Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen onsdag den

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen onsdag den"

Transkript

1 Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen onsdag den Afbud: Lars, Ole, Jacob. Katrine deltog ikke i behandlingen af punkterne Ikke mødt: August. Pkt. 165 Velkommen til August, 7.B, ny næstformand i elevrådet Udgår. Pkt. 166 Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde den Godkendt. Pkt. 167 Juniorklubbens organisering (bilag) Bestyrelsen besluttede på møde den at indsende forslag til BUU til ny organisering af Juniorklubben med tilknytning til skolen. Af vedlagte forslag fremgår såvel konkret forslag til organisering samt begrundelser herfor. Sfo-lederen deltager i behandlingen af dette punkt. Johnnie og Henrik færdiggør oplægget. Fremsendes af bestyrelsen til BUU som forslag om pilotprojekt. Henrik skriver udkast til henvendelse til BUU. Pkt. 168 Etablering af forældreråd i sfo (bilag) Bestyrelsen anmodes om at træffe beslutning om, hvordan samarbejdet mellem et forældreråd i sfo og bestyrelsen skal være. Der kan ikke tillægges forældrerådet bestyrelseslignende kompetencer ud over det, bestyrelsen beslutter. Af side 71 i Værd at Vide fremgår det hvilke kompetencer, bestyrelsen har tillagt klasseforældrerådene. Bestyrelsen anmodes om at beslutte, om der skal udarbejdes et særskilt kommissorium for forældrerådet i sfo, herunder hvad dette i givet fald skal omhandle. I så fald vil et forslag blive forelagt på decembermødet i bestyrelsen. Der vedlægges dog allerede et nu et kortfattet notat om etablering af et forældreråd.

2 Sfo-lederen deltager i behandlingen af dette punkt. Bestyrelsen anbefaler, at der oprettes forældreråd i sfo, som tiltrædes af sfo-lederen og 2 medarbejdere, og overlader udarbejdelsen af et kommissorium til parterne. Kommissoriet sendes til bestyrelsen til orientering. Pkt. 169 Nyt fra elevrådet Intet. Pkt. 170 Forældre som resurse i undervisningen (bilag) Arbejdsgruppen vedr. Etablering af en Familiebank præsenterer oplæg til fremtidig model. Forslaget videresendes efter drøftelsen i bestyrelsen til PU, primært med henblik på en vurdering af, hvad der skal til for, at lærere og pædagoger benytter Familiebanken. Udvalget tilretter oplægget, som sendes i høring i PU den 6. december. Herefter færdiggør udvalget oplægget, og familiebanken er køreklar senest efter Påskeferien Pkt. 171 Familieklasse Pedersborg Skole har tidligere været vært for kommunens familieklassetilbud, som nu er nedlagt. Vi havde på skolen positive erfaringer med at drive en familieklasse, og vi har en lærer og en pædagog ansat, der er uddannet inden for den narrative metode, som familieklassemodellen er baseret på. Den psykolog, der var tilknyttet familieklassen, er fortsat ansat i Sorø Kommune, så personalemæssigt ville vi formodentlig have forudsætninger for at etablere en familieklasse igen. Sorø Kommunes udgave af familieklassen var den fulde version i stil med originaludgaven, som stammer fra Marlborough i England. Denne model er omkostningstung, idet den baserede sig på 3 fuldtidsansættelser til 8 elever samt eventuel frikøb af forældre, så de kunne deltage. Den gennemsnitlige tilknytningstid pr. elev var 1-1½ år. Der var således tale om et vidtgående specialundervisningstilbud efter folkeskolelovens 20 stk. 2, og det vil ikke være muligt at genetablere dette i eget regi. Der er dog forskellige modeller, som praktiseres også modeller, der er langt mindre omkostningstunge. På baggrund af egne erfaringer fra Ringsted Kommune vil Camilla lægge op til en drøftelse af familieklassen som mulig pædagogisk metode på Pedersborg Skole. Hvis bestyrelsen herefter beslutter at arbejde videre med sagen, vil dette ske i relation til planlægningen af skoleåret og med inddragelse af Pædagogisk Udvalg med henblik på at undersøge, om det er muligt og ønskeligt at lave et tilbud på skolen som et element i vores samlede specialundervisningstilbud efter folkeskolelovens 20, stk. 1. Camilla orienterede. Bestyrelsen ønsker, at PU arbejder videre med sagen. Klaus inviterer Camilla til at præsentere familieklassen i PU. Herefter indgår familieklassen i de samlede overvejelser i relation til skolens specialpædagogiske tilbud.

3 Pkt. 172 Kvalitetsrapport (bilag fremsendt ) Den samlede kvalitetsrapport udsendes fra fagcentret til kommentering omkring den Bestyrelsen skal herefter på mødet den udtale sig til kvaliteten på Pedersborg Skole, herunder om der er forhold, bestyrelsen ønsker særligt fokus på. Frist for bestyrelserne til at udtale sig til egen skoles kvalitet er den , og på byrådsmøde i december 2012 behandles den samlede rapport, som herefter er offentlig tilgængelig og således kan lægges på skolens hjemmeside inden juleferien Søren og Ole sender bestyrelsens udtalelse til Henrik senest lørdag. I januar skriver Søren og Henrik en artikel til pressen og hjemmesiden om gode historier fra kvalitetsrapporten. Pkt. 173 Opfølgning på møde med klasseforældrerådene den (bilag) Bestyrelsen besluttede på møde den at bede kommunikationsgruppen om at udarbejde samlet forslag til tilbagemelding til klasseforældrerådene vedr. de temaer, der blev drøftet på mødet. Vedlagt er gruppens forslag til tilbagemelding, herunder en anbefaling af konkrete forhold i prioriteret rækkefølge til videre foranstaltning samt en tidsplan. Bestyrelsen tager opsamlingen til efterretning. Henrik lægger Christians notat på forældreintra. Pkt. 174 Dialogmøde den Der ønskes en kort evaluering af mødet mellem bestyrelserne og BUU den På mødet blev der udtrykt ønske om en tættere dialog mellem bestyrelserne og BUU, herunder afholdelse af møde hvert år forud for igangsætning af arbejdet med kommunens budgetter. I den forbindelse foreslår Ole og Søren, at der afholdes 2 årlige møder et i foråret og et i efteråret mellem BUU og formandskaberne fra hver skolebestyrelse, hvor der kan drøftes aktuelle og fremadrettede skolepolitiske overvejelser, herunder drøftelse af budgettet på forårsmødet. Midtvejs ønskes fortsat afholdt dialogmøde mellem BUU og de samlede bestyrelser, Endvidere anmodes bestyrelsen om at beslutte, hvordan og hvornår der skal arbejdes videre med de oplæg, vi blev præsenteret for ved dialogmødet. Fra Frederiksberg Skole (Ulla): 1. Skolen har netop udsendt en meddelelse til forældre, elever og personale, som tydeligt fortæller, hvad skolen forventer af parterne. Arket er sat grafisk pænt op og fortæller i punktform, hvad vi kan forvente os af hinanden. En fin måde at forventningsafstemme på. 2. Dialogmøderne mellem klasseforældreråd og skolebestyrelse: Skolen har delt det op i tre separate møder: Et for indskolingsklasseråd, et for mellemtrin og et for udskoling. En ide jeg synes, vi kan gå videre med og diskutere. 3. Vi snakkede om hvad begrebet "ressourcestærke forældre" egentlig er: Forældrene i Ruds Vedby er særdeles aktive på deres skole, omend de på mange måde har et dårligere udgangspunkt end f.eks. forældrene på Frederiksberg Skole. Vi nåede desværre ikke frem til et entydigt svar! Fra Holbergskolen (Henrik): Holbergskolen har besluttet sig for at etablere en art forældrebank og ønsker temamæssigt at opdele den i indskoling, mellemtrin og udskoling. Af eksempler kan nævnes:

4 Indskolingen: Forældrearbejdsdage, lektiecafe, frivilligt arbejde med udsatte børn efter skoletid. Mellemtrinnet: Deltage i undervisningen, fungere som støtte, agere mediatorer mellem forældre Udskolingen: Hente børn til fritidsaktiviteter, fortælle om egne vanskelige vilkår, succesoplevelser til udsatte børn. Holbergskolen gør sig overvejelser om, hvad der virker bedst: 100 mand i én dag eller én mand i 100 dage, og så er det vigtigt at give resursesvage forældre muligheden for at byde ind med noget. Holbergskolen vil gerne brede samarbejdet ud, så skolerne kan benytte hinandens forældre. Vi aftalte at tage kontakt til skolen i januar for at høre, hvad de har sat gang i. Fra Borgerskolen (Klaus): Det var lidt nedslående at besøge Borgerskolen, idet de oplevede at forældreopbakningen til bestyrelsen var væk. Skolebestyrelsen oplevede bl.a., at fremmødet til de arrangementer, der før har haft over hundrede deltagere, nu er under 30, hvoraf de 20 er fra skolebestyrelsen og tilhørende familie. Desuden oplevede skolebestyrelsen, at de havde fejlet vedr. skolesammenlægningen, da de havde tabt begge forældregrupper, der før var meget aktive i de respektive skolebilleder. Der var stadig en oplevelse af dem og os. De gav intet men ønskede hjælp. Fra Ruds Vedby Skole (Søren): På Ruds Vedby skole prøver man at styrke forældresamarbejdet og forældrenes engagement i skolen ved fx at lave aktivitetsdage, hvor børnene viser ting, som de har produceret, frem for forældrene og hvor tingene kan købes. Skolen er lille og generelt opleves det, at der er en god opbakning fra forældrene. Den seneste tids uro med unge, har aktiveret en gruppe forældre fra skolen og sammen med skolebestyrelsen, har de lavet borgermøder, for at undgå yderligere uro. Det årlige forældremøde på skolen er planlagt af klasseforældrerådene, og selve mødet styres af forældrene. Lærerne kan bede om at få punkter på til mødet, og det er fælles ansvar at møderne har det "rigtige" indhold. Det giver en god tilslutning til møderne. Fra Stenlille Skole (Christian): Stenlille greb fusionen meget anderledes an end Pedersborg Skole, og det har medført et oprydningsarbejde i form af at fjerne sig fra ØV-stemningen. "Én brokker sig og 99 lytter" skal ændres til en anerkendende tilgang hvor 100 ytrer sig. De kritiske røster inddrages (efter princippet om, at det er bedre, at der pisses ud af teltet end ind i teltet). Princip om at møde forældrene på deres præmisser med hyppige møder, når skuden skal vendes. Synliggørelse af skolen på anden vis end bare for elever og forældre. Forslag om PR-chef og åbent-hus-dage. Forældreintra anvendes i en form tilpasset de tre afdelinger med obligatorisk anvendelse i indskoling over mod en mere frivillig anvendelse i udskoling. Skal Skolebestyrelsen være kulturbærende? Følgende punkter ønsker bestyrelsen at arbejde videre med: Der gøres forsøg i foråret 2013 med afholdelse af forældremøder, hvor forældrene har det fulde ansvar for indkaldelse, indhold og gennemførelse. Forsøgene er frivillige og udmeldes af skolelederen. Ansvarshavende bliver klasseforældrerådene. Disse forældre melder tilbage til bestyrelsen vedr. erfaringerne. Ulla undersøger herudover erfaringerne fra Frederiksberg Skole om afdelingsopdelte dialogmøder mellem klasseforældrerådene og bestyrelsen. Vedr. mødevirksomhed med BUU fremsender Søren og Ole forslag om afholdelse af møder som beskrevet i sagsfremstillingen.

5 Pkt. 175 Lygtekampagne Formanden foreslår, at skolebestyrelsen for 7. år i træk arrangerer en lygtekampagne, hvor forældrerepræsentanterne og evt. elevrådet i skolebestyrelsen en morgen i december står foran Pedersborg skole og uddeler reflekser til alle cyklende børn og voksne på vej til skole. Der vil også blive givet et lygtesæt til de cyklende, som ikke har et tydeligt lys på deres cykler. Formålet er, at fremme sikkerheden ved at færdes på cykel til og fra skolen og støtte, at flere og flere benytter dette transportmiddel. Samtidig er det også en mulighed for skolebestyrelsen til at vise, hvem vi er, og være aktive på skolen, hvilket er en del af skolebestyrelsens formålsparagraf. Udgiften vil være kr. til indkøb af lygter. Formanden står gerne for det praktiske. Lygtekampagnen gennemføres. Pkt. 176 Økonomirapport pr (bilag eftersendes) Sanne forelægger rapport til orientering.. Pkt. 177 Orienteringssager Nyhedsbrev for november udsendes senest den Henrik orienterede om Ny Nordisk Skole. Den afholdes formandsmøde om bl.a. rengøring. Der er afgivet positivt høringssvar vedr. Ungeprogrammet. På bestyrelsesmøde i december laves oplæg om igangsætning af værdidebat. Decembermødet starter for forældrene kl Camilla orienterede om kontakt til Ejendomscentret og det politiske niveau om rengøringsniveauet. Pkt. 178 Eventuelt Intet. Pkt. 179 Forslag til ændrede distriktsgrænser mellem Borgerskolen og Pedersborg Skole Vedlagte forslag til ændrede distriktsgrænser er sendt i høring med svarfrist den Bestyrelsen bedes udtale sig til forslaget. Anbefales.

6 Pkt. 180 Afholdelse af forskudte valg til skolebestyrelsen På grundlag af henvendelse fra fagcentret modtaget den om interessen for afholdelse af forskudte valg til skolebestyrelsen, jf. nedenfor, anmodes bestyrelsen om at udtale sig til sagen. Det skal pointeres, at valgperioden for alle forældrevalgte medlemmer af bestyrelsen fortsat vil være 4 år. Til Skolernes ledelse og bestyrelse. På baggrund af en konkret ansøgning om forskudt skolebestyrelsesvalg fra Frederiksberg Skolebestyrelse samt udsagn ved det seneste dialogmøde mellem skolebestyrelser og Børn og Undervisningsudvalget tyder det på, at flere skolebestyrelser er interesserede i eller har overvejelser gående på at få mulighed for forskudte valg til skolebestyrelsen. Dette understøttes tillige af indholdet i mødereferater fra skolebestyrelsernes møder, som indgår i Børn og Undervisningsudvalgets behandling under det faste punkt "Meddelelser". Udvalget har derfor ønsket, at få afdækket, hvor mange skolebestyrelser, der ønsker forskudte valg jf. Bkg. Nr. 114 af 26/01/2010 ("Skolebestyrelses bekendtgørelsen") kap Resultatet af denne forespørgsel vil indgå i den igangværende revision og opdatering af styrelsesvedtægten for Sorø Kommunes Skolevæsen (forventes afsluttet primo 2013). Tilkendegivelserne for - eller imod - forskudte valg bedes sendt til Allan Velstrøm alve@soroe.dk snarest mulig - og senest 10. december Aktuelt har bestyrelsen ikke ønske om afholdelse af forskudte valg, men ser frem til at høre om erfaringerne fra Frederiksberg Skole. Søren W. Andersen Camilla Halgren Larsen Dagmar Keinicke Ulla Grundtvig Brask Lillian Wik Henrik Madsen Christian Christensen Sanne Bjerre Klaus Bolø

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen onsdag den

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen onsdag den Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen onsdag den 14.11.2012 Afbud: Jakob, Katrine. Pkt. 181 Godkendelse af referat fra bestyrelsens møde den 14.11.2012 Godkendt. Pkt. 182 Nyt

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen tirsdag den

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen tirsdag den Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen tirsdag den 13.8.2013. Uden for dagsordenen bød Søren velkommen til elevrådsrepræsentanterne August, 8B og Timmi, 8B Forældrereferat skrives

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen mandag den 19.12.2011

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen mandag den 19.12.2011 Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen mandag den 19.12.2011 Afbud: Nicolai, Ole. Pkt. 58 Godkendelse af referat fra bestyrelsens møde den 15.11.2011 Godkendt. Pkt. 59 Nyt fra

Læs mere

3. at sagen herefter fremsendes til endelig politisk behandling sammen med de indkomne høringssvar.

3. at sagen herefter fremsendes til endelig politisk behandling sammen med de indkomne høringssvar. Styrelsesvedtægt J.nr.: 17.01.00.A21 Sagsnr.: 14/2086 ANBEFALING: Skoleafdelingen anbefaler: 1. at udkast til en ny styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet og SFO i Dragør Kommune sendes i høring i skolebestyrelserne,

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Fanø Kommune. Referat

Fanø Kommune. Referat Fanø Kommune Referat Skolebestyrelsen 2014-2018 Den 26. januar 2018 kl. 14:30 Mødested: Mødelokalet Rudbøl Afbud: Medlemmer: Sekretær: Flemming Thiesen, Niels Heinel Jonas Tauman, Eva Elleskov, Torben

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. september 2016 kl. 17.15-20.00 på skolens lærerværelse Deltagere: Peter Beiter Brasholt, Michael Andersen, Rasmus Edelberg, Helle Sørensen, Louise Heilberg,

Læs mere

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. Referatet godkendt. Dagsorden godkendt.

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. Referatet godkendt. Dagsorden godkendt. Skolebestyrelsen Løgstrup Skole Mødedato: 11. august 17.00 til 19.00 Mødested: Personalerummet Bemærkninger: Fraværende/afbud: Eleverne har endnu ikke valgt repræsentanter., Britt, Nina, Kim DAGSORDEN:

Læs mere

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Torsdag d. 11. januar 2018 kl. 17.15 19.15 Hvor: Afdeling Absalon, stort mødelokale Deltagere: Forældrerepræsentanter: Kathrine

Læs mere

For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN. Tirsdag den 4. februar 2014. Kl. 19.00 21.00

For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN. Tirsdag den 4. februar 2014. Kl. 19.00 21.00 Dagsorden For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN Tirsdag den 4. februar 2014 Kl. 19.00 21.00 Mødelokale 3, Mølholm Skole ÅBEN DAGSORDEN:... 176 SAGER TIL EFTERRETNING:... 176 201. Orientering.... 176 202. Planlægningsfaciliteter...

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: Niels, Gitte 44-2014/15:

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen

Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen Styrelsesvedtægten udgør sammen med relevante bilag rammen for drift af skolerne i Rebild Kommune. I styrelsesvedtægten inkl. bilagene fastsættes bestemmelser

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

På skoler, som har specialklasser på mindst 3 klassetrin, skal forældrerepræsentationen for specialklasserne udgøre mindst 1.

På skoler, som har specialklasser på mindst 3 klassetrin, skal forældrerepræsentationen for specialklasserne udgøre mindst 1. 1 of 6 Styrelsesvedtægt for Syddjurs Kommunes Skolevæsen Kapitel 1 Skolebestyrelsen 1 Ved hver skole oprettes en skolebestyrelse bestående af 7 forældrerepræsentanter, 2 medarbejderrepræsentanter og 2

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 21. marts 2017 kl

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 21. marts 2017 kl Sønderskov-Skolen, 27. marts 2017 Skolebestyrelsen: Mikkel Nyhold Bruncke Henrik Lausen Karin L. Kamstrup Susanne Andresen Camilla Rudebeck Juhl Lars Nicolaisen (afbud) Morten Vestergaard Thomas Erlandsen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Afbud: Tanja Pejstrup, Kathrine Rækby, Peter Thygesen og Pia Barksdale Referat med kursiv

Afbud: Tanja Pejstrup, Kathrine Rækby, Peter Thygesen og Pia Barksdale Referat med kursiv Referat af skolebestyrelsesmødet torsdag d. 05.03.15 kl. 19.00 21.30 i mødelokalet, Nørre Nissum skole ******************************************************************************** Deltagere: Forældrerepræsentanter:

Læs mere

Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen

Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen Version: 0.4 1. Medlemmer, konstituering m.m. Skolebestyrelsen er sammensat i henhold til Bekendtgørelse af lov om Folkeskolen (nr. 665 af 20.06.2014)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012

Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012 Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012 Indkaldte: Forældrerepræsentanter: Mette, Gitte, Hans-Erik, Lena, Jesper, Susan, Thomas, Jacob, Medarbejderrepræsentanter: Connie, Jacob Elevrepræsentanter:

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen

Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen Styrelsesvedtægten udgør sammen med relevante bilag rammen for drift af skolerne i Rebild Kommune. I styrelsesvedtægten inkl. bilagene fastsættes bestemmelser

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

KAPITEL 2: SKOLEBESTYRELSEN

KAPITEL 2: SKOLEBESTYRELSEN Uddrag fra Styrelsesvedtægt for skolevæsenet i Køge Kommune samt forretningsorden for Skolebestyrelsen ved Sct. Nicolai Skole, revideret 13. marts 2018 Almindelig skrift er fra Styrelsesvedtægten for skolevæsenet

Læs mere

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr.

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr. REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 11 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage. Bestyrelsen

Læs mere

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde Dagsorden for skolebestyrelsens møde Afbud fra Lars Thestrup og Ditte L. Buchwald 1. suppleant Susanne H. Hansen og 2. suppleant Zania K. Pedersen er indkaldt Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30 84-14

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset A LHOLM REFERAT SKOLEN Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/9 2009 kl. 17.00 ca. 21.30 på lærerværelset Til stede: Kim, Niels Jørgen, Michael, Susanne C., Susanne P., Jannick, Vagn, Ole, Vibeke og Martin

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen Møde i skolebestyrelsen den 22.08 2018 kl. 18.30-21.00 n er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen 1. Godkendelse af referat Udsendt pr. mail Referat godkendt. Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts : Mødet er forlænget

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts : Mødet er forlænget Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts 18.30-21.30: Mødet er forlænget Forældrerepræsentanter: Jens Ole Sørensen, Lotte Søndergaard Nielsen, Rikke Jungberg Pedersen, Christian Korsgaard, Brian Markussen

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. september 2007 kl. 19.00-21.00 i mødelokalet 1/11 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen

Læs mere

Skolebestyrelsen Tårnborg Skole

Skolebestyrelsen Tårnborg Skole Skolebestyrelsen Tårnborg Skole Mødedato Mødelokale Fraværende Åbne sager Lukkede sager Mødet hævet Kl. 19.00 6. april kl. 18.00 og efterfølgende orienteringsmøde om skolebestyrelsesvalget kl. 19.00 Mødelokalet

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 16. november 2009 kl. 19.00 i mødelokalet 1/7 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen Peter

Læs mere

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt Mødeleder: Mette Thrane Nielsen (formand) Forældrerepræsentanter: Mette Thrane Nielsen (formand) (fra

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst Mødedato, sted og -tid: Deltagere: Mødeinformation Fraværende: Onsdag den 7. marts 2018, kl 17.30 19.30 på Borgerskoleafdelingen, Skimminge 19A, 4930 Maribo. Der serveres et let måltid samt vand, kaffe

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej København V, den 14. januar 2015 Deltagere: Anette Dybdal Fenger formand (afbud) Henrik Mønsted Larsen næstformand Karen Grubbe forældrerepræsentant (afbud) Steffen Harpsøe forældrerepræsentant Catja Friis

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d kl i Tølløse. Referat

Skolebestyrelsesmøde onsdag d kl i Tølløse. Referat Afbud: Jeanne, Karina Mødeleder: Tanja Punkt 0 Godkendelse af referat Kl. 18.00 /aftaler Godkendt Punkt 1. Kl. 18.05 Nyt/punkt til og fra elevrådet Alle Punkt 2. Kl. 18.05 Vi beder om en status fra Pia

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. februar 2009 kl. 17.30 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen Peter

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 22. januar Tidspunkt kl Afdelingen i Mern. Thorsten Gregersen

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 22. januar Tidspunkt kl Afdelingen i Mern. Thorsten Gregersen Dato 22. januar 2015 Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Mern Thorsten Gregersen Søren Oldenburg, Ida Oddershede,

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 4 ONSDAG DEN 14. MARTS 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 14. marts 2007 Side: 2 Fraværende: Dorte Schmidt Brown deltog

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. februar 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet. 3. Orientering fra skoleledelsen

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet. 3. Orientering fra skoleledelsen Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 7. november 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

VALGHÅNDBOG. for valg til skolebestyrelser i Århus Kommune 2010

VALGHÅNDBOG. for valg til skolebestyrelser i Århus Kommune 2010 VALGHÅNDBOG for valg til skolebestyrelser i Århus Kommune 2010 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 INDLEDNING... 3 VALG TIL SKOLEBESTYRELSER - ET OVERBLIK... 4 VALG TIL SKOLEBESTYRELSER: IDÉLISTE

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 16. januar 2018 kl. 18.00-20.30 Mødelokale ved Cafeen i Frederikssund Hallen Formøde for forældrevalgte kl. 17.30 18.00 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat. Skolebestyrelsesmøde d. 26.04.2017 på afd. Balsmoseskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag, Pia Markersen, Finn

Læs mere

Styrelsesvedtægt for CampusU10

Styrelsesvedtægt for CampusU10 Vedtaget af Uddannelsesudvalget den 8. maj 2019 Styrelsesvedtægt for CampusU10 Frederikssund kommunale ungdomsskole og 10. klasse Styrelsesvedtægt for CampusU10 Frederikssund kommunale ungdomsskole og

Læs mere

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl Møde nr. Mødelokale.

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl Møde nr. Mødelokale. REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 10 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage. Bestyrelsen

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 12. februar 2018 Tid: 18.30 21.30 Sted: Personalerummet Forbered: Medbring: Læs de vedlagte bilag Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

Der udarbejdes et skema, hvor rengøringen struktureres således det sikres at ovnene er rengjort.

Der udarbejdes et skema, hvor rengøringen struktureres således det sikres at ovnene er rengjort. Møde i Skolebestyrelsen Tirsdag, den 28. november 2018 kl. 17.00-19.00 Referent: Skolens ledelse Fraværende: Iben Stavnsbo Sørensen, Uffe Hansen deltager fra pkt.3 1. Godkendelse af dagsorden (D/B) Dagsorden

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato:30.11 2017 Tid: 18.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Henrik Rydal Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte Jensen

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 8. maj 2017 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Søndermarken, Søndermarken 1, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen - afbud Daniel Vibjerg

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst Mødedato, sted og -tid: Deltagere: Mødeinformation Fraværende: Onsdag den 24. januar 2018, kl 17.30 19.30 på Østofteafdelingen, Østofte Gade 42, 4951 Nørreballe. Der serveres et let måltid samt vand, kaffe

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Afdelingen i Nyråd, mødelokalet i den gamle bygning.

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Afdelingen i Nyråd, mødelokalet i den gamle bygning. Dato 24. februar 2016 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Nyråd, mødelokalet i den gamle bygning. Thorsten Gregersen

Læs mere

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 13. september 2010 kl Mødelokale. Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 13. september 2010 kl Mødelokale. Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren Referat Mødedato 13. september 2010 kl. 19.00 Mødelokale Kontoret, Skolegade 1, 2. sal Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren Åbne sager 9 Lukkede sager Mødet hævet 21.30 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 21. september :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00)

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 21. september :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Lars Lerke, Bettina Lysgaard og Henriette Iversen

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Kim

Læs mere

Lærerne er involveret i processen og en prøvearbejdsplads etableres snarest.

Lærerne er involveret i processen og en prøvearbejdsplads etableres snarest. Til skolebestyrelsen Nyløkke 4 DK-6200 Aabenraa Tlf. 7376 8300 Fax 7462 6673 Dato: 27.3.2014 kha@aabenraa.dk Referat fra skolebestyrelsesmøde den 24.3.2014 kl. 19.00 (efter årsberetningen) kl. 21.00 1.

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00 Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Steen Elkær-Hansen, Lene B. Clausen, Maud Bodholdt, Bjørn Lindhart,

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning for 2007

Skolebestyrelsens årsberetning for 2007 Skolebestyrelsens årsberetning for 2007 Gjern skole og bestyrelse udsender hvert år en skriftlig beretning. Målet med beretningen er at informere forældrekredsen om arbejdet i skolebestyrelsen og om væsentlige

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat Skolebestyrelsesmøde d. 07.03.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Møde nr.:6/16-17 Gæster: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,

Læs mere

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 10. juni 2016 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Søren A deltog fra kl. 17.30, Dato 16. november 2016 Kl. 17-20 i Personalerummet Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle B Dagsorden godkendt.

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen

Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen Styrelsesvedtægten udgør sammen med relevante bilag rammen for drift af skolerne i Rebild Kommune. I styrelsesvedtægten inkl. bilagene fastsættes bestemmelser

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 19/4 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne DamsgaardLarsen Fraværende: Jan, Else, Brian,

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag 27-2-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Mosaik Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn David Hunt Morten Enni Cathrine Ingildsen Roar Green Dorthe

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 20. maj Tidspunkt kl Afdelingen i Nyråd. Thorsten Gregersen

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 20. maj Tidspunkt kl Afdelingen i Nyråd. Thorsten Gregersen Dato 20. maj 2015 Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Nyråd Thorsten Gregersen Søren Oldenburg, Nicolaj Lund Madsen

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Gladsaxe Kommunes skolevæsen 2010. Styrelsesvedtægt. for folkeskolerne i Gladsaxe Kommune

Styrelsesvedtægt for Gladsaxe Kommunes skolevæsen 2010. Styrelsesvedtægt. for folkeskolerne i Gladsaxe Kommune Styrelsesvedtægt for folkeskolerne i Gladsaxe Kommune Gladsaxe Kommune Børne- og kulturforvaltningen 2010 1 2 Indhold Skolebestyrelsen... 4 Sammensætning og valg... 4 Mødevirksomhed... 5 Beføjelser...

Læs mere

Skolebestyrelsens dialogmøde 2014

Skolebestyrelsens dialogmøde 2014 Skolebestyrelsens dialogmøde 2014 Kom og mød din skolebestyrelse! for klasseforældrerådene og øvrige interesserede 23-05-2014 1 Program for i aften Præsentation af skolebestyrelsesarbejdet. Første år i

Læs mere

NOTAT. Forslag til tidsplan for Arbejdsgruppe 2 om ny skolestruktur. Sagsbeh.: Peter Krog Journalnr.: 10-22281

NOTAT. Forslag til tidsplan for Arbejdsgruppe 2 om ny skolestruktur. Sagsbeh.: Peter Krog Journalnr.: 10-22281 SOLRØD KOMMUNE PÆDAGOGISK UDVIKLING NOTAT Emne: Til: Forslag til tidsplan for Arbejdsgruppe 2 om ny skolestruktur Familie og Uddannelsesudvalget Dato: 10. november 2010 Sagsbeh.: Peter Krog Journalnr.:

Læs mere

RØRBÆK SKOLE REFERAT SKOLEBESTYRELSEN

RØRBÆK SKOLE REFERAT SKOLEBESTYRELSEN RØRBÆK SKOLE REFERAT SKOLEBESTYRELSEN ONSDAG D. 66 Fraværende: Med afbud: Uden afbud: 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra 05-03-2007 Indstilling: Beslutning:

Læs mere

referat Der indkaldes til møde om Skolebestyrelsesmøde 1 Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:15/19:00 Deltagere

referat Der indkaldes til møde om Skolebestyrelsesmøde 1 Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:15/19:00 Deltagere Vester Nebel Skole Dato 21. september 2017 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

KL afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget

KL afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Mandag den 1. oktober kl. 17.00 18.15 Hvor: KL. 18.30 20.30 afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget Absalon

Læs mere

Drøftet Besluttet Ansvarlig Tilbagemelding fra de 3 elevråd ved Kasper, Gitte og Kirsten Referater lægges på forældreintra.

Drøftet Besluttet Ansvarlig Tilbagemelding fra de 3 elevråd ved Kasper, Gitte og Kirsten Referater lægges på forældreintra. REFERAT af bestyrelsesmøde Den 12. juni 2018 kl. 17.30 til 20.00. Deltagere: Kirsten Boel, Lars Bech, Anette Heide, Ulla Gilberg, Rasmus Kinnerup, Katrine Weinreich, Anne Friis Jensen, Kasper Stoholm,

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden til mødet d. 25.05.2016 Afd. Boesager Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Afdeling: Boesager Møde nr.:7/2016 Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,, Pia Markersen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat Mandag den 2.-6. 2014 kl. 18 på skolens kontor Dagsorden Skolebestyrelsesmedlemmer: Tom B. Rasmussen Jakob Flarup Mikkelsen Mads Bjerregaard Jeppe D. Friis Marianne Andersen

Læs mere

præsentationsrunde Hele 6. årg. har meldt sig til skolepatrulje Nyt fra ledelsen - skole og SFO (O)

præsentationsrunde Hele 6. årg. har meldt sig til skolepatrulje Nyt fra ledelsen - skole og SFO (O) Vester Nebel Skole Dato 15. august 2012 Udsendt af Martin Bredthauer Mødereferat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen Skolebestyrelsen Brobyskolerne. Møde nr. 5 Skoleåret 2013/ 2014 Deltager: SKB: Berit, Per, Sussie, Camilla, Pernille, Maja D, Maja J. Ansatte: AH, HJE, DB, BL, HG, PM, BN Afbud: GG, Susie, Maja J, Pernille,

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT Kommende møder: Tirsdag 27.9. (Afd. Karise), tirsdag 25.10. (Afd. Hylleholt), torsdag 24.11. (Afd. Rollo), mandag 19.12. (Afd. Karise), tirsdag 17.1. (Temamøde Strøbyskolen), tirsdag 31.1. (Afd. Hylleholt),

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning Der afholdes ordinært møde mandag d. 6. august 2018 kl. 17 19, personalerummet Deltagere Forældrerepræsentanter - Rasmus Munch Marcher (formand) - Mie Petersen (næstformand) - Christina Fürst Mogensen

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Furesø Kommunes Skolevæsen

Styrelsesvedtægt for Furesø Kommunes Skolevæsen Styrelsesvedtægt for Furesø Kommunes Skolevæsen Kapitel 1 Furesø Kommunes skolevæsen Furesø Kommunes skolevæsen består af syv grundskoler med tilhørende fritidsordninger samt en 10. klasses skolen Egeskolen

Læs mere

Østskolen. Kommende møder: (Afd. Rollo), 10/ seminar, (Afd. Karise), (Afd. Hylleholt)

Østskolen. Kommende møder: (Afd. Rollo), 10/ seminar, (Afd. Karise), (Afd. Hylleholt) Kommende møder: 9.4.2015 (Afd. Rollo), 10/11.4.2015 seminar, 12.5.2015 (Afd. Karise), 11.6.2015 (Afd. Hylleholt) Mødedato: 11.3.2015. kl. 19-21.30 Sted: Afdeling Hylleholt Skolebestyrelsen ved Østskolen

Læs mere

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Mørkhøj skole Ilbjerg Allé 25 2860 Herlev 26. august 2015 Skolebestyrelsesmøde Referat nr. 7 onsdag den 26. august 2015 kl. 18.30-21.00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Forældre repræsentanter Kenneth

Læs mere

Styrelsesvedtægt for folkeskolerne i Holbæk Kommune

Styrelsesvedtægt for folkeskolerne i Holbæk Kommune Styrelsesvedtægt for folkeskolerne i Holbæk Kommune Tilrettet ændringerne i Folkeskoleloven, Lov 1640 af 26/12/2013 Styrelsesvedtægt og Bilag til styrelsesvedtægten udgør Holbæk Kommunes styringsgrundlag

Læs mere

Skolebestyrelserne anmodes derfor om at afgive høringssvar herom i henhold til efterfølgende afsnit.

Skolebestyrelserne anmodes derfor om at afgive høringssvar herom i henhold til efterfølgende afsnit. Høring om Forslag om skolebestyrelsers sammensætning, vederlag for elev- og forældrerrepræsentanter i skolebestyrelser, regler for valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelsen samt tidsplan for

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ KØBENHAVN NV

FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ KØBENHAVN NV FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ 3 2400 KØBENHAVN NV 1 Rammer for forældrerådets virksomhed Stk. 1. Forældrerådet udøver deres virksomhed indenfor rammerne af den

Læs mere

Styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet. Gladsaxe Kommune 2017

Styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet. Gladsaxe Kommune 2017 Styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet Gladsaxe Kommune 2017 1 Indhold Skolebestyrelsen... 3 Sammensætning og valg... 3 Mødevirksomhed... 5 Skolebestyrelsens beføjelser... 6 Skolelederen... 7 Elevråd...

Læs mere

Fanø Kommune. Dagsorden

Fanø Kommune. Dagsorden Fanø Kommune Dagsorden Skolebestyrelsen 2014-2018 Den 4. april 2018 kl. 16:45 Mødested: Mødelokalet Fanø Skole Afbud: Medlemmer: Sekretær: Jonas Tauman, Katrine Pierri Nørgaard Jonas Tauman, Eva Elleskov,

Læs mere

Dagsorden 19. september 2018

Dagsorden 19. september 2018 Dagsorden 19. september 2018 Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen skal

Læs mere

Valg til skolebestyrelsen. Forår 2018

Valg til skolebestyrelsen. Forår 2018 Valg til skolebestyrelsen Forår 2018 Hvem er med i bestyrelsen? Skoleleder Krestine Aaen Ansatte på Knudsøskolen Viceskoleleder Lone Diget Medarbejderrepræsentanter (2 personer) Forældrevalgte medlemmer

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 20. juni 2019 Tid: 18.00 21.30 ordinært bestyrelsesmøde Sted: Personalerummet Forbered: Orienter dig i de vedlagte bilag Mødedeltagere:

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. september 2015 Tid: 18.30-20.30, sandwich serveres fra kl. 18.00 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten Lundager Afbud: Gertrud og Stine Fraværende: Eleverne Mødeleder:

Læs mere

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen Skolebestyrelsesmøde d. 29/8 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin Nicolaisen, Lotte Skaarup,

Læs mere

Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018

Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018 Mødeindkaldelse Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018 Møde dato 6. november 2018 Møde tidspunkt Kl. 19:00-21:30 Mødeleder Søren Storm Mødested Alminde-Viuf Fællesskole Møde nr. 4 Afbud til srsto@kolding.dk

Læs mere

Mødeindkaldelse. Der indkaldes til møde om Skolebestyrelsesmøde 1

Mødeindkaldelse. Der indkaldes til møde om Skolebestyrelsesmøde 1 Munkevængets Skole Dato 12. august 2015 Udsendt af Ole Wiese Mødeindkaldelse Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere