KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET"

Transkript

1 REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 15. september 2009, kl i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 1. Valg af dirigent Nikolaj Stenberg, 3.3., er valgt. 2. Valg af referent Ida Sander, 5.3., er valgt. 3. Valg af 2 stemmetællere Uffe Fredens, 4. 2., og Christoffer, 7.3., er valgt. 4. Godkendelse af dagsorden Dirigenten konstaterer, at valgmandsforsamlingen er lovligt indkaldt. 5. Kollegianerrådets beretning med særligt henblik på Kollegiernes økonomiske situation (Vedlagt 3. indkaldelse) Formanden for Kollegianerrådet (KR), Rasmus (9.3.), fremlægger beretningen. Martin, 3.1., vil gerne have afklaring på, hvorvidt der vil ske genetablering af græs og beplantning foran Statsbiblioteket. Ifølge brevet fra Statsbiblioteket, som er sendt ud til kollegium 1-6, vil det blive genetableret. Der er tegninger på kontoret for de interesserede. Beretningen er taget til efterretning. 6. Fremlæggelse af budget for 2010 ved John (Vedlagt 3. indkaldelse) Under fremlæggelsen af budgettet nævner John de mindre renteindtægter, der skyldes finanskrisen. Varmeudgifterne er steget voldsomt (39 %), og der er en huslejestigning på 2 %, dvs. 35 kr. Der er 19 stemmer for godkendelse af budgettet og 1, der undlader at stemme. Budgettet er vedtaget. 7. Tekniske spørgsmål ved John og Poul John fortæller, at bemandingen på kollegierne har været reduceret i de seneste 4-5 måneder. Klaus har sagt op, og Tonny er indlagt pga. alvorlig sygdom. Stor ros til Poul, der har gjort en ekstra indsats. Hans, 7.1.: Overvejer man at ansætte en ny varmechef?

2 John: Vi venter på at få en melding fra Tonny. Der er dog en plan i støbeskeen. Anne, 9. st.: Cykelrazziaer hvorfor hober cyklerne sig op foran kollegierne? John: Det er nødvendigt at lade cyklerne, der stadig har klistermærke på, stå i to måneder, før politiet kan afhente dem. Gartnerne smider også cykler foran kollegierne. Der er desværre ikke andre muligheder, så man bliver nødt til at leve med, at det ligner en losseplads. Anne, 9.st.: Træerne ved Randersvej er blevet fældet er det muligt at gå i dialog med universitetet, så der kan blive plantet noget nyt? John: Der kommer forhåbentlig noget nyt til efteråret. Uffe, 4.2., foreslår, at man kunne lave en lydmur i glas ud til vejen. Tests har imidlertid vist, at træerne tilsyneladende ikke har været støjskærmende. Derfor er det svært at argumentere for en lydmur. Anne, 9.st.: Der er ikke plads til kollegianernes biler er der mulighed for, at nogle parkeringspladser bliver forbeholdt kollegianerne (og deres familier)? John: Det er et generelt problem ved alle kollegierne. Jeg skriver et brev til Århus Universitet og Århus Kommune så må vi håbe på en løsning. Der bliver diskuteret yderligere omkring parkeringspladser. I den forbindelse bliver det foreslået, at der etableres parkeringsbåse. En bil er tit parkeret så dårligt, at den fylder for to. De manglende parkeringspladser er ikke kun et problem for kollegianerne, men også for de ansatte på universitetet. Deanie, 8.1.: Rengøring rengøringsdamen kan ikke finde ud af at gøre rent. John erindrer endnu en gang om rengøringsklage-formularen på hjemmesiden. Det er et tilbagevendende problem. Pr. 1. oktober siger kollegierne deres rengøringsfirma op. I den forbindelse vil John lave et nyt oplæg. Det er dog ikke sikkert, at et nyt rengøringsfirma vil hjælpe. Det er heller ikke sikkert, at det vil hjælpe, hvis kollegierne får deres egne rengøringsassistenter. Måske skal man alligevel prøve det det kan jo dårligt blive værre. Poul minder kollegianerne om, at der skal ryddes op på badeværelserne og generelt på gangene. Lars, 4.3.: Folk falder i søvn, når de laver mad måske ville en røgalarm ved døren i køkkenet være en god idé?

3 John foreslår, at gangene selv sætter en røgalarm op. De koster kun omkring 30 kr., og selvom man har fået et nyt designet køkken, må man godt sætte dem op. Det er for kollegianernes egen tryghed. Der er allerede gange, der har anskaffet sig en røgalarm. Det ville simpelthen være for stort et arbejde for kollegiet, hvis de skulle sætte dem op. Anne, 9.st.: Kollegianerne ved tilsyneladende ikke, hvordan brandalarmen virker og hvordan den lyder. John: Vi har ikke en brandalarm, men et varslingsanlæg. Martin, 3.1.: Hvornår er der sidst blevet afholdt en brandøvelse? John: Det er ikke et krav, men måske kan KR tage initiativ dertil evt. om natten. Anne, 9.st.: Vil der blive købt flere køleskabe til gangene og kunne KR ikke arbejde for mere fryseplads? KR: Bestyrelsen er positiv over for at købe nye køleskabe til gangene. KR arbejder allerede for køleskabe og frysere det bliver indført med køkkenrenoveringerne. Martin, 7.st., forlader valgmandsforsamlingen. Lars, 4.3.: Dåser kunne der laves en opsamling af dåser (fra Tyskland)? John: Vi arbejder på sagen. Anne, 9.st.: Vaskesystemet er det ikke muligt at lave et vaskekort, hvor man debiterer beløbet til værelsesnummeret? De nuværende vaskekort går jo i stykker. John: Det kan ikke lade sig gøre på vores kollegium vi har for kort opsigelse og intet fraflytningssyn mv. Tip fra Martin, 3.1.: Man kan altid prøve at gnide på chippen, så virker kortet nogle gange igen. Thomas, 1.3.: Kunne kollegiekontoret begynde at sælge strømspareskinner? Måske flere lys-/bevægelsescensorer? John: Det er noget, man tænker på. Der er bevægelsescensorer på de nyrenoverede gange og KIF kunne jo sælge strømspareskinner. Elin, 4.1.: Hvor lang tid må man bo på kollegierne uden at betale husleje?

4 John: Man får en rykker vi kan jo ikke bare smide folk ud. Alle betaler (stort set). Vi har kun haft et eksempel på, at en beboer ikke har betalt husleje i længere tid. Louise, 6. st.: Kunne man ikke have en lysdæmper i køkkenerne? Måske kunne der også komme mere lys i stueetagerne? Hans, 7.1.: KR har indstillet til bestyrelsen, at der kommer lysdæmpere i de nye køkkener. Rasmus, 9.3.: Hvordan går det med at få en energikonsulent ud? John: Tja, det var Klaus idé, men vi skal nok arbejde videre med det. Christoffer, 7.3.: Der er masser af fugt på værelserne? Er der ingen mulighed for trækvinduer? John: Nej, det er desværre helt udelukket. Det er ikke kontorets skyld. Martin, 3.1.: Bygningerne er fredet. Internetdiskussion. KR overvejer at skærpe sanktionen for en førstegangsforseelse for internetovertrædelser. Lige nu får man 2 ugers karantæne. KR mener, at det skal sættes op til et halvt år. Det er meget let at finde ud af, hvem der gør noget ulovligt! PAS PÅ og ADVAR JERES MEDKOLLEGIANERE! Dette bakkes op af Martin, 3.3. og Uffe, 4.1., der husker de første internetsager. Der kommer i øvrigt ikke trådløst netværk. Anne, 9.st., vil blot nævne, at støvsugerne er elendige. Martin, 3.3., foreslår, at man kunne få de gamle støvsugere vurderet måske kunne de sælges med fortjeneste. Rasmus, 9.3., vil gerne dele sin viden: Man kan spule sin støvsuger i bruseren det er ulækkert, men effektivt. Hans, 7.1.: Nilfisk-støvsugerne er billige og nemme at holde. De skal bare passes og plejes. Troels, 5.st.: Hvad sker der, når det digitale tv-signal går i luften? KR: Ingenting. John opfordrer gangene til at komme over med deres støvsugere, hvis de ikke virker.

5 John opfordrer alle til at have bedre hygiejne i køkkenerne ellers kommer der møl. Læs om bekæmpelsen af møl på internettet. 8. Behandling af indkomne forslag a. Forslag til ny Vedtægt for Valgmandsforsamlingen og Kollegianerrådet på Kollegierne i Universitetsparken i Århus ved Martin, 3 1. (Vedlagt 2. indkaldelse) Punkt 1: Anne, 9.st., og Kaja, 1.st.: Hvorfor bruge ordet Alumne og ikke det tidssvarende Kollegianer? Hvorfor skal det så ikke hedde Alumnerådet i stedet for Kollegianerrådet? Martin, 3.1.: Det er en gammel tradition fra Jeg havde ikke til hensigt at ændre noget, der virker. Hvorfor skulle man forvirre folk? Uffe, 4.2., foreslår ændring i punkt 1.6, sidste linje: [ ] bortset fra i sager, hvor valgmandsforsamlingen har givet specifikt mandat. Desuden ændring til definitionen af en valgmand i 1.3.: [ ] af og blandt [ ] Ændringerne er vedtaget. Punkt 2: Rasmus, 9.3.: Til punkt Er henvisningen til forhandlingerne en henvisning til Valgmandsforsamlingen? Martin, 3.1.: Ja, min filosofi har været, at det er bedre at skrive for meget end for lidt. Diskussion omkring dirigentens rolle ifølge vedtægterne. Anne, 9.st., fremlægger ændringsforslag: Punkt efter sidste punktum: Referatet skal være udsendt til samtlige køkkener senest to uger efter valgmandsforsamlingen. Uffe, 4.2., stiller ændringsforslag til ændringsforslaget. I stedet for to uger foreslår han: [ ] fire uger [ ]. 11 for. 3 imod. 2 undlader at stemme.

6 Det er vedtaget ved simpelt flertal, at referatet nu skal være ude senest fire uger efter valgmandsforsamlingen. Punkt efter sidste punktum kommer til at lyde således: Referatet skal være udsendt til samtlige køkkener senest fire uger efter valgmandsforsamlingen. 2.4.: in fine fjernes for at undgå juristeri. Punkt 3: Hans, 7.1.: Jeg foreslår, at man sletter skal bære titlen x. Foreløbig Dagsorden i 3.1.a-c. og 3.6.c. Det er vedtaget. Louise, 6.st., finder formuleringen i 3.4. meningsforstyrrende. Derfor ændres det til Såfremt dirigenten efter 3.3. når frem til [ ] Punkt 4 7 er blevet tydeligere. Punkt 8 nu må kollegianere, der ikke er valgmænd, også stille op til KR. Uffe, 4.2., fremsætter ændringsforslag: 4.1. og 8.4. Valgmand udskiftes med alumne. I 8.4. skal de to sidste punkter bortfalde. Det er vedtaget. Punkt 9 ingen kommentarer. Punkt 10 lidt opklarende bemærkninger. Punkt 11. Det er en loyalitetsregel. Hele vedtægten sendes til afstemning. Det er vedtaget med 15 stemmer for. 9. Valg til KR a. Valg af ordinært medlem til KR for Kollegium 4 6 Thorsten, 5.1., genopstiller og bliver valgt.

7 b. Valg af ordinært medlem til KR for Kollegium 7 9 Rasmus, 9.3., genopstiller og bliver valgt. c. Valg af suppleant for Kollegium 1-3 Posten er ledig. d. Valg af suppleant for Kollegium 4-6 Louise, 6.st., genopstiller og bliver valgt. e. Valg af suppleant for Kollegium 7-9 Lasse, 7.2., og Anne, 9.st., stiller op. Kandidaterne holder et lille oplæg. Anne vil godt bage kage til næste valgmandsforsamling, hvis hun bliver valgt. Anne: 6 Lasse: 7 Blank: 1 Lasse er valgt. f. Valg af suppleant for Kollegium 1-9 Anne, 9.st., stiller op og bliver valgt. 10. Eventuelt Martin, 3.1., udbringer en skål for Kollegiet, Alumnerne og Fanen(?). Reklameindslag: Thomas, 1.3., viser en lufttæt dåse sådan holder man møl væk. Ida Sander (referent) Nikolaj Stenberg (dirigent)

VIGTIGT 3. INDKALDELSE. TIL ORDINÆR VALGMANDSFORSAMLING TIRSDAG den 17. september 2013, KL. 19 oo. - i fælleshuset Eforen ved kollegium 6

VIGTIGT 3. INDKALDELSE. TIL ORDINÆR VALGMANDSFORSAMLING TIRSDAG den 17. september 2013, KL. 19 oo. - i fælleshuset Eforen ved kollegium 6 Aarhus, den 10. september 2013 VIGTIGT 3. INDKALDELSE TIL ORDINÆR VALGMANDSFORSAMLING TIRSDAG den 17. september 2013, KL. 19 oo - i fælleshuset Eforen ved kollegium 6 Med venlig hilsen VIGTIGT Side 1 af

Læs mere

Referat af forårs Valgmandsforsamling 6.marts 2007

Referat af forårs Valgmandsforsamling 6.marts 2007 Referat af forårs Valgmandsforsamling 6.marts 2007 1. Valg af dirigent Rune Ebbesen er valgt. 2. Valg af referent Ida Geertz er valgt 3. Godkendelse af dagsorden Indkaldelserne er kommet ud til tiden.

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN FORÅR 2016 Tirsdag d. 15. marts 2016, kl. 19.00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 S I D E 1 A F 7 19 af 36 valgmænd er fremmødt, det samlede Kollegianerråd og repræsentanter

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet Når mor eller far er ulykkesskadet når mor eller far er ulykkesskadet 2 Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder, der er ulykkesskadet. Kan dit barn læse, kan det

Læs mere

Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør

Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør Grundejerforeningen Vestbo Jyllinge, april 2016 Indbyder til: Generalforsamling - og Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør En typisk skade på huse bygget i 1970 erne er utætheder i vand-

Læs mere

Referat af valgmandsforsamlingen, den 13. september 2004

Referat af valgmandsforsamlingen, den 13. september 2004 Referat af valgmandsforsamlingen, den 13. september 2004 1 Valg af dirigent. 2 Valg af referent. 3 Godkendelse af dagsorden. 4 Kollegianerrådets beretning (vedlagt 3. indkaldelse), herunder orientering

Læs mere

Transskription af fokusgruppeinterview på Brårup Skole, Skive

Transskription af fokusgruppeinterview på Brårup Skole, Skive Bilag 4: Transskription af fokusgruppeinterview på Brårup Skole, Skive Tidspunkt for interview: Torsdag 19/3-2015, kl. 9.15. Interviewede: Respondent A (RA): 14-årig pige, 8. klasse. Respondent B (RB):

Læs mere

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet A-KASSE DECEMBER 2014 Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads Indhold Forord 3 Hvorfor løntilskudsjob? 4 Hvad er formålet? 4 Et godt udgangspunkt

Læs mere

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke.

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. Bilag 4 Transskription af Per Interviewere: Louise og Katariina L: Louise K: Katariina L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. L: Vi vil gerne høre lidt

Læs mere

Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken

Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken Referat fra generalforsamlingen Afholdt mandag d. 23. Maj 2005 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen Valg af dirigent til begge generalforsamlinger:

Læs mere

Referat fra Christiansbjerg Kollegiets beboermøde 30/4 2013

Referat fra Christiansbjerg Kollegiets beboermøde 30/4 2013 Antal fremmødte: 13 eksl. bestyrelsens 3 medlemmer Valg af dirigent og referent Dirigent: Christina Referent: Camilla Budget gennemgang + godkendelse Bestyrelsen har hos kollegiekontoret godkendt budgettet

Læs mere

Generalforsamling i Ferieforeningen Vejret, tirsdag 29. marts 2016

Generalforsamling i Ferieforeningen Vejret, tirsdag 29. marts 2016 Generalforsamling i Ferieforeningen Vejret, tirsdag 29. marts 2016 Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsen aflægger beretning 4. Kassereren

Læs mere

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014.

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Anna er 14 år, går på Virupskolen i Hjortshøj, og bor i Hjortshøj. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

Referat af ord. budgetmøde 10. april 2014 Mødet blev afholdt i Fælleshuset, Vadgårdsvej 38-40, Søborg

Referat af ord. budgetmøde 10. april 2014 Mødet blev afholdt i Fælleshuset, Vadgårdsvej 38-40, Søborg Søborg den 30. april 2014 Referat af ord. budgetmøde 10. april 2014 Mødet blev afholdt i Fælleshuset, Vadgårdsvej 38-40, Søborg DAGSORDEN 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde søndag d. 28-02-2016

Referat af Grupperådsmøde søndag d. 28-02-2016 Referat af Grupperådsmøde søndag d. 28-02-2016 Formand Berit, byder velkommen 1. Valg af dirigent og referent Anders Bennetsen bliver indstillet og valgt som dirigent Daniel Michaelsen indstilles og vælges

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 Udkast af 26. oktober 2015 til Kapitel 1 - Formål Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 1 Formål Bestyrelsen er Fonden

Læs mere

En mini e-bog til dig fra Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB

En mini e-bog til dig fra Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB En mini e-bog til dig fra Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB Kan du svare klart på alle 7 spørgsmål i den her bog? Hvis ikke, så begår

Læs mere

Ryparken 204 februar 2016

Ryparken 204 februar 2016 februar 2016 Helhedsplan lundevaenget.fsb.dk Ryparken 204 februar 2016 Helhedsplanen starter hos dig! Ryparken 204 skal være prøveopgang for Lundevængets helhedsplan. Så om tre måneder skal din lejlighed

Læs mere

Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015.

Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015. Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretning 4. Regnskab 5. Indkomne forslag 6. Fremtidigt arbejde 7. Budget 8. Valg: a) Formand b)

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN KOLLEGIANERRÅDET Valgmandsforsamling, 15. september 2015 1) Valg af dirigent Kollegianerrådet indstiller Christian Vrist Holm, 7, st. Vrist er valgt. Valgmandsforsamlingen er rettidigt indkaldt og budgettet i rette tid.

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag, den 23. maj 2016, kl. 19.00 i boligforeningens mødelokaler, Nørregade 1, Vejen.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag, den 23. maj 2016, kl. 19.00 i boligforeningens mødelokaler, Nørregade 1, Vejen. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Interviewudskrift passion Erik Jespersen:

Interviewudskrift passion Erik Jespersen: Interviewudskrift passion Erik Jespersen: Spørgsmål er i kursiv Svarene er med normal skrift Analyse af de enkelte spørgsmål og svar er med fed skrift Jeg vil gerne starte med at høre lidt om, hvem er

Læs mere

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra.

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen elsker sommer Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen er 22 år. Hun læser sprog på Århus universitet. Spansk

Læs mere

Det danske sundhedsvæsen

Det danske sundhedsvæsen Det danske sundhedsvæsen Undervisningsmateriale til sprogskoler Kapitel 8: Undersøgelse for brystkræft (mammografi) 8 Undersøgelse for brystkræft (mammografi) Brystkræft Brystkræft er en alvorlig sygdom.

Læs mere

Service i rengøring. Service i rengøring. Daglig erhvervsrengøring

Service i rengøring. Service i rengøring. Daglig erhvervsrengøring Service i rengøring Daglig erhvervsrengøring 1 Forord At udføre erhvervsrengøring kræver uddannelse dette undervisningsmateriale er udarbejdet som grundbogsmateriale til kurset Daglig erhvervsrengøring.

Læs mere

l. Valg af dirigent. Til dirigent valgtes Knud Villy Mogensen,

l. Valg af dirigent. Til dirigent valgtes Knud Villy Mogensen, Afd. 106 - Sønderager Herning, den 11. september2015 Referat af afdelingsmøde afholdt torsdag, den 10. september 2015, kl. 17.00 i Beboerhuset. Der var mødt 58 beboere repræsenterende 5l husstande samt

Læs mere

Vild med film? Film efteråret 2016. 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min)

Vild med film? Film efteråret 2016. 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min) Film efteråret 2016 Vild med film? 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min) 19. oktober 2016 kl. 19.00 Room Italien 2015, Drama (spilletid 1 time og 58 min) 16. november

Læs mere

guide efter ferien Arbejdsklar sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Juli 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

guide efter ferien Arbejdsklar sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Juli 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide Juli 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8 sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Arbejdsklar efter ferien Sådan bliver du klar til første arbejdsdag efter ferien Gruer

Læs mere

Variabel- sammenhænge

Variabel- sammenhænge Variabel- sammenhænge Udgave 2 2009 Karsten Juul Dette hæfte kan bruges som start på undervisningen i variabelsammenhænge for stx og hf. Hæftet er en introduktion til at kunne behandle to sammenhængende

Læs mere

Velkommen til Viruplund

Velkommen til Viruplund Velkommen til Viruplund Afdelingsbestyrelsen i Viruplund byder dig hermed velkommen. Vi har skrevet dette velkomstbrev som en hjælp til nye beboere, og det er vores håb, at du vil tage dig tid til at læse

Læs mere

proyectos@fundacionfana.org

proyectos@fundacionfana.org Rejsebrev 1 Studerendes navn: Christian Camilo Nielsen Studienummer: E-mail.: Chri40@hotmail.com Praktikperiode: 2. el. 3. 2 praktik Praktik fra til: dd.mm.år: 1/14-2014 6/1-2015 Institutionens navn: Institutionens

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Marts 2012. Dienesmindes Venner Furvej 41 7800 Skive Tlf. 9759 7013

Marts 2012. Dienesmindes Venner Furvej 41 7800 Skive Tlf. 9759 7013 Marts 2012 Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling på Dienesminde, Furvej 41, 7800 Skive Søndag den 25. marts 2012 kl. 14.00 Dienesmindes Venner Furvej

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Nyhedsbrev maj - 2010. Hej alle gode MJ ere. Indkøb

Nyhedsbrev maj - 2010. Hej alle gode MJ ere. Indkøb Nyhedsbrev maj - 2010 Hej alle gode MJ ere Indkøb Elektronik: Vores kredse til lydgengivelse er nu afhentet ved leverandøren i Indien. De vil blive bragt til Danmark via et besøg i Indien senere på sommeren..

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29: Nørd. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29: Nørd. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1 Uge 29: Nørd Vejledning til HippHopp guider Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1 HIPPY HippHopp uge_29_guidevejl_nørd.indd 1 06/07/10 10.42 Denne vejledning er et supplement

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

Det foreslås fra salen at der skal dannes en styregruppe / workshop til at gennemgå denne udfordring. Bred enighed om dette.

Det foreslås fra salen at der skal dannes en styregruppe / workshop til at gennemgå denne udfordring. Bred enighed om dette. Ref. Generalforsamling Tirsdag, den 1. marts 2016 kl. 19:00 i VSK's klublokaler, Vallensbæk Havn Inden den egentlige GF startede, introducerede formanden vores nye havnefoged, Per. Han fortalte kort om

Læs mere

Bilag F - Caroline 00.00

Bilag F - Caroline 00.00 Bilag F - Caroline 00.00 Benjamin: Så det første jeg godt kunne tænke mig, det var hvis du kunne fortælle mig om en helt almindelig hverdag hvor arbejde indgår. Caroline: Ja. Jamen det er jo fyldt med

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Arbejdsmiljøgruppens problemløsning

Arbejdsmiljøgruppens problemløsning Arbejdsmiljøgruppens problemløsning En systematisk fremgangsmåde for en arbejdsmiljøgruppe til løsning af arbejdsmiljøproblemer Indledning Fase 1. Problemformulering Fase 2. Konsekvenser af problemet Fase

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 03-03-2016

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 03-03-2016 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. marts 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale

Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale Så er vi kommet til dagens højdepunkt, som jeg ved, alle har glædet sig til. Ja, jeg joker, og faktisk også lidt med urette. For jeg ser de vedtægtsændringer, som

Læs mere

Budgettale 2010. Socialdemokrterne

Budgettale 2010. Socialdemokrterne Søren B. Heisel Budgettale 2010 Socialdemokrterne http://www.socigentofte.dk Socialdemokraterne er glad for det fælles budgetforslag vi har lavet sammen med SF, Gentoftelisten og De Radikale. Der er både

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat. Dagsorden. 1. Registrering af fremmødte. Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet

Bestyrelsesmøde. Referat. Dagsorden. 1. Registrering af fremmødte. Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet Referat Bestyrelsesmøde Dato: 20.10.2015 Tidspunkt: 18.30 -? Mødested: Fælleslokalet/baren Møde indkaldt af Mødetype Schmidt Ordinært bestyrelsesmøde Arrangør Referent Tidtager Deltagere Cecilie Gad Cecilie

Læs mere

U H R E V I N D M Ø L L E L A U G I/S

U H R E V I N D M Ø L L E L A U G I/S ORIENTERINGSBREV NR. 14, MARTS 2014 ORDINÆRT INTERESSENTSKABSMØDE Der indkaldes hermed til ordinært interessentskabsmøde, der holdes på Uhre Kro Tirsdag den 25. marts 2014, kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Livsstilscafe Brevforslag

Livsstilscafe Brevforslag LIVSSTILSCAFE BREVFORSLAG Deltager Henviser Egen læge Livsstilscafe Brevforslag Deltagerbrev 1 Afklarende samtale Invitation til samtale Afklarende samtale i Deltagerbrev 2 Kursusstart Kursusindkaldelse

Læs mere

Forretningsorden for. Viborg Byråd

Forretningsorden for. Viborg Byråd Forretningsorden for Viborg Byråd Byrådets møder 1 Byrådets møder er offentlige. Byrådet kan dog bestemme, at enkelte sager skal behandles for lukkede døre, jf. lov om kommunernes styrelse 10. Stk. 2.

Læs mere

Referat af generalforsamling d. 22.3.11.

Referat af generalforsamling d. 22.3.11. Referat af generalforsamling d. 22.3.11. Torben bød velkommen til generalforsamling. 1.Valg af dirigent Mikkel Farver valgt. Dirigenten konstaterede generalforsamlingens lovlige indkaldelse. Referent:

Læs mere

AKTIVERING. for dig over 30

AKTIVERING. for dig over 30 F O A f a g o g a r b e j d e s a r b e j d s l ø s h e d s k a s s e AKTIVERING for dig over 30 3 INDHOLD Aktivering for dig over 30 side 3 Ansættelse med løntilskud side 4 Virksomhedspraktik side 4 Vejledning

Læs mere

18.s.e.trin. I med tema: Hænder Særgudstjeneste i Strellev 4. oktober 2015 51 675 370 367-11

18.s.e.trin. I med tema: Hænder Særgudstjeneste i Strellev 4. oktober 2015 51 675 370 367-11 Du skal elske Herren din Gud, siger Jesus. Det er det første og største bud. Men et andet bud står lige med det: Du skal elske din næste som dig selv. Men hvad betyder det, at man skal elske andre lige

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: 48 beboere samt bestyrelsen ved 44 lejemål

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AFDELING 48 TIRSDAG 30. AUGUST 2016

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AFDELING 48 TIRSDAG 30. AUGUST 2016 REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AFDELING 48 TIRSDAG 30. AUGUST 2016 Antal husstande på mødet: 24. 1. VALG AF DIRIGENT OG REFERENT Dirigent - Henrik Autzen Referent - Thomas Hauge 2. BERETNING FOR PERIODEN SIDEN

Læs mere

Oplæg til debat. Hvem mangler i jeres menighedsråd?

Oplæg til debat. Hvem mangler i jeres menighedsråd? Oplæg til debat Hvem mangler i jeres menighedsråd? Menighedsrådsvalg 2016 Indledning Til efteråret skal der vælges nye kandidater til menighedsrådene i hele landet. Mange steder betyder det, at der skal

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster Bestyrelsesmøde Højebo 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg Møde indkaldt af: Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: Deltagere: Ditte Hansen, Laila Lystoft Referat 1. Punkt på Underskrivning

Læs mere

Indstilling Århus Kommune Ophør af lejeaftale for ejendommen Valdemarsgade 20. 1. Resume

Indstilling Århus Kommune Ophør af lejeaftale for ejendommen Valdemarsgade 20. 1. Resume Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Den 18. april 2007. Århus Kommune Bygningsafdelingen Sundhed og Omsorg 1. Resume Århus Kommune indgik i 1987 en aftale med Lønmodtagernes Dyrtidsfond

Læs mere

Ishøj Kommune Strandgårdskolen

Ishøj Kommune Strandgårdskolen Ishøj Kommune Strandgårdskolen Ishøj Søvej 200, 2635 Ishøj Telf. nr. 4373 5861 Fax. nr. 4373 1269 Kontortid kl. 8.00-15.30 fredag 8.00-15.00 Skolebestyrelsesmøde Ishøj. Den. 21. august 2015 Dato: Torsdag

Læs mere

Evaluering af mentorforløb - udarbejdet af mentor Natalia Frøhling

Evaluering af mentorforløb - udarbejdet af mentor Natalia Frøhling Evaluering af mentorforløb - udarbejdet af mentor Natalia Frøhling Evalueringen er lavet i december 2012 med 5 unge mellem 18-30 år to unge kvinder og tre unge mænd. Mentor har interviewet Mentees, transskriberet

Læs mere

Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 19. maj 2015 kl. 15.15-16.15 i Omsorgscenterets café

Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 19. maj 2015 kl. 15.15-16.15 i Omsorgscenterets café Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde Den 19. maj 2015 kl. 15.15-16.15 i Omsorgscenterets café Medlemmer: Fraværende: Referent: Kirsten Madsen (beboer afd. 2), Svend Holmlund (pårørende afd. 2), Kittie

Læs mere

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Palle Jørgensen 29. september 2001 Til stede Thomas M. Widmann, Thorsten Nielsen, Peter B. Frederiksen, Peter J. Christiansen, Thomas

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT AF VALGMANDSFORSAMLINGEN, EFTERÅR 2011 Tirsdag d. 20. september 2011, kl. 19.00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 1. Valg af dirigent Nikolaj H. Stenberg 2. Valg af referent Anne Tidemand-Dal

Læs mere

Tirsdag d. 21. september 2010, kl i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6

Tirsdag d. 21. september 2010, kl i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 21. september 2010, kl. 19.00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 1. Valg af dirigent Ida Sander (5,3) valgt 2. Valg af referent Mathias Juel Jensen (2,st.)

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 81, AFHOLDT DEN 31. AUGUST 2015 I FESTLOKALET KNUD HANSENS VEJ 44

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 81, AFHOLDT DEN 31. AUGUST 2015 I FESTLOKALET KNUD HANSENS VEJ 44 REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 81, AFHOLDT DEN 31. AUGUST 2015 I FESTLOKALET KNUD HANSENS VEJ 44 Der var mødt 10 beboere Fra hovedbestyrelsen: Svend Erik Jensen Fra administrationen:

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SØMODs FIBERLAUG. D. 17. marts 2016 kl. 18.30-19.20, Ungdomsskolen i Utterslev

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SØMODs FIBERLAUG. D. 17. marts 2016 kl. 18.30-19.20, Ungdomsskolen i Utterslev INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SØMODs FIBERLAUG D. 17. marts 2016 kl. 18.30-19.20, Ungdomsskolen i Utterslev Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af referat fra den forrige

Læs mere

bepeaked BEPEAKED - GØR DET ENKELT AT LYKKES

bepeaked BEPEAKED - GØR DET ENKELT AT LYKKES 1/6 bepeaked BEPEAKED - GØR DET ENKELT AT LYKKES Hvorfor skal det være svært at få den krop du ønsker dig? Gør det enkelt for dig selv, og læs denne start guide. BEGYNDER GUIDE - team bepeaked www.bepeaked.dk

Læs mere

10.Maj 20L6. Referat: Dagsorden: 2.Valg af referent og stemmetællere. 4. Fremlæggelse af afdelingens regnskab for 2014115 til efterretning

10.Maj 20L6. Referat: Dagsorden: 2.Valg af referent og stemmetællere. 4. Fremlæggelse af afdelingens regnskab for 2014115 til efterretning Referat: 10.Maj 20L6 Mødested : Gladsaxe Hovedbibliotek, Søborg Hovedgade 220, 2860 Søborg Mødetid: kl. 19:00 Mødeart: Ordinært afdelingsm øde for afdeling 4, Marielyst Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.Valg

Læs mere

Grundejerforeningen Digevang

Grundejerforeningen Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 25. februar 2014 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokalet på 1. sal i Kulturzonen (Nøragersmindecenteret).

Læs mere

Respondenter Procent Skriv navn 13 100,0% I alt 13 100,0% Respondenter Procent I en gruppe 13 100,0% Individuelt 0 0,0% I alt 13 100,0%

Respondenter Procent Skriv navn 13 100,0% I alt 13 100,0% Respondenter Procent I en gruppe 13 100,0% Individuelt 0 0,0% I alt 13 100,0% Vælg din vejleder Skriv navn 13 100,0% Vælg din vejleder - Skriv navn Lars Ditrichson Lars dietrichson Lars Grubbe Dietrichson lars dietrichson Lars Dietrictson Lars Grubbe Ditrichson Blev projektet udarbejdet

Læs mere

Spørgeskema til dig som vægtstopper

Spørgeskema til dig som vægtstopper Spørgeskema til dig som vægtstopper Sundhedsstyrelsen Og NIRAS Konsulenterne 2 Spørgeskema til dig som vægtstopper Du er nu godt i gang med dit vægtstopforløb eller er muligvis nået til afslutningen af

Læs mere

HK Ungdom Danmarks love

HK Ungdom Danmarks love HK Ungdom Danmarks love Kapitel 1: Indledende bestemmelser 1 Ungdomsarbejdet tilrettelægges af et Landsudvalg under HK Danmark. 2 Medlemmer af HK Ungdom er HK medlemmer, som enten er under uddannelse eller

Læs mere

Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012.

Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012. Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012. Tilstede: Susanne Wolfsberg, Carsten Hansen, Bente Holm, Anne Quitzau, Twiggy Liljehult, Natacha Soelberg. Afbud fra: Referent: Twiggy

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 3 FUNDRAISING JDE PR 2 ØKONOMI 4 EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB INTRODUKTION til Foreningsguiden

Læs mere

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed.

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed. Erfagruppe Koncept NEXTWORK er et billigt, lokalt netværk for dig som ønsker at udvikle dig selv fagligt og personligt og gøre dig i stand til at omsætte viden og erfaringer til handlinger i dit daglige

Læs mere

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00.

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Til beboerne i afdeling 0205 Stenhøjgårdsvej 1-81 og 2-48 7. september 2014 Vedr.: referat af ordinært afdelingsmøde. Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Advarsel til kommunerne Pas på det administrative underskud

Advarsel til kommunerne Pas på det administrative underskud Advarsel til kommunerne Pas på det administrative underskud 1 Hvad er et administrativt underskud? 2 Hvorfor vokser underskuddet? 3 Hvem betaler prisen? 4 Hvad kan der gøres i kommunen? 1 Hvad er et administrativt

Læs mere

Gørlev Antenneforening Beretning for året 2015

Gørlev Antenneforening Beretning for året 2015 Beretning for året 2015 Hermed beretningen for året 2015. Året har ikke budt på de store problemer, dog har vores servicepartner JAC i Ubby valgt at opsige servicekontrakten med os pr 1. April i år. Grunden

Læs mere

Bogstavregning. Formler... 46 Reduktion... 47 Ligninger... 48. Bogstavregning Side 45

Bogstavregning. Formler... 46 Reduktion... 47 Ligninger... 48. Bogstavregning Side 45 Bogstavregning Formler... 6 Reduktion... 7 Ligninger... 8 Bogstavregning Side I bogstavregning skal du kunne regne med bogstaver og skifte bogstaver ud med tal. Formler En formel er en slags regne-opskrift,

Læs mere

Til stede: Peter Vestergaard, Charlotte Christoffersen, Mogens Frølund, Michael Jakobsen og Fleur Nauta

Til stede: Peter Vestergaard, Charlotte Christoffersen, Mogens Frølund, Michael Jakobsen og Fleur Nauta Referat af Bestyrelsesmøde, lørdag den 4. oktober 2014 i dommerteltet på Mosede Fortet Til stede: Peter Vestergaard, Charlotte Christoffersen, Mogens Frølund, Michael Jakobsen og Fleur Nauta Afbud: Jan

Læs mere

Indkaldelse til ekstra ordinær generalforsamling og ordinær generalforsamling i FN Museet

Indkaldelse til ekstra ordinær generalforsamling og ordinær generalforsamling i FN Museet FEB 2014 Indkaldelse til ekstra ordinær generalforsamling og ordinær generalforsamling i FN Museet Lørdag d. 29. marts 2014 i Frøslevlejren i Barak W7 (efterskolens cafeteria). Inden generalforsamlingen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 18. januar 2012, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, 3. sal

Organisationsbestyrelsesmøde den 18. januar 2012, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, 3. sal Referat Udsendt den den 18. januar 2012, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, 3. sal Til stede: Afbud: Gerd Karlsen, Anette Ågård Nielsen, Hans Laustsen, Thomas Jensen, Annelise Refshauge, gæst Vibeke Nath

Læs mere

Forretningsorden for Haderslev Byråd

Forretningsorden for Haderslev Byråd Forretningsorden for Haderslev Byråd (gældende fra den 1. februar 2014) Vedtaget af Haderslev Byråd den 28. januar 2014 Forretningsordenen er fastsat med hjemmel i 2, stk. 4 i lov om kommunernes styrelse

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af,

Læs mere

EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE

EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE Briefing Vi er to specialestuderende fra Institut for Statskundskab, og først vil vi gerne sige tusind tak fordi du har taget dig tid til at deltage i interviewet! Indledningsvis

Læs mere

Generel tilfredshed. Sociale relationer og inklusion. TEMA: Efterskoler. Hvor tilfreds er du generelt med efterskolen?

Generel tilfredshed. Sociale relationer og inklusion. TEMA: Efterskoler. Hvor tilfreds er du generelt med efterskolen? Generel hed 1 Hvor er du generelt med efterskolen? eller u U u 2 I hvor høj lever skolen op til dine forventninger i forhold til I høj I høj I nogen I mindre Slet 2a Det sociale liv? 2b Fagligheden? 3

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Navn. Sammenslutningens navn er: "Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune", kaldet: "SAGT". Formål og opgaver.

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Ad 1: Valg af dirigent Per Bach valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt rettidig. Ad 2: Bestyrelsens

Læs mere

Til eleverne på Formatskolen

Til eleverne på Formatskolen Til eleverne på Formatskolen Nr. 94 Formatskolen har til næste skoleår fået 375.000 kroner ekstra af kommunen. I Skolebestyrelsen har vi udarbejdet 4 forslag til, hvordan pengene kan bruges. Da de fire

Læs mere

Forbudt for voksne. God mobilstil for tweenz og teenz. Undgå ubehagelige overraskelser på mobilen og mobilregningen

Forbudt for voksne. God mobilstil for tweenz og teenz. Undgå ubehagelige overraskelser på mobilen og mobilregningen Forbudt for voksne God mobilstil for tweenz og teenz Undgå ubehagelige overraskelser på mobilen og mobilregningen Hvor går man hen og får opdateret sine forældre? Fortæl dine forældre, hvad du bruger din

Læs mere

De pårørende har ordet 2012. Kommentarsamling for pårørende til beboere på Holmstrupgård - Bogruppen

De pårørende har ordet 2012. Kommentarsamling for pårørende til beboere på Holmstrupgård - Bogruppen De pårørende har ordet 2012 Kommentarsamling for pårørende til beboere på Indledning Denne kommentarsamling indeholder de kommentarer, som de pårørende har givet i forbindelse med gennemførelsen af pårørendeundersøgelsen

Læs mere

Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk

Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk Indhold 1. Log på vores hjemmeside 2. Sådan finder dagpengekort, efterlønskort og øvrige blanketter 3. Bekræft dine kontaktoplysninger

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Tirsdag, den 6. marts 2007 kl. 19.00 i det store lokale, Kammerrådensvej 15, Hørsholm Dagsorden i henhold til vedtægternes 12:

Læs mere

Ændringsforslag. til. Forslag til: Landstingsforordning nr. xx af xx måned 2008 om ændring af landstingsforordning om hjælp til børn og unge.

Ændringsforslag. til. Forslag til: Landstingsforordning nr. xx af xx måned 2008 om ændring af landstingsforordning om hjælp til børn og unge. 3. november 2008 EM2008/10 Ændringsforslag Forslag til: Landstingsforordning nr. xx af xx måned 2008 om ændring af landstingsforordning om hjælp til børn og unge Fremsat af Landsstyret til anden behandling.

Læs mere

Praktisk hjælp Kvalitetsstandard 2016

Praktisk hjælp Kvalitetsstandard 2016 Praktisk hjælp Kvalitetsstandard 2016 Hvad er praktisk hjælp? Praktisk hjælp er hjælp eller vejledning til rengøring, tøjvask, indkøb og skift af sengetøj. Hjælpen gives som hjælp til selvhjælp, og skal

Læs mere

Afdeling 128 Nr. 61 Bestyrelsesmøde:

Afdeling 128 Nr. 61 Bestyrelsesmøde: Afdeling 128 Nr. 61 Bestyrelsesmøde: Sted: Fælleshuset Tid: Tirsdag, den 19. august 2014, kl. 19.00 21.30. Deltagere: Carsten Machon Eva Rasmussen Rud Christensen Leif Dahl Christensen Lise Saabye Simonsen

Læs mere