Kandidater til forretningsudvalget

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kandidater til forretningsudvalget"

Transkript

1 Kandidater til forretningsudvalget Præsentation af kandidater til forretningsudvalget til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde oktober 2010 på Jellebakkeskolen i Århus

2 Svend Erik Christensen, født 1951, Roskilde, projektleder og kampagnemager. Kontaktperson i Roskildekomiteen. Medlem af Enhedslisten. Jeg har siddet i FU de seneste 1? år. Det har været en positiv oplevelse, og jeg har mod på at fortsætte endnu en periode. I FU har jeg bl.a. været ansvarlig for planlægningen, gennemførelsen og opfølgning på Strategikonferencen i Odense i januar Jeg sidder i Komiteudvalget og i Økonomiudvalget. Jeg er redaktør af komitenyt. Som medlem af det nye FU/landsledelse vil jeg gerne fortsætte som redaktør af Komitenyt. Være med til at udvikle bladet, så det bliver et endnu bedre redskab for komiteernes arbejde. Jeg vil fortsætte arbejdet på de indre linier med fokus på, at Folkebevægelsen bliver en endnu bedre organisation, end den er i dag. Indstillet af Roskildekomiteen mod EU. Tobias Clausen, født 1986, København, Medlem af Enhedslisten og aktiv i partiets Europagruppe. Studerer forvaltning på Roskilde Universitet. Tidligere aktiv i SFU og medlem i SF, men udmeldt efter partiets støtte til bl.a. afskaffelsen af flere af de danske forbehold. Har været involveret i en række forskellige EU-kritiske initiativer, har heriblandt senest været praktikant hos Søren Søndergaard i Bruxelles. Jeg vil arbejde for en styrkelse af Folkebevægelsen på flere niveauer, især blandt de unge. Indstillet af Folkebevægelsen mod EU på Christianshavn og i Indre By. Kathrine Klok Due, født Århus. Medlem af Enhedslisten. cand.mag i religionsvidenskab og samfundsfag, tager nu pædagogikum på VUC i Odense. Jeg har været aktiv i Folkebevægelsens ungdom siden Amsterdam-afstemningen, været medlem Folkebevægelsens ungdoms landsledelse i 6 år. Medlem af forretningsudvalget siden 2002 og formand for kampagneudvalget. Min hovedinteresse er kampagnemateriale og vores udadvendte aktiviteter. Indstillet af Århuskomiteen. Niels Eriksen, født Valby. Medlem af Enhedslisten. Gymnasielærer. Har tidligere været ansat af Folkebevægelsen i Bruxelles og på sekretariatet i København. Nuværende medlem af Forretningsudvalget. Indstillet af Valby, Frederiksberg og Sydvestkomiteerne. Jørgen Grøn, født Ingeniør og tidligere indkøbschef. Bestyrelsesmedlem i SF-Vesthimmerland og SF-Nordjylland. Lokalformand i Danmarks Naturfredningsforening. Kandidat ved EU-parlamentsvalget Indstillet af Thy-Mors mod Unionen. Eva Hallum, født Valby. Uden for partierne. Tresproglig korrespondent, socialrådgiver i børnepsykiatrien. Nuværende medlem af forretningsudvalget, valgt tillidsmand på Bispebjerg Hospital. Indstillet af Valby, Frederiksberg og Sydvest-komiteerne.

3 Hans Hansen, født Esbjerg. Uden for partierne. Faglærer. Har været aktiv i Folkebevægelsen i mange år. Nuværende medlem af Forretningsudvalget. Indstillet af Esbjerg-komitéen. Kim Holm, født Uldum. Medlem af KPID. Smed. Trådte mine barnesko mod EF i 1972 og har løbende vedligeholdt modstanden mod EU. Nuværende medlem af Forretningsudvalget. Få bragt EU-modstanden ned på gulvet på arbejdspladserne. Indstillet af Amager mod Unionen og KPID. Troels Juel, født 1985, København, medlem af Enhedslisten. Læser statskundskab ved Københavns Universitet, har netop skrevet bachelor om danske partiers syn på Lissabon-traktaten. Har i været valgt til Studenterrådets bestyrelse og Forretningsudvalg som kampagnesekretær. Tidligere bestyrelsesmedlem i Udfordring Europa. Fokus på, hvordan EU undergraver velfærdssamfundet, ligger mig meget på sinde. Jeg vil arbejde for en stærkere Folkebevægelse som en organisation, der kan komme bredt ud i forbindelse med valgkampe, folkeafstemninger og kampagner i øvrigt. Indstillet af Enhedslisten. Rina Ronja Kari. født København-Nordvest. Jeg læser virksomhedsledelse på Roskilde Universitet. Ved siden af mit studie arbejder jeg som sekretariatsleder. Nuværende medlem af Forretningsudvalget, samt Styrelsen og Kampagneudvalget. Desuden var jeg spidskandidat (nr. 3) til EU-parlamentsvalget sidste sommer. Indstillet af Nørrebro- og Nordvest-komiteerne. Povl Kristensen, født 1957, sønderjyde, Christiansfeld. Uden for partierne. Vejleder hos Studievalg. Medlem af Folkebevægelsen siden I ledelsen i Sønderjylland siden I Folkebevægelsens Forretningsudvalg og Komiteudvalg siden 2004, desuden i Styrelsen I den kommende ledelse vil jeg fortsætte mit arbejde med at koordinere og holde styr på ting og sager. Indstillet af Den Sønderjyske Folkebevægelse mod EU. Johanne L. Kristiansen, født København. Medlem af Retsforbundet. Læser Europas Religiøse Rødder ved Københavns Universitet. Kirkesekretær og medlem af bestyrelsen for studentermenigheden i København. Tidligere aktiv i tværreligiøs dialog hovedsagelig mellem kristne og muslimer. Medlem af hovedbestyrelsen for Retsforbundets Ungdom. Medlem af Ungdom mod EU. Medlem af det nuværende Forretningsudvalg og af Internationalt Udvalg. Indstillet af Retsforbundet, Folkebevægelsen mod EU på Christianshavn og i Indre By og Ungdom mod EU.

4 Ditte Staun Munch Ledet, født Skive. Cand. scient. pol og udviklingskonsulent. Medlem af Skive Byråd, Økonomiudvalget og formand for udvalget for turisme, erhverv, klima og energi (Radikale Venstre). Talsperson for Folkebevægelsen. Nuværende medlem af FU. Spidskandidat (nr. 2) på Liste N til EU-valget den 7. juni 2009 og nuværende 1. suppleant til EU-parlamentet. Medlem af Frit Norden. Indstillet af Thy-Mors mod Unionen, Midt- og vestjyder mod Unionen og Frit Norden. Niels I. Meyer, født Professor emeritus i fysik. Medstifter af Danmark 92 (1991) og medlem af ledelsesgruppen, indtil DK 92 nedlagde sig selv efter nej et til Maastricht. Medstifter af JuniBevægelsen (1992) og medlem af ledelsen i de følgende 10 år, herunder aktiv i diverse samarbejdsudvalg mellem Folkebevægelsen og JuniBevægelsen. Fortsætter min skriftlige kamp mod udviklingen i retning af en europæisk forbundsstat. Indstillet af Folkebevægelsen mod EU på Christianshavn og i Indre By. Jesper Morville, født 1954, Charlottenlund. Uden for partierne. Uddannethistoriker. Var ansat i Folkebevægelsens sekretariat bl.a. som international sekretær i 10 år. Medlem af forretningsudvalget 2004 (med en time-out fra 2008 til 2009). Formand for Foreningen Frit Norden; koordinator for det europæiske EU-kritiske netværk TEAM; formand for Folkebevægelsens internationale udvalg. Medlem af Gladsaxe-Gentofte-Lyngby komiteen. Indstillet af Gladsaxe-Gentofte-Lyngby komiteen og Frit Norden. Lars Østergaard Møller, født Gladsaxe. Uden for partierne. Socialpædagog. Medlem af Københavnsudvalget, Forretningsudvalget og Komitéudvalget. Jeg har altid arbejdet fagligt, og mit arbejde ligger i at få arbejdet i komitéerne gjort mere aktivt. - Og ellers få arbejdet i Folkebevægelsen gjort så aktivt som muligt. Indstillet af Amager mod Unionen. Luise Hemmer Pihl, født Sdr. Kastrup pr. Mørke. Uden for partierne. Cand. Mag., medarbejder ved Notat, Samtid og New European Publications. Forlægger og oversætter. Medlem af Internationalt Udvalg. I styrelsen for Frit Norden. Nuværende medlem af FU. Opstillet af Djursland-komiteerne. Kjeld Richter-Mikkelsen, født Nørresundby. Medlem af KPID. Afdelingsleder i 3F-Aalborgs arbejdsløshedskasse. Bestyrelsesmedlem i Carl Scharnbergs Uofficielle Fond. Aktivist i Aalborg/Nørresundby Komiteen. Nuværende medlem af forretningsudvalget og styrelsen. Ansvarlig for økonomiudvalget. Indstillet af Thy-Mors mod Unionen, Amager mod Unionen samt Aalborg-Nørre Sundby og Jammerbugt-komitéerne.

5 Sven Skovmand, født Stenvad, Ørum Djurs. Forfatter. Medlem af Det radikale Venstre. Fra medlem af Folketinget. Fra medlem af EU-parlamentet for Folkebevægelsen. Medlem af forretningsudvalget og og nuværende medlem af FU siden Indstillet af Djursland-komiteerne. Thorkil Sohn, født 1951, Husby, Ulfborg. Medlem af Retsforbundet. Cand. jur. Efterskoleforstander på Husby Efterskole. Nuværende medlem af Forretningsudvalget. Indstillet af Thy-Mors mod Unionen, Midt- og vestjyder mod Unionen og Retsforbundet. Hans Kristian Steffensen, født 1959, bosiddende i Sunds, arbejdsløs cand.phil. i historie. Formand for EU-kritisk Netværk- Herning, hvor andre unionsmodstandere end medlemmer af Folkebevægelsen også kan være med. Medlem af menighedsrådet ved Sunds Kirke. Ikke medlem af noget parti, men jeg stemmer på Enhedslisten til Folketingsvalgene. Jeg savner dog et parti, som ud over markant EU-modstand og et rød-grønt politisk sigte vil stå fast på Danmarks kristne kulturgrundlag, og som har indset, at en stramning af indvandringspolitikken var nødvendig. Gustav Sieg Sørensen, født Hørdum Thy. Lærer, tidligere træindustriarbejder. Medlem af Det radikale Venstre, hvor jeg er medlem af hovedbestyrelsen og næstformand i den nordjyske regionsforening. Kreds- og lokalformand til den 1. september Aktiv i Folkebevægelsen siden 1972, hvor jeg i flere omgange har været kandidat på liste N og medlem af Forretningsudvalget. Har tidligere været sekretær for Nødvendigt Forum og formand for Reel ØMU-oplysning i Nordjylland. Medlem af det nuværende Forretningsudvalg. Indstillet af Midtog vestjyder mod Unionen, Thy-Mors mod Unionen samt af Jammerbugt-Komiteen. Karina Rohr Sørensen, født København Nordvest. Medlem af Kommunistisk Parti. Socialrådgiver. Kandidat til EU-parlamentsvalget. Nuværende medlem af Forretningsudvalget og Styrelsen. Indstillet af Nørrebro- og Nordvest-komiteerne og Midt- og vestjyder mod Unionen. Jean Thierry, født Bispebjerg - København Nordvest. Nationaløkonom (cand.polit) fra KU og kommunikationsuddannet fra LFF. Afdelingsformand for Bispeparken (FSB afd. 1-22). Butiksrådsformand for Dagli Brugsen Bispeparken, Aktiv i Fair Fælled Green Team (MS). Tidligere: Aktiv i Rok ved Unionen og Unge mod Unionen , Landsledelsessuppleant og medlem i Ungdom mod EU Delegeret ved de Europæiske

6 Grønne (EFGP/EGP) Kandidat til EU-Parlamentet for Folkebevægelsen mod EU i 1994 og Intern revisor i Folkebevægelsen Indsuppleret i nuværende FU. Medlem af Enhedslisten de rød-grønne. Indstillet af Nørrebroog Nord-Vest-Komiteerne. Gitte Thomsen, født 1958, Nørresundby. Medlem af Danmarks Kommunistiske Parti. Sekretariatsleder i Sammenslutningen af Lokale Radio- og TV-stationer. Stationsleder på Folkets Radio i Aalborg. Aktiv i Folkebevægelsens Aalborg/Nørresundby-komité. Nuværende medlem af forretningsudvalget. Indstillet af Amager mod Unionen, Thy-Mors mod Unionen samt Jammerbugt og Aalborg-Nørre Sundby Komiteerne. Lissie Thording, født 1935 i København, bor i Odense nu. Har en lang fortid - fra 92 - i Junibevægelsen, ledelsesmedlem og to gange kandidat til EU-parlamentet og har været lokalformand på Fyn. Har desuden i hele perioden været medlem af Folkebevægelsen og også været i bestyrelsen for Udfordring Europa. Gik efter Junibevægelsens ophør ind i Frit Norden, hvor jeg har været i styrelsen i et år. I øvrigt er jeg pensioneret folkeskolelærer og kan lide jævnligt at vikariere på min gamle skole. Er ikke medlem af noget parti, stemmer på Enhedslisten. Indstillet af Frit Norden. Kit Aastrup, født 1951, Århus. Socialrådgiver og cand.scient. Soc. og pt. ansat i 3F og T.I.B. med behandling af arbejdsskader. Indstillet af Århus komiteen. Formand for Samarbejdet mellem Arbejdere og Akademikere. Medlem af Enhedslisten. Tidligere kandidat for liste N ved to valg til Europaparlamentet. Medlem af Forretningsudvalget. Indstillet af Århuskomiteen.

Kandidater til Landsledelsen

Kandidater til Landsledelsen Kandidater til Landsledelsen Præsentation af kandidater til Landsledelsen til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 29.-30. oktober 2011 på Stengård Skole i Gladsaxe Svend Erik Christensen, født 1951, Roskilde,

Læs mere

Præsentation af kandidater til Forretningsudvalget 2006/2007 Side 1 af 5

Præsentation af kandidater til Forretningsudvalget 2006/2007 Side 1 af 5 Martin Christensen, (årgang 1954) Århus. Medlem af KPiD. Socialrådgiver, har været aktiv i Folkebevægelsen i Århus siden 1991, nuværende medlem af Forretningsudvalget af Komitéudvalget og Komitéfonden.

Læs mere

Kandidater til forretningsudvalget

Kandidater til forretningsudvalget Kandidater til forretningsudvalget til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 26.-27. november 2005 på Stengård Skole, Triumfvej 1 i Gladsaxe Forretningsudvalget er Folkebevægelsen mod EUs politiske ledelse

Læs mere

Kandidater til landsledelsen Præsentation af kandidater til landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU

Kandidater til landsledelsen Præsentation af kandidater til landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU Kandidater til landsledelsen Præsentation af kandidater til landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU - til Folkebevægelsen mod EU's landsmøde i Aalborg 26.-27. oktober 2013 Mads Barbesgaard, født 1988.

Læs mere

Kandidater til forretningsudvalget. til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 27.-28. oktober 2007 på Valhøj Skole i Rødovre

Kandidater til forretningsudvalget. til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 27.-28. oktober 2007 på Valhøj Skole i Rødovre Kandidater til forretningsudvalget til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 27.-28. oktober 2007 på Valhøj Skole i Rødovre Henrik Guldborg Bøge, (årgang 1980), Medlem af Enhedslistens Europagruppe og Internationale

Læs mere

KANDIDATER TIL LANDSLEDELSEN

KANDIDATER TIL LANDSLEDELSEN KANDIDATER TIL LANDSLEDELSEN Erik Bach, født 1960, Nordkysten mod EU. Gift, 2 børn og til daglig togfører. EU-parlamentskandidat 2014 for Folkebevægelsen. Før dette SF-folketingskandidat 2005 og 2007 samt

Læs mere

Kandidater til Landsledelsen 2019

Kandidater til Landsledelsen 2019 Kandidater til Landsledelsen 2019 Erik Bach Gribskov mod EU, Gift, 2 voksne børn og til daglig togfører, 59 år. EU-parlamentskandidat 2014 for Folkebevægelsen. Landsledelsesmedlem siden marts 2016.Tidligere

Læs mere

LANDSMØDE Erik Bach født 1959, Nordkysten mod EU. Gift, 2 børn og til daglig togfører. født 1951 og bosiddende i Aarhus.

LANDSMØDE Erik Bach født 1959, Nordkysten mod EU. Gift, 2 børn og til daglig togfører. født 1951 og bosiddende i Aarhus. landsledelsen -18 Kit Aastrup født 1951 og bosiddende i Aarhus. Mangeårigt medlem af Folkebevægelsen mod EU og tidligere medlem af landsledelsen. Har også for en del år siden været opstillet til EU parlamentet

Læs mere

Kandidater til landsledelsen

Kandidater til landsledelsen Kandidater til landsledelsen Præsentation af kandidater til landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU - til Folkebevægelsen mod EU's landsmøde i Aarhus 25.-26. oktober 2014 Mads Barbesgaard, født 1988.

Læs mere

Kandidater til landsledelsen

Kandidater til landsledelsen KANDIDATER TIL LANDSLEDELSEN Kandidater til landsledelsen Kandidaterne er listet i alfabetisk rækkefølge efter fornavn CARSTEN RASMUSSEN... 2 DITTE STAUN... 3 EVA HALLUM... 4 FRANZ KREJBJERG... 5 JEAN

Læs mere

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag Forslag Indkomne forslag til til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 30.-31. oktober 2010 på Jellebakkeskolen ved Århus Forslag vedr. vedtægter Forslag A1 Forslag om nye vedtægter for Folkebevægelsen mod

Læs mere

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU ESBJERG KOMITÉEN Marts 2014 Fra vores telt 1. maj i Gryden Kom og mød Ole Nors fra 3F Aalborg Indhold: - Generalforsamlingen - Aktiviteter i 2014 se medsendte - Valgtræf i København

Læs mere

Folkehøring. Folketinget samler mini-danmark til Folkehøring om EU på Christiansborg. Christiansborg februar 2017

Folkehøring. Folketinget samler mini-danmark til Folkehøring om EU på Christiansborg. Christiansborg februar 2017 Folkehøring Christiansborg 25.-26. februar 2017 Folketinget samler mini-danmark til Folkehøring om EU på Christiansborg Derfor holder Folketinget Folkehøringen Hvad er en folkehøring? Hvordan er deltagerne

Læs mere

Idégrundlag og vedtægter

Idégrundlag og vedtægter Idégrundlag og vedtægter Folkebevægelsen mod EU Folkebevægelsen mod EU Tordenskjoldsgade 21, st.th, 1055 København K Telefon 35 36 37 40 * Fax 35 82 18 06 E-post fb@folkebevaegelsen.dk * www.folkebevaegelsen.dk

Læs mere

Medlemmerne i centrum Samarbejdslisten (prioriteret rækkefølge)

Medlemmerne i centrum Samarbejdslisten (prioriteret rækkefølge) Medlemmerne i centrum Samarbejdslisten (prioriteret rækkefølge) DM-listen og Medlemmerne i centrum-samarbejdslisten har indgået valgforbund. 1. Per Clausen, 61 år Formand for MA siden 2014 og medlem af

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse om EU-parlamentsvalget 2014

Spørgeskemaundersøgelse om EU-parlamentsvalget 2014 Spørgeskemaundersøgelse om EU-parlamentsvalget 2014 Om undersøgelsen Artiklen er skrevet på baggrund af en spørgeskemaundersøgelse, som Enhedslisten har fået foretaget af analysebureauet &Tal. Ønsket er

Læs mere

Gallup om EP-valg. TNS Marts 2014 Projekt: 59786

Gallup om EP-valg. TNS Marts 2014 Projekt: 59786 Feltperiode: Den 5.-11. marts 2014 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews) Stikprøvestørrelse: 1.124 personer Stikprøven er vejet

Læs mere

Enhedslisten anbefaler at stemme på Folkebevægelsen mod EU

Enhedslisten anbefaler at stemme på Folkebevægelsen mod EU Enhedslistens topkandidater på Folkebevægelsens liste: Rina Ronja Kari, Ole Nors Nielsen og Christian Juhl. Enhedslisten anbefaler at stemme på Folkebevægelsen mod EU For et socialt Europa styrk EU-modstanden

Læs mere

Danskemesterskaber m luftriffel

Danskemesterskaber m luftriffel Danskemesterskaber 00 0m luftriffel Resultatliste Dansk Skytte Union 0. og 0. marts 00 Skytternes Hus Århus 0 stående Dame 0 Anette K. Jensen DSB/ASF 00 00, Stine M. Andersen ÅRK 00 00 00, Rikke K. Jensen

Læs mere

Radikale Venstre Thy Mors Vi kæmper for kulturen, naturen og nærdemokratiet

Radikale Venstre Thy Mors Vi kæmper for kulturen, naturen og nærdemokratiet Referat fra Radikale Venstre Thy Mors generalforsamling onsdag d. 17. april 2013 kl. 19.30 i Plantagehuset 1. Valg af dirigent, sekretær og stemmetællere Henrik Bolt Jørgensen valgtes til dirigent og Peter

Læs mere

Folkebevægelsen mod EU Kandidater til EU-Parlamentsvalget 2019

Folkebevægelsen mod EU Kandidater til EU-Parlamentsvalget 2019 Folkebevægelsen mod EU Kandidater til EU-Parlamentsvalget 2019 Erik Bach født 1959, Vejby Togfører, medlem af landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU Danmark har brug for EU-modstanden. Vi skal vinde

Læs mere

Tillidspostkandidaturer til

Tillidspostkandidaturer til Tillidspostkandidaturer til Dette er en folder over de kandidater, som havde meldt deres kandidatur til diverse tillidsposter i Hovedstadens Radikale Venstre ved udsendelse af indkaldelse til Årsmødet

Læs mere

Organisatorisk Beretning 2004-2005

Organisatorisk Beretning 2004-2005 Organisatorisk Beretning 2004-2005 Forretningsudvalgets organisatoriske beretning til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 26.-27. november 2005 på Stengård Skole, Triumfvej 1 i Gladsaxe 1.-14. juni hang

Læs mere

Hanne, Dan og Sofie - hvem

Hanne, Dan og Sofie - hvem Hanne, Dan og Sofie hvem? Tidligere MF ere løber med al omtalen forud for valget til EU-parlamentet. Således kender kun hver tredje topkandidaten fra S Dan Jørgensen. Bedst kendt er Bendt Bendtsen (K),

Læs mere

Organisatorisk beretning

Organisatorisk beretning 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 Organisatorisk beretning 2018 2019 Et år dækker den organisatoriske beretning og hvilket år. Perioden har været

Læs mere

JORDSKRED I GANG BLANDT EU-SKEPTISKE VÆLGERE

JORDSKRED I GANG BLANDT EU-SKEPTISKE VÆLGERE 18. april 2018 JORDSKRED I GANG BLANDT EU-SKEPTISKE VÆLGERE Kontakt: Kommunikationschef, Malte Kjems +45 23 39 56 57 mkj@thinkeuropa.dk RESUME: Mens venstrefløjen tegnede sig for næsten 9 ud af 10 EU-skeptiske

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1878,1 10 1878,1 10 2 Kolding 1 1852,4 8 1852,4 8 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1846,0 6 1846,0 6 4 Hvidovre SF 1 1839,9 4 1839,9 4 5 Viborg 1 1835,7 2 1835,7

Læs mere

Valg af valgstyrere, valgstyrerformænd og tilforordnede vælgere til Folkeafstemningen den 28. september

Valg af valgstyrere, valgstyrerformænd og tilforordnede vælgere til Folkeafstemningen den 28. september Pkt.nr. 39 Valg af valgstyrere, valgstyrerformænd og tilforordnede vælgere til Folkeafstemningen den 28. september 2000. 273103 Indstilling: Det indstilles til Kommunalbestyrelsen 1. at foretage nedenstående

Læs mere

EP valg paratviden. EP valg paratviden. TNS Dato: 9. maj 2014 Projekt: 61133

EP valg paratviden. EP valg paratviden. TNS Dato: 9. maj 2014 Projekt: 61133 TNS Dato: 9. maj 2014 Projekt: 61133 Feltperiode: Den 6-9 maj 2014 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews) Stikprøvestørrelse: 1156

Læs mere

LANDSMØDE Forslag 1. Udskyd beslutning om valgteknisk samarbejde.

LANDSMØDE Forslag 1. Udskyd beslutning om valgteknisk samarbejde. indkomne FORSLAG Forslag 1 Til Landsmødets dagsorden: Udskyd beslutning om valgteknisk samarbejde. Landsmødet træffer tidligst på Landsmødet i 2018 beslutning om valgteknisk samarbejde. Vi mener, at en

Læs mere

Bud på kandidater til EU-valg 2014

Bud på kandidater til EU-valg 2014 Bud på kandidater til EU-valg 2014 Over 20 personer til rådighed som mulige kandidater for liste N ved valget til EU-parlamentet 25. maj 2014 - til Folkebevægelsen mod EU's landsmøde i Aalborg 26.-27.

Læs mere

2002-2010: Bestyrelsesformand, Pensionskassen for Socialrådgivere og Socialpædagoger, PKA

2002-2010: Bestyrelsesformand, Pensionskassen for Socialrådgivere og Socialpædagoger, PKA BENT HANSEN, formand Udpeget af Danske Regioner Indtrådt i bestyrelsen: 2007 Nuværende beskæftigelse: Regionsrådsformand Region Midtjylland 1976: Cand. mag. i samfundsfag og historie, Århus Universitet

Læs mere

DM RIFFEL 15 METER INDIVIDUELT OG HOLD DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2014 i Herning S08

DM RIFFEL 15 METER INDIVIDUELT OG HOLD DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2014 i Herning S08 DM RIFFEL 15 METER INDIVIDUELT OG HOLD 2014 Resultatliste Danmarksmesterskab 2014 i Herning DANSK SKYTTE UNION 1 30 stående m/støtte Ungdom U13 1 Victor Thomsen Viborg 98 100 100 298 14x 2 Oliver Alexis

Læs mere

Præsentationsfolder. Kandidater til Seniorrådsvalget i Hørsholm Kommune. 3. november 2014

Præsentationsfolder. Kandidater til Seniorrådsvalget i Hørsholm Kommune. 3. november 2014 Præsentationsfolder Kandidater til Seniorrådsvalget i Hørsholm Kommune 3. november 2014 HØRS HOLM SENIORR D Einar Petersen Pensioneret politiassistent. Flyttede til Hørsholm 1968. Har været i Hørsholm

Læs mere

2002-2010: Bestyrelsesformand, Pensionskassen for Socialrådgivere og Socialpædagoger, PKA

2002-2010: Bestyrelsesformand, Pensionskassen for Socialrådgivere og Socialpædagoger, PKA BENT HANSEN, formand Valgt, indstillet af Danske Regioner Indtrådt i bestyrelsen: 2010 Nuværende beskæftigelse: Regionsrådsformand Region Midtjylland 1976: Cand. mag. i samfundsfag og historie, Århus Universitet

Læs mere

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU ESBJERG KOMITÉEN Marts 2009 Fra generalforsamlingen 2009 Indhold: - Generalforsamlingen den 6. februar Årsplan 2009 Delegeretvalg til landsmødet 31. marts Mød Hans Henrik Larsen

Læs mere

KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB. Generalforsamlingen den 19. april 2016

KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB. Generalforsamlingen den 19. april 2016 KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB Generalforsamlingen den 19. april 2016 Genopstiller: Anne-Marie Sejer, Rødovre 61 år Skoleleder. Andelshaver fra 2001. Medlem af repræsentantskabet fra 2003.

Læs mere

Pkt.nr: 10 Valg af valgstyrere, valgstyrerformænd og tilforordnede vælgere til folkeafstemningen den 28. maj

Pkt.nr: 10 Valg af valgstyrere, valgstyrerformænd og tilforordnede vælgere til folkeafstemningen den 28. maj Pkt.nr: 10 Valg af valgstyrere, valgstyrerformænd og tilforordnede vælgere til folkeafstemningen den 28. maj 1998. 185970 Indstilling: Det indstilles til kommunalbestyrelsen at foretage nedenstående valg.

Læs mere

Nej til patentdomstolen

Nej til patentdomstolen Stem nej til patentdomstolen den 25. maj 2014 Nej til patentdomstolen Hvis vi stemmer ja til patentdomstolen, kommer der til at gælde mange flere patenter i Danmark. Det vil skade samfundsudviklingen.

Læs mere

Findes der er en vej ud af EU for Danmark? - at være med eller ikke være med - det er spørgsmålet

Findes der er en vej ud af EU for Danmark? - at være med eller ikke være med - det er spørgsmålet Findes der er en vej ud af EU for Danmark? - at være med eller ikke være med - det er spørgsmålet Af Lave K. Broch, kampagnekoordinator for Folkebevægelsen mod EU Findes der er en vej ud af EU for Danmark?

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2015 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2015 - Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1871,8 10 1871,8 10 2 Viborg 1 1846,6 8 1846,6 8 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1845,2 6 1845,2 6 4 Kolding 1 1843,4 4 1843,4 4 5 Helle 1 1807,9 2 1807,9 2

Læs mere

MÅLING: S OG V BLIVER STØRRE END DF VED EP-VALGET

MÅLING: S OG V BLIVER STØRRE END DF VED EP-VALGET MÅLING: S OG V BLIVER STØRRE END DF VED EP-VALGET Kontakt: Kommunikationschef, Malte Kjems +45 23 39 56 57 mkj@thinkeuropa.dk Seniorforsker, Maja Kluger Dionigi +45 3 59 55 87 mkr@thinkeuropa.dk RESUME

Læs mere

Urafstemning og delegeretvalg. Indhold. April 2009. http://noerrebro.enhedslisten.dk/ Side 1. Mandag d. 20. april Kapelvej 44, lokale 209 stuen

Urafstemning og delegeretvalg. Indhold. April 2009. http://noerrebro.enhedslisten.dk/ Side 1. Mandag d. 20. april Kapelvej 44, lokale 209 stuen Urafstemning og delegeretvalg Mandag d. 20. april Kapelvej 44, lokale 209 stuen Der skal stemmes om top 10 opstillingen af Enhedslistens kandidater til Folketinget. Derudover skal der vælges delegerede

Læs mere

Bud på kandidater til EU-valg 2014

Bud på kandidater til EU-valg 2014 Bud på kandidater til EU-valg 2014 29 personer til rådighed som mulige kandidater for liste N ved valget til EU-parlamentet 25. maj 2014 - til Folkebevægelsen mod EU's landsmøde i Aalborg 26.-27. oktober

Læs mere

Organisatorisk beretning

Organisatorisk beretning Organisatorisk beretning Landsledelsens organisatoriske beretning - til Folkebevægelsen mod EU's landsmøde i Aalborg 26.-27. oktober 2013 Organisatorisk beretning 2012-2013 Perioden siden landsmødet 2012

Læs mere

Øget social polarisering ved EU-afstemningen

Øget social polarisering ved EU-afstemningen EUROPA Øget social polarisering ved EU-afstemningen Amsterdam-afstemningen forstærkede den sociale polarisering mellem de veluddannede og de dårligt uddannede - Nej-siden vandt markant øget tilslutning

Læs mere

Referat af stiftende generalforsamling i kreds 3. Tirsdag den 8. april 2014 Studsgaard Friskole.

Referat af stiftende generalforsamling i kreds 3. Tirsdag den 8. april 2014 Studsgaard Friskole. Referat af stiftende generalforsamling i kreds 3 Monica Lendal Jørgensen, Jes Lemming Der blev udleveret 86 stemmesedler. Tirsdag den 8. april 2014 Studsgaard Friskole. 1. Valg af dirigent og stemmetællere

Læs mere

Danske medlemmer af Europa-Parlamentet

Danske medlemmer af Europa-Parlamentet Danske medlemmer af Europa-Parlamentet 1.1.1973-1.12.2008 UDGIVET AF EUROPA-PARLAMENTET Informationskontoret i Danmark EUROPA-HUSET - GOTHERSGADE 115-1123 KØBENHAVN K. - TLF. +45 33 14 33 77 - www.europarl.dk

Læs mere

Jeg hedder Anna. Jeg er 29 år gammel, bosat på Amager og arbejder som bibliotekar.

Jeg hedder Anna. Jeg er 29 år gammel, bosat på Amager og arbejder som bibliotekar. Til de forskellige valg er forskellige valgregler. Fælles for alle gælder at de gives 1300 tegns opstillingsgrundlag i dette hæfte med billede og 2 minutters opstillingstale på Årsmødet. Til valg af formand

Læs mere

Folkebevægelsen mod EU

Folkebevægelsen mod EU Dansk Revision Århus registreret revisionsaktieselskab Tomsagervej 2 DK-8230 Åbyhøj aarhus@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 36 12 12 Telefax: +45 89 36 12 00 CVR: 26 71 76 71 Bank:

Læs mere

Vintercup 5. afdeling i Vejle d Klasse 1

Vintercup 5. afdeling i Vejle d Klasse 1 Vintercup 5. afdeling i d. 230216 Klasse 1 1 Jakob Hoffmann PI 5 omg. 1:17:16 0,05 2 Jess Robert Civil 5 omg. 1:23:27 0,06 3 Hans Hoffmann PI 5 omg. 1:24:01 4 Claus Bæk André Sydøstjylland 5 omg. 1:26:22

Læs mere

Vedtægter for SF København

Vedtægter for SF København Vedtægter for SF København 1 Navn og formål 1.1. Organisationens navn er SF Socialistisk Folkeparti, København, i daglig tale SF København. 1.1 SF København er underlagt SF Socialistisk Folkepartis generelle

Læs mere

Radikale Venstre fik det bedste valg i mere end 30 år og står nu med en gruppe på 17 folketingsmedlemmer. Valget i tal. 30.

Radikale Venstre fik det bedste valg i mere end 30 år og står nu med en gruppe på 17 folketingsmedlemmer. Valget i tal. 30. 30. september 2011 Radikale Venstre fik det bedste valg i mere end 30 år og står nu med en gruppe på 17 folketingsmedlemmer. Men hvem er de egentlig, disse nye radikale, hvoraf kun fem har siddet i Folketinget

Læs mere

Notat om Europaparlamentsvalget 2014

Notat om Europaparlamentsvalget 2014 20. juni 2014 Notat om Europaparlamentsvalget 2014 Analysen er foretaget af Magnus Skovrind Pedersen, Enhedslisten Baggrund Op til årsmødet 2013 overvejede Enhedslisten at opstille til Europaparlamentsvalget

Læs mere

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat Afholdt i Valhalla, Frejavej 44, 2740 Skovlunde lørdag d. 24. marts 2018 kl. 10.00. Antal repræsenterede parceller (fremmødte stemmeberettiget):

Læs mere

STEM NEJ. 3. december og bevar retsforbeholdet

STEM NEJ. 3. december og bevar retsforbeholdet STEM NEJ 3. december og bevar retsforbeholdet Denne pjece er udgivet af Nødvendigt Forum, et initiativ til bevarelse af dansk selvstændighed, med støtte af: Afstemningen om retsforbeholdet Et folketingsflertal

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 4. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1876,9 10 7505,5 40 2 Kolding 1 1842,3 4 7412,0 24 3 DSB/ASF 1 1846,9 6 5565,8 22 4 Viborg 1 1850,6 8 7394,9 18 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1819,9 0 7351,8

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1872,6 10 9378,1 50 2 Kolding 1 1865,0 7 9277,0 31 3 DSB/ASF 1 1865,2 7 7431,0 29 4 Viborg 1 1852,7 4 9247,6 22 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1843,9 0 9195,7

Læs mere

BEVAR RETSFORBEHOLDET STEM NEJ LÆS, HVORFOR RETSFORBUNDET ANBEFALER ET NEJ

BEVAR RETSFORBEHOLDET STEM NEJ LÆS, HVORFOR RETSFORBUNDET ANBEFALER ET NEJ BEVAR RETSFORBEHOLDET STEM NEJ LÆS, HVORFOR RETSFORBUNDET ANBEFALER ET NEJ Regeringen mener... ikke, at der er behov for at fortsætte dialogen med Kommissionen om... en eventuel parallelaftale Daværende

Læs mere

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5 Vedtægter for Skiveegnens Radikale Side 1 af 5 Vedtægter for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 1. Medlemmer af Det Radikale Venstre, der er bosiddende i Skivekommune, er medlem af kommuneforeningen.

Læs mere

Organisatorisk Beretning 2005-2006

Organisatorisk Beretning 2005-2006 Organisatorisk Beretning 2005-2006 Forretningsudvalgets organisatoriske beretning til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 28-29. oktober 2006 på Tranbjerg Skole ved Århus Organisatorisk Beretning 2005-2006

Læs mere

Vedtægter for SF Midtjylland, samt Øst- og Vestjyllands storkredse

Vedtægter for SF Midtjylland, samt Øst- og Vestjyllands storkredse Vedtægter for SF Midtjylland, samt Øst- og Vestjyllands storkredse Gældende pr. 29. april 2017. 1. Navn. Stk. 1. Organisationens navn er SF Region Midtjylland/SF Vestjyllands Storkreds og SF Østjyllands

Læs mere

TVIVLEREN PROFIL AF FOLKEAFSTEMNINGENS STORE JOKER

TVIVLEREN PROFIL AF FOLKEAFSTEMNINGENS STORE JOKER NOTAT 24. november 2015 TVIVLEREN PROFIL AF FOLKEAFSTEMNINGENS STORE JOKER Kontakt: Direktør, Bjarke Møller +45 51 56 19 15 bjm@thinkeuropa.dk Kommunikationschef, Malte Kjems +45 39 56 57 mkj@thinkeuropa.dk

Læs mere

Ø- posten, november 2015

Ø- posten, november 2015 Indholdsfortegnelse: Om Ø- posten Telefontid Aktivistmøde torsdag d. 5. november og plakater om retsforbeholdet Aldrig mere Krystalnat! Politisk laboratorium om grøn omstilling i Aalborg Medlemsmøde om

Læs mere

Vælgernes store julegave-ønske: Folkeafstemning om EU-forfatningen. opfattelse, at befolkningen bør have lejlighed til at tage stilling

Vælgernes store julegave-ønske: Folkeafstemning om EU-forfatningen. opfattelse, at befolkningen bør have lejlighed til at tage stilling FOLK i BEVÆGELSE D o k u m e n t a t i o n o g d e b a t o m u n i o n e n U d g i v e t a f F o l k e b e v æ g e l s e n m o d E U Nr. 9 December 2007 / Januar 2008 Folkebevægelsens aktivister Mette

Læs mere

SOLIDARITET GRØN OMSTILLING ÅBENHED ANSTÆNDIGHED

SOLIDARITET GRØN OMSTILLING ÅBENHED ANSTÆNDIGHED SOLIDARITET GRØN OMSTILLING ÅBENHED ANSTÆNDIGHED GRØN OMSTILLING Slagelse skal være en grøn kommune. Det betyder, at der ikke må bruges flere naturressourcer, end der samtidig genskabes. Ressourcerne skal

Læs mere

Herre Riffel Licens nr Navn Klub R/P Klasse Total x'er 835 Steffen Halfdan Olsen Kolding R Herre 102,9 104,6 102,5 102,5 103,1

Herre Riffel Licens nr Navn Klub R/P Klasse Total x'er 835 Steffen Halfdan Olsen Kolding R Herre 102,9 104,6 102,5 102,5 103,1 Dame Riffel 634 Line Petermann Ribe R Dame 102,7 102,3 103,6 103,3 411,9 27 240 Rikke Mæng Trehøje R Dame 102 102,8 101,9 103,2 409,9 28 445 Charlotte Jakobsen DSB/ASF R Dame 99,3 99,7 103,8 102,4 405,2

Læs mere

Vedhæftet er oversigten for 2015 samt 1. halvår af 2016 over fravær til møder i lokaludvalgene.

Vedhæftet er oversigten for 2015 samt 1. halvår af 2016 over fravær til møder i lokaludvalgene. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Borgerrepræsentationens Sekretariat NOTAT Til gruppeformandskredsen Oversigt over fravær i lokaludvalgene - og Gruppeformandskredsen bestilte i 2014 en årlig oversigt

Læs mere

Danskemesterskaber m riffel

Danskemesterskaber m riffel Danskemesterskaber 0 5m riffel Resultatliste Dansk Skytte Union 8. og 9. april 0 Randers Skyttekreds Randers 5m Åben Lars Ørum Ålborg DEN 97 99 98 94 388 René Kristiansen BPI DEN 96 98 98 95 387 3 Lars

Læs mere

VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr

VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr. 30965892 1. Navn, hjemsted og adresse Foreningens navn er Liberal Alliance Fyns Storkreds. Foreningens hjemsted og adresse er hos den til enhver tid

Læs mere

Pistol U1A Guld U1A Alexander Lang PC Vejle 87 79 79 245 2 Sølv U1A Laurits Skrædderdal PC Vejle 63 74 46 183 1

Pistol U1A Guld U1A Alexander Lang PC Vejle 87 79 79 245 2 Sølv U1A Laurits Skrædderdal PC Vejle 63 74 46 183 1 Pistol Damer - Indledende runde Dame Dorte Thorsen Trehøje 92 92 93 95 372 3 Dame Christina Borgen Nielsen Trehøje 89 91 91 94 365 8 Dame Maria Kristensen Aars Skytteforening 94 91 85 88 358 5 Dame Anja

Læs mere

Vedtægter for Venstre i Odsherred

Vedtægter for Venstre i Odsherred Vedtægter for Venstre i Odsherred 1. Én eller flere vælgerforeninger I kommuner med flere vælgerforeninger dannes der en kommuneforening. 2. Opgaver og ansvar - Kommunalpolitisk handlingsprogram - Beslutning

Læs mere

Indkaldelse til årsmøde

Indkaldelse til årsmøde Kig & Lyt EU-modstandernes Lytter- og Fjernseerforbund ISSN0908-7311 Nr.1 22. årgang marts 2014 Redaktion: Court Østerberg redaktionen@kigoglyt.com Peter Fuglsang formanden@kigoglyt.com Carl Rosschou webmaster@kigoglyt.com

Læs mere

NYHEDSBREV. sige velkommen til:

NYHEDSBREV. sige velkommen til: FORÅR FOR BYDELSMØDRENE Solens varme nydes i Bydelsmødrenes Landssekretariat i København. Foran vinduet blomstrer et japansk kirsebærtræ. Når vinden tager i grenene, flyver små, hvide blade dansende rundt

Læs mere

Social- og Indenrigsudvalget SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 48 Offentligt

Social- og Indenrigsudvalget SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 48 Offentligt Social- og Indenrigsudvalget 2016-17 SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 48 Offentligt Folketingets Social- og Indenrigsudvalg Sagsnr. 2016-7822 Doknr. 410391 Dato 23-11-2016 Folketingets Social- og

Læs mere

Stk. 2. Medlemmer af landsforbundet organiseres lokalt i kommuneforeninger, hvis område følger kommunen.

Stk. 2. Medlemmer af landsforbundet organiseres lokalt i kommuneforeninger, hvis område følger kommunen. RADIKALE VENSTRES VEDTÆGTER 1 LANDSFORBUNDETS FORMÅL Medlemmerne af Radikale Venstre (Danmarks social-liberale parti) udgør landsforbundet, hvis formål er: at samle radikale vælgere i en landsdækkende

Læs mere

Organisatorisk beretning

Organisatorisk beretning 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Organisatorisk beretning 2017-18 Denne beretningsperiode er igen af normal længde 1 år. Gentagne forslag om at afskaffe

Læs mere

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Helsingør Kommune, i daglig tale Konservative i Helsingør. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

A 15.2 Valgene til Københavns borgerrepræsentation The elections to the city-council of Copenhagen 217

A 15.2 Valgene til Københavns borgerrepræsentation The elections to the city-council of Copenhagen 217 Valg - A.15 214 Valg Elections Nr. (No.) Side (Page) A 15.1 Valg (tekst) Elections (text) 215 Historisk oversigt Vælgertal og valgdeltagelse i København ved valg til kommunale valg, folketingsvalg, folkeafstemninger

Læs mere

Vedtægter for Venstre, Danmarks Liberale Parti s Kommuneforening i Horsens kommune

Vedtægter for Venstre, Danmarks Liberale Parti s Kommuneforening i Horsens kommune Vedtægter for Venstre, Danmarks Liberale Parti s Kommuneforening i Horsens kommune 1. Formål Venstres mål er et liberalt samfund, der bygger på frihed, frisind og fællesskab: - Retten til at leve et liv

Læs mere

NBE Generalforsamling b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse

NBE Generalforsamling b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse Private: Direktør Jørgen Rasmussen (Vrå Dampvaskeri A/S), Produktionschef Carsten Lanzky Jensen (Krone Vinduer A/S) Virksomhedsejer Jens Højer (Højer

Læs mere

214 til kommunale valg, folketingsvalg, folkeafstemninger og valg til Europa-Parlamentet

214 til kommunale valg, folketingsvalg, folkeafstemninger og valg til Europa-Parlamentet Valg - A.15 212 Valg Elections Nr. (No.) Side (Page) Valg (tekst) Elections (text) 213 Historisk oversigt Historical review A 15.1 Vælgertal og valgdeltagelse i København ved valg Electorate and attendance

Læs mere

EU s medlemslande Lande udenfor EU

EU s medlemslande Lande udenfor EU EU s medlemslande Lande udenfor EU Fig. 22.1 EU s medlemslande. År 1951 1957 1968 1973 1979 1981 1986 1986 1991 1992 1993 1995 1997 1999 2000 2001 2002 2004 2005 2007 2008 2008 2009 2010 Begivenhed Det

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2017 I BPI Skytteforening. S08c

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2017 I BPI Skytteforening. S08c DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER 2017 Resultatliste Danmarksmesterskab 2017 I BPI Skytteforening DANSK SKYTTE UNION 1 10m Oldboys 1 Knud Møller ÅRK 104,7 104,5 104,9 104,3 418,4 35x 2 Kurt Møller

Læs mere

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark. Generalforsamling 2018

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark. Generalforsamling 2018 Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark Generalforsamling 2018 VELKOMMEN 2018 Program for dagen. 16.30 Velkomst 16.40 Bæredygtighed i AKKC ved direktør Nicolaj Holm 17.00 Gæstetaler: Mogens

Læs mere

Kandidater ved Folketingsvalget 5. juni 2019

Kandidater ved Folketingsvalget 5. juni 2019 29. maj 2019 Kandidater ved Folketingsvalget 5. juni 2019 Tabel 1. Opstillede kandidater fordelt efter partier, køn og storkredse ved folketingsvalget den 5. juni 2019 A B C D E F I K O P V Ø Å Uden for

Læs mere

Protokol for generalforsamlingen i Bibliotekarforbundet 25. oktober 2014 i Nyborg

Protokol for generalforsamlingen i Bibliotekarforbundet 25. oktober 2014 i Nyborg Protokol for generalforsamlingen i Bibliotekarforbundet 25. oktober 2014 i Nyborg Punkt 1 Valg af dirigent Søren Kløjgaard indstillede på hovedbestyrelsens vegne advokat Henrik Oehlenschläger som dirigent.

Læs mere

Pensionist- og Efterlønsklub. Stiftet 30. marts 1979

Pensionist- og Efterlønsklub. Stiftet 30. marts 1979 Pensionist- og Efterlønsklub Stiftet 30. marts 1979 Efterårsprogram 2015 Pensionist- & Efterlønsklubbens bestyrelse Formand Jørgen Grove Pile Allé 15, 2.tv. 2000 Frederiksberg 3321 3239 2833 1060 Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i den 310315. Begynder 1 602 Bjarne Larsen Fyns PI 2 omgange 00:58:36 2 604 Jeppe Vestergaard Ålborg PI 2 omgange 01:02:05 3 605 Ulrik Madsen Ålborg PI 2 omgange

Læs mere

Vælgerne: Løkke leder dårligt

Vælgerne: Løkke leder dårligt Vælgerne: Løkke leder dårligt Villy Søvndal og Pia Kjærsgaard gør det ifølge vælgerne godt som partiledere, mens Lars Løkke Rasmussen og især Lene Espersen vurderes som dårlige partiledere. Vælgerne udpeger

Læs mere

EU H VA D E R D E T F O R

EU H VA D E R D E T F O R 2015 EU H VA D E R D E T F O R EN STØRRELSE? Uge 19 Jyllinge Præstegård "Laden" Tilmelding og praktiske informationer på bagsiden. Årets tema: EU - hvad er det for en størrelse? Valget til Europa-Parlamentet

Læs mere

Debat om de fire forbehold

Debat om de fire forbehold Historiefaget.dk: Debat om de fire forbehold Debat om de fire forbehold Rollespil hvor modstandere og tilhængere af Danmarks fire EUforbehold diskuterer fordele og ulemper ved dansk EU-medlemskab uden

Læs mere

Dansk Skytte Union DM 15m 2018 Randers

Dansk Skytte Union DM 15m 2018 Randers 1 2 fritstående Ungdom U13 1 Maria Graversen FHSS 2 3 stående m/støtte U13 med støtte 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1 11 12 13 14 15 Gustav Røjkjær BPI Henriette Larsen BPI Frederikke Nielsen BPI Tobias G Højgaard

Læs mere

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Middelfart Kommune, i daglig tale Konservative i Middelfart. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Distrikt Sydjylland og Haderslev Bridgecenter

Distrikt Sydjylland og Haderslev Bridgecenter Distrikt Sydjylland og Haderslev Bridgecenter arrangerer i samarbejde med DM for klubhold 2017 28. + 29. oktober 2017 Program Navn: Deltagerliste Hold Klub Kaptajn Spillere 1 Kalundborg BK Carl Erik Møller

Læs mere

QK3a STILLES HVIS "STEMTE", KODE 1 I QK1 - ANDRE GÅ TIL QK3b

QK3a STILLES HVIS STEMTE, KODE 1 I QK1 - ANDRE GÅ TIL QK3b QK Valget til det europæiske parlament blev afholdt d. 7. juni 009. Af den ene eller anden grund stemte nogle danskere ikke ved valget. Stemte du selv ved det seneste valg til det europæiske parlament?

Læs mere

Resultater for DM Duathlon 2012

Resultater for DM Duathlon 2012 DM Duathlon 2012 Age Group Results May 06, 2012 Results By Race Management Systems, Inc. Female 18 to 39 1 369 Karina Louise Sørensen Ninjas 39:51.75 1:14.73 1:09:39.99 0:55.29 19:50.78 2:11:32.54 2 417

Læs mere

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune Vedtægter VEDTÆGTER for Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune,

Læs mere