Samarbejdsaftale om etablering af Holbæk Drama College

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Samarbejdsaftale om etablering af Holbæk Drama College"

Transkript

1 Sagsnr.: 13/7104 Samarbejdsaftale om etablering af Holbæk Drama College Indgået mellem Holbæk Kommune (Kultur og Fritid) Kanalstræde 2 CVR nr og Holbæk Teater Vimmelskaftet 27 CVR nr og Teatret Fair Play Borchsvej 3 CVR nr og Stenhus Gymnasium og HF Stenhusvej 20 CVR nr (tilsammen kaldet Parterne) Holbæk februar 2014

2 1 Baggrund og formål 1.1 Parterne vil arbejde for at etablere et professionelt scenekunsttilbud i Holbæk Kommune for unge under 25 år. Scenekunsttilbuddet har navnet Holbæk Drama College. 1.2 Formålet med Holbæk Drama College er at udvikle en uddannelse, der udvikler unges talent for dramatik, skuespil og formidling i et eksperimenterende og professionelt kunstnerisk miljø og forbereder og inspirerer fremtidens aktører inden for oplevelsesøkonomi såvel nationalt som internationalt. 1.3 Vi har en målsætning om, at der skal kunne optages 8 unge på hver årgang, således at der ved fuld indfasning efter tre år går 24 unge på Holbæk Drama College. Miljøet omkring Holbæk Drama College skal udvikle de unges scenekunstneriske talenter på de to egnsteatre i Holbæk samtidig med, at de unge tager en studentereksamen med dramatik på B niveau på Stenhus Gymnasium & HF. 1.4 Uddannelsen udfylder tomrummet mellem amatørteater og professionelt teater for de unge. Uddannelsen giver de unge mulighed for gennem praktisk og teoretisk arbejde at kvalificere beslutningsgrundlaget for deres videre karrierevalg. 1.5 Holbæk Drama College skal på sigt kunne tiltrække unge talenter fra hele landet, som har en særlig interesse og talent for at arbejde med scenekunst i et professionelt miljø og som forpligter sig både til personlig udvikling og til fællesskabet. Uddannelsen understøtter et sammenhængende teatermiljø og skaber grundlag for et ungt scenekunstnermiljø med et internationalt perspektiv i Holbæk. 2 Aftalens løbetid og opsigelse 2.1 Aftalen gælder for perioden 1. januar 2014 og frem til 31. juni Aftalens parter vil årligt tage stilling til og arbejde for at optagne elever får mulighed for at gennemføre alle 3 år. 2.3 Såfremt der i øvrigt sker væsentlige ændringer i forudsætningerne for aftalen, er parterne enige om, at aftalen skal genforhandles. 3 Parternes fælles forpligtelser 3.1 Alle aftalens parter støtter og deltager aktivt i den organisation, som er beskrevet i vedlagte bilag I (organisationsdiagram), herunder deltagelse i projektgruppemøder samt Advisory Board møder. 3.2 Aftalens parter deltager aktivt i den løbende fundraising, som er en forudsætning for, at ambitionen om at havde 24 aktive studerende kan indfries. I den forbindelse er parterne enige om at inddrage og forpligte hinanden, når der skal fundraises midler til projektet fremadrettet.

3 3.3 Alle aftalens parter tilstræber, at driften bliver så effektiv og billig som mulig. 3.4 Som et led i etableringen og opstarten af Holbæk Drama College vil alle aftalens parter arbejde på at justere og styrke den organisatoriske struktur bag Holbæk Drama College med henblik på at opnå de optimale organisatoriske rammer for et permanent Holbæk Drama College. 3.5 Alle aftalens parter har en fælles ledelsesmæssig forpligtelse til at afsætte de nødvendige ressourcer til løbende at udvikle uddannelsen Holbæk Drama College og teatermiljøet heri i et nationalt og internationalt perspektiv. 4 Holbæk Kommunes forpligtelser 4.1 Holbæk Kommune bidrager i aftaleperioden årligt med kr. til etableringen af Holbæk Drama College. Som led i dette bidrag er Holbæk Kommune ansvarlig for udarbejdelse af samarbejdsaftaler, den politiske godkendelse af projektet samt nedenstående bidrag. 4.2 Holbæk Kommune bidrager til synliggørelsen af Holbæk Drama College ved, at forestå trykning af informationsfolder samt bistå med oprettelsen af en hjemmeside for Holbæk Drama College. 4.3 Holbæk Kommune forestår ansættelsen af en projektkoordinator, som primært har til opgave at understøtte, realisere og udvikle Holbæk Drama College bl.a. ved at være ansvarlig for koordinering, drift, løbende sparring og fundraising. Projektkoordinatoren vil være en deltidsstilling i 2014/2015 og udvikle sig til en fuldtidsstilling i 2016/2017. Projektkoordinatoren vil være ansat i Kultur og Fritidssekretariatet. Holbæk Kommune vil tilvejebringe den fornødne fysiske arbejdsplads (kontorplads), dog vil projektkoordinatoren i høj grad forventes at have sin daglige gang hos teatrene samt på Stenhus Gymnasium & HF. 4.4 Udgifter til selve undervisningsaktiviteterne i Holbæk Drama College vedrører ikke Holbæk Kommune. Dog forpligter Holbæk Kommune sig til at afholde transportudgifterne i forbindelse med deltagelse i den årlige landsdækkende Børneteaterfestival. 4.5 Holbæk Kommune forestår i aftalens løbetid en række administrative opgaver, herunder - Kommunikation, dokumentation og formidling i form af udarbejdelse af artikler, årsrapport, eksamensbeviser mv. - Projektadministration samt daglig ledelse af projektkoordinator. - Administration af løbende udgifter og indtægter, herunder elev-indbetaling til studietur mv. - Revision, ekstern evaluering samt projektudvikling i form af EU fundraising mv.

4 5 Holbæk Teaters forpligtelser 5.1 Holbæk Teater deltager aktivt i opstarten og driften af Holbæk Drama College bl.a. gennem udarbejdelse af skema, studieplaner og informationsfolder samt vedligeholdelse af hjemmeside og facebook-side. 5.2 Holbæk Teater og Teatret Fair Play er ansvarlige for at tilrettelægge den undervisning på Holbæk Drama College, som ikke er en del af STX. Undervisningen skal samlet set svare til 10 timers ugentlig undervisning ved siden af STX forløbet. 5.3 Holbæk Teater deltager aktivt i markedsføringen af Holbæk Drama College, herunder besøg på skoler samt åbent-hus-arrangementer. 5.4 Holbæk Teater er sammen med Teatret Fair Play og Stenhus Gymnasium & HF ansvarlig for at tilrettelægge og gennemføre årlige optagelsesprøver samt forberedende arrangementer for optagne elever inden undervisningsstart. 5.5 Holbæk Teater vil i samarbejde med Teatret Fair Play tilbyde en mentor til hver elev, som er optaget på Holbæk Drama College. Mentoren vil være en skuespillerfaglig person fra et af de to teatre. Mentoren vil afholde månedlige samtaler med eleven om dennes faglige udvikling. 5.6 Holbæk Teater vil forestå teaterundervisning i regi af Holbæk Teater i form af teatermodtagelse, skuespilværksted og solotræning. I forbindelse med denne undervisning er Holbæk Teater ansvarlig for at sikre, at de nødvendige remedier er til stede (kostumer, mv) 5.7 Holbæk Teater vil desuden forestå undervisning i scenetjeneste. 5.8 Holbæk Teater vil i samarbejde med Teatret Fair Play forestå undervisning i teaterleg og teambuilding. 5.9 Holbæk Teater vil i samarbejde med Teatret Fair Play forestå et undervisningsforløb, som aktivt involverer eleverne i teatrenes bidrag til events i Holbæk, fx den årlige pinseevent Holbæk Teater, Teatret Fair Play samt Stenhus Gymnasium & HF vil i fællesskab planlægge og afvikle 1 studietur til udlandet pr. årgang. 6 Teatret Fair Plays forpligtelser 6.1 Teatret Fair Play deltager aktivt i opstarten og driften af Holbæk Drama College, herunder udarbejdelse af skema og studieplaner. 6.2 Teatret Fair Play og Holbæk Teater er ansvarlige for at tilrettelægge den undervisning på Holbæk Drama College, som ikke er en del af STX. Undervisningen skal samlet set svare til 10 timers ugentlig undervisning ved siden af STX forløbet.

5 6.3 Teatret Fair Play deltager aktivt i markedsføringen af Holbæk Drama College, herunder besøg på skoler samt åbent-hus-arrangementer. 6.4 Teatret Fair Play er sammen med Holbæk Teater og Stenhus Gymnasium & HF ansvarlig for at tilrettelægge og gennemføre årlige optagelsesprøver samt forberedende arrangementer for optagne elever inden undervisningsstart. 6.5 Teatret Fair Play vil i samarbejde med Holbæk Teater tilbyde en mentor til hver elev, som er optaget på Holbæk Drama College. Mentoren vil være en skuespillerfaglig person fra et af de to teatre. Mentoren vil afholde månedlige samtaler med eleven om dennes faglige udvikling. 6.6 Teatret Fair Play vil forestå teaterundervisning i regi af Teatret Fair Play i form af teatermodtagelse, skuespilværksted, solotræning samt stemme- og monologundervisning. I forbindelse med denne undervisning er Teatret Fair Play ansvarlig for at sikre, at de nødvendige remedier er til stede (kostumer, mv) 6.7 Teatret Fair Play vil i samarbejde med Holbæk Teater forestå undervisning i teaterleg og teambuilding. 6.8 Teatret Fair Play forestår forberedelse og afvikling af et undervisningsforløb i børneteater. 6.9 Teatret Fair Play vil i samarbejde med Holbæk Teater forestå et undervisningsforløb, som aktivt involverer eleverne i teatrenes bidrag til events i Holbæk, fx den årlige pinseevent Teatret Fair Play, Holbæk Teater samt Stenhus Gymnasium & HF vil i fællesskab planlægge og afvikle 1 studietur til udlandet pr. årgang. 7 Stenhus Gymnasium & HFs forpligtelser 7.1 Stenhus Gymnasium & HF deltager aktivt i opstarten og driften af Holbæk Drama College bl.a. gennem udarbejdelse af skema og studieplaner. 7.2 Stenhus Gymnasium & HF deltager aktivt i markedsføringen af Holbæk Drama College, herunder besøg på skoler samt afholdelse af åbent-hus-arrangementer. 7.3 Stenhus Gymnasium & HF er sammen med Holbæk Teater og Teatret Fair Play ansvarlig for at tilrettelægge og gennemføre årlige optagelsesprøver samt forberedende arrangementer for optagne elever inden undervisningsstart. 7.4 Stenhus Gymnasium & HF, Holbæk Teater samt Teatret Fair Play vil i fællesskab planlægge og afvikle 1 studietur til udlandet pr. årgang. 7.5 Stenhus Gymnasium & HF forestår STX-undervisningen af eleverne på Holbæk Drama College. Derudover forestår Stenhus regelmæssig styrketræning af eleverne på Holbæk Drama College

6 8 Misligholdelse 8.1 Såfremt en part er af den opfattelse, at en eller flere af de andre parter har misligholdt sine forpligtelser i henhold til nærværende aftale, skal dette meddeles de andre parter skriftligt senest 14 dage efter, misligholdelsen er konstateret af den ikke-misligholdende part. 8.2 I det tilfælde, at det ikke lykkedes at bilægge parternes uoverensstemmelse, kan nærværende aftale ophæves af den ikke-misligholdelse part med virkning fra den 1. i en måned, såfremt misligholdelsen er væsentlig. Den ikke-misligholdende part er i øvrigt berettiget til at bringe andre efter dansk ret til rådighed stående misligholdelsesbeføjelser til anvendelse, herunder retten til at kræve erstatning, uanset om aftalen ophæves. 8.3 Såfremt nærværende aftale bliver ophævet, er parterne gensidigt forpligtet til at arbejde på at sikre en løsning, som muliggør, at eleverne på Holbæk Drama College i videst mulige omfang kan færdiggøre deres uddannelse på Holbæk Drama College. 8.4 I forhold til nærværende aftale vil væsentlig misligholdelse omfatte de tilfælde, hvor parterne ikke lever op til de i aftalen nævnte forpligtelser, således at optagne elever på Holbæk Drama College ikke får den aftalte undervisning og kompetenceudvikling. 8.5 I tilfælde af en parts ophævelse af aftalen på grund af væsentlig misligholdelse fra den anden parts side, skal en ikke-misligholdende part være berettiget til at kræve, at den misligholdende part øjeblikkeligt ophører med at benytte den ikke-misligholdende parts immaterielle rettigheder. Den ikke-misligholdende part kan i modsat fald kræve, at der nedlægges fogedforbud herom overfor den misligholdende part uden krav om sikkerhedsstillelse. 9 Overdragelse 9.1 Ingen af parterne har ret til uden samtykke fra de andre, at overdrage rettigheder eller forpligtelser i henhold til nærværende aftale til tredjemand. 10 Underskrifter 10.1 For de selvejende institutioner Holbæk Teater, Teatret Fair Play samt Stenhus Gymnasium & HF underskrives nærværende aftale i henhold til de selvejende institutioners tegningsregler For Holbæk Kommune underskrives nærværende aftale med bindende virkning af direktør Anders Asmind?

7 Holbæk d. Holbæk d. Holbæk Kommune Holbæk Teater Holbæk d. Holbæk d. Teatret Fair Play Stenhus Gymnasium & HF HF

Vedtægter. for. Den Selvejende Institution. Holbæk Drama College

Vedtægter. for. Den Selvejende Institution. Holbæk Drama College Selandia Advokater Havnevej 19 4300 Holbæk Telefon 59480000 Telefax 59480001 J.nr. 60-14005 OV/- Vedtægter for Den Selvejende Institution Holbæk Drama College 1. Status, navn og hjemsted Holbæk Drama College

Læs mere

SCENISK GRUNDKURSUS DRAMA HOLBÆK COLLEGE FOTO: MIE NEEL

SCENISK GRUNDKURSUS DRAMA HOLBÆK COLLEGE FOTO: MIE NEEL HOLBÆK DRAMA COLLEGE SCENISK GRUNDKURSUS FOTO: MIE NEEL BRUGDITTALENT LEV DRØMMEN UD DRØMMER DU OM AT BLIVE SKUESPILLER? Vil du dele din gymnasietid med andre, der brænder for det samme som dig? Vil du

Læs mere

KOMBINÉR DIN STUDENTEREKSAMEN MED 3-ÅRIGT SCENISK GRUNDKURSUS

KOMBINÉR DIN STUDENTEREKSAMEN MED 3-ÅRIGT SCENISK GRUNDKURSUS KOMBINÉR DIN STUDENTEREKSAMEN MED 3-ÅRIGT SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA COLLEGE BRUG DIT TALENT DEL din gymnasietid med andre, der brænder for det samme som dig. UDVIKL dit talent sammen med professionelle

Læs mere

HOLBÆK DRAMA COLLEGE FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

HOLBÆK DRAMA COLLEGE FRA DRØM TIL VIRKELIGHED HOLBÆK DRAMA COLLEGE FRA DRØM TIL VIRKELIGHED ER SGK NOGET FOR DIG? Scenisk GrundKursus (SGK) er et 3-årig scenisk uddannelsesforløb, hvor du udvikler dit talent for drama, skuespil og formidling i samspil

Læs mere

FOTO: CHRISTIAN BERTRAND SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA COLLEGE

FOTO: CHRISTIAN BERTRAND SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA COLLEGE FOTO: CHRISTIAN BERTRAND SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA COLLEGE DRØMMER DU OM AT BLIVE SKUESPILLER? Vil du dele din gymnasietid med andre, der brænder for det samme som dig? Vil du udvikle dine talenter

Læs mere

SCENISK GRUNDKURSUS DRAMA CO LLEG E HOLBÆK FOTO:HJERMING FOTO/GRAFIK

SCENISK GRUNDKURSUS DRAMA CO LLEG E HOLBÆK FOTO:HJERMING FOTO/GRAFIK FOTO:HJERMING FOTO/GRAFIK SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA CO LLEG E HOLBÆK DRAMA COLLEGE FRA DRØM TIL VIRKELIGHED ER TEATER NOGET FOR DIG? Holbæk Drama College (HDC) tilbyder et 3-årig Scenisk Grund-

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem FC Helsingør & Helsingør Kommune

Samarbejdsaftale mellem FC Helsingør & Helsingør Kommune Samarbejdsaftale mellem FC Helsingør & Helsingør Kommune 1. Baggrund og formål Helsingør Kommune og FC Helsingør vil arbejde for: 1.1. At samarbejdsaftalen er udarbejdet i overensstemmelse med Helsingør

Læs mere

Holbæk Teater Vimmelskaftet Holbæk Teatret er organiseret som en selvejende institution i henhold til vedtægterne.

Holbæk Teater Vimmelskaftet Holbæk Teatret er organiseret som en selvejende institution i henhold til vedtægterne. Egnsteateraftale mellem Holbæk Teater og Holbæk Kommune 2017-2020. 1. Aftaleparter 1.1. Teater Navn og adresse Ejerforhold Holbæk Teaters tegningsberettigede person(er) Holbæk Teater Vimmelskaftet 27 4300

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Holstebro Elitesport er beskrevet i bilag 1.

1. Organisation. Den nærmere organisering af Holstebro Elitesport er beskrevet i bilag 1. Team Danmark og Holstebro Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for eliteidræt og herunder i særdeleshed talentudvikling i Holstebro

Læs mere

AFTALE. Holbæk i Pinsen.

AFTALE. Holbæk i Pinsen. AFTALE Om Holbæk i Pinsen. Holbæk Kommune og Fonden - Holbæk i Pinsen Kanalstræde 2 Kasernevej 6, st.tv 4300 Holbæk c/o ADVODAN CVR nr.: 29189447 Kanalstræde 10, 1.(CVR nr) (herefter kaldet Holbæk Kommune)

Læs mere

Oktober 2011. Svend Bjerregaard Advokat. Bilag A Udkast til managementaftale for fonden. sbj@holst-law.com T +45 8934 1159. J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI

Oktober 2011. Svend Bjerregaard Advokat. Bilag A Udkast til managementaftale for fonden. sbj@holst-law.com T +45 8934 1159. J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI Oktober 2011 Bilag A Udkast til managementaftale for fonden Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI Managementaftale Mellem Den Midtjyske Iværksætterfond CVR-nr.

Læs mere

Forudsætninger for indgåelse af kontrakt

Forudsætninger for indgåelse af kontrakt Forudsætninger for indgåelse af kontrakt Forudsætninger for indgåelse af kontrakt om klinisk undervisning med Ergoterapeutuddannelsen ved University College Nordjylland (UCN). Målsætningen for klinisk

Læs mere

Næstved Herlufsholm Håndbold

Næstved Herlufsholm Håndbold 1. Baggrund og formål Næstved Kommune og Næstved Herlufsholm Håndbold vil arbejde for: 1.1 At markedsføre Næstved målrettet gennem håndboldaktiviteter og i øvrigt gennem Mærk Næstved. 1.2 At styrke håndbolden

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Kolding Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Kolding Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Kolding Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Kolding Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

1. Organisation. Elitekoordinatoren er medlem af Team Danmarks elitekoordinator-netværk og deltager i de regelmæssige

1. Organisation. Elitekoordinatoren er medlem af Team Danmarks elitekoordinator-netværk og deltager i de regelmæssige Team Danmark og Svendborg Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Svendborg Kommune. Parterne som

Læs mere

Kunsthal Nord Arbejdsgrundlag. Kunsthal Nord Arbejdsgrundlag. Navn. Navn. 1 Stk. 1. Institutionens navn er: Kunsthal Nord.

Kunsthal Nord Arbejdsgrundlag. Kunsthal Nord Arbejdsgrundlag. Navn. Navn. 1 Stk. 1. Institutionens navn er: Kunsthal Nord. Kunsthal Nord Arbejdsgrundlag Kunsthal Nord Arbejdsgrundlag Navn 1 Stk. 1. Institutionens navn er: Kunsthal Nord. Navn 1 Stk. 1. Institutionens navn er: Kunsthal Nord. Formål 2 Stk.1. Kunsthal Nord er

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE. mellem. Talentudviklingssamarbejder Flest muligt, længst muligt, i de bedste miljøer

SAMARBEJDSAFTALE. mellem. Talentudviklingssamarbejder Flest muligt, længst muligt, i de bedste miljøer SAMARBEJDSAFTALE mellem Danmarks Gymnastik Forbund (GymDanmark) Idrættens Hus, 2605 Brøndby [PARTNER] & [ADRESSE] Talentudviklingssamarbejder Flest muligt, længst muligt, i de bedste miljøer Danmarks Gymnastik

Læs mere

Teaterledernes årsberetning igennem. Bestyrelse og ledelse valgte efterfølgende at gentage arrangementet i sommeren 201 7. Holbæk Drama College Holbæk Drama College er blevet en selvejende institution

Læs mere

Scenekunst i København De små storbyteatre er en delmængde af offentligt støttede teatre i København. Samlet spænder de over:

Scenekunst i København De små storbyteatre er en delmængde af offentligt støttede teatre i København. Samlet spænder de over: KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Byudvikling NOTAT Principper for valg af små storbyteatre 2021-2024 København har som hovedstad en forpligtelse til at sikre et mangfoldigt

Læs mere

Driftsoverenskomst om udbud af ordblindeundervisning 2009-2011

Driftsoverenskomst om udbud af ordblindeundervisning 2009-2011 Driftsoverenskomst om udbud af ordblindeundervisning 2009-2011 Overenskomsten indgås mellem [DRIFTSOVERENSKOMSTPART] og VUC Storstrøm om ordblindeundervisning for voksne. I denne overenskomst forstås ved:

Læs mere

Direktionen. Aftale 2008. Rev. 7/1-08

Direktionen. Aftale 2008. Rev. 7/1-08 Direktionen Aftale 2008 Rev. 7/1-08 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1.0 INDLEDNING... 2 2.0 DEN POLITISKE RAMME... 3 3.0 DEN FAGLIGE RAMME... 4 4.0 EGEN RAMME... 4 5.0 DEN ADMINISTRATIVE RAMME...

Læs mere

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Svendborg Teater

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Svendborg Teater Samarbejdsaftale for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Svendborg Teater Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Aftalens parter 3. Kontaktdata 4. Vedtægter 5. Ledelse og organisation 6. Hjemsted

Læs mere

Teatret Fair Play (herefter kaldt teatret) Borchsvej Holbæk

Teatret Fair Play (herefter kaldt teatret) Borchsvej Holbæk Egnsteateraftale mellem Teatret Fair Play og Holbæk Kommune 2017-2020. 1. Aftaleparter 1.1 Teater Navn og adresse Ejerforhold Tegningsberettigede person(er) Teatret Fair Play s vedtægter CVR Nr. P-nummer.

Læs mere

1 of 7. Den ny Maltfabrik. Samarbejdsaftale mellem Den erhvervsdrivende fond Den ny Maltfabrik og Syddjurs Kommune

1 of 7. Den ny Maltfabrik. Samarbejdsaftale mellem Den erhvervsdrivende fond Den ny Maltfabrik og Syddjurs Kommune 1 of 7 Den ny Maltfabrik Samarbejdsaftale mellem Den erhvervsdrivende fond Den ny Maltfabrik og Syddjurs Kommune 2 of 7 Den ny Maltfabrik Samarbejdsaftale - Fase 1 Mellem Den erhvervsdrivende fond Den

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1.

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1. Team Danmark og [X-]Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i [X-]Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Kontraktudkast. vedrørende levering af tandtekniske ydelser. indgået mellem (XXXXX)

Kontraktudkast. vedrørende levering af tandtekniske ydelser. indgået mellem (XXXXX) Kontraktudkast vedrørende levering af tandtekniske ydelser indgået mellem (XXXXX) og Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Sjællandsgade 40 2200 København N Bilagsfortegnelse Kontraktbilag

Læs mere

Holbæk Teater Vimmelskaftet 27 4300 Holbæk 59 43 17 77 infohet.dk Selvejende institution

Holbæk Teater Vimmelskaftet 27 4300 Holbæk 59 43 17 77 infohet.dk Selvejende institution Formand Egnsteateraftale mellem Holbæk Teater og Holbæk Kommune 2013- Holbæk * Kommune Kontraktindehaver: Navn og adresse Ejerforhold Holbæk Teaters tegningsberettigede person(er) Holbæk Teaters vedtægter

Læs mere

Samarbejdsaftale. mellem. Holbæk Bold & Idrætsforening. Holbæk Kommune

Samarbejdsaftale. mellem. Holbæk Bold & Idrætsforening. Holbæk Kommune Samarbejdsaftale mellem Holbæk Bold & Idrætsforening & Holbæk Kommune 1 mellem Holbæk Bold & Idrætsforening Borgmestergårdsvej 11 a 4300 Holbæk Cvr.nr. 13180911 (Herefter kaldet HB & I) og Holbæk Kommune

Læs mere

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre.

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre. NOTAT 03-09-2015 Principper for valg af små storbyteatre 2017-2020 København har som hovedstad en forpligtelse til at sikre et mangfoldigt kultur- og teaterliv, som tilgodeser byens forskellige befolkningsgrupper

Læs mere

Vil du videre i din udvikling som skuespiller og teaterskaber?

Vil du videre i din udvikling som skuespiller og teaterskaber? TGK+ Vil du videre i din udvikling som skuespiller og teaterskaber? TGK i Aalborg tilbyder nu et overbygningsår for dig, der har gennemført et teater talent forløb. Du kan søge ind, hvis du f.eks. har

Læs mere

1 Navn, hjemsted og tilsyn stk. 1 Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen).

1 Navn, hjemsted og tilsyn stk. 1 Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen). Vedtægter for Den Selvejende Institution, Aarhus Scenekunstcenter 1 Navn, hjemsted og tilsyn Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen). Institutionen er stiftet af Aarhus

Læs mere

Tilslutnings- og samarbejdsaftale om OS2indberetning

Tilslutnings- og samarbejdsaftale om OS2indberetning Tilslutnings- og samarbejdsaftale om OS2indberetning Mellem parterne [navn på Myndigheden] [Adresse] [CVR-nr] (herefter kaldet "Myndigheden") og OS2 Offentligt Digitaliseringsfællesskab c/o Aarhus Kommune

Læs mere

Egnsteateraftale vedr. Bornholms Teater

Egnsteateraftale vedr. Bornholms Teater Egnsteateraftale vedr. Bornholms Teater 1. Aftaleparter Den selvejende institution Bornholms Teater (herefter kaldt teatret) Teaterstræde 2 3700 Rønne CVR: 28179669 og Bornholms Regionskommune (herefter

Læs mere

Driftsoverenskomst. mellem. XX (driftsoverenskomstpart) Københavns VUC. vedrørende. forberedende voksenundervisning (FVU)

Driftsoverenskomst. mellem. XX (driftsoverenskomstpart) Københavns VUC. vedrørende. forberedende voksenundervisning (FVU) mellem XX (driftsoverenskomstpart) og Københavns VUC vedrørende forberedende voksenundervisning (FVU) 1 Overenskomsten består af nærværende overenskomst med tilhørende bilag 1 og danner rammen om parternes

Læs mere

vedrørende bestilling og forvaltning af Infrastruktur til Fælles Udbud af Telemedicin

vedrørende bestilling og forvaltning af Infrastruktur til Fælles Udbud af Telemedicin TILSLUTNINGSAFTALE vedrørende bestilling og forvaltning af Infrastruktur til [ ] Kommune [Evt. forvaltning] [Adresse] [Postnr. og by] CVR-nr.: [ ] (herefter "KOMMUNEN") og Region Midtjylland Skottenborg

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem. Aalborg Kommune og den selvejende kulturinstitution Det Hem lige Teater for perioden

Samarbejdsaftale mellem. Aalborg Kommune og den selvejende kulturinstitution Det Hem lige Teater for perioden Samarbejdsaftale mellem Aalborg Kommune og den selvejende kulturinstitution Det Hem lige Teater for perioden 1.6.2016-31.12.2019 1 Indholdsfortegnelse 1. Aftalens rammer... 3 1.1. Aftaleparter... 3 1.2.

Læs mere

Driftsoverenskomst. mellem. XX (driftsoverenskomstpart) TH. LANGS HF & VUC. vedrørende. ordblindeundervisning

Driftsoverenskomst. mellem. XX (driftsoverenskomstpart) TH. LANGS HF & VUC. vedrørende. ordblindeundervisning Driftsoverenskomst mellem XX (driftsoverenskomstpart) og vedrørende ordblindeundervisning Overenskomsten består af nærværende overenskomst med tilhørende bilag og danner rammen om parternes rettigheder

Læs mere

Kontrakt. vedrørende levering af personalefrokost. indgået mellem (XXX) Københavns Kommune. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N

Kontrakt. vedrørende levering af personalefrokost. indgået mellem (XXX) Københavns Kommune. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N Kontrakt vedrørende levering af personalefrokost indgået mellem (XXX) og Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N Bilagsfortegnelse Bilag 1: Udbudsmateriale (kravspecifikation).

Læs mere

Rammeaftale om levering af konsulentydelser til MEA - Midtjysk ErhvervsudvikingsAkademi

Rammeaftale om levering af konsulentydelser til MEA - Midtjysk ErhvervsudvikingsAkademi Rammeaftale om levering af konsulentydelser til MEA - Midtjysk ErhvervsudvikingsAkademi 1 Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 2. Baggrund... 3 3. Rammeaftalens omfang... 4 4. Aftalegrundlag Rammeaftalen...

Læs mere

PotentialePanelmøde Dato og år

PotentialePanelmøde Dato og år PotentialePanelmøde Dato og år Dagens program Kl. 15.45 Mødetid for panelet Kl. 16.00-16.45 Første deltager Firmanavn /person Kl. 16.45-17.00 Kort pause Kl.17.00-17.45 Anden deltager Firmanavn /person

Læs mere

PARTNERSKABSAFTALE FOLKEMØDET

PARTNERSKABSAFTALE FOLKEMØDET PARTNERSKABSAFTALE FOLKEMØDET 1. Parterne Denne aftale ( Aftalen ) er indgået mellem Bornholms Regionskommune ( BRK ) CVR-nr. 26 69 63 48 og Foreningen Folkemødet ( Foreningen ) CVR-nr. 37 65 69 17 2.

Læs mere

Egnsteateraftale vedr. teatret Dansk Rakkerpak

Egnsteateraftale vedr. teatret Dansk Rakkerpak Slots- og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk Egnsteateraftale vedr. teatret Dansk Rakkerpak 1. Aftaleparter Dansk Rakkerpak (herefter

Læs mere

KONTRAKT Oktober 2012

KONTRAKT Oktober 2012 KONTRAKT Oktober 2012 Annoncering af konsulentbistand til gennemførelser af indkøbsanalyse af området for håndværkeydelser, bygnings-drift og -vedligehold mellem Aarhus Universitet Indkøbskontoret Katrinebjergvej

Læs mere

ÅBENT UDBUD. Frist for at indgive tilbud: 10. januar 2016. Udbudsmateriale Egnsteater i Næstved Kommune

ÅBENT UDBUD. Frist for at indgive tilbud: 10. januar 2016. Udbudsmateriale Egnsteater i Næstved Kommune ÅBENT UDBUD Frist for at indgive tilbud: 10. januar 2016 Udbudsmateriale Egnsteater i Næstved Kommune KONTAKTINFORMATION Udbuddet varetages af Center for Kultur og Borgerservice i Næstved Kommune. Tilbud

Læs mere

Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019

Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019 Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019 Aftalen er indgået den 3. november 2015. Det Kongelige Teater og Kapel er Danmarks nationalscene. Teatret producerer et alsidigt repertoire af høj kunstnerisk kvalitet

Læs mere

Visioner og værdier for Mariagerfjord gymnasium 2016

Visioner og værdier for Mariagerfjord gymnasium 2016 Visioner og værdier for Mariagerfjord gymnasium 2016 Skolens formål Mariagerfjord Gymnasium er en statslig selvejende uddannelsesinstitution, der udbyder de ungdomsgymnasiale uddannelser hf, htx og stx

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Holstebro Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Holstebro Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Holstebro Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Holstebro Kommune. Parterne som

Læs mere

Overordnet aftale om basisydelser

Overordnet aftale om basisydelser Del II: Overordnet aftale om basisydelser Mellem Mariagerfjord Kommune og LO Mariagerfjords fagforeninger og a-kasser (I det følgende benævnt LO A-kasserne) 1 Grundlag for aftalen Nærværende aftale er

Læs mere

Samarbejdsaftale. mellem. [Navn] [Adresse] [Adresse] CVR-nr.: [Indsæt] (herefter betegnet A ) [Navn] [Adresse] [Adresse]

Samarbejdsaftale. mellem. [Navn] [Adresse] [Adresse] CVR-nr.: [Indsæt] (herefter betegnet A ) [Navn] [Adresse] [Adresse] Samarbejdsaftale mellem CVR-nr.: [Indsæt] (herefter betegnet A ) og CVR-nr.: [Indsæt] (herefter betegnet Erhververen ) (herefter samlet B ) 1 Formål og projektbeskrivelse Formålet med denne samarbejdsaftale

Læs mere

Oktober Svend Bjerregaard Advokat. Bilag B Udkast til managementaftale for investeringsselskabet. T

Oktober Svend Bjerregaard Advokat. Bilag B Udkast til managementaftale for investeringsselskabet. T Oktober 2011 Bilag B Udkast til managementaftale for investeringsselskabet Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI Managementaftale Mellem Investeringsselskabet

Læs mere

Annoncering af kontaktog aktiveringsforløb for forsikrede ledige ved Jobcenter Aalborg Skabelon for rammeaftale

Annoncering af kontaktog aktiveringsforløb for forsikrede ledige ved Jobcenter Aalborg Skabelon for rammeaftale Annoncering af kontaktog aktiveringsforløb for forsikrede ledige ved Jobcenter Aalborg 2015 Skabelon for rammeaftale RAMMEAFTALE Mellem Jobcenter Aalborg og Navn: Adresse: (I det følgende benævnt anden

Læs mere

PARTNERSKABSAFTALE. Partnerskabsaftale mellem ungdomsuddannelserne i Mariagerfjord Kommune og Mariagerfjord Kommune:

PARTNERSKABSAFTALE. Partnerskabsaftale mellem ungdomsuddannelserne i Mariagerfjord Kommune og Mariagerfjord Kommune: Partnerskabsaftale mellem ungdomsuddannelserne i Mariagerfjord Kommune og Mariagerfjord Kommune: Ungdomsuddannelser: Mariagerfjord Gymnasium SOSU Nord Tech College Mariagerfjord Tradium Anden uddannelsesforberedende

Læs mere

Driftsoverenskomst. mellem. XX (driftsoverenskomstpart) VUC Aarhus. vedrørende. ordblindeundervisning

Driftsoverenskomst. mellem. XX (driftsoverenskomstpart) VUC Aarhus. vedrørende. ordblindeundervisning mellem XX (driftsoverenskomstpart) og VUC Aarhus vedrørende ordblindeundervisning Overenskomsten består af nærværende overenskomst med tilhørende bilag og danner rammen om parternes rettigheder og forpligtelser.

Læs mere

Vision for Næstved Sportscollege

Vision for Næstved Sportscollege Vision for Næstved Sportscollege Næstved Sportscollege (NSC) drives i fællesskab mellem en række idrætsklubber og uddannelsesinstitutioner hjemmehørende i Næstved Kommune. Formålet med etablering af sportscollege

Læs mere

som er ejer af ejendommen matr.nr. 226a Frederiksberg, vejareal beliggende Sylows Allé, 2000 Frederiksberg.

som er ejer af ejendommen matr.nr. 226a Frederiksberg, vejareal beliggende Sylows Allé, 2000 Frederiksberg. AFTALE OM BYRUM OG TRAFIKLØSNING VED FALKONER CENTRET ( Aftalen ) MELLEM Frederiksberg Kommune, Rådhuset By- og Miljøområdet CVR-nr. 11259979 Smallegade 1 2000 Frederiksberg (Herefter benævnt FK") som

Læs mere

Sponsoraftale Deltagelse i HCV Seminar i Paris

Sponsoraftale Deltagelse i HCV Seminar i Paris Sponsoraftale Deltagelse i HCV Seminar i Paris 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) og medundertegnede Brugernes Akademi Enghave Plads 6, 3.tv.

Læs mere

Foreningen Andelslandsbyen Nyvang. Periode og økonomi: Kontraktperiode Kontrakten er gældende fra den 1. januar december 2018.

Foreningen Andelslandsbyen Nyvang. Periode og økonomi: Kontraktperiode Kontrakten er gældende fra den 1. januar december 2018. Driftskontrakt mellem Andelslandsbyen Nyvang og Holbæk Kommune. Kontraktindehaver: Navn og adresse Ejerforhold Nyvangs tegningsberettigede person(er) Kontaktperson Nyvangs vedtægter Andelslandsbyen Nyvang

Læs mere

Sponsoraftale Systematisk inddragelse af pårørende

Sponsoraftale Systematisk inddragelse af pårørende Sponsoraftale Systematisk inddragelse af pårørende 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) og medundertegnede Pårørende i Danmark v/formand Marie

Læs mere

Rammeaftale for Turist- og Erhvervsforeningen Langeland og Langeland Kommune vedrørende udførelsen af lokal erhvervsservice og turismeservice i 2013.

Rammeaftale for Turist- og Erhvervsforeningen Langeland og Langeland Kommune vedrørende udførelsen af lokal erhvervsservice og turismeservice i 2013. U D K A S T December 2012 Rammeaftale for Turist- og Erhvervsforeningen Langeland og Langeland Kommune vedrørende udførelsen af lokal erhvervsservice og turismeservice i 2013. Bestiller-Udfører-Model.

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem XXX og Socialstyrelsen om implementering af De Utrolige År BASIC 3-6

Samarbejdsaftale mellem XXX og Socialstyrelsen om implementering af De Utrolige År BASIC 3-6 Titel Samarbejdsaftale mellem XXX og Socialstyrelsen om implementering af De Utrolige År BASIC 3-6 Dato: 28. juni 2013 Børn og Unge Sagsnr: 12/036287 Andreas Benediktson abe@socialstyrelsen.dk 1. Parterne

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE OM EUX FORLØB

SAMARBEJDSAFTALE OM EUX FORLØB SAMARBEJDSAFTALE OM EUX FORLØB Samarbejdsaftalens parter er: og Stadionsvej 2 8700 Horsens CVR 66294110 Tørring Gymnasium Kirkevej 20 7160 Tørring CVR 29550751 Med virkning fra den 1. august 2020 har og

Læs mere

EGNSTEATERAFTALE VEDR. HAMLETSCENEN

EGNSTEATERAFTALE VEDR. HAMLETSCENEN EGNSTEATERAFTALE VEDR. HAMLETSCENEN 1. Aftaleparter Den selvejende institution HamletScenen (herefter kaldt teatret) Kronborg 13 3000 Helsingør CVR: 31 36 05 87 Og Helsingør Kommune (herefter kaldt kommunen)

Læs mere

Holbæk Drama College En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det

Holbæk Drama College En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det Holbæk Drama College En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det kunstneriske amatørarbejde og det professionelle teaterarbejde.

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem Fredericia Kommune, Conventus og DGI

Samarbejdsaftale mellem Fredericia Kommune, Conventus og DGI Parterne Samarbejdsaftale mellem Fredericia Kommune, Conventus og DGI 1 Denne aftale finder anvendelse mellem parterne Fredericia Kommune, Gothersgade 20, 7000 Fredericia, som den ene part og Conventus

Læs mere

At der skal sikres trænings- og instruktionsmuligheder for talenter og eliteidrætsudøvere.

At der skal sikres trænings- og instruktionsmuligheder for talenter og eliteidrætsudøvere. Team Danmark og Århus Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for eliteidræt og herunder i særdeleshed talentudvikling i Århus Kommune.

Læs mere

Inddragelse af barn, ung og forældremyndighedsindehaver under hele indsatsen

Inddragelse af barn, ung og forældremyndighedsindehaver under hele indsatsen Standarder for sagbehandling Del II- den Sammenhængende Børn og Unge Politik Overordnet målsætning Forældrene spiller en central rolle for barnet og den unges trivsel og udvikling, og forældrene har altid

Læs mere

BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE

BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Formål og omfang... 5 2. Databehandlers opgave... 5 3. Instruks... 5 4. Brug af ekstern Databehandler eller underleverandør... 5 5. Behandling i udlandet...

Læs mere

Uddannelsesråd Lolland-Falster

Uddannelsesråd Lolland-Falster STRATEGI Uddannelsesråd Lolland-Falster UDDANNELSESRÅD LOLLAND-FALSTER 2016 INDLEDNING Uddannelse og uddannelsesinstitutioner har afgørende betydning for landsdelen; De understøtter erhvervslivets adgang

Læs mere

Driftskontrakt mellem. Andelslandsbyen Nyvang. Holbæk Kommune. Kontraktindehaver: Nyvangs Allé 4, 4300 Holbæk

Driftskontrakt mellem. Andelslandsbyen Nyvang. Holbæk Kommune. Kontraktindehaver: Nyvangs Allé 4, 4300 Holbæk Driftskontrakt mellem Andelslandsbyen Nyvang og Holbæk Kommune. Kontraktindehaver: Navn og adresse Ejerforhold Nyvangs tegningsberettigede person(er) Kontaktperson Nyvangs vedtægter Andelslandsbyen Nyvang

Læs mere

Bilaget til denne aftale Intern Sikkerhedsinstruks for skolesejlads med Hjalm (herefter: sikkerhedsinstruks) er en del af aftalegrundlaget.

Bilaget til denne aftale Intern Sikkerhedsinstruks for skolesejlads med Hjalm (herefter: sikkerhedsinstruks) er en del af aftalegrundlaget. Samarbejdsaftale Samarbejdsaftale Holbæk Kommune og Fonden Galeasen Hjalm af Holbæk Kasernevej 6, 2. Herefter: Hjalm 4300 Holbæk c/o Advodan Holbæk cvr. nr.: 29189447 Kanalstræde 10, 1.sal 4300 Holbæk

Læs mere

Gensidig hemmeligholdelsesaftale

Gensidig hemmeligholdelsesaftale Gensidig hemmeligholdelsesaftale mellem CVR-nr.: [Indsæt] og CVR-nr.: [Indsæt] (herefter samlet betegnet Parterne ) 1 Baggrund for hemmeligholdelsesaftalen I forbindelse med [beskriv her i hvilken anledning/hvorfor

Læs mere

Egnsteateraftale mellem Teaterkompagniet og Syddjurs Kommune

Egnsteateraftale mellem Teaterkompagniet og Syddjurs Kommune Egnsteateraftale mellem Teaterkompagniet og Syddjurs Kommune Sagsid: 11/34174 1. september 2012 Sagsbehandler: Frank Reeckmann Chefkons. Kultur og Udvikling fre@syddjurs.dk Egnsteateraftale for perioden

Læs mere

www.dban.dk DIREKTØRKONTRAKT

www.dban.dk DIREKTØRKONTRAKT Dansk Business Angel Netværk info@dban.dk www.dban.dk DIREKTØRKONTRAKT Mellem 2............. (herefter benævnt Selskabet ) og er der dags dato indgået følgende............ (herefter benævnt Direktøren)

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Horsens Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Horsens Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Horsens Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Horsens Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Partnerskabsaftale. Et udviklingsmiljø med fokus på svømmere i alderen år.

Partnerskabsaftale. Et udviklingsmiljø med fokus på svømmere i alderen år. Partnerskabsaftale Dansk Svømmeunions Sportsafdeling og [partnernes navne], herefter partnerne, er blevet enige om denne partnerskabsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for international high

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

PARTNERSKABSAFTALE --o--

PARTNERSKABSAFTALE --o-- PARTNERSKABSAFTALE --o-- UDVIKLING OG AFSÆTNING AF BORNHOLMSKE KVALITETSFØDEVARER 1. PARTERNE Der er mellem parterne Gourmet Bornholm en del af regional madkultur Tornegade 4, 2. 3700 Rønne CVR-nr.: 27270859

Læs mere

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre.

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Presse NOTAT Til Kultur- og Fritidsudvalget Udkast til principper for valg af små storbyteatre 2017-2020 Bilag 1 København har som hovedstad

Læs mere

Egnsteateraftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej Hvidovre (i det følgende kaldet kommunen)

Egnsteateraftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej Hvidovre (i det følgende kaldet kommunen) Egnsteateraftale 1.1.2017 31.12.2020 mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende kaldet kommunen) Og Den selvejende institution Teater Vestvolden Høvedstensvej 49 2650 Hvidovre

Læs mere

Egnsteateraftale

Egnsteateraftale UDKAST Egnsteateraftale 2015-16 Mellem Randers Kommune og Randers EgnsTeater indgås egnsteateraftale for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2016. Aftalen er indgået i henhold til bekendtgørelse om

Læs mere

Undervisningsplan klinisk undervisning modul 12 Innovativ og iværksættende professionsudøvelse

Undervisningsplan klinisk undervisning modul 12 Innovativ og iværksættende professionsudøvelse Undervisningsplan klinisk undervisning modul 12 Innovativ og iværksættende professionsudøvelse Forudsætninger for at deltage i klinisk undervisning modul 12 At den studerende har bestået ekstern og intern

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER 1. BAGGRUND 1.1 Klienten ønsker at modtage økonomisk rådgivning og er derfor blevet enig med Konsulenten om, at denne mod betaling af vederlag skal varetage Klientens økonomi.

Læs mere

Aftale om ejendomsmæglerydelser ved salg af ejendomme

Aftale om ejendomsmæglerydelser ved salg af ejendomme J.nr.: 8914829 JAV/KRM BILAG 2.2 Aftale om ejendomsmæglerydelser ved salg af ejendomme Mellem Professionshøjskolen UCC CVR nr. 30 78 79 86 Buddinge Hovedgade 80 2860 Søborg (i det følgende kaldet UCC)

Læs mere

Almindelige købs- og salgsbetingelser

Almindelige købs- og salgsbetingelser Almindelige købs- og salgsbetingelser 1.0 Generelle bestemmelser 1.1 Nærværende aftale udgør aftalegrundlag for STISAGER, i det følgende benævnt sælger og den af STISAGER vedkommende køberkontrahent, i

Læs mere

Borchsvej Holbæk Selvejende institution i henhold til vedtægter. Vedlægges som bilag til kontrakten.

Borchsvej Holbæk Selvejende institution i henhold til vedtægter. Vedlægges som bilag til kontrakten. UDKAST Egnsteateraftale mellem Teatret Fair Play og Holbæk Kommune 2014-2017. Teater: Navn og adresse Ejerforhold Tegningsberettigede person(er) Teatret Fair Play s vedtægter CVR Nr. P-nummer. Kommune:

Læs mere

er dags dato indgået rammeaftale om levering af evaluerings- og effektmålingsydelser til Væksthuset (i det følgende benævnt Rammeaftalen ).

er dags dato indgået rammeaftale om levering af evaluerings- og effektmålingsydelser til Væksthuset (i det følgende benævnt Rammeaftalen ). Bilag A Rammeaftale om levering af evalueringsog effektmålingsydelser INCUBA Science Park Katrinebjerg Bygning II etage 4 Åbogade 15 8200 Aarhus N Tlf.: 70 22 00 76 Indholdsfortegnelse: 1. Parterne 2 2.

Læs mere

Samarbejdsaftale. 1 Målsætninger. 2 Organisation

Samarbejdsaftale. 1 Målsætninger. 2 Organisation Samarbejdsaftale Team Danmark og Københavns Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for eliteidrætten og herunder i særdeleshed talentudviklingen

Læs mere

TILSLUTNINGSAFTALE VEDRØRENDE DET NYE BIBLIOTEKSSYSTEM

TILSLUTNINGSAFTALE VEDRØRENDE DET NYE BIBLIOTEKSSYSTEM TILSLUTNINGSAFTALE VEDRØRENDE DET NYE BIBLIOTEKSSYSTEM Mellem Assens Kommune Rådhus Allé 5 5610 Assens (herefter "Kommunen") og KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S (herefter "KOMBIT") Bilag 1: Beskrivelse

Læs mere

Rammeaftale om teknisk rådgivning mellem [Rådgiver] og House of Energy

Rammeaftale om teknisk rådgivning mellem [Rådgiver] og House of Energy Rammeaftale om teknisk rådgivning mellem [Rådgiver] og House of Energy Den [dato] oktober 2018 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Parterne... 3 2. Opgaven... 3 3. Aftalegrundlag... 3 4.

Læs mere

Forberedende voksenundervisning VUC Vestsjælland Syd Driftsoverenskomst

Forberedende voksenundervisning VUC Vestsjælland Syd Driftsoverenskomst Driftsoverenskomst mellem [driftsoverenskomstpart] og VUC Vestsjælland Syd vedrørende Forberedende Voksenundervisning (FVU) 1 Overenskomsten består af nærværende overenskomst med tilhørende bilag 1 og

Læs mere

Den selvejende daginstitution Dragebakken (Holbæk Fritidscenter)

Den selvejende daginstitution Dragebakken (Holbæk Fritidscenter) Driftsoverenskomst Mellem Holbæk Kommune 0899 Kommuneservice (herefter kaldet Holbæk Kommune) og Den selvejende daginstitution Dragebakken (Holbæk Fritidscenter) Mellemvang 27 4300 Holbæk Cvr. nr. 24191982

Læs mere

Eksempel på I/S-kontrakt for interessentskab

Eksempel på I/S-kontrakt for interessentskab Eksempel på I/S-kontrakt for interessentskab (Det anbefales at bruge professionel assistance i det konkrete tilfælde.) 1. Interessenterne Aftalen indgås mellem underskrevne Deltagers navn Adresse Tlf.

Læs mere

Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og JazzDanmark.

Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og JazzDanmark. Marts 2013 Rammeaftale 2013-2016 for JazzDanmark 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og JazzDanmark. JazzDanmark er en selvejende institution,

Læs mere

SAMHANDELSAFTALE VEDRØRENDE KON- TROL OG OPFØLGNING MED SOCIALE KLAUSU- LER

SAMHANDELSAFTALE VEDRØRENDE KON- TROL OG OPFØLGNING MED SOCIALE KLAUSU- LER Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 166727 SAMHANDELSAFTALE VEDRØRENDE KON- TROL OG OPFØLGNING MED SOCIALE KLAUSU- LER MELLEM

Læs mere

Kontrakt for samarbejde om forskningsprojekt og PhD-uddannelse

Kontrakt for samarbejde om forskningsprojekt og PhD-uddannelse Kontrakt for samarbejde om forskningsprojekt og PhD-uddannelse mellem Institut for Psykologi, Københavns Universitet og Døgnkontakten for Børn og unge, Socialforvaltningen, Københavns Kommune og Projektkontoret,

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE DBU FYN OG FYNS FODBOLDDOMMER KLUB (FFK)

SAMARBEJDSAFTALE DBU FYN OG FYNS FODBOLDDOMMER KLUB (FFK) SAMARBEJDSAFTALE DBU FYN OG FYNS FODBOLDDOMMER KLUB (FFK) SAMARBEJDSAFTALE MELLEM DBU FYN OG FYNS FODBOLDDOMMERKLUB 1. Formål og baggrund 1.1 Formålet med nærværende samarbejdsaftale, hvor fundamentet

Læs mere

Driftsaftale. Driftsaftale mellem Odense Kommune og Det Grønlandske Hus i Odense for perioden 1. januar 2018 til 31. december 2020

Driftsaftale. Driftsaftale mellem Odense Kommune og Det Grønlandske Hus i Odense for perioden 1. januar 2018 til 31. december 2020 Driftsaftale Driftsaftale mellem Odense Kommune og Det Grønlandske Hus i Odense for perioden 1. januar 2018 til 31. december 2020 1 Aftalens parter Stk. 1 Denne aftale er indgået mellem Det Grønlandske

Læs mere

Model: Kulturregion Østjysk Vækstbånd

Model: Kulturregion Østjysk Vækstbånd Model: Kulturregion Østjysk Vækstbånd KULTURAFTALEOPLÆG FOR VÆKSTBÅNDET 2018-2021 FORMÅL: Kulturregion Østjysk Vækstbånd et kulturelt talenteksperimentarium Kulturregionen ønsker at styrke kulturmiljøet

Læs mere

UCN Rammebeskrivelse. Ramme for kvalitetsarbejdet i relation til videngrundlaget

UCN Rammebeskrivelse. Ramme for kvalitetsarbejdet i relation til videngrundlaget UCN Rammebeskrivelse Ramme for kvalitetsarbejdet i relation til videngrundlaget Godkendt: 20-09-2016 Revision: 06-07-2017 Indholdsfortegnelse 1. Formål... 3 2. Indhold... 3 2.1 Videngrundlag... 3 2.2 Videngrundlag

Læs mere

BibDok. Guide til BibDok. En metode til at dokumentere effekt af bibliotekets indsatser

BibDok. Guide til BibDok. En metode til at dokumentere effekt af bibliotekets indsatser BibDok En til at dokumentere effekt af bibliotekets er Guide til BibDok BibDok understøtter en systematisk refleksiv praksis. Det er derfor væsentligt, at I følger guiden trin for trin. 1. Sammenhæng mellem

Læs mere