BESTYRELSE FREDERIKSBORG REFERAT 677

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BESTYRELSE FREDERIKSBORG REFERAT 677"

Transkript

1 BESTYRELSE FREDERIKSBORG REFERAT 677 Møde den 11. juni 2019 i Hillerød Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra mødet den 16/ (side ) 2. Godkendelse af dagsorden 3. Siden sidst fra formanden 4. Siden sidst fra administrationen: a. Forretningsføreren: Bl.a. fordelingsnøgler (konto 114-0), generelle kommentarer fra afdelingerne, nye kontrakter på vintervedligeholdelse, mv. b. Byggeafdelingen: Kompasset Ved Skoven Banevænget Skovhuset og Lanternen c. Udlejningen: Ny lov træder i kraft Præcis orientering fra udlejningen er under udarbejdelse 5. Punkter til godkendelse: a. Godkendelse af huslejekonsekvens efter renovering for Fredskovhellet, afd Administrationens retningslinjer vedrørende lejernes kundeforhold til YouSee især opsigelser af TV-pakker. 7. Indlæg ved lokalinspektør Morten Pedersen (½-års evaluering mv.) 8. Repræsentantskab 2020: Fredag den 20. marts Eventuelt. 10. Konklusioner på mødet og to-do inden næste møde (Referentens konklusioner i kort punktform på det afholdte møde). Referat: Til stede fra bestyrelsen: Chresten Krabbe, Helle Worm, Per Lørup og Connie Frederiksen Administration: FF Lars Schmidt. Ref., Lokalinspektør Morten Pedersen (gæst fra pkt.7). 1. Godkendelse af referat fra mødet den 16/ (side ): Formanden indledte med at spørge, om der var nogen, som ikke kunne godkende referatet fra det sidste møde. Referat er godkendt som præsenteret. 2. Godkendelse af dagsorden: Dagsorden godkendt som præsenteret dog med tilføjelse af sager fra afd Slangerupgård og afd , Følstrup, under pkt.4.b. 3. Siden sidst fra formanden: Som det fremgår af dette mødes dagsorden, har byggemøder vedrørende de nye byggerier og renoveringen i Slangerup, samt problemerne med byggesjusk og byggeskader på de 2 seneste byggerier, været de største tidsrøvere siden sidste bestyrelsesmøde. Samtidig har jeg fortsat haft et vågent øje på specielt de grønne teams, og vi har derfor lokalinspektøren med som gæst på dette bestyrelsesmøde. Derudover har flere afdelingsformænd efterlyst en konklusion på, hvad der er status på foreningsaftalerne med YouSee, vedrørende levering af TV-pakker og Internet. Væsentlige uddrag fra formandens dagbog: Den 23. april 2019: Præsentation af projektmaterialet for Ved Skoven, afd Mødet blev afholdt på Regionskontoret.

2 BESTYRELSE FREDERIKSBORG REFERAT 678 Den 29. april 2019: Møde med formanden i afd vedrørende forbedringer contra råderet. Den 30. april 2019: Fælles dialogmøde i Byrådssalen Frederikssund. Deltagere var Lars, Helle og Ego. Den 6. maj 2019: Indoktrineringsmøde indkaldt af hovedbestyrelsesmedlem/næstformand Helle Worm. Den maj 2019: Landsrepræsentantskab i Aarhus hvor hele bestyrelsen deltog. Næstformand Helle Worm blev genvalgt til hovedbestyrelsen for en ny 2-årig periode. Den 16. maj 2019: Gennemgang af udbudsmateriale for Ved Skoven afd Den 21. maj 2019: Forretningsfører og formand besigtiger forslag til byggegrunde i Blovstrød området. Efterfølgende præsenterede forretningsføreren administrationens oplæg/udkast til nye fordelingsnøgler. Den 28. maj 2019: Møde i hjemmet med lokalinspektør Morten Pedersen vedrørende dennes oplæg til dette bestyrelsesmøde. 4. Siden sidst fra administrationen: a. Forretningsføreren Bl.a. fordelingsnøgler (konto 114-0), generelle kommentarer fra afdelingerne, nye kontrakter på vintervedligeholdelse, mv. Fordelingsnøgler er ved at være færdige - vi forventer at den endelige nøgle fordeling præsenteres på mødet i august til beslutning. Afd : En del uro efter urafstemningen, hvilket har gjort at bestyrelsen ønsker omvalg (urafstemning). Der var en intern orientering til bestyrelsen om status. Afd.159-0: FF deltager i et kort bestyrelsesmøde med afdelingsbestyrelsen. De er lidt frustrerede over - hvem bestemmer hvad? Afd : Der er p.t. ingen officiel tilbagemelding fra Frederikssund kommune, på sagen der beror i tilsynet. Pr har vi modtaget besked fra tilsynet på, at man ønsker mere tid til at besvare og kommentere vores skrivelse. Der har været forhandlingsmøde med vores vintervedligeholdelses firma. Der kommer en tilbagemelding medio juni 2019, hvorefter vi vil forsøge at lukke kontrakterne på en forlænget kontrakt for 3 år. Vi håber og forventer et forhandlingsoplæg, der er noget billigere end i udgangsoplægget. b. Byggeafdelingen Kompasset, afd Sagen beror på skemabehandling i kommunen. Der har været afholdt enkelte møder omkring dispensationer men vi forventer en godkendelse inden sommerferien. Ved Skoven, afd Sagen er sendt ud til prækvalifikation. Vi afventer. AI har i forlængelse af udskiftning af rådgiver, anlagt sag mod Lejerbo. Sagens stade er at der afventes deres replik senest den 2. juli. Herefter har vi så 1 måned til at aflevere vores duplik.

3 BESTYRELSE FREDERIKSBORG REFERAT 679 Sagen er berammet af voldgiftsnævnet til 3-6 måneder. Vi kan således håbe på, at vi kan få sagen gennemført i løbet af efteråret, men der er desværre også en vis sandsynlighed for, at det først sker i det nye år. Projektet fortsætter uafhængigt af ovenstående tvist med tidligere rådgivere. Projektet er blevet offentliggjort, og der er allerede 31 firmaer, der har vist interesse. Tidsplan for forløbet: Prækvalifikation Afleveringsfrist: 28/06 Begrænset udbud Startdato: 08/07 Afleveringsfrist: 28/08. Banevænget, afd Sagen er p.t. til behandling i Frederikssund kommune. Så snart der er tilbagemelding fra kommunen, skal kontrakter underskrives og varsling til beboere skal udsendes. Byggeudvalget vurderede, at der var behov for at holde et ekstraordinært afdelingsmøde med orientering til beboerne. Det blev besluttet at gennemføre et orienteringsmøde i uge Skovhuset, afd Her kører p.t. syn- og skønssag. Vi skal gerne have noget mere fart på sagen. P.t. er igangsat at få det nuværende mangelfulde ventilationsanlæg op at køre - så syn- og skønssagen kan færdiggøres. Herudover foregår temperaturmålinger på Skovhuset, for at kunne dokumentere ventilations- og temperaturproblematikken overfor arbejdstilsynet som p.t. er jævnligt på besøg på Skovhuset. Vi forsøger løbende at holde centerlederen velorienteret om udviklingen. Lanternen, afd I forbindelse med den igangværende voldgiftssag på Lanternen, afd.907-0, Lejerbo Frederiksborg, er vi stødt på endnu en af de små men dyre ting! I både anmeldelsen til byggeskadefonden og i voldgiften er nævnt, at der er konstateret enkelte utætheder i etageadskillelsen og dermed risiko for brandspredning. Efter afholdt møde med Hillerød kommune, Morten Schou, blev vi bedt om at sikre, at dette ikke var et generelt problem. Jeg igangsatte, via rådgiver, den nødvendige gennemgang. 43 af 78 boliger er testet, og i 39 blev der konstateret utætheder (alle disse er selvfølgelig dokumenteret). Ved påbuddet opstår så de næste udfordringer. Der er synliggørelse over for Voldgiften og BSF. Tilbage står den økonomiske udfordring i den del af sagen. Jeg bad rådgiver komme med et bud på løsningen. Rent arbejdsteknisk er den besværlig - men estimatet vil være omkring 1,2 mill. kr. inkl. moms. Resten af voldgiftssagen kører. Der blev givet en intern orientering til bestyrelsen.

4 BESTYRELSE FREDERIKSBORG REFERAT 680 Følstrup, afd Anmeldt byggeskade fra Sagen har trukket i langdrag fra rådgivers side, hvorfor vi har rykket. Lokalinspektør og driftschef har holdt møde på stedet den 29.maj 2019 sammen med rådgiver, og presset på for aktion. Sagen er afklaret af organisationsbestyrelsen. De betaler selvrisikoen på 5% - resten finansieres af afdelingen og BSF. Sagen køres af driften. Slangerupgård, afd Anmeldt byggeskade fra Der har den været besigtigelse af byggeskadefonden. Gennemgangen skal munde ud i en skriftlig afgørelse, som må formodes at fremkomme i august Sagen køres af driften. c. Udlejningen: Ny lov omkring venteliste træder i kraft Præcis orientering fra udlejningen er under udarbejdelse Teksten fra ministeriet blev rund delt. Konklusionsmæssigt gælder regelsættet, hvor der p.t. ikke er fleksible udlejningskriterier. Udlejningen vil løbende give melding til de enkelte regioner, når aftalerne er implementeret i systemet. 5. Punkter til godkendelse: a. Godkendelse af huslejekonsekvens efter renovering for Fredskovhellet, afd Huslejekonsekvensen: 6,2 % på en lånestigning på 35,7 mill. kr. Bestyrelsen blev orienteret omkring sagens stade, og lejere som p.t. føler sig snydt. FF har møde med afdelingsbestyrelsen den 26. juni 2019 for afklaring. 6. Administrationens retningslinjer vedrørende lejernes kundeforhold til YouSee især opsigelser af TV-pakker: Vi har haft de tidligere nævnte oplæg til nye YouSee aftaler ude til behandling på afdelingsmøderne. Konsekvensmæssigt, efter tilbagemeldingen til YouSee, har de trukket sig fra aftalerne, og det er de bestående som gælder. Den normale proces, såfremt man vil ud af sin YouSee aftale, er at man kontakter regionskontoret som herefter, med bekræftelse til lejer, framelder over for YouSee. Lejer slipper for at betale. Dog er de forpligtet til at betale de driftsudgifter der er forbundet med at drive anlægget. I Lejerbo's systemer vil boligen blive registreret som en bolig uden tv-signal, når ny lejer tilmelder sig. Dvs. at det er et problem mellem ny lejer og YouSee at betale for åbningen. Bestyrelsen skal være opmærksom på, at såfremt for mange framelder sig i en enkelt afdeling, vil YouSee forbeholde sig retten til at hæve pakkeprisen. Bestyrelsen skal være opmærksom på, at det er afdelingsmødet som skal opsige en aftale med YouSee. Indtil videre kan YouSee nægte andre IT-leverandører adgang til at levere internetsignal via YouSee s anlæg. Herefter en intern snak i bestyrelsen om mulige ekstra tiltag. 7. Indlæg ved lokalinspektør Morten Pedersen (½-års evaluering mv.): Der blev præsenteret et oplæg fra lokalinspektøren, som gav anledning til en del dialog. Det blev besluttet at der, frem til mødet den 6. august 2019, bliver indhentet et oplæg på den fremadrettede drift. 8. Repræsentantskab 2020: Næste års møde blev aftalt til fredag den 20. marts 2020.

5 BESTYRELSEFREDERIKSBORG I REFERAT 681 I 9. Eventuelt: Bestyrelsen: Når ny lejer er af anden etnisk herkomst ved indflytning, gør vi så noget særligt? Bes relsen diskuterede mulighederne for at oversætte på forskellige sprog. Ellers intet taget til notat. 10. Konklusioner på mødet og 'to-do' inden næste møde: (Referentens konklusioner i kort punktform på det afholdte møde) Snak med byg omkring - hvad gør vi for at forhindre denne mængde af fejl.. Opfølgning over for YouSee i forhold til ejerforhold og andres brug af deres net. N,. Godkendt af formanden den f I 7 2O1g I

BESTYRELSE FREDERIKSBORG REFERAT 661

BESTYRELSE FREDERIKSBORG REFERAT 661 BESTYRELSE FREDERIKSBORG REFERAT 661 Møde den 4. marts 2019 i Hillerød Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra mødet den 11/12-2018 (side 657-660) 2. Godkendelse af dagsorden 3. Siden sidst fra formanden

Læs mere

BESTYRELSE FREDERIKSBORG REFERAT 636

BESTYRELSE FREDERIKSBORG REFERAT 636 BESTYRELSE FREDERIKSBORG REFERAT 636 Møde den 6. marts 2018 i Hillerød Dagsorden: 1. Godkendelse af referater fra møder, den 6/12-2017 og 14/2-2018 2. Godkendelse af dagsorden 3. Siden sidst fra formanden

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9. juni 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat Den 3. november Hvidovre, den 4. november HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Mødetid kl. 16.

Referat Den 3. november Hvidovre, den 4. november HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Mødetid kl. 16. Hvidovre, den 4. november 2014 Referat Den 3. november 2014 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Afdeling: Strandmarksvej 27 A Mødetid kl. 16.30 Deltagere: Georg Jensen

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen.

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 5. marts 2013 kl. 16.00, i gildesalen, Kollegieparken, Nordbovej 20, 9800 Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 28. november 2013 Referat Mødeart: Ekstraordinært afdelings- og organisationsbestyrelsesmøde Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Mødedato: Tirsdag den 26. november 2013 Mødetidspunkt: kl.

Læs mere

Frødalen, afd Hillerød

Frødalen, afd Hillerød Dato: 23. september 2018 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 17. september 2018, kl. 19:00 Afbud: Lars N, Christian, Camilla & Mette A. Valg af referent (finde ny referent) Anders er valgt Referat: B.

Læs mere

Dan Christensen gennemgik status over igangværende projekter, projekter under forberedelse og mulige kommende projekter.

Dan Christensen gennemgik status over igangværende projekter, projekter under forberedelse og mulige kommende projekter. 18.01 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 2. oktober 2018 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen

Læs mere

Referat. Afdelingsbestyrelsesmøde. Den 24. august 2014. Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt: kl. 19.00

Referat. Afdelingsbestyrelsesmøde. Den 24. august 2014. Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt: kl. 19.00 Den 24. august 2014 Referat Mødeart: Afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Mødested: Selskabslokalet Nyborggade 11, 1. sal Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat Mødedato: 5. december 2017 Kl. 17:30-21:00 Emne: Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Camille Hillmann (CH) Mette Nielsen (MN) Mikkel Jørgen-Jensen (MJJ) Morten Lindegaard(ML)

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev.

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken. REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet

Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken. REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet Åbning: Der blev indkaldt til møde d. 25.05.2015 af Nanna Nielsen i henhold til tidligere aftalt dato Sendt til: Ilse

Læs mere

Brødremenighedens hotel

Brødremenighedens hotel Referat Mødedato 23.11.2017 Deltagere Mødested/lokale Brødremenighedens hotel Mødetidspunkt kl. 19.00 Morten Paaske, Lars Henrik Larson, Klaus Paaske, Hans Nissen, Erik Kill, Erik Gram-Hansen, Chresten

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-03-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet 09. marts 2010 kl. 19.30

Referat af bestyrelsesmødet 09. marts 2010 kl. 19.30 Afdelingsbestyrelsen Afdeling 218-0 27/03/10 Referat af bestyrelsesmødet 09. marts 2010 kl. 19.30 Til stede: Sanne, Ejvind, John, Jacob, Anders, Preben og Jan samt 4 gæster. Afbud: Karen Ad dagsordenens

Læs mere

Afdeling Frødalen, 3400 Hillerød

Afdeling Frødalen, 3400 Hillerød Dato: 4. december 2017 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 13 november 2017, kl. 19:00 DAGSORDEN: A. Valg af referent Lars R er valgt B. Godkendelse af mødereferater (åben + lukket) fra den 09. Oktober

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 16 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Mandag den 27. november 2017, kl i Lejerbo, Gl. Køge Landevej 26, 2500 Valby.

ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Mandag den 27. november 2017, kl i Lejerbo, Gl. Køge Landevej 26, 2500 Valby. Til organisationsbestyrelsen for Lejerbo, Frederiksberg Efter aftale med formanden indkaldes hermed til ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Mandag den 27. november 2017, kl. 16.30 i Lejerbo, Gl. Køge Landevej

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 29. august 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 29. august 2019 side nr. 390 Referat af bestyrelsesmøde den 29. august 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen (Afbud) Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina

Læs mere

Møllevænget & Storgaarden

Møllevænget & Storgaarden Møllevænget & Storgaarden Referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 11. maj 2016 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Referat ekstraordinært bestyrelsesmøde MSBolig 11.05.2016 nr.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i. Thomasberg (fra kl. 17.55) og suppleant Majid Tim Zakaria

Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i. Thomasberg (fra kl. 17.55) og suppleant Majid Tim Zakaria Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i bestyrelseslokalet I mødet deltog: Claus Dilling, Merrit Rosberg, Barbara Cros, John Steen Johansen, John B Thomasberg (fra kl.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 side nr. 377 Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina Søby 1. suppleant

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmeudvalg 3. Hvad er en helhedsplan? 4. Bygningernes tilstand

Læs mere

Årsberetning 2013 for Byggeforeningen af 1933

Årsberetning 2013 for Byggeforeningen af 1933 Årsberetning 2013 for Byggeforeningen af 1933 Indledning og formål Formålet med årsberetningen er at orientere byggeforeningens interessenter om foreningens aktiviteter i forhold til foreningens formål.

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 7. december 2016 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til ordinært møde tirsdag 6. december 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: John Adelsteen Andersen, formand Mariazara Pervin, næstformand Jytte Rønne Bente Nees Susanne Pia Hansen

Deltagere fra bestyrelsen: John Adelsteen Andersen, formand Mariazara Pervin, næstformand Jytte Rønne Bente Nees Susanne Pia Hansen Boligselskabet DFB Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde nr. 51 Tirsdag d. 30. august 2011 kl. 17.00 i Nimb, Tivoli, Bernstorffsgade 5, 1577 København V med efterfølgende spisning Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Tirsdag den 14. juni 2016 klokken 17:15. Administrationen, Bakkegade 25, 3400 Hillerød

Tirsdag den 14. juni 2016 klokken 17:15. Administrationen, Bakkegade 25, 3400 Hillerød Til bestyrelsen Boligselskabet Nordsjælland Hillerød, 16. juni 2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Boligselskabet Nordsjælland Tirsdag den 14. juni 2016 klokken 17:15 Administrationen, Bakkegade 25, 3400

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød. 27. juni 2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Ulrik Steffensen, Frank Polauke, Olaf Wacherhausen, Lau Ostenfeldt, Kirsten Sørensen. Poul Reynolds.

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 10

AAB Silkeborg Afdeling 10 AAB Silkeborg Afdeling 10 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt 17. august 2016 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Teknisk afdeling: Administration: 11 husstande repræsenteret

Læs mere

Referat Den 5. oktober 2015

Referat Den 5. oktober 2015 Hvidovre, den 9. oktober 2015 Referat Den 5. oktober 2015 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 33 Mødested: Afdeling 6, Trivselshuset Mødetid kl. 16.30 Palle sørger for at købe lidt

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 12. januar 2016 til ordinært møde tirsdag 19. januar 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 19. april 2018 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 26. april 2018 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

En typisk renoveringssag. Drejebog for afdelingsbestyrelser

En typisk renoveringssag. Drejebog for afdelingsbestyrelser En typisk renoveringssag Drejebog for afdelingsbestyrelser Forord... 3 Frem til beslutning på afdelingsmøde... 4 Afdelingsmødets godkendelse... 4 Teknisk samarbejdspartner... 4 Byggeudvalg... 4 Aftale

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. september, kl. 18.00. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet 10. marts 2008 kl

Referat af bestyrelsesmødet 10. marts 2008 kl Afdelingsbestyrelsen Afdeling 218-0 25/03/08 Referat af bestyrelsesmødet 10. marts 2008 kl. 19.30 Til stede: Sanne, Karen, John, Ejvind, Jon, Preben og Jan. Ingen afbud. Gæster: Christian Udesen, KAB/Københavns

Læs mere

Frødalen, afd Hillerød

Frødalen, afd Hillerød Dato: 19. august 2018 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 13. august 2018, kl. 19:00 Robert er ikke mødt. Lars N har meldt afbud. A. Valg af referent Anders er valgt Referat: B. Lars N melder midlertidigt

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9. juni 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 13. oktober 2016 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til ordinært møde tirsdag 11. oktober 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl. 17.00-18.30. Storebjerg B3 PJ Kl. 18.30 mødes den nye bestyrelse og konstituerer sig. Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt,

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Retningslinje nr. 6 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 6 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 6 til afdelingsbestyrelserne Aftaler med 3. part - om afdelingens aftaler med håndværkere og leverandører Denne retningslinje beskriver, hvordan det foregår, når afdelingen indgår en

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. marts 2016 kl. 17.00 Mødested: Marsvej

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. november 2016

Referat af bestyrelsesmøde den 24. november 2016 side nr. 253 Referat af bestyrelsesmøde den 24. november 2016 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Erling Sørensen

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde mandag d. 29. april 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5. Dagsorden

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde mandag d. 29. april 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5. Dagsorden Lejerbo afd. 204 d. 10. april 2013 Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde mandag d. 29. april 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 30. april 2014 kl. 16.00 i Elmelyparken 1D, Solrød.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 30. april 2014 kl. 16.00 i Elmelyparken 1D, Solrød. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 30. april 2014 kl. 16.00 i Elmelyparken 1D, Solrød. 7. maj 2014 Deltagere: Lau Ostenfeldt, Kirsten Sørensen, Ulrik Steffensen, Anni Rasmussen, Frank Polauke, Olaf

Læs mere

REFERAT AF KONST. BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 13. OKTOBER 2010

REFERAT AF KONST. BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 13. OKTOBER 2010 REFERAT AF KONST. BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 13. OKTOBER 2010 X Robert Thorsen Bestyrelsesformand X Lars Hansen Næstformand X Heidi Bindløv Bestyrelsesmedlem X Hans-Jørgen Krickhahn Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde torsdag d. 20. august 2915 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5. Dagsorden

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde torsdag d. 20. august 2915 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5. Dagsorden Lejerbo afd. 204 30. juli 2015 Lejerbo Tlf: 70 12 13 10 www.lejerbo.dk nan@lejerbo.dk Åbningstid: man-fre kl. 10-15 Telefontid: man-tors kl. 8.30-14 fre kl. 9-12 Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 14. december 2018 kl på Byager 5 A.

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 14. december 2018 kl på Byager 5 A. Referat af bestyrelsesmøde fredag den 14. december 2018 kl. 15.00 på Byager 5 A. Deltagere: Bettina Hinrichsen, Jesper Stauning, Lena Monrad, Maria Larsen, Morten Struwe Harritsø, Ole Larsen, Monika Busch,

Læs mere

04.04 LL har kontaktet entreprenør for pris med SF sten, pris ca. 20.000 excl. moms Der indhentes endnu et tilbud.

04.04 LL har kontaktet entreprenør for pris med SF sten, pris ca. 20.000 excl. moms Der indhentes endnu et tilbud. forlod mødet kl. 20:45 Deltagere: Til stede Afbud Lars Bjørnstrup () Formand x Mitzi Hansen (MH) Næstforkvinde x Poul Petersen (PP) Bestyrelsesmedlem x Arne Strandet Larsen (AL) Suppleant x Mikkel Selander

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 25-03-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

AARHUS. Referat af bestyrelsesmøde den 31. januar side nr Tilstede:

AARHUS. Referat af bestyrelsesmøde den 31. januar side nr Tilstede: LmenBo AARHUS side nr. 365 Referat af bestyrelsesmøde den 31. januar 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Medlem Birthe Blach Medlem Morten Glud Medlem

Læs mere

AB/EK møde 24. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 24. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 24. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 18.06 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Henning Winther Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Holbæk Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 5. december 2012 kl I Jyderup

Holbæk Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 5. december 2012 kl I Jyderup Holbæk Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 5. december 2012 kl. 10.00 I Jyderup Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat... 2 3 Holbæk Ældreboligselskab...

Læs mere

Afd Bjerggården

Afd Bjerggården Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af dirigent 2. Orientering om mulighederne for tagboliger: - Gennemgang af skitseoplæg. - Hvad kommer det til at betyde for afdelingen? - Spørgsmål og input fra beboerne

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 15. november, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23.

Læs mere

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet.

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 20.10.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat no. 1. BESTYRELSEMØDE: Tirsdag d. 14.10 14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Godkendelse af referat... 3 Jægerspris Boligselskab... 3 Orientering fra administrationen... 4 Nybyggeri... 7 Boligselskabets afdelinger...

Godkendelse af referat... 3 Jægerspris Boligselskab... 3 Orientering fra administrationen... 4 Nybyggeri... 7 Boligselskabets afdelinger... Jægerspris Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 27. september 2011 kl.17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 3 2 Jægerspris

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 9. marts 2016 til ordinært møde tirsdag 8. marts 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 12.

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 18-06-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni 2016, kl Afbud: Ulla Dinesen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni 2016, kl Afbud: Ulla Dinesen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 18. maj

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 2. oktober 2018

Hovedbestyrelsesmøde 2. oktober 2018 Hovedbestyrelsesmøde 2. oktober 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 2. oktober 2018 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Tom

Læs mere

Vibehaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af referent.

Vibehaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af referent. Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af referent. 2. Orientering om: Status på Helhedsplanen for. Hvad er der sket siden sidst. Skønnet tidsplan. 3. Eventuelt. Status på helhedsplanen for. Kort opridsning

Læs mere

Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden.

Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. Sager til efterretning/orientering. 1. Forhandlingsprotokol

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 7. november Klokken : 17.00

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 7. november Klokken : 17.00 Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 7. november 2016. Klokken : 17.00 Bestyrelsen: init.: Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis Nielsen KBN Best.medlem Frederik Schrøder

Læs mere

Afd Bjerggården

Afd Bjerggården Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af dirigent 1. b. Valg af referent 2.a Kort opfølgning på mødet fra d.23 maj 2.b Gennemgang af projektet for tagboliger: - Gennemgang af skitseoplæg. - Hvad kommer det

Læs mere

Referat fra dialogmøde 2015 Gladsaxe Kommune og Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening

Referat fra dialogmøde 2015 Gladsaxe Kommune og Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening Referat fra dialogmøde 2015 Gladsaxe Kommune og Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening Dato: 18.05.2015, kl. 14.00 15.45 Sted: Gladsaxe Rådhus, lokale 2210 For Boligselskabet: Erik Andersen, formand

Læs mere

ENDELIG UDKAST. Handlingsplan for gennemførelsen af totalentreprisen. Rebild Kommune Nyt rådhus i Nørager. Formål. De anførte forkortelser er:

ENDELIG UDKAST. Handlingsplan for gennemførelsen af totalentreprisen. Rebild Kommune Nyt rådhus i Nørager. Formål. De anførte forkortelser er: ENDELIG UDKAST Handlingsplan for gennemførelsen totalentreprisen 1. juli, rev. 2. juli, rev. 28. juli Rebild Kommune Nyt rådhus i Nørager Formål Den efterfølgende handlingsplan vil i den videre proces

Læs mere

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd.

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd. Referat Den 17. juni 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 16. juni 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 726 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 2. maj 2013 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Mødereferat rev. 17-09-15 Mødedato: 15. september 2015 Kl. 18:30-22:00 Emne: Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anders Brammer (AB) Anne Lundsmark (AL) Bjarne Brændeskov (BB) Ditte Bjarnild (DiB)

Læs mere

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2.

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken Dagsorden til bestyrelsesmøde 19-12-2012 MEDBORGERHUSET KORSKÆR Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 19. december 2012, kl. 15.45 i Medborgerhuset, Korskærparken Indkaldt til mødet: Lone Hartung, Else

Læs mere

AFDELINGSBESTYRELSEN. Referat fra afdelingsbestyrelsens møde onsdag den 4. oktober Dagsorden

AFDELINGSBESTYRELSEN. Referat fra afdelingsbestyrelsens møde onsdag den 4. oktober Dagsorden AFDELINGSBESTYRELSEN Avedøre Boligselskab Avedøre Stationsby, Syd, afdeling 3501 Bymuren 105 1. th, 2650 Hvidovre E-mail: absydmail@gmail.com onsdag den 4. oktober 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Margit

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf Fax

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf Fax Beboere i afdeling 42, Hærtoften Referat fra ordinært afdelingsmøde tirsdag den 25. september 2012, kl. 16.30. Mødet blev afholdt på Rødekro Kro. Deltagere: Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. 11-11-16 Mødedato: 10. november 2016 Kl. 17:30-21:45 Emne: Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anne Lundsmark (AL) Mette Nielsen (MN) Mikkel Jørgen-Jensen (MJJ) Minna

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere