BERETNING OG HANDLINGSPLAN VED GENERALFORSAMLINGEN I LNS d. 27. APRIL 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BERETNING OG HANDLINGSPLAN VED GENERALFORSAMLINGEN I LNS d. 27. APRIL 2019"

Transkript

1 BERETNING OG HANDLINGSPLAN VED GENERALFORSAMLINGEN I LNS d. 27. APRIL 2019 Jeg sender en stor tak til alle i LNS bestyrelse, suppleanterne, formændene for medlemsforeningerne og alle jer, der som medlemmer og annoncører støtter LNS. Her følger beretningen fra det forløbne år samt forslag til handlingsplan 2019 Annette Kurtzmann, formand BERETNING VED LNS GENERALFORSAMLING 27. APRIL 2019 BESTYRELSEN Bestyrelsesmøder Bestyrelsen har afholdt 9 fysiske bestyrelsesmøder. DEN AFGÅENDE BESTYRELSES FORSLAG TIL HANDLINGPLAN 2019 BESTYRELSEN Mange af møderne er foregået på Møllegården hos Mogens og Kirsten. Ligeledes har Jan Møller og Ulla Kvintel stillet deres hjem til rådighed. Stor tak for det! IT Websiden Tom Frøkjær har igen i år lagt et stort arbejde i at opdatere, vedligeholde og forny vores hjemmeside. Tak for det! MARKETING OG PR NaturHelse Vi har udgivet 3 blade. NaturHelse fortæller generelt løbende om det, der sker. IT Websiden Vi arbejder på at etablere en shop på websiden, hvor man bl.a. skal kunne købe billetter til vores arrangementer. MARKETING OG PR Naturhelse Da der er stor interesse for bladene med temaer vil redaktionen drøfte, om vi i år skal udfærdige et af årets NaturHelse som et temahæfte. I klummen kan man bl.a. læse om udviklingen indenfor alternativ behandling. Vera Marcher redigerer artikler fra den store verden lige fra underskriftsindsamling i forbindelse med den nye klimalov til nyt om mobilstråling, cannabis, alternativ behandling, boganmeldelser mv. Mogens Ehrich laver indlæg om, hvordan det går med hans forskningsprojekt. Vi har flere skribenter, der leverer spændende indlæg, eksempelvis har Karin Siff Munck skrevet et par gode artikler. Vi takker alle for deres bidrag! Som altid får vi god respons fra vores læsere. Bladet bliver også godt modtaget på de messer, hvor LNS deltager.

2 En del kender NaturHelse i forvejen og er interesseret i at få de sidste nye blade - og det er jo en god måde at sprede viden på. Specielt temaerne, er der stor interesse for. Nyhedsbreve Nyhedsbrev og næste arrangement sendes samlet. Det har vi gjort siden januar i år. Messer Siden sidste generalforsamling har Moorggan Gersdorff og LNS været med på 13 messer: Velvære Messen, Sorø Alternative Messe, Stevns Velvære Messen, Mogenstrup Messe, Strøby Egede Sund Livsstil, Øksnehallen, København Den Alternative Messe, Hvidovre Aktiva Helse- og Sundhedsmesse, Silkeborg Julemarked, Præstø Daninfo Krop-Sind-Ånd Messen, Brøndby Aktiva Helse- og Sundhedsmesse, Odense Krop og Sjæl Messen, Brønshøj Den Spirituelle Messe, Møn Alternativ Messe, Skanderborg Nyhedsbreve Vi vil indtil videre slå nyhedsbrevet sammen med mail-invitation til kommende arrangement. Messer Vi vil fortsat være aktive udadtil og skabe synlighed ved at deltage i messer. På et tidspunkt var bestyrelsen i tvivl om, hvorvidt LNS fortsat skulle deltage på diverse messer, da det var både økonomisk- og tidskrævende. Moorggan tilbød at overtage ansvaret for messedeltagelsen, da han i forvejen deltog på mange messer rundt om i landet i eget regi med Bevidsthedsmedicin. Det blev aftalt, at Moorggan blev ansvarlig for messerne generelt, og at LNS blev repræsenteret på de messer, som Moorggan deltog på, mod at Moorggan og Bevidsthedsmedicin blev repræsenteret på de messer, som LNS betalte. Ulla Kvintel hjælper ofte til på messerne, og hun fortæller: Jeg synes, det er inspirerende at være med på messerne. Her får vi en spændende dialog med mange mennesker, og undertiden bliver vi betroet folks private sorger, da mange har brug for en god snak. I den forbindelse kan jeg ofte henvise til en artikel i NaturHelse, der sætter fokus på netop den udfordring, som den enkelte tumler med. Ulla og Moorggan har udarbejdet en ny LNS folder, og den er blevet godt modtaget på messerne af behandlere, men også af folk, som bare er interesseret i at vide, hvem vi er, hvad vi gør og hvad vi står for. Det har resulteret i flere indmeldelser. (Det er vigtigt at LNS budskab bliver kendt. Derfor vil der ligge foldere på generalforsamlingen til at tage med hjem til klinikkerne).

3 Konklusionen er som helhed, at det er positivt for LNS at deltage. Tak til alle jer, som stiller op for LNS og særligt til Moorggan, som har koordineret og varetaget alle vores messer samt Ulla, der ofte er at finde på vores stand. Arrangementer Vi har haft succes med afholdelse af 8 spændende arrangementer i Værløse Kirke. Hvorfor drikke ioniseret vand? ved Mette-Marie Linding som har besøgt os 2 gange SANDPLAY hjælp til at udvikle din spiritualitet uden at miste balancen ved Birgit Boyé Friis og Gitte Løve Lundgaard Hemmeligheden bag symptomer ved Lars Mygind 10 skridt til blodsukker i balance ved Christina Santini Det Hele og Det Helende Menneske ved Mette Mouritsen Viljen til at ville livet ved Maya Fridan Din sultne hjerne ved Christina Santini Arrangementer Arrangementerne fortsætter i Værløse med mange spændende indslag. Næste arrangement er tirsdag d. 10 maj, hvor Karin Siff Munck vil holde foredrag om Følelsesenergi og livsenergi er partnere helle livet Arrangementerne har igen været velbesøgte og sikret LNS en god indtjening. Vera og Steen Braase står for det det store arbejde - tak for det! Presse/medier og politikere Søren Refstrup har sendt et ÅBENT BREV til sundhedsminister Ellen Trane Nørby Er naturlige stoffer til kræftbehandling uacceptabelt? Vil det være utænkeligt at implementere naturlige stoffer i behandlingen, selv hvis de i henhold til videnskabelige undersøgelser kunne forøge helbredelse fra kræft. Presse/medier og politikere Vi vil fortsætte med at rette henvendelser til politikere og pressen for at styrke og fremme budskaberne og visionerne om vores værdier og mål. Høringssvar vil blive sendt når det er aktuelt. Vi har ikke modtaget noget svar. Tusind tak til Søren, som altid har en skarp pen. Derudover, bringer vi, når det er relevant, links til underskriftsindsamlinger i NaturHelse. Sociale medier Aktiviteten på vores Facebook-side er stadig ikke i top. FORSKNING / PORTALEN FOR E-RESPONS Mogens Ehrich har for flere år tilbage påbegyndt programmeringen af et system kaldet "Portalen for e-respons", som har det dobbelte formål at varetage medlemsregistreringen for LNS og introducere en Sociale medier Vi vil gerne forøge aktiviteten på Facebook, og tiltrække flere likes. Vi vil arbejde på at finde en, som kan varetage denne opgave. FORSKNING/PORTALEN FOR E-RESPONS Mogens Ehrich håber på, at forskningen får volumen i årets løb.

4 forskning, som han mener vil være velegnet for den alternative sektor. Han mener, at næsten al hidtidige forskning vedrørende effekt af alternativ behandling er gennemført på misforståede forudsætninger, og af den årsag ikke kunne give korrekte resultater. Til den tid vil der være en udfordring i at sammenregne de mange behandlingsresultater i meta-analyser. Som Mogens siger: Om det lykkes godt, kan vi kun håbe på, for det er vist ikke prøvet før. Fremgangsmåden ved den kommende forskning er i al sin enkelhed, at en klient besvarer et spørgeskema før behandling og besvarer samme spørgeskema igen efter behandling. Hvis behandlingen har haft effekt, bør det vise sig i en forskel mellem svarene. Det er ikke nogen usædvanlig fremgangsmåde, men når den anvendes manuelt, går der alt for let kludder i papirerne. Hvis behandlingsforløbene skal kunne dokumenteres som grundlag for publiceringer, er det nødvendigt at styre registreringerne maskinelt, og det er med dette sigte, at Mogens har taget opgaven op. Han har en fortid som statistiker ansat i sygehusvæsenet, og havde gennem 25 år som opgave at bistå læger med deres forskning. Den aktuelle status er, at programmellet er under indkøring i et samarbejde med tre alternativt arbejdende behandlere. Tak til Mogens for hans store engagement og ukuelighed. FORSIKRING LNS formidler en gruppeforsikringsordning, der omfatter sædvanlig erhvervsansvar (f.eks. hvis briksen bryder sammen under klienten, klienten glider på trappestenen eller du hælder kaffe i klientens taske.) og ansvar for skade påført ved behandlingen. Forsikringen udbydes af Topdanmark via forsikringsmægler Claus Oxenvad. FORSIKRING Vi vil fortsætte med at reklamere for den fordelagtige forsikring LNS har uddelegeret administrationen til Skolen på Møllegården A/S for at opnå, at momsen på 70 kr. per tegnet forsikring kan refunderes til momsregistrerede behandlere. Prisen er 700 kr. per medlem per år. Til sammenligning koster en individuelt tegnet forsikring, der kun dækker sædvanligt erhvervsansvar og ikke dækker skade ved behandling, typisk det dobbelte. KODA GRAMEX Koda har i samarbejde med en række andre alternative foreninger gennemført en undersøgelse af, hvor meget der typisk bruges musik i alternative klinikker.

5 Koda har med afsæt i resultatet mere end fordoblet prisen til 590 kr. per behandler, hvilket indføres i tre optrapninger over tre år. LNS har underskrevet den ændrede aftale med Koda, idet prisen fortsat er favorabel for en behandler, selvom LNS tager sig betalt både med et administrationstillæg til Kodas pris og et kontingent. En behandler, der tegner licens direkte hos Koda skal betale 900 kr. per kvartal. Vi takker Mogens for, at han fik den nye aftale landet. FORUM FOR KVALITETSUDVIKLING Helle Ahnstrøm har påtaget sig kasketten som kvalitetschef det ser vi frem til. Tak for det, Helle. Poul Feilberg har afholdt 2 inspirerende oplæg for bestyrelsen, hvor han bl.a. gennemgik den nye version af Standarden, som LNS skal implementere i arbejdet. Vi takker Poul for hans store arrangement. INTERNATIONALT SAMARBEJDE NSK (Nordisk Samarbejdskomite for Komplementær- og alternativ behandling) Der har i flere år været tavshed i Nordisk SamarbejdsKomite for komplementær og alternativ medicin (NSK). Vi er derfor glade for at kunne berette, at der igen er kommet liv i NSK. FORUM FOR KVALITETSUDVIKLING Vi afholder både intern og ekstern audit i sensommeren / efteråret. Poul Feilberg har igen stillet sine kompetencer til rådighed og vil stå for vores interne audit. INTERNATIONALT SAMARBEJDE NSK (Nordisk Samarbejdskomite for Komplementær- og alternativ behandling) Der vil igen i år være møde i NSK, hvor Lillian Wong deltager. Mødet afholdes i København i efteråret NSK har afholdt møde i Oslo i efteråret 2018, og Lillian Wong deltog på vegne af LNS som repræsentant for Danmark. Lillian har skrevet et resume, som kan læses i NaturHelse nr Tak til Lillian! SRAB Sundhedsstyrelsens Råd for Alternativ Behandling Der har været afholdt 2 SRAB-møder: 2 møder i hvert af de 3 udvalg (Forskningsudvalget: Mogens Ehrich, Internationalt Udvalg: Lillian Wong, Rådgivende udvalg: Lillian Wong/Annette Kurtzmann) SRAB Sundhedsstyrelsens Råd for Alternativ Behandling Vi vil arbejde på videre dialog og indflydelse via vores medlemskab af SRAB Det gælder på alle relevante sundhedsområder. Bestyrelsen i LNS marts 2019

FORSLAG TIL BERETNING OG HANDLINGSPLAN VED GENERALFORSAMLINGEN I LNS d. 11. APRIL 2015

FORSLAG TIL BERETNING OG HANDLINGSPLAN VED GENERALFORSAMLINGEN I LNS d. 11. APRIL 2015 FORSLAG TIL BERETNING OG HANDLINGSPLAN VED GENERALFORSAMLINGEN I LNS d. 11. APRIL 2015 Jeg sender en stor tak til bestyrelsen og suppleanterne og takker alle jer, der som medlemmer og annoncører støtter

Læs mere

BERETNING OG HANDLINGSPLAN VED GENERALFORSAMLINGEN I LNS d. 5. APRIL 2014

BERETNING OG HANDLINGSPLAN VED GENERALFORSAMLINGEN I LNS d. 5. APRIL 2014 BERETNING OG HANDLINGSPLAN VED GENERALFORSAMLINGEN I LNS d. 5. APRIL 2014 Jeg sender en stor tak til bestyrelsen og suppleanterne, og jeg takker alle jer, der som medlem og annoncører støtter LNS. Hovedformålet

Læs mere

01.01.10 Referat af generalforsamling i LNS den 24-04-2010 Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20

01.01.10 Referat af generalforsamling i LNS den 24-04-2010 Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20 01.01.10 Referat af generalforsamling i LNS den 24-04-2010 Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20 1 Generalforsamlingen åbnes af formanden Vera Marcher og fællessang Det er i dag et vejr. 2 Valg af dirigent

Læs mere

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Fredag d. 21. august 2015 fra kl. 9-14 Charlotte Holmerhøj fra DS deltager i mødet. 1. Valg af referent - Eva 2. Godkendelse

Læs mere

12. Valg af 2 interne revisorer eller 1 ekstern revisor Finn Erik Rasmussen, reg. Revisor (ekstern revisor, genopstiller)

12. Valg af 2 interne revisorer eller 1 ekstern revisor Finn Erik Rasmussen, reg. Revisor (ekstern revisor, genopstiller) DAGSORDEN VED LNS GENERALFORSAMLING 9. marts 2013 kl 14. Generalforsamlingen afholdes i Værløse Kirke, Kingo-salen, Højeloft Vænge 20. Vi beder om din tilmelding på Lns@Lnsnatur.dk hvis du deltager. Bestyrelsen

Læs mere

Lns2016-Referat fra generalforsamling 2. april kl

Lns2016-Referat fra generalforsamling 2. april kl Lns2016-Referat fra generalforsamling 2. april kl. 13.30-17 Generalforsamlingen afholdtes hos Mogens Ehrich og Kirsten Kragh på Møllegården i Osted, Møllegårdsvej 3, 4320 Lejre. Før vi gik over til den

Læs mere

3. Den afgående bestyrelses forslag til handleplan for den kommende periode. Bestyrelsens anbefaling: at stemme for

3. Den afgående bestyrelses forslag til handleplan for den kommende periode. Bestyrelsens anbefaling: at stemme for DAGSORDEN VED LNS GENERALFORSAMLING 2015 Dagsordenen justeres løbende fra d. 11 marts indtil 1 uge før generalforsamlingen og afsluttes ved mødet på Møllegården, Møllegårdsvej 3, 4320 Lejre, lørdag d.

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland. Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland. Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl Til ABF's medlemsforeninger i kreds Vestsjælland Hotel Strandparken, Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl.

Læs mere

Bestyrelsens beretning på Generalforsamlingen den 21. marts 2018 v/formand Joan Thyde

Bestyrelsens beretning på Generalforsamlingen den 21. marts 2018 v/formand Joan Thyde Bestyrelsens beretning på Generalforsamlingen den 21. marts 2018 v/formand Joan Thyde Vi har haft endnu et år fyldt med opgaver, som bestyrelsen har løst i fællesskab. Vi har gennem vores arbejde gjort

Læs mere

3. Den afgående bestyrelses forslag til handleplan for den kommende periode. Bestyrelsens anbefaling: at stemme for

3. Den afgående bestyrelses forslag til handleplan for den kommende periode. Bestyrelsens anbefaling: at stemme for DAGSORDEN VED LNS GENERALFORSAMLING 2015 Dagsordenen justeres løbende fra d. 11 marts indtil 1 uge før generalforsamlingen og afsluttes ved mødet på Møllegården, Møllegårdsvej 3, 4320 Lejre, lørdag d.

Læs mere

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 1 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 ved Ingrid Lysholdt Den nuværende bestyrelse består ud over undertegnede Ingrid Lysholdt, af Næstformand

Læs mere

Dansk Selskab for Klassisk Homøopati

Dansk Selskab for Klassisk Homøopati Dansk Selskab for Klassisk Homøopati Nyhedsbrev Oktober 2010 Kære kolleger og medlemmer af DSKH, Vigtigt: Hahnegal udkommer ikke mere al kommunikation foregår via mail og den nye dynamiske hjemmeside.husk

Læs mere

Referat fra DALYFO s generalforsamling 30. marts 2019

Referat fra DALYFO s generalforsamling 30. marts 2019 Referat fra DALYFO s generalforsamling 30. marts 2019 1. Valg af dirigent Thomas Rask blev valgt. Han konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og dermed beslutningsdygtig. 2. Valg af

Læs mere

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015 Landsforeningen Lænken Nyhedsbrev sommer 2015 Lænkens sommertræf 2015 Så blev det endelig UGE 27, hvor over 80 glade voksne og børn tog afsted til Laugesens Haver nær Herning for at hygge sig i en lille

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Den 8. oktober 2011-10-12 Kl.11.00 Æblevej 2, 3390 Hundested

Referat af bestyrelsesmøde i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Den 8. oktober 2011-10-12 Kl.11.00 Æblevej 2, 3390 Hundested Haraldsted den 11. oktober 2011 Til stede: Thorkild, Aase, Marianne, Lisbeth webmaster: Jørgen Etisk udvalg: Lotte Messeudvalg: Susan Weber Ikke tilstede: Anne Mette, Nina (bogholder) Dagsorden 1. Valg

Læs mere

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN NYHEDSBREV JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN GENERALFORSAMLINGEN NY CAFÈ +35 I ÅRS NY PÅRØRENDEGRUPPE FACEBOOKGRUPPER BØRN/UNGEGRUPPER HALVÅRLIGT PROGRAM NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. Godt nytår til jer

Læs mere

DAGSORDEN VED LNS GENERALFORSAMLING 2012

DAGSORDEN VED LNS GENERALFORSAMLING 2012 DAGSORDEN VED LNS GENERALFORSAMLING 2012 - der foregår fra d. 14 marts på LNS' hjemmeside og afsluttes ved møde i Værløse Kirke, Ingemannsalen lørdag d. 14 april kl 14. Justeringer kan forekomme ind til

Læs mere

Beretning 2016 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi

Beretning 2016 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Beretning 2016 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Bestyrelsens beretning 2016 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Beretningen dækker perioden marts 2016 til marts 2017. Bestyrelsen vi gerne

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype)

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12.03.2014 Deltagere: Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) Ikke mødt: Afbud: Referent: Ulla Dagsorden Valg af referent... 2 Mikkel Gundersen har valgt at gå

Læs mere

Formidling om arbejdsmiljø hvad kan man nå på tre timer?

Formidling om arbejdsmiljø hvad kan man nå på tre timer? Formidling om arbejdsmiljø hvad kan man nå på tre timer? Nyborg Strand Den 8. november 2010 Workshop nr. 109 Jette Vangslev og Rikki Hørsted Formålet med Workshoppen Hvordan laver man god formidling om

Læs mere

REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER

REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER Den ordinære generalforsamling fandt sted lørdag den 23. november 2013 kl. 15.00 på KUA. Formand Jørgen Edl bød velkommen. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl i Domus Medica Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl. 12.00 i Domus Medica Til stede: Mogens Hüttel (formand), Lars Bønløkke, Annette Frölich, Jørgen Lassen, Anne Thomassen,

Læs mere

Religion & Samfund (Resam) er en civilsamfundsorganisation, som faciliterer det positive indbyrdes møde mellem religiøse ledere i Danmark.

Religion & Samfund (Resam) er en civilsamfundsorganisation, som faciliterer det positive indbyrdes møde mellem religiøse ledere i Danmark. Q&A Religion & Samfund (Resam) er en civilsamfundsorganisation, som faciliterer det positive indbyrdes møde mellem religiøse ledere i Danmark. Resam tilvejebringer herudover fakta og viden samt understøtter

Læs mere

Pytla s general forsamling den 14. marts 2017

Pytla s general forsamling den 14. marts 2017 Pytla s general forsamling den 14. marts 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Kasseren fremlægger regnskab herunder fastlæggelse af kontingent for efterfølgende år

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2016 31.12.2016. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Jørn Holst fra Stofa, der er vores daglige kontaktperson.

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Geriatri

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Geriatri Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Geriatri Dato Torsdag den 23. oktober 2014 Tid kl. 17.30 efter efterårsmødet Sted Odense Universitetshospital, Kirkesalen Dagsorden 1.

Læs mere

Beretning ved generalforsamlingen i LNS 2009. Medlemmerne

Beretning ved generalforsamlingen i LNS 2009. Medlemmerne Beretning ved generalforsamlingen i LNS 2009 Medlemmerne Medlemmerne med dens brede sammensætning giver LNS og bestyrelsen det bagland, der bestyrker os i vore valg og handlinger. Derfor vil jeg allerførst

Læs mere

Bestyrelsens beretning om det forløbene regnsskabsår

Bestyrelsens beretning om det forløbene regnsskabsår Bestyrelsens beretning om det forløbene regnsskabsår Ved bestyrelsesforperson Ulla Højmark Jensen Forum 100% generalforsamling 2019, Odin Havnepark, lumbyvej 17F, 5000 Odense C lokale 11 25. September

Læs mere

Beretning ved generalforsamlingen i LNS 2010 v/vera Marcher

Beretning ved generalforsamlingen i LNS 2010 v/vera Marcher Beretning ved generalforsamlingen i LNS 2010 v/vera Marcher Allerførst vil jeg takke min bestyrelse for den kæmpe indsats, hver især har ydet hele vejen. Det er meget svært at fremhæve noget specielt projekt

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016.

Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016. Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016. DAGSORDEN Louise, Jens og Sven har meldt afbud og Niels kan først komme kl. 12.30. Tom Petersen deltager som gæst. Christian deltager som gæst. 1. Valg

Læs mere

Beretning 2014 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi

Beretning 2014 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Beretning 2014 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Bestyrelsens beretning 2014 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Beretningen dækker perioden 14. marts 2014 til 5. marts 2015. Bestyrelsen vi

Læs mere

1. Hvad skal Naturvejlederforeningen kommunikere? (hvilke budskaber) 25. marts 2014

1. Hvad skal Naturvejlederforeningen kommunikere? (hvilke budskaber) 25. marts 2014 25. marts 2014 Kommunikationsplan for Naturvejlederforeningen - udkast Forslag til konkrete tiltag, der kan sættes i værk for at føre kommunikationsstrategien ud i livet. Nedenstående tiltag skal løbende

Læs mere

Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Bent Jensen, Birthe Munthe, Ulla Spangtoft, Kirsten Falster, Yvette Larsen, Yvonne Jørgensen

Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Bent Jensen, Birthe Munthe, Ulla Spangtoft, Kirsten Falster, Yvette Larsen, Yvonne Jørgensen Referat bestyrelsesmøde Torsdag d. 10. april 2014 kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Bent Jensen, Birthe Munthe, Ulla Spangtoft, Kirsten Falster,

Læs mere

Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø.

Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø. Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø. Der var fremmødt deltagere fra alle udvalg og regioner i alt 21 fremmødte. Gruppe 1 Gruppe 2 (udvalg/bestyrelse) Nina (Dressur) Aase (March) Annette (Magasin) Lotte

Læs mere

KOMMUNIKATIONSPOLITIK OG KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR THURØ SEJLKLUB

KOMMUNIKATIONSPOLITIK OG KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR THURØ SEJLKLUB Klubbens hjemmeside er en af klubbens officielle ansigter udadtil. På hjemmesiden skal gamle såvel som nye medlemmer kunne finde relevant og opdateret information. Afdelingerne er ansvarlige for at deres

Læs mere

Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig.

Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig. 2. VÆRDIGRUNDLAG En forståelse af mennesket som en helhed af

Læs mere

FYNS MILITÆRHISTORISKE MUSEUM

FYNS MILITÆRHISTORISKE MUSEUM FYNS MILITÆRHISTORISKE MUSEUM Dannebrogsgade 1 5000 Odense C 6611 8325 www.milmus.dk / E-mail: milmus@milmus.dk Referat fra bestyrelsesmøde 05 JAN 2017. Deltagere: Tine / Johannes / O.V. / Svend Karnvad

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår.

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Beretning ved generalforsamlingen 20.03.14. i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Bestyrelsens sammensætning er på nuværende tidspunkt: Mustafa Göl. (formand) Irene Berri. (Kasserer) Ketty Bruun

Læs mere

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører Vedbæk, 14. januar 2015/bbr Nyhedsbrev Februar 2014 Kære medlem af Foreningen af Danske Vinimportører, Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører 12 medlemmer af

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN En sørgelig meddelelse vedr. vores tidligere formand Kirsten Meleshko Har den 13/1 haft en opringning fra Kirstens mand, Kirsten er her ikke mere. Efter et kraftigt hosteangreb, brast lungerne med blødning

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS)

Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS) Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS) Deltagere: Dorrit Thorsen, Trine Hjetting, Anita Døfler, Nina Søndergaard, Birgitte Degenkolv Fraværende:

Læs mere

N y h e d s b r e v. Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde. Nr. 2 2008

N y h e d s b r e v. Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde. Nr. 2 2008 Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde N y h e d s b r e v Nr. 2 2008 Indhold: Støtteforeningen i arbejdstøjet... 2 Nyt foreningsår - nye kræfter - samme vigtige opgaver... 3 Valg til bestyrelsen...

Læs mere

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 25.06.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber, Birgitte

Læs mere

Referat nr. 18 fra ekstraordinært bestyrelsesmøde d. 10. marts 2015 Skoleår 14/15.

Referat nr. 18 fra ekstraordinært bestyrelsesmøde d. 10. marts 2015 Skoleår 14/15. Referat nr. 18 fra ekstraordinært bestyrelsesmøde d. 10. marts 2015 Skoleår 14/15. Tilstede: Per Zacho PZ, Gull-Britt Jepsen GJ, John Noe JN, Lene Hansen LH, Grethe Nielsen GN, Karsten Olsen KO, Carsten

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 18. december 2014 Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Dato: 24.02.2017 Sted: Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København K Tid: 17.30-19.30 Ordstyrer: Nikolai Søndergaard Referent: Amalie Thykier Formand Per Roholt

Læs mere

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet:

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet: 168/19 den 17-5-19 Referat HB-mødet den 5. maj i Huset Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Christian Ravn kredsformand kreds 1 Gitte D. Christensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 29. april 2014 Tid: Kl. 15.00-17.00 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, Lokale S-04 Afbud: Henrik Kolind Carsten Sand Nielsen Søren S. Steensen Lars

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 10. august 2014. Steen, Lars, Anette, Lindis, Henrik, Bent, Ulla. Deltagere:

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 10. august 2014. Steen, Lars, Anette, Lindis, Henrik, Bent, Ulla. Deltagere: BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 10. august 2014 Deltagere: Afbud: Referent: Steen, Lars, Anette, Lindis, Henrik, Bent, Ulla Susanne, Rie Ulla Dagsorden 1.0 Valg af referent... 2 2.0 Præsentationsrunde...

Læs mere

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat af generalforsamling i Zonen Randers den 21. juni 2017 i Fritidscentret, Randers Til stede var: Ole Berg Sørensen, Else-Marie Sørensen, Erik Kløve, Preben Hjort Mortensen, Ib Chr. Ibsen, Finn Børglum,

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Mødereferat. Referat af møde for kontaktpersoner for Selvstændige Fysioterapeuter Uden OK 22. Juni 2010 i KBH. Dato for udarbejdelse: 06-07-2010

Mødereferat. Referat af møde for kontaktpersoner for Selvstændige Fysioterapeuter Uden OK 22. Juni 2010 i KBH. Dato for udarbejdelse: 06-07-2010 Mødereferat Referat af møde for kontaktpersoner for Selvstændige Fysioterapeuter Uden OK 22. Juni 2010 i KBH Dato for udarbejdelse: 06-07-2010 Deltagere: Jørn Mortensen, Anne Marie Jensen, Jane Kiss, Stefan

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d.5. feb 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Idrætshøjskolen køber en Gummibåd, som SYC

Læs mere

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Bestyrelsesmøde mandag den 4. maj 2015 i Fredericia Mødedeltagere: Afbud: Referent: André Bjørn Nielsen (AN), Preben Bansemer (PB), Karl Zilmer (KZ),

Læs mere

1. Velkommen og intro

1. Velkommen og intro Referat for møde: Bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Fysioterapi For referat: Anders Lorentzen Dato for møde: 10. oktober 2018 Sted: Odeon, Odense Deltagere: Lars Henrik Larsen Afbud: Rasmus Gormsen Hansen

Læs mere

Navn deltager afbud. Karina Bernth. Susanne Ø. Tobiesen. Michael Wittenkamp (næstformand) Jan Lindhardt Louise Hinrichsen Louise Toft Søren Herter

Navn deltager afbud. Karina Bernth. Susanne Ø. Tobiesen. Michael Wittenkamp (næstformand) Jan Lindhardt Louise Hinrichsen Louise Toft Søren Herter Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde Dato: 13. november 2017 kl. 19.30-21.30 Sted: Møllehusene, Møllegårdsvej 13 6715 Esbjerg N. Deltagere: Navn deltager afbud Leder Per Olesen Medarbejderrepræsentant

Læs mere

Strategi for kommunikation om EPJ

Strategi for kommunikation om EPJ Regionshuset Viborg Koncern Kommunikation Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kommunikation@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Strategi for kommunikation om EPJ I løbet af 2010

Læs mere

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen Referat fra bestyrelsesmøde 12. februar 2014. Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen 1. Aktuelt og nyt fra formanden og opsummering fra sidste møde: Preben

Læs mere

Januar Kære medlem. Hjemmesiden

Januar Kære medlem. Hjemmesiden Januar 2015 Kære medlem Bestyrelsen har besluttet at genoptage nyhedsbrevet, da vi gerne vil styrke kontakten til medlemmerne. Nyhedsbreve sendes kun ud elektronisk, så det er vigtigt, at du sørger for

Læs mere

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år.

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år. Beretning 2014-15 Vi har netop sluttet sæson nr. 21 og alle hold er afsluttet. Sjovt nok har vi en slags 50 års jubilæum, idet Hanne har været instruktør i 21 år, Hans i 19 år, og Birthe i 10 år. Det er

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling 2017 i kreds Østjylland

Referat fra kredsgeneralforsamling 2017 i kreds Østjylland Referat fra kredsgeneralforsamling 2017 i kreds Østjylland Mandag den 18. september kl. 19.00 Studenterhusfonden, Frederik Nielsensvej 2-4, 8000 Århus C. Til kredsgeneralforsamlingen var der fremmødt 66

Læs mere

Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT

Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT Melanie Kjærgaard Hansen Studienummer: 3006971 Erhvervssprog og IT-baseret markedskommunikation Praktiksted: Travel ALOTT Praktikperiode: 31.07.2017-21.12.2017

Læs mere

Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen i Vejle.

Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen i Vejle. NEWSLETTER NO. 15 21. maj 2009 Kære medlemmer, Jeg beklager, at dette nyhedsbrev er blevet forsinket en smule. 1. Generalforsamlingen 2009 Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen

Læs mere

DANSK LANDSFORENING FOR

DANSK LANDSFORENING FOR ÅRSMØDE DANSK LANDSFORENING FOR HALS- OG MUNDHULEOPEREREDE 28. juni til 30. juni 2019 Severin PROGRAM FORORD Dansk Landsforening for Hals og Mundhuleopereredes årsmøde er rettet mod alle landsforeningens

Læs mere

DFM benchmarking Generalforsamling torsdag d. 18. marts 2010 kl. 16:30 17:30

DFM benchmarking Generalforsamling torsdag d. 18. marts 2010 kl. 16:30 17:30 DFM benchmarking Generalforsamling torsdag d. 18. marts 2010 kl. 16:30 17:30 Deloitte/Weidekampsgade 6 Dagsorden for generalforsamling 2010 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Trigeminus Foreningen

Trigeminus Foreningen Generalforsamling i, Lørdag d. 21. april 2018, kl. 14:30 16:00 26.04.2018 Mødet blev afholdt på Odd Fellow Palæet, Nonnebakken 1, 5000 Odense Antal deltagere: 56 (heraf 21 ægtefæller/samlevere). Indhold

Læs mere

Danske Naturister. www.naturister.dk

Danske Naturister. www.naturister.dk Referat fra DNs generalforsamling lørdag den 4. februar 2006. Generalforsamlingen blev afholdt i Vesterbro Kulturhus. Der var 31 personligt fremmødte medlemmer til generalforsamlingen. Ad. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Dagsorden. Indhold Mål (ansvar) Referat. Mødeleder: Dennis Referent: Kristine. Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø

Dagsorden. Indhold Mål (ansvar) Referat. Mødeleder: Dennis Referent: Kristine. Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø Dagsorden Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø Mødeleder: Dennis Referent: Kristine Indhold Mål (ansvar) Referat 1. Orientering Bordet rundt, hvor alle er klar til at fortælle,

Læs mere

Ø- posten, september 2015

Ø- posten, september 2015 Indholdsfortegnelse: Om Ø- posten 1 Træffetid og telefontid 1 Generalforsamling i Enhedslisten Nordjylland d. 23. august 2 Aalborg Øst dagen 3 Medlemsmøder i Aalborg 4 Ny mødestruktur i Aalborg 4 Kalender

Læs mere

Vi er overbeviste om, at konferencen kan være med til at udbygge netværket broerne imellem.

Vi er overbeviste om, at konferencen kan være med til at udbygge netværket broerne imellem. Sidste nyt april 2014 Nyhedsbrev Kære alle. Tak for jeres bidrag til konferencen. Det var dejligt at tilbringe et lille døgn sammen med jer og høre om alle de tiltag og ideer, som praktiseres i lokalafdelingerne.

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle.

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle. Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle. Til generalforsamlingen var der mødt 24 deltagere heraf 12 stemmeberettigede. Lone Jensen bød velkommen.

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (7) 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Navn Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 30. august 2017 Tid: Kl. 08.30 10.00 Sted: Deltagere: Afbud: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, lokale 1-03, ligger på første sal, til højre for lokalet hvor

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Vedtægter. for. foreningen. Solbjerg Gruppen Naboforening til påtænkt Kæmpevindmølle

Vedtægter. for. foreningen. Solbjerg Gruppen Naboforening til påtænkt Kæmpevindmølle Vedtægter for foreningen Solbjerg Gruppen Naboforening til påtænkt Kæmpevindmølle 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er: Solbjerg Gruppen Naboforening til påtænkt Kæmpevindmølle, i daglig tale

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

Udgivet af EDR Århus Afdelingen Juli 2003 Nr. 3

Udgivet af EDR Århus Afdelingen Juli 2003 Nr. 3 Nyhedsbrev Udgivet af EDR Århus Afdelingen Juli 2003 Nr. 3 OZ2EDR 50. årgang Redaktionelt Dette er første udgave efter ændring af formen for udsendelse af information fra EDR Århus afdelingen til medlemmerne.

Læs mere

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune.

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER 1. Navn, formål og hjemsted Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Foreningens formål er at virke for at Nordskov Mølle restaureres

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2010 24. februar 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 Den 15. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01 2010 3. s siden sidst 3. s samarbejde Beslutninger

Læs mere

Behandlings- og udviklingsplanen

Behandlings- og udviklingsplanen bliv smuk, god og sand! Behandlings- og udviklingsplanen støtte til personlig udvikling af livskvalitet, sundhed og funktionsevne målrettet forbedring af livet når: du ønsker at udvikle dig hurtigt tingene

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak!

Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak! Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak! REFERAT GENERALFORSAMLING D. 26.4.2015 1. Valg af stemmetællere Ingen valgt, da der ikke mentes at være behov for det. 2. Valg af dirigent/ordstyrer Kjeld Holm 3.

Læs mere

Beretning 2015 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi

Beretning 2015 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Beretning 2015 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Bestyrelsens beretning 2015 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Beretningen dækker perioden marts 2015 til marts 2016. Bestyrelsen vi gerne

Læs mere

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER INDHOLDSFORTEGNELSE 1 NAVN OG FORMÅL... 3 2 MEDLEMMER... 3 3 MYNDIGHEDER... 4 4 LANDSMØDE... 4 5 EKSTRAORDINÆRT LANDSMØDE... 6 6 VALG AF BESTYRELSE... 7 7 BESTYRELSEN...

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2014

Nyhedsbrev Oktober 2014 Nyhedsbrev Oktober 2014 Kære medlemmer og læsere af Landsforeningens nyhedsbrev Dette er vores tredje nyhedsbrev i år. Siden sidst har der været sommerferie, og i dette kvartal har satspuljeprojektet haft

Læs mere

5. Fremlæggelse og godkendelse af estimat 2016 og budget 2017, herunder fastsættelse af kontingenter for næste år

5. Fremlæggelse og godkendelse af estimat 2016 og budget 2017, herunder fastsættelse af kontingenter for næste år Referat fra Generalforsamlingen 2016 Den 12. april 2016, kl. 16.00 Afholdt ved Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

VÆRLØSE GOLFKLUB Christianshøjvej 22, DK-3500 Værløse Tlf.: Fax.: vaerloese-golfklub.dk

VÆRLØSE GOLFKLUB Christianshøjvej 22, DK-3500 Værløse Tlf.: Fax.: vaerloese-golfklub.dk VÆRLØSE GOLFKLUB Christianshøjvej 22, DK-3500 Værløse Tlf.: 4447 2124 Fax.: 4447 2128 mail @ vaerloese-golfklub.dk CVR 1761 3782 Til Alle aktive medlemmer over 18 år Dato: 11.11.2016 Emne: Indkaldelse

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 1. December 2009 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2016

Nyhedsbrev Juni 2016 Nyhedsbrev Juni 2016, Formand Sommerferien er begyndt for skolerne. Det betyder også, at ferietiden begynder for rigtig mange mennesker - og det betyder, at de frivillige i Bedre Psykiatri Aarhus vil holde

Læs mere

Forslag til kommunikationspolitik for dannelsen af Viborg Storkommune, gældende fra 1. januar 31. december 2006

Forslag til kommunikationspolitik for dannelsen af Viborg Storkommune, gældende fra 1. januar 31. december 2006 Forslag til kommunikationspolitik for dannelsen af Viborg Storkommune, gældende fra 1. januar 31. december 2006 Denne kommunikationspolitik er en revideret udgave af den kommunikationspolitik, der er godkendt

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm.

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm. Stabil fremgang i medlemstallet Støtteforeningen Hirtshals Fyr bag en lang række aktiviteter i 2013 398 medlemmer i Støtteforeningen Hirtshals Fyr ved årsskiftet, og det skulle være mærkeligt, hvis ikke

Læs mere