ved Max (19.00) 60 min Udfordringer flere undervisere og er det muligt? frivillig musikundervisning

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag 17.september 2013 kl På lærerværelset..

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag 17.september 2013 kl På lærerværelset.. 1. Godkendelse af referat Godkendt 2. Godkendelse af dagsorden Punkt 10 udgår og erstattes med Sundhed. Punkt 9 s op til punkt 4a. 3. Nyt fra elevrådene Intet elevrådet inviteres til næste møde. 4. Budget

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 21. juni 2016 kl Konferencelokalet Asgård

Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 21. juni 2016 kl Konferencelokalet Asgård Byskovskolen d. 7.6.2016 Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 21. juni 2016 kl. 18.30-21.00 Konferencelokalet Asgård Ordstyrer: Jan Berner Rømer Afbud: Michael og Maibrith. Carl fraværende DAGSORDEN: 1. Godkendelse

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Dato 30. januar 2017 Kl. 17-20 1 Godkendelse af dagsorden Alle Godkendt. Ansvarlig Tid Referat SR referent Afbud fra Louise, ME og Søren A. Kenneth til stede fra kl. 18:00.

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 10. december Tidspunkt Afdelingen i Stensved.

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 10. december Tidspunkt Afdelingen i Stensved. Dato 10. december 2018 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Tidspunkt 19.00-21.30 Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Stensved Pernille Mantzius Cecilie Marie Nejrup Afdelingsleder

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl. 18.30 20.00 Programmet for aftenen: 1. Næstformand i skolebestyrelsen Susanne Grunkin byder velkommen 2. Skoleleder Kirsten Kryger giver

Læs mere

29-01-2014. Dokumentnr. 2014-0013853-85. Bilag 7. Rammer for lektiehjælp og faglig fordybelse. Sagsnr. 2014-0013853

29-01-2014. Dokumentnr. 2014-0013853-85. Bilag 7. Rammer for lektiehjælp og faglig fordybelse. Sagsnr. 2014-0013853 KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Pædagogisk Faglighed NOTAT 29-01-2014 Bilag 7. Rammer for lektiehjælp og faglig fordybelse Kort oprids af den nye lovgivning Det fremgår af folkeskoleloven,

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag i skolens personalerum

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag i skolens personalerum Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag 25.2.2016 18.30 21.00 i skolens personalerum Tilstedeværende: Bente Wutborg, Carsten Nielsen, René Brændstrup, Michael Eisig, Lene Hygum, Peder Dahl, Gitte Schmidt,

Læs mere

Fælles forståelse af lærernes arbejdstid

Fælles forståelse af lærernes arbejdstid Odder Kommune Skanderborg-Odder Lærerkreds Fælles forståelse af lærernes arbejdstid Organiseringen af lærernes arbejdsdag I forbindelse med udmøntning og ikrafttrædelse af nye arbejdstidsbestemmelser for

Læs mere

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang.

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang. Nr. 8-2014 Skolebestyrelsesmøde Hærvejsskolen tirsdag den 23. september 2014 kl. 18.30 på Skovbrynet Forventet slut tidspunkt 21.15-21.30 Afbud: Susanne Holst Afbud næste møde: Fraværende: Sang: Lis Sang

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Dato 24. april 2019 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Tidspunkt 17.00-19.30 Sted Mødeleder Fraværende Afdelingen i Mern Pernille Mette Ræbild Nørgaard, Jacob Fosgerau, Knirke Bonnie Ullerup,

Læs mere

MØLLESKOLEN August 2014

MØLLESKOLEN August 2014 MØLLESKOLEN August 2014 Hvad ved vi nu? Hvad er opgaven? Fokus på læring Skoledagens opbygning Klasser Forventninger Lektiecafé og hjemmearbejde Næste skridt Spørgsmål Reformens mål Folkeskolen skal udfordre

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse onsdag d. 25. oktober 2017

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse onsdag d. 25. oktober 2017 Sundbyøster Skole Dagsorden skolebestyrelse onsdag d. 25. oktober 2017 Medlemmer: Anette, Signe, Lasse, Karen Margrete, Sidd, David, Thomas, Michael, Line, Christina, AC, Niels og elever Afbud: Annette,

Læs mere

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax Referat skolebestyrelsesmøde d. 22.10.2015 17.30-19.30 1. Meddelelser. (30 min.) a. Skolebestyrelsesformanden Gitte træder ud af skolebestyrelsesmedlem. Suppleant Vibeke Damkier overtager posten. Jan takkede

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl Bemærk ændret mødedato.

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl Bemærk ændret mødedato. Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl. 18.00-20.00 Bemærk ændret mødedato. STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte:

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 21. marts 2017 kl

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 21. marts 2017 kl Sønderskov-Skolen, 27. marts 2017 Skolebestyrelsen: Mikkel Nyhold Bruncke Henrik Lausen Karin L. Kamstrup Susanne Andresen Camilla Rudebeck Juhl Lars Nicolaisen (afbud) Morten Vestergaard Thomas Erlandsen

Læs mere

Lokal Udviklingsplan For Samsøgades Skole

Lokal Udviklingsplan For Samsøgades Skole Lokal Udviklingsplan For Samsøgades Skole 2018-2020 Indledning: Denne Lokale Udviklingsplan fra 2018-2020 tager afsæt i allerede definerede målsætninger og handlinger på Samsøgades Skole. Dette på baggrund

Læs mere

Torsdag den 19-3-2015

Torsdag den 19-3-2015 Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 19-3-20 kl. 17.30-20 (bemærk ændret klokkeslæt) Til stede (fraværende i parentes): Jørgen Thorsgaard Jacobsen, Anne-Dorthe Schrøder, Camilla Barner-Christensen, (Christina

Læs mere

Skåde Skole Mantziusvej 5, 8270 Højbjerg

Skåde Skole Mantziusvej 5, 8270 Højbjerg Skolebestyrelsesmøde Skåde Skole Tirsdag den 26. august 2014 kl. 17-19:30 Sted: Personalerummet Tilstede: Lars Ole Dybdal, Morten Damgaard, Anette Juhl Winter, Jørgen Schou, Peter Have, Peter Tranders,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Fremmødte: Ole, Abia, Anders, Jacob, Thomas, Mette, Merete, Ulla, Hanne, Tine, Camilla og Diana Afbud: Bettina og Karl

Læs mere

Fraværende: Gro Kjær og Lone Pedersen, Trine Mette Petersen, Tobias Karlsen7D, Camilla Kansberg,

Fraværende: Gro Kjær og Lone Pedersen, Trine Mette Petersen, Tobias Karlsen7D, Camilla Kansberg, Skolebestyrelsesmøde mandag den 9.03.2015 kl. 19.00 21.30 Mødested: Ørstedskolen lokale 4.0.34 Referat: Deltagere: Solveig Stürup, Heidi Kaae Meyer, Jan Steendorph Petersen, John Petersen, Søren Sørensen,

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget

Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget : Fredag den 06. december 2013 Mødetidspunkt: Kl. 8:00 Sluttidspunkt: Kl. 9:30 Mødested: Det Hvide Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Gitte

Læs mere

Birkerød Skole. Dagsorden og referat af. Skole og Familie. Skolebestyrelsesmøde 56 Onsdag d. 21. februar 2018 fra kl

Birkerød Skole. Dagsorden og referat af. Skole og Familie. Skolebestyrelsesmøde 56 Onsdag d. 21. februar 2018 fra kl Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde 56 Onsdag d. 21. februar 2018 fra kl. 18.00-21.00 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk sua@rudersdal.dk Sagsbeh.:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017 Referat - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 29. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Helle Wolder Christiansen (formand), Ulrik Leth (næstformand), Louise Højer

Læs mere

Nyt fra skolen. Juni 2014

Nyt fra skolen. Juni 2014 Nyt fra skolen Juni 2014 På fredag sender vi eleverne på sommerferie! Denne uge er præget af, at noget slutter, og vi er på vej til noget andet. Eleverne rydder op i det gamle klasseværelse og flytter

Læs mere

0.-3. klasse: Mandag fredag: kl. 8:10-14: klasse: Mandag/fredag: kl. 8:10-14:10 Tirsdag/onsdag/torsdag: kl

0.-3. klasse: Mandag fredag: kl. 8:10-14: klasse: Mandag/fredag: kl. 8:10-14:10 Tirsdag/onsdag/torsdag: kl SKOLEBESTYRELSEN Princip nr: 11 Skoleår: 2016-17 Princip vedrørende: Undervisningens organisering Formål: At skabe rammer, der sikrer hver enkelt elev bedst mulig læring, trivsel og dannelse. På Vedbæk

Læs mere

Kornmarkskolen respekt tillid nærvær

Kornmarkskolen respekt tillid nærvær Kornmarkskolen respekt tillid nærvær 27. september 2014 Referat fra skolebestyrelsesmøde Torsdag den 21.08.14 kl. 19-21.30 I, mødelokalet Deltagere: Dorte Seir Petersen, Susanne Witzke, Jeppe Aare Bøttiger,

Læs mere

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10 Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Dato: 21. marts 2018 Tid: Start kl. 17:00 20:00 Tilstedeværende: Charlotte, Lena, Mette, Mladen, Maren, Ellen Fraværende: Njal, Jens, Nanna, Christina og Katharina Referent:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde 51 Onsdag d. 16. august 2017 fra kl. 18.00-21.00 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk sua@rudersdal.dk Sagsbeh.:

Læs mere

Referat for skolebestyrelsesmøde

Referat for skolebestyrelsesmøde Referat for skolebestyrelsesmøde Dato 10. december 2018 Klokkeslæt 17.30-21.00 Sted Mødeleder Personalerummet Ikær, Torvegade 75, 7323 Give Carsten Nieleboch Mødedeltager Forældrerepræsentanter Daniel

Læs mere

Dialogmøde mellem FEDK og SU d. 27. maj 2019

Dialogmøde mellem FEDK og SU d. 27. maj 2019 Dialogmøde mellem FEDK og SU d. 27. maj 2019 Sted: Multisalen på St. Magleby Skole Forplejning: Der vil være en sandwich, kaffe, te og vand til mødet Program for dialogmødet På dialogmødet vil følgende

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Børne- og Ungdomsudvalget den 22-10-2013, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Børne- og Ungdomsudvalget Protokol Ekstraordinært møde Tirsdag den 22. oktober 2013 kl. 14:00 afholdt Børne- og Ungdomsudvalget møde

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 14. august 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Folkeskolereform på Vestre Skole 2014

Folkeskolereform på Vestre Skole 2014 Mål: Alle børn skal lære så meget de kan Betydningen af negativ social arv skal mindskes Tilliden til og trivslen i folkeskolen skal stige Midler: En længere og mere varieret skoledag Praksisnær og anvendelsesorienteret

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 15.08.2019 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 15.08.2019 Kongsbjergskolens personalerum

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - onsdag den 31. august

Skolebestyrelsesmøde - onsdag den 31. august Mødet er fra kl. 19.00-21.30 Afbud: Sanne, Mette, Lisa Dagsorden: Tid 1. Godkendelse fra referat (19.00) 5 min 2. Velkomment til ny sekretær i bestyrelsen (Lone Diget) (19.05) 10 min Kort præsentationsrunde

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN. Risskov Skole

FOLKESKOLEREFORMEN. Risskov Skole FOLKESKOLEREFORMEN Risskov Skole Tre overordnede mål for folkeskolen 1. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan 2. Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund

Læs mere

Hvornår skal vi i skole?

Hvornår skal vi i skole? Folkeskolereformen + Hvordan bliver reformen på Sakskøbing Skole? Reformnyt nummer 3 juni 2014 Læs mere om: Mødetider Bevægelse Hvorden bliver den længere skoledag? Elever skal bevæge sig meget mere. IT

Læs mere

Afbud: Henrik Toft Simonsen, Mette Vöge Jensen

Afbud: Henrik Toft Simonsen, Mette Vöge Jensen Referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Sted: Skolens kontor Dato: Onsdag d. 15.1.14 kl. 18.30-21.00 Deltagere: Hans Henrik Heidesleben, Klaus Kolberg, Jens Christian Britze, Frederik Thalbitzer, Per Høxbroe,

Læs mere

Skolebestyrelsesreferat Dato 18. september 2014 Møde nr. 74 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesreferat Dato 18. september 2014 Møde nr. 74 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Torsdag den 18. september 2014 kl. 19.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai

Læs mere

LÆSØ KOMMUNE. Referat. Skolebestyrelsen. Den 19. maj 2015 kl. 19:30 Mødested: Skolen

LÆSØ KOMMUNE. Referat. Skolebestyrelsen. Den 19. maj 2015 kl. 19:30 Mødested: Skolen LÆSØ KOMMUNE Referat Skolebestyrelsen Medlemmer: Den 19. maj 2015 kl. 19:30 Mødested: Skolen Ann Rytter, Bjarke Markussen, Inger Bondesen, Jan Rulle, Kitty Palsgaard, Majken Rafn, Karsten Never Pedersen

Læs mere

VELKOMMEN. Søholmskolen 2014-2015

VELKOMMEN. Søholmskolen 2014-2015 VELKOMMEN Søholmskolen 2014-2015 MÅLET MED MØDET At I får kendskab til og viden om folkeskolereformen generelt Omsat til praksis i Ringsted.og Søholmskolen At I får kendskab til medarbejdernes proces omkring

Læs mere

Bilag 1. Den fremtidige folkeskole i København skolen i centrum

Bilag 1. Den fremtidige folkeskole i København skolen i centrum KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Pædagogisk Faglighed NOTAT 20-11-2013 Bilag 1. Den fremtidige folkeskole i København skolen i centrum Folkeskolereformen er en læringsreform. Den har fokus

Læs mere

Drøftelse af Budget 2019: Temadrøftelse af kompetenceudvikling

Drøftelse af Budget 2019: Temadrøftelse af kompetenceudvikling Punkt 3. Drøftelse af Budget 2019: Temadrøftelse af kompetenceudvikling 2017-058284 Skoleforvaltningen indstiller, at Skoleudvalget orienteres og drøfter temaet og tilkendegiver i hvilket omfang handlemuligheder

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 29.1.14.

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 29.1.14. K Ø B E N H A V N S K O M M U N E Børne og Ungdomsforvaltningen G R Ø N D A L S V Æ N G E T S S K O L E Referat SB møde 14. maj 200 RØRSANGERVEJ 29-2400 KØBENHAVN NV Kontortid: Mandag - fredag kl. 7:30-15:00

Læs mere

Opvækst- og Uddannelsesudvalget

Opvækst- og Uddannelsesudvalget Opvækst- og Uddannelsesudvalget Referat fra møde Tirsdag den 22. oktober 2013 kl. 17.00 i F6 Mødet slut kl. 18.00 MØDEDELTAGERE Jesper Henriksen (A) Anne-Mette Risgaard Schmidt (V) Guri Bjerregaard (A)

Læs mere

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Fra elevrådet: Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 22. oktober 2018 kl i lokale 41

Fra elevrådet: Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 22. oktober 2018 kl i lokale 41 Himmelev Skole HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 22. oktober 2018 kl. 19 21.30 i lokale 41 Deltagere: Rikke Sejer forældrerepræsentant Søren Døygaard forældrerepræsentant Mette Kaas forældrerepræsentant

Læs mere

Folkeskolereformen på Højboskolen. Tirsdag den 6. maj 2014

Folkeskolereformen på Højboskolen. Tirsdag den 6. maj 2014 Folkeskolereformen på Højboskolen Tirsdag den 6. maj 2014 Første spadestik Højboskolen -version 2014 Intentionen med folkeskolereformen Intentionen er, at det faglige niveau i folkeskolen skal løftes med

Læs mere

Afbud. Fremmødt. Dagsorden godkendt med tilføjelse af punkt vedr. behandling af orlov

Afbud. Fremmødt. Dagsorden godkendt med tilføjelse af punkt vedr. behandling af orlov Indkaldt Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 22.10.2014 kl. 19.00 21.30 Lene Magnussen, Hanne Kjær Jørgensen, Kirsten Munch Andersen, Henrik Bak Jeppesen, Annette Legradi, Lasse Bak, Rikke Røpke, Marie Klaustrup,

Læs mere

Kornmarkskolen årshjul 2013/2014

Kornmarkskolen årshjul 2013/2014 Kornmarkskolen årshjul 2013/2014 Juli August September Oktober November December Orientering om SAFEteam Opfølgning på Høringssvar Høringssvar skolereform inviteres med på indskolingscase/fælles Kvalitetsrapport

Læs mere

Reformens hovedindhold.

Reformens hovedindhold. Engum Reformens hovedindhold. Udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan! Mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater! Tillid og trivsel skal styrkes bl. a. gennem

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline. Tid. Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline. Tid. Skolebestyrelsesmøde Tid Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne Formål & ønsket resultat Referat (tekst) Aktion Deadline Dato: 2014-01-13 Ordstyrer: Claus Til stede: Lars,, Kasper, Pernille, Jytte, Mick(8A), Tanja, Birgitte,

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra sidste møde den 17/ (b) kl

2. Godkendelse af referat fra sidste møde den 17/ (b) kl Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde Onsdag d. 1. marts kl. 17-19.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden (b) kl. 17.00-17.05 Dagsorden godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidste møde den 17/1-2017

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat af møde den 31/8 2015

Referat af møde den 31/8 2015 Nøvling Skole den 31/8 2015 Møde Skolebestyrelsesmøde Tid Den 31.08.2015, kl. 17:00 19:00 Sted Nøvling Skole Deltagere Christina Thorsted Jensen, Michael Thomsen, Stine Kyø, Mette Alsbjerg Jensen, Ulla

Læs mere

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst.

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst. DAGSORDEN SB-møde Det hvide Hus 23. maj 2016 kl. 17.30-20.00 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Torben R. Nielsen, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix,

Læs mere

61. Godkendelse af referat og dagsorden Godkendt

61. Godkendelse af referat og dagsorden Godkendt Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde onsdag d. 10. maj 2017 kl. 18.00 på Fredensborg Skole, Vilhelmsro afd., Humlebækvej 10, mødelokalet ved biblioteket Mødeleder: Jens Bernhardt Afbud: Gitte Ulriksen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde den 21. oktober 2014 kl. 18:00-21:00 møde nummer 3 i skoleåret 2014/2015 64. skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde den 21. oktober 2014 kl. 18:00-21:00 møde nummer 3 i skoleåret 2014/2015 64. skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde den 21. oktober 2014 kl. 18:00-21:00 møde nummer 3 i skoleåret 2014/2015 64. skolebestyrelsesmøde Mødested Deltagere Konferencelokalet, Vedbæk Skole, Henriksholms Allé 2, 2950 Vedbæk.

Læs mere