Evaluering i Tunø Festivalforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Evaluering i Tunø Festivalforening"

Transkript

1 Evaluering i Tunø Festivalforening Lørdag Risdalsvej 8260 * Ordstyrer: Jannie Referent: Pelle Velkomst v/jørn Kildall: Velkommen til evaluering 2014 i Tunø Festivals formandskreds. Der er desværre, som i kan se, indkommet temmelig mange afbud! Lang tid siden vi sidst har set hinanden, men det var jo en ganske forrygende festival i år. Pelle er IKKE kommet i bestyrelsen, som nogle tror, men er blevet sekretær og referent. Han har altså ingen stemmeret og kun taleret, når han bliver spurgt eller har spørgsmål til det der skal refereres. Økonomi v/helle Trolle: Der er intet regnskab endnu, det varer lidt før det er færdigt. Kigger en del på fakturaer og BC catering er, lige nu, den største udfordring. Kreditnotaerne derfra melder ikke noget om, hvilke udvalg de tilhører! Skriv lige til mig, hvad i har returneret. Med hensyn til ønsker til budget, altså nye indkøb! Skriv ønsket til mig og jeg vil sammen med bestyrelsen kigge på ønskerne. Budgettet for 2015 bliver rettet til efter salg af billetter med videre. er bogført. Jeg er sikker på vi får overskud for 2014, men kan ikke se tallet før, sidste bilag Evalueringsskemaer v/jannie: Der er kommet ca. 125 svar og det er for lidt. Vi må have dem ud på papir igen. Svarene var generelt positive i år. Der var lidt klager over TeePeen og de manglende siddepladser! Fulde bartendere i P baren. Ros til musikken også den lille musik scene. Queen Machine og Pink Floyd project, fik de fleste + likes. Ros til TUMAen. Man skal sørge for at få synliggjort, på billetnet, at man skal bestille returbillet samtidig med man bestiller billet til Tunø. Sørge for bedre information til jeres nye medarbejdere. P-mad v/heidi: Evaluering: Super god festival. Fuld opbakning fra holdet, med hensyn til min situation (højgravid). Lidt bøvl med BC bilerne. Fungerede fint med skafferne fra Brunch og TeePee. Har planer om en næstformand, til brug i køkkenet. Vi løb tør for salat PR v/hanne: Vi havde en helt arbejdende redaktion på øen: TV2OJ Stiften 3 fotografer, så der var gang i den, men de arbejdede godt sammen.

2 Der skal evalueres omkring programmet, det trækker for mange tænder ud. Måske vi skal til at bruge app en mere? Og glemme programmet. Men det kræver at internet forbindelsen på Tunø bliver bedre. Pelle: Vi tjener jo en del på programmet omkring annonce salg. Det skal man lige tænke på. Det er mit sidste år som formand, så vi leder med lys og lygte efter en ny! I må sige til, hvis i kender en med gode organisatoriske evner. Musik v/tina: Afbud fra Jacob, men han syntes det var den bedste festival nogensinde. Der er allerede gang i musikken for Har i nogle ønsker, så send dem på: Kasper har ligeledes meldt afbud, men han syntes også det er gået rigtigt godt i år, i Backstage. TeePee v/dennis: Det synes jeg også selv med hensyn til Indkvartering. TUMA burde flyttes, da vi manglede siddepladser til TeePee. Det var heldigvis tørvejr i år. Der var problemer med logistikken i TUMA, ligesom køkken faciliteterne skal forbedres. Bestyrelsen er klar over problematikken og det bliver bedre til næste år, hvor TUMA ligeledes bliver et selvstændigt hold Rikke: Dem fra mit hold var vildt lykkelige over at være med i konceptet og er klar igen næste år. Vi skal have kigget på kavalergangen i forhold til næste år. Check In v/annie: Vi havde evaluering i festugen, as usual. God stemning og en god festival i år. Der var lidt problemer med armbåndene i år. Helle har fået prøver med hjem på armbånd, som bestyrelsen skal tjekke. Medarbejdere skal prøve at få sat armbånd på, uden for færgetrækkene! Vi skal måske have en reserve scanner til billetter. Camping v/mulle: Gitte har meldt afbud. Samarbejdet med Check In, fungerede rigtigt godt. Vi er nye i år og blev kastet ind i det, men synes generelt det er gået godt. Vi vil gerne beholde Tenthousene på vores udvalg. Samarbejdet med de andre udvalg fungerede godt. Tele v/karsten: Meget tilfredse med hele forløbet, speciel musikken. Vi kører med samme udstyr næste år. Håber folk vil bruge det, for det er det bedste udstyr vi har haft. Kathrine: Synes udvalgene skal bruge det udstyr vi har. Træls med en telefonliste fyldt med udvalg, SOM IKKE, gider bruge det. Festival-Info bruger for lang tid på den slags. Så skal det også helt på plads, hvordan vi kontakter politi brand læge! Peter: Jeg sammensætter et møde, med udvalgte parter, som vi holder 14 dage inden festivalen. Der finder vi løsningerne. Ulrik: Vi skal have beskrevet i beredskabsplanen, hvordan vi kommunikerer under festivalen. Vi må holde et møde inden jul, hvor det bliver beskrevet. Bar v/rikke: Peter sætter mødet op. Vi skal have lavet den røde container inden næste års festival. Heineken baren og kavalergangen skal synkroniseres. Pengeafhentning fungerede super i år. Samarbejdet med vagterne ligeså. Det var en god festival 2014.

3 Beredskab v/ulrik: Dejligt at se det fungere praktisk, under festivalen. Der blev påpeget nogle ting under gennemgangen med Brandchefen Søren Rekly. Affalds kurvene på Campingpladsen skal være af - ikke brændbart materiale. De store telt pløkker skal mærkes af. Her kan man evt. bruge de gamle affalds kurve! Beredskabsplanen vil blive rettet til i løbet af vinteren, med bestyrelsens billigelse. Brunch v/peter: Trods nye folk, har det kørt rigtigt godt. Mangler lidt folk til næste år. Højner niveauet i P brunch med æg-bacon-røræg og mælke produkter, så lidt træls nogle brokker sig over at skulle betale for det! BC caterings vognen var pakket forkert. Det skal være bedre til næste år. Børn v/lea: Checkpoint Tunø v/tom: Vi undskylder over for Transport, de 2 manglende hjælpere, til nedtagning af hegnet. De er nu tidligere medarbejdere. Ellers er det gået rigtigt godt i år. Vi havde en enkelt episode lørdag nat, men det gik i sig selv igen. Deli-vogn v/tina (via mail): dej. El v/søren: Gået super godt i år. Til næste år, vil vi gerne have 2 pandekage pander og mere Positivt: Tak til de formænd der har hjulpet, når det har brændt på. Vi har brugt 20% mere strøm i år, end vi plejer. 1 tavle er brændt sammen. Jeg knoklede som en hest og var syg en uge efter festivalen. Negativt: Bliver på duttet nogle ting, som vi ikke bliver spurgt om. Bestyrelsen vedtager nogle ting, med strøm, som vi ikke har indflydelse på. TUMAen skal køre på gas, hvis den skal køre videre. Qrt: Vi kan få nogle støj svage generatorer, som kan producere strøm. Var det noget? Jørn: Vi har måske et kommunikations problem bestyrelsen kontra el. Vi må holde et møde omkring det. Rikke: Det var ikke i orden at i begyndte at pille ting ned, inden festivalen var slut. Søren: Ok. Festival-Info v/kathrine: En hård festival Vi har haft evaluering på udvalget. Der var problemer med kommunikationen i år. Vi skal forbedre os omkring færge reservationen. Forebygge. Vi skal altså vide, hvis nogle laver lokums aftaler, det skal vi altså! Vi v il hellere bruge tiden på akutte problemer end problemer der kunne være informeret om, på forhånd. Nogle formænd glemmer deres ansvar under festivalen. Tænk over det. Vores udvalg bliver bedre struktureret næste år. Jeg får et par under formænd til hjælp. Så har vi fået nogle konkrete klager: For varmt i teltet, kunne man åbne siderne mere. Træls helikopter flyvning. Dårlige armbånd. Musikerne vil gerne nøjes med en kontaktperson, festivalen igennem. den. Næste år vil vi tilbyde folk, at de kan få printet deres billet ud, hvis de har glemt

4 Læge v/åse: Lidt mandefald i år, men vi løste det. Det gik godt og vi fik signe radioerne til at fungere. Vi dækker fra onsdag kl. 12:00 til søndag aften. Merchandise v/anita: Plads v/karsten: Pølsevogn v/pia: Ok, ingen problemer. Hegnet skal sættes mere praktisk op. Qrt: Der er klodser nok, men de skal bruges til hegn og ikke til at holde alt muligt andet. Renhold v/ellen (via mail): Mangler lidt præcision i bestillinger. De fleste er ok, men kunne ønske mere præcise bestillinger fra andre. Angående affaldshåndtering, skal der være opbakning til det, fra alle hold. Sortering af emballage, pap, nyt og rest affald. Vil gerne have et specielt affalds team til det. Vi har et problem omkring rengøring af pissoirer. Dels tømning dels spuling efter tømning. Både håndtering og hvem der gør hvad. Det gik godt på Renholdet, som sædvanligt. Vi mangler dog et par folk. Til senvagten og oprydning. Jeg har et par ideer: Genbrugsprojekt omkring de telte med mere, som kasseres. Har vi noget med madspild og kan vi donere det til nogen. Dels holdning, dels PR. Skolemad v/mette (via mail): Jeg vil gerne have et sæt regler for, hvem der må få skolemad. At listerne med medarbejdere, der skal spise, passer, så vi ikke laver for lidt/meget mad. Jeg mangler regler for hvilke lokaler vi lejer. Der skal ikke være børnehave i de lokaler vi lejer til festivalen, under festivalen. Mangler nøgle til rummet med sikringer. Der er forsvundet et rullebord fra skolen. Vist nok et Tunø festival har købt. Ellers kan jeg kun sige, at det er et fantastisk hold at arbejde med. SponsTeamTunø v/pelle: Det var år 1 for mit vedkommende i dette udvalg. Jeg synes det er gået godt. Vores resultat har været ok, men vi vil selvfølgelig gøre det bedre til næste år. Vi kunne dog godt tænke os lidt mere opbakning fra de andre formænd. Der må da være nogle, der kender en mulig sponsor/banner/annonce køber! Derfor bliver der en lille gulerod, for det udvalg der skaffer flest (om det så kun er en) emner til veje. Mere om dette på næste formandsmøde. Vi har en del ting i støbe skeen og vil ligge os i selen for at bringe penge til veje. Vi havde et rigtigt godt samarbejde på holdet. Vi kunne dog tænke os at kende lidt mere til køreplanen for PR/grafik, til næste år, i henhold til vores samarbejde. Støtteforening v/john: Ingen mødt.

5 Transport v/qrt: Skuffende at flere formænd er gået, på nuværende tidspunkt og at Jacob ikke er her, da han er inde over flere udvalg. Det er ikke i orden at ligge gulvet, efter at gæsterne er kommet ind i teltet. Meget u handy. Så skulle der lige pludselig gulv op til lys og lyd. Billetskuret, hvordan gør vi til næste år. Helle: Jeg holder møde med Tunøfærgen og så får du at vide hvad vi gør. Transportholdets golfvogn er lånt ud til Laila, da hun har problemer med at gå, på grund af sygdom. VVS holdet er ikke for gode til at rydde op, så det måtte Transportholdet gøre igen igen. Træls at rydde op efter andre, altid. Der er for mange smuttere, hver evigt eneste søndag i Festivalen. Ellers kan jeg sige, at det var en super festival for Transportholdet. VVS v/nicolai (via mail): Tak for et godt samarbejde i 2014 og vi glæder os til Økonomiudvalg v/ib: Ingen mødt. Generalforsamling, hvem modtager genvalg: Formand Jørn Kildall modtager genvalg. Bestyrelsesmedlem Hans Andersen modtager genvalg. Suppleanterne Rikke Bar og Peter Brunch modtager genvalg.

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 15. juni 2010 Referat Mødedato og tid 15. juni 2010 19.00 Sted Mødeleder Referent Risdalsvej 59, Viby Hans Lydiksen Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder

Læs mere

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 29. april 2010 Referat Mødedato og tid 6. maj 2010 19.00 Sted Risdalsvej 59, 8260 Viby J Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3.

Læs mere

Dagsorden til formandsmøde

Dagsorden til formandsmøde 29. april 2014 Referat Mødedato og tid 30. april 14 19.00 Sted Risdalsvej 59, kld Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Dagsorden til formandsmøde Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering

Læs mere

Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen

Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen Referat Mødedato og tid 11. november 2010 19.00 Sted Mødeleder Referent Møllevangsskolen Frode Holm Ditte Løgager Emne Dagsorden Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen 1. Valg af Dirigent

Læs mere

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 9. april 2013 Referat Mødedato og tid 9. april 2013 19.00 Sted Risdalsvej 59, 8260 Viby J Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3.

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

STRUER KOMMUNALE TANDPLEJE BRUGERUNDERSØGELSE PÅ THYHOLM

STRUER KOMMUNALE TANDPLEJE BRUGERUNDERSØGELSE PÅ THYHOLM STRUER KOMMUNALE TANDPLEJE BRUGERUNDERSØGELSE PÅ THYHOLM 1 1 tilfredshed m ed den komm unale tandpleje 1 % andel 4 ja nej I 1 gennemførte tandplejen en spørgeskemaundersøgelse blandt brugerne af Den Kommunale

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2012

BESTYRELSENS BERETNING 2012 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. www.hfmors.dk BESTYRELSENS BERETNING 2012 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt at i har interesse i, hvordan det går i vores forening.

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

Beretning for 2011. 2011 Rekordernes år har vi tilladt os at benævne årets festival

Beretning for 2011. 2011 Rekordernes år har vi tilladt os at benævne årets festival Beretning for 2011 2011 Rekordernes år har vi tilladt os at benævne årets festival Aldrig har vi haft større omsætning end i år. Den slog sidste års rekord med næsten 1 million. Det vil Henning i sin aflæggelses

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

Så var der præsten, ham måtte vi da kunne stole på, men også her blev vi skuffede.

Så var der præsten, ham måtte vi da kunne stole på, men også her blev vi skuffede. Støtteforeningen Hjælp de ældre i Rumænien Formandens beretning 2012 Da vi sidste år vedtog, at ændre vores vedtægter, således, at vi overgav plejehjemmets drift til Torben, og valgte at starte et nyt

Læs mere

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik?

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik? Interview nr. 3 Bilag 10: Transskription af interview ung mand, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung mand, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Generalforsamling i Slagelse Rideklub Torsdag d. 26. februar 2015

Generalforsamling i Slagelse Rideklub Torsdag d. 26. februar 2015 Generalforsamling i Slagelse Rideklub Torsdag d. 26. februar 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsen aflægger beretning til godkendelse 3. Det reviderede regnskab fremlægges til godkendelse.

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Baunebakkens ordinære generalforsamling torsdag den 26. april 2012 kl. 19.00 på Sønderkærskolen

Referat fra Grundejerforeningen Baunebakkens ordinære generalforsamling torsdag den 26. april 2012 kl. 19.00 på Sønderkærskolen Referat fra Grundejerforeningen s ordinære generalforsamling torsdag den 26. april 2012 kl. 19.00 på Sønderkærskolen Side 1 af 10 Dagsorden: 1. Valg 1.1. Valg af dirigent 1.2. Valg af stemmetællere 2.

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Formandsberetning 2001

Formandsberetning 2001 Formandsberetning 2001 Året 2001 var et af de gode år. Vi blev ikke ramt af nogle store overraskelser (som ellers har ramt os de foregående år). Så enten er vi bare heldige, eller også er vi efterhånden

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling Afholdt i Hellerup Sejlklub, 21. oktober kl. 19.00

Referat fra ekstraordinær generalforsamling Afholdt i Hellerup Sejlklub, 21. oktober kl. 19.00 ! Referat fra ekstraordinær generalforsamling Afholdt i Hellerup Sejlklub, 21. oktober kl. 19.00 Valg af dirigent: Peter Broen (Sponsor fra Storm Broen Advokatfirma) Valg af referent: Alexander Schmidt(Webmaster)

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 1 MARTS 2004 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Næstformand: Niels

Læs mere

Bilag 5 Interview og user tests med tre studerende

Bilag 5 Interview og user tests med tre studerende Bilag 5 Interview og user tests med tre studerende Vi interviewer tre studerende den 22. og 23. april 2014 efter aftale. Vores formål er efter user tests med hver af de studerende at få kendskab til deres

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød)

Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød) Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød) Jeg er overordnet tilfreds, men mangler at man kan kontakte en der ved noget om kommende events. Er taget til efterretning

Læs mere

Generalforsamling. Sødring d. 24 juli 2010. Ekstraordinær Generalforsamling. Sødring d. 16 okt. 2010. Bestyrelsesmøde. Sødring d. 23 april 2011.

Generalforsamling. Sødring d. 24 juli 2010. Ekstraordinær Generalforsamling. Sødring d. 16 okt. 2010. Bestyrelsesmøde. Sødring d. 23 april 2011. 2010 Generalforsamling. Sødring d. 24 juli 2010. Da referatet ikke gengiver generalforsamlingen som den var, har ordstyrer Lars Frengler valgt at annullere referatet. Referatet vil først blive offentliggjort

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30 Fremmødt: Bo, Nadia, Holland, Kåre, Steffen, Thorup, Kahtrine, Baagøe Afbud: Parbæk Ikke fremmødt: Daniel Kappers Formalia Ordstyrer: Steffen Referent:

Læs mere

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Referat Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Pkt. 1 Pkt. 2 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 41 mandater, fra 18 klubber, svarende til 59 %. 3 gæster. Per Henriksen DBwF Jan Donde DBwF Kurt

Læs mere

Bilag 35: Fokusgruppeinterview med motivationsgruppe i Odsherred 26.april 2011

Bilag 35: Fokusgruppeinterview med motivationsgruppe i Odsherred 26.april 2011 Bilag 35: Fokusgruppeinterview med motivationsgruppe i Odsherred 26.april 2011 Facilitatorer (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager 1: Bente, en ældre dame der ikke har diabetes Deltager 2: Lene 52

Læs mere

Tanker på dage med 15 timers vagter.

Tanker på dage med 15 timers vagter. Tanker på dage med 15 timers vagter. Hvordan mon den ser ud set gennem et par chauffør briller? Det spørgsmål har stillet mig selv mange gange, og gennem mine oplevelser i branchen gennem nogle år, tegner

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere