Foreningens hjemmeside:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Foreningens hjemmeside:"

Transkript

1 Formand BESTYRELSEN 2016 Sekretær 2. Kvartal 2016 Mira Jurcenoks Sørningevej 28 Tlf: Kasserer John Christensen Lindholtvej 9, Skamstrup Tlf: Bestyrelsesmedlem Nyhedsbrev for Foreningen Skamstrup og Omegn Susanne Hansen Hovedgaden 47 st.th. Tlf: Mobil: Bestyrelsesmedlem Gitte Nielsen Skamstrupvej 45 Tlf: Bestyrelsesmedlem Henriette Christophersen Skovbrynet 19 2.th 4450 Jyderup Mobil: e.mail: Frederik Eriksen Bennebo Gade 6, Bennebo 444 Mørkøv Tlf: Suppleant Suppleant Annica Granstrøm Grydebjergvej 30, Skamstrup Tlf: Foreningens hjemmeside: Billede af brødfabrikken 1938 For ikke så længe siden fandt jeg, helt tilfældigt på internettet, et billede taget af Hovedgaden i Skamstrup i Efter en ny søgning på nettet, fandt jeg dette af brødfabrikken. Billedet er taget i Synes lige at jeg ville dele det med medlemmerne i vores forening. Red.

2 Det var dystre toner der lød fra min side i februar-nummeret af nyhedsbrevet Heimdal. Siden er der heldigvis sket nogle glædelige ting, som helt sikkert vil være rigtigt godt for vores forening i kommende tid. Dejligt! Den ordinær generalforsamling, som blev afholdet den 10. marts. KONTAKTPERSONER Udlejer ( Forsamlingshuset ) Loppemarked Sonja Christiansen Skamstrupvej 86, Skamstrup, Tlf: Mobil: sonjahkc@mail.dk Anette Rose Sørningevej 18, Sørninge, Mobil: rose@knus.dk Startede godt! Ca. 30 var mødt frem. Men det endte med at blive trist! For - som de foregående 2 år - var det umuligt at få valgt en fuldtallig bestyrelse. Der var brug for 3 nye bestyrelsesmedlemmer, samt en suppleant. Heldigvis havde 2 personer på forhånd givet tilsagn om at gøre en indsats i bestyrelsen. Det var Mira Jurcenoks og Gitte Nielsen, begge fra Skamstrup. De blev naturligvis begge blev valgt. - Tak til dem. Der skal også lyde et stort tak til Walther Rose, som efter et godt arbejde i bestyrelsen, ikke ønskede at blive genvalg. Derimod lykkedes det ikke denne aften at få valgt en fungerende formand, samt at få besat den sidste bestyrelsespost samt en suppleanten. Generalforsamlingen stoppede derfor her, og i.flg. Vedtægterne blev det besluttet at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling. Det fulde referat fra den ordinære generalforsamling er bragt andet sted her i bladet og på foreningens hjemmeside. Skolestuen Lotte Christensen Skamstrupvej 34, Skamstrup Tlf: Mobil: lck.skamstrup@gmail.com Foreningens hjemmeside Gert Grønnegaard Skamstrupvej 290, Skamstrup, Tlf: Mobil: gg@gertoghanne.dk Redaktør (Nyhedsbreve) Gert Grønnegaard Skamstrupvej 290, Skamstrup, Tlf: Mobil: gg@gertoghanne.dk Koordinator Vedligehold Frederik Eriksen Bennebo Gade 6, Bennebo 444 Mørkøv Tlf: if.eriksen@os.dk Ved den Ekstraordinær generalforsamling den 27. april. Var det sørgeligt at konstatere, at der kun var mødt 5 medlemmer foruden bestyrelsen. Men glædeligt var det, at Frederik Eriksen, Bennebo, på forhånd havde sagt ja til at gå med i bestyrelsen. Ligeledes havde Annica Granstrøm, også fra Skamstrup giver sit tilsagn om at træde til som suppleant. Begge blev naturligvis valgt, og hurtigt fik vi valgt 2 bilagskontrollanter: Rita Arleth og Hans Henrik Ulrich. Tak også til dem. Efter valget fik vi en god og konstruktiv drøftelse af foreningens fremtidige virke. Der kom rigtig mange gode forslag frem, bl.a. ønske om flere arrangementer for børnefamilier. I forlængelse af det fremkom et ønske om renovering af legepladsen i Skamstrup. Det vil bestyrelsen tage op snarest og se på mulighederne for. OBS: KONTINGENT / MEDLEMSSKAB Kontingentet til Foreningen Skamstrup og Omegn (FSO) er fortsat uændret: kr. 200 år/pr. person. Beløbet kan indbetales på girokoret, der var vedlagt i 1. Nyhedsbrev. Der kan også overføres via netbank til foreningens konto: Reg. nr.: 2190 Konto nr.: eller betales kontant til kasserer: Susanne Hansen.

3 Bestyrelsen. Som nævnt er bestyrelsen nu fuldtallig og har konstitueret sig således: Fungerende formand: Mira Jurcenoks. Næstformand og sekretær: John Christensen. Kasserer: Susanne Hansen. Ansvarlig for vedligeholdelse af forsamlingshuset: Frederik Eriksen. Øvrige medlemmer: Henriette Christoffersen og Gitte Nielsen, samt suppleant: Annica Granstrøm. Set i lyset af foreningens fremtid er der grund til at være rigtig glad og tilfreds med det skete. Der er kommet nye yngre kræfter til med nye visioner og klar til at yde en indsats for vores alle sammen s Foreningen Skamstrup og Omegn. Samtidig er erfaring bevaret i kraft af, at nogle af de gamle stadig er med. Det er ik`så ringe endda :) Som det sikker er enhver bekendt, har der været megen debat omkring de mange flygtninge, som kommer til landet. Her er et af de forslag, som er kommet frem i debatten. God sommer til alle og på gensyn til forårsaftenen den og Sct. Hans festen den John Christensen. P.s. Bestyrelsen har besluttet af holde en hjælperfest i år. Datoen for denne er den Der vil blive sendt invitationer ud, når tid er. MEN: Sæt allerede nu X i kalenderen. Meget er for stort, intet er for småt RITAS MALERSERVICE SØRNINGEVEJ JYDERUP TLF.:

4 FORÅRSKONCERT I FORSAMLINGSHUSET DEN 21 MAJ, kl Foreningen Skamstrup og Omegn byder på en dejlig forårskoncert med vores egen trobadur ARTHUR, der med sin sprøde stemme og bløde guitartoner vil fortolke viser og sange af bl.a Leonard Cohen, Niel Young, Eric Clapton, Michael Wiehe, Bjørn Afzelius og mange andre. Aftenen indledes med en 3-retters menú tilberedt og serveret af 12 frivillige skamstrupper, der har gjort alt for at denne aften skal blive vellykket. Kom og vær med i fællesskabet tag gerne børn og venner med det bliver ganske sikkert en uforglemmelig aften!!!!! LANDSBYSKOLE ÅBNER GRUNDLOVSDAG Søndag den 5 juni er det Grundlovsdag på den dag åbner LANDSBYSKOLEN!! Fik du ikke set eller vist frem den gamle landsbyskole til familie og venner sidste år, er chancen der igen i år. Hver søndag i LIGE UGER vil skolestuen være åben i tidsrummet Fremvisere af skolestuen vil være skamstrupper, der enten selv har gået i skolen eller har haft familiemedlemmer der har været elever i skolen. Billetter 200 kr. for medlemmer og 225 kr. For ikke-medlemmer, og børn ½ pris Sælges fra gennem Butik Åse i Mørkøv og hos Jens og Lotte tlf / / Venlige hilsner Arrangørgruppen Udover at opleve et gammelt klasseværelse, sådan som vore bedsteforældre vil kunne huske det, er rummet fyldt med mange oplysninger om livet i Skamstrup tilbage i tiden. Tager du børnebørnene med, vil de kunne opleve at skrive med pen og blæk og øve sig i skråskrift, regne på den gamle tavle med kridt, se på de udstoppede dyr i sprit eller se en film om hvordan det var at gå i skole i gamle dage. LANDSBYSKOLEN og MØLLEN har åben på samme dage så her er en god mulighed for at opleve noget af det gamle Skamstrup. Lotte Christensen skole-kustoden

5 LOPPEMARKED. Der er ryddet ud og der ryddes op og der er kommet en masse nye spændende ting og sager. Der kan garanteret gøres et godt fund og en go handel. - Så kom til vores loppemarked i loppestalden som vil finde sted: Lørdag den 28. maj Besøg også Cafeen, som sælger øl,vand, kaffe og the, og til de sultne er der både kage og pølser. Vi glæder os til at se jer. V/Anette og Walther Rose HUSK: Har i overskydende effekter kan de afleveres om onsdagen, eller ring til Walther og aftal tidspunkt afhentning. Som det kan ses her under, har vi fået så mange nye ting, at hersker der nærmest kaos i Loppestalden. - Men en lille skare frivillige knokler for at blive klar til åbning den 28 maj Kære beboere i Skamstrup og omegn. Mit navn er Mira Jurcenoks og jeg har boet på "Knøsen" (Sørningevej 28) siden Her bor jeg sammen med min mand og mine tre børn og vi nyder udsigten og al den skønne natur hver eneste dag. Når jeg ikke bruger tid på naturen og min lille familie, så er jeg skolelærer på en friskole i Ringsted og ind imellem er der da også tid til sang og musik i mit liv. Jeg har budt ind på formandsposten i Foreningen Skamstrup og Omegn, fordi jeg mener, at det er min tur til at byde ind og måske endda også gøre en forskel for landsbylivet i Skamstrup og omegn. Jeg glæder mig meget til at samarbejde med jer alle sammen om at holde hjulene igang og gøre byen til et rart sted at være, sammen med alle de andre gode tiltag, som byen også indeholder. Hilsen Mira Jurcenoks Formanden for Foreningen Skamstrup og Omegn GIV OS DIN ADRESSE..!! Bestyrelsen vil endnu engang opfordrer alle, som endnu ikke har oplyst os deres adresse, om at gøre det. Det er nemt for dig, - og det vil være en stor hjælp for os, idet vi hurtigere kan sende vigtige oplysninger, informationer og, naturligvis, nyhedsbreve til dig. adr. kan sendes til: John Christensen eller Susanne Hansen. Deres adresser finder du på bagsiden af bladet.

6 Referat af Ordinær Generalforsamling. Foreningen Skamstrup og Omegn afholdt Ordinær generalforsamling torsdag d kl. 19 i Forsamlingshuset Heimdal, Skamstrup. 28 personer fremmødte. 3 personer var ikke stemmeberettiget. Den fungerende formand John Christensen(JC) bød velkommen, og foreslog at aftenen indledtes med en forårssang. JC gjorde opmærksom på, at der på bordene lå skriftlige oplysninger om aftenens dagsorden, foreningens økonomi og vedtægter samt indgået forslag til vedtægtsændringer af 5 og 6. Ad 4 nr.1:valg af dirigent, stemmetællere og protokolfører: Disse personer blev foreslået og valgt: Arthur Hecht, dirigent, Lotte Christensen, protokolfører og Lise Zeuthen og Gitte Husballe som stemmetællere. Alle fire personer påtog sig opgaverne. Dirigenten overtog herefter generalforsamlingen, og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig varslet ligesom forslag til vedtægtsændringer var modtaget i rette tid, og at såvel dagsorden, vedtægter og forslags ændringer var tilgængelig for de fremmødte. Ad 4 nr. 2: Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år: Bestyrelsesmedlem John Christensen (JC), fungerende formand, aflagde beretninger over foreningens aktiviteter det forgangne år: Årsprogrammet 2015 indeholdt 12 forskellige aktiviteter. Af de syv mere social-kulturelle aktiviteter blev to aflyst grundet manglende tilslutning og opbakning, fem blev gennemført dog med et ikke helt tilfredsstillende resultat hvad angår såvel tilslutning som forventet økonomisk overskud. Foreningen deltog i 2015 på Mørkøv Kræmmermarked med to-fire personer der passede udskænkning- og spisesteder. Dette gav en indtægt til foreningen. Loppemarkedet der i 2015 blev overtaget af Anette og Walter Rose, har afholdt to X loppemarked med rimelig tilslutning og opbakning og tilfredsstillende indtjening. JC udtrykte bekymring om fortsat leje af stalden, idet den hidtidige ejer er afgået ved døden. Det er endnu ikke lykkedes at få kontakt med arvinger. 2. Jo mere negativitet og håndfaste krav der stilles til vores bestyrelse, jo færre vil gå ind i en bestyrelse. ( Personligt vil jeg ikke tiltræde en bestyrelse, hvis man møder så meget utaknemmelighed. ) I stedet synes jeg, at vi skal motiverer bestyrelsen mere ved at påskynde det arbejde de laver. Disse ord burde jeg have fremført på generalforsamlingen. Måske det havde givet mere stof til eftertanke. Gert G. Indhold til Nyhedsbrevet. Hvis nogen har noget på hjertet, som de gerne vil dele med alle os, som modtaget nyhedsbrevet, er enhver selvfølgelig yderst velkommen til at skrive indlæg. - Ja, vi vil nærmest opfordre medlemmerne til at komme med indput / ideer, som kan bringes i bladet. Har du der ideer til arrangementer? Har du en go historie om noget der er sket i vores lille lokalsamfund? Har du nogle, gamle billeder fra Skamstrup, eller sjove billeder fra tidligere arrangementer liggende? - Så vil vi også meget gerne låne disse og bringe dem i bladet. Evt. ledsaget af en lille historie. Blot vil jeg opfordre til at sende det før deadline, så Nyhedsbrevet kan blive udgivet rettidigt. Indlæg kan sendes pr. til redaktøren inden deadline gg@gertoghanne.dk 15. juli.

7 Dirigenten valgte på baggrund af situationen, at afslutte generalforsamling, da de fortsatte drøftelser ikke ville fremkalde nogen løsning i forhold til bestyrelsens sammensætning. Det blev derfor pålagt bestyrelsen at indkalde til ekstraordinær generalforsamling indenfor vedtægtens tidsfrist. Inden da bør bestyrelsen drøfte og forsøge at finde det sjette medlem, en suppleant og to bilagskontrollanter. Samt internt få afklaret hvem der påtager sig opgaven som fungerende formand frem til generalforsamlingen i Dagsordenen for den ekstraordinære generalforsamling skal herefter være: 1. Valg af 1 medlem til bestyrelsen 2. Valg af 1 suppleant til bestyrelsen 3. Valg af 2 bilagskontrollanter 4. Vælge en midlertidig formand, der fungerer frem til næste ordinære generalforsamling i 2017 Generalforsamlingen afsluttedes ved tiden. Skamstrup 14/ Punktet Eventuelt blev slet ikke gennemgået. BEMÆRK! Efter Generalforsamlingen, troede mange, at det var Jens Christensen, der havde fremsendt det kritiske brev til bestyrelsen. Det skal, for god ordens skyld hermed afkræftes. Brevskriveren, som er et tidligere medlem, har ikke ønsket at stå frem. Kommentar til Jens Christensens argumenter for at nedstemme bestyrelsens forslag. 1. Vi er medlemmer af en ganske lille landsbyforening. Hvilken betydning vil det have, om bestyrelsen konstituerer sig selv eller om formanden vælges af generalforsamlingen? - Ingen! Fordi: Sandsynligheden for at, ingen eller kun én person stiller op til formandsposten er ret stor. Så enten vil vi vælge denne ene person, ellers vil vi ingen formand have. - Tænk over det. Vi skal i det hele tagen være taknemlige for at nogen overhovedet vil påtage sig en bestyrelsesopgave. Derfor bør vi også give bestyrelsen frie hænder til selv at vælge, hvem der påtager sig de enkelte opgaver. Bestyrelsen går videre med afklaring af stalden. Rengøring af forsamlingshuset blev som planlagt afholdt to gange med god tilslutning. Vedligeholdelse og reparationshold af forsamlingshusets områder inde som ude varetages fremover af Frederik Eriksen og en gruppe pensionister. Udlejning af forsamlingshuset har generelt været tilfredsstillende. Ansvarlig for udlejning Sonja Christiansen, oplyste dog, at der er en tendens til færre udlejninger i Landsbyskolen fortsætter og fungerer. Nyhedsbreve i 2015 er udkommet to gange. Bestyrelsen har i marts 2016 udsendt 1. Nyhedsbrev, som er blevet omdelt til 300 husstande. Desuden kan Nyhedsbrevet også hentes fra foreningens hjemmeside. Redaktør af hhv. Nyhedsbrev og hjemmesiden varetages af Gert Grønnegård. Bestyrelsen har i det forløbne år, efter den ekstraordinære generalforsamling i 2014, hvor antal bestyrelsesmedlemmer blev sat ned fra syv til seks personer, oplevet betydelig ændringer. To medlemmer har aldrig vist sig, og senest har den valgte formand, på grund af personlige årsager, trukket sig i begyndelsen af dette år. Det vil sige at bestyrelsen d.d. kun er på fire medlemmer. Af disse fire, fortsætter to til 2017 hvor de er på valg, et medlem ønsker ikke genvalg og et medlem ønsker genvalg. Dvs. at der skal vælges tre personer til bestyrelsen, for at denne er fuldtallig som vedtægterne kræver. På den baggrund ønskede JC at fremføre sine personlige kommentarer, som en forlængelse af seneste Nyhedsbrev. Han nævnte at bestyrelsen havde modtaget et brev, der i kritiske vendinger anklagede bestyrelsen for selv at være skyld i afmatning og manglende deltagelse fra medlemmerne i foreningen, og at manglende initiativer, visioner og informationer medførte fald i medlemstal og deltagelse i såvel bestyrelse som arrangementer. Foreningens krise kunne kun ses som værende selvforskyldt i.flg. Brevskriveren. Disse kritikpunkter sammen med hans (JC) erfaringer i det år han har været medlem af bestyrelsen bevirkede at han ønskede at forsamlingen drøftede følgende: 1) Hvilke visioner skal foreningen have? 2) Hvordan engageres medlemmerne? 3) Hvordan tiltrækkes nye medlemmer og nye bestyrelsesmedlemmer 4) Skal der være plads til at improvisere? og 5) Er formålet at tjene penge?

8 Dirigenten takkede for beretningen, der blev godkendt af forsamlingen. Vedrørende drøftelserne af de problemstillinger JC fremførte, blev de henvist til punktet eventuelt, da andre punkter på dagsordenen stadig skulle behandles. Dette blev accepteret af forsamlingen. Ad 4, pkt.3, fremlæggelse og godkendelse af det reviderede regnskab for 2015: Kasserer Susanne Hansen fremlagde regnskabet. Hun meddelte at regnskabet var godkendt og accepteret af bilagskontrollanterne uden bemærkninger. Foreningen fik i 2015 et overskud på kr Dette skyldes overordnet at indtægter fra udlejning af forsamlingshus og loppemarked har givet mere end budgetlagt og at faste udgifter, især varme, el og vand har været mindre end forventet. Investeringer har været holdt tilbage. Foreningens gæld er nu på ca. kr ,00 Regnskabet blev godkendt af generalforsamlingen uden bemærkninger. Ad. 4, pkt. 4, behandling af indkomne forslag: Der var modtaget ændringsforslag til vedtægternes 5 og 6. Forslaget er stillet af bestyrelsesmedlem John Christensen. (JC) Forslag vedr. 5 er: ekstraordinær generalforsamling afholdes såfremt halvdelen af bestyrelsesmedlemmerne ønsker det.. Den øvrige formulering i 5 er uændret. Mod nuværende ordlyd i 5: ekstraordinær generalforsamling afholdes såfremt 4/7 af bestyrelsen ønsker det. Inden forslaget blev sendt til afstemning blev forsamlingen spurgt om kommentarer til forslaget. Dette var ikke tilfældet og forslaget blev vedtaget. Forslag vedr. 6: Foreningen ledes af en bestyrelse på 6 medlemmer. Bestyrelsesmedlemmerne vælges for en periode af 2 år ved alm. Stemmeflertal. På den ordinære generalforsamling er 3 medlemmer på valg i lige årstal og 3 medlemmer på valg i ulige årstal. Der vælges hvert år 2 suppleanter og 2 bilagskontrollanter. Bestyrelsen konstituerer sig på førstkommende bestyrelsesmøde efter generalforsamling med formand, næstformand, kasserer og sekretær. den øvrige formulering i 6 er uændret. Suppleant: Kasper Olsen, valgt 2015 ønsker ikke genvalg Bilagskontrollanter: Rita Arlet og Kris Lund-Jensen, begge på valg i 2016, men der foreligger ikke oplysninger om de ønsker genvalg. Bestyrelsen har i den forløbne periode søgt personer til at indgå i bestyrelsen og kan d.d præsentere 2 kandidater: Gitte Nielsen, Skamstrup og Mira Jurcenoks, Skamstrup. Begge præsenterede sig selv og gav udtryk for at de gerne ville deltage i bestyrelsen. De blev valgt med akklamation og budt velkommen i Foreningen. Foreningens bestyrelse er herefter: 1. Susanne Hansen, kasserer, på valg i John Christensen, sekretær, på valg Henriette Christoffersen, bestyrelsesmedlem. Genvalgt Gitte Nielsen, bestyrelsesmedlem. valgt Mia Jurcenoks, bestyrelsesmedlem. valgt Den i 2015 valgte formand er udtrådt af bestyrelsen. Dirigenten kan herefter konstatere, at bestyrelsen mangler et medlem for at være de seks som vedtægten kræver. Ligeledes konstateres, at foreningen ingen formand har frem til næste generalforsamling i 2017, hvor ny formand skal vælges. Det blev derfor foreslået fra gulvet, at bestyrelsesmedlem JC, der siden afgang af siddende formand, har påtaget sig rollen som fungerende formand, fortsætter med denne rolle året 2016 ud og frem til generalforsamlingen i JC afslog at påtage sig denne opgave, idet han oplyste at han IKKE har ønsker om at blive formand. Det blev foreslået fra forsamlingen, at i denne noget usædvanlige situation, var eneste løsning at den nu valgte bestyrelse på fem medlemmer indkalder til ekstraordinær generalforsamling. Der forhørtes om valget af de to nye bestyrelsesmedlemmer var gyldig taget den noget kaotiske situation i betragtning. Det bekræftedes af forsamlingen at valget var gældende.

9 Disse punkter er årsagen til at foreningens medlemmer hvert andet år bør have mulighed for på demokratisk vis at beslutte om det er tid til en fornyelse af formanden. Jens Christensen omtalte at i Foreningshåndbogen, skrevet af Lars Løkke Rasmussen i 1994, omtales der fordele og ulemper ved de to slags valgmetoder af en forenings formand - men forfatteren mener der er flest fordele ved generalforsamlingens direkte valg af formand. Dirigenten forhørte sig om der var andre kommentarer fra forsamlingen. Adskillige gav udtryk for at være enige med de ovenfor fremførte synspunkter. Eneste modargument blev fremført af forslagsstilleren, der fortsat mente at en valgt bestyrelse selv bør konstituere sig ud fra hvem der havde interesse, evner og tid til de forskellige opgaver i en bestyrelse. Dirigenten efterlyste flere input til diskussionen, men da der ikke var yderligere kommentarer blev forslaget herefter sendt til afstemning ved håndsoprækning og resultat blev: 11 mod forslaget, - 4 for forslaget 10 undlod at stemme = 25 stemmer. Forslaget blev således forkastet. 6 i vedtægten forbliver således uændret: Ad 4, pkt.5, behandling af budget og fastsættelse af kontingent. Budgettet for 2016 blev vedtaget og der fastholdtes et årlig kontingent på kr. 200 pr person. Medlemsantallet er i øjeblikket på 132 personer. Ad 4, pkt.6, valg af bestyrelse og bestyrelsessuppleanter. Som fremført af den fungerende formand (JC) og beskrevet i omdelte Nyhedsbrev er den nuværende bestyrelse i undertal. For tiden består bestyrelsen af fire aktive medlemmer. Ved årets begyndelse bestod bestyrelsen af disse medlemmer: Susanne Hansen, kasserer, valgt , på valg i 2017: John Christensen, sekretær og fungerende formand, valgt , på valg i 2017; Henriette Christoffersen, valgt , ønsker genvalg ; Walther Rose, valgt , ønsker ikke genvalg udtræder til Loppemarked; Erland Møller, formand valgt fratrådt 2016 ; Jimmie Christiansen, valgt udtrådt Mod nuværende ordlyd i 6: Foreningen ledes af en bestyrelse på 6 medlemmer. Bestyrelsesformanden vælges direkte på foreningens generalforsamling for en periode af 2 år. Formanden vælges i ulige år. Øvrige bestyrelsesmedlemmer vælges for en 2-årig periode ved alm stemmeflertal 3 i lige år og 2 i ulige år. Der vælges hvert år 1 suppleant og 2 bilagskontrollanter. Bestyrelsen konstituerer sig på førstkommende bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen med næstformand, kasserer, sekretær, samt ansvarlig for foreningens aktivitetsområder. På samme bestyrelsesmøde fastsætter bestyrelsen sin forretningsorden... Den øvrige formulering i 6 er uændret. Inden forslaget sendtes til afstemning bad dirigenten om kommentarer til forslaget. Medlem Jens Christensen fremførte følgende kommentarer: Beklagede at et så vidtgående forslag ikke var fremsendt til medlemmerne inden generalforsamlingen, så der havde været muligheder for at læse og tænke over det og ved generalforsamlingen bidrage med kommentarer. Det er vanskelig at skulle forholde sig til evt. betydningsmæssige forandringer og samtidig deltage konstruktivt i dialog/ diskussion om emnet. Jens Christensen oplyste at han ikke kunne støtte forslaget ud fra følgende argumenter: At mange foreninger hvor formanden vælges af bestyrelsen ofte fungerer år efter år med den samme formand hvilket kan medføre: At valg af bestyrelsesmedlemmer ofte er ja-sigere til formanden, som kan betyde at der sker meget lidt fornyelse og inspiration i bestyrelsen Som kan medføre at bestyrelsesmedlemmerne bliver trætte af formanden, men fordi de er loyale magter de ikke at vælge en ny og desuden er alle ensrettede. At et nyt valg ikke vil skabe fornyelse. Denne situation vil ofte medføre at hele bestyrelsen inklusiv formanden har svært ved at få arbejdet gjort der er ingen initiativer og visioner og medlemmerne falder fra. Fortsættes side 12

10 Skt. Hans fest i forsamlingshuset torsdag den 23. juni kl Så er der igen gået et år, og vi nærmer os Skt. Hans, årets længste dag. Det fejrer foreningen som sædvanlig ved at invitere til fest i forsamlingshuset. Bemærk at vi i år har forsøgt at gøre arrangementet lidt mere børnevenligt, idet vi starter allerede kl og tænder bålet kl Der er dækket op i den store sal til alle, men der er også mulighed for at sidde ude, hvis man ønsker det. Aftenens program: Kl Grillen er klar og spisningen begynder. Kl Vi hygger os med fællessang. Kl Kåring af årets Skamstrupper. Kl Vi går i samlet flok op til bålpladsen hos Knud Nielsen, som igen i år velvilligt har stillet pladsen til rådighed og samlet sammen til et flot bål. Kl Båltale ved sognepræst Katja Ambeck Bendix. Herefter tændes bålet og vi synger midsommervisen. Når bålet er ved at være brændt ud, går vi tilbage til forsamlingshuset og fortsætter det hyggelige samvær. Sæt kryds i kalenderen og inviter familie og venner med til fest. Alle er velkommen, men ønsker du grillmiddag er tilmelding nødvendig senest torsdag den 16. juni. Voksenmenu: Grillbøf, grillpølse, brød, salater og div. kartoffelvarianter kr. 140,00 Børnemenu: Grillpølse, brød, salater og div. kartoffelvarianter kr. 20,00 Desuden sælges vin, øl og vand samt kaffe og kage til rimelige priser. Billetter kan købes/bestilles fra den 25. maj hos: Irene og Frederik Eriksen telf , Desuden hos SFO's bestyrelse, foreningens agenter og Butik Åse i Mørkøv. Irene og Frederik Eriksen Sct. Hans 1915 Båltaler 2015; Arthur Underholdning Walter

2. Kvartal Nyhedsbrev for Foreningen Skamstrup og Omegn. Red.

2. Kvartal Nyhedsbrev for Foreningen Skamstrup og Omegn. Red. 2. Kvartal 2017 Nyhedsbrev for Foreningen Skamstrup og Omegn Der har gennem årene været forskellige handlende, som kørte rundt og solgte deres varer på gårdene og i byen. Billedet viser et par af de vogne,

Læs mere

Foreningen. Skamstrup og Omegn

Foreningen. Skamstrup og Omegn Vedtægter For Foreningen Skamstrup og Omegn Ændret den 21. februar 2017 1: foreningens navn: Foreningens navn er: Foreningen Skamstrup og Omegn med hjemsted i Skamstrup, Holbæk kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

Loppemarked i Skamstrup. Nu er foråret kommet, og årets første loppemarked i Skamstrup afholdes. Lørdag den 30. maj 2015 kl

Loppemarked i Skamstrup. Nu er foråret kommet, og årets første loppemarked i Skamstrup afholdes. Lørdag den 30. maj 2015 kl 2 H eimdal Maj 2015 Lørdag d. 30. Maj 10.00 Loppemarked i Skamstrup Nu er foråret kommet, og årets første loppemarked i Skamstrup afholdes Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10-14 I loppestalden, Sørningevej

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Vedtægter. for. Myrup Bylaug

Vedtægter. for. Myrup Bylaug Vedtægter for Myrup Bylaug Stiftet den 6. april 2000 Vedtægter sidst revideret den 16. marts 2013 Se hjemmeside vedr. Myrup: http://www.lokalby.dk/ Formål 1 Foreningens navn er Myrup Bylaug, og dens område

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove.

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove. Referat af ekstraordinær generalforsamling i Højelse Landsbylaug afholdt 11. april 2007, kl. 19.00-22.30 i Højelse SFO Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Behandling af indkomne forslag

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd 1 Foreningens navn: ESROM BORGERFORENING Esrum Hovedgade 21B, 1 sal, 1 Foreningens navn ESRUM BORGERFORENING,

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

H eimdal. KNØSEN et højdepunkt ved SKAMSTRUP. Sept.2014

H eimdal. KNØSEN et højdepunkt ved SKAMSTRUP. Sept.2014 H eimdal Sept.2014 KNØSEN et højdepunkt ved SKAMSTRUP De fleste der bor i Skamstrup og omegn er bekendte med KNØSEN det høje bakkedrag beliggende lidt uden for SKAM- STRUP by. Fra Skamstrupvej, Sørningevej

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Fagligt Selskab For Hygiejnesygeplejersker

Vedtægter for Fagligt Selskab For Hygiejnesygeplejersker Vedtægter for Fagligt Selskab For r 1 Navn 1. Selskabets navn er Fagligt Selskab For r, som forkortes FSFH 2. Den engelske oversættelse af selskabets navn er Danish Society of Infection Control Nurses

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus Vedtægter for Andelsforening Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus, med hjemsted i Øse Sogn, Varde kommune. 2 Formål At eje og

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

grundejerforeningen KLINTEVEJ

grundejerforeningen KLINTEVEJ grundejerforeningen KLINTEVEJ VEDTÆGTER FOR "grundejerforeningen KLINTEVEJ". 1. Foreningens navn er "grundejerforeningen Klintevej". 2. Foreningen omfatter grundejere i det af Arbejdernes Andelsboligforening

Læs mere

Her følger 3 dokumenter 1) Dagsorden ved stiftende generalforsamling i web-lystfiskerforeningen. (side 1) 2) Vedtægter for Fisketips Forening (side 2-4) 3) Praktiske retningslinier for generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Nørrekær Enges Vindmølle-forening med hjemsted på formandens adresse. 2. Foreningens formål og opgaver

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 31. oktober 2016 Til stede: Ole Storch, Karen Bak, Jens William Jensen, Else og Elo Hesselbjerg, Sonja og Børge Mønster, Birthe og Ove Nielsen, Ebba og Svend Aage Sørensen,

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den

Referat fra generalforsamlingen den Referat fra generalforsamlingen den 4.5.2018 Der var fremmødt 61 personer til generalforsamlingen fra 34 matrikler. Formand Peter Bøgh bød velkommen, og efter at have sunget en enkelt sang gik vi over

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland generalforsamling

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland generalforsamling Beslutningsreferat fra generalforsamling Torsdag den 22. november 2018 kl. 18.00 22.00, Latinerly Sct. Mathiasgade 78, Viborg 1. Formand Brian Poulsen Jensen bød de fremmødte velkommen. Brian oplæste navne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Garvergården.

Grundejerforeningen Garvergården. Generalforsamling mandag den 14.marts.2016 kl. 19:30 Kulturhus Trommen Spiessalen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2015 3. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab for 2015 4.

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Broderlaug

Vedtægter for Svendborg Broderlaug 1. Navn og hjemsted 2018. Foreningens navn er Svendborg Broderlaug. Foreningen er stiftet den 18. januar Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningen er ikke en del af en anden organisation. 2.

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Fejø Møllelaug. Indhold. Fejø Møllelaug 1. Fejø, den 5. februar 2006. Indhold 1

Fejø Møllelaug. Indhold. Fejø Møllelaug 1. Fejø, den 5. februar 2006. Indhold 1 Fejø Møllelaug Fejø, den 5. februar 2006 Indhold Fejø Møllelaug 1 Indhold 1 Vedtægter for Fejø Møllelaug, Østerby Mølle a.m.b.a 2 1. Navn, hjemsted og adresse... 2 2. Formål... 2 3. Medlemmer... 2 4. Generalforsamling...

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 1 Vestre Baadelaug Den ekstraordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Vedtægter for Assens Sejlklub.

Vedtægter for Assens Sejlklub. 1 Vedtægter for Assens Sejlklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse i forbindelse med

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

3. at oplyse offentligheden om det ateistiske synspunkt og derved mindske fordommene imod ateister

3. at oplyse offentligheden om det ateistiske synspunkt og derved mindske fordommene imod ateister Vedtægter Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Ateistisk Selskab (på engelsk: "Danish Atheist Society") Foreningens hjemsted afgøres af bestyrelsen 2 Foreningens formål er: 3 1. at være en forening

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle.

Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Revideret 21-04-2018. 1 1. Foreningens navn. Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Rev. 21-04-2018 2. Formål.

Læs mere

3. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning, herunder om forretningsførelsen for året 2014

3. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning, herunder om forretningsførelsen for året 2014 Roskilde, den 19. maj 2015 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, og under henvisning til indkaldelse af 28. april 2015 fremsendes hermed endelig dagsorden

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

Vedtægter for. Støvring Svømmehal

Vedtægter for. Støvring Svømmehal Vedtægter for Støvring Svømmehal 1. Den selvejende almennyttige forenings navn er»støvring SVØMMEHAL«og dens hjemsted er Rebild Kommune. 2. Foreningens formål er drift og udlejning af svømmehal og anden

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar Velkomst

Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar Velkomst Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar 2016 1. Velkomst Mogens Pedersen bød velkommen 2. Valg af dirigent Mogens Pedersen blev valgt 3.

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Særslev Forsamlingshus. Vestergade 22 Særslev Søndersø

VEDTÆGTER. For. Særslev Forsamlingshus. Vestergade 22 Særslev Søndersø VEDTÆGTER For Særslev Forsamlingshus Vestergade 22 Særslev 5471 Søndersø Foreningens navn er Særslev Forsamlingshus, og dens hjemsted er Særslev sogn i Nordfyns Kommune. 1. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter.

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter. Vedtægter NAVN OG HJEMSTED 1 1. Foreningens navn Faxe-Faxe Ladeplads Antenneforening. 2. Foreningens hjemsted er Faxe. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe

Læs mere

Vedtægter for Skole og Forældre København

Vedtægter for Skole og Forældre København Vedtægter for Skole og Forældre København 1. Foreningens navn er Skole og Forældre, København under Landsforeningen Skole og Forældre. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2. Som medlemmer i Skole

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand. Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt.

Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand. Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt. Forslag til vedtægtsændringer. Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt. 1 Foreningens navn er Personaleforeningen

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE VEDTÆGTER Marts 2018 1 - FORENINGENS NAVN Foreningens navn er Personaleforeningen for Norddjurs Kommunes rådhuspersonale. 2 FORMÅL Foreningens

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Hospitalsklovne. Foreningen anvender navnet Danish Hospital Clowns i internationale sammenhænge. 2. Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning.

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning. VEDTÆGTER Resumé: Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne og gængs demokratisk. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en tidssvarende form. Ordinær årlig generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Østparken

Grundejerforeningen Østparken MØDEREFERAT SIDE 1/9 TITEL Grundejerforeningen Referat fra Generalforsamling 2016 DATO 20. april 2016 kl. 19 STED Næsbylund Kro, Bogensevej 105, 5270 Odense N DELTAGERE IKKE DELTAGET REFERENT JE, 20. april

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Referat fra de ekstraordinære generalforsamlinger i AntenneForeningen i Kolding, AFiK, mandag den 1. oktober 2007 i auditoriet, KUC, Ågade 27. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere