LOKALPLAN BOLIG -, INSTITUTIONS- OG ERHVERVSOMRÅDE VED SKELAGERVEJ / SOFIENDALSVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN 05-024 BOLIG -, INSTITUTIONS- OG ERHVERVSOMRÅDE VED SKELAGERVEJ / SOFIENDALSVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING"

Transkript

1 LOKALPLAN BOLIG -, INSTITUTIONS- OG ERHVERVSOMRÅDE VED SKELAGERVEJ / SOFIENDALSVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

2

3 I I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til den øvrige planlægning 1. Kommuneplanen 2. Byplanvedtægt nr. 1 for Hasseris kommune Sorthøj-området 3. Byplanvedtægt nr. 4 for Gl. Hasseris Landsby 4. Byplanvedtægt nr. 57, Sofiendalsvej, Skalborg 5. Bolig- og befolkningsprognose Tekniske anlæg 7. Offentligt institutioner 8. Miljøforhold Zonestatus og ejerforhold Lokalplanens retsvirkninger 9. LOKALPLAN 1. Lokalplanens formål 2. Lokalplanens område og zonestatus 3. 0mrådernes anvendelse 4. Udstykning mm. 5. Vej-,sti- og parkeringsforhold 6. Tekniske anlæg 7. Bebyggelsens omfang og placering 8. Bebyggelsens ydre fremtræden 9. Ubebyggede arealer 10. Betingelser for ibrugtagen af ny bebyggelse 11. Grundejerforeninger 12. Tilladelse fra anden myndighed 13. Ophævelse af byplanvedtægt Vedtagelsespåtegning Bilag nr. 1 Bilag nr. 2.

4

5 REDEGØRELSE

6

7 Lokalplanens baggrund og område Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af aktuelle ønsker om at opføre ca. 90 almennyttige boliger (Boligselskabet af 1951) og 50 lette kollektivboliger (Hasseris Boligselskab) med et aktivitetscenter. Lokalplanen skal også sikre muligheden for at opføre offentligt institutioner, plejehjem samt muligheden for at etablere kolonihaver i området. Herudover er det formålet med lokalplanen at sikre muligheden for at en del af området kan anvendes til liberale erhverv, offentligt formå1 og almennyttige formål. Lokalplanens område er vist på ovenstående kort. Lokalplanens indhold Lokalplanens område opdeles i områderne A, B, C og D, se lokalplanens bilag nr. 2. Område A Inden for område A åbnes mulighed for at opføre et plejehjem, 50 lette kollektivboliger med servicecenter samt institutioner, der naturligt kan indpasses i området.

8 2. 0mråde A - set fra syd. Plejehjemmet må opføres i op til 2 etager med en højde, der ikke overstiger 11 m. Bebygyelsesprocenten må ikke overstige 40. Den øvrige bebyggelse der ikke overstiger overstige 30. må kun opføres i 1 etage med en højde, 8,5 m. Bebyggelsesprocenten må ikke 0mråde A vejbetjenes fra Skelagervej. Der skal etableres stiadgang til stien langs Skelagergårdene. Der udlægges areal til mindst 1 parkeringsplads pr. 100 m 2 etageareal. Område B - set fra Skelagervej/Sofiendalsvej.

9 Område B Inden for område B åbnes mulighed for at opføre op til 110 boliger i et tæt-lav boligområde. Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 30. Etageantallet må ikke overstige 2 med en højde på højst 8,5 m. Bebyggelsen opdeles i 4 boliggrupper, der alle vejbetjenes fra samme vejadgang til Sofiendalsvej. Der etableres stiadgang til hovedstien vest for området. Der udlægges areal til mindst 1 1/2 parkeringsplads pr. bolig. Mindst 15% af området udlægges som fælles opholdsareal for beboerne. Område C opdeles i Cl og C2. Område C vejbetjenes fra Sofiendalsvej. Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 40. Etageantallet må ikke overstige 1 med udnyttelig tagetage, og højden må ikke overstige 8,5 m. Cl udlægges til erhvervsformål (engroshandel, lagervirksomhed, kontorer og lettere fabrikationsvirksomhed) samt enkelte boliger med tilknytning til en virksomhed. Der må ikke etableres virksomheder, der er til gene for omgivelserne. C2 udlægges til liberale erhverv og institutioner, der naturligt kan indpasses i området. 3. Område C - set fra Sofiendalsvej mod syd.

10 I 4. Ny bebyggelse skal harmonere med eksisterende ældre landbrugsbygninger og lignende bebyqgelse langs Sofiendalsvej. 0mråde D udlægges til rekreativt område. 0mrådet må kun bebygges med bygninger, der er nødvendige for områdets anvendelse som rekreativt område, herunder med kolonihavehuse. Kolonihavernes størrelse bliver højst 400 m z og der må højst anlægges 100. Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 10. Område D - set fra syd (fremtidige kolonihaver). Bygningernes højde må ikke overstige 4 m for kolonihavehuse og højst 8,5 m for anden bebyggelse. Vejadgang til området skal ske fra Bygaden. Der kan etableres stiadgang fra Skelagergårdene til hovedstien gennem området. For alle områderne sikres, at de mest markante træbælter bevares, se bilag nr. 2, ligesom området op mod Skelagervej og kolonihaveområdet afgrænses med beplantning. Gennem området fra Skelagervej til Bygaden anlægges en hovedsti. Til denne sikres stiadgang fra de tilgrænsende boligområder og fra kolonihaveområdet. Stierne giver beboerne stiadgang til Sorthøjområdet og til området ved Sofiendals enge. Med den nuværende trafik på Skelagervej er det beregnet, at såfremt der etableres støjfølsom anvendelse (boliger og rekreativt formå1) nærmere vejmidten end 35 m, vil det være nødvendigt at opføre støjvolde langs områdets grænser. Støjvolde skal etableres, hvis det fremtidige støjniveau o- verstiger 55 db(a) for opholdsareler og for boligfacader og 30 db(a) i indendørs opholdsrum.

11 5. I Langs Sofiendalsvej udlægges 10 m byggelinie, langs Bygaden udlægges 10 m byggelinie og langs Skelagervej udlægges 15 m byggelinie. Arealet mellem vejskel og byggelinien må kun anvendes til beplantning. Lokalplanens forhold til den øvrige planlægning 1. Kommuneplanen Byrådet har den 13. januar 1986 vedtaget Aalborgs kommuneplan. Idet følgende beskrives kommuneplanens retningslinier for lokalplanens område. Området er beliggende i Skalborg lokalområde, Sofiendal kvarteret, som vist på illustrationsplanen nedenfor. Nordvest for Sofiendalsvej er kvarteret kun delvis udbygget. Den grønne kile udgør en del af arealet og er et vigtigt led i den rekreative forbindelse mellem Aalborg bymidte og det åbne land vest for bruges til forskellige former også kolonihaver. Sofiendal. Den grønne kile kan for rekreative anlæg, herunder :

12 6. Boligområderne i det nordvestlige centerområdet, som skal betjene netop er påbegyndt. hjørne er udbygget, mens de nærmeste boligområder Mod nord langs Skelagervej udlægges et nyt areal til boliger, og der udlægges areal til institutioner og boliger for ældre. Der er gode stiforbindelser mellem de enkelte boligområder og Sofiendalskolen, der betjener hele kvarteret, og har elever til og med 10. klassetrin. I forbindelse med skolen er der børrneinstitutioner og svømmehal. Hele kvarteret er beliggende i fjernvarmeområde. Endvidere ligger kvarteret i beskyttelseszone for vandindvinding, hvorfor grundvandet skal sikres mod forurening. Lokalplanen er kun delvist i overensstemmelse med kommuneplanens rammer. For at bringe overensstemmelse mellem rammerne og nærværende lokalplan er der som tillæg til lokalplanen medtaget et forslag til rammetillæg.*) Området er vist på kortet nedenfor. Med rammetillæggets endelige vedtagelse ændres rammerne for en del af område HI Sofiendal, Skalborg til følgende: *) Det omtalte rammetillæg nr er vedtaget af Aalborg byråd, den 8. december 1986.

13 I 7. H4, Sofiendal Erhverv Lettere industri og håndværk. Status 0mrådet udnyttes til landsbrugsformål m.v. Mål Udbygning af området med bebyggelse, hvis udformning harmonerer med områdets bebyggelse. Anvendelse Erhvervsformål (engroshandel, lagervirksomhed, kontorer og lettere fabrikationsvirksomhed) samt enkelte boliger med tilknytning til en virksomhed. Der må ikke etableres virksomheder, der er til gene for omgivelserne. Grundstørrelse Mindst m 2. Bebyggelsesprocent Højst 40. Etager Højst 1 1/2. Højde Højst 8 1/2 m. Opvarmning Fjernvarmepligt. 2. Byplanvedtægt nr.1 for Hasseris kommune Sorthøj-området. Byplanvedtægt nr. 1 for Hasseris kommune omfatter en del af lokalplanens område. Byplanvedtægten, der er godkendt af boligministeriet den 12. juli 1965, fastlægger områdets anvendelse til landbrugsområde. Nærværende lokalplan er derfor ikke i overensstemmelse med byplanvedtægten. Med den endelige vedtagelse af lokalplanen ophæves byplanvedtægtens bestemmelser for lokalplanens område. 3. Byplanvedtægt nr. 4 for Gl. Hasseris Landsby Byplanvedtægt nr. 4 for Gl. Hasseris Landsby omfatter en del af lokalplanens område. Byplanvedtægten, der er godkendt af boligministeriet den 17. november 1965, fastlægger områdets anvendelse til boligformå1, åben-lav bebyggelse mm.

14 8. Nærværende lokalplan er ikke i overensstemmelse med vedtægtens bestemmelser, idet bl.a. en del af området fastlægges til rekreativt grønt område. Med den endelige vedtagelse af lokalplanen ophæves byplanvedtægtens bestemmelser for lokalplanens område. 4. Byplanvedtægt nr. 57, Sofiendalsvej, Skalborg Byplanvedtægt nr. 57, Sofiendalsvej, Skalborg omfatter en del af lokalplanområdet. Byplanvedtægten, der er godkendt af miljøministeriet den 4. december 1974, fastlægger områdets bestemmelser m.h.t. anvendelse, bygningernes udseende m.v. Nærværende lokalplan er kun delvist i overensstemmelse med byplanvedtægten. Med den endelige vedtagelse af lokalplanen ophæves byplanvedtagtens bestemmelser for lokalplanens område. 5. Bolig- og befolkningsprognose Inden for lokalplanens område kan der opføres ca. 160 boliger, hvilket er i overensstemmelse med bolig- og befolkningsprognosen Tekniske anlæg Ny bebyggelse skal tilsluttes et kollektivt varmeforsyningsanlæg efter Aalborg kommunes anvisning. Arealet, der er omfattet af kommunens reviderede spildevandsplan (under udarbejdelse), skal separatkloakeres. Regnvand fra område A ledes gennem område D til det eksisterende regnvandbassin. Regnvand fra område B og den nordøstlige del af område C afledes gennem eksisterende ledninger i Sofiendalsvej til samme bassin. I område B skal der forberedes modtagelse af spildevand fra et område et område nord for Skelagervej. Spildevandet ledes fra område B og den nordøstlige del af område C via eksisterende ledninger i Sofiendalsvej til den primære detailledning gennem Hasseris. Fra område A ledes spildevandet til samme ledninq ved ovennævnte regnvandsbassin. Spildevandet fra den vestlige del af område C ledes via eksisterende ledning i Sofiendalsvej til den afskærmende ledning fra Letvadvej. Efter rensning på Renseanlæg Vest udledes spildevandet til Limfjorden. 7. Offentligt institutioner Aalborg kommunes overordnede politik for ældreområdet er, at der skal sages etableret et antal lette kollektivboliger, der skal fungere som et alternative til beskyttede boliger.

15 Med henblik på at dække en del af det nuværende behov har Aalborg kommune indgået aftaler med de sociale boligselskaber, således at disse opfører boligerne og Aalborg kommune værger for udbygninger og tilvejebringelse af de nødvendige plejefaciliteter. For at fastholde det øjeblikkelige antal plejepladser, på trods af renovering af eksisterende plejehjem, herunder ved sammenlægning af plejestuer, er der sikret plads til at opføre et plejehjem med godt 50 pladser inden for området Miljøforhold Virksomheder, der etableres inden for lokalplanområdet, er omfattet af miljøstyrelsens vejledning nr. 5, Ifølge denne gælder følgende vejledende maksimale støjgræmser for støj fra virksomhederne: mandag - fredag: og lørdag: = 45 db(a) mandag - fredag: , lørdag: og søn- & hellidg.: = 40 db(a) alle dage: = 35 db(a) For områderne til støjfalsom anvendelse (boliger m.v.) er der i lokalplanen optaget bestemmelse om at lydniveauet ikke må overstige 55 db(a) for opholdsarealer og for facader, og 30 db(a) i indendørs opholdsrum. Zonestatus og ejerforhold Som det fremgår at bilag nr. 1 er en stor del af lokalplanområdet beliggende i landzone. Med bekendtgørelsen af nærværende lokalplan overføres dette til byzone. Aalborg kommune ejer området med undtagelse af enkelte ejendomme langs Sofiendalsvej. Lokalplanens retsvirkninger Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen, må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge kommuneplanlovens 31, kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg m.v., der er indeholdt i planen. Aalborg kommune kan meddele dispensation fra lokalplanens bestemmelser, hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Videregående afvigelser kan kun foretages ved tilvejebringelse af en ny lokalplan.

16 10. Lokalplanen indeholder i afsnit 2 stk. 2.3 bestemmelser om, at det på bilag nr. 1 med skravering viste område overføres til byzone. Retsvirkningerne heraf fremgår blandt andet af lov om frigørelsesafgift.

17

18

19 AALBORG KOMMUNE Lokalplan nr for et bolig- og institutionsområde ved Skelagervej, Sofiendalsvej og Bygaden. I henhold til kommuneplanloven (lovbekendtgørelse nr. 391 af 22. juli 1985) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2, stk. 2.1 nævnte område. 1. Lokalplanens formål 1.1 Lokalplanen har til formål at fastlægge rammerne for udbygningen af bolig-, erhvervs- og institutionsområderne samt at fastlægge udnyttelsen af de rekreative arealer, således: at at at at at at at at bebyggelsen inden for det enkelte område gives et ensartet præg, regulere områdets udstykninger bebyggelse langs Sofiendalsvej harmonerer med de eksisterende landbrugsbygninger og lignende bebyggelse, bebyggelse samt vej-, sti- og parkeringsanlæg placeres under hensyntagen til de tilgrænsende områder, veje og stier gives en trafiksikker udformning der tager hensyn til de svage trafikanter, der anlægges stier, som giver adgang fra de enkelte områder til eksisterende og planlagte hovedstier samt til rekreative arealer, bevaringsværdige træbælter sikres, og den grønne kile.. fra Sofiendals enge mod Aalborg sikres gennem området, ved udlæg af et sammenhængende rekreativt areal. 2. Lokalplanens område og zonestatus Lokalplanen afgrænses som vist på bilag nr. 1 og omfatter følgende matr. nre.: Sofiendal By, Skalborg 3a, del af 4a, 4æ, del af 5a, 5b, 5u, 5v, del af 6 a, 26 a og del af offentligt vejareal ab samt alle parceller, der efter den udstykkes fra de nævnte ejendomme inden for lokalplanens område. Lokalplanens område opdeles i områderne A, B, Cl, C2 og D. Med byrådets offentligt bekendtgørelse af den vedtagne lokalplan overføres den del af landzonearealerne på matr. nre. 4 a, 5 a, 5 b, 6 a og 26 a, som ligger inden for lokalplanområdet, til byzone, se bilag nr. 1.

20 2. 3. Områdernes anvendelse Område A må kun anvendes til offentligt formål (plejehjem, institutioner af almennyttig karakter samt lette kollektivboliger o.l.). 0mråde B må kun anvendes til boligformål. Bebyggelsen må kun bestå af tæt-lav bebyggelse, som række-, kæde- og gårdhuse eller lignende med tilhørende fælleshuse, udhuse og carporte. Område Cl må kun anvendes til erhvervsformål (engroshandel, lagervirksomhed, kontorer og lettere fabrikationsvirksomhed) samt enkelte boliger med tilknytning til en virksomhed. Der må ikke etableres virksomheder, der er til gene for omgivelserne Område C2 må kun anvendes til liberale erhverv (kontorer, klinikker, tegnestuer og lignende) og offentligt formål (uddannelses-, kultur- og fritidsinstitutioner samt institutioner af almennyttig karakter). 0mråde D må kun anvendes til offentligt rekreative formål, (park, stianlæg og kolonihaver m.v.). 4. Udstykning mm. 4.1 I område B kan mindst 150 m I område C skal mindst 2500 m 2. Inden for lokalplanens område kan der opføres transformerstationer og lignende tekniske anlæg til forsyning af kvarteret, når de placeres og udformes under hensyntagen til udformningen af bebyggelsen og de ubebyggede area- ler. grunde udstykkes med en størrelse på grunde udstykkes med en størrelse på 4.3 I 0mråde D skal med en størrelse 100 parceller. kolonihaveområdet opdeles i parceller på højst 400 m2. Der må højst etableres 5. Vej-, sti- og p arkeringsforhold 5.1 Vejadgang må kun etableres som vist i princippet på bilag nr Der udlægges areal til følgende nye veje med en beliggenhed, som vist på bilag nr. 2: Vejen a - b i en bredde af 10 m Vejen c - d i en bredde af 10 m Vejen e - f i en bredde af 8 m.

21 5.3 Øvrige interne veje i området skal gives et forløb og en udformning, som medfører at den kørende trafik færdes langsomt. 5.4 Der udlægges areal til stier, som vist på bilag nr. 2. Stierne udlægges i en bredde af henholdsvis 8 og 5 m. 5.5 Internt i områderne udlægges i fornødent omfang stier, der tilslutter de i 5.4 nævnte stier og eksisterende stier i naboområderne. 5.6 Der udlægges oversigtsarealer med følgende størrelse: Ved a: 10 x 240 m Ved d: 5 x 140 m Ved e: 3 x 140 m Ved øvrige vejadgange til Sofiendalsvej 5 x 140 m. 5.7 Der udlægges parkeringspladser inden for hvert område i overensstemmelse med følgende: Område A: Fællesparkering svarende til 1 parkeringsplads pr. 100 m 2 etageareal. Område B: Enten 1 parkeringsplads ved hver bolig og fælles parkering svarende til 1 parkeringsplads pr. bolig. Eller fælles parkering svarende til 1 1/2 parkeringsplads pr. bolig. Område C: Parkering må kun foregå på den enkelte ejendom. Område D: Fælles parkeringspladser svarende til 1/2 parkeringsplads pr. kolonihave. Der må ikke henstilles motorkøretøjer på stierne eller på den enkelte kolonihaveparcel Tekniske anlæg 6.1 El-ledninger, tv-kabler og lignende må kun udføres som jordkabel. 6.2 Der må ikke etableres udvendige, individuelle antenneanlæg. 7. Bebygg elsens omfang og placerinq 7.1 Bebyggelsen skal placeres og udformes på en sådan måde, at støjniveauet ikke overstiger 55 db(a) for facader til støjfølsom bebyggelse (boliger m.v.) og opholdsarealer og 30 db(a) i indendørs opholdsrum. 7.2 Bebyggelse må ikke opføres nærmere vejskel*)end: Skelagervej: 15 m Sofiendalsvej: 10 m Bygaden: 10 m *) Fremtidigt vejskel mod Skelagervej vil blive fastlagt 5 m fra kørebanekant, som vist på bilag nr. 2.

22 4. Område A 7.3 Antallet af selvstændige boliger må ikke overstige Bebyggelsesprocenten må ikke overstige: 40 for plejehjem, og 30 for anden bebyggelse. Etageantallet må ikke overstige: 2 for plejehjem og institutioner 1 for anden bebyggelse. Højden må ikke overstige: Ii-m for plejehjem 8,5 m for anden bebyggelse. Område B 7.7 Antallet af boliger må ikke overstige Bebyggelsesprocenten må ikke overstige Etageantallet må ikke overstige Højden må ikke overstige 8,5 m. Område Cl *) 7.11 Bebyggelsesprocenten må ikke overstige Etageantallet må ikke overstige 1 med udnyttelig tagetage Højden må ikke overstige 8,5 m. Område 7.14 C2 Bebyggelsesprocenten må ikke overstige Etageantallet må ikke overstige 1 med udnyttelig tagetage. Højden må ikke overstige 8,5 m, og facadehøjden målt til udvendig skæring mellem tag og facade skal være mellem 2,5 m og 3,5 m. Bygninger bortset fra garager og udhuse, skal udføres med ligebenet sadeltag med rygning parallelt med bygningens længste side. Bygningernes bredde må ikke overstige 11 m. 0mråde D 7.19 Bebyggelsesprocenten må ikke overstige Inden for kolonihaveområdet må kun opføres bebyggelse der har tilknytning til den enkelte parcels anvendelse som kolonihave. *) Virksomheder i området er omfattet af vejledende maksimale støjgranser ifølge miljøstyrelsens vejledning nr. 5, 1984.

23 7.21 På den enkelte kolonihaveparcel må der opføres et kolonihavehus på indtil 30 m 2 incl. eventuel overdækket veranda, læplads, terrasse, redskabsrum og lignende samt et drivhus på indtil 20 m 2. Udhuse og redskabsrum kan være fritliggende Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade må være højere end 4 m over terræn, målt efter reglerne i bygningsreglementet, og overkant af gulv skal være hævet mindst 0,15 m over terræn Bygninger må ikke opføres med mere end 1 etage, og der må ikke indrettes kælder Bygninger må ikke opføres nærmere end 2,5 m fra skel (grænse mod naboparcel, vej, sti eller fælles opholdsareal) På de fælles opholdsarealer kan der opføres enkelte mindre bygninger til brug for arealernes anvendelse og vedligeholdelse Bebygq elsens ydre fremtræden Inden for hvert af områderne A, B og C skal: ydervægge fremtræde som blank teglstensmur, der kan vandskures og males/kalkes i farverne hvid, guldokker eller engelskrødt eller blandinger af disse med hvidt og/eller sort. - tagdækning udføres med vingetegl, betontagsten, eternit bølgeplader eller sort tagpap på trekantlister. Inden for område C2 skal ny bebyggelse harmonere med eksisterende landbrugsbygninger og lignende bebyggelse langs Sofiendalsvej, jfr. pkt til Blanke og reflekterende tagmaterialer må kun anvendes i forbindelse med solfangeranlæg og lignende. 9. Ubebygg ede arealer 9.1 De på bilag nr. 2 viste bevaringswerdige træbælter må ikke fjernes. Herudover skal eksisterende læbelter bevares i størst mulig omfang. 9.2 Langs Skelagervej skal der etableres beplantningsbælter med et omfang som vist på bilag nr Der skal etableres et afskærmende beplantningsbælte, som afgrænsning af kolonihaveområdet. 9.4 De i 9.2 og 9.3 nævnte beplantningsbælter skal overvejende bestå af løvfaldende træer og buske. Støjvolde og lignende må etableres i beplantningsbælterne.

24 Raftehegn og lignende må kun opsættes i umiddelbar forbindelse med bebyggelse. Hegn i skel mod veje, stier, parkerings- og fællesarealer må kun etableres som levende hegn. Hegnet skal plantes og vedligeholdes på en sådan måde, at bevoksningen til enhver tid holdes inden for skellinien. Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstelse og lignende gives et ordentligt udseende. Terrænreguleringer må kun foretages med tilladelse fra Aalborg kommune. Reguleringer på mindre end +/- 0,5 m i forhold til eksisterende terræn og ikke nærmere end 1,0 m kan dog ske. Område A og C 9.9 Der skal udlægges udendørs opholdsarealer for beboere og ansatte svarende til mindst 10% af etagearealet for den enkelte ejendom. Område B 9.10 Mindst 15% af området skal udlægges som fælles opholdsareal. 10. Betingelser for ibrugtagen af ny bebygg else 10.1 Ny bebyggelse må ikke uden Aalborg kommunes tilladelse tages i brug, før bebyggelsen er tilsluttet et kollektivt varmeforsyningsanlæg efter Aalborg kommunens anvisning Ny bebyggelse må ikke uden Aalborg kommunes tilladelse tages i brug, før det ved lydmåling er konstateret, at støjniveauet ikke overstiger de i punkt 7.1 nævnte grænseværdier. 11. Grundejerforeninger 11.1 Der skal oprettes en grundejerforening for hvert område til varetagelse af grundejernes fælles opgaver, såsom vedligeholdelse af veje) stier, parkeringspladser og fælles opholdsarealer. Der er medlemspligt for samtlige grundejere inden for området Grundejerforeningens vedtægter skal godkendes af berg kommune. Aal Grundejerforeningen skal, efter krav fra Aalborg kom- mune optage medlemmer fra tilgrænsende områder, sam- menslutte sig med en eller flere bestående grundejerforeninger for tilgrænsende områder eller opdele foreningen i to eller flere selvstændige foreninger.

25 Tilladelse fra anden myndighed 12.1 Uanset foranstående bestemmelser må der ikke foretages ændringer af eksisterende lovlige forhold før der er opnået tilladelse fra landbrugsministeriet i henhold til landbrugsloven, kap. 4 til ophævelse af Landbrugspligt på den del af ejendommene matr. nre: 3a og 4a Sofiendal By, Skalborg, som lokalplanen omfatter.*) 13. Ophævelse af byplanvedtægt 13.1 Byplanvedtægt nr. 1 for Sorthøjområdet (godkendt af boligministeriet den 12. juli 1965), byplanvedtægt nr. 4 for G1. Hasseris Landsby (godkendt af boligministeriet den 17. november 1965) og byplanvedtægt nr. 57 (godkendt af miljøministeriet den 4. december 1974) ophæves for de områder der er omfattet af nærværende lokalplan. Vedtagelsespåtegning JS/mg Sofiendal by, Skalborg: Ifølge landbrugsministeriets skrivelse af 20/8 1986, j.nr. U 1986/53065, er ejendommen matr.nr. 4 æ udgået af matriklen og inddraget under matr.nr. 4 a, og ejendommen matr.nr. 4 ah er frastykket ejendommen matr.nr. 4 a. Lokalplanen omfatter herefter med undtagelse af matr.nr. 4 æ de under pkt. 2.1 nævnte matrikelnumre samt matr.nr. 4 ah. *) Ophævelse af landbrugspligten sker i forbindelse med Landbrugsministeriets godkendelse af udstykning. Landbrugsministeriet kan i forbindelse med ophævelse af landbrugspligten stille betingelser i medfør af landbrugsloven vedrørende jordens drift og/eller om afhændelse af ejendommens øvrige jorder til sammenlægning med anden landbrugsejendom.

26 8. JS/mg Lokalplanen er i medfør af kommuneplanlovens 30 offentligt bekendtgjort den 31. december 1986, fra hvilken dato planen har retsvirkning. Aalborg kommune, magistratens 2. afdeling den -4 FEB lndført I DAGBOGEN r < Id. Anmelder: Aalborg kommune Teknisk Forvaltning Erhvervssektionen RM/JFT Vesterbro 14, 9100 Aalborg PÅTEGNING Postbox 765 Lokalplan er ophævet for det område, der er omfattet af lokalplan , offentlig bekendtgjort den 19. marts 1994 og kvitteres herved til aflysning af tingbogen for såvidt angår ejendommen matr. nre: Sofiendal by, Skalborg 5 u, 6 k og 6 o. Aalborg kommune, Magistratens 2. afd., den

27 9. Fremsendes påny, vedlagt tinglysningsgenpart. Aalborg kommune atens 2. afdeling, den Matrikelnr: 3 A Sofiendal Retten i Aalborg Indført den 19/ Lyst under nr

28

29

30 Lokalplan , Bolig-, Institutions- og Erhvervsområde ved Skelagervej / Sofiendalsvej, er ophævet for det område, der er omfattet af lokalplan Institution og kulturelle formål ved Skelagergårdene, Sofiendal, offentlig bekendtgjort den 1. april Aalborg Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen, den 1. april 2009.

31

32

33

LOKAL PLAN AUGUST 1988

LOKAL PLAN AUGUST 1988 LOKAL PLAN 05-033 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Område Lokalplanen er udarbejdet for at gøre det muligt at opføre en handelsskole på den ejendom, som lokalplanen omfatter,

Læs mere

Lokalplanens baggrund og område

Lokalplanens baggrund og område 1 I I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------ REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 1. Kommuneplanen

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1.

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1. I 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ----------------------------------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 2. 1. Dispositionsplan

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, SVALEGÅRDSVEJS FORLÆNGELSE, MØLHOLM

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, SVALEGÅRDSVEJS FORLÆNGELSE, MØLHOLM LOKALPLAN 05-026 BOLIGOMRÅDE, SVALEGÅRDSVEJS FORLÆNGELSE, MØLHOLM INDHOLDSFORTEGNELSE ---------------------------------- -- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Side 1. 1.

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 06-004 ldrætsanlæg M. M., PROVSTEJORDEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

LOKALPLAN 14-009 BOLIGOMRÅDE, BAKMØLLEVEJ, AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 14-009 BOLIGOMRÅDE, BAKMØLLEVEJ, AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 14-009 BOLIGOMRÅDE, BAKMØLLEVEJ, VESTBJERG AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1986 INDHOLD5FORTEGNELSE ---_---_----_- -_- -_--- -- REDEGØRELSE Side Lokalplanens område og baggrund

Læs mere

LOKAL PLAN AUGUST 1988

LOKAL PLAN AUGUST 1988 LOKAL PLAN 15-016 AUGUST 1988 RED GØRELSE Lokalplanens område og baggrund Området Baggrund Lokalplanen omfatter et område Nordøst for Grindsted (øst for Kornelparken), som vist på ovenstående kort. Lokalplanen

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989

LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989 LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989 I REDEGØRE LSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Området Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af Hasseris Boligselskabs aktuelle planer om at opføre ca. 20 boliger

Læs mere

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING NOV 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------ Redegørelse Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold

Læs mere

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligselskabet Limfjorden s aktuelle planer om at opføre ca. 50

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-005 KOLONIHAVER, BUDUMVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE.-- -. - --- - ------- ----- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens sammenhæng med anden

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974

BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974 BYPLANVEDTÆGT NR. 57 Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974 BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Sofiendalsvej, Hasseris. Byplanvedtægt for

Læs mere

LOKALPLAN 05-021. BOLlGOMRiiDE SYDVEST FOR JOHANNESMINDEVEJ, MQ)LHOLM AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUN 1987

LOKALPLAN 05-021. BOLlGOMRiiDE SYDVEST FOR JOHANNESMINDEVEJ, MQ)LHOLM AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUN 1987 LOKALPLAN 05-021 BOLlGOMRiiDE SYDVEST FOR JOHANNESMINDEVEJ, MQ)LHOLM AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING lr JUN 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE ---------- --------------------- REDEGØRELSE Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-015 MOTEL, HADSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE. ---------- -- ------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991

LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991 LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991 I I REDEGØ RELSE Baggrund Område Lokalplanens baggrund og område Baggrunden for lokalplanen er et ønske fra Aalborg kommune om at ændre områdets arealanvendelse fra kolonihaveområde

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985 LOKALPLAN 07-014 BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING / / \ \ OKT 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE -- ---------------- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY LOKALPLAN 05-049 BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY Redegørelse (grå sider) Lokalplanens formål............................................................................ Lokalplanområdet...................................................................................

Læs mere

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-021 ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------------------- REDEGØRELSE Side Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

LOKAL PLAN 13-002 NOVEMBER 1987 NØRRESUNDBY OMRADET VADUM MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE

LOKAL PLAN 13-002 NOVEMBER 1987 NØRRESUNDBY OMRADET VADUM MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE LOKAL PLAN 13-002 NOVEMBER 1987 NØRRESUNDBY OMRADET VADUM KIRKE OG ERHVERVSOMRÅDE ELLEHAMMERSVEJ MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE En lokalplan fastlægger, hvordan nye bygninger, grønne arealer, stier,

Læs mere

LOKAL PLAN MAJ 1987

LOKAL PLAN MAJ 1987 LOKAL PLAN 15-014 MAJ 1987 ( I ~ f I VODSKOV OMRÅDET VODSKOV NORD - ØST BOLIGOMRÅDE DIAKONVEJ I MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE REDEGØRELSE Lokalplanens baaarund og område Baggrund Området Denne

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 32 vedrører et ubebygget område mellem Klausdalsbrovej og Sennepshaven vest for vandtårnet og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKAL PLAN MARTS 1989 VADUM MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE

LOKAL PLAN MARTS 1989 VADUM MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE LOKAL PLAN 13-004 MARTS 1989 NØ RRESUNDBY OMRÅDET VADUM BOLIGOMRÅDE VED ULRIK BIRCHS VEJ MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE En lokalplan fastlægger, hvordan nye bygninger, grønne arealer, stier, veje

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

2 Områdes afgrænsning 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag 1 og omfatter helt eller delvist følgende matrikelnumre:

2 Områdes afgrænsning 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag 1 og omfatter helt eller delvist følgende matrikelnumre: 1 SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 11-9104 For et erhvervsområde ved Vaskilde, Dybbøl I henhold til kommuneplanloven, (miljøministeriets lovbekendtgørelse nr. 918 af 22. december 1989) fastsættes herved

Læs mere

LOKAL PLAN APRIL 1988

LOKAL PLAN APRIL 1988 LOKAL PLAN 04-008 APRIL 1988 AALBORG OST OMRiiDET KLARUP BOLIGOMRADE VED SEPTEMBERVEJ MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Område Lokalplanen skal

Læs mere

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------.------------.----------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

LOKALPLAN 05-043 INSTITUTIONER OG IDRÆTSANLÆG NØRHOLMSVEJ - UNDER LIEN

LOKALPLAN 05-043 INSTITUTIONER OG IDRÆTSANLÆG NØRHOLMSVEJ - UNDER LIEN LOKALPLAN 05-043 INSTITUTIONER OG IDRÆTSANLÆG NØRHOLMSVEJ - UNDER LIEN I REDEGØRELSE Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at sikre, at der kan indrettes børneinstitution på arealet nord for Træningshøjskolen.

Læs mere

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 E LOKALPLAN 11-002 PLEJEHJEM, VEJGÅRD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

LOKALPLAN VED LANGBROKROVEJ, BOLIGOMRÅDE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN VED LANGBROKROVEJ, BOLIGOMRÅDE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING i LOKALPLAN 15-009 BOLIGOMRÅDE VED LANGBROKROVEJ, VODSKOV AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE ---- ----. ---. --------- -- --- - - REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN 08-024 BOLIGOMRÅDE, VANGGÅRDEN, NØRRE TRANDERS FEGGESUNDVEJ, AGGERSUNDVEJ, SEBBERSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.

LOKALPLAN 08-024 BOLIGOMRÅDE, VANGGÅRDEN, NØRRE TRANDERS FEGGESUNDVEJ, AGGERSUNDVEJ, SEBBERSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. LOKALPLAN 08-024 BOLIGOMRÅDE, VANGGÅRDEN, NØRRE TRANDERS FEGGESUNDVEJ, AGGERSUNDVEJ, SEBBERSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------- - ------------- -- - - REDEGØRELSE

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé Lokalplan nr. 72 for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé September 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af boligbebyggelse

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

LOKAL PLAN 06-008 OKTOBER 1988

LOKAL PLAN 06-008 OKTOBER 1988 LOKAL PLAN 06-008 OKTOBER 1988 REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nuværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af ønsket om at kunne udnytte området ved det tidligere bryggeri - Urban

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKAL PLAN DECEMBER 1988

LOKAL PLAN DECEMBER 1988 LOKAL PLAN 12-031 DECEMBER 1988 NØRRESUNDBY OMRÅDET VOERBJERGVEJKVARTERET OFFENTLIGE FORMÅL, INSTITUTIONER, SKOLEVEJ MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE I En lokalplan fastlagger, hvordan nye bygninger,

Læs mere

LOKAL PLAN AUGUST 1988 SVENSTRUP - GODTHÅB OMRÅDET ELLIDSHØJ BOLIGOMRÅDE, NORD FOR KIRKEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2 AFD

LOKAL PLAN AUGUST 1988 SVENSTRUP - GODTHÅB OMRÅDET ELLIDSHØJ BOLIGOMRÅDE, NORD FOR KIRKEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2 AFD LOKAL PLAN 02-027 AUGUST 1988 SVENSTRUP - GODTHÅB OMRÅDET ELLIDSHØJ BOLIGOMRÅDE, NORD FOR KIRKEN MAGISTRATENS 2 AFD AALBORG KOMMUNE En lokalplan fastlægger, hvordan nye bygninger, grønne arealer, stier,

Læs mere

LOKALPLAN 07-013 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-013 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-013 BOLIGOMRÅDE, KRONOSVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING SEP 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE ----- -------------------------- - REDEGØRELSE Side Lokalplanens Lokalplanens område og baggrund

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Lokalplan nr. 56 for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Marts 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på efter nedlæggelse af kommunens gartneri at udlægge området til

Læs mere

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE LOKALPLAN nr.37 område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE RINGE KOMMUNE RINGE KOMMUNE.. LOKALPLAN NR. 37 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokaiplanens redegørel ser Beskrivelse af lokalpianens indhold Bilag A Lokalpianens

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:... LOKALPLAN 03-010 BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING FEB 1983...................:.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.................:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...~.~.~.~..~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

LOKAL PLAN MAJ 1988

LOKAL PLAN MAJ 1988 LOKAL PLAN 12-024 MAJ 1988 3. REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Område Lokalplanen er udarbejdet for at sikre, at området omkring Bouet Møllevej kan anvendes hovedsagelig til erhvervsformål

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej Lokalplan nr. 59 for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej August 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området langs Roskildevej til erhvervsbebyggelse

Læs mere

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby Lokalplan nr. 82 Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby JUNI 2005 NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 82 NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLANENS BESTEMMELSER 1 Lokalplanens retsvirkninger...3

Læs mere

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -.

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -. ULLERSLEV LOKALPLAN KOMMUNE NR.20 RETTEN~I i~1ye?org -~ kun:gvid~3tmed MSTEMPLINGJA~ DOMMERKONmREJ-~KASSEKONTRo~ppARAT E 133284~~ 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -., FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN

Læs mere

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Lokalplan nr. 89 for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Januar 1995 1 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold. Lokalplanen går ud på at erstatte den gældende lokalplan nr. 52 med tillæg, som åbner

Læs mere

LOKALPLAN DOBBELTHUSE, SØHOLMVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN DOBBELTHUSE, SØHOLMVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-018 DOBBELTHUSE, SØHOLMVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE ---------------- --------------------- ----- REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 14-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 14-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 14-005 BOLIGBEBYGGELSE, TYLSTRUP AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUL 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Side Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold 1. 1. Lokalplanens

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til 21 i lov om kommuneplanlægning vedtaget nærværende lokalplan for et mindre boligområde

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 27. Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 27. Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by Lokalplan 23-01 samt Kommuneplantillæg nr. 27 Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by LOKALPLAN NR. 23-01 Samt kommuneplantillæg nr. 27 FOR ET OMRÅDE TIL ERHVERVSFORMÅL VED TINGVEJEN I VOJENS

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Videbæk i februar J.nr IMR.7-TILLÆG IMR.1. VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING. Videbæk kommune Tlf. (o7)

Videbæk i februar J.nr IMR.7-TILLÆG IMR.1. VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING. Videbæk kommune Tlf. (o7) Videbæk i februar 1984. J.nr. 27-11-7-1. IMR.7-TILLÆG IMR.1 VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING Videbæk kommune Tlf. (o7) 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 16 til 15-rammer for Videbæk kommune.

Læs mere

LOKALPLAN TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-007 TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGØRELSE.. Side Oversigtskort Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens sammenhæng

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse.

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Lokalplanen baggrund og område. Lokalplanen er udarbejdet for at fastlægge/sikre området til sommerhusbebyggelse. Området, som

Læs mere

Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk.

Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk. Videbæk i januar 2003 D.nr. 28673 Rev. den 30. april 2003 Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 55.3 med tilhørende tillæg nr. 13 til Videbæk Kommuneplan

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. B

LOKALPLAN NR. B LOKALPLAN NR. B 12.07.01 BOLIGOMRÅDE VED BRANDGADEN -094 32c 32a L o k a l p l a n o m r å d e 2b Brandgaden 0 50 meter ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 12.07

Læs mere

LOKALPLAN 06-005 BOLIGOMRÅDE, GUNDORFSLUND, HOBROVEJ BYFORNYELSESPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS

LOKALPLAN 06-005 BOLIGOMRÅDE, GUNDORFSLUND, HOBROVEJ BYFORNYELSESPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS LOKALPLAN 06-005 BOLIGOMRÅDE, GUNDORFSLUND, HOBROVEJ BYFORNYELSESPLAN NR.1 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS INDHOLDSFORTEGNELSE -------------- ------------------------ REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og

Læs mere

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by.

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. ÆRØSKØBING KOMMUNE 1 Indhold Redegørelse side 3 Tillæg til kommuneplan 5 Lokalplan 7 Formål 8 Område og zonestatus 8 Områdets anvendelse 8 Udstykninger

Læs mere

3 Områdets anvendelse 3.1 Området må kun anvendes til tæt-lav boligbebyggelse.

3 Områdets anvendelse 3.1 Området må kun anvendes til tæt-lav boligbebyggelse. 1 SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7-9107 For et boligområde øst for Pytgade, Vollerup I henhold til kommuneplanloven, (miljøministeriets lovbekendtgørelse nr. 918 af 22. december 1989) fastsættes herved

Læs mere

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse KØGE KOMMUNE 1983 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-20 RÆKKEHUSE VED FUNCHSVEJ REDEGØRELSE LOKALPLANFORSLAGETS FORHOLD TIL ØVRIG PLAN- LÆGNING FOR OMRÅDET. Områdets beliggenhed

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Roskildevej 56-58

Lokalplan nr for et område ved Roskildevej 56-58 Lokalplan nr. 124 for et område ved Roskildevej 56-58 Juli 2002 INDLEDNING Lokalplanen for området ved Roskildevej 56-58, gør det muligt at opføre ældreegnede boliger med tilhørende fælles- og servicearealer

Læs mere

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse).

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse). SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5-9405 Boligbebyggelse ved Damgade BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr. 5312 af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr. 5216 af Sønderborg

Læs mere

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV Aabybro kommune Lokalplan nr. 5.03 Område til tæt-lav boligbebyggelse ved Kj6bmandstoften i Birkelse by. Indledning... side 3 Lokalplanens sammenhæng med anden

Læs mere

LOKAL PLAN APRIL 1989

LOKAL PLAN APRIL 1989 LOKAL PLAN 07-018 APRIL 1989 En lokalplan fastlægger, hvordan nye bygninger, grønne arealer, stier, veje og lignende skal placeres og udformes inden for et bestemt område. Lokalplanhæftet består af en

Læs mere

LOKAL PLAN SEPTEMBER 1988

LOKAL PLAN SEPTEMBER 1988 LOKAL PLAN 09-016 SEPTEMBER 1988 REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Denne lokalplan er udarbejdet for at muliggøre en udvidelse af Aalborghallen med kongres- restaurations- og mødefaciliteter

Læs mere

LOKALPLAN Handelsskole

LOKALPLAN Handelsskole LOKALPLAN 1-05.1 Handelsskole KØGE KOMMUNE 1980 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-05.1 HANDELSSKOLE, (TILLÆG TIL RAMMEPLAN 1-05) REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND -lokalplan for skolernes område Handelsskolen

Læs mere

LOKALPLAN 12-014 KOLONIHAVER OG NR. UTTRUP FÆLLESKIRKEGÅRD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 12-014 KOLONIHAVER OG NR. UTTRUP FÆLLESKIRKEGÅRD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-014 KOLONIHAVER OG NR. UTTRUP FÆLLESKIRKEGÅRD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING MAJ 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR HALS KOMMUNE INSTITUTIONSOMRADE I HOU BY

LOKALPLAN NR FOR HALS KOMMUNE INSTITUTIONSOMRADE I HOU BY SEPT. 1980 LOKALPLAN NR. 6.04 FOR HALS KOMMUNE INSTITUTIONSOMRADE I HOU BY INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN 5 1 Lokalplanens formål 5 2 Lokalplanens område 5 3 Områdets anvendelse 5 4 Vejforhold 5 Bebyggelsens

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

Gundsø byråd har d. 11.06.1997 vedtaget Lokalplan 1.38 endeligt.

Gundsø byråd har d. 11.06.1997 vedtaget Lokalplan 1.38 endeligt. LOKALPLAN NR. 1.38 l B2 Hotel Søfryd i Jyllinge. Gundsø byråd har d. 11.06.1997 vedtaget Lokalplan 1.38 endeligt. Lokalplanens baggrund og formål Baggrunden for at udarbejde denne lokalplan for området

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1987

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1987 LOKALPLAN 14-007 BOLIGOMRÅDE, ELKÆRVEJ, SULSTED AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING \ l APR 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Side Lokalplanens område og baggrund 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKAL PLAN 10-026 JUNI 1988

LOKAL PLAN 10-026 JUNI 1988 LOKAL PLAN 10-026 JUNI 1988 AALBORG TÆTBYOMRÅDE HJULMAGERVEJ - KVARTERET BOLIGOMRÅDE, SOLVANGSVEJ OG SØNDERBRO MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE En lokalplan fast.lagger, hvordan nye bygninger, gr~nne

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere