Spørgsmål og svar til udbudsmateriale Nyt CMS til AARHUSbolig indkommet i perioden den klokken 12.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spørgsmål og svar til udbudsmateriale Nyt CMS til AARHUSbolig indkommet i perioden den klokken 12."

Transkript

1 Krav -id Indkomne spørgsmål Svar 5 Samarbejdspartnere og IT set up I forhold til samarbejdet med kommunikationsbureauet og API leverandør (E-bolig), har vi som leverandør en kontaktperson begge steder, som kan assistere med henholdsvis design og afgøre design beslutninger direkte, samt kan API leverandøren assistere med test miljøer/data? Ja, der tilknyttes en kontaktperson fra såvel CZOO som EG Datainform. 5.1 IT-systemer og brugergrænseflader Hvilken version af VIA benyttes i dag? Version Kan vi få oplyst et link til webservice fra ebolig mhp. WSDL definitionen Hvor placeres data til byttebasen? 5.2 Hosting a. Er det et krav at selve løsningen hostes hos EG Datainform? b. Hvis Ja, hvilke muligheder foreligger der for at vælge mellem hhv. Linux- og Windowsservere? c. Hvem har ansvaret for servermæssige ændringer? Hvis løsningen hostes og serveren administreres af EG Datainform, hvem er så ansvarlige for performanceoptimering af serverdelen? 6 Kravspecifikation Ad afsnit 6: AARHUSbolig forventer, at der som del af projektet er en specifikations-fase, hvor der laves en udførlig og endelig kravspecifikation. På den baggrund tilpasses løsningen, og der prioriteres i funktioner. Hvordan tænkes denne fase set i lyset af ønsket om en økonomi ved afgivelse af bud? Vil denne specifikationsfase inkludere en tilpasning af økonomien? Hvis nej, hvordan tænkes denne fase så gennemført? Det er muligt at få en mail tilsendt med WSDL i en zip fil. Mail til: bf@al2bolig.dk. I CMS. a. Ja b. Der kan kun vælges Windows c. Som udgangspunkt er det kun EG Datainform, der udfører ændringer på serveren. EG Datainform. Der er ikke yderligere krav end de der er oplyst i kravspecifikationen. Vi forestiller os dog at der i specifikationsfasen laves userstories til at underbygge krav-id, så der er enighed om de enkelte krav-id s funktioner. Ydermere fastsættes her de endelige migreringsscenarier Webservice og migrering af data Ønskes alt data fra den eksisterende VIA konverteret over? Ikke alt indhold ønskes migreret over, men visse kritiske funktioner. Se ovenover Design Repræsenterer det fremsendte design Alle indholdstyper er repræsenteret.

2 6.07 Søgemaskineoptimeret - SEO omfanget af hvilket leverandøren skal forvente at kunne implementere løsningen på baggrund af? Der er eksempelvis slet ingen mobilvisning, som jo vil være væsensforskellig i udtryk og indhold. Derudover: Ud fra hoveddesign og principdesign forventes tilbudsgiver at kunne integrere sideskabeloner for alle typer af indholdssider. hvad hvis det ikke er muligt? Hvad afgør om en side er leveret godt nok når der ikke ligger et design til den? Det er i den forbindelse en fordring, at der kan oprettes dynamiske 301 redirects via htaccess filer eller lign. det kan kræve servermæssige ændringer, hvem er i givet fald ansvarlige herfor? Mobilvisning er efterfølgende uploaded til udbud.dk Ændringer i CMS er CMS leverandørens ansvar. Serveropdateringer er EG Datainforms ansvar Stavekontrol på dansk i webeditor 6.12/6.15 Stamdata/ Min side Hvor omfattende forestiller udbyder sig at dette er? Er der tale om integration af i.e. browsernes indbyggede stavekontrol, installation af sprogpakker eller stavekontrol i et format og omfang a la Word? Skal stamdata optræde på Min side. Ingen præferencer. Stamdata optræder på undersiden Personlige Oplysninger under Min side Log in Nem ID er pt. ved at blive omlagt til en JavaScript-baseret løsning, men den eksisterende Java-baserede løsning må forventes at fortsætte i overskuelig fremtid. Skal begge typer NemID understøttes? a)hvor meget vægtes applikationssikkerhed, herunder serversikkerhed? 2)Stilles der krav om kontrol af kode og applikation via uafhængige tredjeparter? 3)Er der ønske om overholdelse af PCI compliance standarder? 6.16 Min venteliste Hvad menes der med "de 15 første bedste placeringer"? Ja. a)det vægtes højt b)ja c) Ja. De 15 lejemål som pågældende lejer har kortest ventetid til.

3 Hvad er logikken bag beregning af ventetid 6.17 Mine tilbud Kommer data til eksisterende PDF filer fra webservicen? /Hvor kommer de pdffiler fra, som er vist i wireframes på Mine tilbud? Det er en forventet ventetid, der er stammer fra E-bolig, og som kan hentes i en af WEBservice funktionerne. PDF-filerne ligger lokalt på webserveren, hvorfra de læses ud i et byte arrays via WEBservicen Besked service Hvorfra styres aktivering af besked type "bruger skal forny betaling" + "opdatere stamoplysninger" så de vises hos brugerne? skal dette være automatisk eller en manuel feature i cms et 6.19 Boligsøgning Har I en søgemaskine på jeres nuværende løsning, som I ønsker at benytte igen eller er det op til os at foreslå en søgemaskine? Har I performancekrav eller andre krav til søgning (korrektur for stavefejl, foreslåede søgeord mm), der gør, at vi ikke blot kan vælge at bygge søgningen, men skal se på søgemaskineværktøjer som fx EPiServer Find, Ankiro eller Forward search? De eksisterende funktioner hentes i dag fra E-bolig, men fremadrettet vil vi også have beskedservices integreret i CMS service. Fx ønsker vi at medlem halvårligt skal bekræfte stamdata i forbindelse med login. Det er op til tilbudsgiver at anbefale en søgemaskine. Ja til korrekturforeslåede søgeord. Tilbudsgiver må gerne foreslå søgemaskine værktøj Betaling af årligt gebyr Har I valgt en anden betalingsløsning end quickpay allerede? Skal man forstå det sådan, at I skal have knyttet NETS s betalings-service til jeres Quickpay (Hvis I vælger at beholde den)? Har I gjort jer nogle tanker om hvordan I vil håndtere betalings-servicebetalinger? Skal al afmelding fx ske via Netbank eller kan man også afmelde sig på hjemmesiden? Kan man skifte konto på hjemmesiden eller er det blot at man tilmelder sig igen, hvis man skifter bank? Vil I skrive en til de brugere, hvor I kan se i kvitteringsfilerne fra NETS, at de muligvis har skiftet bank? Nej. Valg af betalingsløsning ligger ikke fast. Vi er åbne overfor de muligheder, som tilbudsgiver foreslår i den forbindelse. Afmelding skal ske via egen netbank. Skiftes konto eller bank er det brugers eget ansvar. Hvad mener I med denne sætning: Da Selve betalingsaftalen til kontokort

4 6.25 Beregn placering/ventetid 7.2 Indlevering af tilbud g)tidsplan med milepæle håndtering af betalingerne fremover skal foregå i hjemme-sideløsningen, som så tilgår forskellige betalingsmetoder i webservicen før og efter betaling.? Har I krav til hvilke betalingskort man skal kunne benytte? I jeres wireframe er der mulighed for at oprette en betalingsservice-aftale, hvor aftalen oprettes med en Send med NemID. Hvordan skal det foregå, I har ikke andre krav om NemID? Hvilke kriterier ligger til grund for denne beregning? Hvordan forventes det at en tidsplan kan udfærdiges når den løsningen ikke endeligt er specificeret endnu jf. ovenstående? Vi forventer der er tale om en meget overordnet tidsplan i så fald. skal administreres af CMS-leverandør, så der kun foregår nogle WEBservice kald inden og efter betaling med kort. Alt imellem er CMSleverandør og betalingsformidlerens. Dankort, Visa, Master, Maestro, JCB og Visa Electron, jf. nuværende betalingsløsning. Der er tale om modul fra Nets som skal integreres. NemID-delen her er en del af Nets modulet og har ikke noget med CMS delen at gøre. Der bruges følgende oplysninger til beregningen: Fra lejemålet ønskes: Selskabsnummer, Afdelingsnummer, Lejemålsnummer, Lejemålstype, Lejlighedstype, Antal rum, Areal. Fra ansøger skal indgives: Antal voksne, Antal børn, Dato for den ønskede opnotering, eventuelt oplysninger hvis ansøger bor hos en af boligorganisationerne. Ja, der er tale om en meget overordnet tidsplan. Uden krav ID Har I krav til Boliggarantibevis? Nej. Siden er en tekstside. Har I beskrivelser af, hvordan I gerne vil arbejde med Ordforklaring? Hvordan bliver Udvalgte boliger udvalgt? I har videofunktionalitet i jeres wireframes, men ingen krav til video. Har I yderligere bemærkninger til, hvordan I gerne vil bruge video? Nej, vi forestiller os at ordforklaring er indholdssider/tekstsider, som vi linker til. Tilbudsgiver må gerne foreslå andre løsninger, hvis det pågældende CMS understøtter en anden funktion en d tekstsider. Udvalgte boliger markeres i E-bolig. Nej.

5 Har I krav til Genopret anciennitet? Nej. Vedr. tilbuds-excel /bilaget Tilbudsliste Kan det uddybes hvad Opbygning af IA dækker over, jf Bilaget afsnit 2 "Migrering af data". Er det muligt, at få dokumentation på den datamodel, der skal migreres, oplyst mængden af data samt den anvendte database type? "CMS". Vi er ikke sikre på, hvad dette dækker over. Tvivlen er opstået, da der i udbudsbekendtgørelsens afsnit 3.1 om "Leverancen" står, at dokumentationen er inkluderet i "CMS". "Ekstra timer". Hvad dækker dette over? "Brugermanualer og kursus til redaktører og administratorer". Kan I oplyse, hvor mange kursister det drejer sig om og beskrive lidt om deres forudsætninger. Herunder deres kendskab til CMS-løsninger. IA, bilag afsnit 2, er et overbliksbillede på informationsarkitekturen, dvs. hvilke enkelte sider sitet som helhed er bygget op af. Der er alene tale om at tilbudsgiver skal opbygge IA i CMS inden AARHUSbolig selv beriger med tekster. Der er ikke tale om egentlig migrering. Data skal blive liggende på AARHUSboligs administrative servere og administreres fra CMS via WEBservice laget. Med CMS i tilbudslisten mener vi pris for systemet. Dokumentationen i Leverancen refererer til at AARHUSbolig ønsker dokumentation for opsætningen af CMS og den webservice der foregår imellem CMS og EG Datainform. Pris for eventuelle ekstra ydelser efter levering. Maksimum 10 erfarne CMS brugere.

www.aarhusbolig.dk Udbudsmateriale Nyt CMS til AARHUSbolig www.aarhusbolig.dk

www.aarhusbolig.dk Udbudsmateriale Nyt CMS til AARHUSbolig www.aarhusbolig.dk www.aarhusbolig.dk Udbudsmateriale Nyt CMS til AARHUSbolig www.aarhusbolig.dk www.aarhusbolig.dk INDHOLD 1. INDLEDNING... 2 1.1 BESKRIVELSE AF AARHUSBOLIG... 2 1.2 DEMO LOG IN... 2 2. ORDREGIVER... 3 2.1

Læs mere

Bilag Nyt CMS til AARHUSbolig www.aarhusbolig.dk

Bilag Nyt CMS til AARHUSbolig www.aarhusbolig.dk www.aarhusbolig.dk Bilag Nyt CMS til AARHUSbolig www.aarhusbolig.dk www.aarhusbolig.dk Der er følgende bilag til udbudsmaterialet 1. Tilbudsliste en side(excel) er uploadet separat 2. IA en side 3. Uddybende

Læs mere

Systemet skal kunne håndtere små turneringer med ned til 2 deltagere, såvel som turneringer med op til 1000 deltagere.

Systemet skal kunne håndtere små turneringer med ned til 2 deltagere, såvel som turneringer med op til 1000 deltagere. Turneringssystem Formål At opbygge et internet baseret system til administration af skakturneringer for forskellige arrangørerer, herunder, men ikke begrænset til, skakklubber under Dansk Skak Union. En

Læs mere

Der skal være mulighed for, at maden til skolens interne til møder? Ja, kan rekvireres

Der skal være mulighed for, at maden til skolens interne til møder? Ja, kan rekvireres Dato Spørgsmål Henvisning Svar fra Aalborg Kommune 12/3-15 Hvad forstås ved forplejning Krav 1 Der skal være mulighed for, at maden til skolens interne til møder? møder kan købes i skoleboden. Derudover

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul TYPO3 CMS Ext:direct_mail Side 1 Indhold Tilmeldings / Afmeldings processen... 2 Manuel tilføjelse af e-mail adresser... 3 Oprettelse af nyhedsbreve... 4 Udsendelse

Læs mere

VIGTIGT INFORMATION! KLUBMODUL ELEVSKOLE.

VIGTIGT INFORMATION! KLUBMODUL ELEVSKOLE. VIGTIGT INFORMATION! Sportsrideklubben Aalborg (SAO) overgår til et nyt administrativt system. Dette betyder væsentlige ændringer og forbedringer for ALLE medlemmer af SAO. Fra 1. oktober 2013 skal man

Læs mere

Dokumenter. Sider. efact CMS manual v. 1.0

Dokumenter. Sider. efact CMS manual v. 1.0 Dokumenter Dokumenter er stedet, hvor du opretter og vedligeholder dit indhold på hjemmesiden. Der kan uploades filer og billeder til brug på hjemmesiden, samt oprettes sider hvis indhold du redigerer

Læs mere

Offentligt udbud (annoncering): Udvikling af ny hjemmeside, implementering og tilretning

Offentligt udbud (annoncering): Udvikling af ny hjemmeside, implementering og tilretning Offentligt udbud (annoncering): Udvikling af ny hjemmeside, implementering og tilretning Oversigt over udbudsmaterialet: 1. Indledning/beskrivelse 2. Ordregiver 2.1 Kontaktinformationer 3. Den udbudte

Læs mere

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 2 Oprettelse af konto... 2 Køb af ydelser... 2 Priser og betaling... 3 Abonnements betingelser... 3 Webshipr s ydelser... 3 Kriterier...

Læs mere

Om ONEBox... 2 Faciliteter i ONEBox... 2 Overordnet teknisk overblik... 2 Multiple servere... 3 Backup... 4 Sikkerhed... 5 Domæner... 6 Web...

Om ONEBox... 2 Faciliteter i ONEBox... 2 Overordnet teknisk overblik... 2 Multiple servere... 3 Backup... 4 Sikkerhed... 5 Domæner... 6 Web... Om ONEBox... 2 Faciliteter i ONEBox... 2 Overordnet teknisk overblik... 2 Multiple servere... 3 Backup... 4 Sikkerhed... 5 Domæner... 6 Web... 7 Mail... 8 Fildeling... 9 Brugere og grupper...10 Teknisk

Læs mere

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1. Ny Bruger... 2 1.1 Allerede oprettet... 2 1.2 Stamoplysninger... 3 1.3 Aktivér din bruger... 3 2. Opret konti eller aktivér dit barns kort... 4 2.1 Tilføje en ny bruger til din konto...

Læs mere

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Internet Komplet featureliste Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Aesiras Internet gør det let at komme i gang med en professionel hjemmeside og webshop. Som standard medfølger et grafisk

Læs mere

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer... Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...9 Betalingsmodulet...10 Betalingsikoner i butikken...13

Læs mere

hjemmeside rediger selv din med få klik Professionel e-mail, som du kan se overalt Hvor mange besøger din side og hvem er de?

hjemmeside rediger selv din med få klik Professionel e-mail, som du kan se overalt Hvor mange besøger din side og hvem er de? Rediger selv din hjemmeside med få klik Hvor mange besøger din side og hvem er de? Professionel e-mail, som du kan se overalt rediger selv din hjemmeside med få klik + + Få en hjemmeside i et CMS system,

Læs mere

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer... Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...9 Betalingsmodulet...10 Betalingsikoner i butikken...13

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014

4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014 Brugervejledning for aftenskoler - oprettelse af stamdata, aftenskolehold og undervisningssteder MANUAL 1 3 2 4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014 intro! Hjemmesiden aftenskole.nu giver borgerne

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål og svar...

Læs mere

Undgå driftsafbrydelser på grund af udløbet virksomheds- eller funktionssignatur

Undgå driftsafbrydelser på grund af udløbet virksomheds- eller funktionssignatur Side 1 af 5 Vejledning 2. august 2013 NITRI Undgå driftsafbrydelser på grund af udløbet virksomheds- eller funktionssignatur Indholdsfortegnelse Formål...2 Virksomhedssignatur...2 Funktionssignatur...3

Læs mere

Spørgsmål og svar i forbindelse med udbud af Folketingets intranet, november 2017

Spørgsmål og svar i forbindelse med udbud af Folketingets intranet, november 2017 Spørgsmål og svar i forbindelse med udbud af Folketingets intranet, november Endelig udgave Ref. 15-000950-74 1 Bilag 02 Kundens IT miljø, bl.a. afsnit 1.3.2: Det fremgår, at I/Folketinget benytter Microsoft

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål

Læs mere

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper.

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper. Dokumentation Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook Moduler Påkrævet : Facebook Integration med sms-grupper Version : v1.00 Indholdsfortegnelse Versionshistorik... 3 Målet med

Læs mere

Spørgsmål og svar nr. 4 til nyt intranet

Spørgsmål og svar nr. 4 til nyt intranet Økonomi Indkøb Trollesmindealle 27 DK - 3400 Hillerød Telefon 7232 0000 Mail indkob@hillerod.dk Til: Tilbudsgivere CVR/SE-nr: 29189366 Dato: 17.01.2018 Spørgsmål og svar nr. 4 til nyt intranet Spørgsmål

Læs mere

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser! Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 3 Oprettelse af konto... 3 Køb af ydelser... 3 Priser og betaling... 4 Abonnements betingelser... 4 Webshipr s ydelser... 4 Kriterier...

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. Betingelser ved produktion af hjemmesider

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. Betingelser ved produktion af hjemmesider SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Betingelser ved produktion af hjemmesider PEOPLEZ, MAJ 2018 AFTALENS OMFANG En aftale med Peoplez om produktion af hjemmesider består af 1. Webteknik (CMS). 2. Webdesign.

Læs mere

Region Midtjylland har indtil 03.07.2013 fået 17 spørgsmål om udbudsmaterialet. Spørgsmålene er gengivet i anonymiseret form.

Region Midtjylland har indtil 03.07.2013 fået 17 spørgsmål om udbudsmaterialet. Spørgsmålene er gengivet i anonymiseret form. Regionshuset Viborg Koncern Kommunikation Skottenborg 26 DK-8800 Viborg www.regionmidtjylland.dk Spørgsmål og svar pr. 04.07.2013 i forbindelse med Offentligt udbud (annoncering) af en samlet løsning med

Læs mere

Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet

Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet Økonomi Indkøb Trollesmindealle 27 DK - 3400 Hillerød Telefon 7232 0000 Mail indkob@hillerod.dk Til: Tilbudsgivere CVR/SE-nr: 29189366 Dato: 22.01.2018 Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet Spørgsmål

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. Betingelser ved produktion af hjemmesider

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. Betingelser ved produktion af hjemmesider SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Betingelser ved produktion af hjemmesider PEOPLEZ, MAJ 2018 AFTALENS OMFANG En aftale med Peoplez om produktion af hjemmesider består af 1. Webteknik (CMS). 2. Webdesign.

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt.

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt. Indhold Administrator modul 2 Administrator modul Facebook opsætning 3 Administrator modul SMS/E-mail søgning adresse søgning 4 SMS 2 WEB 5 SMS på hjemmeside 6 Administrator modul Rapport 7 Administrator

Læs mere

STREMA EDUCATION. Introduktion

STREMA EDUCATION. Introduktion STREMA EDUCATION Introduktion Indhold Hvad er Strema Education?... 2 Sådan tilgår du Strema Education... 2 Strema Education opbygning... 3 Administrations overblik:... 4 Beskrivelse af SRM Modul... 5 Beskrivelse

Læs mere

Tilbud på Min Landsby App og Website.

Tilbud på Min Landsby App og Website. Sammen gør vi forskellen 1 Tilbud på Min Landsby App og Website. Til Randers Kommune og Landsbyklyngen Kronjylland. Tilbud udarbejdet d. 12. juli 2016 af Min Landsby I/S Version 2. Baggrund for tilbud.

Læs mere

Region Midtjylland har indtil 10.07.2013 fået 21 spørgsmål om udbudsmaterialet. Spørgsmålene er gengivet i anonymiseret form.

Region Midtjylland har indtil 10.07.2013 fået 21 spørgsmål om udbudsmaterialet. Spørgsmålene er gengivet i anonymiseret form. Regionshuset Viborg Koncern Kommunikation Skottenborg 26 DK-8800 Viborg www.regionmidtjylland.dk Spørgsmål og svar pr. 11.07.2013 i forbindelse med Offentligt udbud (annoncering) af en samlet løsning med

Læs mere

Indkøbsordning til visiterede borgere

Indkøbsordning til visiterede borgere Indkøbsordning til visiterede borgere Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/21403988.aspx Udbudstype Udbud Betalingsbetingelser Netto pr. 0 dage (kontant) Dato for offentliggørelse 20-08-2009

Læs mere

Handelsbetingelser. Alle Handler foretaget via denne web-site foregår mellem dig, som kunde, og

Handelsbetingelser. Alle Handler foretaget via denne web-site foregår mellem dig, som kunde, og Handelsbetingelser Alle Handler foretaget via denne web-site foregår mellem dig, som kunde, og Have & Livsstil ApS Ådalen 9 4600 Køge Tlf.: 4616 1551 info@haveoglivsstil.dk CVR. 38023845 Ordrebekræftelse:

Læs mere

Velkommen som registreret energimærkningsfirma i Energistyrelsens system

Velkommen som registreret energimærkningsfirma i Energistyrelsens system Velkommen som registreret energimærkningsfirma i Energistyrelsens system Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 2. Fra registrering til indberetning oversigt 3. Firmaets nummer 4. Min side 4.1. Sådan logger

Læs mere

UniLock System 10. Manual til Eksport til Nortec vaskerisystem. Projekt PCS125-20 Version 1.0 Revision 131127

UniLock System 10. Manual til Eksport til Nortec vaskerisystem. Projekt PCS125-20 Version 1.0 Revision 131127 UniLock System 10 Manual til Eksport til Nortec vaskerisystem Projekt PCS125-20 Version 1.0 Revision 131127 UniLock eksport til Nortec vaskerisystem anvendes til automatisk at vedligeholde beboerdata i

Læs mere

MANUAL. Præsentation af Temperaturloggerdata. Version 2.0

MANUAL. Præsentation af Temperaturloggerdata. Version 2.0 MANUAL Præsentation af Temperaturloggerdata Version 2.0 Indholdsfortegnelse FORORD...3 INTRODUKTION...3 KRAV OG FORUDSÆTNINGER...3 INSTALLATION...4 OPSÆTNING...8 PROGRAMOVERBLIK...10 PROGRAMKØRSEL...11

Læs mere

Installation af Certifikat til Direkte Kommunikation Bank Connect

Installation af Certifikat til Direkte Kommunikation Bank Connect Payment Management Installation af Certifikat til Direkte Kommunikation Bank Connect Ver. 1.00 Payment Management 2.50 Copyright 2017 Continia Software A/S Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Installation

Læs mere

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Systemet tilbyder klubberne i Y s Men Danmark at have et sted hvor de kan dele filer f.eks. Word, pdf, billeder mv. mellem de medlemmer

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Vejledning... 3 Log ind... 3 Betal et indbetalingskort... 4 Lav en overførsel... 5 Lav en fast overførsel... 6 Tilmelding og afmelding af funktioner...

Læs mere

Kravspecifikation. Lokalebooking- og folkeoplysningssystem. Krav Mulighed Bemærkninger

Kravspecifikation. Lokalebooking- og folkeoplysningssystem. Krav Mulighed Bemærkninger Kravspecifikation Lokalebooking- og folkeoplysningssystem Krav Mulighed Bemærkninger Forvaltningsdel Systemet skal kunne håndtere digital ansøgning om godkendelse som folkeoplysende forening. Oprettelse

Læs mere

April Hjemmesider overblik over funktionalitet

April Hjemmesider overblik over funktionalitet April 2019 Hjemmesider overblik over funktionalitet Indhold Institutionernes nye hjemmesider... 3 Indledning... 3 Elementer på hjemmesiden... 3 Farvetemaer... 3 Forside... 5 Menu... 6 Indholdssider...

Læs mere

September 2012 VEJLEDNING. Kursustilmelding via BL.dk

September 2012 VEJLEDNING. Kursustilmelding via BL.dk September 2012 VEJLEDNING Kursustilmelding via BL.dk Indhold Indledning... 3 Login og find kursus... 4 Tilmeldingsbilledet... 9 Håndtering af kursusdeltagere... 11 Opret ny kursusdeltager... 11 Tilmelding

Læs mere

Udarbejdelse af grafisk mockup med efterfølgende styling. Tilbud. Oprettelse af site. Kr. 1.500,00. 1. deltager (kan fravælges) Kr. 3.

Udarbejdelse af grafisk mockup med efterfølgende styling. Tilbud. Oprettelse af site. Kr. 1.500,00. 1. deltager (kan fravælges) Kr. 3. PentaCon CMS Responsive sider WYSIWYG editor Skabelon til standard tekstside med overskrift og 1 billede Skabelon til standard tekstside med overskrift og 3 billeder Slideshow på forsiden Nyhedsruller

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Log ind side 3 Betal et indbetalingskort side 4 Lav en overførsel side 5 Lav en fast overførsel side 6 Tilmelding og afmelding af funktioner side 7 Skift

Læs mere

Introduktion til eblisten... 2. Opret brugerkonto... 2. Abonnementtyper... 2. Kom godt i gang med eblisten... 3. Start eblisten...

Introduktion til eblisten... 2. Opret brugerkonto... 2. Abonnementtyper... 2. Kom godt i gang med eblisten... 3. Start eblisten... Indholdsfortegnelse Introduktion til eblisten... 2 Opret brugerkonto... 2 Abonnementtyper... 2 Kom godt i gang med eblisten... 3 Start eblisten... 3 Send dokumenter med eblisten... 4 Udgående dokumenter...

Læs mere

Handelsbetingelser (v. 130722)

Handelsbetingelser (v. 130722) Handelsbetingelser (v. 130722) Anvendelighed Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på alle salg af værdibeviser fra Pro-Deals Danmark ApS. Handelsbetingelserne gælder således for alle aftaler

Læs mere

HOSTINGPLANER DDB CMS HOS DBC

HOSTINGPLANER DDB CMS HOS DBC HOSTINGPLANER DDB CMS HOS DBC Indhold Hostingplaner DDB CMS hos DBC... 1 1 Hostingplaner... 3 2 Definitioner... 4 2.1 Miljøer... 4 2.2 Support... 4 2.2.1 DDB CMS - 1. line support... 4 2.2.2 DDB CMS -

Læs mere

Spørgsmål og svar 5 - MTU

Spørgsmål og svar 5 - MTU Spørgsmål og svar 5 - MTU Hvor lang tid inden udsendelse af spørgeskemaer skal medarbejderdata kunne ændres? Det vurderes positivt jo tættere det er muligt at ændre medarbejderdata op til udsendelse. Leverandøren

Læs mere

Leder- og medarbejdermodul

Leder- og medarbejdermodul Leder- og medarbejdermodul Bilag 1.6 Ydelsesbeskrivelse Version: September 2017 Indhold Indledning... 3 Leder- og medarbejdermodul... 3 Sikkerhed og teknik... 3 Anvendelse af Leder- og medarbejdermodul...

Læs mere

BG4 release maj 2018 Version 1

BG4 release maj 2018 Version 1 BG4 release 6.5 - maj 2018 Version 1 Side 2 Introduktion til BG4 release 6.5 3 Nyheder og ændringer for borgerne 5 Performance ved visning af kontaktoplysninger 5 Nyheder og ændringer for redaktører 5

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Vejledning. til. LetRegnskab.dk Årsrapport. Administration og brugen af hjemmesidens funktioner

Vejledning. til. LetRegnskab.dk Årsrapport. Administration og brugen af hjemmesidens funktioner Vejledning til LetRegnskab.dk Årsrapport Administration og brugen af hjemmesidens funktioner Version 2010.02 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Indledning 3 Log in 4 Vedligeholdelse af stamoplysninger

Læs mere

Besvarelse af spørgsmål til udbudsmateriale om levering af videreudvikling af porteføljestyringssystem, annonceret via udbud.dk d. 8. oktober 2014.

Besvarelse af spørgsmål til udbudsmateriale om levering af videreudvikling af porteføljestyringssystem, annonceret via udbud.dk d. 8. oktober 2014. Spørgsmål og svar Besvarelse af spørgsmål til udbudsmateriale om levering af videreudvikling af porteføljestyringssystem, annonceret via udbud.dk d. 8. oktober 2014. Spg. 1 Bilag 3: Bilag 3 skal i flg.

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01 Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn Version 0.01 Versionslog: 0.01 1 Oprettet: 01.08.2014 Indhold 1. Formål med vejledningen...3 2. Katalogforsiden...4 2.1 Brugeradgang...5 2.2 Skift

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken Indholdsfortegnelse Log ind side 2 Betal et indbetalingskort side 2 Lav en overførsel side 3 Lav en fast overførsel side 4 Tilmelding og afmelding af funktioner side 5 Skift mellem

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Som et udspring af de administrative fællesskaber og et ønske om at effektivisere og digitalisere

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud om digitalisering af værktøjer. Publiceret den 15. november 2013.

Spørgsmål og svar til udbud om digitalisering af værktøjer. Publiceret den 15. november 2013. Spørgsmål og svar til udbud om digitalisering af værktøjer Publiceret den 15. november 2013. Spørgsmål 1. Er det et krav at tilbudsgiver skal være SKI godkendt leverandør? 2. Der står i materialet at udbuddet

Læs mere

Præsentation af Synkron og Synkron.web VidenSystemForum, 2005-05-12

Præsentation af Synkron og Synkron.web VidenSystemForum, 2005-05-12 Præsentation af Synkron og Synkron.web VidenSystemForum, 2005-05-12 Andreas Johannsen Communications Manager & Co-founder andreas@synkron.dk www.synkron.dk Om Synkron Synkron har lavet CMS siden '97 Markedsledende

Læs mere

Formål I forbindelse med opgradering af Navision Stat fra NS5.4.02 til NS7.0 skal den tilhørende Navision Stat licens migreres til NAV2013R2.

Formål I forbindelse med opgradering af Navision Stat fra NS5.4.02 til NS7.0 skal den tilhørende Navision Stat licens migreres til NAV2013R2. Side 1 af 20 Navision Stat 7.0 ØSY/CPS/MAC Dato 17.08.15 Licensmigrering fra NAV5.0SP1 til NAV2013R2 Overblik Formål I forbindelse med opgradering af Navision Stat fra NS5.4.02 til NS7.0 skal den tilhørende

Læs mere

Kom godt i gang med Quickpay

Kom godt i gang med Quickpay Kom godt i gang med Quickpay Quickpay er en betalingsløsning til at integrere alle gængse betalingskort på din webshop. På denne side kan du læse, hvordan du logger ind og sætter Quickpay-modulet på din

Læs mere

Vejledning til OLO Organisation

Vejledning til OLO Organisation Vejledning til OLO Organisation Indhold OLO Organisation er... 2 Ansøge om medlemskab via foreningens hjemmeside... 3 Opret et nyt medlem, der har ansøgt om medlemskab via hjemmesiden... 9 Afvis en ansøger...

Læs mere

Potentielle tilbudsgivere vedr. Region Hovedstadens lederudviklingsprogram

Potentielle tilbudsgivere vedr. Region Hovedstadens lederudviklingsprogram Til: Potentielle tilbudsgivere vedr. Region Hovedstadens lederudviklingsprogram version 2.0 Koncern Økonomi Indkøb Opgang Blok C Afsnit 1.sal Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Telefon +45 38 66 50 00 Direkte

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

WebGraf Brugermøde. Grafdage den 27/10-2011 Ved Peter Norvin 28-10-2011. 2011 Orbicon A/S

WebGraf Brugermøde. Grafdage den 27/10-2011 Ved Peter Norvin 28-10-2011. 2011 Orbicon A/S WebGraf Brugermøde Grafdage den 27/10-2011 Ved Peter Norvin Dagsorden Velkomst og dagsorden Status over kunder oktober 2011 Information om WebGraf produkterne WebGraf Kort WebGraf Punktregistrering WebGraf

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL SPØRGSMÅL OG SVAR TIL Rammeaftale om IT-konsulentbistand til udvikling, vedligehold, support og videreudvikling af Danmarks Miljøportals it-systemer, herunder VanDa. EU-Udbud nr. 212712- Spørgsmål nr.

Læs mere

Ønsker du at benytte Conference Managers online betalingsmodul er det nødvendigt med en DIBS-aftale og oprettelse hos NETS

Ønsker du at benytte Conference Managers online betalingsmodul er det nødvendigt med en DIBS-aftale og oprettelse hos NETS Oprettelse af NE Ønsker du at benytte Conference Managers online betalingsmodul er det nødvendigt med en DIBS-aftale og oprettelse hos NETS Har du en NE er det IKKE nødvendigt at tegne en ny, du kan i

Læs mere

Succes med intranet til Office 365. Den 13. august 2014 Webtop A/S s. 1

Succes med intranet til Office 365. Den 13. august 2014 Webtop A/S s. 1 Succes med intranet til Office 365 Webtop A/S s. 1 Hvem er jeg https://twitter.com/jeslas http://www.linkedin.com/in/jesslassen Webtop A/S s. 2 Hvad er Office 365 Office pakken (Word, Excel..) Skyudgaver

Læs mere

Nyhedsoversigt OptikIT V40

Nyhedsoversigt OptikIT V40 Nyhedsoversigt OptikIT V40 Betalingsservice Automatisk afsendelse. UDARBEJDET AF THOMAS KETELSEN Den nye version kan hentes på vores hjemmeside www.optikit.dk OptikIT Version 40 er nu klar til download.

Læs mere

Figur 1. LuCrative Workflow. Før LuCrative kan behandle LER henvendelser for ledningsejer skal følgende forudsætninger være til stede:

Figur 1. LuCrative Workflow. Før LuCrative kan behandle LER henvendelser for ledningsejer skal følgende forudsætninger være til stede: Brugervejledning Indholdsfortegnelse Hvad er LuCrative?... 3 Workflow... 3 Forudsætninger... 3 Brugsvejledning for Administrator... 4 Søg ordrer... 4 Opret ordre manuelt... 6 Trin 1 Rekvirent oplysninger...

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Vejledning til at anvende Udbud.dk Januar 2017 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK... 4 2.1 FORSIDE OG NAVIGATION... 4

Læs mere

MEDARBEJDERSAMTALER Planorama 01-06-2015

MEDARBEJDERSAMTALER Planorama 01-06-2015 MEDARBEJDERSAMTALER Planorama 01-06-2015 1 Struktur i tilgang til medarbejdersamtaler, giver i Planorama indsigt i organisationens fremdrift på fokusområder og individuelle handlingsplaner. Udfordring

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Kenn Römer-Bruhn. WordPress. - gør dig synlig på nettet

Kenn Römer-Bruhn. WordPress. - gør dig synlig på nettet Kenn Römer-Bruhn WordPress - gør dig synlig på nettet version 1.3 2. september 2013 Lidt om hvem Kenn er Arbejdsområder i dag: Forfatter, skribent, redaktør, forlægger, fotojournalist, blogger, grafisk

Læs mere

Nedenstående finder du en komplet funktionsliste, på samtlige de features vi tilbyder i vores shop.

Nedenstående finder du en komplet funktionsliste, på samtlige de features vi tilbyder i vores shop. Funktionsliste webshop Nedenstående finder du en komplet funktionsliste, på samtlige de features vi tilbyder i vores shop. Vil du gerne se funktionerne an, er du mere end velkommen til at bestille en demo

Læs mere

Brugermanual Kontrolpanel

Brugermanual Kontrolpanel XL-BYG WEBSITE CONTENT MANAGEMENT SYSTEM Brugermanual Kontrolpanel af: Henrik Thue Nielsen // Webmaster XL-BYG NB. Brugermanualer holdes løbende opdateret, når der tilføjes ny funktionalitet til systemet

Læs mere

Generelle handelsbetingelser. Mail: Tlf.: Node Company IVS CVR.:

Generelle handelsbetingelser. Mail: Tlf.: Node Company IVS CVR.: Generelle handelsbetingelser Mail: kontakt@webmaestro.dk Tlf.: +45 25 13 17 21 CVR.: 38770578 Introduktion Dette dokuement indeholder generelle handelsbetingelser for ( Node Company ), der drives under

Læs mere

Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk

Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk Læs grundigt denne vejledning igennem. BadmintonPeople.dk er skabt igennem et samarbejde imellem DGI og DBF. Meningen er at lette klubbernes ledere, administratorer

Læs mere

Instruktion til Ungdomsskoleweb

Instruktion til Ungdomsskoleweb Instruktion til Ungdomsskoleweb SMS modul Version 1.02 2 Indholdsfortegnelse SMS-MODUL... 4 VÆLG HOLD... 4 Send SMS til hold... 5 SEND SMS TIL ALLE HOLDELEVER (NYT I VERSION 1.02)... 6 Administrere SMS

Læs mere

Spørgsmål og svar pr. 8. juni 2011 til udbud af applikation til formidling af naturområder

Spørgsmål og svar pr. 8. juni 2011 til udbud af applikation til formidling af naturområder Spørgsmål og svar pr. 8. juni 2011 til udbud af applikation til formidling af naturområder Spørgsmål 1: Applikationens v.1 Skal data i denne version trækkes fra WEB? Dokumentationen siger at i version

Læs mere

Eksterne Sundhedsinstitutioners import af sundhedsenheder til SOR

Eksterne Sundhedsinstitutioners import af sundhedsenheder til SOR Eksterne Sundhedsinstitutioners import af sundhedsenheder til SOR Vedrører Sundhedsvæsenets organisationsregister, SOR version 1.2.1 30. januar 2009. Indhold 1 Introduktion 1 2 Forudsætninger 1 2.1 SKS-SHAK

Læs mere

Gem dine dokumenter i BON s Content Management System (CMS)

Gem dine dokumenter i BON s Content Management System (CMS) 24. august 2007 Gem dine dokumenter i BON s Content Management System (CMS) INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 2 2. Se indholdet i dit Content Management System... 3 3. Tilgå dokumenterne i My Content

Læs mere

Indhold. Grundmodul. Tillægsmoduler. Teknologisk opbygning og indhold. Mulighed for udbygning. Forretningsmæssig funktionalitet

Indhold. Grundmodul. Tillægsmoduler. Teknologisk opbygning og indhold. Mulighed for udbygning. Forretningsmæssig funktionalitet Indhold. Grundmodul Tillægsmoduler Forretningsmæssig funktionalitet Dynamiske skemaer Fleksibel rapportering Digitalpost Digital udvalgsbetjening Teknologisk opbygning og indhold Mulighed for udbygning

Læs mere

Vejledning af Økonomi opsætning

Vejledning af Økonomi opsætning Vejledning af Økonomi opsætning 1. Økonomi Integration 2. Debitorindstillinger 3. Varekatalog 4. Betalingsskabeloner 5. Betalinger 6. Eksportér 7. Debitornumre og ventelistemedlemmer Økonomi Integration

Læs mere

Intranetløsning. computer smartphone - tablet. Personale Kunder Administrator Samarbejdspartnere Materiel

Intranetløsning. computer smartphone - tablet. Personale Kunder Administrator Samarbejdspartnere Materiel Intranetløsning computer smartphone - tablet Personale Kunder Administrator Samarbejdspartnere Materiel Login til intranet Der er direkte link til intranet fra virksomhedens www-forside/webapp forside.

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.10 SummaSummarum 4.10 & integration til Visma Avendo Webshop Visma Software lancerer en ny version af SummaSummarum, SummaSummarum

Læs mere

Brugerskabte data en national service (BSD) - produktbeskrivelse

Brugerskabte data en national service (BSD) - produktbeskrivelse - 1 Brugerskabte data en national service (BSD) - produktbeskrivelse Brugerskabte data en national service (BSD) - produktbeskrivelse...1 Indledning...1 Formål...1 Beskrivelse...1 Basale krav til det bibliotek/website

Læs mere

10.09.2012. EU-udbud af ældreboliger 2012/S 133-221802. Svar: Ikast-Brande Kommune er blevet opmærksom på lovændringen pr. 1. januar 2011.

10.09.2012. EU-udbud af ældreboliger 2012/S 133-221802. Svar: Ikast-Brande Kommune er blevet opmærksom på lovændringen pr. 1. januar 2011. 10.09.2012 EU-udbud af ældreboliger 2012/S 133-221802 Spørgsmål: 1 Tilbudslisten er excl. moms. Dette er ikke i tråd med Folketingets lov nr. 520 af 12. juni 2009 2 Spørgsmål til afsnit 4.2.3 Regnskab

Læs mere

Bilag C - Beskrivelse af nuværende funktionalitet

Bilag C - Beskrivelse af nuværende funktionalitet Bilag C - Beskrivelse af nuværende funktionalitet Dette dokument beskriver den funktionalitet i vores nuværende CMS, som vi synes fungerer godt, og som vi fortsat gerne vil kunne gøre brug af. Det betyder

Læs mere

Vejledning. - Anvendelse af tilmeldingslink til Automatisk kortbetaling. Versionnr. 3.0. Nets A/S. Lautrupbjerg 10. 2750 Ballerup T +45 44 68 44 68

Vejledning. - Anvendelse af tilmeldingslink til Automatisk kortbetaling. Versionnr. 3.0. Nets A/S. Lautrupbjerg 10. 2750 Ballerup T +45 44 68 44 68 Vejledning - Anvendelse af tilmeldingslink til Automatisk kortbetaling Versionnr. 3.0 Nets A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup DK T +45 44 68 44 68 F +45 44 86 09 30 www.nets.eu Indholdsfortegnelse 1. Formål...

Læs mere

Der tillægges ikke et gebyr for korttransaktioner jf. gældende lovgivning.

Der tillægges ikke et gebyr for korttransaktioner jf. gældende lovgivning. Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betalingssystemet ejes og drives af Pay4it ApS. Du kan oprette din e-penge konto hos Pay4it via internettet. Når du opretter en konto hos Pay4it,

Læs mere

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Fakturablanketten version 2.4.0 (Opdatering april 2015) Vælg fakturablanket... 2 Start indberetning... 2 Opret faktura... 3... 6 Faktura-modtager... 6 Leverandør...

Læs mere

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning.

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning. Mbridge tilmeldingssystem Version 23-07-2017. Vejledning. Indholdsfortegnelse. Indledning...2 Tilmelding til turnering (spillere)...2 Slet tilmelding...4 Opsætning af turneringer (turneringsleder)...5

Læs mere

Spørgsmål og svar af 14. marts 2013 udbud af CMS og responsive web design til Roskilde Kommunes hjemmeside II

Spørgsmål og svar af 14. marts 2013 udbud af CMS og responsive web design til Roskilde Kommunes hjemmeside II Spørgsmål og svar af 14. marts 2013 udbud af CMS og responsive web design til Roskilde Kommunes hjemmeside II Spørgsmål 1: Vedr. bilaget "Snitflader fagsystemer" Her indgår følgende sætning: Derudover

Læs mere

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Version 1.3 Maj 2014 1 Vær opmærksom på at det ikke er alle funktioner som er tilgængelige og afhænger af hvilket abonnement som der er tilknyttet din konto.

Læs mere

TigerCMS Moduler. Oversigt. CMS modul. Nyhedsmodul. Brugermodul. Billede redigering. Billedsøgning. Hjemmeside Helbredstjek. Brugerdefinerede felter

TigerCMS Moduler. Oversigt. CMS modul. Nyhedsmodul. Brugermodul. Billede redigering. Billedsøgning. Hjemmeside Helbredstjek. Brugerdefinerede felter Oversigt CMS modul Nyhedsmodul Brugermodul Billede redigering Billedsøgning Hjemmeside Helbredstjek Brugerdefinerede felter Nyhedsbrev 49,- / mdr. Adgangsbegrænsning Søgning 49,- / mdr. 29,- / mdr. Tip

Læs mere