Afbud fra: Jens Peder Ulfkjær, Dion Nielsen, Carl Viggo Slot, Bent Højgaard. Udeblevet: Ad 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afbud fra: Jens Peder Ulfkjær, Dion Nielsen, Carl Viggo Slot, Bent Højgaard. Udeblevet: Ad 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt"

Transkript

1 Referat: Bestyrelsesmøde ØJR Tid 17. november, kl.: 17:30-20:15 Sted EY-Huset, Værkmestergade 25, 15., 8000 Aarhus C Deltagere Bestyrelsen + suppleanter Gæst Tilstede: Christina Kiær, Jørgen A. Johansen, Henning Espersen, Per Morten Borggaard, Freddie Klintrup, Niels Henrik Gregersen, Jens Holt Poulsen, Kent Würtz Afbud fra: Jens Peder Ulfkjær, Dion Nielsen, Carl Viggo Slot, Bent Højgaard Udeblevet: Ad 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt Ad 2. Nyt fra IDA (HB, KUR, Repræsentantskab osv.) - Nyt fra HB - Afrapportering fra KUR møde den 28. oktober Nyt fra HB Til repræsentantskabsmødet den 21. november Diskussion om lønsatser til formand, næstformand og formand for ansattes råd. Genvalgsreglen til diskussion. Forslag til regionsrådets opstillingsregler. Antal af studierepræsentanter til disk. Frafaldet. Der er nedsat et udvalg der skal kigge på antallet af politiske lister i IDA ØJR mener det er lidt pinligt at listerne kun er voldsom aktive op til et formandsvalg. Evaluering af IDA Talentudviklingsuddannelsen. Talentudvikling hvordan og hvormed diskuteret. Antallet af regioner til diskussion. Afrapportering fra KUR møde den 28. oktober Medlemstilfredshedsundersøgelse af de aktives tilfredshed har givet et varieret resultat. Et kritikpunkt fra nogle er at hjælpen skæres væk. Det undersøges om det vil være bedre at have regionsbestemte koordinatorer. En landsdækkende koordinator i hver type udvalg fungerer meget forskelligt, utilfredsstillende.

2 Ad 3. Nyt fra afdelinger og udvalg - KompetenceForum er ved at knække nakken på grund af arbejdspres. Da KompetenceForum er vedtægtsbestemt, er det regionsrådets opgave at sørge for at få samling på KompetenceForum og hjælpe med at få fundet nye kræfter. Undersøg i Jeres bagland om der er nogen der kan have interesse i at deltage i udvalget. Kompetenceforum Kompetenceforum kan ikke mere, de er vedtægtsbestemte og derfor et problem at de har nedlagt sig selv. Kvindeudvalget står midlertidigt til rådighed som hjælpere. Skal AVU tilbage til rødderne, til det skrevne formål eller hvad. Vi går tilbage i hvert vort bagland og forsøger at rekruttere til et nyt kompetence/avu udvalg. Der skrives et oplæg på facebook CKI. Der følges op af Christina den 30 januar. Kvindeudvalget Kvindeudvalget har afholdt Kvinder der Styrker. 110 deltagere. Stedet: Centralværkstedet og smedjen. Også stedet har været en positiv oplevelse. Meget stor succes. Flere emner er rekrutteret. Kvindeudvalget er allerede blevet bedt om at finde en dato til Kvindeudvalget arbejder på at finansieringen fremover ikke skal trækkes fra den regionale udviklingspulje, men indgå i IDAs drift.

3 Ad 4. Økonomi/budget v/ Jørgen og Christina - Budget Enhedernes forbrug i Enhedernes kendskab til de regionale tildelinger Budget 2016: Oplæg til næste års budget. Det opdelte budget meldes ud. Et af forslagene fra budgetarbejdsgruppen er at lade Nytårskuren afløser weekendseminaret. Da der mange der skal forlade os til næste generalforsamling, var der enighed om at vi gør begge dele primo Enhedernes forbrug i 2015: Festugen på Navitas Jens Peder skal rykkes for regninger fra Navitas. Christina beder netværkskoordinatoren om at lave et samlet regnskab for arrangementet. Pt til resten af året. Forplejning til møder og medlemsaktiviteter skal balancere. Ikke 50/50 max. 33/67 til drift/medlemsaktiviteter. Maskinteknisk gruppe er kommet i omdrejninger efter at Christina har haft en snak med Jan Mohr, Formand for maskinteknisk gruppe, den 27. oktober om gruppens manglende aktivitet i år. Gruppen har fået frist til 1. juni 2016 til at vise resultater, og de har lovet at melde ud hvis der opstår lignende problemer igen. Byggeteknisk gruppe har haft det indtryk at deres tildeling for 2015 var på kr og ikke kun kr, som er det de er blevet tildelt. Byggeteknisk gruppe har budgetteret med kr, hvilket betyder at de nu ikke har midler til at gennemføre de arrangementer der allerede er lagt i kalenderen. Der søges om en underskudsgaranti på kr hos kontraktudvalget. Dette leder videre til næste punkt: Enhedernes kendskab til de regionale tildelinger: Er enhedernes kendskab godt nok? Der var enighed bordet rundt, ingen grund til at agere børnehave. Det udsendte med kommunikationsmetodik er ok. Man må forholde sig til sit budget og komme for at søge yderligere bevillinger i løbet af året hvis aktiviteterne kræver det. Christina skriver et brev til enhederne om drift/medlemsaktivitets balancen og hvordan ekstra tildelingerne fungerer (f.eks. at man ikke automatisk får forhøjet tildeling næste år, hvis man har modtaget ekstrabevilling i indeværende år)

4 Ad 5. Aktiviteter siden sidst - Evaluering af Stormøde den 3.november bilag: referat fra Stormødet 25 tilmeldte Et fint arrangement med en god snak ved bordene. Godt gået Christina. Gruppearbejdet gav godt resultat. Arbejdsformen er fin i et fremadrettet perspektiv. Ad 6. Kommende aktiviteter Status - ØJR Seminar 23. og 24. januar - Nytårskur for alle aktive i ØJR 30. januar Foreløbige emner på programmet: IDA Valg v/ellen Fænøe (30min) IDAs Virksomhedskampagne (ØJR Fokuspunkt 2016) v/ Anne Skanderby og Marie Schmidt Sørensen IDAs administration (60min) Team Culture Hvordan samarbejder vi i regionen? (120min) Test og gruppearbejde Start: 13:00 Slut: 18:00 Drinks: 18:00 Middag: 19:00-? Administrationen hjælper med udformning af invitation, udsendelse af denne, indsamling af tilmeldinger, print af navneskilte osv. - Generalforsamling marts Generalforsamlingen er lagt i arrangementskalenderen Jens Thomsen har sagt ja til at være dirigent Indtil videre ser det ud til at vi har folk nok til udpegninger for fagteknikken, i det Kent Würtz (sundhedsteknologisk) og Armin Ehtesham (byggeteknisk) stiller op. Asta Lund Mathiesen fra og Mads Bjørnsbæk Larsen fra maskinteknisk som suppleanter. Til de 2 valgte poster har Jakob Kristensen og Anders Bjerg Frederiksen vist interesse. Det vil sige at vi mangler 2 suppleanter til de valgte poster. Er der nogen der kan komme med nogle bud?

5 ØJR Seminar 23. og 24. januar: Gennemføres som planlagt. Nytårskur for alle aktive i ØJR 30. januar: Ellen Fænøe informerer om valget. Anne Skanderby, Marie Schmidt Sørensen vil sælge konceptet omkring virksomhedsbesøg. Team culture accepteret Hjemmearbejde for enhederne: 1. En A2 med udvalgets planer for fremtiden 2. Udføre testen til team culture. Generalforsamling marts Opstillede og forslag til opstillede ser godt ud. Det skal lægges åbent og synligt ud i grupperne så der er mulighed for yderligere kandidater og kampvalg Ad 7. Konference i IDA Østjylland efterår Område: Sundhedsteknologi/fremtidsteknologi - Tidspunkt: uge 45 eller , heldagskonference - Mål: 200 deltagere, 2 spor - Samarbejde: IDA Sundhedsteknologi, MedTech Innovation + andre interesserede selskaber, virksomheder og regionale fagtekniske enheder. - Økonomi: Der kan søges både i KUR og SKU om ekstra bevillinger - Anne-Mette Bach er allokeret som ressource fra Netværk og vidensdeling. - Sted. Evt. centralværkstedet grundet de gode aktuelle erfaringer. Der skal nedsættes en arbejdsgruppe på 4 personer. Formanden er i dialog med sundhedsteknologisk og maskinteknisk gruppe om de har nogle der er interesseret. Er der andre enheder der har lyst til at deltage i arbejdsgruppen? Om deltagere til arbejdsgruppen. Sundhedteknologisk er blevet bedt om at finde 2 personer til arbejdsgruppen. Der forespørges elektroteknisk og maskinteknisk om de har lyst til at stille med 1 hver. Målet er at arrangementet går økonomisk går i nul. Der søges i underskudsdækning.

6 Ad 8. Etablering af ØJR Erhvervsudvalg - Målsætning: Bedre kontakt til det lokale erhvervsliv (ØJR Fokuspunkt 2016). Regionsrådet skal beslutte om det er noget der skal arbejdes videre med. Som Per skriver i sit oplæg, vil det betyde at vi skal forsøge at aktivere fagteknikken uden for Aarhus, hvis vi skal have andet at tilbyde end webinarer. Bilag: Forslag til IDA samarbejde med Business Horsens Forslaget godkendes Der etableres en arbejdsgruppe der skal kigge på kommissoriet for udvalget. Arbejdsgruppen består af: Christina Per Henning Christina kontakter Kim Merrild Thuesen fra Randers afdelingen om han er interesseret i at deltage. Der kigges på kommissoriet for det gamle erhvervsudvalg for at se om det kan bruges eller skal opdateres. Jørgen finder det gamle kommissorie. Indtil videre arbejdes der videre med samarbejde med erhvervsrådene i 1: Horsens 2: Randers 3: Aarhus Meget interessant for IDA lederforum. For at et samarbejde giver mening, skal vi op på minimum 2-4 arrangementer om året. Step 1: Vi indmelder os i Horsens erhvervsråd, som vi allerede har god kontakt til. Step 2: Christina kontakter Randers og Aarhus erhvervsråd.

7 Ad 9. Omorganisering af ØJR Studieudvalg - I IDA Østjyllandsvedtægter, står der er der skal udpeges et medlem der repræsenterer studiemedlemmerne, og ikke som vi indtil videre har tolket det, repræsentere studieudvalget. 5 stk. 3, pkt. 3. Da vi har Katrinebjerg, Navitas, AU og VIA Horsens som uddannelsessteder under regionen, vil det give mening at få repræsentanter fra hvert studiested til at gå sammen i et studieudvalg, der så udpeger en repræsentant til ØJR bestyrelse. Målet er at få bedre kontakt til alle de studerende og ikke kun til nogle få retninger, som nu. Der skal udarbejdes et kommissorium, findes interesserede studerende og udpeges en kontakt person fra regionsrådet, der skal hjælpe til i ops tart s fas en Studieudvalget skal have beskrevet et kommissorie. Arbejdsgruppe: Dion og Kent Jørgen finder det gamle kommissorie. Ad 10. Kort info - Formandsmødet den 20. og 21. november 86 deltager fra Regioner og fagtekniske netværk. Derudover deltager Repræsentantskabet, IDA Offentlig, IDA Privat og de politiske udvalg. Fra ØJR deltager 12 personer. Kan der arrangeres fælleskørsel? Bilag: ØJR Deltagerliste deltagere herfra. Oplæg til fælleskørsel. Se deltagerlisten. Facebook siden vokser rigtigt godt. Aarhus afd. Har valgt facebook fra. Ad 11. Eventuelt Intet at bemærke

8 Ad 12. Næste møde - På grund af KUR den 14. december, møde ønsker formanden at ændre datoen fra den 14. december til 15. december 15. dec. vedtaget Ad 13. Evaluering af aftenens møde - Hvad var godt? - Hvad var skidt? - Hvad kunne du godt bruge mere af? Det blev bemærket at referatet fra sidst manglede. Christina lovede at få det sendt ud hurtigst muligt, samt at referatet fremover skal sendes ud inden for én uge. Dagsordenen var noget tung denne gang. Christina siger tak for hjælpen med at få den afviklet, med kun 15min overskridelse af den annoncerede tid.

Dagsordenen blev godkendt

Dagsordenen blev godkendt Dagsorden: Bestyrelsesmøde ØJR Tid 18. februar 2016, kl.: 17:30-20:30 Sted EY-Huset, Værkmestergade 25, 15., 8000 Aarhus C Deltagere Bestyrelsen + suppleanter Gæst Deltagere: Jørgen Johansen (JJ), Dion

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt

Dagsordenen blev godkendt Referat: Bestyrelsesmøde ØJR Tid 19. oktober, kl.: 17:30-20:30 Sted EY-Huset, Værkmestergade 25, 15., 8000 Aarhus C Deltagere Bestyrelsen + suppleanter Gæst Tilstede: Christina Kiær, Jørgen A. Johansen,

Læs mere

Afbud fra: Jens Peder Ulfkjær, Jens Holt Poulsen, Dion Nielsen, Per Borggaard,

Afbud fra: Jens Peder Ulfkjær, Jens Holt Poulsen, Dion Nielsen, Per Borggaard, Dagsorden: Stormøde IDA Østjylland Tid 19. maj 2015, kl.: 17:30-21:00 Sted Scandic, Østergade, 8000 Aarhus C Deltagere Bestyrelsen + suppleanter, repræsentanter fra fagteknik, afdelinger og udvalg Gæst

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt

Dagsordenen blev godkendt Referat: Bestyrelsesmøde ØJR Tid 14. september, kl.: 16:00-20:30 Sted EY-Huset, Værkmestergade 25, 15., 8000 Aarhus C Deltagere Bestyrelsen + suppleanter Gæst Tilstede: Christina Kiær, Jørgen A. Johansen,

Læs mere

Ad 1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af ekstra emne under pkt. 8 Forventningsafstemning Roller, ansvar, tidsforbrug, svartider på mails

Ad 1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af ekstra emne under pkt. 8 Forventningsafstemning Roller, ansvar, tidsforbrug, svartider på mails Dagsorden: Bestyrelsesmøde ØJR Tid 12. april, kl.: 17:30-20.00 Sted EY-Huset, Værkmestergade 25, 15., 8000 Aarhus C Deltagere Bestyrelsen + suppleanter Gæst Netværkskoordinator Lisa Jeggesen Deltagere:

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med de tilføjede punkter. Referat fint på hjemmesiden. Dirigenten fik tingene til at glide på god og ordentlig måde.

Dagsordenen blev godkendt med de tilføjede punkter. Referat fint på hjemmesiden. Dirigenten fik tingene til at glide på god og ordentlig måde. Dagsorden: Bestyrelsesmøde ØJR Tid 25. marts, kl.: 17:30-20:30 Sted EY-Huset, Værkmestergade 25, 15., 8000 Aarhus C Deltagere Bestyrelsen + suppleanter Gæst Deltagere: N.H. Gregersen (NH), Jørgen Johansen

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Østjyllands Region 14. marts 2016, kl 18:

REFERAT fra generalforsamling i Østjyllands Region 14. marts 2016, kl 18: Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Østjyllands Region 14. marts 2016, kl 18:00 15-03-2016 Fremmødte: 48

Læs mere

IDA Aarhus Afdeling Generalforsamling 29. februar 2016. Velkommen

IDA Aarhus Afdeling Generalforsamling 29. februar 2016. Velkommen IDA Aarhus Afdeling Generalforsamling 29. februar 2016 Velkommen Aarhus Afdeling 1. Valg af dirigent 2. Forelæggelse af afdelingens årsberetning til godkendelse 3. Forelæggelse af afdelingens regnskab

Læs mere

Generalforsamling i. IDA Nord. Aalborg Kongres- og Kultur Center, 21. marts 2018.

Generalforsamling i. IDA Nord. Aalborg Kongres- og Kultur Center, 21. marts 2018. Generalforsamling i IDA Nord Aalborg Kongres- og Kultur Center, 21. marts 2018. Dagsorden Pkt. 1: Valg af dirigent Pkt. 2: Forelæggelse af regionens årsberetning 2017 til godkendelse Pkt. 3: Forelæggelse

Læs mere

17 IDA Østjylland Aktivitetsregnskab for 1/1-31-01 2014

17 IDA Østjylland Aktivitetsregnskab for 1/1-31-01 2014 Resultatopgørelse for 1/1-31-01 2014 Udgifter Indtægter Note Egen indtægt IDA-tilskud I0: IDA-tilskud 110 Rådighedsbeløb 879.000,00 I0: IDA-tilskud i alt 879.000,00 I1: Indtægter 11 Kontingent medlemmer

Læs mere

Referat. 31. marts Fremmødte: 40 Stemmeberettigede: 36. Velkomst. Formanden bød velkommen.

Referat. 31. marts Fremmødte: 40 Stemmeberettigede: 36. Velkomst. Formanden bød velkommen. Referat 31. marts 2014 Fremmødte: 40 Stemmeberettigede: 36 Velkomst Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Andreas Isager blev valgt til dirigent. Andreas Isager konstaterede, at generalforsamling

Læs mere

Årsberetning 2015 for IDA Sundhedsteknologi

Årsberetning 2015 for IDA Sundhedsteknologi Notat 23. februar 2016 Årsberetning 2015 for IDA Sundhedsteknologi Generalforsamling den 23. februar 2016 Den 23. marts er det 5 år siden, at IDA Sundhedsteknologi havde stiftende generalforsamling. Gennem

Læs mere

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge REFERAT 26-03-2014 Fremmødte: 33 Stemmeberettigede: 27 Velkomst Formanden, Christian Kubel bød velkommen. 1. Valg af dirigent Ivan

Læs mere

AVU-Workshop 14. maj 2013. Velkommen

AVU-Workshop 14. maj 2013. Velkommen AVU-Workshop 14. maj 2013 Velkommen Formål med mødet Videndeling og sparring på tværs af AVU-udvalg, AR, KUR, IDA Privat/Offentlig og IDAs administration => Videreudvikling af arbejdet i AVU-udvalg Altsammen

Læs mere

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen:

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen: Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Nordjysk Region 1fholdt onsdag den 21. marts kl. 17.00 i Aalborg Kongres-

Læs mere

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye KB-møde mandag d. 2. marts 2015 kl. 16.00-20.00 Hos Rikke Friis, Nørregade 7, 8660 Skanderborg Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen.

Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen. REFERAT Generalforsamling IDA København 19. marts 2014, kl. 18.00 Ingeniørhuset, København 20. marts 2014 Fremmødte: 36 Velkomst Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen. 1. Valg af dirigent Ellen

Læs mere

Indkaldelse til regionrådsmøde i IDA Region Sjælland

Indkaldelse til regionrådsmøde i IDA Region Sjælland Indkaldelse til regionrådsmøde i IDA Region Sjælland Deltagere: Andreas Kirkegaard Christina Cohr Connie Christensen Ernst Theill Finn Belstrøm Finn Thomsen Oskar Kragegaard Lisbeth Dahl Jørgensen Nicolai

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag 18. marts 2011, fra kl. 9.00 til 12.00 med efterfølgende frokost Mødelokale C, Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, Silkeborg Deltagere:

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af generalforsamlingen i IDA Nordvestsjællands afdeling Dato: 27. februar 2018, kl. 18:15 Sted: Sorø Kultur- og fritidscenter, Frederiksvej 27, Sorø Fremmødte: 16

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale

Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale Hejrevangens Boligselskab Organisationsbestyrelsen Dagsorden Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl. 17.00 på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale Sendt pr. e-mail

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d 25112016 Referat af bestyrelsesmøde den 21november på Carit Etlarsvej 21 Fra klokken 1900 til 2300 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Kristian Smedegaard Klaus D Johansen, Klaus

Læs mere

Generalforsamling IDA Fyn Onsdag d. 25. marts 2015

Generalforsamling IDA Fyn Onsdag d. 25. marts 2015 Generalforsamling IDA Fyn Onsdag d. 25. marts 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Forelæggelse af regionens årsberetning til godkendelse. 3. Fremlæggelse af regionens årsregnskab til godkendelse. 4.

Læs mere

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af bestyrelsesmøde den 14/ kl på Jungshoved skole

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af bestyrelsesmøde den 14/ kl på Jungshoved skole Jungshoved Lokalråd Side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 14/6-2017 kl.19.00-21.00 på Jungshoved skole Deltagere Tilstede Afbud Møderolle Tina Aasberg, formand Lis Jespersen, næstformand Birgitte Escherich

Læs mere

Et notat der beskriver samarbejdet mellem IDAs regionale enheder, studenterkontakter og administrationen. (Notatet er revideret d. 3.

Et notat der beskriver samarbejdet mellem IDAs regionale enheder, studenterkontakter og administrationen. (Notatet er revideret d. 3. Samarbejdsnotat Et notat der beskriver samarbejdet mellem IDAs regionale enheder, studenterkontakter og administrationen. (Notatet er revideret d. 3. oktober 2011) Ingeniørforeningen, IDA Værkmestergade

Læs mere

Referat arbejdsudvalgets temadag

Referat arbejdsudvalgets temadag Referat arbejdsudvalgets temadag fredag den 29. til lørdag den 30. januar 2016, Christiansminde, Svendborg Indbudte Mødt Afbud Ej Mødt Regionsformand, Niels Ole Beck Regionsnæstformand og hovedbestyrelsesmedlem,

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro.

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Pkt. 1. Erik Lund og Astrid Vestergaard blev valgt som stemmetællere. Edith Nikolajsen og Gunhild Svanevik blev

Læs mere

Navn på referent Fremmødte: 28. Hans Schmidt Stemmeberettigede xx

Navn på referent Fremmødte: 28. Hans Schmidt Stemmeberettigede xx Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Selskab: IDA Lederforum 7/2-2018 Dato: 6. februar 2018 Sted: Ingeniørforeningen, IDA - København

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 13. april 2019. Det foregik hos Claus Larsen. Tilstede Referat af mødet Ad 1 a. Vandurerne er alle blevet skiftet og dermed skulle problemet med utætte,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 side nr. 377 Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina Søby 1. suppleant

Læs mere

Odder Vandværk A.m.b.a.

Odder Vandværk A.m.b.a. Odder Vandværk A.m.b.a. Referat Generalforsamling Dato 22. mar. 2018 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 43 stemmesedler Der var i alt ca. 56 fremmødte Afbud Referent

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2 Bestyrelsesmøde 7. september 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 4. september 2010 Indhold Dagsorden 2 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. august 2010 3 Bilag 1: Budget for efterårets kampagne 6 Dagsorden

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 1 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 ved Ingrid Lysholdt Den nuværende bestyrelse består ud over undertegnede Ingrid Lysholdt, af Næstformand

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 26. februar 2015 kl. 17:30 Værkerne, Frederiksvej 27, Sorø Antal deltagere 11 (deltagerliste se bilag 2). Dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Vedtægt for IDA E. 1. Medlemmer og juniormedlemmer af IDA, der har udtrykt ønske herom.

Vedtægt for IDA E. 1. Medlemmer og juniormedlemmer af IDA, der har udtrykt ønske herom. INGENIØRFORENINGEN I DANMARK Vedtægt for IDA E 1. Navn og område Stk. 1. Stk. 2. Stk. 3. Selskabets navn er IDA E IDA E er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. Selskabets

Læs mere

Vedtægt for IDA Miljø

Vedtægt for IDA Miljø Vedtægt for IDA Miljø 1. Navn og område Selskabets navn er IDA Miljø IDA Miljø er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. IDA Miljøs arbejdsområde omfatter et bredt emneområde

Læs mere

Lokale RØD, indgang E.

Lokale RØD, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 13. februar 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

d. Tysklandstur. Bussen blev dyrere end først antaget. En anden gang skal vi huske at få et skriftligt tilbud!

d. Tysklandstur. Bussen blev dyrere end først antaget. En anden gang skal vi huske at få et skriftligt tilbud! REFERAT AF AFD. BESTYRELSESMØDET D. 3/12 2012. Tilstede: Susanne Jacobsen (nr. 115), Jonas Espensen (nr. 271), Lene Bech (nr. 181), Thora B. Pedersen (nr. 175) og suppleanterne: Ernst Kaanbjerg (nr. 259)

Læs mere

Referat. Mødedato: 11.10.2010 Tidspunkt: Kl. 19.00 Klublokalet, Hylke Skole Hovedbestyrelsesmøde

Referat. Mødedato: 11.10.2010 Tidspunkt: Kl. 19.00 Klublokalet, Hylke Skole Hovedbestyrelsesmøde Side 1 af 5 Deltagere: Repræsenterende: Maibritt Søgaard Ungdomsklubben Simon Stouby Fodboldafdelingen Ikke tilstede Henning Strand Hylke Sportens Venner (HSV) Afbud Olesen Anders Jensen Ketchersport Ole

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 22. januar 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 22. januar 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Bestyrelsesmøde Tirsdag den 22. januar 2013 Kl. 17.00 21.30 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Troels Ullerup

Læs mere

Dato: :15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02

Dato: :15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02 REFERAT 2017 GEODANMARK BESTYRELSESMØDE Dato: 06-02-2017 10:15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02 Deltagerfortegnelse...3 1. Godkendelse af dagsorden og referat...4 1.1. Godkendelse af

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

IDA Aarhus Afdeling Generalforsamling 24. februar 2015. Velkommen

IDA Aarhus Afdeling Generalforsamling 24. februar 2015. Velkommen IDA Aarhus Afdeling Generalforsamling 24. februar 2015 Velkommen Aarhus Afdeling 1. Valg af dirigent 2. Forelæggelse af afdelingens årsberetning til godkendelse 3. Forelæggelse af afdelingens regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Lokale Rød, indgang E.

Lokale Rød, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 21. august 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

REFERAT Hovedbestyrelsesmøde

REFERAT Hovedbestyrelsesmøde REFERAT Hovedbestyrelsesmøde Dato: 24. april 2018 Tid: Kl. 13.00 14.30 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, lokale S-06 Deltagere: Per Røner, Steen Vinderslev, Henrik Kruse, Rie Perry,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Linda Kampmann, Kim Reenberg, Kim Sommer 10. januar 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 733 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 6. februar 2014 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 2. februar 2016 Tidspunkt: 19.00-22.00 Sted: Kærvej 34, Onsild 9500 Hobro Deltagere: Fra bestyrelsen: Vagn Bach, Jacob Ellemann, Annie Borgersen, Allan

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 18. januar 2018 kl. 10.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Konstituering af bestyrelsesformand og næstformænd

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.10.2013 Referat af bestyrelsesmøde den 21.10.2013 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere :Ole Harby, Ole Glerup, Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Kiki Visby, Henrik Frederiksen,

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø

Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø INGENIØRFORENINGEN I DANMARK 1. Navn og område Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø Stk. 1. Stk. 2. Stk. 3. Selskabets navn er IDA Arbejdsmiljø. IDA Arbejdsmiljø er et landsdækkende, fagteknisk selskab oprettet

Læs mere

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt.

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 13. februar 2017 kl. 19.00 i mødelokalet i hallen i Vig. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen.

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Tid og sted: Fredag 8. april 2016, fra kl. 9.00 til 11.00 Scandic Silkeborg, Udgaardsvej 2, 8600 Silkeborg. Deltagere: Kommunaldirektørerne

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 02.06.14. kl 18.00 22.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tlf: 4089 0646 Tilstede: Afbud: Kirsten Vestergaard 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset.

DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset. DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset. Deltagere: Anne-Marie Appelgren, LEV. Kent Grimm Thornberg, Landsforeningen Autisme. Ella Frederiksen, Osteoporoseforeningen. Alice

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4613643 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 16-10-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aaborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamling i. IDA Nord. Aalborg Kongres- og Kultur Center, 28. marts 2019.

Generalforsamling i. IDA Nord. Aalborg Kongres- og Kultur Center, 28. marts 2019. Generalforsamling i IDA Nord Aalborg Kongres- og Kultur Center, 28. marts 2019. Dagsorden Pkt. 1: Valg af dirigent Pkt. 2: Forelæggelse af regionens årsberetning 2018 til godkendelse Pkt. 3: Forelæggelse

Læs mere

Rasmus Bak-Møller Anders Skov indtrådt i stedet for Marie Thodberg Ove Petersen indtrådt i stedet for Niels Bjørnø

Rasmus Bak-Møller Anders Skov indtrådt i stedet for Marie Thodberg Ove Petersen indtrådt i stedet for Niels Bjørnø Referat Møde i Aarhus Uddannelsesråd Mødedato: 23. maj 2014 Sted: Børn og Unge, Grøndalsvej 2, Viby J Afbud/Fravær: Rasmus Bak-Møller Anders Skov indtrådt i stedet for Marie Thodberg Ove Petersen indtrådt

Læs mere

REFERAT. 3. VIA-DSR møde 2017

REFERAT. 3. VIA-DSR møde 2017 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16.30-19.30 Deltagere Kara Sigrid Ellegaard (237692 SIS) Inge Lundin Bech (237682 LISKI)

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer Referat Mødelokale 2, Rådhuset, Kl. 10:00 Medlemmer Helen Sørensen (A) Jacob Panton Kristiansen (V) Rikke Ackermann Majbritt Bjerke Per B. Jensen Peder A. Larsen Jacob Buch-Andersen Tinamaria Götz Anja

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde nr. 108, 17. august 2015 kl i bestyrelseslokalet, Adelgade 107, 5400 Bogense.

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde nr. 108, 17. august 2015 kl i bestyrelseslokalet, Adelgade 107, 5400 Bogense. Referat fra organisationsbestyrelsesmøde nr. 108, 17. august 2015 kl. 16.00 i bestyrelseslokalet, Adelgade 107, 5400 Bogense. Eventuelle afbud bedes venligst meddelt Kim Johansen på tlf. 6481 2835. Til

Læs mere

! Årsrapport 2014 1. regnskabsår 1. januar 2014 til 1. januar 2015 1!!!!

! Årsrapport 2014 1. regnskabsår 1. januar 2014 til 1. januar 2015 1!!!! Årsrapport 2014 1. regnskabsår 1. januar 2014 til 1. januar 2015 1 Indholdsfortegnelse Foreningens oplysninger 2 Ledelsespåtegning 3 Økonomisk årsberetning 2014 4 Indmeldelser 4 Generalforsamling 2014

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev.

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 referat RB-møde 171115 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 Bestyrelsesmødet afholdes ved 3F på Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Lokale 554 på 2. sal Program Kaffe og rundstykker

Læs mere

Forretningsorden for Fællesskabet FBS

Forretningsorden for Fællesskabet FBS Forretningsorden for Fællesskabet FBS 1. Formål 1.1. Forretningsordenen uddyber de bestemmelser, der er givet i Fællesskabet FBS vedtægter punkt 4, 7, 8 og 9. 2. Valg til Styregruppen 2.1. Valg til styregruppen

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 12. marts 2016. Det foregik kl. 10 hos Claus. Tilstede Claus Larsen Jan Schultz Gottliebsen Jørgen Kiel Grete Steffensen Tilstede Afbud Dagsorden 1. Information

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i Regionsråd IDA Sjælland Torsdag d. 30. januar, 2014, kl. 17.30, Selskabslokalerne, Dronningensgade 30, 4100 Ringsted.

Dagsorden for bestyrelsesmøde i Regionsråd IDA Sjælland Torsdag d. 30. januar, 2014, kl. 17.30, Selskabslokalerne, Dronningensgade 30, 4100 Ringsted. Dagsorden for bestyrelsesmøde i Regionsråd IDA Sjælland Torsdag d. 30. januar, 2014, kl. 17.30, Selskabslokalerne, Dronningensgade 30, 4100 Ringsted. (afbrudt af middag undervejs): 1. Valg af referent

Læs mere

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Fredag d. 21. august 2015 fra kl. 9-14 Charlotte Holmerhøj fra DS deltager i mødet. 1. Valg af referent - Eva 2. Godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Tid og sted: Fredag 22. august 2014, fra kl. 9.00 til 11.30 (11.00) med efterfølgende frokost Medborgerhuset i Silkeborg, Sal C, Bindslevs

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 24. februar 2011. Laugstuen, Alleen 1, Sorø Antal deltagere 10. (deltagerliste se bilag 2) Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Forelæggelse

Læs mere

REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill

REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill Fremmødte: 34 Antal stemmeberettigede: 33 Velkomst Formand Nicolai Schiørring (NS) bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere