Bestyrelsen skal være den første til at beklage den megen polemik, der har været i opløbet til generalforsamlingen. Det bekommer ingen vel.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsen skal være den første til at beklage den megen polemik, der har været i opløbet til generalforsamlingen. Det bekommer ingen vel."

Transkript

1 Mandelieu-La-Napoule, februar, 2018 Bestyrelsens beretning for året 2017 Kære Medlemmer, Hjertelig velkommen til et nyt og spændende år i Club Danois. Bestyrelsen skal være den første til at beklage den megen polemik, der har været i opløbet til generalforsamlingen. Det bekommer ingen vel. Dette har aldrig været bestyrelsens hensigt, men skyldtes, at kassererens Club Danois mailadresse kasserer@club-danois.com - blev anvendt uden hans viden. Afsenderen af mailen afslørede et samordnet forsøg på at angribe bestyrelsen. Da de fleste af klubbens medlemmer ikke deltager i den årlige generalforsamling, tog bestyrelsen den uortodokse beslutning, at det var nødvendigt at informere alle medlemmer om situationens alvor. Bestyrelsen vil gerne udtrykke en stor tak til alle klubbens sponsorer, annoncører, medlemmer og de frivillige, der igen i 2017 har gjort en stor forskel for så mange var et aktivt og spændende år, hvor bestyrelsen har arbejdet hårdt på at finde løsninger på de mange udfordringer, som klubben står over for. Derfor har vi brugt rigtig megen tid på at undersøge alle de forskellige muligheder for at sikre, at de beslutninger, bestyrelsen traf, var baseret på facts og ikke på personlige følelser. Det har været et travlt år med mange arrangementer og aktiviteter. I alt gennemførtes 58 ud af de 65 planlagte arrangementer. Der blev afholdt 20 i VAR og 35 i Alpes-Maritimes og 3 andre steder. Uden solid støtte fra vore sponsorer, annoncører og medlemmer ville større arrangementer ikke kunne gennemføres uden ekstra omkostninger for medlemmerne, og klubbens ansigt ud af til, Le Magazine du Club Danois, ville ikke kunne trykkes og udgives i den nuværende kvalitet. Desværre har frivilligheden stadig trange kår, og det er særdeles skuffende. Dette påfører klubben ekstra udgifter først og fremmest til bogholderi og layout assistance, der ellers kunne være undgået. Klubbens driftsresultat viser et underskud på EUR -10,451 som er lidt bedre end det budgetterede tab på EUR 12,090. Indtægterne var EUR 6,118 bedre end budgetteret, men årets resultat blev samtidig negativt influeret af posteringer på -EUR 4,992 vedrørende kalenderåret I 2017 overtog Jens Nygaard fra Birgit Wichmann. Jens har gjort en kæmpe indsats ved at sørge for den løbende informationsstrøm til medlemmerne. Positionen som Webmaster varetages fortsat af Lasse Tobiasen.

2 Vor Facebook side: Danskere i Sydfrankrig er vokset fra 376 medlemmer til 635 medlemmer i slutningen af januar Vi opfordrer alle til at blive ved med at invitere interesserede venner og bekendte til gruppen. Som besluttet på generalforsamling i marts 2017 fortsatte udgivelsen af Le Magazine du Club Danois uændret i Den digitale version af bladet blev, som planlagt, introduceret i løbet af året. Desværre er der kun få, der læser bladet digitalt, og bestyrelsen mangler stadig feedback fra medlemmerne med hensyn til funktionaliteten. På denne generalforsamling vil bestyrelsen gerne have feedback med hensyn til indholdet af bladet. Er vi på rette spor, eller har bladet for lidt indhold, der relaterer til de oplevelser og arrangementer, som medlemmerne har deltaget i? Bestyrelsen er bekendt med, at der er indlæg fra medlemmerne, der er blevet fravalgt af redaktionen, og vi finder det nødvendigt at få bekræftet, om den redaktionelle linje er i overensstemmelse med medlemmernes ønsker. Et medlem har overfor bestyrelsen givet udtryk for, at over tiden har vores klubblad bevæget sig fra at være et klubblad til et koncept, der ligner mere et flot coffee table magasin. Bestyrelsen modtager meget gerne kommentarer og forslag til den redaktionelle linje. Det er i dag den vigtigste generalforsamling i mange år, hvor generalforsamlingen skal beslutte, hvordan klubben skal ledes, og hvordan bestyrelsen skal forvalte klubbens økonomi. Diskussionen op til generalforsamlingen har være ganske livlig, og det står klart, at nogle medlemmer og deres meningsfæller har divergerende meninger om, hvordan bestyrelsen skal drive klubben. Ligeledes er det blevet diskuteret blandt nogle af medlemmerne, om bestyrelsens fortrolige og interne rapport til Regnskabskomiteen var fair overfor den daværende de facto kasserer Jens Vestergaard. Som sidste punkt i beretningen vil klubbens revisor, Hans Nielsen, særskilt redegøre for: Kasserer/bogholderi situationen op til generalforsamling i marts 2017 Hvorfor det ikke lykkedes at revidere regnskabet før generalforsamlingen marts 2017 Resultatet af den efterfølgende undersøgelse, der blev iværksat i forbindelse med etableringen af Regnskabskomiteen Hvorfor kritikken i den interne rapport af Jens Vestergaards indsats i 2016 er berettiget Generalforsamlingen er medlemmernes eneste formelle mulighed for at stille bestyrelsen til regnskab og i øvrigt påvirke klubbens drift. Som sagt og skrevet mange gange, er det medlemmernes klub, og det er jer, der vælger den bestyrelse, I mener vil drive klubben i den retning, I ønsker.

3 Den valgte bestyrelse kan ikke stikke hovedet i busken og håbe på at alt nok skal gå. Medlemstallet falder som forventet og dermed også klubbens kontingentindtægter. Ved denne generalforsamling er klubbens egenkapital nu på et niveau, at den lige knap nok kan dække klubbens faste årlige driftsomkostninger. Hvis vi ikke foretager de nødvendige tiltag, vil denne negative udvikling fortsætte og bringe klubbens eksistens i fare. Kasserer Hans Bender vil under gennemgangen af regnskabet nærmere forklare, hvad de økonomiske realiteter indebærer for klubben. Da bestyrelsens medlemmer kan gøres personligt ansvarlige for eventuelle økonomiske fordringer mod klubben, er klubbens økonomiske situation helt klart af afgørende betydning for enhver siddende bestyrelse. I bestyrelsens seneste beretning fra marts 2017 står der klart skrevet, jeg citerer: Det må stå klart for alle, at hvis vi ikke er i stand til at skabe en sund balance mellem klubbens indtægter og udgifter, må vi skære i udgifterne eller acceptere, at vi dækker et eventuelt underskud over klubbens egenkapital. En sådan beslutning vil kun løse de akutte problemer, men ikke på langt sigt vores hovedproblem: Manglen på frivillig indsats. Mine damer og herrer: Vi befinder os i en kritisk situation efter et ellers særdeles godt og aktivt Jeres klub har brug for hjælp. Bestyrelsen vil gennemgå hele den nuværende omkostningsstruktur med det formål at nedbringe de samlede omkostninger, herunder administrations- og sekretariatsudgifterne for at opnå bedre balance mellem indtægter og udgifter. Disse besparelser kan betyde en forringelse af det nuværende serviceniveau. Citat slut Bestyrelsens beretning blev godkendt, og den nye bestyrelse blev valgt med de rettigheder og forpligtelser, som bestyrelsesarbejdet medfører. Generalforsamlingen besluttede, at klubben skulle bevare klubbladet i det nuværende format. For god ordens skyld vil jeg her tilføje, at bestyrelsen har undersøgt mulighederne for at spare på produktionsomkostningerne. Nogle har nævnt muligheden for at anvende en ringere papirkvalitet, men dette giver kun en marginal besparelse. Bestyrelsen blev pålagt at sørge for, at klubbens økonomi blev rettet til, så vi kunne opnå balance mellem klubbens indtægter og udgifter. Hvad enten man er enig eller ej, er det disse retningslinjer bestyrelsen har fulgt. At gøre andet ville være respektløst over for medlemmerne og generalforsamlingens beslutninger.

4 Det er i dag generalforsamlingen skal beslutte den videre retning for klubben. For enhver siddende bestyrelse er det vigtigt at have generalforsamlingens fulde opbakning. Det betyder ikke nødvendigvis, at vi er enige i alt, men det er nødvendigt, at alle respekterer det mandat, generalforsamlingen har givet bestyrelsen. Hvis man er uenig, kan ethvert medlem selv stille op som kandidat eller foreslå alternative kandidater til bestyrelsen, der så, hvis valgt -kan arbejde for at gennemføre den politik, man synes er rigtig. Det er demokratiets spilleregler som alle må følge. Derfor er det helt afgørende for bestyrelsen at få afgjort, om medlemmerne bakker op om bestyrelsens beslutninger. Hvis dette ikke er tilfældet, er det en naturlig selvfølge, at bestyrelsen går af, og at der vælges en ny bestyrelse. Så det er ligetil: eller Følger vi den nuværende bestyrelses strategi, som blev præsenteret på generalforsamlingen i 2017, hvor vi pointerede vigtigheden af, at vi driver klubben økonomisk forsvarligt og skærer i de faste omkostninger og blandt andet reducerer klubbens udgifter til sekretariatsassistance Skal klubben følge en ny retning, hvor de økonomiske realiteter nedprioriteres alene for at undgå den nødvendige reduktion i sekretariatets omkostningerne Det skal understreges, at strategien, som bestyrelsen har fulgt gennem 2017, blev godkendt af generalforsamling i marts Her er det vigtigt for bestyrelsen at understrege, at de beslutninger bestyrelsen har taget for at bringe balance i vores omkostningsniveau sammenholdt med klubbens indtægter, på ingen måde er et udtryk for utilfredshed med sekretariatet. Det er ene og alene en konstatering af realiteternes verden. Klubben er oppe imod kontinuerligt faldende indtægter, uden at vi tidligere har foretaget de nødvendige tilpasninger af klubbens faste omkostninger. Det var med dette helt specifikke formål, at dette komplekse spørgsmål blev bragt op på generalforsamlingen i marts En yderlig forstærkning af den naturlige afgang i medlemstallet på grund af alder, må nok forventes fra 2019, når Frankrig som bekendt indfører kildeskat, der muligvis i et vist omfang kan gøre det mere attraktivt skattemæssigt at flytte til Danmark.

5 For at give medlemmerne et komplet overblik over det historiske forløb, er vi desværre nødt til at gå tilbage i tiden og hændelserne, der ledte op til generalforsamlingen i marts 2017 og forløbet til dags dato. Generalforsamlingen 2017 blev noget af en speciel oplevelse for bestyrelsen, da den de facto bogholder/kasserer Jens Vestergaard 3 måneder før årsafslutningen meddelte, at han ikke længere kunne fortsætte med at varetage bogholderiet/kasserer jobbet. Bestyrelsen blev virkelig chokeret og bad Jens Vestergaard, om han ikke i det mindste kunne gøre året færdigt, så vi kunne afslutte regnskabsåret på sædvanlig og korrekt vis. Hertil svarede Jens Vestergaard, at dette desværre ikke var muligt af personlige årsager, hvilket det ikke tilkommer bestyrelsen at kommentere yderligere på. Bestyrelsen var bragt i en helt uholdbar situation. Det er korrekt, at Jens Vestergaard officielt var afgået som klubbens kasserer på generalforsamling i marts 2016, men faktum er, at Jens Vestergaard fortsatte med at bestride kasserer rollen med bogholderi indtil den 30/9/2016. Hvad der også blev klart var, at Jens Vestergaard aldrig fik overdraget bogholderiet til Steffan Møbius, idet klubbens bogholderi var en integreret del af Jens Vestergaards private bogholderisystem. En adskillelse fandt ikke sted til trods for gentagne anmodninger herom, før Connie Rasmussen overtog bogholderiet. I den mellemliggende periode fortsatte klubbens bogholderi med at blive bogført på Jens Vestergaards private computer dog uden at vi modtog regelmæssige rapporter. Da vi ikke modtog de regelmæssige rapporter indkaldte bestyrelsen i juli 2016 til et bogholderi møde med Jens Vestergaard og Steffan Møbius. På dette møde bekræftede Jens Vestergaard og Steffan Møbius overfor klubbens næstformand Nick Worm og Helle Pinto, at alt var i skønneste orden. Det tragiske i hele denne situation er, at klubben ville have haft en bedre chance for at undgå det totale regnskabsmæssige kollaps, hvis Jens Vestergaard meget tidligere havde informeret bestyrelsen om, at det var nødvendigt at finde en ny kasserer i stedet for Steffan Møbius. Det lykkedes mod alle odds at få regnskabet færdiggjort før generalforsamling i marts 2017 dog med de skønhedsfejl som påpeget af Jørgen Svanholt og Asger Hansen. Især den manglende revision af regnskabet var en torn i øjet på bestyrelsen og medlemmerne. Klubbens revisor Hans Nielsen vil senere redegøre for, hvorfor regnskabet for 2016 ikke kunne revideres.

6 Connie Rasmussen samt klubbens revisor Hans Nielsen var begge bortrejst under generalforsamlingen og kunne derfor ikke assistere med uddybende kommentarer ved forelæggelsen af regnskabet. Enden på den lange diskussion blev, at regnskabet blev godkendt og bestyrelsen genvalgt. Bestyrelsen vedgår, at bestyrelsen med formanden i spidsen har det formelle ansvar for klubbens drift, hvilket vi på intet tidspunkt ej heller har frasagt os. Det blev igen understreget i den udsendte rapport fra november 2017 fra Regnskabskomiteen. Ansvaret for rodet i bogholderiet kan alene tilskrives Jens Vestergaards mangelfulde håndtering af opgaven som de facto kasserer/bogholder i Et fair spørgsmål er, hvorfor bestyrelsen ikke havde kendskab til rodet i bogholderiet. Bestyrelsen havde lige så lidt - som klubbens øvrige medlemmer nogen grund til at betvivle Jens Vestergaards integritet. Jens Vestergaard havde varetaget rollen som kasserer i adskillige år og var et velanset medlem af Club Danois bestyrelse. Vi har taget ved lære af situationen, og kasserer funktionen er nu opdelt med en bogholder og en separat kasserer. I det forløbne år har bestyrelsen samarbejdet med regnskabskomiteen for at uddybe de spørgsmål nærmere, som generalforsamlingen ønskede besvaret. I de dybdegående undersøgelser fandt kasserer Hans Bender, bogholder Connie Rasmussen, og revisor Hans Nielsen mange uforklarlige bilag og betydeligt flere end generelt forventet omposteringer af bogførte udgifter med den eneste beskrivelse RE ( vedrørende, dvs. bilag uden tekst). Det blev også klart, at bogføringen skete sporadisk og ikke løbende. Hvad undersøgelsen også bragte til lys var, at kassererens personlige mellemregningskonto med klubben, ikke blev nulstillet dagligt, og stadig var uafsluttet, efter Jens Vestergaard gav regnskabet fra sig pr. 30/9/2016. Endvidere blev det i april 2017 konstateret, at Jens Vestergaard den 27. marts 2017, uden tilladelse eller bemyndigelse, overførte mere end EUR 4,000 af klubbens midler til sin egen private bankkonto. Dette var imod al god etik og logik. Efter at klubbens revisor, sammen med bogholderiet og Jens Vestergaard, havde fået afstemt Jens Vestergaards personlige mellemregningskonto, var der en difference i klubbens favør, som Jens Vestergaard efter et tidsrum indbetalte til klubben. Bestyrelsen betragtede herefter sagen som afsluttet. Resultatet af de foregående undersøgelser udmundede sig i en fortrolig rapport til Regnskabskomiteens formand Jørgen Svanholt. Denne rapport var faktuel og i sagens natur

7 meget kritisk overfor Jens Vestergaards håndtering af kasserer rollen og kun beregnet til internt brug. Et redigeret sammendrag af rapporten blev udsendt til medlemmerne i november 2017 efter aftale med Jørgen Svanholt. Ingen i bestyrelsen havde nogen som helst interesse i at delagtiggøre alle medlemmerne i Jens Vestergaards handlinger. Som det er medlemmerne bekendt, har Kresten Leth Jørnø skaffet sig en kopi af bestyrelsens interne rapport til Jørgen Svanholt, og desværre valgt at delagtiggøre alle klubbens medlemmer heri, ved at indsende dette fortrolige materiale som bilag til Kresten Leth Jørnøs forslag til vedtagelse på generalforsamlingen. Denne handling af Kresten Leth Jørnø finder bestyrelsen højst kritisabel og uforståelig. Det andet emne bestyrelsen har beskæftiget sig med er den nødvendige reduktion af klubbens faste omkostninger. Vi har undersøgt utroligt mange forslag sammenholdt med medlemmernes ønsker til aktiviteter, blad etc. For at opnå det ønskede økonomiske resultat, har det været uundgåeligt at skære i vores udgifter til sekretariatsassistance. Vi har af naturlige grunde inddraget Helle Pinto i disse diskussioner for at afdække alle muligheder. Vi mødtes med Helle i maj Resultatet blev at Helle Pinto afviste at acceptere nogen form for reduktion i sin lønpakke. Bestyrelsen brugte nu yderligere ca. 6 måneder på at undersøge, om der var noget vi havde overset som alternativ besparelsesmulighed, men desværre var dette ikke tilfældet. Det medførte at bestyrelsen i december 2017 tilbød Helle at gå på halv tid (en reduktion på 11 arbejdstimer per uge). Denne reduktion vil reducere klubbens sekretariat omkostninger fra EUR 30,000 til EUR 15,000 på årsbasis, som dog stadig vil være en betragtelig del af vores faste omkostninger. Bestyrelsen har ageret efter det mandat, generalforsamling gav bestyrelsen. Den ide, at bestyrelsen skulle undlade at tage de nødvendige beslutninger og skubbe ansvaret over på medlemmerne, harmonerer meget dårligt med bestyrelsens karakter og ansvarsfølelse. Afslutningsvis vil jeg gerne takke mine bestyrelses kollegaer for et godt og konstruktivt samarbejde i Vi er naturligvis glade for, at 3 medlemmer har valgt at stille op til bestyrelsen. Af praktiske og økonomiske årsager vil bestyrelsen dog foreslå, at den kommende bestyrelse fortsat består af 6 medlemmer.

8 Vi håber, at generalforsamlingen vil bakke op om bestyrelsens beretning og de planer, vi har for at gøre klubben endnu stærkere. Vi har mange spændende arrangementer i støbeskeen både i Frankrig og Danmark og ser frem til et rigtigt godt Nu vil jeg gerne give ordet til klubbens revisor, Hans Nielsen for en nærmere redegørelse for oprydning i og afslutning af 2016 regnskabet. Bestyrelsen Club Danois

Bestyrelsens beretning 2017

Bestyrelsens beretning 2017 Bestyrelsens beretning 2017 I år er bestyrelsens beretning delt op i to afdelinger Den første halvdel omhandler året, der er gået dvs. 2016 medens den anden halvdel omhandler de udfordringer, vi som klub

Læs mere

Årsberetning 2015 for Club Danois

Årsberetning 2015 for Club Danois Årsberetning 2015 for Club Danois For Club Danois blev 2015 atter et år med et højt aktivitetsniveau, med en fortsat bred vifte af de aktiviteter, vore medlemmer efterspørger, hvilket fremgår af medlemstilslutningen.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17. marts 2017 kl på Mimozas Resort ****, Mandelieu

Referat af generalforsamlingen den 17. marts 2017 kl på Mimozas Resort ****, Mandelieu Referat af generalforsamlingen den 17. marts 2017 kl. 10.30 på Mimozas Resort ****, Mandelieu Formanden, Henrik Engell-Jensen, bød velkommen og udtrykte sin glæde over det store fremmøde. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS 1 Foreningens navn og hjemsted: 1. I overensstemmelse med fransk lov af 1. juli 1901 og dekret af 16. august 1901 er der den 22. november 1966 dannet en forening kaldet: Club

Læs mere

dk-tug s revision 2015

dk-tug s revision 2015 dk-tug s revision 2015 Arne Jørgensen Revisionen er foretaget 11.-18. september 2015 1. Indledende bemærkninger Normalt og efter vedtægterne skal jeg som foreningens revisior gennemgå regnskabet for det

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2019

GENERALFORSAMLING 2019 GENERALFORSAMLING 2019 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Frederikshavn Golf Klub Dato: Onsdag den 20. marts 2019 kl. 19:00. Sted: Frederikshavn Handelsskoles kantine, Kirkegade 9, 9900

Læs mere

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører Vedbæk, 14. januar 2015/bbr Nyhedsbrev Februar 2014 Kære medlem af Foreningen af Danske Vinimportører, Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører 12 medlemmer af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Velkommen til 100 nye adresser

Velkommen til 100 nye  adresser Marielyst Grundejerforening Postboks 215-4800 Nykøbing F. Tlf.5413 0031 info@marielyst-grundejerforening.dk formand@marielyst-grundejerforening.dk www.marielyst-grundejerforening.dk NYHEDSBREV 2. årgang

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Nyt kontoudtog. - Vejledning for lokalforeninger, som vi bogfører for

Nyt kontoudtog. - Vejledning for lokalforeninger, som vi bogfører for Nyt kontoudtog - Vejledning for lokalforeninger, som vi bogfører for Fra 1. januar 2011 samler vi alt til jeres regnskab i et nyt kontoudtog. Da I er en lokalforening, som vi bogfører for, har vi lavet

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Kassereren fremlægger det reviderede regnskab

Kassereren fremlægger det reviderede regnskab Kassereren fremlægger det reviderede regnskab Tak hr dirigent. Indledningsvis så vil jeg lige knytte et par kommentarer til året der er gået. På sidste års generalforsamling blev kassereren genvalgt efter

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart

Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart onsdag d. 2. april 2014 kl. 16:30 i SAS klubhus, diget 25, 2770 Kastrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af klubbens

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I henhold til vedtægterne for J/80-klubben gennemførtes der en ekstraordinær generalforsamling den 5. Februar 2014. Generalforsamlingens primære emne var valg

Læs mere

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på Generalforsamling 2016 - B1960 Badminton NØRREBROHALLEN - 0804-2016 1) Generalforsamlingen vælger følgende referent og ordstyrer Ordstyrer: Henning Jensen Referent: Morten Thygesen Endvidere godkendes

Læs mere

Forslag til generalforsamlingen i Dansk Bonsai Selskab søndag den 25. maj 2014.

Forslag til generalforsamlingen i Dansk Bonsai Selskab søndag den 25. maj 2014. Forslag til generalforsamlingen i Dansk Bonsai Selskab søndag den 25. maj 2014. Forslag fremsat af den siddende bestyrelse v/ Erling Klysner. Forslag 1: Ændringer af DBSs vedtægter Begrundelse: I 2013

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED BICYCLE CLUB

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED BICYCLE CLUB VEDTÆGTER FOR NÆSTVED BICYCLE CLUB STIFTET 1934 1 Klubbens navn er NÆSTVED BICYCLE CLUB for bane, MTB og landevej, og den har hjemsted i Næstved. 2 Klubbens formål er at udvikle alle medlemmer med udgangspunkt

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIET GLANSHATTEN

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIET GLANSHATTEN VEDTÆGTER FOR foreningen af lejlighedsejere i matr. nr. 3 an Neder Holluf by, Fraugde, KOLLEGIET GLANSHATTEN NAVN, FORMÅL OG MEDLEMMER: 1: Foreningens navn er Kollegiet Glanshatten. 2: Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter. For. Forenede Danske El-bilister, FDEL

Vedtægter. For. Forenede Danske El-bilister, FDEL Vedtægter For Forenede Danske El-bilister, FDEL 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Forenede Danske El-bilister, FDEL. 1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål 2.1 Foreningens

Læs mere

FOTOKLUBBEN KRONBORG

FOTOKLUBBEN KRONBORG FOTOKLUBBEN KRONBORG Vedtægter 1 Navn Klubbens navn er: FOTOKLUBBEN KRONBORG. 2 Formål Klubbens formål er at fremme interessen for fotografering. Klubben favner bredt - så alle kan være med - og udøver

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype)

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12.03.2014 Deltagere: Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) Ikke mødt: Afbud: Referent: Ulla Dagsorden Valg af referent... 2 Mikkel Gundersen har valgt at gå

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk

Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk Hvidovre, den 11. maj 2012 Til medlemmerne af Grundejerforeningen Phønix LOKALPLAN Generalforsamlingen vedtog sidste år at indgå i en dialog med kommunen omkring

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP

VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP 1 Erhvervsrådet i Høje-Taastrup er en uafhængig institution. Dets hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Erhvervsrådet omfatter Høje-Taastrup Kommune. 2 Formål Erhvervsrådets

Læs mere

Nordjyllands Historiske Museum

Nordjyllands Historiske Museum Nordjyllands Historiske Museum Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2016 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 7712 31 Skelagervej 1A, 9000 Aalborg - T: 9635

Læs mere

Sagens omstændigheder:

Sagens omstændigheder: Kendelse af 11. maj 2006 (J.nr. 2005-0003554) Afgift som følge af for sent indsendt årsrapport ikke eftergivet Årsregnskabslovens 151 og 152 (Lars Holtug, Poul Østergaard Mortensen og Ulla Staal) Ved skrivelse

Læs mere

1.2 Foreningens adresse er <adresse> og foreningens hjemsted er <kommune navn> Kommune.

1.2 Foreningens adresse er <adresse> og foreningens hjemsted er <kommune navn> Kommune. VEDTÆGTER Vedtægter for den lokale netværksforening af Powerjobsøgerne 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Powerjobsøgerne 1.2 Foreningens adresse er og foreningens hjemsted er

Læs mere

Først vil jeg sige tak til alle jer, som er dukket op til denne generalforsamling.

Først vil jeg sige tak til alle jer, som er dukket op til denne generalforsamling. 1 BILAG 1 Formands beretning Tunø Musik Festival 2018 Kære medlemmer. Velkommen til generalforsamling Tunø Musik Festival 2018. Først vil jeg sige tak til alle jer, som er dukket op til denne generalforsamling.

Læs mere

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk.

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. TRACTION AVANT DANMARK Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Klubbens regnskab 4. Fastsættelse

Læs mere

Vedtægter for Indre Missions samfund i Voel.

Vedtægter for Indre Missions samfund i Voel. Vedtægter for Indre Missions samfund i Voel. Voel Missionshus 1 Navn og hjemsted: 1.1 Samfundets navn er Voel Indre Mission, kaldet Voel IM. 1.2 Samfundets hjemsted er Gjern kommune. 1.3 Samfundet er i

Læs mere

Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008:

Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008: Nr. 2 april - 2008 Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008: Kl 14:00 bød formanden de fremmødte deltagere (vi var 4 ialt) velkommen. Pkt.1 Valg af dirigent: Der fandtes

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 14. december 2012 til 31. december 2013 1. regnskabsår Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 3 Formandens beretning... 4 Bestyrelsens

Læs mere

BB-klubbens generalforsamling, den i Silkeborg

BB-klubbens generalforsamling, den i Silkeborg BB-klubbens generalforsamling, den 19.09.2010 i Silkeborg Referat 1. Deltagerregistrering Der er 10 fremmødte til generalforsamlingen, heraf er 9 stemmeberettigede. Der er ingen fuldmagter. 2. Valg af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning.

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning. Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning. Deltagere: Morten Fabrin, Aksel Hansen, Jesper Dürr Christiansen, Steen Juul

Læs mere

Velkommen til FORSA generalforsamling 2015

Velkommen til FORSA generalforsamling 2015 Velkommen til FORSA generalforsamling 2015 FORSA Generalforsamling 2015 (Kl. 16.15-18.00) Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Indkomne forslag Regnskab 2014 Kommentarer fra kritisk

Læs mere

LOVE FOR DANSK GEOLOGISK FORENING

LOVE FOR DANSK GEOLOGISK FORENING LOVE FOR DANSK GEOLOGISK FORENING Foreningens formål er at fremme interessen for geologi og beslægtede videnskaber, at knytte deres dyrkere nærmere sammen og særlig virke for udbredelsen af kendskab til

Læs mere

ETF S REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 "REP-PIXI"

ETF S REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 REP-PIXI ETF S REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 "REP-PIXI" 1 Forord Et repræsentantskabsmøde er på mange måder en meget formel ting. Netop derfor kan det være svært at finde rundt i det hele. Hvordan hænger tingene indbyrdes

Læs mere

Vestegnens Brandvæsen I/S. Revisionsprotokollat om udkast for årsregnskab 2013

Vestegnens Brandvæsen I/S. Revisionsprotokollat om udkast for årsregnskab 2013 Vestegnens Brandvæsen I/S Revisionsprotokollat om udkast for årsregnskab 2013 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Strandvejen 44, 2900 Hellerup T: 3945

Læs mere

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Gb-foreningen, og dens hjemsted er på den til enhver tid siddende formands adresse. 2. Foreningens formål: Foreningens

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling.

Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling. 1 Beretning for året 2017/2018 generalforsamling den 25. september 2018. Indledning Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling.

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 20. oktober 2016. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode 2018-2019 og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom tidsperspektivet er gået ud over den oprindelige dato

Læs mere

Referat fra Garantloekkens generalforsamling

Referat fra Garantloekkens generalforsamling Referat fra Garantloekkens generalforsamling Der er blevet afholdt ordinær generalforsamling i foreningen Garantloekken lørdag den 16. marts 2013 kl. 14 i Løkken. Referat: Indledning ved Kristian Andersen.

Læs mere

VEDTÆGTER for Indre Missions kristne fællesskab i Dejbjerg Missionshus

VEDTÆGTER for Indre Missions kristne fællesskab i Dejbjerg Missionshus VEDTÆGTER for Indre Missions kristne fællesskab i Dejbjerg Missionshus 1 Navn og Hjemsted 1.1 Indre Missions kristne Fællesskab i Dejbjerg Missionshus benævnes herefter Det kristne Fællesskab i Dejbjerg

Læs mere

Regnskab 2016 og 2017 Budget 2019 og 2020

Regnskab 2016 og 2017 Budget 2019 og 2020 Regnskab 2016 og 2017 Budget 2019 og 2020 REGNSKAB 2016 REGNSKAB 2016 RESULTAT Regnskabet viser et overskud på 200.677, hvilket er 636.345 bedre end forventet ved bestyrelsens vedtagelse af 1. budgetrevision

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Referat af generalforsamling i ABK31 d. 22. maj, 2014

Referat af generalforsamling i ABK31 d. 22. maj, 2014 Referat af generalforsamling i ABK31 d. 22. maj, 2014 Ad 1) Valg af ordstyrer og prøvelser af mandater Finn B Nielsen blev foreslået og valgt som ordstyrer. Der var 10 stemmeberettigede medlemmer på generalforsamlingen.

Læs mere

Afrika Kontakts vedtægter. Senest revideret på generalforsamling 6. april 2014.

Afrika Kontakts vedtægter. Senest revideret på generalforsamling 6. april 2014. Afrika Kontakts vedtægter. Senest revideret på generalforsamling 6. april 2014. 1 Navn: Organisationens navn er Afrika Kontakt. Afrika Kontakt er en landsdækkende organisation, med hjemsted i København.

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts 2018. Bestyrelsens beretning. Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til fra bestyrelsens side at byde alle rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

Revisionsprotokol for 2014 (siderne 19-22)

Revisionsprotokol for 2014 (siderne 19-22) Revisionsprotokol for 2014 (rne 19-22) den selvejende institution Syddjurs Egnsteater Hotellet Hovedgaden 10 8410 Rønde cvr. 31 97 57 27 registreret revisor Knud E. Bendtsen HD-R Vestre Ringgade 186, 1.

Læs mere

Referat af Club Danois generalforsamling den 14. marts 2019 kl på Hotel Beachcomber, French Riviera, Sophia Antipolis, Biot

Referat af Club Danois generalforsamling den 14. marts 2019 kl på Hotel Beachcomber, French Riviera, Sophia Antipolis, Biot Referat af Club Danois generalforsamling den 14. marts 2019 kl. 10.30 på Hotel Beachcomber, French Riviera, Sophia Antipolis, Biot Formanden, Henrik Engell-Jensen, bød velkommen og udtrykte sin glæde over

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen i AquaDjurs as

Forretningsorden. for bestyrelsen i AquaDjurs as Forretningsorden for bestyrelsen i AquaDjurs as Tiltrådt 17. juni 2014 Indholdsfortegnelse 1. Forretningsordenens hjemmel... 3 2. Aktiebesiddelse... 3 3. Tiltrædelse af forretningsorden... 3 4. Bestyrelsens

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat John

Læs mere

Vedtægter for Skive Søsports Havn

Vedtægter for Skive Søsports Havn Vedtægter for Skive Søsports Havn Vedtægter for Skive Søsports Havn 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Skive Søsports Havn. Foreningens hjemsted er Skive kommune. Foreningens adresse er

Læs mere

K E N D E L S E: Ved skrivelse af 7. januar 2014 har D på vegne A ApS og B ApS klaget over registreret revisor C, jf. revisorlovens 43, stk. 3.

K E N D E L S E: Ved skrivelse af 7. januar 2014 har D på vegne A ApS og B ApS klaget over registreret revisor C, jf. revisorlovens 43, stk. 3. Den 16. december 2014 blev der i sag nr. 2/2014 A ApS og B ApS mod registreret revisor C afsagt sålydende K E N D E L S E: Ved skrivelse af 7. januar 2014 har D på vegne A ApS og B ApS klaget over registreret

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Vedtægter for. Indre Mission i Herning. Indre Mission i Herning

Vedtægter for. Indre Mission i Herning. Indre Mission i Herning Vedtægter for Indre Mission i Herning Indre Mission i Herning VEDTÆGTER FOR INDRE MISSION I HERNING 1 navn og hjemsted 1.1 Samfundets navn er Indre Mission i Herning, kaldet IM Herning. 1.2 Samfundets

Læs mere

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm.

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm. Stabil fremgang i medlemstallet Støtteforeningen Hirtshals Fyr bag en lang række aktiviteter i 2013 398 medlemmer i Støtteforeningen Hirtshals Fyr ved årsskiftet, og det skulle være mærkeligt, hvis ikke

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE Navn, hjemsted og formål 1. Andelskassens navn er KØBENHAVNS ANDELSKASSE. Dens hjemsted er Storkøbenhavn. Andelskassen driver tillige virksomhed under navnet Andelskassen

Læs mere

Bestyrelsens beretning til Club Danois - generalforsamling 2015

Bestyrelsens beretning til Club Danois - generalforsamling 2015 Bestyrelsens beretning til Club Danois - generalforsamling 2015 De store begivenheder på verdensplan med Frankrigs præsident i en af hovedrollerne for at søge at skaffe lidt fred i den østlige del af Europa,

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Frederikshavn Forsyning A/S

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Frederikshavn Forsyning A/S FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Frederikshavn Forsyning A/S INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Forretningsordenens hjemmel... 3 2. Aktiebesiddelse... 3 3. Bestyrelsens konstitution... 3 4. Tiltrædelse af forretningsorden...

Læs mere

Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry. Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014

Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry. Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014 Ejerlavet for delområde I- J i Kildebjerg Ry Beboelse Vest Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014 07-05- 2014 http://www.kildebjerg.net brian@24t.dk

Læs mere

1) Valg af dirigent. Jens Søndergaard er valgt. Han konstaterer at alle tilstedeværende er stemmeberettigede og at indkaldelse er rettidig.

1) Valg af dirigent. Jens Søndergaard er valgt. Han konstaterer at alle tilstedeværende er stemmeberettigede og at indkaldelse er rettidig. 03.01.2019 REFERAT FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING I RSOK Onsdag den 23. januar 2019 på KulturStationen kl. 19.00 Klubben serverer kaffe, te, øl, vand og brød. Referat: Michael Niss Dagsorden iht. vedtægterne:

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af dirigent Pkt. 2: Formandens beretning til debat og godkendelse v/formand Frank Johansen

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Forslag til. Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152

Forslag til. Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 Forslag til Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 og dens hjemsted er Holstebro. 2. Grundejerforeningen omfatter

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

Foreningens navn er "HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN". Dens hjemsted er Københavns Kommune.

Foreningens navn er HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN. Dens hjemsted er Københavns Kommune. LOVE FOR HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN". Dens hjemsted er Københavns Kommune. Formål 2 Foreningens formål er, at virke som grundejerforening i det

Læs mere

Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S

Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S CVR-nr. 35 43 35 89 Revisionsberetning nr. 2 Beretning vedrørende revisionen af årsregnskabet for 2016 Til bestyrelsen for Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi

Læs mere

Referat af generalforsamling på Borups Højskole, København, den 7. november 1998.

Referat af generalforsamling på Borups Højskole, København, den 7. november 1998. Referat af generalforsamling på Borups Højskole, København, den 7. november 1998. 1) Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Elisabeth Wichmann. Stemmetællere: Bagge, Vita Lund og Søster Roll. 2) Valg

Læs mere

Nuværende: Selskabets navn er Psykologisk selskab for børnesagkyndige i familieretlige forhold

Nuværende: Selskabets navn er Psykologisk selskab for børnesagkyndige i familieretlige forhold Vedtægtsændringer, børnesagkyndigt selskab I samarbejde med psykologforeningens sekretariat har vi lavet et tjek af selskabets vedtægter, som på flere områder viser sig at være forældede eller forkerte

Læs mere

REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER

REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER Den ordinære generalforsamling fandt sted lørdag den 23. november 2013 kl. 15.00 på KUA. Formand Jørgen Edl bød velkommen. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Generalforsamling 2011 Sted: Klim Bjerg Dato: 23. april 2011 Efter at formanden havde budt velkommen gik man straks over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Til dirigent blev valgt Jørgen Pedersen, som

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Ordinær generalforsamling i 28. september 2013 Lyngby Volleyball Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Søtofte Vandværk, General forsamling 2013. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Store Merløse Hallen REFERAT Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen

Læs mere

Beslutning: Den 13. oktober 2015 blev der i sag nr. 78/2014. mod. Statsautoriseret revisor B. Truffet følgende

Beslutning: Den 13. oktober 2015 blev der i sag nr. 78/2014. mod. Statsautoriseret revisor B. Truffet følgende Den 13. oktober 2015 blev der i sag nr. 78/2014 A mod Statsautoriseret revisor B og C Truffet følgende Beslutning: Ved skrivelse af 21. september 2014 har klager i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt

Læs mere

EJERLAUGET STENSBJERG

EJERLAUGET STENSBJERG EJERLAUGET STENSBJERG ÅRSRAPPORT 2018 (15. regnskabsår) EJERLAUGET STENSBJERG Årsrapport 2018 1 LEDELSESBERETNING Hovedaktiviteter Foreningens formål er: varetage medlemmernes interesser hvad angår vej,

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 25. november 2008 Dagsorden 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) Valg af dirigent. Valg af stemmetællere Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år Fremlæggelse

Læs mere

Generelforsamling 2014

Generelforsamling 2014 Generelforsamling 2014 Formandens indledning: På bestyrelsens vegne, bydes alle fremmødte hjerteligt velkommen til Andelsselskabet Ølsted Strand Vandværks ordinære generalforsamling 2014 Jeg vil tillade

Læs mere

Huset Revisionsprotokollat til årsrapport for 2013

Huset Revisionsprotokollat til årsrapport for 2013 Huset Revisionsprotokollat til årsrapport for 2013 i Statsautoriseret Revisionspartnersekkab, CVR-nr. 33 yy 12 31 Skelagervej 9000 Aalborg T: 9635 4000, F: 9635 4099, Huset Revisionsprotokollat til årsrapport

Læs mere

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 5. marts 2017

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 5. marts 2017 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 5. marts 2017 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub Vedtægter for Ganløse Fitness Klub 1 Klubbens navn, hjemsted og hjemmeside Stk. 1 Klubbens navn er Ganløse Fitness Klub. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Stk. 3. Klubbens hjemmeside er www.ganløsefitnessklub.dk

Læs mere

Beretning for året 2013 i E/F Garnisonsparken

Beretning for året 2013 i E/F Garnisonsparken Beretning for året 2013 i E/F Garnisonsparken En bestyrelsesberetning handler om det år, der er gået siden sidste generalforsamling. Lad os tænker et år tilbage til sidste generalforsamling. På det tidspunkt

Læs mere