Fiskesteder. Herning Kommunes fiskepladser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fiskesteder. Herning Kommunes fiskepladser"

Transkript

1 Fiskesteder Herning Kommunes fiskepladser

2 = ÅStrækning = Søbred = Her er særlig regler

3 1.... Haderis Å Vegen Å Præstbjerg Sø Herningsholm Å Fuglsang Sø Holing Sø Gødstrup Sø Storå Sunds Nørreå Sunds Sø Vonå Svanholm Sø Rind Å Rødding Å Skjern Å

4 Velkommen til Herning Kommune Vandløb og søer Vandløb og søer er en naturlig del af den danske natur. Det strømmende vand har i høj grad været med til at danne vores landskab. Vandløbene og søerne skulle tidligere kun bruges til at bortlede vand og var derfor ofte i en sørgelig forfatning med et meget begrænset dyre- og planteliv. Dette har dog ændret sig, og nu til dags skal vandløbene og søerne ikke kun benyttes til at bortlede vandet, der skal også være et rigt dyre- og planteliv i disse. Fri fiskeri Herning Kommune er lodsejer 15 steder, hvor kommunen har helt eller delvis fri fiskeri. Du kan læse nærmere på informationsskiltene ude på arealerne eller på de efterfølgene sider her. Fiskestrækningerne er afmærkede med pile i terrænet. Personer mellem 18 og 65 år skal have det lovpligtige fisketegn for at måtte fiske. Det kan købes på posthuse eller turistkontorer, blandt andet VisitHerning, Østergade, Herning. Personer under 18 og over 65 år kan lovligt fiske uden fisketegn. I denne folder kan du læse mere om de 15 steder, hvor Herning Kommune har fiskeri. Generelle fredningstider samt mindstemål skal overholdes og genudsætning bør ske så skånsomt som muligt. Du kan finde fredningstider og mindstemål på Vær opmærksom på at der kan være særfredninger på Å-systemerne. Rigtig god tur.

5 Gratis fiskeri ved Haderup -(Haderis Å) Karup Å-system 1. marts oktober er du velkommen til at fiske på strækningen langs vandløbet i pilens retning. Herning Kommune ejer denne strækning, hvor der er frifiskeri. Det vil sige, at du ikke skal købe dagkort, men kun have det obligatoriske fisketegn. De nordligste 350 m er primært forbeholdt brugere med handicap. Mindstemål: Fisk under mindstemålet genudsættes hurtigst muligt, genudsætning bidrager til at sikre bestanden af fiskearter om mindstemål og fredningstider. ( www. fvm.dk ). Særfredninger ( bekendtgørelse om særlige fiskeriregler for Karup Å ) samt lokale aftaler for området. Havørred er fredet fra 1 november til udgang af februar. Toggerfiskeri er ikke tilladt på Herning Kommunes areal

6 Gratis fiskeri ved Sørvad Vegen Å, Storå-systemet 16. april Oktober er du velkommen til at fiske på strækningen langs vandløbet i pilens retning. Herning Kommune ejer denne strækning, hvor der er fri fiskeri. Det vil sige, at du ikke skal købe dagkort, men kun have det obligatoriske fisketegn. Mindstemål: Fisk under mindstemålet genudsættes hurtigst muligt, genudsætning bidrager til at sikre bestanden af fiskearter. om mindstemål og fredningstider. www. fvm.dk Særfredninger ( bekendtgørelse om særlige fiskeriregler for Stor å systemet ) samt lokale af-taler for området. 1. Laks er fredet. 2. Forbud mod brug af rogn og rejer. 3. Der må kun bruges én krog på linen (enkelt, dobbelt eller trekrog), som skal være uden modhager. 4. Fiskeri med naturligt agn eller agn med duftstoffer er kun tilladt på cirkelkroge uden modhager. 5. Dog må der anvendes andre krogetyper, når der fiskes med agn eller agn med duftstoffer på enkelt krogstørrelse 12 eller mindre enkelt kroge.

7 Gratis fiskeri for Institutioner og skoler i Præstbjerg Sø Institutioner og skoler i følge med voksne samt handicappede er velkommen til at fiske langs søbredden på strækningen i pilens retning. Herning Kommune ejer denne sø, hvor der er frit fiskeri. Det vil sige, at du ikke skal købe dagkort, men kun have det obligatoriske fisketegn. Fisketegn: I følge loven skal alle personer mellem 18 og 65 år have et fisketegn. Mindstemål: Fisk under mindstemålet genudsættes hurtigst muligt, genudsætning bidrager til at sikre bestanden af fiskearter. om mindstemål og fredningstider. ( www. fvm.dk ). fredning Gedde 1. april april Rovfisk, specielt store gedder skal i videst muligt omfang genudsættes af hensyn til balancen i søen. Fiskeri med agnfisk er ikke tilladt.

8 Gratis fiskeri ved Tjørring Herningsholm Å Storå-systemet 16. april Oktober er du velkommen til at fiske på strækningen langs vandløbet i pilens retning. Herning Kommune ejer denne strækning, hvor der er frifiskeri. Det vil sige, at du ikke skal købe dagkort, men kun have det obligatoriske fisketegn. Mindstemål: Fisk under mindstemålet genudsættes hurtigst muligt, genudsætning bidrager til at sikre bestanden af fiskearter. om mindstemål og fredningstider. ( www. fvm.dk ). Særfredninger (bekendtgørelse om særlige fiskeriregler for Stor å systemet ) samt lokale af-taler for området. 1. Laks er fredet. 2. Forbud mod brug af rogn og rejer. 3. Der må kun bruges én krog på linen (enkelt, dobbelt eller trekrog), som skal være uden modhager. 4. Fiskeri med naturligt agn eller agn med duftstoffer er kun tilladt på cirkelkroge uden modhager. 5. Dog må der anvendes andre krogetyper, når der fiskes med agn eller agn med duftstoffer på enkelt krogstørrelse 12 eller mindre enkelt kroge.

9 Gratis fiskeri i Fuglsang Sø Fra 1.oktober 31. maj er du velkommen til at fiske med 1 fiskestang langs søbredden på stræknin-gen i pilenes retning. Du må hele året fiske fra båd uden motor når du er mere end 50 meter fra bredden. Fiskeri fra is er ikke tilladt. Du må ikke fiske fra bredden i perioden 1 juni til 31 september, da stranden er forbeholdt for badene gæster. Herning Kommune ejer denne sø, hvor der er fri fiskeri, derfor skal du ikke købe dagkort, men kun have det obligatoriske fisketegn. Mindstemål: Fisk under mindstemålet genudsættes hurtigst muligt, genudsætning bidrager til at sikre bestanden af fiskearter. om mindstemål og fredningstider. ( www. fvm.dk ). Fredning. Gedde 1 april 30 april Der må ikke fiskes med agnfisk, net, ruser eller redskaber.

10 Gratis fiskeri i Holing Sø Fra 1.oktober 31. maj er du velkommen til at fiske med 1 fiskestang langs søbredden på strækningen i pilenes retning. Du må ikke fiske i søen i perioden 1. juni til 31. september, da stranden er forbeholdt for badene gæster.herning Kommune ejer denne sø, hvor der er fri fiskeri. Det vil sige, at du ikke skal købe dagkort, men kun have det obligatoriske fisketegn. Mindstemål: Fisk under mindstemålet genudsættes hurtigst muligt, genudsætning bidrager til at sikre bestanden af fiskearter. om mindstemål og fredningstider. www. fvm.dk Fredning. Gedde 1 april 30 april Der må ikke fiskes med agnfisk, net, ruser eller redskaber.

11 Gratis fiskeri på kommunale arealer i Gødstrup Sø 1. maj marts er du velkommen til at fiske med én fiskestang langs søbredden på strækningen i pilens retning.herning Kommune er lodejer ved denne sø, hvor der er fri fiskeri. Det vil sige, at du ikke skal købe dagkort, men kun have det obligatoriske fisketegn. Mindstemål: Fisk under mindstemålet genudsættes hurtigst muligt, genudsætning bidrager til at sikre bestanden af fiskearter. om mindstemål og fredningstider. www. fvm.dk Særfredninger samt lokale aftaler for området. Fiskeri forbudt i april måned. Der må kun fiskes fra bredden med fiskestang. Der må kun fiskes fra solopgang til solnedgang. Der må ikke bruges net og ruser eller lignende.

12 Gratis fiskeri ved Nybro Storå-systemet 16. april Oktober er du velkommen til at fiske på strækningen langs vandløbet i pilens retning. Herning Kommune ejer denne strækning, hvor der er fri fiskeri. Det vil sige, at du ikke skal købe dagkort, men kun have det obligatoriske fisketegn. Mindstemål: For at sikre bestanden af fiskearter, skal fisk under mindstemålet genudsættes hurtigst muligt - uanset om fisken er levende, skadet eller død. om mindstemål og fredningstider. ( www. fvm.dk ). Særfredninger ( bekendtgørelse om særlige fiskeriregler for Storå systemet ) samt lokale af-taler for området. 1. Laks er fredet. 2. Forbud mod brug af rogn og rejer. 3. Der må kun bruges én krog på linen (enkelt, dobbelt eller trekrog), som skal være uden modhager. 4. Fiskeri med naturligt agn eller agn med duftstoffer er kun tilladt på cirkelkroge uden modhager. 5. Dog må der anvendes andre krogetyper, når der fiskes med agn eller agn med duftstoffer på enkelt krogstørrelse 12 eller mindre enkelt k

13 Gratis fiskeri ved Sunds plantage (Sunds Nørreå) Storå-systemet 16. april Oktober er du velkommen til at fiske på strækningen langs vandløbet i pilens retning. Herning Kommune ejer denne strækning, hvor der er fri fiskeri. Det vil sige, at du ikke skal købe dagkort, men kun have det obligatoriske fisketegn. Fisketegnet og fiskekortet kan købes hos Sunds Sø Camping, grillbaren og Handelsbanken. Fisketegn kan købes på postkontorer, turistbureauer eller på www. fisketegn.dk. Mindstemål: Fisk under mindstemålet genudsættes hurtigst muligt, genudsætning bidrager til at sikre bestanden af fiskearter. Der er frit fiskeri Nord for åen om mindstemål og fredningstider. ( www. fvm.dk ). Særfredninger (bekendtgørelse om særlige fiskeriregler for Stor å systemet ) samt lokale aftaler for området. 1. Laks er fredet. 2. Forbud mod brug af rogn og rejer. 3. Der må kun bruges én krog på linen (enkelt, dobbelt eller trekrog), som skal være uden modhager. 4. Fiskeri med naturligt agn eller agn med duftstoffer er kun tilladt på cirkelkroge uden modhager. 5. Dog må der anvendes andre krogetyper, når der fiskes med agn eller agn med duftstoffer på enkelt krogstørrelse 12 eller mindre enkelt kroge.

14 Fiskeri på kommunale arealer i Sunds Sø Du er velkommen til at fiske med én fiskestang fra søbredden på den strækning som Herning Kommune ejer. Strækningen er afmærket med pile i terrænet og er indtegnet her på kortbordet. Der må ikke fiskes i april måned. På Herning Kommunes strækning er der fri fiskeri for personer til og med 14 år. Det vil sige, at er du over 14 år skal du købe fiskekort til Sunds Sø og have det obligatoriske fisketegn. Fisketegn: Ifølge loven skal alle personer mellem 18 og 65 år have et obligatoriske fisketegn. Fiskekortet til Sunds Sø kan købes hos Sunds Sø Camping, grillbaren og Handelsbanken. Fisketegn kan købes på postkontorer, turistbureauer eller på Mindstemål: Fisk under mindstemålet genudsættes hurtigst muligt, genudsætning bidrager til at sikre bestanden af fiskearter. om mindstemål og fredningstider. www. fvm.dk Særfredninger samt lokale aftaler for området. Fiskeri forbudt i april måned. Der må kun fiskes fra bredden med fiskestang. Unge under 15 år må fiske fra de afmærkede strækninger uden fisketegn og fiskekort.

15 Gratis fiskeri ved Kibæk Von Å, Skjern Å-systemet 16. april Oktober er du velkommen til at fiske på strækningen langs vandløbet i pilens retning. Herning Kommune ejer denne strækning, hvor der er fri fiskeri. Det vil sige, at du ikke skal købe dagkort, men kun have det obligatoriske fisketegn. Mindstemål: Fisk under mindstemålet samt laks genudsættes hurtigst muligt, genudsætning bidrager til at sikre bestanden af fiskearter. om mindstemål og fredningstider. ( www. fvm.dk ). Særfredninger ( bekendtgørelse om særlige fiskeriregler for Skjern Å ) samt lokale aftaler for området. 1. Laks er fredet. 2. Forbud mod brug af rogn og rejer. 3. Der må kun bruges én krog på linen (enkelt, dobbelt eller trekrog), som skal være uden modhager. 4. Fiskeri med naturligt agn eller agn med duftstoffer er kun tilladt på cirkelkroge uden modhager. 5. Dog må der anvendes andre krogetyper, når der fiskes med agn eller agn med duftstoffer på enkelt krogstørrelse 12 eller mindre enkelt kroge.

16 Gratis fiskeri på kommunale arealer i Svanholm Sø 1. maj marts er du velkommen til at fiske med én fiskestang langs søbredden på strækningen i pilens retning. Herning Kommune er lodejer ved denne sø, hvor der er fri fiskeri. Det vil sige, at du ikke skal købe dagkort, men kun have det obligatoriske fisketegn. Mindstemål: Fisk under mindstemålet genudsættes hurtigst muligt, genudsætning bidrager til at sikre bestanden af fiskearter. om mindstemål og fredningstider. www. fvm.dk Særfredninger og lokale aftaler Rovfisk, specielt store gedde skal i videst muligt omfang genudsættes af hensyn til balancen i søen. Der må ikke fiskes med ruser net eller andre redskaber, kun med 1 fiskestang pr, person. Der må ikke fiskes på privat areal som er angivet med skiltning.

17 Gratis fiskeri ved Arnborg (Rind Å) Skjern Å-systemet 16. april Oktober er du velkommen til at fiske på strækningen langs vandløbet i pilens retning. Herning Kommune ejer denne strækning, hvor der er fri fiskeri. Det vil sige, at du ikke skal købe dagkort, men kun have det obligatoriske fisketegn. Mindstemål: Fisk under mindstemålet samt laks genudsættes hurtigst muligt, genudsætning bidrager til at sikre bestanden af fiskearter. om mindstemål og fredningstider. www. fvm.dk Særfredninger ( bekendtgørelse om særlige fiskeriregler for Skjern Å ) samt lokale aftaler for området. 1. Laks er fredet. 2. Forbud mod brug af rogn og rejer. 3. Der må kun bruges én krog på linen (enkelt, dobbelt eller trekrog), som skal være uden modhager. 4. Fiskeri med naturligt agn eller agn med duftstoffer er kun tilladt på cirkelkroge uden modhager. 5. Dog må der anvendes andre krogetyper, når der fiskes med agn eller agn med duftstoffer på enkelt krogstørrelse 12 eller mindre enkelt kroge.

18 Gratis fiskeri ved Vildbjerg Rødding Å, Skjern Å-systemset 16. april Oktober er du velkommen til at fiske på strækningen langs vandløbet i pilens retning. Herning Kommune ejer denne strækning, hvor der er fri fiskeri. Det vil sige, at du ikke skal købe dagkort, men kun have det obligatoriske fisketegn. Mindstemål: Fisk under mindstemålet samt laks genudsættes hurtigst muligt, genudsætning bidrager til at sikre bestanden af fiskearter. om mindstemål og fredningstider. www. fvm.dk. Særfredninger ( bekendtgørelse om særlige fiskeriregler for Skjern Å ) samt lokale aftaler for området. 1. Laks er fredet. 2. Forbud mod brug af rogn og rejer. 3. Der må kun bruges én krog på linen (enkelt, dobbelt eller trekrog), som skal være uden modhager. 4. Fiskeri med naturligt agn eller agn med duftstoffer er kun tilladt på cirkelkroge uden modhager. 5. Dog må der anvendes andre krogetyper, når der fiskes med agn eller agn med duftstoffer på enkelt krogstørrelse 12 eller mindre enkelt kroge.

19 Gratis fiskeri ved Sdr. Felding - Skjern Å-systemet 16. april Oktober er du velkommen til at fiske på strækningen langs vandløbet i pilens retning. Herning Kommune ejer denne strækning, hvor der er fri fiskeri. Det vil sige, at du ikke skal købe dagkort, men kun have det obligatoriske fisketegn. Mindstemål: Fisk under mindstemålet samt laks genudsættes hurtigst muligt, genudsætning bidrager til at sikre bestanden af fiskearter. om mindstemål og fredningstider. ( www. fvm.dk ). Særfredninger ( bekendtgørelse om særlige fiskeriregler for Skjern Å ) samt lokale aftaler for området. 1. Laks er fredet. 2. Forbud mod brug af rogn og rejer. 3. Der må kun bruges én krog på linen (enkelt, dobbelt eller trekrog), som skal være uden modhager. 4. Fiskeri med naturligt agn eller agn med duftstoffer er kun tilladt på cirkelkroge uden modhager. 5. Dog må der anvendes andre krogetyper, når der fiskes med agn eller agn med duftstoffer på enkelt krogstørrelse 12 eller mindre enkelt kroge.

20 Fiskesteder Herning Kommune, Teknik & Miljø Torvet, 7400 Herning Tlf

Fiskesteder. Herning Kommunes fiskepladser

Fiskesteder. Herning Kommunes fiskepladser Fiskesteder Herning Kommunes fiskepladser rev. okt. 2014 = ÅStrækning = Søbred = Her er særlig regler 1.... Haderis Å 2.... Vegen Å 3.... Præstbjerg Sø 4.... Herningsholm Å 5.... Fuglsang Sø 6.... Holing

Læs mere

Fiskesteder. Herning Kommunes fiskepladser

Fiskesteder. Herning Kommunes fiskepladser Fiskesteder Herning Kommunes fiskepladser rev. feb. 2015 = ÅStrækning = Søbred = Her er særlig regler 1.... Haderis Å 2.... Vegen Å 3.... Præstbjerg Sø 4.... Herningsholm Å 5.... Fuglsang Sø 6.... Holing

Læs mere

VOSF Vejen og Omegns Sportsfisker Forening. Foreningens fiskevand og reglement

VOSF Vejen og Omegns Sportsfisker Forening. Foreningens fiskevand og reglement VOSF Vejen og Omegns Sportsfisker Forening Foreningens fiskevand og reglement 2019 Indhold A. Almindelige bestemmelser B. Særregler C. Fiskesøen i Drostrup D. Gels Å E. Anbefalinger til håndtering under

Læs mere

VOSF Vejen og Omegns Sportsfisker Forening. Foreningens fiskevand og reglement

VOSF Vejen og Omegns Sportsfisker Forening. Foreningens fiskevand og reglement VOSF Vejen og Omegns Sportsfisker Forening Foreningens fiskevand og reglement 2016 Indhold A. Almindelige bestemmelser B. Særregler C. Fiskesøen i Drostrup D. Gels Å E. Anbefalinger til håndtering under

Læs mere

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm Regler og kortmaterialer gældende for: Dagkort - Zone 1: Varde Å og Linding Å Regler for fiskeri på zone 1 Obligatorisk indrapportering af fangst - Fra sæsonen 2015 skal alle fangster af laks, havørred,

Læs mere

KORT OG REGLER Foråret 2016

KORT OG REGLER Foråret 2016 KORT OG REGLER Foråret 2016 REVIDERET 19-03-2016 Regler for fiskeri Rev. d. 12. marts 2013 (uændret i 2015) 1. Regler for fiskeri a. Bestyrelsen fastsætter reglerne, som kan ændres løbende. b. Reglerne

Læs mere

Karup Å ved Karup Kirke

Karup Å ved Karup Kirke Karup Å ved Karup Kirke Fiskearter: havørred, bækørred, regnbueørred. Fisketid: fra 1. marts til og med 31. oktober. Fiskeret: Lystfiskerforeningen af 1926. Der må fiskes på den nordøstlige side af Karup

Læs mere

En bekendtgørelse fra Fiskeristyrelsen har bl.a. medført, at laksen siden 1. marts 2004 har været totalfredet i Vadehavet, Ribe Å og Varde Å.

En bekendtgørelse fra Fiskeristyrelsen har bl.a. medført, at laksen siden 1. marts 2004 har været totalfredet i Vadehavet, Ribe Å og Varde Å. Reglement for hjemtagelse af laks fra Varde Å-systemet i 2018 En bekendtgørelse fra Fiskeristyrelsen har bl.a. medført, at laksen siden 1. marts 2004 har været totalfredet i Vadehavet, Ribe Å og Varde

Læs mere

B medlem. Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Bestyrelsesmedlem:

B medlem. Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Bestyrelsesmedlem: Oversigtskort for Herning Sportsfiskerforening Oplag: Kortet er trykt i 400 eksemplarer. Copyright: Kortet er udgivet med tilladelse fra Kort- og Matrikelstyrelsen og må ikke kopieres. Kontaktpersoner:

Læs mere

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm Regler og kortmaterialer gældende for: GSF Junior, senior og familie årskort Generelle regler for fiskeri på zone 2-5 samt zone 6 Obligatorisk indrapportering af fangst - Fra sæsonen 2015 skal alle fangster

Læs mere

Karup Å ved Karup Kirke

Karup Å ved Karup Kirke 2014 Karup Å ved Karup Kirke Fiskearter: havørred, bækørred, regnbueørred. Fisketid: fra 1. marts til og med 31. oktober. Fiskeret: Lystfiskerforeningen af 1926. Der må fiskes på den nordøstlige side af

Læs mere

Karup Å ved Karup Kirke

Karup Å ved Karup Kirke 2015 Karup Å ved Karup Kirke Fiskearter: havørred, bækørred, regnbueørred. Fisketid: fra 1. marts til og med 31. oktober. Fiskeret: Lystfiskerforeningen af 1926. Der må fiskes på den nordøstlige side

Læs mere

Karup Å ved Karup Kirke

Karup Å ved Karup Kirke 2017 Karup Å ved Karup Kirke Fiskearter: havørred, bækørred, regnbueørred. Fisketid: fra 1. marts til og med 31. oktober. Fiskeret: Lystfiskerforeningen af 1926. Der må fiskes på den nordøstlige side

Læs mere

Kolding Sportsfiskerforening

Kolding Sportsfiskerforening Kolding Sportsfiskerforening Feb. 2014 1. Foreningens formål og hjemsted. 1. Foreningens formål er at skaffe medlemmerne bedst og billigst adgang til at drive fiskeri i de i Kolding og omegn værende fiskevande.

Læs mere

Regler og kortmaterialer gældende for: Dagkort - Zone 5: Grindsted Å, Ansager Å, Grene Å og Omme Å

Regler og kortmaterialer gældende for: Dagkort - Zone 5: Grindsted Å, Ansager Å, Grene Å og Omme Å Regler og kortmaterialer gældende for: Dagkort - Zone 5: Grindsted Å, Ansager Å, Grene Å og Omme Å Regler for fiskeri på zone 5 Obligatorisk indrapportering af fangst - Fra sæsonen 2015 skal alle fangster

Læs mere

KNÆK OG BRÆK i 2018 Ta en pause i fiskeriet og kik ind i butikken. DK s flotteste - og med det største udvalg...

KNÆK OG BRÆK i 2018 Ta en pause i fiskeriet og kik ind i butikken. DK s flotteste - og med det største udvalg... 2018 KNÆK OG BRÆK i 2018 Ta en pause i fiskeriet og kik ind i butikken. DK s flotteste - og med det største udvalg... Jægervej 5, 6900 Skjern Telefon 96 80 20 20 fiskeri@korsholm.dk korsholm.dk Karup

Læs mere

Regler for brug af Kimmerslev Sø og Dalby Sø. Januar 2011

Regler for brug af Kimmerslev Sø og Dalby Sø. Januar 2011 Regler for brug af Kimmerslev Sø og Dalby Sø Januar 2011 Teknik- og Miljøforvaltningen Regler for brug af Kimmerslev Sø og Dalby Sø Køge Kommune lejer brugsretten til Kimmerslev Sø og fiskeretten til Dalby

Læs mere

Kolding Sportsfiskerforening

Kolding Sportsfiskerforening Kolding Sportsfiskerforening 2014 1. Foreningens formål og hjemsted. 1. Foreningens formål er at skaffe medlemmerne bedst og billigst adgang til at drive fiskeri i de i Kolding og omegn værende fiskevande.

Læs mere

Lovtidende A Udgivet den 10. marts Bekendtgørelse om særlige fiskeriregler og fredningsbælter i Vadehavet og i visse sydjyske vandløb

Lovtidende A Udgivet den 10. marts Bekendtgørelse om særlige fiskeriregler og fredningsbælter i Vadehavet og i visse sydjyske vandløb Lovtidende A 2012 Udgivet den 10. marts 2012 9. marts 2012. Nr. 232. Bekendtgørelse om særlige fiskeriregler og fredningsbælter i Vadehavet og i visse sydjyske vandløb I medfør af 10 d, 30-31, 32, stk.

Læs mere

Lyst- og fritidsfiskere. Fiskepleje og fiskeriregler

Lyst- og fritidsfiskere. Fiskepleje og fiskeriregler Lyst- og fritidsfiskere Fiskepleje og fiskeriregler 2009 1 Indhold Indledning...3 1. Fisketegn...4 Lystfiskertegn...4 Fritidsfiskertegn...4 2. Fiskeren og omgivelserne...5 3. Fiskeplejemidlerne...6 4.

Læs mere

KARUP Å KONKURRENCEN. Fra udspring til udløb august 2019 PRÆMIER FOR KR VINDER arbejdet med vandløbsrestaurering

KARUP Å KONKURRENCEN. Fra udspring til udløb august 2019 PRÆMIER FOR KR VINDER arbejdet med vandløbsrestaurering 2019 PRÆMIER FOR 75.000 KR KARUP Å KONKURRENCEN 9. - 11. august 2019 Deltag og du støtter arbejdet med vandløbsrestaurering i Karup Å VINDER 2018 Morten F. Jørgensen, Randers Havørred 4,55 kg og 70 cm

Læs mere

DANSKE LAKS OG HAVØRREDER. Udgivet af

DANSKE LAKS OG HAVØRREDER. Udgivet af DANSKE LAKS OG HAVØRREDER Udgivet af Kolofon Titel: Udgiver: Illustrationer: Fotos: Forfattere: Layout: Konsulenter: Oversættere: Redaktør: Danske laks og havørreder Danmarks Sportsfiskerforbund Thomas

Læs mere

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri FISKETEGN PÅ NETTET

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri FISKETEGN PÅ NETTET Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri FISKETEGN PÅ NETTET Få dit fisketegn nemt og hurtigt på nettet Nu bliver det lettere at være lyst- og fritidsfisker Vi er mange, der har fiskeri som fritidsinteresse.

Læs mere

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm Regler og kortmaterialer gældende for: VSF Junior og senior årskort Regler for fiskeri på zone 1-4 samt zone 6 Obligatorisk indrapportering af fangst - Fra sæsonen 2015 skal alle fangster af laks, havørred,

Læs mere

Introduktionsmateriale

Introduktionsmateriale Introduktionsmateriale Velkommen til Vejle Sportsfiskerforening Ryd op efter dig selv Vi harmes alle over de mennesker der mishandler dyr, eller når vi i aviser eller på fjernsyn høre om tankskibe som

Læs mere

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Fiskeridirektoratet. Lyst- og fritidsfiskere NY.PP 28/07/03 9:06 Side 17

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Fiskeridirektoratet. Lyst- og fritidsfiskere NY.PP 28/07/03 9:06 Side 17 Lyst- og fritidsfiskere NY.PP 28/07/03 9:06 Side 17 2003 Statens Information. Juni 2003. Grafisk tilrettelægning: Finn Andersen IDD. Tryk: Herrmann & Fischer, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Læs mere

Laksen i Danmark Udvikling og strategi for genopbygning af danske laksebestande!

Laksen i Danmark Udvikling og strategi for genopbygning af danske laksebestande! Laksen i Danmark Udvikling og strategi for genopbygning af danske laksebestande! Søren Larsen, Danmarks Center for Vildlaks, (Arbejde) Skjern Å Sammenslutningen og Dansk Laksefond, (Fritid) Laksefangster!

Læs mere

Omegnens All-Round Klub

Omegnens All-Round Klub Indledning Regler for fiskeri Kort over fiskevand Foreningen samler lystfiskere i alle aldre, og arrangerer fisketure, familieture, udflugter og klubfester. Desuden stiller klubben ca. 6 km. fiskevand

Læs mere

KORT OG REGLER Foråret 2018

KORT OG REGLER Foråret 2018 KORT OG REGLER Foråret 2018 REVIDERET 22-03-2018 Art Mindstemål Note Laks 40 cm I Omme å: Kvote B (Øvre Skjern Å-system) Havørred 40 cm Bækørred 30 cm Regnbueørred 0 cm Invasiv art Stalling Totalfredet

Læs mere

Bekendtgørelse om særlige fiskeriregler og fredningsbælter i Vadehavet og i visse sydjyske vandløb

Bekendtgørelse om særlige fiskeriregler og fredningsbælter i Vadehavet og i visse sydjyske vandløb BEK nr 1420 af 12/12/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 31. december 2016 Ministerium: Miljø- og Fødevareministeriet Journalnummer: Fødevaremin., NaturErhvervstyrelsen, j.nr. 13-7440-000020 Senere ændringer

Læs mere

Seværdigheder langs Skjern Å

Seværdigheder langs Skjern Å Seværdigheder langs Skjern Å 5 Sdr. Felding Sdr. Felding Skjern Å set fra broen i Sdr. Felding. Sdr. Felding by Sønder Felding (1325 Fillingh) er en by med 1.540 indbyggere (2011), beliggende i Sønder

Læs mere

KORT OG REGLER Foråret 2019

KORT OG REGLER Foråret 2019 KORT OG REGLER Foråret 2019 REVIDERET 27-02-2019 Art Mindstemål Note Laks 40 cm I Omme å: Kvote B (Øvre Skjern Å-system) Havørred 40 cm Bækørred 30 cm Regnbueørred 0 cm Invasiv art Stalling Totalfredet

Læs mere

KORT OG REGLER Foråret 2017

KORT OG REGLER Foråret 2017 KORT OG REGLER Foråret 2017 REVIDERET 18-03-2017 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Revideret 18-03-2017 Fiskeregler for Omme Å Zone 1 (Farre-stykket) Omme Å er en

Læs mere

SLAGELSE SPORTSFISKERFORENING

SLAGELSE SPORTSFISKERFORENING SLAGELSE SPORTSFISKERFORENING MEDLEMSMAPPE 2008 INDHOLD Side 3-5 FORENINGENS LOVE 6-14 BESTEMMELSER FOR FORENINGENS FISKERI, MATERIEL MV. 14 KORTSALGSSTEDER 15 FREDNINGSTIDER OG MINDSTEMÅL 16 JUNIORAFDELING.

Læs mere

Karup Å ved Karup Kirke

Karup Å ved Karup Kirke Karup Å ved Karup Kirke Fiskearter: havørred, bækørred, regnbueørred. Fisketid: fra 1. marts til og med 31. oktober. Fiskeret: Lystfiskerforeningen af 1926. Der må fiskes på den nordøstlige side af Karup

Læs mere

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Fiskeridirektoratet

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Fiskeridirektoratet Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Fiskeridirektoratet 2000 Indledning Denne brochure indeholder oplysninger som enhver lystfisker og fritidsfisker kan have gavn af. Den fortæller om det store

Læs mere

Herning Kommune. BILAG 8 Regnbetingede udløb med planlagte tiltag

Herning Kommune. BILAG 8 Regnbetingede udløb med planlagte tiltag BILAG 8 Regnbetingede udløb med planlagte tiltag Regnbetingede udløb med planlagte tiltag Dette bilag er en detaljering af post B Regnbetingede udløb i spildevandsplanens oversigt over anlægsudgifter.

Læs mere

Vand- og Natura2000 planer

Vand- og Natura2000 planer Vand- og Natura2000 planer Vand og Natura2000 planerne er nu offentliggjort. Nu skal kommunerne lave handleplaner, der viser hvordan målene nås. Handleplanerne skal være færdige i december 2012. Indsatsen

Læs mere

Information om særlige regler gældende for fiskeri i Mariager Fjord. Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Information om særlige regler gældende for fiskeri i Mariager Fjord. Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Folderen er blevet til i samarbejde med Mariager Fjords Fritidsfiskerforening og s afdeling i Nykøbing Mors juni 2013 Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Ministeriet for Fødevarer, Landbrug

Læs mere

Høring vedr. udkast til bekendtgørelse om særlige fiskeriregler for gedde i visse brakvandsområder ved Sydsjælland og Møn.

Høring vedr. udkast til bekendtgørelse om særlige fiskeriregler for gedde i visse brakvandsområder ved Sydsjælland og Møn. NaturErhvervstyrelsen Center for Fiskeri Att. fiskeri@naturerhverv.dk Høring vedr. udkast til bekendtgørelse om særlige fiskeriregler for gedde i visse brakvandsområder ved Sydsjælland og Møn. Danmarks

Læs mere

Indtjeningen vil relativt let kunne fordobles hvis en række tiltag gennemføres:

Indtjeningen vil relativt let kunne fordobles hvis en række tiltag gennemføres: Fisk og fiskeri i Randers Fjord Potentialet er vurderet højt, og der er en meget høj diversitet i fiskearter, bl.a. pga. den konstant skiftende ændring i saltindholdet. Mange af fiskearterne er populære

Læs mere

Brede å Lystfiskerforening

Brede å Lystfiskerforening Å Bredden marts 2015 Brede å Lystfiskerforening Mølleparken 251 6240 Løgumkloster Tlf.: 74 74 44 36 30 68 70 36 E-mail.: brede-aa@brede-aa.dk Hjemmeside.: www.brede-aa.dk Velkommen til en ny sæson. Den

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.2. April Maj Juni -33. årg. 2012 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm 64433334/23

Læs mere

Kolding Sportsfiskerforening

Kolding Sportsfiskerforening Kolding Sportsfiskerforening JUNI 2007 Love og vedtægter 1. Foreningens formål og hjemsted. 1. Foreningens formål er at skaffe medlemmerne bedst og billigst adgang til at drive fiskeri i de i Kolding og

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.2. April Maj Juni -35. årg. 2014 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm 64433334/23

Læs mere

SPORTSFISKERI. i Sydvestjylland. Danmarks bedste fiskevande

SPORTSFISKERI. i Sydvestjylland. Danmarks bedste fiskevande SPORTSFISKERI i Sydvestjylland DK DKK 20,- Danmarks bedste fiskevande En verden af åer snor sig - valget er dit Læs side 8 Kongeåen - her er plads til alle Læs side 12 Kort Sydvestjylland Se side 19 Velkommen

Læs mere

Å - Bredden Nr. 98 - December 2014

Å - Bredden Nr. 98 - December 2014 Å - Bredden Nr. 98 - December 2014 Side 2 Indlæg ved Laksekvote i Brede Å 2014 BREDE Å - 2014 - Laksekvoten i Brede Å vandsystem er på 55 laks. Information om laksekvoten og regler for fiskeri Der må maksimalt

Læs mere

Brede å Lystfiskerforening

Brede å Lystfiskerforening Å Bredden August 2015 Nr. 100 Brede å Lystfiskerforening Mølleparken 251 6240 Løgumkloster Tlf.: 74 74 44 36 30 68 70 36 E-mail.: brede-aa@brede-aa.dk Hjemmeside.: www.brede-aa.dk Ny starter efteråretssæsonen

Læs mere

Hvor bliver havørrederne af i Gudenå?

Hvor bliver havørrederne af i Gudenå? Antal havørreder [stk] Hvor bliver havørrederne af i Gudenå? Delrapport: Analyse af BSF havørredfangst fordelt på måneder. Er fiskeriet i ydermånederne januar, februar og november kritisk med hensyn til

Læs mere

P R E S S E M E D D E L E L S E

P R E S S E M E D D E L E L S E P R E S S E M E D D E L E L S E Endelig ledige pladser i Vejle Sportsfiskerforening August 2013 De seneste år har interessen for at fiske i noget af Danmarks bedste havørredvand været så stor, at Vejle

Læs mere

Lommeulken Hvem er vi?

Lommeulken Hvem er vi? Maj 2013 Lommeulken Hvem er vi? Baggrund Lommeulken Jysk Akademisk Lystfiskerforening er en lystfiskerforening for studerende på videregående uddannelser i Aarhus. Foreningen opstod i 1999 efter en biologisk

Læs mere

Danmark Lystfiskeri i THY

Danmark Lystfiskeri i THY Danmark Lystfiskeri i THY www.thy.dk Velkommen til THY et af Danmarks bedste lystfiskerområder og måske også en af de bedst bevarede hemmeligheder i lystfiskerkredse. Thy er lidt anderledes i kraft af

Læs mere

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen.

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Gudenåen v/stevnstrup Indledning: Det er nu 7 år i træk, at der arrangeres Danish Spring Cup i Gudenåen. I

Læs mere

Vandløbsprojekter. Vandløbsindstasten

Vandløbsprojekter. Vandløbsindstasten Vandløbsprojekter 2016 Vandløbsindstasten 2. Vandløb og søer Udviklingsmål Der udarbejdes en vandløbsplan, som skal indeholde en prioriteret liste over projekter, der skaber synergi med bl.a. Vand- og

Læs mere

Signaturforklaring. Signaturforklaring: Råstoftilladelser. Råstofgraveområde og råstofinteresseområde - Arnborg

Signaturforklaring. Signaturforklaring: Råstoftilladelser. Råstofgraveområde og råstofinteresseområde - Arnborg Holstebro Mejdal Skelhøje N Skelhøje M Karup Svenstrup Aulum Aulum Sørvad Vildbjerg Sunds Spjald Tjørring Herning Ikast Bording Lind Fastrup Videbæk Fjelstervang Slumstrup Momhøj Kibæk Arnborg Østdeponi

Læs mere

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å Lystfiskerforeningenaf19263Aktiviteter2013 Premierefiskeri ved Karup Å Tid: 1 marts Sted: Høgild Møllegård, Åhusevej 31, 7470, Karup Traditionen tro starter fiskesæsonen, for mange medlemmer af Lystfiskerforeningen

Læs mere

Baggrundsnotat for å-turismeprojekt

Baggrundsnotat for å-turismeprojekt Baggrundsnotat for å-turismeprojekt Herning Kommune har besluttet at afsætte i alt 5 millioner, i budget år 2016 og 2017, til udvikling af turismen langs Skjern Å og Karup Å. Der er på nuværende tidspunkt

Læs mere

Foretræde for Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 25. februar 2015

Foretræde for Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 25. februar 2015 Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 2014-15 FLF Alm.del Bilag 155 Offentligt Dansk kystfiskerforening Foretræde for Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 25. februar 2015 Ministerens vision

Læs mere

KORT OG REGLER Foråret 2014

KORT OG REGLER Foråret 2014 KORT OG REGLER Foråret 2014 REVIDERET 19-03-2014 Regler for fiskeri Rev. d. 12. marts 2013 (uændret i 2014) 1. Regler for fiskeri a. Bestyrelsen fastsætter reglerne, som kan ændres løbende. b. Reglerne

Læs mere

Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af Danmarks Sportsfiskerforbunds medlemsforeninger i klubblade og på deres hjemmesider.

Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af Danmarks Sportsfiskerforbunds medlemsforeninger i klubblade og på deres hjemmesider. Nyhedsbrev Nyhedsbrev 04 // 2012 Indeks side 2 Opbakning til laksereglerne Nyt hæfte om danske laks og havørreder Indeks side 3 Tjen kassen på investering i vandløb Tilskud til naturgenopretning Garn truer

Læs mere

Husk fisketegn og fornuftig påklædning KNÆK OG BRÆK. FISKESPOTS Langs kysten i Haderslev Kommune

Husk fisketegn og fornuftig påklædning KNÆK OG BRÆK. FISKESPOTS Langs kysten i Haderslev Kommune Husk fisketegn og fornuftig påklædning KNÆK OG BRÆK FISKESPOTS Langs kysten i Haderslev Kommune Velkommen til Lillebælt et spændende lystfiskerområde Her har vi god plads til alle lystfiskere. Vores lange

Læs mere

Kortmappe. Signaturer: Kontaktoplysninger: Skov. Fiskeri forbudt. Kommunalt fiskevand. Bymæssig bebyggelse. Vej/Grusvej (Offentlig færdsel) Parkering

Kortmappe. Signaturer: Kontaktoplysninger: Skov. Fiskeri forbudt. Kommunalt fiskevand. Bymæssig bebyggelse. Vej/Grusvej (Offentlig færdsel) Parkering Kortmappe 2019 Kortmappe Signaturer: Fiskeri forbudt Skov Kommunalt fiskevand Bymæssig bebyggelse Parkering Vej/Grusvej (Offentlig færdsel) Vandløb Skov-/markvej/sti Sø/Mose Jernbane Kontaktoplysninger:

Læs mere

Fiskeri i vandløb med bestande af laks

Fiskeri i vandløb med bestande af laks NOTAT Til NaturErhvervstyrelsen (Fødevareministeriet), Naturstyrelsen (Miljøministeriet) og fiskeriberettigede (grundejere og lystfiskerforeninger) Vedr. Ens regler for fiskeri i alle danske laksevandløb

Læs mere

Aarhus Lystfiskerforenings kortmappe

Aarhus Lystfiskerforenings kortmappe Aarhus Lystfiskerforenings kortmappe Kortmappen er sidst revideret februar 2012. Indholdsfortegnelse Fiskeregler Side 3 Århus Å Petersminde Side 5 kort nr. 1.1 Edslev Side 6 kort nr. 1.2 Tarskov/Fusvadbro

Læs mere

Brede å Lystfiskerforening

Brede å Lystfiskerforening Å Bredden Marts 2018 Nr. 110 Brede å Lystfiskerforening Mølleparken 251 6240 Løgumkloster Mobil: 30 68 70 36 E-mail.: brede-aa@brede-aa.dk Hjemmeside.: www.brede-aa.dk Vandstand i Brede å Tryk på dette

Læs mere

Aarhus Lystfiskerforenings kortmappe

Aarhus Lystfiskerforenings kortmappe Aarhus Lystfiskerforenings kortmappe Kortmappen er sidst revideret februar 2012. Indholdsfortegnelse Fiskeregler Side 3 Århus Å etersminde Side 5 kort nr. 1.1 Edslev Side 6 kort nr. 1.2 Tarskov/Fusvadbro

Læs mere

Brede å Lystfiskerforening

Brede å Lystfiskerforening Å Bredden December 2015 Nr. 101 Brede å Lystfiskerforening Mølleparken 251 6240 Løgumkloster Tlf.: 74 74 44 36 30 68 70 36 E-mail.: brede-aa@brede-aa.dk Hjemmeside.: www.brede-aa.dk Åbent Arrangement Roadshow

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2016

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2016 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2016 Aage Jørgensen med en laks 5,93kg og 85cm fanget 17.september 2016 på spinner zone 4 Oktober 2016 Fiskeriet hos Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening

Læs mere

Vejle Sportsfiskerforening

Vejle Sportsfiskerforening Konstituering Møde med Vejle Kommune om Godset gennemgang af præsentation Hvad bliver der arbejdet med lige nu Konstituering: Formand Per Nørgaard Næstformand Niels Risak Kasserer Leo Mikkelsen Sekretær

Læs mere

Velkommen til kick-off på Destination Skjern å

Velkommen til kick-off på Destination Skjern å Velkommen til kick-off på Destination Skjern å Samarbejde mellem Ringkøbing- Skjern Kommune, Ringkøbing Fjord Turisme, Herning Kommune og Danmarks Center for Vildlaks Fantastisk naturressource Erhvervs-

Læs mere

VISION & MÅLSÆTNING For fremtiden

VISION & MÅLSÆTNING For fremtiden VISION & MÅLSÆTNING For fremtiden OVERORDNET VISION & MÅLSÆTNING FOR Det er Køge Sportsfiskerforenings overordnede VISION & MÅLSÆTNING at: For at kunne opfylde den overordnede VISION & MÅLSÆTNING vil Køge

Læs mere

GENERALFORSAMLING FOR ÅR 2001 I VARDE SPORTSFISKERFORENING. ONSDAG DEN 28. FEBRUAR 2002 KL (VI MØDES KL.18.00) ARNBJERG.

GENERALFORSAMLING FOR ÅR 2001 I VARDE SPORTSFISKERFORENING. ONSDAG DEN 28. FEBRUAR 2002 KL (VI MØDES KL.18.00) ARNBJERG. Jan Porsgaard 27. februar 2002 GENERALFORSAMLING FOR ÅR 2001 I VARDE SPORTSFISKERFORENING. ONSDAG DEN 28. FEBRUAR 2002 KL 19.00. (VI MØDES KL.18.00) ARNBJERG. BERETNING: Så gik år 2001 Det blev også et

Læs mere

Brede å Lystfiskerforening

Brede å Lystfiskerforening Å Bredden September 2016 Nr. 104 Brede å Lystfiskerforening Mølleparken 251 6240 Løgumkloster Tlf.: 74 74 44 36 30 68 70 36 E-mail.: brede-aa@brede-aa.dk Hjemmeside.: www.brede-aa.dk 06-01-2016 Kommende

Læs mere

LEJEKONTRAKT. mellem. Kolding Kommune og Kolding Sportsfiskerforening. vedrørende fiskeret i Harte - Donssøerne. Teknisk Forvaltning

LEJEKONTRAKT. mellem. Kolding Kommune og Kolding Sportsfiskerforening. vedrørende fiskeret i Harte - Donssøerne. Teknisk Forvaltning Teknisk Forvaltning Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 75 50 15 00 Telefax 79 79 13 70 Dato 10. december 2009 Sagsnr. 09/2623 LEJEKONTRAKT mellem Kolding Kommune og Kolding Sportsfiskerforening vedrørende

Læs mere

Kortmappe Signaturer: Kontaktoplysninger: Skov. Fiskeri forbudt. Kommunalt fiskevand. Bymæssig bebyggelse. Parkering

Kortmappe Signaturer: Kontaktoplysninger: Skov. Fiskeri forbudt. Kommunalt fiskevand. Bymæssig bebyggelse. Parkering Kortmappe 2017 Signaturer: Kortmappe 2017 Fiskeri forbudt Skov Kommunalt fiskevand Bymæssig bebyggelse Parkering Vandløb Vej/Grusvej (Offentlig færdsel) Skov-/markvej/sti Sø/Mose Jernbane Kontaktoplysninger:

Læs mere

Effektundersøgelse i øvre Holtum Å

Effektundersøgelse i øvre Holtum Å 2016 Effektundersøgelse i øvre Holtum Å Kim Iversen Danmarks Center for Vildlaks 05-12-2016 For Ikast-Brande Kommune Indhold Indledning... 2 Formål... 2 Fiskeundersøgelsen... 2 Effektvurdering... 5 Kommentarer...

Læs mere

Lokaløkonomiske effekter af det udsætningsbaserede laksefiskeri i Gudenåen

Lokaløkonomiske effekter af det udsætningsbaserede laksefiskeri i Gudenåen Gudenå sammenslutningen, generalforsamling 2013 Lokaløkonomiske effekter af det udsætningsbaserede laksefiskeri i Gudenåen Indhold Om lystfiskeri og samfundsøkonomi Undersøgelsens resultater Kan vi øge

Læs mere

G F F NYT. Nr

G F F NYT. Nr G F F NYT. Nr. 31 2016 Bestyrelse 2016: Formand: Torben Kristensen Frederiksberggade 28 8883 Gjern Tlf. 50 87 50 02 Næstformand/sekretær: Jens Covinius Østergårdsvej 11 8600 Silkeborg Tlf. 26 29 32 37

Læs mere

Vandløbsprojekter. Vandløbsindstasten

Vandløbsprojekter. Vandløbsindstasten Vandløbsprojekter 2015 Vandløbsindstasten 2. Vandløb og søer Udviklingsmål Der udarbejdes en vandløbsplan, som skal indeholde en prioriteret liste over projekter, der skaber synergi med bl.a. Vand- og

Læs mere

LYSTFISKERGUIDEN. Lystfiskerens guide til fiskeriet i hav, å, put & take og fjorde omkring Ringkøbing Fjord. www.lystfiskerguiden.

LYSTFISKERGUIDEN. Lystfiskerens guide til fiskeriet i hav, å, put & take og fjorde omkring Ringkøbing Fjord. www.lystfiskerguiden. 2015 LYSTFISKERGUIDEN Lystfiskerens guide til fiskeriet i hav, å, put & take og fjorde omkring Ringkøbing Fjord www.lystfiskerguiden.dk Danmark og EU investerer Vores destination er et sandt eldorado for

Læs mere

SU s Facilitetsfolder

SU s Facilitetsfolder Sjællandske Sports og Lystfiskerforeningers Samarbejdsudvalg SU s Facilitetsfolder http://www.fiskeren.dk Januar 2013-2. Årgang SU s Facilitetsfolder udgives af Sjællandske Sports og Lystfiskerforeningers

Læs mere

Sjællandske Sports og Lystfiskerforeningers Samarbejdsudvalg. SU s. Facilitetsfolder. www.fiskeren.dk. Februar 2012-1. Årgang

Sjællandske Sports og Lystfiskerforeningers Samarbejdsudvalg. SU s. Facilitetsfolder. www.fiskeren.dk. Februar 2012-1. Årgang Sjællandske Sports og Lystfiskerforeningers Samarbejdsudvalg SU s Facilitetsfolder www.fiskeren.dk Februar 2012-1. Årgang Facilitetsfolderen udgives af SU Sjællandske Sports og Lystfiskerforeningers Samarbejdsuvalg

Læs mere

En svanefamilie hygger sig på afstand.

En svanefamilie hygger sig på afstand. Ned ad Åen i kano 1974 Jeg var 1974 på kanotur alene. Jeg tog den store tur fra Vester Mølle til Dommergården ved Skjern så godt som Ringkjøbing fjord. Turen Startede den 8. Juli 1974 ved at sætte kanoen

Læs mere

Klik for at redigere titeltypografi i masteren

Klik for at redigere titeltypografi i masteren Envina Fagmøde Skarrild, den 1. november 2016 Samfundsøkonomiske gevinster ved større fiskebestande titeltypografi i undertiteltypografien i 06-11-2016 Kaare Manniche Ebert, biolog i Danmarks Sportsfiskerforbund

Læs mere

SLAGELSE SPORTSFISKERFORENING

SLAGELSE SPORTSFISKERFORENING SLAGELSE SPORTSFISKERFORENING MEDLEMSMAPPE 2014 INDHOLD Side 3-5 FORENINGENS LOVE 6-12 BESTEMMELSER FOR FORENINGENS FISKERI, MATERIEL MV. 12 KORTSALGSSTEDER 13 FREDNINGSTIDER OG MINDSTEMÅL 14 JUNIORAFDELING.

Læs mere

STORGEDDERNES TISSØ: Af Gordon P. Henriksen

STORGEDDERNES TISSØ: Af Gordon P. Henriksen TISSØ: STORGEDDERNES Der er igennem årene landet masser af gedder mellem 10 og 15 kilo på Tissø og det er kun blevet bedre efter erhvervsfiskeriet blev stoppet. Følg med en tur på søen, hvor vi har taget

Læs mere

GRØNT REGNSKAB TEMARAPPORT NATUR OG GRØNNE OMRÅDER

GRØNT REGNSKAB TEMARAPPORT NATUR OG GRØNNE OMRÅDER GRØNT REGNSKAB TEMARAPPORT NATUR OG GRØNNE OMRÅDER VANDLØBSPROJEKTER I Opgørelse af de enkelte mål 3. Vandløb og Søer Udviklingsmål De fysiske forhold i vandløb og søer forbedres på ca. 1 km af de mest

Læs mere

Kajaktur på Skjern å.

Kajaktur på Skjern å. Kajaktur på Skjern å. Skjern å. Danmarks vandrigeste flod, der har sit udspring på den jyske højderyg i Tinnet krat 70 m.o.h få hundrede meter fra Gudenåens udspring. Efter 97 km munder åen ud i Ringkøbing

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ. Kort over de 4 forsøgsområder. Natur og Grønne områder Enghavevej Herning Tlf.: Lokal

TEKNIK OG MILJØ. Kort over de 4 forsøgsområder. Natur og Grønne områder Enghavevej Herning Tlf.: Lokal TEKNIK OG MILJØ Glansbladet Hæg På Teknik og Miljøudvalgets møde den 3. september 2012 (punkt 171. Bekæmpelse af den invasive art glansbladet hæg med Roundup), blev det besluttet at iværksætte en forsøgsordning

Læs mere

Info. Destinationen Ringkøbing Fjord er et sandt eldorado for lystfiskere, det er her lystfiskerhistorierne

Info. Destinationen Ringkøbing Fjord er et sandt eldorado for lystfiskere, det er her lystfiskerhistorierne Info Destinationen Ringkøbing Fjord er et sandt eldorado for lystfiskere, det er her lystfiskerhistorierne udleves! Her kan du komme til kræfter, mens du nyder den friske luft samt freden og roen, alt

Læs mere

Færøerne. sildehaj torskefisk store FLADFISK ørreder & laks

Færøerne. sildehaj torskefisk store FLADFISK ørreder & laks Færøerne sildehaj torskefisk store FLADFISK ørreder & laks Færøerne Alle danskere ved jo, hvad Færøerne er, men det er pudsigt, at så få har været på besøg deroppe. Denne gruppe af øer i nord Atlanten,

Læs mere

Storå langs sydsiden af vandkraftsøen - hvorfor og hvad er konsekvenserne?

Storå langs sydsiden af vandkraftsøen - hvorfor og hvad er konsekvenserne? Storå langs sydsiden af vandkraftsøen - hvorfor og hvad er konsekvenserne? Hvad er nødvendigheden af et omløb forbi vandkraftsøen? De små udvandrende laks dør i vandkraftsøer! Tange Sø ca. 85% Bygholm

Læs mere

Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 1 7. januar 2014

Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 1 7. januar 2014 Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 1 7. januar 2014 Nyhedsbrev - Godt Nytår! Som I allerede er orienteret om, udsender Syddanske Lystfiskere ikke længere klubblad 4 gange om året, som vi ellers har gjort

Læs mere

Baggrundsinformation Lystfiskeri i og omkring Skjern Å

Baggrundsinformation Lystfiskeri i og omkring Skjern Å Baggrundsinformation Lystfiskeri i og omkring Skjern Å Laksens Hus Laksens Hus er et informations- og videnscenter, der skal formidle aktuel viden om lystfiskeri og laksefiskenes biologi og status. Det

Læs mere

Tillægsregulativ for Storå - Sejladsbestemmelser

Tillægsregulativ for Storå - Sejladsbestemmelser Tillægsregulativ for Storå - Sejladsbestemmelser GRUNDLAGET FOR TILLÆGSREGULATIVET Tillægsregulativet er udarbejdet i henhold til Vandløbslovens 4, stk. 3, der omhandler vandløbsmyndighedens mulighed for

Læs mere

OVERFØRSEL FRA 2015 TIL Udvalg: Økonomi- og Erhvervsudvalget ANLÆG Serviceområde: Sammendrag

OVERFØRSEL FRA 2015 TIL Udvalg: Økonomi- og Erhvervsudvalget ANLÆG Serviceområde: Sammendrag Udvalg: Serviceområde: Sammendrag Funktion Tekst Korr.budget Regnskab Afvigelse Søges ovf. Beløb i 1.000 kr. 2015 2015 2015 til 2016 - = merudg - = merudg + = mindreudg + = mindreudg Sammendrag SO 01 SO

Læs mere

LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å

LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å Liver Å, (1375 Lygeraa, 1. led af Liugh, åens gamle navn, opr. glda. *liugh 'sumpet areal', 2. led å er en senere tilføjelse), vandløb i det nordvestlige Vendsyssel; 20

Læs mere

Åturisme i Herning Kommune

Åturisme i Herning Kommune Åturisme i Herning Kommune Rapport indeholdende: 1. Evaluering af Åturismeprojektet 2016 2. Uddybende gennemgang af anbefalinger til udvikling af lystfiskerturismen i Herning Kommune Udarbejdet december

Læs mere

Aftale om leje og administration af fiskeri i Vejle Å

Aftale om leje og administration af fiskeri i Vejle Å Trekantsområdet J.nr. NST-52400-00036 Ref. KKL Den 06. marts 2017 Aftale om leje og administration af fiskeri i Vejle Å 1 AFTALENS PARTER Mellem Miljøministeriet, Naturstyrelsen Trekantsområdet, Førstballevej

Læs mere

Første punkt er valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jørgen Tholstrup.

Første punkt er valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jørgen Tholstrup. GSF's generalforsamling 2013, formandens beretning Ved Lars Pedersen Velkommen til GSF's generalforsamling 2013. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning, herunder beretning fra juniorafdeling

Læs mere