Forslag til Plenarforsamling 2019 Side 1 af 10

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forslag til Plenarforsamling 2019 Side 1 af 10"

Transkript

1 Forslag til Plenarforsamling 2019 Side 1 af 10 FORSLAG FRA FORRETNINGSUDVALGET FORSLAG NR. 1 Ny 17 Håndtering af disciplinære foranstaltninger (efterfølgende renummereres) stk. 1. Felis Danicas forretningsudvalg behandler løbende overtrædelser, hvor medlemmet implicit leverer dokumentationen for overtrædelsen, fx overtrædelse af 24-mdrs. reglen, udstilling af drægtig hunkat, overtrædelse af andre udstillingsregler o.lign. Disse sager håndteres som ekspeditionssager. stk. 2. Andre overtrædelser af gældende regelsæt, samt klager, der omhandler overtrædelse af det etiske regelsæt, behandles såfremt et enigt forretningsudvalg finder, at overtrædelsen er af en sådan karakter, at sagen bør medføre en sanktion. Dog kan indklagedes egen klub ikke forhindre en sagsbehandling. Hvis en sådan sag behandles, skal klagens substans oplyses til den indklagede, som derefter har mulighed for at kommentere klagen. Indklagede får samtidig oplyst en tidsfrist for at svare på klagen (min. 2 uger). Forretningsudvalget træffer derefter sin afgørelse, som meddeles indklagede. Mindst 3/4 af alle medlemmer af forretningsudvalget skal stemme for afgørelsen. stk. 3. Alle sanktioner følger det gældende, offentligt tilgængelige takstblad. Alle afgørelser i henhold til stk. 2 offentliggøres på webben uden navns nævnelse, men med fuld beskrivelse af klagens substans og bevæggrund for den trufne afgørelse. Motivation: forslaget fremsættes iflg. beslutning fra plenarforsamlingen FORSLAG NR. 2 4 Klubbernes repræsentation på plenarforsamlingen Til ordinær plenarforsamling repræsenteres klubberne i forhold til antal hovedmedlemmer pr. 31/12 foregående år antal købte stamtavler i den foregående kalenderår. Til ekstraordinær plenarforsamling repræsenteres klubberne i forhold til antal hovedmedlemmer antal købte stamtavler i det pågældende kalenderår opgjort 30 dage før afholdelse af den ekstraordinære plenarforsamling Fordelingen foretages efter den d Hondtske metode med 21 mandater, dog således at hver klub mindst har 1 mandat. Ingen klub kan have mere end 50% af stemmerne. Klubbernes medlemstal pr. 31/12 foregående år dokumenteres på medlemslister, som skal være udvekslet klubberne imellem senest 20/1. Optræder et medlem på 2 eller flere af disse lister, slettes dette medlem af alle lister og deltager ikke på medlemslisten for nogen klub. Disse lister skal være med angivelse af fuld adresse.

2 Forslag til Plenarforsamling 2019 Side 2 af 10 Antal købte stamtavler opgøres pr 31/12 foregående år, baseret på de af Felis Danica udstedte fakturaer. Opgørelsen skal være klar senest 20/1. Specialklubber, der er tilsluttet Felis Danica, har ret til at sende en repræsentant fra hver klub til plenarforsamlingen med taleret (uden stemmeret). Denne taleret er begrænset til emner, der vedrører specialklubbens interesseområde. Kun personer organiseret i en hovedklub under Felis Danica kan repræsentere en specialklub på plenarforsamlingen. Motivation: der har i de sidste mange år været en stadig debat hovedklubberne imellem om medlemstallene er korrekt opgjort. Denne fremgangsmåde vil gøre det transparent for alle. FORSLAG NR. 3 Ændring af 5 Ordinære og ekstraordinære plenarforsamlinger Sletning af punkt 13: Valg af repræsentanter til FIFes generalforsamling. Som konsekvens renummereres efterfølgende punkter. Motivation: at tilpasse dagsordenen til virkeligheden, jfr. pålæg fra plenarforsamlingen FORSLAG NR. 4 Ændring af 7 Forretningsudvalget stk. 3 a) 7 Forretningsudvalget Stk. 3 a) I lige år vælges en kasserer for en periode af 2 år. Kassereren kan vælges uden for forretningsudvalget og har i så tilfælde ingen stemmeret, eller kan vælges blandt klubbernes repræsentanter i forretningsudvalget. Felis Danicas kasserer kan ikke samtidigt varetage en post som kasserer i en af Felis Danicas hovedklubber. Kassereren er ansvarlig overfor forretningsudvalget. Motivation: det ville være yderst uheldigt, at hvis kasserer skal sidde og lave fakturaer til sig selv, og selv sørge for at betale disse. FORSLAG NR. 5 Tilføjelse til 16 Forpligtelser for hovedklubbernes og specialklubbernes medlemmer Som medlem i en af de i Felis Danica tilsluttede hovedklubber og/eller specialklubber er man forpligtet til: <...> Stk. 6. At efterleve afgørelser truffet af Forbrugerklagenævnet og andre civilretslige afgørelser, der ikke er anket til højere instans.

3 Forslag til Plenarforsamling 2019 Side 3 af 10 FORSLAG NR. 6 Ændring af 7 Forretningsudvalget 7 Forretningsudvalget Bestyrelsen Stk. 1 Ansatte i Felis Danica kan ikke udpeges til FU bestyrelsen. Stk. 2 a) I ulige år vælges der af og blandt medlemmerne af Felis Danicas hovedklubber en formand for en periode af 2 år. Felis Danicas formand kan ikke have en bestyrelsespost i en hovedklub, samtidig med sit formandskab for Felis Danica. Kandidater til formandsposten opstilles af hovedklubberne eller af min. 30 hovedmedlemmer af hovedklubberne senest 1. november. Såfremt der er opstillet mere end én kandidat foretages valget af formanden ved urafstemning blandt hovedklubbernes hovedmedlemmer i januar måned. b) Fratræder formanden inden valgperioden er udløbet, og der er mere end 6 måneder tilbage af denne, foranstalter Forretningsudvalget bestyrelsen afholdelse af nyvalg hurtigst muligt, jfr. 7 stk. 2.a., dog således at samtlige medlemmer af Felis Danicas hovedklubber er gjort bekendt med valgets afholdelse, opstillingsfrist og afstemningsperiode. Forretningsudvalget Bestyrelsen skal foranstalte afholdelse af ekstraordinær plenarforsamling hurtigst muligt efter afslutningen af valget. Valgperioden vil løbe frem til næste ordinære formandsvalg. Er der mindre end 6 mdr. tilbage af valgperioden, bliver næstformanden konstitueret formand i den resterende periode. c) Formanden for Felis Danica har kun stemmeret ved stemmelighed blandt de øvrige forretningsudvalgsbestyrelsesmedlemmer. d) Den nyvalgte formand tiltræder umiddelbart efter førstkommende plenarforsamling. Stk. 3 a) I lige år vælges en kasserer for en periode af 2 år. Kassereren kan vælges uden for Forretningsudvalget bestyrelsen og har i så tilfælde ingen stemmeret, eller kan vælges blandt klubbernes repræsentanter i Forretningsudvalget bestyrelsen. Kassereren er ansvarlig overfor Forretningsudvalget bestyrelsen. b) Fratræder kassereren inden valgperioden er udløbet, og der er mere end 6 måneder tilbage af denne, foranstalter Forretningsudvalget bestyrelsen afholdelse af ekstraordinær plenarforsamling med valg af kasserer på dagsordenen. Forretningsudvalget bestyrelsen skal ligeledes foranstalte afholdelse af ekstraordinær plenarforsamling hurtigst muligt, hvis kassereren er fratrådt som følge af et mistillidsvotum, jf. 7, stk.3.c. Er der mindre end 6 mdr. tilbage af valgperioden, kan Forretningsudvalget bestyrelsen konstituere en kasserer for den resterende del af valgperioden. c) Udtrykker plenarforsamlingen eller Forretningsudvalget bestyrelsen ved beslutning mistillid til den siddende kasserer, skal denne øjeblikkeligt træde tilbage og Forretningsudvalget bestyrelsen foranstalte afholdelse af nyvalg til posten efter bestemmelserne i 7, stk. 3b.

4 Forslag til Plenarforsamling 2019 Side 4 af 10 Stk. 4 Der sammensættes et forretningsudvalg en bestyrelse bestående af - En formand valgt i henhold til stk. 2 - En kasserer valgt i henhold til stk. 3 - Hver hovedklub udpeger 2 repræsentanter, hvoraf én kan være lig med den valgte kasserer, samt 1 bestyrelsessuppleant. Stk. 5 Forretningsudvalget bestyrelsen konstituerer sig selv med næstformand, sekretær og vicesekretær. I tilfælde af, at et forretningsudvalgsbestyrelsesmedlem ikke kan deltage i et møde, skal hovedklubben så vidt muligt indsætte en suppleant. Forretningsudvalget bestyrelsen varetager den daglige ledelse og er ansvarlig overfor plenarforsamlingen. Forretningsudvalget bestyrelsen holder møde efter begæring fra formanden eller 2 andre medlemmer af forretningsudvalget. Over møderne føres en protokol et referat, der skal godkendes af de tilstedeværende. De godkendte referater tilsendes medlemmerne af forretningsudvalget samt formændene for de tilsluttede hovedklubber. Stk. 6 Forretningsudvalget bestyrelsen tegnes af formanden, eller af næstformanden i forening med et af de øvrige medlemmer af Forretningsudvalget bestyrelsen. Formand og kasserer disponerer over foreningens konti under ansvar over for Forretningsudvalget bestyrelsen. Forretningsudvalget bestyrelsen disponerer over foreningens midler under ansvar over for plenarforsamlingen Vedtages forslaget, skal der konsekvensrettes i alle øvrige paragraffer, hvor ordet Forretningsudvalget og forkortelsen FU udskiftes med Bestyrelsen Motivation: Det er på tide at modernisere Felis Danicas ledelse, og gøre det mere gennemsigt, hvilke opgaver, der løses. Et forretningsudvalg er normalt et udvalg, der refererer til en bestyrelse, og har ansvaret for den daglige drift. I Felis Danicas hoved- og specialklubber står bestyrelserne for driften af foreningen det vil være logisk at der er samme struktur i Felis Danica, så det klart fremgår, hvor bestyrelsesansvaret ligger.

5 Forslag til Plenarforsamling 2019 Side 5 af 10 FORSLAG FRA DARAK FORSLAG NR. 1 Ændring af Appendix A - nationale tilføjelser til udstillingsreglerne Appendix A - nationale tilføjelser til udstillingsreglerne 1.2 Huskatte Best in Show (ref. FIFes udstillingsregler art ) Huskatte kan få maksimalt 2 BIS-titler: BIS huskat han og BIS huskat hun, eller BIS huskat Det førstnævnte punkt kan kun bruges i Danmark, hvis der er tilmeldt mindst 3 af hvert køn. Ellers uddeles der kun én BIS huskat på tværs af køn. Begrundelse: Giver lettere tilgængelighed, hvis vi ikke har nogen nationale regler mht. bedømmelse af huskattene, fordi vi oplever ofte at dommerne bliver forvirrede, når de skal dømme huskattene og det giver en mere fair bedømmelse, da det er svært for dommerne at sammenligne en korthårs huskat med en langhårs huskat, da vi ser flere langshårs huskatte på de danske udstillinger. FORSLAG NR. 2 Tilføjelse til af Felis Danicas Vedtægter 7 7: c) Formanden for Felis Danica har kun stemmeret ved stemmelighed blandt de øvrige forretningsudvalgsmedlemmer. Formanden for Felis Danica kan maksimalt vælges i 2 på hinanden følgende ordinære valgperioder (4 år). Begrundelse Der skal være et større flow så der ikke opstår dødvande.

6 Forslag til Plenarforsamling 2019 Side 6 af 10 FORSLAG NR. 3 Tilføjelse til 16 Forpligtelser for hovedklubbernes og specialklubbernes medlemmer Som medlem i en af de i Felis Danica tilsluttede hovedklubber og/eller specialklubber er man forpligtet til: <...> Stk. 6. At efterleve afgørelser truffet af Forbrugerklagenævnet eller Danmarks Domstole. Motivation: Som lovene er nu, beskyttes killingekøberne da opdrættere skal følge afgørelser fra Forbrugerklagenævnet for at modtage serviceydelser fra Felis Danica. Som lovene er skrevet idag, bliver opdrætterne under Felis Danica ikke beskyttet, da deres interne tvister afgøres af Danmarks Domstole, og derfor ikke afgøres af Forbrugerklagenævne. Dvs. at hvis en sag mellem to opdrættere er afgjort af Danmarks Domstole, kan den dømte part/opdrætter ufortrødent fortsætte med at trække ydelser i Felis Danica, som intet er hændt uagtet om den afsagte dom overholdes eller ej.

7 Forslag til Plenarforsamling 2019 Side 7 af 10 FORSLAG FRA JYRAK FORSLAG NR. 1 ÆNDRING AF 4 KLUBBERNES REPRÆSENTATION PÅ PLENARFORSAMLINGEN Til ordinær plenarforsamling repræsenteres klubberne i forhold til (antal hovedmedlemmer pr. 31/12 foregående år.) antal trukne stamtavler i det foregående kalenderår. Til ekstraordinær plenarforsamling repræsenteres klubberne i forhold til (antal hovedmedlemmer 30 dage før afholdelse af den ekstraordinære plenarforsamling) antal trukne stamtavler i det foregående kalenderår. Fordelingen foretages efter den d Hondtske metode med 21 mandater, dog således at hver klub mindst har 1 mandat. Ingen klub kan have mere end 50% af stemmerne. (Klubbernes medlemstal pr. 31/12 foregående år dokumenteres på medlemslister, som skal være udvekslet klubberne imellem senest 20/1. Optræder et medlem på 2 eller flere af disse lister, slettes dette medlem af alle lister og deltager ikke på medlemslisten for nogen klub. Disse lister skal være med angivelse af fuld adresse.) Antallet af trukne stamtavler stammer fra Felis Danicas stambogsfører, der oplyser dette senest 20. januar. Specialklubber, der er tilsluttet Felis Danica, har ret til at sende en repræsentant fra hver klub til plenarforsamlingen med taleret (uden stemmeret). Denne taleret er begrænset til emner, der vedrører specialklubbens interesseområde. Kun personer organiseret i en hovedklub under Felis Danica kan repræsentere en specialklub på plenarforsamlingen. FORSLAG NR. 2 - TILFØJELSE TIL STANDARDEN FOR SBI. Under generelt tilføjes: Birmaen må ikke være ekstrem på nogen måde / The Birman must not be exstreme in any manner. Motivation: De seneste år, har der været en tendens til at birmaen bliver meget ekstrem i især ansigt, krop og pels. Birmaen beskrives som en medium kat, altså på ingen måder ekstrem i udseendet. Alene det, at birmaen for første gang i 2017 nævnes i forbindelse brachycardi, er skræmmende, da næsen, iflg. standarden, skal være medium længde og panden let rundet. Der står altså intet om højde på panden eller en kort næse, men alligevel er det ofte det udstillere får at vide, der skal være og derfor går hjem og forsøger at lave. Ved at, man i generelt, tilføjer at birmaen på ingen måder må være ekstrem, kan det måske lykkes at bibeholde en medium kat i alle henseender.

8 Forslag til Plenarforsamling 2019 Side 8 af 10 FORSLAG FRA KATTEKLUBBEN FORSLAG NR. 1 TIL FELIS DANICAS VEDTÆGTER NY 4: 4 Klubbernes repræsentation på plenarforsamlingen Plenarforsamlingen består af 21 plenarer Hver hovedklub har 5 plenarer til både ordinær og ekstraordinær Plenarforsamling. Felis Danicas formand er den sidste plenar. Dette mandat besiddes af den til enhver tid valgte formand for Felis Danica. Ved formandsskifte er det den nyvalgte formand, der har mandatet. Specialklubber, der er tilsluttet Felis Danica, har ret til at sende en repræsentant fra hver klub til plenarforsamlingen med taleret (uden stemmeret). Denne taleret er begrænset til emner, der vedrører specialklubbens interesseområde. Kun personer organiseret i en hovedklub under Felis Danica kan repræsentere en specialklub på plenarforsamlingen. Motivation: Det vil få os i tråd med FIFe, der har samme princip, at alle FIFe medlemmer har samme indflydelse på FIFes GF uanset størrelse og aktivitet (1 medlem lig 1 stemme på FIFes GF). Samtidig vil det flytte fokus væk fra at hugge medlemmer fra hinanden internt i hovedklubberne, og i stedet sætte fokus på at vi som samlet kattesport skal have nye medlemmer. Endvidere vil det fjerne problemstillingen ved den nuværende ordning, hvor 2 hovedklubber kan blokere for eller gennemtrumfe noget på plenarforsamlingen. Da Felis Danicas formand er medlemsvalgt, vil den sidste stemme i tilfælde af dødt løb stå direkte til ansvar over for den samlede medlemsskare.

9 Forslag til Plenarforsamling 2019 Side 9 af 10 KATTEKLUBBENS FORSLAG TIL FELIS DANICAS PLENARFORSAMLING 2019 FORSLAG NR. 2: ÆNDRING AF FORRETNINGSUDVALGETS FORRETNINGSORDEN: 2.a Beslutningsforslag: 1: Det pålægges forretningsudvalget at fjerne ordlyden i FUs Forretningsorden, der pålægger medlemmer af FU tavshedspligt over for deres respektive bestyrelser. Dette gælder naturligvis ikke personsager af disciplinære art, eller andre personfølsomme oplysninger. Motivation: Det er ikke acceptabelt, at hovedklubberne i deres bestyrelser ikke har mulighed for at tage stilling til sager der er under behandling, og at der automatisk er tavshedspligt om alt. Sager der af åbenlyse grunde ikke skal være offentlige, skal naturligvis stadig kunne underlægges en tavshedspligt. 2.b: Beslutningsforslag En dagsorden, der ikke indeholder personsager eller personfølsomme oplysninger, skal være til rådighed for hovedklubbernes bestyrelser, samtidig med at den ordinære dagsorden sendes ud. (10 dage inden mødets afholdelse). Motivation: Hovedklubbernes bestyrelser bør have mulighed for at tage stilling til sager, og hvis de ønsker det, kunne give deres FU medlemmer mandat med til mødet. Personsager skal naturligvis ikke fremgå. 2.c: Beslutningsforslag Der skal fremgå af det offentligt tilgængelige referat, hvem der har været tilstede ved en beslutning, og med hvilke stemmer det er blevet vedtaget. Undtaget naturligvis personsager. Motivation: FU er klubbernes og medlemmernes repræsentanter og ledende organ for FD. Ud over personsager, hvor tavshedspligt og beskyttelse af personer er nødvendig, må det være rimeligt, at hovedklubberne og deres medlemmer har mulighed for at se hvem der har taget beslutningerne. Samlet motivation for de 3 enkelte beslutningsforslag: Tilliden til FD og ikke mindst FU, er ufortjent lav iblandt store dele af medlemsskaren. Der er ingen der forventer at FU skal offentliggøre diskussioner om hvordan man vil få ændret en lovgivning, forhandlinger med sponsorere og lignende oplysninger der normalt er underlagt en tavshedspligt. Men at have et regelsæt, der direkte skaber en opfattelse af, at FU har noget at skjule, og at der per definition skal være lukkede døre, er ikke til gavn for hverken kattesporten som helhed, tilliden til FD som institution eller de enkelte medlemmer af FU. Det er derfor vores opfattelse, at en ændring af Fus forretningsorden, vil give medlemmerne en følelse af ejerskab, hovedklubbernes bestyrelser større mulighed for indflydelse og FD en større troværdighed i medlemsskaren.

10 Forslag til Plenarforsamling 2019 Side 10 af 10 FORSLAG FRA SPECIALKLUBBER KLUBBEN FOR DEN HELLIGE BIRMA FORSLAG NR. 1: ÆNDRING AF POINTSKALA FOR HELLIG BIRMA STANDARDEN: Total Present scale 100 point Head General shape, cheek, nose, jaws and teeth, forehead,chin, placement and shape of the ears point Ears Placement and shape of the ears 5 point Eyes Shape and colour 5 point 5 Colour 5 point Body Shape, size, bone structure leg and shape of paws point Tail Length and shape 10 5 point Coat Body colour and points point Quality and texture, length point Gloves On the front feet On the hind feet Gloves Gauntlets Uniformity and symmetry of gauntlets and gloves point 5 point 5 point Condition 5 5 point Motivation til ændring af standarden for Den Hellige Birma: Der arbejdes i hele Europa på at få en ny og bedre standard, som passer bedre til de øvrige katte i kategori 1. I standarden er der direkte fejl og mangler, i forhold til hvordan kattene ser ud, og også i forhold til hvad de gode Fife dommere vægter. Derfor har vi i specialklubben Klubben for Den Hellige Birma afholdt et stormøde, hvor standarden er gennemgået og ændringer blev udarbejdet. Der er bred enighed om at vi ønsker disse ændringer. Det skal oplyses, at Breed council har fået vores ændringer og der er bestemt vilje til disse, dog har nogle af de andre lande også ændringer. Men det mener vi må forhandles. Vi ønsker fra Klubben for Den Hellige Birma at vores ændringer kommer med til Fifes generalforsamling Inden der skal afholdes GF i Fife, har vi også fået alle de andre landes forslag og vil tage stilling til dem alle.

Forslag til Plenarforsamling 2019 Side 1 af 11

Forslag til Plenarforsamling 2019 Side 1 af 11 Forslag til Plenarforsamling 2019 Side 1 af 11 FORSLAG FRA FORRETNINGSUDVALGET FORSLAG NR. 1 Ny 17 Håndtering af disciplinære foranstaltninger (efterfølgende renummereres) stk. 1. Felis Danicas forretningsudvalg

Læs mere

Referat fra den Ekstraordinær Plenarforsamling Lørdag den 4. juli 2009 kl Hotel Grand Park, Ørnumvej 6, 4220 Korsør

Referat fra den Ekstraordinær Plenarforsamling Lørdag den 4. juli 2009 kl Hotel Grand Park, Ørnumvej 6, 4220 Korsør Referat fra den Ekstraordinær Plenarforsamling Lørdag den 4. juli 2009 kl. 10.00 Hotel Grand Park, Ørnumvej 6, 4220 Korsør I overensstemmelse med vedtagelse på den ordinære Plenarforsamling, søndag den

Læs mere

Ordinær generalforsamling JYRAK

Ordinær generalforsamling JYRAK Ordinær generalforsamling JYRAK Side 1 / 24 Indholdsfortegnelse Forretningsorden for JYRAKs Generalforsamling Side 3 Dagsorden til JYRAKs generalforsamling 2010 Side 4 Regnskab for 2009 (Bilag 12) Side

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

JYRAK FORSLAG NR. 1. Forslag om tilsynsparagraf i Felis Danicas Vedtægter: Ny paragraf 17 nuværende 17 & 18 bliver til 18 & 19

JYRAK FORSLAG NR. 1. Forslag om tilsynsparagraf i Felis Danicas Vedtægter: Ny paragraf 17 nuværende 17 & 18 bliver til 18 & 19 JYRAK FORSLAG NR. 1 Forslag om tilsynsparagraf i Felis Danicas Vedtægter: Ny paragraf 17 nuværende 17 & 18 bliver til 18 & 19 17 Tilsyn Medmindre andet fremgår af de enkelte bestemmelser i vedtægterne

Læs mere

VEDTÆGTER. Studenterforum UCN

VEDTÆGTER. Studenterforum UCN VEDTÆGTER Studenterforum UCN Gældende fra og med 1. nov. 2018 Vedtægter for Studenterforum UCN (2018) Indhold Formål... 2 Sammensætning af forretningsudvalget... 2 Organisering af forretningsudvalget...

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

Stk.2 Blandt de i 4 nævnte repræsentanter vælges et forretningsudvalg, bestående af 2 personer fra hver hovedklub, nemlig:

Stk.2 Blandt de i 4 nævnte repræsentanter vælges et forretningsudvalg, bestående af 2 personer fra hver hovedklub, nemlig: JYRAK forslag nr 1 Felis Danicas Plenarforsamling. JYRAK Forslag om ændring af Felis Danicas vedtægter 6 6 Forretningsudvalget Stk 1 Forretningsudvalget består af formand og 8 medlemmer. Stk. 1 2 I ulige

Læs mere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere 1. Navn og hjemsted Specialklubbens navn er Klubben For Danske Schæfere. Specialklubbens hjemsted er den til enhver tid siddende formands postadresse. Specialklubben

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d

Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d. 14-04-2018 Navn og formål 1 Organisationens navn er: Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole

Læs mere

Forslag fra Forretningsudvalget

Forslag fra Forretningsudvalget Forslag fra Forretningsudvalget Forslag nr.1: Appendix A nationale tilføjelser til udstillingsreglerne Sletning af 1.3: 1.3 Udstilling af ikke Felis Danica registrerede katte (ref. FIFes udstillingsregler

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben

Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben Den 9. april 2016 1. Velkomst Lykke Simonsen bød velkommen til de fremmødte. 2. Registrering af stemmeberettigede 15 stemmeberettigede.

Læs mere

VEDTÆGTER. for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING. Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den Dirigent Mads F. Petersen

VEDTÆGTER. for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING. Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den Dirigent Mads F. Petersen VEDTÆGTER for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den 28.02.2018. Dirigent Mads F. Petersen Indledning: Foreningen blev under navn af Ebeltoft Handelsforening stiftet

Læs mere

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold Greve Fodbold Bestyrelsens Forretningsorden Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold 1. Formål 1.1 Nærværende forretningsorden fastlægger rammerne for Greve Fodbolds bestyrelses ageren under iagttagelse

Læs mere

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse.

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse. SIND Ringsted / Sorø Lokalafdelingsvedtægter 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1 lokalafdelingens navn er SIND, Ringsted / Sorø lokalafdelingen stk. 2 lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

KATTEKLUBBEN Generalforsamling 2017 Indkomne forslag

KATTEKLUBBEN Generalforsamling 2017 Indkomne forslag Forslag 6.a Felis Danicas vedtægter Tilføjelse til Felis Danicas vedtægter 10 stk. 1: Enhver dansk hovedklub, der er tilsluttet Felis Danica, skal afholde mindst en international udstilling om året. Hver

Læs mere

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Søndag d. 2. april 2017 kl. 9:30 Sted: Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Århus N (til JYRAKS udstilling) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens postadresse. Stk. 3. Lokalafdelingen er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland.

Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens postadresse. Stk. 3. Lokalafdelingen er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. NAVN OG HJEMSTED 1. Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Favrskov Lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind Favrskov«. 1 Stk. 2. Lokalafdelingens

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds 1. Kredsens navn og stiftelse 1. Kredsens navn er Roskilde Haveselskab. Kredsen består af haveforeninger beliggende i Roskilde kommune.

Læs mere

Vedtægter for BUPL-Bornholm.

Vedtægter for BUPL-Bornholm. Vedtægter for BUPL-Bornholm. Vedtaget på generalforsamlingen 2009. Bemærkninger vedtaget på generalforsamling 2013. Indhold 1 Navn.... 2 2 Tilhørsforhold.... 2 3 Fagforeningens opgaver... 2 4 Fagforeningens

Læs mere

Forretningsorden for Haderslev Ungdomsråd

Forretningsorden for Haderslev Ungdomsråd Haderslev Ungdomsråd Haderslev Kommune Haderslev Ungdomsråd 6100 Haderslev haderslevungdomsraad.dk ungdomsraad@haderslev.dk Forretningsorden for Haderslev Ungdomsråd 1 Organisering af arbejdet i Ungdomsrådet

Læs mere

Vedtægter. 3 Tilknytning Foreningen kan indgå samarbejde med foreninger og klubber med beslægtede formål.

Vedtægter. 3 Tilknytning Foreningen kan indgå samarbejde med foreninger og klubber med beslægtede formål. Vedtægter 1 Navn & Hjemsted Foreningens navn er Dansk Mus & Gerbil forkortet DMG. Disse regler gælder kun for medlemmer jf. 4. Foreningens hjemsted er kasserens adresse. 2 Formål Foreningens formål er

Læs mere

LOVE FOR SØNDERBORG FAMILIE OG FIRMA SPORT

LOVE FOR SØNDERBORG FAMILIE OG FIRMA SPORT LOVE FOR SØNDERBORG FAMILIE OG FIRMA SPORT 1 NAVN. Sammenslutningens navn: SØNDERBORG FAMILIE OG FIRMA SPORT. Hjemsted:Sønderborg. Signatur: SFS. Postadresse: SFS-Hallen, Borgmester Andersens Vej 100,

Læs mere

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Vestjylland afdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind

Læs mere

Vedtægter SIND AARHUS-SAMSØ. SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling. Februar 2017

Vedtægter SIND AARHUS-SAMSØ. SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling. Februar 2017 SIND AARHUS-SAMSØ SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling Vedtægter Februar 2017 SIND Aarhus-Samsø er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. Lokalafdelingen dækker kommunerne Aarhus og Samsø

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A.

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. 1 Foreningens navn Foreningens navn er Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. (forkortet FBL) 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Brejning Strand

Læs mere

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger Forslag til vedtægter for SIND, Regionskreds Midtjylland NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. I

Læs mere

Landsforeningen SIND. Vedtægter for. Roskilde-Lejre Lokalafdeling

Landsforeningen SIND. Vedtægter for.   Roskilde-Lejre Lokalafdeling Landsforeningen SIND www.sind.dk Vedtægter for Roskilde-Lejre Lokalafdeling Februar 2014 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Roskilde - Lejre lokalafdeling.

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018 Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling Marts 2018 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Slagelse lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen Sind Slagelse.

Læs mere

Forretningsorden for Haderslev Ungdomsråd

Forretningsorden for Haderslev Ungdomsråd Haderslev Ungdomsråd Haderslev Kommune Haderslev Ungdomsråd 6100 Haderslev haderslevungdomsraad.dk ungdomsraad@haderslev.dk Forretningsorden for Haderslev Ungdomsråd 1 Organisering af arbejdet i Ungdomsrådet

Læs mere

LO Silkeborg - Favrskov. 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen).

LO Silkeborg - Favrskov. 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen). LO Silkeborg - Favrskov 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen). 1.2 Foreningen er en lokal sektion under LO Danmark. 1.3 Foreningens hjemsted

Læs mere

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER 1. 1 Klubbens navn 1.1 Klubbens navn er Roskilde Flyveklub (RFK). Dens hjemsted er Roskilde lufthavn. 2 Klubbens formål 2. 2.1 Klubben, som er upolitisk, har til formål at

Læs mere

DARAK Emilsvej 38, 3650 Ølstykke 18. februar 2018 Tlf: Mail:

DARAK Emilsvej 38, 3650 Ølstykke 18. februar 2018 Tlf: Mail: DARAK Emilsvej 38, 3650 Ølstykke 18. februar 2018 Tlf: 22 60 15 02 Mail: mette.usbeck@darak.dk Dagsorden 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Lisette Siigaard Henriksen som dirigent. Lisette Siigaard

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for. bestyrelsen. for I/S NORDFORBRÆNDING. 6. december 2001

FORRETNINGSORDEN. for. bestyrelsen. for I/S NORDFORBRÆNDING. 6. december 2001 FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen for I/S NORDFORBRÆNDING 6. december 2001 Side 1 Indhold Bestyrelsens konstituering... 3 Bestyrelsens møder... 3 Udsendelse af dagsorden... 4 Beslutningsdygtighed, mødeledelse

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for Amager Øst LOKALUDVALG. Udvalgets konstituering

FORRETNINGSORDEN. for Amager Øst LOKALUDVALG. Udvalgets konstituering FORRETNINGSORDEN for Amager Øst LOKALUDVALG Udvalgets konstituering 1. Det ældste medlem (i alder) indkalder til lokaludvalgets konstituerende møde. Stk. 2. På det konstituerende møde vælges en formand

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf.

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf. Nuværende vedtægter 9 GENERALFORSAMLINGER Stk. 1. Regionens højeste myndighed er generalforsamlingen. Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes en gang årligt i perioden 6.-20. marts. Den indvarsles af

Læs mere

For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende

For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende Vedtægter For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende Kapitel 1 Navn og medlemmer 1 Foreningens navn er Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende, forkortet SDS. Stk. 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg

Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg NAVN OG FORMÅL 1 Navnet er Kollegianerforeningen, Aalborghus Kollegiet i Aalborg, som forkortes: K.A.K. Under Kollegianerforeningen

Læs mere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Vedtægter for Netværk Modermærkekræft (NeMo) 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Stk. 1. Foreningens navn er Netværk Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands

Læs mere

Vedtægter for Assens Sejlklub.

Vedtægter for Assens Sejlklub. 1 Vedtægter for Assens Sejlklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse i forbindelse med

Læs mere

Side 1 af 7. Dagsorden

Side 1 af 7. Dagsorden Felis Danicas plenarforsamling 2007 afholdt søndag den 18. februar 2007 kl. 13.00 Afholdt på Park Hotel i Korsør Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskab

Læs mere

Styrelsesvedtægter for områdeforældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Faxe Kommune

Styrelsesvedtægter for områdeforældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Faxe Kommune Dato 17-03-2016 j./sagsnr. 28.00.00-A21-1-16 Notat udarbejdet af: Anette Nygaard Bang Styrelsesvedtægter for områdeforældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Faxe Kommune Revideret styrelsesvedtægt Styrelsesvedtægterne

Læs mere

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben.

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben. Vedtægter 1. Navn og tilhørsforhold Stk.1. Klubbens navn er AC TAP klubben ved Aarhus Universitet. Klubben har hjemsted ved Aarhus Universitet. 2. Medlemskab af organisation og formål Klubben er en arbejdspladsklub

Læs mere

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Umiddelbart efter afholdelse af en ordinær generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union Vedtægter for Dansk Disc Golf Union 1 Unionens grundlag Unionens navn er Dansk Disc Golf Union. Unionens geografiske område er Danmark. Unionens hjemsted er Danmark med formandens bopæl som postadresse.

Læs mere

Vedtægter. for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A.

Vedtægter. for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. Vedtægter BREJNING for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. 1 Foreningens navn Foreningens navn er Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. (forkortet FBL) 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Brejning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING

VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING Stiftet 25. oktober 1972 1. Foreningens navn Foreningens navn er: Skensved Idrætsforening. Dens hjemsted er Køge Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen ved Det kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.

Forretningsorden for bestyrelsen ved Det kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering. Philip de Langes Allé 10 Tlf. 3268 6000 1435 København K Fax 3268 6111 Danmark info@kadk.dk Journalnr.: 002380 Enhed: Ledelsessekretariatet 15. august 2011 Initialer: MM Forretningsorden for bestyrelsen

Læs mere

1. Udvalgets navn er Faglig Fælles Ungdom, i daglig tale 3F Ungdom, forkortet 3FU.

1. Udvalgets navn er Faglig Fælles Ungdom, i daglig tale 3F Ungdom, forkortet 3FU. Vedtægter for 3F ungdom Artikel 1. Navn og tilhørsforhold 1. Udvalgets navn er Faglig Fælles Ungdom, i daglig tale 3F Ungdom, forkortet 3FU. 2. 3F Ungdom er Fagligt Fælles Forbunds (3Fs) ungdomsudvalg

Læs mere

Vedtægter for Viborg Taekwondo klub

Vedtægter for Viborg Taekwondo klub Vedtægter for Viborg Taekwondo klub Navn 1 Klubbens navn er Viborg Taekwondo Klub. Klubbens hjemsted er Viborg kommune. Formål 2 Klubbens formål er at træne Taekwondo i henhold til Dansk Taekwondo Forbunds

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

Forretningsorden for Udvalget vedr. god videnskabelig praksis. (Praksisudvalget) ved Københavns Universitet

Forretningsorden for Udvalget vedr. god videnskabelig praksis. (Praksisudvalget) ved Københavns Universitet Forretningsorden for Udvalget vedr. god videnskabelig praksis (Praksisudvalget) ved Københavns Universitet I henhold til beslutning på Praksisudvalgets møde den 5. februar 2014 fastsættes hermed en forretningsorden

Læs mere

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB LOVE OG VEDTÆGTER Love og vedtægter Love for Hvidovre-Avedøre Rideklub Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er: Hvidovre-Avedøre Rideklub. Forkortelse: HVR. Klubbens hjemsted er:

Læs mere

LOVE & VEDTÆGTER for 1

LOVE & VEDTÆGTER for 1 LOVE & VEDTÆGTER for 1 Vedtægter for Morsø Moto Cross Klub Indhold 1 Foreningens navn og hjemsted 2 Foreningens formål 3 Medlemsskab af organisationer 4 Optagelse af medlemmer 5 Kontingent 6 Udmeldelse

Læs mere

Vedtægter for : Helsingør Sports Billard Klub

Vedtægter for : Helsingør Sports Billard Klub Vedtægter for : Helsingør Sports Billard Klub 1 Klubbens Navn og hjemsted: Klubben er stiftet den 16. oktober 1935 under navnet Industriforeningens Billard Klub Klubben har den 10. juni 1988 skiftet navn

Læs mere

Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune

Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune 1 Navn Foreningens navn er: Vælgerforening for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune Foren ingens hjemsted: Jammerbugt kommune 2 Formål Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

VEDTÆGTER. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemskab af organisationer. 4 Optagelse af medlemmer. 5 Kontingent

VEDTÆGTER. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemskab af organisationer. 4 Optagelse af medlemmer. 5 Kontingent VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er: Hjørring Svømmeklub 68 forkortet S68 Hjemsted er: Hjørring kommune Klubben er stiftet 18. marts 1968 2 Formål Klubbens formål er i nærområdet at fremme kendskab

Læs mere

2. Unionens formål er at virke for tennissportens trivsel og udbredelse ved at

2. Unionens formål er at virke for tennissportens trivsel og udbredelse ved at 1. Unionens navn er KØBENHAVNS TENNIS UNION (KTU). Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund (DTF), og er som sådan underkastet forbundets love og øvrige bestemmelser. 2. Unionens formål er at virke for

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KREDS VEST KREDS VEST

VEDTÆGTER FOR KREDS VEST KREDS VEST VEDTÆGTER FOR KREDS KREDS VEST VEST 1. KREDSENS NAVN Stk. 1. Kredsens navn er Kreds Vest. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er København

Læs mere

Vedtægter for BUPL Fyn

Vedtægter for BUPL Fyn Vedtægter for BUPL Fyn 1 Fagforeningens navn er: BUPL Fyn - fagforeningen for pædagoger og klubfolk. 2 Fagforeningen omfatter alle kommuner på Fyn samt Langeland og Ærø. 3 Fagforeningen består af medlemmer,

Læs mere

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark 1. Hjemsted og værneting. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ore Strandpark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Guldborgsund Kommune,

Læs mere

FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: FreelanceGruppen er en specialgruppe under Dansk Journalistforbund.

FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: FreelanceGruppen er en specialgruppe under Dansk Journalistforbund. FreelanceGruppens generalforsamling Punkt 5a FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: senest ændret 6. marts 2010 / 2014. 1 Formål FreelanceGruppen er en specialgruppe under

Læs mere

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold)

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Vedtægter, Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Stiftet 6. september 1916 Eksisterende vedtægter Ændringsforslag ved GF 11. marts 2014 1. Navn Foreningens navn er: Borup Idrætsforening

Læs mere

medlemmer af DM s repræsentantskab, samt yderligere et antal medlemmer, således at bestyrelsen består af 7 medlemmer.

medlemmer af DM s repræsentantskab, samt yderligere et antal medlemmer, således at bestyrelsen består af 7 medlemmer. 1 Sektionens navn er DM s Pensionistsektion 2 Som medlemmer af sektionen optages pensionister og efterlønsmodtagere, der i deres aktive arbejdsliv har været medlem af én af DM s sektioner, hhv. sektorer

Læs mere

tat meddelelse

tat meddelelse tat meddelelse 18.04.1994 J. nr. 0.4.3..Erstatter: Om: Ny standardvedtægt for TAT s lokalafdelinger. Indledning TAT s hovedbestyrelse har i efteråret 1993 og foråret 1994 foretaget en gennemgang af standardvedtægten

Læs mere

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK)

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Stabyhoun Klub (forkortet DASK). Klubben er stiftet den 4. december 2004 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe:

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe: Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Hjerteforeningens hovedvedtægter

Hjerteforeningens hovedvedtægter Hjerteforeningens hovedvedtægter Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Hjerteforeningen, Foreningen til hjertesygdommenes bekæmpelse. Foreningens hjemsted er København. Formål 2. Hjerteforeningens formål

Læs mere

Vedtægter for BUPL Fyn

Vedtægter for BUPL Fyn Vedtægter for BUPL Fyn 1 Fagforeningens navn er: BUPL Fyn - fagforeningen for pædagoger og klubfolk. 2 Fagforeningen omfatter alle kommuner på Fyn samt Langeland og Ærø. 3 Fagforeningen består af medlemmer,

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE D K G Danish Quality Assurance Group 1 NAVN Gruppens navn er "DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE". Navnet forkortes DKG. Gruppen er stiftet 09. oktober

Læs mere

Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser

Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser Vedtaget på bestyrelsesmøde (Dato) BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANSVARS- OG FUNKTIONSBESKRIVELSER FOR BESTYRELSESMEDLEMMER Side 1 af 6 BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse 1 Navn Kredsens navn er: Epilepsiforeningen Kredsen er stiftet den under navnet: Kredsens geografiske område er kommuner Kredse under Epilepsiforeningen er

Læs mere

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB.

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1.1 Foreningens navn er: Aarhus Døveforening 1.2 Tidligere navne: 1903-1904: Døvstummeforeningen,,Effata" Aarhus 1904-1950: Døvstummeforeningen,,Hephata"

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK

Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK 2015 1 Klubbens navn er Ringkøbing og Omegns Rideklub, forkortet ROK. Klubbens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune. Klubben er stiftet 1965 og fusioneret

Læs mere

Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus,

Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus, Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus, 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Formandens beretning 4. Regnskab 5.

Læs mere

Vedtægter for Albertslund Gamerz

Vedtægter for Albertslund Gamerz 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Albertslund Gamerz. Stk. 1.1. Det forkortede navn A GamerZ benyttes i daglig tale og til markedsføringsformål. Stk. 1.2. Domænenavnet er primært agamerz.dk

Læs mere

Specifikation af ændringer i forslag til nye vedtægter for Cystisk Fibrose Foreningen i forhold til nuværende vedtægter.

Specifikation af ændringer i forslag til nye vedtægter for Cystisk Fibrose Foreningen i forhold til nuværende vedtægter. Specifikation af ændringer i forslag til nye vedtægter for Cystisk Fibrose Foreningen i forhold til nuværende vedtægter. Tekst markeret med rødt i NUVÆRENDE TEKST bliver enten ændret eller udgår i den

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg.

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Styrelsesvedtægt for kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune

Styrelsesvedtægt for kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune Styrelsesvedtægter Vedtægter gældende fra år 2009 Styrelsesvedtægt for kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune 1. Forældrebestyrelsens sammensætning Forældrebestyrelsen består af mellem 5 og 8 repræsentanter

Læs mere

KLUBVEDTÆGTER for medlemmer af Dansk El-Forbund i

KLUBVEDTÆGTER for medlemmer af Dansk El-Forbund i KLUBVEDTÆGTER for medlemmer af Dansk El-Forbund i Klubbens navn Indhold: Klubvedtægter 1 Klubbens formål og virke 2 Klub/Fællesklub 3 Medlemmernes kollegiale pligter 4 Urafstemning 5 Generalforsamling

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter for Kollegianerforeningen

Vedtægter for Kollegianerforeningen Vedtægter for Kollegianerforeningen 1 - Navn Foreningens officielle navn er: Kollegianerforeningen Stk. 2: Foreningens adresse er Herlevkollegiet, Stationsalleen 46, 2730 Herlev. 2 - Formål Kollegianerforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 VEDTÆGTER For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 1 1. NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED, MEDLEMSKAB. 1.1 NAVN: Aalborg Tegnsprogsforening (skiftet navn fra Aalborg Døveforening d. 18.

Læs mere

Vedtægter for Frit Forum København (Vedtaget den 27. marts 2010)

Vedtægter for Frit Forum København (Vedtaget den 27. marts 2010) ------------ Vedtægter for Frit Forum København ------------ (Vedtaget den 27. marts 2010) Navn 1 Foreningens navn er Frit Forum København Socialdemokratiske Studerende, eller Frit Forum København. Foreningen

Læs mere

Vedtægterne blev senest ændret under den ordinære generalforsamling den. 1. november 2014.

Vedtægterne blev senest ændret under den ordinære generalforsamling den. 1. november 2014. AVALAK s VEDTÆGTER Vedtægterne blev senest ændret under den ordinære generalforsamling den. 1. november 2014. ORGANISATIONENS NAVN: 1. AVALAK (Organisationen for Grønlandske Studerende i Danmark) Stk.

Læs mere

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl. 19.00 i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer NUVÆRENDE VEDTÆGTER FOR VANGEDES VENNER 1 Navn og

Læs mere

Forslag til ændring af love for NSPR, generalforsamling 2014

Forslag til ændring af love for NSPR, generalforsamling 2014 Forslag 1 Foreningens navn er Næstved Sportsrideklub forkortet NSPR. Foreningens hjemsted er på Kasernen i Næstved kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Rideforbund under Danmarks Idræts Forbund og Dansk

Læs mere

Vedtægter for Sydøstjysk Fugleforening:

Vedtægter for Sydøstjysk Fugleforening: Vedtægter for Sydøstjysk Fugleforening: 1 NAVN OG HJEMSTED. 1. Foreningens navn er Sydøstjysk Fugleforening. Foreningen er stiftet den 27.oktober 2009 ved en sammenlægning af Vejle Fugleforening, Give

Læs mere

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER INDHOLDSFORTEGNELSE 1 NAVN OG FORMÅL... 3 2 MEDLEMMER... 3 3 MYNDIGHEDER... 4 4 LANDSMØDE... 4 5 EKSTRAORDINÆRT LANDSMØDE... 6 6 VALG AF BESTYRELSE... 7 7 BESTYRELSEN...

Læs mere

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation 1 Organisationens navn er Danske Kliniske Onkologers Organisation 2 Organisationens formål er at varetage medlemmernes faglige, organisatoriske, økonomiske og kollegiale interesser 3 Medlemskab 3.1 Organisationen

Læs mere