ND 520 ND 560 NDP 560

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ND 520 ND 560 NDP 560"

Transkript

1 HEIDENHAIN Brug af positioneringstællerneo ND 520 ND 560 NDP 560 for to akser for tre akser som indbygningsmodel IAkt.værdi- og indlæse-display (7-segment-LED, 8 dekader med fortegn); fra oven og nedad: X- akse, Y-akse, kun ND 560 / NDP 560: Z-akse Valg af koordinat-akse (Z-akse kun ved ND 560 og NDP 560) Valg af akserelaterede driftsparametre X Y Z Ciffer-tastatur med decimalpunkt Fortegns-taste Parameter ændr. 1 2 CL 0 SPEC FCT MOD ENT Overføre en indlæst værdi REF 1 2 in. SCL HEIDENHAIN Status-display med lysfelter Driftsparameter kald Blade frmemad i parameter-liste Funktion for henføringspunktfastlæggelse Valg af henf.punkt Blade tilbage i parameter-liste Slette indlæst værdi CL plus to-cifret tal: Parameter valg Slet indlæst parameter Lysfelt REF Betydning Referencemærker er overkørt henføringspunkter er sikret ved strømsvigt. Blinkende: tælleren venter på bekræftelse af funktionen. 1 / 2 Henf.punkt 1 / henf.punkt 2 er valgt. in. SCL Positionerne bliver vist i tommer Dim.faktor aktiv Fastlæggelse af emne-kant som henf.linie. Blinkende: Display venter på bekræftelse af funktionen. Fastlæggelse af midtlinie mellem to emne-kanter som henf.linie. Blinkende: Display venter på bekræftelse af funktionen.

2 Til positioneringstællerne ND 520, ND 560 og NDP 560 kan man tilslutte HEIDENHAIN længdemålesystemer med sinusformede udgangssignaler. Længdemålesystemerne har eet eller flere - i særdeleshed også "afstandskoderede" - referencemærker. Ved overkørsel af referencemærket bliver et signal generet, hvis position bliver kendetegnet som referencepunkt. Når der tændes for apparatet efter en afbrydelse bliver ved overkørsel af Referencemærket den ved henføringspunktet fastlagte samordning mellem positionen og display-værdien genoprettet. Ved afstandskoderede referencemærker er det nok med en bevægelse på maximalt 20 mm. Indkobling Indkobling af tælleren Tælleren indkobles med netafbryderen på apparatets bagside. Tælleren viser og lysfeltet REF blinker. Indkobling af referencemærke-udførelse Displayet viser nu værdien for den sidst samordnede referencemærke-position, lysfeltet REF lyser og decimalpunktet blinker. Overkørsel af referencepunktet i hver akse. Kør akserne efter hinanden, indtil tælleren tæller og decimalpunktet lyser. Tælleren er nu klar til brug. Hvis De ikke ønsker at bruge referencemærke-udførelsen, trykker De på tasten CL istedet for tasten ENT. Henføringspunkt-fastlæggelse Ved henføringspunkt-fastlæggelse samordne De Z en bestemt position med den dertilhørende displayværdi. De kan fastlægge to af hinanden uafhængige henføringspunkter. De skifter mellem de to Y henføringspunkter ganske enkelt ved et tryk på en taste. De bør anvende henføringspunkt 2, når De vil vise kædemål! Vælg henføringspunkt. Vælg den koordinat-akse, Berøring med værktøjet i hvilken De vil køre værktøjet, for eksempel X-aksen. Berør emnet med værktøjet. Indlæs positionen af værktøjets midtpunkt med ciffertastaturet, for eksempel X = 5 [mm]. Minus-tegnet kan først indlæses, når der står mindst eet ciffer i displayet. Tælleren indlagrer nu talværdien for denne værktøjs-position. For en andn akse fastlægger De talværdien på samme måde. X

3 Funktioner for henf.punkt-fastlæggelse med kanttaster Med special-funktionen (eng. special functions) kan De med deres tæller med en kanttaster KT fra HEIDENHAIN fastlægge en emne-kant eller midterlinien mellem to emne-kanter som henføringslinie. Tælleren tager ved tastningen hensyn til Kanttaster-diameteren, som De har indlæst i driftsparameter P25. Når De arbejder med en NDP 560 (NDP 560 har ingen kanttaster-tilslutning) eller med en ND 520 eller ND 560 vil udnytte special-funktionen med et værktøj, skal De være opmærksom på anvisningerne på næste side! Fastlæggelse af en emne-kant som henføringslinie Vælg henføringspunkt. Tryk een gang på tasten SPEC FCT. Z Lysfeltet "Emne-kant som henføringslinie" blinker. Y Lysfeltet lyser. Vælg den koordinat-akse, X? i hvilken De vil køre værktøjet. Den valgte koordinat-akse vises lysere. Berør emnet med kanttasteren, indtil de små lamper i KT en lyser og displayet Emne-kant som henføringslinie viser positionen for emne-kanten. Indlæs den nye koordinatværdi for den berørte emne-kant. Tryk på ttasten ENT. Tælleren fastlægger nu emne-kanten på den nye værdi og viser kanttasterens position henført til det nye henføringspunkt. Funktionen bliver automatisk afsluttet. X Fastlæggelse af midterlinien mellem to emne-kanter som henføringslinie Vælg henføringspunkt. Tryk to gange på tasten SPEC FCT. Lysfeltet "Midterlinie som Z henføringslinie" blinker. Lysfeltet lyser. Y Vælg den koordinat-akse, i hvilken De vil køre værktøjet. X? Den valgte koordinat-akse vises lysere. Berør emnet med kanttasteren, indtil de små lamper i KT en lyser og decimalpunktet blinker Midterlinie som henføringslinie Berør den anden emne-kante med kanttasteren, indtil de små lamper i KT en lyser og displayet viser positionen for midterlinien. Decimalpunktet lyser. Indlæs den nye koordinatværdi for midterlinien mellem de to tastede emne-kanter. Tælleren fastlæger nu midterlinien på den nye værdi og viser kanttasterens position henført til det nye henføringspunkt. Funktionen bliver automatisk afsluttet. X Afbrydelse af funktionen for henføringspunkt-fastlæggelse Lysfeltet for funktionen blinker: Tryk på tasten CL. Lysfeltet for funktionen lyser: Tryk på tasten SPEC FCT.

4 Funktioner for henf.punkt-fastlæggelse med et værktøj De kan istedet for kanttasteren KT også bruge et værktøj, som De berører emnekanten med. Funktionen for henføringspunkt-fastlæggelse ændrer sig som følger: Tælleren tager i tast-funktionen hensyn til værktøjs-diameteren, og indlagrer ikke automatisk positionen for den berørte emne-kant. Indlæsning af værktøjs-diameter: Indlæs værktøjs-diameteren i drifts-parameter P25. Positionen for emne-kanten indlagres, når værktøjet står på emne-kanten: Brug af dimensionsfaktoren Tælleren kan vise den kørte vej forlænget eller forkortet med en dimensionsfaktor. Til dette indlæser De en dimensionsfaktor separat for hver akse i brugerparameter P12 og aktiverer funktionen "Dim.faktor" over brugerparameter P11. Det lyse felt SCL lyser. Fejlmeldinger Melding Årsag og Virkning Den kørte vej ved funktionen til henføringspunkt-fastlæggelse (SPEC FCT) er for kort Ikke tilladt talværdi for parameter eller korrekturværdi Indlæste værdi kan ikke fremstilles Indgangsfrekvens på målesystem-indgang for høj (f.eks., hvis den kørte hastighed er stor) Internt tælleroverløb Fejl ved overkørsel af referencemærke Ved gentagen optræden: Kontakt service hos TP TEKNIK A/S! Kontroller driftsparameter! Ved gentagen optræden: Kontakt service hos TP TEKNIK A/S! Hvis alle decimalpunkter lyser, er måleværdien for stor eller for lille: Fastlæg et nyt henføringspunkt. Fejlmeldinger slettes Når De har korrigeret for fejlårsagen, kan De slette fejlmeldingen: Tryk på tasten CL.

5 Ikke-liniær aksefejls-korrektur Hvis De vil arbejde med den ikke-liniære aksefejls-korrektur, skal De: Aktivere funktionen med driftsparameter P40. Efter indkoblingen overkøre referencepunkterne. Indlæse korrekturværdier i tabellen. For hver akse kan De indlæse korrekturværdier over 16 støttepunkter. For at kunne fremskaffe korrekturværdierne, med et sammenligningsmålesystem fra HEIDENHAIN, f.eks. VM 101, skal De vælge REF-visning. Vælg korrekturværdi-tabel Vælg driftsparameter P00 og indlæs nøgletallet Benyt følgende taster til indlæsningen: Taste MOD Funktion Indlæseværdi indlagres og vælg næste indlæse-parameter. 1 / 2 Indlæseværdi indlagres og vælg foregående indlæse-parameter. SPEC FCT REF-visning vælges. ENT Det indlæste indlagres. Korrekturværdi-tabel forlades. CL Det indlæste slettes. Alle korrekturværdier slettes. Indlæs parameter og korrekturværdier som følger: Display Indlæsning Indlæs korrigerende akse, f.eks. X. Indlæs fejlforårsagende akse, f.eks. X, dvs. X = F(X). Indlæs henføringspunkt for den fejforårsagende akse. Afstand mellem korrekturpunkter på den fejlforårsagende akse indlæses, f.eks. 14 (= 2 14 µm = 16,384 mm). Mindste indlæseværdi: 10 (= 1,024 mm) Største indlæseværdi: 23 (= 8388,608 mm) Vælg korrekturpunkt nr. 1. Medens De trykker på tasten MOD, ser De korrekturpunkt-nummeret. Efter De har sluppet tasten MOD ser De i den øverste linie koordinaten til det valgte korrekturpunkt. I den nederste linie indlæser De korrekturværdien. Indlæs alle de følgende korrekturpunkter. Sletning af alle korrekturværdier: Display Indlæsning Tryk på tasten CL. Tryk på tasten ENT. Korrekturværdierne er slettet.

6 Driftsparametre Brugerparametre Brugerparametre er driftsparametre, som De kan ændre, uden at indlæse nøgletallet: P00 til P25. Akseforhold Parametre, der indlæses separat for hver akse, har kendecifre, som er adskilt fra parameter-nummeret med et punkt: "1" for X-aksen, "2" for Y-akse og "3" for Z-aksen. I driftsparameter-listen er disse parametre kendetegnet med et højtstående " A ". Kun parameteren for X-aksen (f.eks. ) står i listen. De vælger akserelaterede driftsparametre med de orangefarvede aksevalgstaster. Kald af brugerparametre Tryk på tasten MOD. Direkte valg af brugerparametre: Tryk på tasten CL og samtidig med det første ciffer i nummeret. Slip begge taster og indlæs det andet ciffer. Beskyttede driftsparametre For at kunne ændre de beskyttede driftsparametre, skal De indlæse nøgletallet over P00 CODE : De forbliver tilgængelige, indtil De slukker for tælleren. Bladning i driftsparameter-listen Fremad bladning: Tryk på tasten MOD. Tilbage bladning: Tryk på 1 / 2 -Taste. Ved videre bladning bliver en ændring automatisk overført. Ændring af driftsparametre Omskift driftsparametre med "Minus"-tasten, eller Indlæs talværdien for driftsparameteren, f.eks. for P25. Korrigering af det indlæste Tryk på tasten CL. Forlade driftsparametrene Tælleren overtager alle ændrede indstillinger. Driftsparameter-liste Parameter Betydning Funktion / Virkning Indstilling Scaling Nøgletal 95148: Beskyttede driftsparametre : Valg af korrekturværdi-tabel Målesystem Radius-/dia- meter-visning A Dim.faktor Dim.faktor A Mål i mm Mål i tommer Visning af radiusværdier (Radius) Diameter-visning (Diameter) Dim.faktor inde Dim.faktor ude Talværdi for hver akse indlæses separat 0,1 P12 9, Værktøjs- Værktøjs-diameter indlæses Tool diameter 0 P25 199,999 [mm]

7 Driftsparameter-liste - fortsættelse Parameter Betydning Funktion / Virkning Indstilling Tælleretning A normal (Direction: Positive) omvendt (Direction: Negative) Signalperiode for målesystemet [µm] A (Period:) 2, 4, 10, 20, 40, 100, 200, Underdeling af målesystemsignalet A (Subdivision:) 128, 100, 80, 64, 50, 40, 20, 10, 5, 4, 2, 1, 0.8, 0.5, 0.4, 0.2, 0.1 Aksefejls- Aksefejls-korrektur ikke aktiv korrektur Liniær aksefejls-korrektur aktiv valg Ikkelineær aksefejls-korr. aktiv Lineær aksefejls-korrektur 1) Compensation < P41 < [µm/m] Reference- mærker A Målesystem- enkelte referencemærke afstandskoderede med 500 SP (SP =signalperiode) afstandskoderede med SP (F.eks.for LS 303 C / LS 603 C) afstandskoderede med SP afstandskoderede med SP overvågning ude (Alarm Off) Encoder overvågning A o overvågning inde (Alarm On) Aksevisning A viser måleposition (Axis) viser ikke måleposition / ingen målesystem Funktion nulling med CL (Set Zero) af tasten CL ingen nulling med CL 1) Fremskaffelse af indlæseværdi for P41 Eks.l: Den viste målelængde La = 620,000 mm Den faktiske længde (fremskaffet f.eks. med sammenligningsmålesystemet VM 101 fra HEIDENHAIN) Lt = 619,876 mm Længdeforskel L = Lt La = 124 µm Korrekturfaktor k: k = L / La = 124 µm / 0,62 m = 200 [µm/m] Måleskridt, Signalperiode og Underdeling for længdmålesystemer Måleskridt P31: Signalperiode [µm] [mm] [tommer] P32: Underdeling 0, , , , , , , , , , ,001 0, ,002 0, ,005 0, ,4 0, ,01 0, ,2 0, ,02 0,001 0, ,05 0,002 0,2 0,4 0, ,1 0,005 0,1 0,2 0, ,2 0,01 64

8 Parameter-indstillinger for HEIDENHAIN længdemålesystemer Typ og signalperiode i [µm] P43 Måleskridt (målesyst.: P01) mm tommer Referencemærker Underdeling, P32 LIP 40x 2 eet enkelt 0,001 0, , , , , , , , , , , LIP 101 A 4 eet enkelt 0,001 0, LIP 101 R 0, , , , , , , , LIF 101 R 4 eet enkelt 0,001 0, LIF 101 C afst.kod , , LF 401 eet enkelt 0, , LF 401 C afst.kod , , LID xxx/lid xxx C 10 eet/afst.kod. enkelt/2000 0,001 0, LS 103/LS 103 C 10 eet/afst.kod enkelt/1000 0, , LS 405/LS 405 C 0, , ULS/10 0, , LS 303/LS 303 C 20 eet/afst.kod enkelt/1000 0,01 0, LS 603/LS 603 C 0,005 0, LS 106/LS 106 C 20 eet/afst.kod enkelt/1000 0,01 0, LS 406/LS 406 C 0,005 0, LS 706/LS 706 C 0,002 0, ULS/20 0,001 0, , , LIDA eet enkelt 0,002 0, LB 101 0,001 0, , , LIDA 2xx 100 eet enkelt 0,01 0, LB 3xx 0,005 0, LB 3xx C afst.kod ,002 0, ,001 0, LIM eet enkelt 0,1 0, Eks.: Længdemålesystem f.eks. med signalperiode s = 20 µm Ønsket måleskridt f.eks. a = 0,005 mm Underdeling P32 = 0,001 s / a = 4 Længdemåling over spindel og drejegiver Hvis De måle længde over en spindel og drejegiver, beregner De signalperioden s som følger: Signalperiode s = Spindelstiging [mm] 1000 [µm] Stregtal

9 ND 520/ND560: Bagside Indgange for HEIDENHAIN længdemålesystemer (ND 520: 2, ND 560: 3) med sinusformede udgangssignaler (7µA SS til 16 µa SS ), Tilslutningskabel maximal 30 m langt, Indgangsfrekvens maximal 100 khz X 10 X 3 X 2 X 1 Netafbryder Kanttaster-tilslutning Jordtilslutning Interface ene X1, X2, X3 og X10 opfylder for "Sikker adskillelse fra lysnettet" ifølge EN NDP 560: For- og bagside X Y Z 1 2 CL SPEC FCT 5 2 MOD 6 3 ENT Indbygningsmål: Frontpladeudskæring i [mm] 259+0,5 198,5+0,5 Indbygningsdybde min. 140 mm REF 1 2 in. SCL HEIDENHAIN PGM XXXX X1 X2 X3 Indgange X1 til X3 for HEIDENHAIN længdemålesystemer med sinusformede udgangssignaler (se ovenover) X51 L1 N Jordtilslutning Nettilslutning

10 ND 520/ND 560: Opstilling og fastgørelse De kan fastgøre tælleren med M4-skruer på en plade eller på en vippefod fra HEIDENHAIN (Id.-Nr ) " " " M " 56± ±.008" 0 21±0.2 1±.008" 209± ±.008" 230± ±.008" " Spændingsforsyning og nettilslutning Fare for elektrisk stød! Beskyttelsesjord skal tilsluttes! Beskyttelsesjorden må aldrig være afbrudt! Før åbning af apparatet skal netstikket trækkes ud! Fare for intere komponenter! Stikforbindelser må kun isættes eller udtages medwslukket apparat! Der må kun anvendes originale reservesikringer! Elektronisk strømforsyning. Spændingsområde 100 V til 240 V ( 15 % til + 10 %), Frekvens 48 Hz til 62 Hz, Effektforbrug ND520: 9 W, ND 560 og NDP 560: 12 W, Netsikring F 1 A i apparat. Mindste tværsnit for jordkabel: 0,75 mm 2 For at forhøje sikkerheden mod elektrisk støj skal jordtilslutningen på apparatets bagside være forbundet med maskinens centale jordpunkt! (mindste tværsnit 6 mm 2 ) Nettilslutning ved ND 520 og ND 560 Tællerne ND 520 og ND 560 har på apparatets bagside en indgang for et netabel. Nettilslutning for NDP 560 NDP 560 har på bagsiden klemmer (X 51) for nettilslutning. X 51 L1 N Omgivelsesbetingelser Temperaturområde Drift: 0 C til + 45 C; på lager 30 C til + 70 C Luftfugtighed Årsgennemsnit: F rel < 75 %; maximum: F rel, max < 90 % Vægt 2,5 kg DR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH Dr.-Johannes-Heidenhain-Straße 5 D Traunreut, Deutschland ( ) FAX ( ) FAX Service ( ) TNC-Service ( ) ( ) TP TEKNIK A/S HV Nyholms Vej 7-9 DK-2000 Frederiksberg (38) (38) SW /96 H Printed in Germany Retten til ændringer forbeholdes

Referencemærker er overkørt henføringspunkterne er sikret ved strømsvigt. Blinkende: Tælleren venter på bekræftelse af funktion.

Referencemærker er overkørt henføringspunkterne er sikret ved strømsvigt. Blinkende: Tælleren venter på bekræftelse af funktion. HEIDENHAIN Brug af tælleren ND 530 Akt.-værdi- og indlæse-display (7-segment-LED, 8 dekader med fortegn); foroven: X-akse, forneden: Z-akse Valg af koordinat-akser Valg af akserelaterede driftsparametre

Læs mere

ND 510 ND 550 Y Z SPEC FCT MOD

ND 510 ND 550 Y Z SPEC FCT MOD HEIDENHAIN Brug af positioneringstællerne ND 510 ND 550 Akt.-værdi- og indlæsedispl. (7-segment-LED, 8 dekader med fortegn) ovenfra og nedefter: X-akse, Y- akse, kun ND 550: Z-akse Valg af koordinat-akser

Læs mere

Valg af henf.punkt Blade tilbage i parameter-liste

Valg af henf.punkt Blade tilbage i parameter-liste HEIDENHAIN Brug af tælleren ND 221 Akt.-værdi og indlæse-display (7-segment-LED, 9 dekader med fortegn) Valg af henf.punkt Blade tilbage i parameter-liste Overfør indlæst værdi Fastsæt visning af display

Læs mere

Bruger-håndbog ND 730 ND 770. Positionerings-tællere for drejebænke

Bruger-håndbog ND 730 ND 770. Positionerings-tællere for drejebænke Bruger-håndbog ND 730 ND 770 Positionerings-tællere for drejebænke Dansk (da) 2/200 Positionerings-tæller (ND 730 kun to akser) Vælg koordinatakser (ND 730 kun X og Z) Vælg aksehenførte driftsparametre

Læs mere

Bruger-håndbog ND 930 ND 970. Positionsindikator for drejebænke 8/95

Bruger-håndbog ND 930 ND 970. Positionsindikator for drejebænke 8/95 Bruger-håndbog ND 930 ND 970 Positionsindikator for drejebænke 8/95 Positions-visning (ND 930 kun to akser) Anvis.linie Indlæselinie Rx Restvejs-visning (kørsel til nul) Inkrementalmål (kædemål) indlæsning

Læs mere

Bruger-håndbog ND 710 ND 750. Positionerings-tællere for fræsemaskiner

Bruger-håndbog ND 710 ND 750. Positionerings-tællere for fræsemaskiner Bruger-håndbog ND 710 ND 750 Positionerings-tællere for fræsemaskiner Dansk (da) 12/2001 Positioneringstæller (ND 710 kun to akser) Vælg koordinatakser (ND 710 kun X og Y) Vælg akserelaterede driftsparametre

Læs mere

Bruger-håndbog. Positionsindikator for Fræsemaskiner 5/96

Bruger-håndbog. Positionsindikator for Fræsemaskiner 5/96 Bruger-håndbog Positionsindikator for Fræsemaskiner 5/96 Positions-visning (ND 920 kun to akser) REF R- R+ PGM inch HEIDENHAIN SPEC FCT R + - PGM GOTO X 7 8 9 Y 4 5 6 Z 1 2 3 0. CL Anvis.linie Indlæselinie

Læs mere

Bruger-håndbog ND 720 ND 760. Positionerings-tællere for fræsemaskiner

Bruger-håndbog ND 720 ND 760. Positionerings-tællere for fræsemaskiner Bruger-håndbog ND 720 ND 760 Positionerings-tællere for fræsemaskiner Dansk (da) 12/2001 Positionerings-tæller (ND 720 kun 2 akser) Vælg koordinatakse (ND 720 kun X og Y) Valg af akserelaterede driftsparametre

Læs mere

Bruger-håndbog ND 281 NDP 281. tællerne 3/96

Bruger-håndbog ND 281 NDP 281. tællerne 3/96 Bruger-håndbog ND 281 NDP 281 tællerne 3/96 Akt.-værdi- og indlæse-display (7-segment-LED, 9 dekader med fortegn) Ciffer-tastatur m. decimalpunkt 7 8 9 4 5 6 REF 1 2 SET START PRINT in. 1 2 3 < = > MIN

Læs mere

Bruger-håndbog ND 282B. Måleværdivisning

Bruger-håndbog ND 282B. Måleværdivisning Bruger-håndbog ND 282B Måleværdivisning Dansk (da) 7/2001 Akt.værdi- og indlæse-display (8 dekader med fortegn) Ciffer-tastatur med decimalpunkt REF 1 2 SET START PRINT inch < = > MIN ACTL MAX DIFF HEIDENHAIN

Læs mere

Bruger-håndbog ND 281B. Tælleren

Bruger-håndbog ND 281B. Tælleren Bruger-håndbog ND 281B Tælleren Dansk (da) 12/2001 Akt værdi- og indlæse-display (9 dekader med fortegn) Ciffer-tastatur m decimalpunkt REF 1 2 SET START PRINT inch < = > MIN ACTL MAX DIFF HEIDENHAIN MOD

Læs mere

Bruger-håndbog ND 231B. Tælleren

Bruger-håndbog ND 231B. Tælleren Bruger-håndbog ND 231B Tælleren Dansk (da) 12/2001 Akt.værdi- og indlæse-display (9 dekader med fortegn) Ciffer-tastatur med decimalpunkt REF 1 2 SET START PRINT inch < = > MIN ACTL MAX DIFF HEIDENHAIN

Læs mere

Bruger-håndbog ND 221B. Tælleren

Bruger-håndbog ND 221B. Tælleren Bruger-håndbog ND 221B Tælleren Dansk (da) 12/2001 Akt.værdi- og indlæse-display (9 dekader med fortegn) Ciffer-tastatur med decimalpunkt REF 1 2 SET START PRINT inch < = > MIN ACTL MAX DIFF HEIDENHAIN

Læs mere

Bruger-håndbogen POSITIP 855. fræsning. Maj 1997

Bruger-håndbogen POSITIP 855. fræsning. Maj 1997 Bruger-håndbogen POSITIP 855 Maj 1997 fræsning Billedskærmen Grafisk positioneringshjælp Driftart eller Funktion Der er kørt over Referenzcemærker Driftsart-symboler, den aktuelle driftsart er fremhævet

Læs mere

Brugervejledning ND 780

Brugervejledning ND 780 Brugervejledning ND 780 Dansk (da) 8/2014 ND 780 skærm Visning af ND 780 billedskærmen med definition af typiske informationer. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1 Henf.punkt 2 Værktøj 3 Tilspænding 4 Stopur 5 Måleenhed

Læs mere

ELCANIC A/S. ENERGY METER Type ENG110. Version 3.00. Inkl. PC program: ENG110. Version 3.00. Betjeningsvejledning

ELCANIC A/S. ENERGY METER Type ENG110. Version 3.00. Inkl. PC program: ENG110. Version 3.00. Betjeningsvejledning ELCANIC A/S ENERGY METER Type ENG110 Version 3.00 Inkl. PC program: ENG110 Version 3.00 Betjeningsvejledning 1/11 Generelt: ELCANIC A/S ENERGY METER Type ENG110 er et microprocessor styret instrument til

Læs mere

2/3 Akset digital tæller

2/3 Akset digital tæller SERIE Z59E 2/3 Akset digital tæller for Elgo Magnetisk målebånd og / eller Encoder ELGO - ELECTRIC Gerätebau und Steuerungstechnik GMBH D - 78239 Rielasingen, Postfach 11 30, Carl - Benz - Strafle 1 Telefon

Læs mere

SPEED-Commander Frekvensomformer. Program Nr. 05 Ver. 5.17a. Fortløbende en-vejs positionering

SPEED-Commander Frekvensomformer. Program Nr. 05 Ver. 5.17a. Fortløbende en-vejs positionering SPEED-Commander Frekvensomformer Driftsvejledning Bemærk: Speciel Software Program Nr. 05 Ver. 5.17a Parameterliste og tilslutninger af styreklemmer anvendes vedhæftede programbeskrivelse. Alle øvrige

Læs mere

PCR 40 Door Access Control unit

PCR 40 Door Access Control unit Installations vejledning PCR 40 Door Access Control unit Ruko A/S Copyright 2003-2005, Ruko A/S Ruko A/S Marielundvej 20 DK - 2730 Herlev DENMARK Telefon: +45 44 54 44 54 Fax: +45 44 54 4444 E-post: support@ruko.dk

Læs mere

Wizard 550 TÆLLER BRUGERHÅNDBOG

Wizard 550 TÆLLER BRUGERHÅNDBOG Wizard 550 TÆLLER BRUGERHÅNDBOG Wizard 550 Key Layout Axis Keys Numeric Keypad Display Area Enter key Soft keys Power Indicator light Wizard 550 Soft Keys There are three pages of soft key functions to

Læs mere

Betjeningsvejledning. til. Vandkiosk. system

Betjeningsvejledning. til. Vandkiosk. system Betjeningsvejledning til Vandkiosk system Programnummer 731043 Tegningsnummer 201013 / 201019 www.tarp.dk 2012-02-20 1 Kundebetjening :... 4 AFLÆSNING AF DATA: 4 INDLÆSNING AF SPÆRRINGER: 4 FEJLMEDDELELSER:

Læs mere

Digital tæller Programerbar for MIX magnetisk målebånd

Digital tæller Programerbar for MIX magnetisk målebånd SERIE Z-20E.SN005 Digital tæller Programerbar for MIX magnetisk målebånd ELGO - ELECTRIC Gerätebau und Steuerungstechnik GMBH D - 78239 Rielasingen, Postfach 11 30, Carl - Benz - Straße 1 Telefon 07731

Læs mere

W1000 TÆLLEREN BRUGERHÅNDBOG

W1000 TÆLLEREN BRUGERHÅNDBOG W1000 TÆLLEREN BRUGERHÅNDBOG W1000 Taste layout 1 Visningsområde 2 Softkey 3 Lys-indikater for tæller tændt 4 Piltaster: Brug tasterne OP/NED for at justere skærm kontrasten. 5 Akse-taster 6 Numerisk

Læs mere

SPEED-Commander frekvensomformer. Program nr. 04 Software version 5.12c. Synkron Kontrol

SPEED-Commander frekvensomformer. Program nr. 04 Software version 5.12c. Synkron Kontrol SPEED-Commander frekvensomformer Driftsvejledning Bemærk: Speciel Software Program nr. 04 Software version 5.12c Synkron Kontrol Parameterliste og tilslutninger af styreklemmer anvendes vedhæftede programbeskrivelse.

Læs mere

ELFORBRUGSMÅLER 230 V til stikkontakt uden jord BRUGERVEJLEDNING. Art nr 540120 EAN nr 5709133540173

ELFORBRUGSMÅLER 230 V til stikkontakt uden jord BRUGERVEJLEDNING. Art nr 540120 EAN nr 5709133540173 ELFORBRUGSMÅLER 230 V til stikkontakt uden jord BRUGERVEJLEDNING Art nr 540120 EAN nr 5709133540173 Læs venligst denne manual grundigt igennem inden brug af elforbrugsmåleren. ADVARSEL! Forbind IKKE 2

Læs mere

200S TÆLLER BRUGERHÅNDBOG

200S TÆLLER BRUGERHÅNDBOG 200S TÆLLER BRUGERHÅNDBOG 200S Tastlayout 1 Visningsområde 2 Softkey 3 Lys-indikator for tæller tændt 4 Piltaster: Brug tasterne OP/NED for at justere skærm kontrasten. 5 Akse-taster 6 Numerisk Tastatur

Læs mere

Brugervejledning. Tega 4000S. 17.07.2015 Gavatec A/S Køgevej 204 4000 Roskilde Tlf: +45 70272715 Version 01.1 5

Brugervejledning. Tega 4000S. 17.07.2015 Gavatec A/S Køgevej 204 4000 Roskilde Tlf: +45 70272715 Version 01.1 5 Brugervejledning Tega 4000S Teknisk data Netkabel 4m Svejsekabel 4m (4mm stik) Indgang 230V (186 290V) Udgang 8 48V max 110A effekt 2800W Frekvens 50 60Hz Temperaturområde 10 +50⁰ Beskyttelses klasse IP54

Læs mere

300S TÆLLEREN BRUGERHÅNDBOG

300S TÆLLEREN BRUGERHÅNDBOG 300S TÆLLEREN BRUGERHÅNDBOG 300S layout af taster 1 Visningsområde 2 Softkey 3 Lys-indikater for tæller tændt 4 Piltaster: Brug tasterne OP/NED for at justere skærm kontrasten. 5 Akse-taster 6 Numerisk

Læs mere

ED 100/250 Dobbelt-dørs løsning Intern kabling DORMA ED 100 ED 250. Dobbelt-dørs løsning: Intern kabling. Montagevejledning

ED 100/250 Dobbelt-dørs løsning Intern kabling DORMA ED 100 ED 250. Dobbelt-dørs løsning: Intern kabling. Montagevejledning ED 100 ED 250 : Montagevejledning Denne montagevejledning skal bruges i kombination med Montagevejledningen ED 100-250 mellem Automatik ved dobbelt-dørs løsninger: Ved en dobbelt-dørs løsning, skal de

Læs mere

Dr.Sherlock INSTALLATION. 1.0 Diagram TEMPERATUR - OVERVÅGNING

Dr.Sherlock INSTALLATION. 1.0 Diagram TEMPERATUR - OVERVÅGNING Dr.Sherlock TEMPERATUR - OVERVÅGNING 1.0 Diagram INSTALLATION Kabel til følere skal være type FLEX YSY-JZ eller lignende. Det må gerne være en multileder med fælles skærm. Det er også muligt at køre med

Læs mere

PRÆSENTATION. Display. Tast til telefonsvarer. Tast til nummerfortegnelse. Linietast. Tast til genopringning (Bis)

PRÆSENTATION. Display. Tast til telefonsvarer. Tast til nummerfortegnelse. Linietast. Tast til genopringning (Bis) PRÆSENTATION Hørerør Display Tast til nummerfortegnelse Linietast Tastatur til opringning Tast til telefonsvarer Tast til genopringning (Bis) Tast interkommunikation/ venteposition med musik Program og

Læs mere

Bruger manual for SW 3.06

Bruger manual for SW 3.06 Ecco 101 VÆGTE & VEJESYSTEMER Power Tare Charge KG Max 200 Kg O T Bruger manual for SW 3.06 Nyskovvej 13 DK-6580 Vamdrup Tlf. +45 76 92 02 00 Fax +45 75 58 06 31 E-mail: scales@farmertronic.com www.farmertronic.com

Læs mere

FSystem beskrivelse PAR 200 CLOCK

FSystem beskrivelse PAR 200 CLOCK FSystem beskrivelse PAR 200 CLOCK Driftvejledningsnr: PAR-200-SYS-DK-041223 Beskrivelse Billede PAR-200-SYS er den overordnede og komplette beskrivelse af Ølands nye tidsstyring inden for analoge regulatorer.

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING EASYSTART SELECT

BETJENINGSVEJLEDNING EASYSTART SELECT Bilvarmere Teknisk dokumentation DA BETJENINGSVEJLEDNING EASYSTART SELECT Betjeningselement til Eberspächer parkeringsvarmere EasyStart Select Bedienungsanleitung EasyStart Select Betjeningsvejledning

Læs mere

Montørvejledning for DTC2100 Temperaturtyring - Version 1. Generel beskrivelse

Montørvejledning for DTC2100 Temperaturtyring - Version 1. Generel beskrivelse 1 2 3 R DTC2100 Danotek Generel beskrivelse DTC2100 er udviklet til væskebaseret solfangersystemer, men kan også benyttes til anden temperatur styring med op til tre temperatur målinger og en relæudgang.

Læs mere

Proces Styring STF-1 til BalTec Radial Nittemaskine med RC 20 STYRING

Proces Styring STF-1 til BalTec Radial Nittemaskine med RC 20 STYRING [Skriv tekst] [Skriv tekst] Proces Styring STF-1 til BalTec Radial Nittemaskine med RC 20 STYRING Brugsanvisning Introduktion Styringen og overvågningen af processer med henblik på kvalitetssikring er

Læs mere

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Digital timer print modul 12V 2000.2231 Multi funktions timer med 8 funktioner, anvendelig i mange installationer, forsyning 12VDC drift. Printet har

Læs mere

Brugervejledning Side 1

Brugervejledning Side 1 Deluxe trådløs relæboks Brugervejledning www.gsmteknik.dk 04.06.2019 Side 1 Indholdsfortegnelse 1. Tekniske specifikationer 3 2. Indkodning med alarm 4 3. Indkodning af RFID brikker. 5 4. Sletning af RFID

Læs mere

Kode & Mifare CM1000. Brugermanual

Kode & Mifare CM1000. Brugermanual secure open Kode & Mifare CM1000 Mykey - Art. Nr: 480010 (sort), 480011 (hvid) Classic - Art. Nr.: 482010 (sort), 482011 (hvid) Brugermanual CM1000_usermanual_DANjun15 Conlan ApS Speditørvej 2A DK-9000

Læs mere

Din brugermanual HEIDENHAIN ND 523

Din brugermanual HEIDENHAIN ND 523 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

a) Oprettelse af brugerkoder, brugernavne og brugerrettigheder. 2. Vent til velkomsthilsenen erstattes af meddelelsen Kodeindtastning.

a) Oprettelse af brugerkoder, brugernavne og brugerrettigheder. 2. Vent til velkomsthilsenen erstattes af meddelelsen Kodeindtastning. Administratorvejledning for den elektroniske lås SELO-B Al programmering skal ske med lågen åben Den fabriksindsstillede administratorkode 1 2 3 4 5 6 7, skal straks ændres. a) Oprettelse af brugerkoder,

Læs mere

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Digital timer print modul 12V 2000.2231 Multi funktions timer med 8 funktioner, anvendelig i mange installationer, forsyning 12VDC drift. Printet har

Læs mere

VUE TÆLLER BRUGERHÅNDBOG

VUE TÆLLER BRUGERHÅNDBOG VUE TÆLLER BRUGERHÅNDBOG VUE Tastlayout Pil tasterop/ned bruges ogå til at justere skærm kontrasten. Display Område Aksetaster Numerisk Tastatur ENTER taste Softkey Lys-indikater for tæller tændt SLETTE

Læs mere

SPEED-Commander Frekvensomformer. Program nr. 03 Software version Punkt-Positionering

SPEED-Commander Frekvensomformer. Program nr. 03 Software version Punkt-Positionering SPEED-Commander Frekvensomformer Driftsvejledning Bemærk: Speciel Software Program nr. 03 Software version 5.1.8 8-Punkt-Positionering Parameterliste og tilslutninger af styreklemmer anvendes vedhæftede

Læs mere

Indhold Sikkerhedsanvisninger... 4 Leveringsomfang... 7 Oversigt over apparatet... 8 Ibrugtagning og anvendelse... 9

Indhold Sikkerhedsanvisninger... 4 Leveringsomfang... 7 Oversigt over apparatet... 8 Ibrugtagning og anvendelse... 9 Indhold Sikkerhedsanvisninger... 4 Korrekt anvendelse... 4 Generelle anvisninger... 4 Sikker opstilling af apparatet... 5 Lad nettilslutningen være tilgængelig... 5 Foretag aldrig reparationer selv...

Læs mere

Optima-GO volumenstrømsregulator

Optima-GO volumenstrømsregulator Ventilatorer Brand- og røgprodukter Ventilationsaggregater Luftfordeling Tilbehør Ventilationssystemer Optima-GO volumenstrømsregulator Brugervejledning (C) (B) (D) (A) A Udkoblingsknap B 3-cifret display,

Læs mere

Manual IHC Kompatibelt SMS modem. Generel info:... 2 Controllere:... 2 Manualen... 2 Komandoer syntax... 2 Lysdioder... 2 Tilslutning:...

Manual IHC Kompatibelt SMS modem. Generel info:... 2 Controllere:... 2 Manualen... 2 Komandoer syntax... 2 Lysdioder... 2 Tilslutning:... Manual IHC Kompatibelt SMS modem. Modemmet er kompatibelt med LK IHC visual2 controllere. IHC er registreret varemærke hos LK, Schneider Electric. Generel info:... 2 Controllere:... 2 Manualen... 2 Komandoer

Læs mere

Manual til: Miracas DK080 GSM Tyverialarm

Manual til: Miracas DK080 GSM Tyverialarm Manual til DK080 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Tag alarmen i brug... 9 Programering af alarmen... 10 Indtastning af egen kode...

Læs mere

Programmeringsvejledning. Indgangs-controller EC 602-02

Programmeringsvejledning. Indgangs-controller EC 602-02 Programmeringsvejledning Indgangs-controller EC 602-02 Indhold Generelle oplysninger 3 Indtastningsmoduler 4 Programmerings-/betjeningspanel 5 Ledningsdiagram for programmeringseksemplerne 6 Programmeringseksempel

Læs mere

Bluetooth Art. Nr.: 460300. Brugermanual

Bluetooth Art. Nr.: 460300. Brugermanual BT 1000 Bluetooth Art. Nr.: 460300 Brugermanual BT1000v.2 User Man. DANfeb11 Conlan ApS - Speditørvej 2A - DK-9000 Aalborg - Tlf.: +45 7240 6003 - Fax: +45 9632 0022 www.conlan.dk - info@conlan.dk Side

Læs mere

INSTRUKTION FOR GMC 8022

INSTRUKTION FOR GMC 8022 INSTRUKTION FOR GMC 8022 1 GASMÅLE- OG ALARMANLÆG TYPE 8022 ANVENDELSE: Elektronikenheden har i forbindelse med detektorer (udgangssignal 4-20 ma) følgende funktioner Måling og visning af den aktuelle

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING EASYSTART TIMER

BETJENINGSVEJLEDNING EASYSTART TIMER Bilvarmere Teknisk dokumentation BETJENINGSVEJLEDNING EASYSTART TIMER DA Betjeningselement til Eberspächer parkeringsvarmere Kapitel Kapitelnavn Kapitelindhold Side 1 Indledning 1.1 Skal læses som det

Læs mere

CP1000. Brugermanual

CP1000. Brugermanual secure open Kode & Proximity CP1000 Mykey - Art. Nr: 480015 (sort), 480016 (hvid) Classic - Art. Nr.: 482015 (sort), 482016 (hvid) Brugermanual CP1000_usermanual_DANjun15 Conlan ApS Speditørvej 2A DK-9000

Læs mere

FOR MÅLBARE RESULTATER TÆLLEVÆGT 9222. Betjeningsvejledning. Handel, erhverv og industri. www.soehnle-professional.com

FOR MÅLBARE RESULTATER TÆLLEVÆGT 9222. Betjeningsvejledning. Handel, erhverv og industri. www.soehnle-professional.com FOR MÅLBARE RESULTATER TÆLLEVÆGT 9222 Betjeningsvejledning Handel, erhverv og industri wwwsoehnle-professionalcom DANSK INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Ibrugtagning s 5 Leverancens omfang s 5 Opstilling af vægten

Læs mere

EMCO PC MILL 300. Med pil-tasterne (C) kan man bladre i de forskellige menuer og derved navigere.

EMCO PC MILL 300. Med pil-tasterne (C) kan man bladre i de forskellige menuer og derved navigere. EMCO PC MILL 300 Denne fræser har en Siemensstyring af typen Sinumerik 840D. Den har et display med forskellige trykknapper soft keys, et keyboard og en mus. Siemensstyringen på denne maskine er baseret

Læs mere

Status vejledning. Vejledning i håndtering af status scanner, tømning og indlæsning til EasyPOS

Status vejledning. Vejledning i håndtering af status scanner, tømning og indlæsning til EasyPOS Status vejledning Cipherlab CPT8000 Vejledning i håndtering af status scanner, tømning og indlæsning til EasyPOS 1 Indhold 2 Håndterminalen... 1 2.1 Beskrivelse af taster... 1 2.1.1 Hvad bruges tasterne

Læs mere

4. Tilslut batteri backup i centralen til dens konnekter. I tilfældet af en alarm indtast Masterkoden (default 1234) for at afstille alarmen

4. Tilslut batteri backup i centralen til dens konnekter. I tilfældet af en alarm indtast Masterkoden (default 1234) for at afstille alarmen Installations punkter. 1. Monter centralen hvor man ønsker den placeret 2. Monter forsyningskablet 3. Tilslut Ethernet kablet og/eller SIM kortet til kommunikations modulet 4. Tilslut batteri backup i

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 1 21.11.2010 Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 Ny version December 2010 Med variabel kode længde SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang ssi@svane-el.dk www.svane-el.dk

Læs mere

DistanceMaster One. Laser 650 nm SPEED SHUTTER

DistanceMaster One. Laser 650 nm SPEED SHUTTER DK 16 Laser 650 nm SPEED SHUTTER Laser 02 2 x Typ AAA / LR03 1,5V / Alkaline x x y = m 2 y z x y x y z = m 3 03 ! Læs betjeningsvejledningen og det vedlagte hæfte Garantioplysninger og supplerende anvisninger

Læs mere

Dr.Heron med tilslutningsprint DCT

Dr.Heron med tilslutningsprint DCT Dr.Heron med tilslutningsprint DCT TEMPERATUR - STYRING 1.0 El-tilslutning Kabler INSTALLATION Anbefalet kabeltype: YSY-JZ. Temperaturføler- og styrespændingssignaler fremføres i separat, skærmet kabel

Læs mere

Svane Electronic Universal timer med 4 relæer og et valg af 18 funktioner hver 1. 4 kanals timer med 18 funktioner

Svane Electronic Universal timer med 4 relæer og et valg af 18 funktioner hver 1. 4 kanals timer med 18 funktioner Svane Electronic Universal timer med 4 relæer og et valg af 18 funktioner hver 1 4 kanals timer med 18 funktioner 2000.2238 Vi sikrer en høj kvalitet sammen med vores samarbejdes partnere! Vi udveksler

Læs mere

1. Generelt om denne brugervejledning

1. Generelt om denne brugervejledning Pro-Sec ApS. Yderholmvej 59. 4623 Lille Skensved. Version 02-2007 Indholdsfortegnelse 1. GENERELT OM DENNE BRUGERVEJLEDNING... 2 2. BRUGERE... 3 3. BRUGERE PROGRAMMERINGSTILSTAND... 4 4. ALARM-INDIKERING

Læs mere

TECH 700 DA. How true pro s measure. Betjeningsvejledning.

TECH 700 DA. How true pro s measure. Betjeningsvejledning. TECH 700 DA How true pro s measure Betjeningsvejledning www.stabila.com Indholdsfortegnelse Kapitel Side 1. Anvendelsesområde 3 2. Opbygning 3 3. Sådan isættes / skiftes batterierne 4 4. Anvendelse 4 5.

Læs mere

BW & BWS vejeindikator.

BW & BWS vejeindikator. Fejl beskeder: Fejl besked Beskrivelse Løsning ----- Overbelastning Reducere vægt. Err 1 Forkert dato Ændre datoen ved at bruge format : yy;mm:dd Err 2 Forkert tid Ændre tiden ved at bruge format: hh:mm:ss

Læs mere

WEA-Base Brugervejledning til vejetransmitter

WEA-Base Brugervejledning til vejetransmitter WEA-Base Brugervejledning til vejetransmitter Version 3.4 WEA-Base Brugervejledning til vejetransmitter WEA-Base Brugervejledning til vejetransmitter Version 3.4 Indholdsfortegnelse 1. Tekniske data...

Læs mere

TWIN enhed. Indhold. Instruktion (seneste opdatering) Software Version 8:39

TWIN enhed. Indhold. Instruktion (seneste opdatering) Software Version 8:39 Instruktion TWIN enhed 201602 (seneste opdatering) Software Version 8:39 Indhold Beskrivelse... 1 Program Version... 1 Skift af værdier... 2 Tilpasning af parametre... 2 Kalibrering... 4 Kalibrering af

Læs mere

Quattro. Forforstærker. Brugervejledning. For modellerne. Quattro forforstærker 2 kabinetter Quattro forforstærker 4 kabinetter

Quattro. Forforstærker. Brugervejledning. For modellerne. Quattro forforstærker 2 kabinetter Quattro forforstærker 4 kabinetter Quattro Forforstærker Brugervejledning For modellerne Quattro forforstærker kabinetter Quattro forforstærker 4 kabinetter - - Audion International Introduktion Tillykke med købet af din Audion Quattro

Læs mere

Din brugermanual BLAUPUNKT BOSTON RCC45 http://da.yourpdfguides.com/dref/4225480

Din brugermanual BLAUPUNKT BOSTON RCC45 http://da.yourpdfguides.com/dref/4225480 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i BLAUPUNKT BOSTON RCC45 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Roth Touchline. Living full of energy. Brugermanual - kort og nem 1/8

Roth Touchline. Living full of energy. Brugermanual - kort og nem 1/8 Roth Touchline Brugermanual - kort og nem Living full of energy 1/8 230 V TB 230V 230V Touchline, hurtig vejledning Et Roth Touchline gulvvarmesystem består af 1-3 kontrolenheder og et antal rumtermostater.

Læs mere

Revision (sidste opdatering) Software Version 8:29

Revision (sidste opdatering) Software Version 8:29 Instruktion TWIN enhed (til brug ved 1 så-enhed) Revision 1.7 20130514 (sidste opdatering) Software Version 8:29 Index Program version... 1 Skift af værdier... 2 Tilpasning af parametre... 2 Kalibrering...

Læs mere

Digital Positioner RE3447 - IN148

Digital Positioner RE3447 - IN148 Serie RE3447 Digital Positioner RE3447 - IN148 Indholdsfortegnelse side 1 Generelle informationer 1 2 Tekniske data 1 3 OBS ved brug som erstatning for RE3446 2 4 Installation og elektrisk tilslutning

Læs mere

Quick guide-dk SO2000/A SOON v1,2

Quick guide-dk SO2000/A SOON v1,2 Indkøring af automatik. 1 Sæt strøm til.(!!!!!port skal være lukket!!!!) 2 Vent til LED 1 og LED 2 BLINKER. 3 TRYK OG HOLD STOP og OP inde, til LED 1 og LED 2 BLINKER HURTIGT. 4 LED 3 og LED 4 BLINKER

Læs mere

INFO DIAG DIAGNOSTICERINGS- VÆRKTØJ

INFO DIAG DIAGNOSTICERINGS- VÆRKTØJ CITROËN INFO DIAG DIAGNOSTICERINGS- VÆRKTØJ LEXIA PROXIA CD 30 AC / QCAV / MTD CITROËN DANMARK A/S AUT. CITROËN-FORHANDLERE - Nyvognsklargører - Fabriksaktionskoordinator AUT. CITROËN-VÆRKSTEDER - Eftermarkedsansvarlig

Læs mere

TrendCon 1. udgave, DK. TrendCon. Instruktionsbog 0403-52-08-03

TrendCon 1. udgave, DK. TrendCon. Instruktionsbog 0403-52-08-03 1. udgave, DK TrendCon Instruktionsbog 0403-52-08-03 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT Side OVERBLIK FUNKTIER.. 1 ADVARSEL.. 1 INSTRUKTI GENERELT.. 2 INDIKATI GENERELT.. 2 FEJLSIGNALER.. 2 SYSTEM OVERSIGT.. 3

Læs mere

5-LCD FJERNBETJENING. Batterierne skal bortskaffes separat i de særlige batteriaffaldsbeholdere.

5-LCD FJERNBETJENING. Batterierne skal bortskaffes separat i de særlige batteriaffaldsbeholdere. GENERELLE SPECIFIKATIONER FOR LCD FJERNBETJENINGEN Fjernbetjeningen har en transmissionsfrekvens på 434,5 MHz. Den strømforsynes med 3 AAA batterier på følgende måde: fjern dækslet til batterirummet ved

Læs mere

Brugs- og installationsvejledning for laboratorietester model GPPS-LE

Brugs- og installationsvejledning for laboratorietester model GPPS-LE Brugs- og installationsvejledning for laboratorietester model GPPS-LE Kosan Gas varenr. 24213 (Juni 2011) 1 Brugsvejledning Inden test sikres, at alle bordhaner er lukket. Denne laboratorietester er udviklet

Læs mere

Side 1 af 10. Klargøring af SNOEZELEN apparater 3. Belægning af kontrolfelter for de forskellige apparater 4. Tænd/sluk knappen for Batteri 4

Side 1 af 10. Klargøring af SNOEZELEN apparater 3. Belægning af kontrolfelter for de forskellige apparater 4. Tænd/sluk knappen for Batteri 4 Side 1 af 10 Brugervejledning til SNOEZELEN Fjernbetjening Vi takker for at du har besluttet dig for at købe dette førsteklasses produkt. SNOEZELEN fjernbetjeningen produceres udelukkende i Tyskland og

Læs mere

DiTac Software Solutions ApS

DiTac Software Solutions ApS DiGet Data Transfer DiTac Software Solutions ApS Møllerjorden 38 Postboks 38 4320 Lejre +45 41 13 53 91 www.tachograf.dk Indhold Side Introduktion 3 Arbejdsgang 4 DiGet Data Transfer 1 Start programmet...

Læs mere

Svane Electronic Universal timer med 2 relæer og 18 funktioner hver 1

Svane Electronic Universal timer med 2 relæer og 18 funktioner hver 1 Svane Electronic Universal timer med 2 relæer og 18 funktioner hver 1 Digital dobbelt timer print modul 12V 2000.2236 Multi funktions timer med 18 funktioner pr. relæ, anvendelig i mange installationer,

Læs mere

Relæ - Timer relæ m. 18 funktioner, 12 V

Relæ - Timer relæ m. 18 funktioner, 12 V 1602494800 - Relæ - Timer relæ m. 18 funktioner, 12 V Kompakt og avanceret timer-relæ, med 18 forskellige og smarte funktioner. Det opsættes nemt med kontakterne og displayet, hvor det også er muligt at

Læs mere

Generel brugsvejledning Ud over de specielle funktioner, er der en række generelle ting du skal vide.

Generel brugsvejledning Ud over de specielle funktioner, er der en række generelle ting du skal vide. Indledning M90 terminalen er det nyeste inden for håndholdte scannere. M90 terminalen kan benyttes til statusoptælling i Hands Satellite Statussystem og til vareflytning i Hands Satellite Lagersystem.

Læs mere

PARAGON ε. Brugermanual

PARAGON ε. Brugermanual PARAGON ε Brugermanual Side 2 Pyronix Paragon ε Indholdsfortegnelse Side 1 Indledning...3 2 Faciliteter...4 3 Funktionsbeskrivelse...5 3.1 Operationstilstande...5 3.2 Ind- og udgangstilstande...6 4 Zoner...7

Læs mere

Digital positioner type RE 3446

Digital positioner type RE 3446 Installations- og driftsvejledning IN145 Digital positioner type Indholdsfortegnelse: Side 1 Generel information 2 2 Montering og tilslutning 2 3 Idriftsættelse 3 4 Drifts funktioner 6 5 Funktions beskrivelser

Læs mere

Strandengen 2 2680 Solrød Strand (+45) 46 92 77 17 SCOREBOARD. www.scoreboard.dk. Brugsanvisning for scoretavle JN27. Sponsorfelt.

Strandengen 2 2680 Solrød Strand (+45) 46 92 77 17 SCOREBOARD. www.scoreboard.dk. Brugsanvisning for scoretavle JN27. Sponsorfelt. SCOREBOARD Strandengen 2 2680 Solrød Strand (45) 46 92 77 17 www.scoreboard.dk Brugsanvisning for scoretavle JN27 Sponsorfelt 3 80 2 48 7 5428. 3 542. 2 4 96 82 Spiller Spiller 2 Scoretavlen leveres i

Læs mere

ELCANIC A/S Counter Type CNT150 Version 2.00 Inkl. PC programmet: Cnt150 Version 3.00 Betjeningsvejledning

ELCANIC A/S Counter Type CNT150 Version 2.00 Inkl. PC programmet: Cnt150 Version 3.00 Betjeningsvejledning ELCANIC A/S Counter Type CNT150 Version 2.00 Inkl. PC programmet: Cnt150 Version 3.00 Betjeningsvejledning Generelt: ELCANIC A/S COUNTER Type CNT150 er en microprocessor baseret tæller. Specielt designet

Læs mere

Netcom50. Betjeningsvejledning for telemodul 6 720 616 157 (2008/07)

Netcom50. Betjeningsvejledning for telemodul 6 720 616 157 (2008/07) Netcom50 da etjeningsvejledning for telemodul 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Sikkerhedsanvisninger og symbolforklaring 3 1.1 Generelle sikkerhedsanvisninger 3 1.2 Symbolforklaring 3 2 Oplysninger

Læs mere

INSTALLATION VER. 3.26. Kabler Temperaturføler- og iltsondesignaler fremføres separat i skærmet, parsnoet kabel og mindst 10 mm fra 220 V kabler.

INSTALLATION VER. 3.26. Kabler Temperaturføler- og iltsondesignaler fremføres separat i skærmet, parsnoet kabel og mindst 10 mm fra 220 V kabler. Dr.Oxygen OXYGEN - CONTROLLER 1.0 El-tilslutning INSTALLATION VER. 3.6 Kabler Temperaturføler- og iltsondesignaler fremføres separat i skærmet, parsnoet kabel og mindst 10 mm fra 0 V kabler. Tilslutning

Læs mere

MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING

MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Sikkerhedsforanstaltninger.....1 Nødvendigt værktøj...1 Montering af garageportåbneren...2-6 Montering af skinnerne..7-8 Stramning af

Læs mere

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL!

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL! MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL! FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 981 002 317 Ver. 01 11-03-2013 Indhold 1. INTRODUKTION... 4 2. BESKRIVELSE FANTRONIC... 5 2.1 SÅDAN FUNGERER

Læs mere

Montørvejledning for DTC2102 Temperaturtyring - Version 1. Generel beskrivelse

Montørvejledning for DTC2102 Temperaturtyring - Version 1. Generel beskrivelse 1 2 3 R E DTC2102 Danotek Generel beskrivelse DTC2102 er udviklet til væskebaseret solfangersystemer, men kan også benyttes til anden temperatur styring med op til tre temperatur målinger og to relæudgange.

Læs mere

EasyStart R Betjeningsvejledning. Radiostyret fjernbetjening med tilbagemelding af varmefunktionen for parkeringsvarmere.

EasyStart R Betjeningsvejledning. Radiostyret fjernbetjening med tilbagemelding af varmefunktionen for parkeringsvarmere. EasyStart R Betjeningsvejledning. Radiostyret fjernbetjening med tilbagemelding af varmefunktionen for parkeringsvarmere. Indholdsfortegnelse Inledning Skal læses som det første... 3 Sikkerhedsanvisninger...

Læs mere

Sikkerhedsanvisninger

Sikkerhedsanvisninger Indholdsfortegnelse Sikkerhedsanvisninger... 2 Symboler og advarsler, der anvendes i denne vejledning... 2 Elektriske apparater er ikke legetøj... 3 Sikker opstilling af apparatet... 3 Sørg for, at lysnettilslutningen

Læs mere

SCANOMAT A/S Vibe Allé 3 Postboks 131 DK - 2980 Kokkedal Tlf.: +45 49 18 18 00 Fax: +45 49 18 01 18

SCANOMAT A/S Vibe Allé 3 Postboks 131 DK - 2980 Kokkedal Tlf.: +45 49 18 18 00 Fax: +45 49 18 01 18 Brugermanual. Scanomat snegleautomat. 2000/15. SCANOMAT A/S Vibe Allé 3 Postboks 131 DK - 2980 Kokkedal Tlf.: +45 49 18 18 00 Fax: +45 49 18 01 18 Introduktion: Denne brugermanual forklarer brugen af snegleautomat

Læs mere

Tele Radio T60. Manual. Rev. IM-T60-001-A4

Tele Radio T60. Manual. Rev. IM-T60-001-A4 Tele Radio T60 Manual Rev. IM-T60-001-A4 CONTENTS 3-21........... 22-40.......... 41-59.......... 60-80.......... 81-101......... 102-123........ 124-145........ 146-164........ 165-186......... 187-194.........

Læs mere

Betjeningsvejledning for digital CPU-styring TX Control

Betjeningsvejledning for digital CPU-styring TX Control Betjeningsvejledning for digital CPU-styring TX Control Turbovex A/S Industrivej 9600 Aars Tlf. 96 98 6 Fax 98 6 E-mail: info@turbovex.dk TX Control SETPUNKT TEMP. OP SETPUNKT TEMP. NED BLÆSERTRIN OP BLÆSERTRIN

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

Monterings- og betjeningsvejledning. Vægmonteret ringeklokke

Monterings- og betjeningsvejledning. Vægmonteret ringeklokke Monterings- og betjeningsvejledning Vægmonteret ringeklokke 1200.. Produktbeskrivelse Den vægmonterede ringeklokke er en præfabrikeret enhed og en del af Giras dørkommunikationssystem. Den anvendes som

Læs mere

TRAKA21 MANUAL 10/2/2015 - VERSION 1.1

TRAKA21 MANUAL 10/2/2015 - VERSION 1.1 TRAKA21 MANUAL 10/2/2015 - VERSION 1.1 1 2 INDHOLD Afsnit Omhandler Side 1 Kontakt information Ruko 3 2 Hvad og hvem er denne guide for? 3 3 Hvad indeholder pakken, når Traka21 leveres? 3 4 Montering af

Læs mere

Betjeningsanvisning til model KCVR9NE Installationsanvisninger:

Betjeningsanvisning til model KCVR9NE Installationsanvisninger: Betjeningsanvisning til model Installationsanvisninger: Anvisninger til udtagelse af fedtfilter. Øverste udtagelige rude Nederste udtagelige rude 1) Faser til udtagning af øverste rude: NB: Gå frem på

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere