DOKUMENTATION OG. Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN VEJLEDNING. Indholdsfortegnelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DOKUMENTATION OG. Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN VEJLEDNING. Indholdsfortegnelse"

Transkript

1 DOKUMENTATION OG VEJLEDNING Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN Denne definitionsvejledning er en hjælp til at sikre ensartet indtastning i de enkelte felter i ODIN. Felter som er skrevet med fed er obligatoriske felter. Bemærk at der udover denne definitionsvejledning er tilknyttet hjælp (tooltips) ved at holde musen over de enkelte felter i ODIN. Indholdsfortegnelse Fanebladet Køretøjer...5 Fanebladet Materiel tilføj materiel...7 Fanebladet Personer...7 Fanebladet Skadested...9 Fanebladet Opgaver Brand...9 Fanebladet Opgaver Brand Bygningsbrand Fanebladet Opgaver Redning Fanebladet Opgaver Redning Tilføj personredning Fanebladet Opgaver Redning - Tilføj personevakuering Fanebladet Opgaver Redning Tilføj dyreredning Fanebladet Opgaver Miljø Fanebladet Opgaver Miljø Tilføj stof Fanebladet Opgaver Diverse Fanebladet Status Beredskabsstyrelsen Datavej 16, 3460 Birkerød Tel brs@brs.dk

2 Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN 2 Fanebladet Alarm Afsendt fra alarmcentral: Dato/tidspunkt for hvornår alarmen er afsendt fra alarmcentralen Modtaget på vagtcentral: Dato/tidspunkt for hvornår alarmen er modtaget på vagtcentralen Videregivet fra vagtcentral: Dato/tidspunkt for hvornår alarmen er videregivet fra vagtcentralen Rapportnr.: Rapporten skal have et rapportnummer. Beredskabet kan frit vælge dette rapportnummer. Det er muligt at aktivere automatisk nummerering inklusive en eventuel foranstillet fast tekst (præfix). Autonummereringen aktiveres og indtastes under Administration >> Indstillinger. Hvis udrykningsrapporterne opdateres via webservice, som det f.eks. er tilfældet, hvis beredskabet overfører udrykningsdata fra en vagtcentral, så vil den automatiske nummerering tælle rapportnummeret ét nummer op ved hver opdatering, dvs. den samme udrykningsrapport skifter rapportnr. Dette er naturligvis ikke hensigtsmæssigt. Det tilrådes derfor ikke at benytte automatisk autonummerering, hvis beredskabet modtager opdateringer fra en vagtcentral. Alarm modtaget fra: Viser hvor alarmen er modtaget fra, det være sig 112-alarmcentralen, direkte alarmering fra automatiske brand alarmeringsanlæg eller henvendelse direkte til redningsberedskabet f.eks. pr. telefon. Alarmkilde: Angiver hvor rapporten er oprettet f.eks. via 112 eller EVA2000 eller indtastet direkte ii ODIN (Web) som i eksemplet. Kan ikke angives via brugergrænsefladen.

3 Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN 3 Fremmed udrykningsområde: Angiver at indsatsen finder sted uden for eget udrykningsområde. Forskel mellem meldingsadresse og skadested: forskel mellem meldingsadressen og det faktiske skadested. Hvis dette felt afkrydses, kommer der en blok frem, hvor man skal angive den faktiske adresseoplysninger. Alarmtype: Angiver om alarmen var reel, blind eller falsk. Reel alarm: Alarm, hvor der er sket en skade, som fordrer redningsberedskabets assistance Blind alarm: Alarm afgivet i god tro, hvor der ikke er sket nogen skade, som fordrer redningsberedskabets assistance. Falsk alarm: Alarm afgivet i ond tro, hvor der ikke er sket nogen skade, som fordrer redningsberedskabets assistance. Hovedopgave: Angiver hvad der var den primære opgave i forbindelse med indsatsen. Er der flere opgaver f.eks. ved et trafikuheld med fastklemte, hvor der udover personredningsarbejdet også er et oprydningsarbejde, er det op til redningsberedskabet selv at vurdere, hvad der var den primære opgave (hovedopgaven). Der kan kun være en hovedopgave. Første meldings ordlyd: Vagtcentralens første melding til redningsberedskabet f.eks. Brand-Bil i det fri. Udrykningstid i henhold til serviceniveau: giver mulighed for at registrere om udrykningen hører under et serviceniveau, som kommunen har besluttet f.eks. kunne byudrykninger være tilknyttet et serviceniveau på 10 minutter, mens landudrykninger kunne have et 15 minutters serviceniveau.

4 Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN 4 Registereringen vil i sidste ende give kommunen mulighed for at se, om den opfylder det besluttede serviceniveau. Forskel mellem ordlyd og skade: Angiver om den faktiske skade var forskellig fra ordlyden i den første melding. Assisterende beredskaber: Angiver de redningsberedskaber, som er blevet tilkaldt til assistance, når det lokale redningsberedskab ikke har kunnet klare indsatsen alene.

5 Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN 5 Fanebladet Køretøjer Vandforsyning (Fremføring): Angiver hvor, fremføring af den primære vandforsyning er sket. Vandforsyning fra sprøjtens tank omfatter både autosprøjte, tanksprøjte, m.fl. Vandforsyning (Supplerende): Angiver hvor den evt. supplerende vandforsyning er hentet Vandforsyning (Vandforbrug): Den maksimale kapacitet i liter pr. minut og samlet forbrug under indsatsen. Tilføj køretøj Opret køretøj: Funktionaliteten Opret køretøj gælder kun for nogle rettighedsgrupper. Bl.a. har rettighedsgrupperne Indberetter og Gæst ikke rettighed til at oprette et køretøj. Brugere der tilhører en af disse rettighedsgrupper og klikker på knappen Opret køretøj vil blive logget ud af ODIN med risiko for datatab til følge.

6 Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN 6 Skadet: Her angives, om køretøjet er beskadiget under indsats Udrykningsart: Opdeles i 5 underkategorier Aflyst: Udrykningen aflyses undervejs til skadestedet. (I ODIN angives aflysningstidspunktet som fremmetidspunktet). Assistance: En udrykning, der er rekvireret af en igangværende indsats Erstatning: En udrykning, der er rekvireret til afløsning af indsatte styrker Primær: En udrykning i henhold til alarmeringsplan/udrykningsinstruks eller særlig mødeplan Sekundær: En udrykning der afsendes til at løse en opgave, hvor primærudrykningen ikke var i stand til at rykke ud. Indsatsopgave: Angiver om køretøjet var indsat, aflyst, mødt på skadested, benyttet til transport eller vandforsyning Alarm: Dato/tidspunkt for hvornår køretøjet er blevet alarmeret. Afgang: Dato/tidspunkt for hvornår køretøjet er afgået fra stationen. Fremme: Dato/tidspunkt for hvornår køretøjet er fremme ved skadestedet. I tilfælde af at udrykningen bliver aflyst, skal tidspunktet for aflysningen skrives her. Frigivet: Dato/tidspunkt for hvornår køretøjet er frigivet fra indsatsen. Klar igen: Dato/tidspunkt for hvornår køretøjet er reetableret og klar til en ny indsats.

7 Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN 7 Fanebladet Materiel tilføj materiel Materieltype: Angiver hvilken type materiel, der er anvendt til indsatsen i eksemplet er vist skorstensfejer materiel. Forbrugt antal: Angiver hvor stor en del af materiellet, der er anvendt. Beskadiget: Angiver om materiellet er beskadiget under indsats Fanebladet Personer Tilføjelse af person opret person: Rettighedsgrupperne Indberetter og Gæst kan ikke oprette en person. Brugere der tilhører en af disse rettighedsgrupper og klikker på knappen Opret person vil således blive logget ud af ODIN.

8 Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN 8 Skadet: Her angives, om personen er beskadiget under indsats Skadeart: Angiver skaden på den forulykkede person f.eks. Let kvæstet Førstehjælp: Angiver - om der blev ydet førstehjælp på det skadede personale (brandmanden). Årsag: Angiver årsagen til, at personalet (brandmanden) blev skadet f.eks. defekt materiel. Opgavetype: Angiver om personen var indsat, mødt på skadested, benyttet som radiovagt, mødt på station, ej mødt eller havde andre opgaver i forbindelse med indsatsen. Alarm: Dato/tidspunkt for hvornår personen er blevet alarmeret. Mødt: Dato/tidspunkt for hvornår personen er mødt på stationen. Klar igen: Dato/tidspunkt for hvornår personen er reetableret og klar til en ny indsats. Funktion: Angiver om personens funktion var Ansvarlig leder af indsatsen, Indsatsleder, Holdleder eller Chauffør.

9 Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN 9 Fanebladet Skadested Brandteknisk udrustning på skadested: Angiver den brandtekniske udrustning på skadestedet, og om det blev udløst i forbindelse med ulykken f.eks (ABA-anlæg). Fanebladet Opgaver Brand Brandklassificering: Angiver hvor mange strålerør, der er anvendt samtidig til at slukke branden. Formodet brandårsag: Den formodede årsag til branden. Findes den formodede årsag ikke i listen, skrives denne i bemærkningsfeltet på siden. Brandplacering: Angiver, hvor branden fandt sted (brandens lokalitet).

10 Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN 10 Det skadede objekt: Angiver brandens formodede arnested. Hvem/hvad slukkede branden: Angiver hvem/hvad der slukkede branden f.eks. brandvæsenet eller indsats af civile, hvis branden slukkede af sig selv eller civile selv fik den slukket. Fanebladet Opgaver Brand Bygningsbrand Situation ved ankomst: Angiver omfanget af branden ved ankomst til bygningsbrande f.eks. om der kun er tale om røgudvikling eller om, der er brand i flere rum. Rum: Angiver i hvilket rum i bygningen branden startede. Erstatningsomkostninger: Angiver skøn for erstatningsomkostninger i DKK. Reddede værdier: Angiver et skøn for, hvor mange procent af bygningen, der ikke er beskadiget. Farlighedserklæring: En farlighedserklæring er en brandteknisk vurdering af risici for mennesker, dyr eller større materielle værdier i forbindelse med en given brand.

11 Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN 11 Fanebladet Opgaver Redning Redningsklassificering: Klassificerer redningsopgaven kan f.eks. være redning i forbindelse med brand eller i forbindelse med trafikuheld. Fanebladet Opgaver Redning Tilføj personredning Køn: Angiver kønnet på den forulykkede person Alder: Angiver alderen på den forulykkede person Redningsmetode: Angiver hvilken redningsmetode, der blev anvendt f.eks. Højderedning eller nødflytning. Skadeart: Angiver skadearten på den forulykkede person f.eks. Let kvæstet eller død Førstehjælp: Angiver, om der er brugt førstehjælp på den forulykkede person

12 Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN 12 Fanebladet Opgaver Redning - Tilføj personevakuering Antal: Angiver antal evakuerede personer Evakueringsinstans: Angiver hvem, der evakuerede personerne f.eks. Redningsberedskabet eller politiet. Fanebladet Opgaver Redning Tilføj dyreredning Dyreart: Angiver hvilken dyreart, der blev reddet f.eks. kat, kvæg, svin m.fl. Antal: Angiver antal reddede dyr Skadeart: Angiver skadearten på det forulykkede dyr f.eks. Let kvæstet eller død Behandling: Behandling udført på det skadede dyr f.eks. Nødslagtning

13 Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN 13 Fanebladet Opgaver Miljø Skadeobjekt: Angiver hvem der var skadevolder f.eks. lastvogn Årsag til uheld: Angiver årsagen til uheldet f.eks. uheld sket under transport Tilføjes og angives antallet af kemikaliedykkere eller personale i beskyttelsesdragter, skal Skadeobjekt, Årsag til uheld og Tilføj stof også vælges. Fanebladet Opgaver Miljø Tilføj stof UN-nr: UN-numre er anbefalet af de Forenede Nationer (United Nations). De er på fire cifre og udgør et stofidentifikationsnummer. De fremgår fx af nederste halvdel på de orange fareskilte på tanktransporter af farligt gods. Fare-nr: Farenummer anvendes til beskrivelse af den fare, som det farlige gods besidder. Farenumre fremgår af øverste halvdel på de orange fareskilte på tanktransporter af farligt gods. Navn: Angiver navnet på stoffet, der er udstrømmet f.eks. Olie Mængde (enhed): Angiver hvilken enhed der benyttes ved udstrømning af stof

14 Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN 14 Udstrømmet (enhed): Angiver hvor meget der ca. er udstrømmet af stoffet. Er der ikke udstrømmet noget skrives 0. Det er vigtigt, at Emballage: Angiver hvorledes stoffet var opbevaret eller blev transporteret Fanebladet Opgaver Diverse Beredskabsmæssige opgaver: Angiver hvilken anden beredskabsmæssig opgave, der er udført, som ikke kan kategoriseres under brand, redning eller miljøuheld f.eks. nødstrømsforsyning. Fanebladet Status Vurdering af 1. udrykning samt nødvendigt antal personer: Angiver hvorvidt førsteudrykningen var tilstrækkelig for lille eller for stor (antal personer)

DOKUMENTATION OG. Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN VEJLEDNING 30. DECEMBER Indholdsfortegnelse

DOKUMENTATION OG. Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN VEJLEDNING 30. DECEMBER Indholdsfortegnelse DOKUMENTATION OG VEJLEDNING 30. DECEMBER 2011 Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN Denne definitionsvejledning er en hjælp til at sikre ensartet indtastning i de enkelte

Læs mere

Bilag 1 Obligatorisk indberetning ved anvendelse af ODIN. Ver

Bilag 1 Obligatorisk indberetning ved anvendelse af ODIN. Ver Bilag 1 Obligatorisk indberetning ved anvendelse af ODIN. Ver 1.0.01.2005 Ved at anvende denne vejledning tilses det, at de områder, der er omfattet af pligten til at indberette bestemte oplysninger om

Læs mere

Statistisk Nyhedsbrev 2/2009

Statistisk Nyhedsbrev 2/2009 Statistisk Nyhedsbrev 2/2009 Kommunale redningsopgaver 2007-2008 Samtlige kommunale redningsberedskaber varetager i dag redningsopgaver, herunder opgaver med frigørelse af fastklemte ved trafikuheld, som

Læs mere

Procestegninger ODIN

Procestegninger ODIN Procestegninger ODIN Rapporttype/rapportkategori Rapporttype-rapportkategori, 2 ord for det samme indhold Standard rapport Bruges til udrykninger i beredskabets kommuner. Tilkaldes flere stationer fra

Læs mere

DOKUMENTATION OG VEJLEDNING

DOKUMENTATION OG VEJLEDNING DOKUMENTATION OG VEJLEDNING VERSION 2 Opdatering af oplysninger på eksisterende køretøjer og registrering af nye køretøjer. Denne vejledning beskriver, hvordan der registreres oplysninger om køretøjer.

Læs mere

NOTAT. Overblik over variable i ODIN

NOTAT. Overblik over variable i ODIN NOTAT Sagsnr.: Sagsbehandler: BLN Overblik over variable i ODIN Dette dokument indeholder en oversigt over de dataparametre og værdilister, som skal anvendes af de kommunale redningsberedskaber ved registrering

Læs mere

DOKUMENTATION OG VEJLEDNING

DOKUMENTATION OG VEJLEDNING DOKUMENTATION OG VEJLEDNING VERSION 1 27. SEPTEMBER 2016 Udtræk af data ved hjælp af Redningsberedskabets Statistikbank Denne vejledning med eksempler beskriver bl. a, hvorledes udtræk af data fra ODIN

Læs mere

KOM GODT I GANG MED ODIN

KOM GODT I GANG MED ODIN KOM GODT I GANG MED ODIN Anvend denne folder hvis du skal i gang med at bruge ODIN, eller hvis du ønsker vejledning i indberetning af oplysninger om redningsberedskabets udrykningsaktivitet i ODIN. INDHOLD

Læs mere

påpegede, vil blive indarbejdet i planforslaget, før den endelige forelæggelse af planforslaget for de enkelte kommunalbestyrelser.

påpegede, vil blive indarbejdet i planforslaget, før den endelige forelæggelse af planforslaget for de enkelte kommunalbestyrelser. Beredskab & Sikkerhed Vestergrave 30 8900 Randers C Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for Beredskab & Sikkerhed (dimensioneringsplanen) 01. november 2018 Beredskabsstyrelsen har den

Læs mere

Delrapport 1. Bilag 1.2. Udrykningsstatistik Vestsjællands Brandvæsen. Plan for risikobaseret dimensionering

Delrapport 1. Bilag 1.2. Udrykningsstatistik Vestsjællands Brandvæsen. Plan for risikobaseret dimensionering Bilag 1.2 Vestsjællands Brandvæsen Delrapport 1 Udrykningsstatistik 2010-2014 Plan for risikobaseret dimensionering Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø december 2015 1 Fremgangsmåde

Læs mere

DOKUMENTATION OG VEJLEDNING

DOKUMENTATION OG VEJLEDNING DOKUMENTATION OG VEJLEDNING VERSION 2 Registrering af oplysninger på personalet Denne vejledning beskriver, hvordan der registreres oplysninger om personalet. Vejledningen er delt op i 2 dele. - Opdatering

Læs mere

Nomenklatur og klassifikation i ODIN

Nomenklatur og klassifikation i ODIN Nomenklatur og klassifikation i ODIN (Picklister) Udarbejdet den 29. november 2011 Indhold Første meldings ordlyd 2 29. november 2011 Side 1 af 5 Beskrivelse Vagtcentralens første melding til redningsberedskabet

Læs mere

ODIN-webservice ændringer release 2010 v2.0

ODIN-webservice ændringer release 2010 v2.0 DOKUMENTATION OG VEJLEDNING ODIN-webservice ændringer release 2010 v2.0 Indholdsfortegnelse 1. Nye webservice metoder... 2 1.1 Anvendelse af køretøjer og personel fra fremmede beredskaber ifm. indberetning

Læs mere

REDNINGSBEREDSKABET I HALSNÆS KOMMUNE

REDNINGSBEREDSKABET I HALSNÆS KOMMUNE 2016 REDNINGSBEREDSKABET I HALSNÆS KOMMUNE 1 2016 I HALSNÆS KOMMUNE Denne beretning er på given foranledning udarbejdet til Halsnæs Kommune, for at klarlægge servicemålenes indfrielse. Det skal bemærkes,

Læs mere

Nomenklatur og klassifikation i ODIN

Nomenklatur og klassifikation i ODIN Nomenklatur og klassifikation i ODIN (Picklister) Udarbejdet den 3. januar 2013 Indhold Alarm modtaget fra 3 Alarmkilde 4 Alarmtype 5 Ansættelsesstatus 6 Assistancetype 7 Behandling (dyreredning) 8 Beredskabsniveau

Læs mere

Redningsberedskabets Statistiske Beretning 2009

Redningsberedskabets Statistiske Beretning 2009 Redningsberedskabets Statistiske Beretning 2009 Udgivet af: Beredskabsstyrelsen Datavej 16 3460 Birkerød Telefon: 45 90 60 00 E-mail: brs@brs.dk www.brs.dk Oplag: 1000 (august 2010) Tryk: Rosendahls-Schultz

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udkast til en ny bekendtgørelse

Beredskabsstyrelsens udkast til en ny bekendtgørelse Den nugældende bekendtgørelse nr. nr. 765 af 03. august 2005 om risikobaseret kommunalt redningsberedskab som ændret ved bekendtgørelse nr. nr. 872 af 6. juli 2007 Beredskabsstyrelsens udkast til en ny

Læs mere

Redningsberedskabets Statistiske Beretning 2008

Redningsberedskabets Statistiske Beretning 2008 Redningsberedskabets Statistiske Beretning 2008 Udgivet af: Beredskabsstyrelsen Datavej 16 3460 Birkerød Telefon: 45 90 60 00 E-mail: brs@brs.dk www.brs.dk Oplag: 1000 (august 2009) Tryk: Schultz Grafisk

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Dragør Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Dragør Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Dragør Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Dragør Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 18. december 2013 Dragør Kommune indsendte

Læs mere

Redningsberedskabets Statistik 2014

Redningsberedskabets Statistik 2014 Redningsberedskabets Statistik 2014 Udgivet af: Beredskabsstyrelsen Datavej 16 3460 Birkerød Telefon: 45 90 60 00 Fax: 45 90 60 60 E-mail: brs@brs.dk www.brs.dk Sagsnr.: 2014/032563 Juni 2014 ISBN: 978-87-91590-74-0

Læs mere

DRIFTSRAPPORT 1. Kvartal 2014

DRIFTSRAPPORT 1. Kvartal 2014 Kilde: ODIN, GIS kort, Beredskabsstyrelsen Januar-Marts 70 opgaver kørt af Falck. 8 indsatsledereftersyn og udkald af det frivillige beredskab 1/7 Varde Kommune 1. kvartal. 2014 Opgave- og stationsfordeling:

Læs mere

Nomenklatur og klassifikation i ODIN

Nomenklatur og klassifikation i ODIN Nomenklatur og klassifikation i ODIN (Picklister) Udarbejdet den 29. november 2011 Indhold Aftale vedrørende 3 Alarm modtaget fra 4 Alarmkilde 5 Alarmtype 6 Andre oplag 7 Anlægskategori 8 Ansættelsesstatus

Læs mere

Bilag 1.2: Udrykningsanalyse i form af statistik og GIS-kort. Faxe Kommune 2012

Bilag 1.2: Udrykningsanalyse i form af statistik og GIS-kort. Faxe Kommune 2012 Bilag 1.2: Udrykningsanalyse i form af statistik og GIS-kort Faxe Kommune 2012 Indholdsfortegnelse 1. FREMGANGSMÅDE TIL UDARBEJDELSE AF UDRYKNINGSANALYSE... 2 1.1 DATAGRUNDLAGET FOR UDRYKNINGSANALYSEN...

Læs mere

Center for Samfundssikkerhed og Beredskab September 2010. Ændringer til Retningslinjer for indsatsledelse

Center for Samfundssikkerhed og Beredskab September 2010. Ændringer til Retningslinjer for indsatsledelse Ændringer til Retningslinjer for indsatsledelse I Retningslinjer for indsatsledelse fra januar 2009 er foretaget en række ændringer. De indførte ændringer er oplistet nedenfor og udformet i et format,

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Faxe Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Faxe Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Faxe Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Faxe Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 7. september 2012 Faxe Kommune har den 2. august

Læs mere

Bilag 1. Østsjællands Bredskab er forkortet - ØSB Vestsjællands Brandvæsen er forkortet - VSBR

Bilag 1. Østsjællands Bredskab er forkortet - ØSB Vestsjællands Brandvæsen er forkortet - VSBR Bilag 1 Ydelsesbeskrivelse for Østsjællands Beredskab leverance af brandberedskab (First respond) i Lejre Øst for perioden 2018-2019 for Vestsjællands Brandvæsen version 1,2 I forlængelse af notat pr.

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Skanderborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Skanderborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Skanderborg Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Skanderborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 25. september 2013 Skanderborg Kommune

Læs mere

S T A T I S T I S K E B E R E T N I N G 2 0 0 6

S T A T I S T I S K E B E R E T N I N G 2 0 0 6 R E D N I N G S B E R E D S K A B E T S S T A T I S T I S K E B E R E T N I N G 2 0 0 6 Udgivet af: Beredskabsstyrelsen Statistik og Analyse Datavej 16 DK-3460 Birkerød Telefon: 45 90 60 00 Telefax: 45

Læs mere

Blinde og falske alarmer er i dag bl.a. defineret i ODIN og i Redningsberedskabets Statistiske Beretning:

Blinde og falske alarmer er i dag bl.a. defineret i ODIN og i Redningsberedskabets Statistiske Beretning: NOTAT April 2011 Sagsnr.: Sagsbehandler: JP Baggrund Der har gennem årene været anvendt forskellige definitioner af begreberne blinde og falske alarmer, og der har været en række forespørgsler

Læs mere

Veluddannede medarbejdere og ledere, der håndterer forebyggelse og indsatser kompetent

Veluddannede medarbejdere og ledere, der håndterer forebyggelse og indsatser kompetent Bilag 7: Operativ kapacitet Beredskab arbejder effektivt for Rettidig og rigtig indsats, når beredskabet rykker ud Veluddannede medarbejdere og ledere, der håndterer forebyggelse og indsatser kompetent

Læs mere

Redningsberedskabets Statistik 2013

Redningsberedskabets Statistik 2013 Redningsberedskabets Statistik 2013 Udgivet af: Beredskabsstyrelsen Datavej 16 3460 Birkerød Telefon: 45 90 60 00 Fax: 45 90 60 60 E-mail: brs@brs.dk www.brs.dk Sagsnr.: 2013/029057 Udgivet: Juni 2013

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Vordingborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Vordingborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Vordingborg Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Vordingborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 6. august 2013 Vordingborg Kommune

Læs mere

Nomenklatur og klassifikation i ODIN

Nomenklatur og klassifikation i ODIN Nomenklatur og klassifikation i ODIN (Picklister) Udarbejdet den 8. maj 2014 Indhold Aftale vedrørende 3 Alarm modtaget fra 4 Alarmkilde 5 Alarmtype 6 Andre oplag (Brandsyn) 7 Anlægskategori (Brandsyn)

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Hvidovre Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Hvidovre Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Hvidovre Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Hvidovre Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 9. juli 2012 Hvidovre Kommune indsendte

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Beredskabskommissionen 04.09.2012 kl. 15:00 Brandstationen i Fjerritslev Beredskabskommissionen 04.09.2012 Punkter på åbent møde: 7. Besigtigelse af beredskabsmateriel m.m. 1 8. Fremmøde til skadesteder

Læs mere

Beredskabsstyrelsen finder, at det fremsendte planforslag lever op til de krav, der stilles efter dimensioneringsbekendtgørelsen.

Beredskabsstyrelsen finder, at det fremsendte planforslag lever op til de krav, der stilles efter dimensioneringsbekendtgørelsen. Greve Kommune Solrød Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Greve og Solrød Kommuners forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 21. august 2012 Greve

Læs mere

3. Udrykningstider. Fra beredskabsstation Esbjerg er der besluttet følgende udrykningstider:

3. Udrykningstider. Fra beredskabsstation Esbjerg er der besluttet følgende udrykningstider: Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 8. august 2012 Login jsm Sagsbehandler Jes Seerup Møller Telefon direkte 76 16 10 47 Esbjerg Kommunes serviceniveau på beredskabsområdet. Denne beskrivelse bygger på den

Læs mere

RBD 0 LEH 7.maj 2018 Oplæg til serviceniveau - responstider for det operatives beredskab RBD

RBD 0 LEH 7.maj 2018 Oplæg til serviceniveau - responstider for det operatives beredskab RBD RBD 0 LEH 7.maj 2018 Oplæg til serviceniveau - responstider for det operatives beredskab RBD 2018-2021 Oplæg til serviceniveauet er et overordnet udtryk for den hjælp, borgerne kan forvente at få fra Vestsjællands

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for den risikobaserede dimensionering af Trekantområdets Brandvæsen

Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for den risikobaserede dimensionering af Trekantområdets Brandvæsen Trekantområdets Brandvæsen Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for den risikobaserede dimensionering af Trekantområdets Brandvæsen 28. september 2016 Beredskabsstyrelsen har modtaget forslag

Læs mere

Formodet brandårsag: Påsat brand

Formodet brandårsag: Påsat brand Formodet brandårsag: Påsat brand 3. ÅRGANG NOVEMBER 28 NR. 3 Redningsberedskabet (brandvæsenet) rykker i gennemsnit ud til 17.5 brande om året. I 27 blev det til 18.276 udrykninger til brande. De kommunale

Læs mere

Redningsberedskabet er hurtigt fremme

Redningsberedskabet er hurtigt fremme 1. ÅRGANG NOVEMBER 2006 NR. 2 Redningsberedskabet er hurtigt fremme Hvis en brand bryder ud i et boligkompleks i byen, kan beboerne regne med, at hjælpen er på vej lige om hjørnet. Tallene i dette nyhedsbrev

Læs mere

DRIFTSRAPPORT 2. Kvartal 2014

DRIFTSRAPPORT 2. Kvartal 2014 Kilde: ODIN, GIS kort, Beredskabsstyrelsen April - juni 82 opgaver kørt af Falck. 7 indsatsledereftersyn og udkald af det frivillige beredskab 1/10 Varde Kommune 2. kvartal. 2014 Opgave- og stationsfordeling:

Læs mere

Udrykninger 2013. Operationelt beredskab. Udarbejdet af:

Udrykninger 2013. Operationelt beredskab. Udarbejdet af: Bilag 10 Udrykninger 2013 Operationelt beredskab Udarbejdet af: Tovholder: Jan Bruun Holbæk (JB) Jesper Christensen Kalundborg (JC) Søren Lundhild Lejre (SL) Lars Karlsen Odsherred (LK) Per S. Eilertsen

Læs mere

Redningsberedskabets Statistiske Beretning 2008

Redningsberedskabets Statistiske Beretning 2008 Redningsberedskabets Statistiske Beretning 2008 Udgivet af: Beredskabsstyrelsen Datavej 16 3460 Birkerød Telefon: 45 90 60 00 E-mail: brs@brs.dk www.brs.dk Oplag: 1000 (august 2009) Tryk: Schultz Grafisk

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udkast til udtalelse med VSBVs kommentarer 16. august 2018

Beredskabsstyrelsens udkast til udtalelse med VSBVs kommentarer 16. august 2018 17. august 2018 Beredskabsstyrelsens udkast til udtalelse med VSBVs kommentarer 16. august 2018 Side 1 af 14 Beredskabsstyrelsen udkast til udtalelse findes i sin fulde længde side 8-14. Nr. Resumé af

Læs mere

ODIN brugergruppe. Møde januar 2016

ODIN brugergruppe. Møde januar 2016 ODIN brugergruppe Møde 1 19. januar 2016 16. april 2013 DAGSORDEN 1. Indledning 2. Sammenlægning af beredskaber 3. Konvertering af rapporter fra gamle ODIN 4. ODIN udvikling i 2016 5. Statistikbank mv.

Læs mere

onsdag 13-mar-2013 kl. 00:58:03

onsdag 13-mar-2013 kl. 00:58:03 Udrykningsrapport HOP/FALH/SOM/MOL/BRS/BRSF/SKRY D/ Alarm: onsdag 13-mar-2013 kl. 00:58:03 Beredskab: Eksternt rap nr: Lokalt rap nr: Haderslev Brand og Redning 14 Alarmering Supplerende Alarm modtaget

Læs mere

Drifts- og økonomirapport. Aabenraa Brand & Redning

Drifts- og økonomirapport. Aabenraa Brand & Redning Drifts- og økonomirapport Aabenraa Brand & Redning 01.01.2014-31.12.2014 Operativ afdeling Månedsberetning fordelt på alarmtyper. Alarmtype Jan Feb Mar Apr Maj Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec I alt Blind

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for risikobaseret dimensionering af redningsberedskabet i Brønderslev Kommune

Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for risikobaseret dimensionering af redningsberedskabet i Brønderslev Kommune Brønderslev Kommune e-mail: raadhus@99454545.dk cc.:jens.anker.gere@99454545.dk Dato: 23. juli 2007 CSB j.nr.: 2007/002693 Sagsbeh.: SJS Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for risikobaseret

Læs mere

Vestegnens Brandvæsen. Professionel handling - når det gælder. Overvågning Kontrol Sikkerhed Service Respons

Vestegnens Brandvæsen. Professionel handling - når det gælder. Overvågning Kontrol Sikkerhed Service Respons Vestegnens Brandvæsen Professionel handling - når det gælder Overvågning Kontrol Sikkerhed Service Respons Indhold Vagtcentralen 1 Brandvæsenets kraftcenter Værktøjerne 1 Udstyr der følger med tiden Tekniske

Læs mere

Bilag 5: Udrykningsstatistikker.

Bilag 5: Udrykningsstatistikker. Bilag 5: Udrykningsstatistikker. Udrykningsstatistikkerne er baseret på oplysninger fra data i ODIN (Beredskabsstyrelsens Online Dataregistrerings- og INdberetningssystem, www.odin.dk). Herefter konverteres

Læs mere

Følgende tre brandårsagskategorier fra ODIN benyttes til at undersøge, hvor ofte brande er forårsaget af børn: leg med ild, hærværk og påsat brand.

Følgende tre brandårsagskategorier fra ODIN benyttes til at undersøge, hvor ofte brande er forårsaget af børn: leg med ild, hærværk og påsat brand. 1. ÅRGANG AUGUST 2006 NR. 1 Børn og brandulykker Redningsberedskabet (brandvæsenet) bliver i gennemsnit alarmeret til 17.0 brande om året. I 2005 blev de alarmeret til 16.551 brande. De kommunale redningsberedskaber

Læs mere

Et tilrettet udkast til plan blev fremsendt til Beredskabsstyrelsen med mail af 5. april 2011.

Et tilrettet udkast til plan blev fremsendt til Beredskabsstyrelsen med mail af 5. april 2011. Frederikssund Kommune Halsnæs Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Frederikssund og Halsnæs Kommuners forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Læs mere

Bilag 5: Udrykningsstatistikker.

Bilag 5: Udrykningsstatistikker. Bilag 5: Udrykningsstatistikker. Indhold Generelt for statistikken.... 3 Datagrundlaget for statistikken... 3 Kvalitetssikring af datagrundlaget... 3 Følgende er taget med i statistikken:... 3 Statistik

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem Bornholms Regionskommune og Beredskabsstyrelsen om varetagelse af redningsberedskabet i distrikt Allinge.

Samarbejdsaftale mellem Bornholms Regionskommune og Beredskabsstyrelsen om varetagelse af redningsberedskabet i distrikt Allinge. Samarbejdsaftale mellem Bornholms Regionskommune og Beredskabsstyrelsen om varetagelse af redningsberedskabet i distrikt Allinge. Samarbejdet vedrørende det kommunale redningsberedskabs operative opgaver,

Læs mere

Åbent møde i ODIN-brugergruppen den 8. juni 2016

Åbent møde i ODIN-brugergruppen den 8. juni 2016 27. juni 2016 Sagsnr.: 2016/040029 Sagsbehandler: KRV Åbent møde i ODIN-brugergruppen den 8. juni 2016 Opsamlingspunkter 1. Siden sidst, herunder status på sager I rejste på sidste møde Der er et udtalt

Læs mere

REDNINGSBEREDSKABETS STATISTISKE BERETNING 2007

REDNINGSBEREDSKABETS STATISTISKE BERETNING 2007 REDNINGSBEREDSKABETS STATISTISKE BERETNING 2007 Udgivet af: Beredskabsstyrelsen Datavej 16 3460 Birkerød Telefon: 45 90 60 00 Telefax: 45 90 60 60 E-mail: brs@brs.dk www.brs.dk Redaktion: Berit Lumbye

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Mariagerfjord Kommunes forslag til

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Mariagerfjord Kommunes forslag til Mariagerfjord Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Mariagerfjord Kommunes forslag til 27. oktober 2010 revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Mariagerfjord

Læs mere

Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner BESLUTNINGSREFERAT. Fraværende: Torben Jensen, Norddjurs (L) Tom Bytoft, Norddjurs (A)

Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner BESLUTNINGSREFERAT. Fraværende: Torben Jensen, Norddjurs (L) Tom Bytoft, Norddjurs (A) Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner BESLUTNINGSREFERAT Sted: Station Ebeltoft Kirkegade 30, 8400 Ebeltoft Dato: Onsdag den 6. februar 2013 Start kl.: 14:00 Slut kl.: 16:00 Medlemmer:

Læs mere

Beredskab. Overordnede mål. Beredskabskommissionen. Redningsberedskab. Opdeling i delvirksomheder

Beredskab. Overordnede mål. Beredskabskommissionen. Redningsberedskab. Opdeling i delvirksomheder Overordnede mål Aktivitetsområdet Beredskab er en del af Fredericia Kommunes By- og Landsbypolitik. By- og Landsbypolitikken er en sektorpolitik, og angiver kommunalbestyrelsens holdning og retning for

Læs mere

Vestsjællands Brandvæsen Delrapport 1

Vestsjællands Brandvæsen Delrapport 1 Bilag 1.2 Vestsjællands Brandvæsen Delrapport 1 Udrykningsstatistik 2010-2014 Plan for risikobaseret dimensionering Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, og Sorø januar 2016 Indholdsfortegnelse 1 Fremgangsmåde

Læs mere

Strategi for vandforsyning til brandslukning i Østsjællands Beredskabs sluknings område.

Strategi for vandforsyning til brandslukning i Østsjællands Beredskabs sluknings område. Strategi for vandforsyning til brandslukning i s sluknings område. Lovgrundlag. Af Beredskabslovens 15 (LBK nr 314 af 03/04/2017) og Bekendtgørelse om risikobaseret kommunalt beredskab 1 stk. 3 (BEK nr

Læs mere

Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Dato: 14. marts 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:00-17:30 Lene Hansen, Formand (A) Gert Henriksen (A) Knud L. Pedersen (V) Erik Sørensen

Læs mere

Høringssvar Plan for risikobaseret redningsberedskab Nordsjællands Brandvæsen. 9. september 2015

Høringssvar Plan for risikobaseret redningsberedskab Nordsjællands Brandvæsen. 9. september 2015 Høringssvar Plan for risikobaseret redningsberedskab Nordsjællands Brandvæsen 9. september 2015 1. Indkomne høringssvar I forbindelse med vedtagelse af oplæg til serviceniveau i Beredskabskommissionen,

Læs mere

Kort fortalt: Fredericia Brandvæsen

Kort fortalt: Fredericia Brandvæsen Kort fortalt: Fredericia Brandvæsen Et minuts beredskab. ISL + HL + 3-4 brandmænd. (standard udrykning) Fem minutters beredskab. HL + 5 brandmænd (tilkald af deltid/fast) Vagtfri grupper. 10HL + 30 brandmænd

Læs mere

Mål og Midler Beredskabskommissionen

Mål og Midler Beredskabskommissionen Budget Beredskabskommissionen har i 2013 et samlet nettodriftsbudget på 17,3 mio. kr. Budgettet udgør 0,34 % af Viborg Kommune samlede driftsudgifter. Vision Viborg Kommunes vision Viborg Kommune Vilje,

Læs mere

Delrapport 1: Risikoidentifikation

Delrapport 1: Risikoidentifikation Delrapport 1: Risikoidentifikation Faxe Kommune 2012 Indholdsfortegnelse 1. FORMÅL MED RISIKOIDENTIFIKATION... 2 2. FORLØB FOR ARBEJDET MED RISIKOIDENTIFIKATION... 2 3. STRUKTURERING OG IDENTIFIKATION

Læs mere

REDNINGSBEREDSKABETS STATISTISKE BERETNING 2005

REDNINGSBEREDSKABETS STATISTISKE BERETNING 2005 REDNINGSBEREDSKABETS STATISTISKE BERETNING 2005 Udgivet af: Beredskabsstyrelsen Statistik og Analyse Datavej 16 DK-3460 Birkerød Telefon: 45 90 60 00 Telefax: 45 90 60 60 Redaktion: Steen H. Nonnemann,

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Middelfart Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Middelfart Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Middelfart Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Middelfart Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 7. august 2013 Middelfart Kommune

Læs mere

Notat. Der bliver ikke kapacitet til personredning inden for den i RBD

Notat. Der bliver ikke kapacitet til personredning inden for den i RBD Notat Notat vedr. ændringer i plan for risikobaseret dimensionering af brandvæsenet i Egedal Kommune Nærværende notat redegør for de fremsatte ændringer til den gældende plan for risikobaseret dimensionering

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Haderslev Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Haderslev Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Haderslev Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Haderslev Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 16. april 2013 Haderslev Kommune indsendte

Læs mere

Høringssvar 2016 Plan for risikobaseret redningsberedskab Nordsjællands Brandvæsen

Høringssvar 2016 Plan for risikobaseret redningsberedskab Nordsjællands Brandvæsen Høringssvar 2016 Plan for risikobaseret redningsberedskab Nordsjællands Brandvæsen HØRINGSSVAR Plan for risikobaseret redningsberedskab Nordsjællands Brandvæsen 2016 Kokkedal Industripark 14 2980 Kokkedal

Læs mere

Beredskabsstyrelsen. Martin Reland. Steen Hjere Nonnemann. Projektleder. Data og statistik

Beredskabsstyrelsen. Martin Reland. Steen Hjere Nonnemann. Projektleder. Data og statistik ODIN temadage Beredskabsstyrelsen Martin Reland Projektleder Steen Hjere Nonnemann Data og statistik Program Velkommen v/fkb Hvorfor nyt ODIN? Ligheder og forskelle mellem gamle og nye ODIN Brugeroprettelser

Læs mere

Brønderslev Kommune. Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Dato: 31. januar 2008 Lokale: Falck-stationen i Dronninglund Tidspunkt: 15.30 19.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/15 Besøg

Læs mere

Delrapport 1: Risikoidentifikation (bilag 1.1) Midt- og Sydsjællands Brand & Redning Risikobaseret dimensionering 2016

Delrapport 1: Risikoidentifikation (bilag 1.1) Midt- og Sydsjællands Brand & Redning Risikobaseret dimensionering 2016 Delrapport 1: Risikoidentifikation (bilag 1.1) Midt- og Sydsjællands Brand & Redning Risikobaseret dimensionering 2016 Indholdsfortegnelse 1. FORMÅL MED RISIKOIDENTIFIKATION... 2 2. FORLØB FOR ARBEJDET

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen onsdag den 23. september 2015. Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge

Referat Beredskabskommissionen onsdag den 23. september 2015. Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Referat Beredskabskommissionen onsdag den 23. september 2015 Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Indholdsfortegnelse 1.! Godkendelse af dagsordenen... 1! 2.! Til orientering september

Læs mere

2. Henvendelse fra Tårnby Kommune om behovet for fremtidig assistance

2. Henvendelse fra Tårnby Kommune om behovet for fremtidig assistance 2. Henvendelse fra Tårnby Kommune om behovet for fremtidig assistance Bestyrelsen orienteres om, at Tårnby Kommune har meddelt Hovestadens Beredskab, at kommunen ikke ønsker at indgå en aftale om assistance

Læs mere

Forslag til disposition for plan for det kommunale redningsberedskab

Forslag til disposition for plan for det kommunale redningsberedskab 1 BEREDSKABSSTYRELSEN April 2010 Center for Samfundssikkerhed og Beredskab Forslag til disposition for plan for det kommunale redningsberedskab (risikobaseret dimensionering) Dette forslag til disposition

Læs mere

Beredskabsstyrelsen Data og Statistik Dato 31. maj 2006 Datavej 16 STA j.nr.: 021-213/2006 3460 Birkerød Sagsbeh.: hcl@brs.dk

Beredskabsstyrelsen Data og Statistik Dato 31. maj 2006 Datavej 16 STA j.nr.: 021-213/2006 3460 Birkerød Sagsbeh.: hcl@brs.dk Beredskabsstyrelsen Data og Statistik Dato 31. maj 2006 Datavej 16 STA j.nr.: 021-213/2006 3460 Birkerød Sagsbeh.: hcl@brs.dk REFERAT Emne Tid og sted Møde i ODIN-brugergruppe Onsdag den 17. maj 2006,

Læs mere

Ekstern Beredskabsplan for Foreningen Danske Olieberedskabslagre S-4 Fristrupvej 55 4340 Tølløse

Ekstern Beredskabsplan for Foreningen Danske Olieberedskabslagre S-4 Fristrupvej 55 4340 Tølløse Ekstern Beredskabsplan for Foreningen Danske Olieberedskabslagre S-4 Fristrupvej 55 4340 Tølløse Version 1.0 2012 Beredskabet Holbæk, Kanalstræde 2, 4300 Holbæk Tlf. 72 36 36 30 e-mail beredskab@holb.dk

Læs mere

Referat af åbent møde for Beredskabskommissions møde den 08. juni 2009 kl. 17:00 i Torvehallerne i Vejle

Referat af åbent møde for Beredskabskommissions møde den 08. juni 2009 kl. 17:00 i Torvehallerne i Vejle Referat af åbent møde for Beredskabskommissions møde den 08. juni 2009 kl. 17:00 i Torvehallerne i Vejle Indholdsfortegnelse 009. Revidering af den risikobaserede dimensionering og redningsberedskabets

Læs mere

Bemærkninger til Beredskabsstyrelsens udtalelse vedr. Faxe Kommunes udkast til plan for risikobaseret redningsberedskab 2012

Bemærkninger til Beredskabsstyrelsens udtalelse vedr. Faxe Kommunes udkast til plan for risikobaseret redningsberedskab 2012 Bemærkninger til Beredskabsstyrelsens udtalelse vedr. Faxe Kommunes udkast til plan for risikobaseret redningsberedskab 2012 Udtalelse fra Beredskabsstyrelsen Kommentarer til udtalelse Generel indledning

Læs mere

Mål og Midler Beredskabskommissionen

Mål og Midler Beredskabskommissionen Budget Beredskabskommissionen har i 2015 et samlet nettodriftsbudget på 17,2 mio. kr. Budgettet udgør 0,3 % af Viborg Kommune samlede driftsudgifter. Vision Viborg Kommunes vision Viborg Kommune Vilje,

Læs mere

Risikobaseret Dimensionering

Risikobaseret Dimensionering (1-0-2012) Jane Borchersen Hansen - Afs 01.doc Side 1 Side : 1 s opbygning og organisation er i dag opbygget således, at Faaborg Midtfyn Kommune har nedsat en beredskabskommission som via beredskabschefen

Læs mere

Brandvæsenets udrykninger i Juni 2015

Brandvæsenets udrykninger i Juni 2015 Brandvæsenets udrykninger i Juni 015 Udrykninger : Antal i måneden Løst før ankomst 3 Småredskaber 4 1 HT-rør 11 1 strålerør 0-3 strålerør 1 Over 3 strålerør 0 Blind 19 Falsk 0 Mindre uheld m farlige stoffer

Læs mere

Center for Samfundssikkerhed og Beredskab Fordeles til: Ad: Sagsnr.: 2009/ CFO 2.1 Dato: 23. marts 2009 CUH 2.1 DIS NBR CSB (HOB) CSB (ODIN)

Center for Samfundssikkerhed og Beredskab Fordeles til: Ad: Sagsnr.: 2009/ CFO 2.1 Dato: 23. marts 2009 CUH 2.1 DIS NBR CSB (HOB) CSB (ODIN) Center for Samfundssikkerhed og Beredskab Fordeles til: Ad: Sagsnr.: 2009/010059 CFO 2.1 Dato: 23. marts 2009 CUH 2.1 DIS NBR CSB (HOB) CSB (ODIN) Rapport om Beredskabsstyrelsens tilsyns- og rådgivningsbesøg

Læs mere

Plan for risikobaseret redningsberedskab i Faxe Kommune

Plan for risikobaseret redningsberedskab i Faxe Kommune Plan for risikobaseret redningsberedskab i Faxe Kommune August 2012 1 Indholdsfortegnelse 1. FORMÅL OG BAGGRUND... 3 1.1 OPBYGNING AF OPLÆG TIL SERVICENIVEAU... 3 2. RISIKOPROFIL AF FAXE KOMMUNE... 4 2.1

Læs mere

Brandvæsenets udrykninger i December 2014

Brandvæsenets udrykninger i December 2014 Brandvæsenets udrykninger i December 2014 Udrykninger : Antal i måneden Løst før ankomst 7 Småredskaber 4 1 HT-rør 5 1 strålerør 1 2-3 strålerør 0 Over 3 strålerør 1 Blind 20 Falsk 0 Mindre uheld m farlige

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Randers Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Randers Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Randers Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Randers Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 30. november 2011 Randers Kommune har den

Læs mere

Nyt i ODIN. Version 29-05-2008

Nyt i ODIN. Version 29-05-2008 Version 29-05-2008 Skift password Det er nu muligt for brugerne selv at skifte deres password i ODIN, Det gøres ved at klikke på teksten Skift password Se fig. 1, hvorefter man kommer til siden vist på

Læs mere

SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN DONG RÅOLIETERMINAL VEJLBYVEJ 28, 7000 FREDERICIA. Revideret 14.1.2015 Politistaben Planenheden

SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN DONG RÅOLIETERMINAL VEJLBYVEJ 28, 7000 FREDERICIA. Revideret 14.1.2015 Politistaben Planenheden SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN DONG RÅOLIETERMINAL VEJLBYVEJ 28, 7000 FREDERICIA Revideret 14.1.2015 Politistaben Planenheden Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Virksomheden og processer...

Læs mere

REDNINGSBEREDSKABETS STATISTISKE BERETNING

REDNINGSBEREDSKABETS STATISTISKE BERETNING REDNINGSBEREDSKABETS STATISTISKE BERETNING 2004 Udgivet af: Beredskabsstyrelsen Statistik og Analyse Datavej 16 DK-3460 Birkerød Telefon: 45 90 60 00 Telefax: 45 90 60 60 Redaktion: Steen H. Nonnemann

Læs mere

Plan for risikobaseret redningsberedskab i Næstved Kommune

Plan for risikobaseret redningsberedskab i Næstved Kommune Plan for risikobaseret redningsberedskab i Næstved Kommune December 2012 1 Indholdsfortegnelse 1. FORMÅL OG BAGGRUND... 3 1.1 OPBYGNING AF OPLÆG TIL SERVICENIVEAU... 3 2. RISIKOPROFIL AF NÆSTVED KOMMUNE...

Læs mere

FREDERICIA KOMMUNE Brandvæsenet EKSTERN BEREDSKABSPLAN SAMTANK A/S VESTHAVNSVEJ 31 7000 FREDERICIA

FREDERICIA KOMMUNE Brandvæsenet EKSTERN BEREDSKABSPLAN SAMTANK A/S VESTHAVNSVEJ 31 7000 FREDERICIA FREDERICIA KOMMUNE Brandvæsenet EKSTERN BEREDSKABSPLAN SAMTANK A/S VESTHAVNSVEJ 31 7000 FREDERICIA 2 Ekstern beredskabsplan Samtank A/S Indholdsfortegnelse 1. Forord... 3 2. Planens mål... 4 3. Anmeldelse

Læs mere

Delrapport 1 - Risikoidentifikation

Delrapport 1 - Risikoidentifikation Plan for risikobaseret redningsberedskab i Nordsjællands Brandvæsen Delrapport 1 - Risikoidentifikation Maj 2015 Indholdsfortegnelse 1. FORMÅL MED RISIKOIDENTIFIKATION... 3 2. FORLØB FOR ARBEJDET MED RISIKOIDENTIFIKATION...

Læs mere

Notat. Notatet skal belyse fordele og ulemper ved de forskellige organiseringer af beredskabet.

Notat. Notatet skal belyse fordele og ulemper ved de forskellige organiseringer af beredskabet. Notat Notatet skal belyse fordele og ulemper ved de forskellige organiseringer af beredskabet. Lovgivningen. Lovbekendtgørelse nr. 137 af 1. marts 2004 (beredskabsloven) 1. Redningsberedskabets opgave

Læs mere

Nyt i ODIN. Version 24-11-2008

Nyt i ODIN. Version 24-11-2008 Version 24-11-2008 Datavarehus og konvertering af Gammel ODIN Mandag den 24. november gennemførte Beredskabsstyrelsen en overførsel af godkendte udrykningsrapporter fra Gammel ODIN til Ny ODIN. Det blev

Læs mere

SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN. H. Daugaards Varehotel, Bavnevej 13, 6580 Vamdrup

SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN. H. Daugaards Varehotel, Bavnevej 13, 6580 Vamdrup SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN H. Daugaards Varehotel, Bavnevej 13, 6580 Vamdrup Revideret: 25.01.2012 Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Forord... 3 2. Planens mål... 3 3. Anmeldelse om større

Læs mere

Referat fra mødet i Beredskabskommissionen. (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Beredskabskommissionen. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Beredskabskommissionen, 21-01-2015 Referat fra mødet i Beredskabskommissionen (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 21. januar 2015 Mødested: Brandstationen - L1 Mødetidspunkt: Kl. 14:00-15:00

Læs mere

Drifts- og økonomirapport. Aabenraa Brand & Redning

Drifts- og økonomirapport. Aabenraa Brand & Redning Drifts- og økonomirapport Aabenraa Brand & Redning 01.01.2014-30.06.2014 Operativ afdeling Månedsberetning fordelt på alarmtyper. Alarmtype Jan Feb Mar Apr Maj Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec I alt Blind

Læs mere