Århus Kommune. Lokalplan nr. Industripark ved Sofienlystvej i Malling. Januar 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Århus Kommune. Lokalplan nr. Industripark ved Sofienlystvej i Malling. Januar 1988 KONGSBAK INFORMATIK"

Transkript

1 Århus Kommune Lokalplan nr. 318 Industripark ved Sofienlystvej i Malling KONGSBAK INFORMATIK Januar 1988

2 hhus kommune Lokalplan nr: lndustripark ved Sofienlystvej i Malling Statistikomr&dt/distrikt nr.: 7.2 Registreringskortblad nr.: 86 1 Magistratens 2. afdeling Stadsarkitektens kontor Jan. 1988

3 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens hovedindhold og om de retsvirkninger, den har blandt andet for grundejere i området.til dette afsnit hører en illustrationsplan, der viser en af de måder, planen gør det muligt at udnytte området på. Derefter følger redegørelsen, som indeholder oplysning om forudsætninger for planen om områdets betjening med veje, skole, børneinstitutioner, kollektiv trafik og om dets forsyning med el, vand, varme og kloak. Til sidst kommer selve lokalplanen med tilhørende lokalplankort. Tekst og kort rummer tilsammen de nøjagtige bestemmelser om den fremtidige udnyttelse af lokalplanområdet. Her ligger lokalplanområdet Yderligere oplysninger om lokalplanen fås hos Stadsarkitektens Kontor, Byplanafdelingen Rådhuset, værelse Århus C. Tlf , 2641 og 2628 Lokalplanen kan ses og købes hos Kommune Information Rådhuset 8100 Århus C. Tlf Kortgrundlag Grundlaget for planens kortbilag i mål 1: og mindre målestoksforhold er Kort- og Matrikelstyrelsens 4 cm-kort. Supplerende tematisk information er påført af Århus Kommune. Kortene udgives af Århus Kommune med Kort- og Matrikelstyrelsens tilladelse A.86 KMS. Lokalplanen er udarbejdet af Stadsarkitektens Kontor, Byplanafdelingen

4 ARHUS KOMMUNE. LOKALPLAN NR Industripark ved Sofienlystvej i Malling. INDHOLDSFORTEGNELSE s ide 1. BESKRIVELSEN Lokalplanens indhold Illustrationsplan... bilag 1 Lokalplanens retsvirkninger REDEGBRELSEN Lokalplanens forhold til kommuneplanen og til den 0vrige planlægning for området Udsnit af kommuneplanens kortbilag... bilag 2 Tillæg til kommuneplanen Tillæg til kommuneplanen... bilag 3 3. LOKALPLANEN 5 1 Formål., Område og opdeling Anvendelse Udstykning Trafikforhold Teknisk forsyning... 7 Bebyggelsens omfang og placering Stsjforhold... 9 Ubebyggede arealer Grundejerforening Særlige forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse... Matrikelkort... bilag 4 Lokalplankort... bilag 5 Vedtagelsespåtegning

5 BESKRIVELSEN Denne lokalplan gælder for et område ved Sofienlystvej i Mal- ling. Området, der er ca m* stort, er ved planens udarbej- delse dels ejet af en privat ejer og dels af Arhus Kommune. På bilag 1 - illustrationsplanen - er vist, hvordan lokal- planornrådet kan korne til at se ud, når det er fuldt udbyg- get. Ideen med lokalplanen er et snske om at udforme området som en "Industripark", hvor forskellige virksomheder deler tilksrsel og omgivende faciliteter. Ved placeringen af bebyggelse skal der, i den store cirkel i midten af området, lagges vægt på, at lagerlokaliteterne anbringes med tilkarse1 fra "ringvejen", således at der i centrum opstår et mere roligt område, hvor der kan etableres parklignende arealer fælles for virksomhederne. I områderne uden for ringvejen tænkes også opfsrt virksomheder uden direkte skel, hvor arealerne "flyder sammen" og ind mellem bebyggelsen. Områdets anvendelse og bebyggelse. Området må kun anvendes til erhvervsbebyggelse med tilhsrende kontor og udstillingsvirksomhed, samt tilknyttet service-, lager- og forretningsvirksomhed. Der må endvidere opfsres eller indrettes en portnerbolig for vagtmand, der varetager sikkerhedsmæssige eller lignende opgaver for området som helhed. I området må der desuden opfares bebyggelse til offentlige formål, der kan sammenlignes med erhverv, f.eks. tekniske an- læg, vzrksteder og lignende.

6 1.02 Bygningernes rumfang mb ikke overstige 3 m3 pr. m* på den enkelte grund, og kun 50% af grundens areal må bebygges. Bygningshsjden må kun overstige 8,5 m, hvis det er nsdvendigt af funktionelle eller arkitektoniske grunde. Grundejerforening. Der skal stiftes en forening til at varetage fælles interesser i lokalplanområdet. Foreningens rettigheder og forpligtelser vil blive fastlagt i en deklaration. Deklaration. På lokalplanområdet tinglyses en deklaration til supplering af lokalplanen. Udover bestemmelser om grundejerforening indeholder deklarationen bl. a. regler om projektering og godkendelse af projekter.

7

8 1.03 LokalDlanens retsvirkninser. Lokalplanen gælder fra den dag, det er offentliggjort, at by- rådet har vedtaget planen endeligt. Ejendomme, der er omfattet af planen, må iflg. kommuneplanlo- ven kun udstykkes, bebygges, beplantes eller i 0vrigt anven- des i overensstemmelse med planens bestemmelse. Den lovlige anvendelse af den allerede eksisterende ejendom kan uændret fortsættes. Lokalplanen indebærer ikke, at de anlæg m.v., der er indeholdt i planen, skal etableres. Men hvis det er af væsentlig betydning for at få planen fart ud i livet, kan kommunen ekspropriere privates ejendomme eller rettigheder over ejendomme efter kommuneplanlovens Vej A-B (Sofienlystvejs forlængelse mod syd) vil blive offentlig vej. Det betyder, at ejerne af de arealer, der skal bruges til vejen efter kommuneplanlovens 5 32, under visse omstændigheder kan kræve de pågældende arealer overtaget af kommunen mod erstatning. Lokalplanen gælder forud for bestemmelser i private byggeser- vitutter og andre såkaldte tilstandsservitutter, der ikke er forenelige med planen. Lokalplanen kan kun ændres ved en ny lokalplan. Byrådet kan dog give dispensationer fra lokalplanen, men kun hvis dispensationerne ikke er i strid med principperne i pla- nen. Når eventuel dispensation bersrer omboendes interesser, skal disse underrettes om den påtænkte dispensation, og have mindst 14 dages frist til at fremkomme med evt. bemærkninger herom, fsr dispensationen gives.

9 REDEGBRELSEN I dette afsnit redegsres for lokalplanens forhold til kommu- neplanen og til den svrige planlægning for området. Kommuneplanen. Grundlaget for udarbejdelsen af lokalplanen er kommuneplanen. Bilag 2 er et udsnit af kommuneplanens rammekort for Malling. Lokalplanområdet omfatter, som vist, kun den nordvestlige trediedel af område ER. Kommuneplanen fastlaegger feilgende for lokalplanområdet: Planintentioner: Det er hensigten at anvende området til industri- og tungere værksteds-, lager-, entreprenar- og transportvirksomhed. Virksomheder, der kan give anledning til væsentlige forureningsgener, og som kræver betydelig afstand til f.eks. boliger, skal ikke kunne placeres i området. Rammebestemmelser: 1. Områdets anvendelse fastlægges til erhvervsformål. Ud over den til de enkelte virksomheder hsrende administration m.v. må der ikke placeres bebyggelse til kontorer og lignende formål, der er forureningsfslsomme. Der må ikke udsves virksomhed, hvortil der af hensyn til forebyggelse af forurening må stilles betydelige afstandskrav eller andre særlige beliggenhedskrav, jfr. miljsbeskyttelseslovens kap. 9.

10 2.02 Der må ikke opfsres eller indrettes boliger i området. Området kan desuden anvendes til offentlige formål, institutioner o-lign., som ikke er forureningsfslsomme. Områdets anvendelse til offentlige formål må således ikke begrænse mulighederne for erhvervsudcdvelse i området. 2. Det samlede rumfang af bebyggelsen på den enkelte e- jendom må ikke overstige 3 m3 pr. m2 grundareal, og det bebyggede areal må ikke overstige 50% af grundens areal. 3. Bygningshsjden må ikke overstige 8,5 meter. Uanset denne bestemmelse kan der dog tillades en stsrre hajde for enkelte bygningsdele, som er nadvendige for virksomhedens drift. Lokalplanens forhold til kommunedlanens rammebestemmelser. Lokalplanen er ikke i overensstemmelse med planintentioner og rammebestemmelser for området. Planen kan derfor kun gennemfares i den foreliggende udformning efter byrådets godkendelse af et tillæg til kommuneplanen. Forslag til ændring af planintentionerne. Det er hensigten med lokalplanen at opbygge en industripark for især hajteknologiske virksomheder med bygninger af en hsj arkitektonisk standard. Placering af entreprensr- og transportvirksomhed i sådan et område giver kun anledning til problemer. Det foreslås derfor, at planintentionerne "indsnævres" til kun at omfatte industri-, lager- og tungere værkstedsvirksomhed. Forslaq til ændrins af rammebestemmelserne. For at hindre tyveri og hærværk, har især hsjteknologiske virksomheder behov for opsyn dsgnet rundt.

11 2.03 En del af rammebestemmelsernes pkt. 1- "Der må ikke opf0res eller indrettes boliger i området" - foreslås derfor andret til en formulering, der gor det muligt - uden gener for tilgrænsende virksomheder - at opfare en bolig til en vagtmand eller portner. Et forslag til tillaggets tekst og afgrænsning er vist på henholdsvis side 2.07 og bilag 3.

12 2.04 "Stsjforhold I henhold til kommuneplanens bestemmelser skal det sikres, at de enkelte virksomheder i området i intet punkt inden for lokalplanområdet uden for virksomhedens egen grund påfarer omgivelserne et udendars stajniveau, som overstiger 60 db(a). Det skal ligeledes sikres, at virksomhederne i området ikke påfsrer boliger udenfor lokalplanområdet et udendsrs stsjni- veau, som overstiger fslgende værdier: hverdag kl db(a) lsrdag kl db(a) lsrdag kl db(a) ssn- og helligdage kl db(a) aften kl db(a) nat kl db(a) Indenfor området må der opfares en bolig til vagtmand, portner eller lignende. For at sikre overholdelsen af lokalplanens bestemmelser om et maksinalt indendsrs stsjniveau, skal vinduer i denne bolig have en lydreduktion på minimum 35 db". Overordnede trafikforhold. Lokalplanområdet har via Sofienlystvej adgang til Bredgade, der er en del af landevejsforbindelsen mellem Arhus og Hor- sens. Arhus Amtskommunes forlægning af landevejen vest om Beder og Malling forventes imidlertid at være gennemfart indenfor de nærmeste år. I fsrste omgang skal Bstergårdsvej udgsre den Bst-vestgående forbindelse til Malling fra omfartsvejen. På længere sigt må dette imidlertid forudses at være utilfredsstillende.

13 2.05 arhus Kommune har derfor sikret sig mulighed for at etablere en ny adgang til Malling - normalt benævnt "den centrale indfsring". Kommunen har i 1982 byggeliniesikret denne vejadgang. Placeringen af den centrale indfsring skaber mulighed for, at erhvervsområderne vest for Bredgade - hvoraf lokalplanområdet udgsr et væsentligt delområde - kan vejbetjenes direkte til indfsringen uden at belaste Malling by i svrigt. Det er derfor fundet hensigtsmæssigt, at lokalplanen omfatter en sikring af erhvervsområdets adgang frem til den byggeliniesikrede centrale indfsring, således at mulighederne for at sikre og forbedre de trafikale forhold i Malling ikke forringes. Adgangen fra lokalplanområdet frem til den centrale indfsring er fsrt gennem et område, der i kommuneplanen er udlagt til erhvervsformål. Der er ikke foretaget nogen detailplanlagning af dette område, og en sådan skal ske under hensyntagen til den udlagte vejforbindelse, idet dog liniefsringen vil kunne tilpasses/justeres for at sikre en hensigtsmæssig udnyttelse af området. Kollektiv trafik. Lokalplanområdet er ved planens udarbejdelse busbetjent af HHJ - buslinie 103 med stoppesteder i Bredgade, samt HHJ - jernbanen linie 101 med standsningssted på Malling station. Civilforsvarsmæssige forhold. 1 lokalplanområdet skal ved deklaration sikres jordarealer på i alt 500 m2 til civilforsvarsmæssige formål (beskyttelsesrum). Arealernes placering fastlægges endeligt af magistratens 2. afdeling efter hsring hos grundejerforeningen.

14 2.06 Teknisk forsvnins. Elforsyning skal ske fra: Bstjysk Elforsyning Knudsmindevej Odder. Varmeforsyning skal ske fra: Malling Varmeværk Amba DampmBllevej 1 a 8340 Malling. Ifslge varmeforsyningsloven er det dog muligt - på visse betingelser - at anvende alternative opvarmningsmuligheder. Vandforsyning skal ske fra: I/S Malling Vandværk Nymarksve j Malling. Vandforsyning til brandslukning etableres ved opstilling af brandhaner ved vejene. Brandhanernes kapacitet skal dimensioneres efter byggeriets udformning. Regnvand skal afledes via regnvandsbassin i lokalplanområdet til eksisterende ledning ved området til det offentlige vandlab Hovedgrsften. Spildevand skal afledes via eksisterende ledning ved området til Malling renseanlæg, hvor den fornsdne kapacitet er til stede.

15

16 2.07 Tillaa nr. 13 til kommunedlan for Arhus kommune. Tillægget omfatter område ER. Af område ER udskilles nyt område ER. For område ER gælder fslgende planintentioner og rammebestemmelser for indholdet af lokalplanlægningen: Planintentioner. Det er hensigten at anvende området til industri-, lager- og tungere værkstedsvirksomhed. Virksomheder, der kan give anledning til væsentlige forureningsgener, og som kræver betydelig afstand til f.eks. boliger, skal ikke kunne placeres i området. Rammebestemmelser. 1. Områdets anvendelse fastlægges til erhvervsformål. Ud over den til de enkelte virksomheder hsrende admini- stration m.v., må der ikke placeres bebyggelse til konto- rer og lignende formål, der er forureningsfslsomme. Der må ikke udaves virksomhed, hvortil der af hensyn til forebyggelse af forurening må stilles betydelige af- standskrav eller andre særlige beliggenhedskrav, jfr. miljsbeskyttelseslovens kap. 9. Der må - på særlige betingelser i miljsmassig henseende - opfsres eller indrettes en bolig til fælles vagtmand, portner eller lignende. Området kan desuden anvendes til offentlige formål, in- stitutioner og lignende, som ikke er forureningsfslsomme. Områdets anvendelse til offentlige formål må således ikke begrænse mulighederne for erhvervsud0velse i området. 2. Det samlede rumfang af bebyggelsen på den enkelte ejendom må ikke overstige 3 m3 pr. m grundareal, og det bebygge- de areal må ikke overstige 50% af grundens areal.

17 Bygningshajden må ikke overstige 8,5 m. Uanset denne bestemmelse kan der dog tillades en stsrre hsjde for enkelte bygningsdele, som er nsdvendige for virksomhedens drift.

18

19 LOKALPLAN NR. 318 ERHVERVSOMRADE VED SOFIENLYSTVEJ I MALLING FORMAL. Lokalplanen har til hovedformål at sikre: at området udformes som en "industripark, at der gennem en hensigtsmæssig udformning af områ- dets veje, friarealer og bebyggelse skabes ram- mer for et smukt og velfungerende erhvervsområ- de, at de forskellige virksomheder skal dele tilksrsel og omliggende parkerings- og servicefaciliteter, at der oprettes en grundejerforening til at vareta- ge fællesopgaver i området OMRADE OG OPDELING. Stk. 1. Lokalplanen er afgrænset som vist på matrikelkortet, bilag 4, og omfatter fslgende matrikelnumre: 13dq, 14gi samt del af 12ai og 14s, alle Malling by, Malling, samt alle parceller, der efter den udstykkes i området. (Se fodnote). 3. ANVENDELSE. Stk. 1. Området er udlagt til erhvervsformål. Den nsjagtige grænsedefinition findes på materiale hos stadsingenisrens forvaltningsafdeling.

20 3.02 Området må kun anvendes til industri-, lager- og værkstedsvirksomhed med tilhsrende administration m.m., samt til offentlige formål som f.eks. tekniske anlæg, værksteder og lignende, der kan sammenlignes med erhverv, og som ikke begrænser erhvervsudsvelse i området i henhold til miljsbeskyttelseslovens kap. 5. Der må ikke udsves virksomhed, hvortil der af hensyn til forebyggelse af forurening må stilles betydelige afstandskrav jfr. miljsbeskyttelseslovens kap. 9. Stk. 2. I området må der opfsres eller indrettes en bolig til portner eller vagtmand, der varetager sikkerhedsmæssige eller lignende opgaver for området som helhed. Ved placering af boligen skal det sikres, at de i 5 7 stillede krav om stsjdæmpning kan o- verholdes. Stk. 3. Med godkendelse af magistratens 2. afdeling kan der opfsres bygninger til kvarterets tekniske forsyning, når de udformes i harmoni med den svrige bebyggelse UDSTYKNING Ingen grund må udstykkes med en mindre stsrrelse end 1000 m2. 5. TRAFIKFORHOLD. Stk. 1. Der udlægges nedennævnte veje, som vist med raster på bilag 5: Vej A-B 12,O m bred Veje mrk. C og D (se fodnote) 10,O m brede Langs indersiden af den cirkulare del af vej D må der ikke indenfor en afstand af 10 m fra ksrebanens midte findes bygningsdele, beplantning eller lignende med en hsjde over 0,8 m.

21 3.03 Stk. 2. Der udlægges vendepladser med radius 12 m, som vist- på bilag 5. Stk. 3. Ved vej D's tilslutning til vej C skal der tilvejebringes et oversigtsareal på 2,5 x 95 m, målsat i henhold til vejreglerne - den stcbrste afstand langs vej C. Disse oversigtsarealer må ikke benyttes på en måde, der kan gcbre det vanskeligere at tilvejebringe oversigterne TEKNISK FORSYNING. Stk. 1. Nybyggeri skal tilsluttes Malling Varmeværk på vær- kets til enhver tid gældende betingelser. Stk. 2. Undtaget fra bestemmelsen i stk. 1 er bebyggelse, hvor det ved beregninger kan dokumenteres, at mindst 50% af energibehovet til opvarmning kan dækkes gennem alternative energiformer. Halmfyringsanlæg, vindmcbller eller stcbjende og forurenende anlæg betragtes i denne forbindelse ikke som alternativ energi BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING. Stk. 1. Bygningernes rumfang må for den enkelte ejendom ikke overstige 3 m3 pr. m' grundareal, og h8jst 50% af den enkelte grund må bebygges. Rumfanget beregnes af den del af bygninger, der er over færdigt terræn, herunder evt. kviste, fremspring, skorstene m.v. Stk. 2. Intet punkt af en bygning må være hævet mere end 8,5 m over terræn (målt i forhold til eksisterende terræn, et i forbindelse med byggemodningen reguleret terræn eller et i henhold til bygningsreglementet fastlagt niveauplan).

22 3.04 En starre hajde kan dog tillades, hvis det er nadvendigt af funktionelle eller arkitektoniske grunde. Kun 10% af en ejendoms grundareal må bebygges i en hajde, der overstiger 8,5 m. 8. STBJFORHOLD. Stk. 1 Ved etablering af virksomheder skal det sikres, at virksomhederne ikke påfarer omgivelserne (nabobebyggelse) et stajniveau, der overstiger de grænseværdier, som er gældende i henhold til kommuneplanens stajbestemmelser. Stk. 2 Ved etablering af portnerbolig skal det sikres, at det indendsrs stajniveau i opholds- og soverum ikke overstiger 30 db(a) i dagperioden og 25 db(a) i natperioden, jfr. Miljastyrelsens vejledning nr , "Ekstern stcbj fra virksomheder" UBEBYGGEDE AREALER. Stk. 1. Ubebyggede arealer skal holdes i ssmmelig stand. Stk. 2. Oplagring uden for bygninger eller dertil indrettede gårdarealer må ikke finde sted. Stk. 3. Opsætning af hegn, som markering af de enkelte e- jendomme, må ikke finde sted. Stk. 4. Der skal etableres levende hegn i den udstrækning, det er vist på bilag 5. Hegnet skal i princippet være et 3-rækket blandingshegn med ammetræer. Blivende beplantning skal fortrinsvis være blomstrende træer og buske. De laveste buske skal plantes ind mod industriparken.

23 3.05 Langs Odderbanen må hegnet ikke medvirke til, at der dannes snedriver, eller ved sin vækst være til gene for banen og togdriften. Se fodnote. Stk. 5. Planer for de på bilag 5 viste beplantningsbalter skal godkendes af magistratens 1. afdeling, Park- og Kirkegårdsforvaltningen. 10. GRUNDEJERFORENING. Der skal stiftes en grundejerforening til at varetage de fælles interesser i lokalplanområdet. Supplerende bestemmelser om grundejerforening findes i deklaration, der er udarbejdet for lokalplanområdet. 11. SÆRLIGE FORUDSÆTNINGER FOR IBRUGTAGEN AF NY BEBYG- GELSE. Ny bebyggelse på den enkelte ejendom må ikke tages i brug, f0r: den i 5 5 nævnte tilslutning til Malling Varmeværk har fundet sted, eller der er meddelt tilladel- se til anvendelse af alternative energiformer, den til den enkelte ejendom hsrende andel af be- plantningsbælter - vist på bilag 5 - er plan- tet. Det p2 bilag 5 viste beplantningsbælte mellem matr. nr. 13dq og 14 gi Malling by, Malling skal ikke etableres, hvis deni 5 10 ngnte deklaration gælder for hele lokalplanområdet.

24

25

26 3.06 Foranstående er vedtaget som lokalplan nr januar i madet den f

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 092 Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK April 1980 Magistratens 2. afdeling Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Abildgade, Århus. Oktober 1985 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Abildgade, Århus. Oktober 1985 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 214 Et boligområde ved Abildgade, Århus KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1985 Århus kommune Lokalplan nk: Et boligområde ved Abildg.ade, Arhus '. Magistratens 2. afdeling Stadsarkitektens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng. Maj 1993 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng. Maj 1993 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 168 Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng KONGSBAK INFORMATIK Maj 1993 hhus kommune.tiiiæg til lokalplan Boligområde m. m. ved Stenvej samt rekreative

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 088 Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus KONGSBAK INFORMATIK August 1979 hhus kommune Lokalplan nk: 88 Århus Amtssygehus Tage Hansens Gade i Arhus,. tatistlkområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Vidtskuevej. December 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Vidtskuevej. December 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 072 Område til offentlige formål ved Vidtskuevej i Viby KONGSBAK INFORMATIK December 1979 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 133 Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle KONGSBAK INFORMATIK August 1982 Arhus kommune Lokalplan nr: Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ry havevej,

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn. Oktober 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn. Oktober 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 362 Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1988 Århus kommune Lokalplan nr,: Erhvervsområde ved Mindet 362 på hhus Havn Statistikområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej. Marts 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej. Marts 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 078 Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej i Solbjerg KONGSBAK INFORMATIK Marts 1980 Århus kommune Lokalplan ny.: Offentligt institut ionsomrade ved Kærgardsvej i Solbjerg

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 053 Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg KONGSBAK INFORMATIK August 1978 ~ ~~ ~~ ~~ ~~ Århus kommune Lokalplan n ~: Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg Statistikområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til institutioner ved Solbakken i Risskov. Partiel godkendelse. April 1991 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til institutioner ved Solbakken i Risskov. Partiel godkendelse. April 1991 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 396 Område til institutioner ved Solbakken i Risskov Partiel godkendelse KONGSBAK INFORMATIK April 1991 5 9) d Q Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller

Læs mere

LOKALPLAN NR. 4 m " - Trolles

LOKALPLAN NR. 4 m  - Trolles LOKALPLAN NR 4 m 408 - - " - Trolles Indholdsfortegnelse Lokalplanens baggrund I Lokalplanens indhold ~,, ^, ^ ^,,^ ~,,^^^^,^ I Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning,,

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt. Århus Kommune Lokalplan nr. 030 Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse i 'Kolt Haveby' Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt KONGSBAK INFORMATIK Marts 1979 .~.. I hhus kommune Lokalplan nr.:

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

N58 N57. HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E Område til erhverv ved Glerupvej. Glerup By, Visborg. Hadsund By, Hadsund. Hadsund By, Hadsund

N58 N57. HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E Område til erhverv ved Glerupvej. Glerup By, Visborg. Hadsund By, Hadsund. Hadsund By, Hadsund HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E.01.01. Visborgvej Glerup By, Visborg Hadsund By, Hadsund N58 Hadsund By, Hadsund 28 Hadsund By, Hadsund Dalsgård Hgd., Vive N57 HADSUND BYRÅD AUGUST 2002 1 Område til erhverv

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby. Oktober 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby. Oktober 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 144 Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1981 l i I l U@,$ f ' / s kommune Lokalplan nr.: 44 ingsi nst i t u t ion ved Skejby vej I l

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) Marts 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) Marts 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 124 Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) KONGSBAK INFORMATIK Marts 1981 Århus kommune Lokalplan nu,: 12.4 Omrade til offentlige formål (Plantebælter

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr Erhvervsområde ved Østhavnsvej, Århus. Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 685 og 724

Århus Kommune. Lokalplan nr Erhvervsområde ved Østhavnsvej, Århus. Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 685 og 724 Århus Kommune Lokalplan nr. 281 Erhvervsområde ved Østhavnsvej, Århus Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 685 og 724 August 1986 Arhus kommune,lokalplan nv.: Erhvervsområde ved 281 Osthavnsvej,

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til erhverv og offentlige formål (sortering og genanvendelse af fast affald) ved Jegstrupvej i Hasselager

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til erhverv og offentlige formål (sortering og genanvendelse af fast affald) ved Jegstrupvej i Hasselager Århus Kommune Lokalplan nr. 354 Område til erhverv og offentlige formål (sortering og genanvendelse af fast affald) ved Jegstrupvej i Hasselager KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1988 - Arhus kommune Lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Marts 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Marts 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 145 Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand KONGSBAK INFORMATIK Marts 1982 Århus kommune Lokalplan nk: Kolonihaveområde ved Edwin RahrsVej i Brabrand. 145 Statistikornråde/distrikt

Læs mere

Lokalplan 80. Bolig og erhvervsområde i Hvalsø. Hvalsø Kommune

Lokalplan 80. Bolig og erhvervsområde i Hvalsø. Hvalsø Kommune Lokalplan 80 Bolig og erhvervsområde i Hvalsø Hvalsø Kommune Orientering Regler for Lokalplaners Udarbejdelse Indhold En lokalplan er en fysisk plan, der fastlægger de fremtidige forhold indenfor et afgrænset

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde mellem Agerøvej og Viborgvej i Brabrand Nord. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde mellem Agerøvej og Viborgvej i Brabrand Nord. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 160 Erhvervsområde mellem Agerøvej og Viborgvej i Brabrand Nord KONGSBAK INFORMATIK Juli 1982 Århus kommune Lokalplan nu:: Erhvervsomrade mellem AgerØvej og Viborgvej i Brabrand

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål, institutioner o.lign. mellem Skejbygårdsvej og Vejlby Centervej.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål, institutioner o.lign. mellem Skejbygårdsvej og Vejlby Centervej. Århus Kommune Lokalplan nr. 286 Område til offentlige formål, institutioner o.lign. mellem Skejbygårdsvej og Vejlby Centervej KONGSBAK INFORMATIK April 1987 Arhus kommune Lokalplan nv.: Omrade til offentlige

Læs mere

LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling.

LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling. LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling. Skanderborg Kommune 1997 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 084 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden. November 2004 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden. November 2004 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 726 Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden 23 og 25, Århus Midtby KONGSBAK INFORMATIK November 2004 Århus Kommune Lokalplan nr.: Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden

Læs mere

Hadsten Kommune. Lokalplan Kongsbak In formatik

Hadsten Kommune. Lokalplan Kongsbak In formatik Hadsten Kommune Lokalplan 04.08 Kongsbak In formatik HADSTEN KOMMUNE Lokalplan nr. : For et område til industrk og erhvervsformdl 04.08 ved Toftegårdsvej 1 O. Hadstenvej I / / Teknisk forvaltning. Juni

Læs mere

NR. 23. Videbæk i september J. nr , FOR ET OMRADE VED HÅND- VÆ.RKERVEJ, HØJVANGSVEJ OG RYESMINDEVEJ. TEKNISK FORVALTNING

NR. 23. Videbæk i september J. nr , FOR ET OMRADE VED HÅND- VÆ.RKERVEJ, HØJVANGSVEJ OG RYESMINDEVEJ. TEKNISK FORVALTNING Videbæk i september 1979. J. nr. 27-11-23, NR. 23 FOR ET OMRADE VED HÅND- VÆ.RKERVEJ, HØJVANGSVEJ OG RYESMINDEVEJ. TEKNISK FORVALTNING Videbæk kommune Tlf. o7-17 15 66. - l - VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 90. for ERHVERVSOMRÅDE E 11 VENSLEV

LOKALPLAN NR. 90. for ERHVERVSOMRÅDE E 11 VENSLEV LOKALPLAN NR. 90 for ERHVERVSOMRÅDE E 11 VENSLEV SKIBBY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 90 - Erhvervsområde E 11, HC Handelscenter Syd INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE... 3 INDLEDNING... 3 BYRÅDETS HENSIGT MED

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 181 Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby KONGSBAK INFORMATIK Juli 1982 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens hovedindhold

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr. Århus Kommune Lokalplan nr. 383 Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr. 383) KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune. Tillæg til lokalplan nr.: Bolig-

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde vest for Sønderskovvej i Lystrup. August 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde vest for Sønderskovvej i Lystrup. August 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 150 Erhvervsområde vest for Sønderskovvej i Lystrup KONGSBAK INFORMATIK August 1981 Århus kommune Lokalplan nr,: Erhvervsomrade vest for Sønder - skovvej i Lystrup. 150 Statistikområde/d

Læs mere

lokalplan KOMMUNE VAMDRUP P*"3 Landinspektøifirmaet ""»"«*" : f j Jeppesen & Bjerre '/s ^Ejj ^fl Akseltorv 2 A Kolding K^^H Tlf.

lokalplan KOMMUNE VAMDRUP P*3 Landinspektøifirmaet »«* : f j Jeppesen & Bjerre '/s ^Ejj ^fl Akseltorv 2 A Kolding K^^H Tlf. P*"3 Landinspektøifirmaet ""»"«*" : f j Jeppesen & Bjerre '/s ^Ejj ^fl Akseltorv 2 A. 6000 Kolding lokalplan K^^H Tlf. 75520577-23 CIVILRET n - KUN GYUXGT MEO AFSTEMPLING AF OOMMEftKONTOftCTS KASSeKONTROLAfPAfUT

Læs mere

Århus Kommune Lokalplan nr. 270

Århus Kommune Lokalplan nr. 270 Århus Kommune Lokalplan nr. 270 Århus Havn. Udvidelse af containerhavnen Del ophævet i henhold til lokaplanerne nr. 815, 816 og 859 Januar 1986 Århus kommune Lokalplan nv.: > - hhus Havn' Udvidelse af

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Græsvangen i Tilst. Februar 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Græsvangen i Tilst. Februar 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 089 Boligområde ved Græsvangen i Tilst KONGSBAK INFORMATIK Februar 1980 Arhus kommune Lokalplan m : Boligomrade ved Græsvangen i Tilst. l Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Nygårdsvej i Holme KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Nygårdsvej i Holme KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 623 Område til offentlige formål ved Nygårdsvej i Holme KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Område til offentlige formål ved Nygårdsvej i Holme Lokalplan nr.: 623 Statistikområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Gartnerskole og skolehjem i Beder. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Gartnerskole og skolehjem i Beder. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 143 Gartnerskole og skolehjem i Beder KONGSBAK INFORMATIK August 1982 "EVC Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens hovedindhold

Læs mere

Lokalplan nr. 2.1 Nyt erhvervsområde nord for Kvistgård

Lokalplan nr. 2.1 Nyt erhvervsområde nord for Kvistgård Lokalplan nr. 2.1 Nyt erhvervsområde nord for Kvistgård INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE...3 LOKALPLANEN...4 1 - Områdets afgrænsning...5 2 - Lokalplanens formål...5 3 - Områdets status...5 4 - Områdets

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt rekreativt areal, areal til evt. udvidelse af Marselisborg Renseværk samt lystbådehavn ved Tangkrogen

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt rekreativt areal, areal til evt. udvidelse af Marselisborg Renseværk samt lystbådehavn ved Tangkrogen Århus Kommune Lokalplan nr. 265 Offentligt rekreativt areal, areal til evt. udvidelse af Marselisborg Renseværk samt lystbådehavn ved Tangkrogen Se endvidere tillæg til lokalplanen KONGSBAK INFORMATIK

Læs mere

Kystvejen. D el ophæ vet ihenhold til lokalplan nr. 849. Se endvidere lokalplanerne nr. 311,tillæ g til 311 og 591

Kystvejen. D el ophæ vet ihenhold til lokalplan nr. 849. Se endvidere lokalplanerne nr. 311,tillæ g til 311 og 591 Århus Kommune Lokalplan nr. 344 Erhvervsejendom på hjørnet af N ørreport og Kystvejen D el ophæ vet ihenhold til lokalplan nr. 849. Se endvidere lokalplanerne nr. 311,tillæ g til 311 og 591 A pril 1988

Læs mere

TINGLEV KOMMUNE. Erhverv Ringvejen. Bolderslev LOKALPLAN NR. 2.12

TINGLEV KOMMUNE. Erhverv Ringvejen. Bolderslev LOKALPLAN NR. 2.12 TINGLEV KOMMUNE Erhverv Ringvejen. Bolderslev LOKALPLAN NR. 2.12 13.09.1990 TINGLEV KOMMUNE LOKALPLAN.1 BAGGRUND Tinglev kommune har siden kommunesammenlægningen arbejdet for at en erhversmæssig udbygning

Læs mere

Herning kommune. Lokalplan nr.: 8. Erhvervsområde mellem Herredsvejen og Skanderborgvej, i Hsrning.

Herning kommune. Lokalplan nr.: 8. Erhvervsområde mellem Herredsvejen og Skanderborgvej, i Hsrning. Herning kommune Lokalplan nr.: 8 Erhvervsområde mellem Herredsvejen og Skanderborgvej, i Hsrning. HØRNING KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 8 ERHVERVSOMRÅDE MELLEM HERREDSVEJEN OG SKANDERBORGVEJ.. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Slangerup kommune LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10

LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10 LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10 Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

2 Områdes afgrænsning 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag 1 og omfatter helt eller delvist følgende matrikelnumre:

2 Områdes afgrænsning 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag 1 og omfatter helt eller delvist følgende matrikelnumre: 1 SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 11-9104 For et erhvervsområde ved Vaskilde, Dybbøl I henhold til kommuneplanloven, (miljøministeriets lovbekendtgørelse nr. 918 af 22. december 1989) fastsættes herved

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

Hadsten Kommune Lokalplan nr.

Hadsten Kommune Lokalplan nr. Hadsten Kommune Lokalplan nr. 134 For et område til erhvervsformål ved Højvangsvej i Hadbjerg August 2001 Hadsten Kommune Vesselbjergvej 18 8370 Hadsten Tlf.: 8761 4000 Fax: 8761 4040 E-mail: hadstenkommune@hadsten.dk

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

Aarhus Kommune Lokalplan nr. 375

Aarhus Kommune Lokalplan nr. 375 Aarhus Kommune Lokalplan nr. 375 Landbrugsskole beliggende ved Herredsvej - Sydvest for Skejby Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 888 og 907 (se kortet på næste side) August 2012 Del aflyst i

Læs mere

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 115. /e, < > **/< * MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 39 FOR ET OMRÅDE TIL TRANSFORMERSTATION VED ÅSTRUP. RKE.

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 115. /e, < > **/< * MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 39 FOR ET OMRÅDE TIL TRANSFORMERSTATION VED ÅSTRUP. RKE. /e, < > **/< * Anmelder: Grenaa Kommune Teknisk Forvaltning Torvet 3, 8500 Grenaa Tlf. 86 32 15 88 Forbrændingsanlæg GRENAA KOMMUNE GRENAA RKE LOKALPLAN NR. 115 MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 39 FOR ET OMRÅDE

Læs mere

LOKALPLAN 42 ØLSTYKKE KOMMUNE RÅDHUSET FREDERIKSBORQVEJ 5 WSTITUTKDN FOR FYSISK OQ PSYKISK HANDI- CAPPEDE 3650 ØLSTYKKE

LOKALPLAN 42 ØLSTYKKE KOMMUNE RÅDHUSET FREDERIKSBORQVEJ 5 WSTITUTKDN FOR FYSISK OQ PSYKISK HANDI- CAPPEDE 3650 ØLSTYKKE LOKALPLAN 42 WSTITUTKDN FOR FYSISK OQ PSYKISK HANDI- CAPPEDE ØLSTYKKE KOMMUNE RÅDHUSET FREDERIKSBORQVEJ 5 3650 ØLSTYKKE OVERSIGTSKORT OVER LOKALPLANOMRADETS AFGRÆNSNING HAMPELANDSKOLEN rt-n HAMPELAND STENBUKKEN

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til lager-, entreprenør- og vognmandsvirksomhed. True, Brabrand. November 1986 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til lager-, entreprenør- og vognmandsvirksomhed. True, Brabrand. November 1986 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 266 Område til lager-, entreprenør- og vognmandsvirksomhed ved Trueholmvej i True, Brabrand KONGSBAK INFORMATIK November 1986 Arhus kommune Lokalplan nr:: Område til lager-,

Læs mere

April J.nr NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM. VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE. Tlf. (07)

April J.nr NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM. VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE. Tlf. (07) April 1985. J.nr. 27-11-39 NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 19 til 15-rammer for Videbæk kommune. Lokalplan nr. 39

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Erhvervsområderne i Frifelt. Vedtaget:

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Erhvervsområderne i Frifelt. Vedtaget: HØJER KOMMUNE Lokalplan 01.44.01 Erhvervsområderne i Frifelt Vedtaget: 08.04.1997 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail: raadhuset@hoejer.dk

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et erhvervsområde ved Grenåvej, Hedevej og Ravnsøvej i Vejlby. April 1984 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et erhvervsområde ved Grenåvej, Hedevej og Ravnsøvej i Vejlby. April 1984 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 207 Et erhvervsområde ved Grenåvej, Hedevej og Ravnsøvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK April 1984 \/i@. s o cj Århus kommune Lokalplan nu,: Et erhvervsomrade ved Grenåvej, Hedevej

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Skjoldhøj i Brabrand. Oktober 2006 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Skjoldhøj i Brabrand. Oktober 2006 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 781 Kolonihaveområde ved Skjoldhøj i Brabrand KONGSBAK INFORMATIK Oktober 2006 Århus Kommune Lokalplan nr.: 781 Kolonihaveområde ved Skjoldhøj i Brabrand Indeholder tillæg nr.

Læs mere

Vejle Kommune Teknisk Forvaltning. Juni 1991. LOKALPLAN NR. 112 for et erhvervsområde ved motorvejen syd for Danmarks Transport Center.

Vejle Kommune Teknisk Forvaltning. Juni 1991. LOKALPLAN NR. 112 for et erhvervsområde ved motorvejen syd for Danmarks Transport Center. Vejle Kommune Teknisk Forvaltning Juni 1991 LOKALPLAN NR. 112 for et erhvervsområde ved motorvejen syd for Danmarks Transport Center. VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING Februar 1991 Lokalpian nr. 112 for

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-17

Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Lokalplan for et område til erhverv i Hårlev Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Støjforhold 3 Lokalplanens forhold til anden kommunal planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan nr. 1. E. 6-01 for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej REDEGØRELSEN...1 LOKALPLANENS INDHOLD...1 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...1 1 LOKALPLANENS FORMÅL:...3

Læs mere

Lokalplan nr. 95 for et erhvervsområde ved Kongevejen i Videbæk.

Lokalplan nr. 95 for et erhvervsområde ved Kongevejen i Videbæk. Videbæk i juni 2003 Rettet i november 2003 J.nr. D41756 Lokalplan nr. 95 for et erhvervsområde ved Kongevejen i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 95 for et erhvervsområde ved Kongevejen i Videbæk.

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Ændring af Ringvej Syds udmunding i Oddervej, Skåde. Januar 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Ændring af Ringvej Syds udmunding i Oddervej, Skåde. Januar 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 135 Ændring af Ringvej Syds udmunding i Oddervej, Skåde KONGSBAK INFORMATIK Januar 1982 Århus kommune Lokalplan nr,: Ændring af Ringvej Syds udmunding i Oddervej, Skåde. 135

Læs mere

Lokalplan nr. 3.1 Nyt erhvervsområde vest for Espergærde

Lokalplan nr. 3.1 Nyt erhvervsområde vest for Espergærde Lokalplan nr. 3.1 Nyt erhvervsområde vest for Espergærde INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...3 Byrådets intentioner med lokalplanen...4 Lokalplanens retsvirkninger...4 LOKALPLANEN...6 1 - Områdets afgrænsning...7

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for varmeværk ved renseanlægget ved Havnevej. April Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for varmeværk ved renseanlægget ved Havnevej. April Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.9 for varmeværk ved renseanlægget ved Havnevej April 1985 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.9 FOR VARMEVÆRK VED RENSEANLÆGGET VED HAVNEVEJ INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE...

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 150 For et erhvervsområde ved Carlsbergvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN Erhvervsområde i Skimmede. September κ κ

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN Erhvervsområde i Skimmede. September κ κ TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.11 κ κ κ κ κ κ κ Erhvervsområde i Skimmede September 1988 Lokalplan nr. 1.11 Tølløse Kommune FREMLÆGGELSESPERIODE: Dette lokalplanforslag er fremlagt til offentlig gennemsyn

Læs mere

Lokalplan Ishøj Varmeværk

Lokalplan Ishøj Varmeværk Lokalplan 1.14 Ishøj Varmeværk Ishøj Kommune Ishøj kommune - Lokalplan 1.14 Lokalplanens indhold Lokalplanen fastsætter bestemmelser for områdets anvendelse til offentlige formål. Området opdeles i to

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985 LOKALPLAN 07-014 BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING / / \ \ OKT 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE -- ---------------- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT nr. 13

BYPLANVEDTÆGT nr. 13 BYPLANVEDTÆGT nr. 13 for VIDEBÆK KOMMUNE Ringkøbing amt Partiel byplanvedtægt nr. 13. Byplanvedtægt nr. 13 for et industriområde i Videbæk by. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til ungdomsboliger ved Oldjordsvej / Vestre Ringgade i Åby. Marts 2003 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til ungdomsboliger ved Oldjordsvej / Vestre Ringgade i Åby. Marts 2003 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 670 Område til ungdomsboliger ved Oldjordsvej / Vestre Ringgade i Åby KONGSBAK INFORMATIK Marts 2003 Århus Kommune Lokalplan nr.: Område til ungdomsboliger ved 670 Oldjordsvej

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod.

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. LOKALPLAN NR. 080503 for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. En lokalplan er en fysisk plan,

Læs mere

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 125202 for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan En lokalplan er en fysisk plan, som i mere eller mindre detaljeret omfang fastlægger placeringen og udformningen

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Vejlbjergvej i Vejlby. April 1984 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Vejlbjergvej i Vejlby. April 1984 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 176 Erhvervsområde ved Vejlbjergvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK April 1984 Århus kommune Lokalplan nr.: Erhvervsomrade ved Vejibjergvej i Vejlby 176 Statist ikorn råde/d istri

Læs mere

LOKALPLAN 4-14 Erhvervsområde Svansbjerg

LOKALPLAN 4-14 Erhvervsområde Svansbjerg LOKALPLAN 4-14 Erhvervsområde Svansbjerg KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 4-14 ERHVERVSOMRÅDE - SVANSBJERG Indhold : Redegørelse side 1 -' 6 -del side7-14 Kortbilag I, il og III bagest i hæftet KØGE KOMMUNE

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Voldbækvej i Brabrand. April 1989 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Voldbækvej i Brabrand. April 1989 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 382 Område til offentlige formål ved Voldbækvej i Brabrand KONGSBAK INFORMATIK April 1989 Arhus kommune Lokalplan m : 382 Område til offentlige formål ved Voldbækvej i Brabrand.

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et bolig- og erhvervsområde ved Frederiks Alle, Søgade, Valdemarsgade i Århus. November 1983 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et bolig- og erhvervsområde ved Frederiks Alle, Søgade, Valdemarsgade i Århus. November 1983 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 206 Et bolig- og erhvervsområde ved Frederiks Alle, Søgade, Valdemarsgade i Århus KONGSBAK INFORMATIK November 1983 Arhus kommune Lokalplan'nr: Et bolig- og erhvervsområde ved

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Hotel og kongrescenter ved Musikhuset. Oktober 1993 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Hotel og kongrescenter ved Musikhuset. Oktober 1993 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 367 Tillæg: Hotel og kongrescenter ved Musikhuset i Århus KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1993 Århus kommune Tillæg til lokalplannr. Hotel og kongrescenter ved Musikhuset. 367 Statistikomrade/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et erhvervsområde mellem Grenåvej og Voldbjergvej i Vejlby. November 1985 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et erhvervsområde mellem Grenåvej og Voldbjergvej i Vejlby. November 1985 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 236 Et erhvervsområde mellem Grenåvej og Voldbjergvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK November 1985 Århus ko,mmune Lokalplan nu.: Et erhvervsområde mel lem' Grenåvej og Voldbjergvej

Læs mere

Aarhus Kommune. Lokalplan nr. 42. Erhvervsområde ved Solbjerg Hedevej i Solbjerg.

Aarhus Kommune. Lokalplan nr. 42. Erhvervsområde ved Solbjerg Hedevej i Solbjerg. Aarhus Kommune Lokalplan nr. 42 Erhvervsområde ved Solbjerg Hedevej i Solbjerg. Del ophævet i henhold til Lokalplan nr. 931. (se kortet på næste side) Marts 2013 Del aflyst i h.t. lp nr. 931 27. marts

Læs mere

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 27. Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 27. Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by Lokalplan 23-01 samt Kommuneplantillæg nr. 27 Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by LOKALPLAN NR. 23-01 Samt kommuneplantillæg nr. 27 FOR ET OMRÅDE TIL ERHVERVSFORMÅL VED TINGVEJEN I VOJENS

Læs mere

Lokalplan nr. 18 (tidligere Holmsland Kommune) Lokalplan nr. 302 for et område til erhvervsformål vest for Fabriksvej, Hvide Sande Havn, Nord.

Lokalplan nr. 18 (tidligere Holmsland Kommune) Lokalplan nr. 302 for et område til erhvervsformål vest for Fabriksvej, Hvide Sande Havn, Nord. Lokalplan nr. 18 (tidligere Holmsland Kommune) er d. 18. januar 2011 delvis aflyst. Det aflyste område er i stedet omfattet af: Lokalplan nr. 302 for et område til erhvervsformål vest for Fabriksvej, Hvide

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseanlæg i Vejlby Enge. December 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseanlæg i Vejlby Enge. December 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 381 Renseanlæg i Vejlby Enge KONGSBAK INFORMATIK December 1988 Arhus kommune Lokalplan nr.: Renseanlæg i Vejlby Enge 381 ingskortblad Statistikornråde/distrikt nr.: 37 Magistratens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Åby Ringvej syd for Bautavej. Marts 1978 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Åby Ringvej syd for Bautavej. Marts 1978 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 031 Erhvervsområde ved Åby Ringvej syd for Bautavej KONGSBAK INFORMATIK Marts 1978 Arhus kommune Lokalplan nu.: Erhvervsområde ".Åby Ringvej syd for Bautavej 31, Statistikområde/distrikt

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

Lokalplan nr Område til erhvervsformål v. Bymarken og Skovhusvej, V. Hassing

Lokalplan nr Område til erhvervsformål v. Bymarken og Skovhusvej, V. Hassing Lokalplan nr. 2.16 Område til erhvervsformål v. Bymarken og Skovhusvej, V. Hassing Fremlagt fra den 10.07.2003 til den 04.09.2003. Endelig vedtaget den 22.10.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er

Læs mere

området : unkerisvej-vestlige skel af matr. n r. 7qy - Billed - s ærervej - Klokkestøbervej - unkebjergvej.

området : unkerisvej-vestlige skel af matr. n r. 7qy - Billed - s ærervej - Klokkestøbervej - unkebjergvej. LOKALPLAN NR 15 om 294 området : unkerisvej-vestlige skel af matr n r 7qy - Billed - s ærervej - Klokkestøbervej - unkebjergvej Magistrat Afdeling, i I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT 1 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplanens baggrund og område

Lokalplanens baggrund og område 1 I I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------ REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 1. Kommuneplanen

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Butiksområde ved Kridthøjcentret, Højbjerg. Februar 1990 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Butiksområde ved Kridthøjcentret, Højbjerg. Februar 1990 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 420 Butiksområde ved Kridthøjcentret, Højbjerg KONGSBAK INFORMATIK Februar 1990 Århus kommune Lokalplan nr,: 420 Butiksomrade ved Kridthajcentret, Hajbjerg Indeholder tillæg

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde nord for Jens Olsens Vej i Skejby. September 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde nord for Jens Olsens Vej i Skejby. September 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 372 Erhvervsområde nord for Jens Olsens Vej i Skejby KONGSBAK INFORMATIK September 1988 hhus kommune Lokalplan nk: Erhvervsområde nord for Jens Olsens Vej i Skejby. 372 Statistikområde/distrikt

Læs mere

ODDER KOMMUNE BY PLAN VE DTÆGT PARTIEL NR. 6 FOK ET ERHVERSOMRADE 1 DEN NORDLIGE DEL AF ODDER BY

ODDER KOMMUNE BY PLAN VE DTÆGT PARTIEL NR. 6 FOK ET ERHVERSOMRADE 1 DEN NORDLIGE DEL AF ODDER BY ODDER KOMMUNE PARTIEL BY PLAN VE DTÆGT NR. 6 FOK ET ERHVERSOMRADE 1 DEN NORDLIGE DEL AF ODDER BY ODDER KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 6 BYPLANVEDTÆGT FOR ET ERHVEKVSOMRÅDE I DEN NORDL.IGE DtL AF ODDER

Læs mere

NR. 48. FOR ET BOLIG- OG ERHVERVS- OMRÅDE VED GRØNNEGADE, SKOLEVÆNGET, RUNDINGEN OG NYLANDSVEJ l GRØNBJERG. o

NR. 48. FOR ET BOLIG- OG ERHVERVS- OMRÅDE VED GRØNNEGADE, SKOLEVÆNGET, RUNDINGEN OG NYLANDSVEJ l GRØNBJERG. o Videbæk i september 1987. 27-11-48. NR. 48 FOR ET BOLIG- OG ERHVERVS- OMRÅDE VED GRØNNEGADE, SKOLEVÆNGET, RUNDINGEN OG NYLANDSVEJ l GRØNBJERG. Teknisk forvaltning Videbæk kommune 692o Videbæk. o7 17 15

Læs mere

Erhvervsområde i Tandslet. Sydals Kommune Lokalplan TA 6

Erhvervsområde i Tandslet. Sydals Kommune Lokalplan TA 6 Erhvervsområde i Tandslet Sydals Kommune Lokalplan TA 6 Indledning 1 Sydals Kommune Lokalplan nr. TA 6 For en erhvervsvirksomhed i Tandslet Indledning og redegørelse Hvad er en lokalplan...................

Læs mere

for et areal e Borre byvej i Fangel til brug for fjernvarmecentral o fjernvarme u pestation

for et areal e Borre byvej i Fangel til brug for fjernvarmecentral o fjernvarme u pestation for et areal e Borre byvej i Fangel til brug for fjernvarmecentral o fjernvarme u pestation Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område,

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983)

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BESTEMMELSER I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes

Læs mere