Der blev lagt sedler ud på bordene til mailadresser og havenumre, så de kan komme i kartoteket og fremadrettet spare foreningen for porto.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der blev lagt sedler ud på bordene til mailadresser og havenumre, så de kan komme i kartoteket og fremadrettet spare foreningen for porto."

Transkript

1 Referat af ordinær generalforsamling i Rønhøjgård torsdag den 31. marts 2016 kl på Tapeten Berit bød velkommen og kom med nogle praktiske informationer om rygning, drikkevarer, stemmesedler mm. Der blev lagt sedler ud på bordene til mailadresser og havenumre, så de kan komme i kartoteket og fremadrettet spare foreningen for porto. Punkt 1: Valg af dirigent Kirsten Holm have 144 blev valgt. Kirsten takkede for valget og konstaterede, at indkaldelsen til generalforsamlingen var rettidigt udsendt og dermed var beslutningsdygtig. Forsamlingen blev gjort opmærksom på, at generalforsamlingen blev optaget på bånd til hjælp for referenten. Valg af stemmeudvalg: Vibeke Riekehr have 628 Anna-Grethe have 142 Birgit Ploumann have 235 Punkt 2 Beretning Berit startede med at bede alle rejse sig og holde 1 minuts stilhed, til ære for de medlemmer der er gået bort i det forgangne år. Ære være deres minde. Derefter gav hun sin beretning:

2 Jeg vil gerne byde velkommen til alle, ikke mindst til nye havelejere, jeg håber at I er faldet godt til i foreningen, og at I har lyst til at deltage, gerne aktivt, i de forskellige fælles aktiviteter foreningen byder på. Udvalgene under bestyrelsen er en meget vigtig del for at få dagligdagen til at fungere, og bestyrelsen vil gerne takke aktivitetsudvalget, containerfolkene, bladudvalget, vores flagmand, vandudvalget samt kloakudvalget som alle virkelig har gjort en stor indsats i den forgangne sæson. Tak til bestyrelsen for nogle gode, konstruktive og ikke mindst hyggelige møder. Det næste er jeg nødt til at læse op, da jeg vil have at det hele kommer med. Det kommer ligeledes i bladet og på hjemmesiden. I 2015 fik vi en ny genudlejningsaftale på vores jord, så vi nu har kontrakt frem til år Dette betyder så, at vi i forbindelse med forlængelse af vores lejekontrakt, skal indføre venteliste i foreningen i forbindelse med salg. Dette er blevet fastsat ved lov af 1. juli Det er herefter obligatorisk for foreningen at føre en venteliste. Det betyder, at alle salg i fremtiden skal tilbydes til en køber fra ventelisten, dog har følgende fortrinsret frem for ventelisten: En ægtefælle eller registreret partner, en person med hvem medlemmet har levet i ægteskabslignende forhold i mindst 2 år, en myndig slægtning i ret op- og nedstigende linje eller særbørn af en tidligere afdød ægtefælle eller registreret partner, hvis medlemmet sidder i uskiftet bo med dem, og hvis personerne opfylder de betingelser, der i øvrigt gælder for optagelse i foreningen. Medlemmet har ikke ret til at overdrage lejemålet til andre, hvis der er venteliste i foreningen, og det er der fra nu af. Dette kommer i vores vedtægter som en ny under salg, og det er ikke noget vi kan stemme nej til. Kriterier for optagelse på venteliste:

3 Rønhøjgård fører en venteliste på max. 100 personer. Når der står 100 personer på ventelisten, optages der ikke nye før antallet er nedbragt. Optagelse sker i kontortiden i april måned og kun i april. Gebyr for 1. gangs optagelse er Kr. 250,00 og Kr. 150,00 ved bekræftelse af ønske om fortsat at stå på ventelisten. Dette sker ligeledes i april måned i kontortiden og er ansøgers ansvar. Ved optagelse på venteliste angives en prisramme inden for hvilken, man er interesseret i et hus, f.eks ,- eller etc. Ligeledes angives om ønsker at være aktivt eller passivt indtegnet. Man får 3 tilbud af foreningen, og derefter, rykker man automatisk bagerst på listen. Husk det er ikke vores ønske, men en regeringsbeslutning at der skal være venteliste. Der har i 2015 været 42 vurderinger, og 32 salg og overdragelser. Vi modtager jævnligt klager over, at nogle nybyggede huse er for store. Her skal i vide, at vi tager alle sager op, og har været ude og måle en del huse op. Alle huse har heldigvis overholdt byggetilladelserne Lige en gentagelse om trailerpladserne. De er nu renoveret. Der bliver gravet kæder ned på den førstkommende arbejdsdag, så vi kan låse trailere forsvarligt fast. Husk at trailere hører til her, og ikke på vores parkeringspladser. Angående containergården, skal jeg indskærpe, at den kun må benyttes i åbningstiden. Der er stadig for mange som sætter affald udenfor lågen. Husk at når du flytter skal du melde adresseflytning til kassereren. Vi bruger forholdsvis meget tid på at ringe havelejerne op for at få en ny adresse registreret. Når der har været afstemning om beretningen, vil Gerd komme en kort orientering omkring voldgiftsagen med Gravmand A/S. Jeg håber vi får et fantastisk forår og en god sommer i vores haver.

4 Tilføjelse til beretningen v. Gerd Larsen Sagen med Gravmand er endelig afsluttet. Den startede i februar Allan Lund have 649: Jeg kom ud til haven i vinter og der var ryddet sne på Slåen alle, drænet er derfor fyldt op med grus. Svar: Der er nogle som har kørt en fejemaskine gennem vejen, vi undersøger om drænet skal spules. Flemming Olsen have 557: Hvem administrerer ventelisten? Svar: Det gør foreningens bestyrelse. Jan Nielsen have 140: Ang. bumpene, de er meget høje. Man skal ned i omkring 20 km. I timen. Jeg er ked af det der er til højre og venstre for bumpene, det er ikke kønt. Det kan da ikke være Højvænget, der skal bestemme det? Svar: Højvænget ejer helt ind til 2 meter fra vores hække, så det er det. Spørgsmål: kan de så i det mindste ikke rydde op når de klipper? Bent Jørgensen have 664 Det undrer mig at vi får bestyrelsens beretning. Der står at kommunen har meddelt, at der skal være kloakeret senest , i den mundtlige beretning fortæller i, at der skal være kloakeret inden Svar: Da den skriftlige beretning blev sendt sagde kommunen at det var den 1.10, dette er i mellemtiden blevet ændret til udgangen af haver er til stede på generalforsamlingen hvilket giver 162 stemmer i alt.

5 Punkt 4 Regnskab ved kasserer Lotte Henriksen I det fremsendte budget mangler den foreningsmæssige værdi, den er på kr. Regnskabet er nogenlunde uændret. Regnskabet blev enstemmigt vedtaget. Punkt 5 Indkomne forslag Vedtægtsmæssige ændringsforslag skal vedtages med 2/3 stemmer 108 Forslag 1 forslagsstiller: Leif Janhede, have 833 Vedtægt 9.4 Nuværende ordlyd: Ordinær generalforsamling indkaldes skriftlig med mindst 14 dages varsel. Ekstraordinær generalforsamling kan dog indkaldes med 8 dages varsel, og kun de fremsendte punkter kan behandles. Ændres til: Ordinær generalforsamling indkaldes skriftligt med mindst 14 dages varsel sammen med skriftlig beretning, regnskab og budget. Ekstraordinær generalforsamling kan dog indkaldes med 8 dages varsel, og kun de fremsendte punkter kan behandles. Enstemmigt vedtaget Forslag 2 forslagsstiller: Bestyrelsen Ordensregler 2.1 Nuværende ordlyd: Medlemmerne er pligtigt til at holde indtil midten af stien (dog hele stiens bredde, hvor der ikke er genboer) og uden for den dem tildelte lod fri for ukrudt og i pyntelig stand.

6 Ændres til: Medlemmerne er pligtige til at holde indtil midten af stien (dog hele stiens bredde, hvor der ikke er genboer/bagboer) og uden for den dem tildelte lod fri for ukrudt og i pyntelig stand Argumentation: Mange ved ikke at bagstier hører under genbo, derfor udspecificering. Enstemmigt vedtaget Forslag 3 forslagsstiller: Bestyrelsen Ordensregler 2.2: Nuværende ordlyd: Tilkørte materialer til brug i haven må af medlemmet fjernes inden solnedgang på tilkørselsdagen. Ændres til: Tilkørte materialer til brug i hus/have skal af medlemmet fjernes inden 48 timer efter levering Argumentation: Hvis leveringen sker kl. 19 er det svært at få det fjernet inden solnedgang. Enstemmigt vedtaget Pause Efter pausen er der 80 haver til stede hvilket giver 160 stemmer 2/3 = 107 stemmer Forslag 4 forslagsstiller Bestyrelsen: Ordensregler 2.5: Nuværende ordlyd: Al motorstøj og unødvendig kørsel på veje er forbudt.

7 Ændres til: Al motorstøj og unødvendig kørsel på veje og stier er forbudt. Argumentation: Kørsel er heller ikke tilladt på vores stier Enstemmigt vedtaget Forslag 5 forslagsstiller Bestyrelsen: Ordensregler 2.9: Nuværende ordlyd: Henkastning af affald på haveforeningens område er strengt forbudt. Overtrædelse medfører udgift til fjernelse af affald samt bod svarende til 1 måneds haveleje. Ændres til: Henkastning af affald på haveforeningens område er strengt forbudt. Overtrædelse medfører udgift til fjernelse af affald, bod svarende til 1 måneds haveleje, samt politianmeldelse. Argumentation: Vi ønsker at kunne politianmelde som et yderligere tiltag for at komme ulovligheder til livs. Berit: Det siger sig selv, når du har smidt affald så har vi folk der gennemgår affaldet for navne og adresser og så får folk en bod. For nogen er 600 kr. lige meget, men hvis man kan politianmelde også så kan der komme retsligt efterspil. Vi har for meget affald der bare bliver smidt. Allan Lund have 649: vil gerne bakke 100 % op. Naboforeninger smider også affald, dem kan man ikke give en bod, men en politianmeldelse så jeg håber i støtter forslaget. Hverken for eller imod: 2 Forslaget er vedtaget med overvældende flertal Forslag 6 forslagsstiller Bestyrelsen Vedtægter 8.4

8 Nuværende ordlyd: Udgifterne i forbindelse med foretagne vurderinger etc. bæres af det udtrædende medlem alene. Ændres til: Udgifterne i forbindelse med foretagne vurderinger bæres af det udtrædende medlem alene. Argumentation: Etc. Udelades, da der alene er tale om vurdering Berit: Når der tidligere står udgifter i forbindelse med foretagne vurderinger mv. der er ingen der kan sige hvad etc. betyder derfor vil vi gerne have det væk. Bestyrelsen har været i gang med vedtægterne så de bliver lidt mere forståelige. Forslag 7 forslagsstiller Bestyrelsen Vedtægter NY 8.5 Udgifterne i forbindelse med salg bæres alene af køber. Argumentation: Salg og vurdering er 2 forskellige ting, derfor bør de have hver deres Enstemmigt vedtaget Forslag 8 forslagsstiller Bestyrelsen Ordensregler 6.1 Nuværende ordlyd: Stationære badebassiner (støbte/nedgravede eller fremstillet af faste materialer) må ikke etableres på havelodden. Oppustelige og andre flytbare badebassiner må maks kunne indeholde liter vand. I Ballerup Kommune er det forbudt at tømme kemikalieholdigt vand ud i haven. Ændres til: Stationære badebassiner (støbte/nedgravede eller fremstillet af faste materialer) må ikke etableres på havelodden.

9 Oppustelige og andre flytbare badebassiner må max. kunne indeholde liter vand. Argumentation: Mindre bassiner bliver tømt og genfyldt dagligt, hvorimod større bassiner bliver renset og vedligehold. Spørgsmål fra Nono have 524: Forslag: kan man ikke lave det til flere liter hvis man selv betaler? Ordentlige bassiner er omkring liter. Forslag grænse på liter. Frank Andersen: vi har fået kloakeret og bruger mere vand, det koster utrolig meget, vand er dyrt. Man har fundet ud af det er dyrt at have et lille bassin når man tømmer og fylder hver dag. Vi har valgt det blå 2400 for der kan sidde 4-5 mennesker i og det synes vi er godt nok for foreningen. Vi kan ikke tælle hvor mange liter vi putter i, så det synes jeg ikke om, men man må godt foreslå det, og så kan vi afstemme. Nono: Som jeg har forstået det, så kan jeg hver 14 dag bruge 2400 liter? Men hvis man har det større, har man en pumpe der renser vandet. Charlotte: på det lille med pumper putter man klor i og har syre, men man tømmer ikke ud efter 14 dage, du kan lade den køre sommeren over hvis du passer dit bassin, og når det så skal tømmes, så lader man det stå i 3 dage, så er det fri for kemikalier, og så kan man lukke ud, det er de 2400 liter. Karsten have 643: Jeg synes det er fint man har 1100, jeg ved ikke hvor grænsen skal gå. Man propper ikke klor i i dag, der findes noget dyrt man kan hælde i i dag som renser uden kemikalier. Hvis du har et stort bassin, når du hopper i et iskoldt bassin så skifter du ikke vandet hver uge eller 14. dag, for de store varmer du ikke op på en uge, og så tømmer du det ikke, så hvor mange det hedder er lige meget, folk tømmer det ikke alligevel, der følger pumpe og sandfilter med havde jeg det, tømte jeg det gerne hver 14. dag, det giver ingen mening. Hæv det endelig til liter. Afstemning Der skal blot være simpelt flertal, da det er ordensregler det drejer sig om.

10 Nonos forslag: liter Imod: overvældende Karstens forslag: liter Imod: overvældende Bestyrelsens forslag: 2400 liter 19 stemmer hverken for eller imod 81 for 49 imod Forslaget er vedtaget. Punkt 6 Budget for kr. til Gravmand, sagen er slut. 3. afsnit: arbejdsdage inkl. vinterbeskæring: kr. Trailerpladser: kr. almindelig vedligehold Andre udgifter: præmiefesten lidt højere end normalt da den blev sammenlagt med frivilligfesten for dem som har været med til at give en hånd. Ellers rimelig uændret og vi skulle gerne ende på nogenlunde 0 næste år. Spørgsmål fra Karsten have 643: Hvad er kontorudgifter og småanskaffelser? Lotte Henriksen: Kopipapir og toner til printere eksempelvis. Edbomkostninger er, hvis der er en der skal rode med et program, eller vi har brug

11 for hjælp til regnskabssystem eller noget. Man kunne slå det sammen, men det er meget almindeligt at pinde det ud sådan her. Småanskaffelser kan være en mobiltelefon eller en kopimaskine, hvis den ligger under grænsen for hvad, man skal straksafskrive på. Kommentar fra Flemming have Olsen 557: kr. til opkrævning af haveleje på Nets. Er der gjort overvejelser om at lave træk selv fra folks konti? Det har vi mange andre steder, så jeg ville ikke have noget imod det, prøv at overveje det. Lotte: Det har vi ikke talt om eller overvejet, nej. Jeg synes det er en lille post, og jeg tror der vil blive for meget administrativt arbejde i sådan en træk selvordning. Afstemning om godkendelse af budgettet: 2 imod, resten for. Budgettet er vedtaget med overvældende flertal. Punkt 7 Valg til bestyrelsen a. Næstformand for 2 år Henrik Dencker have 856 blev genvalgt b. Kasserer for 2 år Betty Kirstein have 723 blev valgt c. 3 bestyrelsesmedlemmer for 2 år Anders Henriksen have 532 genvalgt Frank Andersen have 345 genvalgt Lotte Henriksen have 334 genvalgt

12 d. 1 bestyrelsesmedlem for 1 år Knud Haugmark have 651 blev valgt e. 3 suppleanter for 1 år Jette Sanggaard have 624 blev valgt Jan Pedersen have 009 blev valgt Karina Lüthmann Nielsen have 233 blev valgt f. 1 bilagskontrollant for 2 år Jenø Cservenka have 566 blev valgt g. 1 bilagskontrollant suppleant for 1 år Heidi Winding have 146 blev valgt Punkt 8 Eventuelt Leif Janhede have 833: Hvor stor bliver vandafgiften fra kommunen? Har bestyrelsen tænkt på at sætte individuelle vandmålere op? Hvad er prisen lige nu og her? Frank Andersen: Vandafgiften er ca. 46 kr. Spørgsmålet om vandmålere var oppe på en generalforsamling og blev nedstemt, men når stophaner skal skiftes, kan der blive sat anordninger op så det bliver muligt. Leif Janhede: det var i forbindelse med kloakeringen man havde det med vandmåler oppe, men der vidste man ikke hvordan vandafgiften stiger, og der er nogen i kommunalbestyrelserne, der har den knap at dreje på. Og man kan jo stille et forslag, men det gør jeg ikke nu.

13 Ole Holm have 221: Ang. at ville lukke stierne med sten. Jeg tror ikke det er lovligt, jeg har prøvet at blive kørt med hjerteambulance, og de skal kunne komme til. Jeg håber ikke på nogen måde, det bliver vedtaget. Berit: Vi gør ingenting uden at sikre os, at det er lovligt. For ambulancefolkene må vi gerne, men intet gøres forhastet. Lotte: vi oplever rigtig mange mennesker, der tror at nødvendig kørsel på stierne er, hvis man har en pose fra Netto, som man ikke orker at slæbe. Der bliver mere og mere kørsel, og vi har talt meget om, hvad vi kan gøre for at stoppe det. Vi er startet med at lægge store sten ud til det grønne område, så det i hvert fald ikke bruges som vendeplads. Vi har talt om, at vi kan blive nødt til at lukke helt ned for kørsel. Det kan være en stor sten, eller en bom som der er nøgle til. Vi vil helst være det foruden, fordi det vil være kæmpe bøvl for alle, så derfor henstiller jeg til, at vi lader være med at køre på de stier, medmindre det er strengt nødvendigt. Samantha Smed have 348 tovholder for aktivitetsudvalget: Vi opfordrer alle, der ønsker at være frivillige til at komme d. 24. april kl. 11. Allan Lund have 649: Der bliver skrevet en del på facebook, blandt andet at containergården åbnede sidste søndag, og der var pølser og grill. En del af vores havefolk er ikke på facebook, hvordan bliver de orienteret om det her? For det har heller ikke stået i nogen referater, så vidt jeg er orienteret. Berit: Der er mange, der ikke lever på facebook, men det har stået på hjemmesiden, måske skulle det have stået i skabene også, det er taget til efterretning. Lotte: mht. containeråbningen kom det pludselig bag på os, at påsken lå før vores sæsonåbning, men vi syntes vi skulle have en øl og vand, så derfor har det ikke stået i Rønbladet sidste år. Det er ikke alle der er på nettet, og det kan vi kun beklage. Der var et sted mellem mennesker, så lidt en succes var det, det var dejligt. Der blev takket for god ro og orden, med ønsket om en dejlig sommer

Referat. Rønhøjgård bestyrelsesmøde. Dato: Mandag d Tid: Kl. 18 i foreningshuset

Referat. Rønhøjgård bestyrelsesmøde. Dato: Mandag d Tid: Kl. 18 i foreningshuset Referat Rønhøjgård bestyrelsesmøde Dato: Mandag d. 5.3.2018 Tid: Kl. 18 i foreningshuset Mødedeltagere: Henrik Dencker (HD), Jette Sanggaard (JS), Betty Kirstein (BK), Predrag Boskovic (PB), Frank Andersen

Læs mere

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING. Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00.

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING. Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00. HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00. Tilstedeværende bestyrelse: Formand: Dirigent: Kasser: Bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link: Referat Generalforsamling 2014

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link:   Referat Generalforsamling 2014 Referat Generalforsamling 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Agenda for Generalforsamlingen... 4 2.1. Valg af dirigent... 4 3. Bestyrelsens beretning over det forgangne år 2013... 4 4. Årsregnskabet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 11. juli 2016 Tid: Kl. 18:30 i foreningshuset. Ordstyrer: Henrik Dencker (HD) Referent: Anders Henriksen Mødedeltagere: Henrik Dencker (HD), Anders Henriksen

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 39 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Søndag den 27. marts 2011 kl på Tapeten, store sal, Magleparken 5

Referat af ordinær generalforsamling Søndag den 27. marts 2011 kl på Tapeten, store sal, Magleparken 5 Referat af ordinær generalforsamling Søndag den 27. marts 2011 kl. 10.00 på Tapeten, store sal, Magleparken 5 Formand Peter Hentzen bød forsamlingen hjertelig velkommen til årets generalforsamling. Der

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl HAVEFORENINGEN SOLSIDENS NYTTEHAVER af 2007 Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl. 14.00 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Formanden foreslog Peter Laursen have nr.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Vi håber at se rigtig mange af jer, til en lørdag hvor vi kan snakke om stort og småt, i vores fælles haveforening.

Vi håber at se rigtig mange af jer, til en lørdag hvor vi kan snakke om stort og småt, i vores fælles haveforening. INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i H/F Marienlyst Lørdag den 27. april 2019 kl.10.00 Fjældevængets selskabslokaler Fjældevænget 96 8210 Aarhus V HF MARIENLYST GF 2019 Vi håber at se rigtig mange

Læs mere

HAVEFORENINGEN RYHAVEN

HAVEFORENINGEN RYHAVEN HAVEFORENINGEN RYHAVEN Ryhavegårdsvej 44 8660 Skanderborg cvr. Nr. 35180702 www.ryhaven.dk Generalforsamling 27. april 2017 Mandag den 27. marts kl. 19.00 på Restaurant Sølyst, Sølystvej 32, Skanderborg

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

4. Årsregnskabet med eventuel revisionsberetning. 5. Driftsbudgettet for det kommende år

4. Årsregnskabet med eventuel revisionsberetning. 5. Driftsbudgettet for det kommende år Referat at ordinær Generalforsamling i Sydgrænsen Mandag den 23. marts 2015. Formand Helle Stauning bød velkommen til generalforsamlingen og bad om 1 minuts stilhed for 3 medlemmer som ikke er hos os mere.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling, Sommerbyen Rønhøjgård

Referat ordinær generalforsamling, Sommerbyen Rønhøjgård Referat ordinær generalforsamling, Sommerbyen Rønhøjgård Tid: Søndag den 24.marts 2019, kl 10.00 Sted: Tapetens Store Sal, Magleparken 5, Ballerup Formand Henrik Dencker byder velkommen og orienterer om

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Lygtepæl: Der er ikke skrevet til forsikringen endnu om dette. Henrik sørger for dette.

Lygtepæl: Der er ikke skrevet til forsikringen endnu om dette. Henrik sørger for dette. Referat af bestyrelsesmøde Rønhøjgaard d. 5/9 2018 Deltagere: Pedrag, Betty, Henrik, Anders, Teddy og Jan Afbud: Frank, Eva 1 Godkendelse af sidste 01.08.2018 Referatet fra 1. august blev godkendt uden

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 1. Godkendelse af dagsorden Der blev budt velkommen i lokalerne på Sønderbro. 27 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Christian (have 70)

Læs mere

Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017

Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017 Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017 Formanden bød velkommen og åbnede generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen pegede på Thorkild Christiansen (T14) som dirigent, hvilket generalforsamlingen

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Rønhøjgård lørdag 31. marts 2012 kl.10 på Tapeten, Magleparken 5.

Referat af generalforsamling i Rønhøjgård lørdag 31. marts 2012 kl.10 på Tapeten, Magleparken 5. Referat af generalforsamling i Rønhøjgård lørdag 31. marts 2012 kl.10 på Tapeten, Magleparken 5. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Frank Brockmann er dirigent indtil Kirsten Holm dukker op. Generalforsamlingen

Læs mere

GENERALFORSAMLING. B) Bestyrelsen stiller forslag om: At underskuddet fra budget 2016 finansieres via Solvangens egenkapital.

GENERALFORSAMLING. B) Bestyrelsen stiller forslag om: At underskuddet fra budget 2016 finansieres via Solvangens egenkapital. GENERALFORSAMLING Haveforeningen Solvangen indbyder sine medlemmer til den årlige generalforsamling. Lørdag den 19. marts 2016 klokken 11:00 til 14:00. Sted: Åby Bibliotek, Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Andelshaveforeningen Rågårdskær. Kære Medlem Tårnby

Andelshaveforeningen Rågårdskær. Kære Medlem Tårnby Andelshaveforeningen Rågårdskær Kære Medlem Tårnby 14-03-2019 Hermed indkaldes til Ordinær Generalforsamling i AF Rågårdskær Lørdag den 6. april kl 10.00 i fælleshuset. Dagsorden for generalforsamlingen:

Læs mere

Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010

Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010 Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010 Punkt 1. Velkomst ved formanden. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Anne (have 89) som blev valgt. Anne konstaterede at GF var lovligt indkaldt.

Læs mere

Jeppe Skovgaard Schmidt

Jeppe Skovgaard Schmidt Jeppe Skovgaard Schmidt Fra: Familien Buur/Petersen Sendt: 20. august 2014 12:37 Til: Jeppe Skovgaard Schmidt Emne: Fjernelse/udskifning af bump på Knud Rasmussensvej, Lynge Vedhæftede

Læs mere

Referart fra den ordinære generalforsamling H/F Sundbyvang 17. juni 2017

Referart fra den ordinære generalforsamling H/F Sundbyvang 17. juni 2017 Referart fra den ordinære generalforsamling H/F Sundbyvang 17. juni 2017 Dagsorden: 1. Velkomst v/formand Sebastian Francis Atkins 2. Valg af referent og dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 5.

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018 Sted: Christianshavns Idræts Klubs lokaler, Bådsmandsstræde 20, 1407 Kbh. K. Fremmødte: 43 haver var repræsenteret. Referent:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Rønhøjgård

Referat fra bestyrelsesmøde i Rønhøjgård 1 Referat fra bestyrelsesmøde i Rønhøjgård 07-05-2013 17.00 21.30 Foreningshuset Møde indkaldt af Mødetype Referent Deltagere bestyrelse Deltagere suppleanter Fraværende med afbud Susanne Voss 1. Valg

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i Hf. Engly, 30. april, 2018

Referat af Generalforsamlingen i Hf. Engly, 30. april, 2018 Referat af Generalforsamlingen i Hf. Engly, 30. april, 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Michael Neumann, 88 2. Valg af referenter Rikke Dalsgaard, 75, Anders Bo Nielsen, 68. Mette Høj,44 Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 18. september 2013 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen v/ Mogens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING

MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling d. 30.06.2012 Alf Jacobsen blev valgt. Han takkede for valget, konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet,

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013.

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Bestyrelsen: Formand Jesper Krogh, Kasserer Anni Olsen, Ib Christensen, Carsten Rishøj,

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20.

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. Side 1 af 6 GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. REFERAT 1: Valg af dirigent. Arne Lærkeborg valgt. Denne konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt iflg. vedtægterne. 17 ud af 23

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard

Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard 1. Valg af dirigent Anne, Have 89 blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen var rettidig indkaldt.

Læs mere

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus Vedtægter for Andelsforening Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus, med hjemsted i Øse Sogn, Varde kommune. 2 Formål At eje og

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Referat af s generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Sted: Remisen, Brande kl.16:30 Deltagere: 86 tilmeldte Dagsordenen jf.vedtægterne: 1.Valg af dirigent 2.Valg af stemmetællere 3.Fremlæggelse

Læs mere

Love for Kolonihaveforeningen. Ellevang Næstved. Stiftet den 31. august 1935

Love for Kolonihaveforeningen. Ellevang Næstved. Stiftet den 31. august 1935 Love for Kolonihaveforeningen Ellevang Næstved Stiftet den 31. august 1935 Foreningens navn er Haveforeningen ELLEVANG. Dens formål er at bevare havekolonien som permanent havekoloni, samt varetage medlemmernes

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 1. Godkendelse af dagsorden Generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 19 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Klaus (have 53) 3. Valg af referent

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948.

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. H. F. Ellebækhøj Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. 1 Foreningens navn er Ellebækhøj stiftet den 20. marts 1948. Foreningen, som efter lov af 2001, har status som varige

Læs mere

Vedtægter for H/F Sundbyvang

Vedtægter for H/F Sundbyvang Vedtægter for H/F Sundbyvang 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er H/F Sundbyvang. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Foreningen er stiftet d. 9. april 1934. 2. Formål

Læs mere

Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 25/5 2014

Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 25/5 2014 Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 25/5 2014 1. Valg af dirigent. Maj-Britt blev valgt. Og erklærer den ekstraordinær generalforsamling for lovlig. 2. Valg af 3 stemmetællere. Stemmetællere valgt.

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015

Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015 Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015 1 af 5 Grundejerforeningen Ryeskov 2015.Apr.14 Referat af den ordinære Generalforsamling den 9. april 2015. Der var 15 der deltog i generalforsamlingen

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 12. april 2014 kl. 10.00 på Havnsø hotel Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Referat Indholdsfortegnelse 1. Referat fra Generalforsamlingen 2015... 3 2. Agendaen for Generalforsamlingen 2015... 3 2.1. Valg af dirigent... 3 2.2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d

H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d. 17.3.2019 Taastrup d. 17.3.19 Til stede var have: 3, 5, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 18, 20, 21, 23, 24, 26, 27, 33, 35, 38, 40 (19 haver i alt) Referent: Jacob,

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling.

Referat. Ordinær generalforsamling Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. HF Hersted Referat Ordinær generalforsamling 2018 Tid/sted: Lørdag den 2. juni 2018, kl. 13:00 i Pergolaen. Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. Dagsordenens pkt.

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland . Andelsboligforeningen Hampeland Til samtlige beboerer 9. maj 2006 Vedr. Generalforsamlingen den 25. april 2006. Bestyrelsen er blevet opmærksom på en procedurefejl, idet man ikke har offentliggjort de

Læs mere

Generalforsamling 2014-04-27

Generalforsamling 2014-04-27 Generalforsamling 2014-04-27 1. valg af dirigent 2. valg af referent 3. valg af stemmeudvalg 4. formandens beretning 5. årsregnskab med revisionsberetning 6. godkendelse af budget. 41 fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08 Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d 290608 19 parceller var repræsenteret Alle bilag til generalforsamlingen kan ses på vores hjemmeside wwwguldkysten-sjdk Ad punkt 1:

Læs mere

Dale Korsvej Vandværk I/S Aggebogårdsvej 21 3080 Tikøb. Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012

Dale Korsvej Vandværk I/S Aggebogårdsvej 21 3080 Tikøb. Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012 Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012 Generalforsamlingen blev afholdt i Tikøb Idrætsforenings lokaler, Præstegårdsvej 19 B, Tikøb Pkt. 1. Valg af dirigent: Knud Stokholm

Læs mere

Generalforsamling 2017

Generalforsamling 2017 16. Januar 2017 Dagsorden a. Vedtægtsændring: Fjernelse af posten suppleant for bilagskontrollant. 5. Fastsættelse af kontingent 7. Valg af Formand 8. Valg af 1 Bestyrelsesmedlem 9. Valg af 1 Suppleant.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 Referent: Rasmus A. Valg af dirigent. A: dirigent: Christian valgt B. Godkendelse af referat fra ordinær generalforsamling maj 2012. B: referatet blev

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005.

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Generalforsamlingen blev igen i år holdt på Hotel Kirstine. Ud af 66 parceller, var 26 repræsenteret. I alt var 45 personer

Læs mere