Spørgsmål & Svar. Udbud af operationshandsker 2012/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spørgsmål & Svar. Udbud af operationshandsker 2012/S"

Transkript

1 Spørgsmål & Svar opdateret d Spørgsmål & Svar Udbud af operationshandsker 2012/S Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSERNE + UDBUDSBILAG 1 4 Nr. Spørgsmål Svar Modtagelsesform Besvarelsesdato 1.1 Udbudsbetingelserne, pkt. 1.13: Hvor mange prøver forventes at blive bestilt til evt. afprøvning? Det kan ikke siges på forhånd. Tilbudsgiverne som udvælges til afprøvning, vil dog blive kontaktet hurtigst muligt, så det bliver muligt for tilbudsgiverne at fremskaffe prøverne. 1.2 Udbudsbetingelserne, pkt : Tilbudsvarianterne osv vi beder om at få uddybet de 2 linier. Skal der laves 2 separate tilbud? Der afleveres 1 samlet tilbud. Hvis man på en delpakke kan tilbyde 2 forskellige handsker, afleveres en besvarelse af Kontaktbilag 1A og Kontraktbilag 2A. For den anden version afleveres Kontaktbilag 1B og Kontraktbilag 2B Det vigtige er, at handskerne for at kunne tilbydes, skal opfylde mindstekravene, ellers er det ukonditionsmæssigt.

2 Spørgsmål & Svar opdateret d Udbudsmateriale, pkt. 1.21: Punktet bedes uddybet, især fra De enkelte bud på delaftalerne osv Der vil for hver delaftale, blive valgt 3 leverandører. Disse vælges i konkurrence med de forskellige tilbudsgivere inden for delpakken, og de 3 økonomisk mest fordelagtige tilbud vælges som vindere. 1.4 Udbudsbetingelserne, pkt. 1.13: Kan der siges noget om, hvordan samtlige vareprøver ønskes pakket, hvis de leveres i flere kartoner? Hvis vareprøverne leveres i flere kartoner, vil det være ønskeligt, om de forskellige tilbud inden for samme delpakke er pakket i samme karton. Dvs. hvis der er et tilbud 1A og 1B, at de ligger i samme karton. Det bedes også markeret på transportkartonerne, hvilke delpakker de indeholder. 1.5 Udbudsbetingelserne, pkt. 1.13: Skal vareprøverne neutraliseres, så der ikke kan ses, hvem der har leveret produktet? Vi ønsker ikke produkterne neutraliseret. Hvis æsker og handskebreve overklæbes, mener vi, at produktets egenskaber vil blive væsentlig forandret. 1.6 Udbudsbetingelserne, pkt. 1.4: Hvordan sikres brugergruppens habilitet? Brugergruppemedlemmerne informeres i opstarten af brugergruppearbejdet om deres pligt til at være upartiske i hele forløbet. Samtidig spørges alle medlemmerne, om de har relationer til udbyderne som gør, at de vil kunne komme under beskyldning for at være farvet i deres vurdering. Infomøde Udbudsbetingelserne, pkt. 1.13: Vi vil som leverandør meget gerne kunne præsentere vore produkter for brugergruppen, vil det være muligt? Nej, der ønskes ikke en præsentation af tilbudet ved tilbudsgiver.

3 Spørgsmål & Svar opdateret d Udbudsbetingelserne, pkt. 1.13: Vi er midt I et navnebytte på nogle af de handsker, vi har tænkt os tilbyde på ovennævnte tilbud, og tænker lidt over, hvordan vi skal gøre det, så det er smartest for jer og os. Tilbudsgiver bør udfylde med de produktnavne, der vil blive leveret ved eventuel kontraktstart, med oplysninger om forpakning, tekniske data for det nye produkt. I kontraktbilag 2 bør der så i bemærkningsfeltet gøres opmærksom på, at produktet skifter navn, i forhold til de vareprøver der er indleveret. 1.8 Vil I have, at vi udfylder skemaerne med de nuværende navne eller med de nye? De vareprøver (samt evt. afprøvning) I får leveret vil / kan være med de gamle navne, mens det vi kommer at levere, hvis vi kommer ind, vil være med de nye navne. Centralt er, at der ikke sker væsentlige forandringer mellem det nye og det gamle produkt. Udtagning af handsker fra æsken vurderes i evalueringen, så her skal der leveres en prøve med det korrekte antal styk i æsken, ellers vil det føre til, at vi må give en dårligere karakter på kvalitet. Kommer der f.eks. flere handsker i den nuværende æske, vil handskebrevene alt andet lige, blive sværere at få ud, og her er det nødvendigt, at brugergruppen, har det rigtige produkt til vurderingen. Ligeledes indgår mærkning af æsker og handskebreve i kvalitetsvurderingen, derfor skal dette også kunne vurderes. Det vil her være tilstrækkeligt med den nuværende æske/handskebrev, og et print af det nye design, så kan vi vurdere mærkningen af det nye produkt. Tilbudsgiver bærer risikoen for at fremskaffe vareprøver, som gør at brugergruppen kan vurdere produktet korrekt. Er der tvivl om dette, vil det udløse en lav karakter. Så tilbudsgiver bærer selv risikoen for en korrekt bedømmelse af deres vareprøver. 1.9 Udbudsbilag 2: Vi har konstateret, at Word filen Udbudsbilag 2 ikke er komplet, men at PDF filen Udbudsbetingelser indeholder Udbudsbilag 2 MED et pkt. 4 samt dato, underskrift og stempel mulighed. Vil I lægge en komplet Word fil op? Fejlen er korrigeret, og der er lagt en ny opdateret version på hjemmesiden.

4 Spørgsmål & Svar opdateret d Spørgsmål til KONTRAKTEN + KONTRAKTBILAG 3 11 Nr. Spørgsmål Svar Modtagelsesform Besvarelsesdato 2.1 Skal vi udfylde skema med kemikalier, eller kan vi vedlægge dokumentation på egne skemaer med klar markering af, hvad der relaterer til netop denne delaftale? Ja, skemaerne skal udfyldes mht. oplysninger om kemikalier. Man kan ikke nøjes med at vedlægge testskemaer fra producenten. 2.2 Skal endotoxin niveauet være eksakte tal, hvis de opfylder kravet om at være <20EU altså i henhold til EN455? Hvis tilbudsgiver har den eksakte værdi, skal den anføres. 2.3 Kontrakten (PDF) Kan se der er kommet en revideret udgave af standardkontrakt OP-handsker, men ikke på kontraktbilag 1A & B så der er ingen ændringer i de to dokumenter eller er der? Der var ved en fejl kommet et ekstra bilag ind i den oprindelige version, dette er fjernet i den opdaterede version. Ændringen påvirker ikke kravspecifikationen eller andre dele af materialet der skal indleveres i forbindelse med tilbudsgivningen Kontaktbilag 7-12, Bilag A. Der spørges til: Oplys hvilke af nedennævnte stoffer, der er anvendt ved fremstilling af handsken samt restkoncentrationen målt i den færdige handske og den anvendte analysemetodes detektionsgrænse. Kan tilbudsgiver oplyse, hvor I skemaet vi skal anføre, om vi Der skal kun oplyses restværdier for de mulige allergene stoffer, som er anvendt i den tilbudte handske. Manglende udfyldelse tolkes, som at stoffer ikke er anvendt. Det er et krav, at det oplyses, hvis der er anvendt nogle af de oplistede kemikalier. Undlader man bevidst, at nævne anvendte stoffer er tilbudet ukonditionsmæssigt.

5 Spørgsmål & Svar opdateret d anvender stofferne? Der er pt. kun mulighed for at skrive restkoncentration. 2.9 Kan der siges noget om, hvor nye tests skal være for måling af EU? Så længe der ikke er ændret i fremstillingsprocessen, både mht. anvendte kemikalier og anvendte processer, så er testene valide Restkemikalier som er non-detectable (n/d) skal de angives som værende indeholdt i handsken? Ja, stoffer nævnt på listen over mulige allergene stoffer (Kontraktbilag 7-12), som er indeholdt i handsken, skal angives, også selvom om testen viser, at stofferne er n/d. For stoffer der er n/d, skal detektionsgrænsen for testen angives. Oplysningen om at stoffer er tilstede i handsken - også selvom de er non-detectable - indgår i kvalitetsvurderingen af handsken Kontrakten, pkt Selvom der i kontrakten er lagt op til en årlig prisregulering, så er perioden for, hvornår den første prisregulering kan ske meget lang med næsten halvandet år. Ønsket imødekommes, og første regulering kan ske den 1. april Kan prisreguleringstidspunktet ændres? 2.12 Hvordan skal man angive restværdien af en kemisk komponent i µg/g og i %, når indholdet af den kemiske komponent Hvis restværdien ligger under detektionsgrænsen, angives dette med "ND " (non-detectable). Om det står i feltet for µg/g eller % er lige meget blot én af dem er udfyldt.

6 Spørgsmål & Svar opdateret d er under detektionsgrænsen? Forventes det at evt. restværdi, der er over detektionsgrænsen, både angives i µg/g og i %?..eller skal de 3 svarkolonner opfattes som 3 forskellige svarmuligheder? Nej, der er frit valg mellem de to, såfremt mindst én af dem er udfyldt. Nej. Ét af de to felter "µg/g" eller "%" SKAL udfyldes. Såfremt svaret her er ND SKAL detektionsgrænsen for analysen oplyses Nogle felter får en rød farve ved udfyldelse. Bl.a. feltet hvor man skal angive I hvilke størrelser kan handsken leveres. Har det en betydning eller er det okay at fjerne farven? Farven har ingen betydning, den kan bare ændres Eksakt AQL-værdi skal angives. Kan man vælge det flotteste resultat man nogensinde har haft på fabrikken eller for hvilken periode skal man angive dette tal? Tilbudsgiver skal angive den sidste nye. Det er planen efter den første produktevaluering, at indhente dokumentation for de sidste tre målinger, for at se variationen i AQL en Kontrakten, pkt. 2 Kunne der indbygges en formulering således, at leverandøren på grund af ekstrem udvikling på handske området kunne takke nej til forlængelse af kontrakten. Eks. hvis prisen på råvare stiger ekstremt, som det har været tilfældet med rå latex og Nej, det er standardbetingelser for, og de vil blive fastholdt. Dog vil vi lade Kontraktens pkt om prisregulering iht. Nettoprisindekset bortfalde. Jf. Kontraktens pkt vil det være op til leverandøren, at dokumentere evt. prisstigning, som skal godkendes af.

7 Spørgsmål & Svar opdateret d hvor udviklingen i netto prisindekset ikke modsvarer dette. Der udarbejdes rettelsesblad Kontrakten, pkt Betalingsbetingelse bedes ændret til 30 dage netto, der er den alment anvendte. Dette er betalingsstandarden for, og denne vil blive fastholdt Kontrakten, pkt Det må defineres hvor lang tid kunden har til at konstatere opdage, at der er tale om en fejlbestilling Det må være op til tilbudsgiver at vurdere, hvor lang tid det er rimelig mht. tilbagelevering af fejlbestilte varer Kontrakten, pkt Punktet bedes slettet. Klausulen er urimelig, idet handskerne blot kan anvendes inden skift til ny leverandør Sterile vare der kommer retur til vort lager skal pr. definition kasseres Normal praksis i forbindelse med implementering af nye udbudsaftaler er en løbende udfasning af den eksisterende leverandørs produkter, hvorfor der normalt ikke vil blive returneret varer til leverandøren. Dog kan det ikke accepteres, at et evt. restlager dækker et forbrug langt ind i den nye kontraktperiode, hvorfor denne bestemmelse er lavet. Vi fastholder denne formulering I spørgeskemaer skrives der før og efter ældning. Efter den reviderede standard EN er der ikke længere noget, der hedder før og efter ældning. Der stilles kun krav til handskernes strækstyrke i handskens holdbarhedsperiode. Bør jeres krav derfor ikke ændres til holdbarhed i stedet for før og efter ældning? EN 455-2, Kapitel 5 omhandler måling af handskernes strækstyrke. I 2003-udgaven af standarden brugte man beskrivelsen "Force at break before accelerated ageing" og "Force at break after accelerated ageing". Det gør man ikke længere i 2011-udgaven (ej eller i 2009-udgaven). Nu anvendes henholdsvis "Force at break" og "Force at break after challenge testing". Testene er dog stadig de samme tests:

8 Spørgsmål & Svar opdateret d Under 5.2 beskrives hvordan testen udføres og hvilke krav der stilles hertil. Testen udføres efter at handskerne er tempereret ved 23 gr. C (svarende til før ældning) i 16 timer. Under 5.3 beskrives, at testen også skal udføres efter, at handskerne har opholdt sig i en ovn ved 70 gr. C (svarende til efter ældning) i syv dage. Selve testproceduren er den samme, som beskrevet under 5.2. Af tabel 3 fremgår ligeledes, at begge målinger skal leve op til de krav, som angives i tabellen. I den gamle udgave fra 2009, var disse krav forskellige for de to tests, mens de nu er ens. Dette ændrer dog ikke på, at vi efterspørger to sæt data, én fra testen "Force at break", som beskrevet under 5.2 og én fra "Force at break after challenge testing", som beskrevet under Kontraktbilag 1, pkt. 7.6: Der skal være 3 lag emballage på sterile varer. (dispenser, inderkarton og yderkarton) Vil I præcisere om dette betyder: inderposen, inderkartonen og yderkartonen (papkassen)? Inderpose, inderkarton og yderkarton vil være dækkende Kontrakten, pkt For leverancer til private brugere [ ] bør dette punkt ikke slettes, da udbuddet omfatter levering til Sygehusene i regionen, og dermed ikke private brugere? Pkt bortfalder og slettes af kontrakten. Der laves et rettelsesblad.

9 Spørgsmål & Svar opdateret d Kontrakten, pkt [ ] nødvendige opdaterede software og andet dertil nært knyttet udstyr [ ]. Vi er tvivl om, hvad I mener med software i relation til operationshandsker, og efterspørger en præcisering af, hvilken form for udstyr vi evt. skulle stille til rådighed som erstatning for eksisterende udstyr. Pkt bortfalder og slettes af kontrakten. Der laves et rettelsesblad Rettelsesblad samt Kontrakten, pkt Priserne er faste i 12 måneder fra kontraktstart og kan tidligst reguleres pr. den [..]. Der er en indbygget modsigelse i den sætning, da kontraktstart jf. pkt er fra d. 1. august Materialet tilpasses, og der laves et rettelsesblad. Det er fortsat gældende, at prisen første gang kan reguleres den Spørgsmål til KRAVSPECIFIKATION (Kontraktbilag 1) Nr. Spørgsmål Svar Modtagelsesform Besvarelsesdato 3.1 Kontraktbilag 1, pkt. 1.4 (gælder for alle delaftaler): Det ønskes at vi lever op til DS/EN ISO :2007 samt DS/EN ISO :2006. Disse krav er ikke relevante for os, da de vedrører ETO eller damp sterilisation. Hvorledes forholder vi os mht. at bekræfte dette mindstekrav, når alt ikke har relevans? Ved at sætte et bekræftende kryds, bekræfter tilbudsgiver alene, at én af de oplistede sterilisationsprocesser er anvendt, og ikke at de alle er anvendt. De bekræfter altså, at den anvendte metode er i henhold til en af disse standarder. 4. Spørgsmål til Prisbilag (Kontraktbilag 2) Nr. Spørgsmål Svar Modtagel- Besvarel-

10 Spørgsmål & Svar opdateret d sesform sesdato 4.1 Kontraktbilag 2A og 2B: Hvis vi byder ind på Delaftale 3A og 5A, hvor kan vi byde udskiftningshandsken ind? Som udgangspunkt forventes det, at udskiftningshandsker tilbydes under delpakke 1, 2, 4 og 6. Der kan i bemærkningsfeltet på Kontraktbilag 2 laves en bemærkning om, at handsken anbefales som erstatningshandske for dobbelt/indikator handskerne. 4.2 Kontraktbilag 2A og 2B: Er det et krav at alle anførte størrelser tilbydes enkelte handsker har vi ikke i str. 9.0? Kravet om en størrelse 9.0 i delpakke 1, 3, 5 og 6 bortfalder, da der ikke har været forbrug på disse størrelser. Kontraktbilag 2A og 2B tilpasses, og der offentliggøres nye opdaterede versioner. Der udarbejdes et rettelsesblad. 4.3 Kontraktbilag 2A og 2B: Vi er i tvivl om prisen ønskes oplyst i stk. som kolonne overskriften siger, eller om pris ønskes oplyst i basisenhed, som er par eller sæt. For at være sikker, vil vi gerne have uddybet/afklaret om vi afgiver pris pr. handske, selvom handskerne sælges i par. Prisen skal angives som pris pr. basisenhed (henholdsvis par eller sæt). Ved delpakke 3 skal der f.eks. bydes ind med en sæt pris for inder og yderhandsker. Har man handskerne separat i 2 pakker, byder man ind med en par pris på yderhandsken og en par pris på inderhandsken. Vi omregner så til sammenlignelige sætpriser Kontraktbilag 2A og 2B: For hver af delaftalerne er oplyst et Estimeret årligt forbrug i par/år. Er det estimerede årlige forbrug for delaftalerne 3A og 3B og 5A og 5B, Det estimerede forbrug skal ses i forhold til basisenheden på delpakken. Ved indikatorhandskerne findes de enten som sæt pakket i én sterilforpakning, eller som 2 par handsker pakket i hver sin sterilforpakning.

11 Spørgsmål & Svar opdateret d henholdsvis af 3A og af 3B og af 5A og af 5B ELLER er det i alt på delaftale 3 og i alt på delaftale 5? Så vort forbrug på f.eks sæt indikator handsker vil også kunne opfyldes ved levering af par inderhandsker og par yderhandsker. Der skal bydes med 2 par handsker, for at det kan være en indikatorhandske. Kontraktbilag 2A og 2B: Udbyder ønsker disse kolonner udfyldt: Inderforpakningsstørrelse (antal stk/pk) Er det antal enkeltstk. eller par hhv. sæt pr. inderæske udbyder ønsker oplyst? Vi er i tvivl pga det anførte stk/pk. Det skal være i basisenheden, som fremgår at Kontraktbilaget. F.eks. at der er 50 par i en dispenser. Det indikeres med Yderpakningsstørrelse (antal pk./colli) : Her er det antal inderæsker pr. colli = transportkarton udbyder ønsker oplyst Minimumsordre : Her er det minimumsordre i form af antal inderæsker udbyder ønsker oplyst Dette er korrekt forstået. F.eks. hvis der er 4 dispensere i en transportkarton. Her tænkes på den mindste enhed tilbudsgiver vil levere til vore sygehuse. Det kan være en dispenser med 50 par i æsken, eller det kan være, at man kræver en hel transportkarton med 4x50 par. Det er op til tilbudsgiver.

Velkommen. Udbudspræsentation: Operations og undersøgelseshandsker. Indkøb og Logistik.

Velkommen. Udbudspræsentation: Operations og undersøgelseshandsker. Indkøb og Logistik. Velkommen Udbudspræsentation: Operations og undersøgelseshandsker www.regionmidtjylland.dk Dagens program Indledning og præsentation Delaftale 1-6 Sideordnet tilbud De udbudte produkter (tilbudsliste)

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 04.03.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S 033-055930 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet.

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar 11/17222 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Dokumentet

Læs mere

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver.

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver. Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041 & Svar 1 & Svar Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i 10/14041 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. ene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor.

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect.

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect. Sagsnr. 1-234-101-30-12 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Personlige Hygiejneartikler og geler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-16 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S 74-122207 pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål 1 Svar 1 Udbudsbilag 4, delaftale 1, Low flux: Ønskes en eller to

Læs mere

Referat af udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2010/S Operations- og undersøgelseshandsker

Referat af udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2010/S Operations- og undersøgelseshandsker Referat af udbudspræsentationen den 20-5-2010, samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2010/S 91-136468 Operations- og undersøgelseshandsker Referat af udbudspræsentationen den 20-5-2010 Indledning og

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnr. 1-23-4-101-9-15 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 4 Udbud af Konventionelt kød og pålæg samt økologisk kød KONTRAKTBILAG 4 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 11.12.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S234-424770 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret,

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af OP- og undersøgelseshandsker m.m. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af OP- og undersøgelseshandsker m.m. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af OP- og undersøgelseshandsker m.m. www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til

Læs mere

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år.

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år. Sagsnr. 1-23-4-78-10-10/ EU udbud 2012/S 210-345661 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Klinisk ernæring, Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier 1 Der står

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af kanylebokse Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af kanylebokse Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af kanylebokse 13.03.2014 www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Karin Leth Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-101-24-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Centrifuger og tilbehør 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Der er i alt 15

Læs mere

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S Personlig hygiejne

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S Personlig hygiejne Kommentar fra udbudspræsentationen den 20.10.2009, samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S 193 277309 Personlig hygiejne Oplysninger fra Udbudspræsentationen den 20.10.2009 - Ansvarlige for udbuddet

Læs mere

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.:

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1 af 6 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag

Læs mere

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Torsdag d. 3. juli 2014 Informationsmøde: Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Sagsnr. 13/39222 Agenda Velkomst og praktiske detaljer

Læs mere

Det er 10 æsker Punktet udgår

Det er 10 æsker Punktet udgår Sagsnr. 1-23-4-101-20-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af OP- og undersøgelseshandsker 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Spørgsmål

Læs mere

Spørgsmål og svar. Udbud af Cochlea implantater med tilbehør 2013/S

Spørgsmål og svar. Udbud af Cochlea implantater med tilbehør 2013/S Spørgsmål og svar 2013/S 069-114550 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Rettelsesblad til Udbud af forbrugsvarer til anæstesi og intensiv

Rettelsesblad til Udbud af forbrugsvarer til anæstesi og intensiv Rettelsesblad 5 1 Rettelsesblad til Udbud af forbrugsvarer til anæstesi og intensiv Rettelse 1 Kontraktbilag 2 Kontraktbilag 2A - Pris og Produktoplysningsskema Ændres til Kontraktbilag 2 - Pris og Produktoplysningsskema/Tilbud

Læs mere

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Spørgsmål og svar II Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Aalborg Universitet Spørgsmål 1 Henvisning: Bilag 3 kravspecifikation

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland

Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland 26-05-2015 Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende

Læs mere

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer Sagsnr. 1-23-4-72-14-12/ EU udbud 2013/S 178-306796 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af fleksible video- og fiberendoskoper med trolleyudstyr Spørgsmål og svar til UDBUDSBETINGELSERNE Nr.

Læs mere

spørgsmål / svar 1 34 pr. 9. november 2011 vedr. EU-udbud nr. 2011/S 187-305564 Osteosyntese

spørgsmål / svar 1 34 pr. 9. november 2011 vedr. EU-udbud nr. 2011/S 187-305564 Osteosyntese spørgsmål / svar 1 34 pr. 9. november 2011 vedr. EU-udbud nr. 2011/S 187-305564 Osteosyntese Spørgsmål 1 Skal der afgives ens priser for skinner, skruer, søm m.m. jvf. Punkt 1.21.1. Svar 1 Spørgsmål 2

Læs mere

EU udbud: Ortoser og proteser Spørgsmål & svar 7-22

EU udbud: Ortoser og proteser Spørgsmål & svar 7-22 EU udbud: Ortoser og proteser Spørgsmål & svar 7-22 Delaftale 3 Brystproteser ANNULLERES jf Bekendtgørelse om supplerende oplysninger, uafsluttet procedure eller berigtigelse indsendt den 27.05.2015, da

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr af 7. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr af 7. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE 1 af 7 SPØRGSMÅL & SVAR RM s tjekliste for tilbudsgiver omfatter hverken Udkast til Kontrakt eller Udkast til kontrakt & kontraktbilag 5, 6 og 7. For god ordens 1 Kontraktbilag 5, 6 skyld bedes RM bekræfte,

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 13.05.2013 1 Spørgsmål & Svar Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S 075-125509 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er

Læs mere

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14 1 af 11 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S pr. 15. oktober 2009

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S pr. 15. oktober 2009 Kommentar fra udbudspræsentationen den 21.9.2009, samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S175-252308 pr. 15. oktober 2009 Hjerteklapper og -ringe til Region Midt- og Nordjylland Oplysninger fra

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland Sagsnr. 1-23-4-101-2013 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind.

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind. Sagsnr. 1-23-4-101-14-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 6 Udbud af Pacemakere, ICD er, Loop recorder og elektroder 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-10 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Produkter til brug ifm. personlig hygiejne 13/6666

Spørgsmål & Svar. Udbud af Produkter til brug ifm. personlig hygiejne 13/6666 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar 13/6666 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Dokumentet

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

Ja, det er i orden at samle produktdatabladene til vareprøverne i en mappe.

Ja, det er i orden at samle produktdatabladene til vareprøverne i en mappe. Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem Sagsnr. 1-23-4-101-1-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Informationsmøde for udbud af måtteservice www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Jeanette Wolf Sørensen Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Spørgsmål og svar II Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Aalborg Universitet Spørgsmål 1 Henvisning: Bilag 3 kravspecifikation

Læs mere

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14 1 af 14 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag

Læs mere

EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72

EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72 EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72 Nr. Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål Svar 58 2.3.2015 5.3.2015 Udbudsbetingelser side 11 punkt 2.4 Afprøvning

Læs mere

Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem

Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem Revideret fra spørgsmål 8 Spørgsmål 1 Administrationsgebyrer: Skal det

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark

10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark 10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer. Indkøb og Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer. Indkøb og Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Offentliggørelses tidspunkt Afleveringstidpunktet Spørgsmål

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark 11-10-2013 Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

12-by udbud på kaffe, te og maskiner spørgsmål og svar. Dato Nr. Spørgsmål Svar 8. decem ber 2011

12-by udbud på kaffe, te og maskiner spørgsmål og svar. Dato Nr. Spørgsmål Svar 8. decem ber 2011 12-by udbud på kaffe, te og maskiner spørgsmål og svar. Dato Nr. Spørgsmål Svar 8. 1 Vi fremsender en anmodning om udsættelse af afleveringstidspunktet med tilbudsmaterialet. Kan rykkes fra d. 4/1-12,

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

Betyder det, at der ikke er specifikke krav til indhold, når I skriver eksempler?

Betyder det, at der ikke er specifikke krav til indhold, når I skriver eksempler? Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbetingelserne pkt. 3.1,

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041 & Svar 1 & Svar Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i 10/14041 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. ene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor.

Læs mere

Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Gennemgang af opmærksomhedspunkter Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Sprøjter/kanyler, infusion/transfusion samt epidural/spinalsæt Til Region Midtjylland www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud på Sygeplejeartikler og Engangs- og flergangshandsker Udbud nr. 10/4389

Spørgsmål og svar til udbud på Sygeplejeartikler og Engangs- og flergangshandsker Udbud nr. 10/4389 Nr. Spørgsmål Svar Generelle spørgsmål 1 - Pkt. 2.17.: Der skal i tilbuddet vedlægges gældende prisliste og oplyses en rabatsats for køb udover det i tilbudslisten anførte. Den nævnte rabatsats indgår

Læs mere

Spørgsmål og svar 5 - MTU

Spørgsmål og svar 5 - MTU Spørgsmål og svar 5 - MTU Hvor lang tid inden udsendelse af spørgeskemaer skal medarbejderdata kunne ændres? Det vurderes positivt jo tættere det er muligt at ændre medarbejderdata op til udsendelse. Leverandøren

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter

Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter Institution: NaturErhvervstyrelsen Kontor/initialer: Center for Ressourcer/jetc Sagsnr.: 14-0642-000021 Dato: 29. april 2015 Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter Spørgsmål

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde for udbud af brystimplantater. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk

Velkommen. Informationsmøde for udbud af brystimplantater. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk Velkommen Informationsmøde for udbud af brystimplantater www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse, Region Midtjylland Anders Dalsgaard Jeanette Wolf Sørensen Brugergruppe

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips www.regionmidtjylland.dk Udbudsmaterialets opbygning UDBUDSMATERIALE Afsnit 1 er den formelle ramme for udbuddet Afsnit 2 tjekliste for

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnr. -23-4-82--3 Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Spørgsmål og svar vedrørende UDBUDSMATERIALET (Indsæt selv ekstra rækker efter behov, men behold venligst systematikken): HUSK

Læs mere

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS 1. Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen... 1 1.Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Personlig hygiejne og desinfektion 07/12232

Spørgsmål & Svar. Udbud af Personlig hygiejne og desinfektion 07/12232 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar 07/12232 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Dokumentet

Læs mere

Følgende spørgsmål er fremkommet til udbudsmaterialet svar tilføjet under hver enkelt spørgsmål

Følgende spørgsmål er fremkommet til udbudsmaterialet svar tilføjet under hver enkelt spørgsmål Følgende spørgsmål er fremkommet til udbudsmaterialet svar tilføjet under hver enkelt spørgsmål Spørgsmål 1: Vedr. Pos. 14 37: a) Skal det omspurgte Autoklavepapir være af typen SMS (Spunbond Meltblown

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til udbudsmaterialet

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr. 1-23-4-101-22-13. 1 af 5. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr. 1-23-4-101-22-13. 1 af 5. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE 1 af 5 SPØRGSMÅL & SVAR RM s tjekliste for tilbudsgiver omfatter hverken Udkast til Kontrakt eller Udkast til kontrakt & kontraktbilag 5, 6 og 7. For god ordens 1 Kontraktbilag 5, 6 og 7 skyld bedes RM

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2016/S Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) Spørgsmål og svar 1 af

Spørgsmål og svar EU-udbud 2016/S Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) Spørgsmål og svar 1 af og svar EU-udbud 2016/S 214-389527 Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) 1 Prækvalifikationsbetingelser (Bilag 1 til udbudsbetingelserne) Det bedes bekræftet at deadline for at stille spørgsmål til

Læs mere

Spørgsmål og svar til UDBUDSBETINGELSERNE Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvarelsesdato 1 Vedr. pkt Udbudspræsentation

Spørgsmål og svar til UDBUDSBETINGELSERNE Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvarelsesdato 1 Vedr. pkt Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-13-12/ EU udbud 2012/S 215-354838 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af elektroder til måling af EKG, elektroder til de neurofysiologiske afdelinger samt neutralelektroder

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Levering af vintermateriel

Levering af vintermateriel Levering af vintermateriel Saltspredere til kørebaner og stier Juli 2017 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Alment 3 2 Orientering 3 3 Bestemmelser om udbud og tilbud 4 3.1 Oplysninger om skatter, miljøbeskyttelse,

Læs mere

Spørgsmål skal sendes pr. til Troels Mogensen på Dette dokument vil blive opdateret løbende indtil d. 18. november 2011.

Spørgsmål skal sendes pr.  til Troels Mogensen på Dette dokument vil blive opdateret løbende indtil d. 18. november 2011. Spørgsmål & svar Vikarbureauydelser (sags nr. 2011102110) Spørgsmål & svar udgives i anonymiseret form, på baggrund af spørgsmål fra tilbudsgiverne. Spørgsmål og svar skal i forhold til udbudsmaterialet

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af kontrakt om etablering og drift af virksomhedspanel og borgerpanel i Region Syddanmark 2011/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af kontrakt om etablering og drift af virksomhedspanel og borgerpanel i Region Syddanmark 2011/S 1 Spørgsmål & Svar Udbud af kontrakt om etablering og drift af virksomhedspanel og borgerpanel i 2011/S 50-082163 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Jysk Fællesindkøb - Udbud af beskæftigelsesmaterialer - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Jysk Fællesindkøb - Udbud af beskæftigelsesmaterialer - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Revideret version 6. august 2014 Jysk Fællesindkøb - Udbud af beskæftigelsesmaterialer - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet 1. De anførte mål/størrelser

Læs mere

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet Besvaret 29. maj 2015 1. Udbudsmaterialet pkt. 2.3: Vil det

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

Velkommen.

Velkommen. Velkommen Udbudspræsentation af Pacemaker, ICD er og højvoltselektroder, Loop recorder, elektroder til pacemaker samt LV elektroder. www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen /svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen : I skriver i Udbudsproceduren at tilbudsgiver skal opfylde egnethedskrav. Skal svar til egnethedskrav indsendes før tilbud, således at vi ved

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier. Indkøb & Medicoteknik

Velkommen. Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier. Indkøb & Medicoteknik Velkommen Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbudets gennemførelse

Læs mere

Spørgsmål / Svar 1 33 pr. 3. maj 2011 vedr. EU-udbud nr. nr. 2011/S 56-091017

Spørgsmål / Svar 1 33 pr. 3. maj 2011 vedr. EU-udbud nr. nr. 2011/S 56-091017 / Svar 1 33 pr. 3. maj 2011 vedr. EU-udbud nr. nr. 2011/S 56-091017 Stapler, ligeringsclips, trocar, veress kanyle og præparat opsamlingsposer til minimal invasiv kirurgi. 1: Kan det passe, at det ikke

Læs mere

Rettelsesblad pr. 9. april 2014 vedr. EU Udbud nr. 2014/S Udbud af kanylebokse

Rettelsesblad pr. 9. april 2014 vedr. EU Udbud nr. 2014/S Udbud af kanylebokse Rettelsesblad pr. 9. april 2014 vedr. EU Udbud nr. 2014/S 046-076812 Udbud af kanylebokse - 1 - Indkøb & Medicoteknik Rettelse 3, pr. 9. april 2014: OBS: Der er uploadet en ny kravspecifikation (version

Læs mere

Det er et mindstekrav, at materialet på clipsen er stål med nikkel legering. Bekræft at dette opfyldes og oplys indhold af nikkel i %.

Det er et mindstekrav, at materialet på clipsen er stål med nikkel legering. Bekræft at dette opfyldes og oplys indhold af nikkel i %. Sagsnr. 1-23-4-101-9-12/ EU udbud 2012/S-182-298785 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Sutur, hudstapler og suturstrips Spørgsmål og svar pr. 22. oktober 2012 Modtaget Besvaret Nr. Spørgsmål

Læs mere

Rettelsesblad 3 til udbud af Sterile afdækninger, afdækningssæt og kitler samt clean air suit, huer, masker mm.

Rettelsesblad 3 til udbud af Sterile afdækninger, afdækningssæt og kitler samt clean air suit, huer, masker mm. Rettelsesblad 3 1 Rettelsesblad 3 til udbud af Sterile afdækninger, afdækningssæt og kitler samt clean air suit, huer, masker mm. Rettelse 1 Kontraktbilag 2 Tilbudslisten I nedenstående tekst er kolonner

Læs mere

Hvis et datterselskab udfører opgaven og det er moderselskaber der afgiver tilbud, skal begge så udarbejde ESPD?

Hvis et datterselskab udfører opgaven og det er moderselskaber der afgiver tilbud, skal begge så udarbejde ESPD? Kontraktbilag 1 - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnummer: 1-23-4-72-16 Udbud af vaskeriydelser Nr. Dato for Spørgsmål Dokument som spørgsmålet vedrører Spørgsmål Svar Dato for offentliggørelse

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Elektroder til måling af EKG, elektroder til de neurofysiologiske afdelinger samt neutralelektroder

Velkommen. Udbudspræsentation af Elektroder til måling af EKG, elektroder til de neurofysiologiske afdelinger samt neutralelektroder Velkommen Udbudspræsentation af Elektroder til måling af EKG, elektroder til de neurofysiologiske afdelinger samt neutralelektroder www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbudets gennemførelse

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Produkter til brug ifm. personlig hygiejne 13/6666

Spørgsmål & Svar. Udbud af Produkter til brug ifm. personlig hygiejne 13/6666 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar 13/6666 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Dokumentet

Læs mere

Modtaget Besvaret Nr. Spørgsmål Svar Hvad er omsætningen på de 7 delaftaler? Den årlige omsætning på alle 7 delaftaler er ca.

Modtaget Besvaret Nr. Spørgsmål Svar Hvad er omsætningen på de 7 delaftaler? Den årlige omsætning på alle 7 delaftaler er ca. Sagsnr. 1-23-4-101-17-12 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler Modtaget Besvaret Nr. Spørgsmål Svar 07.06.13 07.06.13 1 Hvad er omsætningen på de 7 delaftaler? Den

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af ambulancetjeneste, præhospitale støtteenheder og liggende sygetransport. Sagsnr. 14/7825

Spørgsmål & Svar. Udbud af ambulancetjeneste, præhospitale støtteenheder og liggende sygetransport. Sagsnr. 14/7825 Spørgsmål & Svar 1 af 7 Spørgsmål & Svar Udbud af ambulancetjeneste, præhospitale støtteenheder og liggende sygetransport Sagsnr. 14/7825 Svar på spørgsmål modtaget inden informationsmødet d. 11. april

Læs mere

3. September 2010. Informationsmøde: Udbud af Lægevagtskørsel. Sagsnr. 10/2786

3. September 2010. Informationsmøde: Udbud af Lægevagtskørsel. Sagsnr. 10/2786 3. September 2010 Informationsmøde: Udbud af Lægevagtskørsel Sagsnr. 10/2786 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser Disposition for tilbud Kravspecifikation Tilbudspriser

Læs mere

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Høring- Offentligt udbud HØRING Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Udbud af rammeaftale Vedrørende anskaffelse af fleksible video- og fiber endoskoper med tilhørende Vejledning til høring Region Midtjylland

Læs mere

28. maj Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense. Universitetshospital, Svendborg Sygehus og. Sygehusenheden Ringe. Sagsnr.

28. maj Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense. Universitetshospital, Svendborg Sygehus og. Sygehusenheden Ringe. Sagsnr. 28. maj 2013 Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense Universitetshospital, Svendborg Sygehus og Sygehusenheden Ringe Sagsnr. 13/5010 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4

Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vi det være tilladeligt at udarbejde

Læs mere

27. april Informationsmøde: Udbud af kardiologiske produkter. Sagsnr. 15/6117. Form

27. april Informationsmøde: Udbud af kardiologiske produkter. Sagsnr. 15/6117. Form 27. april 2015 Informationsmøde: Udbud af kardiologiske produkter 1 Sagsnr. 15/6117 Velkomst og praktiske detaljer Først laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet Dernæst udleveres

Læs mere