NYT FRA HØRSHOLM SØLAUG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYT FRA HØRSHOLM SØLAUG"

Transkript

1 NYT FRA HØRSHOLM SØLAUG Nr marts 2014 Referat af Hørsholm Sølaugs årsmøde og generalforsamling tirsdag den 25. marts 2014 Hørsholm Sølaugs årsmøde og generalforsamling for 2014 blev afholdt som planlagt tirsdag den 25. marts 2014 i det nye auditorium på Rungsted Skole. Årsmødet Borgmester Morten Slotved havde givet tilsagn om at komme tilstede på årsmødet og tale om det højaktuelle emne Kloakseparering i Hørsholm Kommune. Desværre var Morten Slotved umiddelbart inden mødet blevet forhindret på grund af helt ekstraordinære omstæn-digheder. Da det ikke trods flere forsøg havde været muligt for bestyrelsen at skaffe en anden foredragsholder med så kort varsel, konstaterede formanden, at det traditionelle faglige indlæg forud for generalforsamlingen desværre måtte udgå. Generalforsamlingen Derefter afholdt Hørsholm Sølaug sin årlige generalforsamling i henhold til den udsendte indkaldelse med dagsorden i henhold til vedtægterne : a) Valg af dirigent Formanden oplyste, at bestyrelsen havde bedt cand.jur. Lisbeth Friis-Hansen om at være dirigent, og det blev taget til efterretning. Dirigenten takkede for valget og begyndte med at fastslå, at generalforsamlingen var blevet indkaldt rettidigt og i overensstemmelse med vedtægterne, og således var beslutningsdygtig.

2 b) Bestyrelsens beretning for 2013 Dirigenten gav ordet til formanden, der på bestyrelsens vegne aflagde beretning om Sølaugets aktiviteter i Den skriftlige udgave af årsberetningen findes nedenfor. Der udspandt sig en livlig debat på grundlag af beretningen. I relation til spørgsmålet om brochure om søvedligeholdelse blev det fremhævet, at der allerede findes tilgængeligt materiale herom. Formanden bekræftede, at man var opmærksom herpå og ville benytte dette materiale. Han så i høj grad samarbejdet med kommunen om brochuren som en god mulighed for at markedsføre vigtigheden af søvedligeholdelse over for relevante sø- og bredejere og andre interessenter. Med hensyn til valget af Kai Aaen Hansen til bestyrelsen i Hørsholm Vand ApS udtrykte de fremmødte tilfredshed med valget og bekræftede deres billigelse af bestyrelsens beslutning om at bakke op om Kai Aaen Hansens kandidatur økonomisk. Vedrørende beløbet på 1 mio. kroner p.a. til oprensning af kommunale søer, oplyste formanden på forespørgsel, at kommunale skulle forståes bredt, således at det også omfattede privatejede søer, der fik tilledt hus- eller overfladespildevand fra de kommunale kloakker, og at oprensning ligeledes skulle forståes bredt, således at det omfattede andet end egentlig opgravning af slam, f. ex. fosforudfældning, biomanipulering osv. Generalforsamlingen opfordrede bestyrelsen til at presse så meget som muligt på denne sag. På foranledning af flere kommentarer præciserede formanden, at oprensning af søerne er en kommunal opgave, og det er her det nævnte beløb på 1 mio. kroner p.a. kommer i spil, medens spørgsmålet om at bringe den løbende forurening til ophør dvs lukning af overløb i fælleskloakerede områder og etablering af sandfang og olieudskillere i separat-kloakerede områder - er et anliggende for Hørsholm Vand ApS, dvs noget vi alle betaler til via vandafledningsafgifterne. Flere deltagere gav udtryk for, at Hørsholm Vand ikke havde styr på antallet af overløb eller vandmængderne ved overløb, og opfordrede bestyrelsen til at følge op på dette overfor Hørsholm Vand. Formanden oplyste, at han for et par måneder siden havde fået oplyst, at Hørsholm Vand i samarbejde med Rambøll var ved at udarbejde en ny afløbsmodel, og at han ville følge op på dette spørgsmål overfor Hørsholm Vand. Da der ikke var yderligere kommentarer eller spørgsmål til beretningen, konstaterede dirigenten, at beretningen var godkendt af generalforsamlingen. c) Det reviderede regnskab for 2013 d) Budgettet for 2014 e) Fastsættelse af kontingent for 2014 Dirigenten foreslog, at disse punkter i overenstemmelse med sædvanlig praksis på general-forsamlingen blev behandlet under et og gav ordet til kassereren. Kasserer Ejvind Hansen gennemgik årsregnskabet. Indtægterne beløb sig til ialt kroner.

3 Årets udgifter på ialt kroner var højere end normalt, primært på grund af en éngangsudgift på godt kroner til annoncering og trykning af brochure i forbindelse med Kai Aaen Hansens valg som forbrugerrepræsentant til Hørsholm Vands bestyrelse. Kassereren henviste i denne forbindelse til formandens bemærkninger i årsberetningen. På denne baggrund var nettoresultatet for 2013 undtagelsesvist negativt med et underskud på kroner. Budgettet for 2014 er baseret på en forventet kontingentindtægt på kroner og et normalt udgiftsniveau på kroner, hvorved en beskeden konsolidering på kroner skulle blive mulig. På den baggrund stillede kassereren i forslag, at kontingentet fastholdes uændret for 2014, d.v.s. 150 kroner for enkelthusstande og 250 kroner for kollektive medlemmer. Da der ikke var bemærkninger til kassererens præsentation, konstaterde dirigenten, at regnskabet for 2013 samt budgettet og kontingentfastsættelsen for 2014 var godkendt. f) Behandling af indkomne forslag Der var ikke indkommet forslag til behandling på generalforsamlingen. g) Valg af bestyrelse og suppleanter Dirigenten oplyste, at bestyrelsen der består af Klaus Friis-Hansen, Kai Aaen Hansen, Hans Chr. Alsted, Ejvind Hansen og Jørgen Lissner - var villig til at modtage genvalg. Da der ikke var andre forslag, konstaterede dirigenten, at bestyrelsen var genvalgt. Dirigenten oplyste med hensyn til bestyrelsessuppleanter, at Christian Strøbech ikke ønskede genvalg, medens Ole Rittermann var villig til genvalg. Bestyrelsen foreslog Ole Pagh som ny suppleant. Da der ikke var andre forslag, konstaterede dirigenten, at Ole Rittermann og Ole Pagh var valgt som bestyrelsessuppleanter. Dirigenten gav ordet til formanden, der takkede Christian Støbech, fordi han i mange år havde stillet sig til rådighed som suppleant til bestyrelsen. På et efterfølgende bestyrelsesmøde konstituerede bestyrelsen sig således: Klaus Friis-Hansen, Formand Kai Aaen Hansen, Næstformand Ejvind Hansen, Kasserer Hans Chr. Alsted, Miljøspørgsmål Jørgen Lissner, Sekretariat h) Valg af revisor Dirigenten oplyste, at Birgitte Overgaard Pharao ikke ønskede genvalg som revisor, da hun i nær fremtid forventer at fraflytte kommunen. Bestyrelsen stillede forslag om valg af Jan Birkedal, der er statsautoriseret revisor og fhv. revisionschef i Nationalbanken som revisor. Da der ikke var andre forslag, konstaterede dirigenten, at Jan Birkedal var valgt.

4 i) Eventuelt Under dette punkt drøftedes grødeskæring, herunder navnlig beskæring af åkander. Da der ikke derudover var nogen, der bad om ordet, konstaterede dirigenten, at dagsordenen var udtømt, takkede for god ro og orden under mødet, og erklærede generalforsamlingen for afsluttet. Formanden takkede dirigenten for god og håndfast ledelse af generalforsamlingen. o o o o o o o - o BESTYRELSENS BERETNING FOR 2013 Sidste år indledte jeg vor årsberetning med ordene 2012 var et travlt år for Hørsholm Sølaug. I år kan jeg indlede med at sige, at 2013 var et MEGET travlt år for Sølauget! Men heldigvis kan vi se tilbage på et år, hvor vi nok havde travlt, men hvor vi også opnåede usædvanligt mange og gode resultater. Navnlig vil jeg fremhæve følgende: Vi fik i forbindelse med kommunalvalget sat forbedring af miljøtilstanden i vore søer og vandløb på den politiske dagsorden Vi afholdt i løbet af året møder med de tre største partier og fremførte vore synspunkter, idet vi for det første pointerede, at den løbende forurening fra kloaksystemet både i fælles- og separatkloakerede områder skulle ophøre eller nedbringes, dvs lukning af overløbsbygværker og montering af sandfang og olieudskillere. Og for det andet, at det nu var på tide, at kommunen gjorde en indsats med henblik på at få ryddet op efter mange års massiv forurening af vore søer og vandløb. Det var vort indtryk, at politikerne lyttede, og i ét tilfælde fik vi direkte indflydelse på partiets valgprogram. De Konservative som jo nu sidder på 8 af de i alt 19 mandater i kommunalbestyrelsen skrev således i direkte forlængelse af flere møder med os: Vi vil sætte ind for at sikre bedre balance i vore søer og vandløb, så der skabes gode betingelser for dyre- og planteliv og videre Vi har afsat ressourcer til at opsætte sandfang, olieudskillere og riste, så vi mindsker den miljømæssige belastning af grundvand, søer, vandløb og det kystnære Øresund. Bedre og klarere kan det jo ikke siges, og vores udfordring er nu at fastholde partierne på deres løfter fra valgkampen.

5 Hørsholm Kommune bevilgede 1 mio kroner årligt i 4 år til oprensning af kommunale søer Til vores store glæde og overraskelse blev der i forbindelse med budgetaftalen i september afsat et beløb på 1 mio. kroner om året til oprensning af de kommunale søer i 2014 og de efterfølgende 3 budgetår. Det er ikke noget stort beløb, og langtfra tilstrækkeligt til at løse alle problemer, men det er positivt, at der nu tages fat på problemerne. Vi har haft to møder med kommunens administration med henblik på at fastlægge, hvordan pengene skal anvendes. Det går lidt tungt med dette samarbejde, idet administrationen fokuserer på at lave undersøgelser, medens vi prioriterer at få sat nogle konkrete projekter med oprensning af en eller flere søer i gang. Mit indtryk er, at formanden for MPU Peter Anthonsen er enig med os, så indtil videre er jeg fortrøstningsfuld. Kai Aaen Hansen blev valgt som forbrugerrepræsentant i bestyrelsen i Hørsholm Vand ApS I november 2013 var der valg af forbrugerrepræsentanter i bestyrelsen i Hørsholm Vand ApS. I fortsættelse af de tidligere generalforsamlingsbeslutninger herom besluttede vi tidligt, at det var vigtigt for Hørsholm Sølaug at få en repræsentant ind i bestyrelsen for den virksomhed i kommunen, som uden sammenligning er den største forurener af vore søer og vandløb. Og at denne repræsentant skulle være vor næstformand, Kai Aaen Hansen, i hvem vi havde en særdeles velkvalificeret kandidat. Vi satte alle sejl til, da valget gik i gang. Vi lavede en fin og informativ folder, som vi omdelte til knapt 2000 husstande, vi skrev læserbreve til Ugebladet og Frederiksborg Amtsavis, vi kontaktede alle de netværk, vi kunne komme i tanker om - herunder ikke mindst Danmarks Naturfredningsforenings lokalafdeling, som var os en meget stor hjælp - vi indrykkede annoncer i Ugebladet og meget mere. Og det lykkedes endda med et meget flot resultat. Kai blev valgt med med et meget overbevisende stemmetal i forhold til de øvrige kandidater. Men et sådant flot resultat er ikke gratis! På grund af Sølaugets store interesse i at få Kai valgt besluttede vi at støtte Kais valgkampagne økonomisk, og Sølauget har, som I vil se når vi kommer til regnskabet, brugt ca kroner på trykning af brochurer og annoncering ifm valgkampagnen. Jeg er overbevist om at disse penge er givet godt ud Kai vil i de kommende 4 år kunne arbejde for at reducere forureningen af vore søer og vandløb en opgave som den hidtidige politisk udpegede bestyrelse helt har forsømt. Hørsholm Sølaug blev optaget i Grønt Råd Hørsholm kommune har etableret Grønt Råd, der virker som dialogpartner for Miljø- og Planlægningsudvalget. Medlemmerne repræsenterer forskellige grønne organisationer. Rådet fungerer som forum for meningsudveksling mellem de deltagende organisationer og mellem organisationerne og MPU. Blandt medlemmerne er blandt andre Danmarks Naturfredningsforening, Dansk Ornitologisk Forening, Dansk Botanisk Forening, Hørsholm og Omegns Lystfiskerforening m fl. Vi syntes i bestyrelsen, at det var et naturligt forum for Sølauget at være tilstede i, således at vi dels kan få informationer om, hvad

6 der foregår i MPU inden for vort interesseområde, dels få mulighed for at påvirke MPUs beslutninger i disse spørgsmål. Vi bad derfor om at blive optaget, og det skete på MPUmødet i december. Sølauget er repræsenteret ved Klaus Friis-Hansen i Grønt Råd. Vi har indgået et samarbejde med Hørsholm Kommune om udarbejdelse af en brochure om søvedligeholdelse I forbindelse med et af de mange møder vi i årets løb havde med kommunens administration, blev det fra kommunens side foreslået, at vi i fællesskab men for kommunens regning - udarbejdede en brochure om søvedligeholdelse. Sølauget lavede allerede for nogle år siden en sådan brochure, men vi tog naturligvis med kyshånd imod tilbuddet. Søvedligeholdelse er et emne som ligger os meget på sinde, og som er utroligt vigtigt for vore mange søer. Og vi kan ikke ofte nok opfordre sø- og bredejerne til at passe godt på deres søer. Arbejdet med brochuren er ikke rigtig kommet i gang endnu, men vi presser på, og hvis det står til os, vil der i løbet af 2014 blive udarbejdet og udsendt en kommunal brochure om søvedligeholdelse. Vi har indgået aftale med to virksomheder om rabat for vore medlemmer på grødeskæring Et vigtigt element i søvedligeholdelse er grødeskæring. Hvis søerne får lov til at vokse til, bliver balancen i søen dårlig. Derfor har bestyrelsen søgt at skaffe medlemmerne kontante fordele ved grødeskæring. Det har ført til aftaler med 2 virksomheder, der påtager sig grødeskæring, og som begge tilbyder Sølaugets medlemmer en rabat på 10% på normalprisen. Det er HedeDanmark og Sivklip, der begge har udført opgaver i vort område, og som vi har gode erfaringer med. Vi opfordrer vore medlemmer til at benytte sig af disse tilbud hvis virksomhederne ikke oplever, at Sølauget kan tilføre dem forretning, kan vi næppe forvente, at de også på længere sigt vil yde os rabatter. Andre emner Kommuneplan : Kommunen sendte i august en ny kommuneplan i høring. Planen, der afløser den hidtidige Helhedsplan , blev vedtaget i kommunalbestyrelsen i slutningen af året og er nu offentliggjort på kommunens hjemmeside. Den findes kun i en elektronisk udgave og altså ikke i en papirudgave. Kommuneplanen er nu det overordnede styringsredskab for udviklingen i kommunen frem mod år 2025, men den skal i den mellemliggende periode revideres hvert fjerde år eller iøvrigt, hvis der opstår behov for at udarbejde tillæg til planen. Ifølge Planloven skal kommuneplanen medvirke til at værne om landets natur og miljø, så samfundsudviklingen kan ske på et bæredygtigt grundlag. På den baggrund kunne man efter vor opfattelse godt have ønsket sig en mere hånd-fast behandling af spørgsmålet om forbedring af miljøet i vore søer end tilfældet er. Planen indeholder nogle helt overordnede og generelle udsagn om at ville forbedre rensningen af spildevand for at forbedre vandløb og søer som levesteder for planter og dyr og om generelt at reducere overløb fra kloaksystemet til Usserød å, Øresund og kommunens øvrige vandløb og søer. Men det er efter vor opfattelse utilstrækkeligt vi savner klare mål for, hvad man vil og hvor hurtigt.

7 Sølauget har ikke afgivet høringssvar ifm kommunalplanen, men det skyldes altså, som man kan forstå, ikke at vi er tilfredse med planen, men derimod det faktum, at vi ganske enkelt ikke var opmærksomme på, at den blev sendt i høring. Det vil jeg gerne beklage over for medlemmerne! Der er dog en positiv ting, som jeg gerne vil nævne, og det er, at det i kommunalplanen er bestemt, at kommunen skal udarbejde en naturstrategi. Både i denne proces og i forbindelse med de kommende revisioner af kommuneplanen vil vi sørge for at fremføre Sølaugets synspunkter. De statslige vandplaner og de kommunale vandhandleplaner: Som bekendt blev de statslige vandplaner ( ) kendt ugyldige af Natur- og Miljøankenævnet i december 2012, fordi de var sendt i høring med en alt for kort høringsfrist. I efteråret sendte Naturstyrelsen derfor vandplanerne i fornyet høring, idet man samtidig oplyste, at de bemærkninger, som man modtog i forbindelse med den tidligere høring, var behandlet og i det relevante omfang indarbejdet i vandplanforslagene. I Hørsholm Sølaug er vi langtfra tilfredse med vandplanerne - hverken de oprindelige eller de, der nu sendes i høring - og det uddybede vi i det høringssvar, vi afgav i forbindelse med den første høring. Alligevel besluttede vi i bestyrelsen ikke at udarbejde nyt høringssvar, dels fordi det ikke vil føre til ændringer i vandplanerne, dels fordi planlægningsperioden udløber allerede i 2015, hvorefter der skal udarbejdes såkaldte anden generations vandplaner, jvf nedenfor. Vi står ikke alene med vor kritik at vandplanerne. EU har varslet retssag mod Danmark på grund af vandplanerne, fordi de kommer for sent og er utilstrækkelige. EU peger navnlig på, at de danske vandplaner indeholder omfattende undtagelsesbestemmelser uden tilstrækkelig begrundelse. For eksempel er søer og langt over halvdelen af alle vandløb undtaget for indsatser. Da de oprindelige vandplaner blev kendt ugyldige, blev også de afledte kommunale vandhandleplaner ugyldige. Når de nye vandplaner er vedtaget, skal der udarbejdes nye kommunale vandhandleplaner. Vi forventer, at Hørsholm Kommune vil genfremsætte den tidligere vandhandleplan, der indeholdt ganske få handlinger (lukning af nogle overløbsbygværker og et nyt afløbsregulativ for Flakvad Rende). Det er ikke godt, for det fremgår af den netop omtalte kommuneplan, at den nye naturstrategi skal udarbejdes i forlængelse af og med udgangspunkt i de målsætninger, der skal opfyldes iht de statslige vandplaner og de kommunale vandhandleplaner. Hvis dette skal tages bogstaveligt, må vi desværre sige, at det ikke bliver en ambitiøs naturstrategi. Vi følger disse emner nøje og vil gøre vores indflydelse gældende, når vandhandleplanen og naturstrategien kommer i høring. Som nævnt ovenfor er processen med at lave anden generations vandplaner, der skal gælde fra 2015 til 2021, gået i gang. Naturstyrelsen har udsendt et arbejdsprogram i høring. Vi besluttede i bestyrelsen ikke at kommentere på dette arbejdsprogram, som i meget generelle vendinger beskriver den proces, der skal føre frem til de nye anden generations vandplaner. Vi har med tilfredshed noteret os, at Naturstyrelsen har lyttet til

8 EUs hårde kritik, idet arbejdsprogrammet foreskriver, at Anvendelsen af undtagelser skal være mere gennemsigtig og bør begrundes klart i planerne. Antallet af undtagelser bør nedbringes. Efter tidsplanen skal forslag til vandplaner offentliggøres senest ultimo 2014, endelige vandplaner senest ultimo 2015 og kommunale vandhandleplaner senest ultimo Iværksættelse af de tiltag planerne måtte indeholde skal ske senest ultimo Nyt fra Hørsholm Sølaug: Vi har siden sidste årsmøde udsendt fire nyhedsbreve til medlemmerne i april, juni, september og december Vi planlægger at fastholde denne kadence, men det er naturligvis en forudsætning, at der er nyt at fortælle. Nyhedsbrevene beskæftiger sig med mange forskelligartede emner, og vi håber, at I finder dem interessante og læseværdige. Vi modtager meget gerne input til nye emner. Hørsholm Sølaugs hjemmeside: Vort vigtigste ansigt udadtil både ift til medlemmer og udenforstående - er hjemmesiden, som vi reviderede i Vi synes, at hjemmesiden præsenterer Sølauget flot og professionelt. Trafikken på hjemmesiden følges opmærksomt : der har i 2013 været lidt over 400 besøg på hjemmesiden, svarende til gennemsnitligt 34 om måneden. Vi forsøgte i årets løb at promovere hjemmesiden over for de lokale ejendomsmæglere ved at opfordre dem til i deres salgsopstillinger vedr. søejendomme at indsætte et link til hjemmesiden. Vi fik ikke nogen respons på vor henvendelse til mæglerne, men vi véd selvsagt ikke, om det har virket. Medlemstallet: Vi har i alt 40 personlige medlemmer og 6 foreningsmedlemsskaber. Det er ét personligt medlemskab mere end sidste år. Vi forsøgte os i årets løb med en hvervekampagne over for potentielle nye medlemmer nemlig ejere af ejendomme med søbeliggenhed, som ikke allerede var medlemmer af Sølauget. Vi udsendte knapt 100 breve, men vi fik desværre ikke nogen nye medlemmer ad den vej. Vi må derfor konstatere, at udsendelse af breve ikke er en særlig effektiv rekrutteringsmetode. Mere effektivt er det givetvis, hvis eksisterende medlemmer taler med deres naboer, medejere af søerne eller andre relevante personer og fortæller dem om det store arbejde vi gør for at værne om vore søer. Så det vil jeg gerne opfordre Jer alle til at gøre! 2014 og fremover Efter et meget travlt 2013 med kommunalvalg, valg til Hørsholm Vands bestyrelse mv, synes jeg vi har fået positioneret Hørsholm Sølaug godt. Vi har i årets løb åbnet mange døre, som tidligere var lukkede for os. Vi er gået fra at være en ret usynlig forening til at være en seriøs aktør, som både politikerne, embedsværket i kommunen og Hørsholm Vand lytter til og interesserer sig for. Det kan ikke undgå at styrke os i arbejdet for vor sag. Navnlig håber jeg, at vi gennem Grønt Råd og Kai Aaen Hansens virke i Hørsholm Vand kan gøre en forskel fremover. Det bliver et langt sejt træk, men jeg håber, at vi i løbet af 2014 ser de første små skridt i den rigtige retning f.eks. i form af oprensning af en sø eller to, lukning af nogle overløbsbygværker, eller montering af nogle sandfang og olieudskillere.

NYT FRA HØRSHOLM SØLAUG

NYT FRA HØRSHOLM SØLAUG NYT FRA HØRSHOLM SØLAUG Nr. 30 28. marts 2015 Indholdsfortegnelse 1. Hørsholm Sølaugs årsmøde den 24. marts 2015 2. Referat af Sølaugets generalforsamling den 24. marts 2015 3. Bestyrelsens årsberetning

Læs mere

NYT FRA HØRSHOLM SØLAUG

NYT FRA HØRSHOLM SØLAUG NYT FRA HØRSHOLM SØLAUG Nr. 45 28. maj 2019 Indholdsfortegnelse 1. Hørsholm Sølaugs årsmøde den 26. marts 2019 2. Referat af Sølaugets generalforsamling den 26. marts 2019 3. Bilag: Bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

NYT FRA HØRSHOLM SØLAUG

NYT FRA HØRSHOLM SØLAUG NYT FRA HØRSHOLM SØLAUG Nr. 42 31. maj 2018 Indholdsfortegnelse 1. Hørsholm Sølaugs årsmøde den 21. marts 2018 2. Referat af Sølaugets generalforsamling den 21. marts 2018 3. Bestyrelsens årsberetning

Læs mere

NYT FRA HØRSHOLM SØLAUG

NYT FRA HØRSHOLM SØLAUG NYT FRA HØRSHOLM SØLAUG Nr. 23 30. september 2013 Indholdsfortegnelse 1. En million kroner om året til oprensning af kommunale søer 2. Valg af forbrugerrepræsentanter til Hørsholm Vands bestyrelse 3. Særligt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Grundejerforeningen Melsted Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent bestyrelsen foreslår Jørgen Steen Jensen, Snorrebakken 15 2. Formandens

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

REFERAT af Hørsholm Sølaugs Årsmøde og Generalforsamling

REFERAT af Hørsholm Sølaugs Årsmøde og Generalforsamling NYT FRA HØRSHOLM SØLAUG Nr. 15 25. marts 2011 REFERAT af Hørsholm Sølaugs Årsmøde og Generalforsamling Torsdag den 10. marts 2011 - kl.19.00-21.00 i det nye auditorium på Rungsted Skole Årsmødet blev indledt

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden:

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden: Emne: Generalforsamling 2007 Dato: Fredag den 27. april 2007 Sted: Deltagere: Byggecentrum, Middelfart Se deltagerliste Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse af beretning 3) Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

at styrke medlemmernes faglige stilling og erfaringsudveksling, samt i samfundet som helhed, at markere den kommunale park- og naturforvaltning.

at styrke medlemmernes faglige stilling og erfaringsudveksling, samt i samfundet som helhed, at markere den kommunale park- og naturforvaltning. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Kommunale Park- og Naturforvaltere (Municipal Park and Nature Managers). Foreningens hjemsted er foreningens sekretariatsadresse, der er placeret hos formanden.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 27. april 2017 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2011 Referat

GENERALFORSAMLING 2011 Referat GENERALFORSAMLING 2011 Referat FORENINGEN KLITPLANTAGEN BLOKHUS Samler alle fælles interesser i klitplantagen www.klitblokhus.dk Bestyrelsen Formand: Fleming Friis Larsen Strandgårdsvej 40 Skovduesvinget

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat John

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Vedtægter. for. Myrup Bylaug

Vedtægter. for. Myrup Bylaug Vedtægter for Myrup Bylaug Stiftet den 6. april 2000 Vedtægter sidst revideret den 16. marts 2013 Se hjemmeside vedr. Myrup: http://www.lokalby.dk/ Formål 1 Foreningens navn er Myrup Bylaug, og dens område

Læs mere

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S VIKING 3, EJENDOMME Selskabet afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 13. december 2006 kl. 13.00 på Difkos kontor i Holstebro. På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 486 anparter. Til

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder VEDTÆGTER for DANSK LIVE - Interesseorganisation for festivaler og spillesteder Vedtaget på generalforsamlinger i Festivaldanmark.dk og [spillesteder dk] d. 29.4.2011 Revideret på generalforsamlinger i

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Foreningen har hjemsted i Mariagerfjord kommune. 3: Foreningens formål og hovedaktiviteter.

Foreningen har hjemsted i Mariagerfjord kommune. 3: Foreningens formål og hovedaktiviteter. Vedtægter for HumleBIE rne (Bies Bryghus Venner) 1: Foreningens navn. Foreningens navn er: HumleBIE rne (Bies Bryghus Venner) 2: Foreningens hjemsted. Foreningen har hjemsted i Mariagerfjord kommune. 3:

Læs mere

Vedtægt for Borup Kino

Vedtægt for Borup Kino Vedtægt for Borup Kino Side 1 af 11 8. februar 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE: Side: 1 Navn og hjemsted 3 2 Formål 3 3 Medlemskab 4 4 Hæftelse 5 5 Foreningens ledelse 5 6 Bestyrelsen 6 7 Arbejdsgrupper 7 8 Administration

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

Her følger 3 dokumenter 1) Dagsorden ved stiftende generalforsamling i web-lystfiskerforeningen. (side 1) 2) Vedtægter for Fisketips Forening (side 2-4) 3) Praktiske retningslinier for generalforsamling

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN 523-18602 JST/pkc 21.04.2016 UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for SKAGEN BRYGHUS A/S CVR-NR. 29 22 28 86 Advokatfirma Den 16. april 2015 kl. 15.00 afholdtes i Skagen Kultur- og Fritidscenter ordinær

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

5. Fremlæggelse og godkendelse af estimat 2016 og budget 2017, herunder fastsættelse af kontingenter for næste år

5. Fremlæggelse og godkendelse af estimat 2016 og budget 2017, herunder fastsættelse af kontingenter for næste år Referat fra Generalforsamlingen 2016 Den 12. april 2016, kl. 16.00 Afholdt ved Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 18. april 2012 Regnskab 2011/2012 Budget 2012/2013 Bestyrelsen 2012/2013 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse

Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse Generalforsamling torsdag den 6. marts 2014 kl. 19.30 Usserød skole, Kantinen Pkt. 1. Valg af dirigent. Poul Lodberg, nr. 15, blev valgt. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Jeppe Skovgaard Schmidt

Jeppe Skovgaard Schmidt Jeppe Skovgaard Schmidt Fra: Familien Buur/Petersen Sendt: 20. august 2014 12:37 Til: Jeppe Skovgaard Schmidt Emne: Fjernelse/udskifning af bump på Knud Rasmussensvej, Lynge Vedhæftede

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016

Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016 Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016 1. Velkomst og valg af dirigent Bestyrelsesformanden Peter Fly Hansen bød velkommen. Antal fremmødte: 17 ved start og 19 ved

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN)

Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN) Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN) 1. Navn Foreningens navn er. Navnet forkortes DIN. Foreningens internationale navn er Danish Implementation Network. 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er Danmark.

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove.

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove. Referat af ekstraordinær generalforsamling i Højelse Landsbylaug afholdt 11. april 2007, kl. 19.00-22.30 i Højelse SFO Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Behandling af indkomne forslag

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg

Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Stk.1 Foreningens navn er Personaleforeningen i Tryg. Foreningens hjemsted er: Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup Foreningen er en sektion

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 11. juni 2014 Referat af ordinær generalforsamling År 2014, onsdag den 11. juni, kl.

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted Vedtægter 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Hundested By & Erhverv. 1.2 Foreningens hjemsted er 3390 Hundested, og foreningens adresse er formandens bopæl. 2.1 Foreningens formål er: 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans

Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans 1 - Navn Foreningens navn er Dansk Forum for Mikrofinans. 2 Formål Dansk Forum for Mikrofinans har til formål at bidrage til at øge kvaliteten og omfanget af den

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF)

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) Vedtaget den 15. september 1964. Ændret den 17. april 1970, den 14. april 1972, den 26. april 1974, den 26. august 1975,

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling 2014 i A/B Blidahlund/Esperancegården Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland 1 Navn og formål Lokalafdelingens navn er Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland. I daglig tale benyttes

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme

Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Partnerskab for Østersøturisme. Foreningen har hjemsted i Region Sjælland. 2 Stifter Stiftere er: 3 østersøvendte

Læs mere