Navn, hjemsted og form. DANAFFALD har hjemsted i Københavns kommune og sekretariat hos Dansk Transport og Logistik (DTL).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Navn, hjemsted og form. DANAFFALD har hjemsted i Københavns kommune og sekretariat hos Dansk Transport og Logistik (DTL)."

Transkript

1 Foreningens navn er DANAFFALD. Navn, hjemsted og form DANAFFALD har hjemsted i Københavns kommune og sekretariat hos Dansk Transport og Logistik (DTL). 1 Foreningens formål er at varetage medlemmernes økonomiske, faglige og sociale interesser og i øvrigt virke for at sikre medlemmerne de bedst mulige betingelser for udøvelsen af deres erhverv. Det er ethvert medlems pligt at arbejde for at skabe det bedst mulige kollegiale sammenhold, og det er derfor en indlysende og almindelig forpligtelse for ethvert medlem at give medlemmer af DANAFFALD fortrinsret ved enhver form for forretningsforbindelse. Forholdet til Dansk Transport og Logistik 2 Foreningen er optaget under Dansk Transport og Logistik, som er medlem af Dansk Erhverv (DE), og foreningens medlemsvirksomheder er dermed forpligtet til at respektere DTLs og DEs vedtægter og bestemmelser. Medlemsvirksomheder, der beskæftiger fremmed arbejdskraft, skal følge de for transportbranchen gældende løn- og arbejdsvilkår, jf. herved DTLs etiske normer.

2 Medlemskab af DANAFFALD 3 Som medlemmer af DANAFFALD kan optages: Virksomheder, der lovligt udfører affaldstransporter i henhold til lov om godskørsel samt virksomheder, hvis primære formål er at udbyde affaldsog logistikydelser. Optagelse af medlemmer sker med forbehold af DTLs godkendelse i hvert enkelt tilfælde. Medlemskabets omfang og pligter 4 Medlemmerne er underkastet denne og DTLs vedtægt, herunder forpligtet til at besvare alle henvendelser fra DTL vedrørende virksomhedernes forhold og har pligt til at sende statistiske indberetninger til DTL. Efterkommes oplysningspligten ikke, kan medlemmet pålægges en bøde og gentagne eller grove tilsidesættelser af indberetningspligten kan medføre eksklusion. Indskud og kontingent 5 Medlemmer betaler ved optagelse i foreningen et indskud til DANAFFALD.

3 Kontingent betales på grundlag af et grundkontingent med tillæg af et lønsumskontingent, der beregnes på baggrund af det foregående kalenderårs samlede udbetalte lønsum. Størrelsen af indskud og det årlige kontingent fastsættes af generalforsamlingen. Kontingentet opkræves kvartalsvis i henhold til DTLs kontingentregulativ. Kontingentrestancer pålægges en strafrente på 1,5% for hver påbegyndt måned, efter betalingsfristen (jf. DTLs kontingentregulativ) er overskredet, og indtil betaling sker. Alle omkostninger herunder inkassoomkostninger påhviler restanterne. Mindelig afgørelse af uoverensstemmelser 6 Det påhviler bestyrelsen ved forhandling at søge udjævnet enhver faglig konflikt. Kan en forhandlingsløsning ikke opnås, finder reglerne i erne 7-9 anvendelse. Det er ethvert medlems pligt, efter skriftlig anmodning herom, at give møde for bestyrelsen. Udeblivelse uden anmeldt lovligt forfald medfører bøde efter bestyrelsens skøn. Udeblivelse udelukker ikke bestyrelsens beslutningsdygtighed. Parterne må ikke møde ved eller med advokat. Fremfører parterne i en konflikt urigtige påstande eller forvolder unødig trætte, kan bestyrelsen idømme en bøde efter 7.

4 Benægter et medlem en overtrædelse, kan bestyrelsen pålægge medlemmet, under bødeansvar, at afgive en erklæring på tro og love om forholdet. Idømmelse af bøder 7 Overtræder medlemmerne foreningens vedtægt, handler åbenbart imod foreningens interesser eller udviser grov ukollegial optræden (jf. også DTLs etiske regler), skal det pågældende medlem indkaldes til møde, jf. 6. Bestyrelsen kan, hvis en advarsel ikke skønnes tilstrækkelig, idømme en bøde på min. kr. 500, som fastsættes under hensyn til forseelsens omfang. Idømte bøder skal skriftligt meddeles medlemmet og skal indbetales inden 14 dage efter meddelelsen er modtaget, med mindre medlemmet kræver sagen forelagt den ordinære generalforsamling. Eksklusion 8 En medlemsvirksomhed som har gjort sig skyldig i grove eller gentagne overtrædelser af DANAFFALDs vedtægter, eller DTL s etiske normer for medlemsvirksomhedernes erhvervsudøvelse, kan ved bestyrelsens beslutning ekskluderes af DANAFFALD. Eksklusion kan endvidere træde i stedet for advarsler eller bøder ved særligt graverende forseelser. Eksklusion meddeles den ekskluderede skriftligt med oplysning om, at eksklusionen inden 14 dage fra meddelelsens modtagelse med opsættende virkning kan indbringes for den ordinære generalforsamling efter 9.

5 Bøder og eksklusion 9 Bestyrelsens beslutninger efter 7 og 8 kan af det pågældende medlem med suspensiv virkning forelægges DANAFFALDs generalforsamling til endelig afgørelse. En skriftlig anmodning om forelæggelse for generalforsamlingen skal være DANAFFALD i hænde senest 4 uger efter bestyrelsens beslutning og behandles på den derefter nærmest følgende ordinære generalforsamling i DANAFFALD. Bestyrelsens beslutning om eksklusion træder umiddelbart i kraft, såfremt beslutningen vedtages med et kvalificeret flertal på 2/3 af de på generalforsamlingen afgivne stemmer. Generalforsamlingens afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for de ordinære domstole. Genoptagelse kan kun ske ved en bestyrelsesbeslutning, når det forhold, der har givet anledning til eksklusionen, er blevet løst på tilfredsstillende måde. Udmeldelse 10 Udmeldelse af foreningen kan kun ske til en 1. juli, gennem skriftlig meddelelse til foreningens kontor med mindst 6 måneders varsel. Afhændes eller ophører en medlemsvirksomhed, kan udmeldelse effektueres med virkning fra udgangen af det kvartal, i hvilket salget eller ophøret finder sted, forudsat DANAFFALD har modtaget forudgående skriftlig underretning herom.

6 Medlemskabets ophævelse 11 Medlemskabet kan ophæves uden iagttagelse af udmeldingsfristen i 10, når betingelserne for at være medlem af DANAFFALD ikke længere er til stede. Et medlem, der træder i betalingsstandsning, tvangsakkord eller hvis bo tages under konkurs- eller dødsbobehandling som gældsfragåelsesbo, mister retten til medlemskab og anses for udtrådt af DANAFFALD fra udgangen af det kvartal, hvor dekretet er afsagt eller bobehandlingen er påbegyndt, med mindre boet inden udtrædelsesdagen skriftligt erklærer at ville indtræde i medlemsforholdet. I tilfælde af kontingentrestance suspenderes medlemsretten, indtil betaling sker. Såfremt et medlem er i restance med kontingent for mindst 2 kvartaler, kan virksomheden efter forudgående skriftlig varsel slettes som medlem. Et medlem, som er blevet slettet som medlem af foreningen på grund af kontingentrestance, slettes fra samme tidspunkt og uden yderligere varsel hos DTL. Slettelse som følge af restance frigør ikke medlemmet for forpligtelsen til at betale kontingent indtil udløbet af den lovlige udmeldelsesfrist, jf. 10, første punktum.

7 Hæftelse 12 For foreningens forpligtelser hæfter alene foreningens formue. Udmeldte, slettede eller suspenderede medlemmer har ingen andel i foreningens aktiver. Æresmedlemmer 13 Medlemmer, som foreningen af særlige årsager ønsker at hædre, kan efter bestyrelsens indstilling og generalforsamlingens beslutning udnævnes til æresmedlemmer. Æresmedlemmer er ikke valgbare, har ikke stemmeret og er kontingentfri. Passive medlemmer 14 Medlemmer, som på grund af alder, sygdom eller lignende er ophørt med at drive erhverv, kan efter bestyrelsens afgørelse optages om passive medlemmer. Passive medlemmer er ikke valgbare, kan ikke stemme og betaler kontingent i begrænset omfang.

8 Generalforsamling 15 Den årlige ordinære generalforsamling afholdes inden udgangen af marts måned og indvarsles i DTLs medlemsblad samt senest 3 uger inden afholdelsen gennem en skriftlig indkaldelse, der tilstilles hvert enkelt medlem, hvis adresse fremgår af foreningens medlemsliste. Indkaldelsen skal indeholde angivelse af dagsorden samt revideret regnskab og medbringes på generalforsamlingen som legitimation. Enhver lovligt indvarslet generalforsamling er beslutningsdygtig, uanset de mødtes antal. Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetæller 3. Aflæggelse af beretning 4. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 5. Valg af bestyrelsesmedlemmer 6. Valg af revisor og suppleant 7. Fastsættelse af kontingent og indskud 8. Indkomne forslag 9. Eventuelt Bestyrelsen har ret til at indkalde en jurist til som dirigent. I modsat fald vælges dirigenten af generalforsamlingen. Under forhandlingerne har dirigenten, der er uafsættelig, den øverste myndighed. Forslag, som ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, skal indsendes skriftligt til foreningens sekretariat med en kort motivering senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse. Indkomne forslag

9 fremlægges på kontoret til gennemsyn og kan på opfordring fremsendes til medlemmerne. Når særlige omstændigheder måtte kræve det, kan bestyrelsen indkalde til ekstraordinær generalforsamling. Bestyrelsen er pligtig til at indkalde til ekstraordinær generalforsamling, hvis min. 25% af medlemmerne skriftlig fremsender motiveret anmodning herom. Ekstraordinær generalforsamling indkaldes mindst 5 dage forinden dens afholdelse gennem skriftlig indkaldelse, der tilstilles hvert enkelt medlem, hvis adresse fremgår af foreningens medlemsliste. Indkaldelsen skal indeholde angivelse af dagsorden og medbringes på generalforsamlingen som legitimation. Afstemningsregler 16 Hvert medlem har én stemme og kun medlemmer, som ikke er i kontingentrestance har stemmeret på generalforsamlingen. Medlemmer som har et en årlig udbetalt arbejdsløn på mindst kr får to stemmer på generalforsamlingen, og der gives herudover yderligere én stemme for hver fulde kr i udbetalt arbejdsløn. Intet medlem kan dog opnå mere end 5 stemmer inklusive den personlige stemme. Afstemninger foregår ved håndsoprækning, med mindre dirigenten eller 5 af de fremmødte stemmeberettigede medlemmer begærer skriftlig afstemning.

10 Generalforsamlingen træffer beslutning ved simpelt flertal, med mindre andet er bestemt i nærværende vedtægter. Til vedtagelse af vedtægtsændringer og opløsning kræves kvalificeret majoritet. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. Bestyrelsen 17 DANAFFALD ledes af en bestyrelse på 9 medlemmer (incl. formanden), som vælges af generalforsamlingen. Bestyrelsen vælges for en periode af 3 år således, at der er valg af 3 bestyrelsesmedlemmer hvert år. På de to første ordinære generalforsamlinger afgår 3 medlemmer efter lodtrækning. Ved bestyrelsesvalgene tilsigtes en bred geografisk og branchemæssig fordeling i repræsentationen. Bestyrelsen er selvsupplerende og vælger af sin midte en formand og en næstformand for 1 år ad gangen og fastsætter selv sin forretningsorden. I tilfælde af formandens forfald fungerer næstformanden som formand. Ved afstemninger i bestyrelsen er formandens stemme afgørende i tilfælde af stemmelighed.

11 Tegningsret 18 Foreningen tegnes af formanden eller i tilfælde af dennes forfald af næstformanden og 1 bestyrelsesmedlem i forening. Honorar 19 Honorar til bestyrelsen anføres som en note til regnskabet og godkendes sammen med dette. Rejse- og opholdsudgifter og andre direkte udlæg dækkes efter regler fastsat af bestyrelsen. Regnskab 20 DANAFFALDs regnskabsår er kalenderåret. Forinden regnskabet fremlægges til godkendelse på generalforsamlingen skal revisorerne have revideret og underskrevet dette og forsynet det med de anmærkninger, regnskabet måtte give anledning til.

12 Vedtægtsændringer 21 Ændringer i nærværende vedtægter kan kun finde sted ved en generalforsamlingsbeslutning og kræver kvalificeret majoritet på 2/3 af de afgivne stemmer. Det skal fremgå af indkaldelsen til generalforsamlingen, i hvilke er der ønskes gennemført ændringer. Forslag til vedtægtsændringer skal være indsendt med skriftlig motivering til foreningens kontor senest 4 uger før generalforsamlingens afholdelse. I modsat fald henvises forslaget til drøftelse under eventuelt. For så vidt angår ændringsforslag, der ønskes vedtage på en ekstraordinær generalforsamling, skal sådanne ændringsforslag endvidere forud være anbefalet af 25% af medlemmerne, ligesom indkaldelsen med ændringsforslagene skal være tilsendt medlemmerne senest 5 dage forud for den ekstraordinære generalforsamlings afholdelse. Opløsning af foreningen 22 Foreningens opløsning kan kun finde sted efter at være vedtaget på 2 på hinanden følgende lovligt indvarslede generalforsamlinger. Det skal udtrykkeligt fremgå af indkaldelsen, at foreningens opløsning står på dagsordenen, ligesom indkaldelsen til den sidste generalforsamling skal finde sted med mindst 14 dages varsel. Vedtagelsen af opløsningen på denne sidste generalforsamling skal ske med 2/3 af de afgivne stemmer.

13 På den sidste generalforsamling, hvor foreningens opløsning måtte blive vedtaget, skal der samtidig tages beslutning om, hvem og på hvilken måde dens forpligtelser skal afvikles, og hvorledes foreningen eventuelle formue skal anvendes. Vedtægternes ikrafttrædelse 23 Disse vedtægter trådte i kraft den 1. januar 1999 efter vedtagelsen på den stiftende generalforsamling den 25. november Vedtægtsændringer 12. marts 2005: 2 og marts 2007: 2

Vedtægter for Sydøstjyllands Vognmandsforening

Vedtægter for Sydøstjyllands Vognmandsforening Vedtægter for Sydøstjyllands Vognmandsforening Vedtaget på generalforsamlingen den 12. marts 2016 i Billund 1 1 Foreningens navn og formål 1.1 Foreningens navn er Sydøstjyllands Vognmandsforening. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for ITD Arbejdsgiverforening

Vedtægter for ITD Arbejdsgiverforening Vedtægter for ITD Arbejdsgiverforening 1. Foreningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er ITD Arbejdsgiverforening ( Foreningen ). 1.2 Foreningen har hjemsted i Padborg. 2. Formål 2.1 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Vask og Tekstiludlejning

Vedtægter for Brancheforeningen for Vask og Tekstiludlejning Vedtægter for Brancheforeningen for Vask og Tekstiludlejning 1. Kapitel A Navn, hjemsted og formål 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Brancheforeningen for Vask og Tekstiludlejning (BVT). Dens hjemsted

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for Nordre Birks Vognmandsforening, den 19. marts 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE. 1 Foreningens navn og formål

Vedtægter. Vedtægter for Nordre Birks Vognmandsforening, den 19. marts 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE. 1 Foreningens navn og formål Vedtægter Vedtægter for Nordre Birks Vognmandsforening, den 19. marts 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Foreningens navn og formål 2 Forholdet til Dansk Transport og Logistik (DTL) 3 Optagelse af medlemmer 4

Læs mere

Vedtægter for. Side 1 af 8

Vedtægter for. Side 1 af 8 Vedtægter for Side 1 af 8 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Vagt- og SikkerhedsIndustrien. Foreningens hjemsted er København. 2. Formål Foreningen har til formål at samle virksomheder inden for vagt-

Læs mere

Stenhuggersektionen Vedtægter (ændret august 2011)

Stenhuggersektionen Vedtægter (ændret august 2011) Stenhuggersektionen Vedtægter (ændret august 2011) 1 Navn og hjemsted Laugets navn er Stenhuggerlauget og med binavnene Stenhuggerlauget i Danmark, Stenhuggersektionen og Stenhuggersektionen under Dansk

Læs mere

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg Navn Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg 1 Foreningens navn er "Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg. Foreningen er stiftet den 8. september 2004 med ikrafttræden den 1.

Læs mere

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE Love for DANSKE KLOAKMESTRE 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Kloakmestre, med binavn Foreningen af Autoriserede Kloakmestre i Danmark. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Ribe Amts Vognmandsforening af 2012

Vedtægter for Ribe Amts Vognmandsforening af 2012 Vedtægter for Ribe Amts Vognmandsforening af 2012 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål 1.1 Foreningens navn er Ribe Amts Vognmandsforening af 2012. 1.2 Foreningen har kontoradresse på formandens

Læs mere

Vedtægter for ITD Arbejdsgiverforening

Vedtægter for ITD Arbejdsgiverforening Vedtaget den Side 1 af 12 1. Foreningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er ITD Arbejdsgiverforening ( Foreningen ). 1.2 Foreningen har hjemsted i Padborg. 2. Formål 2.1 Foreningens formål er som

Læs mere

Vedtægter. for. Kranbranchen

Vedtægter. for. Kranbranchen Vedtægter for Kranbranchen Som vedtaget den 10. februar 1989 og med de på generalforsamlingen den 23. marts 2007 og 9. april 2010 vedtagne ændringer. Seneste vedtagne ændringer på generalforsamling den

Læs mere

Vedtægter. for. Sydvestjydsk Arbejdsgiverforening. For Handel og Servicefag

Vedtægter. for. Sydvestjydsk Arbejdsgiverforening. For Handel og Servicefag Vedtægter for Sydvestjydsk Arbejdsgiverforening For Handel og Servicefag Sydvestjydsk Arbejdsgiverforening for handel og servicefag Indholdsfortegnelse Afsnit A Navn, hjemsted og formål 1 Navn og hjemsted

Læs mere

Dette formål skal i videst omfang tages i betragtning ved afgørelse af, hvorvidt et medlem har gjort sig skyldig i overtrædelse af vedtægterne.

Dette formål skal i videst omfang tages i betragtning ved afgørelse af, hvorvidt et medlem har gjort sig skyldig i overtrædelse af vedtægterne. Indhold 1. Foreningens navn og formål 2. Forholdet til Dansk Transport og Logistik 3. Optagelse af medlemmer 4. Kontingent og indskud 5. Mindelig afgørelse af uoverensstemmelser 6. Idømmelse af bøder 7.

Læs mere

Vedtægter for ITD Vedtaget den 29. april 2017

Vedtægter for ITD Vedtaget den 29. april 2017 Vedtaget den Indholdsfortegnelse 1. Navn, hjemsted og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Medlemskabets omfang og pligter... 3 4. Optagelsesgebyr og kontingent... 4 5. Udmeldelse... 4 6. Medlemskabets ophævelse...

Læs mere

Vedtægter. for. Kranbranchen

Vedtægter. for. Kranbranchen Vedtægter for Kranbranchen Som vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016 Sekretariat: Kranbranchen - Dansk Industri - H. C. Andersens Boulevard 18-1787 København V - +45 3377 3339 - 2 - HOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Love for DANSKE KLOAKMESTRE

Love for DANSKE KLOAKMESTRE Love for DANSKE KLOAKMESTRE 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Kloakmestre, med binavn Foreningen af Autoriserede Kloakmestre i Danmark. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter. for. Horsens Frisørlaug

Vedtægter. for. Horsens Frisørlaug Vedtægter for Horsens Frisørlaug 2 1.1 Laugets navn er: Horsens frisørlaug 1. Navn, formål og hjemsted 1.2 Laugets formål er at varetage laugsmedlemmernes interesser i økonomisk og faglig henseende, samt

Læs mere

Vedtægter for Ribe Amts Vognmandsforening af 2012

Vedtægter for Ribe Amts Vognmandsforening af 2012 Vedtægter for Ribe Amts Vognmandsforening af 2012 (revideret 2018) 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål 1.1 Foreningens navn er Ribe Amts Vognmandsforening af 2012. 1.2 Foreningen har kontoradresse

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

Stk. 2. Foreningens formål søges opnået ved at indgå overenskomster og aftaler om medlemmernes honorar- og arbejdsforhold m.v.

Stk. 2. Foreningens formål søges opnået ved at indgå overenskomster og aftaler om medlemmernes honorar- og arbejdsforhold m.v. Navn 1. Foreningens navn: Tolkeforeningen. Formål 2. Foreningens formål er på partipolitisk uafhængigt grundlag at værne og fremme medlemmernes branchemæssige, økonomiske og sociale interesser i forhold

Læs mere

for Atletikforeningen Fremad Holbæk

for Atletikforeningen Fremad Holbæk atletikforeningen Fremad Holbæk Vedtægter for Atletikforeningen Fremad Holbæk Stiftet den 21. marts 1930 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Atletikforeningen Fremad Holbæk. Dens hjemsted

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Øresund Klubfodbolds (ØKF) vedtægter anno 2016 Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Stk. 2. Foreningen er tilsluttet DBU København

Læs mere

Nordre Birks Vognmandsforening, den 10. marts 2018

Nordre Birks Vognmandsforening, den 10. marts 2018 Vedtægt for foreningen Nordre Birks Vognmandsforening, den 10. marts 2018 1 Foreningens navn og formål 2 Forholdet til DTL og Dansk Erhverv 3 Medlemsforhold 4 Inddrivelse af fordringer 5 Bestyrelsen 6

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Vask-, Kosmetik- og Husholdningsindustri. Foreningens navn forkortes VKH.

1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Vask-, Kosmetik- og Husholdningsindustri. Foreningens navn forkortes VKH. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Vask-, Kosmetik- og Husholdningsindustri. Foreningens navn forkortes VKH. Foreningens hjemsted er København. 2. Formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter. for. Kranfabrikantforeningen (KFAF)

Vedtægter. for. Kranfabrikantforeningen (KFAF) Vedtægter for Kranfabrikantforeningen (KFAF) Som vedtaget den 10. februar 1989 og med de på generalforsamlingen den 23. marts 2007 vedtagne ændringer. Sekretariat: Metal- og Maskinindustrien- H.C. Andersens

Læs mere

DANSK FOLKEBÅDSKLUB KLUBBENS LOVE

DANSK FOLKEBÅDSKLUB KLUBBENS LOVE Navn og formål 1 Klubbens navn er Dansk Folkebådsklub, forkortet DFK. Klubben er ikke knyttet til et geografisk hjemsted, men afholder årlige generalforsamlinger, hvor bestyrelsen skønner, der gives mulighed

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Kolding Svømmeklub (forkortet KSK), stiftet den

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes VEDTÆGTER For LM-Klubben, Danmark 1: Navn og hjemsted. Klubbens navn er LM-klubben, Danmark. LM-klubben, Danmark har adresse hos kassereren. 2: Formål. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for B NAVN OG FORMÅL 2 MEDLEMMER

Vedtægter for B NAVN OG FORMÅL 2 MEDLEMMER Vedtægter for B1950 1 NAVN OG FORMÅL Foreningens navn er Boldklubben af 1950 og hjemsted er Ryparkens Idrætsanlæg, Lyngbyvej 110, 2100 København Ø. Klubben er stiftet d. 19. januar 1950 på Nørrebro. Boldklubben

Læs mere

Indeks. 1 Navn, hjemsted og formål. 2 Optagelses kriterier. 3 Medlems forpligtigelser. 4 Eksklusion. 5 Bestyrelsen. 6 Sekretariatet.

Indeks. 1 Navn, hjemsted og formål. 2 Optagelses kriterier. 3 Medlems forpligtigelser. 4 Eksklusion. 5 Bestyrelsen. 6 Sekretariatet. Vedtægter for Indeks 1 Navn, hjemsted og formål 2 Optagelses kriterier 3 Medlems forpligtigelser 4 Eksklusion 5 Bestyrelsen 6 Sekretariatet 7 Møder 8 Foreningens forpligtigelser 9 Generalforsamlingens

Læs mere

Vedtægter for Køge Tri Team 2000

Vedtægter for Køge Tri Team 2000 Vedtægter for Køge Tri Team 2000 1 Navn og hjemsted Foreningen Køge Tri Team 2000, der har hjemsted i Køge Kommune, er stiftet pr. 2. januar 2001. Foreningen er tilsluttet Dansk Triathlon Forbund under

Læs mere

Vedtægter for Team Haderslev KFUM

Vedtægter for Team Haderslev KFUM Vedtægter for Team Haderslev KFUM Foreningen er fremkommet ved en fusion pr. 1. juli 2003 af foreningerne Haderslev KFUM s Idræt og Haderslev Håndbold Klub. Disse foreninger er stiftet henholdsvis 7. april

Læs mere

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D Vedtægter for foreningen Multisal i 1 Navn 1.1 Foreningens navn er Multisal i 1.2 Foreningen er stiftet den 19. august 2011 1.3 Foreningens hjemsted er, 1.4 Foreningen er ikke medlem af landsdækkende organisationer

Læs mere

Vedtægter for Copenhagen Orienteering

Vedtægter for Copenhagen Orienteering Vedtægter for Copenhagen Orienteering 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Copenhagen Orienteering Klubben har hjemsted i Københavns Kommune. Klubben er medlem af Dansk Orienterings-Forbund (DOF) under

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

Varmepumpefabrikantforeningen

Varmepumpefabrikantforeningen Varmepumpefabrikantforeningen Sekretariat Åboulevard 7, 1. tv. 1635 København V Telefon: 3539 4344 Telefax: 3535 4344 VPF@varmepumpefabrikanterne.dk www.varmepumpefabrikanterne.dk Vedtægter for Foreningen

Læs mere

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens/klubbens navn er KABE Club Danmark. Klubben blev stiftet den 17. januar 1985 Klubbens adresse er formandens adresse. FORMÅL 2 Klubbens formål er at samle KABE-ejere

Læs mere

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune.

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. Ulstrup IF 1: NAVN OG HJEMSTED. Foreningen Ulstrup IF er stiftet den 15.06.2010 og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. 2: FORMÅL. Foreningens formål er, med udgangspunkt i afdelingerne, at skabe

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter af 26. marts 2019 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub. Klubben er

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter for Morten Børup Koret

Vedtægter for Morten Børup Koret Vedtægter for Morten Børup Koret 2014 1: Navn og hjemsted. Foreningens navn er: MORTEN BØRUP KORET og foreningens hjemsted er SKANDERBORG KOMMUNE. 2: Formål Foreningens formål er at dyrke korsang og med

Læs mere

Bech-Bruun Dragsted V E D T Æ G T E R. for. IT-foreningen Alexandra. Maj 2004

Bech-Bruun Dragsted V E D T Æ G T E R. for. IT-foreningen Alexandra. Maj 2004 Bech-Bruun Dragsted Advokatfirma Frue Kirkeplads 4 8100 Århus C Tlf. 89 31 00 00 Fax 89 31 01 01 J.nr. 021577-0010 jbs/spe/jn V E D T Æ G T E R for IT-foreningen Alexandra Maj 2004 standardbreve1 K A P

Læs mere

NLP Foreningen i Danmark vedtægter

NLP Foreningen i Danmark vedtægter NLP Foreningen i Danmark vedtægter Vedtægter for NLP Foreningen i Danmark, brancheforening. 1. Foreningens navn Foreningens navn er NLP Foreningen i Danmark, brancheforening. Dens hjemsted er den til enhver

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere

Medlemmerne er forpligtet til at overholde foreningens vedtægter og leve op til foreningens formålsbestemmelse.

Medlemmerne er forpligtet til at overholde foreningens vedtægter og leve op til foreningens formålsbestemmelse. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningen København Karateklub er stiftet i 1985 og har hjemsted i Frederiksberg kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Karate Forbund, Frederiksberg Idræts-Union, Landsforeningen

Læs mere

Vedtægter for Assens Dykkerklub

Vedtægter for Assens Dykkerklub K L U B B E N 1: Klubbens navn er ASSENS DYKKERKLUB. Den er stiftet den 14. september 1989. Klubben er hjemmehørende i Assens kommune. 2: Klubbens formål er at fremme dykningen og sikkerheden under dens

Læs mere

Vedtægter. for Gulvsektionen under Dansk Byggeri

Vedtægter. for Gulvsektionen under Dansk Byggeri Maj 2015 Vedtægter for Gulvsektionen under Dansk Byggeri 1 / 8 Indhold 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemsforhold 4 Ophør 5 Medlemmets forpligtelser 6 Eksklusion 7 Generalforsamling 8 Bestyrelsen 9 Regnskab

Læs mere

Vedtægter for. Støvring Svømmehal

Vedtægter for. Støvring Svømmehal Vedtægter for Støvring Svømmehal 1. Den selvejende almennyttige forenings navn er»støvring SVØMMEHAL«og dens hjemsted er Rebild Kommune. 2. Foreningens formål er drift og udlejning af svømmehal og anden

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Dansk Byggeri, Nedbrydningssektionen

V E D T Æ G T E R for Dansk Byggeri, Nedbrydningssektionen V E D T Æ G T E R for Dansk Byggeri, Nedbrydningssektionen Sektionens navn er DANSK BYGGERI, NEDBRYDNINGSSEKTIONEN. Dens hjemsted er Dansk Byggeri, Nørre Voldgade 106, 1015 København K. 1. 2. Sektionens

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Vedtægter for Hillerød esport

Vedtægter for Hillerød esport Vedtægter for Hillerød esport 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hillerød esport, der har hjemme i Hillerød Kommune, og er stiftet den 22. august 2013. 2 Formål Det er foreningens formål, at udbrede

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Vedtægter for Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og klubben er hjemmehørende i kommune. Klubben er stiftet den 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige

Læs mere

Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune

Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune som vedtaget på den stiftende generalforsamling den 12. december 2006, og med ændringer vedtaget på generalforsamling den 25. marts 2009. Navn og hjemsted 1. Klubbens

Læs mere

Vedtægter, Viborg Jiu Jitsu Klub

Vedtægter, Viborg Jiu Jitsu Klub 1 Navn og hjemsted: Klubbens navn er Viborg Jiu Jitsu Klub. Klubben, der er en amatørklub, er hjemmehørende i Viborg. Viborg Jiu Jitsu Klub er stiftet pr. 23.1.2013 i Viborg. Klubbens adresse er formandens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LEGEBRANCHEN LEG

VEDTÆGTER FOR LEGEBRANCHEN LEG VEDTÆGTER FOR LEGEBRANCHEN LEG 1 Foreningens navn er Legebranchen LEG. Foreningens engelske navn er The Danish Association of Play (DAP). Foreningens hjemsted er København. 2 Formål LEG består af ansvarlige

Læs mere

Vedtægter for Træsektionen

Vedtægter for Træsektionen Vedtægter for Træsektionen INDHOLDSFORTEGNELSE NAVN OG FORMÅL 1 Navn og hjemsted 2 Formål MEDLEMMERNE 3 Medlemsforhold 4 Ophør 5 Eksklusion 6 Kontingent BESTYRELSEN 7 Bestyrelsen 8 Spærreregler, aldersgrænse,

Læs mere

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter, forslag Rev 7 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AMAGER ORIENTERINGSKLUB

VEDTÆGTER FOR AMAGER ORIENTERINGSKLUB VEDTÆGTER FOR AMAGER ORIENTERINGSKLUB 1. Navn og hjemsted 1.1 Klubben Amager Orienteringsklub der har hjemsted i Tårnby kommune, er stiftet den 20. oktober 2008. Klubben er medlem af Dansk Orienterings-Forbund

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BYGGERI. STILLADSSEKTIONEN (revideret april 2013)

VEDTÆGTER FOR DANSK BYGGERI. STILLADSSEKTIONEN (revideret april 2013) VEDTÆGTER FOR DANSK BYGGERI STILLADSSEKTIONEN (revideret april 2013) 1 Navn og hjemsted Sektionens navn er Dansk Byggeri Stilladssektionen, med hjemsted hos Dansk Byggeri i København. 2 Formål Sektionen

Læs mere

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28.

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6 Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Vedtaget på stiftende generalforsamling 29. juni 2006 Ændret på ordinær generalforsamling 28. marts 2007

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Vedtægter for Høng Bridgeklub DANMARKS BRIDGEFORBUND 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Høng Bridgeklub og klubben er hjemmehørende

Læs mere

Vedtægter for Sønderjyllands Vognmandsforening. -- oo0oo --

Vedtægter for Sønderjyllands Vognmandsforening. -- oo0oo -- Vedtægter for Sønderjyllands Vognmandsforening -- oo0oo -- 1 Foreningens navn og formål 2 Forholdet til DANSK TRANSPORT OG LOGISTIK (DTL) 3 Optagelse af medlemmer 4 Kontingent og indskud 5 Mindelig afgørelse

Læs mere

Vedtægter. b. Klubben er tilsluttet forbundets Mesterpointordning efter de gældende regler.

Vedtægter. b. Klubben er tilsluttet forbundets Mesterpointordning efter de gældende regler. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Hirtshals Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Hjørring Kommune. Klubben er stiftet den 1. februar 1965. 1 2 Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter. for. Kemi & Life Science

Vedtægter. for. Kemi & Life Science Vedtægter for Kemi & Life Science VEDTÆGTER for KEMI & LIFE SCIENCE Foreningens navn er Kemi & Life Science. Foreningens hjemsted er København. 1 2 Foreningens formål Foreningen har som formål at varetage

Læs mere

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Navn Hjemsted Formål... 3 AKT S ORGANISATORISKE TILHØRSFORHOLD DI og DA...

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Navn Hjemsted Formål... 3 AKT S ORGANISATORISKE TILHØRSFORHOLD DI og DA... 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL... 3 1. Navn... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 AKT S ORGANISATORISKE TILHØRSFORHOLD... 4 4. DI og DA... 4 5. DIs hjælpefonde... 4 MEDLEMSKAB... 4 6. Medlemskab... 4 7. Beregningsgrundlag

Læs mere

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg Navn 1 Foreningens navn er "Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg. Foreningen er stiftet den 8. september 2004 med ikrafttræden den 1. januar

Læs mere

3. Medlemskab 3.1 Som medlem kan enhver person, virksomhed eller institution, der kan tilslutte sig foreningens formål, blive optaget.

3. Medlemskab 3.1 Som medlem kan enhver person, virksomhed eller institution, der kan tilslutte sig foreningens formål, blive optaget. 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningen, (CVR.nr. ), har hjemsted i Esbjerg Kommune men omfatter medlemmer og aktiviteter, der går på tværs af kommunerne Esbjerg, Fanø, Varde, Vejen og Tønder. 2. Formål 2.1

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NIVÅ TURSEJLERE. FORENINGEN STIFTET. DEN 11. JANUAR 1994 Medlem af Dansk Sejlunion

VEDTÆGTER FOR NIVÅ TURSEJLERE. FORENINGEN STIFTET. DEN 11. JANUAR 1994 Medlem af Dansk Sejlunion Side 1 af 6 VEDTÆGTER FOR NIVÅ TURSEJLERE FORENINGEN STIFTET. DEN 11. JANUAR 1994 Medlem af Dansk Sejlunion 1 Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Hjemsted er :Nivå Tursejlere :Nivå Havn, Fredensborg

Læs mere

DTU ser det som sin naturlige opgave at tage aktiv del i den aktuelle fodboldfaglige debat.

DTU ser det som sin naturlige opgave at tage aktiv del i den aktuelle fodboldfaglige debat. LOVE Navn. 1. Unionens navn er: Dansk Træner Union. Forkortet: DTU. Unionen er stiftet under navnet Dansk Fodboldtræner Sammenslutning den 31. marts 1957. Dens hjemsted er formandens adresse. Stk. 2. Stk.

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Love for Jydsk Medicinsk Selskab Vedtagelse De nedenstående love er vedtaget på en generalforsamling i Jydsk Medicinsk Selskab den 11. marts 2010 og

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Sejlklub

Vedtægter for Aarhus Sejlklub Vedtægter for Aarhus Sejlklub 1. Sejlklubbens navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Aarhus Sejlklub og dens hjemsted er Aarhus Kommune; som international betegnelse anvendes Aarhus Sailing Club. 2. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet 23.04.2008 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er De Frie Producenter stiftet 23.04.2008. Foreningens hjemsted er Gentofte Kommune. 2. FORENINGENS

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Goju-Ryu Karate Skole

Vedtægter for Aalborg Goju-Ryu Karate Skole Vedtægter for Aalborg Goju-Ryu Karate Skole 1 Navn og hjemsted Foreningen Aalborg Goju-Ryu Karate Skole er stiftet den 17. april 2017 og har hjemsted i Aalborg kommune. Foreningen er tilsluttet IOGKF (specialforbund)

Læs mere

FORSLAG V E D T Æ G T E R for Bornholms Travselskab

FORSLAG V E D T Æ G T E R for Bornholms Travselskab FORSLAG V E D T Æ G T E R for Bornholms Travselskab 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Bornholms Travselskab og den har hjemsted i Bornholms Regionskommune. Foreningen er stiftet den 19. juni 1960.

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R

V E D T Æ G T E R F O R VEDTÆGTER FOR Vedtægter for BYG Morsø Mesterforening 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er BYG Morsø Mesterforening. 2 - Formål Foreningens formål er at samle virksomheder, der udøver byggefaglig virksomhed,

Læs mere

1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Dragør Håndbold Klub og dens hjemsted er Dragør Kommune.

1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Dragør Håndbold Klub og dens hjemsted er Dragør Kommune. LOVE FOR DRAGØR HÅNDBOLD KLUB (Stiftet 14. september 1979) 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Dragør Håndbold Klub og dens hjemsted er Dragør Kommune. 2 - Formål Foreningens formål er at give medlemmerne

Læs mere

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse.

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse. VEDTÆGTER FOR: Norsminde Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Norsminde Sejlklub. Dens hjemsted er Odder kommune. Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private

Læs mere

3. Selskabet holder mindst 6 videnskabelige møder om året. Møderne ledes af et medlem af bestyrelsen.

3. Selskabet holder mindst 6 videnskabelige møder om året. Møderne ledes af et medlem af bestyrelsen. Vedtægter for Det Medicinske Selskab i København Navn og tilhørsforhold 1. Selskabets navn er: Det Medicinske Selskab i København. Selskabets formål 2. Det Medicinske Selskabs formål er: 1) At styrke lægestandens

Læs mere

Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/

Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/ Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/12 2000. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Hals Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aalborg kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Det nye sæt vedtægter blev enstemmigt vedtaget på generalforsamlingen Vedtægterne kan således træde i kraft under vor generalforsamling

Det nye sæt vedtægter blev enstemmigt vedtaget på generalforsamlingen Vedtægterne kan således træde i kraft under vor generalforsamling Bilag 1. Nye vedtægter. Det nye sæt vedtægter blev enstemmigt vedtaget på generalforsamlingen 18.02.2017. Vedtægterne kan således træde i kraft under vor generalforsamling her i 2018 Bestyrelsens begrundelse

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing FC, Guldborgsund

Vedtægter for Nykøbing FC, Guldborgsund 1 Vedtægter for Nykøbing FC, Guldborgsund 1. Navn Foreningens (Klubbens) navn er Nykøbing FC, Guldborgsund. 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er Guldborgsund Kommune. Klubben er tilsluttet Lolland Falsters

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Side 1 af 7 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Klubbens

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987.

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2006. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2007. Kapitel 1: Indledende

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Dragør Bridge Club

Vedtægter for Dragør Bridge Club Vedtægter for Dragør Bridge Club 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Dragør Bridge Club, og klubben er hjemmehørende i Dragør kommune. Klubben er stiftet september 1961. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

Vedtægter for NBC Frederikshavn

Vedtægter for NBC Frederikshavn Vedtægter for NBC Frederikshavn Stiftet 1956. 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn, Nordjysk Bicycle Club har hjemsted i Frederikshavn Kommune. Foreningen er medlem af Danmarks cykel union

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr

VEDTÆGTER. FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr VEDTÆGTER FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr. 27490379 1 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: DPA Danish Promotion Association. Foreningens hjemsted er: Næstved. Formål 2 Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF)

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) Vedtaget den 15. september 1964. Ændret den 17. april 1970, den 14. april 1972, den 26. april 1974, den 26. august 1975,

Læs mere