Forretningsorden for TPO Lokalgruppe København H

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forretningsorden for TPO Lokalgruppe København H"

Transkript

1 1. Navn Forretningsorden for TPO Lokalgruppe København H Lokalgruppen København H (KH) 2. Formål At søge medlemmernes interesse fremmet mest muligt. At søge samarbejde med andre personalegrupper, såvel i som uden for Togpersonalets områdegruppe DSB, for der igennem at fremme togpersonalets interesser. At være bindeled mellem medlemmer og Togpersonalets områdegruppe DSB og Dansk Jernbaneforbund. At søge aftaler og overenskomster overholdt, samt fremsætte nye krav til forbedring af medlemmernes arbejdsforhold og forslag til aftalefornyelse. Stk. 5 Ved sagsbehandling skal lokalgruppeformanden eller øvrige tillidsrepræsentanter være behjælpelige, når dette ønskes af de pågældende. 3. Medlemmer Togpersonale der er medlemmer af Dansk Jernbaneforbund og stationeret på Københavns Hovedbanegård, danner lokalgruppen.

2 4. Lokalgruppen Lokalgruppen består af et antal medlemmer. Lokalgruppen ledes af en lokalgruppebestyrelse, bestående af lokalgruppeformand, lokalgruppenæstformand, og et antal bestyrelsesmedlemmer, som fastsættes på det årlige ordinære lokalgruppemøde, og som samtidig overholder det antal der er fastsat af områdegruppe bestyrelse. Arbejdsmiljørepræsentanter skal altid have muligheden for at deltage som observatører ved bestyrelsesmøderne. Skulle der fra områdegruppe bestyrelsen komme dekret, om ændring af tillidsrepræsentanter (op- eller nedjusteringer), indkalder lokalgruppeformanden til ekstra ordinært lokalgruppemøde for at få fastsat korrekt antal medlemmer af bestyrelsen i overensstemmelse med af områdegruppens udstedte dekret. Ved op- eller nedjusteringer af bestyrelsen, skal der altid udskrives nyvalg til posterne. Lokalgruppebestyrelsen skal handle i overensstemmelse med de gældende love og de beslutninger, der træffes af Dansk Jernbaneforbund og Togpersonalets Områdegruppe DSB Lokalgruppebestyrelsen vedtager på det konstituerende bestyrelsesmøde en forretningsorden for sit arbejde. Lokalgruppebestyrelsen konstituerer sig på førstkommende bestyrelsesmøde efter lokalgruppemødet. Lokalgruppebestyrelsen nedsætter et stemmeudvalg. Udvalget forestår organisering og afvikling af urafstemning i lokalgruppens regi. Lokalgruppeformanden er født medlem af stemmeudvalget. Optællinger skal overværes af 2 medlemmer af lokalgruppen uden for bestyrelsen.

3 Stk. 5 Lokalgruppebestyrelsen udpeger repræsentanter til alle udvalg og arbejdsgrupper, hvor lokalgruppen er repræsenteret. Stk. 6 Lokalgruppebestyrelsen tilstræber at holde møde, når dette er muligt og mindst 4 gange årligt. Møder afholdes i øvrigt så ofte som lokalgruppeformanden finder det nødvendigt, eller hvis halvdelen af lokalgruppebestyrelsen forlanger det. Et sådant forlangende skal ske skriftligt med mindst 2 ugers varsel med opgivelse af forhandlingsemne / emner. Protokoller og referater offentliggøres på lokalgruppens hjemmeside og fremlægges på København H s opholdslokaler når de er blevet godkendt. Stk. 7 Lokalgruppebestyrelsen tilstræber at afholde mindst 2 årlige medlemsmøder for lokalgruppens medlemmer. Stk. 8 Lokalgruppen København H kan sammenlægges med andre lokalgrupper hvis dette skulle blive aktuelt. Hvis en anden lokalgruppe indsluses i lokalgruppen København H vil de tilknyttede tillidsrepræsentanter indgå i en ny bestyrelse som tilforordnede tillidsrepræsentanter. De tilknyttede tillidsrepræsentanter fra en anden lokalgruppe vil være tilforordnede i den nye lokalgruppebestyrelse København H indtil næste ordinære lokalgruppe møde.

4 5. Lokalgruppemødet Ordinært lokalgruppemøde afholdes hver år den første mandag i februar måned. Lokalgruppemødet er lokalgruppens øverste myndighed og kun denne forsamling kan vedtage og ændre i lokalgruppens forretningsorden. Dog skal beslutninger være i overensstemmelse med Dansk Jernbaneforbunds og Togpersonalets områdegruppe samt DSB s regler, vedtægter og politiker. Lokalgruppemødet indkaldes med mindst 6 ugers varsel ved skriftligt opslag, der skal indeholde dagsorden. Syv (7) dage før lokalgruppemødet fremlægges en skriftlig beretning på stuen, samt indkomne forslag. Beretningen kan rekvireres i et personligt eksemplar. Forslag der ønskes behandlet på lokalgruppemødet, skal afleveres med forslagsstillers underskrift, senest 3 uger før lokalgruppemødets afholdelse. Forslag fremsendt på mail, betragtes som underskrevet. Forslag indleveret efter dette tidspunkt kan ikke forlanges behandlet på lokalgruppemødet. Stk. 5 Ekstraordinært lokalgruppemøde kan afholdes, når lokalgruppeformanden finder det nødvendigt. Lokalgruppemøder kan afholdes hvis et flertal af lokalgruppebestyrelsen, 1/5 af medlemmerne forlanger det, med opgivelse af forhandlingsemne / emner. Stk. 6 Lokalgruppemødet er beslutningsdygtigt uanset de fremmødtes antal. Større ændringer, fridagsændringer og ferieændringer skal sendes til urafstemning blandt de berørte medlemmer. Derudover skal lokalgruppemødet sende forslag til urafstemning, hvis mindst halvdelen af de fremmødte stemmer derfor.

5 Stk. 7 Lokalgruppemødet ledes i henhold til en på mødet vedtaget forretningsorden. Protokollen fra lokalgruppemødet fremlægges senest 14 dage efter mødets afholdelse, underskrevet af Lokalgruppeformanden, dirigent og referent. Medlemmer der skriftligt tilkendegiver deres ønske overfor bestyrelsen, kan få udleveret et personligt eksemplar af protokollen. Stk. 8 Skriftlig afstemning. Ethvert medlem kan ved fravær fra lokalgruppemødet indlevere en skriftlig stemme pr. indkomne forslag. Stemmesedlen skal indeholde tydeligt Navn, Underskrift og forslagsnummer. Stemmesedlen skal afleveres personligt til en tillidsrepræsentant. 6. Valg Valg af Lokalgruppeformand foretages i de år, der er ordinær kongres og er gældende for 4 år, regnet fra valghandlingens afslutning. Valg af lokalgruppenæstformand er gældende fra valghandlingens afslutning og er gældende i 2 år. Valg af lokalgruppenæstformand foregår i ulige år. Afgår lokalgruppeformanden inden valgperiodens udløb overtager lokalgruppenæstformanden hvervet i resten af dennes valgperiode. De tilbageværende bestyrelsesmedlemmer og den indkaldte suppleant konstituerer herefter en ny lokalgruppenæstformand for resten af dennes valgperiode. Afgår lokalgruppenæstformanden inden valgperiodens udløb indkaldes suppleanten og sammen med de tilbageværende bestyrelsesmedlemmer, konstituere de herefter en ny lokalgruppenæstformand for resten af dennes valgperiode.

6 Stk.5 Afgår bestyrelsesmedlemmet inden valgperioden udløber indkaldes suppleanten. Denne konstituerer sig, med den øvrige tilbageværende bestyrelsesmedlemmer for resten af dennes valgperiode. Stk. 6 Ved valg af bestyrelsesmedlemmet afgøres valget af simpelt flertal, og valget er gældende fra valghandlingens afslutning. 1 bestyrelsesmedlem (Tidl. Gruppeformand) vælges for en 2 årig periode. Ved valg af mere end 1 bestyrelsesmedlem, skaldet sikres, at der både er valgte i lige og ulige år. Fastsættelsen af bestyrelsesmedlemmer sker på det ordinære lokalgruppemøde og skal stemme overens med det af TPO områdegruppens fastsatte antal tillidsrepræsentanter på København H. De(n) kandidater som opnår flest stemmer er valgt og de efterfølgende kandidater indgår som suppleanter i den rækkefølge som stemmerne fordeler sig. (Dog maks. 2 suppleanter). Suppleanterne er valgt for en 1årig periode. Stk. 7 Ved valg hvor der ikke er flere kandidater, end der er ledige poster i lokalgruppebestyrelsen, foretages der valg af to suppleanter. Suppleanter er valgt for 1 år. Stk.8 Valg af lokalgruppeformand, lokalgruppenæstformand og 1 bestyrelsesmedlem (tidl. gruppeformand) foretages blandt lokalgruppens medlemmer. Stk.9 Foreslås mere end en kandidat til lokalgruppeformand, lokalgruppenæstformand 1 bestyrelsesmedlem (Tidl. Gruppeformand), end der er pladser til i lokalgruppe bestyrelsen, sendes disse til urafstemning blandt lokalgruppens medlemmer. Det er ikke muligt at kandidere til mere end en plads i lokalgruppebestyrelsen. Kan en kandidat ikke være til stede på lokalgruppemødet, skal der foreligge skriftligt tilsagn fra kandidaten.

7 0 De valgte tillidsrepræsentanter i lokalgruppen deltager som delegerede på tillidsmandsmødet. 7. Regnskab og revision. Stk.1 Regnskabsåret er kalenderåret fra 1.januar til 31.december. Stk.2 Den daglige kassererfunktion varetages af TPO Områdegruppens kasserer. Bilag og regninger fremsendes med attestering fra lokalgruppeformanden til områdegruppekassereren, der fører regnskab for lokalgruppen. Der fremlægges regnskab på det første lokalgruppebestyrelsesmøde i kvartalet. Områdegruppekassereren har bemyndigelse til løbende, at betale udgifter der er besluttet af Lokalgruppemødet og/ eller Lokalgruppebestyrelsen. Derudover varetages den nødvendige rapportering til Områdegruppebestyrelsen. Ved opløsning af Lokalgruppen København tilfalder eventuelle midler Områdegruppen TPO. Vedtaget og ændret på det ex. ordinære lokalgruppemøde den 14. marts 2019

Love for TPO Lokalgruppe KH

Love for TPO Lokalgruppe KH Love for TPO Lokalgruppe KH 1. Navn Lokalgruppen København (KH) 2. Formål At søge medlemmernes interesse fremmet mest muligt. Stk. 2 At søge samarbejde med andre personalegrupper, såvel i som udenfor Togpersonalets

Læs mere

Forretningsorden for lokalgruppe Fredericia Togpersonale DSB.

Forretningsorden for lokalgruppe Fredericia Togpersonale DSB. 1. NAVN Forretningsorden for lokalgruppe Fredericia Togpersonale DSB. Stk. 1 LOKALGRUPPE FREDERICIA TOGPERSONALE DSB. 2. FORMÅL. Stk. 1 At sikre medlemmernes interesser fremmet mest muligt. Stk. 2 At sikre

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TOGPERSONALETS LOKALGRUPPE ODENSE

VEDTÆGTER FOR TOGPERSONALETS LOKALGRUPPE ODENSE VEDTÆGTER FOR TOGPERSONALETS LOKALGRUPPE ODENSE 1 NAVN Togpersonalets lokalgruppe Odense 2 FORMÅL At søge medlemmernes interesse fremmet mest muligt. At søge samarbejde med andre personalegrupper, såvel

Læs mere

Vedtægter for Togpersonalets Lokalgruppe Aarhus.

Vedtægter for Togpersonalets Lokalgruppe Aarhus. Vedtægter for Togpersonalets Lokalgruppe Aarhus. 1. Navn. Lokalgruppens navn er "". Lokalgruppen har hjemsted i Aarhus. 2. Formål. Lokalgruppen har til formål: At søge medlemmernes interesser fremmet mest

Læs mere

stk. 1. Områdegruppens navn er Togpersonalets Områdegruppe DSB (TPO). 2. Formål

stk. 1. Områdegruppens navn er Togpersonalets Områdegruppe DSB (TPO). 2. Formål 1. Navn stk. 1. Områdegruppens navn er Togpersonalets Områdegruppe DSB (TPO). 2. Formål stk. 1. Områdegruppens formål er at varetage medlemmernes faglige, uddannelsesmæssige og sociale interesser samt

Læs mere

Vedtægter for Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB Lokalgruppe Esbjerg.

Vedtægter for Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB Lokalgruppe Esbjerg. Vedtægter for Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB Lokalgruppe Esbjerg.. 1. Navn. Lokalgruppen navn er Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB, Lokalgruppe Esbjerg Jernbanegade 37. 2 sal. 6700 Esbjerg.

Læs mere

1. Navn. stk. 1. Områdegruppens navn er Togpersonalets Områdegruppe DSB (TPO). 2. Formål

1. Navn. stk. 1. Områdegruppens navn er Togpersonalets Områdegruppe DSB (TPO). 2. Formål 1. Navn stk. 1. Områdegruppens navn er Togpersonalets Områdegruppe DSB (TPO). 2. Formål stk. 1. Områdegruppens formål er at varetage medlemmernes faglige, uddannelsesmæssige og sociale interesser samt

Læs mere

1. Navn. stk. 1. Områdegruppens navn er Togpersonalets Områdegruppe DSB (TPO). 2. Formål

1. Navn. stk. 1. Områdegruppens navn er Togpersonalets Områdegruppe DSB (TPO). 2. Formål 1. Navn stk. 1. Områdegruppens navn er Togpersonalets Områdegruppe DSB (TPO). 2. Formål stk. 1. Områdegruppens formål er at varetage medlemmernes faglige, uddannelsesmæssige og sociale interesser samt

Læs mere

Dansk Jernbaneforbund Togpersonalet områdegruppe DSB Lokalgruppe Aalborg

Dansk Jernbaneforbund Togpersonalet områdegruppe DSB Lokalgruppe Aalborg FORRETNINGSORDEN FOR LOKALGRUPPE TOGPERSONALET DSB AALBORG 1 Lokalgruppe Aalborg. Stk 1: Togpersonale, der er medlemmer af Dansk Jernbaneforbund og stationeret i Aalborg med DSB som arbejdsgiver, danner

Læs mere

Dansk Jernbaneforbund

Dansk Jernbaneforbund Dansk Jernbaneforbund Stationspersonalet Områdegruppe DSB Vedtægter og Forretningsorden for lokalgrupper December 2014 Side 1 af 14 Dansk Jernbaneforbund Områdegruppe Stationspersonalet DSB Områdegruppens

Læs mere

Dansk Jernbaneforbund Områdegruppe Stationspersonalet DSB Områdegruppens Vedtægter

Dansk Jernbaneforbund Områdegruppe Stationspersonalet DSB Områdegruppens Vedtægter Dansk Jernbaneforbund Områdegruppe Stationspersonalet DSB Områdegruppens Vedtægter 1 Områdegruppens sammensætning Områdegruppe Stationspersonalet DSB består af de medlemmer, der er beskæftiget inden for

Læs mere

Søndermarksvej Valby Tlf

Søndermarksvej Valby Tlf Lokomotivpersonalets Områdegruppe DB Cargo Lokalgruppe Fredericia DANSK JERNBANEFORBUND Vedtægter for: LPO Lokalgruppe Fredericia Under: Lokomotivpersonalets Områdegruppe DB Cargo Dansk Jernbaneforbund.

Læs mere

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben.

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben. Vedtægter 1. Navn og tilhørsforhold Stk.1. Klubbens navn er AC TAP klubben ved Aarhus Universitet. Klubben har hjemsted ved Aarhus Universitet. 2. Medlemskab af organisation og formål Klubben er en arbejdspladsklub

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB. Lokalgruppe København

V E D T Æ G T E R. Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB. Lokalgruppe København V E D T Æ G T E R Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB Lokalgruppe København Vedtægter LPO-DSB Lokalgruppe København 1. Lokalgruppens myndighed Lokalgruppens højeste myndighed er lokalgruppegeneralforsamlingen.

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Togpersonalets Områdegruppe DSB

Togpersonalets Områdegruppe DSB Togpersonalets Områdegruppe DSB Forretningsorden for Områdegruppebestyrelsen 1. Områdegruppens virke. Områdegruppens daglige arbejde varetages af formanden og næstformanden, som drager omsorg for, at alle

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Vedtægter for: LPO Lokalgruppe Fredericia

Vedtægter for: LPO Lokalgruppe Fredericia Lokomotivpersonalets Områdegruppe DB-Schenker Lokalgruppe Fredericia DANSK JERNBANEFORBUND Vedtægter for: LPO Lokalgruppe Fredericia 28. januar 2013 Under: Lokomotivpersonalets Områdegruppe DB-Schenker

Læs mere

Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017

Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017 Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017 ad dagsordenens punkt 4, forslag til vedtægtsændringer (markeret med rødt/det med rødt overstregede udgår) nuværende forslag 1 Navn Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d

Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d. 14-04-2018 Navn og formål 1 Organisationens navn er: Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland 1 Navn og formål Lokalafdelingens navn er Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland. I daglig tale benyttes

Læs mere

Vallensbæk Senior Park

Vallensbæk Senior Park Vallensbæk Senior Park Vedtægter for Vallensbæk Senior Park 1 Foreningens navn er Vallensbæk Senior Park. 2 Foreningen er knyttet til Vallensbæk Boligselskabs afdeling 4904 Stationstorvet. 3 Stk. 1 Foreningens

Læs mere

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE VEDTÆGTER Marts 2018 1 - FORENINGENS NAVN Foreningens navn er Personaleforeningen for Norddjurs Kommunes rådhuspersonale. 2 FORMÅL Foreningens

Læs mere

Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark, Mortonsvej 2-30, 2800 Kgs. Lyngby

Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark, Mortonsvej 2-30, 2800 Kgs. Lyngby FORSLAG TIL VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark efterfølgende kaldet Foreningen. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune, Mortonsvej 2-30, og

Læs mere

1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København.

1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København. VEDTÆGTER FOR PERSONALEFORENINGEN I FTF/A 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København. 2. Personaleforeningen er en sektion

Læs mere

Vedtægter for Dansk Jernbaneforbund, Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB

Vedtægter for Dansk Jernbaneforbund, Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB Vedtægter for Dansk Jernbaneforbund, Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Jernbaneforbund Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB. Forkortes: DJ LPO DSB. Stk. 2.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS 1 Foreningens navn og hjemsted: 1. I overensstemmelse med fransk lov af 1. juli 1901 og dekret af 16. august 1901 er der den 22. november 1966 dannet en forening kaldet: Club

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i 1. kvartal. Ekstraordinær generalforsamling kan til enhver tid indkaldes, når mindst 4 bestyrelsesmedlemmer ønsker det og skal indkaldes på forlangende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS)

Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS) Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS) 1. Navn Kredsens navn er Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS). Kredsen er en virksomhedskreds under Finansforbundet i henhold til denne organisations

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Vedtægter. Nivå Gymnastikforening

Vedtægter. Nivå Gymnastikforening Vedtægter Nivå Gymnastikforening 1 Stk. 1 Foreningens navn er Nivå Gymnastikforening. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Fredensborg kommune. 2 Stk. 1 Foreningens formål er: at fremme og samle interessen for

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere

Togpersonalets Områdegruppe DSB

Togpersonalets Områdegruppe DSB Togpersonalets Områdegruppe DSB Forretningsorden for Områdegruppebestyrelsen 1. Områdegruppens virke. Områdegruppens daglige arbejde varetages af formanden og næstformanden, som drager omsorg for, at alle

Læs mere

Vedtægt. for. Grundejersammenslutningen i Tårnby Kommune

Vedtægt. for. Grundejersammenslutningen i Tårnby Kommune Vedtægt for Grundejersammenslutningen i Tårnby Kommune Stiftet den 15. november 1927 1. Navn og hjemsted. Stk. 1, Foreningens navn er Grundejersammenslutningen i Tårnby Kommune. Stk. 2, Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Fagligt Selskab For Hygiejnesygeplejersker

Vedtægter for Fagligt Selskab For Hygiejnesygeplejersker Vedtægter for Fagligt Selskab For r 1 Navn 1. Selskabets navn er Fagligt Selskab For r, som forkortes FSFH 2. Den engelske oversættelse af selskabets navn er Danish Society of Infection Control Nurses

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

Fællesrepræsentation af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune. Vedtægter Fællesrepræsentationen af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune

Fællesrepræsentation af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune. Vedtægter Fællesrepræsentationen af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune Fællesrepræsentation af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune Vedtægter Fællesrepræsentationen af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune 1. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Foreningens navn

Læs mere

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd Vedtægter for 1 Navn og hjemsted Idrætsrådets navn er (HI). Idrætsrådets hjemsted er Halsnæs Kommune. 2 Formål Idrætsrådets formål er, gennem samarbejde mellem idrætsforeninger i Halsnæs Kommune, at 1.

Læs mere

Vedtægter for Indre Mission i Herlev.

Vedtægter for Indre Mission i Herlev. Indre Mission i Herlev Bethania Herlevgårdsvej 28 2730 Herlev Vedtægter for Indre Mission i Herlev. 1 Navn og hjemsted. 1.1 Indre Mission i Herlev er en forening, der driver sit arbejde ud fra Missionshuset

Læs mere

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning.

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning. VEDTÆGTER Resumé: Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne og gængs demokratisk. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en tidssvarende form. Ordinær årlig generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl. 19.00 i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer NUVÆRENDE VEDTÆGTER FOR VANGEDES VENNER 1 Navn og

Læs mere

VEDTÆGTER. LANDSKLUBBEN af TAGDÆKKERE. Faglig Fælles Forbund 3F.

VEDTÆGTER. LANDSKLUBBEN af TAGDÆKKERE. Faglig Fælles Forbund 3F. VEDTÆGTER for LANDSKLUBBEN af TAGDÆKKERE under Faglig Fælles Forbund 3F. 1 Landsklubbens formål er, at samle alle tagdækkere i Danmark til fælles optræden i forbindelse med de sikkerheds og miljømæssige

Læs mere

Gruppevedtægter for. Træ og Møbelgruppen. Vedtægter gældende for alle medlemmer der arbejder inden for Træ og Møbel faglige områder, som medlem af:

Gruppevedtægter for. Træ og Møbelgruppen. Vedtægter gældende for alle medlemmer der arbejder inden for Træ og Møbel faglige områder, som medlem af: Gruppevedtægter for Træ og Møbelgruppen. Vedtægter gældende for alle medlemmer der arbejder inden for Træ og Møbel faglige områder, som medlem af: 3F Midtjylland. 1 1 Navn Fagligt Fælles Forbund 3F-Midtjylland

Læs mere

VEDTÆGTER DANSKE KREDS

VEDTÆGTER DANSKE KREDS VEDTÆGTER DANSKE KREDS 1 Navn og hjemsted 1.1 Kredsens navn er Danske Kreds, Den faglige organisation i Danske Bankkoncernen. Dens hjemsted er København. 1.2 Danske Kreds er tilsluttet Finansforbundet

Læs mere

Vedtægter for Borup Kino

Vedtægter for Borup Kino Vedtægter for Borup Kino INDHOLDSFORTEGNELSE Navn og hjemsted:... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Hæftelse... 3 Foreningens ledelse:... 4 Bestyrelsen... 4 Arbejdsgrupper:... 5 Administration... 5 Regnskab

Læs mere

Vedtægter for Foreningen CCC

Vedtægter for Foreningen CCC Vedtægter for Foreningen CCC Indhold Navn og tilhørssted... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Kontingent... 4 Bestyrelse... 5 Hæftelse... 6 Formue... 6 Regnskab og revision... 7 Generalforsamling... 7 Indkaldelse...

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune

Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune 1 Navn Foreningens navn er: Vælgerforening for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune Foren ingens hjemsted: Jammerbugt kommune 2 Formål Foreningens formål er

Læs mere

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ).

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). Vedtægter for Fonden Djurs Vand 1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). 2.0 Selskabets stifter 2.1. Selskabets stifter er Ebeltoft Kommune. 3.0

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland 1. Netværkets navn Netværket er en selvstændig forening knyttet landsforeningen KLF, Kirk & Medier( Herefter KLF). Netværkets navn er KLF Netværk Vestsjælland. Netværkets

Læs mere

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd Det Frivillige Kulturelle Samråd Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd 1 Navn Stk. 1 Det Frivillige Kulturelle Samråd (FKS). FKS hjemsted er formandens eller sekretariatets adresse. 2 Formål Stk.

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

L O V E F O R V I B O R G K O R E T

L O V E F O R V I B O R G K O R E T L O V E F O R V I B O R G K O R E T 1 Foreningens navn er Viborg Koret. Foreningen er stiftet den 4. september 1968 og har hjemsted i Viborg. Dens formål er dels med korsang at medvirke til at bevare den

Læs mere

Vedtægter for Nordsjællands Politiforening

Vedtægter for Nordsjællands Politiforening Vedtægter for Nordsjællands Politiforening 1. Navn I henhold til lov for Politiforbundet er foreningens navn Nordsjællands Politiforening og består af lokalforeningerne i: Midt, Syd, Nord og UCN i Birkerød.

Læs mere

Vedtægter for Kreds Øst

Vedtægter for Kreds Øst Vedtægter for Kreds Øst 1 Kredsens navn Kredsens navn er Kreds Øst. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er Finansforbundets hjemstedskommune.

Læs mere

VEDTÆGTER DANSKE KREDS

VEDTÆGTER DANSKE KREDS VEDTÆGTER DANSKE KREDS 1 Navn og hjemsted 1.1 Kredsens navn er Danske Kreds, Den faglige organisation i Danske Bankkoncernen. Dens hjemsted er København. 1.2 Danske Kreds er tilsluttet Finansforbundet

Læs mere

Vedtægter for Grindsted. Foreningens navn. Foreningens formål. Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted. Vedtægter for foreningen

Vedtægter for Grindsted. Foreningens navn. Foreningens formål. Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted. Vedtægter for foreningen Vedtægter for Grindsted Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted [ Vedtægter for foreningen Foreningens navn 1. Foreningens navn er Single Rock Cafe Grindsted. Foreningen er hjemmehørende i Billund kommune.

Læs mere

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe:

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe: Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Vedtægter for Skole og Forældre København

Vedtægter for Skole og Forældre København Vedtægter for Skole og Forældre København 1. Foreningens navn er Skole og Forældre, København under Landsforeningen Skole og Forældre. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2. Som medlemmer i Skole

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NYKREDS

VEDTÆGTER FOR NYKREDS VEDTÆGTER FOR NYKREDS VEDTÆGTER FOR PERSONALEKREDSEN I NYKREDIT 1. Navn Kredsens navn er Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS). Kredsen er en virksomhedskreds under Finansforbundet i henhold til denne

Læs mere

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 1. Navn og adresse: SAND De hjemløses landsorganisation Sundholmsvej 34, st. 2300 København S 2. Formål: SANDs formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af

Læs mere

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede.

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede. 1.0 NAVN 1.1 Selskabets navn er Bornholms Brand A.m.b.a. 2.0 HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er Bornholms Regionskommune. 3.0 FORMÅL 3.1 Selskabets primære formål er at eje aktier i Bornholms Brandforsikring

Læs mere

Lokomotivpersonalets Områdegruppe DB Schenker, lokalgruppe Padborg

Lokomotivpersonalets Områdegruppe DB Schenker, lokalgruppe Padborg Padborg d. 26. januar 2013 Vedtægter for LPO DB Schenker, Padborg Under Områdegruppen LPO DB Schenker, Dansk Jernbaneforbund 1. Lokal gruppen Lokomotivfører, rangerfører, eller andre i en hermed beslægtet

Læs mere

Vedtægter for Danske Naturister København

Vedtægter for Danske Naturister København Vedtægter for Danske Naturister København Revideret 5.03.2006 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Naturister København, forkortet DN-KBH. Foreningens hjemsted er København Kommune. Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER for Sammenslutning Af Aktive Idrætsforeninger Region Syddanmark (SAI)

VEDTÆGTER for Sammenslutning Af Aktive Idrætsforeninger Region Syddanmark (SAI) VEDTÆGTER for Sammenslutning Af Aktive Idrætsforeninger Region Syddanmark (SAI) Sammenslutningens navn og hjemsted: Navn er: Sammenslutning af Aktive Idrætsforeninger Region Syddanmark Hjemsted er Odense

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ORGANISATIONEN GAME

VEDTÆGTER FOR ORGANISATIONEN GAME VEDTÆGTER FOR ORGANISATIONEN GAME 1. Navn og Formål 1.1 Organisationen er en forening 1.2 Organisationens navn er GAME stiftet 26. oktober 2002. 1.3 Organisationen er hjemmehørende i Københavns Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg

Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg Indholdsfortegnelse 1 Navn...2 2 Formål...2 3 Tilhørsforhold...2 4 Aktiviteter...2 5 Bidragyderkreds...2 6 Generalforsamling...2 7 Ekstraordinær generalforsamling...3

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO

VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aktivhuset Selmersbo (i det følgende kaldet Selmersbo) og dens hjemsted er Hørsholm Kommune på adressen Selmersvej

Læs mere

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub Vedtægter for Ganløse Fitness Klub 1 Klubbens navn, hjemsted og hjemmeside Stk. 1 Klubbens navn er Ganløse Fitness Klub. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Stk. 3. Klubbens hjemmeside er www.ganløsefitnessklub.dk

Læs mere

Vedtægter for SIND Ungdom

Vedtægter for SIND Ungdom SIND Ungdom Sølvgade 34, kld. 1307 København K Tlf.: 35 24 07 50 www.sindungdom.dk Vedtægter for SIND Ungdom Marts 2015 1 NAVN OG HJEMSTED Aktivitetens navn er SIND Ungdom Dens hjemsted er Sølvgade 34,

Læs mere

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn Vedtægt for Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Navnet er Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte

Læs mere

b) at brugerne deltager aktivt i at fremme aktivitetsudvidelse i aktivitetscentrene - bl.a. baseret på frivillig indsats, og

b) at brugerne deltager aktivt i at fremme aktivitetsudvidelse i aktivitetscentrene - bl.a. baseret på frivillig indsats, og Vedtægter Vedtægter for Brugerråd ved Rudersdal Kommunes aktivitetscentre for pensionister og efterlønsmodtagere. Brugerrådets formål 1 Brugerrådets formål er at udgøre en lokal brugerorganisation, der:

Læs mere

LO Silkeborg - Favrskov. 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen).

LO Silkeborg - Favrskov. 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen). LO Silkeborg - Favrskov 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen). 1.2 Foreningen er en lokal sektion under LO Danmark. 1.3 Foreningens hjemsted

Læs mere

4. Medlemskab. Stk. 1. Enhver, der vedkender sig foreningens vedtægter, kan optages som enten aktiv- eller støttemedlem.

4. Medlemskab. Stk. 1. Enhver, der vedkender sig foreningens vedtægter, kan optages som enten aktiv- eller støttemedlem. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Ringsted Skytteforening. Stiftet den 6. marts 1861. Foreningens hjemsted er Ringsted Kommune, Midt- og Vestsjællands Politi, Vestsjællands Amt. 2. Formål. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Navn 1. Foreningens navn er Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Formål og opgave 2. Det er foreningens formål og opgave - at arrangere møder, kurser og lignende, hvor menighedsrådenes virksomhed

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt Nyborg, d. 18. marts. 2016 j.nr. 16-004i/FK/ng Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt 1 Navn Landsorganisationens navn er Dansk Skoleidræt. 2 Formål Dansk Skoleidræt har med skolen som ramme

Læs mere

Vedtægter for Team Haderslev KFUM

Vedtægter for Team Haderslev KFUM Vedtægter for Team Haderslev KFUM Foreningen er fremkommet ved en fusion pr. 1. juli 2003 af foreningerne Haderslev KFUM s Idræt og Haderslev Håndbold Klub. Disse foreninger er stiftet henholdsvis 7. april

Læs mere

Love. LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI. Stiftet 13. maj Revideret generalforsamling Forslag til ny revision april 2013

Love. LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI. Stiftet 13. maj Revideret generalforsamling Forslag til ny revision april 2013 Love LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI Stiftet 13. maj-2004 Revideret generalforsamling 2007. Forslag til ny revision april 2013 1 GAMLE LOVE 1 NYE LOVE 1.1 Selskabets navn er Dansk Selskab for

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Vedtægter. Kerteminde Kajakklub. Vedtægter. Version: Vedtægter.docx Side 1 af 5

Kerteminde Kajakklub Vedtægter. Kerteminde Kajakklub. Vedtægter. Version: Vedtægter.docx Side 1 af 5 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 5 1 Klubbens navn Klubbens navn er med hjemsted i Kerteminde. 2 Klubbens Formål Klubbens formål er at udbrede og fremme interessen for kajaksporten i området, at integrere

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg

Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Stk.1 Foreningens navn er Personaleforeningen i Tryg. Foreningens hjemsted er: Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup Foreningen er en sektion

Læs mere

Vedtægter for biografforeningen DAGMAR

Vedtægter for biografforeningen DAGMAR Vedtægter for biografforeningen DAGMAR 1 Navn Stk1. Foreningens navn er Biografforeningen DAGMAR, Ribe Foreningens hjemsted er Ribe Biograf, 6760 Ribe 2 Formål Foreningens formål er: At give børn, unge

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS

Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS Mandag den 14. maj kl. 19.00 i festsalen, Det Jødiske Hus. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent, ordstyrer og referent. 2. Behandling og godkendelse af vedtægter.

Læs mere

Vedtægter for Alternativet København

Vedtægter for Alternativet København Vedtægter for Alternativet København 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Alternativet København, herefter omtalt som lokalforeningen. Stk. 2 Lokalforeningen har hjemme i Københavns kommune, herefter

Læs mere

Klublove. Social- og Sundhedsassistentklubben Århus

Klublove. Social- og Sundhedsassistentklubben Århus 1 Klubbens navn Klublove Social- og Sundhedsassistentklubben Århus Klubbens navn er Social og sundhedsassistentklubben i Århus 2 Formål At medvirke til at løse opgaver i forhold til medlemmerne efter regler,

Læs mere

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Frivilligcenter Skive. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Skive Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Turismefremme Foreningens hjemsted er formandens virksomhedsadresse, eller der hvor foreningens sekretariat er beliggende. Formanden

Læs mere

Tidligere vedtægter for Borup Kino. Nye vedtægter for Borup Kino. Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino.

Tidligere vedtægter for Borup Kino. Nye vedtægter for Borup Kino. Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino. Tidligere vedtægter for Borup Kino Nye vedtægter for Borup Kino 1 Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino. 1.2. Foreningens hjemsted er Borup, Køge Kommune. 1 Navn og hjemsted: 1.1 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere