EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 7. september 2015 Sted: Vejlesøparkens selskabslokaler Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren Lars Rahbæk Erik Fæster Holger Dock Erik Trudsø Jespersen Ingelise Hatting Pierre Ørndorf Claus Tornøe Øvrige deltagere: Hans Kramer Carl Andersen, ekas Lonnie Hjorthenborg, DATEA (Referent) Bemærk, -at beslutninger er markeret med * - at alt der skal følges op på/udføres er markeret med kursiv- tekst. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde og punkter til opfølgning Referatet fra er godkendt på mail Underskrift af godkendt forretningsorden Forretningsorden blev underskrevet af samtlige bestyrelsesmedlemmer. *Bestyrelsen besluttede, -at bilag til dagsordenen skal sendes ud senest sammen med dagsordenen -at det skal fremgå af dagsordenen, hvem der står bag det enkelte punkt -at emner til dagsorden ikke skal debatteres på mail på forhånd, men behandles på mødet Beslutning om omlægning af varmeregnskabsperiode og ny a conto Varmeregnskabet er udsendt og alle berørte beboere er blevet nedsat i a conto. *Bestyrelsen har på mail besluttet, at varmeregnskabsåret fremover går fra 1. maj til 30. april. Det næste regnskabsår vil derfor være for 11 måneder Beslutning om fastsættelse af eksisterende forsikring for arbejdsmaskiner *Bestyrelsen har på mail besluttet, at fortsætte med den hidtidige forsikring.

2 1.4. Erklæring til Brunata fra ekas til brug for evt. ændring af fordelingen af udgifter i varmeregnskabet *Bestyrelsen godkendte ekas oplæg om, hvor meget isolering, der ligger i projektet omkring tagisolering. DATEA skal videresende mail fra Carl Andersen til Brunata og bede dem rette fordelingen i varmeregnskabet i henhold hertil. MRI videresender mail fra ekas til Lonnie. 2. Økonomiopfølgning med udgangspunkt i administrators økonomirapport 2.1 Gennemgang af kvartalsrapporter Erik Fæster gennemgik kort de 3 kvartalsrapporter og bemærkede, at budgettet var overholdt. Der er en dialog i gang med Holte Fjernvarme omkring brugen af varmecentralen. Hans Kramer ændrer lyset over indgangsdøren til varmecentralen, således at det kun er tændt, når det er mørkt. 3. Opfølgning på igangværende projekter/større vedligeholdelsesarbejder 3.1. Tagisolering Carl Andersen informerede om, at alt gik som planlagt. Man var 1 måned forud for tidsplanen. Entreprenøren er klar over at måtte vente på den næste a conto til foreningen kommer ind i nyt regnskabsår. Dette blev oplyst, da han fik lov til at gå i gang med projektet 1 måned tidligere end beregnet. 4. Den daglige ledelses rapportering til bestyrelsen 4.1 Hans Kramer havde fremsendt bilag til bestyrelsen med oplæg for flisebelægningen for boligvejen ved blok 4 samt vendepladsen mellem blok 3 og 4. Der er indhentet tilbud fra to firmaer, og den billigste er kr inkl. moms, som foreslås fordelt på 2014/2015 med kr og med kr i 2015/2016. Hans Kramer oplyste, at arbejderne vil blive udført på samme måde som hidtil på fliserarealerne. Han har rådført sig med ekas, Carl Andersen, som også på mødet erklærede sig enig i, at det er en god og hensigtsmæssig måde arbejderne udføres til, samt at processen med udbud til to firmaer og efterfølgende tilbud er i orden efter hans opfattelse. Solveig Rannje mente, at projektet så fornuftigt ud, og at det også fagligt set ser korrekt ud. Lars Rahbæk havde gennemgået materialet og var af samme opfattelse. Øvrige bestyrelsesmedlemmer var enige heri. Erik Trudsø Jespersen anbefalede, at man ser på, om der med fordel kan ske en frakobling af regnvand i forbindelse med de fremtidige flisearbejder, da det kan give en besparelse. Carl Andersen mente ikke, at det økonomisk kunne hænge sammen, da det er meget bekosteligt at frakoble al regnvand. Den øvrige bestyrelse var enig heri.

3 *Da et arbejde på mere end kr. jævnfør Forretningsordenen skal i udbud via ekstern rådgiver, besluttede bestyrelsen, at arbejdet skal i udbud og sættes på budgettet for 2015/ Punkter, som bestyrelsesmedlemmer har bedt om at få behandlet 5.1 Driftsoptimering Hans Kramer fremlagde forslag til driftsbesparelse i forbindelse med vask af gulvet i selskabslokalet, som fremover kan varetages af de ansatte i stedet for eksternt firma. Solveig Rannje nævnte, at det bør tjekkes helt overordnet, om der kan findes besparelser på driften. Bl.a. bør bestyrelsen have en årsplan og arbejdsbeskrivelser på personalet, selvom arbejderne er sæsonbetonet. Foreningen er dyr af drive, så derfor er det vigtigt med det rigtige beslutningsgrundlag og en samlet driftsplan som er skriftligt fremlagt og bredt formuleret. Dette gælder også for anskaffelsen af materiel. Det blev nævnt, at det er positivt, at medarbejderne var fleksible, så de kunne bruges til alle opgaver. * Det blev besluttet at nedsætte et underudvalg bestående af Lars Rahbæk, Hans Kramer og Marianne Ringgren, der skal se på mulig driftsoptimering, og de skal have et oplæg klar til det kommende møde i foråret. 5.2 Drøftelse af hvem, der ejer kælderrummene, og hvem der betaler for hvilke rum SEB har udarbejdet en oversigt over de kælderrum, SEB ejer, og hvad de bruges til. Formanden oplyste, at der skal ske en oprydning i de gamle ordninger, således at der indgås aftaler med ejerforeningerne, dels om de rum, der er nødvendige f.eks. affaldsrum og boilerrum dels de rum som ejerforeningerne ønsker at bruge f.eks. billardrum og motionsrum. SEB ønsker derfor at vide, hvilke rum aktivitetsudvalget ønsker at bruge. SEB ønsker at tage markedsleje for de rum, der ikke er nødvendige til driften af ejendommen. *Det blev besluttet at Hans Kramer, Claus Tornøe og Erik Trudsø Jespersen skal arbejde med dette i kælderudvalget. SEB laver et skriftligt oplæg til aftale omkring de nødvendige rum, som foreningen bruger, f.eks. boilerrum mm. Pierre Ørndorf anførte endvidere, at det forekommer ham besynderligt, at SEB ejer lokaler, som er nødvendige for ejendommens drift, som f.eks. udluftnings-, boiler-, cykelkælder, varmecentral og skralderum. Disse rum bør alene tilhøre de respektive foreninger. 5.3 Drøftelse af forholdene mellem SEB Pensionsforsikring og Grundejerforeningen Vejlesøparken vedr. legepladsen ved børnehaven Myretuen SEB har på mail givet udtryk for, at der efter SEB s synspunkt er en stiltiende aftale mellem Grundejerforening og SEB om Myretuens brug af arealet til legeplads. Legepladsen har været på stedet i hvert fald siden 1983 og var der også ved ejerforeningernes opstart i Legepladsen har således fungeret i mange år uden indsigelse fra andre ejere.

4 Erik Trudsø Jespersen mente, at der skal betales for at bruge fællesarealet, da det er foreningens område. Pierre Ørndorfs holdning er, at der i alle tilfælde er benyttet et stykke af andres ejendom uden at der er sket betaling til ejeren. Erik Fæster oplyste, at ejerforeningen i 2009 i form af en byggetilladelse har givet tilladelse til, at Myretuen kan modernisere legeredskaberne på området. Tilladelsen er underskrevet af SEBs Peter Mering og Erik Fæster fra Grundejerforeningen. *Det blev besluttet, at Kælderudvalget ser på en evt. juridisk vurdering af sagen og bestyrelsen afventer deres tilbagemelding. 5.4 Opfølgning på Energimærke for foreningerne Foreningens Energimærke udløber i *Det blev besluttet, at Hans Kramer skal udarbejde en statusrapport til næste møde, som følger de enkelte punkter i energirapporten. Der skal laves en opsamling på det, der er lavet, og det der mangler samt også de tiltag, der er lavet, som ikke er nævnt i rapporten 5.5 Deltagelse fra ejerforeningerne i Aktivitetsudvalget Holger Dock er blevet kontaktet af formanden for beboerrepræsentationen, Tove Franke, som ville høre, om der skulle være nogle ejere i foreningerne, som ønskede at deltage i deres aktivitetsudvalg. Bestyrelsen lader det være op til ejerne at tage kontakt til Tove Franke og melde sig. 5.6 Drøftelse af den nuværende løsning for affaldshåndtering Erik Trudsø Jespersen havde fremsat forslag om at få et firma til at vurdere ejendommens affaldshåndtering, f.eks. ved ingeniørfirmaet Grontmij ved Birgitte Fjeldberg. Det blev debatteret om der skulle en uvildig rådgivning på, for at se om foreningen gjorde det godt nok i dag, eller om der kunne optimeres. Det der skal ses på er alt fra storskrald til flasker. *Bestyrelsen besluttede, at Erik Trudsø Jespersen skal undersøge, hvilken ydelse det foreslåede firma kan levere, og hvad det vil koste. 6 Punkter, som andre har bedt bestyrelsen se på 6.1 Klage over, at der drives erhverv fra to lejligheder Lonnie oplyste, at hun har skrevet til ejeren, som har fået sin advokat til at kontakte lejer. I lejekontrakten står der, at lejligheden kun må bruges til beboelse. Lejeren har meddelt advokaten, at der ikke drives erhverv, men at det er en hjemmearbejdsplads. Lejer er blevet bedt om ikke at afholde gå-hjem-møder, samt ikke at skilte med erhverv fra lejligheden.

5 7 Rapport fra eventuelle underudvalg 7.1 LED-udvalg Hans Kramer gennemgik kort de to løsninger. El-konsulenten har foreslået en løsning hvor der ud for dørene på gangene monteres arkitekttegnede armaturer (Pelée - prøve opsat på 1. sal ved lejl. 119). Det kræver en omfattende el-renovering og opsætning af nye loftsplader på steder, hvor gamle lamper fjernes uden der kommer nye. Belysningen vil dæmpe ned, når der ikke er bevægelse på gangen. Dette giver en strømbesparelse, men betyder også at lyset skifter afhængig af trafikken på gangene. Billigste tilbud (fra februar måned) på installation af løsningen lød på kr. heraf til indkøb af armaturerne. Alternativet er at installere en "retrofit" til LED belysning i hver af de eksisterende armaturer. Det kræver ca. 30 min. arbejde pr. lampested, og koster kr. i materialer og ca kr i arbejdsløn - i alt. ca Priserne er genbekræftet her i begyndelsen af oktober Alle 350 lampesteder vil lyse konstant, men med en 3W LED er strømforbruget under 10% af nuværende lamper for samme lysmængde, og opfylder dermed lovkravet. LED kilderne har en levetid på timer, hvilket er over 5 års uafbrudt drift. Løsningen kan ses på 4. sal Der kom herefter en debat, da der er delte meninger om indholdet i dem, samt udseende af løsningerne og rentabilitet. SEB meddelte, at de mener løsning 1, altså den dyre løsning, i princippet er den mest korrekte, da den på længere sigt er mest rentabel, og da den også visuelt er pænere. SEB lægger også vægt på, at der virker forkert, at den billige løsning med retro- fit lyser i døgndrift. SEB meddelte, at de ikke deltager i beslutningen om, hvilken løsning der vælges af generalforsamlingen, dvs. det er et flertal blandt de enkelte ejerne i 1dt, der træffer beslutningen Da budgettet med løsning 1, altså den dyre, formentlig er så dyr, at den ifølge den nye forretningsgang skal forelægges generalforsamlingen, foreslog formanden, at begge forslag forelægges generalforsamlingen for ejerforeningen 1 dt i januar *Bestyrelsen besluttede, at forslagene skal på generalforsamlingen, og det blev aftalt, at Erik Trudsø Jespersen laver udkast til indstilling herom. Hans Kramer fremlagde også forslag til LED-belysning på trapperne i blok 1, som var fremsendt på mail. Der foreligger et tilbud på kr inkl. moms fra Brønsholm Entreprise. *Bestyrelsen accepterede tilbuddet og Hans Kramer sætter det i værk. Erik Trudsø Jespersen laver en indstilling til fremlæggelse på generalforsamlingen.

6 7.2 Skovudvalg (bl.a. repræsentation af beboerrepræsentant i skovudvalget) *Beboerrepræsentanten er meget velkommen til at deltage i Skovudvalget. Hans Kramer har taget kontakt til konsulenten og er i gang med at få udarbejdet en ny skovplan. Den nye skovplan bliver et tillæg til den gamle og kommer til at koste ca kr. + moms. *Bestyrelsen besluttede at acceptere tilbuddet. Hans Kramer sætter skovkonsulenten i gang med arbejdet Pierre Ørndorf foreslog, at der skal opsættes skilte omkring løsgående hunde, som det ikke er tilladt at have på området. Skovudvalget ser herpå. 7.3 Ad hoc økonomiudvalg Ingelise Hatting forklarede kort forskellen mellem de gamle og nye rapporter. Bestyrelsen var enig om, at man fremover vil bruge de nye former for rapporter. * Bestyrelsen er enig om, at der helt overgås til at bruge de nye rapporter i det nye regnskabsår. 7.4 E.ON udvalg Marianne Ringgren oplyste, at Vejlesøparken er med i den principielle sag om administrationshonorarer, som kører mod E.ON. Sagen omhandler dog kun regnskabsårene 2009 og Endnu ved man ikke hvor meget det drejer sig om for foreningen. Det ved man først, når sagen er afsluttet. Marianne Ringgren har rykket for at få E.ONs regnskab for Cykelparkering Erik Trudsø Jespersen spurgte til om det var muligt at få opsat nogle mere tidsvarende cykelstativer ud for blok 1. *Erik Trudsø Jespersen blev bedt om at komme med et økonomisk overslag, så det kan komme med i budgettet på næste møde. 8. Udestående sager Der er endnu intet nyt omkring grundskylden. 9. Næste møde 16. november Dette er et budgetmøde så Ulla Andersen, BDO og Finn Leth, DATEA deltager også. 10. Punkter til hjemmesiden Hans Kramer har kontaktet en IT-konsulent, som skal have kr. + moms for at sætte et ekstra punkt på hjemmesiden. For de næste punkter bliver prisen 1.500,- kr. + moms. * Det blev besluttet at Hans Kramer samler ønskerne for hjemmesiden og derefter kontakter IT-konsulenten og får det gjort.

7 11. Eventuelt Donation af kr. 250,- til Skt. Lukas Stiftelsen Bestyrelsen godkendte dette. * Opfølgning på juridisk problemstilling omkring alle bestyrelsesmedlemmers adgang til hinandens foreninger DATEA ved Anette Dyhl har undersøgt dette og konkluderet, at det ikke kan lade sig gøre, da det vil kræve samtlige ejeres godkendelse samt fremtidige køberes godkendelse. Pierre Ørndorf gjorde opmærksom på ulovligt parkerede campingvogne og trailere.

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 23. november 2015 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren (referent) Lars Rahbæk Erik Fæster Ingelise Hatting Pierre Ørndorf

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 16. november 2015 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren Lars Rahbæk Erik Fæster Ingelise Hatting Pierre Ørndorf Erik Trudsø

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag den 11. maj 2015 Sted: Vejlesøparkens selskabslokaler Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren Erik Fæster Per Grønborg Holger Dock Erik Trudsø Jespersen

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag den 5. september 2016 Sted: Vejlesøparkens selskabslokaler Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren Erik Trudsø Jespersen Pierre Ørndorf Claus Wenzel

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 21.maj 2013 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) Marianne Ringgren ((G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) (referent) Erik Fæster

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag den 16. marts 2015 Sted: Vejlesøparkens selskabslokaler Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren Lars Rahbæk Erik Fæster Per Grønborg Holger Dock

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november 2013 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) Marianne Ringgren (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) (referent) Lars

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 20. maj 2014 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) Marianne Ringgren (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) (referent) Erik Fæster

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag den 6. marts 2017 Sted: Vejlesøparkens selskabslokaler Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren Frank Nygaard Erik Trudsø Jespersen Pierre Ørndorf

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag den 7. november 2016 Sted: Vejlesøparkens selskabslokaler Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren Frank Nygaard Ingelise Hatting Erik Trudsø Jespersen

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Forretningsorden for bestyrelserne i Vejlesøparkens ejerforeninger. (Herefter benævnt GF, dt og dy) Indledning. Nærværende forretningsorden bygger på følgende principper: - Der skal være en klar funktionsadskillelse

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag den 6. juni 2017 Sted: Vejlesøparkens selskabslokaler Deltagere fra bestyrelserne: Frank Nygaard Erik Trudsø Jespersen Pierre Ørndorf Claus Tornøe Carsten Riddersholm

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1dt og 1dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1dt og 1dy Referat af bestyrelsesmøde mandag den 16. april 2018 Sted: Vejlesøparkens selskabslokaler Deltagere fra bestyrelserne: Pierre Ørndorf Erik Trudsø Jespersen Jens Bache Carsten Riddersholm Nicolai Fuglsang

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag den 11. september 2017 Sted: Vejlesøparkens selskabslokaler Deltagere fra bestyrelserne: Pierre Ørndorf Claus Wenzel Tornøe Erik Trudsø Jespersen Frank Nygaard Jens Bache

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1dt og 1dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1dt og 1dy Referat af bestyrelsesmøde mandag den 27. august 2018 kl.16.00 Sted: Vejlesøparkens selskabslokaler Deltagere fra bestyrelserne: Pierre Ørndorf Carsten Riddersholm Ingelise Hatting Knud-Erk Andreasen Bjarne

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 26. februar 2013 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) Marianne Ringgren ((G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) (referent) Erik

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. december 2017 Sted: Vejlesøparkens selskabslokaler Deltagere fra bestyrelserne: Pierre Ørndorf Claus Wenzel Tornøe Erik Trudsø Jespersen Frank Nygaard Jens Bache

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dt

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dt Referat af ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dt År 2018, den 30. januar kl. 18.30, afholdtes ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken i ejendommens selskabslokale Vejlesøparken 1. Der

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 3. september 2012 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Peter Mering (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) Marianne Ringgren ((G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) (referent) Erik

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2015/2016

Bestyrelsens beretning for 2015/2016 Ejerforeningerne Vejlesøparken Grundejerforeningen Vejlesøparken Ejerforeningen matr.nr. 1 dt Ejerforeningen matr.nr. 1 dy Bestyrelsens beretning for 2015/2016 Generalforsamlingen d. 31. januar 2017 1

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 18. marts 2014 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) Marianne Ringgren (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) (referent) Erik

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken

Referat af ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken Referat af ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken År 2018, den 30. januar kl. 18.30, afholdtes ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken i ejendommens selskabslokale Vejlesøparken 1. Der var

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. maj 2016 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje SR Marianne Ringgren (referent) MRI Lars Rahbæk LRO Ingelise Hatting IH Pierre Ørndorf PØ

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 17. december 2012 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Marianne Ringgren ((G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) (referent) Erik Fæster (G/F og 1 dt) Ingelise Hatting

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 5 marts 2012 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Peter Mering (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) Marianne Ringgren ((G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) (referent) Erik Fæster

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 31. marts 2011 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Peter Mering (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) Marianne Ringgren ((G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) (referent) Erik Fæster

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1dt og 1dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1dt og 1dy Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 24. september 2019 kl. 15.00-16.30 Sted: Vejlesøparkens selskabslokaler Deltagere fra bestyrelserne: Knud-Erik Andreasen Nicolai Fuglsang Jens Bache Ingelise Hatting

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1dt og 1dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1dt og 1dy Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 25.april 2019 kl.15.00 Sted: Vejlesøparkens selskabslokaler Deltagere fra bestyrelserne: Nicolai Fuglsang Jens Bache Ingelise Hatting Frank Nygaard Carsten Riddersholm

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 4. september 2014 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) Marianne Ringgren (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) (referent) Erik

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 10. november 2014 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) Marianne Ringgren (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) (referent) Erik

Læs mere

EJERFORENINGEN BYPORTEN

EJERFORENINGEN BYPORTEN Bestyrelsesmøde tirsdag d. 6. december 2011 Deltagere fra Bestyrelsen: Brian Rømer Michael Rolin Carsten Uhre Peter Mering Øvrige deltagere: Allan Jørgensen, Datea Finn Leth, Datea Sisse Veje, Datea Marianne

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag den 6. november 2017 kl. 8:00 Sted: Vejlesøparkens selskabslokaler Deltagere fra bestyrelserne: Pierre Ørndorf Claus Wenzel Tornøe Erik Trudsø Jespersen Frank Nygaard

Læs mere

Ejerforeningerne Vejlesøparken

Ejerforeningerne Vejlesøparken Ejerforeningerne Vejlesøparken Grundejerforeningen Vejlesøparken Ejerforeningen matr.nr. 1 dt Ejerforeningen matr.nr. 1 dy Bestyrelsens beretning for 2016/2017 Generalforsamling 30. januar 2018 Side 1

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1dt og 1dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1dt og 1dy Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 19. februar 2019 kl.16.00 Sted: Vejlesøparkens selskabslokaler Deltagere fra bestyrelserne: Per Yderholm Nicolai Fuglsang Jens Bache Ingelise Hatting Frank Nygaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. i Ejerforeningen Herman Bangs Have. den 6. maj 2014

Referat af bestyrelsesmøde. i Ejerforeningen Herman Bangs Have. den 6. maj 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Herman Bangs Have den 6. maj 2014 Følgende deltog fra bestyrelsen: Aksel Bjørnsen Sanne Lensbæk Jørgen Christiansen Pia Bentzen Susanne Bøggild Desuden deltog

Læs mere

A/B Kongelysvej 18-26

A/B Kongelysvej 18-26 År 2012, onsdag d. 14. marts, kl. 18.30, afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Kongelysvej 18-26 i mødelokalet Kongelysvej 24, kld., 2820 Gentofte. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

EJERFORENINGEN BYPORTEN

EJERFORENINGEN BYPORTEN Bestyrelsesmøde tirsdag d. 2. marts 2016 Deltagere fra Bestyrelsen: Brian Rømer (BR), Michal Rolin (MR), Marianne Ringgren (MRI), Palle Jørgensen (PJ) og Peder Egmose (PE), suppleant Afbud fra Lars Rahbæk

Læs mere

Bestyrelsesformand (JØP/Provstebo) Bestyrelsesmedlem (beboer)

Bestyrelsesformand (JØP/Provstebo) Bestyrelsesmedlem (beboer) Referat fra bestyrelsesmøde den 30. juli 2014 Til stede var følgende: Aksel Bjørnsen Sanne Lensbæk Pia Bentzen Jørgen Christiansen Susanne Bøggild Bo Blaabjerg Kenn Jeppesen Bestyrelsesformand (JØP/Provstebo)

Læs mere

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Til stede var: Dirigent: John Jensen Fra ALBOA: Inspektør Claus Boch og områdeleder Daniel B.M. Sloth Afd. 40: Aase, Stella Afd. 43: Turi Afd. 45: Signe, Sinne,

Læs mere

EJERFORENINGEN BYPORTEN

EJERFORENINGEN BYPORTEN Bestyrelsesmøde tirsdag d. 30. maj 2017 Sted: Kulturhus Trommen (Ewald) Deltagere fra Bestyrelsen: Brian Rømer (BR), Michal Rolin (MR), Marianne Ringgren (MRI), Palle Jørgensen (PJ) samt suppleanterne:

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Tilstede: til beboermødet var der repræsenteret 12 stemmeberettigede lejemål Referent: Charlotte Siig Niclasen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dy

Referat fra ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dy Referat fra ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dy År 2019, den 29. januar, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dy i ejendommens selskabslokale Vejlesøparken

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dt

Referat fra ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dt Referat fra ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dt År 2019, den 29. januar, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dt i foreningens selskabslokale Vejlesøparken

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken

Referat fra ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken Referat fra ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken År 2019, den 29. januar, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken i foreningens selskabslokale Vejlesøparken 1. Der var

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T. Mødetid: Tirsdag den 18. september 2007 kl

M Ø D E R E F E R A T. Mødetid: Tirsdag den 18. september 2007 kl 700.292 mkp/kj/ah M Ø D E R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Nordstrand Mødetid: Tirsdag den 18. september 2007 kl. 14.00 Mødested: Mødedeltagere: Referent: Gildesalen på Nordstrand Sune

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne 1dt og 1dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne 1dt og 1dy Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26.februar 2018 kl. 16:30 18:00 Sted: Vejlesøparkens selskabslokaler Deltagere fra bestyrelserne: Pierre Ørndorf Erik Trudsø Jespersen Jens Bache Carsten Riddersholm

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 25. august 2007 Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmøde Mødet blev afholdt: 14. august 2007 Deltagere:, Lone, Anne Lise, Gitte, Per Referent: Per Fraværende: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Formand Margit Kjærgaard Næstformand Morten Egelberg Helle Hardt Friis Bjarne Kristensen Dorte Keller

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Afbud forelå fra: Marie Louise Sveen, Jesper Falk og Morten Dunø

Afbud forelå fra: Marie Louise Sveen, Jesper Falk og Morten Dunø Referat af bestyrelsesmøde den 16. oktober 2003 hos Anders Nørregård Tilstede var: Arne Kaalund, Sven Petersen, Anders Nørgaard og Janus Skak Olufsen (referent). Afbud forelå fra: Marie Louise Sveen, Jesper

Læs mere

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Mødedato: Torsdag d kl Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby

Mødedato: Torsdag d kl Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby Mølleåværket A/S Referat Dato: 26-06-2018 Ref.: msv Mødenr.: 2/2018 Mødedato: Torsdag d. 21.6.2018 kl. 14-16 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde 16. mar 2017

Bestyrelsesmøde 16. mar 2017 Bestyrelsesmøde 16. mar 2017 Øresund Strandpark, Grundejerforeningen Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 16. januar 2017 kl. 19.00 Deltagere: Flemming(formand) og Bodil(fra 5. etape), Anette og Ellen-Margrethe(1.),

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr 10 Action points Ejerforeningen Hillerød Parkgård Bilag CVR. nr. 10 02 48 54 A Næste bestyrelsesmøde: 26. november 2018 kl. 19.00 Sted: Christina, nr. 49, st. tv. A Bestyrelsesmødereferat År 2018, den

Læs mere

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde.

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde. Dagsorden til bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. marts 2010 kl. 20.00 Afbud: Camilla 1) Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelser. Fælles Forum Konklusion Loftsrum Kælderrumsopgørelse 2) Godkendelse

Læs mere

Forretningsorden for Grundejerlauget Ishøj Centrums bestyrelse og forretningsudvalg

Forretningsorden for Grundejerlauget Ishøj Centrums bestyrelse og forretningsudvalg Forretningsorden for Grundejerlauget Ishøj Centrums bestyrelse og forretningsudvalg Indholdsfortegnelse 1. Formål.... 1 2. Omfang.... 1 3. Ansvar.... 1 4. Grundejerlauget... 2 4.1 Afholdelse af møder...

Læs mere

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Ejerforeningen Arnbjerg Allé

Ejerforeningen Arnbjerg Allé Ejerforeningen Arnbjerg Allé Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2009 Deltagere: Hans Kostow (formand), Anni Øgaard (kasserer), Gitte Morsund (sekretær), Afbud fra: Ketty Klein (suppleant) Sted: Hos Anni

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20 E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Sted: Tilstede: Øvrige deltagere: Afbud: Virksomhedens adresse Nørrelundvej 10, Herlev. Morten Skovgaard (næstformand, mødeleder), René Tuekær, Peter Hansen, Jan Blicher,

Læs mere

Bilag til ekstraordinær generalforsamling tirsdag 1. december 2015 Til medlemmer af Ejerforeningen Domus Vista Park III Om projektet: Vore tage er mere end 30 år gamle, tagreparationerne er blevet så omfattende

Læs mere

Mødereferat BESTYRELSESMØDE tirsdag den 12/5 2015 - hos Bjarne.

Mødereferat BESTYRELSESMØDE tirsdag den 12/5 2015 - hos Bjarne. 1 Mødereferat BESTYRELSESMØDE tirsdag den 12/5 2015 - hos Bjarne. Deltagere: Dan Nielsen + Uffe Hansen + Paul Ridings + Bjarne Klinkby. Fraværende: Ingen. 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk Referat af 25. ordinære generalforsamling d. 7. april 2014 Formand Helle (45) bød velkommen til Andelsboligforeningen Antaresvængets 25. ordinære generalforsamling, og udtrykte glæde over det flotte fremmøde.

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde lørdag den 10. 01.20 hos Beach Bowl, Søndervig kl. 09

REFERAT Bestyrelsesmøde lørdag den 10. 01.20 hos Beach Bowl, Søndervig kl. 09 Inviteret: Birgitte Ohm (BO), Thorbjørn Argir (TA), Erich Fuglsbjerg (EF), Mette Ebbensgaard (ME), Frits Rostrup (FR). Bent Kortholm (BK), Jette Søndergård Afbud fra: Thorbjørn Argir og Frits Rostrup KL

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Erik, Claus, Martin, Claes, Susan, Jette (går efter punkt 8), Mikael (går efter punkt 8) Afbud/Fraværende:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i E/F Søllerød Park, torsdag den 23. oktober 2014 kl. 19.30

Referat af bestyrelsesmøde i E/F Søllerød Park, torsdag den 23. oktober 2014 kl. 19.30 1 Referat af bestyrelsesmøde i E/F Søllerød Park, torsdag den 23. oktober 2014 kl. 19.30 Til stede: Tom Bosarp, Bent Rasmussen, Karin Clausen, Kirsten Rud, Thomas Worm, Beate Warberg (referent) Afbud:

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent ANDELSSELSKAB M. B.A. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent 2. Godkendelse at referat fra seneste bestyrelsesmøde 3. Økonomi. Indeståender. Restancer. Meddelelser. Valuar 4. Meddelelser

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl. 17.30 i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve 18. maj 2017 Deltagere: Øvrige: Afbud: Rainer Petersen (RP), Carl Jensen (CJ), Preben

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling 2014 i A/B Blidahlund/Esperancegården Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 52, AFHOLDT DEN 9. SEPTEMBER 2014, kl. 17.00 I FÆLLESHUSET, SNEBÆRVEJ 38

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 52, AFHOLDT DEN 9. SEPTEMBER 2014, kl. 17.00 I FÆLLESHUSET, SNEBÆRVEJ 38 REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 52, AFHOLDT DEN 9. SEPTEMBER 2014, kl. 17.00 I FÆLLESHUSET, SNEBÆRVEJ 38 Der var mødt 33 beboere. Fra administrationen: Lars Strandby, Hans Andersen & Charlotte

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 27. april 2017 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Ejerforeningen Skodsborg Solgård. Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel

Ejerforeningen Skodsborg Solgård. Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel Ejerforeningen Skodsborg Solgård Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel Repræsenteret på generalforsamlingen var i alt 2.527 stemmeberettigede fordelingstal

Læs mere

EJERFORENINGEN BYPORTEN

EJERFORENINGEN BYPORTEN Bestyrelsesmøde tirsdag d. 31. maj 2016 Deltagere fra Bestyrelsen: Brian Rømer (BR), Michal Rolin (MR), Marianne Ringgren (MRI) og Hans Hansen (HH) suppleant Afbud fra Lars Rahbæk (LRO) og Peder Egmose

Læs mere

Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00

Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00 1 Horsens d. 13. april 2015 Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00 Deltagere: 1A, 3, 5, 13A, 13B, 15, 17, 2A, 2B, 4, 6, 8, 14A, 14B, 18, 20, Sundvej

Læs mere

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling REFERAT E/F Amerikahus ordinær generalforsamling Mødested: Adina Apartment Hotel Copenhagen Mødedato: Tirsdag den 29- maj 2018 kl. 19:00 Fremmødte: Der var repræsenteret 36 af foreningens 105 lejligheder,

Læs mere

Herbo-Administration A/S

Herbo-Administration A/S G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T HOLLÆNDERVÆNGET BLOK 1 & 2 År 2015, den 1. december kl. 18.30 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Hollændervænget Blok 1 & 2. Den

Læs mere

Referat 2. møde tag-udskiftning. Line Marie Bille, energiantropolog. Dagsorden

Referat 2. møde tag-udskiftning. Line Marie Bille, energiantropolog. Dagsorden Beboerrepræsentationen "VIBENSHUSBEBOERNE" v/carl-erik Christiansen Buddinge Hovedgade 291 2880 Bagsværd Telefon: 44 44 00 03 (privat) Telefon: 33 21 26 33 (arbejde) Telefax: 33 21 11 18 E-Mail: carl-erik@andersen-maare.dk

Læs mere

GENERALFORSAMLINGS-REFERAT

GENERALFORSAMLINGS-REFERAT J.nr. 200139 GENERALFORSAMLINGS-REFERAT Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i EJERFORENINGEN BISTRUP PARK i festsalen, Bistrupskolen, Nordvanggårdsvej 17, 3460

Læs mere

RIALTO ADVOKATER REFERAT. E/F Bakkegården ordinær generalforsamling

RIALTO ADVOKATER REFERAT. E/F Bakkegården ordinær generalforsamling RIALTO ADVOKATER FALKONER ALLÉ 1 DK-2000 FREDERIKSBERG TELEFON +45 38 38 08 30 CVR 74 70 53 16 600215 HO/CL HENRIK OEHLENSCHLÆGER (H) JENS LARSEN (L) i kontorfællesskab med BJØRN NIELSEN 600215 HO EMB

Læs mere

Vildrose II Bestyrelsesmøde

Vildrose II Bestyrelsesmøde Vildrose II Bestyrelsesmøde Mandag d 5. oktober 2009. Sted: Mette Referat : Mette Tilstede: Heidi, Camilla, Mette, Line, Rasmus og Anders Dagsorden 1. Godkendelse af referater mv. a. Referat fra Ordinær

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013. Afdeling 1-6071/1-6072 Hørgården 1 og 2. Referat sendt ud den 20.

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013. Afdeling 1-6071/1-6072 Hørgården 1 og 2. Referat sendt ud den 20. Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013 Afdeling 1-6071/1-6072 Hørgården 1 og 2 Referat sendt ud den 20. februar 2013 Deltagere Afdelingsbestyrelsen: Tom Smith, Jan Friberg, Per Olsen,

Læs mere