Afbud: Ena Juhl, Kåre Harder Olesen, Omid Ghasem Azari og Jette Garder, Dzevdet Kazimi

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afbud: Ena Juhl, Kåre Harder Olesen, Omid Ghasem Azari og Jette Garder, Dzevdet Kazimi"

Transkript

1 Referat af møde i Integrationsrådet den 18. maj Til stede: Janne Jørgensen, Musse Sheikh Ahmed, Miasser Hawwa, Nimer Shama, Bilal Titrek, Sabhahat Gilgin, Jelena Rajovic, Nada Sa-vic, Olav Gråthen, Henrik Petersson, Helge Friis, Ena Juhl, Lisbeth Kjærulff, Tom Nielsen, Susse Bøtefyhr Afbud: Ena Juhl, Kåre Harder Olesen, Omid Ghasem Azari og Jette Garder, Dzevdet Kazimi Fraværende: Marcus Kocak, Lolan Ottesen, Sadia Møller, Mia Meth. Punkt nr. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt Meddelelser til sidst. Punkt nr. 2 Godkendelse af referat af 20. april 2005 Udskudt til næste gang Punkt nr. 3 Meddelelser a) Nyt fra: Koordinationsudvalget (Omid Ghasem Azari/Nada Savic) Intet nyt Kontaktudvalget (Henrik Petersson/Olav Gråthen) Intet nyt Rådet for Etniske Minoriteter (Marcus Kocak) Intet nyt b) Miasser Hawwa hos Integrationsministeren Miasser Hawwa har været inviteret på besøg hos Integrationsministeren for at rådgive om hvordan man kan sætte fokus på etniske kvinder - hvordan komme i kontakt med dem og kortlægge hvorfor de ikke er på arbejdsmarkedet. Ministeren vil gerne lave et korps af rollemodeller i hver kommune. Det får man 1000 kr for hver gang.

2 c) Valg af repræsentant og suppleant til Grønt Råd Et nyt grønt råd, der skal diskutere miljø i Ballerup Kommune. Kræver bare at man var interesseret. Man vælges for 2 år. Kompetencen er bl.a. at man kan være med til at fordele en grøn pulje på kr ,-. Og med til at indstille miljøprisen. Karin Langendorf og Ida Bode fra Grønt Sekretariat orienterede Punkt nr. 4 Aktiviteter for unge etniske minoriteter i Ballerup Der er store ønsker fra unge etniske minoriteter i kommunen om flere aktiviteter, bl.a. muligheder for at komme i klub. I forbindelse med Integrationsministeriets økonomiske støtte til projektet Unge mødes og dialog opstår sat i gang af Ballerup Bibliotek og Ballerup Multikulturelle Forening i samarbejde, kom de to instanser i kontakt med Integrationsministeriets integrationskonsulent Naser Arian. For at drøfte mulighederne for et fremtidigt nærmere samarbejde om de unge mellem Integrationsrådet, Ballerup Bibliotek og SSP kommer Naser Arian med et oplæg ligesom bibliotekar Anne Marie Reinholdt fra Ballerup Bibliotek og SSP-ansvarlig Erik Vestergård begge vil være til stede for at deltage i drøftelsen. Konsulent Naser Arian talte om Brug for alle unge kampagnen, der blev lanceret for 3 år siden af Integrationsminsteriet. Kampagnen sætter især fokus på: Praktikpladser Samarbejde med frivillige der er oprettet 82 lektiekafeer, 4 klubber, Natteravnene Samarbejde med Betty Nansen Teatret + Det Kongelige Teater Forældre rollemodeller Det er en udfordring at de unge på år ikke har muligheder/tilbud efter kl Bedst at starte et værested for de unge nær stationen gerne i forbindelse med biblioteket. Integrationsministeriet kan støtte både praktisk og finansielt. Men Ballerup Kommune skal finde lokaler. Der er brug lokaler fra kl som værested. Bibliotekar Anne N. Reinholdt, Ballerup Bibliotek: Der er pt. ikke ressourcer til drengeklub og lokaler. De laver lektiecafe og pigeklub. Miasser Hawwa: Vi må finde ud af hvad behovet af, hvorfor og hvordan vi kan imødekomme det. Vi kan lave en arbejdsgruppe. Erik Vestergaard: Godt og relevant at sætte fokus på hvordan gruppen af de unge etniske har det i Ballerup Kommune. Ballerup Kommune har haft et anderledes billede end andre forstads-kommuner inden for

3 kriminalitet. Men nu er de unge etniske også begyndt at komme i overvægt m.h.t. til let kedsomhedskriminalitet i Ballerup. Ballerup Kommune har mange klubtilbud og et rigt foreningsliv og et opsøgende team. Er der måske brug for en informationsindsats over for disse unge. Fint med en arbejdsgruppe. Nada Savic: Vi må møde de unge og se om tilbuddet passer til behovet hos de unge. Det ville være ideelt hvis de danske og etniske kan gå sammen. Men virkeligheden har udviklet sig meget de sidste 10 år. Verden er mere mangfoldig nu. Så det er nødvendigt at rumme nogle anderledes tilbud. Janne Jørgensen: Der er løbende dialog med de unge for at få klubtil-buddet til at passe til behovet. Vi har også haft flere væresteds tilbud. Sabahat Gilgin: Mange unge oplever ikke forældre som rollemodeller. I Herlev var klubben åben for forældrene en gang om ugen vigtigt at forældrene ved hvad børnene laver. Olav Gråthen: Hvad skal der til for at de unge bruger de eksisterende tilbud? Erik Vestergaard: Vi ved ganske meget om hvad der skal til for at i-mødekomme unge med særlige behov, f.eks. skal kammeraterne også komme og der skal være gode voksne relationer. Vi har behov for en kortlægning af hvilke tilbud vi har i Ballerup Kommune, der kan bruges af unge etniske. Der er ikke nogen voksne der har lyst til at være med i Natteravnene de syntes det var for kedeligt, fordi der ikke var noget at lave. Bilal Titrek: Var til fodboldkamp for nylig men det gik dårligt og det kom til slåskamp. Der er for mange fordomme. Nada Savic: Vi skal i dialog jeg synes umiddelbart ikke de etniske skal have deres eget. Bibliotekar Iben Madsen: Vi har ikke ressourcer til at gå med i arbejdsgruppen men vil meget gerne samarbejde. Drengene der hænger på biblioteket er der til kl de mangler en drengeklub, fordi de keder sig. Naser Arian: Brug for alle unge 50% er nu finansieret af EU-socialfondsmidler. Iben Madsen: Projektet på biblioteket: Unge mødes og dialog opstår, er støttet af Integrationsministeriet. Biblioteket skal være mødested for de unge mellem år for at lære om hinandens baggrunde og nedbryde fordomme om hinanden. Biblioteket er gået sammen med Ballerup Multikulturelle Forening, fordi de gerne vil promovere kommunens foreningsliv.

4 De laver hjemmeside med dialog-rum Delprojektet Vis mig dit liv og Hvis der var krig i Norden Der er også kontakt med 2 9.klasser og klasser og BEC. Der er lektiecafé med Dansk Røde Kors frivillige + pigeklub. Arrangementer i efteråret på biblioteket: Omar Mazouk 5/ Jørgen Bæk Simonsen (Hvad er Islam) 2/ Stomp 16/ Rapbattle 19/ Jul + Ramadan uge 49 Børnefødselsdag efterårsferien Libby Arcel græsk Psykolog 21/ Åbner 3. oktober varer til december. Biblioteket vil meget gerne i samarbejde med rådet f.eks ved at gøre reklame for projektet og ved at rådets medlemmer dialogerer på den nye hjemmeside eller deltager i fødselsdags, jul eller ramadan arrangement. Bilal Titrek: Det er vanskeligt at samle de etniske er der nogle metoder? Biblioteket: Vi håber rådet kan hjælpe. Vi må alle bruge alle de kanaler vi har. Sekretariatet foreslår, At Rådet deltager i drøftelsen Integrationsrådet tog diskussionen ad notam og nedsatte en ny arbejdsgruppe: Unge bestående af følgende: Erik Vestergaard, Nada Savic, Bilal Titrek, Musse Sheikh Ahmed, Sabahat Gilgin, Jelena Rajovic, Miasser Hawwa (tovholder). De holder deres første møde d. 12. juni 2006 kl Punkt nr. 5 Høringsret (genfremsat) Integrationsrådet har ingen formel høringsret, men gennem årene er det blevet praksis at inddrage rådet som en naturlig samarbejdspartner, når nye politikker ser dagens lys og sendes til høring i kommunen.

5 Spørgsmålet om at søge kommunalbestyrelsen om formel høringsret har flere gange været diskuteret i rådet uden nogensinde at være blevet fremlagt til beslutning. Det skønnes fra Integrationsminsteriets side at ca. 45% af landets 72 Integrationsråd har en sådan høringsret i dag. Sagen afgøres af Kommunalbestyrelsen Sekretariatet foreslår, at Integrationsrådet beslutter at indstille til kommunalbestyrelsen at rådet tildeles formel høringsret når nye politikker fremlægges til høring i kommunen Integrationsrådet besluttede at lade Sekretariatet skrive indstillingen og forelægge det på næste møde. Punkt nr. 6 Kommunikation I bestræbelserne for at gøre rådet så tilgængeligt og så synligt som muligt og på at sikre den nødvendige information til og dialog med kommunens etniske minoriteter, er det afgørende at man kan henvende sig direkte til rådets medlemmer og at der er mulighed for at følge med i hvad rådet beskæftiger sig med. Det er derfor tidligere blevet besluttet som et supplement til den kontakt der altid kan henvendes til rådets sekretariat - at lægge rådets referater samt diverse personlige oplysninger om rådsmedlemmerne såsom navn, adresse, telefonnummer, , etnisk tilhørsforhold, evt. foreningsmedlemskab og evt. hvor længe medlemmet har været i Danmark, på rådets hjemmeside Sekretariatet foreslår at Integrationsrådets medlemmer bekræfter den tidligere beslutning om at lægge diverse oplysninger om rådsmedlemmerne ud på rådets hjemmeside at der åbnes mulighed for at visse medlemmer af personlige årsager ikke ønsker sine oplysninger lagt ud på nettet God idé med foto og oplysninger om medlemmerne på nettet. Hvert medlem bestemmer selv hvad der skal ligge af oplysninger.

6 Husk + tlf. på sekretariatet. Hjemmesiden hedder Punkt nr. 7 Nedsættelse af arbejdsudvalg Integrationsrådet har i den forrige periode haft nedsat forskellige arbejdsudvalg der beskæftigede sig med ældre, med etnisk ligestilling, med børn og unge etc. Med henblik på at komme i gang med arbejdet nedsættes efter diskussion et par arbejdsudvalg. Arbejdsudvalgene tages op til revision på rådets arbejdsweekend den 16. og 17. september. Sagen afgøres af Integrationsrådet Sekretariatet indstiller at Integrationsrådet diskuterer hvilke arbejdsudvalg der skal nedsættes Grupperne nedsættes allerede nu, så de kan blive mere kvalificerede ved diskussionerne på weekendseminaret. Tovholderne for de forskellige arbejdsgrupper kan evt. senere udgøre et forretningsudvalg der planlægger dagsorden. Nu nedsættes:? ældre (tovholder Lisbeth Kjærulff)? etnisk ligestilling (tovholder Musse Sheikh Ahmed)? børn & unge (tovholder Miasser Hawwa) Det er tanken at de emner der drøftes i arbejdsgrupperne bringes tilbage i rådet af tovholderen for gruppen ved at sætte emner på dagsordenen. På arbejdsweekend kunne der være mindre indlæg om forskellige emner. F.eks. kulturpolitikken, eller ulighed i sundhed. Vi kan også diskutere behovet for et lokale hvor der er plads til at praktisere dialogen. Den gamle idé om et AIR-center. Skovlunde Medborgerhus kunne måske bruges. Der er brug for lokaler også til de etniske foreninger. Der er behov for et medborgerhus i Ballerup Midt hvor man kan komme og gå, have aktiviteter osv. Der er også behov for lokaler til kvindeforeninger. Sundhed er også et vigtigt emne. Der har lige været arrangeret en konference om Sundhed og Etniske Minoriteter på engelsk. Susse Bøtefyhr og Janne Jørgensen fortæller til næste gang om kon-ferencen.

7 Måske lave en sundhedskonference om etniske minoriteter og sund-hed evt. i samarbejde med sundhedsudvalget. Opfordring fra Lolan Ottesen + Musse Sheikh Ahmed der gerne vil på besøg i tyrkisk forening. Bilal Titrek følger op. Pkt. 8 Evt. Integrationsprisen: - Miasser Hawwa opfordres til at søge prisen - Jørgen Nielsen, Ballerup Bladet Miasser Hawwa opfordrer til at bringe gode historier til Ballerup Bladet de vil meget gerne bringe nyheder om Integration og indvandrere. Nimer Shama orienterede om Gladsaxe Handicap Idræt, der har et tilbud til etniske familier med handicappede børn. Evt. give det videre til Handicapafdelingen og tale med Ballerup Handicap Idræt om de har nogle tilbud. Sagsbehandlergruppen kender alle tilbud både i Gladsaxe og Ballerup. Der findes en Forældreforening for Handicap-pede. Peter Bøgelund kommer og fortæller. Sabhahat Gilgin ønsker at rådet skal tale om oprettelse af et Være-sted for psykisk syge etniske minoriteter. Sætte det på dagsordenen til august og få en ind og fortælle. Næste møde 15. juni: Mia/Helge er ordstyrer

Ordstyrer: Lisbeth Kjærulff

Ordstyrer: Lisbeth Kjærulff Referat af møde i Integrationsrådet 15. marts 2007. Ordstyrer: Lisbeth Kjærulff Tilstede: Jelena Rajovic, Ena Juhl, Nimer Shama, Helge Friis, Musse Sheikh Ahmed, Miasser Hawwa, Lisbeth Kjærulff, Susse

Læs mere

Tilstede: Musse Sheikh Ahmed, Miasser Hawwa, Tom Nielsen, Nimer Shama, Jette Garder, Susse Bøtefyhr

Tilstede: Musse Sheikh Ahmed, Miasser Hawwa, Tom Nielsen, Nimer Shama, Jette Garder, Susse Bøtefyhr Referat af møde i den 23. februar 2006. Ordstyrer: Musse Sheikh Ahmed Tilstede: Musse Sheikh Ahmed, Miasser Hawwa, Tom Nielsen, Nimer Shama, Jette Garder, Susse Bøtefyhr Afbud: Janne Jørgensen, Kåre Harder

Læs mere

Afbud: Helle Tiedemann, Mira Pavlovic, Omid Ghasem Azari og Kåre Harder Olesen

Afbud: Helle Tiedemann, Mira Pavlovic, Omid Ghasem Azari og Kåre Harder Olesen Referat af møde i 25. august 2005. Tilstede: Nimer Shama, Anders H. Petersen, Sadia Møller, Jette Garder, Marcus Kocak, Dzevdet Kazimi, Janne Jørgensen, Ena Juhl, Lolan Ottesen, Musse Sheikh Ahmed, Miasser

Læs mere

Punkt nr.5 Integrationsrådets aktive deltagelse i den offentlige debat som led i en ny synlighedsstrategi

Punkt nr.5 Integrationsrådets aktive deltagelse i den offentlige debat som led i en ny synlighedsstrategi Referat af møde i torsdag den 16. august 2007. Ordstyrer: Omid Ghasem Azari Tilstede: Farzad Saber, Sabahat Cilgin, Miasser Hawwa, Nimer Shama, Omid Ghasem Azari, Bilal Titrek, Lisbeth Kjærullf, Henrik

Læs mere

Fraværende: Mira Pavlovic, Natassa Zmiro, Hülya Kocak, Brian Lund Madsen, Özcan Kocak

Fraværende: Mira Pavlovic, Natassa Zmiro, Hülya Kocak, Brian Lund Madsen, Özcan Kocak Referat af møde i 12. august 2004. Tilstede: Anselme Bankambona, Nimer Shama, Jette Garder, Ena Juhl (til kl.18), Lolan Ottesen, Janne Jørgensen, Musse Sheikh Ahmed, Kåre Harder Olesen, Omid Azari, Susse

Læs mere

Afbud: Mira Pavlovic, Anselme Bankambona. Ikke tilstede: Brian Lund Madsen

Afbud: Mira Pavlovic, Anselme Bankambona. Ikke tilstede: Brian Lund Madsen Referat af møde i Integrationsrådet den 4. november 2004, Til stede: Kåre Harder Olesen, Helle Tiedemann, Omid Ghasem Azari, Lolan Ottesen (til kl. 18), Janne Jørgensen, Dzevdet Kazimi, Bilal Titrek, Miasser

Læs mere

Afbud:Brian Lund Madsen, Stig Hansen, Bilal Titrek,, Erik Vestergaard, Tom Nielsen, Ena Juhl

Afbud:Brian Lund Madsen, Stig Hansen, Bilal Titrek,, Erik Vestergaard, Tom Nielsen, Ena Juhl Referat af Integrationsrådets møde den 11. december 2008. Tilstede: Jamal Tabari, Nimer Shama, Farjam A. Davani, Lisbeth Jørgensen, Miasser Hawwa, Sabahat Cilgin Jelena Rajovic, Lolan Ottesen, Lisbeth

Læs mere

Med henblik på Integrationsrådets hjemmeside skal medlemmerne fotograferes (af sekretæren) i pausen

Med henblik på Integrationsrådets hjemmeside skal medlemmerne fotograferes (af sekretæren) i pausen Referat af Integrationsrådets møde torsdag den 15. maj 2008. Med henblik på Integrationsrådets hjemmeside skal medlemmerne fotograferes (af sekretæren) i pausen Ordstyrer: Miasser Hawwa Tilstede: Brian

Læs mere

Afbud:Lolan Ottesen, Brian Lund Madsen. Fraværende:Stig Hansen, Bilal Titrek, Marcu Kocak

Afbud:Lolan Ottesen, Brian Lund Madsen. Fraværende:Stig Hansen, Bilal Titrek, Marcu Kocak Referat af s møde d. 19. februar 2009. Tilstede: Helge Friis, Jamal Tabari, Miasser Hawwa, Lisbeth Kjærulff, Tom Nielsen, Farjam Davani, Nimer Shama, Kåre Harder Olesen, Jelena Rajovic, Christina Ruben,

Læs mere

Punkt nr. 3 Godkendelse af referat af 11. oktober 2007 + hvem var til stede ved mødet 13. september? Referat af 11. oktober er godkendt.

Punkt nr. 3 Godkendelse af referat af 11. oktober 2007 + hvem var til stede ved mødet 13. september? Referat af 11. oktober er godkendt. Referat af møde i d. 8. november 2007. Ordstyrer: Jelena Rajovic Til stede: Kim Skov vejleder på Sprogcentret (kun under pkt. 1), Marcus Kocak, Helge Friis, Lisbeth Kjærulff, Farzad Saber, Janne Jørgensen,

Læs mere

Afbud: Mira Pavlovic, Hülya Kocak, Kåre Harder Olesen, Janne Jørgensen, Ena Juhl, Jette Garder, Helle Tiedemann

Afbud: Mira Pavlovic, Hülya Kocak, Kåre Harder Olesen, Janne Jørgensen, Ena Juhl, Jette Garder, Helle Tiedemann Referat af møde i Integrationsrådet 13. januar 2005. Ordstyrer: Omid Azari Tilstede: Natassa Zmiro, Miasser Hawwa, Dzevdet Kazimi, Bilal Titrek, Lolan Ottesen, Musse Sheikh Ahmed, Nimer Shama, Omid Ghasem

Læs mere

Afbud: Brian Lund Madsen, Kåre Harder Olesen, Farzad Saber, Ena Juhl, Tom Nielsen, Bilal Titrek, Lisbeth Kjærulff

Afbud: Brian Lund Madsen, Kåre Harder Olesen, Farzad Saber, Ena Juhl, Tom Nielsen, Bilal Titrek, Lisbeth Kjærulff Referat af Integrationsrådets møde den 21. august 2008. Tilstede: Lisbeth Jørgensen, Jamal Tabari, Lolan Ottesen, Nimer Shama, Erik Vestergaard, Miasser Hawwa, Farjam A. Davani, Susse Bøtefyhr og Maria

Læs mere

Rådet var således beslutningsdygtigt. Workshoppen blev faciliteret af konsulent Bjørn Nygaard.

Rådet var således beslutningsdygtigt. Workshoppen blev faciliteret af konsulent Bjørn Nygaard. 15-01-2009, Workshop Opsamling på workshop. Integrationsrådets organisering 2009. Indledning Integrationsrådet afholdt ekstraordinær workshop torsdag d. 15. januar 2009, for at tage stilling til rådets

Læs mere

Integrationsrådet

Integrationsrådet Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 22-05-2014-22-05-2014 22.05.2014 kl. 17:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Jamal Tabari - Deltog Irem Ulusoy - Deltog

Læs mere

REFERAT INTEGRATIONSRÅDETS MØDE

REFERAT INTEGRATIONSRÅDETS MØDE Arbejdsmarkedsafdelingen Rådhus Alle, 2860 Søborg Tlf. 39 57 18 E-post: sofbva@gladsaxe.dk 06.06 2007 REFERAT af INTEGRATIONSRÅDETS MØDE Mandag den 04.06 2007 kl. 17.30 21.00 Gladsaxe Rådhus lokale 2608

Læs mere

Integrationsrådet

Integrationsrådet Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 10-04-2014-10-04-2014 10.04.2014 kl. 17:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Jamal Tabari - Deltog Fedzri Merdzani - Deltog

Læs mere

Integrationsrådet Dagsorden

Integrationsrådet Dagsorden Integrationsrådet Dagsorden 4. marts 2014 kl. 19.00 21.00. OBS Kantinen, Silkeborg Rådhus Afbud: Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tlf.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.dk Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

Da der kun var 3 fremmødte medlemmer af Integrationsrådet, blev det vedtaget kun at behandle de første 2 punkter på dagsordenen.

Da der kun var 3 fremmødte medlemmer af Integrationsrådet, blev det vedtaget kun at behandle de første 2 punkter på dagsordenen. Dagsorden Dato: 26-05-2016 18:00:00 Udvalg: Integrationsrådet Sted: Mødelokale 4, Bakkedraget 1, 8362 Hørning 1 Godkendelse af dagsorden - Da der kun var 3 fremmødte medlemmer af Integrationsrådet, blev

Læs mere

Integrationsrådet Referat

Integrationsrådet Referat Integrationsrådet Referat til mødet den kl. 17:00 i Mødelokale A Medlemmer: Ann Frederiksen Martin Kondrup Knudsen Preben Holler (A) Zenawi Ghebremichael Muhsin Jetto Natalia Gudymenko Kumari Biswa Indholdsfortegnelse

Læs mere

Kulturaftener og debatmøder om kulturer fra forskellige lande

Kulturaftener og debatmøder om kulturer fra forskellige lande Årsberetning 2008 Kulturaftener og debatmøder om kulturer fra forskellige lande Indisk aften lørdag d. 23. februar Baghuset. (ca. 45 deltagere) Vi smagte på indiske lækkerier. Indiske musikere underholdt

Læs mere

Rådets medlemmer mødes en gang om måneden og drøfter relevante aktiviteter, nye lovforslag og aktuelle emner.

Rådets medlemmer mødes en gang om måneden og drøfter relevante aktiviteter, nye lovforslag og aktuelle emner. RÅDET FOR ETNISKE MINORITETER Rådet for Etniske Minoriteter har eksisteret i sin nuværende form siden 1999 og består af 14 medlemmer med etnisk minoritetsbaggrund. Medlemmerne kommer fra de kommunale integrationsråd

Læs mere

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser...

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser... Møde i tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser... 2 2... Foreningsberetninger 2004... 2 3... Godkendelse af internt kursus for FDF Ballerup...

Læs mere

Tilforordnede: Lisbeth Jørgensen, Ena Juhl, Jakob Søgaard Jakobsen (ref.) Gæster: Mette Mortensen (under punkt 4), Jelena Jonovic (hele mødet).

Tilforordnede: Lisbeth Jørgensen, Ena Juhl, Jakob Søgaard Jakobsen (ref.) Gæster: Mette Mortensen (under punkt 4), Jelena Jonovic (hele mødet). Referat af møde i Integrationsrådet torsdag d. 25. februar 2010. Tilstedeværende Medlemmer: Bilal Titrek, Faizan Akbar, Iman Safari, Kadrije Heidi Rasmussen Hunt, Mary Sidiqi, Reyhan Inci, Sandra Marjanovic,

Læs mere

Integrationsrådet Beslutningsprotokol

Integrationsrådet Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol 30-09-2014 19:00 Medborgerhuset Afbud fra: Niels Thygesen, Jeanette Gammelgaard, Hans-Jørgen Hørning Deltagere: Sevak Karapetian; Mia Schmidt; Jørgen Madsen; Blessing

Læs mere

INTEGRATIONSRÅDET. Referat. af møde i. Tirsdag den 20. maj Lokale Gladsaxe Rådhus

INTEGRATIONSRÅDET. Referat. af møde i. Tirsdag den 20. maj Lokale Gladsaxe Rådhus Referat af møde i INTEGRATIONSRÅDET Tirsdag den 20. maj 2008 17.00 19.30 Lokale 2608 Gladsaxe Rådhus Medlemmer Martin Karbech Mouritsen, formand Teddy Nielsen, næstformand Katrine Skov, MB (afbud) Susanne

Læs mere

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration Referat af Integrationsrådets møde den 04.05.2015 kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration Tilstedeværende: Miechael Stian Hansen () formand Anna Papiewska () Jan Rasmussen () Jens Elender Nielsen ()

Læs mere

Integrationsrådet REFERAT

Integrationsrådet REFERAT REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Mandag den 30-04-2007 Mødested: Rådhuset, Lok. 101 - Gæstekantinen Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Said El Naiiar og afbud fra gæst, skoleleder Phillip

Læs mere

Dagsorden Integrationsrådet's møde Onsdag den Kl. 17:00 Væksthuset

Dagsorden Integrationsrådet's møde Onsdag den Kl. 17:00 Væksthuset Dagsorden Integrationsrådet's møde Onsdag den 10-12-2008 Kl. 17:00 Væksthuset Deltagere: Peter Ramanandan Sithamparappillai, Fadil Bucan, Kobra Karimi, Ahmet Corap, Greily Mikkelsen, Bente Kjær, Lars Erik

Læs mere

Referat Integrationsrådet"Uformelt brainstormingmøde" Onsdag d. 14. april 2010 Ballerup Rådhus, Udvalgsværelse 7, kl. 17.00 20.00

Referat IntegrationsrådetUformelt brainstormingmøde Onsdag d. 14. april 2010 Ballerup Rådhus, Udvalgsværelse 7, kl. 17.00 20.00 Referat Integrationsrådet"Uformelt brainstormingmøde" Onsdag d. 14. april 2010 Ballerup Rådhus, Udvalgsværelse 7, kl. 17.00 20.00 Tilstedeværende Medlemmer: Bilal Titrek (indtil kl. 18.30), Faizan Akbar,

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Mødetidspunkt. Mødedato. Mødested. Kl Mandag d Vejle Center Hotel. Deltagere Medlem Suppleant. Observatør.

Mødetidspunkt. Mødedato. Mødested. Kl Mandag d Vejle Center Hotel. Deltagere Medlem Suppleant. Observatør. REFERAT FOR MØDE I FRIVILLIGRÅDET D. 10.12.18 KL. 16.00 ca. 20.30 STED: Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Pl. 3, Vejle Tilmelding til Susanne Clausen på mail susanne@broenvejle.dk Mødedato Mandag d.

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 24. maj 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2608

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 24. maj 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Torsdag den 24. maj 2018 kl. 17.30 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2608 Medlemmer Farrukh

Læs mere

Referat af. Møde i. Integrationsrådet. Mandag den 12. september 2016 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. Møde i. Integrationsrådet. Mandag den 12. september 2016 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af Møde i Integrationsrådet Mandag den 12. september 2016 kl. 17.30 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer Flemming Holst

Læs mere

Strategi for Rådet for Etniske Minoriteter

Strategi for Rådet for Etniske Minoriteter Strategi for Rådet for Etniske Minoriteter 2010-2014 Mission, vision og værdier vedtaget på ekstraordinært rådsmøde den 14. november 2010. Handlingsplan for Rådet for Etniske Minoriteter 2012 vedtaget

Læs mere

Referat Integrationsrådet

Referat Integrationsrådet INTEGRATIONSRÅDET Support & Udvikling Dato: 4. juli 2012 Tlf. dir.: 4477 3104 E-mail: mbl@balk.dk Kontakt: Majbritt Larsen Sagsnr: 2012-7411 Dok.nr: 2012-122964 Referat Integrationsrådet Torsdag d. 21.

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Mandag den 18. marts 2019 kl. 17.30 til 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

Integrationsrådet Beslutningsprotokol

Integrationsrådet Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol 22-04-2015 16:00 Medborgerhuset, sal D Afbud fra: Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.dk Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig)

Læs mere

Referat af møde i. Integrationsrådet. Tirsdag den 6. juni Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af møde i. Integrationsrådet. Tirsdag den 6. juni Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Integrationsrådet Tirsdag den 6. juni 2017 17.30-19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer Flemming Holst (MB) Kristine

Læs mere

Erik R. Holst (suppleant Flemming Damgaard kan ikke deltage), Erik Bahn, Nelli Sørensen

Erik R. Holst (suppleant Flemming Damgaard kan ikke deltage), Erik Bahn, Nelli Sørensen Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 16. april 2018 kl. 17.00 19.00 Mødelokale 1 (i kælderen) Hvalsø Rådhus, Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø Medlemmer: Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330

Læs mere

Referat af. Møde i. Integrationsrådet. Torsdag den 13. juni 2013 kl. 17.00 19.30. Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. Møde i. Integrationsrådet. Torsdag den 13. juni 2013 kl. 17.00 19.30. Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af Møde i Integrationsrådet Torsdag den 13. juni 2013 kl. 17.00 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer Isabella Mørch (formand)

Læs mere

FRIVILLIGHEDSRÅDET I BALLERUP KOMMUNE ARBEJDSPLAN FOR 2016 og 2017 Indsatsområder, mål og handlinger

FRIVILLIGHEDSRÅDET I BALLERUP KOMMUNE ARBEJDSPLAN FOR 2016 og 2017 Indsatsområder, mål og handlinger FRIVILLIGHEDSRÅDET I BALLERUP KOMMUNE ARBEJDSPLAN FOR 2016 og 2017 Indsatsområder, mål og handlinger Kommissorium for Frivillighedsrådet Formål og opgaver Kommissorium: Kommissorium gældende for Frivillighedsrådet

Læs mere

Det er kun muligt for udvalgets medlemmer og særligt inviterede at deltage i mødet.

Det er kun muligt for udvalgets medlemmer og særligt inviterede at deltage i mødet. Dagsordener og referater Ballerup Kommune Social- og Sundhedsudvalget ÅBEN DAGSORDEN Det er kun muligt for udvalgets medlemmer og særligt inviterede at deltage i mødet. Mødetidspunkt 27-01-2015 kl. 13:00

Læs mere

www.ballerup.dk Ballerup Integrationsråd Årsberetning 2013

www.ballerup.dk Ballerup Integrationsråd Årsberetning 2013 www.ballerup.dk Ballerup Integrationsråd Årsberetning 2013 Forord Integrationsrådet i Ballerup Kommune, blev dannet i år 2000. Integrationsrådet har gennemført de planlagte aktivitetsmål for 2013, som

Læs mere

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Referat Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl. 16.00 18.00 Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Deltagere: Jette Nyboe, Nina Gustavussen, Søren Mogensen, Kirsten Mogensen, Matthias Lemvig Petersen,

Læs mere

Forretningsorden for Grønt Råd i Ballerup Kommune

Forretningsorden for Grønt Råd i Ballerup Kommune CENTER FOR MILJØ OG TEKNIK Dato: 13. juni 2012 Tlf. dir.: 4477 2000 E-mail: balkom@balk.dk Sagsnr.: 2012-13684 Dok. nr.: 2012-95323 Forretningsorden for Grønt Råd i Ballerup Kommune Formål 1 Grønt Råd

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Onsdag den 15. maj 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Onsdag den 15. maj 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Onsdag den 15. maj 2019 kl. 17.30 til 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 04-12-2008 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:10 Afbud: Fraværende: Alle mødt. Bemærkninger: Bent K. Andersen deltog til og med pkt.

Læs mere

Referat af. ekstraordinært møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Tirsdag den 10. april 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 3607

Referat af. ekstraordinært møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Tirsdag den 10. april 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 3607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af ekstraordinært møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Tirsdag den 10. april 2018 kl. 19.00 21.30 Gladsaxe Rådhus, lokale

Læs mere

Integrationsrådet 2008

Integrationsrådet 2008 REFERAT Integrationsrådet 2008 Mødedato: Onsdag den 20-02-2008 Mødested: - Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Integrationsrådet 2008, 20-02-2008 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration, Tigervej 39, 4600 Køge

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration, Tigervej 39, 4600 Køge Referat af Integrationsrådets møde den 16.06.2014 kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration, Tigervej 39, 4600 Køge Tilstedeværende: Anna Papiewska (. ) Anton Dimauicius (. ) Dorte Corydon (. ) Jan Rasmussen

Læs mere

Referat Integrationsrådet

Referat Integrationsrådet INTEGRATIONSRÅDET Dato: 2. september 2010 Tlf. dir.: 4477 2748 E-mail: mwp@balk.dk Kontakt: Maria Winther Sagsnr: 2010-7716 Dok.nr: 2010-160303 Referat Integrationsrådet Torsdag d. 26. august 2010 Børne-

Læs mere

Baggrund Assens Kommune ønsker at nedsætte et Integrationsråd som skal rådgive kommunalbestyrelsen i integrationsspørgsmål.

Baggrund Assens Kommune ønsker at nedsætte et Integrationsråd som skal rådgive kommunalbestyrelsen i integrationsspørgsmål. Notat Til: Beskæftigelse, Erhverv og Kultur Kopi til: Fra: Christina Ellegaard Udesen 23. september 2019 Kommissorium for opstart Integrationsråd i Assens Kommune Baggrund Assens Kommune ønsker at nedsætte

Læs mere

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Fraværende: Byrådssalen, Hjørring

Læs mere

REFERATARK HVIDOVRE KOMMUNE

REFERATARK HVIDOVRE KOMMUNE Vedrørende: Integrationsrådet Dato: 4. december 2012 Sted: Ny Kaffestue REFERATARK HVIDOVRE KOMMUNE Central- og Kulturforvaltningen Juridisk Afdeling Sagsbehandler: Tom Arne Rasmussen Deltagere: Afbud:

Læs mere

Referat af. møde i. Integrationsrådet. Onsdag den 3. april 2013 kl. 17.00 19.30. Høje Gladsaxe beboer rådgivning, Høje Gladsaxe Torv 2b

Referat af. møde i. Integrationsrådet. Onsdag den 3. april 2013 kl. 17.00 19.30. Høje Gladsaxe beboer rådgivning, Høje Gladsaxe Torv 2b Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Integrationsrådet Onsdag den 3. april 2013 kl. 17.00 19.30 Høje Gladsaxe beboer rådgivning, Høje Gladsaxe Torv 2b Medlemmer

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem Rådet for Etniske Minoriteter og Styrelsen for Bibliotek og Medier

Samarbejdsaftale mellem Rådet for Etniske Minoriteter og Styrelsen for Bibliotek og Medier Samarbejdsaftale mellem Rådet for Etniske Minoriteter og Styrelsen for Bibliotek og Medier Juni 2008 Indledning Denne aftale er et katalog over samarbejdsmuligheder mellem Rådet for Etniske Minoriteter,

Læs mere

Beboerprojektet Hedegaven, Hede- og Magleparken 23, 2750 Ballerup sammen med BAB afd. Grantoften, Afdelingskontoret, Baltorpvej 221, 2750 Ballerup

Beboerprojektet Hedegaven, Hede- og Magleparken 23, 2750 Ballerup sammen med BAB afd. Grantoften, Afdelingskontoret, Baltorpvej 221, 2750 Ballerup Ballerup Kommune jobcenter@balk.dk Ansøgning til integrationsfremmende initiativer 1. Ansøgeren: Beboerprojektet Hedegaven, Hede- og Magleparken 23, 2750 Ballerup sammen med BAB afd. Grantoften, Afdelingskontoret,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016

Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016 Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016 Kære Repræsentantskab Først og fremmest skal I have tak for jeres fine bidrag til Rådets arbejdsweekend i februar. Det var meget interessant og vigtigt

Læs mere

Integrationsrådet REFERAT

Integrationsrådet REFERAT REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 30-05-2007 Mødested: Gravene 1, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:30 Anne-Grethe Schmidt, Maryam Hosseinzadeh og Anita Sadegh

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE Social og Integration Integration Sekretariatet

ROSKILDE KOMMUNE Social og Integration Integration Sekretariatet ROSKILDE KOMMUNE Social og Integration Integration Sekretariatet Dato: 08. 02.2018 J.nr.: Sagsid: Sagsbeh.: Khalil Ahmad Direkte tlf.: 4631 7958 E-mail: khalila@roskilde.dk Forretningsorden for Integrationsrådet

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 13-06-2017-13-06-2017 13.06.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar 2015. Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Nørager Ældrecenter, Anlægsvej 10, 9610 Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar 2015. Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Nørager Ældrecenter, Anlægsvej 10, 9610 Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Nørager Ældrecenter, Anlægsvej 10, 9610 Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: Poul Larsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 18 sprotokol fra sidste

Læs mere

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 19:30 i Mødelokale 3

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 19:30 i Mødelokale 3 Referat af Integrationsrådets møde den 19.04.2010 kl. 19:30 i Mødelokale 3 Tilstedeværende: Anwar Abdulaziz Al-Nameh (. ) Enayatullah Safi (. ) Johnny Jensen (. ) Kadir Ünver (. ) Maryam Hamze (. ) Ridvan

Læs mere

Referat af. møde i. Integrationsrådet. Torsdag den 12. september 2013 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Integrationsrådet. Torsdag den 12. september 2013 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Integrationsrådet Torsdag den 12. september 2013 kl. 17.00 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Trine Henriksen (MB)

Læs mere

Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den Kl. 19:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den Kl. 19:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den 18-06-2014 Kl. 19:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Cafer Koyuncu, Veeravaharan Sivagnansundaram-Selvam, Edin Hasanbegovic, Banafsheh

Læs mere

Referat af møde i integrationsrådet 3. februar , Kanalstræde 2, mødecentret

Referat af møde i integrationsrådet 3. februar , Kanalstræde 2, mødecentret Referat af møde i integrationsrådet 3. februar 2016 19-21, Kanalstræde 2, mødecentret Til stede: Christel, Jean, Christina, Susanne, Mahad, Erdogan, Ann-Katrine, Ann-Cherie, Hristina, Gitte (referent)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2013 hos Birgit Parkdal.

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2013 hos Birgit Parkdal. 1 jsc Nørreby, d. 12. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2013 hos Birgit Parkdal. Deltagere Torben Nielsen, Jens Haubro, Martha Joensen, Jan Schlegel, Jette Kølle, Lars Christoffersen,

Læs mere

referat Der indkaldes til møde om Skolebestyrelsesmøde 6 Mødedato Mødested Møde start/slut 23.02.11 Personalerummet 19:00/21:45 Deltagere

referat Der indkaldes til møde om Skolebestyrelsesmøde 6 Mødedato Mødested Møde start/slut 23.02.11 Personalerummet 19:00/21:45 Deltagere Vester Nebel Skole Dato 18. februar 2011 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

1. Meddelelser. Møde i Folkeoplysningsudvalget. den 19.06.2007, kl. 17:00. i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser2

1. Meddelelser. Møde i Folkeoplysningsudvalget. den 19.06.2007, kl. 17:00. i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser2 Møde i Folkeoplysningsudvalget den 19.06.2007, kl. 17:00 i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser2 2... Anvisning af foreningslokale på Tapeten. 2 3... Klub 56 - ansøgning om tilskud fra Vækstpuljen.

Læs mere

Den store aktivitet har ført til, at De Frivilliges Hus pt. har følgende ansat:

Den store aktivitet har ført til, at De Frivilliges Hus pt. har følgende ansat: GLADSAXE KOMMUNE Social- og sundhedsforvaltningen Pensions- og handicapafdelingen BILAG 1 til SOU møde 18.05.2005 - Statusbeskrivelse for De Frivilliges Hus maj 2005 NOTAT Dato: 27.0.2005 Af: Paya Hauch

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 15. december 2015 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Sonja Fladstrand, Anette Eriksen, Karin Gudbergsen,

Læs mere

HERNING KOMMUNE Udsatteråd

HERNING KOMMUNE Udsatteråd HERNING KOMMUNE for mødet den Mødetidspunkt Sted Kl. 12:30 Lokale B2.01 Fraværende: Peter Storm Anne Mette Frydensbjerg Niels Folmer Clausen 2 Der foreligger følgende sager til behandling: Pkt. Overskrift

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Referat. Integrationsrådet

Referat. Integrationsrådet kl. 18:00 Side 50 af 59 Referat Den, kl. 18:00 holdt ordinært møde i Multietnisk Kulturhus, Lille Madsegade 32, Rønne. Mødet slut kl. 19,25 Fraværende med anmeldt forfald: Fraværende uden anmeldt forfald:

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale).

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). Til stede: Hanne Simonsen (formand), Anne

Læs mere

Dato: Onsdag den 29. april 2014 kl Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103

Dato: Onsdag den 29. april 2014 kl Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103 DAGSORDEN Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 29. april 2014 kl. 10 15 Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103 Dagsorden: 1. Valg af formand 2. Politikeroplæg: Henrik Appel Esbensen

Læs mere

Handlingsplan for fremtidsscenarier for Huset i Faaborg

Handlingsplan for fremtidsscenarier for Huset i Faaborg Handlingsplan for fremtidsscenarier for Huset i Faaborg Følgende notat er udarbejdet på baggrund af et møde mellem Huset, Røde Kors Faaborg og repræsentanter fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Formålet med mødet

Læs mere

Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik 2010-11 UUI alm. del Bilag 182 Offentligt BRUG FOR ALLE UNGE

Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik 2010-11 UUI alm. del Bilag 182 Offentligt BRUG FOR ALLE UNGE Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik 2010-11 UUI alm. del Bilag 182 Offentligt BRUG FOR ALLE UNGE HVEM ER BRUG FOR ALLE UNGE? Brug for alle unge består af et team af udgående konsulenter i

Læs mere

Handicaporganisationer åbner muligheder Har du eller en i din familie et handicap? Så kan du få hjælp og støtte i handicaporganisationerne.

Handicaporganisationer åbner muligheder Har du eller en i din familie et handicap? Så kan du få hjælp og støtte i handicaporganisationerne. Handicaporganisationer åbner muligheder Har du eller en i din familie et handicap? Så kan du få hjælp og støtte i handicaporganisationerne. Har du eller en i din familie et handicap? Har du brug for mere

Læs mere

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested Mødeart Indkaldelse/ referat Mødedato/ tidspkt. Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat Tirsdag d. 27.05.14 Kl. 19.00-21.45 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber, Birgitte Skovgaard,

Læs mere

Referat. Integrationsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:30

Referat. Integrationsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:30 Referat Møde nr.: Mødedato: tirsdag den 22-01-2008 Mødetidspunkt: 17:00-19:30 Mødested: Harhoff Medlemmer Tulle Olsen Henrik Hvidesten Benny Christensen Yasser Fayad Caglayan Saglicak Faruk Celiker Henrik

Læs mere

Albertslund Integrationsråd Møde 123

Albertslund Integrationsråd Møde 123 Mødedato: 7.2.13. Til stede: Hakima Lasham Lakhrissi, Wannisa Buakhan, Britta Schneider-Jørgensen, Per Hvidtved, Lene Lonnov, Nebi Deveci, Paw Østergard Jensen, Faouzia Johannsen, Sahin Tirpan, Claus Rasmussen,

Læs mere

Referat. Vedrørende: Integrationsrådets møde. Dato: 19. september 2012 kl Sted: Sollentuna II. Deltagere: Afbud:

Referat. Vedrørende: Integrationsrådets møde. Dato: 19. september 2012 kl Sted: Sollentuna II. Deltagere: Afbud: Vedrørende: Integrationsrådets møde Dato: 19. september 2012 kl. 17.00 Sted: Sollentuna II Referat HVIDOVRE KOMMUNE Deltagere: Afbud: Shehzad Ahmed (Formand) Malik Z. Qayum (Næstformand) Katrine Frederiksen

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge Mødetidspunkt 02-12-2015 19:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse A & B Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 21:10 Tilstede:

Læs mere

Integrationsrådet Beslutningsprotokol

Integrationsrådet Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol 20-10-2014 19:00 Frivilligcentret, lokale 2, 8600 Silkeborg Afbud fra: Ivan Jovanovic; Niels Thygesen, Ernestina Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif: 8970

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Dagsorden nr. 2 for mødet TIRSDAG den 13. februar 2007 kl på Otterup Rådhus, mødelokale 5

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Dagsorden nr. 2 for mødet TIRSDAG den 13. februar 2007 kl på Otterup Rådhus, mødelokale 5 Init.: Dato: 13.02.2007 Side: 4 FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET Dagsorden nr. 2 for mødet TIRSDAG den 13. februar 2007 kl. 17.00 på Otterup Rådhus, mødelokale 5 Fraværende: Jørgen Meier Sørensen med afbud. MEDDELELSER

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge Mødetidspunkt 02-03-2016 19:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse A & B Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 21:00 Tilstede:

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat af Afdelingsbestyrelsesmødet den 2. september 2004 Mødedeltagere: Jes Rønving Pia Bakkendorf

Læs mere

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration Referat af Integrationsrådets møde den 07.04.2014 kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration Tilstedeværende: Anna Papiewska (. ) Anton Dimauicius (. ) Barzan Haj Abdo (. ) Dorte Corydon (. ) Jan Rasmussen

Læs mere

NOTAT. Forretningsorden for Køge Kommune Integrationsråd Kapitel 1 Integrationsrådets formål og opgaver

NOTAT. Forretningsorden for Køge Kommune Integrationsråd Kapitel 1 Integrationsrådets formål og opgaver NOTAT Børne- og Uddannelsesforvaltningen Center for Dansk og Integration Forretningsorden for Køge Kommune Integrationsråd 2017-2021 Kapitel 1 Integrationsrådets formål og opgaver 1. Integrationsrådet

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat af Handicaprådsmøde

TÅRNBY KOMMUNE. Referat af Handicaprådsmøde TÅRNBY KOMMUNE Referat af Handicaprådsmøde Dato: 22.10.2015 Tidspunkt: 16.00 Sted: Mødelokale 209 Deltagere: Camilla Schwalbe, Jan Jakobsen, Ole Holm Pedersen, Anders Krantz, Lars-Peter Brogaard Nielsen,

Læs mere

Integrationsrådet

Integrationsrådet Integrationsrådet 2018-2021 Referat 22. maj 2018 kl. 17:00 Kommunalbestyrelsens spisestue, Lyngby Rådhus Indkaldelse Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Præsentation af alle medlemmer 3 2 Valg af formand

Læs mere

Ungebyrådet. Ref: L M. Mødested: Byrådssalen. Mødedato: 09.06.15

Ungebyrådet. Ref: L M. Mødested: Byrådssalen. Mødedato: 09.06.15 Blad nr..: 1 Medlemmer: Oline Dyrberg Strøager, Emma Temløv, Anders Ole Koefoed Nielsen, Luna Lindegaard, Albert Kjærulff, Frederikke Baunbæk Larsen, Max Rimmer Larsen, Jonas Broe Bendtsen, Aurora Elizabeth

Læs mere

Fra Indvandrerbibliotek til. BiblioteksCenter for Integration

Fra Indvandrerbibliotek til. BiblioteksCenter for Integration SBCI Fra Indvandrerbibliotek til BiblioteksCenter for Integration Statsbiblioteket har reformeret biblioteksindsatsen over for etniske minoriteter i Danmark. Nu er det blevet nemmere at låne materialer

Læs mere

Til Socialudvalget. Konkretisering af Velkomstarrangement for flygtninge SOCIALE FORHOLD OG BESKÆFTIGELSE

Til Socialudvalget. Konkretisering af Velkomstarrangement for flygtninge SOCIALE FORHOLD OG BESKÆFTIGELSE Til Socialudvalget Konkretisering af Velkomstarrangement for flygtninge Side 1 af 5 Baggrund Byrådet drøftede den 15. april 2015 en indstilling fra MSB vedr. Velkomstarrangement for flygtninge i Aarhus.

Læs mere

Velkomst, godkendelse af dagsorden, referat fra sidste møde. Bilag: - 1a: Referat fra Frivilligrådsmøde d. 29. maj 2018

Velkomst, godkendelse af dagsorden, referat fra sidste møde. Bilag: - 1a: Referat fra Frivilligrådsmøde d. 29. maj 2018 KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Center for Socialpolitik og Udvikling REFERAT Referat af møde i Frivilligrådet 10. september 2018 13. september 2018 Dato: 10. september 2018 Tid: 15:00-18:00 Sted:

Læs mere

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent.

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent. Referat af ungdomsudvalgsmøde Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 17 20:00 Høreforeningen, Handicaporganisationernes hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup (Lige ved Høje Tåstrup station, http://handicaporganisationerneshus.dk/)

Læs mere

Integrationsrådet Referat

Integrationsrådet Referat Integrationsrådet Referat til mødet den kl. 17:00 i Mødelokale C Medlemmer: Ann Frederiksen Martin Kondrup Knudsen Preben Holler (A) Zenawi Ghebremichael Muhsin Jetto Nataliia Gudymenko Phul Kumari Biswa

Læs mere

Møde i integrationsrådet 14. december 2015, Kanalstræde 2, mødelokale 013

Møde i integrationsrådet 14. december 2015, Kanalstræde 2, mødelokale 013 Møde i integrationsrådet 14. december 2015, Kanalstræde 2, mødelokale 013 Til stede: Rasmus, Ann-Cherie, Mahad, Erdogan, Elena, Jean, Kristina, Gitte (referent), Gæst: Camilla Wikke fra Strategi og Udvikling

Læs mere