Hanstholm. K o m mu IH. l jokal J PI J A\ 2.5. SOMMERHUSOMRÅDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hanstholm. K o m mu IH. l jokal J PI J A\ 2.5. SOMMERHUSOMRÅDE"

Transkript

1 Hanstholm K o m mu IH l jokal J PI J A\ 2.5. SOMMERHUSOMRÅDE KLJTMØLIÆK marts 1980

2 INDHOLDSFORTEGNELSE: REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN - BILAG I. Lokalplanområdets beliggenhed... side l. Forhold til den hidtidige planlægning Forhold til regionplanlægningen og den fremt. planl Zonestatus Trafikbetjening «Afløbs- og forsyningsledninger... - J. Forhold til anden lovgivning LOKALPLANENS INDHOLD - BILAG II. Lokalplanens formål... side 4«Planens nærniere indhold < LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER - BILAG III. Lokalplanens midlertidage retsvirkninger... side 6, Lokalplanens endelige retsvirkninger LOKALPLANENS TILVEJEBRINGELSE - BILAG side LOKALPLAN 2.5- KLITMØLLER; l Lokalplanens formål... side 8. 2 Område og zonestatus Områdets anvendelse Udstykninger Vej- og stiforhold Ledningsanlæg Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsens ydre fremtræden Ubebyggede arealer Forudsætning for ibrugtagen af ny bebyggelse «11 - Grundejerforening * 12 - Eksisterende bebyggelse «13 - Lokalplanens overholdelse Dispensation Påtaleret Klageadgang Ophævelse af byplanvedtægt Vedtagelsespåtegning «16. Kortbilag l - 15-rammerne for Klitmøller Kortbilag 2 - Lokalplanområdet i 1:

3 REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: BILAG 1 LOKALPLANOMRÅDETS BELIGGENHED: Lokalplanområdet er "beliggende i den sydlige del af Klitmøller, nærmere "betegnet mellem Vangvej og Vangsåvej, syd for Lyngstien og nord for Spmnggårdsvejs forlængelse mod øst. Området andrager ca. 7>9 ha. 1. REDEGØRELSE POR LOKALPLANEN I FORHOLD TIL DEN HIDTIDIGE PLANLÆGNING: DISPOSITIONSPLANLÆGNING : Siden 19^3 har der været arbejdet med dispositionsplanlægningen i Klitmøller, og et forslag indsendtes til Boligministeriet i 1969«BYGNINGSVEDTÆGT : Herudover blev der i 1966 udarbejdet en bygningsvedtægt for Klitmøller af den daværende Øster- og Vester Vandet kommune. Vedtægtens byggeområde fik pr. 1/ status som byzone eller sommerhusområde. NY DISPOSITIONSPLAN I 1973 : Efter en folkeafstemning i 1968 kom Klitmøller under Hanstholm kommune, og denne udarbejdede i ^n ny dispositionsplan for Klitmøllerområdet. I dispositionsplanen fra 1973 blev lokalplanområdet udlagt til tæt sommerhusbebyggelse med grundstørrelse på min m brutto. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 6 FOR KLITMØLLER FRA 1976: UDARBEJDELSE AF LOKALPLAN : I 1976 blev der udarbejdet en partiel byplanvedtægt for Klitmøller på basis af dispositionsplanen fra Denne byplanvedtægt indeholder detaljerede bestemmelser for områdets anvendelse, vejforhold, udstykninger, bebyggelsens omfang og placering og bebyggelsens ydre fremtræden. Som en betingelse for ibrugtagen og udstykning af nærværende område, er der i byplanvedtægtens 4* stk. 2 anført, at udstykning kun må foretages på grundlag af en samlet plan, grundet de terrænmæssige forhold. En samlet plan for området er efter kommuneplanlovens ikrafttræden pr. 1. februar ensbetydende med udarbejdelse af lokalplan for området. Gennemførelse af nærværende lokalplan 2.5- Klitmøller er således en forudsætning for iværksættelse af nye udstyknings- og byggearbejder indenfor området.

4 REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: BILAG 1 *+ < l5-rammerne: Den partielle byplanvedtægt har senere dannet grundlag for fastsættelsen af de midlertidige rammer for lokalplanlægningen i Klitmøller ( 15-rammerne). Lokalplanområdet er således en del af område S 1J i Hanstholm kommunes 15-rammer, for hvilket område følgende bestemmelser er gældende: Lokalplanens bestemmelser skal sikre: a. at områdets anvendelse fastlægges til sommerhusområde og i overensstemmelse med bestemmelserne i partiel byplanvedtægt nr. 6 for Klitmøller, b. at bebyggelsesprocenten for den enkelte grund ikke overstige 25, c. at område S 13 kun må udstykkes efter en samlet plan, d. at større samlede fælles friarealer er udlagt i henhold til partiel byplanvedtægt nr. 6 for Klitmøller, e. at bebyggelsen ikke opføres med mere end l etage og med en max. højde på 4,5 m, f. at et vej- og stisystem fastlægges efter principperne i partiel byplanvedtægt nr. 6 for Klitmøller. 2. LOKALPLANENS FORHOLD TIL REGIONPLANLÆGNINGEN OG TIL DEN FREMTIDIGE PLAN- LÆGNING: Lokalby: Ifølge forslag til regionplan for Viborg amt foreslås Klitmøller gjort til lokalby for området med 500 til indbyggere. Muligheden for helårsbeboelse i Udbygningen af Klitmøller til lokalby er afhængig af mulighederne for helårsbeboelse i byen. Som en af forudsætningerne for bibeholdelse og udbygning af den lokale helårsbeboelse er et rimeligt serviceniveau, hvilket findes i Klitmøller. Det nuværende serviceniveau kan imidlertid ikke bæres af den lokale befolkning alene, men er afhængig af den indtjening, som sommerhusområderne og turismen giver i sæsonen, hvorfor der indenfor denne sektor må sikres en vis udvikling og udbygning, der dog ikke må ske på den lokale befolknings bekostning. I regionplanen og i den planlægning af de kystnære områder, foretaget 1979/80 - er der angivet en udfyldning af de allerede planlagte, godkendte og påbegyndte sommerhusområder. Bestemmelserne i lokalplan 2.5. Klitmøller: Bestemmelserne i nærværende lokalplan er således i fuld overensstemmelse med den tidligere planlægning, og er et led i den fremtidige udbygning af Klitmøller som lokalby for området.

5 REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN : BILAG 1 - ZONESTATUS: Sommerhusområde: Hele lokalplanområdet er beliggende i sommerhusområde i henhold til lov om by- og landzoner, 4. TRAFIKBETJENING; Adgang til lokalplanområdet sker for de sydlig- ste og vestligste parceller fra Vangsåvej ad Spanggårdsvej og for de nordligste og østligste parceller fra Vangvej ad Lyngstien. Der vil således finde vejadgang sted til området ad allerede eksisterende veje. Ingen eksisterende bebyggelse får ændret sin vejadgang, men der tillægges ved lokalplanens endelige vedtagelse nye parcelejere ret til fri og uhindret færdsel ad de i lokalplanen udlagte veje. Adgang til lokalplanområdet: 5- AFLØBS- OG FORSYNINGSLEDNINGER; Spildevand: I henhold til Hanstholm kommunes spildvandsplan kloakeres til eksisterende ledninger i Vangvej og Vangsåvej, mens regnvand ledes til sivedræn eller faskiner. Samletank og/eller nedsivningsanlæg kan etableres midlertidigt efter de til enhver tid gældende bestemmelser herom. Varmeforsyning: Varmeforsyning i lokalplanområdet er baseret på separat opvarmning af det enkelte sommerhus. Vandforsyning: Vandforsyning i lokalplanområdet etableres fra I/S Klitmø11er vandværk. El-forsyning: El-forsyning i lokalplanområdet etableres af Thy Højspændingsværk, Bedsted. 6. FORHOLD TIL ANDEN LOVGIVNING: Skovbyggelinier: Miljøministeriet/Fredningsstyrelsen, har ved skrivelse af 15 marts 1970 til Hanstholm kommune meddelt, at man i medfør af bekendtgørelse nr. 542 af 27. oktober 1975 har afgjort, at bestemmelserne i henhold til naturfredningsloven om skovbyggelinier, ikke gælder inden for det af partiel byplanvedtægt nr. 6 omfattede område. Bestemmelserne om vejbyggelinie i forhold til "Vestkystvejen 11 er ligeledes ophævet for så vidt angår lokalplanområdet. 3

6 LOKALPLANENS INDHOLD BILAG 2 1. LOKALPLANENS FORMÅL: Fastlæggelse af nærmere bestemmelser for områdets udnyttelse : Udarbejdelse af samlet plan for hele området: Hanstholm kommunalbestyrelse har ladet nærværende lokalplan udarbejde for at fastlægge nærmere bestemmelser for områdets fremtidige udnyttelse som sommerhusområde«lokalplanen tilvejebringes som en følge af bestemmelserne i lov om kommuneplanlægning 10, stk. J9 og i partiel byplanvedtægt nr. 6 for Klitmøller 4* stk. 2, hvor er anført, at en forudsætning for områdets udstykning er, at der udarbejdes en samlet plan. Partiel byplanvedtægt nr. 6 indeholder detaljerede rammebestemmelser for området. Det er lokalplanens formål, indenfor disse rammer, at fastlægge den nærmere udstykning, placering af bebyggelse samt vej- og stiforløb i området ligesom afgrænsning af fælles arealer fastlægges i lokalplanen. Lokalplanen har endvidere til formål at sikre, at der indenfor lokalplanområdet etableres en grundejerforening bestående af grundejerne i området, men lokalplanen har ikke til formål at ændre bestående bebyggelsers benyttelse m.v. 2. PLANENS NÆRMERE INDHOLD: Sommerhusområde : Byggeområder: Betingelser for tilladelse til udstykning: De enkelte byggeområders afgrænsning: På baggrund af rammerne i byplanvedtægt nr. 6 for Klitmøller fastlægges en sommerhusudstykning omkring det øst-vestgående klitparti i lokalplanområdets midte. Parcellernes udformning og nærmere beliggenhed er angivet på lokalplanens kortbilag 2. På de enkelte parceller er der skitseret byggeområder, indenfor hvilke en kommende bebyggelse skal tilstræbes placeret. Således skal udstykkeren - før tilladelse til udstykning/bebyggelse efter lokalplanens retningsgivende udstykningsplan kan gives af Hanstholm kommune - eftervise, at der på naboparcellerne indenfor den udstykkende ejendom eller naboparceller, nærmere angivet af Hanstholm kommune, findes byggeområder, i overensstemmelse med lokalplanens øvrige bestemmelser. De i lokalplanen angivne byggeområder er ikke præcist udformet, og skal i hvert enkelt tilfælde afsættes i samråd med Hanstholm kommune, idet byggeområdernes endelige afgrænsning vil skulle vurderes på baggrund af de konkrete udstykningsog byggesager.

7 LOKALPLAN ENS l NDHOLD B l LAG 2 Placering af bebyggelse på de umiddelbart bebyggelige arealer: Hegn: Det langsgående klitparti: Traché for gående færdsel: Pålæg om udførelse af dæmpningsforanstaltninger mod sandflugt: Grundejerforening: Byggeområderne skal placeres således, at den nye bebyggelse indenfor området kan placeres på de umiddelbart bebyggelige arealer, hvorved de mere kuperede områder kan friholdes og således lade terrænnets oprindelige form fremtræde som "slip" i bebyggelsen. Lokalplanens bestemmelser vedrørende hegn og beplantning, herunder forbud mod hegning i skel, skal desuden tjene til understregning af dette landskabstræk. Lokalplanen indeholder desuden bestemmelser for det langsgående klitparti'm*dt i området. Disse bestemmelser tager sigte på en bevarelse af dette klitparti i dets nuværende udseende, friholdt for færdsel og anvendelse af enhver art. For at undgå færdsel og derved mulighed for nedslidning og brud i klitpartiet, er der omkring dette udlagt et smalt bælte/traché for gående færdsel på de tilstødende parceller og byggeområderne på disse er udformet herefter. Desuden kan Klitmyndighederne i medfør af sandflugtslovens kapitel II, give ejere af sandflugtsstrækninger, som ikke er fredede i medfør af lovens kapitel I, pålæg om at udføre dæmpningsarbejder og pålæg om indskrænkninger i brugen af sådanne arealer, herunder eventuel hegning for at undgå færdsel. Der skal oprettes en grundejerforening indenfor området. Grundejerforeningen skal bl.a. tage skøde på det udlagte fællesområde/det langsgående klitparti midt i området samt varetage fællesområdets/ stiernes og vejenes vedligeholdelse. Indenfor fællesområdet er der endvidere udlagt et areal til leg og boldspil. Dette anlæg skal etableres af beboerne/grundejerforeningen senest når 25 io af grundene er bebygget.

8 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER: BILAG 3 1.0* LOKALPLANENS MIDLERTIDIGE RETSVIRKNINGER; 1.1. Når forslaget til lokalplanen er offentliggjort, må de "berørte ejendomme ikke udnyttes på en sådan måde, at det kan foregribe indholdet af den endelige plan. Der er ifølge kommuneplanlovens 22 midlertidigt forbud mod udstykning, bebyggelse og ændring af anvendelsen. Den eksisterende lovlige anvendelse af ejendommen kan fortsætte som hidtil Når ovennævnte frist for indsigelse er udløbet, torsdag d. 15, maj 1980 kan kommunalbestyrelsen give tilladelse til udnyttelse af en ejendom i overensstemmelse med forslaget. En forudsætning herfor er dog, at kommuneplanlovens generelle bestemmelser om mindste grundstørrelse, maximal bebyggelsesprocent, maximal byggehøjde og etageantal overholdes. 1.3«Disse midlertidige retsvirkninger gælder fra 14-03«1980og indtil forslaget er endeligt vedtaget, dog højst indtil et år efter denne dato LOKALPLANENS ENDELIGE RETSVIRKNINGER: 2.1. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes, bebygges eller iøvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg m.m., der er indeholdt i planen, 2.3«Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der tilsigtes i planen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. 2.4«Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen.

9 LOKALPLANENS TILVEJEBRINGELSE: BILAG 4 Planen er i første trin af tilvejebringelsen at betragte som et forslag, der i henhold til reglerne i kommuneplanloven kan ændres efter forslag af berørte ejere eller brugere (lejere) af ejendomme indenfor området og dets nærmere omgivelser. Ændringsforslag kan også stilles af foreninger og andre, som har interesse i planen. Forslaget til lokalplanen skal efter dets vedtagelse af kommunalbestyrelsen offentliggøres og fremlægges til gennemsyn indenfor en nærmere fastsat tid (mindst 2 måneder). Ændringsforslagene skal indgives til kommunen inden udløbet af den fastsatte fremlæggelsestids~ ~ ~._,_... _ Når fristen for indgivelse af ændringsforslag er udløbet, træffer kommunalbestyrelsen beslutning om, hvorvidt planforslaget skal ændres som følge af indkomne forslag eller planen skal vedtages endelig uden ændringer. Hvis der er fremsat ændringsforslag, kan den endelige vedtagelse tidligst finde sted l måned efter udløbet af indsigelsesfristens udløb. Beslutter kommunalbestyrelsen sig for ændringer, skal de berørte forinden have lejlighed til udtalelse, og er ændringerne så væsentlige, at der reelt foreligger et nyt planforslag, kan vedtagelsen først ske efter fornyet offentliggørelse efter ovenstående regler. Når forslaget til lokalplanen er endeligt behandlet og vedtaget af kommunalbestyrelsen efter ovennævnte procedure, sker der offentlig bekendtgørelse herom efter nærmere fastsatte regler. Bekendtgørelsen, der bl.a. skal indeholde oplysninger, om planen afviger fra det tidligere offentliggjorte forslag, tilsendes ejerne af de ejendomme, der omfattes af planen. Forslaget til denne lokalplan er offentligt fremlagt på nærmere annoncerede steder i tiden Eventuelle indsigelser eller ændringsforslag må afgives skriftligt til kommunalbestyrelsen inden udløbet af dette tidsrum.

10 LOKALPLAN 2.5. KLITMØLLER LOKALPLAN 2.5. KLITMØLLERt INDLEDNING: I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1 - LOKALPLANENS FORMÅL: Det er lokalplanens formål indenfor de godkendte 15-rammer og indenfor bestemmelserne i partiel byplanvedtægt nr. 6 for Klitmøller at fastsætte detaljerede bestemmelser for områdets udstykning, bebyggelse og benyttelse, samt fastlægge adgangsveje, stiforløb og fælles friarealer for området samt at sikre ejere og brugere indenfor området fri og uhindret færdselsret ad de udlagte veje og over de fælles friarealer. 2-OMRADE OG ZONESTATUS: Lokalplanen afgrænses som vist på vedhæftede kortbilag l og 2 og omfatter følgende matr. nr.i del af 3 am, 4 d, del af 6 e, del af 15 a, del af 20 i, del af 22 a, del af 22 d, 22 x, del af 22 ø, del af 25 d, 25 ao, 27 h, del af 28 bn, 28 br, del af 28 bt, del af 28 bv, del af 30 q, 30 r, 30 u, 31 a, 31 e, 31 f, 31 s, 32 al, del af 35 m, del af 64 a og 69 e, alle Klitmøllerhuse, V. Vandet, samt alle parceller, der efter den 1. august 1979 udstykkes fra de nævnte ejendomme eller dele af disse beliggende indenfor lokalplanområdet Sommerhusområde ; Lokalplanområdet er i sin helhed beliggende i sommerhusområde, udlagt ved byplanvedtægt nr. 6 for Klitmøller. 8

11 3 OMRÅDETS ANVENDELSE: 4-UDSTYKNINGER: Området må kun anvendes til sommerhusbebyggelse, d.v.s. bebyggelse, der kun må beboes i tidsrummet 1. april til 30«september og udenfor dette tidsrum kun i kortvarige ferier, week-ends og lignende Indenfor området kan opføres transformerstationer til områdets elforsyning, når de ikke har mere end 30 m bebygget areal og ikke gives en højde af mere end 3 ^ over terræn, og når de udformes i overensstemmelse med den øvrige bebyggelse På hver selvstændig matrikuleret ejendom må kun opføres - en enkelt beboelse. Al bebyggelse skal tilstræbes opført indenfor de på kortbilag 2 med skravering angivne byggeområder (jfr. lokalplanens 7 - bebyggelsens omfang og placering.) «Det på kortbilag 2 med priksignatur angivne midterområde omkring det langsgående klitparti, udlægges som fællesareal, friholdt for færdsel/udnyttelse af enhver art. Omkring midterområdet udlægges område for gående færdsel som angivet på kortbilag 2 med særlig signatur (jfr. iøvrigt bestemmelserne i pkt «samt redegøreisens bilag 2.) Udstykning må kun foretages i overensstemmelse med den på vedhæftede kortbilag 2 viste retningsgivne udstykningsplan, hvorved gennemsnitsparcelstørrelsen for de i området ikke^udstykkede parceller andrager mindst m incl. de udlagte fællesområder, men excl. de udlagte vejarealer Før der kan gives tilladelse til udstykning efter lokalplanens retningsgivende udstykningsplan, skal følgende eftervises: - ved enhver udstykning/bebyggelse indenfor lokalplanområdet, skal det af udstykkeren/bygherren - overfor Hanstholm kommunalbestyrelse - sandsynliggøres, at en bygning kan placeres på grunden i overensstemmelse med lokalplanens øvrige bestemmelser. - tillige skal det eftervises, at der også på naboparcellerne indenfor den udstykkende ejendom eller naboparceller, nærmare angivet af Hanstholm kommune, kan opføres bygninger i overensstemmelse med lokalplanen.

12 5 - VEJ-OG STIFORHOLD: Udlæg af nye veje og stier; Der udlægges areal til følgende nye veje og stier indenfor lokalplanområdet: Veje: Vejen A-B i en bredde af 12 m. Vejen C-D i en bredde af 10 m. Vejen E-F i en bredde af 6 m. Stier: Stien g-h i en bredde af 3 m. Stien g-i i en bredde af 3 ni. Stien j-k i en bredde af 3 m. Stien l-m i en bredde af 3 ni. Stien n-o i en bredde af 3 ni. Stien p-r i en bredde af 3 ni. Vej A-B og C-D afsluttes med en vendeplads i en bredde af 14 in og en længde af 14 m. Lyngstien afsluttes med en vendeplads ved pkt. g i en bredde af 14 ni og en længde af 14 nu Vendepladserne er vist på vedhæftede kortbilag Der udlægges areal til udvidelse af Lyngstien langs dennes sydside og således, at Lyngstien fremtidigt får en samlet vejudlægsbredde på 12 m. Ligeledes udlægges areal til udvidelse og forlængelse af en 4?00 m bred vej over matr. nr. 30 r og 22 x til en 8,00 m bred vej Ved vejtilslutninger skal hjørnerne af de tilstødende ejendomme afskæres som vist på vedhæftede kortbilag Den over matr. nr. 15 a, 22 ø, 25 d, 22 d, 69 a, 30 q og 20 i førende 3>77 ni brede private vej, som er udlagt på matrikelkortet, vil blive nedlagt som privat fællesvej. Vejudlægget skal fremtidigt anvendes som stiforbindelse mod vest (stien g-i) Der tillægges samtlige ejere og brugere af parceller indenfor lokalplanområdet ret til fri og uhindret færdsel ad de udlagte private veje og stier. Fordelingen af omkostningerne ved anlæg og fremtidig vedligeholdelse af de udlagte private veje og stier fastlægges om fornødent af Hanstholm kommune i en vejbidragsfordeling. Der henvises herved til reglerne i vejlovgivningen Vejene skal min. anlægges som afrettede grusveje, med 15 om stabilt grus og med en kørebanebredde på min. 5 ni på vej A-B og Lyngstien og 4 ni på vej C-D Stier skal om fornødent belægges såfremt bundforholdene tilsiger dette. 10

13 6 LEDNINGSANLÆG : El-ledninger må ikke fremføres som luftledninger Vandledninger og kloakledninger skal i videst mulig udstrækning anbringes i de udlagte veje og stier og må ikke berøre de i fællesområdet beliggende klitpartier «Beliggenheden af forsyningsledninger, der placeres i fællesområdet eller på den enkelte parcel og som tjener til brug for andre end den pågældende parcel, skal af ledningsejeren foranlediges tinglyst på ejendommen Der må ikke etableres vejbelysning på de udlagte veje og stier eller i fællesområdet. 7 - BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING: Der fastlægges byggeområder indenfor lokalplanområdet som angivet på kortbilag 2 med lodret skravering De angivne byggeområder er ikke præcist udformet og skal i hvert enkelt tilfælde afsættes i samråd med Hanstholm kommune på grundlag af konkret udstyknings- og/eller byggesag (jfr. 4 stk ) «Byggeområderne skal placeres således, at den nye bebyggelse kan placeres på de umiddelbart bebyggelige arealer og mere kuperede områder skal friholdes De enkelte bygningers størrelse skal være mindst 35 ni og højst 150 m incl. garager, udhuse o.lign mindre bygninger Alle bygninger skal anbringes parallelt med eller vinkelret på de nord-syd gående skel, og skal i deres helhed anbringes i de på kortbilag 2 med lodret skravering viste områder Garager, udhuse o.lign. mindre bygninger må ikke gives et større bebygget areal end 35 m De enkelte bygninger niå kun opføres i én etage og bygningshøjden må ikke overstige 3 m målt fra terræn (niveauplan) til den linie, hvor ydervæg og tagflade mødes Tagets vinkel med den vandrette plan må ikke overstige 25. Taghældning 45 kan dog tillades, når bygningens samlede højde ikke overstiger 4,50 m. 11

14 8 BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN : Skiltning og reklamering i lokalplanområdet må ikke finde sted uden kommunalbestyrelsens særlige tilladelse Alle frie sider på bygninger skal udføres i træeller stenmaterialer. Træværk må farves i mørkegrønne, brune eller røde farver. Som facademur må anvendes teglsten eller hvide sten i murstensformat eller bloksten. Andre materialer kan tillades anvendt, hvis disse ikke, efter kommunalbestyrelsens skøn, virker skæmmende «Som tagmateriale må anvendes teglsten, cementtagsten eller eternitbølgeplader i røde, brunlige eller sorte farver. Blanke og reflekterende tagmaterialer må ikke anvendes. Dette gælder dog ikke solfangere. Andre materialer kan tillades anvendt, hvis disse ikke, efter kommunalbestyrelsens skøn virker skæmmende Solfangere til montering på tagflader og på terrænet skal placeres efter retningslinier givet af kommunalbestyrelsen. 12

15 9 - UBEBYGGEDE AREALER : De udlagte fællesområder består fortrinsvis af ubeplantede klitarealer/det langsgående klitparti midt i området. Arealerne skal fortsat henligge ubenyttede og ubeplantede. Det påhviler endvidere ejerne af det udlagte fællesområde/grundejerforeningen at hindre brud i klitten med sandflugt til følge, jfr. side 4/lokalplanens nærmere bestemmelser Der må ikke foretages hegning i parcelskellene hverken med levende hegn eller faste hegn, men det er tilladt at beplante de byggeområder, der med lodret skravering er vist på kortbilag 2. Beplantningen skal foretages med en for området naturlig beplantning, såsom bjergfyr, gran, havtorn og klitrose. Egnsfremmed beplantning må ikke finde sted «Terrænreguleringer på mere end +/-T- 0,50 m i forhold til det eksisterende terræn må ikke foretages uden kommunalbestyrelsens tilladelse På det på kortbilag 2 med særlig signatur angivne område, må der ske færdsel til fods for områdets beboere Fælles anlæg af legeområde skal finde sted inden for det på kortbilag 2 særligt angivne område, og legeområdet skal etableres senest når 25 % af grundene er bebygget (jfr grundejerforening). 13

16 10 -. FORUDSÆTNING FOR IBRUGTAGENAFNYBEBYGGELSE: Senest samtidig med at der udstedes ibrugtagningstilladelse til en bebyggelse inden for det i pkt angivne grundejerforeningsområde, skal den grundejer, på hvis ejendom "bebyggelsen er opført, eller hvorfra den bebyggede parcel udstykkes iværksætte udstykning og vederlagsfri afståelse til grundejerforeningen af den del af fællesområdet/midterområdet, som berører den udstykkende grundejers ejendom som :angivet på kortbilag Forinden der udstedes ibrugtagningstilladelse til en bebyggelse, skal vejstrækningen fra kommunevej til og med den pågældende parcel være anlagt i overensstemmelse med bestemmelserne i pkt. 5, GRUNDEJERFORENING: Indenfor det på kortbilag 2 med særlig signatur begrænsede område skal der oprettes en grundejerforening med medlemspligt for samtlige grundejere De øvrige grundejere indenfor lokalplanområdet, ha: ret til medlemsskab af grundejerforeningen, men ikke pligt hertil » Grundejerforeningen skal oprettes senest ved områdets overgang til planformålet «Grundejerforeningen skal overtage ejendomsretten til og forestå vedligeholdelsen af de indenfor området beliggende fællesarealer. Grundejerforeningen skal desuden forestå vedligeholdelse af de i området udlagte private veje og stier efter aftale med Hanstholm kommune og i overensstemmelse med vejlovgivningens regler herom «Grundejerforeningens vedtægter skal godkendes af kommunalbestyrelsen Fælles brevkasseanlæg etableres i området efter aftale mellem Grundejerforeningen, postvæsenet og Hanstholm kommune Det i 9 stk angivne legeområde skal eta bleres af beboerne/grundejerforeningen senest, når 25 % af grundene indenfor området er bebygget. 14

17 12- EKSISTERENDE BEBYGGELSE : Nærværende lokalplan er ikke til hinder for bibeholdelse af den eksisterende lovlige bebyggelse på og anvendelse af ejendommen Udvidelse ved om- eller tilbygning eller ibrugtagen til anden anvendelse i strid med lokalplanens bestemmelser må ikke finde sted. 13 LOKALPLANENS OVERHOLDELSE: 14- DISPENSATION : Før noget byggeri påbegyndes, eller en ejendoms hidtidige anvendelse ændres, skal der forelægges kommunalbestyrelsen tegninger, der viser: - grunden og dens omgivelser, - bygningernes beliggenhed på grunden, samt - bygningernes størrelse, form og indretning, ligesom den påtænkte anvendelse af bygningerne og grunden skal oplyses, således at kommunalbestyrelsen kan påse overensstemmelsen med lokalplanen , Kommuaalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. 15- PÅTALERET: 16 KLAGEADGANG : Påtaleret ifølge nærværende lokalplan har alene Hanstholm kommunalbestyrelse Klager over kommunalbestyrelsens afgørelser i medfør af nærværende lokalplan behandles efter reglerne i kapitel 7 i Lov om kommuneplanlægning (nr«287 af 26. juni 1975), hvortil der henvises OPHÆVELSE AF BYPLANVEDTÆGT: Den under den 17. oktober 1977 af Miljøministeriet/Planstyrelsen godkendte partielle byplanvedtægt nr. 6 for Klitmøller ophæves for de matr. nr., som er angivet i lokalplanens 2, stk

18 VEDTAGELSESPATEGNING : Hanstholm kommunalbestyrelse har på sit møde den 1J. marts 1980 vedtaget at lade lokalplan 2.5- Klitmøller offentlig fremlægge. P. k. v. Chr. Hansen / Borgmester. Lars Okkels Kommuneingeniør I henhold til 27 i lov om kommuneplanlægning vedtages foranstående lokalplan endeligt. Hanstholm kommunalbestyrelse, den 10. juli 1980* P. k. v. Chr. Hansen / Lars Okkels Borgmester. Kommuneingeniør. 16

19 15 RAMMERNE FOR KLITMØLLER :

20

LOKALPLAN 2.12 Klitmøller

LOKALPLAN 2.12 Klitmøller ^P LOKALPLAN 2.12 Klitmøller Sommerhusområde ved Kræn Tækkersvej Januar 1991. Fremlagt til offentlig debat i perioden 10.10. - 5.12.1990 INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse for lokalplanen Lokalplanområdets

Læs mere

lokalplan 2.J. klitmøller/sommerhusområde: l - lokalplanens formål; 2 - område- og zonestatus:

lokalplan 2.J. klitmøller/sommerhusområde: l - lokalplanens formål; 2 - område- og zonestatus: lokalplan 2.J. klitmøller/sommerhusområde: 0.0.1. INDLEDlSfING; I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. l - lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 2.23 Klitmøller/ sommerhusområde ved Bavnbak. Endelig godkendt den 4. september 1997.

Lokalplan 2.23 Klitmøller/ sommerhusområde ved Bavnbak. Endelig godkendt den 4. september 1997. Lokalplan 2.23 Klitmøller/ sommerhusområde ved Bavnbak Endelig godkendt den 4. september 1997. Indhold Redegørelse Baggrund for lokalplanen Lokalplanområdet Forhold til anden planlægning Lokalplanens indhold

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab.

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2,1 nævnte område. Afsnit

Læs mere

Lokalplan 2.29 Klitmøller

Lokalplan 2.29 Klitmøller Lokalplan 2.29 Klitmøller Område ved Ajs Mølls Vej Lokalplan godkendt d. 6. juli 2000 Indhold: Redegørelse Baggrund for udarbejdelse af lokalplanen Lokalplanens formål Lokalplanområdet Lokalplanens forhold

Læs mere

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 LDKALPLAN NR. 10.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 10.1 TÅRUP STRAND LO KALPLANFORSLAGETS MIDLERTIDIGE RETSVI RKNINGER Indtil forslaget er endeligt vedtaget af kommunalbestyrelsen,

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

Partiel Byplan 3. For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0300

Partiel Byplan 3. For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0300 Partiel Byplan 3 For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 13.06.1975 3011502PB0300 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 3, for dele af Havnsø og Egemarke

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR.

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 SOMMERHUSOMRÅDE VED MÅRUP ØSTERSTRAND 1 REDEGØRELSE Nærværende lokalplan nr. 35 skal danne grundlag for udstykning af et ca. 4.500 kvm område af matr. nr. 1 ac, Nordby Hede,

Læs mere

Lokalplan 3.3. For en del af sommerhusområdet i Kaldred. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L30300

Lokalplan 3.3. For en del af sommerhusområdet i Kaldred. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L30300 Lokalplan 3.3 For en del af sommerhusområdet i Kaldred Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 19.03.1980 3011501L30300 BJERGSTED KOMMUNE Lokalplan nr. 3.3 for en del af sommerhusområdet i Kaldred

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

Lokalplan 1.18 Hanstholm Trafikhavn Hanstholm kommune

Lokalplan 1.18 Hanstholm Trafikhavn Hanstholm kommune Lokalplan 1.18 Hanstholm Trafikhavn Hanstholm kommune l offentlighedsfase i perioden 5. januar - 2. marts 1989. INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse for lokalplanen Baggrund for lokalplanen Lokalplanens indhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

LOKALPLAN NR

LOKALPLAN NR LOKALPLAN NR. 0 51.01.01 NYT OMRÅDE TIL OFFENTLIGE FORMÅL I ØRBÆK BY. \~/ ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1991. i INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Lokalpianens baggrund Lokaiplanområdets

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

POUL KAMPMANN FAABORG

POUL KAMPMANN FAABORG or ~ ~ I Matr. nr. 16 d Millinge-Østerby byer, Svanninge 1/ i;~ sogn. ri ~ ANMELDER: ADVOKAT POUL KAMPMANN FAABORG LOKALPLAN 6.06. FÅBORG KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker

Læs mere

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse.

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Lokalplanen baggrund og område. Lokalplanen er udarbejdet for at fastlægge/sikre området til sommerhusbebyggelse. Området, som

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

Lokalplan nr 7 for Vamdrup kommune. matr. nr. 3^ vester-vamdrup By Vamdrup landinapak 'K. OLSEN & M.RATHJE. Bønstrup Sø

Lokalplan nr 7 for Vamdrup kommune. matr. nr. 3^ vester-vamdrup By Vamdrup landinapak 'K. OLSEN & M.RATHJE. Bønstrup Sø matr. nr. 3^ vester-vamdrup By Vamdrup landinapak 'K. OLSEN & M.RATHJE Pakhustprve«4-6OOO Kolding Tbtofon OS. 52 O3 SS Bønstrup Sø Lokalplan nr 7 for Vamdrup kommune matr. nr. 3- Vester-Vamdrup By Vamdrup

Læs mere

LOKALPLAN RIR 25. FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND

LOKALPLAN RIR 25. FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND LOKALPLAN RIR 25 FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND LOKALPLAN NR. 25 for et sommerhusområde ved Lendrup strand. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

LOKALPLAN NR HALS KOMMUNE FOR ET SOMMERHUSOMRADE SYDVEST FOR HOU

LOKALPLAN NR HALS KOMMUNE FOR ET SOMMERHUSOMRADE SYDVEST FOR HOU LOKALPLAN NR. -7.08 HALS KOMMUNE FOR ET SOMMERHUSOMRADE SYDVEST FOR HOU Hals kommune redegørelse til lokalplan nr. 7.08 LOKALPLANENS SAMMENHÆNG MED ANDEN PLANLÆGNING Lokalplanens område. Området, som lokalplanen

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR Områdets anvendelse.

HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR Områdets anvendelse. HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 26. Boligområde ved Ladegårdsvej i Aastrup. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 197o) fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

LOKALPLAN NR. 6.5.3. Store Bælt FOR OMRÅDE VED TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 6.5.3. Store Bælt FOR OMRÅDE VED TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.5.3 Store Bælt FOR OMRÅDE VED TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE JAI\JUAR 1984 INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokaiplanen omfatter del af matr. nr. samt matr. nr 4E Tårup by Frørup. Lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

Silkeborg Kommune. Del af Hesselhusområdet LOKALPLAN 61.01

Silkeborg Kommune. Del af Hesselhusområdet LOKALPLAN 61.01 Silkeborg Kommune Del af Hesselhusområdet LOKALPLAN 61.01 Matr. nr. 3 b m.fl. Tollund, Abiidskov og Hesselhus, Funder sogn Stpl. 25,- kr. Akt :Skab! nr. % 19250 Silkeborg kommune Anmelder : Stadsingenisren

Læs mere

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE i henhold til lov om planlægning (lov nr. 383 af 14. juni 1993) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. l nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ kovlundv Jf/ " LOKALPLANOMRADE SKANDERBORG KOMMUNE 1986 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV -~ LANGESKOV b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR.15 1982. LANGESKOV KOMMUNE Lokal plan nr.15 for et boligområde Langeskov by. (Tillæg nr.2 til lokaiplan nr.1). 1.aug.1982 J.nr.O1.02.05.P16/300-82 1. LANGESKOV

Læs mere

Lokalplan 2.31 Klitmøller

Lokalplan 2.31 Klitmøller Lokalplan 2.31 Klitmøller Boligområde på Møllebakken Lokalplan endelig godkendt d. 7. juni 2001 Indhold: Redegørelse Baggrund for udarbejdelse af lokalplanen Lokalplanens formål Lokalplanområdet Lokalplanens

Læs mere

KOMMUNE LOKALPLAN NR. 01.044 D. 25. JUN11986 STEMPELMÆRKE

KOMMUNE LOKALPLAN NR. 01.044 D. 25. JUN11986 STEMPELMÆRKE Matr. nr. 266 c. og del af 266 b Ringkøbing bygrunde, 2 fi, del af 2 fk, del af 30 as og del af 2 am, Ringkøbing markjorder, samt Lle_parc ller,_ dor ter_den A2. marts \nmelder: Advokat H. Thorninger Herningvej

Læs mere

Lokalplan 2.14 Klitmøller Område ved Havglimt/Pinbak

Lokalplan 2.14 Klitmøller Område ved Havglimt/Pinbak Lokalplan 2.14 Klitmøller Område ved Havglimt/Pinbak Ørhage Hanstholm kommune, Bådsgårdsvaj 2, 7730 Hanstholm Tlf.: 97961600 - Fax: 97961432 Indholdsfortegnelse Redegørelse: Baggrund for lokalplanen Lokalplanens

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse:

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: Lokalplan 1.7 For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 20.08.1982 3011501L10700 BJERGSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.7 FOR ET OMRÅDE TIL FRITIDSAKTIVITETER

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN :/~~\ M SVANEVEI BLOMSTERVANG DUNHAMMERVETT^ LOKALPLAN NR. 106 2NMANDS: BARKEN ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 106 for et område ved Bymarken Dommervænget REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Forhold til anden planlægning

Læs mere

2.2 Med kommunalbestyrelsens offentlige bekendtgørelse af den vedtagne lokalplan, overføres matr.nr. 11 ea, 11 hr,11 hp

2.2 Med kommunalbestyrelsens offentlige bekendtgørelse af den vedtagne lokalplan, overføres matr.nr. 11 ea, 11 hr,11 hp HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. 2o omfattende offentlig område 2D.ol i Hvide Sande syd. I henhold til kommuneplanloven (miljøministeriets bekendtgørelse nr. 734 af 21. december 1982) fastsættes herved

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY.

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. KOMMUNE NR. 1069 BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ Odder Kommune Lokalplan nr. 1069 Lokalplan for et område til offentlige formål beliggende ved

Læs mere

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 15 Lokalplan for et boligområde i Valløby by. Kortet på omslaget er i mål 1:25.000 og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV Aabybro kommune Lokalplan nr. 5.03 Område til tæt-lav boligbebyggelse ved Kj6bmandstoften i Birkelse by. Indledning... side 3 Lokalplanens sammenhæng med anden

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen ønsker gennem nærværende lokalpian at fastlægge retningslinier for udvidelse af eksisterende håndværkerområde

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE FREMLAGT FRA DEN 4. DECEMBER 2002 TIL DEN 12. FEBRUAR 2003. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 9. APRIL 2003. Forord til lokalplanforslaget Thyholm Kommunes

Læs mere

LOKALPLAN NR. B

LOKALPLAN NR. B LOKALPLAN NR. B 12.07.01 BOLIGOMRÅDE VED BRANDGADEN -094 32c 32a L o k a l p l a n o m r å d e 2b Brandgaden 0 50 meter ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 12.07

Læs mere

Lokalplan 48. For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue

Lokalplan 48. For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue Lokalplan 48 For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue i Thorsø Januar 2002 Lokalplanens retsvirkninger Midlertidige retsvirkninger efter planloven Endegyldige retsvirkninger Når et

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.1.5 FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokalplanen omfatter et område i Ørbæk by. beliggende ved Stationsvej og Ringvej Lokalplanen fastlægger, at der på arealet

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE SYD FOR SVIN- KLØV PLANTAGE. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20.

BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE SYD FOR SVIN- KLØV PLANTAGE. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. JAMMERBUGT FJERRITSLEV KOMMUNE NORDJYLLANDS AMT BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE SYD FOR SVIN- KLØV PLANTAGE. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE Lokalplan 2/58 Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE TILLADELSE BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRADE VED CENTRUMGADEN

Læs mere

Jernløse Kommune. Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr For et område i Sdr. Jernløse by.

Jernløse Kommune. Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr For et område i Sdr. Jernløse by. Kirkegård Lokalplanstillægsgrænse Sdr. Jernløse by Jernløse Kommune Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr. 4.1. For et område i Sdr. Jernløse by. Tillæg nr. 9 til kommuneplan 1997-2009 For et område i Sdr.

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 2.13 KLITMØLLER Sommerhusområde ved Mombak

LOKALPLAN 2.13 KLITMØLLER Sommerhusområde ved Mombak Sommerhusområde ved Mombak Ørhage Itøfi&um IXtLrAclV.'X Hanstholm kommune, Bådsgårdsvej 2, 7730 Hanstholm - TU: 97961600, Fax: 97961432 REDEGØRELSE REDEGØRELSE REDEGØRELSE FOR BESTEMMELSERNE I LOKALPLAN

Læs mere

LØKKEN -VRÅ KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL.

LØKKEN -VRÅ KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL. LØKKEN -VRÅ KOMMUNE v M LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL. ~~ LBKKEN-VRÅ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.2.1.2. Lokalplan for et område

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 01 Sommerhusområde i Skuldbøl

Partiel byplanvedtægt nr. 01 Sommerhusområde i Skuldbøl Partiel byplanvedtægt nr. 01 Sommerhusområde i Skuldbøl Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk l medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970)

Læs mere

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling Lokalplan 40 For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling November 1998 Lokalplanens retsvirkninger Midlertidige retsvirkninger efter planloven Endegyldige retsvirkninger Når et forslag til lokalplan er

Læs mere

LEJRE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7 FOR ET BOLIGOMRADE I ALLERSLEV. VEDTAGET marts 1979 i

LEJRE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7 FOR ET BOLIGOMRADE I ALLERSLEV. VEDTAGET marts 1979 i LEJRE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7 FOR ET BOLIGOMRADE I ALLERSLEV VEDTAGET marts 1979 i Lokalplanens retsvirkninger Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme,

Læs mere

PLACERING l KOMMUNEN BILAG NR.1

PLACERING l KOMMUNEN BILAG NR.1 Reproduceret med tilladelse af Geodætisk Institut nr. A 382/74- PLACERING l KOMMUNEN BILAG NR.1 PJERRITSLEV KOMMUNE N O R D J Y L L A N D S AMT BYPLANVEDTÆGT NR. 8 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE VED "LYNGHØJGÅRD",

Læs mere

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M.

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. 6 LOKALPLAN GL 52 FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGÅRD M.M., INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod.

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. LOKALPLAN NR. 080503 for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. En lokalplan er en fysisk plan,

Læs mere

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -.

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -. ULLERSLEV LOKALPLAN KOMMUNE NR.20 RETTEN~I i~1ye?org -~ kun:gvid~3tmed MSTEMPLINGJA~ DOMMERKONmREJ-~KASSEKONTRo~ppARAT E 133284~~ 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -., FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN

Læs mere

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000 ~li 0 Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Indhoidsfortegnelse Lokalpianens redegørelse Lokalpianens baggrund 4 Forhold til anden planlægning 4 Forsyningsforhold

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1.

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1. I 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ----------------------------------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 2. 1. Dispositionsplan

Læs mere

Lokalplan nr Et område nord for Strømsvej og syd for Nybølle å. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Sommerhusbebyggelse

Lokalplan nr Et område nord for Strømsvej og syd for Nybølle å. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Sommerhusbebyggelse Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 7.04 Et område nord for Strømsvej og syd for Nybølle å Landsbyer og landområder Sommerhusbebyggelse 01.10.1979 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE NORD FOR STR0MSVEJ

Læs mere

-1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse "Stølgård" Strøby. Lokalplanens redegørelse

-1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse Stølgård Strøby. Lokalplanens redegørelse -1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse "Stølgård" Strøby Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens baggrund 2 Tillæg til Valløs kommuneplan 3 Lokalplanens forhold til anden

Læs mere

Haderslev kommune. Byplanvedtægt nr. 23 gældende for et område ved "Aarø Sydstrand fl.

Haderslev kommune. Byplanvedtægt nr. 23 gældende for et område ved Aarø Sydstrand fl. Haderslev kommune. Byplanvedtægt nr. 23 gældende for et område ved "Aarø Sydstrand fl. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 197o} fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Matr.nr. l5q og l8ao Båring By, Asperup l.2.5:p16 HK/ak Lokalpian nr. 48 (1995 338) T~7 -

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej.

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr1 22 for et område til holigformål Pilsgårdvej. ved NYBORG KONMUNE LOKALPLAN NR. 22 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL VED PILSGÅRDVEJ. REDEGØRELSE: LOKALPLANENS BAGGRUND Lokaiplanen

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR SEJLFLOD KOMMUNE SOMMERHUSOMRÅDE VED EGENSE

BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR SEJLFLOD KOMMUNE SOMMERHUSOMRÅDE VED EGENSE BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR SEJLFLOD KOMMUNE SOMMERHUSOMRÅDE VED EGENSE BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR SEJLFLOD KOMMUNE SOMMERHUSOMUDE VED EGENSE I medfør af byplanloven (1ovbekendtgØrelse nr. 63 af 20. februar 1970)

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 2.3. For en rækkehusbebyggelse i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20300

Lokalplan 2.3. For en rækkehusbebyggelse i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20300 Lokalplan 2.3 For en rækkehusbebyggelse i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 22.10.1979 3011501L20300 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.3. for en rækkehusbebyggelse i Snertinge Tillæg

Læs mere

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 E LOKALPLAN 11-002 PLEJEHJEM, VEJGÅRD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

for et område ved Frederiksborg vej - Bro vej i Veddelev

for et område ved Frederiksborg vej - Bro vej i Veddelev c ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 16O for et område ved Frederiksborg vej - Bro vej i Veddelev REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at skabe mulighed for udbygning af de på

Læs mere