Fremmødte trænere går med Claus Poulsen og Thomas Nielsen, hvor det kan stilles spørgsmål til træneruddannelse, samt gives gode ideer til træning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fremmødte trænere går med Claus Poulsen og Thomas Nielsen, hvor det kan stilles spørgsmål til træneruddannelse, samt gives gode ideer til træning."

Transkript

1 Dagens program: Kl : Kl : Spisning Velkomst Aalborg Sportshøjskoles Trænerakademi udbyder ny Badminton Træneruddannelse med tidligere Assisterende Landstræner for Badminton Danmark som tovholder og underviser på uddannelsen Claus Poulsen. Talentkraftcenter Nordjylland Claus Poulsen og Lars Stoffersen. Elite klasser Torben Sørensen, Elite Sport Aalborg. Kåring af Årets leder og Årets klub. Kl Kl Fremmødte trænere går med Claus Poulsen og Thomas Nielsen, hvor det kan stilles spørgsmål til træneruddannelse, samt gives gode ideer til træning. Det ordinære repræsentantskabsmøde starter Dagsorden: 1. Godkendelse af stemmeberettigede repræsentanter. 2. Valg af dirigent. 3. Beretninger om kredsens virksomhed. 4. Forelæggelse af de reviderede regnskab til godkendelse. fremlægges på selve dagen 5. Forelæggelse af budgetforslag til godkendelse, herunder fastsættelse af kontingent. a. Status for indeværende sæson fremlægges på selve dagen. b. Budget for kommende sæson fremlægges på selve dagen. c. Kontingentet foreslås forhøjet fra 7 til 17 kr. pr. medlem men forhøjelsen bortfalder hvis Badminton Danmark overgår til ny kontingentstruktur. 6. Behandling af indkomne forslag. a. Principper for sæsonplanlægning b. Regler for dommerbenyttelse i turneringer c. Forslag til vedtægtsændringer 7. Behandling af indkomne forslag til DBF's repræsentantskabsmøde. a. Ny kontingentstruktur. 8. Valg af formand - kun på ulige år. Gitte Paulsen er på valg og villig til genvalg. Det har tidligere været meldt ud at Gitte var valgt frem til 2014 men ifølge vedtægterne er der formandsvalg i ulige år så derfor dette punkt. 9. Valg af kasserer - kun på lige år Kristian Hedelund er altså ikke på valg i Valg af 1 bestyrelsesmedlem - kun på ulige år. Lars Kofoed-Jensen er på valg og villig til genvalg 11. Valg af 1 bestyrelsesmedlem - kun på lige år Mads Balsner er altså ikke på valg i Valg af 1 suppleant til bestyrelsen - hvert år. Der har ikke været en suppleant i indeværende år. Forslag efterlyses. 13. Valg af 1 revisorer kun på lige år Vagn Sandersen er altså ikke på valg i Valg af 1 revisorer kun på ulige år. Lars Stoffersen er på valg. 15. Valg af 1 revisorsuppleant - hvert år. Der har ikke været en revisorsuppleant i år. Forslag efterlyses. 16. Fastsættelse af næste års mødested. 17. Eventuelt.

2 Årsberetning 2013 Badminton Nordjylland fik reelt ny bestyrelse ved det ekstraordinære repræsentantskabsmøde i september Med indvælgelse af ny formand og nyt medlem var det som at starte forfra. Badminton Nordjylland har haft en periode med en del aktiviteter, og med alt for meget arbejde lagt på få frivillige. Det var en forudsætning at denne situation blev ændret, og det er sket med ansættelse af en sekretær på deltid. Det skete på lånte penge, for kredsens indtægter har ikke været reguleret i flere år, og der var ikke luft i det eksisterende budget til at ansætte men vi vurderede, at det var en nødvendighed selvom det som statusrapporten vil vise, betyder at vi i indeværende sæson kommer til at tære på egenkapitalen. Vi meldte ud fra starten, at vi tror på en organisation, hvor vi ansætter til de tunge administrative funktioner og bruger de frivillige til det politiske arbejde, og frem for alt til det, det hele drejer sig om: aktiviteter. Vi vil (såfremt vi genvælges) også fremover arbejde ud fra denne strategi også i form af vort politiske arbejde i forhold til Badminton Danmark. Som en del af beretningen vil vi gerne nævne, hvad det er vi står for, idet det måske forklarer nogle af beslutningerne og gør det tydeligt hvilken bestyrelse I evt. genvælger: Vi ved at Badminton Nordjylland har stolte traditioner for både spillere på højeste plan, og rigtigt mange aktiviteter for dem der har vores sport som en fritidsfornøjelse. Hvis vi skal leve op til de traditioner, skal vi finde nye veje for der er brug for, at vi får flere medlemmer og der er brug for, at vi ved gensidig hjælp sikrer udbredelsen med mange klubber med mange spillere og mange aktiviteter i en tid hvor det er sværere end før, at finde de frivillige der skal organisere dette. Vi har allerede nævnt vores tro på aflønning af bestemte administrative funktioner. Vi tror på udbredt klubsamarbejde i små netværk sådan, at det enkelte netværk både kan hjælpe hinanden med klubbernes organisation, og med at sikre tilbud og aktiviteter i lokalområdet. Det er kredskonsulenterne allerede i gang med, bl.a. med netværk omkring Jammerbugt, Frederikshavn og Brønderslev. Målet er, at alle områder indeholder sådanne netværk til gensidig gavn for de frivillige ledere, for de aktive spillere, og for de forældre der i sidste ende er afgørende for, om vi kan blive ved med at rekruttere børn til vores sport. I er velkomne til at kontakte vore konsulenter for hjælp til at starte netværkssamarbejde i jeres område.

3 Ungdom: Kredsaktiviteter: Vi har deltaget i kredsmatch for U-11 men i år ikke i Danish Junior Cup. Holdturnering: Vi har forsøgt med senere tilmelding. Der har deltaget 175 hold for ungdom (12 har dog trukket sig) Der har været massive problemer med indtastningen i badmintonpeople fordi den ikke tager højde for vores afvikling i stævnerunder med flere holdkampe, for det samme hold i samme weekend og det har betydet at vores sekretær har været på omfattende indtastningsarbejde. Individuelle turneringer: Den manglende koordinering med DGI har betydet mange aflysninger af turneringer og mange tyndt besatte rækker. Weekender med udbud af konkurrerende turneringer tæt på hinanden geografisk, har været det gennemgående problem. Vi har derfor til næste sæson foretaget koordinering med DGI regionalt således, at vi stort set arbejder med DGI-weekender og Badminton Danmark-weekender. Det betyder selvfølgelig, at flere klubber har fået afslag til deres ansøgte turneringer men vi har efter bedste evne forsøgt at få en fornuftig geografisk spredning med bæredygtige rækker/turneringer. Vi tror på at det er vigtigt for vores sport i det nordjyske område, at vi får fordelt turneringer på forskellige niveauer sådan at alle egne af Nordjylland får deres andel af E- og M- turneringer, men også så der kommer en udbredelse af de øvrige (ABCD) i alle lokalområder (netværk som vi har nævnt oven for) Breddeaktiviteter: Vi har afviklet lejre med deltagelse af over 80 spillere og badmintonskoler med deltagelse af over 1900 begynderbørn. Vi tror at badmintonskolerne er helt centrale i vores fremtidige udbud af aktiviteter med det formål, at det helt fra start er sjovt at spille badminton og således hjælpe klubberne med livsvigtig rekruttering. Senior (herunder veteraner): Holdturnering: 134 tilmeldte hold under Jyllandsserieniveau (8 har trukket sig) Individuelle turneringer: Vi overvejer som kreds at genoplive kredsmesterskaberne for senior og/eller veteraner måske samme weekend som ungdom og måske kombineret med et socialt arrangement. Breddeaktiviteter: Vi forsøgte at få genoplivet de gamle dame- og herredoubleturneringer men desværre uden succes i år. Vi håber at de nye netværk kan tage nogen ting op, så der også bliver bedre aktiviteter for bredden blandt de voksne. Konsulenterne kan også hjælpe jer på voksenmotionistområdet, for vi er opmærksomme på, at også her skal foreningsidrætten byde på noget i konkurrencen med andre idrætstilbud.

4 Trænere: Vi oplever stadig mangel på trænere. Vi har sågar oplevet steder, hvor medlemstilgangen måtte stoppes pga. trænermangel. Det er derfor vigtigt at alle klubber tænker i, at få trænere på kurser. Der er både mulighed for centralt udbudte kurser og lokale kurser i netværk. I kan hente hjælp hos vores sekretær (kontor@badmintonnordjylland.dk). Dommere: Kredsen har også i år uddannet nye dommere (6 i alt) Det er vigtigt for kredsen at retningslinjerne for brug af dommere bliver ens i hele landet sådan at vi ikke stiller vore klubber økonomisk dårligere end i andre kredse og sådan at også andre kredse sætter en god standard for afvikling af turneringer med brug af dommere (se forslag B). Ledere: Der har været afviklet et kursus for klubledere og der har været arbejde med og for klublederne i de føromtalte netværk. Vi har fokus på, at det skal være nemt at være klubleder og vil gøre, hvad vi kan for at denne tankegang præger hele organisationen. Bestyrelsen: Organisering: Vi sidder pt. fire i bestyrelsen (men lægger op til mulighed for at supplere) og det har været helt nødvendigt med ansættelse af hjælp. Vi kan ikke se at kredsen fremover overhovedet kan fungere uden lønnet hjælp til de frivillige. Vi har frivillige tilknyttet på særlige områder: Lars Stoffersen på Ungdom-Elite, Gitte Juhl på Danish-Junior-Cup, Thomas Nielsen på træneruddannelsesområdet. Opdatering af hjemmesiden: Vi prøver at opdatere hjemmesiden løbende, men vi har også brug for historier fra jer (gerne med billeder). I kan bare sende det til kontor@badmintonnordjylland.dk - så skal vi normalt nok få det på. Badmintonpeople: Har igen i år givet udfordringer men stadig flere finder heldigvis ud af det og vi lærer da også hele tiden nye funktioner så vi kan se at vi skal støtte op om dette redskab til administration af så mange dele som muligt. Badminton Danmark: Samarbejdsaftale med kredsene: Forbundet er gået i dialog med kredsene om samarbejdsaftaler og det er tanken at der hvert år skal foregå dialogmøder sådan at der opnås bedre koordinering af indsatser og hjælp til kredsene med de udfordringer vi måtte stå med. Fælles holdturnering(sregler): Et af samarbejdspunkterne er en fælles holdturnering hvor vi tager hul på det på serie 1-niveau (senior). Det er tanken det skal udvides der skal dog fortsat være plads til lokal tilpasning af holdstørrelser o.lign. men ud fra et fælles, landsdækkende regelsæt. Ny kontingentstruktur: Som en udløber af projektet Flere giver mere arbejder forbundet på en ny kontingentstruktur som vi behandler under et særskilt punkt. Tak til alle jer frivillige, der er med til at gøre badmintonsporten til den bedste sport for alle :o)

5 Forslag A: Forslag om sæsonplanlægning i samarbejde med DGI Badminton Danmark skal tilstræbe at samarbejde med DGI om en sæsonplan til gavn for spillerne, klubberne og sporten Det aftales som hovedprincip at lave en rytme gennem sæsonen som spænder over fire uger: Første weekend med stævner kun i Badminton Danmark Anden weekend med holdturnering Tredje weekend med stævner kun i DGI Fjerde weekend uden holdturnering eller stævner (til gengæld trænerkurser, træningssamlinger, forskellige badmintonevents ) Princippet skal være landsdækkende og skal lette den regionale koordinering. Begrundelse: Vi har de forløbne år oplevet følgende problem: Flere stævner for samme aldersklasse og række i samme weekend inden for alt for kort afstand. Selvfølgelig var nogle i DGI og nogle i Badminton Danmark regi men for den enkelte klub spiller det ingen rolle det er et sammenfald og det er træls for det betyder stævner med alt for få deltagere, rækker der aflyses og klubber der opgiver at stå for aktiviteter, især i Badminton Danmark regi, for der tjener man i forvejen mindst på at afvikle et stævne. Helt grotesk var to stævner i en mesterrække hvor der inden for 100 km radius fandtes 12 spillere. Hvis der ikke var blevet lavet aftaler var adskillige stævner slet ikke blevet til noget og spillerne, der kunne tro de havde mange muligheder, ville ikke have fået nogen stævner i flere af disse sammenfaldsweekender. Vi ser ingen fornuft eller gavnlig effekt af stævner hver weekend. Vi ser slet ingen mening i at de to forbund ødelægger hinandens stævner. Vi ser kun en mulighed for gladere klubber, større stævner, gladere og bedre spillere. Og hvis man gerne vil med til mange stævner så må man sørge for at ens klub er medlem af begge forbund. Vi kan kun se at dette vil gavne begge forbund og især dem det hele handler om: spillerne.

6 Forslag B: Ændring af Badminton Danmarks turneringsreglement 6 stk. 12 Nuværende ordlyd: 6 Turneringsledelsen, dommere, sanktioner Der fastsættes dommerbesætning således: I Elite- og Mesterrække: 1 dommer til semifinaler og finaler pr. bane der spilles på. For de øvrige rækker tilstræbes anvendelse af dommere, evt. i samme omfang. Ændres til: 6 Turneringsledelsen, dommere, sanktioner Der fastsættes dommerbesætning således: I Elite-, Mester- og A-rækken: 1 dommer til semifinaler og finaler pr. bane der spilles på. Begrundelse: Det er vigtigt for kredsen at retningslinjerne for brug af dommere bliver ens i hele landet således, at vi ikke stiller vore klubber økonomisk dårligere end i andre kredse, og sådan at også andre kredse sætter en god standard for afvikling af turneringer med brug af dommere.

7 Forslag C: Vedtægtsændringer 2013 Forslag 1 Ændringer som følge af navneændring fra DBF Nordjylland til Badminton Nordjylland 1 Oprindelig Kredsens navn DBF Nordjylland under Danmarks Badminton Forbund. Hjemsted er formandens adresse. ændres til Kredsens navn er Badminton Nordjylland under Badminton Danmark Hjemsted er den adresse som fremgår af hjemmesiden. Hertil kommer konsekvensrettelser i hele vedtægten af disse navne. Bestyrelsen indstiller at disse ændringer vedtages Forslag 2 Ændringer i form af præcisering om regnskab og budget 11 Oprindelig 4.Forelæggelse af de reviderede regnskab til godkendelse. 5.Forelæggelse af budgetforslag til godkendelse, herunder fastsættelse af kontingent. 4. rettes til: Det reviderede regnskab for den foregående sæson forelægges til godkendelse. 5. rettes til: Status for indeværende sæson fremlægges til orientering og budgetforslag til den kommende sæson forlægges til godkendelse. Bestyrelsen indstiller at disse ændringer vedtages Forslag 3 Ændringer til Bestyrelsens sammensætning 12 (første del) Oprindelig Til den daglige ledelse af DBF Nordjylland vælger repræsentantskabet en bestyrelse på 4 medlemmer og udvalg, der virker efter de direktiver, som repræsentantskabet vedtager. I tilfælde af stemmelighed er formandens stemme afgørende. Ud over de repræsentantskabsvalgte personer, konstituerer bestyrelsen sig selv og bestemmer selv sin forretningsorden. Evt. nedsættelse af diverse udvalg - forretningsudvalg - dommerudvalg eller andre udvalg. Ændres til Til den daglige ledelse af Badminton Nordjylland vælger repræsentantskabet jfr 11 en bestyrelse på fire medlemmer (formand+et medlem i ulige år, kasserer+andet medlem i lige år). Bestyrelsen skal virke efter de direktiver som repræsentantskabet måtte vedtage. I tilfælde af stemmelighed er formandens stemme afgørende. Bestyrelsen bestemmer derudover selv sin forretningsorden og kan nedsætte de udvalg den skønner nødvendige. Bestyrelsen har også mulighed for at supplere sig med yderligere medlemmer hvis det anses for gavnligt for opgaveløsningen. Bestyrelsen indstiller at disse ændringer vedtages

8 Forslag 4 Hvis det vedtages på forbundets årsmøde at ændre kontingentstrukturen i hele Badminton Danmark vil det være nødvendigt med ændringer i 4 (B-medlemskab udgår) og 6 (kontingent til forbund og kreds samles i et, fastsættes af forbundets repræsentantskab, inkl. fordelingsnøgle mellem forbund og kreds), samt evt. konsekvensrettelser. Bestyrelsen indstiller at Bestyrelsen af repræsentantskabet bemyndiges til at forvalte i henhold til ny kontingentstruktur såfremt denne vedtages og at repræsentantskabet i Badminton Nordjylland næste år formelt godkender de deraf følgende nødvendige vedtægtsændringer.

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningen er stiftet den 17. november 1936 under navnet Rigsforeningen til Bekæmpelse af de rheumatiske Sygdomme, senere kaldet bl.a. Rigsforeningen til Gigtens

Læs mere

Nyt forslag. 1. Navn Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Kreds Nordjylland, og den er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt.

Nyt forslag. 1. Navn Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Kreds Nordjylland, og den er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt. Forslag til vedtægter for Skoleidræt Nordjylland Nuværende 1. Navn Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Kreds Nordjylland, og den er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt. 2 Formål 1. Dansk

Læs mere

Vedtægter. Stk. 1. Foreningens navn er "Nykøbing Falster Badminton Klub" forkortet NBK og dens hjemsted er Guldborgsund Kommune.

Vedtægter. Stk. 1. Foreningens navn er Nykøbing Falster Badminton Klub forkortet NBK og dens hjemsted er Guldborgsund Kommune. Vedtægter 1. Navn og Hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Nykøbing Falster Badminton Klub" forkortet NBK og dens hjemsted er Guldborgsund Kommune. Stk. 2. Foreningen er medlem af Dansk Badminton Forbund

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Ordinær generalforsamling i 28. september 2013 Lyngby Volleyball Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne på foreningen hjemmeside til gennemsyn. Vedtægter for

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Vedtægter for Tennisafdelingen i D.I.F.

Vedtægter for Tennisafdelingen i D.I.F. Vedtægter for Tennisafdelingen i D.I.F. 1 Foreningens navn er Dronninglund Idrætsforenings Tennisafdeling og har hjemsted i Dronninglund by og kommune. 2 Formål Tennisafdelingen driver og vedligeholder

Læs mere

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Bilag til pkt. 5a. Forslag fra bestyrelsen - Ændringsforslag til vedtægter for Kreds Vest Nuværende bestemmelse Forslag Bemærkninger 4. stk. 1. Kredsens

Læs mere

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt 1. Navn: Landsorganisationens navn er Dansk Skoleidræt med hjemsted i Nyborg. 2. Formål: 1. Dansk Skoleidræt har som mål at fremme folkesundheden ved:

Læs mere

Vedtægter for Ry Rideklub

Vedtægter for Ry Rideklub Vedtægter for Ry Rideklub Vedtægter for Ry Rideklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er: Hjemsted: Ry Rideklub. Ry Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at fremme interessen for hestesporten ved afholdelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Vedtægter for KIU - Patientforeningen Kræft i underlivet. Omfanget af samarbejdet er beskrevet i en særskilt samarbejdsaftale.

Vedtægter for KIU - Patientforeningen Kræft i underlivet. Omfanget af samarbejdet er beskrevet i en særskilt samarbejdsaftale. KIU's vedtægter Vedtægter for KIU - Patientforeningen Kræft i underlivet. Patientforeningen for kvinder, der har eller har haft kræft i underlivet. 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er KIU

Læs mere

Nordjysk Volleyball Kreds

Nordjysk Volleyball Kreds Vaarst 14-04-2008 NVBKs REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 24. april 2008 klokken 19.00 Foreningshuset, Ny Kærvej 2A, 9000 Aalborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretninger: a. formanden b. turneringsudvalget

Læs mere

Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub

Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub Syddjurs Sportsrideklub Møllevej 6 8420 knebel info@syddjurssportsrideklub.dk 1 Foreningen Syddjurs Sportsrideklub er stiftet den 18. oktober 2006. og har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Vedtægter for Kolding Teaterforening

Vedtægter for Kolding Teaterforening Vedtægter for Kolding Teaterforening 1. Foreningens navn Teaterforeningens navn er Kolding Teaterforening og dens hjemsted er Kolding. 2. Formål Teaterforeningens formål er at styrke og vække interesse

Læs mere

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Turismefremme Foreningens hjemsted er formandens virksomhedsadresse, eller der hvor foreningens sekretariat er beliggende. Formanden

Læs mere

1 Navn. 2. Formål. 3. Virke

1 Navn. 2. Formål. 3. Virke 1 Navn Foreningens navn er: Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Region Fyn. (I det følgende kaldet regionen). Regionens hjemsted er formandens adresse. Foreningen er stiftet den 30. januar 1944. Regionen

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Vedtægter for Danske Vandværker Region Syd 1 NAVN Foreningens navn er Danske Vandværker Region Syd. Regionens hjemsted er formandens adresse.

Vedtægter for Danske Vandværker Region Syd 1 NAVN Foreningens navn er Danske Vandværker Region Syd. Regionens hjemsted er formandens adresse. Vedtægter for Danske Vandværker Region Syd 1 NAVN Foreningens navn er Danske Vandværker Region Syd. Regionens hjemsted er formandens adresse. Foreningen er stiftet den 30. januar 1944. Region Syd er stiftet

Læs mere

Vedtægter for Frederikshavn Blackhawks Floorball

Vedtægter for Frederikshavn Blackhawks Floorball Vedtægter for Frederikshavn Blackhawks Floorball 1. Klubbens navn: Klubbens navn er Frederikshavn Blackhawks Floorball Stiftelsesdato: 2. Klubbens hjemsted: Klubben er hjemmehørende i Frederikshavn Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Hvidovre Bordtennis.

Hvidovre Bordtennis. VEDTÆGTER 1 NAVN Foreningens navn er Hvidovre Bordtennis sædvanligvis forkortet Hvidovre BT. Hjemsted: Hvidovre Kommune. Foreningen blev stiftet den 31. august 2007 som en fusion mellem bordtennisklubberne

Læs mere

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter Gældende vedtægt 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er TIK tennis med hjemsted i Høje- Taastrup kommune. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme interessen for tennissporten for alle aldersgrupper og

Læs mere

Vedtægter. Middelfart Badminton Klub. Vedtaget d. 16/3 2016

Vedtægter. Middelfart Badminton Klub. Vedtaget d. 16/3 2016 Vedtægter Middelfart Badminton Klub Vedtaget d. 16/3 2016 Navn 1 Foreningens navn er Middelfart Badminton Klub (MBK) Hjemstedet er Middelfart kommune 2 Klubben er gennem Badminton Fyn (BF) medlem af Badminton

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Vedtægter for Danske Vandværker Region Øst 1 NAVN Foreningens navn er Danske Vandværker Øst.

Vedtægter for Danske Vandværker Region Øst 1 NAVN Foreningens navn er Danske Vandværker Øst. Vedtægter for Danske Vandværker Region Øst 1 NAVN Foreningens navn er Danske Vandværker Øst. Regionens hjemsted er Danske Vandværkers kontor, Solrød Center 20 C, 2680 Solrød Strand. Danske Vandværker er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HVALSØ BADMINTON CLUB HBC81

VEDTÆGTER FOR HVALSØ BADMINTON CLUB HBC81 VEDTÆGTER FOR HVALSØ BADMINTON CLUB HBC81 Version 30.05.2017 1 Benævnelse 1.1 Foreningens navn er Hvalsø Badminton Club = HBC 81. 1.2 Foreningen er stiftet den. 27. januar 1981. 1.3 Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt Nyborg, d. 18. marts. 2016 j.nr. 16-004i/FK/ng Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt 1 Navn Landsorganisationens navn er Dansk Skoleidræt. 2 Formål Dansk Skoleidræt har med skolen som ramme

Læs mere

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd Det Frivillige Kulturelle Samråd Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd 1 Navn Stk. 1 Det Frivillige Kulturelle Samråd (FKS). FKS hjemsted er formandens eller sekretariatets adresse. 2 Formål Stk.

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Greve-Solrød Erhverv, og dets hjemsted er i enten Greve eller Solrød Kommune. 2. Formål Greve-Solrød Erhvervs formål er at virke

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Vedtægter for Tåstrup Gymnastik forening. Pr. Februar 2012

Vedtægter for Tåstrup Gymnastik forening. Pr. Februar 2012 for Tåstrup Gymnastik forening Pr. Februar 2012 Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er, og dens hjemsted er Høje Taastrup Kommune. 2 Formål. Foreningens formål er, at udbrede kendskabet og

Læs mere

VEDTÆGTER. Slagelse Mountainbike (SMTB)

VEDTÆGTER. Slagelse Mountainbike (SMTB) VEDTÆGTER for Slagelse Mountainbike (SMTB) Stiftet 16. april 2008 www.slagelsemtb.dk E-mail: smtb.bestyrelse@gmail.com medlem af Danmarks Idræts-Forbund (DIF) under Danmarks Cykle Union (DCU) og De Danske

Læs mere

Rideklubben Hammelev og Omegn Kirkestræde 6, Hammelev 6500 Vojens Hjemmeside www.rideklubbenhammelev.dk Mail rho@rideklubbenhammelev.

Rideklubben Hammelev og Omegn Kirkestræde 6, Hammelev 6500 Vojens Hjemmeside www.rideklubbenhammelev.dk Mail rho@rideklubbenhammelev. Vedtægter for Rideklubben Hammelev og Omegn, vedtaget den 23/2-2011 1. Rideklubben Hammelev og Omegn, RHO, stiftet den 1.november 1978, har til formål at fremme interessen for ridesporten i Hammelev og

Læs mere

Vedtægter. Side 1 af 7

Vedtægter. Side 1 af 7 Vedtægter Side 1 af 7 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens navn er DGI Nordjylland Stk. 2. DGI Nordjylland er en forening og en selvstændig juridisk enhed. Stk. 3. Landsdelsforeningen er en sammenslutning

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

Vedtægter for FrikirkeNet

Vedtægter for FrikirkeNet Vedtægter for FrikirkeNet PRÆAMBEL FrikirkeNet er et samarbejde, der består af de til enhver tid tilsluttede enkeltstående kirker, institutioner og tjenesteorganisationer i Danmark. FrikirkeNet er et netværkssamarbejde

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Helsinge Fodbold. Vedtægter

Helsinge Fodbold. Vedtægter Helsinge Fodbold Vedtægter 1: Klubbens navn Klubbens navn er Helsinge Fodbold, stiftet den 23. maj 1919. 2: Organisering Klubben er organiseret under Helsinge Skytte- og Idrætsforening, HSI, der er paraplyorganisation

Læs mere

Klubbens navn er FBK 92 (Frederikssund Badminton Klub 92). Klubben er stiftet 6/

Klubbens navn er FBK 92 (Frederikssund Badminton Klub 92). Klubben er stiftet 6/ VEDTÆGTER FBK92 Vedtaget på den stiftende generalforsamling 6. maj 1992 Vedtægtsændringer vedtaget på generalforsamlingen 26. april 2000 Vedtægtsændringer vedtaget på generalforsamlingen 27. april 2011

Læs mere

LOVE FOR FKIF FREDERIKSBERG KAMMERATERNES IDRÆTSFORENING

LOVE FOR FKIF FREDERIKSBERG KAMMERATERNES IDRÆTSFORENING LOVE FOR FKIF FREDERIKSBERG KAMMERATERNES IDRÆTSFORENING I: NAVN, FORMÅL OG HJEMSTED M.M. 1. Navn, formål og hjemsted Frederiksberg Kammeraternes Idræts Forening, F.K.I.F., der er stiftet den 5. maj 1930

Læs mere

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 1 Navn & Hjemsted Foreningens navn er Kvindehusforeningen i Silkeborg (benævnes i det følgende som KHF). Foreningens hjemsted

Læs mere

STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST

STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST Under generalforsamling i SLTU den 23. april 2019 og generalforsamling i KTU den 11. april 2019, er der truffet beslutning om at sammenlægge aktiviteterne i SLTU og KTU

Læs mere

Vedtægter for Hadsund Bridgeklub

Vedtægter for Hadsund Bridgeklub Vedtægter for Hadsund Bridgeklub 1. Navn og hjemsted... 1 2. Formål... 1 3. Tilhørsforhold... 1 4. Medlemskab.... 1 5. Kontingent... 2 6. Karantæne / Eksklusion... 2 7. Generalforsamling... 2 8. Dagsorden...

Læs mere

Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune

Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune. 1 Navn og hjemsted Navn: Hjemsted: Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune Frivillighedens Hus, Perlegade 50, 6400 Sønderborg 2 Formål Foreningen

Læs mere

2 Foreningens hjemsted. 2.1 Foreningen har hjemsted i Haderslev kommune.

2 Foreningens hjemsted. 2.1 Foreningen har hjemsted i Haderslev kommune. Vedtægter 1. Navn. 1.1 Foreningens navn er: "Vojens Ishockey Klub". 1.2 Den er startet den 5. januar 1963 og er stadfæstet ved generalforsamling den 30. april 1963. 1.3 Ved generalforsamlingen den 24.

Læs mere

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926 Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening Stiftet 26. februar 1926 1. Foreningens navn: Knabstrup Idrætsforening. Hjemsted Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42. Knabstrup 4440 Mørkøv. 2. Foreningens formål

Læs mere

Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid.

Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid. Love for Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Vendsyssel Husflidsforening med hjemsted i Hjørring, Brønderslev og Jammerbugt Kommuner.

Læs mere

Vedtægter for Aalborg SeniorSport

Vedtægter for Aalborg SeniorSport Vedtægter for Aalborg SeniorSport 1 Foreningens navn: Foreningens navn er Aalborg SeniorSport. Stiftet: 9. marts 2000. 2 Foreningens hjemsted: Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 3 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Fjerritslev Kinos Venner

Vedtægter for Fjerritslev Kinos Venner Vedtægter for Fjerritslev Kinos Venner 1 - Navn. Foreningens navn er Fjerritslev Kinos Venner. Foreningens hjemsted er, Jammerbugt Kommune. 2 - Formål Foreningens formål er: at drive en biograf, der er

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Gymnastikforeningen Køge Bugt

Gymnastikforeningen Køge Bugt Gymnastikforeningen Køge Bugt Stiftet den 21. september 1970 Således vedtaget på generalforsamlingen den 21. september 1970 med seneste ændringer den 7. oktober 2002 4. marts 2008 4. marts 2009 4. marts

Læs mere

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold)

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Vedtægter, Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Stiftet 6. september 1916 Eksisterende vedtægter Ændringsforslag ved GF 11. marts 2014 1. Navn Foreningens navn er: Borup Idrætsforening

Læs mere

Vedtægter for RegionsGolf Øst

Vedtægter for RegionsGolf Øst Vedtægter for RegionsGolf Øst af RegionsGolf Danmark u00d8st 1 / 6 1. 01 - Navn og område... 3 2. 02 - Formål... 3 3. 03 - Deltagende klubber... 3 4. 04 - Turneringens afvikling... 4 5. 05 - Ledelse...

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016.

Vedtægter. Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016. Vedtægter Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016. 0 1. Foreningens navn Foreningens navn: Middelfart Firma og Familie Idræt. Initialer: MFFI Stiftelsesår: 1965 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Hovedforeningen Gødvad GIF 1. Navn, stiftelse og tilhørsforhold Foreningens navn er Gødvad Gymnastik og Idrætsforening kendes også under navnet Gødvad

Læs mere

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området.

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. Vedtægter for Værløse Svømmeklub 1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. 2 Formål Foreningens formål er under inspirerende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RIBE BOLDKLUB. Navn og formål. Værdier og holdninger. Medlemmer

VEDTÆGTER FOR RIBE BOLDKLUB. Navn og formål. Værdier og holdninger. Medlemmer VEDTÆGTER FOR RIBE BOLDKLUB Forslag/2015 Navn og formål Foreningens navn er Ribe Boldklub. Foreningen er hjemmehørende i Esbjerg kommune. 1. 2. Foreningens hovedformål er at fremme fodbolden i lokalområdet

Læs mere

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser.

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Forslag til ændringer: Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Kapitel 1. NAVN 1.1 Unionens Organisationens

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Download the original attachment

Download the original attachment Download the original attachment Vedtægter: Odder svømmeklub 1 Navn og Hjemsted Afdelingens navn er Odder Idræts- og Gymnastikforening Frem s Svømme- og Vandpoloafdeling. Klubbens hjemsted er Odder Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Haderslev Svømmeklub

Vedtægter for Haderslev Svømmeklub Vedtægter for Haderslev Svømmeklub Klubbens navn er Haderslev Svømmeklub (HSK). Klubbens formål er, gennem undervisning, prøver og konkurrencer at fremme kendskabet til og interessen for svømning, vandpolo,

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T N O R D J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T N O R D J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T N O R D J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B - 1 - 1 NAVN 1.1 Afdelingens navn er: Haveselskabet, Nordjylland

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening.

Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening. Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening. 1 Foreningens navn er Ulfborg Bys gymnastikforening. Foreningens hjemsted er Holstebro Kommune. 2 Foreningens formål er at arbejde for åndeligt og legemligt

Læs mere

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid.

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

Vedtægter for Glostrup Badminton Club

Vedtægter for Glostrup Badminton Club Vedtægter for Glostrup Badminton Club 1 Navn og Hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Glostrup Badminton Club Stk. 2. Foreningens hjemsted er Glostrup Kommune. 2 Foreningens formål Stk. 1. Det er Glostrup

Læs mere

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS 1 Foreningens navn og hjemsted: 1. I overensstemmelse med fransk lov af 1. juli 1901 og dekret af 16. august 1901 er der den 22. november 1966 dannet en forening kaldet: Club

Læs mere

Vedtægter for foreningen STATIONEN

Vedtægter for foreningen STATIONEN Vedtægter for foreningen STATIONEN 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Stationen Dens hjemsted er Aulum i Herning Kommune. Foreningens er oprettet ved en stiftende generalforsamling den

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Dansk Dart Unions. Vejledning, priser og krav til klubberne. Sidst revideret af Dansk Dart Unions bestyrelse den

Dansk Dart Unions. Vejledning, priser og krav til klubberne. Sidst revideret af Dansk Dart Unions bestyrelse den Dansk Dart Unions Vejledning, priser og krav til klubberne Sidst revideret af Dansk Dart Unions bestyrelse den 14.12.2017 Side 1 Indhold Beløbssatser... 3 Minimumskrav til klubvedtægterne... 4 Forsalg

Læs mere

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune.

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. Vedtægter for Hørsholm Rungsted løbeklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. 2 Formål Hørsholm Rungsted løbeklub

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub:

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub: Vedtægter for Slangerup Svømmeklub: 1: Foreningens navn er Slangerup Svømmeklub med hjemsted i Slangerup By, Frederikssund Kommune. 2: Klubbens formål er at varetage medlemmernes fælles interesse for svømmesportens

Læs mere

Vedtægter for HjernetumorForeningen

Vedtægter for HjernetumorForeningen Vedtægter for HjernetumorForeningen 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 24. april 2012 under navnet HjernetumorForeningen. HjernetumorForeningens hjemsted er formandens adresse. Vi

Læs mere

Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002.

Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002. Hillerød Hundevenners vedtægter, 2014 version 1 Navn og hjemsted Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1. Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Lokalforeningens navn er Svenstrup civile Hundeførerforening / Danmarks civile Hundeførerforening Svenstrup. Forkortes DcH Svenstrup. 1.2

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HVALSØ BADMINTON CLUB HBC81

VEDTÆGTER FOR HVALSØ BADMINTON CLUB HBC81 VEDTÆGTER FOR HVALSØ BADMINTON CLUB HBC81 1 Benævnelse 1.1 Foreningens navn er Hvalsø Badminton Club = HBC 81. 1.2 Foreningen er stiftet den. 27. januar 1981. 1.3 Foreningens hjemsted er Lejre Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter

Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted i Herning. 2. Formål Herning Krisecenters formål er at være boform for voldsramte

Læs mere

V E D T Æ G T. for. [kredsen] i UlykkesPatientForeningen og PolioForeningen

V E D T Æ G T. for. [kredsen] i UlykkesPatientForeningen og PolioForeningen V E D T Æ G T for [kredsen] i UlykkesPientForeningen og PolioForeningen Kredsforeningen vælger selv sit navn. Navnet skal angive kredsforeningens geografiske tilhørsforhold. 1. Kredsforeningen er en afdeling

Læs mere

(Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak)

(Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak) Vedtægter for Fyns Skoleskak (Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak) 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Skoleskak, Fyns Kredsen i daglig tale Fyns Skoleskak. (FSS) Den udgøres af skoleskakklubber

Læs mere

BFs Repræsentantskabsmøde 2014

BFs Repræsentantskabsmøde 2014 BFs Repræsentantskabsmøde 2014 BFs klubber, æres- og hædersmedlemmer, kredsens bestyrelses- og udvalgsmedlemmer, Badminton Danmark og pressen. Der indkaldes til ordinært repræsentantskabsmøde i Badminton

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub Vedtægter for Birkerød Tennis Klub CVR. Nr. 27537715 Navn, hjemsted og formål. 1 Klubbens navn er Birkerød Tennis Klub forkortet til og i det følgende kaldet Birkerød TK. Klubbens hjemsted er Topstykket

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub.

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub. Bestyrelsen har blandt andet på baggrund af ændringer i vores tilmeldingssystem udarbejdet følgende forslag til ændringer i vedtægterne for Slangerup Svømmeklub. Generalforsamlingen bedes tage stilling

Læs mere

Vedtægter For Aalborg KFUM Fodbold

Vedtægter For Aalborg KFUM Fodbold Vedtægter For Aalborg KFUM Fodbold 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. stk. 1 Klubben har tilhørsforhold og adresse i Multihuset, Under Lien 60, 9000 Aalborg og bærer navnet Aalborg KFUM Fodbold. stk. 2 De til

Læs mere

At give mulighed for at dyrke svømmeidræt på det plan hver enkelt ønsker.

At give mulighed for at dyrke svømmeidræt på det plan hver enkelt ønsker. VEDTÆGTER FOR SKIVE SVØMMEKLUB POSEIDON STIFTET D. 27. AUGUST 1953 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Klubbens navn er " Skive Svømmeklub Poseidon". Dens hjemsted er Skive. 2. Klubbens formål: At give mulighed

Læs mere

Vedtægter for Dansklærerforeningen

Vedtægter for Dansklærerforeningen Vedtægter for Dansklærerforeningen I. Navn og formål 1 Dansklærerforeningens navn er Dansklærerforeningen. 2.1 Dansklærerforeningens formål er at tjene og udvikle faget dansk alle steder hvor danskundervisning

Læs mere

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til Nuværende formulering Ny formulering 1 Navn Klubbens navn er klub for privatpraktiserende ergoterapeuter. Klubbens navn dækker grundlæggende over de ergoterapeuter, der ønsker at starte egen virksomhed,

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Side 1 af 7 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Klubbens

Læs mere