Track and Trace. Administrationsvejledning

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Track and Trace. Administrationsvejledning"

Transkript

1 Administrationsvejledning

2 Administrationsvejledning til Track and Trace Dokumentversion: 1.0 Juridisk meddelelse Juridisk meddelelse Copyright 2013 Symantec Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Symantec, Symantec-logoet, Checkmark-logoet og er varemærker eller registrerede varemærker, der tilhører Symantec Corporation eller associerede selskaber i USA og andre lande. Andre navne kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere. Intet i dette dokument må på nogen måde gengives uden forudgående skriftlig tilladelse fra Symantec Corporation og dennes eventuelle licensgivere. Symantec Corporation 350 Ellis Street Mountain View, CA 94043, USA Kunder opfordres til at søge råd hos specialister for at sikre, at Symantecs tjenester anvendes i overensstemmelse med relevante love og bestemmelser. Afhængigt af retsområdet kan det omfatte (men er ikke begrænset til) love om databeskyttelse, love om beskyttelse af personoplysninger, regler om telekommunikation og love om ansættelse. I mange retsområder er det påkrævet, at brugere af tjenesten informeres om og accepterer, at deres mail bliver overvåget og opfanget med det formål at udnytte de sikkerhedstjenester, der udbydes af Symantec. Pga. lokal lovgivning vil nogle af de funktioner, der er beskrevet i denne vejledning, ikke være til rådighed i visse lande. Konfigurationen af tjenesterne er udelukkende dit ansvar. I visse lande kan det være nødvendigt at indhente samtykke fra enkeltpersoner. Symantec anbefaler, at du altid kontrollerer lokale love og bestemmelser, inden du anvender en tjeneste fra Symantec. Du skal sætte dig ind i din virksomheds politik om elektroniske meddelelser samt eventuelle bestemmelser, der gælder inden for branchen og retsområdet. Symantec påtager sig intet civilretligt eller strafferetligt erstatningsansvar, som du måtte pådrage dig som følge af din brug af tjenesten eller på baggrund af den rådgivning, der ydes i forbindelse hermed. Dokumentationen gives som den er, og der tages ikke ansvar for udtrykte eller underforståede betingelser, repræsentationer og garantier, herunder alle underforståede garantier for handel, anvendelighed til bestemte formål eller overtrædelser, undtagen i det omfang hvor sådanne ansvarsfraskrivelser er juridisk ugyldige. Symantec Corporation kan ikke stilles til ansvar for uforudsigelig skade eller skade som følger af installationen, funktionaliteten eller brugen af denne dokumentation. Oplysningerne i denne dokumentation kan ændres uden varsel. Symantec kan vælge at ændre betingelserne for brugen ved at offentliggøre de reviderede betingelser på webstedet.

3 Teknisk support Hvis du har brug for hjælp mht. et område af sikkerhedstjenesterne, der ikke dækkes af onlinehjælpen eller administratorvejledningerne, skal du kontakte din it-administrator eller supportteamet. Du kan finde kontaktoplysninger til supportteamet ved at klikke på Support > Kontakt os i portalen.

4 Dette dokument indeholder følgende emner: Om Track and Trace Søgning efter en mail med Track and Trace Søgning efter meddelelses-id i Track and Trace Sådan vises søgeresultater fra Track and Trace Visning af af oplysninger om levering af mailen i Track and Trace Anmodning om resultater fra Track and Trace pr. mail Sådan giver du en bruger adgang til at benytte Track and Trace Om Track and Trace Med Track and Trace-værktøjet kan du spore en specifik mail og afgøre, om den blev behandlet under den valgte handling. Du kan søge efter mail, der blev behandlet inden for de seneste 30 dage. Du kan typisk søge efter en mail et kvarter efter, at den er blevet registreret i mailtjenestens infrastruktur. Mailtjenestens infrastruktur gemmer ikke kopier af mail, der behandles. Der gemmes vigtige oplysninger om hver mail, der analyseres. Når der findes en mail, vises følgende detaljer: Hvorvidt og hvornår en mail blev accepteret af mailtjenestens infrastruktur. Bemærk! Infrastrukturen afviser alle mails, der ikke er på virksomhedens liste over gyldige adresser. Hvis du vil undgå, at en mail afvises, skal du sørge for, at adresseregistreringslisten altid er opdateret.

5 Søgning efter en mail med Track and Trace 5 Hvorvidt og hvornår mailen blev leveret til modtagerens netværk. Hvis første leveringsforsøg mislykkedes, vises det, om der er andre forsøg i gang. Hvilke mailtjenester der opfanger mail, og den handling der senere blev udført i forbindelse med den. Track and Trace-værktøjet håndhæver en sikkerhedspolitik, som sikrer, at du kan søge efter mail, som du har tilladelse til at se. Sikkerhedspolitikken er baseret på følgende kriterier: Virksomheden du arbejder for. Adgangsrettighederne knyttet til dit login-id til portalen. Adgangsrettighederne til Track and Trace anvendes på tværs af alle domæner, som er oprettet til din konto. Brugerrollen. En administrator med tilladelsen Rediger konfiguration har adgang til Track and Trace. En administrator kan give en Track And Trace-brugerrolle til andre portalbrugere. Du finder Track and Trace i portalen under fanen Værktøjer. Se "Søgning efter en mail med Track and Trace" på side 5. Se "Søgning efter meddelelses-id i Track and Trace" på side 7. Se "Anmodning om resultater fra Track and Trace pr. mail" på side 13. Se "Sådan vises søgeresultater fra Track and Trace" på side 8. Se "Visning af af oplysninger om levering af mailen i Track and Trace" på side 10. Se "Sådan giver du en bruger adgang til at benytte Track and Trace" på side 14. Søgning efter en mail med Track and Trace Du skal angive mindst ét af følgende kriterier for at udføre en søgning: Modtager Afsender Emnelinje Indtast så mange oplysninger som muligt, når du angiver dine søgekriterier, så det bliver lettere at identificere en specifik mail. Du kan få vist resultaterne på skærmen eller få dem tilsendt pr. mail.

6 Søgning efter en mail med Track and Trace 6 Sådan søger du efter en mail 1 Vælg Funktioner > Track and Trace. 2 Indtast søgekriterierne under fanen Søg. Vælg Vis alle for at få vist yderligere søgeindstillinger. Der er følgende søgeindstillinger: Søgeindstillinger Modtager Beskrivelse Søg efter modtagerens mailadresse Mailadressen skal have et gyldigt format inklusive symbol og et punktum. Du kan bruge en asterisk som jokertegn til at repræsentere et eller flere tegn, f.eks. Der kan maksimalt indtastes 255 tegn i feltet. Afsender Søg efter afsenderens mailadresse. Mailadressen skal have et gyldigt format inklusive symbol og et punktum. Du kan bruge en asterisk som jokertegn til at repræsentere et eller flere tegn, f.eks. Der kan maksimalt indtastes 255 tegn i feltet. Datointerval Angiv tidsintervallet til søgningen. Du kan søge efter mail, der blev behandlet inden for de seneste 30 dage. Der kan typisk søges efter en mail inden for 15 minutter, efter den er blevet accepteret i infrastrukturen. Du kan vælge en af de faste intervaller med timer eller dage, eller du kan angive et interval selv. Tidszonen er som udgangspunkt den samme, som er valgt i din profil. Du kan ændre tidszonen til en søgning efter behov. Emnelinje Søg efter emnelinje. Hvis du kun har en del af emnelinjen, skal du vælge en af mulighederne i rullemenuen: "Indeholder", "Begynder med" eller "Slutter med". Indtast derefter de tegn, der skal søges efter. Du kan ikke bruge en asterisk som jokertegn i dette søgefelt. Hvis du søger med en asterisk, søger værktøjet Track and Trace efter mail med en asterisk i emnefeltet. Navn på vedhæftet fil Søg efter navnet på den vedhæftede fil. Der kan maksimalt indtastes 255 tegn i feltet.

7 Søgning efter meddelelses-id i Track and Trace 7 Søgeindstillinger Beskrivelse Ekstern IP på modtagerens server Ekstern IP på afsenderens server Tjeneste Helo MD5-checksum for vedhæftet fil Søg efter mails, der er leveret til en bestemt IP-adresse. Jokertegn understøttes ikke. Søg efter IP-adressen på afsenderens mailserver Jokertegn understøttes ikke. Bemærk! Du kan ikke søge efter afsenderens værtsnavn. Hvis du har mistanke om, at en mailtjeneste opfangede en mail, kan du søge efter tjenestens navn, f.eks. "Content Control". Du kan bruge Helo-strengen som en søgeparameter (en del af processen med at identificere SMTP-modtagerserveren). Jokertegnet asterisk understøttes ikke.. Søg efter den unikke MD5-checksumstreng for en vedhæftet fil i en mail. Søgefeltet skal indeholde en MD5-checksumstreng i et gyldigt format (32 alfanumeriske tegn). Størrelse på mail Søg efter mail inden for et fast størrelsesinterval. 3 Vælg, om resultaterne skal vises på skærmen eller sendes pr. mail. 4 Klik på Søg. Se "Om Track and Trace" på side 4. Se "Sådan vises søgeresultater fra Track and Trace" på side 8. Se "Søgning efter meddelelses-id i Track and Trace" på side 7. Søgning efter meddelelses-id i Track and Trace Mailservere generer et unikt meddelelses-id for hver mail, som sendes ud. En søgning efter meddelelses-id i Track and Trace finder en individuel mail. Sådan søger du efter en mail vha. meddelelses-id 1 Vælg Værktøjer > Track and Trace. 2 Vælg fanen Søg efter id. 3 Indtast meddelelses-id'et i feltet Meddelelses-id.

8 Sådan vises søgeresultater fra Track and Trace 8 4 Vælg, om resultaterne skal vises på skærmen eller sendes pr. mail. 5 Klik på Søg. Se "Søgning efter en mail med Track and Trace" på side 5. Se "Om Track and Trace" på side 4. Se "Sådan vises søgeresultater fra Track and Trace" på side 8. Sådan vises søgeresultater fra Track and Trace Når du har sendt din søgning, vises der en statuslinje, mens søgningen er i gang. Når søgningen er færdig, viser siden en liste over de elementer, der passer til dine søgekriterier. Du kan sortere resultaterne, når alle resultater er klar, ved at klikke på et kolonnesidehoved efter eget valg. Listen over alle resultater forbliver i portalen i 24 timer, eller indtil du begynder en ny søgning. Søgekriterierne bliver desuden på skærmbilledet, når resultaterne vises, så du kan tilpasse søgningen efter behov. Værktøjet Track and Trace søger på tværs af flere datacentraler og kan vise op til 1000 resultater fra hver datacentral. Men hvis der findes mere end 1000 resultater, anbefaler vi, at du præciserer din søgning. Ud over at du kan se dine søgeresultater på skærmen, kan du også sende dem i CSV-format til en mailadresse. Bemærk! Hvis en mail blev sendt til flere modtagere, vises hver forekomst af mailen i listen med søgeresultater. I følgende tabel indeholder de oplysninger, der vises i resultatlisten. Tabel 1-1 Kolonnens overskrift Meddelelsens retning Emne Modtager Afsender Track and Trace-resultatliste Beskrivelse Ikonet til venstre for emnefeltet viser, om mailen er sendt til eller fra dit domæne. Mailens emnefelt. Den ønskede modtagers mailadresse. Afsenderens mailadresse.

9 Sådan vises søgeresultater fra Track and Trace 9 Kolonnens overskrift Accepteret Beskrivelse Hvis mailen blev accepteret i infrastrukturen, viser denne kolonne et fluebensikon samt den pågældende dato og tidspunktet, hvor mailen blev modtaget. Enhver mail, som ikke godkendes af infrastrukturen, vises på en liste som afvist, fordi adressen ikke er registreret. Infrastrukturen afviser alle mail, som sendes til adresser, der ikke er på virksomhedens liste over gyldige adresser. Hvis du vil undgå, at en mail afvises, skal du derfor sikre, at din adresseregistreringsliste altid er opdateret. Leveret Hvis mailen blev leveret til modtagerens netværk, vises datoen og tidspunktet for leveringen sammen med et fluebensikon. Bemærk! I nogle tilfælde lader det til, at mailen er leveret til modtagerens netværk, men den har muligvis ikke nået den egentlige modtager. Dette skyldes typisk modtagerens virksomheds sikkerhedspolitikker for indkommende mail. Hvis mailen ikke blev leveret til modtagerens netværk, kan det have en af følgende årsager: Ikke leveret mailen blev ikke leveret til modtagerens netværk. En af mailtjenesterne har muligvis opfanget den, eller også blev mailen ikke accepteret af mailtjenestens infrastruktur til at begynde med. Afventer oplysninger Den samlede logfil for mailen er endnu ikke tilgængelig. Der kan typisk søges efter en mail 15 minutter efter, at den befinder sig i infrastrukturen. Prøv at søge igen om lidt. Forsøger levering igen mailen er ved at blive sendt. Det planlægges automatisk at sende mailen igen, hvis den ikke kan leveres med det samme. Levering mislykkedes Vi forsøgte at levere mailen, men kunne ikke. Fejlen kan skyldes et problem med forbindelsen mellem vores infrastruktur og modtagerens netværk. Bemærk! Når der registreres malware i en udgående mail, og denne mail blokeres og derfor ikke sendes, oprettes der ikke en Track and Trace-logpost, fordi modtageren aldrig modtager den blokerede meddelelse. Modtagerens mailadministrator kan få besked, alt afhængigt af politikkerne for modtagerens netværk. Fordi der ikke oprettes en logpost, findes blokerede meddelelser ikke i Track and Trace-søgninger, og meddelelserne inkluderes heller ikke i Track and Trace-rapporter. Det kan resultere i en uoverensstemmelse mellem det samlede antal afsendte meddelelser og det antal meddelelser, som er fundet vha. Track and Trace, hvilket kan give indtryk af, at der er manglende meddelelser.

10 Visning af af oplysninger om levering af mailen i Track and Trace 10 Kolonnens overskrift Tjeneste Beskrivelse Hvilke mailtjenester som mailen har udløst i løbet af behandlingen. Se "Søgning efter en mail med Track and Trace" på side 5. Se "Visning af af oplysninger om levering af mailen i Track and Trace" på side 10. Visning af af oplysninger om levering af mailen i Track and Trace Når du søger i Track and Trace, vises en liste over søgeresultater på skærmen. Du kan få flere oplysninger om en bestemt mail ved at klikke på det tilknyttede emne i listen med resultater. Sådan får du vist de komplette leveringsoplysninger 1 Vælg Funktioner > Track and Trace. Indtast dine søgekriterier, og start søgningen. 2 Klik på det ønskede punkt i listen med resultater, når søgeresultaterne vises. Fanen Leveringsoplysninger vises i et pop op-vindue. En af følgende statusmeddelelser om overordnet levering vises øverst på siden: Leveret til modtagerens netværk mailen blev leveret til modtagerens netværk. Bemærk! I nogle tilfælde lader det til, at mailen er leveret til modtagerens netværk, men den har muligvis ikke nået den egentlige modtager. Dette skyldes typisk modtagerens virksomheds sikkerhedspolitikker for indkommende mail. Ikke leveret mailen blev ikke leveret til modtagerens netværk. En af mailtjenesterne har muligvis opfanget den, eller også blev mailen ikke accepteret af mailtjenestens infrastruktur til at begynde med. Afventer oplysninger Den samlede logfil for mailen er endnu ikke tilgængelig. Der kan typisk søges efter en mail 15 minutter efter, at den befinder sig i infrastrukturen. Prøv at søge igen om lidt. Forsøger levering igen mailen er ved at blive sendt. Det planlægges automatisk at sende mailen igen, hvis den ikke kan leveres med det samme.

11 Visning af af oplysninger om levering af mailen i Track and Trace 11 Levering mislykkedes Vi forsøgte at levere mailen, men kunne ikke. Fejlen kan skyldes et problem med forbindelsen mellem vores infrastruktur og modtagerens netværk. Følgende oplysninger vises på siden Oversigt : Detaljer Afsender Modtager Emne Størrelse på meddelelse Meddelelses-id Meddelelsesreference Forbindelse Beskrivelse Afsenderens -adresse. Modtagerens mailadresse. ens emnefelt. Størrelsen på mailen inklusive evt. vedhæftede filer. Meddelelses-id'et vises i overskriften i de fleste mail-beskeder. Referencenummer på meddelelse. Hvis mailen blev godkendt til scanning i infrastrukturen, vises et flueben og mærket Accepteret. Hvis mailen blev afvist, vises et "X"-ikon og mærket Mail afvist. Infrastrukturen afviser alle , der ikke er på virksomhedens liste over gyldige adresser. Hvis du vil undgå, at en afvises, skal du sørge for, at adresseregistreringslisten altid er opdateret. Afsenderens server Hjælp til afsenderserver IP-adressen på afsenderens mailserver. Helo-strengen der angiver afsenderens SMTP-server.

12 Visning af af oplysninger om levering af mailen i Track and Trace 12 Detaljer Forbindelse startet Forbindelse afsluttet Status Sikkerhedsscanning Leveringsresultat Leveringsforsøg Seneste forsøg Modtagerens server Se avancerede leveringsforsøg Beskrivelse Datoen og tidspunktet i GMT hvor afsenderens server oprettede forbindelse til vores infrastruktur. Datoen og tidspunktet i GMT hvor afsenderens server afsluttede forbindelsen til vores infrastruktur. Hvis leveringsstatussen er Forsøger at levere igen, viser dette felt detaljerede oplysninger om de gentagne forsøg på at levere. Hvis en eller flere af dine mailtjenester opfangede mailen, vises tjenesten, som benyttede den strengeste handling. Mailens overordnede leveringsstatus. Antal leveringsforsøg. Datoen og tidspunktet i GMT for det seneste leveringsforsøg. IP-adressen på modtagerens server. Hvis du klikker på dette link, åbnes fanen Log-visning, som viser detaljerede oplysninger om forbindelsen i kronologisk rækkefølge efter datoer og tidspunkter i GMT.

13 Anmodning om resultater fra Track and Trace pr. mail 13 3 Klik på fanen Vedhæftede filer for at se flere oplysninger om vedhæftede filer til mail. Du kan ikke åbne fanen Vedhæftede filer, hvis ikke mailen havde en vedhæftet fil. Hvis mailen havde en tilknyttet, vedhæftet fil, vises den vedhæftede fils navn sammen med dens værdi for MD5-checksum. 4 Klik på fanen Log-visning for at se detaljerede oplysninger om forbindelsen. Detaljerede oplysninger om forbindelsen vises i kronologisk rækkefølge efter datoer og tidspunkter i GMT. Se "Sådan vises søgeresultater fra Track and Trace" på side 8. Se "Om Track and Trace" på side 4. Anmodning om resultater fra Track and Trace pr. mail Du kan få sendt resultaterne af en Track and Trace-søgning til dig eller en anden modtager pr. . Resultaterne sendes som en vedhæftet CSV-fil. CSV-filen er beskyttet med en adgangskode. Sådan anmoder du om at få tilsendt søgeresultater pr. 1 Vælg Funktioner > Track and Trace. Fanen Søg åbnes. 2 Definer dine søgekriterier. 3 Vælg Send resultaterne som en CSV-fil i en mail nederst på søgesiden. 4 Angiv en gyldig mailadresse. 5 Opret en adgangskode til CSV-filen, og indtast den i feltet Adgangskode til filen med resultater. 6 Klik på Søg. Se "Om Track and Trace" på side 4. Se "Søgning efter en mail med Track and Trace" på side 5. Se "Sådan vises søgeresultater fra Track and Trace" på side 8.

14 Sådan giver du en bruger adgang til at benytte Track and Trace 14 Sådan giver du en bruger adgang til at benytte Track and Trace En administrator med brugerrollen Rediger konfiguration har adgang til Track and Trace. En administration kan give en Track And Trace-brugerrolle til andre portalbrugere i administratorens virksomhed. Sådan giver du en bruger adgang til at benytte Track and Trace 1 Vælg Administration > Administration af brugere. 2 Tilføj den nye bruger eller find en eksisterende bruger. 3 Knyt den brugerdefinerede Track and Trace-rolle til brugeren. Se "Om Track and Trace" på side 4.

Spam Manager. Brugervejledning

Spam Manager. Brugervejledning Spam Manager Brugervejledning Brugervejledning til Spam Manager Dokumentversion: 1.0 Juridisk meddelelse Juridisk meddelelse Copyright 2013 Symantec Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Symantec,

Læs mere

Spam Manager. Karantæneadministratorvejledning

Spam Manager. Karantæneadministratorvejledning Spam Manager Karantæneadministratorvejledning Karantæneadministratorvejledning til Spam Manager Dokumentversion: 1.0 Juridisk meddelelse Juridisk meddelelse Copyright 2013 Symantec Corporation. Alle rettigheder

Læs mere

Quarantine. Brugervejledning

Quarantine. Brugervejledning Email Quarantine Brugervejledning Brugervejledning til Email Quarantine Dokumentversion: fase 0 Juridiske oplysninger Copyright 2016 Symantec Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Symantec, Symantecs

Læs mere

Quarantine. Administratorvejledning

Quarantine. Administratorvejledning Email Quarantine Administratorvejledning Administratorvejledning til Email Quarantine Dokumentversion: fase 0 Juridiske oplysninger Copyright 2016 Symantec Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Symantec,

Læs mere

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net MailMax / Web v4.1 Copyright 2003 Gullestrup.net Log ind på webmailen Start med at gå ind på http://webmail.gullestrup.net i din browser. Indtast din Email-adresse samt Adgangskode, som hører til din konto.

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Brugsanvisning Brother Meter Read Tool

Brugsanvisning Brother Meter Read Tool Brugsanvisning Brother Meter Read Tool DAN Version 0 Copyright Copyright 2017 Brother Industries, Ltd. Alle rettigheder forbeholdes. Oplysningerne i dette dokument kan ændres uden varsel. Den software,

Læs mere

SecureAware Opfølgning Manual

SecureAware Opfølgning Manual SecureAware Opfølgning Manual Manualen beskriver brugen af SecureAware version 3 Dokument opdateret: juni 2009 Om dette dokument Dette dokument er en vejledning i brug af opfølgnings-modulet i SecureAware.

Læs mere

Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser

Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser Indhold Indledning... 2 Kom godt i gang... 3 Holdlisten... 6 Skriv i kontaktbogen... 9 Udskriv fra holdlisten... 10 Tilmeldingslisten... 10 Opret fravær på

Læs mere

GUIDE TIL PLANETS BRUGERADMINISTRATION

GUIDE TIL PLANETS BRUGERADMINISTRATION GUIDE TIL PLANETS BRUGERADMINISTRATION Side 1 af 17 INDHOLD Introduktion 3 Log ind 3 Overblik 5 Søg efter bruger 6 Hovedgruppen og adgang til moduler 6 Opret gruppe 8 Opret bruger 8 Rediger bruger 11 Flyt

Læs mere

Norton 360 Online Brugerhåndbog

Norton 360 Online Brugerhåndbog Brugerhåndbog Norton 360 Online Brugerhåndbog Dokumentationsversion 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Softwaren, der gives i licens, og dokumentationen anses for at

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige

Læs mere

Brugerguide til 3M Online Center

Brugerguide til 3M Online Center Brugerguide til 3M Online Center 1 3M 2015. All Rights Reserved. Brugerguide til 3M Online Center Ordreplacering...3 1. Bestil nu...4 2. Hurtig ordre...5 3. Upload ordrefil...6 4. Indkøbslister / Mine

Læs mere

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse:

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: 1. Hvordan du bliver tilsluttet EasyBusiness...2 2. Hvordan du foretager en søgning...2 3. Hvordan du gemmer og åbner en søgning...4

Læs mere

Brug af Brobygning.NET for UU-vejledere

Brug af Brobygning.NET for UU-vejledere Brug af Brobygning.NET for UU-vejledere Indhold Indledning... 2 Kom godt i gang... 3 Holdlisten... 6 Skriv i kontaktbogen... 9 Udskriv fra holdlisten... 10 Tilmeldingslisten... 10 Opret fravær på en eller

Læs mere

Norton AntiVirus Brugerhåndbog

Norton AntiVirus Brugerhåndbog Brugerhåndbog Norton AntiVirus Brugerhåndbog Den software, der beskrives i denne bog, leveres med en licensaftale, og må kun bruges i overensstemmelse med vilkårene i aftalen. Dokumentationsversion 15,0

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation TM Norton AntiVirus Online Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine

Læs mere

Vejledning Bilindretning

Vejledning Bilindretning http://vanconfig.raaco.com Klik for at acceptere installation af TurnTool værktøj. Start med at lave en ny konfiguration ved at klikke på Start indretning. Du har mulighed for at vælge disse sprog og valuta

Læs mere

Daglig brug af JitBesked 2.0

Daglig brug af JitBesked 2.0 Daglig brug af JitBesked 2.0 Indholdsfortegnelse Oprettelse af personer (modtagere)...3 Afsendelse af besked...4 Valg af flere modtagere...5 Valg af flere personer der ligger i rækkefølge...5 Valg af flere

Læs mere

Brugervejledning til EasyBusiness

Brugervejledning til EasyBusiness Brugervejledning til EasyBusiness Indholdsfortegnelse: 1. Sådan logger man på EasyBusiness 1 2. Sådan foretager man en søgning 2 3. Hvordan gemmes og åbnes en søgning? 3 4. Hvordan danner man en pdf fil?

Læs mere

Kalender. Startvejledning. Planlæg et Lync-møde Hold møder ansigt til ansigt eller spar dig selv for en rejse ved at mødes online med Lync 2013.

Kalender. Startvejledning. Planlæg et Lync-møde Hold møder ansigt til ansigt eller spar dig selv for en rejse ved at mødes online med Lync 2013. Kalender Startvejledning Planlæg et Lync-møde Hold møder ansigt til ansigt eller spar dig selv for en rejse ved at mødes online med Lync 2013. Skifte mellem visninger Brug den kalendervisning, der bedst

Læs mere

SecureAware Workflow TNG

SecureAware Workflow TNG SecureAware Workflow TNG Manualen beskriver brugen af SecureAware version 4.5.0 og senere versioner Dokument opdateret: januar 2014 Om dette dokument Dette dokument beskriver brugen af Workflow TNG i SecureAware

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for Statens Administration og ØSC institutioner. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Kom godt i gang... 2 1.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

1. Release Notes for WorkZone Content Server 2014 og Captia Web Client 4.7 3. 2. Ny og ændret funktionalitet 4. 3. Rettet i denne version 7

1. Release Notes for WorkZone Content Server 2014 og Captia Web Client 4.7 3. 2. Ny og ændret funktionalitet 4. 3. Rettet i denne version 7 2014 Release Notes WorkZone Content Server 2014 Indhold 1. Release Notes for WorkZone Content Server 2014 og Captia Web Client 4.7 3 2. Ny og ændret funktionalitet 4 3. Rettet i denne version 7 4. Kendte

Læs mere

Brugervejledning til OIB Administrationsmodul

Brugervejledning til OIB Administrationsmodul Brugervejledning til OIB Administrationsmodul Brugervejledning til OIB administrationsmodul 1. Velkommen... 3 2. Support... 3 3. Om administration.oib.dk... 3 4. Log ind... 4 4.1. Hjælp til log ind...

Læs mere

Symantec Enterprise Vault

Symantec Enterprise Vault Symantec Enterprise Vault Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2003/2007 10.0 Begrænset tilføjelsesprogram til Outlook Symantec Enterprise Vault: Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2003/2007

Læs mere

Vejledningsmateriale SIDIS

Vejledningsmateriale SIDIS Vejledningsmateriale SIDIS Udarbejdet til Kontrolinstanser April 2015 Version 2.0 Log ind i systemet Login i systemet 3pkontrol.sik.dk Undlad www i adressen! Log ind med din mailadresse og det password

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Symantec Enterprise Vault

Symantec Enterprise Vault Symantec Enterprise Vault Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2010/2013 10.0 Komplet Outlook-tilføjelsesprogram Symantec Enterprise Vault: Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2010/2013

Læs mere

Norton Internet Security Online Brugerhåndbog

Norton Internet Security Online Brugerhåndbog Brugerhåndbog Norton Internet Security Online Brugerhåndbog Den software, der beskrives i denne bog, leveres med en licensaftale, og må kun bruges i overensstemmelse med vilkårene i aftalen. Dokumentationsversion

Læs mere

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND Testportalen befinder sig på internetadressen http://www.testportal.hogrefe.dk/default.aspx. På denne adresse mødes man af ovenstående skærmbillede. Indtast her dit

Læs mere

BlackBerry Internet Service. Version: 4.5.1. Brugervejledning

BlackBerry Internet Service. Version: 4.5.1. Brugervejledning BlackBerry Internet Service Version: 4.5.1 Brugervejledning Publiceret: 2014-01-08 SWD-20140108172804123 Indhold 1 Kom godt i gang...7 Om meddelelelsesserviceplanerne for BlackBerry Internet Service...7

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Vi er glade for at kunne byde velkommen til opdateret

Læs mere

Symantec Enterprise Vault

Symantec Enterprise Vault Symantec Enterprise Vault Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2010 9.0 Symantec Enterprise Vault: Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2010 Den software, der beskrives i denne bog, leveres

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU E-MAIL

SÅDAN BRUGER DU E-MAIL VEJLEDNING l E-MAIL SÅDAN BRUGER DU E-MAIL I vejledningen bruger vi det gratis e-mailprogram gmail som eksempel til at vise, hvordan man bruger e-mail. DU SKAL I FORVEJEN KUNNE: Bruge en browser og gå

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Som et udspring af de administrative fællesskaber og et ønske om at effektivisere og digitalisere

Læs mere

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 Indhold 1. Overordnet beskrivelse... 3 2. Login... 3 3. Se og ret kundeoplysninger... 4 4. Rediger kontaktoplysninger... 6 5. Skift adgangskode... 7 6. BroBizz-oversigt...

Læs mere

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Basis og Udvidet Statistik for Administratorer V2.0

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Basis og Udvidet Statistik for Administratorer V2.0 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Basis og Udvidet Statistik for Administratorer V2.0 Indholdsfortegnelse 1. BASIS STATISTIK... 3 Træk en rapport... 3 Hovednummer rapporter... 3 Visning af data (Tid,

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugerhåndbog Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Retningsliner for etwinning værktøjer

Retningsliner for etwinning værktøjer Retningsliner for etwinning værktøjer Registrer til etwinning Trin 1: Deltagerens data Trin 2: Twinning præferencer Trin 3: Skole data Trin 4: Skole profil TwinFinder Automatisk søgning Gem søgning Avanceret

Læs mere

SuperUser Manual. Manualen beskriver brugen af SecureAware version 3 Dokument opdateret: november 2009

SuperUser Manual. Manualen beskriver brugen af SecureAware version 3 Dokument opdateret: november 2009 SuperUser Manual Manualen beskriver brugen af SecureAware version 3 Dokument opdateret: november 2009 Om dette dokument Dette dokument beskriver de funktionaliteter i SecureAware, som en superbruger typisk

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION SÅDAN BENYTTER DU DIN SIDE

INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION SÅDAN BENYTTER DU DIN SIDE INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion Sådan benytter du Din side Hvad er en kundeprofil? Licens/Brugerliste Brugerlogin Hvad er en brugerprofil? KreditTjek Hvad er overvågede virksomheder? Hvad er favoritter?

Læs mere

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Brugervejledning SharePoint abonnementer. Version: 1.3 Seneste opdatering: 9.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Brugervejledning SharePoint abonnementer. Version: 1.3 Seneste opdatering: 9. Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Brugervejledning SharePoint abonnementer Version: 1.3 Seneste opdatering: 9. oktober 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 OM BRUGERVEJLEDNINGEN 3 2 AUTORISATION 4 3 ADGANG

Læs mere

Oprettelse af en Gmail-konto

Oprettelse af en Gmail-konto Oprettelse af en Gmail-konto 1. Åbn startsiden til Gmail fra adressen: www.gmail.com. I højre side af skærmen får du nu følgende skærmbillede: De to øverste bjælker, markeret med Brugernavn og Adgangskoder,

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Vejledning til formularmodul

Vejledning til formularmodul Vejledning til formularmodul Side 1 af 25 Indledning Formularmodulet kan anvendes til bestilling af varer, booking af møder, indmeldelse - kun fantasien sætter grænser! Systemet er oprettet, så der er

Læs mere

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen.

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen. April 2017 Log in Hvis der i journalprogrammet er indtastet login-oplysninger til EDI Portalen, kan du fra dit journalprogram komme direkte ind i EDI Portalen. Ellers skal du logge ind i øverste højre

Læs mere

Vejledning til kommuners brug af Serviceplatformen

Vejledning til kommuners brug af Serviceplatformen Vejledning til kommuners brug af Serviceplatformen Udarbejdet for: KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S 1 Indhold 1 Indledning... 3 2 Ordforklaringer... 3 3 Oprettelse... 4 4 Arbejdsgange på Serviceplatformen...

Læs mere

BullGuard Premium Protection... 2. Installation af BullGuard Premium Protection... 2. Ny BullGuard-bruger... 2

BullGuard Premium Protection... 2. Installation af BullGuard Premium Protection... 2. Ny BullGuard-bruger... 2 Indhold BullGuard Premium Protection... 2 Installation af BullGuard Premium Protection... 2 Ny BullGuard-bruger... 2 Hvis du allerede har produktet Internet Security 2013 installeret... 3 Aktiver Premium-tjenester...

Læs mere

Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2007

Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2007 Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2007 Sådan opsættes Outlook 2007 til Hosted Exchange 2007. Opdateret 29. december 2010 Indhold 1 Indledning... 2 2 Outlook 2007 klienten... 2 3 Automatisk opsætning

Læs mere

Symantec Enterprise Vault

Symantec Enterprise Vault Symantec Enterprise Vault Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2010/2013 10.0 Begrænset tilføjelsesprogram til Outlook Symantec Enterprise Vault: Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2010/2013

Læs mere

Vejledning til opsætning af mail

Vejledning til opsætning af mail Vejledning til opsætning af mail Microsoft Outlook 2010... 2 Tilpas eksisterende mail konto i Microsoft Outlook 2010... 6 Microsoft Outlook 2007... 9 Tilpas eksisterende mail konto i Microsoft Outlook

Læs mere

Scan to RightFax. Administratorvejledning

Scan to RightFax. Administratorvejledning Scan to RightFax Administratorvejledning November 2016 www.lexmark.com Indhold 2 Indhold Oversigt... 3 Tjekliste over parathed til implementering... 4 Konfiguration af programmet...5 Adgang til konfigurationssiden

Læs mere

Del online. Kom godt i gang. Åbning af onlinetjenesten. Overførsel af filer. Del online

Del online. Kom godt i gang. Åbning af onlinetjenesten. Overførsel af filer. Del online Share Online 2.0 2007 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Nokia, Nokia Connecting People og Nseries er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Nokia Corporation. Andre produkter og firmanavne,

Læs mere

Webmail Gmail Generelt Side 1

Webmail Gmail Generelt Side 1 Webmail Gmail Generelt Side 1 Webmail Gmail Generelt Side 2 Indholdsfortegnelse Oprette en Gmail...... Side 4 Indbakken Oversigt...... Side 9 Skriv en mail...... Side 11 Formateringsværktøjer...... Side

Læs mere

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen.

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen. November 2015 Log in Hvis der i journalprogrammet er indtastet login-oplysninger til EDI Portalen, kan du fra dit journalprogram komme direkte ind i EDI Portalen. Ellers skal du logge ind i øverste højre

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Installation og aktivering Tidligere version Installation Du behøver ikke at fjerne den forrige version af F-Secure Mobile Anti-Virus. Kontroller indstillingerne for

Læs mere

Brugervejledning EDI systemet for pensionsoverførsler. Pensionsoverførsler mellem et pensionsselskab og et pengeinstitut

Brugervejledning EDI systemet for pensionsoverførsler. Pensionsoverførsler mellem et pensionsselskab og et pengeinstitut Brugervejledning EDI systemet for pensionsoverførsler Pensionsoverførsler mellem et pensionsselskab og et pengeinstitut 1. november 2015 Brugervejledning til brugere af EDI-systemet for pensionsoverførsler

Læs mere

Avanceret Outlook integration Indholdsfortegnelse

Avanceret Outlook integration Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Aktivering af Avanceret Outlook integration... 2 Brugerindstillinger... 2 Brugerindstillinger; journaliseringsdialog... 3 Brugerindstillinger; filtyper der kan journaliseres... 3 Brugerindstillinger;

Læs mere

KMD Opus Vejledning Omposteringsbilag Rollebaseret Indgang

KMD Opus Vejledning Omposteringsbilag Rollebaseret Indgang KMD Opus Vejledning Omposteringsbilag Rollebaseret Indgang 2012 KMD A/S Side 1 af 18 Indholdsfortegnelse 1 Opret omposteringsbilag... 3 2 Godkendelse af omposteringsbilag... 11 3 Håndter afviste omposteringsbilag...

Læs mere

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse foregår digitalt via Ansøgningsportalen.

Læs mere

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services Version 1.0 09/10 Xerox 2010 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Upublicerede rettigheder forbeholdes under copyright-lovgivningen i USA. Indholdet i denne publikation må ikke gengives på nogen

Læs mere

Onlinedeling 2.0 Nokia N76-1

Onlinedeling 2.0 Nokia N76-1 Onlinedeling 2.0 Nokia N76-1 INGEN GARANTI Enhedens tredjepartsprogrammer er udviklet af og kan være ejet af fysiske eller juridiske personer, der ikke er tilknyttet Nokia. Nokia ejer ikke ophavsrettighederne

Læs mere

Brugervejledning. Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden.

Brugervejledning. Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Brugervejledning Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

V E J L E D N I N G. Sådan bruger du din Joblog på Jobnet

V E J L E D N I N G. Sådan bruger du din Joblog på Jobnet V E J L E D N I N G Sådan bruger du din Joblog på Jobnet Indhold: Side: Registrering Åbn Joblog 2 Hvilket job? 3 Hvilken arbejdsplads? 3 Hvor langt er du med at søge dette job? 4 Huskeliste 4 Mine egne

Læs mere

Piwik. Multisite + kk.dk: Grundlæggende Drupal Version: 2.0. Beskrivelse. Indholdsfortegnelse

Piwik. Multisite + kk.dk: Grundlæggende Drupal Version: 2.0. Beskrivelse. Indholdsfortegnelse Beskrivelse Piwik er et cookiebaseret værktøj til at indsamle statistik om en hjemmesides brugere. Det vil sige, at når en bruger besøger hjemmesiden, så bliver der lagt en cookie på brugerens computer,

Læs mere

Brugermanual. Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006

Brugermanual. Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006 Brugermanual Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 3 HVORDAN DU FÅR ADGANG TIL DIN EMAIL... 3 OWA 2003 BRUGERGRÆNSEFLADE...

Læs mere

_2_mulighederAfgive vælgererklæring eller tilbagetrække støtte?

_2_mulighederAfgive vælgererklæring eller tilbagetrække støtte? Support Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål længere nede på siden, kan du kontakte partiet. Du kan stille spørgsmål til processen, eller til brugen af systemet ved at kontakte det parti du vil

Læs mere

Workzone hjælp I denne Quickguide kan du finde hjælp til de mest almindelige funktioner i Workzone

Workzone hjælp I denne Quickguide kan du finde hjælp til de mest almindelige funktioner i Workzone Workzone hjælp I denne Quickguide kan du finde hjælp til de mest almindelige funktioner i Workzone Opret sag 1 Knyt part til sag 1 Opret Word dokument 2 Arkivér dokument 2 Arkivér dokumenter fra sagsfane

Læs mere

Globale links Som administrator kan man redigere i de globale links, som brugerne ser i toppen af alle sider på portalen

Globale links Som administrator kan man redigere i de globale links, som brugerne ser i toppen af alle sider på portalen Indhold Indhold... 2 Administratorvejledning version 1.0... 3 Indledning... 3 Globale links... 3 Titel og logo... 5 Brugerroller... 6 Administrator... 6 Forsideredaktør... 7 Rumoprettere... 9 Aarshjul_oprettere...

Læs mere

Ansøgning om hjælpemiddel/boligændring (anvendes af 3.part med fuldmagt)

Ansøgning om hjælpemiddel/boligændring (anvendes af 3.part med fuldmagt) Ansøgning om hjælpemiddel/boligændring (anvendes af 3.part med fuldmagt) 1 - Relevans - Afklarende spørgsmål 1. På den første side, skal du svare på et afklarende spørgsmål. 2. Du skal kunne svare 'Ja'

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. hvidvask.politi.dk

BRUGERVEJLEDNING. hvidvask.politi.dk BRUGERVEJLEDNING hvidvask.politi.dk Indhold Registrering og log ind... 3 Brugerændringer... 5 Ændring af brugeroplysninger... 5 Ændring af adgangskode... 6 Glemt adgangskode... 6 Administration og management...

Læs mere

Brug af Brobygning.NET for grundskoler

Brug af Brobygning.NET for grundskoler Brug af Brobygning.NET for grundskoler Indhold Indledning... 2 Kom godt i gang... 3 Holdliste... 5 Skriv i kontaktbogen... 6 Tilmeldingsliste... 7 Opret fravær på en eller flere elever... 9 Find elever

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk

Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold 4 Opkobling til internettet 5 Oprettelse på

Læs mere

Fakturamanager Guide. eprocurement. 1. Søgning blandt fakturaer 2. 2. Faktura uden e-ordre modtaget 3

Fakturamanager Guide. eprocurement. 1. Søgning blandt fakturaer 2. 2. Faktura uden e-ordre modtaget 3 Fakturamanager Guide eprocurement 1. Søgning blandt fakturaer 2 2. Faktura uden e-ordre modtaget 3 3. Behandling af Ufuldstændige læs-ind fakturaer 5 4. Ny faktura (fra papir til elektronisk faktira) 11

Læs mere

Vejledning til Arbejdsmiljødatabasen. Side 1 af 21

Vejledning til Arbejdsmiljødatabasen. Side 1 af 21 Vejledning til Arbejdsmiljødatabasen Side 1 af 21 Indhold Introduktion til Arbejdsmiljø-databasen... 3 Dokumentation af arbejdsmiljøarbejdet... 3 Et område for hver arbejdsmiljøgruppe og for hvert ledelsesområde...

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige

Læs mere

Emply Hire. Nyt projekt. Senest opdateret: 26. marts 2015 Version 2/MO/2015

Emply Hire. Nyt projekt. Senest opdateret: 26. marts 2015 Version 2/MO/2015 Emply Hire Nyt projekt Senest opdateret: 26. marts 2015 Version 2/MO/2015 1 Denne brugermanual tager udgangspunkt i, hvordan du som rekrutteringsansvarlig/projektleder har mulighed for at oprette et nyt

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til virksomhed Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til Digitale uddannelsesaftaler i Elevplan... 5 Browser... 6 Ændr status og slet aftale...

Læs mere

Kommende EU-forordninger

Kommende EU-forordninger Kommende EU-forordninger Vejledning i, hvordan du foretager en avanceret søgning i EUR-Lex Kom godt i gang Gå til websitet EUR-Lex: http://eur-lex.europa.eu/homepage.html?locale=da. På fanebladene vælger

Læs mere

Hvordan bruges Avery Nordics Produkt Information System?

Hvordan bruges Avery Nordics Produkt Information System? Hvordan bruges Avery Nordics Produkt Information System? 1. Hvilke oplysninger kan du finde? Det er en portal til download af opdaterede produktdata og -billeder Avery-medarbejdere, partnere og kunder

Læs mere

Håndbogen kan distribueres frit i sin helhed, digitalt eller i trykt format til alle brugere af EPiServer CMS..

Håndbogen kan distribueres frit i sin helhed, digitalt eller i trykt format til alle brugere af EPiServer CMS.. Copyright Denne håndbog er beskyttet af ophavsretlige love. Ændringer af indholdet eller delvis kopiering af indhold må ikke finde sted uden tilladelse fra ophavsretshaveren. Håndbogen kan distribueres

Læs mere

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt.

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt. Indhold Administrator modul 2 Administrator modul Facebook opsætning 3 Administrator modul SMS/E-mail søgning adresse søgning 4 SMS 2 WEB 5 SMS på hjemmeside 6 Administrator modul Rapport 7 Administrator

Læs mere

VEJLEDNING TIL ANSØGNINGSSKEMA MASTERUDDANNELSER OG KVALIFIKATIONSFORLØB

VEJLEDNING TIL ANSØGNINGSSKEMA MASTERUDDANNELSER OG KVALIFIKATIONSFORLØB VEJLEDNING TIL ANSØGNINGSSKEMA MASTERUDDANNELSER OG KVALIFIKATIONSFORLØB Denne vejledning er en hjælp til dig, der søger om optag på IT-Universitetets masteruddannelser og kvalifikationsforløb til masteruddannelse.

Læs mere

Express Import system

Express Import system Express Import system Vejledning til afsendere TNT Express Import system Et enkelt onlineværktøj, der gør det lettere for afsender og modtager at håndtere importforsendelser. TNTs Express Import system

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Din brugermanual HTC TOUCH DIAMOND2 http://da.yourpdfguides.com/dref/3022573

Din brugermanual HTC TOUCH DIAMOND2 http://da.yourpdfguides.com/dref/3022573 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i HTC TOUCH DIAMOND2 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Til brug med Xerox ConnectKey Technology-aktiverede multifunktionsprintere (MFP'ere)

Til brug med Xerox ConnectKey Technology-aktiverede multifunktionsprintere (MFP'ere) Xerox App Gallery-app Startvejledning 702P03997 Til brug med Xerox ConnectKey Technology-aktiverede multifunktionsprintere (MFP'ere) Brug Xerox App Gallery-appen til at finde apps med nye funktioner eller

Læs mere

TILLÆG TIL MANUAL Excel-indlæsning i Vvskatalogets administrationssystem

TILLÆG TIL MANUAL Excel-indlæsning i Vvskatalogets administrationssystem 3456.78 123456 TILLÆG TIL MANUAL Excel-indlæsning i Vvskatalogets administrationssystem 30. juli 2015 Indhold Indledning Side 3 Sådan kommer du i gang Side 4 Oprette nye varer Side 5 Ændre eksisterende

Læs mere

Vejledning til BadmintonPeople

Vejledning til BadmintonPeople Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. 1. Opret bruger Hvis du har fået en invitation tilsendt fra klubben gå da direkte til pkt. 1.b. 1.a.

Læs mere

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1 Vejledning til prækvalifikation Rev.: 2015-05-27 / LW Side 1 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Log på... 4 Opret din bruger... 4 Personlige informationer... 4 Gem login... 5 Glemt password... 5 Brugerfladen

Læs mere

Norton AntiVirus Brugerhåndbog

Norton AntiVirus Brugerhåndbog Brugervejledning Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige fodaftryk. Denne vejledning er lavet af genbrugsmaterialer.

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Bestil dine varer, når DU har tid! Berners webshop tilbyder en række unikke værktøjer, hvor du som kunde har mulighed for at skræddersy din personlige

Læs mere

Vejledning til Søg medlem

Vejledning til Søg medlem Maj 2014 Vejledning til Søg medlem - for tillidsvalgte Indholdsfortegnelse Generelt om Søg medlem... 2 Medlemsliste... 2 Hvis du vil melde en kollega ind i FOA... 2 Sådan bruger du Medlemsliste... 3 Hvad

Læs mere

Vejledning til de bydende

Vejledning til de bydende Vejledning til de bydende Juni 2013/JET Indledning Indledning ibinder er et web-baseret program, til håndtering af byggeprojekter og ejendomsdrift på en hidtil uset brugervenlig og økonomisk måde. ibinder

Læs mere

Den må altså ikke befinde sig i en gruppe der er lukket sammen. Der er 2 måder du kan komme til betalingsbilledet på.

Den må altså ikke befinde sig i en gruppe der er lukket sammen. Der er 2 måder du kan komme til betalingsbilledet på. Betalinger Emne I dette dokument kan du få vejledning til at: 1. Oprette betalinger til danske modtagere (side 1) 2. Oprette betalinger til udenlandske modtagere (side 3) 3. Godkende betalinger (side 5)

Læs mere