Referat fra Bestyrelsesmødet Torsdag den 19. januar, kl i Kirkens Korshærs Herberg Benediksgade 23, Odense

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Bestyrelsesmødet Torsdag den 19. januar, kl i Kirkens Korshærs Herberg Benediksgade 23, Odense"

Transkript

1 30. januar 2017 Referat fra Bestyrelsesmødet Torsdag den 19. januar, kl i Kirkens Korshærs Herberg Benediksgade 23, Odense Mødedeltagere Referent Jakob May, Formand, Østervang Søren Romar, Kasserer, Lindevangen Peter Godvin, Lindevangen John Eriksen, Toften Kelly Berg, Boformen Aas Joan Frislev Lone Hermansen, Svenstrupgaard Gitte Kromann Jacobsen, Sydfyn Malene Schmidt Grønholt Laursen, Odense Sus Rask, Saxenhøj Penille Thea Mau, Østervang Dagsorden 1. Godkendelse af seneste referat Godkendt 2. Opfølgning af seneste referat Ingen bemærkninger Orientering 3. Regionsrunde: Medlemmer og eventuelle initiativer, herunder medarbejderrepræsentanter på boformerne. Region Nordjylland Kelly: Blå Kors Hjørring dagtilbud/værested har udvidet fra 2 til 6 pladser. SBH etablerer kontakt, her ligger måske et udviklingspotentiale. Region Hovedstaden Søren: Der er brug for, at lederne får talt på tværs i regionerne, og vi indkalder til ledernetværk i 2. kvartal. Peter: Forslag til pkt. på ledernetværksmødet: Hvem er medarbejderrepræsentanter? Søren: Unge hjemløse og frivillig mentor ordning. Ordningen, der har udgangspunkt i relationer vha. Velux midler, er ved at starte noget op i København. Region Syddanmark Gitte: Nyt medlem i Sydfyn; SUF Veteranhjem med 10 pladser i små hytter. Vi er ved at etablere et tilbud. Gitte kender den nyansatte medarbejder. Ny leder på Dalhofsminde, som vi ikke har haft kontakt med endnu. Ny leder på Sølyst er Charlotte Jensen. Hun skal mødes med Gitte for at lære, hvordan man driver forsorgshjem uden medicin.

2 Malene: Gør reklame for SBH, men har kun fået én mail tilbage. Der er meget få tilbagemeldinger. Bør gøres opmærksom på ved repræsentantskabsmødet. Flydedokken eksisterer ikke mere. Region Sjælland Sus: Fornemmer, at der er sket en stor udskiftning af medarbejdere, og at det er svært at holde styr på strukturen. Opfordrer lederne til at have en medarbejderrepræsentant, man kan sende mails til. John: Troels fra Næstved stopper. Han skal være leder af psykisk/fysisk syge specialtilbuddet i Grønland. Vi køber et par flasker på SBHs vegne. Sus: Vi er interesseret i et ungetilbud, for der er brug for en buffer til vores unge. Region Midtjylland Jakob: Tarm/Skjern Ungetilbud, Jakob har talt med lederen, der har været på turné for at finde nogle unge til tilbuddet. Han vil gerne være medlem. Har også været i kontakt med Kompetencehotellet og afventer respons. Borgerskolen Lemvig har opsagt overenskomsten med Lemvig Kommune, idet Kommunen havde fået pålagt, at de ikke måtte anvise borgere til Borgerskolen. 4. Økonomi Regnskab 2016 v/søren Romar Vi afventer regnskabet 2016 fra revisionen. Medlemstal for 2016 er ikke opgjort endnu. På arrangementssiden går det nogenlunde op, dog er der skyldnere fra årsmøde og netværksmøde. Jakob: Hvis der er plads i budgettet 2017, kunne vi lave et arrangement for medarbejderrepræsentanter. 5. Tilmeldingsmodul Søren: Der er flere betalingsmuligheder, men det er umuligt at gennemskue, hvem der har betalt! Systemet er for arbejdstungt. Kompleksiteten er steget efter, at muligheden med betalingskort eller EAN er indført. Det vil være nemmest at trække deltagerlisten, så der kan sendes en samlet regning til boformerne. Penille: EAN nummer er blevet slettet fra tilmeldingsmodulen. Fakturaen kommer som vedhæftet fil sidst i bekræftelsen. Søren: Man bemærker simpelthen ikke, at der er en faktura med, hvilket kan være årsagen til de mange skyldnere. Tilmeldingssystemet skal ændres, så det bliver håndterbart. Penille: Vi tilbageruller den del, der hedder betaling og annullerer, at man kan betale online, men bibeholder tilmeldingssystemet. Anbefaler stærkt at vi fortsætter den elektroniske registrering. Hvis flere tilmeldingsmodeller skal kunne håndteres, skal de fremgå af tilmeldingsmodullet. Tilmeldingsmodullet skal sættes op, så man kan tilmelde flere på én gang. SBH bestyrelsen foretager en hurtig dummy test, hvorefter opstart er repræsentantskabsmødet. Principielt kan der fremadrettes kun vælges to modeller; Hele pakken eller pakken uden overnatning. Hvis der ikke er EAN, sendes der en faktura. 6. Høringssvar på 1. udkast til Nationale retningslinjer for vold og trusler om vold. Jakob har talt med Erik Søndergaard, Saxenhøj om, at der er ved at ske en drejning, der ikke er hensigtsmæssig. Der bliver sat = ved, at god trivsel betyder ingen vold. Dvs. at vi risikerer, at vi selv bliver holdt ansvarlige for evt. opståede voldsepisoder! Ambitionen er at være færdige i april, men med de indsigelser der er, nås det næppe.

3 Sus: Som medarbejder tror vi ikke på, at disse retningslinjer kommer til at ændre noget. Pressen har uden held forsøgt at få en udtalelse fra Saxenhøj, Der har været to episoder på Saxenhøj: Kvælertag og trusler med kniv, begge er rapporteret efter forskrifterne. Fik påbud om mere panserglas, fjerne brosten, mere overvågning. Lone: Svenstrupgaard havde en bruger, der truede med at have en pistol. De tilkaldte betjente skulle have brugers samtykke, før de kunne ransage brugers værelse, selvom det er 110. Det overvåges, at retningslinjerne ikke får de forkerte perspektiver, og bestyrelsens arbejdsgang er den, der lige er brugt ift. høring af retningslinjerne. 7. Program for repræsentantskabsmødet herunder drøftelse af Inger- Fairs oplæg, og hvordan oplægget skal drøftes på repræsentantskabsmødet. Dag 1: Oplæg ved Socialstyrelsen, der skal mønte ud i en spændende diskussion i plenum. Dag 2: Oplæg v/marie Østergaard Møller, ProPublic: Når der kommer nye regelsæt, hvilken kraft har de? Hvordan gribes og omsættes de? Hvordan håndterer organisationerne de nye retningslinjer? Kelly: Forslag til foredrag/aftenarrangement; Move the Elephant ; Hvordan får man folk til at forandre/komme ud af vanen? Giv os en oplevelse med hjem, der kan give refleksion i hverdagen. Programmet tiltrædes og forsøges udsendt fredag. Arbejdsmiljørepræsentanterne inviteres. Her får de et afsæt, så der er noget at gå hjem og arbejde videre med. Der er mange ressourcer i vores kreds, så måske vi selv kan bidrage med underholdning. Sangbøger og flygel på Munkebjerg. Vi starter hver dag med en sang. De deltagere, som vi ved er nye, skal vi tage os af, så de føler sig godt tilpas hele dagen. IngerFairs oplæg Indledning: Sammenslutningen. talerør for hjemløse mennesker i Danmark ændres til.talerør for 110 boformer i Danmark. Søren: IngerFair researchen er for at vurdere, om det er økonomisk muligt at starte et sekretariat. Vi kan ikke klare bestyrelsesarbejdet uden at have nogle udførende tovholdere/ressourcer. Dette er et oplæg, hvor vi kan plukke det ud, som er brugbart for SBH. Vi kører 2017, som vi plejer. Penille: Hvis det skal præsenteres på repræsentantskabsmødet, skal det specificeres, hvad et sekretariat skal kunne udføre. Hvad skal det bestå af, hvad skal der udføres, hvordan skal det finansieres? Del 1 lægges ud til drøftelse. Kontingentudspil aftales i bestyrelsen. Oplægget giver os en anbefaling til, hvordan vi kan finansiere en større del af et sekretariat. Jakob henviste til de forskellige foreninger og foreslår, at vi på sigt kan overveje, at vi etablerer kontorfælleskaber, hvor vi kan udvikle et fællesskab i at drive foreningerne. 1½ time som punkt på lederdelen. 8. Skitse for årsmødeprogram, form og indhold Emne: Omsætning af de nationale retningslinjer og vold og trusler om vold på medarbejder/brugerniveau. En enig bestyrelse om at afvikle årsmøde efter samme ramme som sidst. Stor succes med inddragelse af boformerne. Opsamlingsdelen prioriteres anderledes.

4 9. Samarbejde med SAND. Nedsættelse af arbejdsgruppe om fælles forståelse af bortvisninger og karantæner. Formanden for SAND aftræder pr. april Vi nedsætter en arbejdsgruppe, som tager initiativet i forhold til SAND. Penille: På hvilket niveau skal vi diskutere med SAND? Hvem repræsenterer man? Går det begge veje, eller er det os, der skal forstå SAND eller omvendt? Sus: Det er dilemmafyldt for SAND. Det skal være principielle og ikke enkeltsager, der skal diskuteres. Kelly: Vi kommer fra forskellige organisationer, men vi kan vel godt som bestyrelse have en officiel holdning og en fælles forståelse. Fx databaseret; Hvor mange bortvisninger er der på et år? Søren: SAND reagerer, hvis der bliver foretaget urimelige bortvisninger. Sus: Jeg oplever den største frustration over, at der ikke er nogle klagemuligheder. Der skal være en fælles forståelse for hinandens bortvisningsmuligheder. Vi inviterer SAND til sonderende møde for at diskutere vores perspektiver og fælles dilemmaer, og vi skal præsentere fakta i tal. 10. Arbejdsgruppe Housing First Cleares på ledersiden. 11. Hjemløshedsplan: Skal SBH komme med selvstændigt indspil til ministeren? Vi laver et udkast til ministeren for at markere vores eksistens. Det skal indeholde: 2020 målene vækkes til live igen Statens fulde finansiering i fire måneder. Kommuners pres for at løfte borgerne videre til bolig men der er ingen boliger? Nedbringe antallet af opholdstider Det kommunale ansvar er blevet lagt tilbage til boformerne. Mangel på billige boliger. De indsatser, der er igangsat, skal vedligeholdes. Der kan spares mange administrative ressourcer. 12. Møde med Socialt lederforrum v/bo Mollerup: Perspektiver for samarbejde og samarbejde med andre tilsvarende organiseringer. Det kan være relevant at afprøve og afstemme nogle konkrete ting, samtidig med at vi beskytter integritet og interesser. Fx skrive et brev i fællesskab til ministeren om Regelkollision. Socialt lederforum har medlemmer. Pkt. fra sidste Bestyrelsesmøde 13. SBH på Facebook (FB) v/penille Penille informerede, at en FB profil er en forside, som man bruger som udstillingsvindue. Bagved har man en diskussionsside. Der kan oprettes lukkede diskussionsrum, som administratoren kan være med til styre. SBH tilsluttede sig oprettelsen af en FB profil. Penille opretter en FB profil under fx navnet SBH Sammenslutning af Boformer for Hjemløse i Danmark med administratorrettigheder. Penille hyres af SBH til denne opgave. Hvis der kommer et indlæg, der virker stødende, kan administrator slette den. FB er den dynamiske legeplads, og det skal fremgå, at det, der er på FB, ikke nødvendigvis afspejler SBHs holdninger. Jakob frabeder sig tagging.

5 14. Hvad er en god hjemmeside for SBH? Krav/forventning til indhold og anvendelighed. Skal der laves en undersøgelse i SBH? v/penille Penille informerede, at en hjemmeside er mere administrativ tung og er et forretningsvindue uden inddragelse af medlemmerne. Med oprettelsen af en FB side betyder det, at nogle af de oplæg, der er på hjemmesiden, kan flyttes til FB. Spørg medlemmer om, hvad der er en spændende hjemmeside fx via en survey. 15. Regelkollisionssagen Værelsesstatus på 110: Det er kun i Lov om røgfrie miljøer, hvor der kan findes hjemmel for sidestilling af 108 og 110. Magtanvendelsens retsregler gælder ikke på 110, men Tilsynet mener alligevel ikke, man kan låse sig ind på et værelse uden samtykke, selvom det er af hensyn til brugerens situation. Kelly: Hvilken juridisk status har et værelse? Der er begrebsforvirring; Vi har låneværelser og ikke lejeværelser. Søren: De borgere, der optages på det enkelte forsorgshjem, må acceptere de regler forsorgshjemmet har. Vi skal have rene linjer, og SBHs opgave er at påpege, når regelsættet ikke rækker. Vi samler eksempler på regelkollision og skriver til relevante modtagere. Beslutning 16. Høringssvar på de 150 særlige psykiatriske pladser Vi har ikke fået tilsendt materialet, idet vi ikke har nogen indflydelse. Jakob har kontakten til Rafai, KL. 17. Møde med KL. Skal SBH invitere os til møde med Rafai, KL? Rafai, KL inviteres til møde. 18. Update datoer herunder placering af bestyrelsesmødet i august Den 21. august 2017 mødes vi med SAND til et to timers møde. Efterfølgende afholdes der bestyrelsesmøde afsluttende med middag. Sus foreslår, at bestyrelsesmødet hvert år flyttes til et nyt sted, så SBH kommer ud og ser forskellige forsorgshjem. Søren og Peter arrangerer. Næste bestyrelsesmøde torsdag den 27. april 2017.

1. Opfølgning på referat. Referatet er godkendt.

1. Opfølgning på referat. Referatet er godkendt. Tranbjerg maj 2016 Referat bestyrelsesmøde SBH Dato: 27. april 2016 Deltagere: Jakob May, Penille Thea Mau, Søren Romar, Peter Godvin, Sus Rask, Kelly Berg, Lone Hermansen, Gitte Kromann Jacobsen og Malene

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde SBH

Referat bestyrelsesmøde SBH Aarhus 4. sept. 2015 Referat bestyrelsesmøde SBH Dato: 24. aug. 2015 Til stede: John Eriksen, Jakob May, Sus Rask, Søren Romar, Kelly Berg, Peter Godvin, Penille Thea Mau og Malene Laursen, Gitte Kromann

Læs mere

Tranbjerg, aug Referent: Birgit Friis. 1. Opfølgning på referat. Referatet er godkendt.

Tranbjerg, aug Referent: Birgit Friis. 1. Opfølgning på referat. Referatet er godkendt. Tranbjerg, aug. 2016 Dato: 22. august 2016 Deltagere: Jakob May, Penille Thea Mau, Søren Romar, Peter Godvin, John Eriksen, Sus Rask, Kelly Berg, Lone Hermansen, Gitte Kromann Jacobsen og Malene Schmidt

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde SBH

Referat bestyrelsesmøde SBH Referat bestyrelsesmøde SBH Dato: 17. nov. 2015 Til stede: John Eriksen, Jakob May, Sus Rask, Søren Romar, Kelly Berg, Peter Godvin, Penille Thea Mau og Malene Laursen, Gitte Kromann Jacobsen og Lone Hermansen.

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde SBH

Referat bestyrelsesmøde SBH Referat bestyrelsesmøde SBH Dato: 13. jan. 2015 Til stede: John Eriksen, Jakob May, Gitte Jacobsen, Sus Rask, Søren Romar, Lone Hermansen, Kelly Berg og Peter Godvin Afbud: Dan Røn og Esben Andresen Referent:

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde SBH

Referat bestyrelsesmøde SBH Referat bestyrelsesmøde SBH Dato: 19. nov. 2014 Til stede: John Eriksen, Jakob May, Gitte Jacobsen, Sus Rask, Søren Romar, Lone Hermansen, Kelly Berg og Peter Godvin Afbud: Esben Andresen, Dan Røn Referent:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 6. februar 2019 kl Forsorgscenter Sydfyn, Stenpladsen 5, 5700 Svendborg

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 6. februar 2019 kl Forsorgscenter Sydfyn, Stenpladsen 5, 5700 Svendborg 5. marts 2019 Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 6. februar 2019 kl. 10.00-15.00 Forsorgscenter Sydfyn, Stenpladsen 5, 5700 Svendborg Mødedeltagere Afbud Referent Lederrepræsentanter Jakob May, Region

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Boformer for hjemløse i Danmark

Vedtægter for Sammenslutningen af Boformer for hjemløse i Danmark Vedtægter for Sammenslutningen af Boformer for hjemløse i Danmark 1 Sammenslutningens navn og hjemsted. Stk.1 Sammenslutningen navn er: Sammenslutningen af Boformer for hjemløse i Danmark, herefter kaldet

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde Mandag den 21. august, kl senest i Lindevang/Lærkehøj på Frederiksberg

Referat fra Bestyrelsesmøde Mandag den 21. august, kl senest i Lindevang/Lærkehøj på Frederiksberg 1. september 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde Mandag den 21. august, kl. 11.00-senest 17.45 i Lindevang/Lærkehøj på Frederiksberg Mødedeltagere Afbud Referent Jakob May, Formand, Østervang Søren Romar,

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde Tirsdag den 6. november 2018 kl St. Dannesbo, Odense

Referat fra Bestyrelsesmøde Tirsdag den 6. november 2018 kl St. Dannesbo, Odense Referat fra Bestyrelsesmøde Tirsdag den 6. november 2018 kl. 10.00 15.00 St. Dannesbo, Odense 29. november 2018 Mødedeltagere Afbud Referent Lederrepræsentanter: Jakob May, Region Midtjylland Søren Romar,

Læs mere

Referat SBH Repræsentantskabsmøde og konference 15. og 16. marts 2018 Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, Vejle

Referat SBH Repræsentantskabsmøde og konference 15. og 16. marts 2018 Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, Vejle Referat SBH Repræsentantskabsmøde og konference 15. og 16. marts 2018 Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, Vejle Temaet for årets oplæg og drøftelser er: Borgerens ret til selvbestemmelse og etik i det

Læs mere

VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE 16. MARTS 2017

VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE 16. MARTS 2017 VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE 16. MARTS 2017 HILSEN TIL FORÅRSSOLEN Melodi: Povl Dissing Tekst: Benny Andersen 1981 1 Det er forår. Alting klippes ned. Der beskæres i buskadser og budgetter. Slut

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Nationale retningslinjer for forebyggelse af voldsomme episoder på botilbud og forsorgshjem. SBH repræsentantskabsmøde og konference 2017

Nationale retningslinjer for forebyggelse af voldsomme episoder på botilbud og forsorgshjem. SBH repræsentantskabsmøde og konference 2017 Nationale retningslinjer for forebyggelse af voldsomme episoder på botilbud og forsorgshjem SBH repræsentantskabsmøde og konference 2017 Plan for eftermiddagen 1. De Nationale retningslinjer 2. Gruppedrøftelser

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Deltagere: Sakarine, Karl, Ivalo, Gerth, Bent og David (Fra sekretariat Nancy og Tobias) Ordstyrer: Nancy Referent: Tobias

Læs mere

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00 Sted Viborg Vandrehjem (Danhostel) Vinkelvej 36 8800 Viborg Ordstyrer:

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Bestyrelsesmøde Sønderjylland d. 20-08- 2014

Bestyrelsesmøde Sønderjylland d. 20-08- 2014 Bestyrelsesmøde Sønderjylland d. 20-08- 2014 Til stede: Formand :Martin T. Christensen Næstformand: Lone Marquardt Kasserer: Erik Grønnehave Hansen Annelise Klausen: Medlem Henning (Bruger af Oasen og

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6-2011/12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 19 00-21 00 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Lars Fischer og Peter Frederiksen

Læs mere

Bilag til SOCDIR. 10. juni 2015

Bilag til SOCDIR. 10. juni 2015 Bilag til SOCDIR 10. juni 2015 Punkt 6: Ledernetværk på det specialiserede voksensocialområde Bilag 1: Invitation til ledernetværk Bilag 2: Orientering om invitation til nyt ledernetværk på voksen socialområdet

Læs mere

Ellen Gudmundsen byder velkommen til faggruppen samt til Ulrich Frederiksen fra DS.

Ellen Gudmundsen byder velkommen til faggruppen samt til Ulrich Frederiksen fra DS. Referat af generalforsamling i faggruppen af socialrådgivere ved boformer eller væresteder for hjemløse. Torsdag d. 3. marts 2011. 1: Valg af dirigent: Hanne Gro Jacobsen valgt som ordstyrer. 2: Valg af

Læs mere

VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE MARTS 2018

VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE MARTS 2018 VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE 15.-16. MARTS 2018 Hilsen til forårssolen Melodi: Povl Dissing Tekst: Benny Andersen 1981 1 Det er forår. Alting klippes ned. Der beskæres i buskadser og budgetter.

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale, Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale, Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale,. Ordinære medlemmer: Milan Vestetergaard, Erik Lander, næstformand Kasper Gram, kasserer Anne Kathrine Krushave, bestyrelsesmedlem

Læs mere

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 HJEMLØSES LANDSORGANISATION HOVEDSTADSUDVALGET SAND HOVEDSTADEN Referat Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 Fremmødte: Ole B. Larsen [Ole B], Ole Svendsen [Ole S]; medl.

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 17. DECEMBER 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 17. DECEMBER 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Økonomiudvalg

Økonomiudvalg Økonomiudvalg 2018-2021 Referat 1. november 2018 kl. 16:00 Udvalgsværelse 1 - ekstraordinært møde Indkaldelse Sofia Osmani Sigurd Agersnap Henrik Bang Dorthe la Cour Mette Hoff Gitte Kjær-Westermann Søren

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Børne- og socialminister Mai Mercados talepapir

Børne- og socialminister Mai Mercados talepapir Social-, Indenrigs- og Børneudvalget 2016-17 SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 233 Offentligt Børne- og socialminister Mai Mercados talepapir Anledning SOU samråd U om hjemløse Dato / tid 26. januar

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen et lukket selskab

Afdelingsbestyrelsen et lukket selskab Afdelingsbestyrelsen et lukket selskab Kan afdelingsbestyrelsesarbejdet gribes an på en anden måde, så det appellerer til nye kræfter/medlemmer? 1. Anskueliggøre arbejdsopgaverne og være mere synlig i

Læs mere

Behandlinger står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden godkendt

Behandlinger står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden godkendt Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkeborg Kommune Dato og tidspunkt: mandag den 18. marts 2013 kl. 17.15 19.00 inkl. spisning Sted: Mødelokalet, Silkeborg Sportscenter Deltagere:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012

Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012 Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012 Indkaldte: Forældrerepræsentanter: Mette, Gitte, Hans-Erik, Lena, Jesper, Susan, Thomas, Jacob, Medarbejderrepræsentanter: Connie, Jacob Elevrepræsentanter:

Læs mere

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre.

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre. Spejdernes bestyrelse Fredag d. 3. november kl. 18.00 lørdag d. 4. november kl. 15.00 REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Bestyrelsesseminar. torsdag den 23. februar fredag den 24. februar Deltagere:

Bestyrelsesseminar. torsdag den 23. februar fredag den 24. februar Deltagere: Ø k o n o m i d i r e k t ø r f o r e n i n g e n Hovedbestyrelsen for Økonomidirektørforeningen Bestyrelsesseminar torsdag den 23. februar fredag den 24. februar 2016 Deltagere: Tom Ahmt, formand Aabenraa

Læs mere

Referat. af møde i HMU for fællesfunktioner, stabe og Regional Udvikling

Referat. af møde i HMU for fællesfunktioner, stabe og Regional Udvikling Region Midtjylland Regionssekretariet 15. september 2015 /LOHOLK Refer af møde i HMU for fællesfunktioner, stabe og Regional Til stede: Mona Anker, Rikke Dalsgaard, Holger Schildt Knudsen, Connie Waldstrøm,

Læs mere

Tal og farver i pilene refererer til vores bemærkninger til Jakob Axel Nielsens svar til Sundhedsudvalget.

Tal og farver i pilene refererer til vores bemærkninger til Jakob Axel Nielsens svar til Sundhedsudvalget. Sundhedsudvalget 008-09 L 55 Bilag 5 Offentligt Bedsteforældrenes bemærkninger til Jakob Axel Nielsens besvarelse af Sundhedsudvalgets spørgsmål (bilag 4) ad L 55. - Sundhedsudvalgets spørgsmål blev stillet

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 11.04.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 D, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Deltagere: Vangsgaard Ingeborg Vind Nielsen Svend-Erik Mosegaard Hansen Kristen Foged Mads Nielsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Mødetype: ordinært møde

Mødetype: ordinært møde Sygehusudvalget i region Syddanmark Tirsdag den 11, november kl. 9,30 Mødested: Hjallese forsamlingshus Hjallesegade 31 5260 Odense S Indkaldt Søren Kollerup af 04-11-2014 Mødetype: ordinært møde Deltagere:

Læs mere

TEMADAG DEN 15. JANUAR 2019 INDSATSER TIL UNGE HJEMLØSE OG LANVARIGE / KRONISKE HJEMLØSE PÅ 110 FORSORGSHJEM

TEMADAG DEN 15. JANUAR 2019 INDSATSER TIL UNGE HJEMLØSE OG LANVARIGE / KRONISKE HJEMLØSE PÅ 110 FORSORGSHJEM TEMADAG DEN 15. JANUAR 2019 INDSATSER TIL UNGE HJEMLØSE OG LANVARIGE / KRONISKE HJEMLØSE PÅ 110 FORSORGSHJEM VELKOMST VED FORMANDEN FOR STYREGRUPPEN, DIREKTØR VINI LINDHARD Se mere om Rammeaftalesamarbejdet

Læs mere

VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE MARTS 2019

VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE MARTS 2019 VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE 14.-15. MARTS 2019 Hilsen til forårssolen Melodi: Povl Dissing Tekst: Benny Andersen 1981 1 Det er forår. Alting klippes ned. Der beskæres i buskadser og budgetter.

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg)

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg) Regionshuset Viborg Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling Regionssekretariatet Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Dagsorden

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Dagsorden Beslutning/referat Ansvarlig. 1. Godkendelse af dagsorden Dagordnen godkendes, der er to punkter til eventuelt: SV: direktiv 36

Dagsorden Beslutning/referat Ansvarlig. 1. Godkendelse af dagsorden Dagordnen godkendes, der er to punkter til eventuelt: SV: direktiv 36 Dagsorden Beslutning/referat Ansvarlig 1. Godkendelse af dagsorden Dagordnen godkendes, der er to punkter til eventuelt: SV: direktiv 36 KB: udkast til rapport fra Sundhedskartellet kompleks fremtid og

Læs mere

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K Spejdernes bestyrelse Mandag d. 26. juni 2017 kl. 17.00-21.00 Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink,

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 Deltagere: Søren Skaarup formand Carsten Jørgensen Næstformand Lars Mott Kasserer Hans Jørn Pallesen Bestyrelsesmedlem Thomas Szücs Bestyrelsesmedlem André Schneider Bestyrelsesmedlem

Læs mere

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 Deltagere: Amalie, Simon, Mathias, Vibeke, Morten, Ilija, Henriette og Cecilie Afbud: Mieke og Christian Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Pkt.

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Der var en drøftelse om de kreative fag som f.eks. billedkunst, som kræver mere tid for komme i dybden med et læringsforløb, skal

Der var en drøftelse om de kreative fag som f.eks. billedkunst, som kræver mere tid for komme i dybden med et læringsforløb, skal Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Dato: 21. februar 2018 Tid: Start kl. 17:00 20:00 Tilstedeværende: Lena, Christina, Erik, Jens, Charlotte, Nanna, Katharina, Mladen, Christian, Maren og Mette Fraværende:

Læs mere

Vedrørende Statsforvaltningen, Tilsynets anmodning om en udtalelse om klage indgivet af SAND

Vedrørende Statsforvaltningen, Tilsynets anmodning om en udtalelse om klage indgivet af SAND Socialudvalget Borgmesteren Statsforvaltningen, Tilsynet Storetorv 10 6200 Aabenraa Vedrørende Statsforvaltningen, Tilsynets anmodning om en udtalelse om klage indgivet af SAND Dato Sagsnr. 2013-0184456

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD

Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD 22. januar 2009 Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD I henhold til vedtægt for DANSKE ÆLDRERÅD indkaldes til ordinært repræsentantskabsmøde: Onsdag d. 6. maj 2009 Hotel Nyborg Strand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2017 19 22 1. Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser 19-1915 Ingen henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 2 forslag til evt. punkter 1.) Ny organisations

Læs mere

Administrative retningslinjer for FO-klubber

Administrative retningslinjer for FO-klubber Indstilling Til Fra Dato Aarhus Byråd via Magistraten Klik her for at angive tekst. Dato for fremsendelse til MBA Administrative retningslinjer for FO-klubber Administrative retningslinjer for FO-klubbernes

Læs mere

Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødedato Mødested Møde start/slut Senior- og Socialforvaltningen Stab for socialområdet Referat Der indkaldes til møde om Møde nr. Dato 18.06. 2015 Udsendt af Lene Kristin Kamp Kolding Kommunes Udsatteråd Mødedato Mødested Møde start/slut

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Godkendelse af referat

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Godkendelse af referat Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Mødedeltagere: Tid: Sted: Forbered: 18.30 21.30 ordinært bestyrelsesmøde Personalerummet Orienter dig i de vedlagte bilag Forældrevalgte:

Læs mere

Referat. Mødeforum Frivilligrådet i Næstved Kommune. Mødedato Mandag den 4. februar Tid Kl

Referat. Mødeforum Frivilligrådet i Næstved Kommune. Mødedato Mandag den 4. februar Tid Kl Referat Mødeforum Frivilligrådet i Næstved Kommune Mødedato Mandag den 4. februar 2019 Tid Kl. 16.30-18.30 Sted for mødet Folkerummet Farimagsvej 16 4700 Næstved Deltagere Anja Adjoh Viggo Thomsen Ebbe

Læs mere

INTERN UDDANNELSE. Afdelingsbestyrelsens opgaver og ansvar

INTERN UDDANNELSE. Afdelingsbestyrelsens opgaver og ansvar INTERN UDDANNELSE Afdelingsbestyrelsens opgaver og ansvar Indledning En afdeling er en sammenslutning af enkeltmedlemmer, støttemedlemmer og kollektive medlemmer. En afdeling kan dække to eller flere kommuner

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken BLÆREKRÆFTFORENINGEN LOKALFORENING JYLLAND. Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken Hele bestyrelsen var tilstede. Dagsordenen blev gennemført således: 1.

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl. 10.30-15.00 Sted: Lokale 3 på 5. sal REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Kim Herforth Nielsen (pkt.1-12),

Læs mere

Referat af generalforsamling i VIDA

Referat af generalforsamling i VIDA Referat af generalforsamling i VIDA Dato: Mandag den 17. maj 2010 kl. 16.45 på Hotel Frederiksdal Dagsorden: Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning og årets arrangementer

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010 Mødet blev afholdt hos Christa Islin Tilstede var: Christa Islin Claus Ole Jørgensen Stefan Garvig Michael Munch-Olsen Inger Lise Kaurin Jens Christensen Fraværende var: Susanne Brown Thomsen Frank le

Læs mere

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde, Region Onsdag d. 15. 6. 2011, kl. 18-21 Syddanmark. Mødet afholdt v. Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3A, Mødelokale K 2, 6000 Kolding

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Mødeleder Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Jesper Mølgaard, Marie Hauerslev,

Læs mere

Referat Mødedato: Mødetidspunkt: Sted: Møde slut: Fraværende:

Referat Mødedato: Mødetidspunkt: Sted: Møde slut: Fraværende: Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum Møde slut: 12.30 Fraværende: Poul Larsen og Torben Andersen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 101 sprotokol

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Tilstede: Lone Nørager Kristensen, Maria Højme Schiøler, Ea Vie, Sheela Pohani, Linda King Miransky, Emil Rønnebech, Bent Johansen

Tilstede: Lone Nørager Kristensen, Maria Højme Schiøler, Ea Vie, Sheela Pohani, Linda King Miransky, Emil Rønnebech, Bent Johansen Bestyrelsesmøde: DEF 23.05-17 kl.18.30 i Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500, Valby Tilstede: Lone Nørager Kristensen, Maria Højme Schiøler, Ea Vie, Sheela Pohani, Linda King Miransky, Emil Rønnebech,

Læs mere

Regionernes svar vedr. refusion af udgifter ved brug af privat hjertestarter

Regionernes svar vedr. refusion af udgifter ved brug af privat hjertestarter N O T A T Regionernes svar vedr. refusion af udgifter ved brug af privat hjertestarter Med baggrund i en sag fra Region Midtjylland spurgte Danske Regioner regionerne, om de refunderer udgifter forbundet

Læs mere

BUCHovedstaden Børn og Ungecenter Hovedstaden Kratbjerg 303 3480 Fredensborg

BUCHovedstaden Børn og Ungecenter Hovedstaden Kratbjerg 303 3480 Fredensborg BUCHovedstaden Børn og Ungecenter Hovedstaden Kratbjerg 303 3480 Fredensborg Fredensborg den 16. januar 2012 ÅRSRAPPORT 2011. Børn og Ungecenter Hovedstaden har i året 2011 gennemført 4 tilsyn på opholdsstedet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening Dansk Cøliaki Forening Forretningsorden 1. Indledning I dette dokument fastlægger bestyrelsen mandat samt beføjelser for: - Bestyrelsen - Forretningsudvalget - Sekretariatslederen med sekretariat - Aktivgrupper

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den kl F Kampmannsgade

Referat bestyrelsesmøde den kl F Kampmannsgade Referat bestyrelsesmøde den 13.06.2013 kl. 10.00 3F Kampmannsgade Emne Notat Ansvarlig 1 Referent Hanna 2 Godkendelse af dagsorden Godkendt 3 Referat - opfølgning - best. møde 21.03.13. 4 Kurser - Tilmeldinger

Læs mere

Referat fra Beboer- og pårørenderådet ved Ammershøjparkens Plejecenter Onsdag den 12. september 2018 kl Fælleslokalet v.

Referat fra Beboer- og pårørenderådet ved Ammershøjparkens Plejecenter Onsdag den 12. september 2018 kl Fælleslokalet v. Referat fra Beboer- og pårørenderådet ved Ammershøjparkens Plejecenter Onsdag den 12. september 2018 kl. 16.0 18.00 Fælleslokalet v. Ammershøjparken Deltagere: Gorm Bove pårørende hus 1B, Bent Pøhler beboer

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Roskilde Festival

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Roskilde Festival FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Fonden Roskilde Festival 1. FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.01. Denne forretningsorden oprettes i henhold til vedtægternes 6.07. 1.02. Originaleksemplaret skal opbevares

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag 18. marts 2011, fra kl. 9.00 til 12.00 med efterfølgende frokost Mødelokale C, Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, Silkeborg Deltagere:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor 20. marts 2014 KL. 18.00 Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Dagsorden: 1. Præsentationsrunde, da vi har indbudt valgte faggruppe repræsentanter der skal deltage

Læs mere

Referat Selskab for ledere Ergoterapeutforeningen

Referat Selskab for ledere Ergoterapeutforeningen Referat Selskab for ledere Ergoterapeutforeningen Emne: Ordinært møde, Selskab for ledere Formål med mødet: Velkommen til ny bestyrelse. Drøfte emner af almen interesse for gruppens medlemmer og træffe

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 6. juni 2014 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Annette

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2018 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 06-04-2018 09:30 Sted: KL, lokale S-02 Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse af dagsorden og referat... 4 1.1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Orientering om Socialtilsynets afgørelse om skærpet tilsyn og påbud for botilbuddet Strandviben

Orientering om Socialtilsynets afgørelse om skærpet tilsyn og påbud for botilbuddet Strandviben KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Center for Politik NOTAT Til Socialudvalget Orientering om Socialtilsynets afgørelse om skærpet tilsyn og påbud for botilbuddet Strandviben Socialtilsyn Hovedstaden

Læs mere

Referat for møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset

Referat for møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset Referat for møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset Mødedato: 14. juni 2018, kl. 10.00 til 12.00 Mødested: Møderum 1 Mødelokale 1 er reserveret fra kl. 9-10 til formøde for personalerepræsentanterne Deltagere:

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Mødet afholdes v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 1. juni 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Lone Karakavuk ( ) Dorthe Jensen (

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

2. Orientering om status på arbejdet med ny portøruddannelse

2. Orientering om status på arbejdet med ny portøruddannelse Referat Udvalg: Portøruddannelsesnævnet Dato: Den 18. november 2009 Tid: Kl. 12.30 15.30 Til stede: Erik Brouer, Region Hovedstaden (formand) Karen Stæhr, FOA (næstformand) Sten Norrit, Region Nordjylland

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

Bestyrelsesseminar. Torsdag den 22. januar 2015 fredag den 23. januar Tom Ahmt, formand Aabenraa Kommune

Bestyrelsesseminar. Torsdag den 22. januar 2015 fredag den 23. januar Tom Ahmt, formand Aabenraa Kommune Ø k o n o m i d i r e k t ø r f o r e n i n g e n Hovedbestyrelsen for Økonomidirektørforeningen Bestyrelsesseminar Torsdag den 22. januar 2015 fredag den 23. januar 2015 Deltagere: Tom Ahmt, formand Aabenraa

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere