Referat fra DAASDC Repræsentantskabsmøde 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra DAASDC Repræsentantskabsmøde 2019"

Transkript

1 Referat fra DAASDC Repræsentantskabsmøde 2019 Lørdag den 01. juni 2019 Følgende 18 klubber var repræsenteret: Big River Squaredance Club, Brønderslev Square Dance Forening, Callers Society Denmark, Fredensborg Square Dance Club, Funny Squares Stevns, Fyn Square Dance Club, Fynske Round & Square Dancers, Hedens Squaredancere, Hillerød Square Dancers, Join Hands, Nordjysk Convention, Nørresundby Square Dance Club, Roskilde Square Dance Club, Silkeborg Modern Square Dance, Sydjysk Square Dance Kolding, The Diamond, Vordingborg Square Dance Club, Østjysk Square Dance Club. Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Forbundets beretning til godkendelse 4. Regnskab til godkendelse 5. Indkomne forslag 6. Budget og fastsættelse af kontingent og medlemsafgift til godkendelse 7. Behandling af ansøgning om Convention 8. Valg af kasserer for 2 år: På valg: Henning Thomsen, modtager genvalg 9. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer for 2 år: På valg: Kristen Foged, modtager genvalg Karen Sørensen 10. Valg af 2 suppleanter for 1 år: På valg: Preben Hansen og Birgitte Knak-Nielsen 11. Valg af intern revisor for 2 år: På valg: Ingeborg V. Nielsen 12. Valg af intern revisorsuppleant for 1 år 13. Eventuelt Ad 1. Hans Jørgen Bugge, Østjysk Square Dance Club, blev valgt.

2 Ad 2. Bente Holm, The Diamond, blev valgt som referent; Ingeborg V. Nielsen, Fredensborg Square Dance Club og Anne Elisabeth, Silkeborg Modern Square Dance blev valgt som stemmetællere. Ad 3. Forbundets beretning godkendt med 18 stemmer for. Beretning vedlagt. Kommentar til beretningen: Steffen Knak-Nielsen: ok til beretning, dalende medlemstal, vil gerne se statistik over face-book-interesse, hvis en sådan findes. Ad 4. Regnskab godkendt med 18 stemmer for. Ad 5. Ingen indkomne forslag. Ad 6. Budget for 2019 og 2020 godkendt med 18 stemmer for. Nuværende kontingentpå 50,-kr/klub/år og medlemskontingent 25,- kr/medlem/halvår godkendt. Ad 7. Ingen har ansøgt om afholdelse af Convention i 2020, derfor har DAASDC påtaget sig opgaven i samarbejde med Sydjysk Square Dance Kolding, som sørger for lokaler. Alle klubber får tildelt op- gaver. Kommentarer: Bente Knudsen: vi (Fynske Round & Square Dancers) har svært ved at få tildelt lokaler til den ugentlige træning og kan derfor ikke overskue et Convention. Lotte: måske en idé at leje sig ind hos selvejende institutioner, som Nordjysk Convention har gjort. Linna (Hedens Squaredansere): vi tilbyder gerne hjælp til andre klubber, som ønsker at afholde Convention. Ad 8. Henning Thomsen blev genvalgt. Ad 9. Kristen Foged blev genvalgt. Preben Hansen (tidligere suppleant) blev valgt ind. Ad 10. Karen Sørensen, Join Hands, blev valgt som 1. suppleant og Birgitte Knak-Nielsen, Hillerød Square Dancers blev genvalgt som 2. suppleant. Ad 11. Ingeborg V. Nielsen blev genvalgt. Ad 12. Ole Brogaard Hejlesen blev genvalgt. Ad 13. Livlig snak om samarbejde klubberne imellem, så der blev en stor dans i stedet for 3 små f.eks. Eventuelt samarbejde med Traditionel Squaredance. Lotte foreslog, at vi hyrede nogle you-tubere til at danse squaredans, hvorefter de lagde det ud på You Tube.

3 Lotte takkede for god ro og orden. Hans Jørgen Bugge Dirigent Bente Holm Referent

4 Bestyrelsens beretning ved repræsentantskabsmødet 2019 Bestyrelsen har afholdt 4 bestyrelsesmøder siden sidste repræsentantskabsmøde i Vi fik 2 nye suppleanter i bestyrelsen. De deltager i alle møder og arbejdsopgaver på lige fod med bestyrelsen, dog uden at have stemmeret. Det er dog yderst sjældent, at vi stemmer. Tak til Birgitte og Preben fordi I begge var hurtige til at stille op og samtidig yder en indsats for DAASDC. Det er en fornøjelse. DAASDC ś formål er: 1 - At fremme og udbrede interessen for Modern Western Square Dance. For at fremme og udbrede interessen for Modern Western Square Dance har bestyrelsen i DAASDC gjort følgende: Facebook. Både vores facebookgruppe og facebookside bruges af mange. Det er her, man søger, kigger og deltager. Om vi vil det eller ej, er det kommet for at blive. Vi håber, at alle kan og har lyst til at følge med her. Både facebookside og gruppe vedligeholdes af formand og næstformand, og vi opfordrer til at have en god debat i sober tone. Som mine børn siger: Skriv ikke noget, du ikke kan sige til Mormor. Vi har reklameret en del på FB siden i efteråret, og via statistikken kan vi se, hvor mange der kigger og klikker. Jo flere der klikker, liker og deler, des bedre. På vores Facebook gruppe bliver der delt forskellige ideer og tips, samt også reklameret for danse. Her kan alle medlemmer komme til orde. Facebook siden er mere rettet mod nye måske kommende dansere og andre nysgerrige, og her kan kun administrator lægge ting op. Vi har gennem efteråret valgt at betale for opslag på Facebook, for at blive mere synlige. Det vil vi fortsætte med at gøre. Måske vi også med tiden skal på Instagram. Samarbejde med højskole. I løbet af efteråret fik vi kontakt til Brandbjerg Højskole. Sammen arrangerede vi SquareDance på Højskole, som fandt sted i uge Det blev en succes for deltagerne og de engle der mødte frem for at hjælpe. Desværre kom kontakten til Højskolen lidt sent i gang, men vi fortsætter det gode samarbejde for igen at udbyde squaredance. Det vil atter blive uge 5 i Det passer os godt, da der her ikke er mange arrangementer på danselisten. Flyers med program vil være tilgængelig på Convention i Sæby. Søgt om optagelse i DIF / Dansk Sportsdanserforbund som associeret medlem Vi har, som forbund, arbejdet på at blive associeret medlem i Dansk Sportsdanserforbund og derved medlem af Danmarks Idrætsforbund, DIF. Vi troede, at det lå lige om hjørnet. Efter et godt møde med formanden for Sportsdanserforbundet, blev der dog pludselig stilhed. Det viser sig så, at DIF er ved at rokere rundt indenfor dans, således der bliver et samlet Danseforbund, som skal varetage alt dans i DIF. Efter henvendelse direkte til DIF afventer vi besked på, hvordan det nye forbund vil blive samt se den nye strategiplan.

5 Desværre er vi ikke med i dette arbejde, selvom vi tilbød at deltage. Som vi ser det, vil det give os mange muligheder at være medlem. DIF afholder sammen med Dgi kurser for forbund og foreninger, og der vil desuden være mulighed at søge tilskud fra puljer til diverse arrangementer. Som nævnt flere gange, udsendt på mails, har klubberne, som er medlem i Dgi, mulighed for at søge tilskud fra Dgi s foreningspulje, samt deltage i kurser. Det er selvfølgelig op til hver enkelt klub at søge og deltage i Dgi s kurser. 2 - At varetage klubbernes interesser overfor danske myndigheder samt internationale forbund og organisationer, der styrer udviklingen af Modern Western Square Dance. For at varetage klubbernes interesser over for danske myndigheder samt internationale forbund og organisationer, der styrer udviklingen af Modern Western Square Dance har bestyrelsen i DAASDC gjort følgende: Formanden deltog ved Europæisk Convention 2018 i et møde i Amsterdam sammen med formændene og andre repræsentanter for de andre europæiske forbund. Flere end 100 danske dansere deltog til dette fantastiske arrangement, som var helt overvældende. Danmark var repræsenteret med 3 udvalgte callere. Lotte deltog i det årlige møde med de andre formænd i de europæiske forbund. Det er vigtigt at vi engang imellem, helst en gang om året, mødes og udvikler synspunkter og ideer. Vi diskuterede bl.a. persondataforordningen, som berører alle. Der er tilsyneladende forskellige fortolkning i de respektive lande. Vi har overordnet de samme problemer, med at få nye unge ind i vores aktivitet. Flere kigger på hvad vi i Danmark gør. Bl.a. har man i Tyskland forsøgt med Bedsteforældre/ børnebørn dans, hvor der mødte 90 op til dans. Sverige synes også deres blad er dyrt at producere, og vil satse mere på Facebook og lignende. Holland har lavet en folder a la vores til uddeling. Pt. diskuterer vi i forum, hvor vidt basic programmet skal være med på Europæisk Convention, da der ikke er mange deltagere. Næste Europæisk Convention er 2020 i Sverige, hvor DAASDC har 2 callere med. Udbredt viden om persondataforordningen til klubberne. D. 25. maj 2018 trådte persondataforordningen i kraft. Vi fulgte DIF s og Dgi s måde at tolke det på. Her har man haft jurister til at tolke på forordningen. Vi har lagt forskellige forslag og ideer på websiden, om hvordan vi ser at klubberne kan navigere med hensyn til den. 3 - At binde de danske klubber sammen og udstikke retningslinjer for disse, så der bliver en fælles holdning i klubberne omkring undervisning og stævner For at binde de danske klubber sammen og udstikke retningslinjer for disse, så der bliver en fælles holdning i klubberne omkring undervisning og stævner har bestyrelsen i DAASDC gjort følgende: Arbejdet på planlægning af Convention i 2020 ved bl.a. at snakke med forskellige klubber.

6 Convention i Ikast 2018 blev som vanlig en dejlig oplevelse, hvor vi havde den store glæde at ud over ca. 320 dansere mødte en lille gruppe unge mennesker op, som bare ville kigge på. De tog os alle med storm, og de fik et indblik i vores aktivitet. Vi havde lavet aftale med en dronepilot til at fotografere Open Air dans. Der ligger klip på websiden til fri afbenyttelse af medlemsklubberne. Bestyrelsen har brugt en del tid på at tale med klubber om at arrangere Convention i fremtiden. Vi har prøvet at foreslå forskellige løsninger, men desværre uden resultat Dog har vi besluttet, at der vil blive Convention i 2020, hvor DAASDC, os alle sammen, står med ansvaret og hvor vi, bestyrelsen, vil uddelegere diverse arbejdsopgaver til klubberne. Arbejdet på ny hjemmeside. Vores hjemmeside er blevet total fornyet, og vi oplever kun positive tilkendegivelser. Hjemmesiden kan nu bruges på alle platforme, så som mobil, ipads, PC, Laptops. Selvfølgelig er ikke alle enige, men den er let for alle at finde rundt i og den indeholder mange lettilgængelige features, som er til glæde for klubberne. Tilmeldingsmodul til danse, opdatering og rettelse med klubbernes egen oplysninger, indmelding af dansearrangementer som går direkte til koordinatorer osv. Nu er det op til klubberne selv at opdatere deres oplysninger. Bestyrelsen har valgt, at der kun skal være én danseliste for Danmark, da der ikke afholdes så mange danse som tidligere og da vi tror, at danserne vil begynde at danse mere på tværs af Bælterne, når de ser, hvad der foregår i hele landet. Desuden indeholder siden diverse dokumenter, som klubberne har brug for. Hjemmesiden er i samarbejde med DAASDC udarbejdet af og bliver vedligeholdt af Poul Erik Sørensen og Mads Nielsen. Selve danselisterne vedligeholder Jan Hansen. En stor tak til alle 3. Afholdt ide og inspirationsmøde i marts, B.S. Christiansen opfordrede os og klubberne til samarbejde og teamwork for at opnå de mål, vi sætter os. Desuden var der 3 indlæg fra medlemmer, der bl.a. kunne fortælle om samarbejde helt konkret. Vi har igennem årene haft et ide- og inspirationsmøde ca. en gang om året, men desværre har disse samlinger haft færre og færre deltagere. Derfor besluttede vi, at vi skulle booke en kendt person til at starte dagen om formiddagen med foredrag. Det viste sig at være det rigtige. 62 deltagere fra 22 klubber mødte frem. B.S.Christiansen underholdt os i ca. 2 timer. Jeg tror at alle fik en rigtig god oplevelse. Han var på og havde mange guldkorn i posen, som vi sagtens kan relatere til SquareDancens verden. Hvis ALLE bærer ved til bålet, skal vi nok holde gang i dansen, men hvis vi ALLE sidder og venter på, at det er en anden, der skal gøre det, brænder ilden hurtig ud. Som han startede med at sige: Jeg er kommet for at fortælle sandheden. Eftermiddagen startede med at Hedens Squaredansere fortalte om deres succes med at kapre nye dansere, at holde gang i klubben og få alle med, når der er behov, og Nordjysk Convention gruppen fortalte om, hvordan det kan lade sig gøre at arrangere Convention med kun 7 personer, og om hvordan ideen opstod. Til sidst gennemgik Arne fra Penguins, hvordan man kan benytte PC til danseaftener samt hvordan rotationsprogrammet fungerer. I alt en sjov og lærerig dag.

7 Forsøgt at få de unge dansere til at danne en landsdækkende gruppe med et unge-logo. Det viser sig at vi har nogle få unge mennesker, som danser. Vi har opfordret et par stykker til at finde på navn a la Buffalos eller Lions, og gerne finde et logo. DAASDC vil så få lavet T- shirts eller skjorter til dem, så de har deres egen uniform når de er ude til danse. Arbejdet med folder. Men arbejdet står lidt standby. Gemt men ikke glemt. Vi har stadig en del gamle foldere på lager og vi mangler noget input vedrørende ny tekster. Squaredance T-shirts til salg. Vi har valgt at få lavet T-shirts i god kvalitet, som man kan bestille ved Convention. Vi har købt et lille lager til salg, men tager mod bestilling. 4 - At være koordinator for de tilknyttede klubber og bistå med undervisningsmateriale DAASDC s bestyrelse er repræsenteret på koordineringsmøderne Her træder vi kun til, hvis det er ønskeligt, da vi valgt at have 2 koordinatorer. Retningslinjerne for øst og vest bestemmes af regionerne og ligger på SquareDanceDanmark.dk. M.h.t. undervisningsmateriale er det Callerforeningen, CSD, der udsender dette til callerne. Materialet kommer fra Callerlab, som er callernes overordnet organisation. Alt ligger på Callerlabs webside, og kommer ikke mere i fysisk form. Klubberne kan hente alt materiale her. 5 - At se til at dette er i overensstemmelse med de internationale vedtagelser. 6 - At holde en nær kontakt til såvel danske som internationale callerorganisationer. Hele tiden være ajour med hvad der vedtages nationalt og internationalt. Her henvises til de årlige møder med de andre europæiske forbund. Samtidig debatteres der online i et Forum, når der er behov. Det er en fælles opgave at gøre alt for at bevare squaredance i Danmark og derfor opfordrer bestyrelsen til, at alle medlemsklubber i fremtiden samarbejder på tværs af hinanden og samtidig bakker op om bestyrelsens arbejde. Vi tror, det er vigtigt, at der laves fælles arrangementer og danse klubber i mellem, og at Danish Convention bliver en fælles sag med en større opbakning. På bestyrelsens vegne, Lotte Vangsgaard

Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d. 16.3.2014

Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d. 16.3.2014 Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d. 16.3.2014 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Forbundets beretning til godkendelse 4. Regnskab til godkendelse

Læs mere

Vedtægter for Danish Association of American Square Dance Clubs (DAASDC)

Vedtægter for Danish Association of American Square Dance Clubs (DAASDC) Vedtægter for Danish Association of American Square Dance Clubs (DAASDC) 1 Forbundets navn: 2 Formål Danish Association of American Square Dance Clubs (DAASDC). Forbundet er stiftet den 16. september 1989.

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DAASDC

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DAASDC REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DAASDC Afholdt i Seniorhuset, Odense den 15/3 2015 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Forbundets beretning til godkendelse 4. Regnskab til godkendelse

Læs mere

Referat fra: DAASDC Region Øst møde Februar 2013

Referat fra: DAASDC Region Øst møde Februar 2013 Referat fra: DAASDC Region Øst møde Februar 2013 Tid: Søndag den 24.02.13 kl. 10:30 Sted: Slagelsevej 50, 4270 Høng Mødeleder: Tommy P. Larsen Referent: Ruth Nielsen Deltagende Klubber/Klubrepræsentanter:

Læs mere

Repræsentantskabsmøde d

Repræsentantskabsmøde d Repræsentantskabsmøde d. 15.03.09 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Forbundets beretning til godkendelse 4. Regnskab til godkendelse 5. Indkomne forslag 6. Budget og

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 17. januar 2016 kl. 11

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 17. januar 2016 kl. 11 Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 17. januar 2016 kl. 11 Sted: Karen Sørensen Havne Alle 3 Horsens Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden, valg af referent, ordstyrer. 2. Gennemgang af referat og arbejdsopgaver

Læs mere

Koordineringsliste over arrangementer i Region Vest

Koordineringsliste over arrangementer i Region Vest Koordineringsliste over arrangementer i Region Vest Arrangerende klub: Traditionelle danse: Nr. Placering Bemærkninger Djurs Square Dance Club Vinterdans B 3. weekend i januar Svendborg SDC Fødselsdagsdans

Læs mere

Referat fra: DAASDC Region Øst møde September 2014

Referat fra: DAASDC Region Øst møde September 2014 Referat fra: DAASDC Region Øst møde September 2014 Tid: Søndag den 28.09.14 kl. 10:30 Sted: Stege Skole, Birkevænget 2, 4780 Stege Mødeleder: Tommy P. Larsen Referent: Jette Johansen Deltagende Klubber/Klubrepræsentanter:

Læs mere

Koordineringsliste over arrangementer i Region Vest

Koordineringsliste over arrangementer i Region Vest Koordineringsliste over arrangementer i Region Vest Arrangerende klub: Traditionelle danse: Nr. Placering Bemærkninger Djurs Square Dance Club B 3. weekend i januar Svendborg SDC Fødselsdagsdans B 4. weekend

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 12. jan 2014

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 12. jan 2014 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia SquareDanceDanmark Deltagere: Vangsgaard Vind Nielsen Mosegaard Hansen Kristen Foged Nielsen Lene Buchwald Laila Hattmann Bestyrelsesmøde i DAASDC.

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde d.18.03.07 i Horsens

Referat fra repræsentantskabsmøde d.18.03.07 i Horsens Referat fra repræsentantskabsmøde d.18.03.07 i Horsens Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Forbundets beretning til godkendelse 4. Regnskab til godkendelse 5. Indkomne

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Deltagere: Vangsgaard Ingeborg Vind Nielsen Svend-Erik Mosegaard Hansen Kristen Foged Mads Nielsen

Læs mere

Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d. 20.3.11

Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d. 20.3.11 Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d. 20.3.11 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Forbundets beretning til godkendelse 4. Regnskab til godkendelse

Læs mere

Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d.19.03.06

Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d.19.03.06 Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d.19.03.06 Sted: Skolen på Herreåsen, Klosterparkvej 175, 4400 Kalundborg Tid: Søndag den 19. marts 2006. Kl: 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC.

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 12. maj 2013 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia Deltagere: Vangsgaard Vind Nielsen Svend-Erik Mosegaard Hansen Foged Nielsen Lene Buchwald Laila Hattmann

Læs mere

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen.

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen. Dato: 28. januar 2007 Tid: 10.00 15.15 Bestyrelsesmøde: Sted: Join Hands klubhus, Enggade 6A, 8700Horsens Deltagere: Nielsen, Svensson, Arnold, Gudmund Hindberg, Pedersen Claus Hansen. Referat: Höiberg

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 27. april 2014

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 27. april 2014 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 27. april 2014 Deltagere: Vangsgaard Vind Nielsen Svend-Erik Mosegaard Hansen Kristen Foged Lene Buchwald Karen

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Referat fra: DAASDC Region Øst møde September 2013

Referat fra: DAASDC Region Øst møde September 2013 Referat fra: DAASDC Region Øst møde September 2013 Tid: Søndag den 29.09.13 kl. 10:30 Sted: Strandgaardsskolen, Multisalen, Ishøj Søvej 200, 2635 Ishøj Mødeleder: Tommy P. Larsen Referent: Kirsten Böhm

Læs mere

Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d. 18.3.12

Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d. 18.3.12 Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d. 18.3.12 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Forbundets beretning til godkendelse 4. Regnskab til godkendelse

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning ved Repræsentantskabsmødet d. 20. marts 2011.

Bestyrelsens årsberetning ved Repræsentantskabsmødet d. 20. marts 2011. Februar 2011. Bestyrelsens årsberetning ved Repræsentantskabsmødet d. 20. marts 2011. Den nye Bestyrelse, som blev valgt på ekstraordinær Repræsentantskabsmøde i slutningen af april 2010, kom lidt hovedkulds

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d

Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d. 17.3.13 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Forbundets beretning til godkendelse 4. Regnskab til godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling.

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Odense den 20.02.17 Onsdag den 8. marts 2017 kl. 19.00 på Odense Fagskole Ørstedsgade 28-5000 Odense C Mod forudbestilling er der spisning

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 22. april 2005

REFERAT BESTYRELSESMØDE 22. april 2005 REFERAT BESTYRELSESMØDE 22. april 2005 Sted: Join Hands Square Dancers klubhus, Enggade 6A, 8700 Horsens Tid: kl. 11.00 til 16.15 Referant: Höiberg Pedersen Deltagere: Fraværende: Christensen, Arnold,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 02. oktober 2005

Bestyrelsesmøde 02. oktober 2005 Bestyrelsesmøde 02. oktober 2005 Sted: Join Hands Square Dancers klubhus, Enggade 6A, 8700 Horsens Tid: Kl. 11.00 til 16.30 Referat: Deltagere: Fraværende: Höiberg Pedersen Nielsen, Nielsen, Günter Arnold,

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Formanden Annemette Pedersen bød velkommen ved at tænde foreningens lys. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd. Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30. I kantinen på Magleblikskolen

Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd. Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30. I kantinen på Magleblikskolen Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30 I kantinen på Magleblikskolen Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent Christian Brolle Sørensen blev foreslået som dirigent

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2016

Repræsentantskabsmøde 2016 Lørdag d. 16. april 2016 på Hellebjerg Idrætsefterskole - cirka 30 deltog i mødet 1. Valg af dirigent. Henning Christiansen blev foreslået og valgt. Han kunne konstateret at repræsentantskabsmødet var

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra: DAASDC Region Øst møde September 2015

Referat fra: DAASDC Region Øst møde September 2015 Referat fra: DAASDC Region Øst møde September 2015 Tid: Søndag den 27.09.15 kl. 10:30 Sted: Fredensborg Bio, Jernbanegade 4, 3480 Fredensborg Mødeleder: Tommy P. Larsen Referent: Helle Gravgaard Deltagende

Læs mere

Appaloosa horse club Danmark

Appaloosa horse club Danmark I det følgende dokument vil du til alle tider kunne finder Appaloosa Horse Club Danmarks referater fra. Hhv. Generalforsamlingerne, samt bestyrelsens møder i de respektive år. 2014 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat fra: DAASDC Region Øst møde September 2016

Referat fra: DAASDC Region Øst møde September 2016 Referat fra: DAASDC Region Øst møde September 2016 Tid: Søndag den 25.09.16 kl. 10:30 Sted: Stalden, Haarlevvejen 23, Endeslev, 4652 Hårlev Mødeleder: Finn E. Sørensen Referent: Tommy P. Larsen Deltagende

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten

Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten Brian bød forsamlingen velkommen, hvorefter vi startede med dagsordenen ifølge

Læs mere

Ingeborg Referat fra bestyrelsesmøde i DAASDC.

Ingeborg Referat fra bestyrelsesmøde i DAASDC. Lørdag d. 14. august og søndag d. 15. august 2010, Start lørdag ca. kl. 10.00 slut søndag ca. kl. 15.00 (afhængig af færge m.m.) Sted: Strandskadevej 51 8950 Ørsted Tilstede: Lotte Vangsgaard, Kristen

Læs mere

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år.

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år. Beretning 2014-15 Vi har netop sluttet sæson nr. 21 og alle hold er afsluttet. Sjovt nok har vi en slags 50 års jubilæum, idet Hanne har været instruktør i 21 år, Hans i 19 år, og Birthe i 10 år. Det er

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

HSD bestyrelsens beretning for sæsonen

HSD bestyrelsens beretning for sæsonen 22.10.2012 HSD bestyrelsens beretning for sæsonen 2011-2012 Ifølge vedtægternes 2 er klubbens fire hovedformål at: - tilbyde klubbens medlemmer undervisning i Modern Western Square Dance - tilbyde klubbens

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer.

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer. REFERAT Emne: Årsmøde Tid: Torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Sted: Arions Hus, Tulipanvej 28 A, 8240 Risskov Referent: Maja Dyremose Kopi til: Bestyrelsen, kontoret, Tove Jørvang og Børge Olesen til elektronisk

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding.

Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding. Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding. Til stede: Lotte Vangsgaard, Kristen Foged, Claus Hansen, Per Hertz, Bjarne Trampedach, Ingeborg Vind Nielsen, Per Hertz, Britta Bertel Dagsorden:

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Vedtægter oktober 2017

Vedtægter oktober 2017 Vedtægter oktober 2017 1 Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er: HILLERØD SQUARE DANCERS Klubbens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Klubbens formål Klubbens hovedformål er at 1. tilbyde klubbens medlemmer

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Vedtægter for Sønderborg Contradance forening

Vedtægter for Sønderborg Contradance forening Vedtægter for Sønderborg Contradance forening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Sønderborg Contradance Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune Foreningen Sønderborg Contradance er stiftet

Læs mere

Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart.

Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart. Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning fremlægges 3. Formanden

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle.

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle. Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle. Til generalforsamlingen var der mødt 24 deltagere heraf 12 stemmeberettigede. Lone Jensen bød velkommen.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer. Referat 04.03.2016 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.04.03.2016. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Torsdag d. 14. marts 2013 kl. 19.30 Forsamlingshuset Frem, Ringstedvej 546, Bjæverskov Til generalforsamlingen forelå følgende dagsorden ifølge

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 26. februar 2015. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 26. februar 2015 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 18 deltagere,

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub

1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub 1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub Torsdag d. 11. april 2013 kl. 18.30 Glostrup Fritidscenter Christiansvej 2 2600 Glostrup 25 medlemmer var mødt frem Den fungerende bestyrelse bød velkommen

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Funny Squares. Vedtægter

Funny Squares. Vedtægter Vedtægter 1 Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Funny Squares Klubbens hjemsted er Stevns Kommune. 2 Klubbens formål Klubbens hovedformål er at 1. tilbyde klubbens medlemmer undervisning i Modern

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 24. februar 2016 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Ole Pedersen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense

Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense 1. Valg af dirigent, Otto Kaalund blev valgt. 2. Valg af stemmetællere. Da ingen ønskede skriftlig afstemning blev ingen valgt 3. Formandens

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

På modern siden er vi 23 dansere, 1 mere end sidste år. Vi kører 2 hold om torsdagen, hvor alle på hold 2 først danser på hold 1.

På modern siden er vi 23 dansere, 1 mere end sidste år. Vi kører 2 hold om torsdagen, hvor alle på hold 2 først danser på hold 1. Beretning 2016-17 Bestyrelse og GF Vi har prøvet noget nyt i år i bestyrelsen. Nemlig bestyrelses-orlov. Ret hurtigt fik vi besked om at Jane havde så meget arbejde at hun følte at hun burde gå ud af bestyrelsen.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN:

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I DANSK TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Til Medlemmerne Grundejerforeningen Salvig Orø Orø, d. 15. marts 2015 Indkaldelse til generalforsamling og sammenfatning af bestyrelsens forslag: Vedlagt finder I indkaldelsen til den ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører Vedbæk, 14. januar 2015/bbr Nyhedsbrev Februar 2014 Kære medlem af Foreningen af Danske Vinimportører, Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører 12 medlemmer af

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk.

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. TRACTION AVANT DANMARK Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Klubbens regnskab 4. Fastsættelse

Læs mere

De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl til sent.

De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl til sent. De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl. 20.20 til sent. Deltagere: Jan, Svend-Erik, Ebbe, John, Arne, Leif, Anne-Mette og Jens 1. valg af dirigent Svend-Erik 2. valg af referent Anne-Mette 3. Godkendelse

Læs mere