Lokalplan nr Et område øst for Kallerupvej og nord for Holbækmotorvejen ved Baldersbrønde. Høje-Taastrup Kommune.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalplan nr Et område øst for Kallerupvej og nord for Holbækmotorvejen ved Baldersbrønde. Høje-Taastrup Kommune."

Transkript

1 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr Et område øst for Kallerupvej og nord for Holbækmotorvejen ved Baldersbrønde Hedehusene/Fløng Jordbrugsformål, herunder skov, samt råstofindvinding Kongsbak Informatik

2

3 H0JE-TAASTHUP KOMMUNE LOKALPLAN Omr6det er beliggende nord for Holbzkmotor- vejen ved Baldersbrande.

4 Indholdsfortegnelse. Redegarelse. lokalplan Lokalplanens indhold... 2 Omriidets historie... 3 Forholdet til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... 4 S 1. Lokalplanens form&l... 6 S 2. Lokalplanens omriide og zonestatus... 6 S 3. Omriidets anvendelse... 6 S 4. Bebyggelse... 7 S 5. Vej- og stiforhold... 8 S 6. Terrænregulering MiljBmæssige bestemmelser... 8 S 8. Ubebyggede arealer og beplantning... 9 S 9. Naturfredning... 9 S l0. Ophævelse af lokalplan... 9 Vedtagelsesp~tegning... 10

5 2 ReUecyØrelse, lokalplan InUledning. En lokalplan tilvejebringes for at fastlægge omrbdets anvendelse og karakter. Inden byrbdet kan vedtage planen endeligt, skal den være offentligt fremlagt i otte uger, sii kommunens borgere og andre interesserede har mulighed for at fremkomme med indsigelser og ændringsforslag. Planens indhold. Lokalplanomrbdet udlægges til jordbrugsomriide og skovrejsning. Det vil fortsat være tilladt at grave grus og kalk pb e j endommen. P& et mindre areal sst for tilksrslen under Holbækmotorvejen vil der blive mulighed for at etablere et slaggesorteringsanlæg samt et slambehandlingsanlæg. Lokalplanen tilvejebringes hovedsageligt for at regulere fyld-, slam- og slaggesorteringsaktiviteternemedhensyntil staj, lugt, stav, trafik og afskærmning. Der vil i princippet blive stillet de samme miljsmassige krav til disse aktiviteter som til grusgravningen. Det anses for naturligt at drive fyldplads, slaggeog slambehandling i forbindelse med grusgravningen. Det bemærkes dog, at der jvf. retningslinierne i regionplan 1989, ikke bsr foretages nye udlæg til fyldpladser i planperioden. Imidlertid er det ikke hensigten at omrbdet pb længere sigt skal rumme den slags aktiviteter, og mb de ikke sinke omrbdets tilbagefsrsel til landbrugs- eller skovrejsningsforma1. Det kan derfor ogs& forventes, at nærværende lokalplan aflsses af en ny lokalplan uden mulighed for fyldplads og slaggesortering,f.eks. i forbindelsemedat de miljsmassige tilladelser udlsber. I forbindelse med evt. senere anvendelse til ikke landbrugsmæssige aktiviteter skal der etableres et 50 meter bredt beplantningsbalte mod kolonihaveomriidet nord-vest for lokalplanomriidet.

6 3 Områdets historie. I 1909 ksbte Hedehus Teglværket en del af omriidet startede og grave med at grus. Der blev etableret et tipvognsspor til teglværket. I mange br 18 grusindvindingen stille, men fra 1959 piibegyndtes en mere omfangsrig grusudvinding og i lsbet af de sidste 30 iir er hele den vestlige del ind mod Kallerupvej udgravet. Det vestligste omrdde er allerede retableret til landbrug. I dag foregiir grusindvindingen længere ost p&, hvor der endnu ligger store u- udnyttede reserver. Tidligere var tilksrslen til graveomriidet fra Kallerupvej til stor gene for beboerne langs vejen. I dag foregdr tilk~rslen hovedsageligt fra Baldersbuen via en tunnelunderholbækmotorvejen.denneadgangsvej blev muliggjort, da kommunen i 1988 agede hsjden i den eksisterende stitunnel. Den mest hensigtsmæssige adgangsvej kan imidlertid fsrst etableres niir den planlagte overordnede nord-sydgiiende vej ost for omriidet er anlagt. Siden begyndelsen af 80'erne har de udgravede omrdder være benyttet som fyldplads for rdjord og uforurenet byggeaffald omfattende beton, tegl, gias, jord, grus, bunden asbest og lignende u- organisk materiale. I 1988 fik en del af ejendommen formel status af fyldplads. Omrddet gennemlsbes af K~benhavns Vandforsynings hovedledning fra Lejre. Forholde til Lokalplan aflsser lokalplan anden planlæg- De to lokalplaner er stort set identiske. ning. efter det er Kun lokalplan ogsd muligt at etablere et anlæg for slambehandling. Lokalplanomriidet er beliggende i landzone og er omfattet af landbrugspligt. Omrddet er regionalt riistofindvindingsomr&de, hvilket fremgbr af kommuneplanens hovedstrukturdel.

7 Jvf. regionplan og kommuneplan er omrbdets nordlige del med i en zone for indpasning af regionale kolonihaver. Lokalplanen giver imidlertid ikke mulighed for at udnytte omriidet til kolonihaver. Hvis der senere skal udlægges kolonihaver i omriidet mii der forudgående laves en ny aflasendelokalplanfordepiigældende arealer. Omrbdet er desuden medtaget som skovrejsningsomriide i det for tiden fremlagte oplæg til regionplantillæg nr. l. Ejeren er ikkedermedforpligtettilatplante skov, men skov anses fra kommunens side som en hensigtsmæssig anvendelse af de bynære og efter grusgravningen temmelig landbrugsmæssigt diirlige jorder. Omriidetsastligsteendeerbeliggende indenfor den i regionplanen og kommuneplanen udlagte transportkorridor. Lokalplanen er ikke til hinder for, at der her etableres vejanlæg og andre tekniske transportfaciliteter. I kommuneplanens hovedstrukturdel fastlægges en række principielle linief0ringer for kommunens overordnede stier. Med udgangspunkt heri medtages i lokalplanen bestemmelser om fremfaring af det overordnede stinet i omrbdet. En del af stinettet falger den eksisterende interne karevej p& den vestlige del af omrbdet. Det kan imidlertid ikke forventes, at denne vej overgiir til offentlig sti for tidligst niir den ikke længere benyttes i forbindelse med grusgravningen. 4 Lokalplanens Iflg. planlovens S 18, mb ejendomme, der retsvirkninger. er omfattet af planen, kun udstykkes, bebygges eller i avrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplan medfgrer heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen.

8 ByrAdet kan meddele dispensation til mindrevæsentligelempelseraflokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der sages skabt ved lokalplanen. Merevæsentligeafvigelserfralokalplanen kan kun gennemfares ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. I henhold til S 47 i planloven, kan der foretages ekspropriation af privates ejendomme eller rettigheder over ejendomme, niir ekspropriationen vil være af væsentlig betydning for virkeliggarelsen af lokalplanen. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen. 5

9 6 H0je-Taastrup Kommune, lokalplan I henhold til planloven (lov nr. 388 af 6. juni 1992) fastsættes fslgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Lokalplan omfatter et omr&de liggende nord for Holbækmotorvejen ved Baldersbrande. be- 1. Lokalpla- Lokalplanens formål er at regulere etabnens formål. lering og driftaffyldplads-,slaggesorterings- og slambehandlingsaktiviteter i et landbrugs- og riistofindvindingsomriide. 2. Lokalpla- 1. Lokalplanens afgrænses som vist på nens omr8de og kortbilag 1318/2-1-1 og omfatter zonestatus. matr.nre. 2 a og 2 h Kallerup Gårde, Hedehusene samt 1 a, 1 og 29 Baldersbr~nde by, Hedehusene samt alle parceller der efter den udstykkes fra de nævnte ejendomme indenfor lokalplanens omriide. 2. Indenforlokalplanomriidetafgrænses to delomrader, omriider F og S. 3. Lokalplanomr&det er beliggende landzone. i 5 3. Omr8dets 1. Omriidet anvendes til jordbrugsformiil anvendelse. skov. herunder 2. Indenfor delomriide F kan der indvindes rktoffer, grus og kalk. Udvinding og efterbehandling skal ske efter en i henhold til rastoflovens bestemmelser godkendt plan. Lokalplanen er ikke til hinder at for eksisterende tilladelser til fyldplads udnyttes. Forn~dne tilladelser skal i~vrigt indhentes i medf~r af miljaog riistofloven.

10 3. Indenfor delomriide S kan der etableres : - Et anlæg til behandling af slagger fraaffaldsforbrændingsanlægtil vejbygningsformbl o.lign. - Et anlæg til.stabilisering op- og blandingafspildevandsslammed diverse fyldmaterialer. - Anlæg og produktion skal godkendes af byriidet og miljomyndighederne. 4. Omriidet gennemlobes af Kobenhavns Vandforsynings hovedledning indenfor matr.nr. 1 b Baldersbronde by, Hedehusene. 5. Indenfor det af transportkorridoren omfattede omriide (se kortbilag 1318/2-1-1) kan etableres vejanlæg ogandretransportfaciliteterfor f.eks. hsjspanding og gas. 7 S 4. Bebyggelse. 1. Der kan opfores bygninger nodvendige for den jordbrugs- og skovmæssige drift efter de almindeligt gældende bestemmelser for landbrugsbygninger. 2. Til slambehandlingen kan opfares en staklademedgrundareal pii hsjst m2 og hojde til tagoverkant p& max. 9 meter. Herudover kan der i forbindelse med grusgravning, slambehandlingogslaggesorteringopfares de nadvendige bygninger til administration, personale, opbevaringsogværkstedsfacilitetertil den daglige vedligeholdelse af koretajer og maskiner, m.m. Bygningernes omfang, placering og udformning skal godkendes af byddet, idet de ikke m& virke skæmmende for landskabet. Det sikres ved deklaration at bygningerne fjernes, nbr der ikke længere er behov for dem til driften. 3. Udover de i pkt. 1 og 2 nævnte bygninger kan der ikke opfares bebyggelse i området.

11 8 s 5. vej- og stiforhold. 1. Motoriserettrafikharadgangtil omrbdet fra Kallerupvej eller fra den gstlige ende af omrbdet. Tung trafik (lastvognem.v.over kg. ), som ikke har med den landbrugsmæssige drift at gore, har dog kun adgang fra områdets ostlige ende. 2. Indtil den overordnede nord-sydgbende vej Ost for omrbdet er anlagt, kan adgang dog ske via Baldersbuen og st'itunnelen under Holbækmotorvejen. 3. Omrbdetpasseresafenoverordnet offentlig sti fra Baldersbuen til Kallerupvej i princippet som vist p8 kortbilag 1318/ Stitracget udlægges i 7 meters bredde. Der skal desuden vare mulighed for tilslutning til det overordnede stinet mod syd, nord og 0st, herunder kolonihaveomrbdet Kallerupparken. 6. Terrænregulering. Terrænet skal efter endt rsstofindvinding reguleres efter en af byrbdet godkendt terranreguleringsplan. Terranreguleringenskalskeefter byr&dets og rastofmyndighedens anvisninger. S 7. MiljBmæs- 1. Der mb ikke i omradet være virksomsige bestemmel- hed, der giver anledning til lugt ser. ellerstgvgeneriomkringliggende bolig- og kolonihaveomrsder. Landbrugsaktiviteter er dog undtagne. 2. Fyldplads-, slam- og slaggebehandling er godkendelsespligtige i henhold til miljsbeskyttelsesloven. Ved godkendelse af aktiviteterne fastsættes nærmere vilk&r for driften, bla.skalgrundvandetsikresmod forurening fra anlæggene. RAstof-, fyld- og slaggebehandlingsaktiviteter mb kunforegsmandag til fredag i tidsrummet 6.00 til

12 3. Det fra riistof -, fyld- og slaggebehandlingsaktiviteterne hidhsrende stsjniveau mii ikke ved de omkringliggendebolig-ogkolonihaveomr3deroverskridenedennævnte værdier: 9 kl kl db(a) 55 db(a) S 8. Ubebyggede 1. Omriidet skal fremtræde pænt og orarealer og be- dentligt. Der m& ikke uden kommunens plantning. tilladelse etableres udendsrs oplag eller henstilles uindregistrerede biler m.v. 2. Mod det nordvest for lokalplanen beliggende kolonihaveomriide skal der i forbindelse med ikke landbrugsmæssig udnyttelseetablereset 50 meter bredt beplantningsbælte efter kommunens anvisning jvf. kortbilag 1318/ Grusforekomsten skal dog være udnyttet helt til skel inden beplantningsbæltet etableres. S 9. Naturfredning. De to gravhs je vest for tunnelen under vestmotorvejen er omfattet af naturfredningslovens bestemmelser om jordfaste fortidsminder. Der mb s&- ledes ikke inden for en afstand af 100 meter fra disse, uden fredningsnævnetstilladelse,placeresbygninger, skure, oplag, etableres beplantning eller udvindes rhtoffer m.m. S 10. Ophævelse af lokalplan. Lokalplan 5.09 ophæves og aflyses for alle omfattede ejendomme.

13 10 Vedtagelsespiqtegning. I henhold til 5 27 i lov om planlægning (lovbekendtgsrelse nr. 388 af 6. juni 1991) vedtages foranstaende lokalplan endeligt og i medfsr af 5 31 i samme lov begæres lokalplanen tinglyst pa de af samme omfattede ejendomme. Hsje-Taastrup ByrAd, den Sign. Anders Bak borgmester l BØrge Larsen teknisk direktsr INDFBRT I DAGBOGEN RETTEN I TASTRUP LYST.AKT. C NR. 53 Sign. E.M.Pedersen oass.

14

Lokalplan nr Et område ved Højvangsvej mellem Sengeløse og Baldersbrønde. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder.

Lokalplan nr Et område ved Højvangsvej mellem Sengeløse og Baldersbrønde. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 7.15 Et område ved Højvangsvej mellem Sengeløse og Baldersbrønde Landsbyer og landområder Jordbrugsformål 31.01.1992 Kongsbak Informatik L.OKAIPLAN 7. 15 Jordbrugsomr6de

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.01.10 Et område beliggende mellem Taastrup Nykirkes kirkegårdsareal og Køgevej Taastrup Offentligt formål - kirkelige formål 25.06.1993 Kongsbak Informatik J.nr.

Læs mere

Lokalplan nr Et område mellem Kallerupparken og Østerled. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng. Teknisk anlæg (renseanlæg)

Lokalplan nr Et område mellem Kallerupparken og Østerled. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng. Teknisk anlæg (renseanlæg) Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 5.08 Et område mellem Kallerupparken og Østerled Hedehusene/Fløng Teknisk anlæg (renseanlæg) 04.02.1992 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 5.08 KALLERUP RENSEANLÆG 2 Redeqgrelse,

Læs mere

Lokalplan nr. 4.18.10

Lokalplan nr. 4.18.10 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.18.10 Vesterkøb 8 Hedehusene/Fløng Etageboligbebyggelse, liberalt erhverv, udvalgsvarer 17.04.1990 Kongsbak Informatik HmJE - TAASTRUP KOMMUNE L-OKALPLAN 4.18.10

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område på Valby Sidegade. Taastrup. Boligformål Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område på Valby Sidegade. Taastrup. Boligformål Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.45 Et område på Valby Sidegade Taastrup Boligformål 14.07.1988 Kongsbak Informatik BOLIGBEBYGGELSE, VALBY SIDEGADE. 2 RedeqØrelse, lokalplan 1.45. Lokalplanen omfatter

Læs mere

Lokalplan nr Et område syd-vest for Ildtornvej. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng. Teknisk anlæg (Kallerup renseanlæg)

Lokalplan nr Et område syd-vest for Ildtornvej. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng. Teknisk anlæg (Kallerup renseanlæg) Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 5.11 Et område syd-vest for Ildtornvej Hedehusene/Fløng Teknisk anlæg (Kallerup renseanlæg) 09.02.1996 Kongsbak Informatik Lokalplan 5.11. Kallerup Renseanlæg. Indholdsfortegnelse.

Læs mere

Lokalplan nr Et område i Klovtofte afgrænset af Roskildevej, Hørskætten og Holbækmotorvejen. Høje-Taastrup Kommune.

Lokalplan nr Et område i Klovtofte afgrænset af Roskildevej, Hørskætten og Holbækmotorvejen. Høje-Taastrup Kommune. Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.36.1 Et område i Klovtofte afgrænset af Roskildevej, Hørskætten og Holbækmotorvejen Taastrup Blandet bolig- og erhvervsområde samt grønt område 01.10.1990 Kongsbak

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.05.1 Et område nord for Charlottegårdsvej, mellem Baldersstien og Charlotteskolen Hedehusene/Fløng Boligområde og institutioner 22.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.11.3 Et område beliggende på det østlige hjørne af Hovedgaden og Kallerupvej Hedehusene/Fløng Erhvervsformål: servicestation 23.01.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Høje Taastrup. Landskabelig støjvold. 10. april Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Høje Taastrup. Landskabelig støjvold. 10. april Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.26 Høje Taastrup Landskabelig støjvold 10. april 2002 Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 2.26 Lokalplan for en landskabelig støjvold langs Holbækmotorvejen

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.26.3 Et område på hjørnet af Dorphs Allé og Elme Allé Taastrup Liberalt erhverv samt beboelse 23.06.1991 Kongsbak Informatik 2 Redegarelse, lokalplan 1.26.3 Indledning.

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.02.1 Et område på hjørnet af Høje Taastrup Vej og Pælestykkerne Taastrup Boligformål - ældreboliger 23.10.1992 Kongsbak Informatik HDJE-TAASTRUP KOMMUNE LOKALPL4N

Læs mere

Lokalplan nr. 1.04.2

Lokalplan nr. 1.04.2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.04.2 Området er beliggende øst for Lipperts Hotel ved hjørnet af Parkvej og Marievej Taastrup Offentligt formål - børneinstitution 18.07.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.11.4 Et område nord for Husmandsvej på hjørnet ved Køgevej Taastrup Boligformål / Liberalt erhverv 10.10.1991 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 1. 1 l.q Omrhde t.i 1

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område øst for Reerslev kirke. Landsbyer og landområder. Boligformål Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område øst for Reerslev kirke. Landsbyer og landområder. Boligformål Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 6.05 Et område øst for Reerslev kirke Landsbyer og landområder Boligformål 11.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE I REERSLEV UMIDDELBART OST FOR KIRKEN.

Læs mere

Lokalplan nr Det østlige hjørne af Hovedgaden og Hotelvej. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng

Lokalplan nr Det østlige hjørne af Hovedgaden og Hotelvej. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.18.4 Det østlige hjørne af Hovedgaden og Hotelvej Hedehusene/Fløng Etageboligbebyggelse, detailhandel og liberalt erhverv 16.01.1980 Kongsbak Informatik OMRADET ER

Læs mere

Lokalplan nr Et område ved Kirkestien I Sengeløse landsby. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Boligformål samt lettere industri

Lokalplan nr Et område ved Kirkestien I Sengeløse landsby. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Boligformål samt lettere industri Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 7.14 Et område ved Kirkestien I Sengeløse landsby Landsbyer og landområder Boligformål samt lettere industri 23.04.1991 Kongsbak Informatik HDJE-TAASTRUP KOMMUNE L.OKALPLAN

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.19.1 Hedehusgården, Hedeland Hedehusene/Fløng Offentlige rekreative og almennyttige formål 22.09.1993 Kongsbak Informatik Lokalplan 4-19.1 Lokalplanen omfatter et

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område ved Rønnevang. Taastrup. Offentlige formål: Kirkegård mm Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område ved Rønnevang. Taastrup. Offentlige formål: Kirkegård mm Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.33 Et område ved Rønnevang Taastrup Offentlige formål: Kirkegård mm. 26.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE I TASTRUP VED RONNEVANG. RedegØrelse. Indledninu.

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.11.2 Et område ved Husmandsvej Taastrup Offentligt formål - børneinstitution 31.03.1981 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE I TASTRUP VED HUSMANDSVEJ. RedegØrelse.

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.04.2 Høje Taastrup Landsby vest for Kraghave Parkvej Høje Taastrup By Boligformål - parcelhuse 08.06.1994 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 2.04.2. ET OMRfiDE BELIGGENDE

Læs mere

Lokalplan nr Et område nord for Strømsvej og syd for Nybølle å. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Sommerhusbebyggelse

Lokalplan nr Et område nord for Strømsvej og syd for Nybølle å. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Sommerhusbebyggelse Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 7.04 Et område nord for Strømsvej og syd for Nybølle å Landsbyer og landområder Sommerhusbebyggelse 01.10.1979 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE NORD FOR STR0MSVEJ

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.07.4 Frøgård Alle Høje Taastrup By Offentligt formål - Kirke og skole 10.08.1993 Kongsbak Informatik 1053-5 LOKALPLAN 2.07.4. For et omrdde beliggende syd for H0je

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere

LOKALPLAN L. Z.11 For et område omkring Lille Skullerupgård mellem Ravnstrupvej og Jernbanen

LOKALPLAN L. Z.11 For et område omkring Lille Skullerupgård mellem Ravnstrupvej og Jernbanen SUSÅ KOMMUNE LOKALPLAN L. Z.11 For et område omkring Lille Skullerupgård mellem Ravnstrupvej og Jernbanen Ravnst 3l 9 21b 60 2b 21a 1æ 3a 3e 2c 1h Forslag til lokalplan vedtaget: 15.02.2001 Fremlæggelsesperiode:

Læs mere

LOKALPLAN NR. 418 HVIDOVRE KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 418 HVIDOVRE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 418 HVIDOVRE KOMMUNE HVIDOVRE KOMMUNE Lokalplan nr. 418 I medfar af lov om kommuneplanlægning (lovbekendtgarelse nr. 734 af 21. december 1982) fastsættes falgende bestemmelser for det i 5

Læs mere

@ RY. Ko"UNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT. Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye

@ RY. KoUNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT. Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye @ RY Ko"UNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ - OMRbE IL. Et delomrade for boligbebyggelse

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Slangerup kommune LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 190 KOMMUNE HOLSTEBRO. ved Hogager

LOKALPLAN NR. 190 KOMMUNE HOLSTEBRO. ved Hogager LOKALPLAN NR. 190 et offentligt ved Hogager omrade i Hvidmosen HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 190 FOR ET OFFENTLIGT OM-E HVIDMOSEN VED HOGAGER. I 5 20 - REDEGgRELSE: Lokalplanens forhold

Læs mere

Hedehusene DDO, COWI. Lokalplan Støjskærm langs Brandhøjgårdsvej

Hedehusene DDO, COWI. Lokalplan Støjskærm langs Brandhøjgårdsvej Reerslevvej Brandhøjgårdsvej DDO, COWI Lokalplan 4.16.7 Støjskærm langs Brandhøjgårdsvej Hedehusene Lokalplan 4.16.7 Støjskærm langs Brandhøjgårdsvej 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 4.16.7 Indhold: Redegørelse

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr. 2.07. Frøgård Allé. Høje Taastrup By. Offentligt formål - Gymnasium 14.12.1979. Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr. 2.07. Frøgård Allé. Høje Taastrup By. Offentligt formål - Gymnasium 14.12.1979. Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.07 Frøgård Allé Høje Taastrup By Offentligt formål - Gymnasium 14.12.1979 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 2.07 HØje-Taastrup Kommune OMRADET ER BELIGGENDE MELLEM HBJE

Læs mere

Lokalplan nr En ejendom syd for Marbjerg By. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder

Lokalplan nr En ejendom syd for Marbjerg By. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 5.07 En ejendom syd for Marbjerg By Landsbyer og landområder Boligformål: åben-lav boligbebyggelse samt vindmølle 04.07.1979 Kongsbak Informatik EJENDOMMEN, MATR. NR.

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område mellem Roskildevej og Taastrupgårdsvej. Taastrup. Erhvervsformål Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område mellem Roskildevej og Taastrupgårdsvej. Taastrup. Erhvervsformål Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.47 Et område mellem Roskildevej og Taastrupgårdsvej Taastrup Erhvervsformål 14.03.1991 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 1.47 HØje-Taastrup Kommune H0JE-TAASTRUP KOMMUNE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del

Læs mere

Lokalplan nr Et område mellem Charlotteager og Charlottegårdsvej. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng. Boligformål: Etageboliger

Lokalplan nr Et område mellem Charlotteager og Charlottegårdsvej. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng. Boligformål: Etageboliger Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.05 Et område mellem Charlotteager og Charlottegårdsvej Hedehusene/Fløng Boligformål: Etageboliger 22.11.1977 Kongsbak Informatik &ET ER BELIGGENDE I HEDEHUSENE Vf3

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.10.13 Høje Taastrup Erhvervsformål 8. juli 2002 Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.10.13 Lokalplanen omfatter et areal ved Dybendalsvænget i Taastrup

Læs mere

til Fredstidsopstilling af for militærets øvelsesplads Q Højstrup IHAWK raketbatterier

til Fredstidsopstilling af for militærets øvelsesplads Q Højstrup IHAWK raketbatterier til for militærets øvelsesplads Q Højstrup Fredstidsopstilling af IHAWK raketbatterier Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.03.1 Et område øst for Fløngvej ved Stenalderen nord for jernbanen Hedehusene/Fløng Tæt/lav og Åben/lav boligbebyggelse 28.07.1987 Kongsbak Informatik TÆT/LAV OG

Læs mere

BLAABJERG KOMMUN. m/,q.+9. p :0:.* nr.75 n oi u _.. LOKALPLAN NR. 80 OM-E TIL BOLIGFORMAL I NYMINDEGAB VARI;~E

BLAABJERG KOMMUN. m/,q.+9. p :0:.* nr.75 n oi u _.. LOKALPLAN NR. 80 OM-E TIL BOLIGFORMAL I NYMINDEGAB VARI;~E Matr. nr. Sno urne prestg&la, N&. Boakvad 93 6900 nide nr.75 n oi u Fu7S21 1001 BLAABJERG KOMMUN LOKALPLAN NR. 80 - R I B -- RETTEiJ I OM-E TIL BOLIGFORMAL I NYMINDEGAB VARI;~E m/,q.+9.---.. - - Dar*tDar*t-i-~v--

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.10.1 Blekinge Boulevard ved City 2 Høje Taastrup By Erhvervsformål (servicestation) 20.04.1982 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE I HOJE TASTRUP PA SYDSIDEN

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.26.2 Et område mellem Valbyvej, Elme Allé og Dorphs Allé Taastrup Offentlige formål (Børneinstitutioner) 20.11.1980 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE VED

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr Et område ved Blåkildecentret mellem Rugkjærgårdsvej og Vejtoften. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup

Lokalplan nr Et område ved Blåkildecentret mellem Rugkjærgårdsvej og Vejtoften. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.42 Et område ved Blåkildecentret mellem Rugkjærgårdsvej og Vejtoften Taastrup Offentlige formål (parkering, grønt område mv.) 10.02.1987 Kongsbak Informatik OFFENTLIGE

Læs mere

Lokalplan nr Et område mellem Rønnevangscentret og Rønnevangskirkegårdens nordlige del. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Institutionsområde

Lokalplan nr Et område mellem Rønnevangscentret og Rønnevangskirkegårdens nordlige del. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Institutionsområde Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.23 Et område mellem Rønnevangscentret og Rønnevangskirkegårdens nordlige del Taastrup Institutionsområde 21.10.1977 Kongsbak Informatik 1072/1 Lokalplan 1.23. Området

Læs mere

Kort nr. 1 Lokalplanområdets afgrænsning (matrikelkort)... side 9 Kort nr. 2 Arealanvendelsesplan... side 11

Kort nr. 1 Lokalplanområdets afgrænsning (matrikelkort)... side 9 Kort nr. 2 Arealanvendelsesplan... side 11 SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR.88 55Lokalplan nr. 88 for området til behandling af tegl, beton og asfalt ved ejendommen Mejlbyvej 5, Stauning. Udarbejdet i januar 2000 af Skjern Kommune, Teknisk Forvaltning.

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Kallerup. biologisk slambehandlingsanlæg. 4. april Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Kallerup. biologisk slambehandlingsanlæg. 4. april Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 5.12 Kallerup biologisk slambehandlingsanlæg 4. april 2003 Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 5.12 Kallerup Renseanlæg udvidelse af biologisk slamanlæg

Læs mere

LOKALPLAN NR Vejadgang til Hammersholt erhvervsområde. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Vejadgang til Hammersholt erhvervsområde. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 259 Vejadgang til Hammersholt erhvervsområde Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.10.9 Et område beliggende mellem Roskildevej, Hveen Boulevard, Helgeshøj Allé og Mårkærvej Taastrup Butiksformål - detailhandel 22.01.1987 Kongsbak Informatik I KEA

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 6

T LOKALPLAN NR. 6 T. 22.06 LOKALPLAN NR. 6 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 6 vedrører et areal mellem Klausdalsbrovej og Stamvejen og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål i

Læs mere

LOKALPLAN 5-10 Stadion i Herfølge

LOKALPLAN 5-10 Stadion i Herfølge LOKALPLAN 5-10 Stadion i Herfølge KØGE KOMMUNE 1981 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-10 STADION I HERFØLGE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund Det eksisterende Herfølge stadion er idag beliggende på et areal syd

Læs mere

Lokalplan nr. 6.07. En del af Hedeland umiddelbart vest for Reerslev landsby. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder

Lokalplan nr. 6.07. En del af Hedeland umiddelbart vest for Reerslev landsby. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 6.07 En del af Hedeland umiddelbart vest for Reerslev landsby Landsbyer og landområder Grusgravaktiviteter samt retablering af sådanne mm. 16.01.1981 Kongsbak Informatik

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod.

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. LOKALPLAN NR. 080503 for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. En lokalplan er en fysisk plan,

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.15.1.2 Et område i Baldersbrønde, på hjørnet af Roskildevej og Baldersbuen Hedehusene/Fløng Erhvervsformål, diverse 29.04.1997 Kongsbak Informatik 1 MIKALPLAN 4.15.1.2.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan nr. 1. E. 6-01 for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej REDEGØRELSEN...1 LOKALPLANENS INDHOLD...1 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...1 1 LOKALPLANENS FORMÅL:...3

Læs mere

For en aflastningsvej ved Nejedevej i Tulstrup

For en aflastningsvej ved Nejedevej i Tulstrup Lokalplan nr. 297 For en aflastningsvej ved Nejedevej i Tulstrup Hillerød Kommune - Teknik Generel lokalplan information Generel lokalplan information Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en detaljeret

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.04.1 Et område syd for Parkvej, nord for eksisterende boligbebyggelse ved Zeniavej Taastrup Boligformål - rækkehuse 02.02.1979 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE

Læs mere

Lokalplan nr Et område ved Vesterparken, mellem Fredensvej og Ahornvej. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Boligformål: åben-lav boligbebyggelse

Lokalplan nr Et område ved Vesterparken, mellem Fredensvej og Ahornvej. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Boligformål: åben-lav boligbebyggelse Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.35 Et område ved Vesterparken, mellem Fredensvej og Ahornvej Taastrup Boligformål: åben-lav boligbebyggelse 16.01.1980 Kongsbak Informatik . OMRADET ER BELIGGENDE

Læs mere

Lokalplan nr Et område nord for Roskildevej, øst for Holbækmotorvejen i Klovtofte. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup

Lokalplan nr Et område nord for Roskildevej, øst for Holbækmotorvejen i Klovtofte. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.31 Et område nord for Roskildevej, øst for Holbækmotorvejen i Klovtofte Taastrup Teknisk anlæg: Transformatorstation 11.08.1978 Kongsbak Informatik OMRbET ER BELIGGENDE

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område på Munkeengen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område på Munkeengen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 203 For et område på Munkeengen Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet lokalplan

Læs mere

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR.72 FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT o GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 72 Lokalplan for et område til campingplads på Anholt. l jss J E2 *S ' ' : ' -"^ 2J

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.16.2.2 Et område ved Gasværksvej øst for dommerkontoret på Køgevej Taastrup Boligformål: to- etagers boligbebyggelse 21.01.1997 Kongsbak Informatik J.nr. 01.02.05P16

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.15.1 Et område øst for Møleholmen mellem Blåkildestien og bebyggelsen ved Rødhøjgårdsvej Taastrup Offentligt formål - børneinstitution 15.03.1979 Kongsbak Informatik

Læs mere

FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86

FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86 FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86 Boligområde ved Rugagerparken Januar 2001 Lokaiplan nr. 3.86 Indhoidsfortegnelse: Redet~orelse side Lokalpianens baggrund og formål 3 Beskrivelse af lokalpianområdet 3 Lokalpianens

Læs mere

Lokalplan nr Et område øst for Tingstedvej i den sydlige del af Reerslev. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder

Lokalplan nr Et område øst for Tingstedvej i den sydlige del af Reerslev. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 6.04 Et område øst for Tingstedvej i den sydlige del af Reerslev Landsbyer og landområder Bolig- og institutionsformål 27.11.1978 Kongsbak Informatik OMRAUET ER BELIGGENDE

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 30 for et område til boligformål ved og Dyrehavevej Steensvej NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 For et område til boligformål ved Steensvej og Dyrehavevej REDEGØRELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune.

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune. T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 13 vedrører en grund ved Violinvej syd for Herlev station og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål

Læs mere

For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører)

For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører) Lokalplan nr. 34 For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører) LOKALPLANEN OMFATTER: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger.

Læs mere

Lokalplan nr Et område ved Vesterled, Fløng Byvej og Marbjerg Byvej. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng. Stitunnel

Lokalplan nr Et område ved Vesterled, Fløng Byvej og Marbjerg Byvej. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng. Stitunnel Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 5.06.1 Et område ved Vesterled, Fløng Byvej og Marbjerg Byvej Hedehusene/Fløng Stitunnel 23.11.1977 Kongsbak Informatik OMRhET ER BELIGGENDE I FMNG VEDVESTERLED, FWG

Læs mere

LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, GJØL

LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, GJØL LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, AABYBRO KOMMUNE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANREDEGØRELSE... 3 INDLEDNING / BESKRIVELSE... 3 BAGGRUND OG FORMÅL... 4 TILLADELSER I ØVRIGT... 5 SAMMENHÆNG

Læs mere

Jernløse Kommune. Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr For et område i Sdr. Jernløse by.

Jernløse Kommune. Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr For et område i Sdr. Jernløse by. Kirkegård Lokalplanstillægsgrænse Sdr. Jernløse by Jernløse Kommune Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr. 4.1. For et område i Sdr. Jernløse by. Tillæg nr. 9 til kommuneplan 1997-2009 For et område i Sdr.

Læs mere

Lokalplan Tranegilde Landsby. &Tillæg nr. 1

Lokalplan Tranegilde Landsby. &Tillæg nr. 1 Lokalplan 1.12.1 Tranegilde Landsby &Tillæg nr. 1 Ishøj Kommune 2003 LOKALPLAN 1.12.1 Lokalplanens indhold Lokalplanen fastsætter som tillæg til Ishøj Kommunes lokalplan 1.12 bestemmelse om, at et område

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT G TILLÆG NR, GLOSTRUP KOMMUNE

BYPLANVEDTÆGT G TILLÆG NR, GLOSTRUP KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT G 13 TILLÆG NR, 4 GLOSTRUP KOMMUNE ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN OG DALVANGSVEJ, LOKALPLAN GL 13.4 - TILLÆG NR. HOVEDVEJEN OG DALVANGSVEJ. 4 TIL BYPLANVEDTÆGT G 13 - FOR ET OMRÅDE MELLEM INDHOLDSFORTEGNELSE:

Læs mere

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 26 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 26 vedrører et areal ved det nordøstlige hjørne af vejkrydset Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

LOKALPLAN NR. 41. Fanø Kommune. Lokalplan for et område til yderlig stormflodssikring af Sønderho by

LOKALPLAN NR. 41. Fanø Kommune. Lokalplan for et område til yderlig stormflodssikring af Sønderho by LOKALPLAN NR. 41 Fanø Kommune Lokalplan for et område til yderlig stormflodssikring af Sønderho by Oktober 1989 2 Lokalplan 41 Fanø Kommune LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE TIL YDERLIG STORMFLODSSIKRING AF SØNDERHO

Læs mere

Lokalplan Boldfælleden ved stranden

Lokalplan Boldfælleden ved stranden Lokalplan 1.10 Boldfælleden ved stranden Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 110 Lokalplanens indhold Lokalplanen, der omfatter arealet begrænset af Ishøj Strandvej mod nord, Store Vejleå og kommunegrænsen

Læs mere

Lokalplan 210. Lokalplan for udvidelse af Horsens Kunstmuseum TEKNISK FORVALTNING

Lokalplan 210. Lokalplan for udvidelse af Horsens Kunstmuseum TEKNISK FORVALTNING Lokalplan for udvidelse af Horsens Kunstmuseum TEKNISK FORVALTNING JUNI 2005 Indhold Indhold Redegørelse Baggrund for lokalplanen 4 Lokalplanens formål 4 Lokalplanområdet i dag 5 Forhold til anden planlægning

Læs mere

Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 12 Denne lokalplan omfatter en regulering of kommunevej nr. 60, Hårlev Mark.

Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 12 Denne lokalplan omfatter en regulering of kommunevej nr. 60, Hårlev Mark. Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 12 Denne lokalplan omfatter en regulering of kommunevej nr. 60, Hårlev Mark. Kortet på omslaget er i mål 1:25.000 og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70).

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Gråsten Kommune Lokalplan nr. 43 Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Vedtaget: 10.09.1995 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse 2 Tillæggets formål 2 Lokalplanens formål

Læs mere

Lokalplan Ishøj Kirke

Lokalplan Ishøj Kirke Lokalplan 1.09 Ishøj Kirke Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.09 Lokalplanens indhold I mange landsbyer præger kirken og dens omgivelser bybilledet, dels i kraft af kirkens monumentale placering

Læs mere

Lokalplan nr. 2.15.5. Et område nord for Blekinge Boulevard og vest Hveen Boulevard. Høje-Taastrup Kommune. Høje Taastrup By

Lokalplan nr. 2.15.5. Et område nord for Blekinge Boulevard og vest Hveen Boulevard. Høje-Taastrup Kommune. Høje Taastrup By Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.15.5 Et område nord for Blekinge Boulevard og vest Hveen Boulevard Høje Taastrup By Radiostøjmåleplads med tilhørende laboratorium m.v 09.06.1989 Kongsbak Informatik

Læs mere

- et område til grønt fællesareal beliggende mellem Kratvej, Plantagevej og Bakkevej FRÆNDEVEJ KRATVEJ PLANTAGEVEJ BAKKEVEJ BAKKEVEJ BAKKEVEJ

- et område til grønt fællesareal beliggende mellem Kratvej, Plantagevej og Bakkevej FRÆNDEVEJ KRATVEJ PLANTAGEVEJ BAKKEVEJ BAKKEVEJ BAKKEVEJ LOKALPLAN NR. 4.10 "FÆRGEBAKKERNE" - et område til grønt fællesareal beliggende mellem Kratvej, Plantagevej og Bakkevej FRÆNDEVEJ KRATVEJ ØSTRE ØSTRE ØSTRE ØSTRE ØSTRE ØSTRE ØSTRE ØSTRE ØSTRE UdviklingsEnheden

Læs mere

1-91 RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 83. 16. september 1998. For et offentligt område ved Låsby Skole i Låsby

1-91 RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 83. 16. september 1998. For et offentligt område ved Låsby Skole i Låsby 1-91 RY KOMMUNE l LOKALPLAN NR. 83 For et offentligt område ved Låsby Skole i Låsby. 16. september 1998 RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 83 Lokalplan for et offentligt omrdde ved Lasby Skole i Lasby. INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Beskrivelse af lokalplanområdet

Indholdsfortegnelse. Beskrivelse af lokalplanområdet Indholdsfortegnelse INDLEDNING Offentlig fremlæggelse og vedtagelse REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanområdet HIDTIDIG PLANLÆGNING Regionplanlægningen Kommuneplanlægningen Byplanvedtægter og lokalplaner

Læs mere

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ kovlundv Jf/ " LOKALPLANOMRADE SKANDERBORG KOMMUNE 1986 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 LOKALPLAN NR. 6-06 Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6-06

Læs mere

LOKALPLAN Handelsskole

LOKALPLAN Handelsskole LOKALPLAN 1-05.1 Handelsskole KØGE KOMMUNE 1980 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-05.1 HANDELSSKOLE, (TILLÆG TIL RAMMEPLAN 1-05) REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND -lokalplan for skolernes område Handelsskolen

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

LOKALPLAN NR. BE

LOKALPLAN NR. BE LOKALPLAN NR. BE 31.09.01 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker gennem nærværende lokaiplan at fastlægge ret ningslinier for udlæg af blandet bolig-

Læs mere

VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32. Idrætsanlæg i Løgstrup. Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger:

VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32. Idrætsanlæg i Løgstrup. Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger: VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 Idrætsanlæg i Løgstrup Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger: 03.04.84 Blanke sider er ikke indscannet i dette dokument Lokalplan nr. 32

Læs mere

Lokalplan nr. E4-I A. E. Hansensvej

Lokalplan nr. E4-I A. E. Hansensvej Nakskov Kommune Lokalplan nr. E4-I A. E. Hansensvej (lb.nr.6) Bekendtgjort 13.02.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. FOR VEJ MELLEM ENGTOFTEN OG TARSVEJ E 4 - I LOKALPLAN - HVAD ER DET?

Læs mere

For i cl rætran! ae 3 y e cl Rågelun dvej i Å s ti rim

For i cl rætran! ae 3 y e cl Rågelun dvej i Å s ti rim For i cl rætran! ae 3 y e cl Rågelun dvej i Å s ti rim Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f eks om anvendelse, udstykning, vej-

Læs mere