Bente forslog at tage et billede af bestyrelsen, så der er ansigt på alle. Det blev godkendt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bente forslog at tage et billede af bestyrelsen, så der er ansigt på alle. Det blev godkendt."

Transkript

1 Bestyrelsesmøde d. 8. juni Tilstede: Inger Boserup. Kvinde Krisecenter Sønderborg. Per PLambeck. Ældresagen Sønderborg- Sundeved. Birgit Mätzke. Blæksprutterne Sønderborg. Kaj Engelhardt. Gnisten Sønderborg. Anna Grethe Macom Hansen. Guderup Lænken. Hind Mustafa Hasan Shannak. Bydelsmødrene Sønderborg. Ulla L. Pedersen. Ældre Hjælper Ældre Augustenborg. Marie Jensen. Børns Voksenvenner Sønderborg. Bente Rey. Dansk Handicap Forbund Sønderborg. Ikke til stede: Referent: Johnny Gammelgaard Alfsen. Frivillighedskonsulent Sønderborg Kommune. Dagsorden: 1) Velkomst herunder præsentation af medlemmerne 2) Præsentation af sekretariatet 3) Referat fra stiftende møde drøftelse af indhold og eventuelle mangler, herunder formen for videreformidling. vedlagt 4) Forretningsorden, jf. vedlagte oplæg 5) Samarbejdsaftale med Sønderborg Kommune udkast der kort blev drøftet på arbejdsgruppemøde den 17. ds. vedlagt 6) Indvielse af Frivillighedens Hus 7) Evaluering af mødet indhold og form 8) Eventuelt, herunder fastsættelse af tid og sted for næste møde. Medlemmerne og referent præsenteret sig selv. Bente forslog at tage et billede af bestyrelsen, så der er ansigt på alle. Det blev godkendt. Dagordens sendes fremover ud til foreningerne, men uden bilag. Formand eller næstformand bør være tilstede ved afstemninger, vi laver en henvisning til 6 stk. 2 i vedtægterne. Tilføjes til forretningsorden. Bente spurgte om 7 dages indkaldelse er nok. Det blev godkendt. Det bør aftales på mødet d.d. hvornår gruppen skal mødes i løbet af i år. Det der kan planlægges skal planlægges. I øjeblikket er der en del udefra kommende ting som giver en del ekstra mødeaktiviteter. Kassere bør vælges/findes hurtigst muligt, så vedkommende er klar. Ulla blev spurgt om hun havde lyst? Ulla takkede for tilliden og sagde ja. Inger og Per ønsker et vælges for et år. Pause indtil Hind kommer.

2 Samarbejdsaftalen bør forme sig hen af vejen, så alle får et bedre kendskab til huset mv. det var der enighed om. Der var et ønske om at få en bestyrelsesrepræsentant med i rekruteringsprocessen. Johnny gennemgik status. Forslag om at lave et mindre værksted bl.a. til symaskiner mv. Der vil kunne bookes et mødelokale til dette. Johnny gennemgik muligheden for booking af vinduerne. Der blev henvist til tådmodighed vedr. brugen af huset. Der var enighed om at indvie huset d. 3. september. Evt. fra Gruppen skal hurtigst muligt ned og se huset på perlegade. Næste møde skal afholdes Forslag til indvielse : Huset skal stråle af aktiviteter, hvor foreningerne viser deres aktiviteter frem. De skal være åbent hus hele dagen. Enighed om musik. Presse mv. vi skal have fat i presse af flere etaper evt. ugen før. Ty syd og lokal tv skal også kontaktes. Der bliver forslået en køreplan fra nu og frem til d. 3. september. Der kommer en stor ferieperiode, så der er under 3 måneder til åbningen. Forslag om en byvandring fra rådhuset og ned af perlegade til at gøre opmærksom på arrangementet. Evt. afhente Helge Larsen foran rådhuset og bringe ham ned til huset. Kommende input kan også komme via mails mv. Drøftelse om udklædning mv. gule t-shirts. Forslag om at udstyre medlemmer med store skilte vedr. arrangmenet mv. der blev stillet mange spørgsmål til skilte holderen. Der skal være en presseplan. Som oplyser om den kommende indvielse mv. Evt. makere sig på kulturnat. Kommunen skal nok financere markedsføringen. Der skal laves en helhedsplan. Hvordan skal vi motivere foreningerne fra ude området til at deltage i åbningsarrangementet mv. Der skal laves forskellige tilbud i form af uddannelses tilbud mv. Vi skal sikre at yderområderne skal serviceres på samme måde som Sønderborg. Et par medlemmer ønskede besked noget tidligere vedr. Anja. Fratrædelse mv. Vi bør kunne snakke lige ud af posen fremover, så alle føler sig hørt. Vi skal finde vores kommunikationsform i bestyrelse.

3 Vi bør aftale, at det der aftales på disse møder forbliver på disse møder. Ikke på facebook mv. Dato for næste møde. 20. juni kl herude. I et mødelokale. Køreplan skal være ude hos bestyrelsen evt. om fredagen. Ønsker til punker til dagsorden skal være hos Bente om 5 dage. Bookinger bør kunne laves langt ud i fremtiden. Huset skal summe af aktiviteter og alle lokale skal i brug. Der skal være mangfoldighed. Johnny fortalte kort om bookings muligheder mv. Mødestrukturen har været fin. Vi tager et billede af alle til næstegang. Referat fra stiftende møde drøftelse af indhold og eventuelle mangler, herunder formen for videreformidling. 1 Navn og hjemsted Navn: Foreningen af frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune Hjemsted: Sønderborg Kommune Adresse: Bestyrelsesformandens adresse CVR: 2 Formål Foreningen er bestående af frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune. Foreningens formål er, at: - understøtte, udvikle og synliggøre alle frivillige sociale foreninger i Sønderborg Kommune. - være knudepunktet for udvikling af samarbejdet mellem de frivillige sociale foreninger, mellem foreningerne og Sønderborg Kommune og mellem foreningerne og det omgivende samfund. - gøre det attraktivt, at være frivillig i Sønderborg Kommune. - forestå driften af Frivillighedens Hus iht. samarbejdsaftale med Sønderborg Kommune.

4 Stk. 2 For at sikre de enkelte foreningers/organisationers tilhørsforhold til foreningen, vil målet samtidig være, at oprette lokale kontakter i Nordborg, Gråsten, Broager, Sydals, Augustenborg og Sundeved. Stk. 3 Derudover er formålet at styrke samarbejdet mellem foreningen og kommunen. Dette sikres bl.a. ved, at der udarbejdes en samarbejdsaftale og at foreningens bestyrelse er medvirkende ved udarbejdelsen af stillingsbeskrivelse for ansat personale. Stk. 4 Foreningen er partipolitisk neutral og fri af religiøse interesser. 3 Medlemmer Som medlemmer kan optages: Foreninger der udfører frivilligt socialt eller sundhedsfremmende arbejde i Sønderborg Kommune (og som er optaget i den sociale vejviser). Projekter med socialt og sundhedsfremmende formål, hvor den frivillige ulønnede indsats er en væsentlig ingrediens. Stk. 2 Private og offentlige virksomheder/institutioner samt enkeltpersoner kan efter beslutning i bestyrelsen optages som medlemmer, dog uden valg- og stemmeret. Stk. 3 Ind - og udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til foreningens bestyrelse. Stk. 4 På det årlige repræsentantskabsmøde vælger foreningerne bestyrelsen. For at sikre ligeværdig indflydelse har hver forening 1 stemme, og den enkelte forening vælger selv sin repræsentant. Det tilstræbes af de 7 pladser i bestyrelsen besættes med én repræsentant fra hver af de 7 grupper - som beskrevet i den Sociale Vejviser. Misbrug børn, unge og familier Ældre Sundhed, sygdom og handicappede Vennekredse og frivillige ved plejecentre Indvandrere, flygtninge og etniske mindretal Humanitært og kirkeligt arbejde

5 Grupper og projekter, der ikke er omfattet af ovennævnte, kan optages som medlemmer efter beslutning i bestyrelsen. 4 Kontingent Medlemskab er gratis. Foreningens medlemsliste danner grundlaget for Den Sociale Vejviser, som er foreningers og borgeres mulighed for en samlet oversigt over frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger og disses kontaktpersoner i hele Kommunen. Den Sociale Vejviser danner grundlaget for gennemførelse af valg til Repræsentantskab og Bestyrelse. 5 Repræsentantskabs møde. Ordinært repræsentantskabsmøde afholdes en gang årligt inden udgangen af marts. Der indkaldes skriftligt via mail og opslag på foreningens hjemmeside med mindst 4 ugers varsel med angivelse af dagsorden. Stk. 2 Alle fremmødte medlemmer har taleret. Hver forening, gruppe og projekt har én stemme. Der kan kun stemmes ved fremmøde. Stk. 3 Repræsentantskabsmødets dagsorden skal indeholde mindst følgende punkter: Valg af dirigent. Valg af referent. Valg af 2 stemmetællere. Bestyrelsens årsberetning forelægges mundtligt samt skriftligt til godkendelse. Forelæggelse af regnskab til godkendelse. Fremlæggelse af budget for det kommende år til orientering. Bestyrelsens mål og visioner for det kommende år remlægges til drøftelse. Indkomne forslag. Valg af bestyrelse. 1. Formanden vælges i lige år ved direkte valg for en periode på to år og skal opnå simpelt flertal. 2. Næstformand vælges for to år i ulige år ved direkte valg. 3. Der vælges yderligere 5 bestyrelsesmedlemmer for en periode på to år, således: 4. I lige år vælges 2 bestyrelsesmedlemmer. 5. I ulige år vælges 3 bestyrelsesmedlemmer.

6 Stk. 3a 6. Hvert år vælges en 1. og en 2. suppleant. 7. Valg af 2 revisorer. Valget gælder for et år ad gangen. 8. Valg af 2 revisorsuppleanter. Valget gælder for et år ad gangen Overgangsregel. - I 2016 vælges formand for 2 år. - I 2016 vælges næstformand for 1 år - I 2016 vælges 3 bestyrelsesmedlemmer for 2 år. - I 2016 vælges 2 bestyrelsesmedlemmer for 1 år. Derefter benyttes valgregler som nævnt i Stk. 3. Eventuelt. Stk. 4 Genvalg til alle poster kan finde sted. Stk. 5 Regnskab og budget udsendes til medlemmerne senest 8 dage før Repræsentantskabsmødet. Stk. 6 Forslag der ønskes behandlet på Repræsentantskabsmødet, skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før og skal udsendes til medlemmerne sammen med regnskab og budget. Stk. 7 Afstemninger afgøres ved almindeligt stemmeflertal, dog kræves det, at der ved beslutning om nedlæggelse af foreningen opnås mindst 3/4 af de afgivne stemmer for forslaget ved et ordinært Repræsentantskabs møde. Opnås dette ikke kan der afholdes ekstraordinært Repræsentantskabs møde, hvor almindeligt flertal kan beslutte nedlæggelse. Stk. 8 Hver forening har kun en stemme Der kan kun stemmes ved fremmøde. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. 6 Bestyrelsen Foreningens bestyrelse består af 7 medlemmer valgt på Repræsentantskabsmødet. Bestyrelsen konstituerer sig senest en uge efter Repræsentantskabsmødet. Bestyrelsen vælger selv kasserer og sekretær. Suppleanter indtræder fuldgyldigt i bestyrelsen, når bestyrelsesmedlemmer udgår af bestyrelsen. Suppleanter deltager i alle bestyrelsesmøder med taleret, men uden stemmeret. Den suppleant som modtager flest stemmer bliver 1. suppleant. Bestyrelsen kan beslutte, at vælge kasserer og sekretær uden for bestyrelsens kreds,- disse har dog ikke stemmeret.

7 Stk. 2 Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden. Bestyrelsesmøder afholdes mindst 4 gange årligt, eller når formanden finder det fornødent, eller når 4 bestyrelsesmedlemmer kræver det. Indkaldelse sker skriftligt (via mail) med angivelse af dagsorden. Fra bestyrelsesmøderne føres beslutningsreferat, som underskrives af bestyrelsen. Bestyrelsen træffer beslutninger ved simpel stemmeflerhed, men er kun beslutningsdygtig, hvis formand eller næstformand er tilstede. Mindst halvdelen af bestyrelsesmedlemmerne skal være til stede. Ved stemmelighed er formandens eller ved dennes forfald næstformandens stemme udslagsgivende. Der kan kun stemmes ved fremmøde. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. 7 Økonomi Stk.1 Regnskab og revision følger kalenderåret. Stk. 2 Bestyrelsen er ansvarlig for, at foreningens økonomiske midler anvendes i overensstemmelse med formålet og gældende regler og vejledninger. Stk. 3 Der søges løbende om tilskud fra både private og offentlige fonde og puljer. 8 Hæftelse og tegningsregler Foreningen tegnes af formanden og kassereren i forening. I formandens fravær tegnes foreningen af næstformanden og kassereren. Stk. 2 Bestyrelsen hæfter ikke personligt for foreningens gæld. Stk. 3. Foreningens midler indsættes i et pengeinstitut. 9 Ændring af vedtægter Til ændring af vedtægter kræves, at mindst 2/3 af de afgivne stemmer er for ændringsforslag. Er dette ikke muligt, kan der indkaldes til ekstraordinært Repræsentantskabs møde, hvor en vedtægtsændring kan gennemføres med almindeligt stemmeflertal. 10 Ekstraordinært Repræsentantskabsmøde

8 Ekstraordinært Repræsentantskabs møde afholdes, når bestyrelsen beslutter det, eller 3/4 af medlemmerne skriftligt begærer det og samtidig angiver hvilke emner, der ønskes behandlet. Stk. 2 Ekstraordinært Repræsentantskabs møde indkaldes skriftligt (mail) senest 14 dage efter bestyrelsen har modtaget begæringen og afholdes senest 6 uger efter begæringen er modtaget. Stk. 3 Hvis ikke mindst ½ af de frivillige sociale foreninger, der har ønsket det ekstraordinære Repræsentantskabs møde indkaldt, er til stede på det ekstraordinære Repræsentantskabs møde, kan dagsordenen forkastes. Stk. 4 Tale- og stemmeret følger de for det ordinære Repræsentantskabs møde gældende regler. Der kan kun stemmes ved fremmøde. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. 11 Ophør Beslutning om ophør af foreningen skal afgøres på et Repræsentantskabsmøde. Stk. 2 Beslutning om anvendelse af foreningens formue ved nedlæggelse tages på det møde, hvor det besluttes at nedlægge foreningen. Beslutningen kræver almindeligt stemmeflertal. 12 Ajourføring af vedtægten, som er besluttet ved etablering af foreningen i Ovennævnte vedtægt tages op til revision senest ved det ordinære Repræsentantskabs møde i Drøftelses af forretningsorden, jf. vedlagte oplæg Foreningen af frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune i daglig tale forkortet FSF.

9 I henhold til vedtægterne 6, stk. 2 fastsættes forretningsorden for bestyrelsen således: 1) Konstituering Bestyrelsen konstituerer sig på første møde efter repræsentantskabsmøde med kasserer, der vælges for en periode for 1 år ad gangen. 2) Bestyrelsens funktion og opgaver Under iagttagelse af FSF s formål, som beskrevet i vedtægternes 2, er det bestyrelsens primære funktion, at: - Sikre foreningens overordnede virke i forhold til formålet, herunder sikre at det sker inden for de juridiske og økonomiske fastlagte rammer, samt i henhold til den af bestyrelsen godkendte handlingsplan - Foretage den nødvendige evaluering og udvikling af bestyrelsens arbejde - Følge driften inden for de aftalte rammer - Medvirke til en kontinuerlig udvikling af aktiviteter, ledere og medarbejdere/frivillige - og Frivillighedshuset som helhed - I samarbejde med sekretariatet at sikre et godt samarbejde med medarbejdere/frivillige, foreningens samarbejdspartnere, myndigheder og politikere - Sikre at beslutninger i henhold til vedtægterne, herunder ansøgninger om projektmidler lever op til foreningens formål. 3) Møder Bestyrelsen afholder møde mindst 4 gange årligt eller når formanden finder det fornødent eller når 4 bestyrelsesmedlemmer kræver det. Formanden eller i dennes fravær næstformanden leder møderne. Sekretariatet deltager som sekretær uden stemmeret i bestyrelsens møder. Bestyrelsens møder er åbne for alle uden stemmeret og uden taleret. Efter bestyrelsens beslutning kan enhver der overværer mødet få lejlighed til at fremlægge en sag eller give udtryk for sin mening. 4) Beslutningsdygtighed Bestyrelsen er beslutningsdygtig når mindst halvdelen af medlemmerne er til stede. Hvis bestyrelsen består af mindre end 7 medlemmer skal mindst 3 medlemmer være til stede for at bestyrelsen er beslutningsdygtig 5) Indkaldelse og dagsorden Drøftelse af samarbejdsaftale med Sønderborg Kommune udkast der kort blev drøftet på arbejdsgruppemøde den 17. maj. Samarbejdsaftale mellem kommunens medarbejder i Frivillighedens Hus og Foreningen for frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg kommune 1. Indledning

10 Denne samarbejdsaftale belyser opgavefordeling og samarbejdsrelationer mellem kommunens medarbejder i Frivillighedens Hus og Foreningen for frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune. Aftalen gælder samarbejdet mellem kommunens medarbejder i Frivillighedens Hus og bestyrelsen i Foreningen for frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune. 2. Formål med samarbejdet Det overordnede formål er at sikre et godt og veldefineret samarbejde mellem kommunen, kommunens medarbejder og bestyrelsen i Foreningen for frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune. Frivillighedens Hus overordnede formål er: At drive et frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune. At være til gavn for det frivillige arbejde med socialt sigte og gøre det mere synligt for de borgere, som ønsker at få hjælp til at udføre frivilligt arbejde. At synliggøre de frivillige sociale tilbud der kunne gavne borgere At understøtte, udvikle og synliggøre frivillige sociale foreninger i Sønderborg Kommune. At medvirke til at gøre det attraktivt, at være frivillig i Sønderborg Kommune. At understøtte og udvikle aktive grupper, medborgere eller selvhjælpsgrupper og blandt andet bidrage til at udvikle aktivt medborgerskab og selvhjulpenhed for den enkelte. At stille lokaler til rådighed for frivillige. oprette lokale kontakter i andre byer i kommunen 3. Værdigrundlag

11 Et godt samarbejde mellem kommunens medarbejder og Foreningen for frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune bygger på en god dialog samt tillid og respekt for hinandens opgaver og roller. 4. Rollefordeling For at sikre og skabe de bedst tænkelige rammer for Frivillighedens Hus er det vigtigt at have klarhed omkring rollefordelingen mellem medarbejderen i Frivillighedens Hus og Foreningen for frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune. Sønderborg Kommune vil bidrage til samarbejdet ved følgende: Stille en medarbejder til rådighed i Frivillighedens hus der har det overordnede ansvar for den daglige drift med fokus på at sikre en høj faglig rådgivning og støtte til de frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger. Støtte Frivillighedens Hus med årlige driftsomkostninger på ca kr. Administrere lønnen til medarbejderen i Frivillighedens Hus. Sørge for rengøring og vedligeholdelse af lejemålet Inddrage bestyrelsen i Frivillighedens Hus i relevante emner, for eksempel i udarbejdelsen af ny frivillighedspolitik eller andet relevant. Bestyrelsen for Foreningen for frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune vil bidrage på følgende måde: Netværksdannelse, herunder at skabe netværk mellem foreninger og opsøge nye netværk. Samarbejde med kommunens medarbejder om udvikling af fælles projekter, gensidig information og afholdelse af aktiviteter i Frivillighedens Hus, herunder én årlig større begivenhed som fx en markedsdag, torvedag eller foreningsmesse. Understøtte, udvikle og synliggøre frivillige sociale foreninger i Sønderborg Kommune. Være knudepunktet for udvikling af samarbejdet mellem de frivillige sociale foreninger og Sønderborg Kommune. Medvirke at gøre det attraktivt, at være frivillig i Sønderborg Kommune. Forestå driften af Frivillighedens Hus iht. vedtægterne for foreningen. Hvad skal de drifte mere præcist? Måske nogle eksempler? Måske kan du Johnny hjælpe her? 5. Medarbejderens ansvarsområder Medarbejderen i Frivillighedens overordnede opgaver er:

12 sikre, at Frivillighedens Hus kommer til Nordborg, Gråsten og Sydals med korte intervaller, således at der i lokalområderne tilbydes de frivillige sociale foreninger samme service som i Sønderborg. styrke og understøtte foreningslivet gennem rådgivning og vejledning om foreningsdrift og udvikling. Eksempelvis gennem hjælp til sparring om udvikling af nye aktiviteter, viden om regler og lovgivning samt input til bestyrelsesarbejdet og fundraising. hjælpe nye foreninger og initiativer i gang gennem sparring og rådgivning om eksempelvis vedtægter og stiftende generalforsamling, økonomi, lokalemuligheder, samarbejdspartnere og kommunikationsmuligheder. støtte foreninger, selvhjælps- og netværksgrupper med aktiviteter i Frivillighedens Hus gennem blandt andet lån af lokaler, kontor, sparring og vejledning fra personale og andre frivillige. hjælpe borgere med at finde et relevant frivilligt engagement gennem rådgivning og personlig samtale i tæt samarbejde med foreningslivet. synliggøre og formidle mulighederne i den frivillige verden gennem eksempelvis den sociale vejviser, lokale events, oplæg for borgere og gennem sociale medier. styre den daglige drift, så som lokalebookning, kontorhold og andre praktiske ting. 6. Aftaleperiode og opfølgning på samarbejdsaftalen Samarbejdsaftalen er i første omgang 1-årig (eller 2-årig?) og genforhandles første gang igen efter ca. 1 år. Aftalen kan opsiges af begge parter med 3 måneders varsel. Drøftelse af indvielse af Frivillighedens Hus:

13 Evaluering af mødet indhold og form: Eventuelt, herunder fastsættelse af tid og sted for næste møde.

Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune

Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune. 1 Navn og hjemsted Navn: Hjemsted: Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune Frivillighedens Hus, Perlegade 50, 6400 Sønderborg 2 Formål Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Frivilligcenter Kerteminde Foreningens hjemsted er: Kerteminde Kommune 2 Formål Foreningen har som formål: - At støtte og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør Vedtægter for Foreningen Frivilligcenter Helsingør Indhold: 1 NAVN OG HJEMSTED 3 2 FORMÅL 3 3 MEDLEMMER 4 4 GENERALFORSAMLING 5 5 BESTYRELSEN 6 6 REGNSKAB OG REVISION 8 7 HÆFTELSE OG TEGNINGSREGLER 8 8

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Nuværende vedtægter 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 2 Formål Foreningen har som formål: At

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 Formål Foreningen har som formål: At drive Frivilligcenter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 MEDLEMMER 4 GENERALFORSAMLING

VEDTÆGTER FOR 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 MEDLEMMER 4 GENERALFORSAMLING VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGTHY Frivilligcenter og Selvhjælp 1 NAVN OG HJEMSTED FRIVILLIGTHY Frivilligcenter og Selvhjælp Thisted kommune 2 FORMÅL Organisationen er en frivillig, social og kulturel sammenslutning,

Læs mere

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Guldborgsund Frivilligcenter. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Guldborgsund

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Frivilligcenter Aabenraa

Vedtægter for Foreningen Frivilligcenter Aabenraa Vedtægter for Foreningen Frivilligcenter Aabenraa 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Frivilligcenter Aabenraa Foreningens hjemsted er Aabenraa Kommune 2 FORMÅL Frivilligcenter Aabenraa støtter, udvikler

Læs mere

Vedtægter for KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn

Vedtægter for KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn 1 af 6 Vedtægter for KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn 1. NAVN OG HJEMSTED. Redigeret og vedtaget på generalforsamlingen den 1/3 2018 Foreningens navn er KGGO Kørestolsbruger og

Læs mere

1: Navn, hjemsted og virkeområde. Stk. 2: Den selvejende institutions hjemsted og virkeområde er Aabenraa Kommune. 2: Baggrund og formål

1: Navn, hjemsted og virkeområde. Stk. 2: Den selvejende institutions hjemsted og virkeområde er Aabenraa Kommune. 2: Baggrund og formål 1 Vedtægter for den selvejende institution Aabenraa Selvhjælp 1: Navn, hjemsted og virkeområde Stk. 1: Den selvejende institutions navn er Aabenraa Selvhjælp Stk. 2: Den selvejende institutions hjemsted

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010 PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010 Indholdsfortegnelse Vedtægter:... 3 1 Navn:... 3 Hjemsted:...

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN Dato: 14.04.2014 Indhold 1. Foreningens navn 2. Formål 3. Samarbejde 4. Medlemmer 5. Revisorer 6. Optagelse af andre foreninger 7. Bestyrelse 8. Driftsleder 9. Regnskabsføring

Læs mere

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter for foreningen "Gentofte vågetjeneste" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Gentofte vågetjeneste". Stk. 2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 VEDTÆGTER For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Vesterled beboerrepræsentation efterfølgende kaldet Foreningen.

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd Det Frivillige Kulturelle Samråd Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd 1 Navn Stk. 1 Det Frivillige Kulturelle Samråd (FKS). FKS hjemsted er formandens eller sekretariatets adresse. 2 Formål Stk.

Læs mere

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning.

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning. VEDTÆGTER Resumé: Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne og gængs demokratisk. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en tidssvarende form. Ordinær årlig generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark vedtaget på generalforsamlingen den 9. marts 2019 FriSe arbejder for at udvikle et stærkt og mangfoldigt civilsamfund, hvor alle har

Læs mere

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Frivilligcenter Skive. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Skive Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 1. Navn og adresse: SAND De hjemløses landsorganisation Sundholmsvej 34, st. 2300 København S 2. Formål: SANDs formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af

Læs mere

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 1 Navn & Hjemsted Foreningens navn er Kvindehusforeningen i Silkeborg (benævnes i det følgende som KHF). Foreningens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter Bestyrelsens ændringsforslag til s vedtægter Begrundelse: Foreningens formål. Sidste linie slettes. Foreningen indkøber som udgangspunkt ikke kunst til udlodning. Stk. 3 Er et et nyt tillæg til paragraffen.

Læs mere

Vedtægter for Borup Kino

Vedtægter for Borup Kino Vedtægter for Borup Kino INDHOLDSFORTEGNELSE Navn og hjemsted:... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Hæftelse... 3 Foreningens ledelse:... 4 Bestyrelsen... 4 Arbejdsgrupper:... 5 Administration... 5 Regnskab

Læs mere

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune 1 Idrætssamvirkets navn og hjemsted Idrætssamvirkets navn er Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune. Idrætssamvirkets hjemsted er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE D K G Danish Quality Assurance Group 1 NAVN Gruppens navn er "DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE". Navnet forkortes DKG. Gruppen er stiftet 09. oktober

Læs mere

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd Vedtægter for: Slagelse Kulturråd 1. Foreningens navn er: Slagelse Kulturråd Foreningens Hjemsted er Slagelse kommune: Foreningens adresse er formandens. 2. Foreningens formål er: 1. At samle kulturelt

Læs mere

DANSK CONNEMARA PONY SELSKAB

DANSK CONNEMARA PONY SELSKAB FORENINGENS VEDTÆGTER 1 Navn, hjemsted og bestemmelser Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Connemara Pony Selskab (DCPS) og er stiftet d. 15. januar 2011. Stk. 2. Foreningens hjemsted følger den til enhver

Læs mere

Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011

Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011 Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er samtaleboblen og hjemsted Odense Formål 2 Foreningens virke bygger på et tredelt fundament: 1) Folkeoplysning -

Læs mere

Vedtægter for foreningen STATIONEN

Vedtægter for foreningen STATIONEN Vedtægter for foreningen STATIONEN 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Stationen Dens hjemsted er Aulum i Herning Kommune. Foreningens er oprettet ved en stiftende generalforsamling den

Læs mere

OPLEVELSESSTIENS VENNER

OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter godkendt på den Stiftende Generalforsamling den 28. november 2013 OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter for Foreningen Oplevelsesstiens Venner CVR-nummer/SE-nummer: 35 32 41 78 I. Navn, hjemsted

Læs mere

Vedtægter for foreningen SMYK2000. Erstatter i sin helhed seneste vedtægter vedtaget på

Vedtægter for foreningen SMYK2000. Erstatter i sin helhed seneste vedtægter vedtaget på Vedtægter for foreningen SMYK2000 Erstatter i sin helhed seneste vedtægter vedtaget på generalforsamlingen 5.oktober 2006 1 Foreningens Formål Foreningens primære formål er at forestå folkeoplysende voksenundervisning,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG - 1 - 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Den Gule Bygning i Vildbjerg. Dens hjemsted er Herning Kommune. Foreningen er oprettet ved

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

Deltagere: Bestyrelsen for Foreningen for foreninger af frivillige og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg kommune

Deltagere: Bestyrelsen for Foreningen for foreninger af frivillige og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg kommune Referat af repræsentantskabsmøde i Foreningen for sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg kommune afholdt den 13. marts 2017 i Frivillighedens Hus. Deltagere: Bestyrelsen for Foreningen for

Læs mere

Vedtægter for. Kommentarer. 1. Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er. 1.2 Foreningens hjemsted er

Vedtægter for. Kommentarer. 1. Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er. 1.2 Foreningens hjemsted er Vedtægter for Kommentarer 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er 1.2 Foreningens hjemsted er 1.3 Foreningen er tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund. 2. Formål 2.1 Foreningens primære formål er at forestå

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd Vedtægter for 1 Navn og hjemsted Idrætsrådets navn er (HI). Idrætsrådets hjemsted er Halsnæs Kommune. 2 Formål Idrætsrådets formål er, gennem samarbejde mellem idrætsforeninger i Halsnæs Kommune, at 1.

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende Institution. Ændringsforslag: X-Huset. i Vester Hæsinge. 1 Navn og hjemsted:

Vedtægter for Den selvejende Institution. Ændringsforslag: X-Huset. i Vester Hæsinge. 1 Navn og hjemsted: Vedtægter for Den selvejende Institution X-Huset Ændringsforslag: i Vester Hæsinge 1 Navn og hjemsted: Den selvejende institutions navn er: X-Huset. Den har hjemsted i Vester Hæsinge, Faaborg-Midtfyn Kommune.

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter

Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted i Herning. 2. Formål Herning Krisecenters formål er at være boform for voldsramte

Læs mere

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Turismefremme Foreningens hjemsted er formandens virksomhedsadresse, eller der hvor foreningens sekretariat er beliggende. Formanden

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen. Vorupør Havbåde. Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune.

VEDTÆGTER for foreningen. Vorupør Havbåde. Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune. VEDTÆGTER for foreningen Vorupør Havbåde I Navn, hjemsted og formål 1 Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune. 2 Foreningen Vorupør Havbåde har til formål at erhverve,

Læs mere

Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved.

Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved. Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved. 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Foreningens navn er FrivilligCenter Næstved. Hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er at skabe de bedst

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Vedtægter for Netværk Modermærkekræft (NeMo) 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Stk. 1. Foreningens navn er Netværk Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark Vedtægter for Foreningen Plastic Change 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Foreningen Plastic Change 1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark 1.3 Bestyrelsen kan til

Læs mere

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Adopterede 30+. Foreningens hjemsted er sekretærs adresse. 2 Foreningens formål At skabe et fortroligt forum, hvor MEDLEMMERNE kan dele

Læs mere

synliggørelse af Brønderslev By for omverdenen

synliggørelse af Brønderslev By for omverdenen ADVOKATHUS NORD Gert Storkborg Jensen Advokat (H) Tlf.: 96 96 22 22 kd@advokathusnord.dk Sagsnr.: GSJ/KD- 30000 Vedtægter for Brønderslev Borgerforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Brønderslev

Læs mere

Vedtægter for Danske Naturister København

Vedtægter for Danske Naturister København Vedtægter for Danske Naturister København Revideret 5.03.2006 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Naturister København, forkortet DN-KBH. Foreningens hjemsted er København Kommune. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for foreningen Den Kreative Skole København

Vedtægter for foreningen Den Kreative Skole København for foreningen Den Kreative Skole København 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Den Kreative Skole København. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2. Foreningens formål: Foreningens formål

Læs mere

Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark, Mortonsvej 2-30, 2800 Kgs. Lyngby

Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark, Mortonsvej 2-30, 2800 Kgs. Lyngby FORSLAG TIL VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark efterfølgende kaldet Foreningen. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune, Mortonsvej 2-30, og

Læs mere

Støtteforeningen TUBAs Venner

Støtteforeningen TUBAs Venner UDKAST VEDTÆGTER FOR Støtteforeningen TUBAs Venner 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Støtteforeningen TUBAs Venner, forkortet TUBAs Venner. Den har hjemsted i Silkeborg Kommune. Hovedadressen er hos

Læs mere

Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation

Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Bydelsmødrene. 1.2 Foreningens navn og lokalitet står i samarbejdsaftalen

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Foreningen KORSKÆR

Vedtægter for Foreningen KORSKÆR Vedtægter for Foreningen KORSKÆR 1. NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Foreningen KORSKÆR, i daglig tale KORSKÆR og har hjemsted i Fredericia Kommune. 2. FORMÅL. Foreningen KORSKÆR er en paraplyorganisation

Læs mere

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB Vedtægter for SKAGEN HAVKAJAKKLUB 1. Navn, hjemsted og formål. Klubbens navn er Skagen Havkajkklub. Hjemsted er Skagen by, Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 12. september 2009 og har til formål

Læs mere

Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS

Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS Mandag den 14. maj kl. 19.00 i festsalen, Det Jødiske Hus. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent, ordstyrer og referent. 2. Behandling og godkendelse af vedtægter.

Læs mere

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE VEDTÆGTER Marts 2018 1 - FORENINGENS NAVN Foreningens navn er Personaleforeningen for Norddjurs Kommunes rådhuspersonale. 2 FORMÅL Foreningens

Læs mere

Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation

Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Bydelsmødre. 1.2 Foreningens navn og lokalitet står i samarbejdsaftalen

Læs mere

Vedtægter Personaleforeningen (PPS)

Vedtægter Personaleforeningen (PPS) Vedtægter Personaleforeningen (PPS) 2 Vedtægter for Personaleforeningen i PenSam 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Personaleforeningen i PenSam og som anvender forkortelsen PPS. Personaleforeningen

Læs mere

Haderslev Idrætsråd. 2. Idrætsrådets formål Idrætsrådets formål er, gennem sammenslutning af idrætsforeninger i Haderslev Kommune, at:

Haderslev Idrætsråd. 2. Idrætsrådets formål Idrætsrådets formål er, gennem sammenslutning af idrætsforeninger i Haderslev Kommune, at: Haderslev Idrætsråd Vedtægt for Haderslev Idrætsråd 1. Idrætsrådets navn og hjemsted Idrætsrådets navn er Haderslev Idrætsråd. Initialer: HIR Stiftelsesår: 6. september 2006 Idrætsrådets hjemsted er Haderslev

Læs mere

Transvestitforeningen i Danmark TiD

Transvestitforeningen i Danmark TiD Vedtægt for Transvestitforeningen i Danmark TiD I. Navn 1. Foreningens navn er Transvestitforeningen i Danmark forkortet TiD. Stk. 2. Foreningen skal være registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig.

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Navn, hjemsted, formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken, og hjemstedet er Ringkøbing- Skjern kommune.

Læs mere

Vedtægter. for. Shin Shin Toitsu Aikido, Aarhus

Vedtægter. for. Shin Shin Toitsu Aikido, Aarhus Vedtægter for CVR: 34 78 02 42 v. Jan Wissing Spangaa, Vistoftparken 49, 8471 Sabro, Tel: +45 21832058 info@shinshintoitsu.dk - www.shinshintoitsu.dk ~ 1 ~ Vedtægter for Shin Shin Toitsu Aikido Aarhus

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden

Bestyrelsens forretningsorden marts 2010/jca Bestyrelsens forretningsorden 1. Hjemmel Iht. vedtægter 6 stk. 6a : Bestyrelsen fastlægger selv sin forretningsorden dog under hensyn til stk. 6b.6e. Henvisningerne i stk. 6b..6e er indarbejdet

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Som vedtaget den 25/2 2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Foreningen Glostrup Kulturhus. Stk. 2: Foreningen Glostrup Kulturhus har hjemsted i

Læs mere

Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund Jf. Lov nr. 480

Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund Jf. Lov nr. 480 Vedtægter for Gladsaxe Oplysnings Forbund til godkendelse på bestyrelsesmødet 8/11-2007 og efterfølgende vedtagelse på generalforsamlingen 30/4-2008. Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund

Læs mere

Foreningen. Skamstrup og Omegn

Foreningen. Skamstrup og Omegn Vedtægter For Foreningen Skamstrup og Omegn Ændret den 21. februar 2017 1: foreningens navn: Foreningens navn er: Foreningen Skamstrup og Omegn med hjemsted i Skamstrup, Holbæk kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER - Lille Skole for Voksne i Hjørring

VEDTÆGTER - Lille Skole for Voksne i Hjørring VEDTÆGTER - Lille Skole for Voksne i Hjørring Ændret 10-10-2016 Vedtægter for LILLE SKOLE for VOKSNE i HJØRRING. 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Lille Skole for Voksne i Hjørring, forkortet

Læs mere

Stk. 5. Formanden leder bestyrelsens møder og i dennes forfald næstformanden.

Stk. 5. Formanden leder bestyrelsens møder og i dennes forfald næstformanden. Vedtægter - DPV 1 Navn og hjemsted Stk.1. Foreningens navn er Dansk Pony Væddeløbsforening. (Forkortet: DPV). Foreningen har hjemsted i Helsingør Kommune. 2 Formål Stk.1. Foreningens formål er at støtte

Læs mere

for den selvejende institution Herning Krisecenter for voldsramte kvinder 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted

for den selvejende institution Herning Krisecenter for voldsramte kvinder 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter for voldsramte kvinder 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted i Herning. I henhold til 109-110 i lov om social service

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber

Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber i Odense Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1: NAVN... 2 2: FORMÅL... 2 3: MEDLEMSSKAB... 2 3.1 Medlemsforpligtelse... 2 4: UDMELDELSE... 3 5: ØKONOMI...

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den Vedtægter for foreningen. Single Rock Café Herning.

Vedtægter. Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den Vedtægter for foreningen. Single Rock Café Herning. Vedtægter Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den 14.3.2014 Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Vedtægter for Strandmølleskolens Venner

Vedtægter for Strandmølleskolens Venner Vedtægter for Strandmølleskolens Venner 1 1 Foreningens navn er: Strandmølleskolens Venner. Foreningens hjemsted er Assens Kommune. 2 Foreningens formål er at støtte den private institution Strandmølleskolen

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn VEDTÆGTER Foreningen Afsavn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er: Stk. 2. Foreningens hjemsted er: Foreningen Afsavn 8300 Odder 2. foreningens formål: Stk.1 a) At tilbyde støtte, vejledning

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere

3. IS skal præge udviklingen i tæt samarbejde med foreningerne og kommunen og bistå kommunen i dennes idrætspolitiske arbejde.

3. IS skal præge udviklingen i tæt samarbejde med foreningerne og kommunen og bistå kommunen i dennes idrætspolitiske arbejde. Vedtægter for Idrætsrådet i Silkeborg Kommune 1. NAVN OG HJEMSTED: 1. Sammenslutningens navn er IDRÆTSRÅDET I SILKEBORG KOMMUNE (IS) Idrætsrådets hjemsted er Silkeborg Kommune. 2. FORMÅL: 2. IS skal varetage

Læs mere

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

Vedtægter. for Thisted Handels- og Industriforening

Vedtægter. for Thisted Handels- og Industriforening Vedtægter for Thisted Handels- og Industriforening 19.03.2013 1 - Navn og hjemsted Thisted Handels- og Industriforening, der blev stiftet den 15. november 1866 under navnet Thisted Handelsstandsforening,

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

Vedtægter for Gigtforeningens Oplysningskreds Ringsted

Vedtægter for Gigtforeningens Oplysningskreds Ringsted Vedtægter for Gigtforeningens Oplysningskreds Ringsted 1 Foreningens navn og hjemsted GOK-Ringsted, Gigtforeningens oplysningskreds. Bestyrelsesmappe 3.0 Foreningens hjemsted er Ringsted Kommune. Foreningens

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere