Referat af hovedbestyrelsesmøde. 23. april 2012 på Vilhelmsborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af hovedbestyrelsesmøde. 23. april 2012 på Vilhelmsborg"

Transkript

1 Referat af hovedbestyrelsesmøde 23. april 2012 på Vilhelmsborg Til stede: Jan Pedersen (JP), Per Springborg (PS), Ane Marie Jensen (AMJ), Inge Madsen (IM), Henning Urup (HU), Frode Jensen (FJ), Ulrik Kristensen (UK), Bodil Helmers (BH), Karina Christiansen (KC) Casper Cassøe (CC) Dagsorden: 1. Godkendelse og underskrift af referat af møde den 24. februar Økonomi, 1. kvartal (nøgletal, status Herning) 3. Klub DV 4. Evaluering Herning 5. Materialprøver Dansk Varmblod, 50 år, skal jubilæet markeres? Hvordan? 7. Dansk Varmblod i Norge 8. Markedsføringstiltag med henblik på Kina 9. Hvordan får vi flere hingste på auktion i Herning 10. Drøftelse af den tidsmæssige afstand mellem Hingstekåring og auktion 11. Åbent brev til Hovedbestyrelsen 12. Fastlæggelse af kommende Hovedbestyrelsesmøder 13. Nyt fra regioner, sekretariat og udvalg 14. Eventuelt AD. Pkt. 1. Referatet blev godkendt og underskrevet. Ad. Pkt. 2. CC redegjorde for følgende omkring Dansk Varmblods økonomi. Kontingenter: Vi befinder os fortsat i en alvorlig krise på vore medlemskaber. I budgettet for 2012 forventes en tilbagegang for året på 120 medlemmer i forhold til Pr. dags dato viser medlemskaberne en tilbagegang på ca. 420 medlemskaber i forhold til samme tidspunkt sidste år. Dette betyder en negativ afvigelse i budgettet på ca Der forventes samme tilgang af medlemmer henover sommeren som sidste år. Der er udsendt rykker-opkrævning lige efter påske til de medlemmer, som ikke har betalt og ej heller meldt sig ud.

2 Forbesigtigelse: Projektet er afsluttet og er gået bedre en forventet med en positiv afvigelse i forhold til budget på ca. 35 tkr. Hingsteafprøvninger: Selvom de første prøver i 2012 er billige, har projektet fortsat store problemer, hvorfor der bør indgås en ny aftale vedr. Hingsteafprøvning som forslået i pkt. 5 ved dette møde. Herning: Hingstekåring i Herning vægter tungt i forbundets økonomi. Det var forventet inden arrangementet, at indtjeningen i Herning 2012 ville stige fra 1 mio. til 1,4 mio. kr. - dette primært ved besparelser, mersalg af billetter og en bedre aftale med MCH. Selvom alle regninger ikke er modtaget på kontoret pr. dags dato, ser det med stor sikkerhed ud til, at det ambitiøse budget godt og vel er nået. Auktioner: Gik bedre end forventet ved Hingsteauktionen, hvorfor der forventes et bedre resultat end budgetteret for hele året. Hovedbestyrelsen så ikke grund til at revidere budgettet, men CC og økonomiudvalget følger regnskabet tæt frem til næste HB møde. Ad. Pkt. 3. KLUB DV: CC har længe arbejdet med tanken om at finde mer-indtjening til forbundet og samtidig øge antallet af og synliggøre medlemsfordele. KLUB DV er en ny måde at synliggøre rabatordninger på over for vore medlemmer. I en database på DV s hjemmeside vil de let og overskueligt kunne navigere mellem forbundets støtter/sponsorer, som eksempelvis tilbyder vore medlemmer rabat, hvis de benytter sig af det enkeltes firmas produkt. På den anden side er KLUB DV også en erhvervsklub for firmaer, som gerne vil tilbyde eller i kontakt med DV s medlemmer. Det kan de via KLUB DV, som koster et gebyr for firmaer at være medlem af. Til gengæld bliver de eksponeret via fællesannoncering for KLUB DV 2 gange årligt i Ridehesten. Derudover bliver Klub DV fredag ved Hingstekåringen inviteret til en frokost, hvor der kan netværkes på kryds og tværs. CC forventer første år et overskud på på Klub DV. Projektet er i gang sat og forventes endelig i luften d. 1. juli. Ad. Pkt. 4 CC meddelte HB, at der stort set med alle udvalg, leverandører og samarbejdspartnere var afholdt evalueringer. CC gav et kort resume og kunne fortælle, at alle tilretninger og små justeringer på baggrund af evalueringsmøderne er samlet og ændret i manualer og lignende. På HB mødet kom der et par opfordringer til forbedringer af billetsalg i INFOCENTER, bedre bemanding og fokus på auktionsstanden samt endelig en ændring af præmieoverrækkelsen for Unghestechampionatet i dressur, som flere ønsker færdig gjort lørdag.

3 Ad. Pkt. 5. Ny afprøvning blev vedtaget, se nedenstående tilbud fra Driftaktieselskabet Vilhelmsborg: Vedrørende 35-dages DV Materialprøve Forslag fra Vilhelmsborg. Datoer: Indsyning mandag d. 24. september - Afsluttende prøve fredag d. 26. oktober Prøveledelse: Berider Torben Frandsen (træningsleder, rytter på springhingste, dommer), Jens Kronborg (staldansvarlig, manager), Dansk Varmblod (administration), samt DV s avlsledelse (bedømmelse) Øvrigt personale: Berider Mathias Tourbier (ridning dressurhingste), + 2 staldfolk/opsadlere med erfaring i håndtering og træning af unghingste. Hertil en praktikant fra den hollandske Hall Larenstein højskole (bachelor hesteuddannelse) med praktisk erfaring med tilridning og med grooming- og stævneerfaring, bosiddende på Vilhelmsborg i perioden. Desuden varetager Vilhelmsborgs praktiske personale udmugning af hingstestalden (halmbokse strøs dagligt med rigeligt halm, muges 2 x ugentligt spånebokse muges dagligt og suppleres efter behov). Tina Zaber er ansvarlig for ugentlig vask og pleje af hingstenes medbragte udstyr. Beskrivelse, dagsplan (mandag-lørdag): Fodring/vartning kl morgen. Hingstene rides herefter 2 ad gangen i ridehallen frem til ca. kl. 12 middag. Mens hingstene rides, ordnes stalden, der strøs og gives wraphø. Efter ridning vartes hingstene igen, og der vaskes og smøres hove efter behov. Middagsfodring kl Om eftermiddagen gives, iflg. den enkelte hingsteejers ønsker, tilbud om individuel motion af hver enkelt hingst, enten på HorseGym skridtbånd (opstillet indendørs på staldgang), på hingstefold med 1,5 meter sikkerhedshegn (3 x Horselux plasttråde) og drænet sandbund, eller ved longering i lukket rotunde med underlag af gummimåtter/specialsand. Midt på eftermiddagen gives igen wraphø, og dagens sidste kraftfodring sker kl Stalden lukkes imellem og med tildeling af rigeligt wraphø til natten. Der fodres med hel havre og tilskudsfoder, alternativt fuldfoder i pilleform, alle produkter fra Tjørnehøj/Equsana. Der etableres via opsætning af webcams fjernovervågning af stalden, så foruden den staldansvarlige også hingsteejerne selv kan følge med i arbejdet i stalden hjemme fra computeren. Søndage: Som ovenstående, dog uden ridning. Hingstene motioneres én gang, eller boksro kan om ønsket og efter behov gives. Søndage vaskes underlag, gamacher, strigler, m.v., og der pudses sadeltøj. Management: Overblik over alle hingstes arbejde og management gives via oversigtstavle ophængt ved sadelrum. Her afkrydses dagligt hver enkelt hingsts ridning/øvrige motion, samt evt. særlige behov. Der føres desuden logbog over hver enkelt hingst med angivelse af eventuelle afvigelser fra det normale dagsprogram og årsager hertil. Logbogen føres af træningsleder og manager i samarbejde. Med venlig hilsen Jens Kronborg Direktør, Driftsaktieselskabet Vilhelmsborg jk@vilhelmsborg.dk Tlf

4 Ad. Pkt. 6 Det blev i HB diskuteret hvorledes 50 års jubilæet skulle markeres. Der var bred enighed om, at det rette sted må være sommerens store hestefest Equsana Eliteskuet. Der blev nedsat et udvalg, som skal arbejde videre med ideen om markering af jubilæet ved Eliteskuet, lige fra ekstraordinær pyntning til indslag ved festen. Det gamle festudvalg fra region 5 inviteres også med, da forbundet behøver lidt hjælp til festen. Ad. Pkt. 7 JP kunne fortælle at UK, PS og JP ved Hingstekåringen i Herning havde et møde med Hanne Hertzberg og Ole Jørgen Jørgenvedt fra Norge, som ønskede at etablere en forening for Dansk Varmblods avlere i Norge. Det blev der lavet aftale om, og i praksis betyder det, at alle som er medlem i Foreningen for Dansk Varmblods Avlere i Norge er medlemmer her i Danmark, og at de registrerer og får kåret deres heste hos os. JP forventer sig rigtig meget af foreningen, der har stor opbakning i Norge og som også har fået en meget stærk og ambitiøs bestyrelse. Ad. Pkt. 8 PS har som følge af strategiplanen arbejdet målrettet mod at åbne nye markeder for salg og eksport af heste. Målet er KINA, og efter møde med direktøren for Copenhagen Fur som har stor Kina-succes, har det givet så meget blod på tanden, at PS har været i kontakt med udenrigsministeriet samt været til Kina konference hos Berlinske Media sammen CC. Konferencen handlede om få gang i salget til Kina. Det næste skridt er nu, at ansøge om støtte fra udenrigsministeriet, så en tur til Kina kan komme op at stå, idet alles råd i forhold til Kina er, at man skal derud og skabe kontakter for at komme rigtigt i gang, da det er et utroligt svært marked at komme i gang med for vesterlændinge. Ad. Pkt. 9 /Ad. Pkt. 10 UK meddelte at auktionsudvalget har 2 store udfordringer i Herning. 1. Man vil gerne have flere kårede hingste på auktion, og udpegning af præmiehingstene allerede lørdag formiddag ville være en stor hjælp. 2. Man ønsker mere end 1,5 times mellemrum mellem hingstekåring og auktionsstart. Der har tidligere været meget debat om at flytte udpegningen af præmiehingste til lørdag, men da man også gerne skulle kunne sælge billetter til søndagen i Herning har dette forslag ikke før ført til ændring. Men som flere hingsteholdere og HB medlemmer foreslår, kunne man indføre fra næste år at:

5 1. De 3-årige hingste kåres og udpegning af præmie hingste sker lørdag formiddag 2. De 3-årige hingste rides let for dommerne søndag eftermiddag, herefter udpeges fløjhingsten i 3-årsholdene. Ridningen er samtidig også at betragte som indsyning til 10-dages testen. HB blev enige om, at punktet skal på dagsordenen til næste HB, hvor sekretariatet har et oplæg til, hvordan det i så fald kunne løses tidsmæssigt vedr. ovenstående. Ad. Pkt. 11 Svar på det tilsendte brev blev godkendt. Ad. Pkt. 12 De næste hovedbestyrelses møder blev fastlagt til d. 21. august kl og d. 12. november kl , begge dage på Vilhelmsborg. Ad. Pkt. 13 Reg. 1 Deres Hestival/multiarrangement fylder meget i regionen. Det er et spændende projekt, som der er store forventninger til. Reg. 2 AMJ ønsker på vegne af regionen at få et punkt på dagsordenen til næste HB møde om, hvorledes HB s holdning er til ægtransplantation generelt og mest i forhold til ægskyldning på 2 års hopper. Reg. 3 Har lavet samarbejdsaftale med Stutteri Ask om afholdelse af Følskuet samt 2 års skuet. Reg. 4 Dato for følauktion Syd bliver d. 24. august i Hammelev. Herudover arbejdes der med Schou & Skouboe om afholdelse af Egnethedstest. Reg. 5 Arbejder med spændende kurser, men også med den store hoppekårings/følskue weekend over 3 dage i august. Reg. 6 Alt ånder fred og idyl i det vestjyske. Reg. 7 Snakker en del om afholdelse af Egnethedstest, og så opfordrede BH til at holde nogle flere arrangementer i samarbejde med UNG i DV. Det har man i region 7 stor succes med. WBFSH: JP kunne berette om at projektsamarbejdet mellem FEI og World Breeding Federation vedr. sammenkobling af databaser med stævneresultater og avlsdatabase nu er i gang. Vilhelmsborg: JP fortalte, at der nu er godkendt nye vedtægter for foreningen Vilhelmsborg. Foreningen Vilhelmsborg tegnes nu af Dansk Varmblods formand, Formanden for Århus Rideklub samt af 2 repræsentanter for Århus kommune. Auktion: UK kunne meddele, at man i udvalget har besluttet at alle føl på Elitefølauktionen skal møde med en såkaldt blå attest (klinisk handelsundersøgelse), som max må være 14 dage gammel.

6 Ad. Pkt. 14 Det blev besluttet, at der udfærdiges en pressemeddelelse for at synliggøre medlemsfordele og for at indskærpe, at bl.a. avlsrådgivning kun er for medlemmer. Ref. CC

Referat for Hovedbestyrelsesmøde den 14. december

Referat for Hovedbestyrelsesmøde den 14. december Referat for Hovedbestyrelsesmøde den 14. december Til stede: Jan Pedersen (JP), Per Springborg (PS), Ane Marie Jensen (AMJ), Hans Marius Jørgensen (HMJ), Henning Urup (HU), Frode Jensen (FJ), Ulrik Kristensen

Læs mere

Referat for Hovedbestyrelsesmøde den 27. oktober

Referat for Hovedbestyrelsesmøde den 27. oktober Referat for Hovedbestyrelsesmøde den 27. oktober Til stede: Jan Pedersen (JP), Per Springborg (PS), Ane Marie Jensen (AMJ), Hans Marius Jørgensen (HMJ), Henning Urup (HU), Frode Jensen (FJ), Ulrik Kristensen

Læs mere

1. Godkendelse og underskrift af referat af møde den 8. februar 2013. 2. Økonomi, 1. kvartal (nøgletal, status Herning, status medlemmer).

1. Godkendelse og underskrift af referat af møde den 8. februar 2013. 2. Økonomi, 1. kvartal (nøgletal, status Herning, status medlemmer). Referatet for hovedbestyrelsesmøde den 30. april 2013. Tilstedeværende: Jan Pedersen(JP), Henning Urup(HU), Inge Madsen(IM), Ane-Marie Jensen(AMJ), Per Springborg(PS), Bodil Helmers(BH), Karina Christiansen(KC),

Læs mere

1. Godkendelse og underskrift af referat af møde den 13. august Regnskabet blev godkendt og underskrevet

1. Godkendelse og underskrift af referat af møde den 13. august Regnskabet blev godkendt og underskrevet Endelig dagsorden for hovedbestyrelsesmøde den 30. oktober 2013. Deltagende: Formand-Jan Pedersen(JP), Næstformand-Henning Urup(HU), Ane- Marie Jensen(AMJ), Per Springborg(PS), Inge Madsen(IM), Frode Jensen(FJ),

Læs mere

Mødereferat Mødet i Hovedbestyrelsen onsdag den 5. Maj på Vilhelmsborg

Mødereferat Mødet i Hovedbestyrelsen onsdag den 5. Maj på Vilhelmsborg Mødereferat Mødet i Hovedbestyrelsen onsdag den 5. Maj på Vilhelmsborg Deltagere: : Jan Pedersen (JP), Henning Urup (HU), Hans Marius Jørgensen (HMJ), Frode Jensen (FJ), Børge Lind Thomsen (BLT), Ulrik

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmødet den 6. februar kl. 17.00

Referat af Hovedbestyrelsesmødet den 6. februar kl. 17.00 Referat af Hovedbestyrelsesmødet den 6. februar kl. 17.00 Deltagere: Jan Pedersen(JP), Henning Urup(HU), Frode Jensen(FJ), Ulrik Kristensen(UK), Per Springborg(PS), Bodil Hellmers(BH), Inge Madsen(IM),

Læs mere

Og uden at bruge fine ord og store udredninger, så har tiderne vel altid skiftet.

Og uden at bruge fine ord og store udredninger, så har tiderne vel altid skiftet. Generalforsamling region 5 jan 2013 Generalforsamlingen blev i år afholdt i meget fornemme omgivelser, vi var i herskabsstalden på Vilhelmsborg, et lokale med historie og billeder fra livet med heste.

Læs mere

1. Godkendelse af referat af mødet den 15. april. 2. Økonomi. 3. Evaluering af Eliteskue og auktion. Referatet blev godkendt og underskrevet.

1. Godkendelse af referat af mødet den 15. april. 2. Økonomi. 3. Evaluering af Eliteskue og auktion. Referatet blev godkendt og underskrevet. Referart for hovedbestyrelsesmødet den 7. september 2015 kl. 16.00 på Vilhelmsborg. Deltagere: Jan Pedersen(JP), Henning Urup(HU), Ane-Marie Jensen(AMJ), Bodil Hellmers(BH), Frode Jensen(FJ), Ulrik Kristensen(UK)AFBUD,

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmødet den 15. april 2015 kl. 15.00

Referat af hovedbestyrelsesmødet den 15. april 2015 kl. 15.00 Referat af hovedbestyrelsesmødet den 15. april 2015 kl. 15.00 I mødet deltog: Jan Pedersen(JP), Henning Urup(HU), Bodil Hellmers(BH), Ulrik Kristensen(UK), Frode Jensen(FJ), Inge Madsen(IM), Per Springborg(PS),

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmødet

Referat fra Hovedbestyrelsesmødet Referat fra Hovedbestyrelsesmødet Fredag den 10. februar 2017, Hotel Legoland, Billund Deltagere: Jan Pedersen (JP), Bodil Hellmers (BH), Ane Marie Jensen (AMJ), Per Springborg (PS), Frank Evald (FE),

Læs mere

Forbesigtigelsen giver i år en positivt afvigelse, da vi får 2 stk. af dem med ca i overskud på hver.

Forbesigtigelsen giver i år en positivt afvigelse, da vi får 2 stk. af dem med ca i overskud på hver. Referat for hovedbestyrelsesmødet den 2. september kl.17.00 Deltagere, Jan Pedersen(JP), Henning Urup(HU), Ane-Marie Jensen(AMJ), Frode Jensen(FJ), Ulrik Kristensen(UK), Per Springborg(PS), Bodil Hellmers(BH),

Læs mere

Referatet for hovedbestyrelsesmøde den 13. August 2013. 1. Godkendelse og underskrift af referat af møde den 30. april 2013.

Referatet for hovedbestyrelsesmøde den 13. August 2013. 1. Godkendelse og underskrift af referat af møde den 30. april 2013. Referatet for hovedbestyrelsesmøde den 13. August 2013. Tilstedeværende: Jan Pedersen(JP), Henning Urup(HU), Inge Madsen(IM), Ane-Marie Jensen (AMJ), Per Springborg (PS), Karina Christiansen (KC), Frode

Læs mere

Følskue Juli Ca. 100 stk. fordelt på 4 grupper (obligatorisk spr./dressur & alm. spr./dressur)

Følskue Juli Ca. 100 stk. fordelt på 4 grupper (obligatorisk spr./dressur & alm. spr./dressur) Referat fra generalforsamling, Region 4, den 21. januar 2019 kl.19.30 - Rødding Centret Dagsorden: Valg af dirigent - Flemming Schultz er forslået og valgt. 2. Valg af 4 stemmetællere - Lillian, Erik,

Læs mere

Referat Stormøde den 17. november 2012

Referat Stormøde den 17. november 2012 Referat Stormøde den 17. november 2012 Stormøde mellem Hovedbestyrelsen, Regionsbestyrelserne og Avlsledelsen. Formand Jan Pedersen (JP) startede med at byde velkommen til stormødet. Trods en lidt tynd

Læs mere

HB MØDE 30/ Vi vil alle have udvikling, men er vi klar til den nødvendige forandring

HB MØDE 30/ Vi vil alle have udvikling, men er vi klar til den nødvendige forandring HB MØDE 30/4-2013 Vi vil alle have udvikling, men er vi klar til den nødvendige forandring Kontingenterne går kun NED I 2010 solgte vi kontingenter for 5.2 MIO I 2013 kommer vi måske til at sælge kontingenter

Læs mere

Dansk Varmblod

Dansk Varmblod V E R S I O N J A N U A R 2016 STRATEGI FOR Dansk Varmblod 2015-2020 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1. Vision... 3 2. Mission....3 3. Værdier i Dansk Varmblod... 4 4. Målsætning... 4 5. Strategi 2015

Læs mere

Referat Stormøde den 15. november 2014

Referat Stormøde den 15. november 2014 Referat Stormøde den 15. november 2014 Stormøde mellem Hovedbestyrelsen, Regionsbestyrelserne og Avlsledelsen. Næstformand Henning Urup (HU) startede med at byde velkommen til stormødet. Og gav ordet til

Læs mere

1. Underskrift af referatet fra mødet den 7. september 2015. Referatet blev underskrevet uden kommentarer. 2. Regnskab 3-kvartal og budget 2016

1. Underskrift af referatet fra mødet den 7. september 2015. Referatet blev underskrevet uden kommentarer. 2. Regnskab 3-kvartal og budget 2016 Referat HB møde den 26. november 2015 Til stede: Jan Pedersen (JP), Per Springborg (PS), Ane Marie Jensen (AMJ), Inge Madsen (IM), Henning Urup (HU), Frode Jensen (FJ), Ulrik Kristensen (UK), Bodil Hellmers

Læs mere

REGLER FOR EGNETHEDSTEST

REGLER FOR EGNETHEDSTEST REGLER FOR EGNETHEDSTEST 1 Formål Formålet er at afprøve hesten i springning eller dressur, for herved at undersøge dens egnethed og kvalitet i pågældende disciplin. Resultaterne indgår endvidere i indeksberegningen

Læs mere

Dansk Varmblods HINGSTEKÅRING 2014 den marts i Messecenter Herning PROPOSITIONER. for Præsentationsklasser Dressurklasser Springklasser

Dansk Varmblods HINGSTEKÅRING 2014 den marts i Messecenter Herning PROPOSITIONER. for Præsentationsklasser Dressurklasser Springklasser Dansk Varmblods HINGSTEKÅRING 2014 den 6.-9. marts i Messecenter Herning PROPOSITIONER for Præsentationsklasser Dressurklasser Springklasser Klasserne er åbne for DANSKE VARMBLOD heste, kårede hingste

Læs mere

måde at håndtere hestene på. I 1994 tog disse venner, Laila Roshmann og hendes mand, os med til Tyskland, idet vi gerne ville købe en hoppeplag af

måde at håndtere hestene på. I 1994 tog disse venner, Laila Roshmann og hendes mand, os med til Tyskland, idet vi gerne ville købe en hoppeplag af Stutteri Dallas v/tine & Jens Daigaard Grundlagt på ejendommen i Læborg, som naboerne kaldte "Lille Dallas", derfor nærliggende med navnet, da stutteriets heste skulle navngives. I 1993 købte vi vores

Læs mere

REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE

REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE Antal fremmødte medlemmer: 12+5 børn. Repræsentanter fra regionsbestyrelserne: Lotte(reg.3), Kirstine(reg.1), Aage, Hanne, Christina og Fritz(reg. 2) Hovedbestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Referat af hingsteholdermøde Onsdag den 18. marts 2015 kl. 13.00

Referat af hingsteholdermøde Onsdag den 18. marts 2015 kl. 13.00 Referat af hingsteholdermøde Onsdag den 18. marts 2015 kl. 13.00 Til stede: Frode Jensen, Johnny Hansen, Signe Wiese, Poul Graugaard, Karina Christiansen, Ole From Christensen, Bjarne Nielsen, Jørn Jensen,

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN

REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Fritz Hansen, Sisse Dahlin, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Jytte Madsen, Benice Nielsen og Louise Nielsen Godkendelse

Læs mere

Dansk Varmblod Region4 takker hermed vore sponsorer og annoncører for deres støtte til vore arrangementer. Bedømmelse af 2 års hopper

Dansk Varmblod Region4 takker hermed vore sponsorer og annoncører for deres støtte til vore arrangementer. Bedømmelse af 2 års hopper Dansk Varmblod Region4 takker hermed vore sponsorer og annoncører for deres støtte til vore arrangementer. Regionen afholder hvert år mange arrangementer, bl.a. Løsspringning Bedømmelse af 2 års hopper

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Hoppekåring. Hvorfor og hvordan?

Hoppekåring. Hvorfor og hvordan? Hoppekåring Hvorfor og hvordan? Af Karina Christiansen Avlskonsulent for Dansk Varmblod Hvert år er der mange nye avlere, som skal udstille hopper for første gang. Som ny kan det være svært at finde rundt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den hos Aage

Referat af bestyrelsesmøde den hos Aage Referat af bestyrelsesmøde den 03.10.09 hos Aage Tilstede var: Niels Jørgen Andersen, Jytte N. Madsen, Fritz Hansen, Sisse Dahlin, Lotte Dahlin, Aage Dahlsen, Kirstine Rasmussen og Louise Nielsen Godkendelse

Læs mere

Blå Gruppe. Grøn Gruppe

Blå Gruppe. Grøn Gruppe Rød Gruppe Motiveret af: Eva Ebbe, Region 1 Mette Staugaard, reg.5 Ulrik Frost, reg. 7 Preven Iversen, reg. 5 Sofie Englund, reg. 3 Pernille Jensen, reg 5 Bente Graasbøll, reg. 4 Hans M. Jørgensen, reg.

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Referat af fællesmødet for Ung i Dansk Varmblod på Vilhelmsborg lørdag d. 6. april 2013

Referat af fællesmødet for Ung i Dansk Varmblod på Vilhelmsborg lørdag d. 6. april 2013 Referat af fællesmødet for Ung i Dansk Varmblod på Vilhelmsborg lørdag d. 6. april 2013 Tilstede: Reg.1: Lisa og Christian Reg.2: Sussie, Kenneth, Katrine (Nyvalgt) og Mette Pedersen (Nyvalgt) Reg.3: Peter

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7b, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl Brøndby

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl Brøndby Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl. 15.00 20.30 Brøndby Til stede: Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Troels Ullerup (TU) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo (JR) Fra administrationen:

Læs mere

Dagsorden. Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016

Dagsorden. Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016 Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016 Dagsorden 1. Godkendelse af referat (JP) 2. Regnskab LA2015 (AGL) Bilag 1 3. Medlemshenvendelse omkring Trafikstyrelsen (PS) 4. Rabatudvalg (PS) 5.

Læs mere

Volstrups cash er vinder af materialprøven 2012 STUTTERI VOLSTRUP

Volstrups cash er vinder af materialprøven 2012 STUTTERI VOLSTRUP 2012 Volstrups cash er vinder af materialprøven 2012 STUTTERI VOLSTRUP Priser Hingst pris i DK-kroner Pris i euro Volstrups Cash DVH 1071 2000,- / 3000,- 670 Churchill DVE 475 2000,- / 3000,- 670 Volstrups

Læs mere

Dansk Frieser Forbund

Dansk Frieser Forbund Dansk Frieser Forbund Bestyrelsesmøde hos Egelund, søndag d. 27. januar 2019. Tilstede: Egelund, Færch, Hans, Anna-Marie, Solveig, Axel og Peter. 1. Godkendelse af referat Referatet fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen Afbud: Sisse Dahlin, Bernice Nielsen Godkendelse af referat

Læs mere

FORÅRSAUKTION 2016 MANUAL FOR HESTEEJERE

FORÅRSAUKTION 2016 MANUAL FOR HESTEEJERE FORÅRSAUKTION 2016 MANUAL FOR HESTEEJERE INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til Dansk Varmblods Forårsauktion... 2 Overvejelser ved tilmelding til auktionen... 2 Udtagelse til Forårsauktionen... 2 Hingste til

Læs mere

Vedtægter for DSAH Shagya-, Sports- og Angloaraberafdeling.

Vedtægter for DSAH Shagya-, Sports- og Angloaraberafdeling. Vedtægter for DSAH Shagya-, Sports- og Angloaraberafdeling. Afdelingens navn er Dansk Selskab for Arabisk Hesteavl, Shagya-, Sports- og Angloaraber afdelingen. Afdelingen har til formål at fremme og støtte

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Sisse Dahlin, Liselotte Månsson, Lotte W. Dahlin og Louise Nielsen Afbud: Kirstine Rasmussen, Benice Nielsen Godkendelse

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato

Dagsorden Afdeling Sport Dato Dagsorden Afdeling Sport Dato 12-09-2016 Deltagere: Jakob Leth (SU), Jannick Holm (DU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Helene Bech (HU), Torben Hinrichsen (DIU), Christian Struck (MU), Jan Stampe

Læs mere

9.-13. marts 2011 ...

9.-13. marts 2011 ... MANUAL TIL HINGSTEKÅRING 9.-13. marts 2011................ Hvad skal hingstene igennem? (se også minutplan for hingstekåringen) Hold 1 springbetonede: Onsdag: Træning i løsspringning i hal M Hold 1A: kat.

Læs mere

Dagsorden for generalforsamlingen 2016

Dagsorden for generalforsamlingen 2016 Dagsorden for generalforsamlingen 2016 Dato: 16. april 2016 Tid: Kl. 13.00-17.00 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Kl. 13.00: Uddeling af Årets solfanger og prisen

Læs mere

P R O P O S I T I O N E R UNGHESTECHAMPIONATET. Arrangementet afholdes i Messecenter Herning samtidig med Hingstekåringen 2017

P R O P O S I T I O N E R UNGHESTECHAMPIONATET. Arrangementet afholdes i Messecenter Herning samtidig med Hingstekåringen 2017 P R O P O S I T I O N E R UNGHESTECHAMPIONATET GENERELT Arrangementet afholdes i Messecenter Herning samtidig med Hingstekåringen 17 1. Hesten kan kun deltage i den disciplin (springning eller dressur),

Læs mere

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt.

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard Dagsorden 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Underskrift af referat fra de sidste møder 3. Siden

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2016

Referat fra generalforsamlingen 2016 Referat fra generalforsamlingen 2016 Dato: 16. april 2016 Tid: Kl. 13.00-17.00 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Generalforsamlingen blev indledt med uddeling af

Læs mere

Forening. Skovridervej 1 8410 Rønde REFERAT. Dagsorden. 4) Den. Ad 1

Forening. Skovridervej 1 8410 Rønde REFERAT. Dagsorden. 4) Den. Ad 1 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 7. FEBRUAR 2011 Dansk Ride Instruktør Forening c/o Helle Eriksen Skovridervej 1 8410 Rønde E mail: drif@drif.dk Tlf. : 20 95 72 88 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning

Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning Til stede: Torben Haugaard (THa), Jan Thye (JT), Bo Hansen (BH), Jens Tølbøll Mortensen (JTM), John V. Hansen (JVH) og referent Birgitte Jensen (BJ)

Læs mere

Dansk Varmblod 2009-2014

Dansk Varmblod 2009-2014 STRATEGI FOR 2009-2014 Side 1 af 13 Indholdsfortegnelse 1. Vision... 3 2. Værdier i... 3 3. Målsætning... 4 4. Strategi 2009-2014... 4 4.1 Markedsføring... 4 4.2 Samarbejde mellem ryttere og avlere...

Læs mere

STÆVNEANLÆG for islandske heste

STÆVNEANLÆG for islandske heste DANSK ISLANDSHESTEFORENING STÆVNEANLÆG for islandske heste HESTEBYEN Oplysning om ansøger Formålet med projektet Baggrund for projektet og målgruppe Beskrivelse af projektets aktiviteter Hvordan formidles

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat

Bestyrelsesmøde. Referat Bestyrelsesmøde Referat Deltagere: Kenneth Flex, (KF) formand, Lene Diemer, (LD) næstformand Søren Brøndum, (SB) Henrik Søltoft, (HS) Andreas Sørensen, (AS) Per Gut, (PG) Mogens Følsgaard, (MF) Stig Jarnbye,

Læs mere

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB Fuglsangvej 28 8500 Grenaa www.djurslands-rideklub.dk Medlemmerne er fundamentet i klubbens liv og klubbens aktiviteter. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig godt

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Aktivitetskalender. Ung i DV 2019

Aktivitetskalender. Ung i DV 2019 Aktivitetskalender Ung i DV 2019 6. april: Besøg hos Gardehusarerne Vi skal på rundvisning på kasernen i Slagelse, hvor vi hører mere om, hvad det vil sige at være Gardehusar. Efter en god frokost sammen

Læs mere

Tangents keep circling

Tangents keep circling Tangent Danmark indkalder hermed til landsmøde 2016 på Christiansminde i Svendborg lørdag d. 30. april kl. 10.00-13.00 Dagsorden for det ordinære landsmøde 1. Valg af dirigent 2. Landsformandens årsberetning

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2007 i Langhårsklubben Søndag den 21. januar 2007 på Fjeldsted Skovkro Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Svend Due, SD Carsten

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk Bælum Møllelaug Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk 1. Valg af en dirigent, referent og 2

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 08.05.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jørgen Jørgensen, Engvej 44, 7490 Aulum Tilstede: Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Jens Andersen og

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30 Side 1/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Leo Kristensen Aase

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Indbydelse til GENERALFORSAMLING Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Efter generalforsamlingen vil der være fælles spisning. Tilmelding til spisning, senest 15 Februar, er nødvendig

Læs mere

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg.

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. Til stede var Anne Søndergaard

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl i Herrestrup. Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden.

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl i Herrestrup. Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl. 19.00 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Ole Larsen. Lone Nielsen.

Læs mere

Kom godt i gang. med Dansk Varmblod

Kom godt i gang. med Dansk Varmblod Kom godt i gang med Dansk Varmblod 1 Kom godt i gang med Dansk Varmblod Af Karina Christiansen Avlskonsulent for Dansk Varmblod Velkommen i Danmarks største hesteavlsforbund, Dansk Varmblod. Forbundet

Læs mere

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Ole Meinicke

Læs mere

Side 1. Rettelser foretaget torsdag 27. mar 2014. Uge 14, mandag 31. mar 2014 01/04/2014 14:58. 18:00 Under Hammeren Ny titel

Side 1. Rettelser foretaget torsdag 27. mar 2014. Uge 14, mandag 31. mar 2014 01/04/2014 14:58. 18:00 Under Hammeren Ny titel Side 1 Uge 14, mandag 31. mar 2014 I dagens afsnit myldrer det ind med inkarnerede samlere, da Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus sætter en kæmpe samling Tekno legetøjsbiler på auktion. Hos Jan

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af dirigent Pkt. 2: Formandens beretning til debat og godkendelse v/formand Frank Johansen

Læs mere

Appaloosa horse club Danmark

Appaloosa horse club Danmark I det følgende dokument vil du til alle tider kunne finder Appaloosa Horse Club Danmarks referater fra. Hhv. Generalforsamlingerne, samt bestyrelsens møder i de respektive år. 2014 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Championat for Fjordheste

Championat for Fjordheste Championat for Fjordheste Formål Formålet er at fremme brugen af vore Fjordheste, avlsheste såvel som sportsheste, samt at hjælpe til en større forståelse af sammenhængen mellem avl og sport (bevægelse,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Dato: 25. april 2019 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 20 86 24 94 Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Tid: Fredag d. 3. maj kl. 9.30 16.00 Sted:

Læs mere

Distrikt 8 - Sønderjylland

Distrikt 8 - Sønderjylland Distrikt 8 - Sønderjylland 14. marts 2016 1 Emner Distance-sporten Kodeks for dressurdommere DRF 100 år Dressurchampionater fra 2017 DIF ny støttestruktur Vaccinationer DRF ny kontingentstruktur Ny rytterlicens

Læs mere

Referat fra møde i Jagthundeudvalget Onsdag den 18. november 2015 kl

Referat fra møde i Jagthundeudvalget Onsdag den 18. november 2015 kl Referat fra møde i Jagthundeudvalget Onsdag den kl. 18.00 22.00 Sted Ejby Hallen Halvej 5 5592 Ejby Mødedeltagere Administrationen Stig Egede Hansen, HB formand for Jagthundeudvalget Kirstein Henriksen,

Læs mere

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F)

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl. 19.00 i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Dagsorden 1. Uddeling af pokaler til de nye klubmestre og championatvindere i hhv. dressur og spring 2.

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a.

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2006 i Langhårsklubben Onsdag den 19. april 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

MANUAL TIL SÆLGER ELITEFØLAUKTION 29. AUGUST 2015

MANUAL TIL SÆLGER ELITEFØLAUKTION 29. AUGUST 2015 MANUAL TIL SÆLGER ELITEFØLAUKTION 29. AUGUST 2015 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OVERVEJELSER INDEN TILMELDING TIL AUKTION... 4 1.1 PERSONLIGE OVERVEJELSER... 4 1.2 CHANCE FOR UDTAGELSE... 4 1.3 MARKEDSFØRING

Læs mere

Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Sisse Dahlin, Fritz Hansen, Jytte Madsen, Louise Nielsen, Lotte Dahlin, Aage Dahlsen.

Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Sisse Dahlin, Fritz Hansen, Jytte Madsen, Louise Nielsen, Lotte Dahlin, Aage Dahlsen. Bestyrelsesmøde den 16. 01.10 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Sisse Dahlin, Fritz Hansen, Jytte Madsen, Louise Nielsen, Lotte Dahlin, Aage Dahlsen. Afbud: Kirstine Rasmussen 1. Godkendelse af referat

Læs mere

Referent: Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm.

Referent: Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 11. oktober 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Anette Thestrup Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE/UDVIDET d. 10 AUG 2015.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE/UDVIDET d. 10 AUG 2015. 13. august 2015. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE/UDVIDET d. 10 AUG 2015. 1. Generelt. Foreningen gennemførte udvidet bestyrelsesmøde onsdag d. 10. august 2015. Mødet gennemførtes i Fredskoven. Mødet startede

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Ansøgning om godkendelse som praktikplads for virksomheder med heste: Dyrepasser, speciale Hestemanager

Ansøgning om godkendelse som praktikplads for virksomheder med heste: Dyrepasser, speciale Hestemanager Ansøgning om godkendelse som praktikplads for virksomheder med heste: Dyrepasser, speciale Hestemanager 1. Navn Virksomhedens navn Adresse Postnr. og by Telefon/Mobiltlf. Hjemmeside E-mail adresse Ønskes

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2007 i Langhårsklubben Fredag den 11. maj 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Frede Petersen,

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 17. februar 2010 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 17. februar 2010 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks

Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks Himmelev Rideklub Herregårdsvej 61 4000 Roskilde www.hirk.dk Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks Der er den d.d. indgået aftale om, at nedenstående [hest/pony] opstaldes på Himmelev Rideklub, Herregårdsvej

Læs mere

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE BESTYRELSENS OPGAVER: FORMAND Kontakt til medlemmer Kontakt til DRF m.v. Ansvarlig for klubbens ansatte Presseansvarlig Opdatering af hjemmeside Sponsorater KASSERER Ajourføring

Læs mere

Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015

Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015 Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015 Ansvarlige: Landsformand Tine Mandrup, Tangent 39 Grenå Vicelandsformand Helle Nielsen, Tangent 14 Østersøen Sekretær

Læs mere