Referat ordinær generalforsamling, Sommerbyen Rønhøjgård

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat ordinær generalforsamling, Sommerbyen Rønhøjgård"

Transkript

1 Referat ordinær generalforsamling, Sommerbyen Rønhøjgård Tid: Søndag den 24.marts 2019, kl Sted: Tapetens Store Sal, Magleparken 5, Ballerup Formand Henrik Dencker byder velkommen og orienterer om det praktiske for dagens generalforsamling. En kort mindecermoni for de af foreningens medlemmer, der er døde i løbet af året. Herefter gennemgang af dagsordnen med den bemærkning, at der ikke kan stemmes om punkt 5 a) Vandmålere i Rønhøjgård, da forslaget ikke er sendt ud til foreningens medlemmer. I stedet vil der blive en orientering fra udvalget, der har med vandmålere at gøre, og så vil forslaget blive stillet i forbindelse med en ekstraordinær generalforsamling, som kommer til at finde sted enten den sidste søndag i April eller den første søndag i Maj, alt efter hvornår lokalet er ledigt. Punkt 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Kirsten Holm fra have 144. Kirsten Holm bliver valgt med bifald. Kirsten Holm takker for valget og begynder med at konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Generalforsamlingen bliver optaget på bånd, det betyder, at man skal melde sig på en taler liste. Punkt 2: Valg af stemmeudvalg Forslag: Annegrete have 142, Jan have 130, Katalin have 566 og Daisy have 704. Alle bliver valgt. Punkt 3: Beretning Formand Henrik Dencker læste beretningen op. Beretningen er vedlagt. Beretningen modtages med et bifald. Dirigenten orienterer inden debatten Til stede er 201 haver, hvilket betyder der er 402 stemmer på generalforsamlingen, og så videre til debatten. Vedtægtsændringer kræver 2/3-dels flertal. Hvis nogen forlader salen inden afstemningerne er gennemført, så skal man være rar at aflevere stemmesedlerne ved bordet. Debat om beretningen: kommentarer og bemærkninger samt diskussion. Formand Henrik Dencker begynder med at tilføje til beretningen: Ballerups borgmester er inviteret til receptionen i forbindelse med jubilæet samt Kolonihaveforbundets formand, begge med fruer. Per Larsen, have 29 Spørgsmål: vedr. kloakeringen som omtalt i formandens beretning, skulle være bragt i orden, men sagen er den, at et dræn på Tyttebær Allé fungerer ikke. PL spørger til hvad det er der er blevet bragt i orden og hvad der ikke er bragt i orden. Frank fra bestyrelsen: Forklarer, at der ved femårs synet, blev konstateret, at de ikke havde noget med det at gøre. Men hvis man kan komme med beviser, kan sagen tages op igen. Side! 1 af 11!

2 Charlotte have 701 Vedr. vand i beretningen, hvor der står noget om medsendte brev. Hvad er det for et brev? Formanden svarer: Det er rigtigt, at det står der, men det er blevet lavet om. Afstemningen om vand og vandmålere er fjernet, men ved en fejl er det ikke blevet fjernet i den skriftlige beretning. Gerd Larsen have 29 Ved fem års genenmgangen blev det noteret, at det skulle der gøres noget ved. Så jeg kan ikke forstå, at du siger du ikke kender til det. Frank fra bestyrelsen duplikerer: Vi har haft det op med gravemanden. Jeg sagde ikke, at vi ikke kendte til det. Han kom og gennemlyste det og der var ikke problemer med drænet. Dirigenten: Andre indlæg? Bent Jensen have 707 Tak for ordet og tak til bestyrelsen og formanden for det store arbejde. Undre sig over, hvad der skal drøftes senere i dag. Mangler brev om vandmålere. Efterlyser, at dirigenten konstaterer om materialet er tilstede rettidigt inden generalforsamlingen. Tingene skal være i orden, når vi træffer beslutninger her. Dirigenten: Det har du fuldstændig ret i. Jeg har ikke haft materiale til gennemsyn inden det blev sendt ud. Jeg har til gengæld afholdt et møde med bestyrelsen forud for generalforsamlingen og gjort dem opmærksom på, at det manglende materiale om vandmålere gør, at I slet ikke kan stemme om forslaget. Så jeg er helt enig. Man kan ikke tage stilling til noget som ikke er sendt ud. Derfor bliver det ikke til afsteming i dag. Men der vil være en kort orientering om sagen, når vi når til det punkt. Jette Have 624 Der er afsat knapt i jubilæumsfonden. Det svarer til 40% af det vi har sparret sammen til at vedligeholde. Min holdning er, at det er for mange penge at bruge. Så vil man bruge hele beløbet på at holde jubilæum? Dirigenten: Frank vil give en orientering om jubilæumsfonden. Frank fra bestyrelsen: Først vil jeg pointere, at penge vi indbetaler til et bestemt formål, bliver brugt til formålet uanset, hvor mange penge vi har sparret op. Der er mulighed til og med i dag for tilmelding. Det seneste er, at kolonihaveforbundet er inviteret med. Om festen: Vi sidder i et udvalg og vi arbejder på det. Inklusive børnedagen. Når vi laver nogle ting, så kommer det på hjemmesiden. Festen er på vej og det bliver en kanonfest, det er jeg helt sikker på. Funder fra have 263 Nu er der blevet sagt tak til så mange, men jeg synes vi glemmer nogen. Jeg vil godt sige tak til Jon, bifald. Side! 2 af 11!

3 Lasse have 317 Spørgsmål til vandlåse og lukning af vandet om vinterenetc. Dirigenten udsætter indlægget/ spørgsmålet til punktet, senere på dagsordnen. Henri have 003 Tyttebær Allé, der sejler vejen, står under vand, når det regner. Ønsker at bestyrelsen tager hånd om sagen. Henrik Dencker svarer: Ja, det er rigtigt, agt når det regner er der vand netop der. Det er en hel lille sø dér, hver gang det er regnvejr. Der er desværre ikke afløb inden mod haverne. Vi har fået en pris i 2017, men vi har ikke taget fat om det. Vi har ikke gjort noget ved det. Jeg er overbevist om, Jan tager det op i den kommende bestyrelse. Beretningen sættes til afstemning: 4 stemmer i mod beretningen og 4 stemmer hverken for eller i mod. Beretingen er godkendt. Punkt 4: Regnskab for 2018 Regnskabet vedlagt. Kasserer Betty får ordet og fremlægger regnskabet. Først vedr. returbreve, der koster en formue. 57 kuverter er kommet retur, hvilket har kostet 1120,- kr, som er spildt fordi adressen er forkert. Så husk at oplyse korrekt adresse. Herefter gennemgås noterne til regnskabet med forklarende bemærkinger, hvor det er nødvendigt. Dirigenten: Tak til kasseren. Nu er der kommet en have mere, så der nu er 203 haver og dermed 406 stemmer i salen. Så er det muligt at stille spørgsmål til beretningen. Ole have 121 Jeg kan ikke forstå, at der nogen som ikke har meldt flytning. har meldt flytning flere gange, både skriftligt og mundtligt, men jeg har ikke modtaget papir selv. Betty: Kan jo være den er kommet forkert sted hen. Beklager, hvis jeg har lavet en fejl. Allan Lund have 649 Hvordan kan man stå her og sige, at vores vandforbrug allerede er højere end sidste år på dette tidspunkt. Vi er jo slet ikke flyttet derud endnu. Formanden: Det kan jeg godt forklarer. Har potter og drivhus, der bliver vandet. Og derfor kan han glemme at lukke for vandet. (Joke) Det alvorlige er, at der bruges jo vand. Det bliver brugt rundt omkring. Hvad er det vi taler om? Er der nogen som bor i haverne nu eller kommer vi ofte. Allan Lund have 649 Det er noget vrøvl. At vi allerde har overskredet vandforbruget. Beder generalforsamlingen om at overveje forslag senere. Dirigenten: Er der flere bemærkninger til regnskabet? Det er ikke tilfældet. Side! 3 af 11!

4 Regnskabet sættes til godkendelse: Ingen stemmer i mod, ingen undlader at stemme. Regnskaber er enstemmigt vedtaget. Herefter pause i ti minutter Dirigenten orienterer: Det er ikke muligt at stemme ved fuldmagt. Det drejer sig om to haver. Stemmesedlerne er inddraget igen, da det ikke er muligt at stemme for andre. Grundet det overvældende stemmeflertal har det ikke haft betydning for de forudgående afstemninger. Dirigenten: På nuværende tidspunkt er der 198 haver med 396 stemmer til stede. Punkt 5: Indkommende forslag: (fra bestyrelsen) a) Vandmålere i Rønhøjgård Frank Andersen orienterer om det videre forløb med vandmålere. Ændringer i sidste øjeblik gjorde, at bestyrelsen ikke ville sende forslaget ud. Derfor kommer der en ekstraordinær generalforsamling. Det bliver enten den 28. april eller den 5. maj. Vi bruger i gennemsnit 55 kubikmeter om året. De to andre foreninger nær os bruger kubik Omregnet er det kroner om året vi sparer, hvis forbruget bare kommer ned på 40 kubik i snit. Ca 600 kr pr hustand om året. Tre muligheder: Et fælles lån om måneden 90,- kr. pr have. Anden mulighed: 8.000,- pr have kontant. Den tredje mulighed er 650 kr. i kvartalet i lån. Hver have vil spare 60 kr om måneden i sparret vand. Det betyder, at det vil koste 30 kr have i fire til fem år, hvis man vælger løsningen med 90 kr om måneden. Hestholm har alene fra første år faktisk sparet 28%, den anden forening 23%. Ordet overdrages til repræsentant fra Kamstrup som vil forklarer om målerne. Målerne er intelligente, så de vil vise, hvis fx et toilet løber. Eller hvis der er et brud på rørene. De bruger ultralyd. Kan fx afsløre, hvis man glemmer at lukke for vandet. Levetiden for måleren er 16 år. Nøjagtigheden i målerne vil ikke forandre sig i de 16 år. Normalvis så vil vandforbruget blive reduceret med 25% i gennemsnit. Der er ingen strålingsfare ved målerne. Måleren kommer til at stå samme sted, som stophanen sidder. Vi lukker for vandet til de enkelte haver efter tur, så der bliver ikke gener for andre haver. Dirigenten oplyser, at nu er vi på 196 haver med 392 stemmer Side! 4 af 11!

5 Allan Lund have 649 De der er det med det hele opgravning og reetableringen? Dirigenten overtager og udsætter spørgsmålet til materialet er sendt ud. Michael have 907 Nu bliver der fremsat nye tal. Sidste år var det nu er det men hvad hvis man har en måler? Frank svarer: Dem der har fået det installeret, skal kun betale for forskellen. De steder hvor der skulle graves ud. Jette have 624 Det er jo et projekt til 4 millioner. Hvad er reglerne for at hente tilbud hjem og skal vi have en rådgiver på, der kan kvalificere det udbudsmateriale, der bliver lavet og som har ansvaret for at materialet er korrekt og kontakten til entreprenør etc.jeg mener ikke, at et projekt til 4 millioner skal styres af lægmand fra foreningen. Projektet er for stort. Der er nødt til at være en ansvarlig, hvis det går galt. Så jeg vil sikre mig, at udvalget har en rådgiver med ansvar for processen. (Bifald) Frank svarer: Vi har snakket med en entreprenør fra Hestholm, Anders, der skal have timebetaling for projektet. Meget billigere end COWI, som skulle have Jette have 624 Kender godt Anders. Han er entreprenør, kloakmand, men han har stadig ikke noget økonomisk ansvar, hvis det går galt. Det vil jeg opfordre meget til at man får. Dirigenten konstaterer at man ikke kan komme det nærmere førend der er et konkret forslag. Derfor går vi videre. b) Fremtidig regler for aktivitetsudvalg Betty fremlægger forslaget: Hvis der er et økonomisk overskud i aktivitetsudvalget, må udvalget overføre op til kr. til efterfølgende regnskabsår. Beløb over dette beløb tilfalder den generelle foreningskasse for haveforeningen Rønhøjgård. Baggrund for forslaget: Aktivitetsudvalget laver hvert år et stort stykke arbejde med kondi banko, Sankt Hans og en lang række øvrige arrangementer og børnearrangementer. Regnskabsmæssigt har aktivitetsudvalget hidtil hvert år skulle overføre overskuddet til Haveforeningen Rønhøjgård. Dette forslag gør det muligt, at aktivitetsudvalget kan overføre overskud til fra et år til et andet, så der er startkapital i forbindelse med opstart af en ny sæson. Bestyrelsen ønsker derfor med forslaget at understøtte det store arbejde fra aktivitetsudvalget. Forslaget handler primært om økonomi. Forslaget er, at ,- bliver en grundkapital i aktivitetsudvalget. Side! 5 af 11!

6 Charlotte have 701 Spørgsmål: hvad hvis udvalget bruger alle deres penge på aktiviteter, så der ikke er penge til aktiviteter? Ingen startkapital. Betty: Hvis de bruger alle pengene, så kan det være et problem. Forslaget sættes til afstemning Imod forslaget: ingen Hverken for eller imod: 36 For forslaget: resten Forslaget er vedtaget c) Fravær ved arbejdsdag /betaling Forslaget vil komme ind under ordensreglerne. Vil komme ind i reglementet under 44 og blive til A Begrundelse ved Henrik formand for bestyrelsen: Havelejere som ikke møder op til nogle af de to årlige arbejdsdage, vil fremover blive pålagt et gebyr på kr. 200,-. Baggrund for forslaget: Som medlem af en kolonihaveforening har alle havelejere et fælles ansvar for at bidrage til at vedligeholde de grønne fællesområdet. Dette foregår i vid udstrækning på de to fælles arbejdsdage. Desværre er det en tilbagevendende udfordring med lavt fremmøde på disse dage. Det betyder, at det ofte er de samme havelejere, der udfører arbejde på fællesområderne, mens andre slet ikke bidrager, eller kun deltager i ret begrænset omfang. Vi håber at denne nye ordning med gebyrer, kan fungere som motivation og påmindelse om, at det er vigtigt at alle bidrager til det fælles arbejde. For at undgå gebyret skal man altså stille med mindst én person på en af de to dage (Vi ser selvfølgelig helst, at man møder op begge gange). Arbejdsdagene er tilrettelagt, så ældre havelejere eller havelejere med fysiske udfordringer kan få arbejdsopgaver, der er mindre fysisk krævende. Penge der kommer ind via dette nye gebyr system, vil blive brugt på udgifter knyttet til arbejdsdagene og til øvrig vedligeholdelse på de grønne områder. Debat om forslaget: Kim have 231 Jeg er en af soldaterne. Hvis vi skal til at betale for det, så kommer folk af pligt. men dem der ikke vil, men bare kommer for at undgå at betale, derfor er det et dårligt forslag Allan have 642 Var med på en dag i Ikke styr på dagen. har et andet forslag: at man fra bestyrelsens side fortæller, hvad der skal laves. Og så kan man melde sig til de konkrete opgaver. Bedre Side! 6 af 11!

7 koordinering! Fx 18 skulle ud at vaske vejskilte, men så mange har vi ikke (kommer med flere eksempler). Et socialt islæt. Lade dem slippe, som ikke kan eller ikke har mulighed, slippe. pas på, at det sociale islæt ikke løber løbsk, for det har det vist gjort tidligere det var vist nærmest kriminelt. Jette have 624 Godt forslag. Når man ser på, hvor mange penge det giver, foreningen kunne hurtigt tjene kr. som så kunne bruges på at få løst nogle opgaver professionelt. Henrik fra bestyrelsen: Svarer de enkelte. Ja du har ret manglende koordination/organisation. Det er rigtigt. Nogle vil gerne komme og måske ikke er så gode til at få lagt det ind på et medie. Men ja, det er sjovere, hvis vi får lagt det ind til hvad vi skal lave. Vi har været nødt til at erstatte eller reparer værktøj, som går i stykker. Desuden har vi sikkerhedsudstyr på, som man skal have. Måske kan de 200 kr bruges på bedre og mere udstyr. Allan Lund have 649 Man har noget, der hedder driftbudget, der kan man bare lægge de udgifter ind. Dirigenten: 195 haver til stede med 390 stemmer Forslaget sættes til afstemning: For forslaget: mere end 200 Imod forslaget: 95 Undlader at stemme: 14 Forslaget er vedtaget! d) Udsendelser pr Dirigenten gør opmærksom på, at det kræver 2/3-dels flertal, da der er tale om et vedtægtsforslag. Henrik fra bestyrelsen begrunder forslaget: Fra 2020 og frem vil indkaldelse til generalforsamling med tilhørende dokumenter blive udsendt til havelejerne pr. mail. Baggrund: Det har kostet over kroner at sende materialer ud til generalforsamlingen 2019, så forslaget vil skabe en tilbagevendende besparelse. Desuden kræver dette papirarbejde meget tid fra bestyrelsen, -tid der med fordel kunne bruges på nogle af dem mange andre opgaver for bestyrelsen. I særlige tilfælde vil enkelte havelejere kunne få dispensation og få udsendt pr. post. Dog kun efter aftale Morten have 348 To kommentarer: Prisen: får forklaret tallet, det viser sig, at der er trykning med i prisen. Nr 2: der er ikke rigtig styr på indkaldelsen. (lidt uformel samtale løser problemet). Side! 7 af 11!

8 Bent H jensen have 707 Jeg er fuldstændig enig med bestyrelsen, der kan spares mange penge her. Foreslår, at teksten ændres, spå det bliver dokumenteret e-boks. Bestyrelsen tiltræder forslaget, så der stadig kun er et forslag. Undtagelse efter dokumenteret fritagelse fra e-boks. Og på hjemmesiden. Forslaget er gældende fra dags dato Dirigenten med tager de to forslag inden afstemningen. Bestyrelsen tiltræder ændringsforslagene. Forslaget sættes til afstemning For forslaget: Resten overvældende flertal Imod forslaget: 3 Undlader at stemme: 4 Forslaget er vedtaget! Forslag 5e: Fra Have 665, Uni Segebrech Vandlukning uden for sæsonen Uni Segebrech (begrundelse): Stor udgift både til vand i vintermåneden og til at få installeret målere. Hvis vi lukker for vandet, så kunne man tage vand med hjemmefra. Det er for at få has på ekstraregningen om vinteren. Johannes have 561 Synes at forslaget skal tages med til den ekstraordinære generalforsamling, da man ellers kan havne i en situation, hvor det besluttes at lukke for vandet i dag og så, at vi skal have vandmålere på den ekstraordinære generalforsamling. Leif have 833 Foreslår, at det bliver sat under skriftlig afstemning. Berit have 802 Vil gøre opmærksom på, at da vi lukkede for nogle år siden, så havde vi rigtig mange brud på ledningen. Tom have 013 Alle der har købt have har gjort det på de betingelser, at der var helårsvand. Dem der har købt have på de betingelser, skal have penge tilbage. Leif have 833 Man må være her fra 1. april - 1. november. Man må ikke overnatte i vinterperioden. Frank Have 345 Man skal kunne bygge på sit hus i vinterperioden. Forslag om skriftlig afstemning: forkastes med overvældende flertal. 10 stemmer for og 4 undlader at stemme. Forslaget om skriftlig afstemning er forkastet med stor majoritet. Forslaget sættes til afstemning: Side! 8 af 11!

9 For forslaget: 28 stemmer for Imod forslaget: mange! Undlader at stemme: 14 Forslaget er nedstemt med overvældende flertal! 10 min pause til kl 13 Mødet genoptages 159 hver med 318 stemmer er tilstede Punkt 6: Vedtagelse af budgettet 2019 Fremlæggelse af budgettet ved Betty kasserer. Hovedpunkter med afvigelser: Bestyrelseshonoraret stiger med fordelt på formaden, kassereren og næstformand/ forbyggeudvalg kr til hver. Desuden er der afvigelser på følgende punkter: Internet og telefon; leje af jord er steget væsentligt; el til foreningshuset især pga vinteropvarmning; materialer og vedligeholdelse indkøb af værktøj; Kontingenter er steget for foreningen er steget (nr 46). Ellers kun små justeringer undervejs. Desværre ikke penge til henlæggelser. Dirigenten: Spørgsmål til budgettet Lotte Henriksen have 334 Et enkelt spørgsmål: hvorfor afsætter vi ikke til jubilæumsfonden? Der kommer jo jubilærer senere. Betty: Vi begynder forfra i Vi henlægger ikke i det år, hvor festen er. Charlotte have 701 Ønsker at høre begrundelsen for at tre poster skal have flere penge (kasser, formand og formanden for byggeudvalget). Jeg synes det er skævt, da vandmanden ikke får. Betty: Nu er vandmanden også næstformand, så han får. begrundelsen er, at arbejdsbyrden er steget meget og det er ikke steget i mange år. Charlotte have 701 Men så må man definere det, at vandudvalgsformanden skal have penge, for man kan ikke være sikker på, at det er den samme som næstformanden. Frank Andersen have 345 Jeg sidder ikke i bestyrelsen for pengenes skyld. Jeg gider ikke sidde her for pengenes skyld, så derfor går jeg ud. Daisy have 704 Er bare nysgerrig på, hvem og hvordan man har fundet ud af, at det skal være mere. Og hvornår man finder ud af, at det skal være endnu flere. Side! 9 af 11!

10 Betty: Det udspringer af, at det er mange år siden det er blevet reguleret. det ville koste omkring at få en til at lave det ude fra. Mellem 4 og 5 hundrede kroner pr. have. Dirigenten: I kolonihaveforeningen bliver beløbet reguleret hvert år. Og det beløb Betty nævner er korrekt. Jette have 624 Jeg er lidt ked af, at man har skåret henlæggelser ned til halvdelen. Jeg kunne godt tænke mig, at der lå en plan for den vedligeholdelse, der er behov for. Og et budget, der var stillet op, så man kunne se den konkrete lejestigning. Budgettet bliver sat til afsteming Imod: 32 Undlader at stemme: 24 For: resten mere end 200 Forlaget er ved taget med en overvejende majoritet. Punkt 7: Valg af Bestyrelse Formanden Henrik Dencker modtager ikke genvalg. Der er ingen forslag fra salen, så bestyrelsen foreslår Ulrik Yde, der bliver valgt ved bifald uden modkandidat. Så skal der vælges en næstformand for et år: Salen bliver spurgt ingen forslag. Bestyrelsen foreslår Anders Henriksen, som bliver valgt ved bifald. Genvalg. Gennemgås en for en. Først Jan, så Predrag, Eva indtrådt som suppl. vælges for to år. Skal vælge en afløser for Anders, der er valgt til næstformand. Og Teddy modtager ikke genvalg Derfor skal der i salen findes tre bestyrelsesmedlemmer, som skal vælges for et år. Forslag fra salen: Johannes 561 stiller op, Heidi Vinding have 146 stiller op og Flemming Nørby have 807 stiller op. Alle tre er valgt ved bifald. Suppleanter (skal vælges to stk) Kim have 250 John have 334 Begge valgt ved bifald. Punkt 8: Valg af bilagskontrollant Jenø Cservenka genopstiller og bliver valgt ved bifald.. Ny skal vælges ny suppl: Bent Jensen have 707 valgt som suppleant Side! 10 af 11!

11 Punkt 9: Eventuelt Dirigenten: Alt kan siges og ingen ting vedtaget. Dernæst kommer Kirsten Holm med en orientering fra landsorganisationen, som vedtaget på kongressen i De væsentligeste pointer: Kongressen i 2018 foregik i Odense. Der er kongres hver 3. år. Fra 1. januar 2019, så skal man gemme sine kvitteringer for at kunne få godt gjort forbedringer ved salg. Samtidig har man besluttet, at fra 1. januar 2019 er udgiften til åbne og/eller lukkede terrasser reduceret fra 2.000,- kr pr kvadrameter til 1.200,- kr pr kvadratmeter i 2018 priser. Desuden så er der fokus på vinterbeboelse og overbebyggelse fra Ballerup kommunes side. De har lige ansat en konsulent, der skal have fokus på bl.a. netop disse to områder. I forhold til vinterbeboelse, så er der ved at falde en afgørelse, der udspringer fra Odense, hvor en hel haveforening kan blive ekskluderet i april Men afgørelsen er ikke faldet endnu. Opfordring til at give bestyrelsen -adresser. Allan Lund have 649 Vil sige tak til den siddende og nye bestyrelse. Selvom jeg ikke altid er enig. Opfordre til at oplysningerne hun (red. Kirsten Holm) lige kom med kommer ud på hjemmesiden. Kasserer Betty overrækker vin til de afgående bestyrelsesmedlemmer og takker for indsatsen. Den nu tidligere formand siger tak og hæver mødet. For referat // Morten Hansen Side! 11 af 11!

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat. Rønhøjgård bestyrelsesmøde. Dato: Mandag d Tid: Kl. 18 i foreningshuset

Referat. Rønhøjgård bestyrelsesmøde. Dato: Mandag d Tid: Kl. 18 i foreningshuset Referat Rønhøjgård bestyrelsesmøde Dato: Mandag d. 5.3.2018 Tid: Kl. 18 i foreningshuset Mødedeltagere: Henrik Dencker (HD), Jette Sanggaard (JS), Betty Kirstein (BK), Predrag Boskovic (PB), Frank Andersen

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Bestyrelsen foreslog Johnny Eriksen fra Aarhus Kredsen. Johnny blev valgt

Bestyrelsen foreslog Johnny Eriksen fra Aarhus Kredsen. Johnny blev valgt GENERALFORSAMLING Haveforeningen Solvangen indbyder sine medlemmer til den årlige generalforsamling. Lørdag den 24. marts 2018 klokken 11:00 til 14:00. Sted: Åby Bibliotek, Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling - lørdag d. 4. september 2010, kl. 14.00

Referat af ekstraordinær generalforsamling - lørdag d. 4. september 2010, kl. 14.00 Referat af ekstraordinær generalforsamling - lørdag d. 4. september 2010, kl. 14.00 Sted: H/F Brandhøj, festpladsen. Deltagere: Advokat Mads Kofod (rådgivende for H/F Brandhøj i forbindelse med kloakeringsarbejde),

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link: Referat Generalforsamling 2014

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link:   Referat Generalforsamling 2014 Referat Generalforsamling 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Agenda for Generalforsamlingen... 4 2.1. Valg af dirigent... 4 3. Bestyrelsens beretning over det forgangne år 2013... 4 4. Årsregnskabet

Læs mere

Dale Korsvej Vandværk I/S Aggebogårdsvej 21 3080 Tikøb. Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012

Dale Korsvej Vandværk I/S Aggebogårdsvej 21 3080 Tikøb. Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012 Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012 Generalforsamlingen blev afholdt i Tikøb Idrætsforenings lokaler, Præstegårdsvej 19 B, Tikøb Pkt. 1. Valg af dirigent: Knud Stokholm

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter for Brugergruppen Albatros

Vedtægter for Brugergruppen Albatros Vedtægter for Brugergruppen Albatros 1. Foreningens navn er Brugergruppen Albatros. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands hjemstedskommune. 2. Foreningens formål er: 1. At varetage

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Vi håber at se rigtig mange af jer, til en lørdag hvor vi kan snakke om stort og småt, i vores fælles haveforening.

Vi håber at se rigtig mange af jer, til en lørdag hvor vi kan snakke om stort og småt, i vores fælles haveforening. INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i H/F Marienlyst Lørdag den 27. april 2019 kl.10.00 Fjældevængets selskabslokaler Fjældevænget 96 8210 Aarhus V HF MARIENLYST GF 2019 Vi håber at se rigtig mange

Læs mere

Grundejerforeningen Tornerosebugten

Grundejerforeningen Tornerosebugten Grundejerforeningen Tornerosebugten Ordinær generalforsamling søndag den 10-06-2012 i Odden Forsamlingshus Antal deltagere: ca. 20 (19 stemmeberettigede var repræsenteret, heraf 4 ved fuldmagt) Dagsorden

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Grundejerforeningen To-bjerg (2bjerg@mail.dk) Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Formand Hanne Lowe Jacobsen (142) Kasserer Erik Rask (117) Mogens

Læs mere

(Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak)

(Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak) Vedtægter for Fyns Skoleskak (Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak) 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Skoleskak, Fyns Kredsen i daglig tale Fyns Skoleskak. (FSS) Den udgøres af skoleskakklubber

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT

VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT 1 Navn og hjemsted. Stk.1. Foreningens navn er Silkeborg Motor Sport forkortet SMS Stk.2. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. Stk.3. Foreningen er medlem af/

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 1. Godkendelse af dagsorden Generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 19 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Klaus (have 53) 3. Valg af referent

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN BESLUTNINGSREFERAT Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Præstemosen tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 på Risbjerggård, Hvidovrevej 241. Dagsordenen var: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere.

Læs mere

Generalforsamlingsreferat, april 2018

Generalforsamlingsreferat, april 2018 Generalforsamlingsreferat, april 2018 Søndag d. 8. april 2018 kl. 10:00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/H Hanevadsholm på Lundebjergskolen, Lundebjerg 72, 2740 Skovlunde. Dagsorden i henhold til

Læs mere

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE VEDTÆGTER Marts 2018 1 - FORENINGENS NAVN Foreningens navn er Personaleforeningen for Norddjurs Kommunes rådhuspersonale. 2 FORMÅL Foreningens

Læs mere

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 1 2. FORENINGENS FORMÅL... 1 3. MEDLEMSKAB... 1 4. GENERALFORSAMLINGEN... 1 5. FORENINGENS BESTYRELSE... 3 6. TEGNINGSRET...

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

4. Årsregnskabet med eventuel revisionsberetning. 5. Driftsbudgettet for det kommende år

4. Årsregnskabet med eventuel revisionsberetning. 5. Driftsbudgettet for det kommende år Referat at ordinær Generalforsamling i Sydgrænsen Mandag den 23. marts 2015. Formand Helle Stauning bød velkommen til generalforsamlingen og bad om 1 minuts stilhed for 3 medlemmer som ikke er hos os mere.

Læs mere

Generalforsamling, Foreningen Landeryd

Generalforsamling, Foreningen Landeryd Generalforsamling, Foreningen Landeryd 22.5.2004 Referat: Tilstede: Bent Ole, Jørgen, Aksel, Carl, Preben, Michael S, Michael M, Jette, Hans, Henrik K, John. 1) Michael M påtog sig dirigent posten. (Og

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt Referat Generalforsamling Hf. Rosenvang Torsdag den 6. april 2017 Energicenter Voldparken Godkendt Mødet startede med middag og efterfølgende kom den lokale skorstensfejer Henrik på besøg og gav gode råd

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet Med

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub

Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub Klubbens navn og Formål 1 Klubbens navn er Rungsted Ishockey Klub (RIK). Klubbens hjemsted er Hørsholm kommune. Klubben er stiftet den 1. januar 1941 2.1 Klubbens formål

Læs mere

HF VESTERVANG. Roskildes bedst beliggende havekoloni. Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019

HF VESTERVANG. Roskildes bedst beliggende havekoloni. Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019 Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019 32 haver var repræsenteret på generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent Edith, have 26 blev valgt uden modkandidat. Dirigenten

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Formanden bød velkommen og takkede for fremmødet som talte 67 aktive medlemmer og

Læs mere

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens.

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. 2. Formål. Foreningens formål er at virke til fremme

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 Dagsorden: PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 VALBY KULTURHUS, TEATERSALEN, VALGÅRDSVEJ 4 1. maj 2012 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3.

Læs mere

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægter for Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægt for Grundejerforeningen Vrold Bakker Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Vrold Bakker. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg

Læs mere

Kajakklubben NOVA Strandparksvej 40, Hellerup Havn, 2900 Hellerup, tlf.: ,

Kajakklubben NOVA Strandparksvej 40, Hellerup Havn, 2900 Hellerup, tlf.: , Referat af generalforsamling i Kajakklubben NOVA Afholdt i: klubhuset i Kajakklubben NOVA Dato: Søndag den 30. marts 2008 kl. 15.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2018 Mødedato: Langfredag den 30. marts 2018 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 4. april 2018 Fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

Referat generalforsamling 2011.01.11

Referat generalforsamling 2011.01.11 Referat generalforsamling 2011.01.11 OEP byder velkommen generalforsamlingen 2011, og præsenterer bestyrelse m.m.. OEP meddeler at der foreslås ændring af rækkefølge i udsendte dagsorden på grund af prioritets

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011

Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011 Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er samtaleboblen og hjemsted Odense Formål 2 Foreningens virke bygger på et tredelt fundament: 1) Folkeoplysning -

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for Vedtægter for Grundejerforeningen Solvænget Hundige Stiftet den 5. august 1944 Indholdsfortegnelse Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kapitel 2. Foreningens område og medlemskreds 3-4 Kapitel

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig.

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Navn, hjemsted, formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken, og hjemstedet er Ringkøbing- Skjern kommune.

Læs mere

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING. Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00.

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING. Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00. HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00. Tilstedeværende bestyrelse: Formand: Dirigent: Kasser: Bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018 Sted: Christianshavns Idræts Klubs lokaler, Bådsmandsstræde 20, 1407 Kbh. K. Fremmødte: 43 haver var repræsenteret. Referent:

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Vedtægter & Love Vedtægter for specialgruppen DJKU Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Sidst opdateret og godkendt ved generalforsamling d. 7/10 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen lørdag den 18. april 2009.

Referat af generalforsamlingen lørdag den 18. april 2009. Referat af generalforsamlingen lørdag den 18. april 2009. Generalforsamlingen startede med 1 minuts stilhed for Svend Erik Hansen, Karsevænget 4. 1. Valg af dirigent. Morten Christiansen blev valgt. 2.

Læs mere

Grundejerforeningen Søbakken Øst

Grundejerforeningen Søbakken Øst Grundejerforeningen Søbakken Øst Vedtægter for Grundejerforeningen Søbakken Øst 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Søbakken Øst 2. Foreningens hjemsted er Viborg Kommune ved, den til enhver tid

Læs mere

Vedtægter. for. Roskilde Taekwondo Klub

Vedtægter. for. Roskilde Taekwondo Klub Vedtægter for Roskilde Taekwondo Klub 1 Navn Seung-Li Roskilde Taekwondo Klub. Klubben har hjemsted i Roskilde Kommune. 2. Formål At dyrke de af Dansk Taekwondo Forbund godkendte idrætsgrene. Dansk Taekwondo

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1. Foreningen der er stiftet 5. januar 2016, er en frivillig forening, hvis navn er JyllingeHallernes Støtteforening. 1.2. Foreningen

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Vedtægter. Helsingør Motorbådsklub. Nordhavnsvej 6D 3000 HELSINGØR

Vedtægter. Helsingør Motorbådsklub.   Nordhavnsvej 6D 3000 HELSINGØR 2019 Vedtægter Nordhavnsvej 6D 3000 HELSINGØR VEDTÆGTER FOR HELSINGØR MOTORBÅDSKLUB 1. Navn og hjemsted 2. Formål Klubbens navn er HELSINGØR MOTORBÅDSKLUB(HMK). er stiftet den 7. august 1934. s hjemsted

Læs mere

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens/klubbens navn er KABE Club Danmark. Klubben blev stiftet den 17. januar 1985 Klubbens adresse er formandens adresse. FORMÅL 2 Klubbens formål er at samle KABE-ejere

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Mart. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt d: 30.oktober

Læs mere

FOTOKLUBBEN KRONBORG

FOTOKLUBBEN KRONBORG FOTOKLUBBEN KRONBORG Vedtægter 1 Navn Klubbens navn er: FOTOKLUBBEN KRONBORG. 2 Formål Klubbens formål er at fremme interessen for fotografering. Klubben favner bredt - så alle kan være med - og udøver

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30.

Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30. Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30. Generalforsamlingen blev for igen i år afholdt i festteltet på Ætnavej. Der var ca. 20 fremmødte. Dagsorden jf. foreningens vedtægter

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS

VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS.1. Foreningens navn og hjemme sted: Køge Tyrkisk Kulturforening Ølbycenter 71 4600 Køge CVR nr:35152377 1. Denne forening er blevet stiftet d. 28.06.1985 2. Foreningens

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 19. maj 2018. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der lige godt 60 fremmødte, hvoraf de 37 var stemmeberettigede

Læs mere

Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG

Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG Forord. Det er ethvert medlems pligt at gennemlæse og overholde disse love 1 Bådelaugets navn og hjemsted Bådelaugets navn er STRANDPARKENS BÅDELAUG (SBL) og hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere