Referat af Brunnberg By og AB`s generalforsamling 13. juni 2015 kl i Montanas show room i Pakhus 48 i Frihavnen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Brunnberg By og AB`s generalforsamling 13. juni 2015 kl i Montanas show room i Pakhus 48 i Frihavnen"

Transkript

1 Referat af Brunnberg By og AB`s generalforsamling 13. juni 2015 kl i Montanas show room i Pakhus 48 i Frihavnen Dagsorden/Referat Velkomst ved formand Peter Funder, Höken 1. Valg af dirigent Thomas Christiansen, Korpen, blev valgt. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Herefter optælling af fremmødte a.h.t. evt. afstemninger. Liste gennemgået. Gennemgang af dagsorden. Ann foreslår behandling af Skogstationen forud for behandling af vaskemaskine. Godkendt af forsamlingen. Evt. ændringsforslag gør man selv opmærksom på undervejs. En optælling viste, at forsamlingen ikke kom op på de 2/3 dele af de stemmeberettigede, hvorfor der ikke kunne vedtages vedtægtsændringer på mødet. Dirigenten indstillede, at dagsordenen blev gennemarbejdet uanset med henblik på, at en ekstraordinær generalforsamling efterfølgende kunne beslutte eller forkaste oplæg til vedtægtsændringer. 2. Valg af referent Bitter, Digersberg 3. Beretning Vandsagen v. Per, Orren: Den første vandboring løste ikke problemet med manglende vand og dårlig vandkvalitet. Udskiftning af ledningsnettet var derfor nødvendigt. Den nordlige del af byen fik først renoveret ledningsnettet; renoveringen indbefattede etablering af stophaner til alle huse. Renoveringen har givet økonomisk overskud i forhold til det beregnede og derfor tilbagebetales overskuddet til ejerne. Ledningsnettet digitaliseres af bekendt til Per i år eller når det kan lade sig gøre. Markeringspæle skal derfor blive stående, indtil besked kommer om, at registrering er sket. OBS! Pumpehuset skal også renoveres; dette kan ske henover året og sker i samarbejde med firma og med god hjælp fra Ib. Mark og skov / genplantning v. Morten, Digersberg: Udvalget har udarbejdet statusbeskrivelse og målsætningsplan; bevare respekten for og handlinger i forhold til bevaring af det åbne område i og omkring Brunnberg. Landskabet og kulturminder skal bevares. Opgaverne er bl.a. slåning af arealer. Projekter til onsdagsarbejde er også registreret. Konkret er et markområde sprunget i skov og skal reetableres snarest. Brænde skal kunne fås og udvalget arbejder med en plan herfor. Peter Thorsen supplerede med henvisning til udvalgets plan, som udsendes til alle nu. Den blomsterrige flora skal bevares; derfor skal eks. hø fjernes dette arbejdes der med.

2 Vindmølleplaner har været tæt på men er taget ud af forslag for nuværende derfor vigtigt at følge med i, hvad der sker omkring os. Eventuelle konkrete planer skal altid sendes i høring hos omkringboende. Ladeudvalget, v. Erling, Skogstuga: Udgår men Erling fremfører, at det vil være vigtigt at nedsætte et ejendomsudvalg. Lokaludvalget v. Michael, Hagan: V/Peter: Udvalget har til opgave at holde kontakt til det lokale område og de lokale myndigheder. Udvalget har drøftet aftalen med Mats, som løser diverse opgaver for byen og ejerne nu. Mats slår markerne og arbejder med at koordinere en aftale med en nabo om at bortskaffe høet. Udvalget for utænkte tanker v. Niels, Tjädern: Udvalgets opgave var at udarbejde et samlet ideoplæg samt oplæg til nye vedtægter og temadag om værdier. Bilag 1 fra generalforsamlingen 2014 var afsæt for udvalget. To aspekter; værdier og vedtægter. Niels gennemgik udvalgets kommentarer til deres kommissorium og der udsendes en power point, som kan studeres. Peter Funder foreslår som en mulighed, at processen kommer tilbage på sporet og at forsamlingen derfor vælger en ny bestyrelse i år og der afholdes temadag som beskrevet i kommissoriet for udvalget for utænkte tanker. Herefter kan træffes beslutninger om struktur og afledte vedtægtsændringer i lyset heraf. Dirigenten indstillede, at køre videre med den udsendte dagsorden. Efter nogle bemærkninger fortsætter generalforsamlingen som foreslået. Budget og regnskabsudvalget v. Jesper, Stigs Hus: Udvalget har ikke været samlet men økonomien fungerer. Der er behov for budgetprocedurer, eks. deadline for hvornår udvalg skal afrapportere til udvalget, så regnskab og nyt budget kan være klar til generalforsamlingen. 4. Forslag fra bestyrelse eller husejere 4.01 Vaskemaskiner Der har gennem årene været gentagne problemer med frostskader på vaskemaskiner og rørledninger dertil. Bestyrelsen foreslår derfor: at der afsættes et beløb på kr. til ombygning af det tidligere værktøjshus til et vel isoleret vaskehus i løbet af 2015 at vaskemaskinerne flyttes dertil samt at et udvalg varetager opgaven Udgiften til gravning, el, vand og afløb er afholdt inden for de givne budgetrammer for vandrenoveringen. Udgiften til indretning af huset afholdes inden for en budgetramme på kr. og udføres bortset fra el, vand og kloaktilslutning af en arbejdsgruppe Täppan og Svalan foreslår lukning af vaskemaskiner om vinteren grundet flere frostsprængninger af rør. Der blev fremsat tre ændringsforslag: 1. Forslag om helt at afvikle fælles vaskehusfaciliteter 2. Forslag om kun sommervaskehus i værktøjshuset. Forslag: Udvidelse af beløb til værktøjshuset til etablering af vaskefaciliteter udvalg skal vælges i dag.

3 3. Forslag om at afsætte yderligere kr til vaskehusprojektet, så arbejdet kan udføres af lokale håndværkere Lars, Svalan: Vi har brug for faciliteter til håndværkere; opvarmet pauserum, toilet m.v. et krav. Dirigenten fandt forslaget om at afsætte yderligere kr for vidtgående til, at det kunne bringes til afstemning. Forslaget skulle have været indsendt, så det kunne have været med på dagsordenen. Afstemning: 1) 5 for afvikling af vaskehus. 2) Hus indrettes til sommervask: 3 for. Beslutning: Klart flertal for bestyrelsens forslag. Forslag om at bruge kroner er dermed vedtaget Skovstationens samlingslokale Bestyrelsen har fået en henvendelse fra en husejer i Brunnberg, som er interesseret i at overtage Skogstationens samlingslokale. Der foreligger ikke noget skriftligt i sagen, men bestyrelsen foreslår: At generalforsamlingen beslutter en af to mulige handleplaner: At samlingslokalet renoveres. Lokalet vil kunne bringes i en rimelig stand inden for en prisramme på kr. under forudsætning af frivillig arbejdskraft. Eller At generalforsamlingen bemyndiger budget og regnskabsudvalget til at indgå en aftale om langtidsleje, hvis pågældende husejer står ved sin henvendelse. Bestyrelsen foreslår følgende vilkår for langtidslejen: At samlingslokalet overtages på lejebasis, idet der aftales en årlig basisleje på kr. årligt til forfald 1. januar hvert år forud. At lejer betaler kontingent som alle andre At samlingslokalet kan ombygges efter lejers ønske, idet den ydre karakter bevares, herunder bygningens omfang og volumen samt sprossevinduer evt. som de øvrige huse i skovstationen. Referat: Drøftelse: Det principielle i, hvorvidt langtidsudleje er at sidestille med salg? Jesper fremførte til nuancering, hvilke andre samlingssteder der er mulighed for i byen; hytte ved søen, garagen, vaskehuset inkl. håndværkerrum. Herefter var ordet frit for bemærkninger. Afstemning: Imod langtidsudleje: 7. Beslutning: Flertal for langtidsudleje. Ansvarlig bestyrelse/udvalg arbejder videre med sagen jf. beskrivelse ovenfor og med bedst mulig økonomi for ejerne Forslag til nye vedtægter for Fästighetsägerföreningen Brunnberg På generalforsamlingen i 2014 drøftedes et forslag fra bestyrelsen om en ny organisering af byens styrelse og drift.

4 Referat: Dirigenten konstaterede, at vi ikke vedtager de endelige vedtægter i dag. Der var enighed om, at vi punkt for punkt arbejder os igennem med henblik på et kommende møde, hvor et endeligt oplæg om strukturen og evt. nye vedtægter skal diskuteres og besluttes/afvises. Herefter gennemgang af vedtægterne, hvor man nåede frem til følgende indhold/forslag til ændringer: Paragraf 1: Formål Stk. 2: alle husejere er bedre alle i foreningen Stk. 3: Foreningens administration foregår hovedsageligt gennem aktiebolaget Brunnberg AB Paragraf 2: Brunnberg AB Stk. 1: Brunnberg By AB er et svensk aktiebolag Stk. 2: AB s direktion sammensættes af en svensk forretningsfører, formanden for koordinationsudvalget (se nedenfor under..) samt kasserer i Brunnberg bys grundejerforening. Direktionen i AB udgør tillige bestyrelsen i Brunnberg By AB stk. 3: Uændret stk. 4: Aktionærer uændret. Hvilken indflydelse både ejere og lejere har samme forpligtelser. Stk. 5: Aktier følger altid huset. Stk. 6: Etablering af lån med sikkerhed: Uændret. fremmødte stemmer herfor Paragraf 3: Værdier De beskrevne værdisætninger er egnede til en behandling på en værdidag. Det beskrevne fastholdes indtil en evt. justering. Paragraf 4: Organisering Thomas Christiansen, Korpen, foreslår, at udvalgsformændene vælges på generalforsamlingen og at de skal udgøre i KO udvalget, som har beslutningsmyndighed. De pågældende skal ikke hænge på ansvaret alene, men skal løse opgaver i udvalget via deres respektive udvalg. Formanden: Intentionen er, at udvalgene på hver sit område får samme ansvar som nuværende bestyrelse. Derfor er forslaget, at udvalgene vælges, som den nuværende bestyrelse. Dvs. at medlemmerne vælges direkte af generalforsamlingen og at udvalgene konstituerer sig selv med relevante poster herunder formand. I drøftelsen af punktet blev der lagt vægt på, at kommandoveje/ansvarsflow bliver tydeligt i en kommende organisering med godkendelse af udvalg og formænd direkte på generalforsamlingen. Konklusion på drøftelsen: Thomas m.fl. (blandt andet Niels og Peter) arbejder videre med et alternativt forslag i forhold til bestyrelsens forslag til behandling på en ekstraordinær general forsamling, som afholdes i efteråret 2015 efter en debatdag arrangeret af Udvalget for utænkte tanker.

5 Stk. 3: De foreslåede udvalg er vedtaget. Stk. 4: Ad hoc udvalg vedtaget. Ad hoc udvalg har også plads i KO udvalget iflg. forslag til nye vedtægter. Dirigenten foreslog, at dette drøftes nærmere. Paragraf 5: Stk. 1 (2): Ok dagsorden med bilag Stk. 2 (3): Ok Stk. 3 (4): Kontingent: Bestyrelsen foreslår ud fra elmåler alternativt beregning udfra vandforbrug ved opsætning af vandmålere. Thomas udarbejder alternativ model: Konkret liste over de enkelte huse/ejendomme, som skal betale kontingentet Synspunkter fra drøftelse: Evt. andre vinkler skal belyses og på bordet. Det overordnede sigte er at gøre op med den gamle ordning med henblik på at finde en ny model. Der foreslås en overgangsordning i forslaget. Synspunkter fra drøftelsen: Punktet må drøftes på værdidebat den mest demokratiske model. Konklusion: Der bør udarbejdes alternative modeller, herunder udarbejdes liste over, hvilke huse der findes, herefter skal besluttes vedr. antal ejendomme og betaling. Forslaget hænger sammen med antal stemmer. Kommer med i forslag til ekstraordinær generalforsamling sammen med elmålerforslaget og vandmålerforslaget. Også definition af hvad en ejendom er, skal med Svend Åge vil gerne kigge på det. Stk. 4 (5) og 5 (6): Bestyrelsen har foreslået at ændre vedtægterne så generalforsamlinger fremefter kan træffe beslutninger ved almindeligt flertal blandt de fremmødte. Forslaget begrundes med et ønske om mere fleksible vedtægter. Thomas anførte at en generalforsamling herefter ville kunne ændre på vidtgående forhold, hvilket blev kraftigt frarådet. Konklusion: Tilslutning til ånden og formuleringen af forslaget ovenstående bemærkninger til konkrete punkter indarbejdes i et nyt forslag til behandling på en ekstraordinær generalforsamling. Paragraf 6: Stk. 2: Beregningsgrundlag skal tilrettes jf. kommende beslutning om dette. Paragraf 7: Ingen bemærkninger Valg / godkendelse af sammensætning af udvalg

6 Der blev ikke vedtaget nye vedtægter. I lyset heraf godkendtes det, at nuværende bestyrelse fortsætter som følger: Jesper bliver formand, Peter skriver på oplæg til nye vedtægter i samarbejde med Thomas og bestyrelsen mhp. Forberedelsen af den ekstraordinære generalforsamling. Mette fra Halla indtræder dog som ny kasserer (se neden for). På den ekstraordinære generalforsamling foretages valg af medlemmer til de forskellige udvalg i henhold til evt. nye vedtægter. Budget og regnskabsudvalget Kommissorium som beskrevet i vedtægtsforslaget. Jesper, Stigs Hus, ønsker at være medlem godkendt Mette, Halla, ønsker at være medlem og er indstillet på at påtage sig kassereropgaven godkendt Udvalget for jord og vækster Kommissorium som beskrevet i vedtægtsforslaget. Nuværende udvalg fortsætter: Morten Lassen (Digersberg), Peter Thorsen (Fallåsen), Anne Fischer (Järpen), Ole Jensen (Gögen), Gregers (Anden) Ejendoms og forsyningsudvalget Kommissorium som beskrevet i vedtægtsforslaget. Udvalget fortsætter med Per, Orren, som formand Ad hoc udvalg vedrørende ombygning af værktøjshus til vaskehus jf. pkt ovenfor Kommissorium som beskrevet i det vedtagne forslag. Minimum tre medlemmer: Niels (Järpen) og Niels (Under Boa), Henrik (Underposten) godkendt Ad hoc udvalg vedrørende opførelse af Stigs Hytte ved Hemsjöen En videreførelse af det eksisterende udvalg med Hans, Talgoxen og Per, Sdr. Brunnberg 4.05 Disponering af overskud på vandrenoveringen Regnskabet for vandrenoveringen udviser et overskud. Det præcise beløb vil være kendt på generalforsamlingen. Bestyrelsen foreslår at generalforsamlingen træffer beslutning om, hvorvidt overskuddet skal tilbagebetales til husejerne eller indgå i byens kommende anlægsbudget. Jesper henviste til note 5 i regnskabet. Forslag om tilbagebetaling så kroner til renovering af pumpehus og andre småudgifter forbliver tilbage. Der blev rejst forslag om at hensætte overskuddet til en sandsynlig kommende kloakrenovering. Beslutning: Det blev besluttet at tilbagebetale overskuddet som foreslået Regnskab og budget

7 Kassereren Bo Gottlieb (Sdr. Påkullen) var ikke til stede og Jesper Sjøgren fremlagde derfor kort regnskabet med supplerende kommentarer: Renovation: Husk gammelt jern m.v. til genbrugspladsen containerordning er dyr. El: Vi betaler til lysmaster. Vand er blevet tæt. Udgifter er faldet også her. Beslutning: Regnskabet godkendt af forsamlingen. Beslutning: Budget og forslag til kontingent på 7000, kroner. Vedtaget. Revisor henstiller til, at medlemmer der indbetaler, hvor der ikke kan anføres afsendernavn: Vær venlig at sende en mail til kassereren med besked om at beløb er indbetalt. Jesper: De 27 huse der skal have penge tilbage i forbindelse med vandrenovering, skal sende besked til Mette/ny kasserer, så tilbagebetaling kan påbegyndes. 5. Valg af revisor blandt medlemmerne Valg: Jytte, Täppan genvalgt som revisor og indgår i Budget og regnskabsudvalget, jf. forslaget til de nye vedtægter jf. ovenfor 6. Eventuelt Jesper: Overrækkelse af vinkasse og tak til Bo Gottlieb og Peter Funder. Ved udsendelse via mail: Sørg for at tjekke adresselisten. Svend Åge ændrer i listen og sender besked ud. Ann: Hvordan stiller vi os ved maling af hus i afvigende farve? Peter henviser til områdebestemmelser fra Hagfors kommune. Vi skal huske at få husreglerne, ordensregler med ind i det nye forslag. Opfordring til at onsdagsarbejdet bakkes op. Uglan: Vil gerne leje et hus i uge 31. Henvendelse er velkommen herom. Thomas: Websitet: Svært at finde dokumenter. Password: malung Kommentar: Websitet bliver ikke brugt særligt meget derfor vil webmaster heller ikke bruge så meget tid på siden. Henvendelse til Frederik. Evt. oprette et bytte sted på siden? Per, Orren: 1000 liter fyringsolie skal flyttes? Kan nogen hjælpe? Svend Åge: Hilsen fra Grethe og Svend, Overposten, som er i Brunnberg nu. Svend har lavet ny aftale om Tryg vinter med Mats. Slut

8

Vedtægter for styrelse og drift af Brunnberg AB og Brunnberg bys grundejerforening

Vedtægter for styrelse og drift af Brunnberg AB og Brunnberg bys grundejerforening Vedtægter for styrelse og drift af Brunnberg AB og Brunnberg bys grundejerforening 1 Formål Stk. 1. Vedtægterne skal medvirke til, at Brunnbergs styrelse tager afsæt i byens husejeres og langtidslejeres

Læs mere

Noter til Brunnberg Bys og AB s generalforsamling 13. juni 2015

Noter til Brunnberg Bys og AB s generalforsamling 13. juni 2015 Noter til Brunnberg Bys og AB s generalforsamling 13. juni 2015 Kære alle Hermed deler jeg mine noter det er omfattende materiale og forslag bestyrelsen fremlægger. Jeg har forsøgt med fed skrift at markere,

Læs mere

Mødet blev afholdt i Fløng, tak til Mette og Peter som sørgede for lokaler.

Mødet blev afholdt i Fløng, tak til Mette og Peter som sørgede for lokaler. Generalforsamling Brunnberg 20/5 2017 Mødet blev afholdt i Fløng, tak til Mette og Peter som sørgede for lokaler. Dagsorden: Ad 1 1. valg af dirigent 2. udvalgenes beretning om deres arbejde og evt udgifter

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling lørdag den 31. oktober 2015 kl , Fasanvej 18, 3200 Helsinge.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling lørdag den 31. oktober 2015 kl , Fasanvej 18, 3200 Helsinge. Annisse 1. oktober 2015 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling lørdag den 31. oktober 2015 kl. 10.00 15.00, Fasanvej 18, 3200 Helsinge. Kære husejere i Brunnberg På generalforsamlingerne i 2014

Læs mere

Referat af Brunnberg By og AB`s generalforsamling Generalforsamlingen blev afholdt hos:

Referat af Brunnberg By og AB`s generalforsamling Generalforsamlingen blev afholdt hos: Referat af Brunnberg By og AB`s generalforsamling Generalforsamlingen blev afholdt hos: Oxymat A/S, Fasanvej 18-20, 3200 Helsinge Den 21. maj 2016 kl 11.00 Dagsorden: 1. Velkomst ved Jesper Sjögren 2.

Læs mere

12. januar 2013 kl

12. januar 2013 kl Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Fästighetsägerföreningen Brunnberg By 12. januar 2013 kl. 10.00-13.00 Den ekstraordinære generalforsamling indkaldes i henhold til vedtægterne med mindst

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Referat fra de ekstraordinære generalforsamlinger i AntenneForeningen i Kolding, AFiK, mandag den 1. oktober 2007 i auditoriet, KUC, Ågade 27. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Forslag til vedtægtsændringer Understregede og kursiverede afsnit i gældende vedtægter foreslås erstattet af de kursiverede tekststykker under de enkelte paragraffer. PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK.

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Vedtægter for Toksværd Badminton Klub 1. Navn & hjemsted. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Klubben har registreret domænet: Stk. 3. Klubben er hjemmehørende i Næstved Kommune,

Læs mere

Årsregnskab for Brunnberg By AB og Fastighetsägerforeningen Brunnberg for 2016 og budget for 2018

Årsregnskab for Brunnberg By AB og Fastighetsägerforeningen Brunnberg for 2016 og budget for 2018 Årsregnskab for Brunnberg By AB og Fastighetsägerforeningen Brunnberg for 2016 og budget for 2018 Endnu et rekordår men nu slutter festen Kære Brunnbergere, Til generalforsamlingen i Maj 2017 er det regnskabet

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer, motivation

Forslag til vedtægtsændringer, motivation Forslag til vedtægtsændringer, motivation Bestyrelsen for Mahjong Danmark foreslår visse ændringer af vedtægterne til generalforsamlingen 30. september 2011. Der vil blive stemt om ændringerne én ad gangen.

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På generalforsamlingen i 2016 blev bestyrelsen opfordret til at komme med forslag til en modernisering af vedtægterne, så de kom i overensstemmelse med det vi faktisk

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Årsregnskab for Brunnberg og Fastighetsägerforeningen Brunnberg for 2014 og budget for 2016

Årsregnskab for Brunnberg og Fastighetsägerforeningen Brunnberg for 2014 og budget for 2016 Årsregnskab for Brunnberg og Fastighetsägerforeningen Brunnberg for 2014 og budget for 2016 Et Brunnberg i smult vande Kære Brunnbergere, Til generalforsamlingen i Juni 2015 er det regnskabet for fastighetägerforening

Læs mere

Årsregnskab for Brunnberg By AB og Fastighetsägerforeningen Brunnberg for 2015 og budget for 2017

Årsregnskab for Brunnberg By AB og Fastighetsägerforeningen Brunnberg for 2015 og budget for 2017 Årsregnskab for Brunnberg By AB og Fastighetsägerforeningen Brunnberg for 2015 og budget for 2017 Et Brunnberg i topform Kære Brunnbergere, Nu er der næsten gået et år siden jeg blev valgt ind som kasserer.

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter for foreningen "Gentofte vågetjeneste" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Gentofte vågetjeneste". Stk. 2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Nuværende: Selskabets navn er Psykologisk selskab for børnesagkyndige i familieretlige forhold

Nuværende: Selskabets navn er Psykologisk selskab for børnesagkyndige i familieretlige forhold Vedtægtsændringer, børnesagkyndigt selskab I samarbejde med psykologforeningens sekretariat har vi lavet et tjek af selskabets vedtægter, som på flere områder viser sig at være forældede eller forkerte

Læs mere

Vedtægter for Lyngby Fan Trust

Vedtægter for Lyngby Fan Trust Vedtægter for Lyngby Fan Trust 1. Navn, hjemsted og definition Stk. 1. Foreningens navn er Lyngby Fan Trust Stk. 2. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. Stk. 3. Foreningen er en støtteforening

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014.

Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014. Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014. Forslaget læses i kolonnen til venstre. I kolonnen til højre findes de gældende vedtægter, men ikke hele vejen

Læs mere

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl. 19.00 i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer NUVÆRENDE VEDTÆGTER FOR VANGEDES VENNER 1 Navn og

Læs mere

Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019

Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019 Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019 (Indholdsmæssige ændringer er markeret med rødt. Rent sproglige rettelser er ikke markeret.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19.

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/3 2017 i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. Fredag den 7. april 2017 Til stede: 46 grundejere, heraf 7 repræsenteret ved

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Side 1 af 6 sider 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. Klubben er hjemmehørende i Holbæk

Læs mere

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning.

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning. VEDTÆGTER Resumé: Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne og gængs demokratisk. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en tidssvarende form. Ordinær årlig generalforsamling

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Hillerød samvirkende idrætsforeninger

Hillerød samvirkende idrætsforeninger Hillerød samvirkende idrætsforeninger VEDTÆGTER 1. Navn Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger (HSI) med hjemsted i Hillerød Kommune. Første vedtægtsgodkendelse: 10. april 1967 2. Formål: 2.1 HSI's formål

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening.

Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening. Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening. 1 Foreningens navn er Ulfborg Bys gymnastikforening. Foreningens hjemsted er Holstebro Kommune. 2 Foreningens formål er at arbejde for åndeligt og legemligt

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 2. Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 3.

Læs mere

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted Vedtægter 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Hundested By & Erhverv. 1.2 Foreningens hjemsted er 3390 Hundested, og foreningens adresse er formandens bopæl. 2.1 Foreningens formål er: 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune.

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2 Formål Klubbens formål er - at varetage medlemmernes interesse for fritidssejlads - at arbejde for at øge

Læs mere

28. august 2017 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

28. august 2017 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 28. august 2017 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Bestyrelsen i Maribo Svømmeforening indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag d. 27. september 2017 kl. 16.00 i foreningens

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole.

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte

Læs mere

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Bestyrelsen Side 1/6 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er: GLADSAXE FILM- & VIDEOKLUB (GFV) GFV's hjemmeside: www.gfv.dk. GFV har egen ungdomsafdeling Gladsaxe

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Pedersborg Gymnastik- og Idrætsforening 1: Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Pedersborg Gymnastik- og Idrætsforening. Dens hjemsted er Sorø Kommune, Region Sjælland. 2 Forenings

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals

Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose 52-178 med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals 1 Navn og hjemsted Stk.1: Grundejerforeningens navn er

Læs mere

Vedtægter for Silkeborg

Vedtægter for Silkeborg Vedtægter for Silkeborg Vedtægter for Silkeborg Single Rock Café Silkeborg 1. Foreningens navn Foreningens navn er Single Rock Café. Foreningen er hjemmehørende i Silkeborg Kommune. Foreningen er en selvstændig

Læs mere

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 1. Formål Lyndby By- & Bådelaug har til formål : varetage medlemmernes fælles interesser ved samarbejde med kommunalbestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle.

Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Revideret 21-04-2018. 1 1. Foreningens navn. Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Rev. 21-04-2018 2. Formål.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Morbærhaven Ferskenvej, Hasseris

Vedtægter for Grundejerforeningen Morbærhaven Ferskenvej, Hasseris Vedtægter for Grundejerforeningen Morbærhaven Ferskenvej, Hasseris 1. Navn og hjemsted 1.1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Morbærhaven Ferskenvej, Hasseris. 1.2. Grundejerforeningens

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken.

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. På de næste sider følger de fulde vedtægter. Der hvor bestyrelsen foreslår ændringer, er den nuværende tekst markeret med kursiv,

Læs mere

Vedtægter for Omstillingsinitiativ for Ry og omegn. Foreningens navn er Omstilling Ry (forkortet OR)

Vedtægter for Omstillingsinitiativ for Ry og omegn. Foreningens navn er Omstilling Ry (forkortet OR) Vedtægter for Omstillingsinitiativ for Ry og omegn 1 Foreningens navn, hjemsted og tilsynsforhold Foreningens navn er Omstilling Ry (forkortet OR) OR er en forening, der drives af private personer med

Læs mere

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år a) Formandens beretning (er udsendt tidligere) 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2014

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Forslag til ændring af vedtægter

Forslag til ændring af vedtægter Forslag til ændring af vedtægter Strib den 8. januar 2016. 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder.. 2 Foreningens

Læs mere

Forslag til VEDTÆGTER. For Lillerød Gymnastik

Forslag til VEDTÆGTER. For Lillerød Gymnastik Forslag til VEDTÆGTER For Lillerød Gymnastik 1 - Navn Foreningens navn er Lillerød Gymnastik. Foreningen er stiftet den 12. juli 1927 og er hjemmehørende i Allerød kommune. 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley Dagsorden iflg. den udsendte indkaldelse d. 13 feb. 2016 Og tillæg d. 8. marts 2016 1. Valg af dirigent 2. Oplæsning af protokollen for sidste års generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for DTU Dancing

Vedtægter for DTU Dancing Vedtægter for DTU Dancing 1.Foreningens navn og hjemsted Klubbens navn er DTU Dancing Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kongens Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd Det Frivillige Kulturelle Samråd Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd 1 Navn Stk. 1 Det Frivillige Kulturelle Samråd (FKS). FKS hjemsted er formandens eller sekretariatets adresse. 2 Formål Stk.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Navn 1. Foreningens navn er Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Formål og opgave 2. Det er foreningens formål og opgave - at arrangere møder, kurser og lignende, hvor menighedsrådenes virksomhed

Læs mere

VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS

VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS.1. Foreningens navn og hjemme sted: Køge Tyrkisk Kulturforening Ølbycenter 71 4600 Køge CVR nr:35152377 1. Denne forening er blevet stiftet d. 28.06.1985 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus

Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus 1: Foreningens navn: Foreningens navn er FSK Foreningen for Sebber Kulturhus. Kultur er her defineret som aktiviteter, formidling, møder og kreativitet.

Læs mere

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB Vedtægter for SKAGEN HAVKAJAKKLUB 1. Navn, hjemsted og formål. Klubbens navn er Skagen Havkajkklub. Hjemsted er Skagen by, Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 12. september 2009 og har til formål

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d , kl På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb.

Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d , kl På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb. Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d. 1-08-2015, kl. 10.30 På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb. Dagsorden på den ordinære generalforsamling er:. Pkt. 1. Pkt. 2.

Læs mere

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I?

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I? Ny forening hvordan gør I? Hvordan bliver I en forening? En forening skal være godkendt som folkeoplysende forening for at kunne modtage tilskud og låne ledige offentlige lokaler. Der er nogle ting, som

Læs mere

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus Vedtægter for Andelsforening Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus, med hjemsted i Øse Sogn, Varde kommune. 2 Formål At eje og

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Vedtægter for Kolding Teaterforening

Vedtægter for Kolding Teaterforening Vedtægter for Kolding Teaterforening 1. Foreningens navn Teaterforeningens navn er Kolding Teaterforening og dens hjemsted er Kolding. 2. Formål Teaterforeningens formål er at styrke og vække interesse

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Vedtægter for Veteranklubben. Stiftet den 20. februar 1990

Vedtægter for Veteranklubben. Stiftet den 20. februar 1990 Vedtægter for Veteranklubben Stiftet den 20. februar 1990 Vedtægter for Firmaidrættens Veteranklub 1 KLUBBENS NAVN: Klubbens navn er Firmaidrættens Veteranklub. 2 KLUBBENS FORMÅL: 2.1 Gennem kammeratligt

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den Vedtægter for foreningen. Single Rock Café Herning.

Vedtægter. Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den Vedtægter for foreningen. Single Rock Café Herning. Vedtægter Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den 14.3.2014 Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en

Læs mere

Vedtægter for Kulturbrugsen side

Vedtægter for Kulturbrugsen side 1: Foreningens navn Vedtægter for Kulturbrugsen Foreningens navn er Kulturbrugsen. Kultur er her defineret som aktiviteter, formidling, møder og kreativitet. Kulturbrugsen skal være et koordinerende, formidlende

Læs mere

Grundejerforeningen Birkager

Grundejerforeningen Birkager Grundejerforeningen Birkager Referat af den 33. ordinære generalforsamling den 18. marts 2003. Til stede var 26 personer repræsenterende 18 parceller. Formanden Steen Hansen bød velkommen. Punkt 1. Valg

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Grundejerforeningen To-bjerg (2bjerg@mail.dk) Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Formand Hanne Lowe Jacobsen (142) Kasserer Erik Rask (117) Mogens

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

Vedtægter for Beboerforeningen Laanshøj

Vedtægter for Beboerforeningen Laanshøj Vedtægter for Beboerforeningen Laanshøj 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Beboerforeningen Laanshøj. Dens hjemsted er Laanshøj, Kirke Værløse, Furesø Kommune. Foreningens adresse er hos den til enhver

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Borgerforening. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Ulfborg Borgerforening, og foreningen har hjemsted i Ulfborg.

Vedtægter for Ulfborg Borgerforening. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Ulfborg Borgerforening, og foreningen har hjemsted i Ulfborg. Nærværende vedtægter erstatter alle tidligere vedtægter og love for den af 13. oktober 1892 stiftede Ulfborg Borger & Håndværkerforening. 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ulfborg Borgerforening,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat generalforsamling 5. februar 2014

Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat fra: Ordinær generalforsamling i Odense Kajakklub onsdag d. 5/2 2014 Ved generalforsamlingens start var der 87 fremmødte. Dagsorden ifølge vedtægternes

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere