Evaluering i Tunø Festivalforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Evaluering i Tunø Festivalforening"

Transkript

1 Evaluering i Tunø Festivalforening Lørdag Risdalsvej 8260 * Ordstyrer: Jannie Referent: Pelle Velkomst v/jørn Kildall: Velkommen til evaluering 2014 i Tunø Festivals formandskreds. Der er desværre, som i kan se, indkommet temmelig mange afbud! Lang tid siden vi sidst har set hinanden, men det var jo en ganske forrygende festival i år. Pelle er IKKE kommet i bestyrelsen, som nogle tror, men er blevet sekretær og referent. Han har altså ingen stemmeret og kun taleret, når han bliver spurgt eller har spørgsmål til det der skal refereres. Økonomi v/helle Trolle: Der er intet regnskab endnu, det varer lidt før det er færdigt. Kigger en del på fakturaer og BC catering er, lige nu, den største udfordring. Kreditnotaerne derfra melder ikke noget om, hvilke udvalg de tilhører! Skriv lige til mig, hvad i har returneret. Med hensyn til ønsker til budget, altså nye indkøb! Skriv ønsket til mig og jeg vil sammen med bestyrelsen kigge på ønskerne. Budgettet for 2015 bliver rettet til efter salg af billetter med videre. er bogført. Jeg er sikker på vi får overskud for 2014, men kan ikke se tallet før, sidste bilag Evalueringsskemaer v/jannie: Der er kommet ca. 125 svar og det er for lidt. Vi må have dem ud på papir igen. Svarene var generelt positive i år. Der var lidt klager over TeePeen og de manglende siddepladser! Fulde bartendere i P baren. Ros til musikken også den lille musik scene. Queen Machine og Pink Floyd project, fik de fleste + likes. Ros til TUMAen. Man skal sørge for at få synliggjort, på billetnet, at man skal bestille returbillet samtidig med man bestiller billet til Tunø. Sørge for bedre information til jeres nye medarbejdere. P-mad v/heidi: Evaluering: Super god festival. Fuld opbakning fra holdet, med hensyn til min situation (højgravid). Lidt bøvl med BC bilerne. Fungerede fint med skafferne fra Brunch og TeePee. Har planer om en næstformand, til brug i køkkenet. Vi løb tør for salat PR v/hanne: Vi havde en helt arbejdende redaktion på øen: TV2OJ Stiften 3 fotografer, så der var gang i den, men de arbejdede godt sammen.

2 Der skal evalueres omkring programmet, det trækker for mange tænder ud. Måske vi skal til at bruge app en mere? Og glemme programmet. Men det kræver at internet forbindelsen på Tunø bliver bedre. Pelle: Vi tjener jo en del på programmet omkring annonce salg. Det skal man lige tænke på. Det er mit sidste år som formand, så vi leder med lys og lygte efter en ny! I må sige til, hvis i kender en med gode organisatoriske evner. Musik v/tina: Afbud fra Jacob, men han syntes det var den bedste festival nogensinde. Der er allerede gang i musikken for Har i nogle ønsker, så send dem på: musik@tunofestival.dk Kasper har ligeledes meldt afbud, men han syntes også det er gået rigtigt godt i år, i Backstage. TeePee v/dennis: Det synes jeg også selv med hensyn til Indkvartering. TUMA burde flyttes, da vi manglede siddepladser til TeePee. Det var heldigvis tørvejr i år. Der var problemer med logistikken i TUMA, ligesom køkken faciliteterne skal forbedres. Bestyrelsen er klar over problematikken og det bliver bedre til næste år, hvor TUMA ligeledes bliver et selvstændigt hold Rikke: Dem fra mit hold var vildt lykkelige over at være med i konceptet og er klar igen næste år. Vi skal have kigget på kavalergangen i forhold til næste år. Check In v/annie: Vi havde evaluering i festugen, as usual. God stemning og en god festival i år. Der var lidt problemer med armbåndene i år. Helle har fået prøver med hjem på armbånd, som bestyrelsen skal tjekke. Medarbejdere skal prøve at få sat armbånd på, uden for færgetrækkene! Vi skal måske have en reserve scanner til billetter. Camping v/mulle: Gitte har meldt afbud. Samarbejdet med Check In, fungerede rigtigt godt. Vi er nye i år og blev kastet ind i det, men synes generelt det er gået godt. Vi vil gerne beholde Tenthousene på vores udvalg. Samarbejdet med de andre udvalg fungerede godt. Tele v/karsten: Meget tilfredse med hele forløbet, speciel musikken. Vi kører med samme udstyr næste år. Håber folk vil bruge det, for det er det bedste udstyr vi har haft. Kathrine: Synes udvalgene skal bruge det udstyr vi har. Træls med en telefonliste fyldt med udvalg, SOM IKKE, gider bruge det. Festival-Info bruger for lang tid på den slags. Så skal det også helt på plads, hvordan vi kontakter politi brand læge! Peter: Jeg sammensætter et møde, med udvalgte parter, som vi holder 14 dage inden festivalen. Der finder vi løsningerne. Ulrik: Vi skal have beskrevet i beredskabsplanen, hvordan vi kommunikerer under festivalen. Vi må holde et møde inden jul, hvor det bliver beskrevet. Bar v/rikke: Peter sætter mødet op. Vi skal have lavet den røde container inden næste års festival. Heineken baren og kavalergangen skal synkroniseres. Pengeafhentning fungerede super i år. Samarbejdet med vagterne ligeså. Det var en god festival 2014.

3 Beredskab v/ulrik: Dejligt at se det fungere praktisk, under festivalen. Der blev påpeget nogle ting under gennemgangen med Brandchefen Søren Rekly. Affalds kurvene på Campingpladsen skal være af - ikke brændbart materiale. De store telt pløkker skal mærkes af. Her kan man evt. bruge de gamle affalds kurve! Beredskabsplanen vil blive rettet til i løbet af vinteren, med bestyrelsens billigelse. Brunch v/peter: Trods nye folk, har det kørt rigtigt godt. Mangler lidt folk til næste år. Højner niveauet i P brunch med æg-bacon-røræg og mælke produkter, så lidt træls nogle brokker sig over at skulle betale for det! BC caterings vognen var pakket forkert. Det skal være bedre til næste år. Børn v/lea: Checkpoint Tunø v/tom: Vi undskylder over for Transport, de 2 manglende hjælpere, til nedtagning af hegnet. De er nu tidligere medarbejdere. Ellers er det gået rigtigt godt i år. Vi havde en enkelt episode lørdag nat, men det gik i sig selv igen. Deli-vogn v/tina (via mail): dej. El v/søren: Gået super godt i år. Til næste år, vil vi gerne have 2 pandekage pander og mere Positivt: Tak til de formænd der har hjulpet, når det har brændt på. Vi har brugt 20% mere strøm i år, end vi plejer. 1 tavle er brændt sammen. Jeg knoklede som en hest og var syg en uge efter festivalen. Negativt: Bliver på duttet nogle ting, som vi ikke bliver spurgt om. Bestyrelsen vedtager nogle ting, med strøm, som vi ikke har indflydelse på. TUMAen skal køre på gas, hvis den skal køre videre. Qrt: Vi kan få nogle støj svage generatorer, som kan producere strøm. Var det noget? Jørn: Vi har måske et kommunikations problem bestyrelsen kontra el. Vi må holde et møde omkring det. Rikke: Det var ikke i orden at i begyndte at pille ting ned, inden festivalen var slut. Søren: Ok. Festival-Info v/kathrine: En hård festival Vi har haft evaluering på udvalget. Der var problemer med kommunikationen i år. Vi skal forbedre os omkring færge reservationen. Forebygge. Vi skal altså vide, hvis nogle laver lokums aftaler, det skal vi altså! Vi v il hellere bruge tiden på akutte problemer end problemer der kunne være informeret om, på forhånd. Nogle formænd glemmer deres ansvar under festivalen. Tænk over det. Vores udvalg bliver bedre struktureret næste år. Jeg får et par under formænd til hjælp. Så har vi fået nogle konkrete klager: For varmt i teltet, kunne man åbne siderne mere. Træls helikopter flyvning. Dårlige armbånd. Musikerne vil gerne nøjes med en kontaktperson, festivalen igennem. den. Næste år vil vi tilbyde folk, at de kan få printet deres billet ud, hvis de har glemt

4 Læge v/åse: Lidt mandefald i år, men vi løste det. Det gik godt og vi fik signe radioerne til at fungere. Vi dækker fra onsdag kl. 12:00 til søndag aften. Merchandise v/anita: Plads v/karsten: Pølsevogn v/pia: Ok, ingen problemer. Hegnet skal sættes mere praktisk op. Qrt: Der er klodser nok, men de skal bruges til hegn og ikke til at holde alt muligt andet. Renhold v/ellen (via mail): Mangler lidt præcision i bestillinger. De fleste er ok, men kunne ønske mere præcise bestillinger fra andre. Angående affaldshåndtering, skal der være opbakning til det, fra alle hold. Sortering af emballage, pap, nyt og rest affald. Vil gerne have et specielt affalds team til det. Vi har et problem omkring rengøring af pissoirer. Dels tømning dels spuling efter tømning. Både håndtering og hvem der gør hvad. Det gik godt på Renholdet, som sædvanligt. Vi mangler dog et par folk. Til senvagten og oprydning. Jeg har et par ideer: Genbrugsprojekt omkring de telte med mere, som kasseres. Har vi noget med madspild og kan vi donere det til nogen. Dels holdning, dels PR. Skolemad v/mette (via mail): Jeg vil gerne have et sæt regler for, hvem der må få skolemad. At listerne med medarbejdere, der skal spise, passer, så vi ikke laver for lidt/meget mad. Jeg mangler regler for hvilke lokaler vi lejer. Der skal ikke være børnehave i de lokaler vi lejer til festivalen, under festivalen. Mangler nøgle til rummet med sikringer. Der er forsvundet et rullebord fra skolen. Vist nok et Tunø festival har købt. Ellers kan jeg kun sige, at det er et fantastisk hold at arbejde med. SponsTeamTunø v/pelle: Det var år 1 for mit vedkommende i dette udvalg. Jeg synes det er gået godt. Vores resultat har været ok, men vi vil selvfølgelig gøre det bedre til næste år. Vi kunne dog godt tænke os lidt mere opbakning fra de andre formænd. Der må da være nogle, der kender en mulig sponsor/banner/annonce køber! Derfor bliver der en lille gulerod, for det udvalg der skaffer flest (om det så kun er en) emner til veje. Mere om dette på næste formandsmøde. Vi har en del ting i støbe skeen og vil ligge os i selen for at bringe penge til veje. Vi havde et rigtigt godt samarbejde på holdet. Vi kunne dog tænke os at kende lidt mere til køreplanen for PR/grafik, til næste år, i henhold til vores samarbejde. Støtteforening v/john: Ingen mødt.

5 Transport v/qrt: Skuffende at flere formænd er gået, på nuværende tidspunkt og at Jacob ikke er her, da han er inde over flere udvalg. Det er ikke i orden at ligge gulvet, efter at gæsterne er kommet ind i teltet. Meget u handy. Så skulle der lige pludselig gulv op til lys og lyd. Billetskuret, hvordan gør vi til næste år. Helle: Jeg holder møde med Tunøfærgen og så får du at vide hvad vi gør. Transportholdets golfvogn er lånt ud til Laila, da hun har problemer med at gå, på grund af sygdom. VVS holdet er ikke for gode til at rydde op, så det måtte Transportholdet gøre igen igen. Træls at rydde op efter andre, altid. Der er for mange smuttere, hver evigt eneste søndag i Festivalen. Ellers kan jeg sige, at det var en super festival for Transportholdet. VVS v/nicolai (via mail): Tak for et godt samarbejde i 2014 og vi glæder os til Økonomiudvalg v/ib: Ingen mødt. Generalforsamling, hvem modtager genvalg: Formand Jørn Kildall modtager genvalg. Bestyrelsesmedlem Hans Andersen modtager genvalg. Suppleanterne Rikke Bar og Peter Brunch modtager genvalg.

Referat til formandsmøde 13. juni 2017

Referat til formandsmøde 13. juni 2017 Referat til formandsmøde 13. juni 2017 kl. 19.00 Folkestedet Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C, lokale 0.3 Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering ved bestyrelsen a. Økonomi v/ Helle

Læs mere

Orientering om økonomi v/helle Trolle:

Orientering om økonomi v/helle Trolle: Velkomst ved formanden: Formand Jørn Kildall bød velkommen: Goddag, skønt at se jer igen. Der er desværre 4-5 afbud. Der er også et par nye formænd. Vi har i går (13-09-13 ref.) fået Odder kulturpris 2013.

Læs mere

Formand Jørn bød velkommen. Jannie blev valgt som mødeleder.

Formand Jørn bød velkommen. Jannie blev valgt som mødeleder. 1. Velkomst: Formand Jørn bød velkommen. 2. Valg af mødeleder: Jannie blev valgt som mødeleder. 3. Orientering ved bestyrelsen: a. Økonomi v/ Helle Helle kunne fortælle at billetsalget er startet. Nu kan

Læs mere

Formandsmøde i Tunø Festival

Formandsmøde i Tunø Festival Formandsmøde i Tunø Festival Tid: mandag d. 9. maj 2016 kl. 19:00 Sted: Folkestedet, lokale 0.3 Åbning ved formanden Festivalen har åbent fra borgmesterens tale torsdag og til afslutningsceremonien er

Læs mere

Generalforsamling i Tunøfestivalen

Generalforsamling i Tunøfestivalen 6. november 2014 Referat Mødedato og tid 6. november 2014 19.00 Sted Møllevangsskolen Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Generalforsamling i Tunøfestivalen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

Formandsevaluering i Tunø Festivalen 12. september 2015. Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Ordstyrer: Jannie Referent: Kathrine

Formandsevaluering i Tunø Festivalen 12. september 2015. Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Ordstyrer: Jannie Referent: Kathrine Formandsevaluering i Tunø Festivalen 12. september 2015 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Ordstyrer: Jannie Referent: Kathrine Velkomst ved formand Lars Løhndorf: Lars bød velkommen til dette

Læs mere

Formandsevaluering i Tunø Festivalen 10. september 2016 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C

Formandsevaluering i Tunø Festivalen 10. september 2016 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Ordstyrer: Helle Referent: Kathrine Formandsevaluering i Tunø Festivalen 10. september 2016 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Velkomst ved næstformand Peter Nørgaard Jørgensen: Lars var ikke

Læs mere

Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere.

Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere. Formandsmøde i Tunø Festival Tid: Lørdag den 27. feb. 2016 kl 12:00 Sted: På Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C lokale 0.5 Velkomst Formanden byder velkommen og giver en status på festivalen.

Læs mere

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 29. april 2010 Referat Mødedato og tid 6. maj 2010 19.00 Sted Risdalsvej 59, 8260 Viby J Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3.

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Kære allesammen velkommen til denne ordinære generalforsamling anno 2014 og dette er anden gang jeg beretter til generalforsamlingen. Det betyder også at min formandsperiode udløber

Læs mere

Referat formandsmøde 25. februar 2017

Referat formandsmøde 25. februar 2017 Dagsorden: Referat formandsmøde 25. februar 2017 25. februar 2017 kl. 12.00 Folkestedet Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C, lokale 0.3 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering ved bestyrelsen a.

Læs mere

30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen

30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen 30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen 5. november 2015, kl. 19.00 på Folkestedet, Carl Blochs gade 28, 8000 Aarhus C Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen

Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen Referat Mødedato og tid 11. november 2010 19.00 Sted Mødeleder Referent Møllevangsskolen Frode Holm Ditte Løgager Emne Dagsorden Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen 1. Valg af Dirigent

Læs mere

Referat. Formandsmøde. 28. februar Folkestedet. Ditte Løgager. 2. Orientering ved bestyrelsen. 3. Arbejdsweekend

Referat. Formandsmøde. 28. februar Folkestedet. Ditte Løgager. 2. Orientering ved bestyrelsen. 3. Arbejdsweekend 28. februar 2015 Referat Mødedato og tid 28. februar 2015 Sted Folkestedet Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde Dagsorden 1. Velkomst og valg af mødeleder 2. Orientering ved bestyrelsen 3.

Læs mere

Dagsorden til formandsmøde

Dagsorden til formandsmøde 29. april 2014 Referat Mødedato og tid 30. april 14 19.00 Sted Risdalsvej 59, kld Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Dagsorden til formandsmøde Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering

Læs mere

Referat. 15. april 2015. Folkestedet. Ditte Løgager. 2. Valg af mødeleder. 3. Orientering ved bestyrelsen. 4. Orientering fra udvalgene

Referat. 15. april 2015. Folkestedet. Ditte Løgager. 2. Valg af mødeleder. 3. Orientering ved bestyrelsen. 4. Orientering fra udvalgene 15. april 2015 Referat Mødedato og tid 20. april 2015 19.00 Sted Folkestedet Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunøfestival 2015 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering

Læs mere

Formandsmøde Tunø Festival

Formandsmøde Tunø Festival 18. februar 2010 Referat Mødedato og tid 18. februar 2010 19.00 Sted Risdalsvej 59, Viby Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst og valg af mødeleder 2. Orientering

Læs mere

3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og fremlæggelse af regnskabet. 5. Fremlæggelse og godkendelse af budgetforslag. 6.

3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og fremlæggelse af regnskabet. 5. Fremlæggelse og godkendelse af budgetforslag. 6. 1 5. november 2013 Referat Mødedato og tid 7. november 2013 19.00 Sted Møllevangsskolen, Aarhus Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Generalforsamling, Tunø Festival 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Lasse Mortensen fra Sølund Festivalen:

Lasse Mortensen fra Sølund Festivalen: Ad1. Velkomst og nyt fra bestyrelsen: Hans bød velkommen til bestyrelsen og udvalgsformændene til evalueringsmødet af den 25. Tunø Festival og fortalte, at Lasse Mortensen, der er festivalleder, ved Sølund

Læs mere

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 15. juni 2010 Referat Mødedato og tid 15. juni 2010 19.00 Sted Mødeleder Referent Risdalsvej 59, Viby Hans Lydiksen Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Dagsorden til formandsmøde

Dagsorden til formandsmøde Dagsorden til formandsmøde 9.september 2017 kl. 12.00 Folkestedet Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C, lokale 0.3 Husk at alle udvalg har mødepligt og kan du ikke komme, skal du sende en fra udvalget. 1.

Læs mere

Referat fra 26. Generalforsamling for Tunø Festivalforening:

Referat fra 26. Generalforsamling for Tunø Festivalforening: Referat fra 26. Generalforsamling for Tunø Festivalforening: Mødedato og tid: 10.november 2011 - kl. 19.00 Sted: Mødeleder: Referent: Møllevangsskolen Frode Holm og John Christiansen Lissi Snog Eskerod

Læs mere

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 20. februar 2013 Referat Mødedato og tid 20. februar 2013 19.00 Sted Mødeleder Referent Risdalsvej 59, 8260 Viby J Jannie Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 76 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 58% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Alt ok De

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 9. april 2013 Referat Mødedato og tid 9. april 2013 19.00 Sted Risdalsvej 59, 8260 Viby J Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3.

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Udvalgsnavn: Formandsposten

Udvalgsnavn: Formandsposten KOKNA Udvalgsnavn: Formandsposten Indhold: Erfaringer gjort før konventet under møderne, under konventet og efterfølgende i reflektionen over kommunikationen med de enkelte udvalg Telefonliste Kontaktpersoner

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C

Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl. 19.00 på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C Dagsorden jf. vedtægternes paragraf 6,stk 5: 1. Valg af dirigenter

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Formands beretning Tunø Festival 2017.

Formands beretning Tunø Festival 2017. 1 Formands beretning Tunø Festival 2017. Kære medlemmer. Velkommen til generalforsamling i Tunø Festival 2017. Her kommer min første beretning som formand for festivalen. Jeg håber, at alle vil lytte godt

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 20. juni 2011 Tilstede: Ronja, Theis, Michelle, Ena, Bjørn, Dion og Sandra Ikke til stede: Sally, Mathias, Jeppe, Karina og julie 1. Formalia 1.1. Valg af

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

Evaluering af introugen 2014

Evaluering af introugen 2014 Evaluering af introugen 2014 Evaluering Mad på introturen Aktiviteter på introturen Jyttetid Modtagelse 9,0 8,0 7,0 6,0 5,0 4,0 3,0 2,0 1,0 0,0 Præsentation af

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Thorup, Rasmus, Nadia, Bo, Kåre, Parbæk Fremmødt: Kathrine Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Rasmus har sendt

Læs mere

Tunø Festivalforening

Tunø Festivalforening Tunø Festivalforening 32. ordinære generalforsamling 9. november 2017, kl. 19.00 på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C Dagsorden jf. vedtægternes paragraf 6, stk. 5: 1. Valg af dirigenter

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 DAGSORDEN IFØLGE VEDTÆGTERNES 8 1. Valg af dirigent. Kurt Jerritslev blev valgt der konstaterede at generalforsamlingen var

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet.

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. Screenplay SC. 1. INT. KØKKEN. DAG Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. jeg kan bare ikke gå igennem det igen. Nannas

Læs mere

Referat. Konvent møde den 4. marts 2013. Konvent & camp 2013. At dele fra hjertet

Referat. Konvent møde den 4. marts 2013. Konvent & camp 2013. At dele fra hjertet Referat Konvent møde den 4. marts 2013 Konvent & camp 2013 At dele fra hjertet Hjemmeside www.nakonvent.dk www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af

Læs mere

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Deltagere: Sakarine, Karl, Ivalo, Gerth, Bent og David (Fra sekretariat Nancy og Tobias) Ordstyrer: Nancy Referent: Tobias

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Så er sommerferien slut..

Så er sommerferien slut.. Jubbbiiieeee :) Så begynder det at vælte ind med de nye varer altid så spændende at se hvad der er i kasserne det er ikke altid vi kan huske hvad vi har bestilt. Vi har bestilt mere hjem end vi plejer.

Læs mere

Først vil jeg sige tak til alle jer, som er dukket op til denne generalforsamling.

Først vil jeg sige tak til alle jer, som er dukket op til denne generalforsamling. 1 BILAG 1 Formands beretning Tunø Musik Festival 2018 Kære medlemmer. Velkommen til generalforsamling Tunø Musik Festival 2018. Først vil jeg sige tak til alle jer, som er dukket op til denne generalforsamling.

Læs mere

13) Hvad skal G.S.R erne have med ud i grupperne?.

13) Hvad skal G.S.R erne have med ud i grupperne?. Dagsorden OSK møde Torsdag 09/09 2010 - kl. 18.30 1) Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. 2) Præsentationsrunde og afbud. 3 ) Godkendelse af referat. 4) Godkendelse af dagsorden. 5) Post til komiteen.

Læs mere

JULEPOSTHUSET. 13. december CLS POSTHUS CLS GADE POSTHUSDØR-KLEMT BILHORN BRAG (MALERI FALDER PÅ GULVET)

JULEPOSTHUSET. 13. december CLS POSTHUS CLS GADE POSTHUSDØR-KLEMT BILHORN BRAG (MALERI FALDER PÅ GULVET) STHUSET afs.13 side 1 JULEPOSTHUSET 13. december LYD: CLS POSTHUS CLS GADE POSTHUSDØR-KLEMT BILHORN BRAG (MALERI FALDER PÅ GULVET) (CLS POSTHUS) Postmester! Postmester! - De må vågne! Hva'? Hva' beha'r?

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Bilag 3 Transskription af interview med Kenneth

Bilag 3 Transskription af interview med Kenneth Bilag 3 Transskription af interview med Kenneth M: Vi skriver om børnecheckens betydning for børnefamilier, og hvordan det vil påvirke de almindelige børnefamilier, hvis man indtægtsgraduerer den her børnecheck.

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Alt betalt. Copyright 2005 Frank Molino

Alt betalt. Copyright 2005 Frank Molino Alt betalt Copyright 2005 Frank Molino 1. INT KIOSK - DAG Jørgen, en vissen mand i 40 erne, står bag disken i kiosken og holder en meget stor check. Han har vundet 22 millioner i Lotto. Kiosk-damen står

Læs mere

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Ved generalforsamlingen sidste år i april fortalte jeg, at licitationen på den udvendige renovering var overstået, og ganske

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK Referat fra Bestyrelses i VTK Dato Tirsdag den 07.04.2015 Indkaldt af Sted Deltagere Fraværende Referent (Sekretær) Formand Irene Næstformand Kasser Sekretær Bestyrelsesmedlem Tonny Suppleant Christina

Læs mere

Servicegruppemøde. Almindelige forkortelser: Servicegruppe

Servicegruppemøde. Almindelige forkortelser: Servicegruppe SGM Servicegruppemøde Tid: søndag den 24. november 2013 kl. 13 16. Sted: Café VæXt, Poul Paghs Gade 6A, 1. sal, 9000 Ålborg. Hvis du er ny i servicegruppen, anbefaler vi, at du før SGM læser Servicegruppens

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 Fremtidens tog En fantasi eller hvornår kommer togrejsen til at foregå sådan! Måske vil vi hellere bygge i dette tempo. Her er der jo skinner, landskab og meget andet

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Bestyrelsens beretning 2012 Spisning Som noget nyt, har vi i år valgt at invitere til mad før generalforsamlingen. Vi håber, I alle har nydt middagen og vil gerne vide, om det er noget, vi skal fortsætte

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013 BESTYRELSESMØDE Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013 Deltagere: Ikke mødt: Afbud: Referent: Mikkel Gundersen, Niels Kyhn, Steen Slot-Nielsen, Anette Svendsen, Lindis Mikkelsen Ingen Uffe Witt,

Læs mere

Hvad gør vi ved affald?

Hvad gør vi ved affald? Hvad gør vi ved affald? Affald I Danmark og i resten af verden stiger affaldet år for år. Det gør den fordi, at vi vil leve i vores moderne livsstil. Hvis vi bliver ved med det, bliver vi nødt til at bruge

Læs mere

Velkommen på. Bispestaven 2010

Velkommen på. Bispestaven 2010 Velkommen på Bispestaven 2010 Velkommen på Bispestaven i 2010 Længes du efter personlige udfordringer, efter at få testet patruljens teamwork og efter at opleve den ægte spejderånd? Så sidder du med billetten

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Formandens beretning 2013

Formandens beretning 2013 Formandens beretning 2013 Generalforsamling 7. november 2013 Kære generalforsamling dette er min første tale som formand, ja faktisk er jeg konstitueret formand, efter Niels Christian Aagaard valgte at

Læs mere

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 1. Velkommen. Goddag gooddaaag. Balder og jeg har såmænd glædet os til at se jer igen. Det har jo været en lang ferie kunne I kende hinanden? Skolen? Jeg har været

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Hvad synes du om indholdet af kurset?

Hvad synes du om indholdet af kurset? Oversigt 2011 Evaluering af brugerundervisning Randers Bibliotek. Evaluering har i 2011 været op til underviserne om det skulle på programmet cirka 220 svar. Hvad synes du om indholdet af kurset? 86 40%

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Nanorama BEST-møde. Referent. 3. december 2014. Hvalvor, Mads, Mark, Hamming, Emma, Henrik, Morten, Christina & Jonas.

Nanorama BEST-møde. Referent. 3. december 2014. Hvalvor, Mads, Mark, Hamming, Emma, Henrik, Morten, Christina & Jonas. Nanorama BEST-møde Referent 3. december 2014 Indhold 1 Generelt 1 1.1 Tyveri fra pengekassen........................ 1 1.2 Mentorkorps.............................. 2 1.3 Møde i jubilæumsudvalg.......................

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen Blå pudder Et manuskript af 8.A, Lundebjergskolen Endelig gennemskrivning, 16. Sept. 2010 SC 1. INT. I KØKKENET HOS DAG (14) sidder på en stol ved et to mands bord i køkkenet. Hun tager langsomt skeen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

Det danske sundhedsvæsen

Det danske sundhedsvæsen Det danske sundhedsvæsen Undervisningsmateriale til sprogskoler Kapitel 3: Den praktiserende læge 3 Den praktiserende læge Hvad passer på praktiserende læge? Hvad passer på en praktiserende læge? Hvorfor

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken

PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken Praktik i afd.: Sirius. Praktikperiode: 1. praktikperiode. Generelt: 1. 2. 3. 4. 5. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart?

Læs mere