UDVIKLINGSRÅDET - HAASTRUP

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UDVIKLINGSRÅDET - HAASTRUP"

Transkript

1 UDVIKLINGSRÅDET - HAASTRUP v/talsmand - Mikael Kristensen Faldsledvej 10 / 5600 Fåborg / mikael041259@gmail.com 29. maj 2019 Faaborg-Midtfyn kommune v/jens Peter Jacobsen jepja@fmk.dk (sendt pr. mail) Høringssvar til mulig ændring af flextrafikken Udviklingsrådet har modtaget kopi af nedenstående høringssvar fra Ældrerådet i Faaborg-Midtfyn kommune med en opfordring til, at lokalrådene bakker op om dette, hvis de vel at mærke er enige i det anførte. Hvis Faaborg -Midtfyn kommune vælger at ændre den offentlige trafik, anbefaler Ældrerådet, at der indføres både plustur og flextur. Vi anbefaler samtidig, at der vælges de laveste takster. For at opnå den bedste mobilitet anbefaler vi, at ordningen dækker hele kommunen og på så bredt et tidspunkt som muligt. Når og hvis ændringerne indføres, rådgiver vi på kraftigste vis kommunen til at afsætte tid, for at "forklare" de nye regler, f.eks. ved borgermøder på relevante steder, og eller udpeger Fyn Bus`s "ambassadører", der kan forklare ændringerne i fællesskaber, hvor ældre mødes. Ældrerådet tilkendegiver også kritik af den meget korte høringsfrist. Udviklingsrådet i Haastrup er helt enig i det i citatet anførte, og skal derudover anbefale, at man også gør ordningen tidssvarende ved at muliggøre betaling med andre betalingsmidler end kontanter i bilen ved kørsel med Flextur - eksempelvis MobilePay. Med venlig hilsen Mikael Kristensen Talsmand Haastrup Udviklingsråd

2 Høringssvar om ændringer i Flextrafikordningen, Lokalråd Ryslinge LR Ryslinge hilser alle initiativer velkomne, der for lokalområdets borgere øger muligheden for at blive transporteret med offentlige tilbud,. Ryslinge bliver betjent af diverse skolebusruter og Fynbus rute 920 Kerteminde Faaborg. For at komme til Fyns største byer med mange uddannelser og arbejdspladser Odense og Svendborg går transporten oftest med skift til Svendborgbanen i Ringe. I den forbindelse ligger LR på sinde at gøre opmærksom på to barrierer for anvendelse af togtrafikken: For omstigningsforbindelser er busankomst og togafgang eller omvendt kun delvis koordineret. Især om weekenden og i aftentimerne kan der opstå store huller. Det sidste tog afgår alle dage fra Odense og kan ikke nås, hvis man fx arbejder til kl 23 og i en afstand på over fem - ti minutter fra stationen eller Sygehus. Mange koncerter og andre oplevelser kan nemt vare længere ende til kl En udvidelse af tilbuddene af telekørsel til kl er påtrængt men burde tænke Svendborgbanen eller anden transport fra banens endepunkter til Ryslinge ind. Telekørsel udenfor skolebussernes køretider og på tværs af de eksisterende ruter kan være essentiel for borgere uden køretøj. Derfor plæderer vi kraftig for de bedst mulige løsninger, således at det bliver meget bedre muligheder for borgere uden bil, især unge mennesker, at bo i Ryslinge og deltage i det omkringliggende samfunds liv.

3 Hilderslev Sogn s Lokalråd har indhentet høringssvar fra Hjemly Friskole, og skal ses som et samlet høringssvar.

4 Til FYNBUS Sallinge den 27 Maj 2019 Hillerslev, Sallinge, Nybølle & Hørup. Vi har læst om jeres nye forslag om Plustur og Flextur som er sat til høring. Vi har læst samtlige af jeres nye forslag til hvordan i fremover havde tænkt jer at vi kan benytte Plustur og Flextur. Desuden har Hillerslev lokalråd fremlagt jeres planer på de sociale medier. Følgende besvarelser er kommet: Det giver væsentliger forringelser for os der bor i yderområdet, når de laver kilometer takst i stedet for zoner. Min pris pt. for en tur fra Højrup til Ringe er 25 kr. Den vil stige til 8 kr. x 11 km = 88 kr. ifølge det forslag der er i høring. Det er voldsom serviceforringelse for landdistrikterne. Vi er bekymret for både børn, unge og ældre som ønsker at komme til læge, indkøb eller sociale arrangementer osv. Det bliver i nogle tilfælde besværligere, tidsmæssigt mere krævende at komme frem og i nogen tilfælde, er det økonomiske en hindring, da der er en Prisstigning på optil 250%. Vi forstår ikke at i vil være bekendt at foreslå så store pristinger, da det især rammer de borgere som ikke har så stor en indtægt! I har jo forvejen skåret kraftigt ned på bus turene i vores område. Vi ønsker jo at de unge og ældre skal blive boende i landsbyerne på Fyn. Håber i ser Positivt på vores Høringsvar. Venlig Hilsen Pia Knæhus Autzen Formand for Hillerslev Sogn Lokalråd.

5 Hørringsvar på revision af telekørsleskonceptet fra Hjemly Friskole. Forældrene vil få en betydelig højere udgift til transport med stigning på op til flere hundrede procent, hvis de fortsat vil bruge teletaxa ordningen i samme omfang, med de varslet ændringer! Vi kan som skole være bekymret for både nuværende og kommende børns mulighed for det frie skolevalg, hvis de bebudet ændringer i teletaxa ordningen bliver som varslet. Som det fremgår af nedstående udsnit af svarerne fra forældrene, er flextaxa ordningen som vi kender den i dag, væsentlig eller meget væsentlig for mange familier. Som det fremgår af høringsmaterialet, er teletaxa ordningen primært en ordning der bruges af landkommunerne, hvor den offentlige transport er mangelfuld. Hjemly ligger på landet midt mellem Fåborg og Ringe, med generelt dårlige busforbindelser og på trods af skolen har egen skolebusordning, er der mange børn på Hjemly Friskole, der mangler adgang til transport for at kunne passe deres skolegang. Hjemly har haft en meget kort høringsfrist, men har skrevet ud til alle forældre. Der er afgivet svar på vejene af ca. 20 % af eleverne. Dette tal ville havde været betydeligt højre hvis svarfristen havde været længere. Derfor kan tallene kun tages som vejledende og bestemt ikke retvisende. Vi er som skole også bekymret for elevernes almene trivsel og brugen af fritidsinteresser. Som det fremgår af svarene fra forældrene, kan den voldsomt varslet prisstigning være en hindring børnenes mulighed for er dyrke sport og kammeratskab, med heraf forværring af den sociale trivsel for børnene. Hjemly Friskole har stor fokus på bevægelse og idræt i skoledagen, vi tilskøder børnene til at kommer til sport i fritiden, da motion og indlæring hænger sammen, hvilket al forskning underbygger. Med de varslet ændringer af teletaxa ordningen, og den mangelfulde offentlige transport, Er vi som skole bekymret for børnenes forsatte mulighed for at dyrke sunde fritidsinteresser. Med så voldsomme stigning som revision af telekørsleskonceptet beskriver er vi beskymret for børnenes almen trivsel. Med venlig hilsen Anne Tingager Friskoleleder Klaus Ellegaard Bestyrelsesmedlem Høringssvar fra forældre på Hjemly friskole Vi er ret afhængig af den ordning. Simone og Jannik har ikke andre muligheder for at komme hjem. Det vil sige to børn dagligt Emma bruger ordningen næsten hver dag.

6 Louise bruger flextaxi torsdag og fredag i hver uge. God dag. Vi bruger teletaxa ordning, når der er planlagte anderledes skoledage hvor skolebussen ikke kører. Terminsprøver, turer med valgfag m.v.det var desuden planen at Sofie skulle til at tage den hjem om tirsdagen efter skoleband. Ordningen er en vigtig elastik i en stram tidsplan Emma bruger teletaxa hver dag fra hjemly til Faaborg. Emma bruger teletaxa 1 gang om ugen. Vi har brugt Teletaxa nogen få gange i forbindelse med eksamen m.m. Det er dejligt at kunne benytte når ungerne har fri på tidspunkter hvor skolebussen ikke kører Vi bruger teletaxa hver eneste dag og det er en kæmpe hjælp for ikke at sige uundværligt. Vi bruger flex-/tele taxa jævnligt. Nogle uger 2 gange om ugen, andre 1 eller ingen, det variere lidt. Men for os er det en smart transport løsning, typisk fra Hjemly til Fåborg Emma og Victor benytter teletaxa hver dag til ringe og det er meget vigtigt for os at det fungerer ellers kan de blive nød til at flytte så vi håber da meget at de ikke ændrer ordningen. Vi bruger det ca. 1-2 gange om ugen. Når Camilla skal på arbejde i Faaborg eller Casper skal til sport i Espe, så det bliver ikke brugt i stedet for " skolebus", men som transport, hvor der ikke er offentlig buskørsel. Vi har også brugt teletaxa, hvis de har fri kl. 12 eller på et tidspunkt før skolebussen kører. Vi bruger teletaxa i forskellige sammenhænge hvor der opstår et behov som vi ikke ellers lige umiddelbart kan løse med bussen eller afhentning. Typisk er det transport til/fra fritidsaktiviteter eller ved spontane legeaftaler. Det sker ca. 1-2 gange om måneden og vi er bestemt glade for at muligheden er der. Malthe bliver hentet af teletaxa hver dag. Jeg bruger ordningen for begge mine børn 7 ud af 10 hverdage. Mvh, Lena Vi bruger ordningen ca. 1-2 gange om ugen og er meget tilfredse med ordningen. Vi bruger dagligt teletaxa til pigerne hjem fra skole. Og faktisk også til fritidsaktiviteter når vi ikke kan nå at køre. Jeg ved ikke om flex ruten går ind under teletaxi ordningen. Magnus tager flex ruten fra Espe til Broby hver dag når han skal fra skole, og vi bruger teletaxi de dage hvor de får fri klokken 13 og når børnene skal hjem til kammerater i Korinth. Hver anden uge hvor jeg har børnene bruger jeg teletaxa hver dag, både når de skal køres hjem, men også når de skal fra skole til deres fritidsinteresser. Så for mig er det en kæmpe hjælp. Min søn Rasmus bruger teletaxa hver dag for at komme hjem fra skolen.

7 Vi bruger teletaxa hver dag til både Marie og Laurits. Det er vores eneste mulighed for at de kan komme til Vester Hæsinge. Håber ikke at disse ændringer betyder at vi ikke har muligheden mere. Hjemly bussen kører jo ikke Clara og Celine bruger engang i mellem taxaen der køre fra Hjemly til Espe - jeg har ikke sat mig ind i taxa og bus-kørsel, men kan forstå på pigerne, at de tager taxaen da den køre før bussen. Det er i vinterhalvåret og ved dårligt vejr, de bruger tilbuddet ellers er de på cykel. Det er lidt forskelligt, hvor meget vi bruger ordningen, men under normale forhold omkring 5 gange pr. måned x 2 børn. I tilfælde af brækkede arme eller ødelagte knæ, eller i perioder med dårligt vejr bruger vi den dagligt til begge børn. Vi (Anne) bruger ordningen ca 2-3 gange i måneden på nuværende tidspunkt, men jeg er sikker på at det vil være oftere des ældre Anne bliver. Vi vil nødigt undvære ordningen med så dårlige forbindelser der er fra vores hjem. Karoline bruger ordningen både til skole - ved ændrede mødetider- og i fritiden. Ok men så har vi stadig brug for den, med mindre de laver bustiderne om efter sommerferien så de to busser passer sammen. Men tror det desværre ikke da jeg selv har kæmpet en kamp med fynbus også Er i tvivl om det også gælder den taxa der er sat ind fra Hjemly til espe skole for at de kunne nå videre med fynbus helt hjem.

8 Faaborg-Midtfyn kommune Trafik, transport og veje Att. Søren Kristensen Horneland lokalråd har følgende høringssvar til en mulig ændring af flextrafikken. Hele Horne land har en minimal dækning af offentlig trafik. Der er skolekørsel og uddannelsesbussen fra Bøjden via Faaborg til Svendborg morgen og eftermiddag. Ingen af disse busser køre i weekender og i sommerferien. Den øvrige tid bliver udelukkende dækket af teletaxi. Det er et stort problem for mange borgere, såvel børn, unge som ældre. Derfor har lokalrådet et stort ønske om bedre offentlig transport. For børn og unge handler det om mobilitet f.eks. i f.t. at kunne deltage i fritidsaktiviteter i Faaborg efter skoletid, om aftenen og i weekender. Samtidig opfordrer vi til, at der bliver en mere sammenhængende offentlig trafik mellem Alsfærgen i Bøjden og Faaborg. Hvis Faaborg -Midtfyn kommune vælger at ændre den offentlige trafik, anbefaler lokalrådet, at der indføres både plustur og flextur. Vi anbefaler samtidig, at der vælges de laveste takster. For at opnå den bedste mobilitet anbefaler vi, at ordningen dækker hele kommunen og på så bredt et tidspunkt som muligt. Samtidig opfordre vi til at gøre ordningerne så brugervenlige som mulige. Med venlig hilsen Elna Johansen, lokalrådsformand

Oplæg til revision af telekørsel: Odense Kommune

Oplæg til revision af telekørsel: Odense Kommune Oplæg til revision af telekørsel: Odense Kommune Resume: FynBus præsenterer status på Telekørsel i Odense Kommune og hovedtrækkene af et oplæg til revision af telekørsel. FynBus ønsker at orientere kommunen

Læs mere

Mobilitet og urbanisering

Mobilitet og urbanisering Mobilitet og urbanisering Nordfyns Kommune en case TØF konference 7. oktober 2014 Planchef Søren Junker En typisk landkommune 450 km2 og 29.200 indbyggere - 65 indbyggere pr. km2 15 byer 3 hovedbyer -

Læs mere

Notat Kollektiv trafik og skoledagens placering

Notat Kollektiv trafik og skoledagens placering Notat Kollektiv trafik og skoledagens placering By, land og kultur Mellemgade 15, 5600 Faaborg Nedenstående er baseret på - notat fra FynBus af 7. december 2015 og - notat om brugen af kollektiv trafik

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Oplæg til kollektiv trafikplan i Faaborg- Midtfyn Kommune. Faaborg-Midtfyn Kommune. Notat fra FynBus/COWI.

Indholdsfortegnelse. Oplæg til kollektiv trafikplan i Faaborg- Midtfyn Kommune. Faaborg-Midtfyn Kommune. Notat fra FynBus/COWI. Faaborg-Midtfyn Kommune Oplæg til kollektiv trafikplan i Faaborg- Midtfyn Kommune Notat fra FynBus/COWI COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 wwwcowidk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Notat Kollektiv trafik og skoledagens placering

Notat Kollektiv trafik og skoledagens placering Notat Kollektiv trafik og skoledagens placering By, land og kultur Mellemgade 15, 5600 Faaborg Nedenstående er baseret på notat fra FynBus af 7. december 2015. Nuværende service og opgørelse af kundesegment

Læs mere

Høringsblad Rute 501, 502, 503, 504, 505: Havndal Skole - Grønhøjskolen Forslag i høring

Høringsblad Rute 501, 502, 503, 504, 505: Havndal Skole - Grønhøjskolen Forslag i høring Rute 501, 502, 503, 504, 505: Havndal Skole - Grønhøjskolen Forslag i høring Havndal Skole Ringetid kl. 7.40. Opsamling i Havndal skoles distrikt henholdsvis øst og vest. Skoledistriktet er udvidet til

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Evaluering af projekt Forbedret telekørsel i Faaborg-Midtfyn Kommune

Evaluering af projekt Forbedret telekørsel i Faaborg-Midtfyn Kommune Evaluering af projekt Forbedret telekørsel i Faaborg-Midtfyn Kommune Plan og Kultur Mellemgade 15 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@fmk.dk www.fmk.dk Resumé af projektet Faaborg-Midtfyn Kommune

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 43 Lemming d. 23. oktober 2015 Ugen der

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4, 2014 Tybjerg Privatskole

Nyhedsbrev nr. 4, 2014 Tybjerg Privatskole Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! D. 26. april blev der holdt arbejdsdag på skolen. Det var en rigtig god dag og der blev lavet rigtig mange gode ting til jeres børn.

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

NOTAT: Telekørsel i Middelfart Kommune

NOTAT: Telekørsel i Middelfart Kommune NOTAT: Telekørsel i Middelfart Kommune Indledning Sideløbende med FynBus bestyrelses beslutning, 12. juni 2014, om at indføre et fælles telekørselskoncept, startede FynBus en proces op i foråret 2014 med

Læs mere

Hvad er dit køn? Hvor gammel er du? Hvilken kategori beskriver dig bedst? Mand (32%) Kvinde (68%) Over 65 år (0%) Under 18 år (0%) år (3%)

Hvad er dit køn? Hvor gammel er du? Hvilken kategori beskriver dig bedst? Mand (32%) Kvinde (68%) Over 65 år (0%) Under 18 år (0%) år (3%) Hvad er dit køn? Mand (32%) Kvinde (68%) Kvinde Mand Hvor gammel er du? Over 65 år 56-65 år (19%) Under 18 år 18-25 år (3%) 26-35 år (16%) 36-45 år (23%) 46-55 år (39%) Under 18 år 18-25 år 26-35 år 36-45

Læs mere

07. november 2017 MOBILITET. 07. november

07. november 2017 MOBILITET. 07. november MOBILITET 07. november 2017 Et overblik over tilgange Midttrafik produkter * Flextur * Flexbus (teletaxa) * Plus tur (på vej) Knudepunkter Hovednet Øvrige mobilitets produkter * Cykler * Dele biler * Dele

Læs mere

Oprettet: 20. Januar, 2010 20:49 af Erik Olesen Sinaivej 13. Sandholt Lyndelse

Oprettet: 20. Januar, 2010 20:49 af Erik Olesen Sinaivej 13. Sandholt Lyndelse Rute 2: Ringe-Boltinge-Espe-Snarup-Krarup-Lyndinge Oprettet: 1. Marts, 2010 09:20 af Heidi Christensen Hej Fynbus Vi vil gerne høre om det er muligt at lave en ændring til busrute/lokalrute 2 i Ringe.

Læs mere

Betjening af Bøgebjergskolen, elever fra Brahetrolleborg Skole

Betjening af Bøgebjergskolen, elever fra Brahetrolleborg Skole NOTAT: Betjening af Bøgebjergskolen, elever fra Brahetrolleborg Skole Indledning Den kollektive trafik i Faaborg-Midtfyn Kommune har gennemgået større ændringer i skoleårene 2012-2013, hvor ruterne omkring

Læs mere

Hvad skal der til for, at folk vil åbne bildøren for hinanden?

Hvad skal der til for, at folk vil åbne bildøren for hinanden? Hvad skal der til for, at folk vil åbne bildøren for hinanden? kasper.noer@alexandra.dk Vision 2030 for Aarhus by www.smartmobilitet.dk Udfordring Mobility as a Service Nigel Zhuwaki Studiets opdrag Hvor

Læs mere

9 | Alle kommentarerne om kollektiv trafik i Vejle Kommune | Sydtrafik | 2010~2019

9 | Alle kommentarerne om kollektiv trafik i Vejle Kommune | Sydtrafik | 2010~2019 Bilag 1 Indkomne bemærkninger fra lokalråd Nr. Fra Indhold Forvaltningens bemærkninger 1. Egtved Udviklingsråd Har noteret sig at forslagene vil betyde færre afgange i sommerferien. Gør opmærksom på at

Læs mere

Oversigt over sene skoledage i Ringkøbing-Skjern Kommune

Oversigt over sene skoledage i Ringkøbing-Skjern Kommune Oversigt over sene skoledage i Ringkøbing-Skjern Kommune Følgende fremgår i hyrdebrevet fra Ministeret af 26. august 2015: Undervisningen foregår normalt inden for tidsrummet 08.00 16.00. Intentionen fra

Læs mere

Formålet med det lokale trafiksystem i Faaborg-Midtfyn kommune er primært at befordre skoleelever til og fra skole.

Formålet med det lokale trafiksystem i Faaborg-Midtfyn kommune er primært at befordre skoleelever til og fra skole. : Kollektiv trafik i Faaborg-Midtfyn Kommune 2014-2015 Indledning Formålet med det lokale trafiksystem i Faaborg-Midtfyn kommune er primært at befordre skoleelever til og fra skole. Systemet har gennemgået

Læs mere

Sammenhængskraft i Nordjylland

Sammenhængskraft i Nordjylland Sammenhængskraft i Nordjylland fra Trafikselskab til Mobilitetsselskab Årsmøde i KTC, torsdag d. 25. oktober 2018 Thomas Øster, Nordjyllands Trafikselskab fra Trafikselskab til Mobilitetsselskab Nordjylland

Læs mere

Jeg har ingen kommentarer, da jeg ikke har hørt fra nogen, der har benyttet flextur.

Jeg har ingen kommentarer, da jeg ikke har hørt fra nogen, der har benyttet flextur. Fra: Steen Mortensen Til: Cc: Brunella Vejbæk; Palle Kristoffersen; Sonja Schultz; Kai Brorson Emne: Re: Høring vedrørende forsøgsordning med udvidet kørsel for Flextur Dato: 10. februar 2016 14:18:27

Læs mere

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014 Kære børn og forældre Så kom vi vel ind i det nye, og med masser af sne og frost til stor glæde for børn og barnlige sjæle Husk derfor ekstra tøj og varm udetøj, for vi kælker og leger ude hver dag!! Her

Læs mere

7 | Alle kommentarerne om kollektiv trafik i Vejle Kommune | Sydtrafik | 2010~2019

7 | Alle kommentarerne om kollektiv trafik i Vejle Kommune | Sydtrafik | 2010~2019 Bilag 3. Modtagne høringssvar fra lokalråd og Udvalget for Lokalsamfund og Nærdemokrati Nr. Fra Indhold Forvaltningens bemærkninger 1 Brejning Lokalråd Finder oplægget om flextur fornuftigt Ingen kommentarer

Læs mere

Grundejerforeningen"Fælleskabet" Haastrup

GrundejerforeningenFælleskabet Haastrup Grundejerforeningen"Fælleskabet" Haastrup Projekt: Landdistriktspulje 2017, 2. ansøgningsrunde. Ansøgt: 11-10-2017 (Puljecenter + Hjemmeside) Status: Ansøgning modtaget ID #: 119-8 Oplysninger om ansøger

Læs mere

Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015

Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015 Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015 Dato: 08.12.2015 Borger: Gitta Kristensen fra Bistrup 340 er pr. 13. december 2015 omlagt. Der vil derfor ikke fremover være busforbindelse

Læs mere

De foreslåede ændringer kan gennemføres inden for driftsbudgettet til kollektiv trafik.

De foreslåede ændringer kan gennemføres inden for driftsbudgettet til kollektiv trafik. Notatark Sagsnr. 13.05.22-P00-1-15 Sagsbehandler Lars Oksbjerre 22.2.2016 Indstillingsnotat Kollektiv trafik køreplanperiode K2016-17 Udvalget skal tage stilling til foreslåede ændringer i Midttrafiks

Læs mere

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014.

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Jonas er 15 år, går på Hårup Skole, og bor uden for byen Todbjerg. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

BESLUTNINGSOPLÆG: Kollektiv trafik i Assens Kommune Indledning

BESLUTNINGSOPLÆG: Kollektiv trafik i Assens Kommune Indledning : Kollektiv trafik i Assens Kommune 2014-2015 Indledning Formålet med det lokale trafiksystem i Assens kommune er primært at befordre skoleelever til og fra skole. Figur 1: Flows til skoler FynBus Planlægning

Læs mere

Referat af mødet: Bevar Rolfsted Skole 10. juni kl. 19-21.30

Referat af mødet: Bevar Rolfsted Skole 10. juni kl. 19-21.30 Referat af mødet: Bevar Rolfsted Skole 10. juni kl. 19-21.30 Da Faaborg-Midtfyn kommune skal spare penge i fremtiden, er der blevet udarbejdet et sparekatalog, som blev offentliggjort i maj måned. Af sparekataloget

Læs mere

Trivsel for alle. - Hvad kan du gøre?

Trivsel for alle. - Hvad kan du gøre? Trivsel for alle - Hvad kan du gøre? Hvad er SSP Samarbejde mellem: Skoler Socialforvaltning Politi Mål: At forebygge kriminalitet, misbrug og mistrivsel Hvordan sikrer vi så det? Undervisning i skoler

Læs mere

Forslag til køreplan 2015-16 for buskørslen i Hedensted Kommune.

Forslag til køreplan 2015-16 for buskørslen i Hedensted Kommune. Notatark Sagsnr. 13.05.22-P00-1-14 Sagsbehandler Lars Oksbjerre 12.2.2015 Indstillingsnotat Forslag til køreplan 2015-16 for buskørslen i Hedensted Kommune. Beslutningstema Udvalget for Fritid & Fællesskab

Læs mere

Hermed fremsendes Handicaprådets bemærkninger til ovennævnte beslutningspunk.

Hermed fremsendes Handicaprådets bemærkninger til ovennævnte beslutningspunk. Handicaprådet: Kære Finn! Hermed fremsendes Handicaprådets bemærkninger til ovennævnte beslutningspunk. Vedrørende: A) At der ikke ydes SFO kørsel på skolefridage, dog kan der efter behov etableres kørsel

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Lemming d.9. november 2017 Lillegruppen har i et stykke tid arbejdet med rim og remser på forskellig vis. Her er et eksempel på et hus, de

Læs mere

Folkeskolereformen trådte i kraft skoleåret , og havde stor betydning for tilrettelæggelsen af det lokale trafiksystem i kommunen.

Folkeskolereformen trådte i kraft skoleåret , og havde stor betydning for tilrettelæggelsen af det lokale trafiksystem i kommunen. NOTAT: Kollektiv trafik i Faaborg-Midtfyn Kommune 2016-2017 Indledning Folkeskolereformen trådte i kraft skoleåret 2014-2015, og havde stor betydning for tilrettelæggelsen af det lokale trafiksystem i

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 1. februar 2013 Fredagsbrev nr. 727 Næste uger: 02. februar 05. februar 06. februar 07. februar 08. februar 09. februar 09. februar Udlejning Baunen Fagkonsultation 8.kl. Lærermøde

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune Driftsbesparelse på skolebusserne

Faaborg-Midtfyn Kommune Driftsbesparelse på skolebusserne Faaborg-Midtfyn Kommune Driftsbesparelse på skolebusserne Baggrund Faaborg-Midtfyn Kommune (FMK) foreslår, at der årligt spares netto 1,5 mio. kr. på driften af skolebusserne i kommunen.(forslag behandles

Læs mere

Uddannelsesruter. TØF konference 6. oktober 2014. Søren Junker, Planlægningschef i FynBus

Uddannelsesruter. TØF konference 6. oktober 2014. Søren Junker, Planlægningschef i FynBus Uddannelsesruter TØF konference 6. oktober 2014 Søren Junker, Planlægningschef i FynBus Assens Kold College - SDE Samarbejdet: Assens Kommune, Region Syddanmark, Syddansk Erhvervsskole, Kold College og

Læs mere

Hvordan klares koordineringsopgaven nu og i fremtiden

Hvordan klares koordineringsopgaven nu og i fremtiden 10-10-2011 FlexDanmark 1 Hvordan klares koordineringsopgaven nu og i fremtiden v/ NTL@flexdanmark.dk Teletaxi Patienttransport Kommunal service kørsel Handicap kørsel Flextrafik Institutions kørsel Grundtanken

Læs mere

Nyt kollektivt busnet og ny skolebuskørsel. Nyt kollektivt busnet (de gule busser)

Nyt kollektivt busnet og ny skolebuskørsel. Nyt kollektivt busnet (de gule busser) Nyt kollektivt busnet og ny skolebuskørsel Udgangspunktet har været at etablere et stærkere og mere brugervenligt busnet, som kører der, hvor der er flest passagerer i dag eller størst passagerpotentiale,

Læs mere

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus - Lokale 049 Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Kirkedalsvej 64, Rårup. 7130 Juelsminde. Tlf: 79 83 30 20. Den 20. mar. 2013. Kære Forældre

Kirkedalsvej 64, Rårup. 7130 Juelsminde. Tlf: 79 83 30 20. Den 20. mar. 2013. Kære Forældre Den 20. mar. 2013 Kære Forældre Kommunernes Landsforening (KL) har varslet en lockout af de fleste af landets folkeskolelærere fra den 1.april. Det har de gjort, fordi de og Lærernes Centralorganisation

Læs mere

Fra Landsby til Tog. Udkast Oplæg til økonomiudvalgets budgetseminar 2014 Middelfart kommune

Fra Landsby til Tog. Udkast Oplæg til økonomiudvalgets budgetseminar 2014 Middelfart kommune Fra Landsby til Tog Udkast Oplæg til økonomiudvalgets budgetseminar 2014 Middelfart kommune Transportgruppen har i samarbejde med lokaludvalget i Fjelsted/Harndrup og Brenderup udarbejdet et oplæg til

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag 17.september 2013 kl På lærerværelset..

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag 17.september 2013 kl På lærerværelset.. 1. Godkendelse af referat Godkendt 2. Godkendelse af dagsorden Punkt 10 udgår og erstattes med Sundhed. Punkt 9 s op til punkt 4a. 3. Nyt fra elevrådene Intet elevrådet inviteres til næste møde. 4. Budget

Læs mere

Omlægning af rute 112 vurdering efter høring

Omlægning af rute 112 vurdering efter høring Horsens Kommune ato agsbehandler e-mail Telefon 20. februar 2015 Rikke Rasmussen rr@midttrafik.dk 8740 8248 Omlægning af rute 112 vurdering efter høring Midttrafik har i samarbejde med Horsens kommune,

Læs mere

Notat: Betjening af Karup lufthavn

Notat: Betjening af Karup lufthavn Notat: Betjening af Karup lufthavn Generelt: Bestyrelsen for Karup Lufthavn har bedt Midttrafik udarbejde notat med forslag til betjening af lufthavnen fra hovedbyer indenfor ejerkredsen. Notatet skal

Læs mere

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 Så er endnu et skoleår ved at være gået. Hvor blev det år lige af!!!! Det er fantastisk dejligt vejr, solen skinner og børnene hygger sig i skolegården.

Læs mere

Fødselsdage i Juli på Tingager Plejehjem Hjertelig tillykke.

Fødselsdage i Juli på Tingager Plejehjem Hjertelig tillykke. Nu er den første sommermåned snart gået, dog har vejret ikke været så godt i juni som det var i maj, men vi trængte også til regn så godt for det vi har fået, vi har fået omkring 35 mm. Sommeren er vendt

Læs mere

Landsbypolitik Kerteminde Landsbyråd

Landsbypolitik Kerteminde Landsbyråd Landsbypolitik 2019-2022 år senest 1/6) Lokalplaner De nuværende lokalplaner og ikke up-to-date og ikke flexible nok. Landbypolitik 2019-2022, Endeligt forslag, version 1 Status Bosætning handler om livskvalitet

Læs mere

Grunden til dette var den nye folkeskolereform, som uden tvivl ville betyde længere skoledage for folkeskoleeleverne.

Grunden til dette var den nye folkeskolereform, som uden tvivl ville betyde længere skoledage for folkeskoleeleverne. Notat vedr. køreplanlægning for skoleåret 2014/2015 Version 19.12.2014 Proces og planlægning skoleåret 2014/15 Siden efteråret 2013 har der været fokus på planlægning af nye kommunale lokalruter i et samarbejde

Læs mere

EVALUERING OG OPLÆG TIL REVISION AF TELEKØRSELSKONCEPTET. #kollektiv #mobilitet #Flextur #Plustur

EVALUERING OG OPLÆG TIL REVISION AF TELEKØRSELSKONCEPTET. #kollektiv #mobilitet #Flextur #Plustur EVALUERING OG OPLÆG TIL REVISION AF TELEKØRSELSKONCEPTET #kollektiv #mobilitet #Flextur #Plustur Indhold Resume... 3 Telekørsel i dag... 3 Oplæg til revision... 3 Evaluering af Telekørsel... 5 Teletaxi:...

Læs mere

HØRINGSSVAR FRA SKOLEBESTYRELSEN PÅ ØLSTED SKOLE

HØRINGSSVAR FRA SKOLEBESTYRELSEN PÅ ØLSTED SKOLE HØRINGSSVAR FRA SKOLEBESTYRELSEN PÅ ØLSTED SKOLE Skolebestyrelsen på Ølsted skole ønsker ikke Byrådets oplæg om en kombinationsmodel i distrikt Syd. Visionen fra politikernes side var oprindeligt en føde-/overbygningsmodel,

Læs mere

Vi har aldrig haft klager vedr. busruten, kun enkelte justeringer, som vi umiddelbart har gennemført sammen med Viborg Turistfart.

Vi har aldrig haft klager vedr. busruten, kun enkelte justeringer, som vi umiddelbart har gennemført sammen med Viborg Turistfart. Indkomne høringssvar fra skolebestyrelserne vedr. skolebuskørsel. Vestre skole:kolebestyrelsen er forelagt nedenstående og har ingen bemærkninger.vestre Skole har en såkaldt "lukket skolebusrute" Holstebrovej,

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

Hvornår skal vi i skole?

Hvornår skal vi i skole? Folkeskolereformen + Hvordan bliver reformen på Sakskøbing Skole? Reformnyt nummer 3 juni 2014 Læs mere om: Mødetider Bevægelse Hvorden bliver den længere skoledag? Elever skal bevæge sig meget mere. IT

Læs mere

BILAG 1: HOVEDFORSLAG. 1 Ændring i nummerering af lokalruterne Distrikt Faaborg skolerne Distrikt Brobyskolerne...

BILAG 1: HOVEDFORSLAG. 1 Ændring i nummerering af lokalruterne Distrikt Faaborg skolerne Distrikt Brobyskolerne... BILAG 1: HOVEDFORSLAG 1 Ændring i nummerering af lokalruterne... 3 2 Distrikt Faaborg skolerne... 4 2.1 Ændringer i distriktets rutenet fra skoleåret 2014... 5 2.2 Ringetider i distrikt, Faaborg skolerne...

Læs mere

Nyhedsbrev nr 15 fra HK Rådighedslønsforeningen

Nyhedsbrev nr 15 fra HK Rådighedslønsforeningen Nyhedsbrev nr 15 fra HK Rådighedslønsforeningen Velkommen til sommerens 1 nyhedsbrev med mange nyheder både udefra og fra vore egne rækker. Men sommer betyder også udflugt og på bare 24 timer var vi udsolgt

Læs mere

Spørgsmål eleverne i 5. klasse skulle tænke over og besvare om skolereformen:

Spørgsmål eleverne i 5. klasse skulle tænke over og besvare om skolereformen: Skolereform Elevernes tanker om skolereformen 5. klasse har talt med deres klasselærer om Skolereformen. De skulle fortælle, hvad de vidste, hvad de havde hørt, hvad de troede, og hvad de havde af ønsker

Læs mere

Fredagsnyt d. 30. september Kære alle

Fredagsnyt d. 30. september Kære alle Fredagsnyt d. 30. september 2016 Kære alle Siden sommerferien har mine vinduer på 1. sal stået åbne for at få luften cirkuleret her i varmen. Derfor strømmer der også skøn børnelyd op til mig og i denne

Læs mere

Befordringsordninger

Befordringsordninger Befordringsordninger Sådan er reglerne for befordring og refusion i Morsø Kommune Marts 2018 Befordringsordninger - Sådan er reglerne for befordring og refusion i Morsø Kommune Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

Miljø, Teknik og Plan

Miljø, Teknik og Plan Miljø, Teknik og Plan Bustrafik af regional betydning Region Syddanmark Regional udvikling Damhaven 12 7100 Vejle regional.udvikling@regionsyddanmark.dk Bemærkninger til forslag om principper for bustrafik

Læs mere

Ugebrev 1, 7. klasse Vallekilde, den Vi er allerede i fuld gang efter juleferien. Der er fokus på projektopgaven, der skal udarbejdes i uge 3.

Ugebrev 1, 7. klasse Vallekilde, den Vi er allerede i fuld gang efter juleferien. Der er fokus på projektopgaven, der skal udarbejdes i uge 3. Ugebrev 1, 7. klasse Vallekilde, den 6.1.17 Kære forældre og elever i 7. klasse. Godt nytår. Vi er allerede i fuld gang efter juleferien. Der er fokus på projektopgaven, der skal udarbejdes i uge 3. Der

Læs mere

- 1 - PLAN 201306-8747 CH/SJ. Notat. Fælles koncept for telekørsel

- 1 - PLAN 201306-8747 CH/SJ. Notat. Fælles koncept for telekørsel FynBus 3. juni 2013-1 - PLAN 201306-8747 CH/SJ Notat Fælles koncept for telekørsel Baggrund for forslag til fælles koncept Rutekørsel med bus i de tyndt befolkede områder har oprindeligt udgangspunkt i

Læs mere

Skoleangst hos børn med autisme

Skoleangst hos børn med autisme Social-, Indenrigs- og Børneudvalget 2017-18 SOU Alm.del Bilag 203 Offentligt Inklusionsundersøgelse 2018 Skoleangst hos børn med autisme Siden inklusionsloven i 2012 har Landsforeningen Autisme hvert

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL UNGES FRITIDSLIV En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Udgivet af Børnerådet april 2019 Grafisk design: Peter Waldorph

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her)

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her) Så er det blevet tid til sæsonens sidste tur til Jylland (med mindre man da lige napper DM revanchen i Tønder den 4. oktober). Denne gang går turen nordpå, hvor Feldborg BMX er vært ved Danmarksmesterskabet

Læs mere

Strukturen kan illustreres således: 29. Juni 2014

Strukturen kan illustreres således: 29. Juni 2014 Skolereformen På Firehøjeskolen er vi nu ved at lægge sidste hånd på vores udgave af skolereformen, der kommer til at gælde her på skolen efter sommerferien - fra august 2014. Reformens mål er bedre læring

Læs mere

Priser Gyldig fra 20. januar 2013 til ny prisliste udsendes. Information. Midttrafik Kundecenter Telefon 70 210 230. pris er20 13. midttrafik.

Priser Gyldig fra 20. januar 2013 til ny prisliste udsendes. Information. Midttrafik Kundecenter Telefon 70 210 230. pris er20 13. midttrafik. Information Priser Gyldig fra 20. januar 2013 til ny prisliste udsendes Midttrafik Kundecenter Telefon 70 210 230 pris er20 13 midttrafik.dk Indhold Side Priser Øst, Syd og Midt 3 Favrskov Hedensted Horsens

Læs mere

Men en stor tak skal lyde til:

Men en stor tak skal lyde til: Årgang 27 År 2014 Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard Bo Marcher Formand: Ib Jensen Brugerråd: Ind og udmeldelse: I SFO1 og SFO2 skal ske digital via varde kommunes hjemmeside.

Læs mere

Befordring af skoleelever Regler og principper fra 1. august 2010

Befordring af skoleelever Regler og principper fra 1. august 2010 Befordring af skoleelever Regler og principper fra 1. august 2010 Skoleafdelingen, Skolegade 1, 7100 Vejle, tlf. 76 81 00 00 Regler for planlægning af skolebuskørsel pr. 1. august 2010 Lovgivning: Folkeskoleloven

Læs mere

Flextrafik i Nordjylland

Flextrafik i Nordjylland Flextrafik i Nordjylland En temperaturmåling og evaluering af Flextrafik-samarbejdet Oktober 2011 Aktiviteter Økonomisk kørselsanalyse Afsæt i gennemført kørsel over 15 måneder i Flextrafik-regi Besøg

Læs mere

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt Kommende begivenheder Juli 2014 Sommerferie til mandag d. 11.8.2014. kl. 8.00. Nærmere program for dagen følger i uge 32. Gram Skole Slotsvej 6, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33

Læs mere

SKOLERAPPORT DEN KOMMUNALE SUNDHEDSMÅLING Svarprocent: 96% Antal besvarelser: 156 Elev Skole

SKOLERAPPORT DEN KOMMUNALE SUNDHEDSMÅLING Svarprocent: 96% Antal besvarelser: 156 Elev Skole SKOLERAPPORT DEN KOMMUNALE SUNDHEDSMÅLING 9 Svarprocent: 96% beelser: 56 Elev Skole OM RAPPORTEN DEN KOMMUNALE SUNDHEDSMÅLING 9 I maj og juni 9 gennemførte den kommunale sundhedsmåling blandt samtlige

Læs mere

Standarder for Registreringer af Fortove i Fåborg Midtfyn Kommune

Standarder for Registreringer af Fortove i Fåborg Midtfyn Kommune Standarder for Registreringer af e i Fåborg Midtfyn Kommune : Liste over observationer, værste observation vil være afgørende for strækningens samlede klasse Spring mellem fliser indbyrdes, belægning m.v.

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

Bilag Bilag 1: Servicemål for kollektivtrafik Bilag 2: Serviceniveau skolebuskørsel Bilag 3: Ordforklaring

Bilag Bilag 1: Servicemål for kollektivtrafik Bilag 2: Serviceniveau skolebuskørsel Bilag 3: Ordforklaring Bilag Bilag 1: Servicemål for kollektivtrafik Bilag 2: Serviceniveau skolebuskørsel Bilag 3: Ordforklaring 2 3 5 6 Bilag Bilag 1, 2 og 3 kan læses i bjælken over foto. 2 / 6 Bilag 1: Servicemål for kollektivtrafik

Læs mere

SOMMERHILSEN FRA SKOLEN

SOMMERHILSEN FRA SKOLEN SOMMERHILSEN FRA SKOLEN KÆRE FORÆLDRE OG ELEVER Så er det ved at være tid til en dejlig og velfortjent sommerferie, og de sidste brikker er ved at være faldet på plads for næste skoleår. I månedsnyt fra

Læs mere

Ildsjæleuniversitet Tim 6. december 2012 PROFILERING, HJEMMESIDE OG PRESSE

Ildsjæleuniversitet Tim 6. december 2012 PROFILERING, HJEMMESIDE OG PRESSE Ildsjæleuniversitet Tim 6. december 2012 PROFILERING, HJEMMESIDE OG PRESSE 1. HALVLEG Presse og markedsføring Hvad er en god pressehistorie Hvordan kontakter man medierne Hvordan arbejder journalister

Læs mere

Kollektiv trafik. Genoptagelse af punkt om ruteændring af rute 179, 283 og Åben sag

Kollektiv trafik. Genoptagelse af punkt om ruteændring af rute 179, 283 og Åben sag Teknik- og Miljøudvalget 10-01-2017 Kollektiv trafik. Genoptagelse af punkt om ruteændring af rute 179, 283 og 284 - Åben sag Sagnr.: 16/9242 Sagsansvarlig: VAGN PEDERSEN J.nr.: 13.05.22 G00 Sagen afgøres

Læs mere

At tænke sig at det kun er et år siden at jeg blev klar

At tænke sig at det kun er et år siden at jeg blev klar At tænke sig at det kun er et år siden at jeg blev klar over at der var noget andet galt med mig, at tænke over at Klinefelter Syndromet ikke blot er et syndrom men også bar på noget Autisme er for mig

Læs mere

Ugebrev 43 Indskolingen 2015

Ugebrev 43 Indskolingen 2015 Ugebrev 43 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre i indskolingen Vi håber I har haft en god efterårsferie. Det var en fornøjelse at være sammen med børnene til Trim-dag, selvom ruten i år var hård

Læs mere

Kvalitetsstandard for handicapkørsel

Kvalitetsstandard for handicapkørsel Kvalitetsstandard for handicapkørsel September 2012 1 KVALITETSSTANDARD Handicapkørsel 1. Hvad er ydelsen lovgrundlag? Lovgrundlaget er fastsat med hjemmel i 11 i Lov om trafikselskaber, nr. 582 af 24/6

Læs mere

Selvevaluering 2009 10

Selvevaluering 2009 10 Selvevaluering 2009 10 Selvevalueringen er foretaget i 2 klasser i foråret 2010. Lever skolen generelt op til værdigrundlaget? I høj grad 52.6% I nogen grad 47.4% I ringe grad 0% Bliver du under dit ophold

Læs mere

Lokalsamfunds- og Planudvalget: Opgaver og indsatser

Lokalsamfunds- og Planudvalget: Opgaver og indsatser Lokalsamfunds- og Planudvalget: Opgaver og indsatser Udarbejdet af: Sagsnummer.: Johanne Holten Dato: 20-08-2014 Version nr.: 5 00.22.00-P00-1-14 Indledning og baggrund Lokalsamfunds- og Planudvalget er

Læs mere

ELEVTRIVSELSMÅLINGEN 2018 Svarprocent: 93,6%

ELEVTRIVSELSMÅLINGEN 2018 Svarprocent: 93,6% Område Grenåvej Vest Skoler beelser: 147 ELEVTRIVSELSMÅLINGEN 218 Svarprocent: 93,6% OM RAPPORTEN 1 OM RAPPORTEN I april og maj 218 gennemførte Elevtrivselsmålingen blandt samtlige elever i -1. klasse

Læs mere

Flyttemønstre og boligmarkedet

Flyttemønstre og boligmarkedet og boligmarkedet Dette tema beskriver befolkningsudvikling i Faaborg-Midtfyn Kommune. Befolkningsudvikling er vigtigt viden for kommunen, da befolkningstallet udgør grundlaget for en væsentlig del af kommunens

Læs mere

Spørgeskema til ansøger (Børnebil)

Spørgeskema til ansøger (Børnebil) Spørgeskema til ansøger (Børnebil) Formålet med at udfylde dette skema er at sikre, at dit barns ansøgning om støtte til køb af bil efter Servicelovens 114 kan behandles hurtigt, og at udfaldet af dit

Læs mere

Lidt mere end halvdelen 53% af forældrene vurderer, at deres børn har konflikter i skolen. Et tal, der er faldt en smule de sidste par år.

Lidt mere end halvdelen 53% af forældrene vurderer, at deres børn har konflikter i skolen. Et tal, der er faldt en smule de sidste par år. Side 1 af 17 Flere børn med autisme går ikke i skole Så simpel er konklusionen på Landsforeningen Autismes inklusionsundersøgelse. Hele 35 % af børn med autisme går på nuværende tidspunkt ikke i skole

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 3. februar 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 892 Næste uge: Mærkedag: 6. februar 7. februar 8. februar 9. febraur UU-vejleder 8.kl. - kl. 12.15 Fagcafé 7.-8.-9.kl. Hans + Tine kursus Fagcafé

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Kørsel til specialskole eller specialklasse

Kørsel til specialskole eller specialklasse Kørsel til specialskole eller specialklasse Velkommen til skolekørsel til specialskole eller specialklasse Praktisk information og gode råd omkring kørsel til specialskole eller specialklasse. Denne pjece

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Kære børn og forældre Lemming 10. november 2016 En paragraf, der er værd at værne om i Danmarks Riges Grundlov Side 1 af 5 Ugen der gik: Vi

Læs mere

Hvilken klasse går dit barn i? Du bedes besvare spørgeskemaet én gang pr. barn du har, som går i en af Næstved Kommunes folkeskoler.

Hvilken klasse går dit barn i? Du bedes besvare spørgeskemaet én gang pr. barn du har, som går i en af Næstved Kommunes folkeskoler. Skolestrukturundersøgelse Holmegaardskolen, Afd. Holme-Olstrup Hvilken klasse går dit barn i? Du bedes besvare spørgeskemaet én gang pr. barn du har, som går i en af Næstved Kommunes folkeskoler. Respondenter

Læs mere