Referat for 5. møde i Børn og Unge-byrådet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat for 5. møde i Børn og Unge-byrådet"

Transkript

1 Referat for 5. møde i Børn og Unge-byrådet Afbud: Esben Meilandt Sørensen, Malthe Bækbo, Amalie Hartvigsen, Julie Stigsen, ÅUF / april 2015 Mødte ikke op: Ida Rafn Spangsberg, Yaxye Abdifatah. Velkommen og siden sidst: Hjalmar har deltaget i et skriveværksted med Børn og Unge-politiken Hjalmar: Vi diskuterede trivsel, sundhed og visuelle idéer. En generel ting er at robusthed skal opbygges mellem Børn og Unge. Mere hjælp til socialt og fagligt udsatte. Mere tryk på ordet tabu, der fylder meget i manges hverdag. Børn og Unge-byrådet i Aarhus består af 31 unge i alderen 13 til 17 år og beskæftiger sig med alle spørgsmål, der vedrører børn og unge i kommunen. Ungebyrådet er organiseret i et partnerskab mellem Århus Ungdommens Fællesråd (ÅUF) og Magistratsafdelingen Børn og Unge. Frederik: Ungekortindstillingen er sendt ind til Børn og Unge, der arbejder videre med den. Evaluering af dialogmøde med Aarhus Byråd Clara: Det var fantastisk, og noget vi meget gerne vil gøre igen. Frederik: For dårligt at folk ikke havde meldt afbud. Byrådet kan ikke tage det seriøst når vi ikke kommer. Folk synes det var fedt kunne godt tænke sig flere møder. Philip: Fedt at have direkte dialog med politikerne, ærgerligt der ikke var flere der mødte op. En mulighed der blev misbrugt. En af de bedste muligheder vi har for at påvirke politikerne. Hjalmar: Fik diskuteret mange ting mest tryk på studiemiljø og parker. Politikerne slog sjældent ned og sagde decideret nej. Kontrol af skolerne i skolereformen kunne være en mulighed. Spændende med projekter om parker omkring skoler. Frederik: Skal der være flere dialogmøder? Christian: Det ville være en god idé, få input til idéerne tidligere i processen. Aarhus Kommunes Børn & Unge-byråd C/O ÅUF Sankt Nicolaus Gade 2 DK-8000 Aarhus C tlf Web: ungebyraad@ungebyraad.dk

2 Anne Kirstine: Spild af tid i starten, man er ikke sikker på idéerne i starten af året. Frederik: man skal ikke beslutte alle punkter, byrådet har mange gode idéer, og man kan sagtens tale om idéer og så få deres inputs til disse i starten af året. Oplæg fra baggrundsgrupperne om studiemiljø/parker Side 2 Christian: Vi har glemt referatet fra baggrundsgruppe mødet. Hjalmar: CO2-målere en god men kortsigtet ide. Løser ikke et problem, men tydeliggør det dog. Mulighed for det kommende ungebyråd til at følge op. Ligestilling mellem lærere og elever er vigtigt. Parker: Vi snakkede om multiscenen, der skal administreres af kommunen. Festugen er en god mulighed for at etablere og beholde gode tiltag. Randersvej (Babette): Flere kreative parker. Viborgvej: Oddervej(Clara): Puljen i stedet for minimumskrav. Gellerup: Har ikke afholdt møde i baggrundsgruppen. Emil: Vil parkerne blive brugt? Vil man komme ind til centrum for at bruge parkerne? Starte småt ud, og se om det har en effekt. Multiscenen, lave en lille scene, udbygge senere. Christian: CO2-måler, bruges ikke der hvor man sætter den op. Retningslinjer for at sikre, at den bliver brugt. Skanderborgvej(Dagmar): CO2-måler en fed idé. Ligestilling mellem skoler. Oplæg fra Center for byens anvendelse ift. Parker Oplæg om samskabelse unge alkohol og Børn og Unge-byrådet. Børn og unge-byrådet godkender projektet, projektgruppen kontakter baggrundsgrupper og medlemmerne for videre deltagelse.

3 Debat i salen Bedre studiemiljø: Clara: En kombination af de to: ergoterapeuter og andre ud, for at give dem med ringeste stole mulighed for at finde nye stole. Christian: Minimumskrav skal indfases stille og roligt, skal være opfyldt inden for en given tidsramme. Side 3 Hjalmar: Lave en god kombination af de to. Nogle skoler behøver ikke ekstra penge, og andre skoler har ikke midlerne. Det skal være den slags stole i stedet for specifikke stole/borde. Hvis man når frem til minimumskrav skal det skubbes over tid. Frederik: Det skal være nummer 1, for hvis man ikke har råd til det, skal man prioritere minimumskrav først. Emil: Hæve-sænke eller hjul. Man kan sagtens få stole der ikke er særligt gode dog. Babette: Enig med Hjalmar. Har ikke brug for nye stole/borde på min skole eks. Louise Jeanette: 1 eren, Minimumskrav, for at have noget at holde skoler op på. Hjalmar: Bred variant af stole i forskellige prislejer. Christian: Til Louise: Puljen skal være så at alle kan søge, og ansvaret for at vurdere er for et udvalg. Bredt vurderingsgrundlag. Emil: Bredt udvalg er en god idé. Man kunne give dispensation til skoler der ikke opfylder stolekravet, men har gode nok stole og borde. Clara: Standard-stole var primært tiltænkt nyindkøb. Frederik: Diskussion af punkt 2. Frederik: Skal det være en samling? Christian: Kan vi ikke lave en afstemning? Afstemning: Forslaget er vedtaget. Punkt 1 og 2 slås sammen. Babette: Man kunne gøre sådan, at man kan søge puljen hvis man ikke har gode nok stole og borde. Hjalmar: Men hvordan fungerer puljen? Det bør være sådan. Minimumskrav, skolerne skal tjekke om disse opfyldes, skolerne skal søge hvis man kan klare det økonomisk på selve skolen. Christian: Vil gerne tilføje, at skolerne skal sige om de opfylder kravene, og så skal dette naturligvis tjekkes.

4 Frederik: Opsummerer det lige. Hjalmar: CO2-målere skal også være et minimumskrav. Frederik: CO2-målere som selvstændigt punkt. Til at kortlægge problemer med indeklima der skal løses på anden vis. Behøver ikke blande de to ting sammen. Babette: Unge tænker mindre på pengene. Så de ville være mere ærlige ift. om der mangler en opgradering. Hvis skolerne selv skal bestemme er der en chance for, at de bare siger nej. Side 4 Oliver: CO2-måler skal ikke være minimumskrav. Eksempel med de ører der måler støj. Bliver ikke brugt. Spild af penge. Frederik: Minimumskrav er logisk. Babette: Hvis man ikke har råd skal man søge penge. Men de skoler der har penge kan stadig søge da det er deres egen vurdering. Gretha: Jeg forstår, men ikke. Minimumskrav med CO2-målere. Afprøve det i en periode før det bliver minimumskrav. Hjalmar: man skal have nogen ud til at se på det økonomiske og det fysiske. CO2- målere behøver ikke være minimumskrav, men det kan være en indikator. Frederik: Skal CO2-målere ind under det samme forslag(minimumskrav). Afstemning: Faldet: CO2 målere fastholdes som separat punkt. Punkt 3: Ligestilling af undervisningsmiljø: Emil: Lærere har en fagforening. Svært. Christian: 2 muligheder: Fjernes eller gøres meget tydeligt at det er en ideologi. Clara: Vi snakkede om, at man måske ikke skal gøre det til et krav, men mere som et springbræt for argumentationen. Oliver: At lærere og elver skal have lige forhold er en god ting. Man benytter samme klasselokale osv. Problemet er snarere, at skolerne køber unødvendige ting ting lærerne. Det er midler der sagtens kan bruges til bedring af miljøet for elever. Louise: Hvad er ligestilling her for forslagsstilleren? Christian: Lærere og elever har de samme borde, stole mv. Chriatian Thomsen: Vigtigt at der skal være ligestilling. Vi går lige så lang tid i skole. Før skolereformen var det ok da det var anderledes. Nu skal der ske en forandring der afspejler den nye realitet.

5 Hjalmar. Ligestilling lægger op til revolution i stedet for regulation. Vi vil bare gerne med op. Men et langsigtet projekt. Frederik: Skal der være ligestilling på alt. Er det ikke bare om der er godt at være i klasselokalet? Hjalmar: Bedre forberedelseslokaler er et eksempel. Philip: Kan vi droppe punktet og kalde det: Elevernes vilkår skal over tid ligestilles med læreres. Lade embedsværket finde ud af detaljerne. Side 5 Hjalmar: Fed idé. Stemmes om denne ændring Fjernelse af punkt 1 og vedtagelse af punkt 3(modificeret). Afstemning: Forslaget er faldet. 7 stemmer for ud af 22. Afstemning om beslutningspunkt 1: 13 for ud af 22. Punkt 4: Frederik: CO2-målere skal ikke være permanente et projekt for at påvise problemer der kan ændres. Philip: Skriv dette ind i punktet. Så man er klar over fra kommunalt hold at det er et krav med efterkontrol. Hjalmar: Ændringsforslag til beslutningspunktet. målingerne nedskrives og rapporteres til byrådet tilføjes. Afstemning om dette ændringsforslag: Ændringsforslaget er vedtaget. Afstemning om punkt 4: Beslutningspunktet er vedtaget. Hjalmar: Børn og Unge-byrådet ønsker at elevernes arbejdsforhold over tid ligestilles med lærernes. tilføjes. Afstemning om ændringsforslag: Vedtaget. Afstemning om hele punktet: Vedtaget.

6 Parker Grundet tidspres, så nedsættes indstillingsgruppe der færdiggører endelige beslutningspunkter og indstilling. Arbejdsgruppe om indstilling til parker: Hjalmar, Signe, Frederik G., Mones, Max, Philip, Greta, Dagmar, Emil. Side 6 Beslutning om den Aarhusianske ungespris Tre bud på vindere til ungeprisen. Se vedhæftning. Oliver: Aktive unge, har set hvad de kan gøre, hvor fede de er. Clara: Socialrådgiveren, han gør en kæmpe forskel kan man se i brevet. Hjalmar: Hvad kan han bruge til. Pengene gør ikke en forskel, kum et klap på skulderen. Synes det skal være aktive unge. Philip: Hvordan kan pengene styrke hans fremadrettede indsats. Går de til ham personligt? Frederik: Ja, han bruger man timer udover arbejdet. Christian: Aktive unge kan bruge pengene. Men igen, så lyder Benjamin som en mand der har fortjent det. Greta: Benjamin bør få den. Opfordre andre til at gøre den samme indsats. Emil: kan også være et klap på skulderen. Frederik: Afstemning en stemme. Aktive unge: 1 Cykelklubben: 1 Benjamin Sibbesen: 20 Næste møde: Næste og sidste møde bliver d. 21. maj, hvor der vil være afslutning og andet hygge. Tak for i dag.

1. velkomst. Presset dagsorden hold det kort. Morten erstatter oplæg om studiemiljø fra Danske Skoleelever. 2. oplæg fra baggrundsgrupperne

1. velkomst. Presset dagsorden hold det kort. Morten erstatter oplæg om studiemiljø fra Danske Skoleelever. 2. oplæg fra baggrundsgrupperne Byrådet Aarhus Kommune Rådhuset 8000 Aarhus C ÅUF / Februar 2015 1. velkomst Presset dagsorden hold det kort. Morten erstatter oplæg om studiemiljø fra Danske Skoleelever. 2. oplæg fra baggrundsgrupperne

Læs mere

Referat den 20. januar 2015, 3. møde, Byrådssalen kl Børn og Unge-byrådet

Referat den 20. januar 2015, 3. møde, Byrådssalen kl Børn og Unge-byrådet Referat den 20. januar 2015, 3. møde, Byrådssalen kl. 13-16 Børn og Unge-byrådet Afbud: Hjalmar Skovgaaard Boas, Yasmin Touhou, Esben Mailandt Sørensen Kom ikke: Mones Abel Al-Zawi, Ida Rafn Spangsberg

Læs mere

På introduktionsdagen var et af de mest omdiskuterede emner førstehjælp i folkeskolen. Det

På introduktionsdagen var et af de mest omdiskuterede emner førstehjælp i folkeskolen. Det Byrådet Aarhus Kommune Rådhuset 8000 Aarhus C ÅUF / Februar 2013 Indstilling om førstehjælp på folkeskoler Børn og Unge-byrådet 2012/2013 1. Resumé: Børn og Unge-byrådet i Aarhus består af 31 unge i alderen

Læs mere

PR-gruppen: Trivsel: Høringssvar: Ingeborg: Sara Amalie Gorm Amanda Sara Dima

PR-gruppen: Trivsel: Høringssvar: Ingeborg: Sara Amalie Gorm Amanda Sara Dima 1. 13.00-13.05 Velkommen Ungeborgmester Karim Kaddoura bød ungebyrådet velkommen til mødet. 2. 13.05-13.20 Siden sidst (orienteringspunkt) 1. Arrangementer afholdt/fremadrettet Arrangementer kommer på

Læs mere

Referat, 1. møde i Børn og Unge-byrådet 2015/2016

Referat, 1. møde i Børn og Unge-byrådet 2015/2016 Referat, 1. møde i Børn og Unge-byrådet 2015/2016 Kl. 13-16. Mødet foregik i byrådssalen. Mødet blev styret af afgående ungeborgmester Frederik Giragosian pkt. 1-6 og Formand for Børn og Ungeudvalget,

Læs mere

Referat fra 3. møde torsdag d. 17. december 2015

Referat fra 3. møde torsdag d. 17. december 2015 Referat fra 3. møde torsdag d. 17. december 2015 1. Velkommen og siden sidst Yassine byder velkommen og gennemgår dagsordenen Siden sidst: Yassine har holdt oplæg for Sølyst-skolen med fokus på hvad ungebyrådet

Læs mere

Indstilling om vikartimer

Indstilling om vikartimer Byrådet Aarhus Kommune Rådhuset 8000 Aarhus C ÅUF/17.04.13 Indstilling om vikartimer Børn og Unge-byrådet 2012/2013 1. Resumé Børn og Unge-byrådet i Aarhus består af 31 unge i alderen 13 til 17 år og beskæftiger

Læs mere

Byrådet behandler sidste års ungebyråds indstilling om niveaudeling i morgen

Byrådet behandler sidste års ungebyråds indstilling om niveaudeling i morgen Referat 2. møde Børn og Unge-byrådet tirsdag d. 11. november 2014 Ikke fremmødte: Victor Olesen, Jens Jørgen, Lilli Lykke Afbud: Freja Jespersen 13.00-13.15 Velkomst og siden sidst Frederik byder velkommen

Læs mere

Børn og Unge byrådsmøde

Børn og Unge byrådsmøde Børn og Unge byrådsmøde 10 04 2014 1. Siden sidst Karen: Velkommen til mødet. Dagsordenen er foran jer. 13.00 13.05: Siden sidst 13.05 13.20: Fremlæggelse fra arbejdsgruppen med beslutningspunkter 13.20

Læs mere

Referat 20. februar Karen: Velkommen til 4. møde. Jeg vil starte med at gennemgå dagsordenen. 1. Siden sidst

Referat 20. februar Karen: Velkommen til 4. møde. Jeg vil starte med at gennemgå dagsordenen. 1. Siden sidst ÅUF/21. februar 2014 Referat 20. februar.2014 Karen: Velkommen til 4. møde. Jeg vil starte med at gennemgå dagsordenen 1. Siden sidst Der er blevet ansat to nye i ÅUF. Mikkel og Rasmus. Rasmus er den nye

Læs mere

Vedr. Børn og Unge-byrådet i Aarhus Kommune 2014/2015

Vedr. Børn og Unge-byrådet i Aarhus Kommune 2014/2015 Til skolelederen og lærerne i 7. 10. klasse August 2014 Vedr. Børn og Unge-byrådet i Aarhus Kommune 2014/2015 Børn og Unge-byrådet starter op igen med fornyet kraft Vi kan nu se tilbage på fem rigtig gode

Læs mere

Byrådet Aarhus Kommune Rådhuset Aarhus C. Indstilling om Unge i erhverv. 1. Resumé:

Byrådet Aarhus Kommune Rådhuset Aarhus C. Indstilling om Unge i erhverv. 1. Resumé: Byrådet Aarhus Kommune Rådhuset Aarhus C Indstilling om Unge i erhverv 1. Resumé: ÅUF / Marts 2016 I ethvert menneskes liv spiller arbejde en central rolle. Det gælder også for unge, som gennem erhvervsfaring

Læs mere

Referat, 2. ungebyrådsmøde d. 19/11-2015

Referat, 2. ungebyrådsmøde d. 19/11-2015 Referat, 2. ungebyrådsmøde d. 19/11-2015 Kl. 13-16. Mødet foregik på DOKK1 og blev styret af ungeborgmester Yassine. 1. Velkomst Yassine byder velkommen. Gennemgår dagens dagsorden. Giver ordet videre

Læs mere

Byrådet Aarhus Kommune Rådhuset Aarhus C. Indstilling om Unge i erhverv. 1. Resumé:

Byrådet Aarhus Kommune Rådhuset Aarhus C. Indstilling om Unge i erhverv. 1. Resumé: Byrådet Aarhus Kommune Rådhuset Aarhus C Indstilling om Unge i erhverv 1. Resumé: ÅUF / April 2016 Arbejde spiller en central rolle i ethvert menneskes liv. Det er derfor vigtigt, at unge får erfaringer

Læs mere

Ungebyrådet Ungebyrådet. Dagsorden 5 Ungebyrådsmøde. 24. april 2019 kl Byrådssalen, Søvej 1, 8600 Silkeborg.

Ungebyrådet Ungebyrådet. Dagsorden 5 Ungebyrådsmøde. 24. april 2019 kl Byrådssalen, Søvej 1, 8600 Silkeborg. Dagsorden 5 Ungebyrådsmøde 24. april 2019 kl. 14.30-17.00 Byrådssalen, Søvej 1, 8600 Silkeborg. 1 Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Salen rundt 3. Opfølgning på snusgruppens arbejde v.

Læs mere

Signe byder velkommen og giver ordet videre til borgmester Johanne Kirketerp, der er dagens ordstyrer.

Signe byder velkommen og giver ordet videre til borgmester Johanne Kirketerp, der er dagens ordstyrer. Referat Børn og Unge-byrådsmøde 6. April 2010 Fraværende: Oksana Mikkelsen, Peter Thestrup Waade, Bertram Schmidt Mortensen (suppleant Dina Schmidt), Mustafa El-Khalil Jeanette El-Chaer, Benjamin Younan.

Læs mere

Ungebyrådet. Ref: L M. Mødested: Byrådssalen. Mødedato: 09.06.15

Ungebyrådet. Ref: L M. Mødested: Byrådssalen. Mødedato: 09.06.15 Blad nr..: 1 Medlemmer: Oline Dyrberg Strøager, Emma Temløv, Anders Ole Koefoed Nielsen, Luna Lindegaard, Albert Kjærulff, Frederikke Baunbæk Larsen, Max Rimmer Larsen, Jonas Broe Bendtsen, Aurora Elizabeth

Læs mere

Referat af 2. møde tirsdag d. 27. november 2012

Referat af 2. møde tirsdag d. 27. november 2012 Børn og Unge-byrådet 2012/2013 Referat af 2. møde tirsdag d. 27. november 2012 Kl. 13-16 i byrådssalen Dagsorden 13:00-13:05 1. Velkommen og hvad er der sket siden sidst 13:05-13:20 2. Diskussion af emnet

Læs mere

HÅNDBOG 2016/2017. Navn: Område:

HÅNDBOG 2016/2017. Navn: Område: HÅNDBOG 2016/2017 Navn: Område: VELKOMMEN! Rigtig hjertelig tillykke med valget til Børn og Unge-byrådet, som repræsentant for dit område. Vi har i Aarhus Ungdommens Fællesråd (ÅUF) set meget frem til

Læs mere

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde REFERAT

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde REFERAT Tidspunkt 13. maj 2013 Kl. 16.30 Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde REFERAT Sted ÅUF Sankt Nicolaus Gade 2, 8000 Aarhus C Indbudte Afbud Tilstede Ikke til Navn stede X Cecilie Hansen, formand X Nicoline

Læs mere

1. Velkommen Velkomst ved ungebyrådssekretær Amalie Østergaard og tidligere Ungeborgmester Mathilde Crovato.

1. Velkommen Velkomst ved ungebyrådssekretær Amalie Østergaard og tidligere Ungeborgmester Mathilde Crovato. 1. Velkommen Velkomst ved ungebyrådssekretær Amalie Østergaard og tidligere Ungeborgmester Mathilde Crovato. 2. Diskussion og fastlæggelse af spilleregler Tidligere Ungeborgmester Mathilde Crovato gennemgår

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for Ungepolitik

Referat af møde i Opgaveudvalg for Ungepolitik GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for Ungepolitik Mødetidspunkt 22-10-2015 19:00 Mødeafholdelse Mødelokale D Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 21.00 Tilstede: Peter Michael Fenger,

Læs mere

Referat 3. møde i Børn og Ungebyrådet Århus Rådhus - Tirsdag d. 5. februar 2008 kl

Referat 3. møde i Børn og Ungebyrådet Århus Rådhus - Tirsdag d. 5. februar 2008 kl Referat 3. møde i Børn og Ungebyrådet Århus Rådhus - Tirsdag d. 5. februar 2008 kl. 16.00-19.00 1. Velkomst Peder byder velkommen. 2. Debat med Rådmand Louise Gade Louise Gade fortalte om arbejdet med

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for. Rudolf Steinerskolen i Odense, Overbygningen 9.kl.-1.vg.-2.vg.-3.vg.

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for. Rudolf Steinerskolen i Odense, Overbygningen 9.kl.-1.vg.-2.vg.-3.vg. UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Rudolf Steinerskolen i Odense, Overbygningen 9.kl.-1.vg.-2.vg.-3.vg. Dato: 10-02-2016 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 10-02-2019 UMV

Læs mere

Dagsorden 3. møde tirsdag d. 29. januar Kl i byrådssalen

Dagsorden 3. møde tirsdag d. 29. januar Kl i byrådssalen Referat Børn og Unge-byrådet 2012/2013, 3. møde. Dagsorden 3. møde tirsdag d. 29. januar 2013-01-29 Kl. 13-16 i byrådssalen 13:00-13:05 Velkommen og hvad er der sket siden sidst? 13:00-13:20 Afstemning

Læs mere

Alle suppleanter bliver indsuppleret, da der er flere fraværende. Efterfølgende er der stadig 5 ledige pladser i byrådssalen.

Alle suppleanter bliver indsuppleret, da der er flere fraværende. Efterfølgende er der stadig 5 ledige pladser i byrådssalen. 13.00-13.05 Velkommen i byrådssalen Karim byder velkommen 13.05-14.00 Oplæg v. Rådmand for Miljø og teknik, Kristian Würtz Kristian Würtz holder et kort oplæg med udgangspunkt i fremtidens Aarhus for børn

Læs mere

Børn og Unge-byrådsmøde 8. maj 2014

Børn og Unge-byrådsmøde 8. maj 2014 Aarhus/12. maj 2014 Børn og Unge-byrådsmøde 8. maj 2014 Karen: Velkomme til det sidste møde i Børn og Unge-byrådet i år. Vi skal have stemt om to indstillinger i dag, så det bliver spændende. Børn og Unge-byrådet

Læs mere

HUSK BØRNS STEMMER. Vi håber, at du vil hjælpe os med at huske børnenes stemmer. God valgkamp! Med venlig hilsen. Steen M.

HUSK BØRNS STEMMER. Vi håber, at du vil hjælpe os med at huske børnenes stemmer. God valgkamp! Med venlig hilsen. Steen M. HUSK BØRNS STEMMER KÆRE BYRÅDSKANDIDAT Ved det forestående kommunalvalg er børn og unge en stor gruppe i samfundet, som står uden en stemme. Det betyder, at de ikke har nogen indflydelse på de politiske

Læs mere

Referat af kursistrådsmøde, Randers HF & VUC tirsdag den 24. februar 2015

Referat af kursistrådsmøde, Randers HF & VUC tirsdag den 24. februar 2015 Referat af kursistrådsmøde, Randers HF & VUC tirsdag den 24. februar 2015 Mødedeltagere: Christine Jensen(1.j), Frederik Sønderstrup(1.k), Melissa Jørgensen(1.k), Ismail Arslan(2.t), Lykke-Line Juncher(2.q),

Læs mere

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Tidspunkt 7. april kl. 18.00 21.00 Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Sted ÅUF Sankt Nicolaus Gade 2, 8000 Aarhus C Indbudte Afbud Tilstede Ikke til Navn stede X Cecilie Hansen, formand

Læs mere

CHARLIE: Jeg er blevet inviteret til Ramallah, en by i Palæstina, som er vores venskabsby. Her skal jeg ned til april.

CHARLIE: Jeg er blevet inviteret til Ramallah, en by i Palæstina, som er vores venskabsby. Her skal jeg ned til april. Referat, Børne- & Ungebyrådet, 26.02.2013 Siden Sidst: Velkommen v. børn og unge-borgmester: CHARLIE: Jeg er blevet inviteret til Ramallah, en by i Palæstina, som er vores venskabsby. Her skal jeg ned

Læs mere

2. Siden sidst (orienteringspunkt)

2. Siden sidst (orienteringspunkt) 1. Velkommen Fraværende: Jacob Skriver, Ayan, Irene, Bassam, Sara Klit, Abukar, Viktor, Marie, Ungeborgmester Karim Kaddoura bød ungebyrådet velkommen til mødet. 2. Siden sidst (orienteringspunkt) ÅUF/Februar

Læs mere

Børn og Unge-byrådet 2010/2011

Børn og Unge-byrådet 2010/2011 Referat 5. møde tirsdag d. 12. april 2011 Kl. 13-16 i byrådssalen 1. Velkommen Julie byder velkommen til dette sidste møde 2. Nyt siden sidst Sine: Medieudvalgsgruppen vil senere fortælle om deres skolebesøg-ideer.

Læs mere

Kantineudsalg Der skal være kantineudsalg på alle skolerne, der er anlægspenge fra kommunen så det kan lade sig gøre.

Kantineudsalg Der skal være kantineudsalg på alle skolerne, der er anlægspenge fra kommunen så det kan lade sig gøre. Referat møde 3 d. 21. januar 2014 1. Velkomst og siden sidst Velkomst Karen er i København i praktik i Folketinget hos en folketingspolitiker. Freja tager Karens plads i dag. Siden sidst: Philip orienterer

Læs mere

Indstilling. Børn og unge-politik for Århus Kommune. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Århus Byråd via Magistraten.

Indstilling. Børn og unge-politik for Århus Kommune. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Århus Byråd via Magistraten. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Børn og Unge Den 17. september 2008 Børn og unge-politik for Århus Kommune 1. Resume Denne indstilling indeholder forslag til en samlet børn og unge-politik

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Hvilken karakter på 13-skalaen vil du give skolens undervisning og læringsmiljø?

Hvilken karakter på 13-skalaen vil du give skolens undervisning og læringsmiljø? UNDERVISNINGSMILJØUNDERSØGELSE /min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen Hvilken linje/værksted går du på? Er du: kvinde: 29 (59,2%) mand: 20 (40,8%) Hvor gammel er du?_gennemsnit: 20,4 år.

Læs mere

VIDEN DJURS. Undervisningsmiljøvurdering 2018 VID Undervisningsmiljøvurdering VID Gymnasier samlet (HTX + HHX)

VIDEN DJURS. Undervisningsmiljøvurdering 2018 VID Undervisningsmiljøvurdering VID Gymnasier samlet (HTX + HHX) VIDEN DJURS Undervisningsmiljøvurdering 218 VID Gymnasier VID Gymnasier samlet (HTX + HHX) Data indsamlet i ugerne 48-49 i 218 @Ventures Undervisningsmiljøvurdering 218 VID GYMNASIER samlet undervisningsmiljøvurdering

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager, Lone

Læs mere

Referat fra konstituerende møde i Børne- og Ungerådet onsdag den 25. februar 2015

Referat fra konstituerende møde i Børne- og Ungerådet onsdag den 25. februar 2015 25. februar 2015 Referat fra konstituerende møde i Børne- og Ungerådet onsdag den 25. februar 2015 Til stede var: Lisbeth Moltzen, Ulla Gad, Mette Møller, Mette Verner, Carsten Borup, Leif Krongaard, Bettina

Læs mere

Det er MIT bibliotek!

Det er MIT bibliotek! Det er MIT bibliotek! Denne guide er skrevet til dig, som skal køre rollespillet Det er MIT bibliotek! Det er et rollespil, som giver unge i udskolingsklasserne en bedre forståelse for, hvorfor biblioteket

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen?

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen? Transskription af interview med Emil 14/04/2016 Så skal jeg lige høre først, hvor gammel du er? Jeg er 25. 25, øh, og det er så basket du spiller? Dyrker du andre sportsgrene, sådan? Øh, altså, jeg går

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael Skolebestyrelsesmøde Mødedato 06.03.2019 Mødested/lokale SIM - Mødet påbegyndt kl. 17.00 Mødet afsluttet senest kl. 19.00 Deltagere Skolebestyrelsen Afbud: Rikke Markmann, Amalie Engelbrecht Emne (ansvarlig)

Læs mere

Dialogmøde mellem FEDK og SU d. 27. maj 2019

Dialogmøde mellem FEDK og SU d. 27. maj 2019 Dialogmøde mellem FEDK og SU d. 27. maj 2019 Sted: Multisalen på St. Magleby Skole Forplejning: Der vil være en sandwich, kaffe, te og vand til mødet Program for dialogmødet På dialogmødet vil følgende

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelse for elever på Pilehaveskolen maj 2012.

Undervisningsmiljøundersøgelse for elever på Pilehaveskolen maj 2012. Undervisningsmiljøundersøgelse for elever på Pilehaveskolen maj 2012. Baggrund for Undervisningsmiljøundersøgelsen Den lovpligtige Undervisningsmiljøundersøgelse (lov nr. 166 af 14. marts 2001 om elevers

Læs mere

Fællesmøde d. 18. 06 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Tilføjelse af punkt om, at der mangler to nye medlemmer til AB.

Fællesmøde d. 18. 06 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Tilføjelse af punkt om, at der mangler to nye medlemmer til AB. Fællesmøde d. 18. 06 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Beslutningsreferat 1) Valg af ordstyrer Martin 5-90 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Dan 3-40 Annika 15-8

Læs mere

Varde Handelsskole og Handelsgymnasium HG

Varde Handelsskole og Handelsgymnasium HG Datarapportering Elevtrivselsundersøgelse Varde Handelsskole og Handelsgymnasium HG Udarbejdet af ASPEKT R&D Varde Handelsskole og Handelsgymnasium - HG Elevtrivselsundersøgelse Undersøgelsen på Varde

Læs mere

Charlotte Kaas Hansen og Christian Haaber Rasch deltager på vegne af gruppen.

Charlotte Kaas Hansen og Christian Haaber Rasch deltager på vegne af gruppen. Møde den: 18.06.2019 kl. 10-12 3210-03.068 (vært: Birgitte) VEST båndmøde REFERAT Deltagere: Eva Kvistgaard Arent (ST), Jesper Sølund Hansen (AR), Lisette Prins (HE), Birgitte Castenskjold Viborg (ASE/Båndordfører),

Læs mere

ledelsessekretariatet@mbu.aarhus.dk

ledelsessekretariatet@mbu.aarhus.dk Rådmand Bünyamin Simsek Aarhus Kommune Børn og Unge Rådhuset 8100 Aarhus C ledelsessekretariatet@mbu.aarhus.dk HØRINGSSVAR Aarhus d. 14. maj 2014 Høring af udkast til økonomiske rammer for klubrejser Århus

Læs mere

UDDANNELSESDAG RED BARNET UNGDOM

UDDANNELSESDAG RED BARNET UNGDOM UDDANNELSESDAG RED BARNET UNGDOM AARHUS MARTS 10 Uanset om du er ny eller erfaren frivillig, så handler uddannelsesdagen om at klæde dig på til de udfordringer, du kan møde i dit arbejde som Vi skal også

Læs mere

Notat. KULTUR OG BORGERSERVICE Borgerservice og Biblioteker Aarhus Kommune

Notat. KULTUR OG BORGERSERVICE Borgerservice og Biblioteker Aarhus Kommune Notat Emne: Proces for politik for Borgerservice og Biblioteker skitse for borgermøder i foråret 2014 Til: Kulturudvalgsmødet d. 1. april 2014 Kopi til: Side 1 af 5 Proces for politik for Borgerservice

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 18. oktober Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 18. oktober Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 18. oktober 2005 Vederlagsordning til formænd for og medlemmer af faste udvalg og Udvalget for børn og unge (tvangsforanstaltninger

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2013

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2013 Tilstede: Mads Brix Baulund, Tim Hansen, Osman Sari, Rie Lynge Rasmussen, Isabella Leandri-Hansen og Miriam Madsen (referent) Under punkt 4-5 desuden: Kim Steimle

Læs mere

VIDEN DJURS. Resultater VID Elevtrivselsundersøgelse VID HTX samlet VID GYMNASIER HOLD HTX SAMLET 1

VIDEN DJURS. Resultater VID Elevtrivselsundersøgelse VID HTX samlet VID GYMNASIER HOLD HTX SAMLET 1 VIDEN DJURS Resultater VID Gymnasier VID HTX samlet @Ventures Elevtrivselsundersøgelse 218 VID GYMNASIER HOLD HTX SAMLET 1 Indhold Personoplysninger... 3 Uddannelse... 5 Egen indsats... 6 Undervisningen...

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelsen november 2010

Elevtrivselsundersøgelsen november 2010 Elevtrivselsundersøgelsen november Frederikshavn Handelsskole - EUD Elevtrivselsundersøgelse Spørgsmål : Er du kvinde eller mand? Base Kvinde, Mand, Spørgsmål : Hvor gammel er du? Base Skriv din alder:,

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for Ungepolitik

Referat af møde i Opgaveudvalg for Ungepolitik GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for Ungepolitik Mødetidspunkt 08-12-2015 19:00 Mødeafholdelse Mødelokale A+B Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 21.10 Tilstede: Peter Michael Fenger,

Læs mere

2010 Elevtrivselsundersøgelsen

2010 Elevtrivselsundersøgelsen 1 Elevtrivselsundersøgelsen Social- og Sundhedsskolen Syd Svarprocent: 97% (489 besvarelser ud af 52 mulige) Elevtrivsel 1 Social- og Sundhedsskolen Syd Regionsgennemsnit Social- & Sundhedsskoler samlet

Læs mere

Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret

Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret 2016-2017 I løbet af et skoleår sker der ganske meget på en skole. Denne årsberetning giver et overblik over de aktiviteter

Læs mere

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den Referat: Oeconrådsmøde - mandag den 09.05.2016 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Marie Referent: Louise 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra mødet d. 11.04.2016 Referat fra mødet d. 11.04.2016:

Læs mere

Borgerbudget, Sundhed for pengene 2016

Borgerbudget, Sundhed for pengene 2016 Borgerbudget, Sundhed for pengene 2016 Informationsmøde om Borgerbudget, Sundhed for pengene den 19. januar 2016 Program Velkomst Kl. 17 - Oplæg Borgerbudget hvad er det? v. Leon Sebbelin, Borgmester Sundhed

Læs mere

Stamdata Skolen Elevernes egen-evaluering Lærerne Undervisningen Gennemførelse Sociale spørgsmål...

Stamdata Skolen Elevernes egen-evaluering Lærerne Undervisningen Gennemførelse Sociale spørgsmål... Elevtrivselsundersøgelse Indhold Stamdata... Skolen... Elevernes egen-evaluering... Lærerne... Undervisningen... Gennemførelse... Sociale spørgsmål... Mobning... Skolens administration... Brug af computer...

Læs mere

VIDEN DJURS. Resultater VID Elevtrivselsundersøgelse VID HHX samlet (Grenaa & Rønde)

VIDEN DJURS. Resultater VID Elevtrivselsundersøgelse VID HHX samlet (Grenaa & Rønde) VIDEN DJURS Resultater VID Gymnasier VID HHX samlet (Grenaa & Rønde) @Ventures Elevtrivselsundersøgelse 18 VID GYMNASIER HOLD VID HHX SAMLET (GRENAA & OG RØNDE) 1 Indhold Personoplysninger... 3 Uddannelse...

Læs mere

Forretningsorden for fællesledelsen for Socialdemokratiet i Aarhus kommune 2011

Forretningsorden for fællesledelsen for Socialdemokratiet i Aarhus kommune 2011 Forretningsorden for fællesledelsen for Socialdemokratiet i Aarhus kommune 2011 Indholdsfortegnelse: Forside Side 1 Indholdsfortegnelse Side 2 1 Fællesledelsen Side 3 2 Beslutningsdygtighed Side 3 3 Partiets

Læs mere

Kalundborgvej 49, 4591 Føllenslev, Tlf: Kortlægning af undervisningsmiljøet sådan greb vi det an

Kalundborgvej 49, 4591 Føllenslev, Tlf: Kortlægning af undervisningsmiljøet sådan greb vi det an Højsted, den 08-02-16 UMV januar 2011 Kortlægning af undervisningsmiljøet sådan greb vi det an Vi brugte spørgeskemaværktøjet www.termometeret.dk fra Dcum. Undersøgelsen foregik i perioden fra april 2010

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

Handelsskolen Silkeborg Business College EUD Hovedforløb

Handelsskolen Silkeborg Business College EUD Hovedforløb Datarapportering Elevtrivselsundersøgelse Handelsskolen Silkeborg Business College EUD Hovedforløb Udarbejdet af ASPEKT R&D Handelsskolen Silkeborg Business College EUD Hovedforløb Elevtrivselsundersøgelse

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse.

Tilfredshedsundersøgelse. Tilfredshedsundersøgelse. Vi har i år valgt at lave undersøgelsen med vægt på en anderledes uge nemlig vores årlige skitur til Skt. Johann i Østrig. Du kan i det nedenstående se, hvad eleverne blev spurgt

Læs mere

VIDEN DJURS. Resultater VID Elevtrivselsundersøgelse VID Gymnasier samlet (HTX + HHX)

VIDEN DJURS. Resultater VID Elevtrivselsundersøgelse VID Gymnasier samlet (HTX + HHX) VIDEN DJURS Resultater VID Gymnasier VID Gymnasier samlet (HTX + HHX) @Ventures Elevtrivselsundersøgelse 218 VID GYMNASIER HOLD VID GYMNASIER SASMLET (HTX + HHX) 1 Indhold Personoplysninger... 3 Uddannelse...

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde Mandag d. 25. juni kl. 10-17 Store HB Gl. Strand 43 (blev flyttet til andet lokale)

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde Mandag d. 25. juni kl. 10-17 Store HB Gl. Strand 43 (blev flyttet til andet lokale) FreelanceGruppen bestyrelsesmøde Mandag d. 25. juni kl. 10-17 Store HB Gl. Strand 43 (blev flyttet til andet lokale) Dagsorden Mødeleder og referent Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Velkommen

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalget Bæredygtigt Gentofte

Referat af møde i Opgaveudvalget Bæredygtigt Gentofte GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalget Bæredygtigt Gentofte Mødetidspunkt 13-12-2016 17:00 Mødeafholdelse Mødelokale A+B Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 19.00 Tilstede: Karen Riis

Læs mere

2010 Elevtrivselsundersøgelsen

2010 Elevtrivselsundersøgelsen 1 Elevtrivselsundersøgelsen Social- og Sundhedsskolen STV Svarprocent: % (483 besvarelser ud af 483 mulige) Elevtrivsel Regionsgennemsnit Social- & Sundhedsskoler samlet (Region Midtjylland) Regionsgennemsnit

Læs mere

UNDERVISNINGSMILJØET PÅ REBILD EFTERSKOLE Februar 2016 SKOLERAPPORT. Rebild Efterskole, klassetrin Rebild Kommune

UNDERVISNINGSMILJØET PÅ REBILD EFTERSKOLE Februar 2016 SKOLERAPPORT. Rebild Efterskole, klassetrin Rebild Kommune UNDERVISNINGSMILJØET PÅ REBILD EFTERSKOLE Februar 2016 SKOLERAPPORT Rebild Efterskole, 9-10. klassetrin Rebild Kommune Indhold 1 Om rapporten... 2 1.1 Indikatorer for trivsel... 2 1.2 Supplerende spørgsmål

Læs mere

REFERAT. 3. VIA-DSR møde 2017

REFERAT. 3. VIA-DSR møde 2017 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16.30-19.30 Deltagere Kara Sigrid Ellegaard (237692 SIS) Inge Lundin Bech (237682 LISKI)

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde fredag den 25. maj 2012

Referat bestyrelsesmøde fredag den 25. maj 2012 Bestyrelsen i Århus Skolelederforening mødtes fredag d. 25 maj 2012 På mødet var følgende blandt andet på dagsordenen: I forhold til den ny skolestruktur er det vigtigt at der bliver tale om en åben, hurtig

Læs mere

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede:

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede: Greve afdeling Referat af deltagerrådsmøde Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest Til stede: Bygge og Anlæg: Mikkel Film og Foto: Victor og Sara Pædagogik og Kreativitet: Ayse og Annika

Læs mere

Pkt. 2 Opfølgning på tidligere punkter Opfølgning vedr. allergimad. Anne Mette har lavet en oversigt over specialmad Go mad til børn kan levere

Pkt. 2 Opfølgning på tidligere punkter Opfølgning vedr. allergimad. Anne Mette har lavet en oversigt over specialmad Go mad til børn kan levere Dokumentnr. 3359/16 Sagsnr. 16/31 Referat til dagtilbudsledermøde Fredag d. 4. november 2015, kl. 10.00 12.00. Kantinen, Borgercenter Varde, Frisvadvej 35, Varde Afbud: Referent: Bente Hjørngaard Sørensen

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde Ormslev borger forening 6. Marts hos Susanne

Referat Bestyrelsesmøde Ormslev borger forening 6. Marts hos Susanne Referat Bestyrelsesmøde Ormslev borger forening 6. Marts hos Susanne Deltagere: Susanne Muusmann, Ouafa Rian., Christian Thomsen, Marianne Jensen, Louise Lund Afbud fra Maia Mikkelsen Dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration, Tigervej 39, 4600 Køge

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration, Tigervej 39, 4600 Køge Referat af Integrationsrådets møde den 16.06.2014 kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration, Tigervej 39, 4600 Køge Tilstedeværende: Anna Papiewska (. ) Anton Dimauicius (. ) Dorte Corydon (. ) Jan Rasmussen

Læs mere

Referat af besty-møde d. 1 juni 2013 på Testrup Højskole kl. 8.30

Referat af besty-møde d. 1 juni 2013 på Testrup Højskole kl. 8.30 Referat af besty-møde d. 1 juni 2013 på Testrup Højskole kl. 8.30 Til stede var: Astrid, Mikkel, Anders, Andreas, Morten, Tobias og Tilde 1.Godkendelse af referat + valg af ordstyrer 2. Evaluering af Forårsweekenden

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 8. maj 2017 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Søndermarken, Søndermarken 1, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen - afbud Daniel Vibjerg

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Feldballe Friskole. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: Dec 2015

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Feldballe Friskole. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: Dec 2015 UMV Sådan! Her indsætter I skolens logo Dato: 19/12-2012 Undervisningsmiljøvurdering for Feldballe Friskole Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: Dec 2015 UMV en indeholder de fire

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Sted: Personalerummet Dato og tid: 29. januar 2019, 18.30-20.30 Deltagere: Afbud: Møderækken: 28. august 26. september 30. oktober 6. december 29. januar

Læs mere

DGI sydvest træfstævne

DGI sydvest træfstævne DGI sydvest træfstævne ----------------------------------------------------------------- 4. stævne 2013/2014 18. Januar 2014 Spillested: Sdr. Omme Hallen (Stadion Alle 16, 7260 Sdr. Omme) Arr.: Sdr.Omme

Læs mere

2013 Elevtrivselsundersøgelsen

2013 Elevtrivselsundersøgelsen 13 Elevtrivselsundersøgelsen Den jydske Haandværkerskole Svarprocent: 93% (533 besvarelser ud af 572 mulige) Elevtrivsel 1 Den jydske Haandværkerskole Regionsgennemsnit EUD ekskl. SOSU (Region Midtjylland)

Læs mere

Udvalget for mangfoldighed og ligestilling

Udvalget for mangfoldighed og ligestilling Råd og Nævn HR og Jura HR og Organisation Referat Udvalget for mangfoldighed og ligestilling 17-09-2018 17:00 17-09-2018 19:00 Dato: Tid: Sted: Deltagere: 17. september 2018 17:00-19:00 Aids Fondet, Østergade

Læs mere

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale).

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). Til stede: Hanne Simonsen (formand), Anne

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse

Læs mere

Godkendelse af referat fra sidste møde. Godkendelse af dagsorden. godkendt. Godkendt. UDVALG Det Fælles Landdistriktsråd. MØDE Bestyrelsesmøde DFL

Godkendelse af referat fra sidste møde. Godkendelse af dagsorden. godkendt. Godkendt. UDVALG Det Fælles Landdistriktsråd. MØDE Bestyrelsesmøde DFL UDVALG Det Fælles Landdistriktsråd MØDE Bestyrelsesmøde DFL STED Mødelokale 5, Hedensted Rådhus STARTTIDSPUNKT 11-06-2015 19:00:00 SLUTTIDSPUNKT 11-06-2015 21:00:00 PUNKTER 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Indeklima i skoler Fra udfordringer til løsninger

Indeklima i skoler Fra udfordringer til løsninger Teknologisk Institut, 14.november 2017 Indeklima i skoler Fra udfordringer til løsninger Arbejdsmiljø konsulent Line F. Baadsgaard Præsentation Lærer i 10 år AMR i 4 år Fast medlem af byggeudvalg Indeklima

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b Referat af StatsRådsmødet 11. møde, 24. marts 2010 Dato: 18-03-2010 Sekretariatet Ref.: Referat møde 24-03-2010 Tilstede: Politologisk Studenterforum: Sarah Kjærgård Pedersen, Kathrine Salomonsen, Troels

Læs mere

Bilag 3. Resultat af høring (oversigtsform)

Bilag 3. Resultat af høring (oversigtsform) Bilag Bilag 3. Resultat af høring (oversigtsform) Ny planen for Fritids og ungdomsskoleområdet har været udsendt i høring sammen med indstillingen til byrådet. I dette bilag præsenteres det overordnede

Læs mere

Revitalisering af Udvalget for mangfoldighed og ligestilling

Revitalisering af Udvalget for mangfoldighed og ligestilling Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesteren Afdeling Dato Den 19. oktober 2017 1. Resume Byrådet vedtog i 1988 at nedsætte et ligestillingsudvalg, som i 2015 ændrede navn til Udvalget

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Siri, Allan, Martin, Claus, Claes, Mikkel, Jette Afbud/Fraværende: Susan, Erik Dirigent: Siri

Læs mere

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Dato: 24.02.2017 Sted: Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København K Tid: 17.30-19.30 Ordstyrer: Nikolai Søndergaard Referent: Amalie Thykier Formand Per Roholt

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungerådet den 26. november MAGISTRATSAFDELINGEN FOR BØRN OG UNGE Stabe Aarhus Kommune

Referat fra møde i Børne- og Ungerådet den 26. november MAGISTRATSAFDELINGEN FOR BØRN OG UNGE Stabe Aarhus Kommune Referat fra møde i Børne- og Ungerådet den 26. november 2014. Til stede var: Gert Søndergaard Madsen (formand), Lisbeth Moltzen (næstformand), Elsebet Herborg Krogh, Rikke Møller, Ulla Gad, Mette Møller,

Læs mere

Visionen (organisationens) gemmer vi til en anden dag. Den er stadig under udviklinging, og det er ok. Events og kommunikation.

Visionen (organisationens) gemmer vi til en anden dag. Den er stadig under udviklinging, og det er ok. Events og kommunikation. REFERAT Bestyrelsesmøde 5 / workshop Dato: 10.03.2009 Sted: Schleppegrellsgade 2, 1. Tv. Tid: 19.00 Tilstede: Klaus E. Jørgensen (KEJ), Ida K. F. Tinning (IKFT), Marianne Filtenborg (MF), Karin Elkjær

Læs mere

REFERAT. Styrelsesmøde

REFERAT. Styrelsesmøde REFERAT Styrelsesmøde 31-10-2018 Tilstede: Kasper Sand Kjær, Jens Malskær, Lucas Skræddergaard, Chris Holst Preuss, Clara Halvorsen, Rasmus Kjeldsmark Jakobsen, Nynne Bern Jensen, Rasmus Kjær Slot, Nicolai

Læs mere

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d. 14.03 2017 kl. 17.30 20.30 Afbud: Karen (ferie) og Jacob Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger 1) Indledning a) Andagt b) Godkendelse af dagsorden Martin 17.30

Læs mere